Csapataink eredményei november 3-tól 9-ig:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csapataink eredményei november 3-tól 9-ig:"

Átírás

1 SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből, a tehén pedig füvet eszik, hiányzik az identitás, a végeredmény pedig a futball megcsúfolása. úgyhogy a labdának a füvön a helye!"... van, ami fontosabb a győzelemnél, sokkal emlékezetesebb." Pisa (Olaszország), Carlos Dunga Brazília Xavi - FC Barcelona 3. Más kapus hasonló helyzetben elkezdte volna elrugdosni a labdát, ez azonban most semmi másra nem vezetett volna, csak arra, hogy a Real sarokba szorít minket. Inkább adja el a labdát még egyszer, de tartson ki saját játékstílusunk mellett, és segítsen hátulról építkezni. - Josep Guardiola nyilatkozata a 2011.december 10.-ei El Clásico után (Real Madrid Barcelona 1-3) Tartsd meg a labdát, légy türelmes, gondolkozz gyorsan, és keresd a rést! Csapataink eredményei november 3-tól 9-ig: U18( 97) bajnoki mérkőzés MLSZ U21 II. osztály Közép B.csoport, 13. forduló óra XIV.Szőnyi út 2., BVSC Stadion füves nagypálya, 2x45 perc, 40 néző BVSC Budai FC-Tabáni Spartacus 1-6 (0-4) G: Molnár (2), Pfeiffer (2), Jakab, Hűvös Gólpassz, előkészítés: Gyurácz, Lukász, Jenei, Görömbei, Molnár Sóvári (-) Surnyák (5), Siklósi (6), Hűvös (7), Jenei (6) Lukász (7) Gyurácz (6), Görömbei (6) Jakab (7), Molnár (7), Pfeiffer (7) Cs: Horváth (6), Tolvaj (6) Mérkőzéselemzés: Az előző két fájó vereség után, soron következő bajnoki mérkőzésünkre a BVSC otthonába látogattunk, idegenbe, ahol egy olyan stadionban léphettünk pályára, amely múltjához méltatlan állapotban fogadta a csapatokat, de egy viszonylag ápolt gyepszőnyegen. Az első félidő elején már kiderült, U18-as csapatunk tudása nem említhető egy lapon U21-es ellenfelével, amely az első gólunkig labdabirtoklási fölényünkben, és helyzeteinkben is megmutatkozott. A 16. percben egy szép szabadrúgás góllal Molnár megszerezte a vezetést, mely tulajdonképpen eldöntötte a találkozó sorsát. Gólunk után támadásban maradtunk, és további gólokkal növeltük előnyünket, így a szünetre 4-0-ás vezetéssel mentünk. A második játékrészben semmi sem változott, türelmesen tartottuk a labdát, és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Igaz félgőzzel, de nagyon magabiztosan futballozott a csapatunk, és 6-1-es győzelemmel zárta a mérkőzést. Összegzés: Csapatom most megmutatta, hogy egy gyengébb ellenféllel szemben is tud jól, és hatékonyan játszani. Gratulálok.

2 MLSZ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG - U-21 II.oszt. Közép B. csoport 1. FC Hatvan BKV Előre SC Csepel FC Salgótarjáni BTC Ceglédi VSE ESMTK Balassagyarmat SE PF UPE Budai FC-Tabáni Spartacus U Budafoki LC Dunakanyar SE-Szentendre Fenoménom FC UPSE Monori SE BVSC-Zugló Goldball 94 FC Mészöly Focisuli SE Jászberényi SE Edző: Helm Tamás U17( 98/ 99) bajnoki mérkőzés MLSZ U17 II. osztály Közép B.csoport, 13. forduló óra XIV.Szőnyi út 2., BVSC Stadion füves nagypálya, 2x45 perc, 20 néző BVSC - Budai FC-Tabáni Spartacus 0-6 (0-2) G: Székely(4), Ludvig, Zana Gólpassz: Székely(2), Zana(2), Kuzder(2) Orczy (-) Gazsó (6), Molnár (6), Györkös (7), Horváth Gy. (5), - Horváth L. (6) Zana (6), Jobbágy (6) Kuzder (6), Székely (8), Ludvig (6) Cs: Petry (6), Kulcsár (6), Sztrkács (6), Rosdy (6) Ezen a meccsen esélyesként léptünk pályára, de észnél kellett lenni, hogy ez ne eredményezzen flegmaságot és elbizakodottságot. A vendéglátó csapat már a meccs elejétől kezdve behúzódott a saját kapuja elé, és leginkább csak a védekezésre összpontosított. A zárt védekezésnek nehezen találtuk meg az ellenszerét, mert lassan és pontatlanul játszottuk a rövidpasszos játékunkat. Ez a mi hibánk is volt, de a pálya talaja is sok esetben hátráltatta a gyorsabb, és pontosabb focit. A csapat akart, de ez az akarás kezdett kicsit görcsössé válni a vezetés hiányában. Voltak lehetőségeink, de ezek kimaradtak. A szünet előtt nem sokkal azonban megtört a jég, és sikerült megszereznünk az első gólt (0-1), amit néhány perccel később követett a második is (0-2). A szünetben türelmet és higgadtságot kértem a játékosoktól, hogy a játékunk felszabadult és önfeledt legyen. A második félidőben beigazolódott az, hogy ezen a mérkőzésen az első gólt volt a legnehezebb megszerezni, mert ezt követően az ellenfél már nem tudott olyan fegyelmezett, és összpontosított védekezést bemutatni, mint a meccs elején. Futószalagon alakította ki a csapat a helyzeteket, köszönhetően a pontosabb játékunknak, a nagyobb területnek, és a több időnek, ami a támadásoknál a rendelkezésünkre állt. A gólok sem maradtak el. Volt távoli találat, büntetőből szerzett gól, és a szélről beadott labdából elért találat. Így a végeredmény egy 6-0-ás magabiztos siker lett. Összegezve: A bajnokság során most találkoztunk először ilyen bunkerfocival, aminek feltöréséhez a gyors és pontos játékon kívül türelem is szükségeltetik, mert, ha nincs türelem a játékunk kapkodóvá válhat, az pedig újból pontatlansághoz vezet. Az ilyen meccsen nagyon nagy jelentősége van az első gólnak, mert azt követően az ellenfél valószínűleg már nem ugyanazon a mentális szinten tud teljesíteni. A gólt szerző csapat pedig felszabadultabban, és lazábban tud játszani. Gratulálok a CSAPATNAK, a sok gólhoz és a győzelemhez!

3 MLSZ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG - U-17 II.oszt. Közép B. csoport 1. Budai FC-Tabáni Spartacus Jászberényi SE Goldball 94 FC Balassagyarmat SE PF UPE Mészöly Focisuli SE Monori SE Salgótarjáni BTC Ceglédi VSE Fenoménom FC UPSE BKV Előre SC Dunakanyar SE-Szentendre Budafoki LC ESMTK FC Hatvan Csepel FC BVSC-Zugló Edző: Mészáros Zsolt (Gyapi bá) U15( 00) bajnoki mérkőzés - MLSZ U15 II. osztály Közép csoport, 13. forduló óra IX. Könyves K.krt.37., régi Siketek Sporttelep, 2x40 perc, 40 néző Goldball 94 FC Budai FC-Tabáni Spartacus 1-1 (1-0) G: Lovass Kolláth (6) Serbán (6), Ullrich (7), Panait (7), Zsidek (6) Hutter (5) Schuszter (7), Lovass (7) Bebők (6), Novák (8), Kajzinger (6) Cs: Farkas (-), Horváth (-), Fekete (6), Vida (6), Szekeres (-), Németh (-) Szombaton a dobogó harmadik helyén álló Goldball FC csapatához látogattunk a soron következő bajnoki mérkőzésünkön. A mérkőzésre egy rossz minőségű füves pályán került sor, ami nem igazán kedvezett a mi játékstílusunknak. A mérkőzés elején ellenfelünk nagy nyomás alá helyezett bennünket. Már az első perctől kezdve agresszívan letámadtak, ami még jobban megnehezítette a labdakihozatalainkat, ami a pálya talaja miatt egyébként sem volt túl könnyű. Sajnos egy felesleges szabálytalanságot követően a múlt hetihez hasonlóan már az ötödik percben büntetőhöz jutott ellenfelünk, amelyet biztos lábbal értékesítettek. A folytatásban sem nagyon javult fel a játékunk, bár némileg sikerült kijönni a szorításból. A második játékrész sokkal kiegyenlítettebb játékot hozott, amely részben a félidei cseréknek volt köszönhető. Több helyzetet is kialakítottunk ebben a periódusban, az egyikből sikerült is betalálnunk. A folytatásban már egyik csapat sem szerzett gólt, így alakult ki az 1-1-es végeredmény. Összegzés: El kell ismerni, hogy egy gyenge színvonalú, de annál küzdelmesebb mérkőzésen szereztünk egy pontot. A mi helyzetünkben ez pozitív előrelépés az eddigiekhez képest. A hátralévő időszakban az elsődleges cél, hogy egy stabil szervezett játékot játszva a lehető legjobb eredményt érjük el a mérkőzéseken, valamint az ehhez szükséges egészséges önbizalom kialakítása a csapaton belül. Fontos, hogy végre mindenki egy irányba húzzon, edzéslátogatásban, edzésmunkában és fegyelmezettségben egyaránt. Ennek érdekében lehet néha kénytelenek vagyunk fájó döntéseket hozni.

4 MLSZ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG U-15 II.oszt. Közép A. csoport 1. REAC SI Monori SE Goldball 94 FC Csepel Hungary Club TASK Tatabánya Jászberényi FC Grund 1986 FC Ceglédi VSE Balassagyarmat SE PF UPE UTE Soroksár SC Gyöngyös AK Budai FC-Tabáni Spartacus Jászberényi SE Vác VLSE Airnergy FC (visszalépett!) Edző: Deák Zsolt MLSZ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG U-14 II.oszt. Közép A. csoport 1. Csepel HC REAC SI Goldball 94 FC UTE TASK Tatabánya Balassagyarmat SE PF UPE Gyöngyös AK Budai FC-Tabáni Spartacus Vác VLSE Monori SE Jászberényi SE Ceglédi VSE Grund 1986 FC Jászberényi FC Soroksár SC Airnergy FC (visszalépett!) Edző: Zöld Péter

5 U12/13( 03/ 02) vegyes csoport: OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 4.őszi játéknap óra X. Vajda Péter u.38., régi Építők SC Sporttelep - füves ½ pálya, 5x2 m-es kapuk, 1+8 fő; 1x18 perc, 40 néző A tornán részt vevő keret: Vincze B. - Heiczinger B., Paál Á., Kerényi G., Tóth K., Mayer M., Walsh Noel G., Antal Nikoletta, Pap Egon, Neuman V. Mérkőzések: - Budai FC-Tabáni Spartacus - Airnergy FC II II. Kerület UFC - Budai FC-Tabáni Spartacus Budai FC-Tabáni Spartacus - Csillaghegyi MFS Airnergy FC I. - Budai FC-Tabáni Spartacus 4-0 A torna mérkőzései összesítve: Összegzés: Az elmaradt 4. OTP Bank Bozsik program pótlására került sor az elmúlt hétvégén az U12/13-as vegyes csapatunkkal. A tornát többszöri időpontváltozás előzte meg, valamint az őszi szünet miatti kis pihenő. A mérkőzéseken rengeteg hibával játszottunk, az első és az utolsó mérkőzésen még volt helyzetünk, a másik két mérkőzésen kevésbé. Az ellenfelek könnyedén átjöttek a középpályán, valamint a védőink sem tudták őket leszerelni. Támadást nem tudtunk kialakítani csak nagyon keveset, mert pontatlanok voltak az átadások, valamint keveset volt birtokunkban a labda. Sajnos nem voltunk nagy veszéllyel az ellenfél kapujára, mindössze egy-két távolabbi szabadrúgásból, vagy szögletből nyíltak lehetőségeink. A tornán oklevelet kapott Vincze Bence. Gratulálunk! Edző: Miták Pál U9( 06/ 07) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 4.őszi fesztivál óra XI.Kánai út 2-4., Újbuda Sportcentrum - műfüves, 40x20 m-es pálya, 3x2m-es kapuk, 4:4 ellen,1x10 perc,100 néző A tornán résztvevő keret: Némon Roland, Hervai Leopold, Boksay Milán, Hántai Csanád, Varga Sebestyén, A tornán látottak összegzése: Vasárnap reggel az idei utolsó Bozsik Fesztiválon vettünk részt, melyen a különböző betegségek és hiányzások miatt mindössze öt játékossal képviseltettük magunkat. A gyerekeket az eddig megszokottak szerint öt fős csapatokba osztották, ahol szintén más egyesület gyerekeivel is összekerülhettek. Erre ismét azért volt szükség, hogy mindenki folyamatosan játszani tudjon, ne legyen ácsorgó játékos a pályán. Négy pályán játszottak a gyerekek, mindenki játszott legalább egyszer minden pályán. Volt ahol négy kapura kellett játszani, volt ahol egy társat kellett megjátszani és természetesen a hagyományos kétkapus játék sem maradhatott ki a programból. Az elején kicsit álmosan kezdtünk, volt egy-két játékosom, akik az elején még elég visszafogottan mozogtak, de a második mérkőzést követően, már mindenki maximális erőbedobással focizott. Edző: Deák Zsolt

6 U7( 08+) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 4.őszi fesztivál óra XI.Kánai út 2-4., Újbuda Sportcentrum műfüves,20x15 m-es pálya, 2x1m-es kapuk, 3:3 ellen,1x10 perc,50 néző A tornán résztvevő keret: Dercsényi Márk, Szabó Csanád, Sinka Benjámin, Mátyássy Lázár, Fodor Dávid, Márkus András, Saly Sebestyén A tornán látottak összegzése: Az idei utolsó Bozsik fesztivál került megrendezésre a hétvégén. Szerencsére az időjárás ismét kegyes volt hozzánk, így napsütésben és kellemes melegben tudtunk játszani. A szervezők ismét ötletes feladatokkal és sok játékkal várták a gyerekeket. Egyre jobban összecsiszolódott a sok gyerek, már majdnem mindenki tudta a másik nevét. Az első tornához képest sokat fejlődött mindenki, élvezetes jó meccseket láttam. A gyerekek nagyon élvezték, szeretik ezeket a tornákat. Tavasszal folytatjuk Edző: Zöld Péter.

Csapataink eredményei január 11-től 17-ig:

Csapataink eredményei január 11-től 17-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2014. október 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei - 2014. október 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei február 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 20-tól 26-ig:

Csapataink eredményei október 20-tól 26-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 9-től 15-ig:

Csapataink eredményei február 9-től 15-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei Idényzáró, június 16.:

Csapataink eredményei Idényzáró, június 16.: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 26-tól február 1-ig:

Csapataink eredményei január 26-tól február 1-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. január 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei - 2015. január 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei január 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 10-től 16-ig:

Csapataink eredményei november 10-től 16-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei június 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei június 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei november 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 25-től 31-ig:

Csapataink eredményei május 25-től 31-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei április 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei március 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 26-tól március 4-ig:

Csapataink eredményei február 26-tól március 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 6-tól 12-ig:

Csapataink eredményei október 6-tól 12-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei szeptember 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. június 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei - 2015. június 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 18-tól 24-ig:

Csapataink eredményei január 18-tól 24-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 16-től 22-ig:

Csapataink eredményei február 16-től 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei november 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 25-től május 1-ig:

Csapataink eredményei április 25-től május 1-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei április 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei május 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 28-tól május 4-ig:

Csapataink eredményei április 28-tól május 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. november 30-tól december 6-ig:

Csapataink eredményei - 2015. november 30-tól december 6-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei február 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 11-től 17-ig:

Csapataink eredményei április 11-től 17-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 9-től 15-ig:

Csapataink eredményei november 9-től 15-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 30-tól február 5-ig:

Csapataink eredményei január 30-tól február 5-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 20-tól 26-ig:

Csapataink eredményei április 20-tól 26-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei február 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát"

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a Tavaszi Kupát Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát" U9 1 / 8 Helyszín: Paks Dátum: 2014.05.08. Értékelés: ASE BAJA 4 : 12 A mérkőzés előtti cél az volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, többet-kevesebbet

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 7-től 13-ig:

Csapataink eredményei szeptember 7-től 13-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2014. december 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei - 2014. december 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei május 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei március 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei augusztus 8-tól 14-ig:

Csapataink eredményei augusztus 8-tól 14-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei február 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 24-től 30-ig:

Csapataink eredményei október 24-től 30-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 4-től 10-ig:

Csapataink eredményei április 4-től 10-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei május 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei szeptember 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

A MFS kiemelt 1999-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 1999-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 1999-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 98 gólos: Gociu Roland 39 gólos: Radics Richárd 18 gólos:

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 26-tól október 2-ig:

Csapataink eredményei szeptember 26-tól október 2-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 24/2014 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2014.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-115/2014 (06.26) ELN-116/2014 (06.26) ELN-117/2014 (06.26) ELN-118/2014 (06.26) ELN-119/2014

Részletesebben

Csapataink eredményei november 28-tól december 4-ig:

Csapataink eredményei november 28-tól december 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei szeptember 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09.

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09. 2-2-es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI 2-es korosztály IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 9.. Fehérvár Főnix Gold FC. 2. Jászberény 3. Videoton 4. FŐNIX ISE. 5. Csepel Halászi 6. Szent Pál

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 14/2015 (06.02.) számú Hivatalos Értesítő 2015.06.02. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok Fellebbviteli Licencadó Bizottság határozatai 3.

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 10-től 16-ig:

Csapataink eredményei szeptember 10-től 16-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei október 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Utánpótlás Labdarúgó Torna

Utánpótlás Labdarúgó Torna MKB - Euroleasing Kelen Kupa Utánpótlás Labdarúgó Torna. -6 r5 bruá 2011. fe H-1116 Budapest, Hunyadi Mátyás út 56. www.kelensc.hu Kö s z ö n t ő Kedves Játékosok! Tisztelt Csapatvezetők, Edzőtársak, Szülők!

Részletesebben

Csapataink eredményei április 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei április 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei október 3-tól 9-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA Halásztelek Futball Club IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA 2016.szeptember 03. (szombat) 2007-es korosztály Versenykiírás 2007-es korosztály Torna ideje: 2016. Szeptember 03. (szombat) Torna helyszíne: 2314

Részletesebben

U13 lány Badó László régió Felsőház

U13 lány Badó László régió Felsőház 2017. május 2-7. között számos mérkőzést játszottak a Kesis kézilabdacsapatok. Az U13 leány csapat biztosra vehette volna a bajnoki győzelmet, ám így is nagy eséllyel indulnak a döntő mérkőzéseken. U13

Részletesebben

Csapataink eredményei április 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei április 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei március 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

49/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

49/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 36 gólos: Varsányi Sándor 29 gólos: Meleg Máté 20 gólos:

Részletesebben

Csapataink eredményei március 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei március 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton Szakmai beszámoló TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat 2012/2013-as idény őszi szezon Készítette: Szathmári Márton korosztályos edző Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Előzmény...

Részletesebben

Csapataink eredményei március 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei március 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei szeptember 3-tól 9-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 22-től 28-ig:

Csapataink eredményei május 22-től 28-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei április 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei november 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei november 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 8-tól 14-ig:

Csapataink eredményei május 8-tól 14-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 3. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Csapataink, játékosaink Teremtornák 2018 U11 A torna

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 17/2012 (07.23.) számú Hivatalos Értesítő 2012.07.23. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 274/2012 (07.12.) számú határozat A Magyar Labdarúgó

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 5-től 11-ig:

Csapataink eredményei szeptember 5-től 11-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt.

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt. 2010 Tavasz U-19 Január utolsó hetében kezdtük a felkészülést, melyre egy teremtornával hangoltunk Cegléden. A csapat az 5. helyen végzett, bemelegítésnek jó volt. A következő héten kezdődött az igazi

Részletesebben

A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 37 gólos: Kristó Dominik 31 gólos: Dornfeld Donát 29 gólos:

Részletesebben

Csapataink eredményei október 15-től 21-ig:

Csapataink eredményei október 15-től 21-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-201-76-90 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei december 11-től 19-ig:

Csapataink eredményei december 11-től 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Az ürömi 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

Az ürömi 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben Az ürömi statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály statisztikája a saját korosztályában 2010-2012.06.30. 189 mérkőzés; 86 győzelem; 14 döntetlen; 86 vereség; 309-267 A korosztály összesített

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 2. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 5-től 11-ig:

Csapataink eredményei november 5-től 11-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

50/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

50/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel: +36-1-201-76-90 Fax: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlszhu Web: wwwblszhu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest, Curia

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL. (korosztályos edző)

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL. (korosztályos edző) SZAKMAI BESZÁMOLÓ A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Tápiószecső, 2011.01.28. Készítette: Tábori Zoltán (korosztályos edző) 1 A Tápiószecső FC legfiatalabb játékosaiból

Részletesebben

Csapataink eredményei augusztus 27-től szeptember 2-ig:

Csapataink eredményei augusztus 27-től szeptember 2-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

ÜMF 2004 csapat eredményei 2010/2011

ÜMF 2004 csapat eredményei 2010/2011 ÜMF 2004 csapat eredményei 2010/2011 2011. június 19., V. Pureco-Liver Gyermekfoci Torna, Budaörs torna 2004-es korosztály, 2x10 perc, 8 csapat ÜMF - Göd 4-1 Gáti Balázs (2), Tatai Kende, Rugly Bence ÜMF

Részletesebben

U õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ

U õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ U15 2015-2016. õszi értékelés Készítette: Palotai Nándor, vezetõedzõ Helyezés: 2. Lejátszott mérkõzés: 13 Gyõzelem: 12 Döntetlen: 0 Vereség: 1 Szerzett pont: 36 Gólarány: 81:17 A nyáron olyan csapatot

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 21/2015 (07.16.) számú Hivatalos Értesítő 2015.07.16. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 123/2015 (07.10.) A 2015-2016. évi Merkantil Liga Elosztási Szabályzat módosítása

Részletesebben

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz A torna előkészítése 1. Általános követelmények Körzeti tornát ott lehet rendezni, ahol minimálisan 4-5 sportszervezet

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. március 6. www.svse.hu SVSEGYSEV Békéscsaba 1912 Előre HAJRÁ VASÚT! Szántó Csaba: Kemény meccsre, de győzelemre számítok a Békéscsaba ellen Egy izgalmas, fordulatos hazai döntetlen,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

A MFS kiemelt 2005-ös korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 2005-ös korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 2005-ös korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 51 gólos: Szűcs Huba 37 gólos: Gáti Balázs 35 gólos: Krausz

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

UP BAJNOKI MÉRKŐZÉSEK kedd (Pápa)

UP BAJNOKI MÉRKŐZÉSEK kedd (Pápa) UP BAJNOKI MÉRKŐZÉSEK 2004.06.08. 2004. 06. 08. kedd (Pápa) Pápa-ASE 0-6 G.: Makk Balázs (2) DŐmény Balázs Ambrus László Házer Péter Hortobágyi Róbert Pápa-ASE 1-2 G.: Kovács András (2) 2004. 06. 08. kedd

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-201-76-90 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 15/2013 (06.11.) számú Hivatalos Értesítő 2013.06.11. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 146/2013 (06.03.) számú határozat A 2013. május

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 13/2019 (08.28.) számú Hivatalos Értesítő 2019.08.28. Tartalom Elnökségi határozat ELN-66/2019 (08.27.) A Balmazújváros Sport Kft. NB II-es klublicencének bajnoki év közben történő

Részletesebben

LELÁTÓ. Salzburgban jártunk. A II. Kerület UFC információs magazinja. Wwww.keruletufc.hu

LELÁTÓ. Salzburgban jártunk. A II. Kerület UFC információs magazinja. Wwww.keruletufc.hu LELÁTÓ Wwww.keruletufc.hu A II. Kerület UFC információs magazinja Salzburgban jártunk 2012.ajúnius Tartalom 2012. Június-Július Búcsú Harmati Balázs összefoglalója Szépen csillogó bronz Dobogóra léphetett

Részletesebben