TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Pants Normal egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Pants Normal egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág"

Átírás

1 TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TENA Pants Normal egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág A TENA Pants alsónemű típusú pelenkanadrág középsúlyos és súlyos inkontinencia ellátására szolgáló egyszerhasználatos védőeszköz. Kiválóan alkalmas aktív, járóképes, inkontinens betegek ellátására. A diszkrét, fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, gumírozott, rugalmas övrészének köszönhetően tökéletes rögzítést biztosít mozgás közben is. A puha, szövetszerű külső borítás valódi alsónemű érzetét kelti: diszkréten követi a test formáját, nincs a fóliázott termékekre jellemző susogó hangja járás közben, komfortos viseletet biztosít. A TENA Pants használatával az inkontinens beteg önellátó képessége, aktív élete, mobilitása fenntartható és javítható. A TENA Pants alkalmas arra, hogy egy mozdulattal könnyen és gyorsan letoljuk, mint egy fehérneműt. Megfelelő biztonságérzetet nyújt és megkönnyíti a betegek számára, hogy rendszeresen megpróbáljanak az egészséges emberekhez hasonlóan vizeletet üríteni (toalett tréning). Ennek köszönhetően megőrizhető vagy javítható a betegek kontinencia szintje és kevesebb pelenka használata szükséges. A TENA Pants Normal termék használata ajánlott: Aktív, mozgásában önálló és részlegesen korlátozott betegeknek, közepes és nagy mennyiségű vizeletvesztés esetén. A TENA Pants Normal inkontinencia pelenkák szerkezete/termékjellemzői: Légáteresztő Kíméletes a bőrhöz, ezáltal segít megelőzni a bőrproblémák kialakulását. Biztonságos Körkörös gumírozásának köszönhetően szorosan illeszkedik a testhez, így véd a szivárgások ellen. Könnyen használható Küllemében és viseletében olyan, mint egy normál fehérnemű. Diszkrét Tökéletesen illeszkedik a test vonalához, nem látható a ruha alatt, és nem korlátozza a mozgásszabadságot

2 1) Bőrbarát nemszőtt textília felső réteg A vizeletet a nedvszívó rétegbe vezeti, és szárazon tartja a bőrt. 2) Légáteresztő külső borítás Bőrbarát, mivel hagyja lélegezni a bőrt, így elkerülhetőek a bőrirritációk. 3) Dupla cellulóz mag A felső mag a beérkező folyadékot gyorsan elvezeti, az alsó mag biztonságosan megtartja. 4) Feel Dry TM réteg Elősegíti a gyors folyadékelvezetést, ezáltal szárazon tartja a pelenka bőrrel érintkező felületét, így óvja a bőrt a nedvességtől. 5) Körkörös derékgumírozás és hosszanti vízhatlan védőgát Szivárgásmentességet, kényelmes viseletet biztosítanak. 6) Body-Close Fit TM Pontos illeszkedést és diszkrét viseletet biztosít a testhezálló forma. 7) Méret jelölése a terméken A termék a csomagolásból kivéve is könnyen beazonosítható. 8) Szagsemlegesítő rendszer Savas ph-jának köszönhetően meggátolja a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok kialakulását. 9) Anatómiailag formázott A test anatómiájának megfelelően kialakított pelenka forma jó illeszkedést biztosít, így biztonságot és kényelemérzetet nyújt.

3 A vízhatlan belső védőgát és a szuperabszorbenst tartalmazó nedvszívó mag tökéletes szivárgásmentességet biztosít mozgás közben is. A pelenkanadrág nedvszívó magja felett elhelyezett FeelDry TM réteg biztosítja a rendkívül alacsony visszanedvesedést (a felszívott nedvesség a nyomás hatására sem vagy csak alig nedvesedik vissza), ezáltal folyamatos szárazságot, kényelmes viseletet biztosít és csökkenti a nedvesség okozta bőrirritációk kialakulásának kockázatát. Használata egyszerű, kényelmes és higiénikus: felhúzható, mint egy alsónemű. A használt nadrág a termék két oldalán lévő illesztés feltépése után, összehajtva kihúzható a beteg lábai közül. A termék alkalmazásával a felhasználó önellátó képessége javítható, mobilitása fenntartható, nő a betegek életminősége, állapotukból adódó pszichés problémáik, önértékelési-, társadalmi- és szociális beilleszkedési zavaraik csökkenhetnek. Termék csomagolásán található perforáció segítségével a csomagolás könnyen bontható, a termék a csomagból egyszerűen adagolható, a termékek csomag bontása után is higiénikusan tárolhatók. A termékcsomagoláson elhelyezett csepprendszer jelölés, ábrával illusztrált felhelyezési útmutató és terméktulajdonságok jelölése a felhasználót segítik a termék kiválasztásában és helyes alkalmazásában. A TENA Pants termékek CE minősítéssel rendelkeznek, az európai szabványnak megfelelnek. A terméket előállító, SCA Hygiene Products gyártó egységei ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek szavatossági ideje a gyártástól számított 3 év.a TENA Pants Normal S,M,L méretben kapható. Alapanyag százalékos összetétele: Cellulóz (62,05%), Szuperabszorbens (22,48%), Borítóanyag (PE, nemszőtt textília) (9,06%), Egyéb (Ragasztóanyag, rögzítő szalagok, elasztikus szálak: 6,41%)

4 FELHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ TENA Pants A TENA Pants egyszerhasználatos termék. Felhelyezés: A nadrág rugalmas gumírozásának köszönhetően felhúzható, mint egy alsónemű. 1. Az elhasznált terméket távolítsa el, tisztítsa és ápolja a bőrt TENA Bőrápoló termékekkel. 2. Nyissa ki a TENA Pants csomagolását, vegye ki és hajtsa szét a pelenkanadrágot. 3. Kezeinket a derékrészbe bújtatva a gumírozott részeket széltében kicsit nyújtsuk meg, hogy lazábbá válhassanak. 4. Tartsuk a terméket magunk elé úgy, hogy a lábkivágás keskenyebb része kerüljön előre. 5. A terméket magunk elé tartva lépjünk be az egyik majd a másik lábunkkal a lábkivágásokba. 6. Húzzuk fel a terméket, úgy, mint egy alsóneműt, a láb közti részt igazítsuk el, hogy kényelmes viseletet érjünk el. Levétel: 7. Tépje fel a nadrág két oldalán az illesztéseket és egy határozott mozdulattal húzza ki a lábai közül. 8. Eltávolítás után a pelenkát egyszerűen összehajtjuk és kidobjuk. 9. A beteg bőrét tisztítsa és ápolja TENA Bőrápoló termékekkel a következő termék felhelyezése előtt.

5 2014. december közepétől a TENA Pants Normal M és L méretű termékek diszkrétebb formával és változatlan nedvszívó kapacitással kerülnek forgalomba. A diszkrét forma a termék úgynevezett okos formatervezésének köszönhető, melynek alapja a termék magjában található nedvszívó anyagok speciális összetétele ott, ahol igazán számít. A termék nedvszívó magjában a nagyobb térfogatú cellulóz pehely és a kis térfogatú szuparabszorbens granulátumok találhatók. Az új TENA Pants Normal magjában a speciális folyadékmegkötő granulátumok most nagyobb mennyiségben találhatók meg, így biztosítják a változatlan nedvszívó képességet kevesebb cellulóz pehely felhasználása mellett. Ennek a technológiának köszönhető a termék diszkrétebb formája mégis hatékony nedvszívása. A TENA Pants Normal új formatervezésének köszönhetően a termék jobb testközeli illeszkedést biztosít. Ez a kényelmes viselés mellett garantálja, hogy a vizelet a termékbe a megfelelő helyre érkezzen. Az új, speciális nedvszívó mag kiemelkedő bőrszárazságot biztosít a viselője számára. Ennek köszönhetően a termék használatával csökkenthető, illetve megelőzhető a bőrirritációk kialakulásának kockázata. Az új TENA Pants Normal most szélesebb lábkivágással rendelkezik, mely mind felvétele, mind viselése során nagyobb kényelmet biztosít. A termék egyedülálló dupla védőgátai hatékonyan akadályozzák meg az oldalirányú vizeletszivárgást. Ugyanezen védőgátak segítenek többek között kialakítani a termék lábközti részén az úgynevezett fészekformát, mely biztosítja a pontos és kényelmes illeszkedést és a beérkező folyadék hatékony elvezetését a termék magjába. Az okos formatervezésnek köszönhetően így gondoskodik az új TENA Pants Normal a diszkrécióról és kényelemről, a bőr egészségéről és a szivárgásbiztonságról.

6 Összefoglaló A TENA Pants Normal az úgynevezett Okos Formantervezésnek köszönhetően nagyobb diszkréciót biztosít a viselői számára a speciális nedvszívó anyagoknak köszönhetően, melyek a termék magjában ott helyezkednek el, ahol igazán számít. A TENA Pants Normal új formatervezésének köszönhetően a termék jobb testközeli illeszkedést biztosít. Ez a kényelmes viselés mellett garantálja, hogy a vizelet a termékbe a megfelelő helyre érkezzen, így gondoskodik a nagyfokú szivárgásbiztonságról. A termék szélesebb lábkivágásának köszönhetően a terméket könnyű fel- és levenni. A TENA Pants gyengéden követi a test formáját A TENA Pants pelenkanadrág ugyanúgy illeszkedik a testhez, mint az alsónemű. A pelenkanadrág gyengéden követi a test formáját mozgás közben, így biztosítva az állandó védelmet. A TENA Pants pelenkanadrágok szorosan illeszkednek a testhez, ezáltal biztonságot és kényelmet biztosítanak a szerettei számára. A szagsemlegesítő rendszer csökkenti az ammóniaszagot A szagsemlegesítő rendszer csökkenti az ammóniaszagot, így megőrizve a friss érzést és a méltóságot. M, L méretben áll rendelkezésre A korszerűsített termék hamarosan kapható lesz a megmaradó méretekben. Extra védelem a vizeletszivárgás ellen A TENA Pants pelenkanadrág magas fokú szivárgásbiztonságot nyújtó védelemmel rendelkezik, amely független attól, hogy viselője áll, ül vagy fekszik. Gyors nedvszívó képesség és kiváló nedvességtartó mag a tartós száraz érzés érdekében A FeelDry technológia még a nagy mennyiségű vizeletet is rendkívül gyorsan a termék magjába vezeti. A vizelet még nyomás alatt is a magban marad, így nem irritálja a bőrt, és nagyobb komfortérzetet biztosít. Ez az első fontos lépés az egészséges bőr érdekében. Szétszakítható oldal a könnyű csere érdekében A TENA Pants pelenkanadrágot könnyű fel- és levenni. Szakítsa szét az oldalát, és húzza le a pelenkanadrágot. Légáteresztő és bőrbarát A TENA Pants pelenkanadrág teljes légáteresztő külső réteggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő mozgását. Ez megelőzi a kellemetlen nedvességet, a viselő egészséges bőre és kényelme érdekében.

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Pants Plus egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Pants Plus egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TENA Pants Plus egyszerhasználatos inkontinencia pelenkanadrág A TENA Pants alsónemű típusú pelenkanadrág középsúlyos és súlyos inkontinencia ellátására szolgáló egyszerhasználatos

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Slip Original egyszerhasználatos inkontiencia nadrágpelenka

TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TENA Slip Original egyszerhasználatos inkontiencia nadrágpelenka TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TENA Slip Original egyszerhasználatos inkontiencia nadrágpelenka Az SCA Hygiene Products Kft. a TENA Slip Original nadrágpelenkákat súlyos inkontinenciában szenvedő

Részletesebben

TENA Flex Plus, Super, Maxi új generációs, egyszerhasználatos inkontinencia nadrágpelenka

TENA Flex Plus, Super, Maxi új generációs, egyszerhasználatos inkontinencia nadrágpelenka TERMÉKISMERTETŐ ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TENA Flex Plus, Super, Maxi új generációs, egyszerhasználatos inkontinencia nadrágpelenka Az SCA Hygiene Products Kft. súlyos inkontinencia ellátására fejlesztette

Részletesebben

1) Bőrbarát, nemszőtt textília felső réteg A vizeletet a nedvszívó rétegbe vezeti, és szárazon tartja a bőrt.

1) Bőrbarát, nemszőtt textília felső réteg A vizeletet a nedvszívó rétegbe vezeti, és szárazon tartja a bőrt. TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TENA Comfort Extra, Super, Maxi egyszerhasználatos inkontinencia betét Az SCA Hygiene Products Kft. a TENA Comfort betéteket súlyos inkontinenciában szenvedő emberek

Részletesebben

1) Bőrbarát, nemszőtt textília felső réteg A vizeletet a nedvszívó rétegbe vezeti, és szárazon tartja a bőrt.

1) Bőrbarát, nemszőtt textília felső réteg A vizeletet a nedvszívó rétegbe vezeti, és szárazon tartja a bőrt. TERMÉKISMERTETŐ, HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TENA Slip Plus, Super, Maxi egyszerhasználatos inkontiencia nadrágpelenka Az SCA Hygiene Products Kft. a TENA Slip nadrágpelenkákat súlyos inkontinenciában szenvedő

Részletesebben

ÚJ CSOMAGOLÁS. Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat:

ÚJ CSOMAGOLÁS.  Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: DE PAUL HARTMANN AG 89522 Heidenheim Germany Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: HU HARTMANN-RICO Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház, Különféle pelenkák egészségügyi betétek beszerzése adásvételi szerződés keretében, Módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/67 Különféle

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE Inkontinencia vizelettartási zavar Az inkontinencia probléma Magyarországon közel egymillió embert érint, a női lakosság 0%-át és a férfi lakosság

Részletesebben

KIMBERLY-CLARK TERMÉKEK PRÉMIUM HÁZTARTÁSI HIGIÉNIAI TERMÉKEK,PAPÍRÁRUK

KIMBERLY-CLARK TERMÉKEK PRÉMIUM HÁZTARTÁSI HIGIÉNIAI TERMÉKEK,PAPÍRÁRUK KIMBERLY-CLARK TERMÉKEK PRÉMIUM HÁZTARTÁSI HIGIÉNIAI TERMÉKEK,PAPÍRÁRUK 72 Szeged, Vadkerti tér. Adószám: HU1904 Cégjegyzékszám: 0-09-0209 Bankszámlaszám: 242-400-00400 Tel.: +-70/470 Fax:+-1/700 2022

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

Mert szeretjük a könnyedséget.

Mert szeretjük a könnyedséget. 0 M96 Y90 K2 0 M0 Y0 K0 C13 M96 Y81 K54 C100 M100 Y100 K100 Tartósan alacsony ár Mert szeretjük a könnyedséget. OUTUBE LOGO SPECS RINT on light backgrounds standard on dark backgrounds standard ain red

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI LEPEDŐ KATALÓGUS 2012

EGÉSZSÉGÜGYI LEPEDŐ KATALÓGUS 2012 EGÉSZSÉGÜGYI LEPEDŐ KATALÓGUS 2012 méretre szabott papírlepedő papírlepedő tekercs réteges cellulóz lepedő matracvédő huzatok párnahuzat (egyszerhasználatos) vészhelyzet takaró lepedő égett betegeknek

Részletesebben

Inkontinencia betétek. Seni Lady inkontinencia betétek

Inkontinencia betétek. Seni Lady inkontinencia betétek Inkontinencia betétek Valamennyi urológiai betét légáteresztő. Anatómiailag formált urológiai betétek a könnyű és közepes inkontinenciában szenvedő nők számára. Az urológiai betétek tökéletes megoldást

Részletesebben

Parts of my Pop-in... 7 8a

Parts of my Pop-in... 7 8a A C 5 B Parts of my Pop-in... 5 6 0 D 9 7 8a 8b HU FONTOS! KÉREM, TARTSA MEG KÉSŐBBI FELHASZNÁLÁSRA Hogyan használjuk a Pop-in pelenkákat Special precautions Ne használjon öblítőt vagy szárító lapokat

Részletesebben

Csípővédő nadrág. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg 81972AB5X6V

Csípővédő nadrág. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg 81972AB5X6V Csípővédő nadrág hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 81972AB5X6V2015-05 Kedves Vásárlónk! Új sí- és snowboardnadrágja a könnyű, anatómiailag formált csípővédőinek köszönhetően különösen

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE Inkontinencia vizelettartási zavar Az inkontinencia probléma Magyarországon közel egymillió embert érint, a női lakosság 0%-át és a férfi lakosság

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

HL400 Füldugó adagoló

HL400 Füldugó adagoló HL400 Füldugó adagoló A hallásvédelmi választás KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FÜLDUGÓK VÁLASZTÉKA Minden a választáson múlik! A hallásvédelmi eszköz kiválasztásakor jusson eszébe a Howard Leight, mint piacvezető minőségi

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

SZTÓMATERÁPIA KORSZERŰ, BIZTONSÁGOS TERMÉKEK ÉS SEGÉDESZKÖZÖK

SZTÓMATERÁPIA KORSZERŰ, BIZTONSÁGOS TERMÉKEK ÉS SEGÉDESZKÖZÖK SZTÓMATERÁPIA KORSZERŰ, BIZTONSÁGOS TERMÉKEK ÉS SEGÉDESZKÖZÖK TARTALOM EGYRÉSZES RENDSZEREK KÉTRÉSZES RENDSZEREK VÁLADÉKELVEZETŐK IRRIGÁCIÓS KÉSZLETEK SZTÓMATERÁPIÁS SEGÉDESZKÖZÖK FLEXIMA ZÁRT GYŰJTŐZACSKÓK

Részletesebben

Shoof és Ritchey állategészségügyi és állatkezelési termékek

Shoof és Ritchey állategészségügyi és állatkezelési termékek SHOOF WALKEASE - Korai beavatkozásra csülökápolásban A készlet tartalmazza a Walkease blokkokat, a speciális Walkease ragasztót, egy Surform reszelőt. A használat így egyszerű és nagyon hatékony. Gyors

Részletesebben

könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan

könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan * könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan Tork habszappannal a tiszta kezekért Megérkezett a Tork habszappan, mely hosszan tartó megoldást kínál a kéztisztítás terén. Könnyű

Részletesebben

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól Lábápolás a Berkemanntól - az Ön lábának egészségéért. Lábunk nap, mint nap hatalmas terhelésnek van kitéve, a nem megfelelő lábbeli

Részletesebben

Hogyan működik az Actisorb Plus 25?

Hogyan működik az Actisorb Plus 25? Actisorb Plus 25 ezüst tartalmú sebfedő Az Actisorb Plus 25 kötszer a hatékony sebgyógyuláshoz kedvező körülményeket biztosít azáltal. hogy megköti azokat a mikroorganizmusokat, melyek fertőzik a sebet.

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Salming Running Technológiák

Salming Running Technológiák Salming Running Technológiák A sarok csészét úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb mértékben növelje a cipő tömegét, és alkalmazkodjon a futó lábához A felsőrész kétrétegű szendvics szerkezettel és ExoSkeleton

Részletesebben

SiOCX protézistok. Még több kényelem felső végtag amputáltak számára

SiOCX protézistok. Még több kényelem felső végtag amputáltak számára SiOCX protézistok Még több kényelem felső végtag amputáltak számára Szilikon és karbon ötvözete: SiOCX protézistokok felső végtagokhoz Manapság megnőttek az elvárások a művégtagokkal szemben. Következésképpen

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Praktikus fejlesztések

Praktikus fejlesztések ÚJ! DeLaval ruházat munkaruha választék professzionális tejtermelőknek DeLaval Praktikus fejlesztések Erősebb cipzár és erősebb cipzár védelem, mely megakadályozza a cipzár esetleges eltörését az overál

Részletesebben

MaxiFoam. classicrange. nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. Fontosabb jellemzők

MaxiFoam. classicrange. nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. Fontosabb jellemzők MaxiFoam nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. MaxiFoam : nitrilhab rugalmas, 15-ös méretű nylon, varrat nélküli bélésen MaxiFoam Lite : ultrakönnyű

Részletesebben

Egy lélegzetnyi. friss levegõ. 3M karbantartást nem igénylõ részecskeszûrõ félálarcok

Egy lélegzetnyi. friss levegõ. 3M karbantartást nem igénylõ részecskeszûrõ félálarcok Egy lélegzetnyi friss levegõ 3M karbantartást nem igénylõ részecskeszûrõ ok Termékeink megvásárlásával a 3M tudását is birtokba veheti. Biztos lehet abban, hogy a 3M védõeszközök tökéletesen megfelelnek

Részletesebben

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Gyors Könnyű Biztonságos Accu-Chek ujjbegyszúró rendszerek elleni harcban Partner a cukorbetegség 10 éve Magyarországon Accu-Chek

Részletesebben

Inkontinencia nadrágok, egészségügyi betétek, pelenka nadrágok és betegalátétek beszerzése a Pécsi Tudományegyetem részére

Inkontinencia nadrágok, egészségügyi betétek, pelenka nadrágok és betegalátétek beszerzése a Pécsi Tudományegyetem részére Inkontinencia nadrágok, egészségügyi betétek, pelenka nadrágok és betegalátétek beszerzése a Pécsi Tudományegyetem részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/232 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Eljárás

Részletesebben

Dávid lángálló, vegyszerálló, antisztatikus - védőruházat MSZ EN 13 034 VEGYSZERÁLLÓ

Dávid lángálló, vegyszerálló, antisztatikus - védőruházat MSZ EN 13 034 VEGYSZERÁLLÓ Dávid lángálló, vegyszerálló, antisztatikus - védőruházat MSZ EN ISO 11612 LÁNGÁLLÓ MSZ EN 13 034 VEGYSZERÁLLÓ MSZ EN 1149-5 ANTISZTATIKUS Melles nadrág : lva-mn-14-01 Kabát : lva-k-14-02 Derekas nadrág

Részletesebben

Alkatrészek. Elem Fedőlap (Nyissa ki az elemek behelyezéséhez) Csatlakozó. Aljzat/foglalat Nose bilincs. Készülék

Alkatrészek. Elem Fedőlap (Nyissa ki az elemek behelyezéséhez) Csatlakozó. Aljzat/foglalat Nose bilincs. Készülék Tartalom Tartalom Bevezetés Alkatrészek Általános figyelmeztetések és biztonság Az Allergia Elleni Készülék használata Áramforrás Termékjellemzők Karbantartás A készüléken található szimbólumok magyarázata

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg 8520 Védőszemüveg Prémium szintű védelem: 8520 védőszemüveg. Zárt kialakítású, könnyű és tökéletesen illeszkedik az orvos által felírt szemüvegekhez. D-6605-2011 02 8520 Előnyök Nagyon robusztus, mégis

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

Hátvédő mellény. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg 71025FV05XIII06GS /923/924

Hátvédő mellény. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg 71025FV05XIII06GS /923/924 Hátvédő mellény Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 71025FV05XIII06GS - 296 922/923/924 Kedves Vásárlónk! Az Ön új hátvédő mellénye a könnyű, rugalmas és anatómiailag formázott, kiváló minőségű

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Övek kerekesszékhez Pozícionáló termékek Pizsama- lepedő, geriátriai pizsama. Rögzítő övek ágyhoz...6. Kiegészítők...8.

TARTALOMJEGYZÉK. Övek kerekesszékhez Pozícionáló termékek Pizsama- lepedő, geriátriai pizsama. Rögzítő övek ágyhoz...6. Kiegészítők...8. ADIGGY BETEGRÖGZÍTŐ ESZKÖZÖK 28 TARTAOJEGYZÉK Övek kerekesszékhez... 2. Pozícionáló termékek... 4. Pizsama- lepedő, geriátriai pizsama...5. Rögzítő övek ágyhoz...6. Kiegészítők...8. E ÖVEK KEREKESSZÉKHEZ

Részletesebben

Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések

Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések Fókuszban az energiahatékonyság Érezze magát egy életen át komfortosan korszerűen hőszigetelt otthonában! www.wienerberger.hu Az energiahatékonyság kötelező

Részletesebben

BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931

BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931 BACOU BSL DEFENDER S3 HRO SRC félcipő REF. 6245931 ÁLTALÁNOS ADATOK Részleg : Testvédelem Család : Védőcipők Csoport : Triaxe Választék : Evolution A Márka korábbi neve : BACOU Üzleti partnerországok Hungary

Részletesebben

H2O kád beépítési és karbantartási útmutató

H2O kád beépítési és karbantartási útmutató H2O kád beépítési és karbantartási útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok éven át nagy megelégedettséggel tudja majd használni termékünket. Általános tudnivalók: - Beépítés

Részletesebben

Hátvédő mellény. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg 87500AB5X5VI

Hátvédő mellény. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg 87500AB5X5VI Hátvédő mellény hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87500AB5X5VI 2016-05 Kedves Vásárlónk! Az Ön új hátvédő mellénye a könnyű, rugalmas és anatómiailag formázott, kiváló minőségű memóriahabból

Részletesebben

TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK

TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK SZERSZÁMOK TÖMÍTÉS ELTÁVOLÍTÁSÁHOZ MENETES TÖMÍTÉS- SZERELŐ-SZERSZÁM A menetes tömítésszerelő szerszám forgótengely tömítések, horonygyűrűk és zárófedelek ki és beszereléséhez

Részletesebben

DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója

DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója 2014 DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója DISANO BY HARO - A formatervezett padló SAjátOSSágA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

UVB UV VÉDELEM PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ HŰSÍTŐ HATÁS LÉLEGZŐ KÉPESSÉG

UVB UV VÉDELEM PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ HŰSÍTŐ HATÁS LÉLEGZŐ KÉPESSÉG + A B LÉLEGZŐ KÉPESSÉG HŰSÍTŐ HATÁS PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ VÉDELEM Bőrgyógyászati kutatások szerint a melanoma (pigmentsejtek bőrrákot okozó elváltozása) kialakulásának legfontosabb

Részletesebben

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA 2014 DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA DISANO BY HARO - A FORMATERVEZETT PADLÓ SAJÁTOSSÁGA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

EXLED-001 (HT-F62413A-10) LED VILÁGÍTÁS Biztonsági előírások és használati utasítás EXLED-001 (HT-F62413A-10) Köszönjük, hogy ezt a terméket választotta. Kérjük, üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást

Részletesebben

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena Life / Allure Innováció a középpontban 408 Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena mechanizmus - biztonságos - megbízható - korszerű technológia innováció

Részletesebben

MUNKAVÉDELEM. MP Szájvédő: Sem a finom sem a durva szennyeződést nem szűri meg Nem rendelkezik részecskeosztály besorolással

MUNKAVÉDELEM. MP Szájvédő: Sem a finom sem a durva szennyeződést nem szűri meg Nem rendelkezik részecskeosztály besorolással 1,27 MP Pormaszk MP Szájvédő: Sem a finom sem a durva szennyeződést nem szűri meg Nem rendelkezik részecskeosztály besorolással MP Szájvédő MP Finompromaszk FFP1: részecskeosztály 1/EN 149:2001 Nem mérgező

Részletesebben

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc A tökéletes kombináció: modern forma és kis súly, ami fokozott védelmet és kényelmet biztosít. Válassza az alacsony karbantartási igényű, költséghatékony Dräger X-plore

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg 8510 Védőszemüveg Az erőteljes: 8510 védőszemüveg. Robusztus polikarbonát lencséivel és zárt kialakításával valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009 02 8510 Előnyök

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

TÁMOP-6.1.6-14/1-2015-0001 MIRE FIGYELJÜNK ALSÓNEMŰ VÁSÁRLÁSAKOR?

TÁMOP-6.1.6-14/1-2015-0001 MIRE FIGYELJÜNK ALSÓNEMŰ VÁSÁRLÁSAKOR? TÁMOP-6.1.6-14/1-2015-0001 MIRE FIGYELJÜNK ALSÓNEMŰ VÁSÁRLÁSAKOR? Európai Szociális Alap Jó, ha tudjuk! Figyeljünk a megfelelő méretű alsónemű kiválasztására! A túl szűk alsónemű irritálhatja a bőrfelületet,

Részletesebben

Sperian SuperOne 3206 egyszer használatos FFP2 szűrő félálarc (20 db) REF. 1013206

Sperian SuperOne 3206 egyszer használatos FFP2 szűrő félálarc (20 db) REF. 1013206 Sperian SuperOne 3206 egyszer használatos FFP2 szűrő félálarc (20 db) REF. 1013206 ÁLTALÁNOS ADATOK Részleg : Fejvédelem Család : Légzésvédelem Csoport : Egyszerhasználatos APR Választék : Kagylós álarcok

Részletesebben

Visszaadjuk az élet örömét. Egyéni igényekre szabott inkontinencia termékek használatával és megfelelő bőrápolással.

Visszaadjuk az élet örömét. Egyéni igényekre szabott inkontinencia termékek használatával és megfelelő bőrápolással. Visszaadjuk az élet örömét. Egyéni igényekre szabott inkontinencia termékek használatával és megfelelő bőrápolással. Inkontinenciában érintettek és hozzátartozójuk részére. Az életminőség javítása Az életminőség

Részletesebben

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG PATTEX - TÁR 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG 1. A fal átalakítása még sosem volt ilyen egyszerû: tiszta, gyors és könnyû munka! Vigye fel a ragasztót a tartópanelekre. 1mp Rögzítse a falra. Nyomja

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg A klasszikus modell sokféle felhasználásra és látogatók számára: Dräger X-pect 8110 fedőszemüveg. A szemüveget viselők számára is optimális megoldás, mert az orvos által

Részletesebben

BOKABANDÁZS. pro comfort. Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek.

BOKABANDÁZS. pro comfort. Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek. BOKABANDÁZS pro comfort PF-1274 Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek. 2 Használati útmutató A csomag tartalma 4 Műszaki adatok 4 Alkalmazott

Részletesebben

TENA for Men Level 2 Enyhe inkontinencia

TENA for Men Level 2 Enyhe inkontinencia SCA_1140-1_210x297_Terme?kKatalo?gus:SCA_1140-1_207x297_TermekKatalogus 6/5/09 12:31 PM Page 3 TENA for Men Level 2 Enyhe inkontinencia A TENA for Men Level 2 spe ci á li san az eny he inkontinens fér

Részletesebben

3M PELTOR X4 fültokok

3M PELTOR X4 fültokok 3M PELTOR X4 fültokok Rendkívül keskeny, kiváló teljesítmény A magasabb teljesítményű zajcsökkentés többé nem jelent nagyméretű fültokokat. A PELTOR X4 fültokok akár 33 db-ig csillapítják a zajt, miközben

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag. {tab=termékleírás} Tulajdonságok:

Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag. {tab=termékleírás} Tulajdonságok: Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag {tab=termékleírás} Tulajdonságok: Az ASO-Dichtband-2000 egy új típusú kompozit anyag, amely tartós, nyújtható, vízszigetelő, de a páraván

Részletesebben

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával A még jobb teljesítményért Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje Szemüveglencsék japán technológiával Magas vizuális teljesítmény Amennyiben Ön aktív életmódot él vagy rendszeresen sportol,

Részletesebben

HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék

HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék HU HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék - olyan leírások, amelyek az Ön által választott típusra nem vonatkoznak. esetleges károkért. elszívó közötti biztonsági távolság minimum 650

Részletesebben

ÚJ! TYVEK CLASSIC XPERT-IG A TYVEK CLASSIC-TÓL A MINDEN RÉSZLETÉBEN ÚJRADEFINIÁLJA A VÉDELMET

ÚJ! TYVEK CLASSIC XPERT-IG A TYVEK CLASSIC-TÓL A MINDEN RÉSZLETÉBEN ÚJRADEFINIÁLJA A VÉDELMET A TYVEK CLASSIC-TÓL A TYVEK CLASSIC XPERT-IG A területen szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal a Tyvek Classic etalonná vált a vegyi védőruházatban. A folyamatos fejlesztéssel, finomítással és innovációval

Részletesebben

A kabát: A nadrág: Általánosságban:

A kabát: A nadrág: Általánosságban: A kabát: Sziluett kúpalakú testalkat elől fel, hátul lefelé kanyarodó szegély komfort és védelem a vállkiképzés és a kar alatti háromszögű ereszték teljes karforgatást tesz lehetővé a vállrész kialakítása

Részletesebben

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664

Katalógus. Silver Horse Bt. H-1202 Budapest, Bácska u. 11. telefon: 06-1-286-4057 fax: 06-1-286-4057 mobil: 06-20-393-2664 Katalógus Hagyományos kézműves lábbeli gyártás Ha fontos önnek, hogy lovagláshoz de akár utcai viseletre a lábához legjobban illeszkedő csizmát vagy cipőt viselje nem kell kompromisszumokat kötnie. Munkatársaink

Részletesebben

BIOSAND MACSKA ALMOK

BIOSAND MACSKA ALMOK BIOSAND MACSKA ALMOK BioSand illatosított, csomósodó macska alom, kiszerelések: 5kg, 10kg A BioSand csomósodó illatosított alom 100% természetes, prémium minőségű bentonitból készült, amely csomósodik,

Részletesebben

Szülői útmutató az első 10 napra

Szülői útmutató az első 10 napra Szülői útmutató az első 10 napra 1. Hogyan tartsuk a babát? Bármennyire is törékenynek és sebezhetőnek érezzük újszülöttünket, ne féljünk hozzáérni! Kutatások bizonyítják, hogy azok a babák, akiket naponta

Részletesebben

Allergia Elleni Készülék Használati Utasítás

Allergia Elleni Készülék Használati Utasítás Allergia Elleni Készülék Használati Utasítás Tartalom Tartalom Bevezetés Alkatrészek Általános figyelmeztetések és biztonság Az Allergia Elleni Készülék használata Áramforrás Termékjellemzők Karbantartás

Részletesebben

TÉRDBANDÁZS. Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek.

TÉRDBANDÁZS. Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek. TÉRDBANDÁZS pro comfort PK-1272 Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek. 2 Használati útmutató A csomag tartalma 4 Műszaki adatok 4 Alkalmazott

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

Használati útmutató Multi/Clamp palástjavítókhoz

Használati útmutató Multi/Clamp palástjavítókhoz Használati útmutató Multi/Clamp palástjavítókhoz Csavar Anya Alátét Összekötő rúd Merevítőlemez Szalag Gumi Fül Oldallemez Multi/Clamp szimpla (1), dupla és tripla (2), karimás (3) M12: 65 Nm M14: 85 Nm

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Női, férfi, és gyermekeknek készült fehérneműk vizsgálata

Női, férfi, és gyermekeknek készült fehérneműk vizsgálata Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 82/2015 Kedves Kolléga! Kérem engedje meg, hogy megosszuk Önnel a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság legújabb tesztelésének eredményét, amelynek

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

HAGYOMÁNYOS KÖTSZEREK KATALÓGUS

HAGYOMÁNYOS KÖTSZEREK KATALÓGUS HAGYOMÁNYOS KÖTSZEREK KATALÓGUS 2012 mullpólya rugalmas pólya kompressziós pólya (fásli) ragtapasz mull lap szigetkötszer sebtapasz filmkötszer sebfedő párna csőkötszer kötszerrögzítő háló - Tartalomjegyzék

Részletesebben

AVAS Egészségügyi Centrum Kft.

AVAS Egészségügyi Centrum Kft. AVAS Egészségügyi Centrum Kft. WOLF védőruhák és védőfelszerelések Röntgenköpenyek és röntgenkötények Egyszerű röntgenköpeny A szakma elvárásainak mindenben megfelelő köpeny kiválóan állítható a kétoldalt

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Finom kialakítás az optimális illeszkedéshez és komfortérzethez: Dräger X- pect 8310 szemüvegek. Választhat átlátszó vagy sárga lencsét. D-33518-2009 02 Dräger X-pect 8310

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Innovatív vízelvezetés Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Különösebb ördöngösség nélkül, egyszerűen beszerelhető Rengeteg időt takaríthat meg, kompromisszumok nélkül A zuhany szerelőelem

Részletesebben

A vízminőség új dimenziója

A vízminőség új dimenziója VariTab A vízminőség új dimenziója Újdonság Az uszoda felhőtlen élvezete Kétrétegű tabletta a gyors és hosszú távú fertőtlenítésre Eljött az ideje a medencevíz kezelés alapjaiban új módszerének. A BAYROL

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Használat előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljából. 01 Termék Áttekintő Érintőképernyő Pulzusszám Szenzor Töltő

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

6. Intézkedések véletlen környezetbe engedés esetén:

6. Intézkedések véletlen környezetbe engedés esetén: Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2008. 10. 01. Módosítás/revízió: 2010. 10. 13. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Proby Akril

Részletesebben