Műszaki leírás Völgy utca 4/c

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Műszaki leírás Völgy utca 4/c"

Átírás

1 Műszaki leírás Völgy utca 4/c ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A projektben két darab négyszintes épületet valósítunk meg, melyek mélygarázs, földszint és két emelet egységekből állnak. Épületenként 3-3 db lakás épül, szintenként egy lakás található. Az épületek alatt lévő mélygarázsban 6-6 db személygépkocsi elhelyezésére nyílik lehetőség, a tárolók és a gépészeti helyiség is itt kerül kialakításra. A lakások közvetlenül a lépcsőházból közelíthetőek meg. Az épületen belüli közlekedést a szintek között egy, a lépcsőházban elhelyezkedő, pinceszintről induló személyfelvonó is szolgálja. AZ ÉPÜLETEK SZERKEZETE: Alapozás Az épület alapozása 40 cm vastag kéregerősített, acélhajas monolit vasbeton lemezalapozás. A rámpák alapozása szintén 40 cm vastag kéregerősített, acélhajas monolit vasbeton ferde lemezalapozás. Felmenő, függőleges teherhordó szerkezetek A pinceszinten 30 cm vastag vízzáró vasbeton pincefalazat kerül kialakításra, vízszigeteléssel, szigetelést védő dörkenlemezzel. Az épület 20 cm vastag vasbeton falazatú. Erre a falazatra 16 cm vastag szálas hőszigetelés kerül, illetve egy 6 cm vastag külső homlokzati héjszerkezet, melyben kialakításra kerül a külső homlokzatburkolat, illetve az a sínszerkezeti rendszer. A 45 -os tetőszerkezet szintén 20 cm vastag vasbeton koporsófödém. Födémek, vízszintes teherhordó szerkezetek A pinceszint és a földszint közötti födém vastagsága 30 cm, mely az alsó fűtetlen pinceszint felé 15 cm-es hőszigetelést kap. Mind a földszint és I. emelet, mind az I. emelet illetve a tetőtér között 25 cm-es monolit vasbeton födémlemez kerül kialakításra. A teraszok kialakítása úgy valósul meg, hogy azokra nem kell fellépni, tehát a teraszok fölött a födémet kikönnyítettük és a belső födém-rétegrendet felhizlaltuk a külső rétegrend szintjéhez mérten. Felső lezárás Az épület héjazata szálcement burkolattal valósul meg (pl.: EQUITONE). A ferde vasbeton koporsófödémre 20/10 cm-es fa ellenszaruzat kerül (közte pl.: Rockwool hőszigetelés), e fölé kerül az átszellőztetett szerelt szálcement tetőburkolat. Válaszfalak Az épületben található válaszfalak Porotherm 10-es válaszfaltéglából kerülnek kialakításra.

2 Függőleges közlekedés 3 karú monolit vasbeton lépcsőszerkezet és négyszemélyes felvonó biztosítja a vertikális közlekedést. Hőszigetelés: A külső teherhordó falazatra 16 cm szálas hőszigetelés kerül, lábazat mentén nagy szilárdságú expandált polisztirol hab anyagú, formahabosított (pl.: AUSTORTHERM Expert) hőszigetelés kap helyet, pinceszint-földszint közötti padlóban és közbenső födémnél 2-2 cm expandált polisztirol lépéshang és lépésálló expandált polisztirol hőszigetelés (pl.: AUSTROTHERM AT-L2 és AUSTROTHERM AT-N150) + födém alján 15 cm víztaszító, tűzálló hőszigetelő lemez (pl.: Knauf Insulation Fkd s) található, teraszoknál: lejtésképző hőszigetelés (pl.: Bauder PIR), a koszorúnál a keresztmetszet csökkentésnél szálas hőszigetelés kerül (pl.: Rockwool Fixrock, Frontrock) Korlátok: teraszoknál biztonsági üvegkorlát, a lépcsőházi korlátok tűzihorganyzott acél szerkezetek Szellőzés: Zárt terű helyiségek mesterséges szellőzést kapnak. GÉPÉSZETI RENDSZEREK: A lakás fűtését, hűtését és használati melegvíz termelését Panasonic Aquarena (T-Cap All in one) hőszivattyús rendszer biztosítja. A hőszivattyú alkalmazása szükségtelenné teszi a gáz bevezetését az életterünkbe, így elkerülhető a mérgezés, tűz-, és robbanásveszély. A lakásokban önálló hőszivattyús hőközpontot alakítunk ki, azaz a lakások nem függnek egymástól, minden lakásnak saját rendszere van. A lakások fűtése alapvetően felületi fűtés lesz, amit a tervezett hőközpont lát el. A rendszer fűtését a tervezett hőszivattyúról táplálhatjuk. A hűtést szintén a hőszivattyú látja el. A hőleadó rendszerek padló- és mennyezetfűtés lesz. A lakásokat hővisszanyerős szellőzéssel szellőztetéssel látjuk el. A lakások légkezelői önálló strangokkal kapcsolódnak a kültér felé. A frisslevegő vételezés és az elhasznált levegő kidobás a tetősík felett lesz. A konyhai elszívó ernyők számára külön tetősík fölé vezetett strang készül. A pinceszinti gépkocsi tárolóban CO elszívást tervezünk. A teraszokon és erkélyeken vízvételi lehetőség lesz kialakítva.

3 VILLANYSZERELÉS Szerelvények Legrand, Valena vagy azonos minőség. Szobánként és nappaliban 4 db konnektor, kábeltévé csatlakozás Helyiségenként 1 db lámpakiállás, nappaliban 2 db Konyhában 6 db konnektor (3db munkapult felett,1db szagelszívóhoz, 1db hűtőhöz, 1db mosogatógéphez) Fürdőszobában 2 db konnektor kerül felszerelésre Előszobában és gardrób helyiségben 1-1 db Teraszokon egységes világítótest felszerelése,+ 1db vízmentes konnektor Elektromos fogyasztás mérés egyedi mérők alapján Videó kaputelefon. Riasztórendszer védőcsövezve, vezetékezve LAKÁSOK MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓJA Lakásbejárati ajtók Esztétikus megjelenítésű, a MABISZ elvárásoknak megfelelő ajtó, több ponton záródó biztonsági zárral, kitekintővel ellátva. Homlokzati nyílászárók Homlokoldali üvegfalak: három rétegű, alumínium-fa szerkezetű, földig érő fix, ill. toló-bukó üvegfalak hőhídmentes üvegezéssel. Árnyékolás opcionálisan zsalúzia vagy redőny kialakítással (akár biztonsági), a tokok és a mozgatáshoz szükséges elektromos vezetékek és kapcsolók kiépítve. Belső nyílászárók fa furnér felületű ajtók (Mardoor vagy azzal megegyező minőség) Garázskapu: szekcionált Hörmann típusú, vagy azzal megegyező minőségű automata garázskapu távműködtetéssel. Padlóburkolatok Természetes faanyagú parketta, svéd vagy hajópadló a hálószobákban, mely ,- Ft/m2 értékhatárig szabadon választható Nappaliban szintén természetes fa vagy kerámia burkolat a vevő igénye szerint.

4 Kerámia padlóburkolat a fürdőszobában, WC-ben konyhában, mely ,- Ft/m2 értékhatárig szabadon választható a Rustic Fürdőszoba Szalonban (pl. a világhírű divattervező VALENTINO által fémjelzett csempék közül). Lépcsőházakban csúszásmentes burkolat. Kerámia burkolat teraszokon és az erkélyeken. Előszobában, közlekedőben kialakítástól függően parketta, vagy kerámia padlóburkolat a fenti értékhatárig. Homlokzatburkolatok Az épület külső homlokzata anyagában színezett szálcement burkolat. LAKÁSOK FELSZERELTSÉGE Konyhabútor Egyedi tervezésű olasz konyhabútor (Arrital) - vagy azzal megegyező minőségkerül beépítésre a lakás alaprajzon jelölt mennyiségben, de egyedi vevői megrendelés szerint kialakítva. Whirlpool Premium Selection típusú kerámialapos elektromos főzőlap, elektromos multifunkciós sütő, szagelszívó, mosogatógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő. Vizes helyiségek A fürdőszobák felszereltsége a lakás alaprajzon jelölt mennyiségben, de egyedi vevői megrendelés szerint kialakítva a Rustic Fürdőszoba Szalon kínálatából. EGYÉB NEM LAKÁS CÉLÚ HELYISÉGEK Teremgarázs padló beton szerkezet színezett műgyanta bevonatú, jelölések betonfestékkel felfestve Falak festett vasbeton falak Ajtók a tűzvédelmi előírások szerinti helyeken, az oda előírt tűzállósági határértékű acélajtók. A mélygarázsba vezető rámpa elektromos árammal fűthető Szeméttároló Az épületen kívül, a kapu mellett helyezkedik el a terv szerinti kialakításban. Felvonó A szintek között, a lépcsőházban, a pinceszintről induló, 4 személy teherbírású KONE gyártmányú személyfelvonó szolgálja az épületen belüli közlekedést.

5 ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK: Az építkezés során a változtatás jogát fenntartjuk, amennyiben azt: műszaki fejlesztés építési szabály vagy utasítás új vagy átdolgozott norma és előírás az építőanyagoknak az építkezés határidejét veszélyeztető szállítási késedelme vagy korszerűbb anyagok termékváltásának következménye vagy egyéb, más ok indokolja Az alaprajzokon feltüntetett nyílászárókkal kapcsolatban fenntartjuk a jogot arra, hogy esetlegesen a műszaki leírásban foglalt egyéb nyílászárókra cseréljük azokat. A lakás ára nem tartalmazza az egyes lakásokon belül található világítótesteket, bútorokat, berendezési tárgyakat és a telefon, a kábeltelevízió, valamint az internet bekötését. (Ezeket a vevőnek kell megrendelnie!). A vevőknek térítés ellenében lehetőségük van a saját tulajdonrészük kialakítását érintő változtatásra az eladó döntésétől függően, amely nem érintheti az épület külső megjelenését, és szerkezeti rendszerét. nem jelenthet hátrányt sem a leendő tulajdonostársaknak, sem harmadik személynek. bármely változtatás csak eladó hozzájárulásával és az esetleges többletköltség befizetése után történhet. Változtatási lehetőségek: Választás megadott minta-kollekcióból vagy értékhatárból. Belsőépítészeti kialakítás változtatása: az eladó jóváhagyásától függően a vevőnek lehetősége van arra, hogy a bemutatott alaprajzi elrendezést ha az műszakilag megoldható az eladó által megjelölt időpontig módosítsa. A módosítást eladó külön felkérésre, a feltételek teljesítése után valósítja meg.

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON 8600 Siófok, Móricz Zsigmond u. 20. www.villasiofok.greenhomes.hu VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON A Balaton déli partján, a Somogyi dombság és a Mezőföld találkozásánál található Siófok, Dél-Dunántúl

Részletesebben

B I L O B A G A R D E N

B I L O B A G A R D E N B I L O B A G A R D E N VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Budapest XIX. kerületében a Kossuth Lajos utca 5. szám alatt fekszik az ingatlan fákkal övezett utcában. A telek

Részletesebben

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ T R I A D H O M E S VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Az építési telkek Budapest XI. kerületében a Hosszúréti utca 29., 31., 33. és 35.

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca MŰSZAKI TARTALOM Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös

Részletesebben

Siófok, Villa Palazzo. Értékesítési dokumentáció

Siófok, Villa Palazzo. Értékesítési dokumentáció Siófok, Villa Palazzo Karinthy Frigyes u. 1 6697/2 Hrsz. (33 lakás) Értékesítési dokumentáció Építtető: Generál-kivitelező: Értékesítő: Villa Palazzo Kft. 1173, Budapest, Borsó. u. 73. Siófoki Építő Konzorcium

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 12 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS Budapest XII. Istenhegyi út 101/A

ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS Budapest XII. Istenhegyi út 101/A ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1125 Budapest XII. Istenhegyi út 101/A WWW.ISTENHEGYIPANORAMA.HU Környezet: A beruházás Budán a XII. krület egyik legszebb panorámájával rendelkező

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ 1138 Budapest, Berettyó utca 2-8. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1. Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 0979/197 természetben Kadafalva, Granada Hotel közelében 2 db családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.

Részletesebben

Műszaki tartalom. Alapozás: kútalapokon gerenda rács. Szigetelés:

Műszaki tartalom. Alapozás: kútalapokon gerenda rács. Szigetelés: Alapozás: kútalapokon gerenda rács Szigetelés: Műszaki tartalom -Hőszigetelés: Homlokzatokon 10 cm nikecell vagy azzal egyenértékű hőszigetelés, vakolatrendszerben -Úsztatott padlószerkezet, hanggátló

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 10577/145 természetben Füst Milán utca 1 db 2 lakásos ikerház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes)

MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes) MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes) 1138 Budapest, Berettyó utca 2-8. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek:

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 5457/33 természetben Kalász utca 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét, Örkény

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 4986/40 természetben Széna utca 1. 1 db két lakásos lakóépület Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes)

MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes) MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes) 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek:

Részletesebben

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127. +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET 1107 Budapest, Metrodom Park, C épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez.

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. I. SZÁMÚ MELLÉKLET MŰSZAKI TARTALOM A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. Betonszerkezet Alapozás: C16-24/KK minőségű beton Lemezbeton:

Részletesebben

FOREVER HOME ÁRLISTA

FOREVER HOME ÁRLISTA I. kategória II. kategória III. kategória IV. kategória 300.000 Ft/m² (5 % áfával, csak 300 m2 Alapozás Vasbeton sávalap C16/20 350.000 Ft/m² (5 % áfával, csak 300 m2 Vasbeton sávalap C20/25 420.000 Ft/m²

Részletesebben

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Műszaki leírás 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Az épület, 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. szám alatti 39206/31 helyrajzi számú ingatlanon helyezkedik el. Az épület: egyhajós,

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás)

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) Létesítmény: 1037 Budapest III. kerület, Laborc utca 22/a 4 lakásos társasház HRSZ: 16814/2 Építtető: Hegyvidéki Házépítő Kft. 1037 Budapest, Zay utca 1-3.

Részletesebben

ÉPÍTÉSZ MÛSZAKI LEÍRÁS

ÉPÍTÉSZ MÛSZAKI LEÍRÁS ÉPÍTÉSZ MÛSZAKI LEÍRÁS 1. Épületszerkezetek 1.1. Alapozás 30 cm vastag vasbeton lemez alap statikai terv szerint. 1.2. Falazatok Az épület külsô térelhatároló szerkezete 30 cm vastag, vázkerámia falazóblokk

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ 1107 Budapest, Metrodom Park, B épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE 6551 É 6519 6577 A L A P A D A T O K : 6517 6518 21,18 5,86 13,42 1, 7,36 7,92 3, 2,00 Tass vezér utca +7,10 6560 Ond vezér utca 6578

Részletesebben

Társasházas lakásépítés Komáromban

Társasházas lakásépítés Komáromban Társasházas lakásépítés Komáromban Laktanya köz, 2x24 lakásos társasház Beruházó, értékesítő, kivitelező: WF Építőipari KFT. Tel: 34/341-768 Web: www.wfkft.hu Tartalomjegyzék I. Általános tájékoztató...3

Részletesebben

CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS

CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem 8600 Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az EZÜSTPART APARTMANOK Siófok délnyugati részén, Széplak határában közvetlenül a

Részletesebben

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve 1. Az épület leírása 1.1. Beépítés A Szada, Napsugár köz u. 3. szám alatt (hrsz: 607/18) két lakásos ikerház kerül megépítésre. A kivitelezésre

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 192.000Ft/nm-tól Bruttó 220.000Ft/nm-tól Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET 1. Teherhordó szerkezet Alapozás: Statikai tervek szerint Földszint tető-ig: Monolit vasbeton szerkezet Födémek: Monolit vasbeton Lépcsők, lépcsőházak és liftaknák: Monolit

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS EMELETI TÁROLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS EMELETI TÁROLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS EMELETI TÁROLÓ 1107 Budapest, Metrodom Park B épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ 1134 Budapest, Lőportár utca 9. Metrodom Lőportár utca 9. műszaki leírás (gépkocsibeálló) - 1. oldal 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1. Teherhordó épületszerkezetek Alapozás:

Részletesebben

1037 BUDAPEST, GÓBÉ U lakásos társasház

1037 BUDAPEST, GÓBÉ U lakásos társasház 1037 BUDAPEST, GÓBÉ U. 25. 6 lakásos társasház MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) Létesítmény: 1037 Budapest III. kerület, Góbé u. 25. 6 lakásos társasház HRSZ: 18765/4 Építtető: Hegyvidéki

Részletesebben

MARCSELLÓ HÁZAK. Kertészeti munkálatok nem tartalmazza az ingatlan vételára. Kérésre árajánlatot adunk a kert kivitelezési munkálatokra.

MARCSELLÓ HÁZAK. Kertészeti munkálatok nem tartalmazza az ingatlan vételára. Kérésre árajánlatot adunk a kert kivitelezési munkálatokra. MARCSELLÓ HÁZAK Műszaki leírás 1. TEHERHORDÓ SZERKEZET Alapozás: Statikai tervek szerint Földszint: Monolit vasbeton szerkezet Födémek: Monolit vasbeton, valamint fa födém Lépcsők, lépcsőházak és liftaknák:

Részletesebben

Lebegő ház - Budaörs - 2008. KÖVETKEZŐ >>> Felkérés

Lebegő ház - Budaörs - 2008. KÖVETKEZŐ >>> Felkérés KÖVETKEZŐ >>> Felkérés Építtető 2007 őszén látta referenciáink között a Mosolyházat. Azzal a kéréssel keresett meg, hogy tervezzünk neki egy pont ugyanolyan épületet. Elmagyaráztuk neki, hogy különböző

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés:

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés: Az épület leírása 1. Elhelyezkedés: A 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. szám alatt (hrsz: 210339/2), a volt Posztógyár területén található, É-37 épület hasznos alapterülete: 1.1 Helységleltár I. Szélfogó

Részletesebben

A pályázat tárgya. Tér- és formaképzés

A pályázat tárgya. Tér- és formaképzés MŰLEÍRÁS A pályázat tárgya A pályamunka alapját valós megbízás képezi: Győr kertvárosi részén meglévő, az 1980-as években épült egylakásos családi ház felújítása szülők + 2 gyerek részére. A cél az épület

Részletesebben

REFERENCIA ÉPÜLET ENERGETIKAI ELEMZÉSE (VERZIÓ DÁTUMA: )

REFERENCIA ÉPÜLET ENERGETIKAI ELEMZÉSE (VERZIÓ DÁTUMA: ) REFERENCIA ÉPÜLET ENERGETIKAI ELEMZÉSE (VERZIÓ DÁTUMA: 2017.05.20.) REFERENCIA LAKÓÉPÜLET HELYISÉGEI 1 előszoba 8,97 m2 2 étkező 14,35 m2 3 konyha 8,52 m2 4 kamra 2,6 m2 5 nappali 20,21 m2 6 gardrób 3,88

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS 1139 BUDAPEST, HAJDÚ U. 23. HRSZ.: 26085

MŰSZAKI LEÍRÁS 1139 BUDAPEST, HAJDÚ U. 23. HRSZ.: 26085 MŰSZAKI LEÍRÁS 1139 BUDAPEST, HAJDÚ U. 23. HRSZ.: 26085 ELHELYEZKEDÉS A Hajdú 23 társasház Budapest, XIII. kerület, Hajdú utca 23. szám alatt épül. Pinceszint + földszint + 6 emeleten - 93 lakás - 76 férőhelyes

Részletesebben

Kivitelezői tapasztalatok. Tóth Zsolt, az é z s é kft. ügyvezetője

Kivitelezői tapasztalatok. Tóth Zsolt, az é z s é kft. ügyvezetője Kivitelezői tapasztalatok Tóth Zsolt, az é z s é kft. ügyvezetője Lépéshangszigetelés az elterjedt gyakorlat: - 2 cm úsztatóréteg - 0,5 cm dilatáció a szegélynél, előre szabott csíkból ehelyett a mi javaslatunk:

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 225.000Ft/nm Bruttó 250.000Ft/nm Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat Épület

Részletesebben

TechnoMANZARD kft Budapest, Bécsi út 125. gmail.com

TechnoMANZARD kft Budapest, Bécsi út 125. gmail.com Techno 1034 Budapest, Bécsi út 125. +36 1 439 1607 +36 1 439 1608 technomanzard@ GATSBY S RESORT Kitűnő lehetőség hosszú távú ingatlanbefektetések megvalósításához Prémium lakások a III. kerület legfrekventáltabb

Részletesebben

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS...3 SZERKEZETI KIALAKÍTÁS...5 TÉRELHATÁROLÓ SZERKEZETEK...5 BURKOLATOK, SZANITEREK...6 ÉPÜLETGÉPÉSZET...6 VILLAMOS FELSZERELTSÉG...

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS...3 SZERKEZETI KIALAKÍTÁS...5 TÉRELHATÁROLÓ SZERKEZETEK...5 BURKOLATOK, SZANITEREK...6 ÉPÜLETGÉPÉSZET...6 VILLAMOS FELSZERELTSÉG... ÁLTALÁNOS LEÍRÁS...3 SZERKEZETI KIALAKÍTÁS...5 TÉRELHATÁROLÓ SZERKEZETEK...5 BURKOLATOK, SZANITEREK...6 ÉPÜLETGÉPÉSZET...6 VILLAMOS FELSZERELTSÉG...8 ALAPRAJZOK...9 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Összefoglaló A Bauhaus

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Monolit vasbeton födémek statikai kiviteli terv szerinti kialakítással.

MŰSZAKI TARTALOM. Monolit vasbeton födémek statikai kiviteli terv szerinti kialakítással. MŰSZAKI TARTALOM Az épület fűtését-hűtését és meleg vízellátását a KG Invest 2008 Kft Vulcano levegő-víz hőszivattyús rendszere fogja biztosítani, ami az épületben található lakásokat komfortosabbá, értékállóvá,

Részletesebben

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉPÜLET ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA TENDER TERV Felújítás helye: 5435 Martfű, Május 1 út 1., hrsz:349/2 Megbízó: MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

8407 Beépített br. alapterület Beépítettség 2,00 11,00 24,00 6,00 2,00 1,001,00 1,00. gázcsap villanyóra 2,00. vízakna 1,00 2,00 5,00. szv.

8407 Beépített br. alapterület Beépítettség 2,00 11,00 24,00 6,00 2,00 1,001,00 1,00. gázcsap villanyóra 2,00. vízakna 1,00 2,00 5,00. szv. 8416 Juhász Gy. utca 8410 8411 A L A P A D A T O K : 8413 Telek területe 820,00 m 2 8407 Beépített br. alapterület Beépítettség 225,52 m 2 27,50 % 8409 3,00 6,50 20,00 8,50 8412 2,00 /+5, Földszinti padlóvonal

Részletesebben

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Földmunkák: A terv szerinti paraméterek alapján történt/történik,

Részletesebben

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: /

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: / LaBouff Mérnökiroda Hunyadi János utca 27 www.labouff.hu, E-mail: info@labouff.hu Mobil: +36-20/421-1677 TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSE TÁRSASHÁZ TERVE ELŐZETES VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁSHOZ Ing. Fejl. Kft. Kiss János altábornagy

Részletesebben

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK"

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK Budapest, IX. Lenhossék u. 11. szám alatti társasház ELHELYEZKEDÉS: A Lenhossék utca a több mint 24 éve nagyon sikeres ferencvárosi tömbrehabilitáció területén helyezkedik

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ 1107 Budapest, Metrodom Park, A épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

a Martonvásár, Estike utca 1. - 498/30 hrsz. alatti telken létesítendõ földszint + tetõtérbeépítéses L A K Á S O S ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ

a Martonvásár, Estike utca 1. - 498/30 hrsz. alatti telken létesítendõ földszint + tetõtérbeépítéses L A K Á S O S ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ K Ü L Z E T L A P a Martonvásár, Estike utca 1. - 498/30 hrsz. alatti telken létesítendõ földszint + tetõtérbeépítéses 4 L A K Á S O S LAKÓÉPÜLET ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ Építtetõ: MART-BAU Tervezõ

Részletesebben

Construma 2010. 04.15.

Construma 2010. 04.15. TŰZVÉDELMI SZOLGÁLTATÓK ÉS VÁLLALKOZÓK SZÖVETSÉGE Construma 2010. 04.15. Van megoldás az elavult, helytelen kialakítású, rossz tűzvédelmi adottságú épületek biztonságának növelésére. Napjainkban a zöldmezős

Részletesebben

GAV-ART STÚDIÓ KFT Nyíregyháza, Szabadság tér 12/A. I/10. T:42/ ; F:42/ ;M:30/ ;

GAV-ART STÚDIÓ KFT Nyíregyháza, Szabadság tér 12/A. I/10. T:42/ ; F:42/ ;M:30/ ; A TOP-6.1.4-15 azonosítószámú, Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés című pályázati felhívás keretében a Nyíregyházi Állatpark látogatóközpontjának építési engedélyezési

Részletesebben

REFERENCIA ÉPÜLET ENERGETIKAI ELEMZÉSE (VERZIÓ DÁTUMA: )

REFERENCIA ÉPÜLET ENERGETIKAI ELEMZÉSE (VERZIÓ DÁTUMA: ) REFERENCIA ÉPÜLET ENERGETIKAI ELEMZÉSE (VERZIÓ DÁTUMA: 2018.01.05.) REFERENCIA LAKÓÉPÜLET HELYISÉGEI 1 előszoba 8,97 m2 2 étkező 14,35 m2 3 konyha 8,52 m2 4 kamra 2,6 m2 5 nappali 20,21 m2 6 gardrób 3,88

Részletesebben

Centrál Liget - Napraforgó-ház

Centrál Liget - Napraforgó-ház Centrál Liget - Napraforgó-ház Utcai homlokzat Udvari homlokzat 7,56 0 5,0 m 1 1 0 1 1,59 m 1,1 1,5 Acélhuzalos növényfuttató 7,15 9,6,0,05,05 93 5,0 m 37 37 37 fagyálló 1,31 m,95 m,93 m,, m 1,96 m IRODA,7

Részletesebben

04. 1:100 léptékű metszetek szabályai

04. 1:100 léptékű metszetek szabályai 04. 1:100 léptékű metszetek szabályai Horváth Tamás PhD építész, egyetemi tanársegéd Széchenyi István Egyetem, Győr Építészeti és Épületszerkezettani Tanszék 1 1:100 lépték Mi az ábrázolás célja? Az épület

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS Bp. XIII, ORSZÁGBÍRÓ UTCA LAKÓÉPÜLET

MŰSZAKI LEÍRÁS Bp. XIII, ORSZÁGBÍRÓ UTCA LAKÓÉPÜLET MŰSZAKI LEÍRÁS Bp. XIII, ORSZÁGBÍRÓ UTCA 50-54 LAKÓÉPÜLET BEÉPÍTÉSI KONCEPCIÓ Az épület földszint, 6 emelet tömegméretű az utcai oldalon az 5 szint, az udvari szárnyon a tetőtéri szint visszahúzott tömeggel

Részletesebben

Kisméretű családi ház Építészeti-műszaki dokumentáció

Kisméretű családi ház Építészeti-műszaki dokumentáció Kisméretű családi ház eti-műszaki dokumentáció Építtető...... É... dátum... V R E T A T N MI A mintatervet Bártfai Szabó Gábor építész tervei alapján a Magyar Kamara megbízásából a Budapesti Műszaki és

Részletesebben

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23.

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. ELHELYEZKEDÉS BUDAPEST LEGELEGÁNSABB KERÜLETÉBEN, AZON BELÜL IS A klasszikus rózsadombon ÉPÜL LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK A MANDULA23 TÁRSASHÁZ.

Részletesebben

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel.

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel. Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10577/177 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Örkény utca 8 szám /1,2,3,4 jelű lakások/ Beruházó és generál kivitelező: Quality

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló)

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló) ,00 6,0,,0 8,0 6,00 B NAPLÓKERT UTCA 6,70 8,0 6,00 0,80 B,00 05/5 5,00 8,0 6,70 0,0 É Övezet: Lk-FT- Beépítés módja: SZ (szabadonálló) A A,00 6,00 6,00 5,0 A A TELEKTERÜLET: 808,9 m BEÉPÍTETT TERÜLET:,8

Részletesebben

Fekete Lajos, építészmérnök Vezető tervező É LAMRO Kft Budapest, Pap Károly utca 22/d.

Fekete Lajos, építészmérnök Vezető tervező É LAMRO Kft Budapest, Pap Károly utca 22/d. Munka megnevezése: Dátum: Épület adatai: Építtető adatai: Tervező adatai: 61 lakásos társasház Budapest, 2017. január 61 lakásos társasház 1139 Budapest, Frangepán u. 24. (hrsz.: 27700) DUJMÓ Ingatlanfejlesztő

Részletesebben

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Nettó alapterület: 126,28 m2 Szobák száma: 5 Fürdőszobák száma: 2 Elrendezés: előszoba, nappali-konyha (leválasztható) 4 hálószoba 2 fürdő-wc 1 külön wc 1 kamra

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 25 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 5932 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Mátra 2. szám /A, B jelű lakások/ Helyiséglista: A LAKÁS Beruházó és generál

Részletesebben

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez.

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. 1 Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. Általános információk: Tervezett épület Szombathely herényi városrészén

Részletesebben

BAUHAUS PASARÉT SZÍVÉBEN, 1026 BUDAPEST, HŰVÖSVÖLGYI ÚT 53/B

BAUHAUS PASARÉT SZÍVÉBEN, 1026 BUDAPEST, HŰVÖSVÖLGYI ÚT 53/B CALLIS BEFEKTETÉSI ZRT. +36 1 201 77 27 ERTEKESITES@H53.HU 1 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS 3 SZERKEZETI KIALAKÍTÁS 5 TÉRELHATÁROLÓ SZERKEZETEK 5 NYÍLÁSZÁRÓK 5 BURKOLATOK, SZANITEREK 5 ÉPÜLETGÉPÉSZET 7 VILLAMOS FELSZERELTSÉG

Részletesebben

NEM ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY KÖTELES TERVDOKUMENTÁCIÓ

NEM ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY KÖTELES TERVDOKUMENTÁCIÓ Beruházó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 58-60. Tervező: Nyikes Tibor Péter É3 05-0219 Szerkesztő: Juhász Alex Zoltán MŰSZAKI LEÍRÁS NEM ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY KÖTELES

Részletesebben

6,10 0,65 1,79 0,18 0,90 0,10 1,24 0,18 2,16 0,10 5,36 0,55 2,30 0,55 2,30 +0,17. pm 0,72. pm 0,72. pm 0,72 FÜRDÖ. 4,82 m 2 SZOBA.

6,10 0,65 1,79 0,18 0,90 0,10 1,24 0,18 2,16 0,10 5,36 0,55 2,30 0,55 2,30 +0,17. pm 0,72. pm 0,72. pm 0,72 FÜRDÖ. 4,82 m 2 SZOBA. 2,58 0,15 3,39 2,11 0,47 0,15 0,92 1,22 2,02 0,10 2,29 0,15 2,42 1,08 2,21 pm 0,76 pm 0,72 2,30 2,30 pm 0,72 1,14 0,62 1,14 3,84 4,98 1,75 1,59 0,05 2,23 cserépkályha (gázos) 6,10 0,65 1,79 0,18 0,10 1,24

Részletesebben

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA Bontási munkák tételes költségvetése költségek Organizációs, előkészítő munkák Felvonulás, organizáció és járulékos költségek Belső és szakipari bontási munkák Épületgépészeti

Részletesebben

Födémszerkezetek lég- és lépéshanggátlása

Födémszerkezetek lég- és lépéshanggátlása Födémszerkezetek lég- és lépéshanggátlása 1. Födémeket érő gerjesztések 2. Követelmények 3. Födémek felépítése 4. A helyszín hatása 5. Baumix Ökocell Csend felhasználásával készült épületszerkezetek Csott

Részletesebben

É-0 GYŐRFFY ISTVÁN UTCAI FÉNYKÉPMONTÁZS 1/500

É-0 GYŐRFFY ISTVÁN UTCAI FÉNYKÉPMONTÁZS 1/500 TERVEZETT ÉPÜLET 2. 4. 6. 8. 10. 12. 14. 16-18. 20. Homlokzati anyagok színek, tervezett épület: - Világosszürke műanyag fedés, dekor "korc" elemekkel - Világosszürke szegélyek, eloxált alumíniumlemez

Részletesebben

VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA

VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA A vevői módosítások minden esetben a lakáson belüli területeket érinthetik. A módosítások nem terjedhetnek ki a homlokzati falakra, színére, homlokzati világítótestekre,

Részletesebben

PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5.

PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5. PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5. 01. C Í M L A P Veszprém, Mártírok úti PARKOLÓHÁZ beépítési tanulmányterve tervdokumentációjához. (Veszprém, Mártírok útja 5. 4796. hrsz.) Építész tervezõ

Részletesebben

E-1. Polgármesteri Hivatal energetikai célú fejlesztése. Meglévő állapot M=1:500 Helyszínrajz

E-1. Polgármesteri Hivatal energetikai célú fejlesztése. Meglévő állapot M=1:500 Helyszínrajz É Megrendelő: Meglévő állapot M=1:500 Helyszínrajz E-1 A jelen dokumentáció a tervezők szellemi terméke. 2016.12. pm.: pm.: 22,10 50 4,85 50 10,20 50 5,05 50 3,35 5,25 5,45 5,30 2,75 42 1,50 25 5,08 50

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10576/356 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Ezüstdénár utca 1. szám /A, B, C, D jelű lakások/ Beruházó és generál

Részletesebben

Műszaki Tartalom. Általánosságban

Műszaki Tartalom. Általánosságban Műszaki Tartalom Általánosságban A lakások tervezésénél fő szempont volt a fiatalos, modern, világos belső tér megvalósítása. Az óriási nyílászárók, modern anyagok, üveg korlátok is mind ezt a célt szolgálják.

Részletesebben

H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a SZIVÁRVÁNY Lakónegyed I. ütemben épülő LÁNCHÁZAK Pápa, Orlay Petrich Soma u. 14.

H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a SZIVÁRVÁNY Lakónegyed I. ütemben épülő LÁNCHÁZAK Pápa, Orlay Petrich Soma u. 14. H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a 14/1. Épület Telek (451 m2) + lábazat 6.850.000,- Ft Nappali + + 8.600.000,- Ft Telek: 451 m2 141,70 m2 lakótér + 36,00 m2 garázs 17,83 m2 terasz + 3,08 m2

Részletesebben

Épületszerkezeti leírás

Épületszerkezeti leírás Épületszerkezeti leírás Tartószerkezet (falak, pillérek, födémek): A lépcsőház és a liftakna, szorosan az épület főhomlokzatán, függönyfallal együtt kerül kialakításra. A pinceszinten vízzáró 30 cm vastag

Részletesebben

TERVEZETT ÉPÜLET +1,00 2,30 -3,17 4,80 6,00 4,80 2,30 18,18 5 2,30 2,30 2,30 5,58 11,95 59 5 4300/2 MÉLYGARÁZS LEJÁRÓJA 4324 45

TERVEZETT ÉPÜLET +1,00 2,30 -3,17 4,80 6,00 4,80 2,30 18,18 5 2,30 2,30 2,30 5,58 11,95 59 5 4300/2 MÉLYGARÁZS LEJÁRÓJA 4324 45 ,,,0,0,0,0,0,0,0,0,0 +,,0 +,0 VESZPRÉM, UDPEST U.. HRSZ: 00/ Építészeti adatok: Övezeti előírás: Lk-o kisvárosis lakó övezet, oldalhatáros beépítés. maximálisan o,oo% építhető be - legnagyobb építménymagasság:,o

Részletesebben

PLATÁN HÁZ MŰSZAKI TARTALOM

PLATÁN HÁZ MŰSZAKI TARTALOM Origó házak Platán ház Kiserdő lakópark Bokréta 9 PLATÁN HÁZ MŰSZAKI TARTALOM ELHELYEZKEDÉS: Mosonmagyaróvár központjában, kiváló infrastruktúrával rendelkező területen valósul meg a beruházás. Az épületet

Részletesebben

EGYEDI MŰSZAKI LEÍRÁSA

EGYEDI MŰSZAKI LEÍRÁSA BUDAPEST, XIII. REITTER FERENC UTCA 173. sz. épület 15 lakásos társasház Az épület környezete (elhelyezkedés): EGYEDI MŰSZAKI LEÍRÁSA Az ingatlan a Reitter Ferenc utca Kucsma utca Szent László út Dolmány

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Létesítmény: 1039 Budapest III. kerület, Szent István utca 113. 5-6 lakásos társasház HRSZ: 18765/4 Építtető: ATL Kft. 2011 Budakalász, Csapás u. 12. Készítette: Kabályi Péter 1136

Részletesebben

PETNEHÁZ - TÖBBLAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSE

PETNEHÁZ - TÖBBLAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSE PETNEHÁZ - TÖBBLAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSE 1135 Budapest, Petneházy utca 68. HRSZ: 26322 É P Í T É S Z M Ű S Z A K I L E Í R ÁS ÉPÍTETTŐ: TERVEZŐ: Petne House Kft. 1143 Budapest, Ilka utca 50. 1135 Budapest,

Részletesebben

06. 1:50 léptékű metszetek szabályai

06. 1:50 léptékű metszetek szabályai 06. 1:50 léptékű metszetek szabályai Horváth Tamás PhD építész, egyetemi tanársegéd Széchenyi István Egyetem, Győr Építészeti és Épületszerkezettani Tanszék 1 1:50 lépték ÉPÜLETSZERKEZETEK 1. Mi az ábrázolás

Részletesebben

Szeged, Lengyel u. 6. szám

Szeged, Lengyel u. 6. szám Szerkezetkész állapot műszaki tartalma a Szeged, Lengyel u. 6. szám alatti társasház kivitelezési munkáihoz. Alapozás Fúrt beton cölöpalapok készülnek a statikai tervben meghatározott geometriával és anyagminőségekkel.

Részletesebben

Épület lábazat-falazat csomópont, lemezalappal

Épület lábazat-falazat csomópont, lemezalappal 10 21 4 39 20 20 30 20 10 homlokzati hőszigetelés +nemesvakolat 16 30 falazóelem kezdősín aluprofil lábazati zártcellás hőszigetelés +gyöngyvakolat 20 25 padlóburkolat aljzatbeton (padlófűtéssel) 1 rtg.

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Létesítmény: 1035 Budapest, Veder u. 14. 16 lakásos társasház HRSZ: 18670/1 Építtető: Készítette: Tartalom: Veder Ingatlanberuházó és Forgalmazó Kft. 2011 Budakalász, Káplán utca 1.

Részletesebben

KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ. Budapest, XXII. ker. Huszár utca 11. Hrsz.:225438

KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ. Budapest, XXII. ker. Huszár utca 11. Hrsz.:225438 KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ ENGEDÉLYEZÉSI TERV Építtet : Budapest, XXII. ker. Huszár utca 11. Hrsz.:225438 Abonyi-Somogyi Árpád 1222 Bp. Huszár utca 11. Tervez : Petrus Ferenc okl.építészmérnök É2 4176 Budapest

Részletesebben

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103.

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103. fa, törzsátm. Jelmagyarázat csatorna akn 7.67 fa, törzsátm.: 0 cm alatt párkány:.4 7.07 6. 969 tűzcsap 7 6 ossuth Lajos utca 94 fa, törzsátm.: 0-0 cm 7.06 vízóra akna 6.7 csatorna akna egyéb akna 6. tűzcsap

Részletesebben

építészeti ötletpályázat

építészeti ötletpályázat építészeti ötletpályázat DIGITÁLIS FÜZET 0 10 20 50 HELY A tervezési helyszín, Kisszékely egy sokszáz éves völgyi falu Tolna megyében, erdővel borított dombok és hegyek között. Az érintetlen természeti

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

JÓZSEF ATTILA-LAKÓTELEP KÖLTSÉGBECSLÉS

JÓZSEF ATTILA-LAKÓTELEP KÖLTSÉGBECSLÉS JÓZSEF ATTILA-LAKÓTELEP KÖLTSÉGBECSLÉS Tájépítészet 1.0 Burkolatok 1.1 B1 - Kiemelt minőségű burkolat - központok, terek 15000 m2 20 000 Ft 300 000 000 Ft 1.2 B2 - Általános minőségű burkolat - teresedések

Részletesebben