Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:"

Átírás

1 Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai: Cégnév: Silver Palace Hungary Kft. Adószám: Cégjegyzékszám: Fővárosi Cégbíróság által kibocsátott jegyzékszám: Bankszámlaszám: Székhely cím: 1171 Budapest, Csabagyöngye utca 64/A. Üzlet/Telephely cím: 1149 Budapest, Angol utca 34. Telefon: menthol26@hotmail.com A Tárhelyszolgáltató adatai: Cégnév: Tárhelypark Kft. Székhely cím: 2724 Újlengyel, Határ út 12. Telefon: Ügyfélszolgálat/Üzlet adatai: Cím: 1149 Budapest, Angol utca 34. Telefon:

2 Nyitva tartása: Hétfő, Kedd, Szerda: 10:00-16:00 Csütörtök, Péntek: 10:00-15:00 Szombaton és munkaszüneti napokon: nincs Alapvető rendelkezések 1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók. 2. Szolgáltatónak joga van az ÁSZF módosítására. A módosításról köteles elektronikus levelet küldeni a már regisztrált Felhasználók számára. 3. A Webáruház szerzői jogi mű, mely a Szolgáltató tulajdonát képezi. Szolgáltató fenntartja a szerzői jogi védelmet. 4. Felhasználó megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesíti a Szolgáltató. 5. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Az általános szerződési feltételek elfogadása 1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között. 2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja. 3. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

3 Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre 1. A megjelenített termékek online és személyesen is megvásárolhatók. A termékek ára tartalmazza az Áfát. Személyesen díjmentesen vehetők át a termékek. Házhozszállítás esetén a szállítási információk rendelkezik a kiszállítás költségeiről. Házhozszállítás esetén plusz csomagolási díj nem kerül felszámításra. 2. A Webáruházban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Rendelés menete 1. Kosár: Termék vagy termékek kiválasztása a webáruházban és Kosárba rakása. A Kosárra vagy Kosár tartalmára kattintva lehetőség van a termékek mennyiségének módosítására, illetve hozzá lehet adni vagy törölni termékeket. 2. Regisztráció: Fizetés gombra kattintva lehetősége van a Felhasználónak regisztrálni az oldalra. Ehhez meg kell adnia a személyes adatait, elérhetőségeit, szállítási és számlázási címét, leendő jelszavát. Ekkor létrejön számára egy felhasználói fiók, amivel be tud lépni az oldalra. 3. Vásárlás vendégként: Fizetés gombra kattintva Felhasználónak lehetősége van regisztráció nélkül, azaz vendégként is vásárolni. Ehhez a jelszón kívül ugyanazokat az adatokat kell megadnia, mint a regisztrációnál. Ebben az esetben nem jön létre felhasználói fiók a Felhasználó számára. 4. Szállítási módok: Van lehetőség személyes átvételre és kiszállításra is. A Felhasználónak joga van eldönteni hogyan szeretne hozzájutni a termékhez. 5. Fizetési módok: Személyes átvétel esetén kizárólag készpénz. Kiszállítás esetén kizárólag készpénz a futárnak. 6. ÁSZF: Az ÁSZF jelölőnégyzet bepipálásával Felhasználó elfogadja magára nézve az ÁSZF-t. 7. Rendelés megerősítése: Felhasználó ellenőrizheti, hogy helyesen vitte e be a megrendelés adatait. 8. Megrendelés elküldése: Felhasználó elküldte a megrendelést a Szolgáltató felé. A megrendelések feldolgozása és teljesítés 1. A Szolgáltató köteles a Felhasználó megrendelését elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a megrendeléstől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül a Felhasználóhoz nem érkezik meg, a Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A fenti szabálytól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

4 2. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Kiszállítás, személyes átvétel 1. Személyes átvételre kizárólag az Üzlet címén van lehetőség a megadott nyitvatartási időben. 2. Kiszállítás plusz költséghez kötött, melyet a Szállítási Információk link tartalmaz a Webáruházon belül. 3. A szállítási határidő egységesen a megrendeléstől számított 7 munkanap. Ezen határidőn túl a Felhasználó elállhat a vásárlástól. 4. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Garancia, jótállás 1. Szolgáltató a forgalmazott termékekre egységesen 12 hónap garanciát vállal. 2. Termék meghibásodás esetén a Felhasználónak joga van a Szolgálgatóhoz fordulni termék javítás vagy csere ügyében. 3. Garanciális javítást vagy cserét a Felhasználó kizárólag érvényes garancialevéllel vagy számlával tudja érvényesíteni. Ezeknek hiányában a Szolgálgató megtagadhatja a javítást vagy cserét. 4. Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja lehet személyes és írásban történő is a Szolgáltató Üzletének elérhetőségein. Elállás joga 1. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. 2. A Szerződés elállásához Felhasználó köteles kitölteni a Webáruházban Dokumentumok link alatt megtalálható Elállási Nyilatkozatmintát és azt aláírva eredeti példányban eljuttatni a Szolgáltató részére.

5 Adatvédelmi tájékoztató A Silver Palace Hungary Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. Az adatkezelő címe: 1171 Budapest, Csabagyöngye utca 64/A. Az adatkezelő elérhetősége: , menthol26@hotmail.com Az adatkezelés jogalapja: évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. Az érintettek köre: regisztrált felhasználók A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, ), Szállítási cím, Számlázási cím Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: - A Silver Palace Hungary Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 365 napon belül törlésre kerülnek. A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél - tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, - személyes adatainak helyesbítését, - személyes adatainak törlését vagy zárolását. A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

6 Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy ben kezdeményezheti. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( ) fordulhat. A évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (

Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei

Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei Az Általános Szolgáltatási Feltételek (,,ÁSZF") tartalmazzák a Program Labor Bt. (5600 Békéscsaba, Bajza u. 18, Adószám: 20680453-1-04), mint szolgáltató

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Rovar Vadász (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: http://rovarvadasz.hu A webáruház üzemeltetőjének

Részletesebben

Általános szerződési feltételek ÁSZF

Általános szerződési feltételek ÁSZF Általános szerződési feltételek ÁSZF Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Hangulatos webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK webaruhaz.borakft.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU Á SZF A webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Dobom Kft. (8764 Zalaszentmárton, Kossuth

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) tartalmazza a TachografGuru online tachográfkiértékelő és elemző rendszer (továbbiakban: rendszer/szolgáltatás) használatának

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu A szerződés tárgya a www.sigillanda.hu internetes oldalon található valamennyi árucikk/termék. Az árucikkek/termékek tulajdonságait, jellemzőit a hozzájuk tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. Üzemeltetői

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF hatályba lépésének napja: 2015. március 2. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Fictura Oktató és Szolgáltató Kft. 1 (székhely: 7090, Tamási,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Titavit.com (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A WEBÁRUHÁZ CÍME www.titavit.com A WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJÉNEK

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop)

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop) Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az ÁSZF tartalmazza a Bakelit Art Kft. (székhely: 1027 Budapest, Horvát u. 1-7., adószám: 23022812-2-41), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Eventus boilies használatának feltételeit az alábbiak szerint: www.shopbojli.hu A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a SárgaFogó Szerszám Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: http://szerszamar.hu,

Részletesebben

Általános szerzõdési feltételek

Általános szerzõdési feltételek Általános szerzõdési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a www.salgoporzsak.superwebaruhaz.hu (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: www.salgoporzsak.hu

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Á ltala nos szerzo de si felte telek

Á ltala nos szerzo de si felte telek Á ltala nos szerzo de si felte telek Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Nowton Bt. (székhely: 3532 Miskolc, Szerdahelyi Kálmán utca 11., adószám: 24967527-2-05), mint szolgáltató

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

http://szakallasember.hu/home/shop/ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

http://szakallasember.hu/home/shop/ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK http://szakallasember.hu/home/shop/ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) a Horváth és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (székhely: 1046 Budapest,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kedves Vásárlónk! Üdvözöljük az AyurPress webáruház vásárlói között! Kérjük, vásárlás előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket. Az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS SZABÁLYZAT Kérjük, olvassa, el a teljes Adatvédelmi szabályzatot mielőtt adatot tesz fel a jelen honlapra, vagy felhasználja az itt található adatokat. Az Adatkezelő Adatai és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Szor-Szer-Ször meséi Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza az ATInox Plusz Kft webáruházának (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: http://www.atinox.hu/alapanyag-webaruhaz/

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Adavédelmi tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Carpline24 Hungary (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a

Részletesebben

Üzemeltetői adatok: Tárhely szolgáltató:

Üzemeltetői adatok: Tárhely szolgáltató: A www.tonkababa.com webcímen működő Weboldalon történő megrendeléssel a felhasználó a Tonkababa Kft vásárlója lesz. Megrendelésének leadásával és annak a Tonkababa Kft általi emailben történő visszaigazolásával

Részletesebben

ÁSZF Webshopok Általános Szerződési Feltételeihez

ÁSZF Webshopok Általános Szerződési Feltételeihez Általános Szerződési Feltételek www.matteopizzapasta.hu ÁSZF Webshopok Általános Szerződési Feltételeihez 1 Általános Szerződési Feltételek www.matteopizzapasta.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Általános szerződési és felhasználási feltételek Általános szerződési és felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója (a továbbiakban: megrendelő) kíván lenni webáruházunknak (a továbbiakban: webáruház), figyelmesen

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a www.e-jatek.hu (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: Érvényesség kezdete: 2015.05.01 A Webáruház címe: www.e-jatek.hu

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek www.fonalnagyker.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Sorry, currently our Terms and Conditions are only available in Hungarian.

Sorry, currently our Terms and Conditions are only available in Hungarian. Sorry, currently our Terms and Conditions are only available in Hungarian. Általános Szerződési Feltételek A szerződés a Bzzzfans képviseletében Patkós Luca ev-el jön létre. A szolgáltató neve: Bzzzfans

Részletesebben

CAD-Terv webshop ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

CAD-Terv webshop ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. oldal, összesen: 7 CAD-Terv webshop ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 2. oldal, összesen: 7 Tájékoztatónk tartalmazza a szerződéses feltételeket és a vásárlás menetét. Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Filamania Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.philament.eu

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek A webáruház címe: www.elevenv.hu Általános szerződési feltételek A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai: Cégnév: HF ELEVEN Kft. Székhely: 1163 Budapest, Margit utca 28. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től)

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) 1. A Webshop szerződés alanyai 1.1 Szolgáltató: A Football Mania Online Webshop (továbbiakban Webshop)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek honeyhill.hu

Általános Szerződési Feltételek honeyhill.hu Általános Szerződési Feltételek honeyhill.hu Az Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Honey Hill Kft., székhely: 4431 Nyíregyháza, Mackó utca 35., Cg.: 15-09-083591, adószám: 25585470-2-15,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. A CÉG FONTOSABB ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI Cégnév: Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. E-mail cím: somogyi@somogyi.hu Telefonszám:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Világítás Bolt (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Világítás Bolt (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Világítás Bolt (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: www.vilagitasbolt.hu A webáruház üzemeltetőjének

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása kedvencek-eledele.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. AZ ADATKEZELŐ A szolgáltató neve: Piroska Gyula Tréning Kft. A szolgáltató székhelye: 1139 Budapest, Lomb u. 31/B. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra

Részletesebben

PC-MAX KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

PC-MAX KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PC-MAX KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

CAD-Terv webshop ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

CAD-Terv webshop ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. oldal, összesen: 8 CAD-Terv webshop ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 2. oldal, összesen: 8 Tájékoztatónk tartalmazza a szerződéses feltételeket és a vásárlás menetét. Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat

Részletesebben

ROOTCOMP.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ROOTCOMP.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ROOTCOMP.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. Üzemeltetői adatok. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. Üzemeltetői adatok. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A www.x-presso.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a www.x-presso.hu használatára és szolgáltatásaira

Részletesebben

A KCM Kft. webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

A KCM Kft.   webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft-től a www.riekershop.hu webáruházon keresztül történő vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános

Részletesebben

1. Vásárlás regisztrációval a regisztrációs űrlap kitöltésével: felhasználónév, és emailcím megadásával, amiről e- mailban visszaigazolást kap.

1. Vásárlás regisztrációval a regisztrációs űrlap kitöltésével: felhasználónév, és emailcím megadásával, amiről e- mailban visszaigazolást kap. A Táblaművek webáruház böngészésével és használatával Ön tudomásul veszi a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési és felhasználási feltételeket, az adatkezelési feltételeket

Részletesebben

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága Felhasználási és szerződési feltételek, adatkezelés A Főnix Tűzvédelmi Kft. webáruház böngészésével és használatával Ön tudomásul veszi a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ és ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT www.egeszsegmagazin.hu Az adatkezelő a jelen Adatkezelési Tájékoztató és Adatvédelemi Szabályzat (Szabályzat) útján egyértelműen és részletesen tájékoztatja

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek www.jamsport.hu Üzemeltetői adatok: Nesztin Kereskedelmi és Szolgáltató Bt 1164 Budapest, Szabadföld út 24. Adószám: 21921667-2-42 Cégj.szám: 01-06-763569 Bankszla: 10102244-58174500-01000001

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szolgáltatási Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a Tudatos Éléskamra Kft. (Székhely/levelezési cím: 2898 Kocs, Dózsa György u. 18., Telefonos elérhetőség:

Részletesebben

Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas.

Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Az AUTOFER ZRT. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének

Részletesebben

ÁSZF Banyaragya.hu Webáruház

ÁSZF Banyaragya.hu Webáruház ÁSZF Banyaragya.hu Webáruház Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák, mint szolgáltató Sándor Attila E.V. (továbbiakban eladó) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. servuslighter.hu. A termék kiválasztása. A rendelés elküldése. Árak

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. servuslighter.hu. A termék kiválasztása. A rendelés elküldése. Árak ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK servuslighter.hu A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket,

Részletesebben

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Rövid összefoglaló: Jelen adatkezelés lényeges kérdéseit az alábbiakban foglaljuk össze röviden. Kérem, hogy a teljes információért szíveskedjen elolvasni a részletes tájékoztatót.

Részletesebben

I. Az üzemeltető adatai: Név: FEBOWA Kft. továbbiakban üzemeltető. Székhely: H-1149 Budapest, Fráter György u. 36. Postai cím: ua.

I. Az üzemeltető adatai: Név: FEBOWA Kft. továbbiakban üzemeltető. Székhely: H-1149 Budapest, Fráter György u. 36. Postai cím: ua. .Az "autómodelszalon" webáruház böngészésével és használatával Ön tudomásul veszi a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési és felhasználási feltételeket, az adatkezelési

Részletesebben

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek!

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek! Babavilág Webshop Szerződés (Baba-Ker Kft.) Üzemeltető: Baba-Ker Kft. (Babavilág Gyermekáruház) Székhelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Telephelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Adószám: 12826980-2-09

Részletesebben

Az értékesítés a Vevõ igénye alapján, postai úton, és személyes átvétellel is lehetséges.

Az értékesítés a Vevõ igénye alapján, postai úton, és személyes átvétellel is lehetséges. ÁSZF Fiz-Szállítási feltétel ÁSZF Üzletszabályzat ÁSZF (Általános Szerzõdési Feltételek) A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerzõdés jön létre Barát László e.v. (naturforrás.superwebaruhaz.hu),

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) érvényesek a www.szokesben.hu online megrendelés, vásárlás esetén. Szolgáltató Cégnév: Candover Kft "fa" Székhely:

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT, ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÜZLETSZABÁLYZAT, ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2.6. A webáruház és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megjelenített tartalom bármely része kizárólag saját személyes (információ szerzés és/vagy vásárlás) használatra engedélyezett,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen dokumentum tartalmazza a ERŐS Kft. mint szolgáltató (a továbbiakban: "Adatkezelő") tájékoztatását a www.eros.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Holnap) elérhető webáruház

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a www.mesegardrob.hu webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor

Részletesebben

Vállalkozás tipikus webáruházként üzemel. Nem tartunk fent hagyományos boltot, nincs üzlethelyiség.

Vállalkozás tipikus webáruházként üzemel. Nem tartunk fent hagyományos boltot, nincs üzlethelyiség. Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A pekarufutar.eu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a pekarufutar.eu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.moonbasanails.hu (Vizolmix Kft.) webáruházban forgalomba hozott termékeket megrendelők a www.moonbasanails.hu -val szemben érvényesíthető

Részletesebben

Figyelmeztetés: A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

Figyelmeztetés: A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek. ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) az XXXXXX.hu címen elérhetõ honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V.

Részletesebben

TRISMAGOS.COM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TRISMAGOS.COM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TRISMAGOS.COM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁSZF - Felhasználási és Szerződési Feltételek, Adatkezelés

ÁSZF - Felhasználási és Szerződési Feltételek, Adatkezelés ÁSZF - Felhasználási és Szerződési Feltételek, Adatkezelés A Buday Barack webáruház böngészésével és használatával Ön tudomásul veszi a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Webáruházunk használatához kérjük, olvassa el Általános Szerződési és Felhasználási feltételeinket. Szolgáltatásaink használatával Ön az alábbi pontok mindegyikével

Részletesebben

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek Felhasználási feltételek A jelen felhasználási feltételek tartalmazzák a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (a továbbiakban CCHBC) online rendelési felülete használatának feltételeit. Jelen felhasználási

Részletesebben

4.1. Vásárló a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba Vásárló a megvásárolni kívánt termék, termékek darabszámát beállítja.

4.1. Vásárló a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba Vásárló a megvásárolni kívánt termék, termékek darabszámát beállítja. Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.orseg.hu weboldalon a (továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) az kakaobab.com címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz.

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz. A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz. Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján http://allorabyzia.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) TERMÉKKÍNÁLAT: A www.fitu.hu webáruházban a tulajdonos SZKSZ Sport Bt. Polar márkájú órák és kiegészítők, valamint Weider márkájú táplálékkiegészítők online értékesítését

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk Általános felhasználási feltételek 1. Üzemeltetői adatok 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre 3. Rendelési információk 4. A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja 5. Elállás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A szerződés tárgya a Beyond Beauty Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek http://m-info.hu Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Szállítási feltételek, díjak

Szállítási feltételek, díjak Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek ( ÁSzF ) tartalmazzák a Premi Air Simulation Kft. (székhely: 2943 Bábolna, Dr. Köves János u. 2., adószám:

Részletesebben

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI HATÁLYOS: 2015. MÁRCIUS 24-TŐL A jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: Szabályzat) nem szabályozott kérdésekre, valamint

Részletesebben