Vezetékes műsorjel-elosztás Általános Szerződési Feltételek. Balmaz InterCOM. Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vezetékes műsorjel-elosztás Általános Szerződési Feltételek. Balmaz InterCOM. Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság"

Átírás

1 Oldalszám: 1 Balmaz InterCOM Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság i szolgáltatáshoz Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

2 Oldalszám: 2 Tartalomjegyzék I. A Szolgáltató neve, címe... 7 II. Az ügyfélszolgálat elérhetősége... 7 III. A szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatások meghatározása... 8 IV. Az előfizetői szerződés megkötésére vonatkozó eljárás, az előfizetői szolgáltatások igénybevételének módja és feltételei, a szolgáltatás igénybevételének esetleges időbeli és földrajzi korlátai IV. 1. Az előfizetői szerződés megkötésére vonatkozó eljárás IV. 2. Az előfizetői szolgáltatások igénybevételének módjai és feltételei IV. 3. A felek jogai és kötelezettségei IV. 4. A szolgáltatás igénybevételének időbeli és földrajzi korlátai V. Az előfizetői hozzáférési pont létesítésére és a szolgáltatás igénybevételét biztosító üzembe helyezésre vállalt idő (célérték), az igénybejelentéstől számítva VI. A szolgáltatások minőségi célértékei, a minőségi célértékek értelmezése és a teljesítésük ellenőrzésének mérési módszere VI. 1. A szolgáltatások minőségi célértékei VI. 2. A minőségi célértékek értelmezése és teljesülésük ellenőrzésének mérési módszere VII. Az előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges adatok listája, az előfizetői jogviszony létrejötte, a legrövidebb szerződési időszak VII. 1. Az előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges előfizetői adatok listája VII. 2. Az előfizetői jogviszony létrejötte VII. 3. Legrövidebb szerződési időszak VIII. Az előfizetői szerződés módosításának egyes esetei és a szerződésmódosítás feltételei, a Sszolgáltató joga egyoldalú szerződésmódosításra, az Eelőfizetőt a Sszolgáltató egyoldalú szerződésmódosításának eseteiben megillető jogok, egyoldalú szerződésmódosítás esetén az Eelőfizető tájékoztatásának módja, a díjfizetéshez kötött szerződésmódosítás esetei és a fizetendő díj mértéke, az áthelyezés és az átírás teljesítésének határideje VIII. 1. Az előfizetői szerződés módosítása VIII. 2. A Szolgáltató egyoldalú szerződés módosításának esetei VIII. 3. Az Előfizetőt a Szolgáltató egyoldalú szerződésmódosításának eseteiben megillető jogok. 31 VIII. 4. Az Előfizető tájékoztatásának módjai VIII. 5. A díjfizetéshez kötött szerződésmódosítás esetei és a fizetendő díj mértéke (3) Az eegyedi előfizetői szerződésnek a felek közös megegyezésével történő módosítására az alábbi esetekben kerülhet sor: Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

3 Oldalszám: 3 VIII. 6. Az egyedi előfizetői szerződésnek az Előfizető egyoldalú nyilatkozatával történő módosítása (1) Az egyedi előfizetői szerződésnek az Előfizető egyoldalú nyilatkozatával történő módosítására a következő esetekben kerülhet sor: Az előfizetői szolgáltatás szüneteltetésének esetei, az Eelőfizető által kérhető szünetelés leghosszabb időtartama, a díjfizetéshez kötött szünetelés esetei és a fizetendő díj mértéke X. Az előfizetői szolgáltatás korlátozásának, így különösen az Eelőfizető által indított vagy az Eelőfizetőnél végződtetett forgalom korlátozásának az előfizetői szolgáltatás minőségi vagy más jellemzői csökkentésének esetei és feltételei XI. Az előfizetői szerződés megszűnésének esetei és feltételei, azon határidő megjelölése, ameddig az Eelőfizető díjfizetési kötelezettségének eleget tehet anélkül, hogy a Sszolgáltató a szerződést felmondaná XI. 1. Az eelőfizetői szerződés megszűnésének esetei XI. 2. A szerződés felmondásnak szabályai az Előfizető felmondása esetén XI. 3. AA szerződés felmondásnak szabályai a Szolgáltató felmondása esetén XI. 4. AA Szolgáltató díj-visszafizetési kötelezettsége szerződés megszűnés esetén XI. 5. EEljárás a szerződés megszűnése esetén XI. 6. Az Eelőfizető felelőssége, szerződésszegése XII. A hibabejelentő elérhetősége, a vállalt hibaelhárítási célértékek, a hibabejelentések nyilvántartásba vételének menete XII. 1. A hibabejelentő szolgálat XII. 2. A hibaelhárítás eljárási rendje XII. 3. A vállalt hibaelhárítási célértékek XIII. Az ügyfélszolgálat működése, az előfizetői bejelentések, panaszok intézése (díjreklamáció, kötbér és kártérítési igények intézése) XIII. 1. Ügyfélszolgálat működése, az előfizetői bejelentések, panaszok intézése XIII. 2. Díjreklamáció XIV. Az Eelőfizető jogai az előfizetői szolgáltatás hibás teljesítése esetén, az Eelőfizetőt megillető kötbér mértéke, a hiba kijavításának átmeneti és tartós lehetetlensége esetén az Eelőfizetőt megillető díjcsökkentés mértéke, az előfizetői szolgáltatással kapcsolatos viták rendezésének módja XIV. 1. Az Eelőfizető jogai az előfizetői szolgáltatás hibás teljesítése esetén XIV. 2. Az Előfizetőt megillető kötbér XIV. 3. Az Előfizetőt megillető díjcsökkentés XIV. 4. A Szolgáltató mentessége a kártérítési kötelezettség alól XIV. 5. Az előfizetői szolgáltatással kapcsolatos viták rendezésének módja XV. Az előfizetői végberendezés csatlakoztatásának feltételei Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

4 Oldalszám: 4 XVI. A Szolgáltató által kezelt adatok fajtái, tárolásuk és esetleges továbbításuk célja és időtartama, az adatbiztonság, valamint az Előfizetőknek, illetve Felhasználóknak az adatkezeléssel kapcsolatos jogairól szóló tájékoztatás XVII. Az előfizetői szolgáltatások díja, ezen belül az egyszeri díjak, rendszeres díjak és forgalmi díjak számszerű és egyértelmű mértéke, díjazási időszakok, kedvezmények és díjfizetés nélküli szolgáltatások, a kedvezményre jogosultság elvesztése esetén a kedvezmény visszafizetésének feltételei, a díjfizetés és a számlázás módja és ideje, a díjnak az Eelőfizető igénye szerinti előre történő megfizetésére vonatkozó szabályok XVII. 1. Egyszeri díjak, előfizetési (rendszeres) díjak, díjazási időszakok XVII. 2. Kedvezmények és díjfizetés nélküli szolgáltatások XVII. 3. A kedvezményre jogosultság elvesztése esetén a kedvezmény visszafizetésének feltételei. 68 XVII. 4. A díjfizetés és a számlázás módja és ideje XVIII. A felügyeleti szerv címe, telefonszáma XIX. Az (ÁSZF) célja, tárgya, hatálya és elérhetősége Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

5 Oldalszám: 5 MELLÉKLETEK: 1. sz. melléklet: Műsorcsomagjaink, előfizetői szolgáltatások díjai 2. Előfizetői szolgáltatás leírása, minőségi célértékeksz. melléklet: Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei Előfizetői szolgáltatások díjai sz. melléklet: Igénybejelenés szolgáltatás hozzáférési pont létesítéséhez 3/b. sz. melléklet: Előszerződés a Balmaz InterCOM Kft. szolgáltatásainak igénybevételére 3. sz. melléklet: Előfizetői szerződés 4. sz. melléklet: Az Előfizető felszólamlási lehetőségei a Szolgáltatóval való jogvita esetén 5. sz. melléklet: Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat 6. sz. melléklet: A szolgáltató ügyfélszolgálatának és hibabejelentő szolgálatának adatai 7. sz. melléklet: Fogalommeghatározások 8. sz. melléklet: Az kivonata 9. sz. melléklet: Nyilatkozat vezetékjog alapításáról Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

6 Oldalszám: 6 I. A Szolgáltató neve, címe A szolgáltató neve: Rövidített neve: Balmaz InterCOM Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Balmaz InterCOM Kft. Székhelyének címe: 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 12. Egyéb adatok Telefonszáma: (52) Faxszáma: (52) címe: balmazintercom@balmazujvaros.hu Adószáma: Vállalkozás szervezeti formája: korlátolt felelősségű társaság Cégjegyzék száma: II. Az ügyfélszolgálat elérhetősége Ügyfélszolgálati iroda címe: 4060 Balmazújváros, Vasút sor 1/a Telefonszáma: (52) Skype: Telefonos ügyfélszolgálat: Személyes ügyfélfogadás: címe: Internetes honlap: balmaz.intercom Hétfő, szerda, csütörtök 8-16 óráig, Kedd: óráig Péntek: óráig élőhangos, egyébként üzenetrögzítős Kedd: óráig Csütörtök: 8-12 óráig Péntek: óráig ugyfelszolgalat@balmazinter.hu Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

7 Oldalszám: 7 III. A szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatások meghatározása (1) A szolgáltató a következő szolgáltatás(oka)t nyújtja: Alapszolgáltatás: szolgáltatás TEÁOR 03: Statisztikai besorolása: SZJ ( (kábeltelevízió, rádió) (2) A szolgáltatás meghatározása A műsorszolgáltató által előállított jelek egyidejű, változatlan továbbítása kábeles hálózaton a műsorszolgáltató telephelyétől, illetőleg a műsorszétosztó hálózat végpontjától elkülönült szervezet közbeiktatásával az arra jogosult Felhasználó (Előfizető) vevőkészülékéhez. A Szolgáltató a távközlési szolgáltatással együtt saját nevében vásárolt árukat és szolgáltatásokat (változatlan formában) jogosult továbbértékesíteni és továbbszámlázni, valamint az ellenértéket az Előfizetővel szemben az előfizető távközlési számlájában vagy az előre fizetett követelése terhére érvényesíteni. (3) A Szolgáltató a vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáson belül az egyidejűleg továbbított műsorok eltérő mennyiségére és összetételére való tekintettel műsorcsomagokat alakíthat ki, melyek elnevezését, a bennük szereplő műsorokat (megnevezés, nyelv, típus, elhelyezési frekvencia) és az egyes műsorcsomagok árát az 1. sz. melléklet tartalmazza. Amennyiben az egyes műsorcsomagok közötti szabad választásban az Előfizetők összessége vagy azok egy csoportja korlátozva van, az erre vonatkozó korlátozásokat is e melléklet, valamint az egyedi előfizetői szerződés tartalmazza. Ilyen korlátozás lehet különösen az, ha a) valamely szolgáltatás annak műszaki megvalósítása miatt csak bizonyos más szolgáltatás megrendelése esetén vehető igénybe, vagy b) egyes szolgáltatások igénybevételét a Szolgáltatónak a műsorkészítőkkel fennálló szerződései az eltérő szerzői jogi, illetve jogdíjfizetési rendelkezések miatt a vendéglátóipari vállalkozói Előfizetők számára eltérő feltételekkel (díjazással) vagy egyáltalán nem teszik lehetővé; ez esetben a Szolgáltató a melléklettől eltérő egyedi díjfizetési feltételt állapíthat meg, vagy jogosítás híján elzárkózhat a szerződéskötéstől. (4) A (3) bekezdés szerinti műsorcsomagok kialakításának, illetve a csomagokban szereplő műsorok összetételének, csomagon belüli elhelyezésének és a szolgáltatások Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

8 Oldalszám: 8 árának később részletezésre kerülő feltételek teljesítése melletti egyoldalú megváltoztatásának jogát a Szolgáltató fenntartja. (5) A Szolgáltató szolgáltatásai minden esetben megfelelnek a rá vonatkozó szabványoknak, továbbá a vállalt műszaki megfelelőségi célértékeknek. (6) A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatott műsorokkal kapcsolatban az érdekkörén kívül eső okokból történő műszaki hibákért és vételkimaradásokért, így különösen a műsorok előállítóinak és szétosztóinak tevékenységéért, a műsorok tartalmáért és azok megváltozásáért, egyes műsorok szüneteltetéséért vagy megszüntetéséért, kódolás vagy műholdváltás miatti vételi ellehetetlenülésükért, a műsorszétosztásban részt vevő műszaki berendezések teljesítmény ingadozásából, meghibásodásából és egyéb külső zavarokból adódó vételi hibákért, valamint a mindenkori nemzetközi és hazai törvények, rendeletek és szerzői jogi megállapodásokból eredő műsorkimaradásokért. (7) Ha a szolgáltatott műsorcsomag(ok) valamelyik műsora a Szolgáltatón kívül álló ok miatt megszűnik vagy vétele tartósan ellehetetlenül, vagy elfogadhatatlan minőségűvé válik, a Szolgáltató jogosult a műsort az Előfizetők igényének figyelembe vétele mellett más műsorral helyettesíteni. IV. Az előfizetői szerződés megkötésére vonatkozó eljárás, az előfizetői szolgáltatások igénybevételének módja és feltételei, a szolgáltatás igénybevételének esetleges időbeli és földrajzi korlátai IV. 1. Az előfizetői szerződés megkötésére vonatkozó eljárás (1) Az előfizetői szolgáltatás nyújtásáról a Szolgáltató, az Előfizető, illetve Igénylő (továbbiakban együtt: felek ) előfizetői szerződést kötnek, amely a jelen általános szerződési feltételekből (a továbbiakban: ÁSZF ), valamint az egyedi előfizetői szerződésből (a továbbiakban: egyedi előfizetői szerződés ) (az ÁSZF és az egyedi előfizetői szerződés a továbbiakban együtt: előfizetői szerződés ) áll. (2) A felek a szerződést írásban kötik meg. (3) Jelen ÁSZF tárgyát képező elektronikus hírközlési szolgáltatás kizárólag az ÁSZF-ben szabályozott módon vehető igénybe. (4) Az Igénylő az elektronikus hírközlési szolgáltatás igénybe vételére vonatkozó szándékát írásban (postai levél, telefax, ), vagy szóban (telefonon, vagy személyesen az üzletkötőnél, illetve az ügyfélszolgálati munkatársnál) jelezheti. Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

9 Oldalszám: 9 (5) Ha az igénybejelentés az egyedi előfizetési szerződés megkötésével egyidejűleg történik, az igénybejelentés írásba foglalása mellőzhető. (6) Az igénybejelentést minden egyéb esetben írásba kell foglalni, mely a 3. sz. melléklet szerinti Igénybejelentés nyomtatvány vagy a 3/b sz. melléklet szerinti előszerződés kitöltésével és az Igénylő aláírásával teljesül. (7) Az igénybejelentés szempontjából Igénylő az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy más szervezet, aki, illetve amely a szolgáltatást igénybe kívánja venni. (8) Az Igénybejelentés akkor érvényes, ha azt két eredeti példányban kitöltötték, és azt az Igénylő részéről a) természetes személy Igénylő esetén az Igénylő vagy két tanú által aláírt írásbeli meghatalmazással rendelkező meghatalmazottja saját kezűleg, b) nem természetes személy Igénylő esetén a képviseletre jogosult személy(ek) cégszerűen az aláírási címpéldánynak vagy a banki aláírásbejelentő kartonnak megfelelően, és a Szolgáltató részéről a) az ügyfélszolgálati irodában történő igénybejelentés esetén a Szolgáltató arra felhatalmazott munkatársa, vagy b) az ügyfélszolgálati irodán kívül felvett igénybejelentés esetén a Szolgáltató igazolvánnyal ellátott, aláírásra felhatalmazott képviselője írta alá. (9) A Szolgáltató az igénybejelentés egy példányát köteles az Igénylő rendelkezésére bocsátani. Az első eredeti példány a Szolgáltatóé, a második eredeti példány az Igénylő példánya. (10) A Szolgáltató csak a kábeltelevíziós vezetékes műsorjel elosztó hálózatának ellátási területére fogad el igénybejelentést. (11) A Szolgáltató a minden szükséges adatot tartalmazó Igénybejelentést nyilvántartásba veszi. (12) Egy szolgáltatás-hozzáférési pont létesítésére vonatkozóan jogviszony csak egy Előfizetővel köthető. Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

10 Oldalszám: 10 (13)A szolgáltatás-hozzáférési pont létesítésének díját a 2 sz. melléklet tartalmazza. (14) A 2. sz. melléklet szerinti díjak a szokásos csatlakozási feltételek esetén érvényes díjak, azaz a már kiépített gerinchálózathoz való olyan új csatlakozási pont létrehozására vonatkoznak, amely a) a már kiépített hálózat csatlakozási pontjától legfeljebb 30 méter kábelhossznyi távolságban van és b) az új csatlakozási pont létesítése során nincs szükség harmadik személy tulajdonát képező közbülső ingatlan igénybevételére, és c) a létesítés nem jár új gerinchálózati szakasz kiépítésével, vagy új oszlop illetve egyéb alépítmény szakasz igénybevételével, d) ismételt jelszint erősítés nélkül legfeljebb 2 végberendezés (vevőkészülék) működtetését biztosítja és egy végberendezés (vevőkészülék: televízió vagy rádió) fizikai csatlakozását teszik lehetővé szabványos lengőaljzaton, vagy fali csatlakozón keresztül. (15) A bekapcsolási díj egy db hozzáférési pont létesítését tartalmazza oly módon, hogy a kábelek az Előfizető által biztosított befogadó létesítményben (védőcső, kábelcsatorna) kerülnek elhelyezésre, vagy ennek hiányában a falon kívül, a lakásban vezetékcsatorna nélkül, a lépcsőházban és a ház külső falán vezetékcsatornában van vezetve. A vezetékcsatorna biztosítása a Szolgáltató kötelezettsége. (16) A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha a lakásban és annak külső falán, illetve a lépcsőházban a hozzáférési pont létesítése során a hozzáférési pont létesítésével összefüggő hibákat (pl.: falfelület kisebb sérülése, megrepedése, stb.) okoz a felületeken, illetve ha azért szükséges a hozzáférési pont létesítésének egyéb módja és ezért újabb munkálatok elvégzése, amelyek újabb hibákat okoznak, mert az Előfizető által biztosított befogadó létesítmények nem alkalmasak a kiépítésre valamely oknál fogva. (17) A (14) és (15) pontok szerinti előfizetői hozzáférési pont létesítésével kapcsolatos meghatározástól eltérő mennyiségi vagy minőségi előfizetői igény esetén kiegészítő létesítési díj számítható fel a 2 sz. mellékletben foglaltak szerint. (18) Eltérő mennyiségi vagy minőségi igénynek minősülnek különösen az alábbiak: a) az Előfizető föld alatti létesítést igényel annak ellenére, hogy az előfizetői leágazó ponttól (TAP) a bekötés léges leágazással is megvalósítható, b) az Előfizető hozzáférési pontja a leágazási ponttól több, mint 30 méter távolságra van, Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

11 Oldalszám: 11 c) az Előfizető több hozzáférési pont kiépítést kéri, d) az Előfizető a Szolgáltatónál az adott szolgáltatási területen alkalmazott technológiától eltérő megoldást igényel, e) az Előfizető az ingatlanán az optimálistól eltérő nyomvonalvezetést igényel, f) az Előfizető esztétikai elvárások miatt többlet kiépítési igénnyel él, g) az Előfizető erősítő felszerelését kéri, vagy a ház hálózatának kiterjedése annak felszerelését teszi szükségessé és az Előfizető vállalja az erősítő áram (táp) ellátását saját költségén, h) egyéb olyan esetekben, amikor az Előfizető kérésére a Szolgáltató a jelen fejezetben leírt műszaki minőségi és mennyiségi paraméterektől eltérő megoldást teljesít a hozzáférési pont létesítése során. (19) Az Előfizető az előfizetői szerződéssel kapcsolatos nyilatkozatait a Szolgáltató ügyfélszolgálatára postai úton feladva vagy személyesen benyújtva, kizárólag írásban jogosult megtenni. (20) A Szolgáltatónak az elektronikus hírközlésről szóló évi C. törvény 129. (1) bekezdése alapján nincs szerződéskötési kötelezettsége az általa nyújtott szolgáltatásokra vonatkozóan, ennek alapján az előfizetői szerződés megkötését megtagadhatja, különösen, de nem kizárólagosan, ha a) az Előfizetőnek más, a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásból eredő számlatartozása van, b) az Előfizető által korábban igénybe vett, a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződést a Szolgáltató az Előfizető súlyos szerződésszegése (pl.: károkozás, díjtartozás) miatt rendkívüli felmondással felmondta, c) az Előfizető a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges műszaki feltételeket nem tudja biztosítani. IV. 2. Az előfizetői szolgáltatások igénybevételének módjai és feltételei (1) Előfizetőnek minősül az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy más szervezet, akinek megrendelésére a Szolgáltató jelen ÁSZF-ben és az egyedi előfizetői szerződésben meghatározott feltételekkel szolgáltatás-hozzáférési pont létesítésére és azon keresztül biztosított szolgáltatás folyamatos igénybevételére vonatkozó, írásban megkötött szerződéses Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

12 Oldalszám: 12 jogviszonyt létesít. (2) Az Előfizető lehet egyéni, közületi (üzleti/intézményi) és vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói Előfizető: a) Egyéni Előfizetőnek minősül írásbeli nyilatkozata alapján az a természetes személy, aki a szolgáltatás-hozzáférési pont létesítését saját tulajdonú lakásába vagy egyéb, általa jogszerűen használt és ellenőrzött, nem vállalkozási tevékenység céljára szolgáló helységbe kéri és úgy nyilatkozott, hogy gazdasági vagy szakmai tevékenységi köré kívül veszi igénybe a szolgáltatást. b) Közületi (üzleti/intézményi) Előfizetőnek minősül a vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói tevékenységet végző Előfizető kivételével - az a jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy más szervezet vagy az egyéni vállalkozó természetes személy, aki vagy amely a szolgáltatás-hozzáférési pont létesítését saját tulajdonú vagy egyéb, általa jogszerűen használt és ellenőrzött, nem lakás céljára szolgáló helyiségbe kéri és úgy nyilatkozott, hogy gazdasági vagy szakmai tevékenységi körén belül veszi igénybe a szolgáltatást, c) Vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói tevékenységet végző Előfizetőnek minősül az a természetes személy (egyéni vállalkozó), jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy más szervezet, aki a nyilvánosság számára nyitva álló vendéglátó üzletek (étterem, söröző, borozó, egyéb italbolt, bár, diszkó és egyéb éjszakai szórakozóhely, cukrászda, fagylaltozó, büfé, stb.) és kereskedelmi szálláshelyek (szálloda, panzió, fogadó, motel, kemping, apartmanház, turistaház, munkásszállás, üdülő, stb.) üzemeltetését végzi, függetlenül attól, hogy az üzemeltetést milyen jogviszony (pl. tulajdonos, bérlő, stb.) keretében látja el. (3) A természetes személy Előfizetőnek a szerződéskötéskor kell nyilatkoznia arról, hogy az előfizetői szolgáltatást egyéni Előfizetőként, közületi vagy vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói tevékenységet végző Előfizetőként kívánja igénybe venni. (4) Az Előfizető a fenti nyilatkozatot az Előfizetői szerződés módosítására vonatkozó szabályok keretében vonhatja vissza, vagy módosíthatja. (5) Az Előfizetők csoportjának (társasház, lakásszövetkezet) igénye esetén sor kerülhet csoportos szerződéskötésre is, mely során a csoportot illetik az Előfizető jogai és terhelik az Előfizető kötelezettségei. Az együttes kötelezettség miatt a csoport bármely tagja általi szerződésszegés a csoporttal kötött szerződés megszegését jelenti és a jogkövetkezmények is a csoportra vonatkozóan állnak be azzal, hogy a Szolgáltatót a csoport tagjai közül csak azokkal szemben nem terheli szerződéskötési kötelezettség, akik a szerződésszegő magatartást tanúsították. (6) A Szolgáltató jelen ÁSZF-ben szereplő valamennyi szolgáltatása csak előfizetői Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

13 Oldalszám: 13 szolgáltatás-hozzáférési pont létesítését követően, illetve jogszerűen kiépített, a Szolgáltató szolgáltatás-hozzáférési pontjának meglétének igazolását követően, a Szolgáltató által nyújtott valamely más szolgáltatására vonatkozó előfizetői szerződés fennállásának igazolásával, írásban megkötött előfizetői szerződés alapján vehetők igénybe. Amennyiben a szolgáltatás-hozzáférési pont jogszerű kiépítettségét és meglétét igazolni tudja az Igénylő, azonban nincs fennálló, hatályban lévő előfizetői szerződése a Szolgáltató által nyújtott valamely más szolgáltatásra vonatkozóan, úgy az Igénylő köteles megfizetni a 2. számú mellékletben meghatározott csatlakozási díjat. (7) Az előfizetői szerződés két, egymástól elválaszthatatlan részből áll: a) jelen ÁSZF, mely a Szolgáltató III. fejezet szerinti valamennyi szolgáltatása igénybe vételének általános feltételeit tartalmazza, b) egyedi előfizetői szerződés, amely az Előfizetőre és a konkrétan igénybe venni kívánt szolgáltatásra vonatkozó egyedi, vagy csak az adott Előfizetőre vonatkozó speciális adatokat vagy feltételeket tartalmazza. (8) Az előfizetői szerződés megkötésére irányuló ajánlatot minden esetben írásban kell megtenni. Ajánlattételnek minősül: a) a Szolgáltató részéről az a névre és/vagy címre szóló értesítés, amelyet a Szolgáltató az előfizetői szerződés megkötésének lehetőségéről ad ki, továbbá b) a szolgáltatást igénylő Előfizető részéről a Szolgáltató által biztosított egyedi előfizetői szerződés vagy előszerződés formanyomtatvány kitöltése és aláírása. (9) A Szolgáltató ajánlattétele esetén az ajánlat elfogadásának minősül az Előfizető részéről a Szolgáltató által biztosított egyedi előfizetői szerződés nyomtatvány kitöltése és aláírása. (10) Az előfizetői szerződés akkor érvényes, ha azt írásban kötötték és a két példányban kitöltött szerződést az Előfizető részéről a) természetes személy Előfizető esetén az Előfizető saját kezűleg, vagy két tanú által aláírt írásbeli meghatalmazással rendelkező meghatalmazott képviselője, b) nem természetes személy Előfizető esetén a képviseletre jogosult személy(ek) bélyegzőlenyomattal az aláírási címpéldánynak vagy a banki aláírásbejelentő kartonnak megfelelően, a Szolgáltató részéről Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

14 Oldalszám: 14 a) az ügyfélszolgálati irodában történő szerződéskötés esetén a Szolgáltató arra felhatalmazott munkatársa, vagy b) az ügyfélszolgálati irodán kívül megkötött szerződés esetén a Szolgáltató igazolvánnyal ellátott, aláírásra felhatalmazott képviselője írta alá. (11) A Szolgáltató az egyedi előfizetői szerződés egy példányát papír alapon, az ÁSZF kivonatát, valamint az Előfizető kérése esetén az ÁSZF egy példányát elektronikusan (Pdf formátuban) az Előfizető által megadott címre továbbítással, vagy az Előfizető által biztosított elektronikus adathordozóra (pl.: kislemez, CD lemez, pendrive, stb) történő másolással a szerződés megkötésével egyidejűleg köteles az Előfizető rendelkezésére bocsátani. (12) Előfizetői szolgáltatások csak írásban megkötött előfizetői szerződés alapján vehetők igénybe. (13) Előfizetői szerződést már előzőleg kiépített szolgáltatás-hozzáférési végponton történő szolgáltatás igénybevételre lehet kötni. (14) A szolgáltatás igénybe vételének nem feltétele, hogy az Igénylő egyben az internet hozzáférés ellátás szolgáltatásnak is Előfizetője legyen. (15) A kizárólag a vezetékes műsorjel-elosztás szolgáltatás Előfizetője ezen előfizetői jogviszonyának keretében nem jogosult az internet hozzáférés ellátás szolgáltatást igénybe venni. Előfizető ilyen irányú igénye esetén a Szolgáltató internet hozzáférés ellátás szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek szerint kell eljárni és külön előfizetői szerződést kell kötni az internet hozzáférés ellátás szolgáltatásra vonatkozóan. (16) Amennyiben a vezetékes műsorjel-elosztás szolgáltatás Előfizetője egyben az internet hozzáférés ellátás szolgáltatás Előfizetője is, úgy mindkét szolgáltatás ugyanazon előfizetői leágazáson valósul meg. Egyes esetekben műszaki szükségszerűségből a két szolgáltatás egyidejű, zavartalan biztosítása érdekében két önálló előfizetői leágazás kiépítése válhat szükségessé. (17) A szolgáltatás jogosulatlan igénybevétele nem minősül az előfizetői szerződés megkötésére irányuló ráutaló magatartásnak. IV. 3. A felek jogai és kötelezettségei (1) A távközlő hálózat védelme érdekében a távközlési eszközök működését zavaró berendezés (készülék, vezeték, jármű vagy egyéb létesítmény) üzemben tartója köteles a zavart megelőzni, vagy a keletkezett zavart megszüntetni, a Szolgáltató a zavart okozó Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

15 Oldalszám: 15 berendezés tulajdonosát (üzemeltetőjét) a zavarás megszüntetésére felkéri, ennek eredménytelensége esetén a területileg illetékes hírközlési hatóságnál kezdeményezi, hogy a hatóság a zavart okozó berendezés tulajdonosát a) a berendezés zavarszűrésére, b) a berendezés áthelyezésére vagy teljesítménycsökkentésére, vagy c) a zavar más módon történő elhárítására kötelezze. (2) Az előfizetői berendezést és a hálózat szolgáltatás-hozzáférési pontján túli szakaszát a Szolgáltató bármikor megvizsgálhatja és rendeltetésszerű használatát ellenőrizheti. Az Előfizető köteles az ellenőrzést lehetővé tenni és tűrni. (3) Az ingatlan tulajdonosa (használója, kezelője) előzetes értesítés mellett tűrni köteles, hogy a Szolgáltató erre felhatalmazott képviselője képviseleti jogának megfelelő igazolását követően az ingatlan területére karbantartás és hibaelhárítás céljából belépjen, ott a szükséges munkákat elvégezze. IV. 4. A szolgáltatás igénybevételének időbeli és földrajzi korlátai (1) A szolgáltatás az egyedi előfizetői szerződés hatályba lépését követően időbeli korlátozás nélkül igénybe vehető, kivéve az egyes műsorszolgáltatók műsorának sajátosságaiból (pl.: adásszünet) eredő korlátozásokat, amelyek a Szolgáltatón kívül álló korlátozásnak minősülnek. (2) Az elektronikus hírközlési szolgáltatásokat az Előfizető csak a Szolgáltató szolgáltatási engedélyében vagy a Szolgáltatónak a hírközlési hatóságnak tett bejelentése alapján nyilvántartott területen (vételkörzet, ellátási terület) veheti igénybe. (3) Minden Előfizető csak a saját szolgáltatás-hozzáférési pontján keresztül veheti igénybe az általa előfizetett szolgáltatásokat. V. Az előfizetői hozzáférési pont létesítésére és a szolgáltatás igénybevételét biztosító üzembe helyezésre vállalt idő (célérték), az igénybejelentéstől számítva (1) A Szolgáltató az egyedi előfizetői szerződés létrejöttét követően az egyedi előfizetői szerződés eltérő rendelkezésének hiányában a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb az igénybejelentéstől számított 30 napon belül a tulajdonában és üzemeltetésében lévő kábeltelevíziós hálózathoz kapcsolódó állandó szolgáltatásihozzáférési pontot létesít, amelyen keresztül az Előfizető a szerződés időtartamára a vezetékes műsorjel-elosztás szolgáltatást igénybe veheti. Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

16 Oldalszám: 16 (2) A IV. 1. fejezet (14) bekezdés a), b), c) és d) pontjaitól eltérő feltételek esetén a Szolgáltató a csatlakozási pont kiépítését egyedi kalkuláción alapuló díjazásért vállalhatja, illetve a kiépítést egyéb feltételek (pl.: harmadik személyek hozzájáruló nyilatkozata, vonalhálózati rész kiépítése, stb.) fennállásától teheti függővé, végső esetben meg is tagadhatja. (3) A Szolgáltató jogosult visszautasítani a szolgáltatás-hozzáférési pont létesítését, ha a) bármely más szolgáltató az Igénylő számlatartozása miatt a korábbi hírközlési szolgáltatást felmondta, vagy a szolgáltatás igénybevételi lehetőségét az Igénylő számára részben vagy egészben felfüggesztette, b) számlatartozása miatt bármely más hírközlési szolgáltató bírósági vagy hatósági eljárást kezdeményezett az Igénylő ellen, illetve az ilyen eljárást azért szüntették meg, mert az Igénylő tartózkodási helye ismeretlen. (4) Ha az Igénylő a Szolgáltató által kiépített szolgáltatási hozzáférési ponton keresztül több berendezést kíván csatlakoztatni, a további kábelszakasz létesítését a Szolgáltató a 1. sz. mellékletben rögzített felárak ellenében vállalja kiépíteni. Amennyiben az Igénylő a normál feltételek szerinti minőségű és kivitelű eszközöktől eltérő minőségű vagy kivitelű eszközöket (kábel, kábelcsatorna, csatlakozó, stb.) kíván beépíttetni, vagy az általa igényelt, a normál feltételektől eltérő kivitelezési technológia munkaidő többletfelhasználást (a továbbiakban a jelen bekezdésben meghatározott körülmények együttesen: többletigény ) okoz, a Szolgáltató jogosult az Igénylő választása szerint többletköltségei felszámítására vagy a többletigények teljesítésétől való elállásra, végső esetben a teljes igénylés teljesítésétől való elállásra. (5) A Szolgáltató jogosult az érvényes jogszabályok figyelembe vételével az Igénylők személye vagy az ingatlanok fekvése szerint, esetlegesen egyéb objektív körülmények alapján kialakított egyes csoportjai számára az értékesítést elősegítő ideiglenes akciókat meghirdetni, melynek keretében jogosult a belépés és ezzel összefüggésben az előfizetés feltételeit oly módon átmenetileg módosítani, amely az Igénylők számára összességében jelen ÁSZF-ben foglalt feltételeknél kedvezőbb feltételeket tartalmaz. (6) Az igénybejelentés céljára a 3. sz. melléklet szerinti Igénybejelentés nyomtatványt kell használni, melynek kötelezően kitöltendő tartalmi elemei a következők: a) az Igénylő neve, címe, értesítési/elérési címe és telefonszáma, előfizetői kategóriája, b) a kért szolgáltatás-hozzáférési pont létesítési helye, nyilatkozat a létesítési helyül szolgáló ingatlan tulajdonjogáról, c) ha az Igénylő nem a b) pontban megjelölt ingatlan tulajdonosa, a tulajdonos hozzájáruló nyilatkozata a hozzáférési pont létesítéséhez és a szolgáltatás igénybevételéhez, Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

17 Oldalszám: 17 d) a csatlakoztatni kívánt végberendezés (televízió és rádió vevőkészülékek) darabszáma, a normál feltételektől eltérő kiviteli igény vagy időpont, e) az igénybejelentés helye és időpontja, természetes személy esetén az Igénylő vagy két tanú által aláírt meghatalmazással rendelkező meghatalmazottja, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy más szervezet esetén a szerződéskötésre feljogosított képviselőjének aláírása. (7) Az Igénylő az Igénylőlapon köteles nyilatkozni, hogy az előfizetői hozzáférési pontként megjelölt ingatlannak ki a tulajdonosa. Az Igénylő tudomásul veszi, ha az általa felszerelési helyként megjelölt ingatlant bérleti szerződés vagy valamely használati jog alapján használja, köteles az Igénylőlaphoz az ingatlan tulajdonosának (kezelőjének, használójának) az ingatlan vezetékes műsorjel-elosztás szolgáltatás hozzáférés kiépítésére és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó, a díjmentes igénybevételéhez történő hozzájárulását tartalmazó nyilatkozatát mellékelni. A nyilatkozatnak határozatlan időtartamra, de legalább az Igénylő által a szolgáltatás igénybevételére vállalt kötelező minimális előfizetési időtartamra kell vonatkoznia. Az Igénylő saját tulajdonú ingatlan esetén az igénylés aláírásával adja meg a hozzájárulást az ingatlan díjmentes igénybevételéhez. (8) A Szolgáltató jogosult marketing vizsgálatok céljára az Igénylőtől egyéb adatokat is kérni. Az Igénylő ezen adatok szolgáltatását megtagadhatja. (9) A Szolgáltató a hiányosan vagy egyéb szempontból nem megfelelően kitöltött igénybejelentés kiegészítésére annak kézhezvételétől számított 15 napon belül határidő megjelölésével felhívja az Igénylőt személyesen, telefonon, írásban, telefaxon vagy elektronikus levélben. (10) Az igénybejelentés időpontja az az időpont, amikor a hiánytalan adatokat tartalmazó igénybejelentés a Szolgáltatóhoz megérkezik. (11) Az Igénylő köteles biztosítani, hogy szükség esetén az általa szolgáltatás-hozzáférési pont létesítési helyként megjelölt ingatlanba a Szolgáltató megfelelő igazolással, igazolvánnyal és felhatalmazással rendelkező képviselője a szolgáltatás-hozzáférési pont létesítése miatt szükséges előzetes felmérések elvégzése érdekében, egyeztetett időpontban beléphessen. (12) A Szolgáltató a bejelentett igényeket nyilvántartásba veszi, és legfeljebb 30 napon belül nyilatkozik annak teljesíthetőségéről. (13) Amennyiben a Szolgáltató a (11) bekezdés szerinti felmérést követően vagy saját nyilvántartása alapján megállapítja, hogy a szolgáltatás-hozzáférési pont létesítésére 60 napon belül, vagy az Igénylő által kért későbbi, de legfeljebb 180 napon belüli időpontban képes, az igénybejelentés alapján írásban megteszi normál csatlakozási feltételek esetén az elõfizetõi szerzõdés megkötésére vonatkozó aláírt ajánlatát, illetve nem normál Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

18 Oldalszám: 18 csatlakozási feltételek esetén megfelelő indoklással nyilatkozik a hozzáférési pont létesítés egyedi díjkalkuláción alapuló vállalásának költségéről és annak fizetési feltételeiről. Az ajánlatnak javaslatot kell tartalmaznia a szerelés időpontjára. (14) Az Igénylő a Szolgáltató ajánlatára 30 napon belül köteles válaszolni. Ha az Igénylő az ajánlatot nem fogadja el, vagy arra az előírt határidőn belül nem nyilatkozik, igénye a nyilvántartásból törölhető. (15) A Szolgáltató jogosult az igénybejelentést nyilvántartásából törölni, ha az Igénylő a belépési díjelőleget, vagy a szerelési díjat nem fizeti meg, vagy ha a részére levélben megküldött ajánlatot a Szolgáltatónak a levélben megadott határidőn, ennek hiányában 30 napon belül annak elfogadásáról nyilatkozva nem küldi vissza. (16) Amennyiben az Igénylő a Szolgáltató által megadott szerelési időpontot nem fogadja el, az Igénylőnek és a Szolgáltatónak is megfelelő új időpontot kell egyeztetni. Amennyiben az Igénylő általi időpont nem elfogadásától számított 30 napon belül háromszori újbóli egyeztetés sem vezet eredményre, úgy a Szolgáltató jogosult az igényt a nyilvántartásból törölni. (17) Amennyiben a Szolgáltató az igényt előre láthatólag 60 napon belül, vagy az Igénylő által igényléskor megjelölt későbbi, de legfeljebb 180 napon belüli időpontban nem tudja kielégíteni, az igény elutasításáról az Igénylőt írásban, megfelelő indoklással köteles értesíteni és egyúttal tájékoztatni arról, hogy az igény kielégítésére várhatóan mely más időpontban kerülhet sor. Ezen értesítéssel összefüggésben a (14), (15) és (16) bekezdések megfelelően alkalmazandók. (18) A Szolgáltató (ideértve a Szolgáltató megbízásából közreműködő alvállalkozót is) a szolgáltatás-hozzáférési pont kivitelezése során köteles a vonatkozó szabványok, illetve szakmai és biztonságtechnikai előírások maradéktalan betartása mellett a tőle elvárható gondossággal eljárni úgy, hogy a munka végeztével a szereléssel nem érintett terület eredeti állapotában maradjon. (19) Szolgáltatás-hozzáférési pontot és a hálózaton bármilyen szerelést csak a Szolgáltató vagy az általa megbízott személy létesíthet. (20) A kivitelezés során az Igénylő kivitelezésre vonatkozó indokolt kéréseit (pl.: nyomvonal vezetés, fal- ill. födém áttörések helye, stb. ) előzetes egyeztetés mellett a Szolgáltató igyekszik figyelembe venni, amennyiben az a szolgáltatás-hozzáférési pont létesítése és a szolgáltatás későbbi karbantarthatósága szempontjából megfelelő és megvalósítható. (21) A kivitelezés időtartama alatt a munkaterület megközelíthetőségének, valamint a 230 V-os hálózati csatlakozás biztosítása az Igénylő feladata. A feleket együttműködési kötelezettség terheli a kivitelezés során szükséges környező ingatlanokba való bejutással kapcsolatban. Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

19 Oldalszám: 19 (22) A kivitelezés során bekövetkező, a munkavégzéssel együtt járó, elkerülhetetlen károkon (pl. fúrás, fúrt lyuk körüli falfelület lepergés, szegelés, csavarozás során okozott felületi sérülések) túlmenő és bizonyíthatóan általa okozott kárért a Szolgáltató felelős. (23) A kiépített teljes kábelhálózat valamennyi beépített eszközzel együtt a Szolgáltató tulajdonát képezi. Az Igénylő minden tőle elvárhatót köteles elkövetni az ingatlanában található hálózati elemek megőrzéséért és épségének biztosításáért. Az Igénylő az általa a hálózati elemekben szándékosan vagy gondatlanul okozott károkért teljes anyagi felelősséggel tartozik. Az Igénylő az egyedi előfizetői szerződés aláírásával elismeri ezen kötelezettségét. (23) Az Igénylő, illetve ha az Igénylővel nem azonos az ingatlan tulajdonosa az igénybejelentés megtételekor a Szolgáltató kérésére külön nyilatkozatban kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a kiépített hálózatra a Szolgáltató a vezetékjogot az illetékes földhivatalban bejegyeztethesse. (24) Ha a szolgáltatás-hozzáférési pont kiépítése megtörtént, az Előfizető a továbbiakban a befizetett rácsatlakozási, szerelési, kiépítési vagy egyéb, a szolgáltatás-hozzáférési pont kialakítására vonatkozó díj visszatérítésére semmilyen jogcímen nem tarthat igényt. (25) Ha az Előfizető a szolgáltatás-hozzáférési pont kiépítése előtt a megkötött szerződést felmondja, a 1. sz. melléklet szerinti elállási díjat köteles megfizetni. (26) Ha a szolgáltatás-hozzáférési pont a Szolgáltatónak felróható ok miatt nem kerül kiépítésre, úgy a Szolgáltató köteles a befizetett előleg késedelmi kamattal növelt összegét az Igénylőnek visszafizetni. VI. A szolgáltatások minőségi célértékei, a minőségi célértékek értelmezése és a teljesítésük ellenőrzésének mérési módszere VI. 1. A szolgáltatások minőségi célértékei (1) A Szolgáltató az egyedi előfizetői szerződésben meghatározott bekapcsolási időponttól kezdődően napi 24 órás folyamatos, az 1. sz. melléklet szerinti szolgáltatást nyújt az Előfizető által rendeltetésszerűen használt és fenntartott szolgáltatás-hozzáférési ponton a tényleges rendelkezésre állási idő legalább 95 %-ában. A tényleges rendelkezésre állási célértéket az Előfizetőnél elhelyezett végberendezés (televízió, rádió) és a Szolgáltató fejállomása közötti kapcsolatra kell értelmezni. (2) A szolgáltatás tényleges rendelkezésre állási ideje nem lehet kevesebb az elvi rendelkezésre állási idő 95 %-ánál. Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

20 Oldalszám: 20 (3) A szolgáltatás tényleges rendelkezésre állási idejét éves átlagban kell kiszámítani, úgy, hogy az elvi rendelkezésre állási időből le kell vonni a Szolgáltatóra visszavezethető okok miatti (tervszerű és rendkívüli karbantartás és javítás, műszaki átállás, hálózatépítés miatti leállás, stb.) éven belüli összes üzemszünet idejét. (4) A szolgáltatás elvi rendelkezésre állási idejét éves átlagban kell számítani, úgy, hogy a teljes éves naptári időalapot (az év napjai száma szorozva 24 órával) csökkenteni kell a Szolgáltatón kívüli okok miatti (vis major, áramszolgáltatás szünetelése a hálózat szolgáltatásban érintett szakaszain, bűncselekmény, baleset, időjárási viszonyok, tűzeset, harmadik fél által okozott rongálás, az Előfizető által kért szüneteltetés, az Előfizető szerződésszegése miatti szolgáltatás korlátozásának ideje, stb.) éven belüli összes üzemszünet idejével. (5) A rendelkezésre állási célértékek teljesülésének ellenőrzését a Szolgáltató saját statisztikája alapján végzi. Az összes hibásan teljesített órák száma egyenlő az adott évben a szolgáltatóhoz érkező hibabejelentések (a Szolgáltató érdekkörében bekövetkező hibák esetén) időpontjai és a hibaelhárítások között eltelt összes idővel. Az összes hibásan teljesített órák száma nem lehet több a tényleges rendelkezésre állási idő 5%-nál. (6) Ha a Szolgáltató az (1) bekezdés szerinti vállalását az előfizetés időtartama alatt nem tudja betartani, az Előfizető a későbbiekben részletezett feltételek szerinti előfizetési díj visszatérítésre jogosult. VI. 2. A minőségi célértékek értelmezése és teljesülésük ellenőrzésének mérési módszere (1) Az 2. sz. mellékletben leírt minőségi paraméterek műszaki tartalmának értelmezése az érvényes műszaki előírások szerint történik. (2) A szolgáltatás minőségi paramétereinek, valamint célértékeinek mérése a Szolgáltató fejállomásán telepített központi berendezésekkel, valamint a távközlési mérés-technikában kialakult és elfogadott módszerekkel és műszerekkel történik. (3) A szolgáltatás minőségét a Szolgáltató köteles folyamatosan ellenőrizni, valamint az ellenőrzések eredményeit évente jegyzőkönyvben rögzíteni. (4) Ha az előfizetői panasz miatt lefolytatott minőségi vizsgálat eredményét az Előfizető vitatja, a vita eldöntése érdekében az Előfizető jogosult a hírközlési hatóságtól minőség vizsgálatot kérni. Amennyiben a hatóság által elvégzett mérés eredményeként bebizonyosodik, hogy a szolgáltatás minősége nem megfelelő, a Szolgáltató köteles a szolgáltatás minőségét a vállalt minőségi célértékeknek megfelelőre kijavítani. (5) Amennyiben az Előfizető ugyanazt a hibajelenséget indokolatlanul ismételten jelzi és a megismételt vizsgálatot igényli annak ellenére, hogy az első vizsgálat alapján a Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

21 Oldalszám: 21 Szolgáltatás minősége megfelelő volt, úgy a Szolgáltató jogosult azt a hatósággal közösen elvégezni. Amennyiben a vizsgálat bizonyíthatóan indokolatlan volt, úgy annak költségeit (1. sz. melléklet szerint meghatározott vizsgálati díj, valamint a hatóság által a Szolgáltatóval szemben érvényesített további díj) a Szolgáltató jogosult az Előfizetőre áthárítani. (6) Az egyedi előfizetői szerződésben a Felek az 2. számú mellékletben foglalt minőségi célértékektől eltérő célértékekben is megállapodhatnak, amennyiben az eltérés az Előfizető javára történik, így kedvezményes díjazás kapcsolódik hozzá. VII. Az előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges adatok listája, az előfizetői jogviszony létrejötte, a legrövidebb szerződési időszak VII. 1. Az előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges előfizetői adatok listája (1) Az egyéni előfizetői szerződésnek minimálisan az elektronikus hírközlésről szóló évi C. törvény 129. (6) bekezdésében foglaltakat kell tartalmaznia, amennyiben ezt a szolgáltatás sajátosságai lehetővé teszik. (2) Az egyedi előfizetői szerződéskötés céljára a 4. sz. melléklet szerinti egyedi előfizetői szerződés nyomtatványt kell használni, melynek az Előfizetőre nézve kötelezően kitöltendő tartalmi elemei a következők: a) az Előfizető neve, lakóhelye, tartózkodási helye, illetve székhelye, értesítési/elérési címe és telefonszáma; b) természetes személy Előfizető esetén az Előfizető neve, leánykori neve, anyja neve, születési helye és ideje, személyi igazolvány száma; c) (korlátozottan cselekvőképes előfizető esetén a törvényes képviselő ugyanezen adatai is szükségesek); d) nem természetes személy Előfizető esetén az Előfizető cégjegyzékszáma vagy más nyilvántartási száma, adószáma, valamint az Előfizető bankszámlaszáma; e) az Előfizető hozzájárulása a Szolgáltató által jogszabály alapján kezelt kötelező adatállományon túli adatainak kezeléséhez, illetve az adatállományban szereplő adatainak az elektronikus hírközlésről szóló évi C. törvényben meghatározott céloktól eltérő felhasználásához; f) az Előfizető azon nyilatkozata, amely szerint az e szerződésben foglaltakat megismerte és elfogadja; Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

22 Oldalszám: 22 g) nyilatkozat előfizetői kategóriáról (egyéni, közületi, vagy vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói tevékenységet végző); h) nyilatkozat az Előfizető által igényelt műsorcsomag típusáról, az előfizetéses csatornáról; i) nyilatkozat a szolgáltatási díj megfizetésének módjáról és gyakoriságáról; j) az Előfizető által igényelt vezetékes műsorjel-elosztás szolgáltatást biztosító ingatlan (hozzáférési pont) címe; k) nyilatkozat a hozzáférést biztosító ingatlan tulajdonjogáról, ha az Igénylő nem a i) pontban megjelölt ingatlan tulajdonosa, a tulajdonos hozzájáruló nyilatkozata; l) az előfizetési szerződéskötés helye és időpontja, az Előfizető vagy szerződéskötésre feljogosított képviselőjének aláírása. (3) A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megadott adatok valódiságát ellenőrizze. Amennyiben az előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges adatokat az Előfizető nem vagy hamisan adja meg, úgy a Szolgáltató az előfizetői szerződést érvénytelennek tekinti. (4) Amennyiben az Előfizető az előfizetői minőségre vonatkozó nyilatkozatát nem adja meg, a Szolgáltató úgy tekinti hogy egyéni Előfizetőnek minősül. Amennyiben az előfizetői minőségre vonatkozó nyilatkozatát az Előfizető nem adja meg és a Szolgáltató egyéni Előfizetőnek tekinti az Előfizetőt, melynek alapján ilyen tartalommal megkötésre kerül az egyedi előfizetői szerződés és utóbb a Szolgáltató tudomására jut, hogy az Előfizető közületi vagy vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói tevékenységet végző Előfizetőnek minősült az egyedi előfizetői szerződés megkötésekor, úgy a Szolgáltató választása szerint vagy rendkívüli felmondással felmondhatja az előfizetői szerződést és követelheti a megfizetett egyéni előfizetői szolgáltatási díj és az üzleti előfizetői szolgáltatási díj különbözetét az egyedi előfizetői szerződés megkötésétől a tudomásra jutásig terjedő teljes időtartamra visszamenőleg, vagy az Előfizetővel szemben követelheti a megfizetett egyéni előfizetői szolgáltatási díj és a közületi vagy vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói tevékenységet végző előfizetői szolgáltatási díj különbözetét az egyedi előfizetői szerződés megkötésétől a tudomásra jutásig terjedő teljes időtartamra visszamenőleg és a tudomásra jutástól az Előfizetőt közületi, vagy vendéglátó-ipari jellegű vállalkozói tevékenységet végző Előfizetőnek tekinti a további jogviszony tekintetében és ennek megfelelően alakul a szolgáltatási díjak meghatározása. (5) A Szolgáltató az Előfizető által szolgáltatott adatok valódiságának ellenőrzése céljából az alábbi eredeti dokumentumok vagy azok közjegyző által hitelesített másolatának bemutatását kérheti: a) Cégjegyzékben nyilvántartott szervezetek (korlátolt felelősségű társaság, Az elkészítésének időpontja: január 14. Az utolsó módosításának időpontja: március 23. Az hatályba lépésének időpontja: április 21.

Ábrahám-sat BT szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Ábrahám-sat BT szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Ábrahám-sat BT szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Ábrahámhegy, Hegyesd, Balatonederics, Balatonrendes,Bazsi,Uzsa,Révfülöp települések területén

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KÖZCÉLÚ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ Módosítva a 2003. C. törvény 131. -ában foglaltak szerint 1.oldal Szolgáltató: TolnaAirNet Bt. 6430 Bácsalmás, Korona u. 2. Tel.: 06 / 30-365 93 14 és 06-40/200-842

Részletesebben

Biatorbágyi Kábeltévé kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Biatorbágyi Kábeltévé kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Biatorbágyi Kábeltévé kft. szolgáltató Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Biatorbágy, Herceghalom, Pilisszentkereszt települések területén Utolsó módosítás kelte:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel elosztás

Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel elosztás Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel elosztás Készült: 2004. 12. 01. Utolsó módosítás: 2011. 05. 30. Hatályos: 2011. 07. 01. ÁSZF Kábeltelevízió 2. oldal, összesen: 33 A SZARVASI ÁLTALÁNOS

Részletesebben

1.3. A szolgáltató hibabejelentőjének valamennyi elérhetőségei (cím, telefonszám, egyéb elérhetőség, nyitvatartási idő)

1.3. A szolgáltató hibabejelentőjének valamennyi elérhetőségei (cím, telefonszám, egyéb elérhetőség, nyitvatartási idő) K I V O N A T a Nánáskábel Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2015.12.04. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra vonatkozó Általános

Részletesebben

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 5/1 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 1. A Szolgáltató által kezelt személyes adatok köre, azok tárolásának időtartama és továbbításának esetei 1.1 A kötelező (jogszabályban előírt illetve biztosított

Részletesebben

BEST EUROPE Kft. Általános Szerződési Feltételek Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz

BEST EUROPE Kft. Általános Szerződési Feltételek Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz BEST EUROPE Kft. Általános Szerződési Feltételek Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz Készült: 2007. május 01. Módosítva: 2010. március 08. Általános Szerződési Feltételek 2 szolgáltató cégszerű aláírása

Részletesebben

Illés Béla szolgáltató

Illés Béla szolgáltató llés Béla szolgáltató Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatás hoz Érvényes: Mórágy körzetében Hatályba lépés kelte: 2014.08.01. Utolsó módosítás kelte: 2014.07.01. 2 ;

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 4028 Debrecen, Nyíl u. 134 Telefon/ fax: 52/541-241 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Készítés dátuma: 2006 decemder 01. Utolsó módosítás kelte: 2015 december 15. Hatályba lépés kelte: 2016 januar 1. HB

Részletesebben

ICE DSL Távközlési Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú szolgáltatásokhoz

ICE DSL Távközlési Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú szolgáltatásokhoz ICE DSL Távközlési Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú szolgáltatásokhoz Készítés dátuma: 2006. október 18. Utolsó módosítás dátuma: 2007. január 1.

Részletesebben

SEMIRAMIS IRODAHÁZ KFT. Általános Szerződési Feltételek

SEMIRAMIS IRODAHÁZ KFT. Általános Szerződési Feltételek SEMIRAMIS IRODAHÁZ KFT. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2006. szeptember 1. Készült: 2006.07.25. 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK.....2

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁS

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁS Előfizető azonosító:... Szerződés szám:... EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁS 1. SZOLGÁLTATÓ NEVE: BÓLY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA SZÉKHELYE 7754 BÓLY, RÁKÓCZI UTCA 3. TÖRZSKÖNYVI

Részletesebben

Gyopárosi Kábeltelevízió Építő és Üzemeltető Kft.

Gyopárosi Kábeltelevízió Építő és Üzemeltető Kft. Gyopárosi Kábeltelevízió Építő és Üzemeltető Kft. Vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Hatályos: 2012. szeptember 30. Utolsó módosítás időpontja:

Részletesebben

Dunakanyar Holding Kft. Szentendre, Pilisszentlászló, Leányfalu települések területén

Dunakanyar Holding Kft. Szentendre, Pilisszentlászló, Leányfalu települések területén Dunakanyar Holding Kft. a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Szentendre, Pilisszentlászló, Leányfalu települések területén Hatályba lépés: 2007.04.01. Utolsó

Részletesebben

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.10.24. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

RubiCom Zártkörűen Működő Részvénytársaság

RubiCom Zártkörűen Működő Részvénytársaság RubiCom Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1144 Budapest, Rátót utca 18-20. Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött távbeszélő szolgáltatásra érvényes Szentes, Maklár, Nagytálya településeken (TvNetWork

Részletesebben

4-Com Távközlési Szolgáltató Kft.

4-Com Távközlési Szolgáltató Kft. 4-Com Távközlési Szolgáltató Kft. a Magyar Kábeltelevíziós Szövetség tagja Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz Mosonmagyaróvár Hanságliget,Albertkázmérpuszta,Várbalog,Mosonszolnok,Újrónafő,

Részletesebben

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft. A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI, CÉLÉRTÉKEI Minőségi mutatók neve, meghatározása, értelmezése 1. Új hozzáférési létesítési idő A szolgáltatáshoz létesített új hozzáféréseknek a vizsgálati tervben meghatározott

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek A Szolgáltató megnevezése, címe: Kör-Kábeltelevíziós Szolgáltató Szövetkezet Körmend 9900 KÖRMEND, Rákóczi Ferenc utca 9-11. Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF készítésének:2009.01.12. utolsó módosításának:

Részletesebben

K I V O N A T ÁSZF: ...

K I V O N A T ÁSZF: ... K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye:

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye: 2 3. A SZERZŐDÉS TÁRGYÁT KÉPEZŐ ELŐFIZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK RÖVID LEÍRÁSA A MinDig TV Extra televízió szolgáltatás kódolt műsorterjesztési szolgáltatás az előfizető részére, díj ellenében a digitális földfelszíni

Részletesebben

Kondorosi Kábeltelevíziós Távközlési és Műsorszolgáltató Betéti Társaság

Kondorosi Kábeltelevíziós Távközlési és Műsorszolgáltató Betéti Társaság Kondorosi Kábeltelevíziós Távközlési és Műsorszolgáltató Betéti Társaság Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Kondoros Kardos Örménykút települések közigazgatási

Részletesebben

Szentgotthárd Városi Televízió és Kábelüzemeltető Kht. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Szentgotthárd Városi Televízió és Kábelüzemeltető Kht. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Szentgotthárd Városi Televízió és Kábelüzemeltető Kht. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz SZENTGOTTHÁRD település területén Utolsó módosítás

Részletesebben

Morsecom Bt. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz. Zsira Település területén

Morsecom Bt. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz. Zsira Település területén Hálózat tulajdonos: Zsira Község Polgármesteri Hivatal Hálózat üzemeltető: Morsecom Bt. Morsecom Bt. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Zsira

Részletesebben

Balotaszállás, Bácsbokod, Bácsborsód, Bócsa, Csávoly, Gara, Harkakötöny, Imrehegy, Katymár, Madaras, Mátételke, Pirtó, Rém, Szeremle, Tataháza

Balotaszállás, Bácsbokod, Bácsborsód, Bócsa, Csávoly, Gara, Harkakötöny, Imrehegy, Katymár, Madaras, Mátételke, Pirtó, Rém, Szeremle, Tataháza Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Balotaszállás, Bácsbokod, Bácsborsód, Bócsa, Csávoly, Gara, Harkakötöny, Imrehegy, Katymár, Madaras, Mátételke, Pirtó, Rém,

Részletesebben

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 1. A Szolgáltató által kezelt személyes adatok köre 5. sz. melléklet: Adatkezelési Szabályzat A jogszabályban kötelezően előírt illetve jogként biztosított adatkezelés

Részletesebben

AUTOMATIKA KKT szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

AUTOMATIKA KKT szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz AUTOMATIKA KKT szolgáltató Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Beleg, Szabás, Kutas, Nagybajom, Visonta települések területén Hatályba lépés kelte: 2015 08.01.

Részletesebben

Klapka György Lakásfenntartó Szövetkezet szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Klapka György Lakásfenntartó Szövetkezet szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Klapka György Lakásfenntartó Szövetkezet szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Komárom Csém település-ek területén Hatályba lépés kelte: 2008-01-01

Részletesebben

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai 4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai Díjfogalmak 4.1. Belépési díj Az előfizető mind a kábeltelevízió szolgáltatás, mind az internet szolgáltatás, mind a telefon szolgáltatás

Részletesebben

Kábelsat-2000 Kft szolgáltató

Kábelsat-2000 Kft szolgáltató Kábelsat-2000 Kft szolgáltató a tagja Általános Szerzıdési Feltételek vezetékes mősorjel-elosztási szolgáltatáshoz Csákvár, Gánt, Csókakı, Magyaralmás, Polgárdi, Székesfehérvár-Kisfalud települések területén

Részletesebben

Oritel Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Oritel Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Oroszlány, Bokod, Dad, Pusztavám települések területén Utolsó módosítás kelte: 2008. január 9. 2/36 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T SZŰCS IMRE EV. hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz KTV ÁSZF Általános Szerződési Feltételek Vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Pér községben 2008. október 1-től a VidaNet Zrt. gyakorolja a szolgáltatói jogokat Pér-i Ügyfélszolgálat címe: 9099

Részletesebben

Klapka György Lakásfenntartó Szövetkezet szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Klapka György Lakásfenntartó Szövetkezet szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Klapka György Lakásfenntartó Szövetkezet szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Komárom Csém település-ek területén Hatályba lépés kelte: 2007-02-01

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

Nánáskábel Szolgáltató Kft. szolgáltató

Nánáskábel Szolgáltató Kft. szolgáltató 4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 4. : 06-(52) 570-160; fax: 06-(52)-570-161 Postacím: 4081 Hajdúnánás, Pf. 31. E-mail: titkarsag@nanaskabel.hu web: www.nanaskabel.hu Adószám: 11802239-2-09; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek ELEKTRONET Zrt. a tagja Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatásra Buj, Csenger, Ibrány, Jánd, Jármi, Mátészalka, Máriapócs, Nagyecsed, Nagydobos, Nyírcsaholy, Nyírmeggyes, Ópályi,

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/ÍRÁSBELI ÉRTESÍTÉS. MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/ÍRÁSBELI ÉRTESÍTÉS. MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan * EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/ÍRÁSBELI ÉRTESÍTÉS MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan **Televízió szolgáltatás Internet szolgáltatás Televízió&Internet szolgáltatás *Jelen dokumentum

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

SZŰCSNET KFT. szolgáltató. MEZŐBERÉNY település területén

SZŰCSNET KFT. szolgáltató. MEZŐBERÉNY település területén SZŰCSNET KFT. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz MEZŐBERÉNY település

Részletesebben

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat:

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat: Közlemény 2017. szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2017. október 24- től az ÁSZF

Részletesebben

JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT.

JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VEZETÉKES MŰSORJEL-ELOSZTÁSI SZOLGÁLTATÁSHOZ (NYILVÁNOS TELEVÍZIÓ-MŰSORELOSZTÁSI ÉS NYILVÁNOS RÁDIÓ MŰSORELOSZTÁSI SZOLGÁLTATÁSHOZ)

Részletesebben

MOBILLAN-SAT Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi KFT

MOBILLAN-SAT Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi KFT Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 8943 Bocfölde, Berek u. 25. Tel:06-70/613-5539 E-mail:info@mobillan.hu Web: www.mobillan.hu MOBILLAN-SAT Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi KFT Általános

Részletesebben

Értesítés ÁSZF módosításról. Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások től hatályosak.

Értesítés ÁSZF módosításról. Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások től hatályosak. NMHH Hivatala 1376 Bp. Pf 997. Értesítés ÁSZF módosításról Tisztelt NMHH! Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások 2016.11.1.-től hatályosak. Cég neve: LCCK Bt. Szolgáltatás

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből

Részletesebben

Mikrohullámú Internet szolgáltatási szerződés (NETKUCKÓ Internet)

Mikrohullámú Internet szolgáltatási szerződés (NETKUCKÓ Internet) Mikrohullámú Internet szolgáltatási szerződés (NETKUCKÓ Internet) mely létrejött a Szolgáltató és Előfizető kötött az alábbi adatok alapján Internet hozzáférési ellátási szolgáltatásra. 1. Szolgáltató

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS VoIP TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS VoIP TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS VoIP TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 2012.03.17. Szeged Tartalomjegyzék 1.Személyes adatok:... 3 1.1.Az előfizető neve, lakóhelye, tartózkodási helye vagy székhelye, levelezési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Szélmalom Kábeltévé Zrt. a tagja Szeged-Kiskundorozsma, 2008. július 20. 2/74 TARTALOMJEGYZÉK 1. A szolgáltató neve, címe... 4 2. Szolgáltató hibabejelentő és Ügyfélszolgálatának

Részletesebben

EuroCable Magyarország Kábeltelevíziós, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szolgáltató

EuroCable Magyarország Kábeltelevíziós, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szolgáltató EuroCable Magyarország Kábeltelevíziós, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szolgáltató Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefonszolgáltatáshoz Balatonvilágos/Balatonaliga

Részletesebben

UPC DTH S.À.R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

UPC DTH S.À.R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI UPC DTH S.À.R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI KÉSZÍTÉS IDŐPONTJA: 2014. AUGUSZTUS 15. HATÁLYOS: 2015. OKTÓBER 5. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS IDŐPONTJA:

Részletesebben

*Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan

*Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan 1 *Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan **Televízió szolgáltatás Internet szolgáltatás Televízió & Internet szolgáltatás * Jelen dokumentum

Részletesebben

NET-TV Kábeltelevízió Kft. szolgáltató. Budapest XXI. kerület Szigetszentmiklós

NET-TV Kábeltelevízió Kft. szolgáltató. Budapest XXI. kerület Szigetszentmiklós NET-TV Kábeltelevízió Kft. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz Budapest

Részletesebben

Egyedi Előfizetői Szerződés Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 129. szerint

Egyedi Előfizetői Szerződés Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 129. szerint SZOLGÁLTATÓ 2, rue Peternelchen L-2370 Howald Luxembourg Közösségi adószám: LU23716367 Bankszámlaszám: 13700016-06497004 A UPC Direct a Luxembourg hivatalos védjegye, amely B87905 szám alatt került bejegyzésre

Részletesebben

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat (Az ÁSZF 5-ös számú melléklete) Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 1. A Szolgáltató által kezelt személyes adatok köre A jogszabályban kötelezően előírt illetve jogként biztosított adatkezelés alapján

Részletesebben

Microsemic Számítástechnikai Hírközlési és Műsorszolgáltató Kft.

Microsemic Számítástechnikai Hírközlési és Műsorszolgáltató Kft. Microsemic Számítástechnikai Hírközlési és Műsorszolgáltató Kft. a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra

Részletesebben

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS Helyi wireless hálózaton történõ Internet szolgáltatás igénybevételére 1. Szerzõdõ felek: Szerzõdés száma: A szolgáltató adatai A szolgáltató neve: SYSCON-INFORMATIKA

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek. 4. sz. melléklete adathálózati szolgáltatásokra vonatkozóan

A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek. 4. sz. melléklete adathálózati szolgáltatásokra vonatkozóan A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek 4. sz. melléklete adathálózati szolgáltatásokra vonatkozóan 4/1. számú melléklet szolgáltatás Hatálya: 2014. október 1. A jelen melléklet

Részletesebben

BEM Lakásszövetkezet. Szombathely

BEM Lakásszövetkezet. Szombathely BEM Lakásszövetkezet szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz Szombathely

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorelosztási szolgáltatásra

Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorelosztási szolgáltatásra Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorelosztási szolgáltatásra N-Telekom Kft Hatályba lépés: 2015.10.01. készítés ideje:2004/10 utolsó mód:2015-08-26 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME...

Részletesebben

JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT.

JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET ELÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET CSOLNOK DOROG ESZTERGOM ESZTERGOM-KERTVÁROS KESZTÖLC LEÁNYVÁR NYERGESÚJFALU PILISCSÉV

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 1/6 EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 1 A SZERZŐDŐ FELEK 1.1 Jelen Egyedi Előfizetői Szerződés egyrészről az Opennetworks Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ZOLNETWORK Kft. Heves megye, és Jász-Nagykun-Szolnok megye közigazgatási területén.

ZOLNETWORK Kft. Heves megye, és Jász-Nagykun-Szolnok megye közigazgatási területén. ZOLNETWORK Kft. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz Heves megye, és Jász-Nagykun-Szolnok megye közigazgatási területén. települések területén Hatályba lépés kelte: 2015.09.01.

Részletesebben

- szóban vagy írásban a Szolgáltató ügyfélszolgálatán - írásban a Szolgáltatónak címzett és az ügyfélszolgálat címére elküldött levélben.

- szóban vagy írásban a Szolgáltató ügyfélszolgálatán - írásban a Szolgáltatónak címzett és az ügyfélszolgálat címére elküldött levélben. K I V O N A T a Nánáskábel Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2016.01.04. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt

Részletesebben

SZŰCS IMRE EV. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek Internet elérési szolgáltatáshoz

SZŰCS IMRE EV. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek Internet elérési szolgáltatáshoz SZŰCS IMRE EV. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek Internet elérési szolgáltatáshoz MEZŐBERÉNY, KÖRÖSTARCSA területén Hatályba lépés kelte: 2015.09.01 Utolsó módosítás kelte: 2015.08.01.

Részletesebben

ELEKTRONET ZRT. szolgáltató

ELEKTRONET ZRT. szolgáltató 1/60 Általános Szerződési Feltételek Hatályba lépés kelte: 2011.04.01 fájlnév:ent_ászf_ktv_11_04_01 Utolsó módosítás kelte: 11.02.01. ELEKTRONET ZRT. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

PARABOLA ÉS TÁRSA BT szolgáltató

PARABOLA ÉS TÁRSA BT szolgáltató PARABOLA ÉS TÁRSA BT szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz BALATONBERÉNY

Részletesebben

SUPRA Kábeltelevíziós Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

SUPRA Kábeltelevíziós Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz 001 / 2008 SUPRA Kábeltelevíziós Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Ádánd, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonszabadi, Balatonszárszó,

Részletesebben

QPS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltató

QPS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltató QPS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltató [ a tagja ] Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

szolgáltató tagja szolgáltatáshoz

szolgáltató tagja szolgáltatáshoz PATAJ TV BT szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz DUNAPATAJ település területén

Részletesebben

MEZEI-VILL VILLAMOSIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.

MEZEI-VILL VILLAMOSIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. MEZEI-VILL VILLAMOSIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz Ártánd, Bedő, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Biharnagybajom,

Részletesebben

szerződésszám: előregisztrációs szám: értékesítő kódja:

szerződésszám: előregisztrációs szám: értékesítő kódja: *Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan **Televízió szolgáltatás Internet szolgáltatás Televízió & Internet szolgáltatás * Jelen dokumentum

Részletesebben

4. sz. melléklet Előfizetői szerződés minta

4. sz. melléklet Előfizetői szerződés minta 4. sz. melléklet Előfizetői szerződés minta Szerződésszám:.. Egyedi Előfizetői Szerződés Internet hozzáférési szolgáltatásra amely létrejött egyrészről DENINET Üzleti Kommunikációs Kft.(székhelye: 1188.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE Mágocsvíz Nonprofit KFT. 7342 Mágocs, Szabadság u. 39. Hatályba lépése: 2010. március 1. Készült: 2010. február 25. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Internet szolgáltatás igénybevételére. Hermina Center Kft. Hatályba lépés: November 10.

Általános Szerződési Feltételek Internet szolgáltatás igénybevételére. Hermina Center Kft. Hatályba lépés: November 10. 1 Általános Szerződési Feltételek Internet szolgáltatás igénybevételére Hermina Center Kft. Hatályba lépés: 2013. November 10. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. A szolgáltató címe, neve,... 3 2. Ügyfélszolgálatának

Részletesebben

SUPRA KTV Kft. szolgáltató

SUPRA KTV Kft. szolgáltató SUPRA KTV Kft. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz Siófok, Zamárdi, Szántód,

Részletesebben

SUPRA KTV Kft. szolgáltató

SUPRA KTV Kft. szolgáltató SUPRA KTV Kft. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz Siófok, Zamárdi, Szántód,

Részletesebben

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Kivonat. Általános Szerződési Feltételek

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Kivonat. Általános Szerződési Feltételek BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Kivonat Általános Szerződési Feltételek Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz Utolsó módosítás kelte: 2012. június 1. Módosítva:

Részletesebben

Ludányi János. ( Egyéni Vállalkozó) Szolgáltató ApatNet. Kivonatolt ASZF. A szolgáltatás Általános szerződési feltételeinek kivonatolt változata.

Ludányi János. ( Egyéni Vállalkozó) Szolgáltató ApatNet. Kivonatolt ASZF. A szolgáltatás Általános szerződési feltételeinek kivonatolt változata. Ludányi János ( Egyéni Vállalkozó) Szolgáltató ApatNet Kivonatolt ASZF A szolgáltatás Általános szerződési feltételeinek kivonatolt változata. HATÁLYOS: 2014.11.01-TŐL Kelt: 2014. Szeptember 26. Közzététel:

Részletesebben

Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2

Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2 Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2 amely létrejött a Azonosító 0006 Cégnév/Név Székhely Számlaküldés címe Levelezési cím Adószám/Szig.szám. Kapcsolattartó Telefonszám FAX E-MAIL cím A továbbiakban mint

Részletesebben

Microsemic Számítástechnikai Hírközlési és Műsorszolgáltató Kft.

Microsemic Számítástechnikai Hírközlési és Műsorszolgáltató Kft. Microsemic Számítástechnikai Hírközlési és Műsorszolgáltató Kft. a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Csobánka község területén Hatályba lépés kelte: 2009.01.01.

Részletesebben

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11. BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.01-től 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK.....2 1. A szolgáltató neve,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 3. sz. melléklet. Szolgáltató által felszámított díjak és típusai

Általános szerződési feltételek 3. sz. melléklet. Szolgáltató által felszámított díjak és típusai Szolgáltató által felszámított díjak és típusai 1.1. Telepítési díj Az előfizető a műsorelosztás szolgáltatás biztosítása érdekében telepítési díjat fizet a szolgáltatónak. A telepítési díj egy előfizetői

Részletesebben

PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság

PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság KÖZVETÍTŐVÁLASZTÁS SZOLGÁLTATÁS (CPS) IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2015. október 08. Hatályos: 2015. október

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP Egyedi előfizetői szerződés Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben foglalt tartalommal

Részletesebben

KIVONAT. A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének 2016.01.01. napjától megvalósuló változásait tartalmazza.

KIVONAT. A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének 2016.01.01. napjától megvalósuló változásait tartalmazza. KIVONAT a Klapka Lakásszövetkezet hírközlési szolgáltató 2016.01.01. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Internet hozzáférés, -ellátás szolgáltatás igénybevételére AKTV Algyői Kábeltelevízió Üzemeltető Kft. a tagja Algyő, 2009. november 1. 2/63 TARTALOMJEGYZÉK 1. A szolgáltató

Részletesebben

TARR ÉPÍTŐ SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT.

TARR ÉPÍTŐ SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT. TARR ÉPÍTŐ SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT. a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz Utolsó

Részletesebben

Az Airlink-Networks Számítástechnikai és Internet Szolgáltató Bt. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2015. november 10.

Az Airlink-Networks Számítástechnikai és Internet Szolgáltató Bt. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2015. november 10. Az Airlink-Networks Számítástechnikai és Internet Szolgáltató Bt. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2015. november 10. 1 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok, elérhetőség...

Részletesebben

Kondorosi Kábeltelevíziós Távközlési és Műsorszolgáltató Betéti Társaság

Kondorosi Kábeltelevíziós Távközlési és Műsorszolgáltató Betéti Társaság Kondorosi Kábeltelevíziós Távközlési és Műsorszolgáltató Betéti Társaság szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETŐ... 5

TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETŐ... 5 Állttallános Szerződésii Fellttéttellek PiipeNett Communiicattiions Távközllésii és IIntternett Szollgállttattó Btt.. 2012.. jjanuár 1.. IIntternett szollgállttattás és egyéb adattáttviittellii szollgállttattás

Részletesebben

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Cégnév: Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zártkörűen Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Székhely

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

SZITI-L Kft. 4028 Debrecen, Kurucz u. 37. tagja. Hatályba lépés kelte: 2011.01.01. Utolsó módosítás kelte: 2010.11.30. Készült: 2008.11.26.

SZITI-L Kft. 4028 Debrecen, Kurucz u. 37. tagja. Hatályba lépés kelte: 2011.01.01. Utolsó módosítás kelte: 2010.11.30. Készült: 2008.11.26. SZITI-L Kft. 4028 Debrecen, Kurucz u. 37. A tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási) szolgáltatáshoz Biharkeresztes,

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére

Egyedi előfizetői szerződés az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére 2. sz. függelék 2. sz. melléklet az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére 1. A szolgáltató adatai 1.1. A szolgáltató neve, címe Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

2. A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS ADATOK

2. A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS ADATOK Soft-Dekor Informatikai Rendszerház Kft H-4625, Záhony, Ifjúság út 3/a Adószám: 14037337-2-15 Tel.: 06(45)525-192/ Fax: 06(45)525-193 Mobil: 06-20/959-8858 Honlap: www.soft-telekom.hu E-mail: kapcsolat@soft-telekom.hu

Részletesebben

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Létrehozás dátuma: Budapest, 2008.12.09. Módosítás dátuma: 2012.02.22 Hatálybalépés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Internet Szolgáltatáshoz RG-NetWorks Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Készítés dátuma: 2010. augusztus 1. Hatályos: 2015. október 5. napjától

Részletesebben