ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS"

Átírás

1 9/2 ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS fűtési távhő és használati melegvíz-mérés alapján történő szolgáltatására háztartási célú _felhasználó részére Szerződés száma: 1. Szolgáltató adatai: 2. Felhasználó adatai: I n o t a Készenléti lakótelep sz. Társasház lakóközössége 3. Felhasználó lakóközösség meghatalmazottjának adatai: Név: Cím: Meghatalmazás: 2. sz. melléklet 4. A Szolgáltató tulajdonát képező hőmennyiségmérő és használati melegvízmérő azonosító adatait az 1. sz. melléklet tartalmazza. 5. Szolgáltató a Szerződés szerint Felhasználó felé a 4. sz. pontban megnevezett mérőeszközök átadási pontján fűtési hőenergiát és használati melegvizet értékesít. A mérőeszközök beépítési helye a Felhasználó Társasház hőfogadója. 6. A Szolgáltató tulajdona a hőmennyiségmérő és a használati melegvízmérő Felhasználó felöli csatlakozó elem síkjáig tart. 7. Az elszámolást képező mérőeszközök üzemeltetése karbantartása és hitelesítése a Szolgáltató kötelezettségét és költségviselését jelenti.

2 2 8. Szolgáltató a közösen felhasznált fűtési hőmennyiséget és használati melegvizet a lakók között az elszámolási időszakban, előzőt légtérfogatarányosan, utóbbit pedig fogyasztásarányosan megosztja. A légtérfogatarányokat a 2. sz. melléklet tartalmazza. 9. Fűtésszolgáltatás 9.1. A fűtés hőenergia időjárásfüggő szabályozása, a fűtővíz hőmérsékletének változtatásával a s szolgáltató hőközpontjában történik 35 Co - 70 Co között Felhasználó oldalán a tömegáram szabályozására nincs lehetőség A hivatalos fűtési időszakban október 15 és április 15. között Szolgáltató kötelezett az általa szabályozott fűtési hőenergia átadására, ezen kívül a Felhasználó külön kérelmére áll rendelkezdésre Felhasználó a hőmennyiségmérő működését folyamatosan ellenőrizheti, számlálóját bármikor leolvashatja. Fogyasztási panasz esetén kérheti a mérőeszköz rendkívüli hitelesítését. Amennyiben a sérelmezett hiba indokolatlan az eljárás költsége a Felhasználót terheli A fűtési hőenergia elszámolása havonta, a hónap utolsó 5 napjában történő hőmennyiségmérő leolvasással történik Szolgáltató a zavarszerű hibákat a legrövidebb időn belül elhárítja, a tulajdoni elkülönülés figyelembevétele nélkül. Szolgáltató az épületek légtelenítését folyamatosan és panaszbejelentés alapján elvégzi A Felhasználó tulajdoni oldalán szükségessé váló javítások, átalakítások, tisztítások és beszabályozások a Felhasználó költségét képzik Szolgáltató a javítások elvégzésének időszakában a fűtés folyamatát megszünteti Szolgáltató a Társasház hőfogadójában elhelyezett tulajdonát képező mérőberendezések rendszeres ellenőrzésére jogosult, Felhasználónak biztosítani kell a bejárás lehetőségét A mérőeszközök cserélése közösen készített jegyzőkönyv alapján történhet. A jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell a mérők azonosító adatait, számláló állásait, a csere okát időpontját és a Felek Képviselőinek aláírását. A jegyzőkönyv alapján az 1. sz. mellékletet módosítani kell.

3 Mérőhiba miatt a méretlen időszakot azonosított körülmények figyelembevételével, mért adatok alapján kell elszámolni. 10. Használati melegvíz-szolgáltatás Szolgáltató a Felhasználó felé a Társasház hőfogadójában elhelyezett elszámolási mérő átadási pontján Co közötti vízhőmérsékletet biztosít, felhasználástól függetlenül A lakásokban felszerelt melegvízmérőknek fogyasztásarányos megosztási szerepük van, ezért azok üzemeltetéséről, karbantartásáról és hitelesítéséről a Szolgáltató nem gondoskodik A lakásokban felszerelt melegvízmérők számlálóit Szolgáltató nem olvassa le, hanem az elszámolási időszakban a lakóktól bekéri és a közösen felhasznált melegvíz megosztásánál figyelembe veszi Felhasználó jogosult a közösséget mérő számláló állását bármikor leolvasni, naplójában nyilvántartani A mérővel nem rendelkező lakások fogyasztása az épület főmérője és a lakásokban mért mennyiségek összegének különbsége alapján kerül kiszámításra A használati melegvíz fogyasztásának elszámolása április 15-30, augusztus és december közötti számláló leolvasások alapján történik. A köztes időszakban havonta átlagos mennyiség kerül meghatározásra és számlázásra. Szolgáltató a tartozást és követelést az elszámoláskor kiegyenlíti Szolgáltató a melegvízkészítéshez felhasznált hidegvíz mennyiségét és csatornadíját is elszámolja és számlázza. 11. A fűtési hőenergia és a használati melegvíz-szolgáltatás díjtételei háztartási célú felhasználó felé: Fűtési alapdíj: Ft/lm3/hó Használati melegvíz alapdíj: Ft/lm3/hó Fűtési hődíj: Ft/GJ Használati melegvíz hődíj: Ft /GJ Használati melegvíz vízdíj: Ft/vízm Használati melegvíz csatornadíj: Ft/vízm3 A fűtési alapdíj a Szolgáltató energián kívüli éves költsége 1/12-ed részének fűtési szolgáltatásra vonatkoztatott l lm3-re eső hányada.

4 4 A használati melegvíz alapdíja előzőek szerint a melegvízkészítésre felhasznált hőmennyiség aránya szerint osztódik. A fűtési hődíj a mérés alapján meghatározott hőmennyiség egységnyi díja. A használati melegvíz vízdíja a melegítésre felhasznált hidegvíz mennyiség egységnyi díja, melynek kiegészítője az ugyancsak egységre eső csatornadíj. 12. Számlázás, fizetési kötelezettség Szolgáltató minden hónap 15-ig megküldi a Felhasználó lakók felé esedékes számláját 25-ig tartó fizetési határidővel A Felhasználó közösség lakóit fizetési kötelezettség terheli. Késedelmes fizetés esetén az érvényes nagyságrendű kamat kerül kiszámlázásra. Amennyiben a lakó hátraléka a 30 napot meghaladja fizetési felszólításban részesül. Ha a hátralék a 60 napot is meghaladja és a felszólítás nem hozott eredményt Szolgáltató a lakó ellen fizetési meghagyást nyújt be a Veszprémi Városi Bíróság felé A fűtési hődíj fűtési időszakon kívül nem érvényesül A fizetési díjtételek, az egységnyi díjak és a lakott, vagy fogyasztott mennyiségek szorzataként kerülnek meghatározásra Felhasználó lakók számlapanasz esetek a Szolgáltató ügyfélszolgáltatásához fordulhatnak információért, vagy orvoslásért A szolgáltatás díjtételeit helyi Önkormányzati rendelet határozza meg. 13. Egyéb jogszabályokon alapuló jogok és kötelezettségek Felhasználó köteles folyamatosan gondoskodni arról, hogy a tulajdonában lévő fűtési és használati melegvíz berendezések mindig alkalmasak legyenek a hőenergia fogadására. Alkalmatlansági és üzemeltetési hiányosságokból eredő károk a felhasználót terhelik Felhasználó saját tulajdonú berendezésein átalakítást, bővítést csak műszaki technológiai tervek alapján a Szolgáltató és a lakóközösség képviselőjének jóváhagyásával végezhet. A munkák kezdési és befejezési idejét Szolgáltató felé be kell jelenteni Felhasználó a Szolgáltató megbízott dolgozóinak, vállalkozóinak mindenkori bejárását köteles biztosítani a társasház hőfogadójába.

5 Felhasználó a hőfogadó szolgáltatói tulajdont képező szerelvényeinek, mérőinek és szabályozóinak hozzáférését mindenkor biztosítani kell Felhasználó gondoskodik a leosztott ágak, strangok beállításának, vagy szabályozásának szükségéről. A beállítatlanság és szabályozhatatlanság nem lehet lakófogyasztói panasz alapja A Szolgáltató az általa a Felhasználó oldalán észlelt hiányosságokat szóban, vagy írásban bejelenti A felhasználói tulajdonú berendezések javítása, tisztítása, vagy a lakások belső tatarozása érdekében Szolgáltató a Felhasználó közös képviselőjének kérésére ürítést és feltöltést végez. Az ürítési kérelmek teljesítésének munkadíját és vízigényét a kérelmezőnek Szolgáltató számla ellenében fizetni kell Zavarszerű hiba elhárítása esetén a javítás idejére Szolgáltató a fűtési és használati melegvíz-szolgáltatást szüneteltetheti Szolgáltató fűtési időszakra tervszerű karbantartást nem irányozhat elő A tervezett szolgáltatási szünetet lépcsőházi kifüggesztéssel legkésőbb az esedékességet megelőző napon meg kell hirdetni A hőszolgáltatás szüneteltetéséből eredő károk megtérítését Felek egymástól nem követelhetik Fizetési kötelezettség 90 napon túli elmulasztása esetén, Szolgáltató jogosult a hőellátást korlátozni, illetve szüneteltetni Önkormányzati Rendelet által változtatott díjtételek esetén a Szolgáltató azokat a Felhasználó külön kiértesítése nélkül alkalmazhatja A Társasház közösen használt fűtött helyiségek alapdíját Szolgáltató a Felhasználó Közösség felé számlázza, hődíja pedig a lakókra osztódik. 14. Kártérítés, bírság, vegyes megállapítások Felek szerződésszegéssel, egymásnak, vagy egymás berendezéseiben okozott károkat a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint rendezik Felek megállapodnak abban, hogy ezen szerződésben nem szabályozott kérdések a Ptk. Általános rendelkezdései és a körébe tartoznak A szerződés módosítását mindkét fél kezdeményezheti és a XVIII. törvényben meghatározott feltételek mellett 6 hónapi felmondási idővel felmondhatja. A felmondást írásban indokolni kell.

6 Felhasználó gondoskodhat a használati melegvíz, csőhálózat utolsó kifolyócsapjáig történő párhuzamosításáról és kérheti a lakásban levő melegvízmérő elszámoláskénti üzemeltetését és a Szolgáltató által történő hitelesítését Felhasználó kialakíthatja a lakáson belüli hőleadók termosztatikus szabályozását, fogyasztásarányos költségosztását és kérheti az elszámolás módosítását Felhasználó köteles a lakóváltozásokat Szolgáltató felé írásban bejelenteni A szerződés az 1. sz. és a 2. sz. melléklettel együtt -tól érvényes és határozatlan időre szól. Két példányban készült, egy-egy példány a Feleket illeti meg A Szolgáltató ügyfélszolgálati telefonszáma: FAX száma : hiba és panaszbejelentés: Kelt, Szolgáltató Felhasználó megbízottja

EGYEDI KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS

EGYEDI KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS Várpalotai Közüzemi Kft. 8100 V á r p a l o t a, Fehérvári út 7. 9/4 EGYEDI KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS egyéb célú felhasználó fűtés szolgáltatására SZÁMA: FELHASZNÁLÓ: 2 EGYEDI KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS Amely létrejött

Részletesebben

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS Hőközpont azonosító : Iktatási szám :./2013. ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS Távhő mérés szerinti szolgáltatására mely létrejött egyrészről a Salgó Vagyon Salgótarjáni Vagyonkezelő és Távhőszolgáltató Kft.

Részletesebben

I. Mérés. Hőhordozó közeg: Maximum 90 C előremenő, - a külső hőmérséklet függvényében szabályozott - hőmérsékletű melegített víz.

I. Mérés. Hőhordozó közeg: Maximum 90 C előremenő, - a külső hőmérséklet függvényében szabályozott - hőmérsékletű melegített víz. SZOLGÁLTATÓI HŐKÖZPONTRÓL ELLÁTOTT LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓK KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSE mely létrejött egyrészről a PRIMER Ajkai Távhőszolgáltatási Kft (8400. Ajka, Móra Ferenc u. 26.), mint (statisztikai

Részletesebben

1. Felek a felhasználási helyként a Felhasználó.. szám alatti épületét (.. nevű felhasználási hely) jelölik meg.

1. Felek a felhasználási helyként a Felhasználó.. szám alatti épületét (.. nevű felhasználási hely) jelölik meg. ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Komáromi Távhőszolgáltató Kft. (székhely: 2900 Komárom, Csokonai u. 2. adószám: 11183855-2-11), mint távhőszolgáltató (a továbbiakban: SZOLGÁLTATÓ),

Részletesebben

H Ő S Z O L G Á L T A T Á S I K Ö Z Ü Z E M I S Z E R Z Ő D É S

H Ő S Z O L G Á L T A T Á S I K Ö Z Ü Z E M I S Z E R Z Ő D É S H Ő S Z O L G Á L T A T Á S I K Ö Z Ü Z E M I S Z E R Z Ő D É S - Hőközponti hőfogyasztás mérés alapján - (...sz hőközpont) amely létrejött egyrészről a Salgó Vagyon Kft. 3104 Salgótarján, Park út 12.

Részletesebben

a 49/2005( XII. 22) sz. Önkormányzati rendelethez Elszámolási mérők részbeni hiánya, illetve meghibásodása esetén figyelembe vehető havi mennyiségek

a 49/2005( XII. 22) sz. Önkormányzati rendelethez Elszámolási mérők részbeni hiánya, illetve meghibásodása esetén figyelembe vehető havi mennyiségek 1. sz. melléklet a 49/2005( XII. 22) sz. Önkormányzati rendelethez Elszámolási mérők részbeni hiánya, illetve meghibásodása esetén figyelembe vehető havi mennyiségek 1. Primér hőmennyiségmérő meghibásodása

Részletesebben

KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS egyéb fogyasztó részére biztosított távhőszolgáltatásra

KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS egyéb fogyasztó részére biztosított távhőszolgáltatásra F 101 ESZF../. KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS egyéb fogyasztó részére biztosított távhőszolgáltatásra A szerződés létrejött egyrészről az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. (stat. azonosítója: 12794726-3530- 114-11, cégjegyzékszáma:

Részletesebben

E G Y E D I K Ö Z Ü Z E M I S Z E R ZŐDÉS

E G Y E D I K Ö Z Ü Z E M I S Z E R ZŐDÉS Szerződés száma: /.. E G Y E D I K Ö Z Ü Z E M I S Z E R ZŐDÉS Amely létrejött a Móri Hőtermelő és Szolgáltató Kft. cím: 8060 Mór, Dózsa György út 22/A mint Távhőszolgáltató, valamint a Mór, mint Fogyasztó

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 54/2013. (XII.12.) önkormányzati rendelete

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 54/2013. (XII.12.) önkormányzati rendelete MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 54/2013. (XII.12.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatás díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről szóló 40/2006. (XII. 6.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

ÁLTALÁNOS KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS. Szolgáltatói hőközpontból történő távhőszolgáltatásra

ÁLTALÁNOS KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS. Szolgáltatói hőközpontból történő távhőszolgáltatásra 6. sz. melléklet ÁLTALÁNOS KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Szolgáltatói hőközpontból történő távhőszolgáltatásra Amely egyrészről a Barcikaszolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. (3700 Kazincbarcika, Munkácsy

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 39/2013.(XI.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a távhőszolgáltatásról A TÁVHŐSZOLGÁLTATÓ KÖTELEZETTSÉGEI

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 39/2013.(XI.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a távhőszolgáltatásról A TÁVHŐSZOLGÁLTATÓ KÖTELEZETTSÉGEI 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 39/2013.(XI.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a távhőszolgáltatásról Siófok Város Önkormányzat Képviselő-testületének a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi

Részletesebben

Üzemeltetési és karbantartási szerződés

Üzemeltetési és karbantartási szerződés 16. sz. (5. sz.) melléklet Üzemeltetési és karbantartási szerződés Ügyintéző: Szerz. sz.: Jele: /20... T./20... Melyet a... (3700 Kazincbarcika,...) mint Megrendelő és a TIMPANON Kft (Kazincbarcika, Eszperantó

Részletesebben

A szolgáltatás határai, Hibabejelentés. Készítette: dr. Sagát-Galla Bernadett

A szolgáltatás határai, Hibabejelentés. Készítette: dr. Sagát-Galla Bernadett A szolgáltatás határai, Hibabejelentés Készítette: dr. Sagát-Galla Bernadett I. A szolgáltatás határai A távhőszolgáltatásról szóló 2005 évi XVIII. törvény (Tszt.) A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.

Részletesebben

ÜZEMVITELI MEGÁLLAPODÁS

ÜZEMVITELI MEGÁLLAPODÁS ÜZEMVITELI MEGÁLLAPODÁS (a továbbiakban: Megállapodás) Amely létrejött egyrészről a Budapesti Távhőszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1116 Budapest XI., Kalotaszeg u. 31. továbbiakban:

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS. a Korányi úti lakótelep hőenergia igényének fűtési célú melegvízzel történő ellátásáról

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS. a Korányi úti lakótelep hőenergia igényének fűtési célú melegvízzel történő ellátásáról SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS a Korányi úti lakótelep hőenergia igényének fűtési célú melegvízzel történő ellátásáról amely létrejött egyrészről SÁTORALJAÚJHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ERZSÉBET KÓRHÁZA Képviseletében

Részletesebben

EGYEDI KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS

EGYEDI KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS 9/3 EGYEDI KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS Háztartási célú felhasználó használati melegvíz szolgáltatására amely létrejött egyrészről: NÉV: Leánykori név: Anyja neve: Születési hely: Születési idő: év hó nap Lakcím:

Részletesebben

Vác Város Önkormányzat 24/1993. /VII.12./ rendelete a közüzemi víz- és csatornadíj elszámolásáról (Az időközi módosításokkal egységes szerkezetben)

Vác Város Önkormányzat 24/1993. /VII.12./ rendelete a közüzemi víz- és csatornadíj elszámolásáról (Az időközi módosításokkal egységes szerkezetben) Vác Város Önkormányzat 24/1993. /VII.12./ rendelete a közüzemi víz- és csatornadíj elszámolásáról (Az időközi módosításokkal egységes szerkezetben) Az Önkormányzati törvény 8. /2/ bekezdésében, valamint

Részletesebben

II. FEJEZET. Fogalom meghatározás

II. FEJEZET. Fogalom meghatározás Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 8/2013. (III.06.) önkormányzati rendelete Szombathely Megyei Jogú Város területén végzett távhőszolgáltatásról Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

Oroszlány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2012. (III.15.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatásról 1. egységes szerkezetben

Oroszlány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2012. (III.15.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatásról 1. egységes szerkezetben Oroszlány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2012. (III.15.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatásról 1 egységes szerkezetben Oroszlány Város Képviselő-testülete a távhőszolgáltatásról szóló

Részletesebben

FŰTÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

FŰTÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS ÜSz/4 Szerződés száma: FŰTÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Szegedi Távfűtő Kft. székhelye: 6724 Szeged, Vág u. 4. levelezési címe: 6724 Szeged, Vág u. 4. számlavezető pénzintézete:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.. (1) A rendelet területi hatálya Gödöllő Város közigazgatási területére terjed ki.

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.. (1) A rendelet területi hatálya Gödöllő Város közigazgatási területére terjed ki. Gödöllő Város Képviselő-testülete 16/2010. (VI.25.) önkormányzati rendelete és az ezt módosító 15/2012.(V.10.) számú önkormányzati rendelettel egységes szerkezetbe foglalt szövege a távhőszolgáltatásról

Részletesebben

Józsefvárosi Önkormányzati rendelet

Józsefvárosi Önkormányzati rendelet 23/2007. (IV.25.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek víz- és csatornahasználati díjának bérlőkre történő áthárításáról

Részletesebben

13 404, ,51. Lakossági felhasználók számára értékesített használati melegvíz felmelegítésére felhasznált hő

13 404, ,51. Lakossági felhasználók számára értékesített használati melegvíz felmelegítésére felhasznált hő Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső felhasználási

Részletesebben

Mérték- Megnevezés. 5. Egyéb felhasználók számára értékesített hő GJ 5 024, ,33 6. Értékesített villamos energia mennyisége, MWh 687,68 780,46

Mérték- Megnevezés. 5. Egyéb felhasználók számára értékesített hő GJ 5 024, ,33 6. Értékesített villamos energia mennyisége, MWh 687,68 780,46 Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső felhasználási

Részletesebben

Lakossági felhasználók számára értékesített használati melegvíz felmelegítésére felhasznált hő

Lakossági felhasználók számára értékesített használati melegvíz felmelegítésére felhasznált hő Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső felhasználási

Részletesebben

EGYEDI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

EGYEDI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS 4. SZÁMÚ MELLÉKLET EGYEDI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS egyrészről: a távhőszolgáltató megnevezése:kőszegi Távhőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság képviselő: Szanyi Gyula ügyvezető igazgató székhelye:

Részletesebben

Szerződésszám:.. Szerződés:

Szerződésszám:.. Szerződés: Szerződésszám:.. Szerződés amely létrejött egyfelől a Budapesti Távhőszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31.; Cg.: 01-10-042582) a továbbiakban: Távhőszolgáltató

Részletesebben

A rendelet hatálya. Általános és értelmező rendelkezések

A rendelet hatálya. Általános és értelmező rendelkezések Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlésének 14/2010. (V.20.) Kgy. sz. rendelete a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. a törvényi előírások szerint 2013 és 2014 évre vonatkozó adatszolgáltatása

Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. a törvényi előírások szerint 2013 és 2014 évre vonatkozó adatszolgáltatása Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. a törvényi előírások szerint 2013 és 2014 évre vonatkozó adatszolgáltatása 2005. évi XVIII. Törvény: 57/C. 104 (1) A távhőszolgáltató honlapján közzéteszi és a Hivatalnak

Részletesebben

Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. a törvényi előírások szerint 2012 és 2013 évre vonatkozó adatszolgáltatása

Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. a törvényi előírások szerint 2012 és 2013 évre vonatkozó adatszolgáltatása Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. a törvényi előírások szerint 2012 és 2013 évre vonatkozó adatszolgáltatása 2005. évi XVIII. Törvény: 57/C. 104 (1) A távhőszolgáltató honlapján közzéteszi és a Hivatalnak

Részletesebben

Kistelek Város Képviselő-testületének rendelete

Kistelek Város Képviselő-testületének rendelete KISTELEK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2007. (II.14.) KT. RENDELETE A GEOTERMÁLIS TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSRÓL Kistelek Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. (1)

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS LOCSOLÁSI CÉLÚ VÍZHASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ MELLÉKMÉRŐ ÜZEMELTETÉSÉRE

MEGÁLLAPODÁS LOCSOLÁSI CÉLÚ VÍZHASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ MELLÉKMÉRŐ ÜZEMELTETÉSÉRE Szolgáltató példánya TÖRSVÍZ Kft. 2046 Törökbálint Pf.30. 6.6. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS LOCSOLÁSI CÉLÚ VÍZHASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ MELLÉKMÉRŐ ÜZEMELTETÉSÉRE Megállapodás száma: amely létrejött

Részletesebben

II.a. Hőszolgáltatási szerződés hőmennyiség mérés szerinti elszámolásra

II.a. Hőszolgáltatási szerződés hőmennyiség mérés szerinti elszámolásra II.a. Hőszolgáltatási szerződés hőmennyiség mérés szerinti elszámolásra mely létrejött egyrészről a NYIRTÁVHŐ Kft. (Nyíregyházi Törvényszék Cg. 15-09-061685, KSH szám: 11241256-4030-113-15, Adószám: 11241256-2-15.,

Részletesebben

4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat

4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat 4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban

Részletesebben

TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI ÜZLETSZABÁLYZAT MELLÉKLETEI

TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI ÜZLETSZABÁLYZAT MELLÉKLETEI Levélcím: 8105 Pétfürdõ, Berhidai u.2. Tel: 0688-476-172 TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI ÜZLETSZABÁLYZAT MELLÉKLETEI Hatályos: 2009. november 13-tól. 0 M E G Á L L A P O D Á S Mely létrejött egyrészről a PÉTKOMM Pétfürdői

Részletesebben

FŰTÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

FŰTÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS ÜSz/5 Szerződés száma: FŰTÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Szegedi Távfűtő Kft. székhelye: 6724 Szeged, Vág u. 4. levelezési címe: 6724 Szeged, Vág u. 4. számlavezető pénzintézete:

Részletesebben

Baj Község Önkormányzati Képviselőtestület 10/2003.(VII.1.) sz. rendelete a távhőszolgáltatásról

Baj Község Önkormányzati Képviselőtestület 10/2003.(VII.1.) sz. rendelete a távhőszolgáltatásról Baj Község Önkormányzati Képviselőtestület 10/2003.(VII.1.) sz. rendelete a távhőszolgáltatásról Baj község Képviselőtestülete a távhőszolgáltatásról szóló 1998. évi XVIII.tv. (Tszt) 53. (8) bekezdés e)

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatásról. Általános rendelkezések

Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatásról. Általános rendelkezések Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatásról Dorog Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a)

Részletesebben

A díjképzés szabályai

A díjképzés szabályai A díjképzés szabályai 1. A távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény ármegállapítással kapcsolatos 57. - 57/D. - 57/F. 57/E. és 57/G. -ainak előírásai: 57. (1) A távhőszolgáltatás csatlakozási

Részletesebben

1/2016. (VII.01.) Igazgatói utasítás A Szegedi Távfűtő Kft. által alkalmazott távhőszolgáltatási díjakról

1/2016. (VII.01.) Igazgatói utasítás A Szegedi Távfűtő Kft. által alkalmazott távhőszolgáltatási díjakról ÜSz/9 1/2016. (VII.01.) Igazgatói utasítás A Szegedi Távfűtő Kft. által alkalmazott távhőszolgáltatási díjakról 2016. július 1.-től a Szegedi Távfűtő Kft. (SZETÁV Kft.) végzi a távhőszolgáltatással kapcsolatos

Részletesebben

KÖZÖS KÉPVISELŐI TÁJÉKOZTATÓ május 19. Közös képviselői tájékoztató

KÖZÖS KÉPVISELŐI TÁJÉKOZTATÓ május 19. Közös képviselői tájékoztató KÖZÖS KÉPVISELŐI TÁJÉKOZTATÓ 2016. május 19. A témái: Elszámolással és költségosztással kapcsolatos tájékoztatás (a tapasztalatok alapján) A 2015/2016-os fűtési időszak értékelése, tájékoztatás Tájékoztatás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1..

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 43/2005 (XII. 16.) sz. rendelete a távhőszolgáltatás legmagasabb díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről Módosította: 48/2006 (XII.15.) önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének október 29-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének október 29-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Távhőszolgáltatásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk a 157/2005.(VIII.15.) Korm. rendelet alapján. I. táblázat

Távhőszolgáltatásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk a 157/2005.(VIII.15.) Korm. rendelet alapján. I. táblázat Távhőszolgáltatásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk a 157/2005.(VIII.15.) Korm. rendelet I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban

Részletesebben

19/2016. (VI. 24.) önkormányzati rendelet

19/2016. (VI. 24.) önkormányzati rendelet 19/2016. (VI. 24.) önkormányzati rendelet jogtar.gyor.eu/ 2016-06-24 19/2016. (VI. 24.) önkormányzati rendelet A távhőszolgáltatásról Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlése az Alaptörvény 32.

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZETŰ HŐENERGIA SZOLGÁLTATÁSI ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS (a mért hőenergia utólagos elszámolására fűtés + HMV)

EGYSÉGES SZERKEZETŰ HŐENERGIA SZOLGÁLTATÁSI ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS (a mért hőenergia utólagos elszámolására fűtés + HMV) Szerződés szám: HSzSz-Kkfh- /20 EGYSÉGES SZERKEZETŰ HŐENERGIA SZOLGÁLTATÁSI ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS (a mért hőenergia utólagos elszámolására fűtés + HMV) amelyet egyrészről a Felhasználó képviselője:

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 40/2006. (XII.06.) önkormányzati rendelete. a távhőszolgáltatás díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 40/2006. (XII.06.) önkormányzati rendelete. a távhőszolgáltatás díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 40/2006. (XII.06.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatás díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről (egységes szerkezetben a módosításáról szóló 4/2007.(I.31.),

Részletesebben

Távhőszolgáltatási tevékenység. Árképzési Szabályzat

Távhőszolgáltatási tevékenység. Árképzési Szabályzat ALFA-NOVA Kft. Távhőszolgáltatási tevékenység Árképzési Szabályzat 2016. január 01-től Szolnok Megyei Jogú Város közigazgatási területén A szabályzatban foglaltak alkalmazását 2016. január 01-től elrendelem.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS egységes szerkezetbe foglalva. I. fejezet

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS egységes szerkezetbe foglalva. I. fejezet ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS egységes szerkezetbe foglalva amely létrejött egyrészről a Csepeli Hőszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye:.. cégjegyzékszám:., statisztikai számjel: ; adószáma:.;

Részletesebben

Díjalkalmazási feltételek 2012.X.1-től. I. fejezet. Általános rendelkezések

Díjalkalmazási feltételek 2012.X.1-től. I. fejezet. Általános rendelkezések Díjalkalmazási feltételek 2012.X.1-től Kivonat a Budapest főváros területén végzett távhőszolgáltatásról szóló 66/2012. (IX. 28.) Főv. Kgy. rendeletből Budapest Főváros Közgyűlése a távhőszolgáltatásról

Részletesebben

KISTOLMÁCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 11/2006. (XII.20.) számú rendelete a vízdíjak megállapításáról, a számlázás és a díjfizetés feltételeiről

KISTOLMÁCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 11/2006. (XII.20.) számú rendelete a vízdíjak megállapításáról, a számlázás és a díjfizetés feltételeiről KISTOLMÁCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 11/2006. (XII.20.) számú rendelete a vízdíjak megállapításáról, a számlázás és a díjfizetés feltételeiről (módosítással egységes szerkezetben) Kistolmács Község Önkormányzatának

Részletesebben

Távhőszolgáltatási Általános Közüzemi Szerződés

Távhőszolgáltatási Általános Közüzemi Szerződés Száma:. Távhőszolgáltatási Általános Közüzemi Szerződés Szerződést kötő felek: Távhőszolgáltató neve:... címe: Statisztikai azonosítója:... Cégjegyzékszáma:... Adószáma:... Számlavezető pénzintézetének

Részletesebben

I. táblázat. 1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 9,4 8,0 2. Lakossági felhasználók számára értékesített fűtési célú hő GJ

I. táblázat. 1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 9,4 8,0 2. Lakossági felhasználók számára értékesített fűtési célú hő GJ I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső

Részletesebben

2. sz. melléklet ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS

2. sz. melléklet ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS 2. sz. melléklet ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: a SÁRVÁR TÁVHŐ Hőtermelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 9600 Sárvár, Széchenyi u. 2., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Megnevezés. Mértékegység szám 1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,49 5,08

Megnevezés. Mértékegység szám 1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,49 5,08 4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez MUNKAKÖZI 2016.04.25. Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban

Részletesebben

(1) A szolgáltató jogosult a évi XVIII. törvény 41. alapján a szolgáltatást korlátozni.

(1) A szolgáltató jogosult a évi XVIII. törvény 41. alapján a szolgáltatást korlátozni. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 63/2005.(XI.21.) Kgy. rendelete a távhőszolgáltatásról, valamint a távhőszolgáltatás legmagasabb hatósági díjának megállapításáról és a díjalkalmazás feltételeiről

Részletesebben

Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk. I. táblázat

Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk. I. táblázat Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre

Részletesebben

A 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelet 17/I. (1) bekezdése szerinti adatok: Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk. I.

A 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelet 17/I. (1) bekezdése szerinti adatok: Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk. I. Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső felhasználási

Részletesebben

I. táblázat. Sor- Megnevezés év év

I. táblázat. Sor- Megnevezés év év I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső

Részletesebben

Általános Közszolgáltatási Szerződés (Fűtési költségmegosztós elszámolás esetén)

Általános Közszolgáltatási Szerződés (Fűtési költségmegosztós elszámolás esetén) Általános Közszolgáltatási Szerződés (Fűtési költségmegosztós elszámolás esetén) 1. amely létrejött egyrészről: név: Baja Energetika Korlátolt Felelőségű Társaság cím (székhelye): 6500 Baja, Kodály u.

Részletesebben

Adatközzététel

Adatközzététel Adatközzététel 2015-2016 1. Táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz

Részletesebben

Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat

Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat 4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban

Részletesebben

Megnevezés Mértékegység szám 1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,08 8,26

Megnevezés Mértékegység szám 1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,08 8,26 4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredménykimutatásban

Részletesebben

Közmű Akadémia V szeptember 17. Balog Róbert Kapcsolati és üzletfejlesztési igazgató, FŐTÁV Zrt.

Közmű Akadémia V szeptember 17. Balog Róbert Kapcsolati és üzletfejlesztési igazgató, FŐTÁV Zrt. Közmű Akadémia V. 2014. szeptember 17. Balog Róbert Kapcsolati és üzletfejlesztési igazgató, FŐTÁV Zrt. Megújult FŐTÁV online ügyfélszolgálata Egyszerűbb Gyorsabb Kényelmesebb Augusztus 19-től elindult

Részletesebben

Fogyasztóvédelmi adatok

Fogyasztóvédelmi adatok Fogyasztóvédelmi adatok Fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény szerinti adat- és információ közzététel: a./ A közszolgáltatási tevékenységet folytató vállalkozás neve: Halasi Városgazda Beruházó,

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések Makó Város Önkormányzati Képviselő-testületének 6/2006.(II.16. ) Makó ör. rendelete a távhőszolgáltatás legmagasabb hatósági díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről 1 Makó Város Önkormányzati Képviselő

Részletesebben

Nagybakónak Község Önkormányzati Képviselő-testületének. A vízdíjak megállapításáról, a számlázás és a díjfizetés feltételeiről szóló

Nagybakónak Község Önkormányzati Képviselő-testületének. A vízdíjak megállapításáról, a számlázás és a díjfizetés feltételeiről szóló Nagybakónak Község Önkormányzati Képviselő-testületének A vízdíjak megállapításáról, a számlázás és a díjfizetés feltételeiről szóló 3. számú egységes szerkezetben a 15/2007.(XII.13.), 7/2008. (XII.29.),

Részletesebben

Adatközzététel

Adatközzététel Adatközzététel 2016-2017 1. Táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz

Részletesebben

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az 1. pontban nevezett bérbeadó (a továbbiakban: Bérbeadó), másrészről pedig a 2. pontban nevezett bérlő (a továbbiakban: Bérlő) együttesen a továbbiakban:

Részletesebben

4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk

4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső

Részletesebben

ÉPÜLETRÉSZENKÉNTI (LAKÁSONKÉNTI) HŐMENNYISÉGMÉRÉS SZERINTI ELSZÁMOLÁS RENDSZERÉBE TÖRTÉNŐ CSATLAKOZÁS MŰSZAKI FELTÉTELEI

ÉPÜLETRÉSZENKÉNTI (LAKÁSONKÉNTI) HŐMENNYISÉGMÉRÉS SZERINTI ELSZÁMOLÁS RENDSZERÉBE TÖRTÉNŐ CSATLAKOZÁS MŰSZAKI FELTÉTELEI ÉPÜLETRÉSZENKÉNTI (LAKÁSONKÉNTI) HŐMENNYISÉGMÉRÉS SZERINTI ELSZÁMOLÁS RENDSZERÉBE TÖRTÉNŐ CSATLAKOZÁS MŰSZAKI FELTÉTELEI 1 1. AZ ÉPÜLETRÉSZENKÉNTI HŐMENNYISÉGMÉRÉS MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEI 1.1 Az épületrészenkénti

Részletesebben

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az általános közüzemi szerződés (a továbbiakban: Szerződés) általános szerződési feltételei a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény

Részletesebben

2. sz. Szerződésmódosítás

2. sz. Szerződésmódosítás 2. sz. Szerződésmódosítás amely létrejött egyrészről a Duna Center Therm Kft., mint megrendelő - a továbbiakban: Megrendelő-, másrészről a Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság., mint vállalkozó

Részletesebben

BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS

BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. ( 5600. Békéscsaba, Irányi u. 4-6. sz. ), mint Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata által megbízott bérbeadó

Részletesebben

Egyedi Közszolgáltatási szerződés (Nem háztartási fogyasztóknál történő elszámolás esetén)

Egyedi Közszolgáltatási szerződés (Nem háztartási fogyasztóknál történő elszámolás esetén) Egyedi Közszolgáltatási szerződés (Nem háztartási fogyasztóknál történő elszámolás esetén) 1. Amely létrejött egyrészről: - Baja Energetika Korlátolt Felelősségű Társaság - cím (székhelye): 6500 Baja,

Részletesebben

12. (1) Ez a törvény a (2) és (3) bekezdésben foglaltak kivételével a kihirdetését követő napon lép hatályba.

12. (1) Ez a törvény a (2) és (3) bekezdésben foglaltak kivételével a kihirdetését követő napon lép hatályba. 2013. évi CLXXXVIII. törvény Hatályos: 2013.12.31-2013.12.31 2013. évi CLXXXVIII. törvény az egységes közszolgáltatói számlaképről 1 Az Országgyűlés összhangban az Alaptörvény fogyasztók érdekeit védő

Részletesebben

2013. évi CLXXXVIII. törvény

2013. évi CLXXXVIII. törvény 2013. évi CLXXXVIII. törvény Hatályos: 2013.12.31-2013.12.31 2013. évi CLXXXVIII. törvény az egységes közszolgáltatói számlaképről 1 Az Országgyűlés összhangban az Alaptörvény fogyasztók érdekeit védő

Részletesebben

Lakossági felhasználók számára kiszámlázott használati melegvíz alapdíj ezer Ft

Lakossági felhasználók számára kiszámlázott használati melegvíz alapdíj ezer Ft I. 2016 év 2015 év 1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 7,04 7,36 2. Lakossági felhasználók számára értékesített fűtési célú hő GJ 7 018 7 174 3. Lakossági felhasználók számára értékesített használati

Részletesebben

PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2006.(II.27.) önkormányzati r e n d e l e t e

PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2006.(II.27.) önkormányzati r e n d e l e t e PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2006.(II.27.) önkormányzati r e n d e l e t e A Pétfürdő Nagyközség területén érvényesülő távhőszolgáltatási díjak megállapításáról, valamint az áralkalmazási

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 42/2005.(X.27.) KGY. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 42/2005.(X.27.) KGY. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 42/2005.(X.27.) KGY r e n d e l e t e a távhőszolgáltatás díjainak megállapításáról és alkalmazásáról (egységes szerkezetben a 33/2006.(VIII.10.), az 51/2006.(XII.19.)

Részletesebben

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 14/2006. (VI. 19.) Kt. rendelete 1

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 14/2006. (VI. 19.) Kt. rendelete 1 Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2006. (VI. 19.) Kt. rendelete 1 a távhőszolgáltatásról és a távhőszolgáltatás legmagasabb hatósági díjáról (módosítással egybefoglalva és lezárva: 2008.

Részletesebben

1. számú melléklet. Általános közüzemi szerződés

1. számú melléklet. Általános közüzemi szerződés MELLÉKLET 1. számú melléklet Általános közüzemi szerződés Száma:.. Távhőszolgáltatási Általános Közüzemi Szerződés Szerződést kötő felek: Távhőszolgáltató neve: címe: Statisztikai azonosítója: Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Tóth Illés. Nyírtávhő Kft.

Tóth Illés. Nyírtávhő Kft. Tóth Illés műszaki igazgató Nyírtávhő Kft. Társaságunkról Lakásszám 15 647 db Közületi fogyasztó 1 003 db A fűtött légtérfogat g A melegvíz mennyiség 3 951 ezer lm 3 505 ezer m 3 /év A forró víz hőszállító

Részletesebben

Általános közszolgálati hőszolgáltatási szerződés

Általános közszolgálati hőszolgáltatási szerződés 15. sz. melléklet Általános közszolgálati hőszolgáltatási szerződés Amely létrejött egyrészről: A Sopron Holding Vagyonkezelő Zrt. Távhőszolgáltató Divízió Postacíme: 9400 Sopron, Verő József u. 1. Székhelye:

Részletesebben

TÁVHŐ Üzletág. Panaszkezelés 2015.

TÁVHŐ Üzletág. Panaszkezelés 2015. TÁVHŐ Üzletág 2015. Panaszügyek kezelése Panaszügyek kezelése A felhasználó a távhőszolgáltatással kapcsolatos panaszával, észrevételeivel a szolgáltató kijelölt ügyfélszolgálati irodáihoz, telefonos ügyfélszolgálatához,

Részletesebben

Általános Közszolgáltatási Szerződés (Egyedi mérés szerinti elszámolás esetén)

Általános Közszolgáltatási Szerződés (Egyedi mérés szerinti elszámolás esetén) Általános Közszolgáltatási Szerződés (Egyedi mérés szerinti elszámolás esetén) 1. amely létrejött egyrészről: név: Baja Energetika Korlátolt Felelőségű Társaság cím (székhelye): 6500 Baja, Kodály u. 29/A.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010 június 24-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a távhőszolgáltatásról, annak díjképzéséről és a díjalkalmazás feltételeiről

Részletesebben

Általános Közszolgáltatási Szerződés (Légköbméteres elszámolás esetén)

Általános Közszolgáltatási Szerződés (Légköbméteres elszámolás esetén) Általános Közszolgáltatási Szerződés (Légköbméteres elszámolás esetén) 1. amely létrejött egyrészről: név: Baja Energetika Korlátolt Felelőségű Társaság cím (székhelye): 6500 Baja, Kodály u. 29/A. cégjegyzékszáma:

Részletesebben

1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,89 5, Lakossági felhasználók számára értékesített fűtési célú hő GJ

1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,89 5, Lakossági felhasználók számára értékesített fűtési célú hő GJ 4. melléklet a 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelethez Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban

Részletesebben

SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK. rendelete A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSRÓL (TERVEZET)

SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK. rendelete A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSRÓL (TERVEZET) SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK /2005.(.) rendelete A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSRÓL (TERVEZET) Az árak megállapításáról szóló többször módosított 1990. évi LXXXVII. sz. törvényben, valamint a

Részletesebben

15. Villamosenergia-értékesítésből származó árbevétel ezer Ft 0 0 0 0

15. Villamosenergia-értékesítésből származó árbevétel ezer Ft 0 0 0 0 I táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz legközelebb eső

Részletesebben

I.Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. 1. A rendelet hatálya 1.

I.Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. 1. A rendelet hatálya 1. Kazincbarcika Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2016. (III. 31.) önkormányzati rendelete a távhőszolgáltatás díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete,

Részletesebben

3/2005. (I.26.) rendelet egységes szerkezetbe foglalt szövege

3/2005. (I.26.) rendelet egységes szerkezetbe foglalt szövege Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS LEGMAGASABB HATÓSÁGI DÍJÁRÓL ÉS A DÍJALKALMAZÁS FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ az 53/2006. (XII.20.), 21/2009. (IX.25.), 8/2010. (III.30.) és a 41/2011.

Részletesebben

Feladat-meghatározás és a távhőrendszer működtetése, fejlesztése

Feladat-meghatározás és a távhőrendszer működtetése, fejlesztése Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 16/2003. (IV. 30.) Kgy. rendelete a távhőszolgáltatásról, valamint a távhőszolgáltatás legmagasabb hatósági díjának megállapításáról és a díjalkalmazás feltételeiről

Részletesebben

ÜZEMVITELI MEGÁLLAPODÁS

ÜZEMVITELI MEGÁLLAPODÁS 1/5 Amely létrejött egyrészről a Budapesti Távhőszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31. továbbiakban: FŐTÁV Zrt.), másrészről a További cím (ha szükséges):

Részletesebben

6. SZÁMÚ MELLÉKLET. Tulajdonosok (felhasználók) és/vagy díjfizetők személyében bekövetkezett változás bejelentése (A megfelelő rész kitöltendő)

6. SZÁMÚ MELLÉKLET. Tulajdonosok (felhasználók) és/vagy díjfizetők személyében bekövetkezett változás bejelentése (A megfelelő rész kitöltendő) 6. SZÁMÚ MELLÉKLET Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. 9700 Szombathely, Március 15. tér 5/A. Tel.: 94/331-199 Tulajdonosok (felhasználók) és/vagy díjfizetők személyében bekövetkezett változás bejelentése

Részletesebben

12. (1) Ez a törvény a (2) és (3) bekezdésben foglaltak kivételével a kihirdetését követő napon lép hatályba.

12. (1) Ez a törvény a (2) és (3) bekezdésben foglaltak kivételével a kihirdetését követő napon lép hatályba. 2013. évi CLXXXVIII. törvény Hatályos: 2013.11.23-2013.12.30 2013. évi CLXXXVIII. törvény az egységes közszolgáltatói számlaképről 1 Az Országgyűlés összhangban az Alaptörvény fogyasztók érdekeit védő

Részletesebben

Adatközzététel 2012-2013

Adatközzététel 2012-2013 Adatközzététel 2012-2013 1. Táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért, az eredmény-kimutatásban szereplő árbevételre és egyéb bevételekre vonatkozó információk (a felhasználóhoz

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYÛLÉSÉNEK. 27/1997. (IV.1.) számú. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYÛLÉSÉNEK. 27/1997. (IV.1.) számú. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYÛLÉSÉNEK 27/1997. (IV.1.) számú r e n d e l e t e a távhõszolgáltatás díjainak megállapításáról és alkalmazásáról Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyûlése az árak megállapításáról

Részletesebben

1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,9 5,3 5,4 2. Lakossági felhasználók számára értékesített fűtési célú hő GJ

1. A fűtési időszak átlaghőmérséklete C 5,9 5,3 5,4 2. Lakossági felhasználók számára értékesített fűtési célú hő GJ 4. számú melléklet 157/2005. (VIII.15.) Korm. Rendelet alapján Gazdálkodásra vonatkozó gazdasági és műszaki információk 2013 év I. táblázat Az előző két üzleti évben távhőszolgáltatással kapcsolatban elért,

Részletesebben