ALAPOK. I. A keresőoptimalizálásról általában

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ALAPOK. I. A keresőoptimalizálásról általában"

Átírás

1 ALAPOK I. A keresőoptimalizálásról általában A SEO (Search Engine Optimization), azaz keresőoptimalizálás, mint tevékenység az Internet Marketing, azon belül is a Keresőmarketing (SEM Search Engine Marketing) olyan szegmense, amelynek célja, hogy javítsa weboldalának helyezését a keresőkben az organikus (normál, nem fizetett) találatok között. Értelemszerűen, minél többször és minél előkelőbb helyen jelenik meg a weblap a találati listában, annál magasabb látogatottságot érhet el weblapja, de az Internet Marketing és így a keresőoptimalizálás során arra is ügyelni kell, hogy az ominózus forgalom célzott legyen; ez is nagyban elősegítheti a magasabb konverziós arányt (több vásárlás, ajánlatkérés, hírlevél feliratkozás stb.). A jól célzott forgalomirányításon felül fontos az is, hogy az oldal jó minőségű, megfelelő szerkezetű, releváns és cselekvésre buzdító legyen. Amíg a weboldal felépítése hibás, rosszul programozott, netán irreleváns, addig sajnos nem nagyon reménykedhet számottevő konverzióban, és ezen sem a SEO, sem a PPC kampány nem segíthet (bővebben: Tehát az első és legfontosabb feladata, hogy weboldala SEO-kompatibilis legyen, azaz megfeleljen minden szerkezeti és formai követelménynek, hisz a keresőoptimalizálás már a Domain név kereséssel elkezdődik (részletek a 3. fejezetben). Szintén érdemes, hogy még mielőtt fejest ugrana a keresőoptimalizálásba, tudatosítsa, hogy a SEO nagyon alapos kutatómunkát és tervezési munkálatokat jelent, valamint nem egyik pillanatról a másikra jelentkeznek majd az eredmények sem.

2 II. Kulcsszavak Ahhoz hogy a keresők szeressék a weboldalát, jól kell felépítenie azt. A megfelelő szerkezet és menüstruktúra elkészítéséhez tisztában kell lennie a használható kulcsszavakkal, valamint rendszereznie kell őket, típusuk és funkcióik szerint; ebből épülhet majd fel a weboldal (3. fejezet). Optimalizálhat utólag is, de igazi eredményeket akkor érhet el, ha maga az oldal is keresőbarát. A megfelelő kulcsszavak valamint kifejezések kiválasztása döntő tényező a keresőoptimalizálás során. Nézzük a kulcsszó keresés és kiválasztás lépéseit: 1. Kulcsszó keresés Brainstorming: Mielőtt belefeszülne az összetettebb feladatokba, lazítson, és ötleteljen. Írjon össze minél több szót, amely tevékenységéhez és weblapjának tartalmához leginkább passzol. Ha kifogyott az ötletekből, nyugodtan látogassa meg versenytársai weboldalát, és merítsen tőlük ihletet. A listára vegye fel a kulcsszavak ragozott alakjait is, valamint akár a félreütéseket is. A legegyszerűbb, ha Excel táblázatban vezeti az összegyűjtött kulcsszavakat. Segédeszköz: Érdemes kulcsszó választó eszköz segítségéhez fordulni, a leghasznosabb ezek közül a Google AdWords Keyword Tool. Adott szavakra és kifejezésekre (kulcsszavak kombinációira) keresve megtudhatja, melyik kifejezésre mennyire keresnek átlagosan, valamint mekkora a verseny. Mindkét tényező fontos, érdemes ezeket az adatokat feljegyezni a szavak mellé a táblázatába (lásd a fejezet végén lévő ábrán). Differenciálás: Általános szavak esetén számolnia kell az erős konkurenciával, ami nehezíti az optimalizálást. Ha Önnek fitneszterme van, célszerű pontosítania a kifejezést például város, kerület szerint (VI. kerületi fitneszterem, belvárosi fitneszterem, stb.). Az, hogy később marad az általános szavaknál, vagy azokat kizárja, nagyban múlik a konkurencián is. Ha elég erősnek érzi a weboldalát, nyugodtan kísérletezhet.

3 2. A versenybe induló kulcsszavak kiválasztása Népszerűség: A népszerűséget a már említett Google AdWords Keyword Tool-al deríthetjük ki; az adott kulcsszónál jegyezze fel a globális havi keresés értékét a táblázatba. Konkurencia: A konkurencia számának megállapítására a kulcsszavaknál, az a leginkább célravezető, ha az adott kulcsszóra rákeresünk a Google-ben az allintitle tag segítségével (allintitle: kulcsszó ). Így megállapíthatjuk, hogy hány weboldal helyezte el az adott kulcsszót a címében. Ez nagyon fontos az optimalizációs folyamatban, már-már kihagyhatatlan lépés, ezért ez a szám kellően pontos képet adhat a konkurencia számáról. KEI: A KEI (Keyword Efficiency Index) mutató további segítségére lehet a választásban, érdemes ezt is kiszámolni és hozzáadni a táblázatunkhoz. Ezt az értéket úgy kapjuk meg, ha a népszerűséget négyzetre emeljük és elosztjuk a konkurencia számával (minél magasabb az érték annál jobb) KA: A következő mutató, ami segíthet a kulcsszó kiválasztásban az a keresési arány (KA), melyet úgy kapunk meg, ha elosztjuk a konkurenciát a népszerűséggel (minél jobban konvergál az 1-hez az érték, annál jobb). Kulcsszó Népszerűség Konkurencia KEI KA kulcsszó ,85 kulcsszó ,49 kulcsszó ,87 Miután végzett a kutatómunkával, vizsgálja meg a feljegyzett adatokat, zárja ki azokat a szavakat, amelyekre kevesen keresnek, vagy amelyekre túl nagy a verseny. A nyertesek, azok a kulcsszavak lesznek, melyekre viszonylag sokan keresnek, de a verseny nem túl nagy. A cél az, hogy a kereső első oldalára kerüljünk, ez sokkal nehezebb akkor, ha olyan kulcsszót választ, amelyre sokan optimalizálnak.

4 III. Weboldal Ha keresőoptimalizálásban gondolkodik, akkor már a honlap tervezésénél szem előtt kell tartania, hogy mind az emberi-, mind a robotkeresők számára befogadható, átlátható struktúrájú, jól navigálható oldalt hozzon létre. Lehet, hogy a szomszéd kissrác is nagyon ügyes honlapokat gyárt, de valószínűleg fogalma sincs, hogy SEO-szempontból mit, hogyan érdemes kialakítania. Az alapos kulcsszó választáson felül mindenképp szüksége lesz tehát saját alap HTML ismeretekre, de ezek szerencsére nem olyan bonyolultak. Weboldal szerkezet: Ahogy említettük van egy fajta keresőbarát szerkezet, amelyet a programozóval érdemes előre egyeztetni. Bizonyos navigációs technikákban elvesznek a keresők, és gyakori, hogy a sok aloldal (ami egyre több szintet eredményez) egyszerűen nem látják majd a tartalmat. A felhasználók eligazodását is segítheti egy jól navigálható weboldallal, vagy akár webhelytérképpel. A főoldal a legfontosabb SEO szempontból, erre mindig nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Tartalom: Keresőoptimalizálás során a robotok számára az egyik legkönnyebben olvasható rész a szöveges tartalom. Fontos, hogy mindig a kulcsszavakban gondolkodjon; de azt ne felejtse el, hogy embereknek ír tartalmat, így annak, érdekesnek, minőséginek, relevánsnak kell lennie. Igyekezzen tehát olyan szövegeket írni, amelyek a korábban már kiválasztott kulcsszavakban gazdagok, de nem csupán abból állnak, hanem valóban információt adnak át. Az oldal címe: Az oldal címét megadhatja a <title> tag segítségével, amely nagy kedvence a keresőrobotoknak; a főoldal fejlécét tehát ne sajnálja a releváns kulcsszavak szerint megfogalmazni. Mind a felhasználóknak, mint a keresőknek iránymutatást ad az oldal tartalmát illetően általában a keresési találatok között a <title> tag tartalma jelenik meg az első sorban. Érdemes a weblap minden oldalához külön címet adni, hiszen annál relevánsabb lesz. Képek, videók: Nagyon jó vizuális eszközök, de SEO szempontból hátráltatóak, mert a keresőrobotok nem látják őket, nem tudják olvasni. Bár, mint képleírás a CMS rendszerbe beilleszthető, de, ha a menükhöz csak képi vagy flash formátumú elemeket használ, akkor az olyan, mintha elrejtőzne a keresők elől. Természetesen bizonyos szempontból nagyon fontosak a képi eszközök, de ezeket az oldal tartalmába kell illeszteni és nem a fő navigációs pontokat helyettesíteni velük.

5 IV. Linképítés 1. Linképítésről általában A linképítés a keresőoptimalizálás egyik eszköze, amelynek közvetlen célja, hogy weboldalunkra minél több értékes külső link mutasson más releváns weblapról. Ezzel közvetetten felkeltheti a keresőmotorok érdeklődését, a találati listán való elhelyezkedést javíthatja, valamint növelheti a weboldal látogatottságát. Tehát az alap ismét saját weboldalunkhoz nyúlik vissza. Mivel alapvetően a honlap elismertségét akarja javítani, ehhez szüksége van mások szavazataira; ha a tartalom érdekes, releváns és kompetens, akkor mindenféle erőfeszítés nélkül is számíthat mások hivatkozására. Az elsődleges célja legyen tehát a természetes linképítés, és hogy valós, a kínálatához kapcsolódó releváns információkat szolgáltasson a honlap. Ahhoz, hogy jó, megbízható és értékes forrásként működjön a weboldal, minőségi tartalomra van szükség. 2. PageRank A PageRank egy keresőmotor algoritmus alapján kapott érték, osztályzat, amely tulajdonképpen rangsorolja, minősíti a weboldalakat. Hogy mennyire tartalmas, előkelő az adott oldal, egy 1 és 10 közötti érték mutatja meg a bonyolultabb mutatószámokba nem megyünk bele, de ez az egyszerűbb, felhasználóbarát értékelés. Minél magasabb a weblap PageRank értéke, annál minőségibb; a linképítés során az a cél, hogy a weboldalunkra mutató linkek azonos témájú, magas PageRank-értékű oldalakról mutassanak. A Google Toolbar eszközzel ellenőrizni tudja a weboldalakat PR értékét, de ezt azért nem tanácsos teljesen komolyan venni. Azon kívül, hogy ritkán frissül, azaz nem követi a weblapok változásait, csupán egy körülbelül értéket kapunk az adott honlapról.

6 3. Gyakorlati linképítés tanácsok Ügyeljen az arányokra, és ne a manipulatív eszközökre építsen. Ez nem egy rohamtempós munka; túl sok link túl rövid idő alatt feltűnő lehet és a szorgos munka megbosszulja magát vagyis a keresőmotorok kiszúrják a trükköket és büntetnek. Kerülje a fizetett hirdetéseket és a nem releváns linkcseréket. Előbbi esetén, ha a keresőmotor kiszúrja a trükközést, nem veszi szavazatnak, és feleslegesen költött rá, utóbbinál csak akkor érdemes a partneri megállapodás, ha tartalmilag tényleg van értelme. Linkgyűjteményekbe, katalógusokba, mint a Startlap, illetve lap.hu-s oldalak, is akkor érdemes, ha az oldal tematikájához illeszkedik weboldala. Egyébként is ma már a linkelhelyezést bonyolító szerkesztők a nem releváns kérelmeket elutasítják. Saját blog esetén törekedjen a komoly tartalomra, így nem csak érdemi linkeket kreálhat magának, hanem mások is szívesen hivatkoznak majd önre. Külső blog vagy fórum használatakor csak akkor linkeljen, ha ez az olvasók érdekeit szolgálja, és a tartalomhoz kapcsolódik. A közösségi linkek, vagyis a különböző social media felhasználók megosztásai sokat dobhatnak az értékelésnél; a valóban érdekes és tartalmas képek, cikkek közösségi oldalakon való elhelyezésével növekedhet látogatottsága és szavazatai.

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához

Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához Ezeknek a változásoknak hatására fejlesztettük ki megfizethető díjazású Web Jelenlét és Tartalom Optimalizációs szolgáltatásainkat - elégedettségi

Részletesebben

SEO tények és tévhitek

SEO tények és tévhitek SEO tények és tévhitek 1. A linképítés halott (megint ) Ha ezt a kijelentést hallod, valószínű, hogy ezt egy konkurensed állítja, aki nem akarja, hogy leelőzd, vagy egy SEO "szaki", aki "ellinképítette"

Részletesebben

Tartalomjegyzék 3 Szerző 6 I. Bevezető 7 II. A keresőoptimalizálás alapjai 9 SEO vs Google Ads 9 Miért pont a Google? 12 Internetes keresők 12 Miért

Tartalomjegyzék 3 Szerző 6 I. Bevezető 7 II. A keresőoptimalizálás alapjai 9 SEO vs Google Ads 9 Miért pont a Google? 12 Internetes keresők 12 Miért Tartalomjegyzék 3 Szerző 6 I. Bevezető 7 II. A keresőoptimalizálás alapjai 9 SEO vs Google Ads 9 Miért pont a Google? 12 Internetes keresők 12 Miért jó az első helyen lenni? 16 Black hat vs white hat SEO

Részletesebben

A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing

A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing Gandera Balázs Yasar Umut 1 PERC BEVEZETÉS ZMOT és a keresések Display, RTB, Online video 2 10,4 A A vásárlók által a vásárlás előtt felhasznált információs

Részletesebben

Kedves Openhouse-os munkatársak!

Kedves Openhouse-os munkatársak! Kedves Openhouse-os munkatársak! Tapasztalataink szerint a tartalom kezelő rendszerek (Content Management Systems CMS) felhasználói gyakran kevéssé ismerik azokat az elveket, amik segíthetik az oldal eredményesebb

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Amit eléjük teszel, legyen rövid, hogy elolvassák, világos, hogy értékeljék, képekben gazdag,

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

Internet marketing, Google hirdetési, analitikai eszközök

Internet marketing, Google hirdetési, analitikai eszközök Internet marketing, Google hirdetési, analitikai eszközök Készítette: Horváth Antal Mimézis Kft. http://www.mimezis.hu A mai napról Varázsszavak Miért is kell és mennyit - fizetnem (tárhely, fejlesztési

Részletesebben

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó Long tail vagy fat head? Erdei út vagy autópálya? Énekes Barbara (Weboriginal Kft, ügyvezető) Azelőadástémái A klasszikuslong tail ábra: fat head, chunky middle, éslong tail Miért érdemes a long tail-el

Részletesebben

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver.

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver. TOP SEO Trendek 2015-ben We understand, we deliver. Önök szerint Elvis Presley halott? Elvis Presley is dead: 7 150 000 találat Elvis Presley is not dead: 1 550 000 találat Az Google szerint Elvis sajnos

Részletesebben

Röviden a keresőoptimalizálásról

Röviden a keresőoptimalizálásról Röviden a keresőoptimalizálásról Mielőtt a közepébe vágnánk Miért kell kiemelt figyelmet szentelned a keresőkben lévő helyezéseidre? A magyar felhasználók többsége az internetet keresésre használják. Nézd

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban PAPP GÁBOR 1 { 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 } "Name": " Papp Gábor", "City": " Budapest", "Company": { "Name":

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

SEO alapismeretek, tippek

SEO alapismeretek, tippek SEO alapismeretek, tippek 1 SEO beállítások SEO alapismeretek, hogy már a tartalom feltöltésnél, termék feltöltésnél, a termék leírások megírásánál ismerd és figyeld a legfontosabb szempontokat. SEO beállítások

Részletesebben

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg:

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg: NETTESZT Informatikai Kft. Számlázási és postai cím: 2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 2. Tel.: +36-1-445-0999 Fax: +36-1-445-0998 E-mail:info@netteszt.hu Bankszámlaszám: 10403057-50526565-90851007 Keresőoptimalizálás

Részletesebben

WEB 2.0 tipikus szolgáltatások

WEB 2.0 tipikus szolgáltatások WEB 2.0 olyan második generációs internetes szolgáltatások gyűjtőneve, amelyek elsősorban a közösségre épülnek vagyis a felhasználók közösen készítik a tartalmat vagy megosztják egymás információit. Webkettes

Részletesebben

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K.

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K. Adatkeresés az interneten Cicer Norbert 12/K. Internetes keresőoldalak Az internet gyakorlatilag végtelen adatmennyiséget tartalmaz A dokumentumokat és egyéb adatokat szolgáltató szerverek száma több millió,

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához

10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához 10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához 1. Válassz olyan kulcsszavakat és kifejezéseket, melyek szorosan kapcsolódnak termékéhez, vagy szolgáltatásához Az általános kulcsszavak több megjelenést

Részletesebben

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe.

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe. Honlapelemzés A honlapelemzés kimutatja, hogy a honlap mennyire keresőbarát az adott kulcsszóra. Dátum: June 03, 2014 GYORSASÁG MÁSODPERC 0.13 KILOBYTES 26.08 KÉRÉSEK 31 Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik.

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Curriculum Vitae Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola, Világbanki tagozat, Nyíregyháza

Curriculum Vitae Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola, Világbanki tagozat, Nyíregyháza Curriculum Vitae Személyes adatok Név: Születési dátum: Születési hely: Lakcím: Telefon: E-mail: Web: Gy. Gyüre György www.gygygy.hu Tanulmányok 1996-2000 Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola,

Részletesebben

-közösségi oldal készítése, működtetése MEGTÉRÜLŐ KOMMUNIKÁCIÓS ÉS DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK

-közösségi oldal készítése, működtetése MEGTÉRÜLŐ KOMMUNIKÁCIÓS ÉS DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK Hatékony egészségügyi honlap és -közösségi oldal készítése, működtetése A hatékony weboldal Működő közösségi média és PR megoldások Az optimális média mix Felépítése az üzleti célok elérését szolgálja,

Részletesebben

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052 Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS - Elektronikus ügyvitel - Tanár: Hallgató: Dr. Zlatko Čović Adamov Igor főiskolai tanár 07213052 Szabadka, 2014 Tartalomjegyzék Mi is az a Google

Részletesebben

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere By: Béres Roland Will Gábor Miről lesz szó? Szintrehozás pár szó a reklámokról Internetes reklámozás kezdetei A nyerő üzleti modell made by Google

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

A SEO szerepe egy híroldal életében BUBLIK MÁTÉ

A SEO szerepe egy híroldal életében BUBLIK MÁTÉ A SEO szerepe egy híroldal életében BUBLIK MÁTÉ Keresőoptimalizálás Teljes forgalom Keresési forgalom Organikus forgalom Non-brand organikus forgalom SEO Total Visits Organic search Non-brand organic*

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Keresımarketing Nap, 2008. november 20. Malév: kampányok, analitika, konverziók

Keresımarketing Nap, 2008. november 20. Malév: kampányok, analitika, konverziók Keresımarketing Nap, 2008. november 20. Malév: kampányok, analitika, konverziók Szó lesz róla A nagyobb kép: hol a helyünk? Meta-keresők A Malév affiliate rendszer PPC esettanulmány: London Hol a helyünk?

Részletesebben

Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba. iwebma Limited

Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba. iwebma Limited Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba iwebma Limited Webstatisztikai rendszerek adatok a látogói szokásokról egyszerűek, ill. komplexek ingyenes, ill. fizetős Google Analytics

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18.

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT. 1051 BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. - HÁTTÉRTÖRTÉNET - Amikor megkaptuk a HillVital webshop-hoz tartozó fiókot

Részletesebben

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka Tartalom Google szolgáltatásai - A keresésen túl - Tarcsi Ádám adam.tarcsi@gmail.com 2006. november 17. Google név eredete Története Titka PageRank Google trükkök Szolgáltatások Jövője InfoÉRA 2006 Tarcsi

Részletesebben

Menetrendek.hu médiaajánlat

Menetrendek.hu médiaajánlat Menetrendek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Menetrendek.hu bemutatkozás 3 A Menetrendek.hu tartalmi elemei 4 A Menetrendek.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest

8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest 72 8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest A Google tartalmi hálózata alatt azoknak a honlapoknak az összességét értjük, ahol az AdWords hirdetések megjelennek,

Részletesebben

Az Arkánum Medhotel fejlődése

Az Arkánum Medhotel fejlődése Az Arkánum Medhotel fejlődése Hogyan véssük be egy új hotel nevét a köztudatba 2015-ben? Péter Krisztina Link Consulting Kft. PR is storytelling for your business. Patrick Goodness, The Goodness Company

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium támogatásával megvalósuló KKC-2008-V-08-08-101 számú projekt B2CR ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium támogatásával megvalósuló KKC-2008-V-08-08-101 számú projekt B2CR ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ azaz, hogyan használjuk fel az internet lehetőségeit cégünk sikerei érdekében. MarkCon előadó: Vendler Balázs, ügyvezető TARTALOM (1) Az internetről általában (2) Webes megjelenések

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK?

DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK? DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK? Online marketing fogalmak Marketing értékesítés Online marketing termékek és szolgáltatások reklámozása és eladásösztönzése az interneten

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Parkonet.com médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat Parkonet.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Parkonet.com bemutatkozás 3 A Parkonet.com tartalmi elemei 4 A Parkonet.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Videohirek.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat Videohirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Videohirek.hu bemutatkozás 3 Videohirek.hu tartalmi elemei 4 A Videohirek.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Innováció a marketingben és a termékfejlesztésben (amit az informatika nyújthat a vállalkozásomnak) Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Hungary.Network Informatikai Zrt.

Részletesebben

minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01.

minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01. minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01. Weboldal 1. Előkészítés 1.1. Anyaggyűjtés 1.2. Kutatás 2. Tervezés 3. Kivitelezés 3.1. Drótváz 3.2. Grafikus tervezés 3.3. Programozás

Részletesebben

PROFIT HOLDING Hungary Zrt. WEB üzletág

PROFIT HOLDING Hungary Zrt. WEB üzletág PROFIT HOLDING Hungary Zrt. WEB üzletág SZOLGÁLTATÁSOK és HIVATALOS ÁRLISTÁI 1. WEB szolgáltatások 1.1 Honlap szoftver Internetes honlap működtetésére alkalmas NetID v3.0 rendszerben működő szoftver rendelkezésre

Részletesebben

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ingatlanabazar.hu bemutatkozás 3 Az Ingatlanabazar.hu tartalmi elemei 4 Az Ingatlanabazar.hu strukturális

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

Tartalom. Tartalom. SEO audit: www.hazdoktor.net

Tartalom. Tartalom. SEO audit: www.hazdoktor.net Bízza a weboldala hibáinak kijavítását igazi profikra! Szerezzen velünk oldalának több látogatót, több ügyfelet és vásárlót! Keresse csapatunkat bizalommal az info@seoceros.com email címen! Tartalom SEO

Részletesebben

Pcguru.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat Pcguru.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcguru.hu bemutatkozás 3 Pcguru.hu tartalmi elemei 4 A Pcguru.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban Kulcsszóoptimalizálás a gyakorlatban Egy folyamatos látogatottságot biztosító módszer, amit megtanulhatsz és minden weboldaladon, blogodon alkalmazhatsz. 2008. Minden jog fenntartva oldal 1 Bevezetı A

Részletesebben

Hir7.com médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat Hir7.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hir7.com bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Hir7.com-n

Részletesebben

KERESÉS A NETEN DR. KÓNYA LÁSZLÓ: KERESÉS A NETEN KERESÉS MÓDSZERE, KERESŐPROGRAMOK 2004.04.20

KERESÉS A NETEN DR. KÓNYA LÁSZLÓ: KERESÉS A NETEN KERESÉS MÓDSZERE, KERESŐPROGRAMOK 2004.04.20 INTERNET 1/42 KERESÉS A NETEN DR. KÓNYA LÁSZLÓ: KERESÉS A NETEN KERESÉS MÓDSZERE, KERESŐPROGRAMOK 2004.04.20 FORRÁS: TARR BENCE : KERESÉS AZ INTERNETEN PANEM KIADÓ, 2001 ISBN 963 545 326 4 INTERNET 2/42

Részletesebben

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS Jelölje be azt a sort, amelyben kizárólag a weboldalakkal szemben támasztott alapkövetelmények szerepelnek. Értékes információtartalom, olvashatóság, vonzó és igényes megjelenés. Olvashatóság, felhasználói

Részletesebben

Joy.hu médiaajánlat 3333

Joy.hu médiaajánlat 3333 Joy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Joy.hu bemutatkozás 3 A Joy.hu tartalmi elemei 4 A Joy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Online stratégia, weboldal április 19. Berényi Konrád

Online stratégia, weboldal április 19. Berényi Konrád Online stratégia, weboldal 2016. április 19. Berényi Konrád Tartalom Cél és stratégia Online eszközök Mérés Költségvetés A Weboldal SEO Az online marketing helye cég stratégia marketing stratégia értékesítési

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

emarketing képzés A keresők és a közöségi média

emarketing képzés A keresők és a közöségi média emarketing képzés A keresők és a közöségi média Keresők Kereső hirdetés - SEM Találati lista - SEO Hirdetés Kattintás alapú Folyamatos felügyelet Azonnali Módosítható/szabályozható Top pozíció Versenytársak

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Keresımarketing. 1.1 PPC Pay per Click kampány

Keresımarketing. 1.1 PPC Pay per Click kampány Keresımarketing A mai trendeknek megfelelıen a felhasználók internetezési szokásainak szerves részét képezi a webes keresık használata. Számos kutatás támasztja alá, hogy a felhasználók jelentıs része

Részletesebben

Önszerveződő adatbázisok

Önszerveződő adatbázisok High Speed Networks Laboratory 1/40 Önszerveződő adatbázisok 1. Paradigmaváltás az adatbázisokban Megtervezett adatbázis Evolúció alkotta adatbázis 2. Önszerveződő adatbázis: struktúra, lekérdezés 3. Struktúra:

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása

NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása A NeoSoft Informatika NeoCMS márkanévvel ellátott rendszere könnyen, gyorsan testre szabható tartalommenedzselő rendszer, mely egyedileg átalakítható, és így

Részletesebben

A keresőmarketing alapjai: Hogyan tegye weboldalát vonzóvá a keresők számára?

A keresőmarketing alapjai: Hogyan tegye weboldalát vonzóvá a keresők számára? A keresőmarketing alapjai: Hogyan tegye weboldalát vonzóvá a keresők számára? írta: Csepregi Balázs, a MarketingSzoftverek társtulajdonosa és vezető tanácsadója Ha írásunk elnyerte tetszését és szeretné

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat FIFA-lapcsoport médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 FIFA-lapcsoport bemutatkozás 3 A FIFA-lapcsoport tartalmi elemei 4 Az oldalak strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google Adwords hirdetési kampány létrehozása teljesítési garanciával, kampánybeállítások, hirdetések, kulcsszavak és licitek, konverziós követ?kódok megadásával.

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai Vox.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vox.hu bemutatkozás 3 A Vox.hu tartalmi elemei 4 A Vox.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Hogyan válassz domain nevet?

Hogyan válassz domain nevet? Hogyan válassz domain nevet? Tartalomjegyzék Bevezető... 2 A sikeres domain név alapelvei... 2 Mihez kössük a domain nevet?... 3 Domain választás és a SEO... 3 Kötőjeles domainek... 3 Elírt domain nevek...

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu Topapro.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topapro.hu bemutatkozás 3 A Topapro.hu tartalmi elemei 4 A Topapro.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

avagy hogyan tegyünk szert jövedelemre az interneten egy 1 oldalas weblappal mindenféle technikai tudás nélkül

avagy hogyan tegyünk szert jövedelemre az interneten egy 1 oldalas weblappal mindenféle technikai tudás nélkül Pénzkeresés az interneten teljesen kezdőként 1 Pénzkeresés az interneten teljesen kezdőként avagy hogyan tegyünk szert jövedelemre az interneten egy 1 oldalas weblappal mindenféle technikai tudás nélkül

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Hogyan készítsünk online marketing stratégiát?

Hogyan készítsünk online marketing stratégiát? Hogyan készítsünk online marketing stratégiát? +3 Mrd büdzsé kezelés 13 év tapasztalat +200 Tréning +15 ország WebMa Analitikus marketing Kiemelt kompetenciák FMCG Retail IT/B2b 2005 óta foglalkozunk Google

Részletesebben

Zöld energiával a zöld Magyarországért weboldal marketing szempontú elemezése

Zöld energiával a zöld Magyarországért weboldal marketing szempontú elemezése Zöld energiával a zöld Magyarországért weboldal marketing szempontú elemezése Készítette: Szeberényi András PhD. hallgató Szent István Egyetem Enyedi György Regionális Tudományok Doktori Iskola Témavezető:

Részletesebben

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal?

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Tartalomjegyzék 1. MI AZ A LANDING PAGE?... 3 2. MILYEN CÉLLAL KÉSZÍTHETŐ LANDING PAGE?... 3 3. AKKOR MOST MI A KAPUOLDAL?... 3 4. HOGY NÉZETT KI PÁR ÉVVEL

Részletesebben

Webanalitika a mindennapokban

Webanalitika a mindennapokban Webanalitika a mindennapokban NEEK konferencia 2015.02.19. www.gemius.hu Rólunk A Gemius világszerte Piaci igények széleskörű ismerete Nemzetközi háttér, folyamatos fejlesztés Innovatív üzleti megoldások

Részletesebben

Webmarketing Online marketing Gerilla marketing

Webmarketing Online marketing Gerilla marketing Webmarketing Online marketing Gerilla marketing 2014. 03. 03. Kovács Máté, tanársegéd info@kovacs-mate.hu 1 2 Weboldal az online marketing alapja A jó weboldal teljesíti a(z üzleti) CÉLt! SMART célok (specifikus,

Részletesebben