J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 121 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének május 11. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics János Pályi Zoltán Pirint Andrásné képviselők Dr. Tóth Andrea jegyző Farkas Ernő polgármester köszönti a képviselőket és a jelenlévőket. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. Farkas Ernő a jegyzőkönyv hitelesítőnek Cseh Béla és Nádasdi Frida képviselőket jelöli ki. Ezt követően Farkas Ernő polgármester javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat tárgyalja meg a Képviselő-testület. 7 igen szavazattal az alábbi napirendi pontok tárgyalását fogadta el. 1.) Önálló nevelési intézmény létrehozásához szakértői vélemény elkészítése. 2.) Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázat benyújtása és megvalósítása.

2 122 3.) Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázat elkészítésére beérkezett ajánlat megtárgyalása. 4.) Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP-6.1.2/11/1) elnevezésű pályázat benyújtása és megvalósítása. 5.) Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP-6.1.2/11/1) elnevezésű pályázat elkészítésére és projektmenedzsment tevékenység ellátására beérkezett ajánlat megtárgyalása. 6.) Projektmenedzser alkalmazása. 7.) Szociális vezető alkalmazása. 8.) Projektasszisztens megbízása. 9.) Pénzügyi vezető megbízása. 10.) Makita gyártmányú fűnyíró kistraktor megvásárlása. 1. napirendi pont: Önálló nevelési intézmény létrehozásához szakértői vélemény elkészítése. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal közoktatási szakértő kijelölésére vonatkozó javaslata és a határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van.

3 123 Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: a 40/2012. (III.09.) KT. határozatával döntött arról, hogy a 2012/2013-as nevelési évtől kezdődően óvodát, mint szakmailag önálló nevelési intézményt hoz létre. Tekintettel arra, hogy településünkön az óvodai nevelés jelenleg az Erzsébet Királyné Oktatási és Nevelési Intézmény keretein belül működik, ezért az önálló nevelési intézmény létrehozásához az iskola átszervezése szükséges. A közoktatásról szóló törvény rendelkezései szerint a közoktatási intézmény átszervezésével kapcsolatos intézkedések véleményezése céljából közoktatási szakértő véleményét kell beszerezni. A Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Kormányhivatal az intézmény átszervezésével kapcsolatos intézkedések véleményezése céljából, a megalapozott szakmai döntés érdekében Dr. Antal Attiláné közoktatási szakértőt javasolta megbízni. H o z z á s z ó l á s o k : Cseh Béla: A Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 71/2012. (V.11.) KT. önálló nevelési intézmény létrehozásához szakértői vélemény elkészítése 1.) A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal által az Erzsébet Királyné Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Szakiskola átszervezésével kapcsolatos intézkedések véleményezése céljából közoktatási szakértő kijelölésére tett javaslatot megtárgyalta, azt elfogadja.

4 124 2.) Dr. Antal Attiláné (4400 Nyíregyháza, Család u. 43. II/7.) közoktatási szakértőt megbízza az átszervezéshez szükséges szakértői vélemény elkészítésével. 3.) A szakértői vélemény elkészítésére 80 eft összeget biztosít az önkormányzat évi költségvetésben a dologi kiadások terhére. 4.) Felhatalmazza a polgármestert a megbízási szerződés aláírására. A határozatról értesülnek: 1.) Dr. Antal Attiláné 4400 Nyíregyháza, Család u. 43. II/7. 2.) Erzsébet Királyné Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Szakiskola 3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 4.) Belső ellenőr 5.) Könyvvizsgáló 2. napirendi pont: Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázat benyújtása és megvalósítása. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: A pályázat benyújtásával a foglalkoztatás rugalmasságának növelésére nyílik lehetőség a munka és a magánélet összeegyeztetése érdekében. A megvalósítani kívánt pályázathoz önerő biztosítása nem szükséges. H o z z á s z ó l á s o k : Héri Viktor: A Városgazdálkodási Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta:

5 125 72/2012. (V.11.) KT. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázat benyújtása és megvalósítása 1.) Kifejezi szándékát, hogy a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázatot benyújtja és megvalósítja. 2.) Megállapítja, hogy a megvalósítani kívánt pályázathoz önerő biztosítása nem szükséges. 3.) Felkéri a polgármestert, hogy gondoskodjon a pályázat elkészítéséről és határidőben történő benyújtásáról. Határidő: május 31. Felelős: polgármester A határozatról értesül: 1.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 2.) Belső ellenőr 3.) Könyvvizsgáló 3. napirendi pont: Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázat elkészítésére beérkezett ajánlat megtárgyalása. A PUBLICITAS CONSULTING KFT. ajánlata és a határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van.

6 126 H o z z á s z ó l á s o k : Héri Viktor: A Városgazdálkodási Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 73/2012. (V.11.) KT. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázat elkészítésére beérkezett ajánlat megtárgyalása 1.) A PUBLICITAS CONSULTING KFT. (4400 Nyíregyháza, Ér u. 27.) által a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések Rugalmas munkahelyek (kódszám: TÁMOP /7) elnevezésű pályázat elkészítésére tett ajánlatot megtárgyalta, azt elfogadja. 2.) Az 1.) pontban meghatározott pályázat elkészítéséhez szükséges forrást, Ft összeget az önkormányzat évi költségvetésében a dologi kiadások terhére biztosítja. 3.) Felhatalmazza a polgármestert a vállalkozási szerződés aláírására. A határozatról értesül: 1.) PUBLICITAS CONSULTING KFT Nyíregyháza, Ér u ) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 3.) Belső ellenőr 4.) Könyvvizsgáló

7 napirendi pont: Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP /11/1) elnevezésű pályázat benyújtása és megvalósítása. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: A pályázat célja az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták elterjedésének ösztönzése, az egészségfejlesztés területén minél több közösségi program elterjesztése, valamint az életminőség javítása. A megvalósítani kívánt pályázathoz önerő biztosítása nem szükséges. H o z z á s z ó l á s o k : Héri Viktor: A Városgazdálkodási Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 74/2012. (V.11.) KT. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP-6.1.2/11/1) elnevezésű pályázat benyújtása és megvalósítása 1.) Kifejezi szándékát, hogy a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP-6.1.2/11/1) elnevezésű pályázatot benyújtja és megvalósítja.

8 128 2.) Megállapítja, hogy a megvalósítani kívánt pályázathoz önerő biztosítása nem szükséges. 3.) Felkéri a polgármestert, hogy gondoskodjon a pályázat elkészítéséről és határidőben történő benyújtásáról. Határidő: május 22. Felelős: polgármester A határozatról értesül: 1.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 2.) Belső ellenőr 3.) Könyvvizsgáló 5. napirendi pont: Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP /11/1) elnevezésű pályázat elkészítésére és projektmenedzsment tevékenység ellátására beérkezett ajánlat megtárgyalása. A Komplex Vállalkozásfejlesztési Központ ajánlata és a határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. H o z z á s z ó l á s o k : Héri Viktor: A Városgazdálkodási Bizottság a határozat-tervezetet elfogadásra javasolja. 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 75/2012. (V.11.) KT. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP-6.1.2/11/1) elnevezésű pályázat elkészítésére és projektmenedzsment tevékenység ellátására beérkezett ajánlat megtárgyalása

9 129 1.) A Komplex Vállalkozásfejlesztési Központ (4032 Debrecen, Görgey utca 10.) által a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok lokális színterek (kódszám: TÁMOP-6.1.2/11/1) elnevezésű pályázat elkészítésére és projektmenedzsment tevékenység ellátására tett ajánlatot megtárgyalta, azt elfogadja. 2.) Az 1.) pontban meghatározott pályázat elkészítéséhez szükséges forrást, Ft+ÁFA összeget, azaz Ft-ot az önkormányzat évi költségvetésében a dologi kiadások terhére biztosítja. 3.) Megállapítja, hogy a projektmenedzsment tevékenység ellátásához saját forrás biztosítása nem szükséges. 4.) Felhatalmazza a polgármestert a vállalkozási szerződés aláírására. A határozatról értesül: 1.) Komplex Vállalkozásfejlesztési Központ 4032 Debrecen, Görgey utca ) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 3.) Belső ellenőr 4.) Könyvvizsgáló 6. napirendi pont: Projektmenedzser alkalmazása. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: Rakamaz Város Önkormányzata a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért elnevezéssel pályázatot nyújtott be, amely kedvező elbírálásban részesült. Az önkormányzat a pályázat keretében projektmenedzser és szociális vezető alkalmazását, valamint projektasszisztens és pénzügyi vezető megbízását vállalta. Javaslom a Képviselő-testületnek az alkalmazásokra és a megbízásokra készült határozat-tervezetek elfogadását.

10 130 H o z z á s z ó l á s : 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 76/2012. (V.11.) KT. projektmenedzser alkalmazása 1.) Megállapítja, hogy Rakamaz Város Önkormányzata a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért (pályázati azonosító: TÁMOP / ) elnevezéssel pályázatot nyújtott be, amely kedvező elbírálásban részesült. Megállapítja továbbá, hogy az önkormányzat a pályázat keretében projektmenedzseri feladatok ellátását vállalta. 2.) Rakamaz Város Önkormányzatánál a projektmenedzseri feladatok ellátására Papp János (sz.: Gyula, , an.: Vámos Róza) 4465 Rakamaz, Liliom út 4. szám alatti lakost alkalmazza május 15. napjától november 15. napjáig. 3.) A projektmenedzser feladatkörét az alábbiak szerint határozza meg: a projekt integrált irányítása, a Projekt Irányító Bizottság havi rendszerességgel rendkívüli esetben azonnali hatállyal történő tájékoztatása, a konzorciumi és partnerségi ülések szervezésében való részvétel, a Támogatási Szerződésben meghatározott jelentési feladatok ellátása és beszámolás a Közreműködő Szervezet felé, a kommunikációs feladatok szervezésében való részvétel, felelősségvállalás a vállalkozási szerződések megkötéséért, valamint az abban foglaltak teljesüléséért, a projektiroda munkájának koordinálása, a projekt nagyságára és komplexitására tekintettel a projektmenedzsment tevékenység szakmai támogatása, valamint a célok és az elért eredmények nyomon követése,

11 131 a projekt tervezett időarányos előrehaladásának, a konzorcium megvalósításának, a tevékenységek megfelelő dokumentálásának, a beszámolási, valamint az elszámolási dokumentumok formai és minőségi szempontjai betartásának nyomon követése, a projekt kitűzött céljai előrehaladásának folyamatos ellenőrzése, a projekt szerinti tevékenységek tervszerű végrehajtása, a határidők betartásának figyelemmel kísérése, ennek érdekében monitoring és kontrolling rendszer működtetése, kockázatmenedzsment tevékenységek végzése, beszerzések lebonyolítása, a biztonságos projektműködés biztosítása a projektalapító dokumentumban foglaltak szerint, projektszervezet kialakítása, azt követően erőforrás-gazdálkodás, a projekt tevékenységeinek ellenőrzése, valamint likviditásának támogatása, az 1. komponens vezetőjével való kapcsolattartás, a partnerség biztosítása, a szakmai vezető munkájának adminisztratív és ügyviteli jellegű támogatása, a kifizetési kérelmek összeállításában való részvétel, projekt-előrehaladási jelentések elkészítése. 4.) A projektmenedzser munkabérét bruttó Ft/hó összegben állapítja meg. 5.) Megállapítja, hogy a projektmenedzser munkabérét és az azt terhelő járulékokat a pályázat összköltsége tartalmazza, ezért ahhoz további forrás biztosítása nem szükséges. 6.) Felhatalmazza a polgármestert a munkaszerződés aláírására. A határozatról értesül: 1.) Papp János 4465 Rakamaz, Liliom út 4. 2.) Polgármesteri Hivatal Építésügyi és Városfejlesztési Iroda 3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 4.) Belső ellenőr 5.) Könyvvizsgáló 7. napirendi pont: Szociális vezető alkalmazása. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van.

12 132 H o z z á s z ó l á s : 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 77/2012. (V.11.) KT. szociális vezető alkalmazása 1.) Megállapítja, hogy Rakamaz Város Önkormányzata a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért (pályázati azonosító: TÁMOP / ) elnevezéssel pályázatot nyújtott be, amely kedvező elbírálásban részesült. Megállapítja továbbá, hogy az önkormányzat a pályázat keretében szociális vezetői feladatok ellátását vállalta. 2.) Rakamaz Város Önkormányzatánál a szociális vezetői feladatok ellátására Nagy Henrietta (sz.: Nyíregyháza, , an.: Szántai Ágota) 4400 Nyíregyháza, Szalag u /14. szám alatti lakost alkalmazza május 15. napjától november 15. napjáig. 3.) A szociális vezető feladatkörét az alábbiak szerint határozza meg: a projekt megvalósulása során biztosított szociális munka koordinálása, szakmai összehangolása, valamint a szervezési feladatok ellátása, a feladat ellátására vonatkozó jogszabályok és szakmai szabályok érvényre juttatása, az esetmegbeszélések szakmai lebonyolításának koordinálása, a projektben résztvevő 1 fő szociális munkás, valamint a 10 fő mentor szakszerű feladatellátásának biztosítása, a szociális kerekasztal megbeszéléseken való részvétel és az elhangzottakról visszacsatolás nyújtása a szakmai vezető és a projektmenedzser számára,

13 133 az akcióterületen megjelenő szociálpolitikai ellátórendszer megismerése, az intézményekkel kapcsolatfelvétel kezdeményezése, valamint munkakapcsolat kiépítése, a célcsoporttal való rendszeres kapcsolattartás, az esetlegesen felmerülő szakmai problémák, valamint ellátotti panaszok megoldására alternatívák kidolgozása, krízishelyzet esetén szakmai segítség nyújtása, az 1 fő szociális munkás és a 10 fő mentor által készített iratanyag rendszeres ellenőrzése, a dokumentációk (pl. fejlesztési-, szolgáltatási-, cselekvési terv, előrehaladási napló, stb.) aláírása, az elvégzett feladatokról írásos beszámoló készítése a szakmai vezető és a projektmenedzser számára. 4.) A szociális vezető munkabérét bruttó Ft/hó összegben állapítja meg. 5.) Megállapítja, hogy a szociális vezető munkabérét és az azt terhelő járulékokat a pályázat összköltsége tartalmazza, ezért ahhoz további forrás biztosítása nem szükséges. 6.) Felhatalmazza a polgármestert a munkaszerződés aláírására. A határozatról értesül: 1.) Nagy Henrietta 4400 Nyíregyháza, Szalag u /14. 2.) Polgármesteri Hivatal Építésügyi és Városfejlesztési Iroda 3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 4.) Belső ellenőr 5.) Könyvvizsgáló 8. napirendi pont: Projektasszisztens megbízása. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. H o z z á s z ó l á s : 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta:

14 134 78/2012. (V.11.) KT. projektasszisztens megbízása 1.) Megállapítja, hogy Rakamaz Város Önkormányzata a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért (pályázati azonosító: TÁMOP / ) elnevezéssel pályázatot nyújtott be, amely kedvező elbírálásban részesült. Megállapítja továbbá, hogy az önkormányzat a pályázat keretében projektasszisztensi feladatok ellátását vállalta. 2.) Rakamaz Város Önkormányzatánál a projektasszisztensi feladatok ellátásával Kőmíves Anna (sz.: Tirgu-Mures (Marosvásárhely), , an.: Baroa Szilvia Gabriella) 4465 Rakamaz, Árpád u. 12. szám alatti lakost bízza meg május 15. napjától november 15. napjáig. 3.) A projektasszisztens feladatkörét az alábbiak szerint határozza meg: a projekt megvalósítása során az adminisztrációs munka koordinálása, szakmai összehangolása, valamint szervezési és kapcsolattartási feladatok ellátása, a projekttel kapcsolatos pénzügyi és szakmai beszámolók előkészítése, a projektmegvalósítók közötti kapcsolattartás, a projekt megvalósítását segítő szervezetekkel való együttműködés, a projekt megvalósítása érdekében tartott megbeszélések jegyzőkönyvének vezetése, a projekt adminisztrációs nyilvántartásainak vezetése, a végzett feladatokról írásos beszámoló készítése a szakmai vezető és a projektmenedzser számára. 4.) A projektasszisztens megbízási díját bruttó Ft/hó összegben állapítja meg. 5.) Megállapítja, hogy a projektasszisztens megbízási díját és az azt terhelő járulékokat a pályázat összköltsége tartalmazza, ezért ahhoz további forrás biztosítása nem szükséges. 6.) Felhatalmazza a polgármestert a megbízási szerződés aláírására.

15 135 A határozatról értesül: 1.) Kőmíves Anna 4465 Rakamaz, Árpád u ) Polgármesteri Hivatal Építésügyi és Városfejlesztési Iroda 3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 4.) Belső ellenőr 5.) Könyvvizsgáló 9. napirendi pont: Pénzügyi vezető megbízása. A határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. H o z z á s z ó l á s : 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 79/2012. (V.11.) KT. pénzügyi vezető megbízása 1.) Megállapítja, hogy Rakamaz Város Önkormányzata a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért (pályázati azonosító: TÁMOP / ) elnevezéssel pályázatot nyújtott be, amely kedvező elbírálásban részesült. Megállapítja továbbá, hogy az önkormányzat a pályázat keretében pénzügyi vezetői feladatok ellátását vállalta. 2.) Rakamaz Város Önkormányzatánál a pénzügyi vezetői feladatok ellátásával Boros Szilvia (sz.: Szentes, , an.: Czakó Mária) 1012 Budapest 01., Logodi u /a. szám alatti lakost bízza meg május 15. napjától november 15. napjáig.

16 136 3.) A pénzügyi vezető feladatkörét az alábbiak szerint határozza meg: a projekt pénzügyi irányítása, a projekt költségvetésének nyomon követése, a projekt megvalósítása során a pénzügyi teljesítések biztosítása, a pénzügyi folyamatok menedzselése, valamint az elszámolások és jelentések elkészítése, a könyvelővel, a könyvvizsgálóval és a projektmenedzserrel való kapcsolattartás, a Közreműködő Szervezet pénzügyi ellenőrzéseinek menedzselése, az ehhez szükséges dokumentumok, valamint az esetleges hiánypótlások elkészítése, a számlák nyilvántartásának és az egyéb könyvelési dokumentumoknak a rendelkezésre bocsátása, a likviditás, a projekt cash flow terve, valamint a projekt megvalósítása folyamatos nyomon követésének biztosítása, a kifizetési kérelmek (kérelem, kapcsolódó számlák, egyéb dokumentumok, stb.) összeállítása és benyújtása, a projektben résztvevők együttműködésének biztosítása (különös tekintettel az információáramlásra), tevékenységének teljes körű dokumentálása, a projekt előrehaladási és záró jelentéseinek elkészítése a szakmai vezetővel és a projektmenedzserrel együttműködve. 4.) A pénzügyi vezető megbízási díját bruttó Ft/hó összegben állapítja meg. 5.) Megállapítja, hogy a pénzügyi vezető megbízási díját és az azt terhelő járulékokat a pályázat összköltsége tartalmazza, ezért ahhoz további forrás biztosítása nem szükséges. 6.) Felhatalmazza a polgármestert a megbízási szerződés aláírására. A határozatról értesül: 1.) Boros Szilvia 1012 Budapest 01., Logodi u /a. 2.) Polgármesteri Hivatal Építésügyi és Városfejlesztési Iroda 3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 4.) Belső ellenőr 5.) Könyvvizsgáló

17 napirendi pont: Makita gyártmányú fűnyíró kistraktor megvásárlása. A Rakamazi Tisza-part Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság ajánlata és a határozat-tervezet a jegyzőkönyvhöz csatolva van. Farkas Ernő polgármester szóbeli előterjesztése: A településtisztasági feladatok maradéktalan ellátása érdekében az önkormányzatnak szüksége lenne egy fűnyíró beszerzésére. A Rakamazi Tiszapart Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaságnak van egy fűnyírója, amely nincs teljesen kihasználva, ezért azt megvételre ajánlotta fel az önkormányzatnak. H o z z á s z ó l á s : 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 80/2012. (V.11.) KT. Makita gyártmányú fűnyíró kistraktor megvásárlása 1.) A Rakamazi Tisza-part Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság (4465 Rakamaz, Szent István út 116.) /a továbbiakban: Kft./ képviseletében Papp János ügyvezető igazgató által a Kft. tulajdonában lévő Makita gyártmányú fűgyűjtős, önjáró fűnyíró kistraktor értékesítésére tett ajánlatot megtárgyalta, azt elfogadja. 2.) Az 1.) pontban megjelölt kistraktort Ft, azaz háromszázezer forint vételárért megvásárolja, mely összeget az önkormányzat évi költségvetésében a dologi kiadások terhére biztosítja. 3.) Felhatalmazza a polgármestert az adásvételi szerződés aláírására.

18 138 A határozatról értesül: 1.) Rakamazi Tisza-part Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 4465 Rakamaz, Szent István út ) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda 3.) Belső ellenőr 4.) Könyvvizsgáló Ezt követően Farkas Ernő polgármester az ülést bezárta. K.m.f. Farkas Ernő polgármester Dr. Tóth Andrea jegyző Cseh Béla Nádasdi Frida jegyzőkönyv-hitelesítők

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 3. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 306 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. október 21. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van. 252 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 7. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Molnár István

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 103 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. március 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Hercegfalvi Frida Héri

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 9 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a 2008. szeptember 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Tóth István bizottság tagok, Palsics János bizottsági tag a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. szeptember 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János bizottsági tag, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. június 26. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Hercegfalvi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának 2012. május 11. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának 2012. május 11. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. május 11. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a bizottság elnöke, Héri Viktor a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth Andrea

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának augusztus 25. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának augusztus 25. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. augusztus 25. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a Pénzügyi Bizottság elnöke, Héri Viktor, Tóth Mihály, Rudolf Károlyné a Pénzügyi Bizottság tagjai,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a bizottság elnöke, Héri Viktor a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának május 25. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának május 25. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. május 25. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a bizottság elnöke, Héri Viktor a bizottság tagja, Távolmaradt: Távolmaradását bejelentette: Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. április 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Palsics János, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívott: 1.) napirendi pontnál Dr. Várady Gergely ügyvéd a Dr. Várady Ügyvédi Iroda képviseletében.

Tanácskozási joggal meghívott: 1.) napirendi pontnál Dr. Várady Gergely ügyvéd a Dr. Várady Ügyvédi Iroda képviseletében. 73 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. március 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2008. május 28. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna Palsics János Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 6 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 6 fő képviselő jelen van. 330 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. november 8. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Palsics János

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának január 31. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának január 31. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. január 31. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. november 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János, Jakab Magdolna a bizottság tagjai, Farkas Ernő polgármester, Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. szeptember 10. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 04-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 04-én megtartott rendkívüli üléséről. 313 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 04-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Dargó Ferenc Héri Viktor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 313 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. október 9. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Hercegfalvi Frida Héri Viktor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 5 fő képviselő jelen van.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 5 fő képviselő jelen van. 151 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. május 16. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Héri Viktor Hercegfalvi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics János Pályi Zoltán Pirint Andrásné képviselők. Kovácsné Pallai Valéria jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics János Pályi Zoltán Pirint Andrásné képviselők. Kovácsné Pallai Valéria jegyző 114 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. március 12. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 10. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 10. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. november 10. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a Pénzügyi Bizottság elnöke, Héri Viktor, Tóth Mihály, Rudolf Károlyné, Kornis Tibor a Pénzügyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 492 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. december 4. napján 15 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről. 373 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. augusztus 14. napján 7 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth Andrea jegyző,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének 2012. április 23. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Kék János elnök Pózer Tamás elnökhelyettes Bón Ferenc

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának március 31. napján megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának március 31. napján megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2008. március 31. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János Jakab Magdolna Palsics János bizottsági tagok, Távolmaradt: Tóth Andrea jegyző

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának október 28. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának október 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. október 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna, Palsics János, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 13. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 13. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. november 13. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a Pénzügyi Bizottság elnöke, Héri Viktor, Rudolf Károlyné a Pénzügyi Bizottság tagjai, Farkas Ernő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kulturális, Oktatási és Sport Bizottságának 2011. április 26. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Cseh Béla a bizottság elnöke, Pirint Andrásné, Rudolf Károlyné

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 9 fő képviselő jelen van. 236 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. augusztus 12. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné Pallai Valéria

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 4. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 424 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. november 5. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Bodnár László polgármester Fotta Csaba Krausz Csaba Sárközi

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 12 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 12 fő képviselő jelen van. 52 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. február 23. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Héri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. június 5. napján 8 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 28-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 28-án megtartott üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2008. január 28-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Héri Viktor Molnár

Részletesebben

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 21. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 98 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. március 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Palsics János

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 253 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. október 5. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 28. napján 7 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba bizottsági

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének június 30-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének június 30-án megtartott üléséről. 241 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2008. június 30-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó Ferenc Héri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének február 08. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének február 08. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. február 08. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bón Ibolya elnök Kék János elnökhelyettes Anderka Pálné Bón Ferenc

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 29-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 29-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 29-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 28/2015. (IV.29) 29/2015. (IV.29.) 30/2015. (IV.29.) 31/2015. (IV.29.) 32/2015. (IV.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 15. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz Csaba,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Fülöp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14.-én de. 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Mikáczó László Ferenc alpolgármester Czigle

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének május 18-án megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének május 18-án megtartott rendkívüli üléséről. 167 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. május 18-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/413/1/2013. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2013. január 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Harta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-én megtartott rendkivüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Harta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-én megtartott rendkivüli üléséről. Harta Nagyközség Önkormányzat 6326 Harta, Templom u. 68. Tel.: (06)-78/507-070 Fax: (06)-78/507-079 e-mail: harta@harta.hu Szám: 1623-12/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Harta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 282 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. augusztus 25-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó Ferenc

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 10 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 10 fő képviselő jelen van. 270 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. augusztus 05-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. január 21. napján 16 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 325 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. szeptember 24-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó Ferenc

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 7. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Kiss Tímea pénzügyi irodavezető.

Kiss Tímea pénzügyi irodavezető. 248 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. augusztus 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Hercegfalvi Frida Pályi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. március 31. napján 13 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba Szin Zoltán

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete J e g y z ő k ö n y v Készült Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. június 22-i rendkívüli n y i l v á n o s üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. január 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta.

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta. Jegyzőkönyv Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. november 05. napján a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Dr. Kormányos László

Részletesebben

NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET. 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének

NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET. 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének a.,) jegyzőkönyve b.,) határozata c.,) előterjesztése d.,) tárgysorozata TÁRGYSOROZATA 1., /Nyírgelse

Részletesebben

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/2011. 98/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y VI./2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V B o r d á n y Önkormányzati Képviselő- testületének 2016. június 7-én megtartott rendkívüli üléséről. I. N A P I R E N D 1./ Döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív

Részletesebben

Mezőkovácsházi Polgármesteri Hivatal

Mezőkovácsházi Polgármesteri Hivatal Mezőkovácsházi Polgármesteri Hivatal 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381 011; / : 68 / 381 656; 15/2017. sz. kt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkovácsháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 6-án 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 6-án 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 4/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. március 6-án 17,30 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne: Eplény Közösségi Ház Jelen vannak: Fiskál János polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/565-2/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 6. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK július 14-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK július 14-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. július 14-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 217 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. július 26-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről.

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. 32/10/2013 Zala Megye Ortaháza Község Önkormányzata Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 69/2013.(VIII.13.) kt.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. június 29-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének december 17. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének december 17. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2009. december 17. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bón Ibolya elnök Kék János elnökhelyettes Anderka Pálné Bón Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 94 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. április 9. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Cseh Béla Dargó Ferenc

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben