Csapataink eredményei november 17-től 23-ig:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csapataink eredményei november 17-től 23-ig:"

Átírás

1 SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből, a tehén pedig füvet eszik, hiányzik az identitás, a végeredmény pedig a futball megcsúfolása. úgyhogy a labdának a füvön a helye!"... van, ami fontosabb a győzelemnél, sokkal emlékezetesebb." Pisa (Olaszország), Carlos Dunga Brazília Xavi - FC Barcelona 3. Más kapus hasonló helyzetben elkezdte volna elrugdosni a labdát, ez azonban most semmi másra nem vezetett volna, csak arra, hogy a Real sarokba szorít minket. Inkább adja el a labdát még egyszer, de tartson ki saját játékstílusunk mellett, és segítsen hátulról építkezni. - Josep Guardiola nyilatkozata a 2011.december 10.-ei El Clásico után (Real Madrid Barcelona 1-3) Tartsd meg a labdát, légy türelmes, gondolkozz gyorsan, és keresd a rést! Csapataink eredményei november 17-től 23-ig: MLSZ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG - U-21 II.oszt. Közép B. csoport A bajnokság állása a 15. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. FC Hatvan Csepel FC BKV Előre SC ESMTK Salgótarjáni BTC Ceglédi VSE Dunakanyar SE-Szentendre Budai FC-Tabáni Spartacus U Monori SE Fenoménom FC UPSE Budafoki LC Goldball 94 FC Balassagyarmat SE PF UPE BVSC-Zugló Mészöly Focisuli SE Jászberényi SE A Balassagyarmat SE PF UPE csapatától 4 büntetőpont levonva! Edző: Helm Tamás

2 MLSZ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG - U-17 II.oszt. Közép B. csoport A bajnokság állása a 15. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. Goldball 94 FC Balassagyarmat SE PF UPE Monori SE Budai FC-Tabáni Spartacus Mészöly Focisuli SE Jászberényi SE Fenoménom FC UPSE Salgótarjáni BTC Ceglédi VSE BKV Előre SC Dunakanyar SE-Szentendre Budafoki LC ESMTK FC Hatvan Csepel FC BVSC-Zugló Edző: Mészáros Zsolt (Gyapi bá) U15( 00) bajnoki mérkőzés - MLSZ U15 II. osztály Közép csoport, 15. forduló óra Jászberény, Sportpálya u.9. műfüves nagypálya, 2x40 perc, 40 néző Jászberényi FC Budai FC-Tabáni Spartacus 3-2 (2-2) G: Novák, Vida Verseghi (6) Horváth (6), Fekete (6), Ullrich (6), Bebők (6) Hutter (6) Zsidek (6), Novák (7) Vida (7), Gallwitz (6), Szekeres (6) Cs: Panait (6), Kajzinger (6), Kolláth (-), Aszódi (-) Szombaton Jászberény egyik csapatához látogattunk a soron következő bajnoki mérkőzésünkre. A múlt heti játékunk bizakodásra adott okot, ezért bíztunk benne, hogy ezen a héten akár már pontokkal térhetünk haza. Jól kezdtük a találkozót, hiszen végre mi szereztünk gólt az ötödik percben, örömünk azonban nem tartott sokáig, hiszen ellenfelünk hamar kiegyenlített. Ezúttal az egyenlítés sem törte meg a lendületünket, mert a huszadik percben ismét megszereztük a vezetést. A gól jót tett a mérkőzésnek, mindkét csapat támadó szellemben futballozott, jó lett volna előnnyel vonulni a szünetre, de ellenfelünk ismét egyenlíteni tudott, így 2-2 volt a félidei eredmény. A folytatásban mindent megtettünk a vezetés megszerzése érdekében, húsz percig beszorítottuk ellenfelünket a saját térfelére, ahonnan (kis túlzással) egyszer jöttek ki, de akkor meg is szerezték a vezetést. Ellenfelünk harmadik gólja teljesen megtörte a csapatot, már nem tudtunk visszajönni a meccsbe, így maradt az egygólos hazai előny a végére is. Összegzés: Személy szerint nagyon sajnálom a srácokat, mert nagyon megérdemelnék már a sikert. A csapat nagy része keményen dolgozik az edzéseken, valamint aki rendszeresen jár a mérkőzésekre láthatja, hogy hétről hétre egyre jobban futballoznak a fiúk. Még az a szerencse, hogy van hátra egy mérkőzés a bajnokságból, amit ilyen játékkal, biztos vagyok benne, hogy meg fogunk nyerni!!

3 MLSZ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG U-15 II.oszt. Közép A. csoport A bajnokság állása a 14. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. REAC SI Monori SE Csepel Hungary Club Jászberényi FC Goldball 94 FC TASK Tatabánya Grund 1986 FC Balassagyarmat SE PF UPE Ceglédi VSE UTE Gyöngyös AK Budai FC-Tabáni Spartacus Soroksár SC Jászberényi SE Vác VLSE Airnergy FC (visszalépett!) Az UTE csapatától 2 büntetőpont, a Soroksár SC csapatától 1 büntetőpont levonva! Edző: Deák Zsolt U14( 01) bajnoki mérkőzés - MLSZ U14 II. osztály Közép csoport, 15. forduló óra Jászberény, Sportpálya u.9. műfüves nagypálya, 2x40 perc, 40 néző Jászberényi FC Budai FC-Tabáni Spartacus 0-8 (0-2) G: Mészáros (3), Abdullah (2), Kamarás, Zalaváry, Kovács M. Gólpassz, előkészítés: Schuszter, Kovács, Kamarás, Abdullah Farkas (-) Rosdy (6), Boksay (6), Zalaváry (6), Knódel (6) Schuszter (6), Horváth (6), Mészáros (6) Kovács (6), Gulyás (6), Kamarás (6) Cs: Daradics (7), Abdullah (6) Mérkőzéselemzés: A soroksári csapathoz hasonló kaliberű jászberényi csapathoz látogattunk a hétvégén. A mérkőzés előtt biztos voltam a három pont sorsában, annak ellenére, hogy sérülés és betegségek miatt elég sok hiányzónk volt. Sajnos hiába gondoltam, hogy ez egy könnyed mérkőzés lesz, saját magunknak tettük nehézzé. Az első félidőben nagyon lassan és pontatlanul játszottunk, ennek köszönhetően helyzeteink elég hamar elhaltak az ellenfél védői által. Az első gólt is csak a félidő vége felé sikerült berúgni. A szünetben egy kis fejmosás után a srácok jobban kezdtek játszani, megvolt a kellő koncentráció, így egyre több helyzetet alakítottunk ki, amiből párat sikerült még gólra váltani. Ezen a mérkőzésen lehetett volna élesben is kipróbálni olyan támadásokat, melyeket edzésen gyakorlunk, mert bőven lett volna rá lehetőség, de sajnos nem nagyon törekedtünk rá. Mindent középen akartunk megoldani, a széle nem helyezkedett eléggé a vonal mellé, így mivel technikailag nem vagyunk olyan szinten, hogy egy érintővel hibátlanul passzolgassunk az ellenfél védői között, sajnos ezek a próbálkozások nagy számban elhaltak. Remélem a következő mérkőzéseken érettebben fogunk futballozni.. Összegzés: A második olyan mérkőzés, ahol tekintélyt parancsoló győzelmet kellett volna aratnunk, ehelyett nyögvenyelős módon gyűjtöttük be a három pontot. Mentségükre legyen mondva, hogy ebben a korban nehéz nyolcvan percen keresztül végig pörögve, nagy iramban futballozni. Ennek ellenére sokkal többet vártam a csapattól. Sokkal gyorsabbnak, és magabiztosabbnak kell lennünk az ellenfél térfelén, hogy jobb csapatok ellen is eredményesek tudjunk lenni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

4 MLSZ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG U-14 II.oszt. Közép A. csoport A bajnokság állása a 14. forduló után Csapat neve: Mérk. Győz. Dönt. Ver. Lőtt gól Kapott gól Pont 1. Csepel HC REAC SI UTE Goldball 94 FC TASK Tatabánya Budai FC-Tabáni Spartacus Balassagyarmat SE PF UPE Gyöngyös AK Vác VLSE Jászberényi SE Monori SE Ceglédi VSE Grund 1986 FC Jászberényi FC Soroksár SC Airnergy FC (visszalépett!) Edző: Zöld Péter U13( 02) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 6.őszi játéknap óra III.Kalap u.1., III.Kerületi TVE Sporttelep - műfüves ½ pálya, 5x2 m-es kapuk, 1+8 fő; 1x18 perc, 40 néző Játékosok: Illés - Ravel, Szél, Bodor Mátyás,, Bodor Márton, Konrád, Dávid K, Hatvany, Varga, Hutter, Szabó, Borbíró, Kádár, Bucys Mérkőzések: Hegyvidék UFC-TFSE-Gerrzo - Budai FC-Tabáni Spartacus 2-2 G: Bodor, Szél RTK Budai FC-Tabáni Spartacus 0-2 G: Bodor, Szél UTE Budai FC-Tabáni Spartacus 0-0 G: Szabó Újbudai Mészöly Focisuli Budai FC-Tabáni Spartacus 2-0 G: Szél (2) III.Kerületi TVE Budai FC-Tabáni Spartacus 0-0 A torna mérkőzései összesítve: Utolsó Bozsik tornánk volt ebben az évben az III. Kerületi TVE rendezésében. A torna nagyon szervezett volt, sajnos a nagy hideg kicsit megnehezítette, de szerencsére nem volt belőle nagyobb probléma. A mérkőzések nagyon jól sikerültek, a játék is nagyon szépen folyt, középpályánk volt most talán egy kicsit üres. Sajnos nem tudjuk még megoldani egy középpályással a támadás, és védekezés szerepkör teljes betöltését. De csapatszinten nagyon jól egészítettük ki egymást. Sok volt azonban a pontatlanság, és a labdacipelés! Ezekből rengeteg labdát vesztettünk, és önmagunknak teremtettünk olyan helyzetet, amit igazából nagyon nehéz volt korrigálni.

5 Összességében a játék képe nem volt rossz, sok akciót alakítottunk, és az eredmények sajnos nem tükrözik a kihagyott helyzetek számát! A csapat legjobbja most Dávid Kristóf lett, stabil, határozott védőmunkájáért. Gratulálok! Edző:Körtvélyesi István U12/13( 02) vegyes csoport: OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 6.őszi játéknap óra X.Vajda P. u. 38., régi Építők SC Sporttelep füves ½ pálya, 5x2 m-es kapuk, 1+8 fő; 1x18 perc, 40 néző A tornán részt vevő keret: Heiczinger B. - Kerényi G., Mayer M., Pap E., Neuman V. Antal N., Paál Á., Zalavári D., Illés H., Bucys A. Mérkőzések: - Budai FC-Tabáni Spartacus - Airnergy FC II Csillaghegyi Mészöly Focisuli - Budai FC-Tabáni Spartacus 3-1 G: Mayer M. - Budai FC-Tabáni Spartacus Airnergy FC I Budai FC-Tabáni Spartacus Airnergy FC III II. Kerület UFC - Budai FC-Tabáni Spartacus 6-0 A torna mérkőzései összesítve: Összegzés: A mérkőzések eredményeit tekintve, a korábbi tornához képest nem kaptunk ki olyan sok góllal. Sajnos már ez is egy értékelhető dolog, természetesen annak jobban örülnénk, ha azt mondhatnánk, hogy miért csak két góllal nyertünk. De még ilyenről egyelőre nem tudunk beszélni. Játékunkra nem lehet azt mondani, hogy szenzációs, vagy hatalmas változás történt. Valamivel összeszedettebben, de szintén sok védekezéssel, játszottunk. A csapatban volt pár beteg, hiányzó, így az U13-as és az U12-es csapatból is érkezett játékos. Ezeknek a játékosoknak köszönhetően lettek erősebb pontjai a csapatnak, valamint a labdabirtoklási arányunk is tudott javulni. Támadást még most is keveset tudtunk végrehajtani, befejezni, de most nem voltunk annyira beszorítva a kapunk elé. Nagyon sokat kell még dolgozni azon, hogy a tavaszi szezonban jobb teljesítményt esetleg eredményt tudjunk elérni. Edző: Miták Pál

6 U12( 03) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 6.őszi játéknap óra IX. Könyves Kálmán krt. 28., régi Siketek Sporttelep műfüves ½ pálya, 5x2m-es kapuk, 8+1 fő, 1x18 perc,72 néző Elérkezett az utolsó őszi Bozsik torna, amit a Goldball 94 FC rendezett meg ezen a hétvégén. Felkészülésünket sok betegség okozta hiányzás hátráltatta, emiatt nem tudtuk az eltervezett munkát elvégezni a héten. Sajnos a torna keretét is megtépázta a betegség, így kisebb létszámmal és nem a megszokott felállásban játszottunk vasárnap. Ráadásul még késések is hátráltatták a csapatot a bemelegítés és az első meccs során. A torna napján különösen fontos, hogy mindenki időben érkezzen és készüljön el a bemelegítésre. A csapat kerete: Mihalik Tárik, Zalaváry, Pauer, Dolgos, Péli, Markovits, Bordács, Clemer, Gubányi-Kléber Mérkőzések: Budai FC Tabáni Spartacus Testvériség SE 1-0 G: Gubányi-Kléber Gólpassz: Péli Jól felépített, sok támadással tarkított meccs volt ez, ahol szélső védőnk remek beadásából született góllal győztünk. Kicsit egyoldalasak voltunk, és túlságosan besűrítettük a pálya közepét, de a srácok dicséretesen törekedtek a játékra. Budai FC Tabáni Spartacus Goldball 94 FC 0-4 Gólpassz: - Amilyen jó mentalitással, harcossággal kezdtük a meccset, sajnos olyan mélyen voltunk a lefújás pillanatában lélektanilag. Amit kértem a fiúktól, azt visszaadták és teljesítették, ám az első bekapott gól úgy megviselte a lelkeket, hogy azután már nem volt a meg a kellő tartás, a kellő ellenállás a csapatban. Kár érte, mert az jó volt Budai FC Tabáni Spartacus Hegyvidék UFC 0-3 Gólpassz: - Az előző meccsből csak a rosszat, a lelketlenséget s a hisztit mentettük át erre az ütközetre. Ennek az eredménye a játékban fellelhető fejetlenség, motiválatlanság és ezekből fakadóan a csapatmunka teljes hiánya. Sértődötten, durcásan nem csak nyerni, de tisztességes teljesítményt sem lehet produkálni! Budai FC Tabáni Spartacus RAFC 0-1 Gólpassz: - Tartásunk, stabilitásunk javult, a játékban megmutatkoztak az elképzelések. Sajnos ez nem volt elég egy győzelemhez, de az igazsághoz tartozik, hogy a gyerekek már nagyon fáradtak voltak ezen a meccsen. Sajnos egyéni hibák is hátráltattak minket, a megszokottnál több volt az ilyen jellegű baki. Budai FC Tabáni Spartacus Soroksár SC 1-0 G: Clemer Gólpassz: Gubányi-Kléber Ezen a meccsen voltunk legközelebb ahhoz a teljesítményhez, ami a csapat valós tudása. Dicséretes, hogy egy tornán belül képesek voltunk feljavulni, igaz volt honnan A Budai FC Tabáni Spartacus csapatának összesített eredménye a tornán: Gratulálok Dolgos Lackónak a különdíjhoz!!!

7 Összegzés: Nem az első torna, nem az első eset, amikor a csapat mentálisan nem megfelelően reagál egy meccs történéseire, ami miatt több meccsen keresztül (!!!) képtelenek vagyunk az igazi tudásunknak megfelelően teljesíteni. Dicséretesen hajtottak a gyerekek, ám vannak helyzetek, amikor a csapatért, a másikért kell tudni megszakadni és nem sértődötten, motiválatlanul szerepelni a pályán. A jelentkező helyezkedési és technikai hibáink ezen okok miatt rendre hatványozódnak, s ezek együttesen a csapat stabilitását rombolják le. Meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket, mert fogunk még a későbbiekben is hátrányba kerülni, leszünk még vesztes helyzetben, amire reagálnunk kell majd. Az elkövetkező időszakban ez lesz az elsődleges feladatunk, és a téli teremtorna remek lehetőség lesz erre. A feladatnak mindenki teljes hittel és eltökéltséggel lásson neki az edzéseken! Hajrá Fiúk! Edző: Herpai Márton U11( 04) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 6.őszi játéknap óra II. Szabadság u , Hidegkút SC Sporttelep műfüves ½ füves pálya, 5x2 kapuk, 8+1 fő, 1x15 perc, 63 néző Eljött az utolsó Bozsik tornák hétvégéje, mellyel az idei év meccssorozatának vége. Az utolsó tornára végül nem az eredeti helyszínen került sor, ám így egy nagyon szép, kellemes környezetben található, kiváló minőségű talajjal rendelkező pályán játszhattunk. Amikor ilyen helyen jár az ember, elábrándozik rajta, hogy mi is nagy hasznát látnánk egy hasonló sportcentrumnak. Reméljük e vágyaink is teljesülnek, addig a szó a játéké. Felkészülésünket, létszámunkat tépázta sok betegség a héten, és még az utolsó napon is fogyatkoztunk. Ennek köszönhetően pont 7-en voltunk, tehát kemény nap várt a fiúkra állóképességi szempontból. A sűrű programom miatt Pali bácsi segített minket a tornán, köszönünk neki mindent! A csapat kerete: Tóth B. - Horváth D., Horváth Á., Gáldi, Tüske, Váradi, Somogyi Mérkőzések Budai FC-Tabáni Spartacus Hegyvidék UFC 1-2 G: Gáldi Kezdésként a Hegyvidék fiai ellen lendületes, szép és hatékony játékot játszottak a fiúk. Számos helyzetet alakított ki a csapat, ám azokat nem kellő hatékonysággal értékesítettük. Ezt még tetéztük két védekezési megingással (szélső védekezés!!!), amikből gólokat kaptunk, s ezzel kikaptunk. Ők a két helyzetüket belőtték Budai FC-Tabáni Spartacus Grund 1986 FC 3-0 G: Gáldi, Váradi, Somogyi Remek játékkal, remek támadásokkal és ellenállhatatlan helyzetkihasználással nagyarányú győzelmet arattunk. Beszédes, hogy ettől a csapattól év elején még hasonló arányban kikaptunk és nehezen bírtunk velük, ám mára már átfordítottuk az eredményjelző kerekét, a játékról nem is beszélve. Budai FC-Tabáni Spartacus Mészöly Focisuli 0-2 Megvertük magunkat! Sok támadást vezettünk, ám a befejezések nem voltak igazán kidolgozva, és emiatt nem lőttük meg a szükséges gólokat. Jobbak voltunk, mi játszottuk a játékot és kezdeményeztünk, ellenfelünk csak a hibáinkra várt, amiket jól használt ki. Az erőteljes támadások mellett meg kell tanulnunk stabilnak maradni, nem szétesni a védekezésben. Budai FC-Tabáni Spartacus Vasas Kubala Akadémia Pasarét 1-2 G.: Gáldi Ezen a meccsen a mérkőzés szinte minden elemében remekül teljesítettünk, talán a védekezésben voltunk csak szellősebbek a kelleténél. Végre a mentalitásunk is olyan volt, amire szüksége van egy győztes csapatnak, de sajnos a szerencse (1-2 bírói nem ítélet ) és a kihasználatlan helyzetek megbosszulták magukat.

8 Budai FC-Tabáni Spartacus Újbuda FC 2-2 G: Gáldi, Váradi Nagyon fáradtan láttunk neki az utolsó meccsnek, Bernát fájdalommal a lábában küzdött a csapatért. Eleinte ez rá is nyomta bélyegét a játékunkra, többnyire egyéni akciókkal próbálkoztunk. A meccsben folyamatos felívelést mutatott a mentalitásunk, és Bernát sajnálatos kiválása után dicséretes feltámadást produkáltak a srácok. 2 gólos hátrányt faragtunk le emberhátrányban, a végén egy óriási bombagóllal. Ez szép munka volt fiúk, ez a MENTALITÁS kell minden meccsen, és tornán!!! A Budai FC Tabáni Spartacus összesített eredménye: Gratulálok Tóth Balázsnak az oklevélhez, és a csapatnak mentális fejlődéshez, előrelépéshez! Összegzés: Pali bácsinak köszönjük ezúttal is a segítségét, észrevételeit és jó tanácsait! Remekül kezdtük a tornát, a játékban rendre felülmúltuk aktuális ellenfelünket, ám ezt nem mindig tükrözte a meccs végi gólok aránya. Ennek elsődleges oka, hogy a támadások vezetése közben nem szentelünk kellő figyelmet a védekezés stabilitásának megtartására. A támadások felépítésébe túlzottan be akar mindenki lépni, elvisi a csapatot a hév, és az ebből fakadó rendezetlenségünket lovagolják meg az ellenfelek. Ez általában a fáradtsággal (mentális, fizikális) mértékével hatványozottabban jelentkezik, ilyenkor egyre kevésbé fejtünk ki kellő ellenállást a labdavesztések után. A másik ok, hogy a helyzeteinket nem mindig használjuk ki megfelelő hatékonysággal, ami most is így volt, a sok gólunk ellenére! Azonban, ennél sokkal fontosabb számunkra, hogy a csapatban nagyon sok potenciál van, amit egyre jobban sikerül megmutatni a tornákon, meccseken is! A csapat remekül tartja nyomás alatt az ellenfeleit, nagyon sok támadást vezetünk, aminek a hatékonyságán javítva a jövőben még szebb eredményeket tudunk majd elérni. Sokat fejlődött a csapat az ősz folyamán, és a rácok egyénileg is előre léptek az év elejéhez képest! Tovább haladva a megkezdett úton dolgozunk, tanulunk és küzdünk a fejlődésért, a kiválóságért! Hajrá fiúk Segítő edző: Miták Pál Edző: Herpai Márton U10( 05) OTP-MOL Bozsik Gyermektorna Program, 6.őszi játéknap óra II. Szabadság u , Hidegkút SC Sporttelep műfüves ½ füves pálya, 5x2 kapuk, 8+1 fő, 1x15 perc, 50 néző A tornán részt vevő keret: Páli Mátyás - Rákos K., Németh I., Magyar B., Horváth Zóra, Melczer G., Bordács B., Zsidek L., Szatmári M., Börcsök B.. Mérkőzések: - Budai FC-Tabáni Spartacus Dalnoki Akadémia AC Zrínyi - Budai FC-Tabáni Spartacus 0-10 G: Magyar B. (5), Bordács B. (3), Németh I., Rákos K FC - Budai FC-Tabáni Spartacus 2-1 G: Magyar B. - CSHC 94 SE - Budai FC-Tabáni Spartacus 6-0 A torna mérkőzései összesítve:

9 Összegzés: Az ősz utolsó szabadtéri OTP Bank Bozsik-programján vettünk részt, melyet az Újbuda csapata rendezett meg. Az első mérkőzésünkön, volt kavarodás, a helyezkedéseket illetően, az ellenfelünk eléggé beszorított minket a saját térfelünk, kapunk elé. A labda kihozatal, csak egy oldalon valósult meg, de ott is akadozva. Támadást nem nagyon tudtunk kezdeményezni, kétszer tudtunk eljutni az ellenfél kapujának a közelébe. A második mérkőzésen, egy magabiztos 10-0-ás győzelem, a játék 90%-ban az ellenfél térfelén zajlott, letámadtunk, valamint sok egyéni megoldásból tudtunk gólokat szerezni. A harmadik mérkőzésen egy nagyon jó iramú, ki-ki meccset vívtunk. Ezen a mérkőzésen több volt az összjáték, a széleken is sikerült támadást vezetni. Az utolsó mérkőzésünkön ismét az ellenfél birtokolta többet a labdát, nagyobb mezőny fölényben ők uralták a mérkőzést, sokat kellet védekeznünk, sajnos az ellenfél játékosait sokszor üresen hagytuk és még könnyebben ki tudtak minket játszani. A mérkőzésen nekünk is volt 2-3 ziccerünk, de nem sikerült értékesítenünk. A tornán oklevelet kapott Magyar Bulcsú. Gratulálunk! Edző: Miták Pál

Csapataink eredményei január 11-től 17-ig:

Csapataink eredményei január 11-től 17-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei november 3-tól 9-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei február 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2014. október 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei - 2014. október 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 20-tól 26-ig:

Csapataink eredményei október 20-tól 26-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. június 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei - 2015. június 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. január 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei - 2015. január 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 9-től 15-ig:

Csapataink eredményei február 9-től 15-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei január 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei Idényzáró, június 16.:

Csapataink eredményei Idényzáró, június 16.: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 6-tól 12-ig:

Csapataink eredményei október 6-tól 12-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 16-től 22-ig:

Csapataink eredményei február 16-től 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 10-től 16-ig:

Csapataink eredményei november 10-től 16-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei november 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei március 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 18-tól 24-ig:

Csapataink eredményei január 18-tól 24-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 26-tól február 1-ig:

Csapataink eredményei január 26-tól február 1-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 26-tól március 4-ig:

Csapataink eredményei február 26-tól március 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei szeptember 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 25-től 31-ig:

Csapataink eredményei május 25-től 31-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei április 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 20-tól 26-ig:

Csapataink eredményei április 20-tól 26-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei június 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei június 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2015. november 30-tól december 6-ig:

Csapataink eredményei - 2015. november 30-tól december 6-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei február 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 9-től 15-ig:

Csapataink eredményei november 9-től 15-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 7-től 13-ig:

Csapataink eredményei szeptember 7-től 13-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 25-től május 1-ig:

Csapataink eredményei április 25-től május 1-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei január 30-tól február 5-ig:

Csapataink eredményei január 30-tól február 5-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei április 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei május 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 21-től 27-ig:

Csapataink eredményei március 21-től 27-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 28-tól május 4-ig:

Csapataink eredményei április 28-tól május 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei május 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei május 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 11-től 17-ig:

Csapataink eredményei április 11-től 17-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei augusztus 8-tól 14-ig:

Csapataink eredményei augusztus 8-tól 14-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei február 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei február 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei február 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei november 28-tól december 4-ig:

Csapataink eredményei november 28-tól december 4-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 4-től 10-ig:

Csapataink eredményei április 4-től 10-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát"

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a Tavaszi Kupát Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát" U9 1 / 8 Helyszín: Paks Dátum: 2014.05.08. Értékelés: ASE BAJA 4 : 12 A mérkőzés előtti cél az volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, többet-kevesebbet

Részletesebben

Csapataink eredményei október 24-től 30-ig:

Csapataink eredményei október 24-től 30-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

U13 lány Badó László régió Felsőház

U13 lány Badó László régió Felsőház 2017. május 2-7. között számos mérkőzést játszottak a Kesis kézilabdacsapatok. Az U13 leány csapat biztosra vehette volna a bajnoki győzelmet, ám így is nagy eséllyel indulnak a döntő mérkőzéseken. U13

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei - 2014. december 1-től 7-ig:

Csapataink eredményei - 2014. december 1-től 7-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 12-től 18-ig:

Csapataink eredményei szeptember 12-től 18-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 3. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Csapataink, játékosaink Teremtornák 2018 U11 A torna

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-201-76-90 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

49/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

49/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei március 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 16-tól 22-ig:

Csapataink eredményei április 16-tól 22-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel: +36-1-201-76-90 Fax: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlszhu Web: wwwblszhu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest, Curia

Részletesebben

Csapataink eredményei május 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei május 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

50/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

50/2018 (12.13.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei szeptember 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-201-76-90 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 1998-as korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 36 gólos: Varsányi Sándor 29 gólos: Meleg Máté 20 gólos:

Részletesebben

Csapataink eredményei október 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei október 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei október 3-tól 9-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 17-től 23-ig:

Csapataink eredményei április 17-től 23-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 2002-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 37 gólos: Kristó Dominik 31 gólos: Dornfeld Donát 29 gólos:

Részletesebben

Utánpótlás Labdarúgó Torna

Utánpótlás Labdarúgó Torna MKB - Euroleasing Kelen Kupa Utánpótlás Labdarúgó Torna. -6 r5 bruá 2011. fe H-1116 Budapest, Hunyadi Mátyás út 56. www.kelensc.hu Kö s z ö n t ő Kedves Játékosok! Tisztelt Csapatvezetők, Edzőtársak, Szülők!

Részletesebben

Csapataink eredményei november 14-től 20-ig:

Csapataink eredményei november 14-től 20-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei április 2-től 8-ig:

Csapataink eredményei április 2-től 8-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 10-től 16-ig:

Csapataink eredményei szeptember 10-től 16-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

A MFS kiemelt 1999-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben

A MFS kiemelt 1999-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A MFS kiemelt 1999-es korosztály statisztikája és eredményei a 2011/12-es idényben A korosztály összesített góllövőlistája a 2011/12-es idényben 98 gólos: Gociu Roland 39 gólos: Radics Richárd 18 gólos:

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 5-től 11-ig:

Csapataink eredményei szeptember 5-től 11-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA Halásztelek Futball Club IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA 2016.szeptember 03. (szombat) 2007-es korosztály Versenykiírás 2007-es korosztály Torna ideje: 2016. Szeptember 03. (szombat) Torna helyszíne: 2314

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 24/2014 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2014.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-115/2014 (06.26) ELN-116/2014 (06.26) ELN-117/2014 (06.26) ELN-118/2014 (06.26) ELN-119/2014

Részletesebben

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt.

2010 Tavasz U-19. Tavaszi szezont a 7. helyről vártuk, de látótávon belül volt dobogó elérése, ezért bízva egy sikeres tavaszban megcéloztuk azt. 2010 Tavasz U-19 Január utolsó hetében kezdtük a felkészülést, melyre egy teremtornával hangoltunk Cegléden. A csapat az 5. helyen végzett, bemelegítésnek jó volt. A következő héten kezdődött az igazi

Részletesebben

Csapataink eredményei május 8-tól 14-ig:

Csapataink eredményei május 8-tól 14-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 2. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON

Részletesebben

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton Szakmai beszámoló TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat 2012/2013-as idény őszi szezon Készítette: Szathmári Márton korosztályos edző Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Előzmény...

Részletesebben

Csapataink eredményei május 22-től 28-ig:

Csapataink eredményei május 22-től 28-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 13-tól 19-ig:

Csapataink eredményei március 13-tól 19-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

21/2016 (06.20.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

21/2016 (06.20.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 26-tól október 2-ig:

Csapataink eredményei szeptember 26-tól október 2-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei március 19-től 25-ig:

Csapataink eredményei március 19-től 25-ig: www.tabanispartacus.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09.

es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI es korosztály. IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 09. 2-2-es. FŐNIX ISE. LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY EREDMÉNYEI 2-es korosztály IV.CSHC OKTÓBER-FEST TORNA Október 9.. Fehérvár Főnix Gold FC. 2. Jászberény 3. Videoton 4. FŐNIX ISE. 5. Csepel Halászi 6. Szent Pál

Részletesebben

Csapataink eredményei november 5-től 11-ig:

Csapataink eredményei november 5-től 11-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 17/2012 (07.23.) számú Hivatalos Értesítő 2012.07.23. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 274/2012 (07.12.) számú határozat A Magyar Labdarúgó

Részletesebben

09/2018 (03.08.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő

09/2018 (03.08.) számú Budapesti Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-201-76-90 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Csapataink eredményei szeptember 3-tól 9-ig:

Csapataink eredményei szeptember 3-tól 9-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Csapataink eredményei október 15-től 21-ig:

Csapataink eredményei október 15-től 21-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Dabasi. helyzet. Továbbra is 1. helyen az FC Dabas II. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3.

Dabasi. helyzet. Továbbra is 1. helyen az FC Dabas II. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 4. szám Továbbra is 1. helyen az FC Dabas II A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. Csapataink, játékosaink

Részletesebben

Csapataink eredményei augusztus 27-től szeptember 2-ig:

Csapataink eredményei augusztus 27-től szeptember 2-ig: www.budaifc.hu SZAKOSZTÁLYUNK KIEMELT TÁMOGATÓI (NEM A TAO-S SPORTTÁMOGATÁS ALAPJÁN): Mottók: 1. "Laposan passzolj! 2. "Más csapatoknak elég, ha nyernek, de az nem ugyanaz: A labda bőrből van, a bőr tehénből,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG i Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053, Curia utca 3. Levelezési

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL. (korosztályos edző)

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL. (korosztályos edző) SZAKMAI BESZÁMOLÓ A TÁPIÓSZECSŐI U7, U9 és U11-es KOROSZTÁLYOK 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Tápiószecső, 2011.01.28. Készítette: Tábori Zoltán (korosztályos edző) 1 A Tápiószecső FC legfiatalabb játékosaiból

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Átadás előtt a sportcsarnok

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Átadás előtt a sportcsarnok A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 11. szám a jövő lehető séget kínál. Átadás előtt a sportcsarnok Hírek Átadás előtt

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 11/018 (07.19.) számú Hivatalos Értesítő 018.07.19. Elnökségi határozatok ELN-45/018 (07.18.) ELN-46/018 (07.18.) ELN-47/018 (07.18.) ELN-48/018 (07.18.) Tartalom A Fegyelmi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 14/2015 (06.02.) számú Hivatalos Értesítő 2015.06.02. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok Fellebbviteli Licencadó Bizottság határozatai 3.

Részletesebben