J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-i képviselő - testületi üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-i képviselő - testületi üléséről."

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének június 25i képviselő testületi üléséről M u t a t ó: Határozat: Rendelet Tárgy: 135/2013.(VI.25.) Határozat 136/2013.(VI.25) Határozat 137/2013.(VI.25.) 138/2013.(VI.25.) 139/2013(VI.25.) 140/12013.(VI.25.) 141/2013.(VI.25.) 142/2013.(VI.25.) 143/2013.(VI.25.) 145/2013.(VI.25.) 144/2013.(VI.25.) Napirendi pontok elfogadása Beszámolás elfogadása az Oktatásinevelési intézmények helyzetéről Beszámoló elfogadása a gyermekvédelem helyzetéről Beszámoló elfogadása a település szociális helyzetéről Társulási megállapodás módosítása Társulási megállapodás módosítása Társulási megállapodás módosítása Esélyegyenlőségi terv elfogadása Dohányárusító hely kijelölése Utcanevek megváltoztatásáról Települési értéktár létrehozásáról

2 J e g y z ő k ö n y v Készült: Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének május 28i üléséről Ülés helye: Községháza Csataszög Szebb Élet út 42. Jelen vannak: Pomázi Ferenc polgármester Mihály János képviselő Berényi Ferenc képviselő Juhos Lőrinc képviselő Lakatos László képviselő Tanácskozási joggal jelen van: Dr. Varga Zoltán körjegyző Nagyné Baráth Ágnes Igazgató Gregor Józsefné családgondozó Pomázi Ferenc polgármester köszöntötte az ülésen megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy az 5 képviselőből 5 jelen van, így az ülést képessé nyilvánította és megnyitotta. Javasolta a következő napirendi pontok megtárgyalását: 1. Polgármester beszámolója a két ülés között eltelt időszak eseményeiről 2. Tájékoztató az oktatásinevelési intézmények helyzetéről 3. Beszámoló a gyermekvédelem helyzetéről 4. Beszámoló a település szociális helyzetéről 5. Társulási megállapodások módosítása 6. Esélyegyenlőségi terv aktualizálása 7. Dohányárusító hely kijelölése 8. Települési értéktár létrehozása 9. Egyebek Zárt ülés keretén belül: 10. Egyszeri segély iránti kérelem elbírálása Egyéb javaslat nem volt, a Képviselőtestület a napirendi pontokat elfogadta és 5 igen szavazattal a következő ot hozta. 135/2013.(VI.25.) : Csataszög Községi Önkormányzat képviselő testülete a javasolt napirendi pontokat elfogadja. 1./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása Pomázi Ferenc polgármester Tájékoztatta a képviselőket az elmúlt időszak eseményeiről: A kazánház bővítés befejeződött, a kazán beépítése megtörtént, a műszaki átadás folyamatban van. A polgárőrség kifizetési kérelmére utalták az igényelt támogatás 80%át. A szociális földprogramra a pályázatot beadtuk.

3 Hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal a beszámolót elfogadta. 2./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása A napirendhez kapcsolódó írásbeli előterjesztés a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Felkérte Nagyné Baráth Ágnes iskolaigazgatót a beszámoló megtartására. Nagyné Baráth Ágnes igazgató: Az Iskola tanulói létszáma jó. A hiányzások száma azonban igen magas. Az iskola szeptemberétől egyházi fenntartásba került. A kezdeti nehézségek ellenére az új feladatok bevezetése sikeres volt. Az óvodától kezdve nagyobb az odafigyelés, a lelkesedés a gyerekekben. Ebben az évben is több nemzetközi projektben vettek részt a gyerekek. Voltak Romániában és Angliában. Az iskolai programok az egyházzal összefüggésben lettek tervezve. A nemzeti ünnepek és az egyházi ünnepek megtartásra kerültek. Az iskolában megvalósult a csoportbontás( matematika, magyar és angol nyelv tantárgyakból). Fejlesztő pedagógust is foglalkoztat az iskola. A gyerekek a művészeti iskola mellett sok szakkörön vehettek részt. Az iskola működésével kapcsolatos kérdőív elégedettséget tükröz. Az intézmény erőssége a művészeti iskola, a sokszínűség, gyermekközpontúság, negatívumként a fegyelem, a szervezést, gyerekek magatartását és viselkedését nevezeték meg. Lakatos László képviselő: Szívesen ajánlja a HÍD II. programot az iskola részére és a Hegedűs T. András iskola együttműködését. A pedagógiai asszisztens képzésben részt vevők az iskolába jöhetnének gyakorlatra. Az iskola tanulói a fellépéseken magas színvonalú műsorokat adnak. Véleménye szerint a pedagógus kar nem egységes a problémákpéldául zuhanyozáskezelésében. Nagyné Baráth Ágnes igazgató: Sajnos az iskola lassan szociális intézménnyé válik. Ennek azonban nem szabad a pedagógiai program rovására mennie. Örül. hogy sikerül előrelépést tenni. A pedagógusok megtalálták a helyüket az egyházi fenntartású iskolában. A szülőknek sem hátrányos az új szemlélet. Megköszönte az iskola munkáját. Több hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal az előterjesztést elfogadta és a következő ot hozta:

4 136/2013.(VI.25.) : Az Oktatásinevelési intézmények tevékenységéről Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a Petrovay György katolikus Általános Iskola oktatásinevelési munkájáról szóló beszámolóját az előterjesztés szerint elfogadta. Erről: 1./ Petrovay György Katolikus Általános Iskola Nagykörű 2./ Irattár helyben értesül 3./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása A napirendhez kapcsolódó írásbeli előterjesztés a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Gregor Józsefné családgondozó: Az írásbeli előterjesztést nem kívánja kiegészíteni, a felmerülő kérdésekre válaszol. Mihály János képviselő: A Szabadszállási gyerekekkel mi a helyzet? Gregor Józsefné családgondozó: A gyerekek védelembevétele továbbra is fennáll, mivel nem teljesítik az együttműködés alapján meghatározott feltételeket. Nehéz volt a településen élőkkel elhitetni, hogy a gyermekjóléti szolgálat jól működik, mivel a lakosoknak nincs rálátásuk az itt folyó munkára. Gratulál az elvégzett munkáért és megköszöni Gregor Józsefnének az elvégzett munkát. Megköszönte a Gregor Józsefnének a településen végzett munkáját. Több hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal az előterjesztést elfogadta és a következő ot hozta: 137/2013.(VI.25.) önkormányzati : A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat tevékenységéről Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat tevékenységéről szóló beszámolót az előterjesztés szerint elfogadja. Erről: 1./ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Gregor Józsefné Nagykörű Rákóczi út 2 2./ Irattár helyben értesül 4./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása A napirendhez kapcsolódó írásbeli előterjesztés a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Az írásbeli előterjesztés alapján javasolta az előterjesztés elfogadását.

5 Hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület igen szavazattal az előterjesztést elfogadta és a következő ot hozta: 138/2013.(VI.25.)önkormányzati : A település szociális helyzetéről Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a település szociális helyzetéről szóló beszámolót az előterjesztés szerint elfogadja. Erről: 1./ JászNagykunSzolnok Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatal Szolnok értesül 5./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása A napirendhez kapcsolódó írásbeli előterjesztés a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Dr. Varga Zoltán Körjegyző: Tájékoztatta a képviselőket, hogy a Társulások megállapodásait a 2011.évi törvénynek megfelelően kell módosítani. Jelenleg minden átszervezés alatt van. A hulladékszállítást is központosítják. A kőteleki GESZ nek jelenleg nincs engedélye, június 30ig fel kell mondani a szerződést,de december 31ig szállíthatnak. Hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal az előterjesztést elfogadta és a következő ot hozta: 139/2013.(VI.25.) önkormányzati : Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete összhangban a társulást alkotó önkormányzatokkal a Csataszög, Hunyadfalva, Kőtelek, Nagykörű, Tiszasüly Ivóvízminőségjavító Önkormányzati Társulás társulási megállapodását az alábbiak szerint módosítja: 1.) A Társulási Megállapodás III. fejezete a következőképpen módosul: Az Ötv. 87. ában és a 90. (1) bekezdésében, valamint az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.) 7. (1) bekezdésében foglalt rendelkezéseknek megfelelően a Társulás önálló jogi személyiséggel, előirányzatai felett teljes jogkörrel rendelkező, részben önállóan gazdálkodó költségvetési szerv. A társulás a Magyar Államkincstár által vezetett törzskönyvi nyilvántartásba történő bejegyzéssel jön létre. A költségvetési szerv nyilvántartásba vételét az alapító szerv az alapító okirat kiadásától számított nyolc napon belül kérelmezi. A Társulás az Áht. 3. (3) bekezdés c) pontja alapján az államháztartás önkormányzati alrendszerébe tartozó költségvetési szerv, a 10. (3) bekezdés valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet 7. (1) bekezdés e) pontja alapján önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv. A Társulás gazdálkodási, pénzügyigazdasági feladatait a Nagykörűi Közös Önkormányzati Hivatal látja el, jelen társulási megállapodásban, továbbá az államháztartás működési rendjéről szóló 368/2011. (XII.31.) Kormányrendeletben foglaltak szerint. 2. A Társulási Megállapodás IV/1. pontja a következőképpen módosul: Ezen társulási megállapodás megkötésénél a Tagok a vonatkozó KEOP előírások mellett a hazai irányadó jogszabályokat, különösen az Ötv. rendelkezéseit veszik figyelembe.

6 3. a Társulási Megállapodás IV/3. pontja a következőképpen módosul: Az Ötv. 8. (4) bekezdésére való hivatkozás helyére az Ötv pontjára való hivatkozás kerül. 4. A Társulási Megállapodás V. fejezete a következőkkel egészül ki: A Társulás szolgáltatásainak igénybevételére kizárólag a Társulás tagja jogosult, az adott szolgáltatás igénybevételére vonatkozó megállapodás alapján. 5. A Társulási Megállapodás VI/1. fejezetének a), b) és c) pontja hatályát veszti, a VI. fejezet a következőkkel egészül ki: VI/2. A Társulás pénzügyi alapja VI.2.1. A Társulás tagjai a Társulás jelen megállapodásban foglalt feladatainak megvalósítására alapot (a továbbiakban: alap) hoznak létre. Az alap a Társulás vagyona. VI/2.2. A pénzügyi alapban lévő összeget a Társulási Tanács által meghatározott céltól eltérően felhasználni nem lehet. VI.2.3. A pénzügyi alap forrásai a) kötelező befizetés Az évenkénti működési költséget a Társult Önkormányzatok vagyoni hozzájárulásuk arányában éves költségvetési rendeletükben biztosítják. A kötelező vagyoni hozzájárulást a Társult Önkormányzatok évente tizenkettő egyenlő részletben fizetik be a tárgyhó 5. napjáig a Társulás önálló számlájára, a rekonstrukció településre eső arányában. b) saját elhatározáson alapuló befizetés c) egyéb források: állami támogatás, hozzájárulás pályázati forrás, gazdálkodó vagy más szerv által biztosított támogatás vagy forrás, a Társulás vagyonának hasznosításából vagy pénzbeli befektetéséből származó, az adott évben fel nem használt tőke pénzpiaci elhelyezéséből származó hozadéka, az alapból kihelyezett összeg hozadéka. VI.2.4. Az alapban az adott évben fel nem használt tőkét csak az állami vagy garantált 1 évnél nem hosszabb lekötésű állampapírba (állami kibocsátású értékpapírba) lehet befektetni. VI.2.5. Az alapba befizetett kötelező hozzájárulás után kamat nem jár. VI.2.6. A Társulás számlája feletti rendelkezési jogosultságot a Társulási Tanács Elnöke gyakorolja ,Ft feletti kifizetéshez a Társulási Tanács hozzájárulása szükséges. VI.2.7. A Társulás tulajdonában álló vagyon, továbbá a működés során keletkezett vagyon a Társulás tulajdona. Bármely közös projekt keretében megvalósuló, beszerzésre kerülő vagy létrejövő vagyontárgy a beruházási szakasz lezárásával a Társulás tagjainak közös tulajdonába kerül lakosságszámarányosan. A közösen megvalósítandó projektek esetében létrejövő bármely vagyontárgy számviteli aktiválását a Társulás végzi el. A Tagok felhatalmazása alapján, a Tagok, mint tulajdonközösség nevében a Társulás jogosult a közös tulajdonú vagyontömeg hasznosítására, a Társulás működésének időtartama alatt. A beruházás elszámolására és hasznosítására és a közös tulajdon megszüntetésére a Ptk. közös tulajdonra vonatkozó szabályait kell alkalmazni. A Társulás ennek megfelelően köteles az adóhatóságnál a tulajdonközösség tényét és a Társulás közös képviselői jogállását az általános forgalmi adóról szóló évi CXXVII. törvény a továbbiakban: Áfa tv. 5. (2) bekezdése szerint az adóhatóságnak bejelenteni. VI.2.8. Az önkormányzatok által vállalt fizetési kötelezettség nem teljesítése esetén a Társulási Tanács elnöke a fizetési határidőt követő 15. naptól a fizetési kötelezettséget nem teljesítő önkormányzat által a pénzforgalmi szolgáltatójának adott felhatalmazás alapján beszedési megbízás benyújtására jogosult.

7 VI/2.9. A Társulás gazdálkodására, könyvvezetési és beszámolási kötelezettségeire az Áht., az államháztartás működési rendjéről szóló 368/2011. (XII.31.) számú Kormányrendelet és az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 249/2000. (XII.24.) Kormányrendelet az irányadó. 6. A Társulási Megállapodás VIII/1.3. pontja a következőkkel egészül ki: A Társulás, illetve a Társulás által létrehozott és fenntartott cég alkalmazottjai közalkalmazottak, rájuk vonatkozóan a munkáltatói jogkört a Társulás Elnöke gyakorolja. A munkavállalók foglalkoztatási feltételeire és bérezésére a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény és annak végrehajtási szabályai az irányadóak. 7. A Társulási Megállapodás X. fejezet 1. bekezdése a következőképpen módosul: Az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény (Áht.) 27. (4) bekezdése alapján Társulás, mint költségvetési szerv, irányító szerve a társulási tanács. 8. A Társulási Megállapodás X. fejezete a második bekezdés után a következőkkel egészül ki: A Székhely Önkormányzat az ellenőrzésről szóló értesítés kézhezvételét követő 8 napon belül köteles lehetővé tenni a Társulás tagjai számára a teljes körű célszerűségi és gazdasági ellenőrzést, beleértve a szóbeli tájékoztatáshoz való jog és az irat betekintési jog gyakorlását, valamint az ivóvízellátási objektumok és tárgyi eszközök ellenőrzését. 9. A társulási megállapodás XI/1. pontja a következőképpen módosul: A társulási jogviszonyt felmondani csak a naptári év utolsó napjával december 31.i hatállyal lehet. Az Ötv. 89. (2)(3) bekezdése alapján a felmondásról szóló, minősített többséggel hozott döntést a képviselőtestület legalább hat hónappal korábban köteles meghozni és a Társulás tagjaival közölni. Felmondó tag a felmondásról szóló döntése meghozatalakor köteles figyelembe venni a támogatási szerződésben foglaltakat. 10. A Társulási Megállapodás XI. fejezete a következő, XI/4. számozású ponttal egészül ki: A Társulási Megállapodás módosítását a Társulás bármelyik tagja kezdeményezheti. A módosító indítványról a Társulási Tanácsnak a benyújtástól számított 60 napon belül döntenie kell. A módosítás elfogadásához a Társulási Tanács tagjainak egybehangzó igen szavazata szükséges. 11. A Társulási Megállapodás XII. fejezete az alábbiak szerint módosul: A Tagok az Áht. 11. a szerint a társulás megszüntetéséről megszüntető okiratban intézkednek, amely rendelkezik a megszüntetéshez kapcsolódó egyéb kérdésekről is. 12. A Társulási Megállapodás 1. számú melléklete a következőkkel egészül ki: A Társuláshoz tartozó települések lakosságszáma: Csataszög: 346 Hunyadfalva: 221 Kőtelek: 1638 Nagykörű: 1698 Tiszasüly: A Társulási Megállapodás 3. számú melléklete a következőkkel egészül ki: A társult tagok részéről a Társulásnak átadott vagyontárgyak: Vagyontárgy nem került átadásra.

8 140/2013.(VI.25.) önkormányzati : Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete összhangban a társulást alkotó önkormányzatokkal a Csataszög, Hunyadfalva, Kőtelek, Nagykörű, Tiszasüly Ivóvízminőségjavító Önkormányzati Társulás Alapító Okiratát az alábbiak szerint módosítja: 1. A költségvetési szerv besorolása a következőképpen módosul: A Társulás az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.) 3. (3) bekezdés c) pontja alapján az államháztartás önkormányzati alrendszerébe tartozó költségvetési szerv, az Áht. 10. (3) bekezdése és az Áht. végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet 7. (1) bekezdés e) pontja alapján önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv. 2. A költségvetési szerv gazdálkodási jogkörére vonatkozó rendelkezés a következőképpen módosul: Az önállóan működő költségvetési szerv gazdálkodási feladatait a Nagykörűi Közös Önkormányzati Hivatal látja el külön megállapodás alapján az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet 10. (3b) bekezdése szerint. 141/2013.(VI.25.) önkormányzati : Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete összhangban a társulást alkotó önkormányzatokkal a Hunyadfalvai Regionális Szennyvíztisztító Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodását az alábbiak szerint módosítja: 1.) A Társulási Megállapodás pontja a következőképpen módosul: A társulási jogviszonyt felmondani csak a naptári év utolsó napjával december 31.i hatállyal lehet. Az Ötv. 89. (2)(3) bekezdése alapján a felmondásról szóló, minősített többséggel hozott döntést a képviselőtestület legalább hat hónappal korábban köteles meghozni és a Társulás tagjaival közölni. Felmondó Tag a felmondásról szóló döntése meghozatalakor köteles figyelembe venni a támogatási szerződésben foglaltakat. 2.) A Társulási Megállapodás 1. számú melléklete a következőkkel egészül ki: A Társuláshoz tartozó települések lakosságszáma: Csataszög: 346 Hunyadfalva: 221 Kőtelek: 1638 Nagykörű: 1698 Tiszasüly: / N a p i r e n d i p o n t tárgyalása A napirendhez kapcsolódó írásbeli előterjesztés a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Tájékoztatta a képviselőket, hogy a település esélyegyenlőségi tervét felül kell vizsgálni. Az írásbeli előterjesztés szerint javasolta elfogadni. Hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal az előterjesztést elfogadta és a következő ot hozta:

9 142/2013.(VI.25.) önkormányzati : Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete az előterjesztés melléklete szerint elfogadja Csataszög Községi Önkormányzat Települési Esélyegyenlőségi Programját. 7./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az Önkormányzatot kérte fel arra, hogy jelöljön ki egy ideiglenes árusító helyet a településen, aki addig árusítja a dohány termékeket, amíg nem lesz érvényes pályázó a településről. Erről ot kell hozni. Javasolta, hogy a település élelmiszerboltját jelöljük ki. Hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal a következő ot hozta: 143/2013.(IV.25.) : Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt megkeresésére a Tisza 98 Bt.t (5065 Nagykörű, Felszabadulás út 1, adószám: ) a helyi élelmiszerbolt üzemeltetőjét jelöli ki a dohány kiskereskedelmi tevékenység gyakorlására Csataszög településen. Erről: 1./ Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt Budapest 2./ Tisza 98Bt. Nagykörű Felszabadulás út 1. 3./ Irattár helyben értesül 8./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása Tájékoztatta a képviselőket, hogy a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló évi XXX. Törvény rendelkezései szerint az Önkormányzatnak lehetősége van települési értéktár létrehozására. Az értéktár a település értékeit tartalmazná. Hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal a következő ot hozta: 144/2013.(VI.25.) Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a évi XXX. tv. alapján nem kíván települési értéktárat létrehozni. 9./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása Lakatos László képviselő: Az utcák átnevezésének folyamata, hol tart? Tekintettel arra, hogy a többi településen még folyamatban van a döntés az utcák átnevezéséről még nem kezdtük meg ennek az adminisztrációját.

10 Mihály János képviselő: Több lakos is megkereste, hogy a Szamuely Tibor utcát ne Körűi útnak nevezzék el, hanem ismét kapja vissza a régi nevét a Sugár utat. A képviselőtestületnek lehetősége van az utcák elnevezésének megváltoztatására, mivel a nevek megváltoztatása még folyamatban van. Javasolta, hogy a Keskeny János utca nevét, mivel az eredetileg is a méretére utalva csak Keskeny volt ismét arra változtassák. Több hozzászólás, kérdés nem volt a Képviselőtestület 5 igen szavazattal a következő ot hozta: 145/2013.(IV.25.) Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a 2012.évi CLXVII. tv. rendelkezése alapján a 63/2012.(XII.18.) számú ás az alábbiak szerint módosítja: Csataszög belterület 134 és 57 helyrajzi számon szereplő Szamuely Tibor utca elnevezését Sugár út elnevezésre változtatja. Csataszög belterület 121 helyrajzi számon szereplő Keskeny János utca elnevezését Keskeny útra változtatja, tekintettel arra, hogy az a méretére utalva eredetileg is Keskeny volt. Erről: 1./ Érintett lakosok helyben 2./ Földhivatal Szolnok 3./ Okmányiroda Szolnok 4./ Közüzemi szolgáltatók Szolnok 5./ Irattár helyben értesül 10./ N a p i r e n d i p o n t tárgyalása Lakatos László képviselő: Szeretne érdeklődni, hogy az Atya aki istentiszteletet szeretett volna a településen jelentkezette már? Valamint a Keskeny János utcában fekvő rendőr vagy sebességkorlátozó tábla elhelyezésére vane lehetőség, mivel az utcában autók közlekednek nagy sebességgel. Az Atya azóta sem jelentkezett. Az istentisztelet tartásáról ezért nem tudunk bővebb információt. A fekvő rendőrrel kapcsolatban elmondta, hogy abban az utcában nem olyan nagy a forgalom ami indokolná az elhelyezést, de érdeklődni fog a lehetőségekről.

11 Nagykörűben is volt rá példa, hogy egy utcában a lakók kérték a fekvő rendőr elhelyezését, de egy hét után kérték, hogy szedjék fel, mivel rajta áthaladó autók zaja zavarta az utcában élőket. Több napirend nem lévén Pomázi Ferenc polgármester zárt testületi ülést rendelt el. K.m.f. Dr. Varga Zoltán körjegyző Pomázi Ferenc polgármester

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. július 30i képviselő testületi üléséről M u t a t ó: Határozat: Rendelet Tárgy: 147/2013.(VII.30.) Határozat 148/2013.(VII.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. április 15i képviselő testületi üléséről M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: 27/2013(IV.15) Határozat 28/2013(IV.15.)

Részletesebben

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy:

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 17ei testületi üléséről M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: 250/2013.(XII.17.) 251/2013.(XII.17.) Napirendi

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 1/2015.(I.05.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 2/2015.(I.05.)

Részletesebben

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy:

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. augusztus 12ei testületi üléséről M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: 47/2014.(VIII.12.) 48/2014.(VIII.12.) 49/2014.(VIII.12.)

Részletesebben

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy:

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. december 16ai Képviselő testületi üléséről M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: 139/2014.(XII.16.) Napirendi pontok

Részletesebben

Nagy Szilárd polgármester

Nagy Szilárd polgármester KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL Előterjesztés A Képviselő-testület 2015. január 5-i ülésére A Napsugár Művészeti Óvoda alapító okiratának módosításáról Tisztelt Képviselő-testület! Legutóbb 2014. novemberében

Részletesebben

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy:

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. január 28ai testületi üléséről M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: 1/2014.(I.28.) 2/2014.(I.28.) 3/2014.(I.28.) 4/2014.(I.28.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. a Csataszög Községi Önkormányzat december 15-én órakor tartott képviselő-testületi üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. a Csataszög Községi Önkormányzat december 15-én órakor tartott képviselő-testületi üléséről. J e g y z ő k ö n y v a Csataszög Községi Önkormányzat 2015. december 15-én 13.30 órakor tartott képviselő-testületi üléséről M u t a t ó : Határozat Rendelet Tárgy: 183/2015.(XII.15.) - Napirendek elfogadásáról

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u. 1. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u. 1. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Száma: 182-6/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 4. napján tartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 4. napján tartott üléséről Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24. / 46/390-120 FAX: 46/390-305 korjegyzoseg.bukkszentkereszt@digikabel.hu www.bukkszentkereszt.hu Jegyzőkönyv

Részletesebben

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy:

M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 22ei testületi üléséről M u t a t ó : Határozat: Rendelet Tárgy: 23/2014.(IV.22.) 4/2014.(IV.23.) rendelet Napirendi

Részletesebben

3. A képviselő-testület ezen határozatáról értesíteni rendeli:

3. A képviselő-testület ezen határozatáról értesíteni rendeli: Kivonat Cibakháza Nagyközség Önkormányzat képviselő-testület 2011. október 26. napján tartott ülésének jegyzőkönyvéből Cibakháza Nagyközség Önkormányzata 101/2011.(X.26.) KT határozata A Cibakházi Vízmű

Részletesebben

atj e g y z ő k ö n y v a Csataszög Községi Önkormányzat november 24-én órakor tartott képviselő-testületi üléséről M u t a t ó :

atj e g y z ő k ö n y v a Csataszög Községi Önkormányzat november 24-én órakor tartott képviselő-testületi üléséről M u t a t ó : atj e g y z ő k ö n y v a Csataszög Községi Önkormányzat 2015. november 24-én 08.00 órakor tartott képviselő-testületi üléséről M u t a t ó : Határozat Rendelet Tárgy: 151/2015.(XI.24.) - Napirendek elfogadásáról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 80-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. május 29-én

Részletesebben

54/2015. (VI. 19.) KT.

54/2015. (VI. 19.) KT. JEGYZŐKÖNYV 10 015-18/2015./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. június 19-én de 8,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Hozott rendeletek: - Hozott határozatok: 54/2015. (VI.

Részletesebben

LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V

LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 640-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lesencetomaj Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.szeptember 4-én 7.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, június 25-i ülésére. Az előterjesztést készítette: oktatási referens

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, június 25-i ülésére. Az előterjesztést készítette: oktatási referens ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. június 25-i ülésére Tárgy:Fejlesztő pedagógus alkalmazása Az előterjesztést készítette: Hum József oktatási referens Előterjesztő: dr. Kelemen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Száma: 3117-4/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Intézményfenntartó Társulása 2013. október 30-án /szerdán/ 18.05 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Iktatószám: /2015.

Iktatószám: /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila út. 19. Tel.: 36/ 554-300 Iktatószám: 6054-7/2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. november

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel./Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel./Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 412/30/2013. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel./Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. június 19-én 16,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 16-án megtartott soron kívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 16-án megtartott soron kívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. június 16-án megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Czédly Gyula

Részletesebben

Köszönti a testületi ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a képviselő-testület tagjai közül 4 fő jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

Köszönti a testületi ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a képviselő-testület tagjai közül 4 fő jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. Ügyszám: 11/2-6/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Öcs község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 17.30. órakor megtartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Faluház, Öcs Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa és Kertészsziget Önkormányzat Napközi Otthonos Óvoda Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 841-2/2014. iktatószám 2. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jegyzőkönyv Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009. szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-12/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség és Őcsény Község Önkormányzata

Részletesebben

J E GY Z Ő K Ö NY V. Jegyzőkönyv hitelesítők: ABC sorrendben: dr. Horváth Benedek és Horváth Miklós képviselők.

J E GY Z Ő K Ö NY V. Jegyzőkönyv hitelesítők: ABC sorrendben: dr. Horváth Benedek és Horváth Miklós képviselők. 1 J E GY Z Ő K Ö NY V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 26-án 18:00 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint.

Részletesebben

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2013. október 30-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat,

Részletesebben

A Decs Tesz- Vesz Óvoda Alapító Okiratának módosítása

A Decs Tesz- Vesz Óvoda Alapító Okiratának módosítása Az előterjesztés száma: 95/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2013. május 29-én, 18-órakor megtartandó ülésére A Decs Tesz- Vesz

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Báta Község Önkormányzatának és Sárpilis Község Önkormányzatának. Óvodai ellátására társulási megállapodás

Báta Község Önkormányzatának és Sárpilis Község Önkormányzatának. Óvodai ellátására társulási megállapodás Báta Község Önkormányzatának és Sárpilis Község Önkormányzatának Óvodai ellátására társulási megállapodás Báta és Sárpilis Községek Önkormányzatainak Képviselő testületei, annak érdekében, hogy a Magyarországi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 13-án tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 13-án tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 13-án tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. 30/2014.(II.13.) határozat a Alapító Okiratának módosításáról 1.) Kunszentmárton

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya:

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 1/2013.(I.30.) Rendelet száma: 1/2013.(I.30.) Tárgya: A 139/2012.(XI.28.)

Részletesebben

Szivárvány Óvoda Alapító okirata

Szivárvány Óvoda Alapító okirata Szivárvány Óvoda Alapító okirata - egységes szerkezetben a módosításokkal - Magyargéc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete és Sóshartyán Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére Lengyeltóti Város Önkormányzatának Polgármestere 8693 Lengyeltóti Zrínyi utca 2. Ügyiratszám: 200-4/2014 E l ő t e r j e s z t é s Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 29-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 130-23/2012. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. augusztus 29-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke K ö r ö m K ö z s é g i Önkormányzat Képviselő - testülete 3577 Köröm, Rákóczi u. 11. Tel.: 49/459-821; Fax: 49/459-817 E-mail: korom@korom.hu Szám: 2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Köröm Község Képviselő-testületének2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u. 59. 11-A/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 3-án 19.00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja Csehbánya

Részletesebben

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-21/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. december 28. napján MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 98/2010. (XII.28.) Z1 99/2010.

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 111/2011. (V. 26.) számú. határozata

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 111/2011. (V. 26.) számú. határozata ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. június 30-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben

Tárgyalja a képviselő-testület március 26-i rendkívüli képviselő-testületi ülésén

Tárgyalja a képviselő-testület március 26-i rendkívüli képviselő-testületi ülésén 1./Napirend: Pilisszentkereszti Közösségi Ház és Könyvtár alapító okirat módosítása Előterjesztő: polgármester Tárgyalja a képviselő-testület 2014. március 26-i rendkívüli képviselő-testületi ülésén Előterjesztés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte.

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte. 1 BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 290-61/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 20-án 18,30 órakor kezdődött rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2016. sz. jegyzőkönyve. a augusztus 9 én megtartott rendes üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2016. sz. jegyzőkönyve. a augusztus 9 én megtartott rendes üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 10/2016. sz. jegyzőkönyve a 2016. augusztus 9 én megtartott rendes üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajógalgóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 11-én, 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-33/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés A képviselő-testület 2014. április 29-i ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Alsózsolca Város Önkormányzata a 2. sz. Napköziotthonos Óvodára vonatkozóan pályázatot kíván benyújtani az Integráció

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1. /2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 16-án (kedd) 15: 00 órakor tartott üléséről.

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2014/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.:22-43/2014. Tárgy: A Kiszombori Mikrotérség Karátson Emília Napköziotthonos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 11-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Szám: /2010. J e g y z ő k ö n y v. Készült: Noszlop Községházán, Noszlop község Önkormányzat 2010. május 31-én 16.00 órakor megtartott üléséről.

Szám: /2010. J e g y z ő k ö n y v. Készült: Noszlop Községházán, Noszlop község Önkormányzat 2010. május 31-én 16.00 órakor megtartott üléséről. 1 Noszlop-Oroszi-Doba Községek Körjegyzősége 8456.Noszlop, Dózsa Gy. u. 45. Tel./Fax: 88/505-820, 505-821 Mobil: 06/20-524-2323 E-mail: noszlop@ajkanet.hu Telephely: 8482 Doba, Kossuth u. 10. Tel: 88/502-920,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u. 59. 18-A/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 6-án 18.30 órai kezdettel a Bezi Községházban tartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Kivonat a Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete március 28-ai soros üléséről

Kivonat a Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete március 28-ai soros üléséről Kivonat a Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 28-ai soros üléséről 38/2013.(III.28.) sz. önkormányzati határozat: Tiszavirág Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde Alapító

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. február 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. február 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. február 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: 37/2014.(II.27.) sz. önkormányzati határozat: A Fegyverneki Gyermekélelmezési Konyha Alapító Okiratának

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478. Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 229-3/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. április 26-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens Tárgy: Javaslat a Kazincbarcikai Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezete Alapító Okiratának módosítására Tisztelt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. Szilvai Renáta gazdálkodási ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. Szilvai Renáta gazdálkodási ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 19-én 14.00 órakor kezdődő a Balatonszemesi Községházának tanácskozó termében közösen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata szeptember 24-ei közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata szeptember 24-ei közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata 2009. szeptember 24-ei közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 1. napirendi pont: Előterjesztés az önkormányzati költségvetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott soron következő képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott soron következő képviselő-testületi üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott soron következő képviselő-testületi üléséről. Helye: Kétpó Községi Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 12-i ülésére Tárgy: A Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala alapító okiratának módosítása Előadó : Dr.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/5/2012. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 16-án megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Bognár Zoltán, a bizottság elnökének a távolléte miatt Papp Róbert Tamás bizottsági tag köszönti a megjelenteket, az ülést megnyitja.

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Bognár Zoltán, a bizottság elnökének a távolléte miatt Papp Róbert Tamás bizottsági tag köszönti a megjelenteket, az ülést megnyitja. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Pénzügyi Bizottság 2012.12.10-i üléséről. Helye: Községháza Jelen vannak: Burján Attila János, Papp Róbert Tamás, Gácsi Jánosné, Vízkeleti Lászlóné bizottsági tag, Tatár László polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Napirend előtti esemény

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Napirend előtti esemény J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

JAVASLAT. Intézményi alapító okirat javítására

JAVASLAT. Intézményi alapító okirat javítására P Á S Z T Ó V Á R O S P O L G Á R M E S T E R E 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-12/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről Rendeletek és Határozatok mutatója 11/2013. (IX: 27.) önkormányzati rendelet A lakások és helyiségek bérletéről,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 8/2016.

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 8/2016. K ö r ö m K ö z s é g i Önkormányzat Képviselő-testülete 3577 Köröm, Rákóczi u. 11. Tel.: 49/459-821; Fax: 49/459-817 E-mail: korom@korom.hu Szám: 8/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült: Köröm Község Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2012. szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Járások kialakításával kapcsolatos önkormányzati döntések:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. a Csataszög Községi Önkormányzat szeptember 28-án órakor tartott képviselő-testületi üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. a Csataszög Községi Önkormányzat szeptember 28-án órakor tartott képviselő-testületi üléséről. J e g y z ő k ö n y v a Csataszög Községi Önkormányzat 2015. szeptember 28-án 13.30 órakor tartott képviselő-testületi üléséről M u t a t ó : Határozat Rendelet Tárgy: 130/2015.(IX.28.) 131/2015.(IX.28.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pér Község Önkormányzati Képviselő-testülete a javaslatot 6 igen szavazattal elfogadta, s a következő határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Pér Község Önkormányzati Képviselő-testülete a javaslatot 6 igen szavazattal elfogadta, s a következő határozatot hozta: 382/11 Iktatószám: JEGYZŐKÖNYV Készült: és Nagyszentjános Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 29. napján, Péren a Petőfi Sándor Művelődési Ház, Házasságkötő termében megtartott együttes

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8045 Isztimér, Köztársaság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. június 23-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Pákozd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete A 2012. május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Napirend: 1. Javaslat a közbeszerzési szabályzat elfogadására

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 8/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Készült október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő,

Készült október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő, J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2013. október 09.-én megtartott soronkívüli ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2013. október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

KŐVÁGÓÖRS ÉS KÉKKÚT KÖZSÉGEK ÓVODAI NEVELÉST BIZTOSÍTÓ INTÉZMÉNYFENNTARTÓ TÁRSULÁS SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT PREAMBULUM

KŐVÁGÓÖRS ÉS KÉKKÚT KÖZSÉGEK ÓVODAI NEVELÉST BIZTOSÍTÓ INTÉZMÉNYFENNTARTÓ TÁRSULÁS SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT PREAMBULUM KŐVÁGÓÖRS ÉS KÉKKÚT KÖZSÉGEK ÓVODAI NEVELÉST BIZTOSÍTÓ INTÉZMÉNYFENNTARTÓ TÁRSULÁS SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Kővágóörs község Önkormányzat Képviselő-testülete, Kékkút Község Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/289-1/2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére

5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/289-1/2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére 5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/289-1/2015. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívandó: A Tapolcai Kertvárosi Óvoda

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 1-én 16 órakor megtartott soron kívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 1-én 16 órakor megtartott soron kívüli ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 1-én 16 órakor megtartott soron kívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat a Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtár Alapító

Részletesebben

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-22/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. december 28-án,

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 52/2011. (V. 30.) 53/2011. (V. 30.) 54/2011. (V. 30.) 55/2011. (V. 30.) 56/2011. (V.

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT módosításokkal egységes szerkezetben

ALAPÍTÓ OKIRAT módosításokkal egységes szerkezetben Melléklet ALAPÍTÓ OKIRAT módosításokkal egységes szerkezetben Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. május 3-án elfogadott módosítással egységes szerkezetbe

Részletesebben