J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről."

Átírás

1 373 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó Ferenc Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics János Sárközi Péterné Szin Zoltán képviselők Tóth Andrea jegyző Tanácskozási joggal meghívott: 1.) napirendi pontnál Göndör Gábor a GESZTORHÁZ Bt. ügyvezető igazgatója Zajácz Miklós a Városi Művelődési Központ igazgatója Távolmaradt: Távolmaradását bejelentette: Molnár István Pózer Tamás Pályi Zoltán Tóth Mihály képviselők Farkas Ernő polgármester köszönti a képviselőket, Göndör Gábort, a GESZTORHÁZ Bt. ügyvezető igazgatóját. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 10 fő képviselő jelen van.

2 374 Farkas Ernő a jegyzőkönyv hitelesítőnek Sárközi Péterné és Szin Zoltán képviselőket jelöli ki. Ezt követően Farkas Ernő polgármester javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat tárgyalja meg a Képviselő-testület. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal az alábbi napirendi pontok tárgyalását fogadta el. 1.) Városi Művelődési Központ átalakítására, bővítésére vonatkozóan lefolytatott egyszerű közbeszerzési eljárásról döntés. 2.) A háziorvosi központi ügyeleti feladatok ellátása tárgyában kötött társulási megállapodás módosítása. 3.) Együttműködési megállapodás kötése. 4.) Az önkormányzat intézményeiben megvalósuló álláshelyek megszüntetése. 1. napirendi pont: Városi Művelődési Központ átalakítására, bővítésére vonatkozóan lefolytatott egyszerű közbeszerzési eljárásról döntés. A GESZTORHÁZ Bt. összegzése és a határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. Hozzászólások: Göndör Gábor a GESZTORHÁZ Bt. ügyvezető igazgatója: Tájékoztatom a Képviselő-testületet arról, hogy a közbeszerzési bizottság megvizsgálta a Városi Művelődési Központ átalakítására, bővítésére beérkezett ajánlatokat, melyet az ajánlatok elbírálásáról szóló összegzés tartalmaz. A bizottság javasolja, hogy a Képviselő-testület nyertes ajánlattevőként a Rakamazi Városüzemeltetési Nonprofit KHT-t jelölje ki.

3 375 Héri Viktor: A Városgazdálkodási Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. Nádasdi Frida: A Pénzügyi Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: Rakamaz Város Önkormányzatának 215/2008. (IX.30.) KT. h a t á r o z a t a Városi Művelődési Központ átalakítására, bővítésére vonatkozóan lefolytatott egyszerű közbeszerzési eljárásról döntés A Képviselő-testület 1.) Megállapítja, hogy a Városi Művelődési Központ átalakítására, bővítésére vonatkozóan lefolytatott egyszerű közbeszerzési eljárás eredményes volt. Az ajánlattételi felhívásban meghatározott határidő lejártáig kettő ajánlattevő nyújtotta be ajánlatát. 2.) Kijelöli nyertes ajánlattevőként a Rakamazi Városüzemeltetési Nonprofit KHT-t (4465 Rakamaz, Kossuth út 5.) aki Ft + ÁFA ajánlati árral pályázott. 3.) Megállapítja, hogy a MOLIÉP Bt. (3910 Tokaj, Váradi u. 11.) benyújtott ajánlata a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény 88. (1) bekezdésének f.) pontja alapján érvénytelennek minősül. 4.) Felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a vállalkozási szerződést megkösse. A határozatról értesül: 1.) Rakamazi Városüzemeltetési Nonprofit KHT Rakamaz, Kossuth út 5. 2.) MOLIÉP Bt Tokaj, Váradi u ) GESZTORHÁZ Bt Újhartyán, Monori u ) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 5.) Polgármesteri Hivatal Építésügyi Iroda 6.) Belső ellenőr 7.) Könyvvizsgáló

4 napirendi pont: A háziorvosi központi ügyeleti feladatok ellátása tárgyában kötött társulási megállapodás módosítása. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: A tegnapi nap folyamán egyeztetést folytattam Tiszanagyfalu és Timár községek polgármestereivel a háziorvosi központi ügyeleti feladatok ellátása tárgyában kötött társulási megállapodás módosításáról. A polgármesterekkel abban állapodtunk meg, hogy a évre vonatkozó költség az előző évihez képest 20 %-kal csökkentésre kerül, amennyiben a Képviselő-testület elfogadja a társulási megállapodás módosítását. Ezzel a csökkentéssel a társulást egybe tudjuk tartani. Hozzászólás: Nádasdi Frida: A Pénzügyi Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: Rakamaz Város Önkormányzatának 216/2008. (IX.30.) KT. határozata a háziorvosi központi ügyeleti feladatok ellátása tárgyában kötött társulási megállapodás módosítása A Képviselő-testület 1.) A 120/2005. (X.27.) KT. határozattal jóváhagyott háziorvosi központi ügyeleti feladatok ellátásáról szóló társulási megállapodás (továbbiakban: társulási megállapodás) 7.) pontját az alábbiak szerint módosítja: 7.) A megbízott és megbízók megállapodnak abban, hogy a háziorvosi központi ügyelet költségeit elsősorban az OEP által biztosított állami finanszírozásból kell fedezni, melynek vetítési alapja (jogszabályi rendelkezéstől függően) a települési önkormányzatok ellátási körzetébe tartozó lakosok száma, illetve az ellátott egészségügyi szolgáltatások összetétele.

5 377 A finanszírozás összegét meghaladó költségeket a megbízott és megbízók közösen kötelesek fedezni. A háziorvosi központi ügyeleti ellátás biztosításához szükséges költségeket a megbízók a megbízott részére évben az alábbiak szerint fizetik meg: Timár Község Önkormányzata: Ft-ot, Tiszanagyfalu Község Önkormányzata: Ft-ot, Szabolcs Község Önkormányzata: Ft-ot. A megbízók az őket terhelő költségeket négy egyenlő részletben minden negyedév végéig, a megbízott részére, az általa megjelölt számlára történő utalással fizetik meg. A megbízók és a megbízott a költségek összegét évente, szeptember 30. napjáig felülvizsgálják. 2.) A társulási megállapodást egyebekben nem változtatja meg. 3.) Felhatalmazza a polgármestert a társulási megállapodás módosításának aláírására. A határozatról értesül: 1.) Tiszanagyfalu Község Önkormányzata 2.) Timár Község Önkormányzata 3.) Szabolcs Község Önkormányzata 4.) Tiszavasvári Többcélú Kistérségi Társulás 5.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 6.) Belső ellenőr 7.) Könyvvizsgáló 3. napirendi pont: Együttműködési megállapodás kötése. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: Az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ, Nyíregyházi Kirendeltség és Szolgáltató Központ azzal kereste meg az önkormányzatot, hogy a településen szeretne egy kihelyezett ügyfélszolgálatot működtetni. A kihelyezett ügyfélszolgálat megvalósítása a településen élő, álláskeresési támogatásban nem részesülő álláskeresők helyben történő kiszolgálását tenné lehetővé.

6 378 Az ellátottakat három havonta itt helyben fogadnák, így nem kellene a regisztráció miatt Nyíregyházára utazniuk. Az első ügyfélfogadás október 15-én lenne. Javaslom a Képviselő-testületnek az együttműködési megállapodás megkötését. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: A Képviselő-testület Rakamaz Város Önkormányzatának 217/2008. (IX.30.) KT. határozata együttműködési megállapodás kötése 1.) Dönt arról, hogy Rakamaz Város Önkormányzata (4465 Rakamaz, Szent István út 116.) együttműködési megállapodást köt az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ, Nyíregyházi Kirendeltség és Szolgáltató Központtal (4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.) Kihelyezett Ügyfélszolgálat megvalósítása, a településen élő álláskeresési támogatásban nem részesülő álláskeresők helyben történő kiszolgálása érdekében. Az együttműködési megállapodás további célja a munkaerő-piaci helyzetről való információnyújtás, munkáltatói fórumok szervezése, tartása, a munkáltatói kapcsolattartás minőségének emelése. 2.) Felhatalmazza a polgármestert az együttműködési megállapodás aláírására. A határozatról értesül: 1.) Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ Nyíregyházi Kirendeltség és Szolgáltató Központ 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. 2.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 3.) Belső ellenőr 4.) Könyvvizsgáló 4. napirendi pont: Az önkormányzat intézményeiben megvalósuló álláshelyek megszüntetése. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van.

7 379 Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: A Képviselő-testület döntött arról, hogy az önkormányzat intézményeinél évben létszámcsökkentést hajt végre. A Polgármesteri Hivatalban a hivatalsegédi álláshelyet október 1. napjától meg kívánjuk szüntetni és a kézbesítési feladatokat a Rakamazi Városüzemeltetési Nonprofit KHT. útján kívánjuk ellátni. Ezzel a létszámcsökkentéssel a Polgármesteri Hivatal a következő évtől megtakarítást tud elérni. Hozzászólás: Nádasdi Frida: A Pénzügyi Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: A Képviselő-testület Rakamaz Város Önkormányzatának 218/2008. (IX.30.) KT. határozata az önkormányzat intézményeiben megvalósuló álláshelyek megszüntetése Megállapítja, hogy az önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról szóló 215/2007. (XI.29.) KT. határozatával döntött arról, hogy az önkormányzat intézményeinél évben létszámcsökkentést hajt végre, mely döntését jelen határozatban megerősíti az alábbiak szerint: A Polgármesteri Hivatalban 1 hivatalsegédi álláshelyet (1 fő) szüntet meg október 1. napjától. A határozatról értesül: 1.) Polgármesteri Hivatal 2.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 3.) Belső ellenőr 4.) Könyvvizsgáló

8 380 Bejelentés: Zajácz Miklós a Városi Művelődési Központ igazgatója: Az idén is megrendezésre kerül a Jonagold Almafesztivál és Vásár rendezvényünk. A rendezvény keretében október 10-én az Idősek Napja kerül megtartásra, melyen az önkormányzat vendégül látja a város idős lakóit. Október 11-én a Cormorán Sporthorgász és Természetvédő Egyesület horgászversenyt rendez. Október 12-én kerül megrendezésre az Almafesztivál és Vásár, melynek műsora 100 %-osan le van szervezve. Három egyesület jelentkezett eddig almakompozícióval. Hat civil szervezet szeretne megjelenni a kiállítók között, illetve több cég is jelezte részvételi szándékát. A rendőrséggel a kapcsolatot felvettük, a rendezvényt biztosítani fogják. A polgárőrség is vállalta, hogy jelenlétükkel biztosítják a rendezvény biztonságos lebonyolítását. Ezt követően Farkas Ernő polgármester az ülést bezárta. K.m.f. Farkas Ernő polgármester Tóth Andrea jegyző Sárközi Péterné Szin Zoltán jegyzőkönyv-hitelesítők

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van. 252 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 7. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Molnár István

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 306 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. október 21. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 9 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának augusztus 25. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának augusztus 25. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. augusztus 25. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a Pénzügyi Bizottság elnöke, Héri Viktor, Tóth Mihály, Rudolf Károlyné a Pénzügyi Bizottság tagjai,

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 12 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 12 fő képviselő jelen van. 52 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. február 23. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Héri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének május 18-án megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének május 18-án megtartott rendkívüli üléséről. 167 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. május 18-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 3. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a 2008. szeptember 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Tóth István bizottság tagok, Palsics János bizottsági tag a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth Andrea jegyző,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 04-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 04-én megtartott rendkívüli üléséről. 313 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 04-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Dargó Ferenc Héri Viktor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 10. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 10. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. november 10. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a Pénzügyi Bizottság elnöke, Héri Viktor, Tóth Mihály, Rudolf Károlyné, Kornis Tibor a Pénzügyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. szeptember 10. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. szeptember 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János bizottsági tag, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester,

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 6 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 6 fő képviselő jelen van. 330 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. november 8. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Palsics János

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2008. május 28. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna Palsics János Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának május 25. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának május 25. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. május 25. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a bizottság elnöke, Héri Viktor a bizottság tagja, Távolmaradt: Távolmaradását bejelentette: Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. június 26. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Hercegfalvi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének június 30-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének június 30-án megtartott üléséről. 241 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2008. június 30-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó Ferenc Héri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a bizottság elnöke, Héri Viktor a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának január 31. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának január 31. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. január 31. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 103 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. március 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Hercegfalvi Frida Héri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. április 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Palsics János, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 28-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 28-án megtartott üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2008. január 28-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Héri Viktor Molnár

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics János Pályi Zoltán Pirint Andrásné képviselők. Kovácsné Pallai Valéria jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics János Pályi Zoltán Pirint Andrásné képviselők. Kovácsné Pallai Valéria jegyző 114 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. március 12. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 5 fő képviselő jelen van.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 5 fő képviselő jelen van. 151 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. május 16. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Héri Viktor Hercegfalvi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 13. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 13. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. november 13. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a Pénzügyi Bizottság elnöke, Héri Viktor, Rudolf Károlyné a Pénzügyi Bizottság tagjai, Farkas Ernő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 28. napján 7 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba bizottsági

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának október 28. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának október 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. október 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna, Palsics János, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kulturális, Oktatási és Sport Bizottságának 2011. április 26. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Cseh Béla a bizottság elnöke, Pirint Andrásné, Rudolf Károlyné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 217 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. július 26-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának március 31. napján megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának március 31. napján megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2008. március 31. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János Jakab Magdolna Palsics János bizottsági tagok, Távolmaradt: Tóth Andrea jegyző

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné Pallai Valéria

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 98 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. március 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Palsics János

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 492 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. december 4. napján 15 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 424 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. november 5. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Bodnár László polgármester Fotta Csaba Krausz Csaba Sárközi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. november 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János, Jakab Magdolna a bizottság tagjai, Farkas Ernő polgármester, Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. június 5. napján 8 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének 2012. április 23. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Kék János elnök Pózer Tamás elnökhelyettes Bón Ferenc

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van. 236 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. augusztus 12. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 282 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. augusztus 25-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 4. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba,

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 399 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. október 21. napján megtartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Bodnár László polgármester Fotta Csaba Krausz Károly Csaba Sárközi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 7. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. október 21. napján 8 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba bizottsági tag,

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 10 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 10 fő képviselő jelen van. 270 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. augusztus 05-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 313 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. október 9. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Hercegfalvi Frida Héri Viktor

Részletesebben

Szám: /2015. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 25. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: /2015. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 25. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 137-15/2015. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 25. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívott: 1.) napirendi pontnál Dr. Várady Gergely ügyvéd a Dr. Várady Ügyvédi Iroda képviseletében.

Tanácskozási joggal meghívott: 1.) napirendi pontnál Dr. Várady Gergely ügyvéd a Dr. Várady Ügyvédi Iroda képviseletében. 73 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. március 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 94 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. április 9. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Cseh Béla Dargó Ferenc

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 456-20/2013.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2013. október 11-én (pénteken) 10 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről H A T Á R

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. április

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 93/2014.(IX.09.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

15/2017. (XI.14.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 14-én megtartott rendkívüli üléséről

15/2017. (XI.14.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 14-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2017. (XI.14.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 14-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. október 9. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba bizottsági tag,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 13-án 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.: 622 12/2013. Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 22 én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

1. Döntés Kőszeg Város és Térsége Társulása megszüntetéséről Előterjesztő: Szél Józsefné polgármester

1. Döntés Kőszeg Város és Térsége Társulása megszüntetéséről Előterjesztő: Szél Józsefné polgármester Szám: V/94-15/2017. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 23-án 7,45 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 18. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testülete 2010. november 23-i ülésére Tanulói laptop program bevezetése

Részletesebben

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének május 19-én kor megtartott rendkívüli testületi üléséről.

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének május 19-én kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 19-én 08 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. tárgysorozata: határozata: 37 rendelete: TÁRGYSOROZAT 1. Döntéshozatal közbeszerzésekkel

Részletesebben

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete J e g y z ő k ö n y v Készült Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. június 22-i rendkívüli n y i l v á n o s üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 15. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz Csaba,

Részletesebben

2014. évi. 28. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 28. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 28. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-13/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 15. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 21. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 6-án 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 6-án 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 4/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. március 6-án 17,30 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne: Eplény Közösségi Ház Jelen vannak: Fiskál János polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének december 17. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének december 17. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2009. december 17. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bón Ibolya elnök Kék János elnökhelyettes Anderka Pálné Bón Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-16/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A

T Á R G Y S O R O Z A T A Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2009. augusztus 7- i rendkívüli ülésének a. tárgysorozata b. jegyzőkönyve: c. határozata: 190. T Á R G Y S O R O Z A T A Napirend: l.) Nagyhalász Város

Részletesebben

s z e p t e m b e r 9 - é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

s z e p t e m b e r 9 - é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-6/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 27-én, 17

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 13 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 13 fő képviselő jelen van. 381 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. szeptember 29-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 121 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. május 11. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. július 30-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 588-1/2012. a./ jegyzőkönyve. b.

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. július 30-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 588-1/2012. a./ jegyzőkönyve. b. Bököny Község Képviselő-testülete 2012. július 30-i rendkívüli üléséről Ikt. szám: 588-1/2012. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (103-104/2012.) TÁRGYSOROZAT 1) Épületenergetikai fejlesztések

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. október 31.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. október 31-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013.

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013. Bököny Község Képviselő-testülete 2013. november 28-i rendkívüli üléséről Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: 120-122/2013. TÁRGYSOROZAT 1) Döntés az Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó infrastrukturális

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-12/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 6-án /szerdán/ 18 órai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. február 9. napján 10 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben