HIRDETMÉNY A VODAFONE HITELKÁRTYA ÉS HITELSZÁMLA TERMÉKRŐL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HIRDETMÉNY A VODAFONE HITELKÁRTYA ÉS HITELSZÁMLA TERMÉKRŐL"

Átírás

1 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetők: Vodafone (MasterCard ) Hitelkártya, Vodafone kártya nélküli hitelszámla 18. életévét betöltött devizabelföldi természetes személy, aki legalább 3 hónapja vezetett lakossági folyó/bankszámlával rendelkezik bármely hazai banknál és legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó, legalább o Bankfiókban és Vodafone márkaboltban igényelhető Vodafone (MasterCard ) Hitelkártya esetén havi nettó Ft, o Vodafone kártya nélküli hitelszámla esetén havi nettó Ft igazolt rendszeres jövedelemmel rendelkezik,vagy o egyedi elbírálás esetén Vodafone igazolás az előfizetői múltról, és megfelel az OTP Bank Nyrt. által előírt minimális hitelfeltételeknek és rendelkezik az előírt dokumentumokkal. Társkártya igénylő lehet bármely 18. életévét betöltött devizabelföldi természetes személy. Egy hitelszámlához korlátlan számú társkártya igényelhető a bankfiókokban. A Bank megkezdi a chip kártyák kibocsátását mind az újonnan igényelt, mind a cserekártyákra vonatkozóan. A chip kártyák bevezetése az egyes kártyatípusok esetében eltérő időben történik. BONITÁSVIZSGÁLAT ÉS A KÁRTYA RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSA A Bank hitelbírálat alapján ajánlja fel a hitelkeretet, amelynek nagysága Vodafone (MasterCard ) Hitelkártya igénylés esetén: Ft Vodafone kártya nélküli hitelszámla igénylés esetén: Ft A bankfiókban személyesen történő hitelkártya igénylés esetén az ügyfél POS-en választhat PIN kódot. Ekkor PIN kódot nem postáz a Bank. A hitelkártyát és szükség esetén a hozzá tartozó PIN kódot 15 banki munkanapon belül bocsátja a Bank rendelkezésre az ügyfél által kért módon: Bankfiókban személyesen, vagy A hitelkártya postázási címére postán eljuttatva.

2 2. oldal A postán kiküldött hitelkártyákat a Bank inaktív állapotban bocsátja rendelkezésre. A kártya aktiválása elsősorban ATM-en történő PIN alapú tranzakcióval (egyenleglekérdezés, készpénzfelvétel, telefonkártya feltöltése, stb), vagy az OTPdirekt telefonos szolgáltatásán keresztül történhet, bármely tranzakció típussal. BANKKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ LIMITEK ÉS A LIMITEK MÓDOSÍTÁSA ÖSSZEVONT KÉSZPÉNZFELVÉTELI LIMIT Az összevont készpénzfelvételi limit a hitelszámlához kapcsolódóan a mindenkori hitelkeret 50%-a KEZDETI KÉSZPÉNZFELVÉTELI LIMIT A szolgáltatást a Bank egyetlen hitelkártya esetében sem biztosítja. ATM NAPI LIMIT A hitelkártyákhoz napi ATM limit állítható be, amely Ft-tól a hitelkeret erejéig rel osztható összeg. VÁSÁRLÁSI NAPI LIMIT A Bank a kereskedői elfogadóhelyi limitet minimum Ft-ban határozza meg, amennyiben az ügyfél ennél magasabb limitet nem állít be. Pénzbeli ellenszolgáltatás kiegyenlítésére a hitelszámla rendelkezésre álló hitelkeretének, vagy az ügyfél által beállított napi limit erejéig van lehetőség. A beállított napi limitek a bankfiókban, ATM-en valamint OTPdirekt szolgáltatáson keresztül módosíthatók. Az új Limit a módosítás hatálybalépésének időpontját követő 3 banki munkanapon belül lép életbe. A KÁRTYÁT ÉRINTŐ DÍJAK KÖLTSÉGEK a) főkártya éves díja az első évben 4100 Ft b) főkártya éves díja a második évtől 5490 Ft c) társkártya éves díja 4490 Ft d) letiltási díj 5000 Ft e) pótkártya díj 1000 Ft f) postai kiküldés díja 300 Ft Amennyiben a hitelkártyával végzett ATM és POS tranzakciók értéke eléri, vagy meghaladja a forintot, és a hitelszámla nem került hátralékba a kártyaigénylést követő 12 hónapban, a kártya évfordulóját követő hónapban, az igényléskor felszámított főkártyadíj jóváírásra kerül a hitelszámlán.

3 3. oldal Az éves díj felszámítása előre történik - az első, illetve megújított bankkártya gyártásának időpontjában, - egyéb esetben évente, a kártya gyártásának hónapjában. I. TRANZAKCIÓS DÍJAK A. CSOPORTOS BESZEDÉSI MEGBÍZÁS szeptember 10-étől a szolgáltatók köre kibővítésre került. A szolgáltatók körét a hirdetmény 1. számú melléklete tartalmazza. A Felhatalmazás Csoportos Beszedési Megbízásra szolgáltatás díja: 45 Ft/ megbízás/ hó B. EGYÉB DÍJAK a) PIN csere 100 Ft b) vásárlási limit módosítása ATM-en keresztül: 20 Ft c) egyenleglekérdezés ATM-en 45 Ft d) egyenleg lekérdezés a Magyar Posta hivatalaiban POS-en keresztül 30 Ft e) készpénz befizetés Magyar Postán POS-en 153 Ft+0,26% A HITELSZÁMLÁT ÉRINTŐ DÍJAK KÖLTSÉGEK a) letéti díj 100Ft/hó b) visszaszolgáltatási díj 200 Ft c) zárlati díj Vodafone Hitelkártya esetén 220 Ft/hó zárlati díj Vodafone Hitelszámla esetén 350 Ft/hó d) hitelkeret túllépési díj Ft/alkalom e) késedelemi díj Ft/alkalom f) behajtási díj Ft 1 g) levelezési díj 200 Ft/levél 1 I. TRANZAKCIÓS DÍJAK A. KÉSZPÉNZFELVÉTEL 1. ATM-ből Magyarországon A Bank által üzemeltetett berendezésből: 1 A Bank a díjat június 30-ig nem számítja fel.

4 4. oldal Más berendezésből: A világ bármely más országában: 4 EUR + 1 % 2. Bankfiókban, beváltóhelyen Magyarországon A Bank fiókjaiban: Más bankfiókban, beváltóhelyen, A Magyar Posta hivatalaiban: A világ bármely más országában: 4 EUR + 1 % /Tranzakció, A Magyar Posta hivatalaiban a fedezethiány miatt meghiúsult készpénzfelvételi tranzakció díja: 50 Ft/alkalom B. PÉNZBELI ELLENSZOLGÁLTATÁS KIEGYENLÍTÉSE A pénzbeli ellenszolgáltatás kiegyenlítése 0 Ft Az OTP forinttöltésű ATM berendezésein keresztül végezhető vásárlási tranzakciók díja: 48 Ft 2 Telefonkártya feltöltése A kártya segítségével feltölthetők a mobil telefonkártyák és a T-Com Kontroll díjcsomagok egyenlege. Számla kiegyenlítése A kártyával kiegyenlíthetőek egyes szolgáltatók (pl. Díjbeszedő, Vodafone) számlái. C. TÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁS A május 18. után igényelt hitelkártyák esetében az ügyfél automatikusan csatlakozik a GB638 jelű hitelkártyához kapcsolódó Törlesztési Biztosításhoz. A biztosítási díjat csak a biztosítási fedezet aktiválását követően terheli a Bank az ügyfélre, oly módon, hogy a hitelszámlát a díjjal a záráskor megterheli. A Törlesztési Biztosítás havi díja: a záráskor fennálló tartozás 0,42%-a A HITELSZÁMLÁVAL KAPCSOLATOS FOGALMAK Az elszámolási időszak minden hónap 9-én zárul. Minimum fizetendő összeg Folyamatosan zárolt beszedési megbízással ellátott hitelkártya esetén: a felhasznált hitelkeret 5%-a, minimum 5000 Ft + az átalány összege Egyéb esetben: a felhasznált hitelkeret 5%-a, minimum 5000 Ft 2 A Bank a díjat június 30-ig nem számítja fel.

5 5. oldal Vodafone kártya nélküli hitelszámla esetén: az átalánydíj, negyedévente a teljes tartozást. Türelmi időszak 15 nap Hitelkamat: Vodafone Hitelkártya esetén: havi 2,69% Vodafone kártya nélküli hitelszámla esetén: évi 23,5 % THM: Vodafone Hitelkártya esetén: 39,08 % A 304/2007.(XI.14.) Kormányrendelet előírásai alapján a THM mértékének meghatározása 1 éves futamidő, és forintos hitelösszeg alapján történik. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. Vodafone kártya nélküli hitelszámla esetén: 33,90% A THM mértéke Ft-os hitelkeret és 6000 Ft-os átalány mellett, az átalány összegét havonta 200Ft-tal meghaladó havi Vodafone telefonszámla kiegyenlítése alapján került meghatározásra. A teljes hiteldíj mutató számítása az alábbi képlet alapján történik: Ahol: H : a hitel összege, csökkentve a hitel felvételével összefüggő költségekkel, Ak : a k-adik törlesztőrészlet összege, m : a törlesztőrészletek száma, tk : a k-adik törlesztőrészlet években vagy töredékévekben kifejezett időpontja, i : a THM századrésze. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. REKLAMÁCIÓ BIZONYLATOK Reklamációval összefüggő költségek A Banktól írásban kért bizonylatbeszerzés költségei a) másolat: 300 Ft /bizonylat, b) eredeti példány: 1000 Ft /bizonylat, c) szállodák, utazási irodák, szórakoztatóipari egységek bizonylata: 4000 Ft /bizonylat.

6 6. oldal A fenti költségekkel a Bank a hitelszámlát automatikusan megterheli. SZOLGÁLTATÁS Vodafone hitelkártya Tájékoztató SMS küldése valamennyi belföldi mobilhálózatba 30 Ft 3 A Bank az elszámolási időszak végén SMS-ben értesíti az ügyfelet a minimum fizetendő összegről, a teljes tartozásról és a fizetési határidőről. OTPdirekt automata telefonos szolgáltatás A hitelkártyákkal díjmentesen használható az OTPdirekt automata telefonos szolgáltatásainak következő menüjei: a) Aktuális számlaegyenleg lekérdezése b) Napi készpénzfelvételi limitmaradvány lekérdezése c) Napi vásárlási limitmaradvány lekérdezése d) Összevont készpénzfelvételi limit maradvány lekérdezése e) TeleKód megváltoztatása f) Hitelkártya aktiválása g) Hitelkártya letiltása Szűkített funkcióval az aktuális számlaegyenleg nem kérdezhető le. Az OTPdirekt telefonos szolgáltatása 24 órán át hívható a következő telefonszámokon: Vezetékes telefonról: a) Budapest: b) vidék: 06-40/ Mobiltelefonról: a) Pannon GSM: 06-20/ b) T-Mobile: 06-30/ c) Vodafone: 06-70/ A Kártya OTPdirekt-en keresztüli letiltása esetén a letiltási díj felszámításra kerül. OTPdirekt szolgáltatások Az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban a lakossági ügyfelek részére nyújtott OTPdirekt szolgáltatásokról szóló rendelkezések az irányadóak. Help Desk A HelpDesk szolgáltatásnak külön díja nincs. A HelpDesk telefax száma: A HelpDesk telefonszámai: Vezetékes telefonról: a) Budapest: b) vidék: 06-40/ A Bank a díjat június 30-ig nem számítja fel.

7 7. oldal Mobiltelefonról: a) Pannon GSM: 06-20/ b) T-Mobile: 06-30/ c) Vodafone: / A Kártya HelpDesk-en keresztüli letiltása esetén a letiltási díj felszámításra kerül. VEGYES RENDELKEZÉSEK 1. Külföldön illetve belföldön nem forintban végzett tranzakciók árfolyama (kivéve: OTP által üzemeltetett EUR töltésű ATM-eken végzett készpénzfelvételi tranzakciók) A külföldön, illetve belföldön nem forintban végzett Tranzakciók eredeti pénznemét a nemzetközi Kártyaszervezetek átszámítják az általuk alkalmazott árfolyamon - MasterCard kártyák esetén - euróra. A Bank a nemzetközi Kártyaszervezet által elszámolt összeget, a Bank nemzetközi bankkártyás elszámolási számláján történő terhelésének napján, a Banknál érvényben lévő aznapi első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra. 2. Az OTP által üzemeltetett EUR töltésű ATM-eken végzett készpénzfelvételi tranzakciók árfolyama Az OTP Bank által üzemeltetett EUR töltésű ATM-ekben végzett tranzakciók árfolyama a tranzakció terhelésének napján a Banknál érvényes aznapi első deviza eladási árfolyam. 3. Az ATM készpénzfelvétel mértéke A Bank által üzemeltetett ATM-ből egy Tranzakcióval felvehető készpénz maximális mennyisége az ATM típusától függően 40 db bankjegy. A Ft töltésű ATM-ekből kivehető legkisebb címletű bankjegy 1000 Ft. Az OTP által üzemeltetett EUR töltésű ATM-ekből kivehető legkisebb címletű bankjegy 10 EUR. 4. Központi Hitelinformációs Rendszer A hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló évi CXII. törvény január 1- én életbe lépett módosításának 54. -a, a természetes személy hiteladósok adatainak nyilvántartására vonatkozóan előírja, hogy mely kártyával történő visszaélési esetekben köteles - minden bank - a természetes személyek adatait jelenteni a Központi Hitelinformációs Rendszerbe. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK Jelen Hirdetmény hatályba lépésével a jövőre nézve hatályát veszti a Vodafone Hitelkártya és Hitelszámla termékről szóló augusztus 1-jén hatályba lépett Hirdetmény, valamint a módosításokkal érintett rendelkezések. Közzététel: augusztus 24. OTP BANK Nyrt.

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 2011. március 15-től a Bank nem fogad be Üzleti hitelkártyára vonatkozó új hiteligénylést. 2011. március 15-től a fennálló hitelszerződések az éves felülvizsgálatkor

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: szeptember 24./2 (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: szeptember 24./2 (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A bankkártyák/ hitelkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása és az igénylőlap kitöltése mellett, a lentebb meghatározott feltételek

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: január 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: január 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A bankkártyák/ hitelkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása és az igénylőlap kitöltése mellett, a lentebb meghatározott feltételek

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MULTIPONT KLUB HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók!

HIRDETMÉNY A MULTIPONT KLUB HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók! 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank MasterCard Multipont Klub hitelkártya a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MULTIPONT KLUB HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2015. május 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók!

HIRDETMÉNY A MULTIPONT KLUB HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2015. május 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók! 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank MasterCard Multipont Klub hitelkártya a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. HIRDETMÉNY 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági Mastercard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági Mastercard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: június 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: június 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági Mastercard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: október 13. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: október 13. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MULTIPONT HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: január 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók!

HIRDETMÉNY A MULTIPONT HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: január 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók! 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2016. március 1-jével megszünteti a MasterCard Multipont Klub hitelkártyához kapcsolódó Klub programot. A Klub program megszüntetésével egyidejűleg a MasterCard

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A VISA INFINITE HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY A VISA INFINITE HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank VISA Infinite hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 2012. ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 2012. ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKEKRŐL ÁPRILIS 2 ELŐTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKEKRŐL ÁPRILIS 2 ELŐTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal A HIRDETMÉNYBEN HATÁLYA A hirdetmény a 2012. április 2-át megelőzően kötött szerződésekre vonatkozó díjakat, költségeket és kamatokat tartalmazza. Jelen hirdetményben található kondíciókkal a

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. december 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók)

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. december 15. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Multipont bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén

Részletesebben

HIRDETMÉNY Az AMERICAN EXPRESS PLATINUM HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY Az AMERICAN EXPRESS PLATINUM HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank American Express Platinum hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK

HIRDETMÉNY. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 1. oldal A Szerződő fél SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 1) a) devizabelföldi vagy devizakülföldi jogi személy, b) devizabelföldi vagy devizakülföldi jogi személyiség nélküli vállalkozás, c) devizabelföldi önkormányzat,

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 2012. ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 2012. ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Multipont bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL JÚLIUS 17-TŐL KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL JÚLIUS 17-TŐL KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: június 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: június 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetők:

Részletesebben

SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK

SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2016. március 1-jével megszünteti a Mastercard Multipont Klub hitelkártyához kapcsolódó Klub programot. A Klub program megszüntetésével egyidejűleg a Mastercard

Részletesebben

HIRDETMÉNY A VISA INFINITE HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY A VISA INFINITE HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank VISA Infinite hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 2012. ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 2012. ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: december 12. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: december 12. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Multipont bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MASTERCARD ÜZLETI DEVIZAKÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: július 1. (A változások a szövegben dılten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MASTERCARD ÜZLETI DEVIZAKÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: július 1. (A változások a szövegben dılten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZİDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú MasterCard Üzleti Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 13. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók)

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 13. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL JÚLIUS 17-TŐL KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL JÚLIUS 17-TŐL KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKEKRŐL ÁPRILIS 2. ELŐTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKEKRŐL ÁPRILIS 2. ELŐTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal A HIRDETMÉNY HATÁLYA A hirdetmény a 2012. április 2-át megelőzően kötött szerződésekre vonatkozó díjakat, költségeket és kamatokat tartalmazza. Jelen hirdetményben található kondíciókkal a társkártyákat

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A JÚLIUS 17 ELŐTT MEGKÖTÖTT AMERICAN EXPRESS PLATINUM HITELKÁRTYA SZERZŐDÉSEKHEZ

HIRDETMÉNY A JÚLIUS 17 ELŐTT MEGKÖTÖTT AMERICAN EXPRESS PLATINUM HITELKÁRTYA SZERZŐDÉSEKHEZ 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2017. július 17-étől megszünteti az American Express típusú hitelkártyák értékesítését. Az American Express Platinum hitelkártya helyett VISA Infinite hitelkártyát

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: június 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY AZ ÜZLETI BETÉTI KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: június 17. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az üzleti betéti kártyák, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetőek: A Szerződő

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS JÚLIUS 16. KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS JÚLIUS 16. KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2017. július 17-étől megszüntette az American Express típusú hitelkártyák értékesítését. Az American Express Blue és American Express Gold hitelkártyák cseréje

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása és az igénylőlap kitöltése mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL JÚLIUS 17-TŐL KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL JÚLIUS 17-TŐL KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

A BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE LAKOSSÁGI MASTERCARD DEVIZAKÁRTYÁHOZ

A BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE LAKOSSÁGI MASTERCARD DEVIZAKÁRTYÁHOZ A BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE LAKOSSÁGI MASTERCARD DEVIZAKÁRTYÁHOZ Hatályos: 2009. augusztus 1. OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997. november

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY A JÚLIUS 17 ELŐTT MEGKÖTÖTT AMERICAN EXPRESS PLATINUM HITELKÁRTYA SZERZŐDÉSEKHEZ

HIRDETMÉNY A JÚLIUS 17 ELŐTT MEGKÖTÖTT AMERICAN EXPRESS PLATINUM HITELKÁRTYA SZERZŐDÉSEKHEZ 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2017. július 17-étől megszünteti az American Express típusú hitelkártyák értékesítését. Az American Express Platinum hitelkártya helyett VISA Infinite hitelkártyát

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén igényelhetők:

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2006. január 1-jétől a C- hitel termék értékesítését az OTP Bank Nyrt. megszüntette.

HIRDETMÉNY. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2006. január 1-jétől a C- hitel termék értékesítését az OTP Bank Nyrt. megszüntette. HIRDETMÉNY A C-HITEL HITELDÍJÁRÓL (KAMAT, RENDELKEZÉSRE TARTÁSI JUTALÉK ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉG), EGYÉB KAMATAIRÓL ÉS DÍJAIRÓL, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ MC KÁRTYA DÍJ- ÉS JUTALÉK MÉRTÉKEIRŐL HATÁLYOS: 2010. július

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2016. március 1-jével megszünteti a Klub kártyához, a Privát Banki Aranykártyához és a Privát Banki Limited Edition kártyához kapcsolódó Klub programot. A Klub

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2018. október 1. Közzétéve: 2018. szeptember 28. Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 2 1.1. BANKKÁRTYA

Részletesebben

HIRDETMÉNY SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK

HIRDETMÉNY SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A MasterCard Privát Banki Limited Edition kártya a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. október 17. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS 2 UTÁN KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2017. július 17-étől megszűnteti az American Express típusú hitelkártyák értékesítését. Az American Express Blue hitelkártya helyett MasterCard Bonus, az American

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2017. november 20. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS JÚLIUS 16. KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS JÚLIUS 16. KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2017. július 17-étől megszüntette az American Express típusú hitelkártyák értékesítését. Az American Express Blue és American Express Gold hitelkártyák cseréje

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS JÚLIUS 16. KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL ÁPRILIS JÚLIUS 16. KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2017. július 17-étől megszüntette az American Express típusú hitelkártyák értékesítését. Az American Express Blue és American Express Gold hitelkártyák cseréje

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MULTIPONT HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2016. március 21. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók!

HIRDETMÉNY A MULTIPONT HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL A hatályba lépés napja: 2016. március 21. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók! 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Bank 2016. március 1-jével megszünteti a MasterCard Multipont Klub hitelkártyához kapcsolódó Klub programot. A Klub program megszüntetésével egyidejűleg a MasterCard

Részletesebben

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY A HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az OTP Bank hitelkártyái a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 2. A hitelkeret összege: min. 100.000 Ft, max. 800.000 Ft (közös rendelkezésű hitelszámla esetén max. 1,6 millió Ft)

HIRDETMÉNY. 2. A hitelkeret összege: min. 100.000 Ft, max. 800.000 Ft (közös rendelkezésű hitelszámla esetén max. 1,6 millió Ft) HIRDETMÉNY A C-HITEL HITELDÍJÁRÓL (KAMAT, RENDELKEZÉSRE TARTÁSI JUTALÉK ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉG), EGYÉB KAMATAIRÓL ÉS DÍJAIRÓL, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ MC KÁRTYA DÍJ- ÉS JUTALÉK MÉRTÉKEIRŐL HATÁLYOS: 2011. április

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A KINCSTÁRI KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A KINCSTÁRI KÁRTYÁKRÓL SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Szerződő fél abban az esetben köthet Kincstári Bankkártya Szerződést, ha az alábbi feltételeknek megfelel: együttes a) kincstári ügyfélkörbe tartozik, b) számlatulajdonosként

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja: 2017. szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

Hatálybalépés napja július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2016. július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés értéknapja 2015. augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett) a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

Bankkártya hirdetmény

Bankkártya hirdetmény Bankkártya hirdetmény Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági Maestro MC Standard MC Electronic Hitelkártya MC Business MC Electronic Business VISA Online 4.sz. melléklet Érvényes: 2013. szeptember

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Díjjegyzék Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Dátum: 2019. október 11. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

HIRDETMÉNY A KINCSTÁRI KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A KINCSTÁRI KÁRTYÁKRÓL SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK HIRDETMÉNY A Szerződő fél abban az esetben köthet Kincstári Bankkártya Szerződést, ha az alábbi feltételeknek megfelel: a) kincstári ügyfélkörbe tartozik, együttes b) számlatulajdonosként

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1.

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1. K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla EUR. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla EUR. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla EUR Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Közzététel: március 29.

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Közzététel: március 29. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES

Részletesebben

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához kapcsolódó bankkártyák

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához kapcsolódó bankkártyák TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. HIRDETMÉNY Hatályos: 2014. szeptember 22-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla CZK. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla CZK. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla CZK Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások

Részletesebben

MasterCard Unembossed PayPass bankkártya 4. VISA Online bankkártya

MasterCard Unembossed PayPass bankkártya 4. VISA Online bankkártya TAKARÉKPONT BANKKÁRTYA II. HIRDETMÉNY Hatályos: 2014. szeptember 22-től HUNGÁRIA TAKARÉK Kártyatermékek: TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex számlacsomagokhoz és a CSAK számlához

Részletesebben

Széchenyi Beruházási Hitel

Széchenyi Beruházási Hitel Széchenyi Beruházási Hitel Hitelvizsgálati díj Hatályos: 2015. augusztus 18-tól Hitelkamat állami támogatás nélkül 1 havi BUBOR + évi 4,5 % Kamattámogatás mértéke (a futamidő első 3 évére) 1 5 % vetítve

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MagNet Bank Zrt. Számla megnevezése: Általános. Dátum:

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MagNet Bank Zrt. Számla megnevezése: Általános. Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: MagNet Bank Zrt. Számla megnevezése: Általános Dátum: 2019. 07. 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Közzététel: október 1. Hatályba lépés: október 1.

Közzététel: október 1. Hatályba lépés: október 1. Közzététel: 2017. október 1. Hatályba lépés: 2017. október 1. HIRDETMÉNY Az OTP Bank Nyrt. és az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe közti megállapodás alapján állomány átruházással érintett, forintban

Részletesebben

Közzététel: október 4. Hatályba lépés: november 1.

Közzététel: október 4. Hatályba lépés: november 1. Közzététel: 2016. október Hatályba lépés: 2016. november 1. HIRDETMÉNY Az OTP Bank Nyrt. és az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe közti megállapodás alapján állomány átruházással érintett, forintban

Részletesebben

Széchenyi Beruházási Hitel

Széchenyi Beruházási Hitel Széchenyi Beruházási Hitel Hitelvizsgálati díj Hatályos: 2017. január 1-től Hitelkamat állami támogatás nélkül 1 havi BUBOR + évi 4,5 % Kamattámogatás mértéke 1 5 % vetítve 2 vetítve, Ügyfél által fizetendő

Részletesebben

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL

HIRDETMÉNY A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az egyes lakossági forint alapú bankkártyák (a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása /bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes

Részletesebben

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY Természetes és nem természetes személyek részére A Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk Ügyfeleinket az alábbi változásokról: 1. A 2019. május 31. napján vagy azt követően

Részletesebben