Bagdi Bella, 2016

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bagdi Bella, 2016"

Átírás

1 Bagdi Bella, 2016 Jelen dokumentum sem egészében, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető, semmilyen formában és értelemben, elektronikus vagy mechanikai módon, beleértve az internetes közlést és nyomtatást.

2 333 ÖNBECSÜLÉSNÖVELŐ MEGERŐSÍTÉS Önbecsülésed növelése és táplálása érdekében nagyon fontos, hogy megtanulj őrködni az elméd felett. A gondolataid hatással vannak az érzelmeidre. Pontosan úgy érzel, ahogy gondolkodsz. Ha szeretetet szeretnél érezni, a szeretet rezgésével összhangban lévő gondolatokkal kell táplálnod az elmédet. Használd fel ezeket a szavakat arra, hogy megáldd velük az életed! Mindenből a legjobb várjon rád! Szeretettel: Bagdi Bella

3 A POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEK TUDATOS ÉS HATÉKONY PROGRAMOZÁSA Az életed mindig a gondolataidat követi. Ha folyamatosan előrevivő, boldog, örömteli gondolatokat táplálsz magadban, értékes, boldog, örömteli személynek fogod megélni magad, és más boldog, értékes embereket vonzol magadhoz, összekapcsolódsz az élet áldásaival, az előbbre jutással, a jó dolgokban való gyarapodással. A gondolataid hatással vannak az érzelmeidre is. Pontosan úgy érzel, ahogy gondolkodsz. Csak akkor lehetsz boldog, ha előzőleg boldog gondolataid voltak. Az érzelmeid pusztán lehetővé teszik számodra, hogy érezd, amire gondolsz. Programozd magad tudatosan és hatékonyan minden nap megerősítésekkel. Ha azonban valódi eredményeket szeretnél elérni a pozitív megerősítések, kinyilatkoztatások használatával kapcsolatban, az alábbi 5 szabályt mindenképpen tartsd be: 1. szabály: Az általad kiválasztott megerősítést mindig jelen időben használd! 2. szabály: Minden reggel, közvetlenül ébredés után és minden este elalvás előtt mondd el az általad kiválasztott megerősítést 20 x egymás után, mivel ez a két időpont a legkedvezőbb az önbefolyásolás számára. 3. szabály: Nagyon fontos: hangosan kell kimondanod. Ennek oka az, hogy ha elég hangosan beszélsz, a kimondott szavak automatikusan, azaz önműködően füleden keresztül tudattalanodba hatolnak és betöltik azt. Mindig gondoskodj róla, hogy az általad kiválasztott pozitív megerősítéseid füleden keresztül érjék el a tudatalattidat. 4. szabály: Mindig belső nyugalomban programozz, mert ez a legjobb táptalaj az alkalmazott megerősítések számára. Ha zaklatott, elkeseredett állapotban vagy, akadályokat állítasz az önszuggessziód megvalósulásának útjába. 5. szabály: Érezd, amit mondasz! A pozitív megerősítések programozása biztos, hogy hatástalan lesz, ha nem kapcsolódnak a mondatokhoz tartozó megfelelő érzelmek. Nem a szavak, hanem az érzelmek azok, amelyek valójában hatással vannak ránk.

4 Azért használjuk a megerősítéseket, hogy a szükséges érzéseket kiváltsák. Az érzelmek kiváltásában pedig nagyon jó eszköz a zene és az éneklés. Ráadásul éneklés közben mindenféle akarati erőfeszítés kikapcsolódik. A pozitív megerősítések állandó ismétlésével a hit is fokozatosan magától kialakul hozzá. Ha ezt nem így érzed, annak egy oka lehet, hogy nem gyakoroltad elég sokáig rendszeresen. Ha szívesen gyakorolnád zenével is ezeket a megerősítéseket, akkor ismerd meg ezeket a dalokat és énekeld velem őket hangosan: Szeretem és elfogadom magam önszeretet és önelfogadás dal megerősítésekkel >>

5 Szeretem a testem testszeretet dal megerősítésekkel >> Elhatároztam énképfejlesztő dal megerősítésekkel >>

6 Képes vagyok rá önbizalom növelő dal megerősítésekkel >> HOGYAN HASZNÁLD AZ ITT TALÁLHATÓ 333 ÖNBECSÜLÉS NÖVELŐ MEGERŐSÍTÉSEKET? Naponta 20 percig olvass föl belőlük hangosan. Ezt az időt feloszthatod akár két-három részre is. VAGY: Válaszd ki a kedvenc megerősítéseidet és csak azokat olvasd föl hangosan. A lényeg, hogy rendszeresen gyakorolj! Ha csak időnként táplálod az elmédet megerősítésekkel, nem fogod elérni a kívánt hatást.

7 333 ÖNBECSÜLÉSNÖVELŐ MEGERŐSÍTÉS 1. Megújítom az elmémet, hogy megújuljon az életem. 2. Látom magamat, amint jó dolgokban részesülök. 3. A dolgok a javamra változnak meg. 4. Ez a fordulat napja. 5. Hatalmas növekedés jön, ami jóval feljebb repít a jelenlegi szintemnél. 6. Hiszem, hogy messzebbre jutok, mint ahol most vagyok. 7. Abban is hiszek, hogy hamarabb válik valóra az álmom, mint azt gondolnám. 8. Megjelennek a megfelelő emberek az életemben, akik segítik utamat. 9. Bekövetkezik az isteni fordulat az életemben. 10. Sokkal több eredményt érek el, sokkal kevesebb idő alatt. 11. Nagyobbat lépek előre, mint azt a szakmai tapasztalatom indokolttá tenné. 12. A megfelelő emberek segítenek eljutni oda, ahová én képtelen lennék. 13. A dolgaim minden tekintetben jól alakulnak. 14. Amikor hatalmas akadályok vannak előttem, épp ezek a nehézségek mozdítják előre az életemet. 15. Ezeknek a nehézségeknek köszönhetően előremozdul az életem, és azt tapasztalom meg, hogy felgyorsul az idő, és olyasmit tudok megvalósítani, amihez egyébként egy élet munkájára lenne szükség. 16. Többre vagyok képes, mint gondolnám. 17. Az áttörés embere vagyok. 18. Magasabb szintre emelem a várakozásaimat, és lerázom magamról a kételkedést, a szkepticizmust, a csalódottságot, az önsajnálatot, a kiszszerű álmokat és célokat, és helyet készítek a jóllét, a bőség, a boldogság, a siker és a mindenféle jó dolgok felém való áradásának.

8 19. Látom a fordulatot a jövőmben. A hit szemein keresztül látom, amint az élet áldásai felém tartanak. 20. Számítok arra, hogy a dolgok a javamra fordulnak. 21. Hiszem, hogy nagy dolgokra vagyok képes, és bármilyen helyzetet meg tudok fordítani. 22. Áttörésre hangoltan élem az életem. 23. Készülök az áttörés megjelenésére az életemben. 24. Felszabadítom a hitemet, és nagyobb dolgokban reménykedem, mint korábban. 25. Számomra kedvező áttörést hoz a mai nap, ami új szintre emel engem. 26. Készen állok az új lehetőségekre, amelyek által új szintre emelkedem. 27. A nagy lehetőség megtalálja az utat hozzám, ami messze-messze felülhaladja minden eddigi tapasztalatomat. 28. Előrelépés és növekedés vár rám. 29. Növelem a befogadóképességemet, tágítom a hitemet, és nagyobb dolgokról álmodom. 30. Használni kezdem azt, amim van, hogy megsokasodjon. 31. Hasznosítom a képességeimet, és megsokasítom a sikereimet és az elért eredményeimet. 32. A megfelelő időben elérkezem ahhoz a ponthoz, ahol növekedés, kedvező fordulatok, megfelelő személyek, gyógyulás, helyreállítás, új lehetőségek és olyan áldás ömlik rám, amilyet korábban nem is tapasztaltam. 33. Kijelentem, hogy a mai naptól kezdve szeretem és elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok. 34. Elhatároztam, hogy azokra a dolgokra összpontosítom a figyelmemet, amit szeretek magamban. 35. Kijelentem, hogy mostantól kezdve szeretettel és elfogadással bánok magammal, és ennek köszönhetően egy új szintre emelkedik az életem. 36. Kijelentem, hogy szeretem magamat, ezért teljes békében vagyok önmagammal és a világgal.

9 37. Szeretem magamat, ezért kész vagyok változni, fejlődni és csodálatos jövőt teremteni magamnak. 38. Kijelentem, hogy bármi, ami most jelen van az életemben, ahhoz segít hozzá, hogy boldog legyek, és szeretetben éljek. 39. Szeretem magamat, ezért kedvesen és szeretettel beszélek magammal. 40. Szeretem magamat ezért bátran fejezem ki az érzéseimet a szeretet szavai által. 41. Kijelentem, hogy a bennem lévő érzéseim kifejezésre juttatása előreviszi az életemet, és hozzásegít ahhoz, hogy kiteljesedjek. 42. Szeretem magamat, ezért elfogadom az élettől a jót. 43. Szeretem magamat, ezért becsülöm magamat, és az élettől mindig a legjobbra számítok. 44. Kijelentem, hogy az elvárásaim mindig meghatározzák a dolgok végkimenetelét, ezért boldogan és bátran haladok előre, miközben mindig mindenben a legjobbra számítok. 45. Kijelentem, hogy mostantól kezdve elfogadom mindazt a jót, amit az élet felkínál nekem. 46. Szeretem magamat, ezért azt veszem észre magamban, amiért szerethető vagyok. 47. Szeretem magamat, ezért megengedem magamnak, hogy érezzem: fontos vagyok, számítok, értékes vagyok. 48. Kijelentem, hogy mostantól kezdve észreveszem, hogy bármit, amit csinálok, annak van értelme és értéke. 49. Valakinek szüksége van arra, amit én tudok adni. 50. Képes vagyok boldogságot adni, és megengedem magamnak a boldogságot. 51. Hálát adok azért, hogy élek, azért, amim van, és hálás vagyok magamnak minden tapasztalásért, amit átélhetek. 52. Az élet ajándék, és én örülök, hogy megélhetem. 53. Szeretem magamat, ezért elfogadom az isteni útmutatást; biztonságban vagyok.

10 54. Kijelentem, hogy bármi, ami történik velem, az a javamat szolgálja, és képes vagyok mindenből tanulni és azt a magam javára fordítani. 55. Szeretem magamat, ezért megengedem magamnak, hogy boldog kapcsolataim legyenek. 56. Kijelentem, hogy képes vagyok arra, hogy boldog kapcsolatokat teremtsek magamnak. 57. Olyan embereket vonzok magamhoz, akikkel a legjobbat hozzuk ki egymásból, akik látják bennem a legjobbat, felnézek rájuk és ők is énrám. 58. Kapcsolataim minden esetben gyümölcsözőek, és hozzásegítenek ahhoz, hogy egyre boldogabbá és sikeresebbé váljak. 59. Szeretem magamat, ezért elengedem a múlt sérelmeit. 60. Felismerem, hogy a megbocsátás mindig, minden esetben egy önmagamnak szóló ajándék. Magamnak teszek jót vele. Ezért könnyedén megbocsátok másoknak és magamnak is, hogy boldog és egészséges lehessek. 61. Szeretem magamat, ezért bátran kérek magamnak, és örömmel elfogadom az élet felém nyújtott adományait. 62. Amikor segítségre van szükségem, bátran merek kérni magamnak, és amikor az élet felkínál nekem egy kedvező lehetőséget, bátran elfogadom azt a magam javára, mert szeretem és becsülöm magamat. 63. Szeretem magamat, ezért magabiztosan érem el a céljaimat. 64. Gyorsabban valósítom meg az álmaimat, mint ahogy azt reméltem volna. 65. Minden helyzet, minden ember és minden körülmény az életemben a célom sikeres eléréséhez segít hozzá, mert szeretem magamat. 66. Szeretem magamat, ezért váratlan áldások jelennek meg az életemben: az épp, hogy megélek szintről az elégnél is több van szintre emelnek engem. Olyan lehetőségek nyílnak meg előttem, amik által felszabadultan kiteljesedhetem. 67. Szeretem magamat, ezért bízom a képességeimben. 68. Kijelentem, hogy különleges vagyok és egyedi. Belőlem csak egy van. Büszkén vállalom azt, aki vagyok, és tudom, hogy Isten nem véletlenül helyezett oda, ahol éppen vagyok, pont úgy, amilyen vagyok. Épp itt, ahol vagyok és azokkal a képességekkel, amelyekkel rendelkezem, van szüksége rám a világnak. Hasznos vagyok.

11 69. Szeretem magamat, ezért lényemből sugárzik az életöröm, ami fiatalít. 70. A szeretet kortalanná tesz, a szeretet széppé tesz, a szeretet egészségessé tesz, és én mindennap a szeretet felé fordítom a tekintetemet. Azt keresem mindenben, amit szeretek. Arról beszélek, amit szeretek. Azt látom meg, amit szeretek. Azt választom, amit szeretek. Azt adom, amit szeretek. 71. Szeretem magamat, ezért bátran túllépek belső korlátaimon, és szabadon cselekszem, mindig újat teremtve. 72. Kijelentem, hogy nyitott vagyok a változásra, és kapuk nyílnak meg előttem, amelyek új szintre emelik az életemet a kapcsolataim, a munkám, az egészségem a személyes fejlődésem és az életszínvonalam területén. Bátran élek ezekkel a lehetőségekkel, mert szeretem magamat. 73. Szeretem magamat, ezért szívesen vagyok magammal, jól érzem magam a bőrömben. 74. Szeretem magamat, ezért megengedem az elmémnek, hogy nyugodt és békés legyen. 75. Kijelentem, hogy az elmém tele van egészséges és a testi-lelki egészségemet tápláló gondolatokkal, amelyek elősegítik, hogy érezzem a nyugalom és a béke érzését. 76. Az elmém szeretetre hangolt állapotban van, mert szeretem magamat. 77. Szeretem magamat, ezért szeretem a testemet is. 78. Kijelentem, hogy napról napra megőrzöm testem egészségét. Minden szervem, izmom, testem minden tagja és a sejtjeim harmonikusan működnek, támogatva a testem egészségét és életerejét. 79. Kijelentem, hogy a szeretet, amit a testem iránt érzek, átáramlik rajtam, és egészségben tart engem. 80. Szeretem magamat, ezért megengedem magamnak, hogy szeressek, és hogy engem is szeressenek. 81. Kijelentem, hogy szeretetre méltó vagyok, és az emberek szeretnek engem. 82. Biztonságos dolog szeretni és szeretve lenni.

12 83. Szeretetteljes, kielégítő és boldog kapcsolatban élek, ami napról napra egyre teljesebbé válik. Megérdemlem, elfogadom, megélem, megtapasztalom. 84. Szeretem magamat, ezért megengedem magamnak, hogy az élet szeressen és támogasson engem. 85. Kijelentem, hogy természetfeletti lehetőségek és áttörések következnek be az életemben, segítségükkel megoldódnak a problémáim, és az életem új szintre emelkedik. 86. Arra születtem, hogy győzelemben és boldogságban éljek. És én megengedem magamnak, mert szeretem magamat és az életemet. 87. Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. 88. Amikor magamra gondolok, mindig jó érzés fog el. 89. Jó hallgatni a belső hangomat, mert mindig szeretettel beszél hozzám. 90. A belső hangom sokszor mondja ki nekem: Szeretlek. 91. Boldogan szeretem magam és ez örömet ad nekem. 92. Megérdemlem a szeretetet. 93. Szeretetre méltó ember vagyok. 94. Érzem, hogy szeretnek azok az emberek, akik fontosak nekem. 95. Napjaimat a szeretet és az öröm hatja át. 96. Szabadon adok és kapok szeretetet, mert szeretem magam. 97. Napról napra egyre jobban szeretem és becsülöm magam. 98. Az emberek szeretnek a társaságomban lenni, mert feltöltekeznek mellettem pozitív energiával. 99. Ellenállhatatlanul vonzó vagyok, mert szeretem magam Önmagamat úgy szeretem, ahogy vagyok és elengedem azt az elképzelésemet, hogy milyennek kéne lennem Feltétel nélkül elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok, mert szeretem magam Élvezem a saját magam társaságát, mert szeretem magam.

13 103. Önmagam legjobb barátja vagyok, mert szeretem magam A legjobbat adom mindig magamnak, mert szeretem magam A legjobbakat gondolom mindig magamról, mert szeretem magam Jó viszonyban vagyok magammal, mert szeretem magam Sokszor mondom magamnak: Szeretlek Odafigyelek a szükségleteimre és mindent megadok magamnak, ami örömet ad nekem Megengedem magamnak a boldogságot, mert szeretem magam Megengedem magamnak az álmaim megvalósulását, mert szeretem magam Megengedem magamnak, hogy belső békében éljek, mert szeretem magam Megbocsátok magamnak, mert szeretem magam Megbocsátok mindenkinek, aki bántott, mert szeretem magam Megengedem magamnak a felszabadultságot, mert szeretem magam Megengedem magamnak, hogy bőségben éljek, mert szeretem magam Megengedem magamnak, hogy az életem boldog maradjon, mert szeretem magam Megengedem magamnak, hogy a testem egészséges maradjon, mert szeretem magam Átitatódom tudatosan az önmagam iránt érzett szeretetemmel, és hagyom hogy szétáradjon egész testemben Minden embert képes vagyok feltétel nélkül szeretni, olyannak amilyen, mert szeretem magam Az életem eseményeit, úgy ahogyan zajlanak, megengedem magamnak, hogy megéljem, azért mert szeretem magam Minden nap kapcsolatban vagyok valódi belső önmagammal, ezért minden nap képes vagyok felismerni, hogy szeretetben vagyok, és szeretve vagyok Áramlik belőlem a szeretet, mert szeretem magam.

14 123. Áramlik hozzám a szeretet, mert szeretem magam A tekintetemből, a mozdulataimból, a beszédemből sugárzik a szeretet, mert szeretem magam Megengedem magamnak, hogy magamat minden nap megdicsérjem, mert szeretem magam Megengedem magamnak, hogy minden nap lehetősége legyen másnak is megdicsérni engem, mert szeretem magam Tudatosan olyan emberekkel veszem körbe magam, akik a javamat akarják, mert szeretem magam Nagyra értékelem magam Elmémben az önmagamról kialakított kép minden esetben jó érzésekkel tölt el Tudom, hogy sok van bennem, és sok mindenre vagyok képes Gondolatban csak olyan dolgokat mondok magamról, ami boldoggá tesz Gondolatban csak olyan dolgokat mondok magamról, ami egészségessé tesz Gondolatban csak olyan dolgokat mondok magamról, ami kiegyensúlyozottá tesz Megérdemlem a szeretetet és az elfogadást Mindent képes vagyok jól elvégezni Többre viszem az életben, mint azt valaha álmomban remélni tudtam volna Szeretem és becsülöm magam Énképem a tudatalatti irányítóm és tetteimet, teljesítményemet minden esetben győzelemre, sikerre viszi Győztesnek látom magam Olyan embernek látom magamat, aki képes a megújulásra Olyan embernek látom magamat, aki képes a változásra Olyan embernek látom magamat, aki képes a boldogságra Olyan embernek látom magamat, aki képes a gyógyulásra.

15 144. Olyan embernek látom magamat, aki képes elérni a céljait Olyan embernek látom magamat, aki képes a megpróbáltatásokból előnyt kovácsolni Olyan embernek látom magamat, aki képes belemenni a félelmeibe és túllépni a korlátain Olyan embernek látom magamat, aki bátran mer cselekedni Olyan embernek látom magamat, aki élvezi az életet, és aki hasznosítja a képességeit Olyan embernek látom magamat, aki bármibe is belefog, mindent sikerre visz Olyan embernek látom magamat, aki segít embertársain Olyan embernek látom magamat, aki alázatos Olyan embernek látom magamat, aki továbbadja mindazt a jót, amit az élettől kapott Látom magamat, amint jó dolgokban részesülök anyagiakban Hiszek magamban Tudom, hogy valami nagydolog végrehajtása vár rám, amit könnyedén képes vagyok győzelemre vinni Elég önbizalom és bátorság van bennem ahhoz, hogy győzelemre segítsem az ügyeimet Számítok a sikerre Többet várok annál, mint, ami most van, mert tudom, hogy természetfeletti módon fordulat történhet az életemben Készen állok arra, hogy berobbanó áldások árasszanak el Győztesnek születtem Karizmatikus ember vagyok Kreatív és tehetséges vagyok Elismert vagyok Magabiztos és sikeres vagyok.

16 165. Az emberek szeretnek engem Az emberek értékesnek látnak engem Elégedett és boldog vagyok Egészséges és kiegyensúlyozott, szeretetre méltó ember vagyok Isten erősnek és bátornak, értékesnek és különlegesnek lát engem. És én most Isten tekintetével nézek magamra Hasznosítom tehetségemet, képességeimet, ami egy gazdag élet megtapasztalásához vezet engem Pozitív gondolkodású emberekkel barátkozom, akik értékelnek engem és velük ápolom a kapcsolatot Minden nehézség idején bátor és bizakodó vagyok, mert tudom, hogy csakis a legjobb irányba fognak alakulni a dolgok Győztes vagyok, aki könnyedén fölülkerekedik a nehézségeken Képes vagyok arra, hogy előbbre jussak Képes vagyok arra, hogy magasabb egzisztenciális szintet teremtsek meg magamnak Látom, amint az életem napról napra úgy alakul, ahogy azt szeretném Látom magam előtt, amint bekövetkezik mindaz a jó, amire számítok az életemben Látom magam, amint átélem mindazokat a csodálatos dolgokat, amelyeket az élet tartogat nekem Mindig a győzelemre, a sikerre, a saját erőmre összpontosítok és arra, hogy a körülmények megnyitják előttem a lehetőségeket Igent mondok magamra és élvezem az életet Békében vagyok önmagammal, látom magamban a jót A szokásaim boldoggá tesznek A gondolataim boldoggá tesznek A mai napon a boldogságot választom Nap, mint nap olyan megerősítések épülnek be a gondolataimba és a tudatalatti elmémbe, amelyek erősítik énképemet és önbecsülésemet.

17 186. A mai napon csak olyan megerősítéseket fogadok be az élettől, amelyek erősítik énképemet és önbecsülésemet Értékesnek és hasznosnak érzem magam A világ nélkülözhetetlen része vagyok Átadom magam az életemnek, mert tudom, hogy nagyszabású terve és célja van velem. Hagyom, hogy oda vezessen engem Azzá válok, amiben hiszek. És én hiszek abban, hogy arra születtem, boldog legyek és boldoggá tegyek másokat Azt kapom, amiben hiszek. És én hiszek abban, hogy arra születtem, boldog legyek, ezért úgy döntöttem, hogy beteljesítem a sorsomat Életem minden területére kiterjedően magasabb és magasabb szintekre jutok A legjobbat várom el az életemtől, mindig a legjobbra számítok. Hiszek a sikeremben Hiszek magamban. Hiszek az életem értelmében Hiszek abban, hogy jó vagyok és megérdemlem a boldogságot az életemben Minden helyzetben az előrevivő szempontokra összpontosítok Arra fordítom a figyelmem, amit meg tudok tenni, és amivel rendelkezem Képes vagyok én magam megoldani az életem nehézségeit és a boldogság irányába fejlődni Bátran hiszek abban, hogy nagy dolgok következnek be az életemben, amelyek a saját és embertársaim javát szolgálják Szeretettel, békével és elégedettséggel teli, jó életet élek Számítok a bőségre, a gyarapodásra és a sikerre Számítok arra, hogy jó dolgok történnek velem Számítok arra, hogy elérem a céljaimat Válságos időkben, életben tartom a bizalmamat és arra összpontosítok, ami a legjobb számomra Aki hisz, annak minden lehetséges. És én hiszek, rendületlenül hiszek magamban és abban, amit csinálok.

18 206. Jó dolgok vannak készülőben Látom megvalósulni azokat a dolgokat, amelyeken munkálkodom A Sorsom valami újat akar hozni az életembe. Megnyitom magam a nagy távlatok előtt Merek nagyot álmodni Befogadom az élet felém nyújtott bőségét Befogadom az élet felém nyújtott boldogságát Befogadom az álmaimat az életembe és megvalósítom azokat Beteljesítem a sorsomat Cselekszem magamért Cselekvés közben válok azzá, akivé lenni akarok. És én megteszem a szükséges lépéseket Mindig a legjobbra számítok Bátran örvendek magamnak, most ebben a percben is, és elfogadom magam a hibáimmal együtt Megengedem magamnak, hogy önmagam legyek és az életem olyan helyekre visz el, amilyenekről még álmodni sem mertem volna Isten folyamatosan ontja rám áldását Megvalósítom a bennem lévő legjobbat Cselekedeteimet győzelemre viszi a sorsom Azt adom magamból, ami a legjobb és ez boldoggá tesz engem Önmagam vagyok és ez a tudat fölszabadít Elmémet mindig a magasabb rendű dolgok felé irányítom Bármilyen látszat nehézség vegyen körül, én belül akkor is örömöt, békét és biztonságot érzek Előrevivő, nagyszerű gondolatokat forgatok a fejemben és a kiválóság felé mozdulok tovább Mindennel rendelkezem ahhoz, hogy megvalósítsam önmagam.

19 228. Minden lehetőségem megvan ahhoz, hogy valóra váltsam önmagam Elég önbizalom és bátorság van bennem ahhoz, hogy megvalósítsam önmagam Mindig előre haladok és növekszem Az élet csodálatos dolgokat tartogat a számomra Megbecsülöm az élet adta adományaimat, képességeimet, és hiszem, hogy nekem ezzel feladatom van, amit beteljesítek Felhasználom a meglévő eszközeimet, bármilyenek is legyenek azok, ami által beteljesítem a sorsomat Megvalósítom önmagam Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok, és ezzel elfogadom a feladatomat is, ami által képes vagyok az önmegvalósításra Elhatároztam, hogy megvalósítom a bennem lévő legjobbat Gyökereim a mérhetetlen erő és győzelem Boldognak, kiteljesedettnek és sikeresnek látom magam. Olyan valakinek, aki győzedelmeskedik az életben A Sorsom útját járom és kivilágosodik számomra a jövőm Ott vagyok, ahol lennem kell Ott vagyok, ahol tennem kell Ott vagyok, ahol élnem kell Ott vagyok, ahol kiteljesedhetem Isten sokkal nagyszerűbb álmot sző az életemről annál, mint amit én el tudok képzelni és én most átadom magam Isten akaratának Életfeladatommal összhangban cselekszem és örömömet lelem a munkámban Végső célom a boldogság, ez minden célom célja. Elsődleges célomnak ezt tekintem Bármit hozhat számomra a sorsom, mert teljes elengedettséggel nézek szembe vele.

20 248. Bátor vagyok nagyot álmodni Követem az álmomat Hiszek az álmaim megvalósulásában Isten olyan álmot ültetett el a szívemben, amihez lehetőségeket is ad az utamon, hogy megvalósítsam Hittel telve, bátran elindulok az álmom felé A legjobbra számítok Kiterjesztem a belső látásomat és arra összpontosítok, amivé válhatok Hiszek abban, hogy kiválasztott vagyok Kitartóan összpontosítok az álmomra és kész vagyok hittel cselekedni Képes vagyok meghaladni a múlt korlátait Azzá leszek, akinek Isten látni akar! 259. Beteljesítem a sorsomat Helyt készítek az életemben azoknak a dolgoknak, amelyeket Isten szeretne megtenni velem Áttöröm az elmém korlátait és messzebbre fogok jutni, mint azt valaha bárki is hitte volna rólam Bízom abban, hogy rendelkezem a felemelkedésemhez szükséges képességekkel Képes vagyok elérni azt a szintet az életemben, amit akarok Áttöröm a múltamból származó korlátaimat és kihozom magamból a legjobbat és a legtöbbet Elengedem a múltbéli sérelmeket, fájdalmakat és kudarcokat. Itt az ideje, hogy nagyobb dolgokban higgyek. Ideje van az előrelépésnek A mai nap újat hoz. Ma valami új dolog akar bekerülni az életembe, ami a javamat szolgálja Bízom Isten időzítésében! 268. Állhatatosan kitartok, és hiszem, hogy kinyílnak azok az ajtók, amelyekre szükségem van, hogy belépjek.

21 269. Győztesnek születtem, aki képes bármilyen nehézségen felülkerekedni Isten azt akarja, hogy nagy dolgokat vigyek véghez Isten azt akarja, hogy nyomot hagyjak magam után a világban Csodálatos képességekkel, adottsággal és tehetséggel ruházott fel engem a Sorsom, amelyet bármikor használatba vehetek, amikor szükségem van rá A lehetőségek embere vagyok Mindig előre haladok Mindig fejlődök és növekszem Az élet sokkal több jót tartogat nekem, mint amennyit most látok belőle Elfogadom és beteljesítem a sorsomat Mostantól kezdve kezembe veszem életem irányítását Bízom az életemben és bízom Isten akaratában Hiszek a csodákban és a boldogságban. És azt kapom, amiben hiszek Azzá válok, amiben hiszek És én hiszek az önfeledt, boldog beteljesülésben Azzá válok, amiben hiszek. Hiszek abban, hogy egyre följebb jutok Hiszek abban, hogy egészségben, szeretetben, bőségben és győzelemben élek A beteljesedés új szintjére lépek Bátran hiszek abban, hogy nagy dolgok következnek be az életembe Befogadom az életembe azt, amivé válni akarok Megengedem magamnak, hogy azzá legyek, aki lenni szeretnék Aki látja a láthatatlant, annak számára Isten megteszi a lehetetlent. És én magam előtt látom azt a képet, amivé tenni szeretném az életem Az a sorsom, hogy győztes legyek, hogy minden téren emelkedett életet éljek Amikor egy ajtó becsukódik az életemben, az szabaddá tesz arra, hogy valami még jobbat képes legyek befogadni.

22 292. Életem az elmémet betöltő gondolatok irányába fordul. És én az örömre, a békére, a győzelemre, és a bőségre összpontosítom a figyelmem. Az élet pedig követ engem Átalakítom az elmémet és vele együtt az életem is átalakul Elutasítom a hátrafelé araszolást és előrehaladok, mert bízok abban, hogy győzedelmeskedem és beteljesítem a feladatomat Bármit képes vagyok elérni. Fényes jövő áll előttem Körülvesz Isten kegyelme. Minden felvirágzik, amiben részt veszek Kijelentem, hogy áldott vagyok erős akarattal, önszeretettel és önfegyelemmel Kijelentem, hogy áldott vagyok szerencsével, boldogsággal és megelégedéssel és megengedem, hogy ez valósággá váljon az életemben Kijelentem, hogy áldott vagyok boldog párkapcsolattal, nagyszerű családdal és jó barátokkal Kijelentem, hogy áldott vagyok jó egészséggel, bőséges anyagi körülményekkel és beteljesüléssel Hátralépek és hagyom, hogy vezetve és irányítva legyenek lépteim a győzelem felé Bennem van a képesség, hogy gazdag, sikeres és boldog ember legyek és én megengedem magamnak, hogy mindez most valósággá váljon az életemben Amit szeretnék véghezvinni, azt meg is tudom tenni Képes vagyok rá Belül eltökélt vagyok, Isten mindenre képes ereje van velem Az a sorsom, hogy győzelemben éljek és én úgy döntöttem, hogy beteljesítem a sorsomat. Bármivel is kerüljek szembe útközben, rendületlenül kitartok Én alakítom az életem, mely folyamatosan felfelé növekszik Mostantól kezdve egy gazdag, sikeres és elismert életet építek magamnak, mely folyamatosan felfelé növekszik Nagyban gondolkodom.

23 310. Úgy döntöttem, hogy több ezer embernek segítek a munkám során Van elég időm, van energiám, van lehetőségem, hogy vágyaim beteljesítsem Van elég időm, van energiám, van lehetőségem, hogy önmagam kiteljesítsem Minden nappal egyre jobbá és jobbá válok Mindig mindenben első osztályú vagyok és az Univerzum mindig mindenből a legjobbat nyújtja nekem Felismerem, hogy az életemnek van egy rendeltetése, amit csak én teljesíthetek be és amit be is teljesítek Egy bizonyos szándékkal jöttem ebbe a világba és minden szükséges képességgel rendelkezem ahhoz, hogy véghezvigyem a feladatom Felismerem és beteljesítem a feladatom A boldogságom és a feladatom egy és ugyanaz Követem a számomra kijelölt utat Boldog vagyok és elégedett, mert a sorsom útját járom Minden nap egy új lehetőség a számomra, hogy beteljesítsem a sorsomat és én készen állok rá A sorsom akarata az, ami az enyém is Ott a helyem, ahol éppen most vagyok A saját életemet kezdem élni, azt az életet, amit a teremtéskor szántak nekem Átélem, amint az életem magasba emel engem, és szárnyalok egy irányba az életem áramlásával Ezennel fogadom, hogy kiélvezem az életutam minden lépését, mert csak egyszer járhatok rajta! Ezt az utat még nem járta senki végig. Éppen most keletkezik általam. Még minden lehetőség nyitva áll előttem A lelkem felemelkedésének útját járom Minden nap lehetőségem van arra, hogy egy egészen új életet kezdjek, legyek bárhány éves és éljek bármilyen körülmények között.

24 329. Amikor úgy döntök, hogy más irányban folytatom az életemet, pillanatok alatt minden annak megfelelően alakul Bátran belevágok nagy dolgokba, mert tudom, hogy képes vagyok az álmomat a várakozásaimon felül beteljesíteni Bízok magamban, hiszek magamban Megnyitom a szívemet az életnek, a bölcsességnek, a tudásnak, a felismerésnek és hagyom, hogy a dolgok többek lehessenek általam, rajtam keresztül ebben a világban Hiszem, hogy arra születtem, hogy szeressek és megtapasztaljam a szeretetet. SZERETNÉD EZEKET A MEGERŐSÍTÉSEKET CD FORMÁTUMBAN IS HALLGATNI REGGELI KÉSZÜLŐDÉS KÖZBEN, A MUNKÁD SORÁN, VEZETÉS KÖZBEN, ESTÉNKÉNT ELALVÁS ELŐTT, VAGY BÁRMIKOR, AMIKOR JÓL ESIK? Ezek a megerősítések hanganyag formátumban az Önbecsülés fejlesztő csomagban érhetők el. Ha szeretnéd megismerni, kattints ide a részletes információért >>

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

SORSFORDÍTÓ ÖNBECSÜLÉS

SORSFORDÍTÓ ÖNBECSÜLÉS SORSFORDÍTÓ ÖNBECSÜLÉS ÖNSZERETET TESTSZERETET POZITÍV ÉNKÉP ÖNBIZALOM BAGDI BELLA Béke, szeretet legyen utadon, Lelkedben legyen mindig nyugalom, Öröm és boldogság legyen veled minden napon, Egész életed

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

AZ ÖNBECSÜLÉS NÖVELÉSE TANULHATÓ

AZ ÖNBECSÜLÉS NÖVELÉSE TANULHATÓ AZ ÖNBECSÜLÉS NÖVELÉSE TANULHATÓ Nem úgy gondolok magamra, mint egy szegény, hátrányos helyzetű, gettószülöttre, aki sokra vitte. Úgy gondolok magamra, mint olyan valakire, aki fiatal korától kezdve tudta,

Részletesebben

Hungarian Translations of Brad Yates Videos

Hungarian Translations of Brad Yates Videos Hungarian Translations of Brad Yates Videos Translations by Agnes Csontos http://eftmagyar.blogspot.be/ Contents: Tapping for Change (+ Tribute to Gary Craig) Love Magnet Tapping translation: Clearing

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS A szeretet mindenkié Előszó Szavakkal lefesteni a láthatatlant, megformálni az érinthetetlent A szó fogyatékos eszköz. Ahogy az öt emberi érzékszerv is. Kétséges, hogy

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT Szent Claret Mária Antal (1807 1870) gondolatai alapján Szeretett gyermekem! Látogass meg engem gyakran az Oltáriszentségben! Nem szükséges hosszasan maradnod és sokat

Részletesebben

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek Amikor hiányzik a szikra Tűzgyújtó a párkapcsolatodban, párkapcsolati önreflexió Tudatos Nőknek filocafeblog.wordpress.com 1. Mi működött jól? Vizsgáljátok meg a tesztkérdéseket, és őszintén válaszolj

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Tehetség és személyiségfejlődés. Dr. Orosz Róbert, pszichológus Debreceni Egyetem, Pszichológiai Intézet

Tehetség és személyiségfejlődés. Dr. Orosz Róbert, pszichológus Debreceni Egyetem, Pszichológiai Intézet Tehetség és személyiségfejlődés Dr. Orosz Róbert, pszichológus Debreceni Egyetem, Pszichológiai Intézet Hová tart a személyiség fejlődése? Jung kiteljesedés, integrált személyiség Maslow fejlődés humánspecifikus

Részletesebben

HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD!

HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! Peggy McColl HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Peggy McColl / Your Destiny Switch Hay House, Inc., USA, 2007 Fordította

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Louise L. Hay ÖRÖKNAPTÁR

Louise L. Hay ÖRÖKNAPTÁR A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Louise L. Hay / I CAN DO IT Calendar Hay House, Inc., California, USA, 2012, 2013, 2014 A Hay House-rádió a www.hayhouseradio.com internetes oldalon érhetõ

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk 12 A NYERŐ ÉNKÉP Egy országnak, egy iparágnak, egy cégnek, egy szervezetnek, egy terméknek, vagy egy személynek, mind van hírneve és imázsa. Nagyon fontos az, hogy mint cég, vagy személy, milyennek látnak

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

Böjti csönd Böjti tisztulás. Krisztus kereszten elmondott hét szava nyomán

Böjti csönd Böjti tisztulás. Krisztus kereszten elmondott hét szava nyomán Böjti csönd Böjti tisztulás Krisztus kereszten elmondott hét szava nyomán Jó reggelt! :) Új nap, tiszta lap! Míg mások mindenfélével foglalkoznak a reggeli kapkodásban, a legjobbat teszi az, aki időt ad

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

Fenomenológiai perspektíva

Fenomenológiai perspektíva Fenomenológiai perspektíva Fenomenológiai perspektíva Jellemzői, kiindulópontjai: A világból felvett összes információt némiképpen megszemélyesítve értelmezzük A hangsúly az egyén szubjektív tapasztalatán,

Részletesebben

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella Legyetek nők, ha tudtok (Részlet) A szerelem misztérium a szex-szenvedély is az arról van szó mi férfiak, férfiak maradjunk, és nők a nők szabadok,

Részletesebben

Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13

Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13 Gazdagrét. Prédikáció 2013.10.13 Számomra mindig jelzés értékű az, ha valamilyen formában megrezdül a lelkem, megérinti valami. Ilyenkor az jut az eszembe, hogy ott még feladatom, tanulni valóm van. Üzenni

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL.

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERETETE Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója.

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója. Takáts Péter: A TEREMTŐ EMBER Amikor kinézünk az ablakon egy természetes világot látunk, egy olyan világot, amit Isten teremtett. Ez a világ az ásványok, a növények és az állatok világa, ahol a természet

Részletesebben

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise D A G A Bevonulás Két ember eléd lép, két ember Téged kér, D A G A Két ember eléd áll, két ember Téged vár, A D H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk! Cis Fis H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk!

Részletesebben

Nagy Imre Általános Művelődési Központ Óvoda Pedagógiai Program

Nagy Imre Általános Művelődési Központ Óvoda Pedagógiai Program Nagy Imre Általános Művelődési Központ Óvoda Pedagógiai Program Tartalom Bevezető..3.old. 1. Gyermekkép...4.old. 2. Óvodakép 5.old. 3. Nevelési cél.7.old. 4. Az óvodai nevelés általános feladatai.8.old.

Részletesebben

Napi kopogtatás (2. hét)

Napi kopogtatás (2. hét) Súlycsökkentő program - 2. rész Napi kopogtatás (2. hét) 1. Rosszul érzem magam, amiért ilyen vagyok Annak ellenére, hogy rosszul vagyok, ha a tükörbe nézek, mélységesen szeretem és Annak ellenére, hogy

Részletesebben

Heti Kopogtatási Téma (3. hét)

Heti Kopogtatási Téma (3. hét) Pénzügyi program - 3. rész Heti Kopogtatási Téma (3. hét) Az e heti kopogtatás megkezdése előtt válaszolja meg az alábbi kérdéseket. Mit érez, ha a pénzre gondol? Milyen erős az érzés? Hol érzi a testében?

Részletesebben

Érzelmeink fogságában Dr. József István okl. szakpszichológus egyetemi docens Érzelmi intelligencia Emotional Intelligence Az érzelmi intelligencia az érzelmekkel való bánás képessége, az a képesség, amivel

Részletesebben

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják.

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják. ÉN-MI Mester-ség Kincs Meg világosodás Mire érdemes figyelni? Változtatás elfogadás Mit jelent embernek lenni? Kinek Hány a viszonya? világ közepe van? Jézus és mi Nézőpont Átalakuló váltás kérdés Együttérzés

Részletesebben

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Anyssa Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Szeretettel köszöntöm! Távolsági hívás, avagy üzen a lélek: könyvemnek miért ezt a címet adtam? Földi és misztikus értelemben is, jól értelmezhető. Pont ezért,

Részletesebben

Életgyónáshoz. Ha hinni tudok abban, hogy Isten jó, megtalálom hozzáállásomat nehézségeimhez, sebeimhez.

Életgyónáshoz. Ha hinni tudok abban, hogy Isten jó, megtalálom hozzáállásomat nehézségeimhez, sebeimhez. Életgyónáshoz Életrendezés Nemes Ödön jezsuita atya gondolatai Alapelvek A kapcsolataimban, élethelyzeteimben, testi-lelki betegségeimben, kudarcaimban tapasztalt nehézségeimet, ne tekintsem problémának,

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

,,Az anya az első híd az élethez, a közösségbe. (Adler: életünk jelentése 102. o.)

,,Az anya az első híd az élethez, a közösségbe. (Adler: életünk jelentése 102. o.) Az individuálpszichológia megjelenése a nevelési tanácsadói munkában avagy: ˇBirtokba venni a Napot nem elég, ha nem tudjuk másoknak is odaadni. Készítette: Kolozsvári Katalin pszichopedagógus Óvodai intézményünkben

Részletesebben

Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól. Példabeszédek 22,6. HA JÓ a kezdet

Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól. Példabeszédek 22,6. HA JÓ a kezdet Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól. Példabeszédek 22,6 HA JÓ a kezdet Pedagógiai program 2016 Készítette: a Pécsi Baptista Gyülekezet Szakmai Csoportja

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Heti Kopogtatási Téma (2. hét)

Heti Kopogtatási Téma (2. hét) Pénzügyi program - 2. rész Heti Kopogtatási Téma (2. hét) A heti témánk azokat az érzelmeket, hiedelmeket célozza meg, amik a saját anyagi helyzetünkkel kapcsolatosak. Mielőtt hozzáfog a kopogtatáshoz,

Részletesebben

Fedezd fel Isten tervét: Békesség és élet

Fedezd fel Isten tervét: Békesség és élet Fedezd fel Isten tervét: Békesség és élet Istennek az a szándéka, hogy boldog életünk legyen itt és most. Miért nem ismeri a legtöbb ember ezt az igazi életet? Isten szereti az embereket, és szeret téged.

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

Tanuljunk imádkozni ADUNARE

Tanuljunk imádkozni ADUNARE Tanuljunk imádkozni ADUNARE Tanuljunk imádkozni. Imádkozni tanulni olyasvalami ami örömet hoz az életünkbe és Istennek is tetsző. Az egyik legfontosabb lecke amelyet megtanulhatunk az az hogy hogyan imádkozzunk,

Részletesebben

KREATÍV COACHING KÉRDÉSEK CCQ

KREATÍV COACHING KÉRDÉSEK CCQ KREATÍV COACHING KÉRDÉSEK CCQ Írta: László Erika László Erika 2016 Krea4v Coaching Kérdések www.scc.world Krea@v Coaching Kérdések (CCQ) Erika László, 2016. A Krea@v Coaching Kérdések a Gondolatébresztő

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete

2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete 2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete Használati útmutató a Varázstáblához Minden dátum egy kód. Meg kell fejtened, hogy ki tudd használni a benne lévő információkat.

Részletesebben

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura)

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) A köldök fölött kb. kétujjnyira találod. Amikor ideges vagy, vagy félsz, itt szorul össze, ide szoktad tenni a tenyered. Az életünk harmadik hétéves ciklusa, a 14-21 éves

Részletesebben

Még mindig szabotálom a pénz áramlását

Még mindig szabotálom a pénz áramlását KÉZ OLDALA: Annak ellenére, hogy idegesít, hogy egyszerűen képtelen vagyok időt szakítani önmagamra, mert állandóan dolgozom, szeretem és elfogadom magam és az érzéseimet. Annak ellenére, hogy szándékosan

Részletesebben

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon 100 női önismereti kérdés 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon Kedves Olvasó! Talán az Ön fejében is megfordult a kérdés: vajon miért

Részletesebben

Krisztus Feltámadt! Húsvétvasárnap 2016.03.27. OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43)

Krisztus Feltámadt! Húsvétvasárnap 2016.03.27. OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43) Húsvétvasárnap 2016.03.27. Krisztus Feltámadt! OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43) Abban az időben Péter szólásra nyitotta ajkát, és ezeket mondta: Ti tudjátok, hogy mi minden

Részletesebben

Megtanulni megbocsátani

Megtanulni megbocsátani Megtanulni megbocsátani ADUNARE Megtanulni megbocsátani. Megtanulni megbocsátani az egyik legfontosabb lecke a keresztény életünkben. A megbocsátásról tanulhatunk az egész Biblián keresztül. Amikor megbocsátunk

Részletesebben

HETÉNYEGYHÁZI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET STRATÉGIÁJA

HETÉNYEGYHÁZI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET STRATÉGIÁJA HETÉNYEGYHÁZI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET STRATÉGIÁJA KÉSZÜLT 2014 NYARÁN JÖVŐKÉP: Azt ismertük fel, hogy Isten olyan krisztusközpontú gyülekezetet akar látni Hetényegyházán, amely felismeri és cselekszi az

Részletesebben

TUDATOS ÉVRENDEZÉS 2017/2018

TUDATOS ÉVRENDEZÉS 2017/2018 TUDATOS ÉVRENDEZÉS 2017/2018 TUDATOS ÉVRENDEZÉS 2017/2018 1 TUDATOS ÉVRENDEZÉS 2017/2018 Üdvözöllek vagyok kineziológus, kineziológia One Brain haladó oktató, TEK oktató, Tek Coach-Tanácsadó, Bach-virágterápia

Részletesebben

Mindennapi EFT, hogy csodálatos életet teremts: az Érzelmi Öröm Technikája

Mindennapi EFT, hogy csodálatos életet teremts: az Érzelmi Öröm Technikája Mindennapi EFT, hogy csodálatos életet teremts: az Érzelmi Öröm Technikája Carol Tuttle gyakorlott EFT terapeuta, szerzı, elıadó, és rendszeres TV és rádió szereplı. Ebben a cikkben felfedi sokrétő képességeit

Részletesebben

Tanuljuk meg hogyan kell tanulmányozni a Bibliát

Tanuljuk meg hogyan kell tanulmányozni a Bibliát Tanuljuk meg hogyan kell tanulmányozni a Bibliát ADUNARE Nagyon fontos megtanulnunk hogyan kell tanulmányozni a Bibliát, mivel: Amikor tanulmányozzuk a Bibliát halljuk Isten parancsolatait. Amikor tanulmányozzuk

Részletesebben

Bűnvallás és megtérés: az ébredés feltételei

Bűnvallás és megtérés: az ébredés feltételei 6. tanulmány Bűnvallás és megtérés: az ébredés feltételei augusztus 3 9. SZOMBAT DÉLUTÁN E HETI TANULMÁNYUNK: 3Mózes 5:5; Zsoltár 32:1-8; Apostolok cselekedetei 5:30-32; 2Korinthus 7:9-11; Zsidók 12:17;

Részletesebben

Köszönetnyilvánítás. Tegyél rendet a fejedben! Úgy döntöttem, hogy a 303 pozitív megerősítést, mindennap elolvasom egyszer, elejétől a végéig.

Köszönetnyilvánítás. Tegyél rendet a fejedben! Úgy döntöttem, hogy a 303 pozitív megerősítést, mindennap elolvasom egyszer, elejétől a végéig. Köszönetnyilvánítás Köszönöm Neked, hogy vásárlásoddal támogatod munkámat! Köszönöm neked, hogy ajánlod barátaidnak ismerőseidnek, ellenségeidnek írásaimat! Köszönöm, hogy nem tovább küldöd nekik letöltésedet,

Részletesebben

Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata

Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Magunkról A Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Árpád fejedelem évének Fergeteg havában, 2007 januárjában alakult. Szándékunk az

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

IPOLYSÁGI KOPOGTATÓ. Az Ipolysági Református Gyülekezet értesítő lapja 3. évfolyam 1. szám

IPOLYSÁGI KOPOGTATÓ. Az Ipolysági Református Gyülekezet értesítő lapja 3. évfolyam 1. szám IPOLYSÁGI KOPOGTATÓ Az Ipolysági Református Gyülekezet értesítő lapja 3. évfolyam 1. szám Adjatok hálát az ÚRnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! 1Krón. 16,8 Kedves Testvérem!

Részletesebben

A GYÓGYÍTÁS MODELLJE (Maya de Vries nyomán)

A GYÓGYÍTÁS MODELLJE (Maya de Vries nyomán) A GYÓGYÍTÁS MODELLJE (Maya de Vries nyomán) 2002 óta Gary Craig másként csinálja a kopogtatást. A beállításnál hosszú pozitív mondatokat hallunk, de mindössze csak egyszer. Ezek a mondatok intuitívak,

Részletesebben

Heti Kopogtatási Téma (2. hét)

Heti Kopogtatási Téma (2. hét) Önbizalom-növelő program - 2. rész 1. Nem vagyok elég jó Heti Kopogtatási Téma (2. hét) Annak ellenére, hogy semmit sem érek [ezen az életterületen], mélységesen szeretem és teljesen elfogadom magam. Annak

Részletesebben

Joel Osteen - Megvallásaim című könyvéből. Immanuel Alapítvány kiadója: az Immanuel Szószóró - Felelős kiadója Géczi Károly engedélyével

Joel Osteen - Megvallásaim című könyvéből. Immanuel Alapítvány kiadója: az Immanuel Szószóró - Felelős kiadója Géczi Károly engedélyével Joel Osteen - Megvallásaim című könyvéből Immanuel Alapítvány kiadója: az Immanuel Szószóró - Felelős kiadója Géczi Károly engedélyével Első nap - Kihirdetem Isten lenyűgöző áldásait az életemre. Meg fogom

Részletesebben

PEDAGÓGIAI PROGRAM. Törcsvár Utcai Óvoda

PEDAGÓGIAI PROGRAM. Törcsvár Utcai Óvoda PEDAGÓGIAI PROGRAM Törcsvár Utcai Óvoda 1112 Budapest Törcsvár utca 19-21. Az intézmény OM azonosítója: 034463 Intézményvezető: Steixnerné Strausz Ildikó Legitimációs eljárás Az érvényességet igazoló aláírások

Részletesebben

"Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak?"

Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak? "Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak?" 1 Krón 29,5 Gyógyulásunk és megerősödésünk akkor történik, amikor fenntartás nélkül átadjuk magunkat Jézusnak. Minél jobban megnyílunk, és engedjük, hogy

Részletesebben

ÉVKÖZI IDİ ESTI DICSÉRET

ÉVKÖZI IDİ ESTI DICSÉRET ÉVKÖZI IDİ ESTI DICSÉRET Istenem, jöjj segítségemre! Uram, segíts meg engem! Dicsıség az Atyának, a Fiúnak miképpen kezdetben most és mindörökké. Amen. HIMNUSZ Immár hoz hasznos magvakat, díszíti ékes,

Részletesebben

Megerősítések / 7 csoport szerint szétbontva/

Megerősítések / 7 csoport szerint szétbontva/ Megerősítések / 7 csoport szerint szétbontva/ FÉLELEM CSOPORT BOHÓCVIRÁG (20) - A BÁTORSÁG VIRÁGA Bátor vagyok Bátran szembenézek félelmeimmel. Belevágok Nem halogatom a cselekvést. Előrelépek Félelmeim

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE szikratervező 17/18 Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! évértékelő mondatok Ha pár szóban összefoglalhatnád... KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a tervező más szemszögből közelít a sikereidhez,

Részletesebben

Kérjük, töltse ki a kérdőívünket!

Kérjük, töltse ki a kérdőívünket! Kérjük, töltse ki a kérdőívünket! Szeretnénk felkérni kérdőíves kutatásban való részvételre, melyet Dr. Oláh Attila vezetésével a Jobb Veled a Világ Alapítvány munkatársai és az ELTE PPK Pozitív Pszichológiai

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi

A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi együtt vagyunk 126 A tisztelet csak Istené 48 A végtelenhez

Részletesebben

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek?

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? ARI18/06MAY Segít a javulásban Kezelési terv, útmutató és heti napló antipszichotikus kezelést kezdô betegek részére

Részletesebben

Szent László Óvoda Kisvárda

Szent László Óvoda Kisvárda MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI PROGRAM Szent László Óvoda Kisvárda TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 4 2. AZ ÓVODA BEMUTATÁSA... 5 3. INTÉZMÉNYI MINŐSÉGPOLITIKA... 8 4. AZ ÓVODA MŰKÖDÉSÉNEK HOSSZÚTÁVRA SZÓLÓ ELVEI...

Részletesebben

A boldogság kötelező? -avagy az életörömmel az élet öröm!

A boldogság kötelező? -avagy az életörömmel az élet öröm! A boldogság kötelező? -avagy az életörömmel az élet öröm! Hegedüs Erika coach, életvezetési tréner 2012. szeptember 22. CoachOK Szakmai Szövetség Egy olyan világ részesei vagyunk, ahol könnyű eltévedni

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

Segítség a család lelki növekedéséhez

Segítség a család lelki növekedéséhez Segítség a család lelki növekedéséhez Hogyan válhatnak családi áhítataink a meghittség, a közösség és a szeretet különös pillanataivá? Szeresd azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből

Részletesebben

2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni!

2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni! 2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni! Annak ellenére, hogy bár Jézus tanítását törekszünk megérteni, befogadni, mégis azt éljük meg, hogy bizonyos esetekben nem tudtunk, vagy nem tudunk jól dönteni.

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved Szikratervező 18/19 ő Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! 365letszikra.hu/szikratervezo CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a

Részletesebben

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért. 2013. Ha biciklivel indulsz valahová, nem nyomhatod le mindkét pedált egyszerre,

Részletesebben

Azért, mert életben vagy, nem jelenti azt, hogy ÉLSZ!

Azért, mert életben vagy, nem jelenti azt, hogy ÉLSZ! Azért, mert életben vagy, nem jelenti azt, hogy ÉLSZ! Hegedüs Erika coach, életvezetési tréner 2013. szeptember 28. CoachOK Szakmai Szövetség Mindannyiunk életében jönnek olyan események, amikor szembesülnünk

Részletesebben

www.lovegodgreatly.com

www.lovegodgreatly.com Copyright 2014 by Angela Perritt & Amanda Buhler kizárólag A Szeresd Nagyon Istent csoport felhasználására! A Szeresd Nagyon Istent anyagai ingyenesek gyülekezeti és személyes használatara, amennyiben

Részletesebben

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége?

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Nemrég elkaptam egy beszélgetést az egyik közösségi portálon, de ez a beszélgetés egyáltalán nem volt egyedi, úgy érzékelem, sok helyen, - és nem csak az interneten,

Részletesebben

AZ ÉLET KENYERE. Énekek: 323,6; 326,2.4-5; 328

AZ ÉLET KENYERE. Énekek: 323,6; 326,2.4-5; 328 Pasarét, 2015. december 20. (vasárnap) családi karácsony PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Takaró János AZ ÉLET KENYERE Énekek: 323,6; 326,2.4-5; 328 Alapige: János 6,32-35 Jézus pedig így válaszolt nekik:

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

A tudatosság és a fal

A tudatosság és a fal A tudatosság és a fal Valami nem stimmel a világgal: háborúk, szenvedések, önzés vesz körül bennünket, mikor Jézus azt mondja, hogy az Isten országa közöttetek van. (Lk 17,21) Hol van ez az ország Uram?

Részletesebben

Öngondoskodási Terv* (Self-Care Plan)

Öngondoskodási Terv* (Self-Care Plan) Öngondoskodási Terv* (Self-Care Plan) Az öngondoskodási terv segít az egészség és a jóllét növelésében, a stressz jobb kezelésében és a szakmaiság fenntartásában. Segítségével olyan tevékenységeket és

Részletesebben