KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium"

Átírás

1 KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium 2009/2010. tanév MUNKATERVE

2 Az a nagyszerű az emberben, hogy soha nem veszíti el a bátorságát és a kedvét; újra és újra kezdi, mert tudja, hogy fontos és érdemes újrakezdenie. (Ray Bradbury)

3 TARTALOMJEGYZÉK Célkitűzések, kiemelt feladatok A tanév kiemelt feladatai a 2009/2010. tanévben a nevelőmunka területén Kiemelt feladatok az oktatómunka területén További feladatok A tanév oktatási és nevelési programja Óratervek a középiskola nappali tagozatán, a szakképzési évfolyamon és a felnőttoktatási tagozaton Az osztályok számozása a nappali tagozaton Az osztályok számozása a felnőttoktatási tagozaton A tanév helyi rendje A 2009/2010. tanév ciklusbeosztása a nappali tagozaton A 2009/2010. tanév rendje, eseményei a nappali tagozaton A 2009/2010. tanév tanügyigazgatási feladatainak, beiskolázási tervének ütemezése a nappali tagozaton Jeles napok, események A 2009/2010. tanév ciklusbeosztása a felnőttoktatási tagozaton A 2009/2010. tanév rendje, eseményei a felnőttoktatási tagozaton /2010. tanév tanügy-igazgatási feladatainak, beiskolázási tervének ütemezése a felnőttoktatási tagozaton A tanulók számonkérésének formái, ütemezése Gépészet Ügyvitel Informatikai Közlekedés Megbízatások Osztályfőnöki megbízatások a nappali tagozaton Munkaközösség-vezetői és egyéb megbízatások a nappali tagozaton Osztályfőnöki megbízatások a felnőttoktatási tagozaton Munkaközösség-vezetői és egyéb megbízatások a felnőttoktatási tagozaton Mellékletek Munkaközösségi munkatervek Diákönkörmányzat munkaterve Szülői Szervezet munkaterve Iskolaszék munkaterve Gyermek- és ifjúságvédelem munkaterve

4 Célkitűzések, kiemelt feladatok 1.1 A tanév kiemelt feladatai a 2009/2010. tanévben a nevelőmunka területén A tanulók egészségi állapotának felmérése. Az iskolaorvos és a védőnő elkészíti a jelentést a gyógytestnevelésre javasolt és az egészségügyileg veszélyeztetett tanulókról (osztályfőnökök, testnevelő tanárok). A tanulók osztályonkénti egészségügyi vizsgálata. Osztályok fogászati szűrővizsgálata. A H1N1 vírusfertőzés megelőzésére vonatkozó intézkedések megszervezése és betartása. Pályázat útján nyert heti négy órás iskolapszichológus alkalmazása. Az EPTISZK keretein belül aláírt megállapodás alapján oktató-nevelő munkánkat fejlesztő pedagógus és pszichológus fogja segíteni, ezen szolgáltatás ütemezése. Az előző évekhez hasonlóan, felvilágosító előadások megtartása. Az iskolaorvos és a védőnő felvilágosító előadásokat tart a kilencedik évfolyamos lányok számára az egészséges táplálkozásról, a dohányzásról és az alkohol káros hatásairól, a fiatalkorú bőrproblémákról. A 10. évfolyamon szexuális felvilágosító órák megtartása nőgyógyász közreműködésével. A 11. évfolyamon lányoknak mellrákról a fiúknak a prosztatarákról. Drogprevenciós tájékoztatás, drogprevenciós kérdőív kitöltése számítógépen, eredményeinek értékelése, beépítése a nevelési programunkba. Filmvetítés diszkó-balesetekről. Iskolai egészség- és sportnap rendezése. Hagyományos Katona-napi versenyek a Budakeszi Vadasparkban. Iskolai sítábor- és vízitábor szervezése. Elsősegélynyújtó tanfolyam indítása. Belső ivó-kutak felszerelése a földszinten és az első emeleten (nyert pályázat alapján). Véradó nap félévenkénti szervezése. Az iskolai büfé kínálatának egészségesebbé tétele (gyümölcsök, joghurtok). A tanév folyamán meghívott szakértők közreműködésével két nevelési értekezletet tartunk a mentális problémákról, valamint a mobiltelefon- és internet függőségről. ÖKO iskolai programok folytatása. A szabadidős és DÖK programok összehangolása, népszerűsítése. A tantestület egyhangú támogatása. A könyvtári programok folytatása.

5 Célirányos szakmai módszertani továbbképzések. Erőszakmentes, egészségtudatos iskola kialakítása. Az iskolai ügyelet erősítése. A hátrányos helyzetű és kisebbségi tanulók figyelemmel kísérése. Tanulói pályázatok támogatása. A gyermekvédelmi munka erősítése. Környezettudatos nevelés, valamint az igényességre nevelés fontossága. 1.2 Kiemelt feladatok az oktatómunka területén A szakközépiskolai kerettantervek alapján a megfelelő helyi tantervek pontosítása felmenő rendszerben. Érettségi témakörök felülvizsgálata, érettségi tételsorok módosítása a törvényességi elvárásoknak megfelelően. A kétszintű érettségi vizsga tapasztalatainak elemzése, érettségi felkészítő foglalkozások szorgalmazása. A végzős tanulók és osztályfőnökök fokozott támogatása a sikeres vizsgák és megfelelő pályaválasztás érdekében. Őszi és tavaszi érettségi vizsgák megszervezése. Az egységes értékelési rendszer valamint a minimum-követelményrendszer felülvizsgálata. A tanulók és szülők tájékoztatása az iskola weblapján. Továbbra is biztosítani kell a tanulók tájékoztatását a számonkérések követelményeiről, időpontjairól, amit minden tanuló a tanév elején megismerhet. Kiemelt feladatunknak tartjuk a bukások számának csökkentését, valamint a képességeknek megfelelő eredmények elérését. Tanulószobai segítségnyújtás. Az ösztöndíjas tanulók segítése. A tehetséggondozási program folytatása. Felelős az oktatási igazgatóhelyettes, szakmai igazgatóhelyettesek, munkaközösség-vezetők. A tanév eleji szintfelmérések eredménye alapján a felzárkóztató programot egyéni foglalkozások és tanulószoba keretében biztosítjuk. Felelős az oktatási igazgatóhelyettes, szakmai igazgatóhelyettesek. A kompetenciamérések eredményeinek feldolgozása, az oktatási folyamatban történő hasznosítása. Digitális tábla használata, tananyagok kidolgozása.

6 A tanulás-módszertani továbbképzéseken elsajátított módszerek alkalmazása a tanórákon. Emelt szintű érettségire való felkészítés. A kommunikatív nyelvoktatás erősítése. A jobb képességű tanulók számára tehetséggondozási program kidolgozása. A nyelvvizsgára készülő tanulók segítése. A szakmacsoportos alapozó tantárgyaknál a beszámíthatóság és az iskolák közötti átjárhatóság (azonos szakmacsoportoknál) biztosítása. 1.3 További feladatok Szabályzatok korszerűsítése: Kollektív szerződés, munkavédelmi szabályzat. Pályakövető rendszer folytatása az idei évben is. Hagyományaink őrzése, ápolása. Információs rendszerünk, tevékenységünk továbbfejlesztése. Iskolai weboldal újítása törvényességi elvárásoknak megfelelően. Szóróanyagok és felvételi tájékoztatók minél szélesebb körben történő terjesztése. Szóróanyagok átdolgozása, több börzén való megjelenés, a PR munka erősítése. Az iskola belső ellenőrzési rendszerének erősítése. A pedagógusok nevelő- oktató munkájának ellenőrzése és értékelése. Az ellenőrzést és értékelést a területi vezető és munkaközösség-vezető végzi (valamint igényelt szaktanácsadók) folyamatosan a tanév során. Területei: a tanmeneti ütemezés betartása, a nevelő- oktató munka hatékonysága, az elért eredmények nyilvántartása és elemzése, óralátogatások, vizsgaeredmények. Adminisztrációs fegyelem javítása a tanügyi dokumentumok naprakész vezetése, két havonkénti szempontrendszer alapján (lsd. IMIP) ellenőrzés végzése. Munkafegyelem ellenőrzése (beléptető rendszer alkalmazása a kollégáknál is). Elégedettségmérés (szülők, diákok Aranytoll díj) Agresszió elleni intézkedési terv folytatása. Fontos feladat a tanulók helyes önismeretének és viselkedésének kialakítása. Diákjaink viselkedéskultúráját elfogadható szintre emelni, megismertetni velük az általános emberi normákat és kommunikációs formákat. A diákok által elfogadott és aláírt ETIKAI Kódex mindenki számára kötelezően betartható legyen. Új törvények, szabályok megismerése, alkalmazása.

7 A tanév oktatási és nevelési programja 2.1 Óratervek a középiskola nappali tagozatán, a szakképzési évfolyamon és a felnőttoktatási tagozaton (részletesen lásd: Pedagógiai Program) Nappali tagozat Iskolatípus Évfolyam Tanterv típus Azonosító Óratervi kód Gépészeti szakmacsoport, Gépészeti GÉP-1/ÚJ emelt szintű nyelvoktatással, M-N-9-12 Szakközépiskola GÉP-1 szakmacsoportos alapozással Ügyviteli Szakközépiskola Informatikai Szakközépiskola Közlekedési Szakközépiskola Ügyviteli szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Nyelvi előkészítő osztály, ügyviteli szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Informatikai szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Nyelvi előkészítő osztály informatika szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Közlekedési szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással K-N-9-12 K-N-9-13 I-N-9-12 I-N-9-13 KZ-N-9-12 ÜGYV-1/ÚJ ÜGYV-1 ÜGYV-3/ÚJ ÜGYV-3 INF-1/ÚJ szoftver INF-1 INF-2 INF-2/Új szoftver KÖZL-1/ÚJ Felnőttoktatási tagozat Iskolatípus Évfolyam Tanterv típus Azonosító Óratervi kód Felnőttoktatás Esti rendszerű, Gimnázium F-G-E-9-12 FELN. GIMN. E általános tantervű képzés Esti Felnőttoktatás Gimnázium Nappali rendszer Szakmunkások Szakközépiskolája Nappali rendszer Nappali rendszerű, általános tantervű képzés Nappali rendszerű, általános tantervű képzés F-G-N-9-12 FELN. GIMN. N F-G-DN FELN. GIMN. DN

8 Az osztályok számozása a nappali tagozaton Iskolatípus Gépészeti Szakközépiskola Ügyviteli Szakközépiskola Informatikai Szakközépiskola Közlekedési Szakközépiskola Tanterv típus Gépészeti szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Ügyviteli szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Nyelvi előkészítő osztály, ügyviteli szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Informatikai szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Nyelvi előkészítő osztály, informatika szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Közlekedési szakmacsoport, emelt szintű nyelvoktatással, szakmacsoportos alapozással Az osztályok számozása 9. A 10. A 11. A 12. A 9. D 10. D 11. D 12. D 9. B 10. E 11. E 12. E 13. E 9. F, 10. F, 10. G 11. F, 11. G 12. F 9. C 12. G 9. G, 9. H 10. H 2.3 Az osztályok számozása a felnőttoktatási tagozaton Iskolatípus Tanterv típus Az osztályok számozása 9. L, 9. M Felnőttoktatás Esti rendszerű, 10. L, 10. M Gimnázium általános tantervű képzés 11. L, 11. M, 11. N Esti 12. L, 12. M, 12. N Felnőttoktatás Gimnázium Nappali rendszer Szakmunkások Szakközépiskolája Nappali rendszer Nappali rendszerű, általános tantervű képzés Nappali rendszerű, általános tantervű képzés 10. K, 11. K, 11. S 12. K, 12. S, 12. Z 11. DA

9 3 A tanév helyi rendje A 2009/2010. tanév ciklusbeosztása a nappali tagozaton (a felnőttoktatás nappali rendszerű osztályainak is) A hét I. félév B hét (4) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (4) Őszi szünet ( ) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (2) Téli szünet ( ) (6) (5) (5) II. félév (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (4) (5) (3) - Tavaszi szünet ( ) (3) (5) (5) (5) - A végzős évfolyamokon a tanév befejezése ( ) (2) (5) (5) (4) (4) (5) (2) A tanév vége Tanítási napok száma I. félév II. félév Összesen évfolyam 8,6 ciklus (86 nap) 9,6 ciklus (96 nap) 18,2 ciklus (182 nap) végzős évfolyam 8,6 ciklus (86 nap) 6,9 ciklus (69 nap) 15,5 ciklus (155 nap)

10 3.2 A 2009/2010. tanév rendje, eseményei a nappali tagozaton Dátum (H) (H-Szo) (K-Cs) (Sz-Cs) (P-V) (H) (K) (H) (Sz) (Cs) (H) (Szo) (K) (H-K) (P-P) (K) (Cs) (P) (H-P) Tanítás nélküli munkanapok A tanév eseményei Tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Első tanítási nap A hét szerint (4 óra) Tanulók jelentkezésének határnapja az OKTV-kre Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége tisztújító közgyűlése Sportnap (1 nap, külön ütemezés szerint) Tanítás nélküli munkanap Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap Tanítási szünet Nemzeti ünnep Őszi szünet Osztályozó-, különbözeti-, érettségi-, szakmai vizsgák Javító-, pótló-, osztályozó-, különbözeti írásbeli és szóbeli vizsgák Az október-novemberi érettségi vizsgákra való jelentkezés határnapja. Az érintett tanulóknak az érettségi vizsgadíj befizetésének határnapja Az október-novemberi érettségi vizsgákra vonatkozó összesítő jelentés megküldése Október-novemberi emelt-, illetve középszintű írásbeli érettségi vizsgák Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Diákönkormányzati tábor Gólyatábor Csapatépítő tréning (tantestületi kirándulás) 8 30 Tanévnyitó ünnepély Megemlékezés az aradi vértanúkról Sportnap (1 nap, külön ütemezés szerint) Iskolai ünnepély október 23-a tiszteletére Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák Alakuló nevelőtestületi értekezlet Munkaközösségi értekezletek, munkatervek véglegesítése Tanévzáró, tanévnyitó nevelőtestületi értekezlet Szülői értekezlet a nappali tagozaton A 9. évfolyam bemutató értekezletei

11 Dátum (H) (Sz) (Sz-H) (K) (Cs-P) (Szo) (P) (H) (P) (Szo) (K) (Sz-Cs) (H) (Sz-P) Tanítás nélküli munkanapok A tanév eseményei Tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Az őszi szünet utáni első tanítási nap B hét szerint Országos gyorsíró, gépíró, és szövegszerkesztő verseny A kompetenciaméréshez szükséges adatok megküldése a Hivatalnak A szülők értesítése a tanulmányi eredményekről Tanítási nap A hét szerdai órarend szerint (dec.23-a ledolgozása) A téli szünet előtti utolsó tanítási nap A hét keddi órarend szerint Téli szünet A téli szünet utáni első tanítási nap A hét szerint Osztályozó-, különbözeti-, érettségi-, szakmai vizsgák Október-novemberi emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák Október-novemberi középszintű szóbeli érettségi vizsgák Különbözeti-, osztályozóvizsgák Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Megemlékezés Katona József születésének évfordulójáról Szalagavató bál Katona Gála (Karácsonyi megemlékezés) Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák : Szaktanári fogadóórák : Nevelőtestületi értekezlet (Téma: Mentális problémák megoldása) : Negyedéves kibővített vezetőségi értekezlet A 12. évfolyamok (Sz) bemutató értekezletei és osztályozóértekezletei (Sz) Félévi osztályzatok lezárása (Cs) Osztályozóértekezletek (P) Az első félév utolsó tanítási napja (H) A II. félév első tanítási napja A hét szerint (H-Cs) Félévzáró munkaközösségi értekezletek (P) Félévi értesítők kiosztása A magyar kultúra napja Beszámolók leadása

12 Dátum Tanítás nélküli munkanapok A tanév eseményei Tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Osztályozó-, különbözeti-, érettségi-, szakmai vizsgák Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák (H) Tanítás nélküli munkanap Önálló közösségi Félévi nevelőtestületi programok, feladatok értekezlet (H) Szülői értekezlet a évfolyamokon A május-júniusi érettségi vizsgákra, felsőfokú továbbtanulásra való jelentkezés határnapja (H) A évfolyamokon előrehozott középszintű érettségire történő jelentkezés A 12. évfolyamon emelt-, középszintű érettségire történő jelentkezés Diákközgyűlés Megemlékezés a (Cs) kommunista diktatúra áldozatairól (osztály szintű) A május-júniusi érettségi (P) vizsgákra vonatkozó összesítő jelentés megküldése Országos Gyorsíró-, 02. hó vége gépíró- és szövegszerkesztő bajnokság : Nevelőtestületi (Cs) értekezlet. (Téma: Internet függő generáció) Iskolai szintű (P) megemlékezés március 15-e tiszteletére (P) Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről (Cs) Szaktanári fogadóórák (K) (Cs) (P-K) (Sz) (Sz-Cs) (P) Tanítás nélküli munkanap (KATONA-NAP) A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap Tavaszi szünet KATONA-NAP A tavaszi szünet utáni első tanítási nap B hét szerdai órarend szerint Próbaérettségi a 12. évfolyamon magyar nyelv és irodalomból (szóbeli), matematikából (írásbeli) Kisérettségi vizsga a 11. évfolyamon történelemből (szóbeli), idegen nyelvből (szóbeli) Megemlékezés a holokauszt áldozatairól (osztály szintű)

13 Dátum Tanítás nélküli munkanapok A tanév eseményei Tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Osztályozó-, különbözeti-, érettségi-, szakmai vizsgák Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák (H-Cs) (Sz) Osztályzatok lezárása a végzős évfolyamokon Különbözeti-, osztályozó vizsgák a végzős osztályokban (Cs) Osztályozóértekezletek a végzős évfolyamokon (P) A végzős évfolyamok utolsó tanítási napja Ballagási ünnepély Érettségi szünet (H-Sz) Tanítás nélküli munkanap Közösségi programok (H-K) Emelt illetve középszintű írásbeli érettségi vizsgák A 9. évfolyamon a a II. idegen nyelvre történő jelentkezés A 10. évfolyamon emelt szintű érettségire felkészítő tantárgyra történő jelentkezés (P) A 10. évfolyamon középszintű érettségire felkészítő a kötelezően választható többletórákat igénylő tantárgyra történő jelentkezés A 11. évfolyamon emelt szintű érettségire felkészítő tantárgyra történő jelentkezés Tanítás nélküli munkanap (H) Tanítási szünet Pünkösd hétfő (Sz) Alapkészségek mérése a 10. évfolyamon Tanítás nélküli munkanap Tanítási szünet Tantestületi kirándulás 05. hó vége Országos tanulói gyorsíró, gépíró- és szövegszerkesztő verseny (K-P) Különbözeti-, és osztályozó vizsgák az alsós évfolyamokon Emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák (Cs-Sz) (P) Pedagógusnap (Sz) A jegyek lezárása (Cs) Osztályozóértekezletek (H-P) (K) (Sz-P) (Sz) A tanév utolsó tanítási napja Bizonyítványosztás (Cs) Nyári szabadság kezdete (H) (K) Középszintű szóbeli érettségi vizsgák Tanévzáró munkaközösségi értekezletek Év végi nevelőtestületi értekezlet Alakuló vezetőségi értekezlet Alakuló nevelőtestületi értekezlet

14 Dátum (K-P) (Sz-P) (Sz-Cs) (K) (P-V) Tanítás nélküli munkanapok A tanév eseményei Tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Osztályozó-, különbözeti-, érettségi-, szakmai vizsgák Javító-pótló-, osztályozó vizsgák Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Diákönkormányzati tábor Gólyatábor Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák Munkaközösségi értekezletek, éves munkaközösségi munkatervek leadása Nevelőtestületi tanévzáró, tanévnyitó értekezlet Budapest, augusztus 28. Jóváhagyta: Dr. Solymosiné Vatai Emília igazgató

15 3.3 A 2009/2010. tanév tanügyigazgatási feladatainak, beiskolázási tervének ütemezése a nappali tagozaton Dátum Tanügyigazgatási, szervezési feladatok Beiskolázási feladatok Munkaközösségi munkatervek leadása, (Hjavaslatok a tanév munkatervéhez. P) A nyitó- és záró tantestületi értekezlet (H) jegyzőkönyvének megküldése a fenntartónak Tanulói adatok egyeztetése. (Osztályfőnök-tanuló között) Naplók, anyakönyvek, ellenőrző könyvek, diákigazolványok, belépőkártyák felvétele, előkészítése. Tanév rendjének, munkatervének ismertetése (K) Munka- és tűzvédelmi oktatás. Házirend ismertetése. Az oktatások adminisztrálása. Ellenőrző könyvek kiosztása, kitöltése. A nyelvi projekt előkészítése a évfolyamokon. Naplók felvétele (K) A nyelvi projekt órák indítása (Sz- Tanulói névsorok egyeztetése a titkársággal. P) (H) A tantárgyfelosztás megküldése a fenntartónak. Tanári ügyeleti rend elkészítése. Vezetői ügyeleti rend elkészítése (Sz) Tanmenetek, témazárók ütemezésének leadása. Tanári fogadóórák leadása (P) (H) (K) (Sz) A diákönkormányzat-, Iskolaszék-, Szülői Szervezet munkatervének véglegesítése, jóváhagyása. Javító-, osztályozó-, különbözeti vizsgák záradékolása a bizonyítványban. Tanmenetek előkészítése A tanórán kívüli foglalkozásokra történő jelentkezések összesítése. Tanmenetek jóváhagyása, leadása. A statisztikai szolgáltatáshoz szükséges adatok leadása. Az iskola munkatervének megküldése a fenntartónak. A vonzáskörzetben működő általános iskolák cím illetve telefonjegyzékének elkészítése. Iskolai reklámanyagok, szóróanyagok tervezetének előkészítése. A 2010/2011. tanév felvételi szóróanyagának elkészítése, az általános iskolák értesítése levél ill. telefon útján. Beiskolázási program előkészítése.

16 Dátum Tanügyigazgatási, szervezési feladatok Beiskolázási feladatok (Cs) Naplók, anyakönyvek véglegesítése, előkészületek a statisztikai jelentéshez. A tanórán kívüli foglalkozások indítása. Naplók megnyitása (H-P) Nyitott hét (Cs) Statisztika készítése, (OSA) elküldése. Tagozatkódok meghatározása és megküldése a Felvételi Központnak és a Fenntartónak (P) Ingyenes tankönyvigény felmérése (H) Felvételi előkészítő napló megnyitása Felvételi előkészítő indítása matematikából matematikából. (15 alkalom = 15 x 2 óra = 30 óra) (K) Felvételi előkészítő indítása magyar nyelv és Felvételi előkészítő napló megnyitása irodalom tantárgyból magyarból. (15 alkalom = 15 x 2 óra = 30 óra) (P) (Sz-P) Többletórák elszámolása (a kéthavi munkaidőkeret alapján történik.) Osztályozó-, és különbözeti vizsgák jegyzőkönyvének elkészítése, leadása. A felvételi tájékoztató nyilvánosságra hozatala, a felvételi eljárás rendje. Tankönyvrendelés előkészítése a 2010/ (P) tanévre. Nyomtatványrendelés előkészítése a 2010/2011. tanévre (P) Tanulmányi statisztikák, osztályozóértekezletek jegyzőkönyvének elkészítése, leadása. A félévi értékelések leadása (munkaközösségek, diákönkormányzat, Iskolaszék, gyermek- és (P) ifjúságvédelem, szabadidő-szervező.) A félévi értesítők megírása az ellenőrző könyvbe, kiosztása (P) A félévi nevelőtestületi értekezlet jegyzőkönyvének megküldése a fenntartónak (K) Pedagógus továbbképzési igények leadása (P) Az érettségire, előrehozott érettségire történő jelentkezések összesítése, megküldése (P) Az általános iskolák továbbítják a jelentkezési lapokat a középiskoláknak (Cs) Felvételi eljárás a nyolcadik osztályosoknak. A 2010/2011. tanév előkészítése, osztályfőnökök (P) kijelölése, a tantárgyfelosztás előkészítése (H) Érettségi vizsgák időpontjának ütemezése. Vizsgabizottságok kijelölése (Cs) Felvételi eljárás a nyolcadik osztályosoknak (K) Az igazgató nyilvánosságra hozza az ideiglenes felvételi jegyzéket (Cs-P) Tanulói adatlapok módosításának lehetősége az általános iskolákban (P) A Felvételi Központ megküldi elektronikusan az iskolába jelentkezettek névsorát.

17 Dátum Tanügyigazgatási, szervezési feladatok Beiskolázási feladatok A végleges felvételi jegyzék elkészítése (Cs) Az igazgató megküldi a végleges felvételi jegyzéket a Felvételi Központnak (elektronikus úton és írásban) (H) A Felvételi Központ megküldi a végleges felvételi jegyzéket. A 2010/2011. tanév munkatervére, (H) tantárgyfelosztására a vélemények leadása. A felvételt nyert illetve elutasított tanulók Az írásbeli vizsgák ügyeletének elkészítése a (jelentkezők, általános iskolák) értesítése. végzős évfolyamokon (P) A végzős évfolyamokon osztályozóértekezletek, jegyzőkönyvek, statisztikák leadása (H-P) Rendkívüli felvételi eljárás (K) Döntés a rendkívüli felvételi eljárás eredményéről (P) A benyújtott kérelmek alapján lefolytatott jogorvoslati eljárás befejezése a fenntartónál. A különbözeti-, és osztályozóvizsgák jegyzőkönyvének elkészítése és leadása (H-P) az alsós évfolyamokon. A 10. évfolyamon a szakközépiskolákban a (Sz) II. idegen nyelvre jelentkezések összesítése. A évfolyamokon az emelt szintű érettségi felkészítésre jelentkezettek összesítése. Osztályozóértekezletek, jegyzőkönyvek, (K) statisztikák leadása. Naplók, anyakönyvek leadása (Sz) 0 -os szülői értekezlet (Sz-P) Bizonyítványosztás (Sz) Beiratkozás Bizonyítványok leadása (Cs) Jelentkezés az augusztusi javító-pótló vizsgákra. A javító-pótló vizsgákra történő jelentkezések összesítése, a javítóvizsgák előkészítése (P) A nyári ügyelet megszervezése. Munkaközösségi jelentések leadása, a 2009/2010. tanév értékelése. Tantárgyfelosztási javaslatok véglegesítése Jelentések, tanügyi dokumentumok (Cs) elkészítése, leadása, továbbítása az érettségi vizsgákról (P) Pótbeiratkozás Budapest, augusztus 28. Jóváhagyta: Dr. Solymosiné Vatai Emília igazgató

18 Jeles napok, események (K) Béke nemzetközi napja (szept. 3. keddje) (Cs) Zenei világnap (K) Aradi vértanúk emléknapja (H) Pedagógusok világapja (H) Európai kultúra napja (H) Iskolai könyvtárak napja (okt. 4. hétfője) (Szo) A reformáció emléknapja (K) Budapest ünnepnapja (Cs) Füstmentes nap (nov. 3. csütörtökje) (V) Mikulás (P) Magyar kultúra napja - a Himnusz születésnapja (V) Bálint-nap (H) Nemzetközi nőnap (P) A cigányság világnapja (H) A víz világnapja (Szo) Színházi világnap (P) Nemzetközi gyermekkönyvnap (Sze) Egészségügyi világnap (Cs) A Föld napja (K) Holocaust emléknapja (V) Anyák napja, Nevetés világnapja (máj. első vasárnapja) (V) Madarak és fák napja (máj. 3. vasárnapja) (Sz) A kihívás napja (máj. utolsó szerdája) (V) Gyermeknap (máj. utolsó vasárnapja) (V) Pedagógusnap (jún. első vasárnapja)

19 3.5 A 2009/2010. tanév ciklusbeosztása a felnőttoktatási tagozaton (az esti rendszerű képzéshez) I. félév A hét B hét (0) (3v2) (3) (3) (3) (3) (3) (3v2) Őszi szünet ( ) (3) (3) (3v2) (3) (3) (3) (3v4) (1v2) - Téli szünet ( ) (3) (3) II. félév (3) (3) (3) (3v2) (3) (3) (3) (3) (3v2) (3v2) (0v1) Tavaszi szünet ( ) (2v1) (3) (3) (3) - Végzős évfolyamokon a tanév befejezése ( ) (1) (3) (3) (3) (3v2) (3) (1) A tanév vége Tanítási napok száma I. félév II. félév Összesen évfolyam 8,6 ciklus (86 nap) 9,6 ciklus (96 nap) 18,2 ciklus (182 nap) ~48 sorsz. tanítási nap +38 egyéni felkészülés ~53 sorsz. tanítási nap +43 egyéni felkészülés ~min. 101 tanítási nap +81 egyéni felkészülés végzős évfolyam 8,6 ciklus (86 nap) 6,9 ciklus (69 nap) 15,5 ciklus (155 nap) ~48 sorsz. tanítási nap +38 egyéni felkészülés ~39 sorsz. tanítási nap +30 egyéni felkészülés ~min. 87 tanítási nap +68 egyéni felkészülés

20 A 2009/2010. tanév rendje, eseményei a felnőttoktatási tagozaton Dátum Tanítás nélküli munkanapok Tanév rendje, tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Érettségi, osztályozó-, különbözeti vizsgák, negyedéves beszámolók Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák (Hé) (Hé-Szo) (Ke-Sze) (Csü) Pótbeiratkozás az esti tagozaton óráig (Hé) Tantestületi kirándulás (Ke) konzultációk javító-, osztályozó vizsgák előtt (külön beosztás szerint) Javító-, pótló-, osztályozó-, különbözeti írásbeli és szóbeli vizsgák Alakuló nevelőtestületi értekezlet Munkaközösségi értekezletek, munkatervek véglegesítése alakuló felnőttoktatási értekezlet tanévnyitó, tanévzáró nevelőtestületi értekezlet (Sze) Tanévnyitó, első tanítási nap a nappali rendszerű osztályokban szülői értekezlet a nappali rendszerű osztályoknak (Sze-Pé) (Pé) (Pé) (Hé) (Sze) (Ke) (Pé-Pé) (Csü) (Pé) (Hé-Pé) (Hé) (Hé-Sze) (Sze) (Sze-Hé) (Pé) (Ke) (Szo) (Hé) Tanulásmódszertan, kommunikáció, szövegértés az új nappalis osztályok, érdeklődők részére ig Pótbeiratkozás az esti tagozaton óráig Első tanítási nap az esti tagozaton (B hét) Tanítás nélküli munkanap, egyéni felkészülés az estis osztályokban, a nappaliban 3-4. óra megtartva Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap Nemzeti ünnep Tanítási szünet Az őszi szünet utáni első tanítási nap (B hét) Őszi érettségi vizsgákra való jelentkezés határnapja Tanévnyitó ünnepély az esti tagozaton Megemlékezés az aradi vértanúkról (TV-n) Az őszi érettségi írásbeli vizsgaidőszak külön ütemezés szerint Őszi szünet Megemlékezés október 23-a tiszteletére (TV-n) Első negyedéves beszámoló külön ütemezés szerint (B hét A hét) Megemlékezés Katona József születésének évfordulójáról (TV-n) Az őszi érettségi szóbeli vizsgaidőszak külön ütemezés szerint Tanítás nélküli munkanap egyéni felkészülés (sorszámozott nap) Szülői értekezlet a nappali tagozaton Osztályfőnökök értekezlete Negyedéves tagozati értekezlet, konferencia Nevelési értekezlet Szaktanári fogadóórák a nappali tagozaton Szalagavató bál a nappali tagozaton Negyedéves kibővített vezetőségi értekezlet

21 Dátum (Szo) (Ke) (Sze-Cs) Tanítás nélküli munkanapok Tanév rendje, tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Érettségi, osztályozó-, különbözeti vizsgák, negyedéves beszámolók Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Tanítás A hét szerdai órarend szerint Katona - Gála (dec. 23-a ledolgozása) A téli szünet előtti utolsó tanítási nap (A hét) Tanítás nélküli munkanap, egyéni felkészülés - sorszámozott nap - Téli szünet A téli szünet utáni első (Hé) tanítási nap (A hét) (Pé) Osztályozóvizsgák külön ütemezés szerint (Hé-Sze) (Csü) (Pé) Félévi osztályzatok lezárása (statisztika) Az első félév utolsó tanítási napja Félévi beszámoló, különbözeti és osztályozó vizsgák külön ütemezés szerint (A hét B hét) Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák Osztályozóértekezletek és féléves értékelő értekezlet A II. félév első tanítási napja (Hé) (A hét) (Sze) Szalagavató a felnőttoktatási tagozaton (Hé-Cs) (Pé) Félévi értesítők kiosztása A magyar kultúra napja Félévzáró munkaközösségi értekezletek (Hé) A felnőttoktatási tagozaton től van tanítás Félévi nevelőtestületi értekezlet (Hé) A felnőttoktatási tagozaton tanítás nélküli munkanap, egyéni felkészülés (sorszámozott nap) - esti rendszerű osztályokban -, a nappalin 3-4 óra lesz megtartva Szülői értekezlet a nappali tagozaton (Hé) Jelentkezés érettségi vizsgára A 12. évfolyamon az érettségire történő jelentkezési határnapja (Cs) Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól a humán munkaközösség óráin (osztálykereten belül) (Sze-Pé) Háromnegyedéves beszámoló a évfolyamon is - külön ütemezés szerint (B-hét-A hét) (Csü) Nevelőtestületi értekezlet (Hé) (Ke) (Cs) (Hé) (Ke-Ke) (Sze) Nemzeti ünnep Tanítási szünet Megemlékezés március 15-e tiszteletére Fogadóóra a nappali tagozaton, a felnőtt nappalin 3-4 óra lesz megtartva A felnőttoktatási tagozaton tanítás nélküli munkanap, egyéni felkészülés - sorszámozott nap (A hét) A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap (A hét) Tanítás nélküli munkanap Esti tagozat sorszámozott nap, egyéni felkészüléssel; nappali tagozat kulturális programok A tavaszi szünet utáni első tanítási nap (B hét) Tavaszi szünet (Pé) Megemlékezés a holocaust áldozatairól a humán munkaközösség óráin (osztálykereten belül)

22 Dátum (Sze-Sze) (Pé) (Sze) (Csü) Tanítás nélküli munkanapok Tanév rendje, tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Osztályzatok lezárása a végzős évfolyamokon Érettségi, osztályozó-, különbözeti vizsgák, negyedéves beszámolók A végzős osztályok év végi beszámolója (csak a 12. évfolyamon!) Osztályozóvizsgák a végzős osztályokban A végzős évfolyamok utolsó tanítási napja (Pé) Tanítás nélküli munkanap, egyéni felkészülés (sorszámozott) (Sz) Ünnepnap (Hé-Sze) (Hé-Ke) Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák Végzősök tájékoztatója az érettségiről Végzős diákok óráig búcsúztatója osztályozóértekezlet Nappalis ballagás, tanítás nélküli munkanap, egyéni felkészülés (sorszámozott) minden osztálynak Tanítás nélküli nap (nem sorszámozott) Érettségi szünet (9-11. évfolyam részére egyéni feladatok adhatóak) Középszintű írásbeli érettségi vizsgák (külön ütemezés szerint) (Hé) Ünnepnap (Pünkösd hétfő) (Hé) Tanítás nélküli munkanap Tantestületi kirándulás (Pé) Osztályozó vizsgák (Va) Pedagógusnap (Ke-Sze) Év végi beszámolók az alsós évfolyamokon (A hét B hét) (Csü) A jegyek lezárása (Pé) (Hé-Pé) (Ke) Utolsó tanítási nap a évfolyamon (Hé-Pé) Középszintű szóbeli érettségi vizsgák (külön ütem szerint) (Sze-Pé) Bizonyítványosztás (külön ütemezés szerint) (Sze) Beiratkozás az esti tagozaton óráig (Sze) A nyári szabadság előtti utolsó munkanap Nyári szabadság Osztályozóértekezletek 10 órától Tanévzáró munkaközösségi értekezletek Nevelőtestületi értekezlet (Hé) Alakuló vezetőségi értekezlet (Ke) Pótbeiratkozás az esti (Sze) tagozaton óráig (Ke-Pé) (Ke) Javító-pótló-, osztályozó vizsgákra felkészítés Javító-pótló-, osztályozó vizsgák (Sze-Csü) Alakuló nevelőtestületi értekezlet Alakuló felnőttoktatási értekezlet Munkaközösségi értekezlet

23 Dátum Tanítás nélküli munkanapok Tanév rendje, tanulmányi versenyek Tanítási szünetek Érettségi, osztályozó-, különbözeti vizsgák, negyedéves beszámolók Iskolai rendezvények, ünnepélyek, közösségi programok Értekezletek, megbeszélések, beszámoltatások, fogadóórák (Pé) (Ke) Éves munkaközösségi munkatervek leadása Pótbeiratkozás az esti tagozaton óráig Nevelőtestületi tanévzáró, tanévnyitó értekezlet Budapest, augusztus 28. Jóváhagyta: Dr. Solymosiné Vatai Emília igazgató

24 /2010. tanév tanügy-igazgatási feladatainak, beiskolázási tervének ütemezése a felnőttoktatási tagozaton Dátum Tanügyigazgatási, szervezési feladatok Beiskolázási/Érettségivel kapcsolatos feladatok ig Hirdetés megjelentetése (Ke-Csü) felnőttoktatási gimnázium (Csü) (Csü-Pé) (Sze) (Sze-Pé) (Ke-Pé) Javító-, osztályozó-, különbözeti vizsgák záradékolása a bizonyítványban és a törzslapokban, jegyzőkönyvek leadása. A jövő tanév munkatervének, programjának előkészítése Nappalis osztályok szülői és tanévnyitó értekezlete Munkaközösségi munkatervek véglegesítése, a tanév munkatervének elkészítése Naplók, anyakönyvek felvétele Pótbeiratkozás a felnőttoktatási tagozatra A jövő tanévre szóló szóróanyagok elkészítése (Pé) Az őszi érettségi vizsgákra való jelentkezés határnapja (Pé) Pótbeiratkozás a felnőttoktatási tagozatra (Sze) A tanári ügyeleti rend előkészítése tól tanévnyitó a hallgatóknak Tanév rendjének, beszámolók időpontjának ismertetése (Hé) Munka- és tűzvédelmi oktatás. Házirend ismertetése. Tanulói adatok egyeztetése. Az őszi érettségi vizsgákra való jelentkezések, összesítő jelentések megküldése (Csü) Vezetői helyettesítési rend elkészítése, ügyeleti rend véglegesítése Tanulói névsorok ellenőrzése A 12. évfolyamon fakultációválasztás, (Csü-Pé) névsorok összeállítása Beszámított tanulmányok dokumentálása ig (Pé) Felzárkóztatások és különbözeti vizsgák személyre szóló meghatározása. Tanmenetek jóváhagyása, leadása, illetve (Pé) negyedéves követelményszintek, évközi feladatokkal (Pé) Naplók, anyakönyvek véglegesítése, előkészületek a statisztikai jelentéshez (Pé) A statisztikai szolgáltatáshoz szükséges adatok leadása (Pé) Statisztika készítése, (OSA) elküldése ig (Pé) Kiskorú hallgatók szüleinek értesítése a tanulmányi és részvételi kérdésekről (Pé) Az első negyedévi munka értékelése ig (Pé) Kiskorú hallgatók szüleinek értesítése a tanulmányi és részvételi kérdésekről (Hé-Sze) Féléves beszámoló, különbözeti és osztályozó vizsgák külön ütemezés szerint (Pé) I. félévi osztályozóvizsgák (Pé) Tanulmányi statisztikák, osztályozóértekezletek jegyzőkönyvének elkészítése, leadása. A félévi értékelések, jegyzőkönyv leadása (Pé) A félévi értesítők megírása, kiosztása. Kiemelt figyelem a kiskorú hallgatókra! (Pé) Nyomtatványrendelés előkészítése a 2010/2011. tanévre (Hé) Szülői értekezlet a nappali rendszerű osztályokban

25 Dátum Tanügyigazgatási, szervezési feladatok Beiskolázási/Érettségivel kapcsolatos feladatok (Pé) Tavaszi érettségi vizsgákra történő jelentkezések határnapja (Va) Az érettségire-, előrehozott érettségire történő jelentkezések összesítése ig (Pé) Kiskorú hallgatók szüleinek értesítése a tanulmányi és részvételi kérdésekről (Hé) Érettségi vizsgajelentések megküldése, Érettségi vizsgák ütemezése. Vizsgabizottságok kijelölése ig (Pé) A 2010/2011. tanév felvételi szóróanyagának elkészítése, szakképző iskolák értesítése (Pé) Végzős hallgatók osztályozó vizsgái (Sze) től (Pé) A végzős évfolyamok osztályozóértekezlet jegyzőkönyvek, statisztikák leadása. Kiskorú hallgatók szüleinek értesítése a tanulmányi ig (Pé) és részvételi kérdésekről (Pé) évfolyam osztályozó vizsgái (Hé-Ke) Hirdetések megjelentetése (Metro, Blikk) több alkalommal Hirdetés(ek) megjelentetése napilap(ok)ban a felnőttoktatási tagozatról, a beiratkozás időpontjáról (Pé) Osztályozóértekezletek jegyzőkönyvek, statisztikák leadása (alsóbb évfolyamok) (Ke-Szo) (Sze) Naplók, anyakönyvek leadása (külön ütemezés szerint). Bizonyítványok leadása. Jelentkezés az augusztusi javító-pótló vizsgákra (Pé) A javító-pótló vizsgákra történő jelentkezések összesítése, a javítóvizsgák előkészítése (tanulók felkészítése a nyári felkészülésre). Munkaközösségi jelentések leadása, a 2007/ ig (Sze) tanév értékelése (Sze) A nyári ügyelet megszervezése (Hé-Sze) (Sze-Ke) (Sze) (Csü-Sze) (Csü) Budapest, augusztus 28. Beiratkozás a felnőttoktatási tagozatra óráig Augusztusi hirdetések előkészítése, szervezése. Jelentések, tanügyi dokumentumok elkészítése, leadása, továbbítása az érettségi vizsgákról. Hirdetések megjelentetése napilap(ok)ban a felnőttoktatási tagozatról, a beiratkozás időpontjáról Pótbeiratkozás a felnőttoktatási tagozatra óráig Hirdetések megjelentetése napilap(ok)ban a felnőttoktatási tagozatról, a beiratkozás időpontjáról Pótbeiratkozás a felnőttoktatási tagozatra óráig Jóváhagyta: Dr. Solymosiné Vatai Emília igazgató

26 4 A tanulók számonkérésének formái, ütemezése Gépészet (GÉP-1) kifutó : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat GÉPÉSZET SZKI Magyar irodalom Történelem és társadalmi ismeretek Társadalomismeret és etika Angol nyelv KE 11. évf. Német nyelv KÉ ÉV Angol nyelv 2. Német nyelv 2. D D 11. Matematika A Fizika Mechanika FE ÉV Anyag- és gyártásismeret FE ÉV Az ember és környezete Gépészeti mérések FE ÉV 12. A Magyar irodalom KÉ Történelem és társadalmi ismeretek Angol nyelv Német nyelv Matematika Fizika Gépelemek FE ÉV Alkalmazott számítástechnika FE ÉV Elektrotechnika Gépi forgácsolási alapgyakorlatok FE ÉV Szerelési alapgyakorlatok FE ÉV

27 Gépészet (GÉP-1/ÚJ) 9-12 : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat GÉPÉSZET SZKI Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv SZ Német nyelv SZ Matematika SZ 9. évf. Ének-zene Fizika 9. A Földünk és környezetünk Kémia Információkezelés-gépírás D D D Ábrázoló geometria FE ÉV Ipari anyagok és előgyártmányok ÉV Szerelési gyakorlat FE ÉV Fémipari alapgyakorlatok FE ÉV Kézi forgácsolási gyakorlat FE ÉV Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv Angol nyelv 2. Német nyelv 2. D D Orosz nyelv 2. Matematika Ének-zene 10. évf. Fizika Földünk és környezetünk D 10. Kémia Informatika A Geometriai mérések D D Géprajzi ismeretek FE ÉV Gépi forgácsoló gyakorlatok FE ÉV Fúrás FE ÉV Szerelési alkatrészgyártási feladatok FE ÉV

28 Ügyvitel (ÜGYV-1) KIFUTÓ : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat 11. D ÜGYVITEL SZKI Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Társadalomismeret és etika Angol nyelv KÉ Német nyelv KÉ ÉV 11. évf. Angol nyelv 2. Orosz nyelv 2. Matematika Elméleti gazdaságtan D D D Bevezetés a szakmai idegen nyelvbe (angol) Bevezetés a szakmai idegen nyelvbe (német) D D D D Informatikai alkalmazások D D D Szövegfeldolgozás, gépírás D D D D Magyar irodalom KÉ Történelem és állampolgári ism. Társadalomismeret és etika Angol nyelv Német nyelv 12. évf. Matematika Elméleti gazdaságtan D D D 12. Bevezetés a szakmai idegen nyelvbe (angol) D Bevezetés a szakmai D D D D Idegen nyelvbe (német) Informatikai alkalmazások D D D D Szövegfeldolgozás, gépírás D D D D

29 Ügyvitel (ÜGYV-1/ÚJ) : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat ÜGYVITEL SZKI Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv SZ Német nyelv SZ Matematika SZ Ének-zene 9. évf. Rajz és vizuális kultúra Fizika 9. D Földünk és környezetünk Kémia Informatika Gazdálkodási ismeretek D D D D D Információkezelés D D D D Viselkedéskultúra Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv Angol nyelv évf. Német nyelv 2. D D Orosz nyelv 2. Matematika Ének-zene 10. Rajz és vizuális kultúra D Fizika Földünk és környezetünk D Kémia Informatika Gazdálkodási ismeretek D D D D Információkezelés D D D D Kommunikáció

30 Ügyvitel (ÜGYV-3) KIFUTÓ : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat 12. E ÜGYVITEL SZKI Magyar irodalom KÉ Történelem és társadalmi ismeretek Társadalomismeret és etika Angol nyelv KE 12. évf. Német nyelv KÉ ÉV Angol nyelv 2. Orosz nyelv 2. Matematika Elméleti gazdaságtan D D D Bevezetés a szakmai idegen nyelvbe (angol) Bevezetés a szakmai idegen nyelvbe (német) D D D D Informatikai alkalmazások D D D D Szövegfeldolgozás, gépírás D D D D Magyar irodalom KÉ Történelem és társadalmi ismeretek Angol nyelv Német nyelv Angol nyelv 2. Matematika 13. évf. Elméleti gazdaságtan D D D Bevezetés a szakmai 13. idegen nyelvbe (angol) Bevezetés a szakmai D D D D E Idegen nyelvbe (német) Informatikai alkalmazások D D D D Szövegfeldolgozás, gépírás D D D D

31 Ügyvitel (ÜGYV-3/ÚJ) : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat ÜGYVITEL SZKI Tanulásmódszertan és önismeret Matematika Természettudományos ismeretek FE ÉV Magyar és nyilvános beszéd 9. évf. Történelem és demokratikus állampolgárságra nevelés Angol nyelv SZ Német nyelv SZ ÉV Informatika Információkezelés-gépírás D D D 9. B Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv 10. évf. Matematika SZ Ének-zene Rajz és vizuális kultúra 10. Fizika E Földünk és környezetünk Kémia Informatika Gazdálkodási ismeretek D D D D D Információkezelés D D D D Viselkedéskultúra Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv Angol nyelv 2. Német nyelv 2. D D Orosz nyelv 2. Matematika 11. évf. Ének-zene Rajz és vizuális kultúra 11. Fizika Földünk és környezetünk D E Kémia Informatika Gazdálkodási ismeretek D D D D Információkezelés D D D D Kommunikáció

32 Informatikai (INF-1) KIFUTÓ : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat INFORMATIKA SZKI Magyar irodalom Történelem és társadalmi ismeretek Társadalomismeret és etika 11. évf. Angol nyelv KE Német nyelv 2. D D Orosz nyelv 2. Matematika 11. F 11.G Fizika Informatikai alkalmazás elmélet Informatikai alkalmazás gyakorlat Magyar irodalom KÉ Történelem és társadalmi ismeretek Angol nyelv 12. évf. Német nyelv Német nyelv 2. D D Orosz nyelv 2. Matematika Fizika Informatikai alkalmazás elmélet Informatikai alkalmazás gyakorlat 12. F

33 Informatikai (INF-1/ÚJ szoftver) : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat INFORMATIKAI SZKI Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv SZ Német nyelv SZ 9. évf. Matematika Ének-zene 9. F Fizika Földünk és környezetünk Kémia Információkezelés-gépírás D D D Informatikai alapismeretek Informatikai alapismeretek gyakorlatok Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv (csak 10. G) Angol nyelv évf. Német nyelv 2. D D Orosz nyelv 2. Matematika Ének-zene Rajz és vizuális kultúra Fizika Földünk és környezetünk D Kémia Programozás elmélet Programozás gyakorlatok Weblapkészítés, grafikai gyakorlat 10. F 10. G

34 Informatika (INF-2) KIFUTÓ : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat INFORMATIKA SZKI Magyar irodalom KÉ Történelem és társadalmi ismeretek Társadalomismeret és etika Angol nyelv KE 12. évf. Német nyelv KÉ ÉV Angol nyelv 2. Német nyelv 2. D D 12. Orosz nyelv 2. Matematika G Fizika Informatikai alkalmazás elmélet Informatikai alkalmazás gyakorlat Magyar irodalom Történelem és társadalmi ismeretek 13. évf. Angol nyelv Német nyelv 2. Matematika Fizika Informatikai alkalmazás elmélet Informatikai alkalmazás gyakorlat

35 Informatika (INF-2/ÚJ - szoftver) : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat INFORMATIKA SZKI Tanulásmódszertan és önismeret Matematika Természettudományos ismeretek FE ÉV Magyar és nyilvános beszéd 9. évf. Történelem és demokratikus állampolgárságra nevelés Angol nyelv SZ Német nyelv SZ ÉV Informatika Információkezelés-gépírás D D D 9. C Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv 10. évf. Matematika Ének-zene Fizika Földünk és környezetünk Kémia Informatikai alapismeretek Informatikai alapismeretek gyakorlatok Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv (csak 10. G) 11. évf. Matematika Ének-zene Rajz és vizuális kultúra Fizika Földünk és környezetünk Kémia Programozás elmélet Programozás gyakorlatok Weblapkészítés, grafikai gyakorlat Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Társadalomismeret és etika Angol nyelv Német nyelv Matematika 12. évf. Biológia Programozás elmélet Hálózatok elmélet Adatbázis-kezelés elmélet Programozás gyakorlat Hálózatok gyakorlat Adatbázis-kezelés gyakorlat

36 Közlekedés (KÖZL-1/ÚJ) : Témazáró SZ: Szintfelmérő FE: Félévi ellenőrző dolgozat D: Dolgozat PÉ: Próbaérettségi KÉ: Kis érettségi ÉV: Év végi ellenőrző dolgozat KÖZLEKEDÉS SZKI Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv SZ Német nyelv SZ Matematika SZ 9. évf. Ének-zene Fizika Földünk és környezetünk Kémia Információkezelés-gépírás D D D Műszaki rajz FE ÉV Általános technológia gyakorlata FE ÉV Közlekedési informatika FE ÉV Műszaki rajzkészítés és olvasás FE ÉV 9. G 9. H Magyar irodalom Történelem és állampolgári ism. Angol nyelv Német nyelv Angol nyelv 2. Német nyelv 2. D D Matematika 10. évf. Ének-zene Fizika 10. H Földünk és környezetünk D Kémia Informatika Közlekedési ismeretek FE ÉV Általános technológia gyakorlata FE ÉV Közlekedési informatika FE ÉV Műszaki rajzkészítés és olvasás FE ÉV

KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium. 2010/2011. tanév MUNKATERVE

KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium. 2010/2011. tanév MUNKATERVE - 0 - KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium 2010/2011. tanév MUNKATERVE - 1 -. A műveltség nem statikus állapot, amibe egyszer belekerül az ember, és élete végéig abban leledzik.

Részletesebben

A 2015/2016. tanév rendje, eseményei

A 2015/2016. tanév rendje, eseményei 1 4. 7. 14. 22- (kedd-péntek) 30. 5-9. (hétfő-péntek) 6. 6-7. (kedd-szerda) 12-22. 20. 22. A 2015/2016. tanév rendje, eseményei Szeptember A tanév első tanítási Tanévnyitó ünnepély Tanévnyitó és szülői

Részletesebben

2015/2016. tanév rendje

2015/2016. tanév rendje 2. sz. melléklet: 2015/2016. tanév rendje 2015/2016. tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) SZEPTEMBER 8.00 Ünnepélyes tanévnyitó (szakközépiskola

Részletesebben

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER 1. sz. melléklet: A tanév helyi rendje A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján Első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Utolsó

Részletesebben

Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium

Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium 5123 Jászárokszállás, Deák Ferenc u. 59. Tel.: 57/433-313 Fax.: 57/433-314, e-mail: jaszdeak@gmail.com Éves munkaterv a 2016/17-es tanévre

Részletesebben

Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap)

Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap) Munkaterv 2015/2016-os tanévre (180 tanítási nap) Feladat Határidő Felelős Javító- és osztályozó vizsgák augusztus 25. 8.00 Munkaközösségi értekezletek augusztus 26-27. Tanév-előkészítő nyitóértekezlet

Részletesebben

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre A Dunaföldvári- Bölcskei- Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium eseménynaptára a 2015-2016. tanévre Eseménynaptár 2015-2016. tanév Augusztus Aug. 17. 9 h Dátum Esemény Tantárgyfelosztás,

Részletesebben

Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ OM: 034923 1086 Budapest, Bauer Sándor u. 6-8. A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE

Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ OM: 034923 1086 Budapest, Bauer Sándor u. 6-8. A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE Alakuló értekezlet 2012. augusztus 27. 9.00 Konzultációk 2012. augusztus 27. 10.00-13.00 2012. augusztus 28. 9.00-13.00 Osztályozó- és javítóvizsgák az esti tagozaton 2012.

Részletesebben

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE 1. Tanév előkészítése: 2015. augusztus 21-től augusztus 31-ig 2. Alakuló-értekezlet: 2015. augusztus 25. 8.00 óra (kedd) 3. Iskolai javítóvizsgák lebonyolítása 2015. augusztus

Részletesebben

11/2019. (VII. 3.) EMMI

11/2019. (VII. 3.) EMMI A Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Gépészeti, Informatikai és Rendészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma 2019-2020-as kollégiumi munkaterve a 11/2019. (VII. 3.) EMMI rendelet alapján 8:00 Alakuló értekezlet,

Részletesebben

Eseménynaptár tanév

Eseménynaptár tanév Eseménynaptár 2017-2018. tanév Dátum Esemény Felelős Augusztus Tantárgyfelosztás, órarend elkészítése és e Aug. 22. Jelentkezés, munkafelvétel tantestület Aug. 23. 8 h Alakuló értekezlet tantestület Aug.

Részletesebben

A tanév rendje 2016/2017

A tanév rendje 2016/2017 A tanév rendje 2015/2016 8:00 alakuló értekezlet Szakgimnázium (180 tanítási nap + 7 tanítás nélküli munkanap) Tanítási nap Szakközépiskola (181 tanítási nap + 6 tanítás nélküli munkanap) Tanítási nap

Részletesebben

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma MUNKATERV

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma MUNKATERV Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma 3527 Miskolc, Latabár E. u. 1. 2018/2019. tanév MUNKATERV Jóváhagyta a nevelőtestület 2018. augusztus 31-én (.. iktatószámú jegyzőkönyv) 1 1. Feladatok,

Részletesebben

Hó/nap Esemény Helyszín

Hó/nap Esemény Helyszín ok száma: 179 Tanítás nélküli munka: 6 Módosított Tanévtár 2013/2014. tanév 1 tanulmányi kirándulás: 2013. 09. 13. 1 Szalagavató (2013.12.27. helyetti munka): 2013. 11. 30 1 ról az IDB dönt (Kanizsay ):

Részletesebben

A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019

A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019 A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019 2018. augusztus 22. (szerda) 9.00 alakuló értekezlet, munkaközösség vezetői értekezlet 2018. augusztus

Részletesebben

A tanév rendje 2017/2018

A tanév rendje 2017/2018 A tanév rendje 2017/2018 A programok időpontja előre nem látható okok miatt esetlegesen változhat. 14:00 Osztályfőnöki órák 2017. 09. 01. P. 16:00 Iskolai tanévnyitó 1. 17:30 Ünnepélyes tanévnyitó a Bazilikánál

Részletesebben

2016/2017 tanév rendje

2016/2017 tanév rendje 2016/2017 tanév rendje 2016/2017. tanév rendjéről a 12/2016. EMMI rendelete alapján 2016. augusztus 23. kedd Gólyatáboros szülői értekezlet 2016. augusztus 24-26. sz - cs - p Gólyatábor - Révfülöp 2016.

Részletesebben

N a p t á r i t e r v 2008/2009.

N a p t á r i t e r v 2008/2009. N a p t á r i t e r v 2008/2009. A szorgalmi idő első tanítási napja szeptember 1. (hétfő) és utolsó tanítási napja 2009. június 15. (hétfő). A tanítási napok száma száznyolcvan nap. A szorgalmi idő első

Részletesebben

01. Tanévnyitó ünnepség. 18. Szülői értekezletek. 02. Nevelési értekezlet. 06. Aradi vértanúk emléknapja

01. Tanévnyitó ünnepség. 18. Szülői értekezletek. 02. Nevelési értekezlet. 06. Aradi vértanúk emléknapja szeptember 01. Tanévnyitó ünnepség 08. DÖK gyűlés 18. Szülői értekezletek október 02. Nevelési értekezlet 06. Aradi vértanúk emléknapja 09. Nyílt nap 17. Nyílt nap 20. Iskolai ünnepség 23. Nemzeti ünnep

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben Augusztus Augusztus 21. Vezetőségi értekezlet Augusztus 22-23 Augusztus 24. Augusztus 27-29. Augusztus 27. Augusztus 28. Augusztus

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2018/2019-es tanévben Augusztus Augusztus 21. Augusztus 22-23 Augusztus 24. Augusztus 27-29. Augusztus 27. Augusztus 28. Augusztus 27-30 Augusztus 30.

Részletesebben

Hó/nap Esemény Helyszín. Külön beosztás szerint Kanizsay, nagytanári II Sz V H Egész héten folyamatosan:

Hó/nap Esemény Helyszín. Külön beosztás szerint Kanizsay, nagytanári II Sz V H Egész héten folyamatosan: ok száma: 180 Tanítás nélküli munka: 6 Tanévtár 2014/2015. tanév 1 Szalagavató (2014.12.24. helyetti munka): 2014.11.22. 1 félévi osztályozó értekezlet: 2015.01.17. 1 ról az IDB dönt (Kanizsay ): 2015.03.13.

Részletesebben

8 óra javítóvizsgák, munkaközösségi ért.,12 óra konferencia 9 óra munkaközösségi értekezletek 9 óra nevelőtestületi értekezlet

8 óra javítóvizsgák, munkaközösségi ért.,12 óra konferencia 9 óra munkaközösségi értekezletek 9 óra nevelőtestületi értekezlet Tanév ütemterve 2015/2016 Tanítási nap száma 2015.aug.25 kedd 9 óra Tanévnyitó értekezlet 2015.aug.26 szerda 2015.aug.27 csütörtök 2015.aug.28 péntek 2015.aug.29 szombat 8 óra javítóvizsgák, munkaközösségi

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre Hét Hónap, nap Eseménytervezet szeptember 1.hét 1. "A" hét 1. hétfő Első tanítási nap: munkavédelmi oktatás a 9.évfolyam számára 2. 2. kedd 3. 3. szerda Tanévnyitó

Részletesebben

Eseménynaptár 2016/2017

Eseménynaptár 2016/2017 Eseménynaptár 2016/2017 A tanítási év A 2016/2017 tanévben a tanítási év első tanítási napja: 2016. szeptember 1. (csütörtök) utolsó tanítási napja: 2017. június 15. (csütörtök). Az iskola utolsó, befejező

Részletesebben

Nevelőtestületi alakuló értekezlet Munkaközösségi értekezletek Javító- pótló-osztályozó- különbözeti vizsgák

Nevelőtestületi alakuló értekezlet Munkaközösségi értekezletek Javító- pótló-osztályozó- különbözeti vizsgák A 2012/2013-as tanév helyi rendje 2012. augusztus augusztus 22-24. augusztus 27. augusztus 28. augusztus 29. Gólyatábor 9. évfolyam Nevelőtestületi alakuló értekezlet Munkaközösségi értekezletek Javító-

Részletesebben

A 2017/2018-es tanév rendje a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban Feladat Felelős Időpont

A 2017/2018-es tanév rendje a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban Feladat Felelős Időpont Feladat Felelős Időpont Geopolitikai Konferencia 2017 Közép- és Kelet- Európa a 21. század többpólusú világában Farkas Gábor, Simon György augusztus 25. Magyar-Földrajzi Társaság 70. Vándorgyűlése és 141.

Részletesebben

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből)

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) 2018. szeptember 3. Ünnepélyes tanévnyitó (hétfő) Első tanítási nap - osztályfőnöki órák (3 óra) Törzslapok és bizonyítványok dokumentációja (a korábbi

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR 2013-2014

ESEMÉNYNAPTÁR 2013-2014 ESEMÉNYNAPTÁR 2013-2014 08. 26. hétfő Az első munkanap 08. 27 kedd Munkaközösségi értekezlet 08. 28 szerda Pótvizsgák 08. 29. csütörtök Tagozatos értekezlet 08. 30. péntek Tanévnyitó értekezlet 08.31.

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben Augusztus Augusztus 18. Augusztus 21. Augusztus 21-22 Augusztus 21-25. Augusztus 26. Augusztus 27. Augusztus 28. Vezetőségi értekezlet

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben Augusztus Augusztus 21. Augusztus 22. Augusztus 22-23 Augusztus 23-29. Augusztus 29. Vezetőségi értekezlet Tantestületi alakuló

Részletesebben

óra osztályfőnöki órák

óra osztályfőnöki órák szeptember 1. csütörtök 8.00 majd 5. óra 5. óra 6. óra Első tanítási nap - TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY 2-3-4. óra osztályfőnöki órák angol nyelvi szintfelmérés az 9.A, 9.B, 9.D osztályokban tájékoztató a közösségi

Részletesebben

2013/2014. tanév ütemterve

2013/2014. tanév ütemterve 2013/2014. tanév ütemterve Augusztus 21. 8,00 Alakuló értekezlet Munkaközösség-vezetők megbeszélése 27. 8,00 Írásbeli javítóvizsga 28. 8,00 Szóbeli javítóvizsga 31. 10,00 Tanévnyitó ünnepély, az iskola

Részletesebben

KATONA JÓZSEF SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS FELNŐTTOKTATÁSI GIMNÁZIUM. 2012/2013. tanév MUNKATERVE

KATONA JÓZSEF SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS FELNŐTTOKTATÁSI GIMNÁZIUM. 2012/2013. tanév MUNKATERVE - 0 -. KATONA JÓZSEF SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS FELNŐTTOKTATÁSI GIMNÁZIUM 2012/2013. tanév MUNKATERVE - 1 -. A jó tanító nem saját tudásának gyümölcseit osztja meg a tanítványaival, hanem megmutatja nekik, hogyan

Részletesebben

Munkaterv havi bontásban

Munkaterv havi bontásban Munkaterv havi bontásban A 2016/2017-ES TANÉV FELADATAI HAVI LEBONTÁSBAN Időpont Feladat 2016.augusztus 25-31. A nyári gyakorlat igazolása, dokumentálása A javító vizsga lebonyolítása 2016. augusztus 30.

Részletesebben

Naptári terv 2012/2013.

Naptári terv 2012/2013. Naptári terv 2012/2013. A szorgalmi idő első tanítási napja szeptember 3. (hétfő) és utolsó tanítási napja 2013. június 14. (péntek). A tanítási napok száma száznyolcvanegy nap. A szorgalmi idő első féléve

Részletesebben

aug. 17. hétfő 9.00 Alakuló nevelőtestületi értekezlet Grúber György Tanév előkészítése aug. 18. kedd Szabadság aug. 19.

aug. 17. hétfő 9.00 Alakuló nevelőtestületi értekezlet Grúber György Tanév előkészítése aug. 18. kedd Szabadság aug. 19. 2015/16. tanév Augusztus Időpontok nap óra Hamvas 2014/15. aug. 17. hétfő 9.00 Alakuló nevelőtestületi értekezlet Tanév előkészítése aug. 18. kedd Szabadság aug. 19. szerda Szabadság aug. 20. csütörtök

Részletesebben

A tanítási napok száma: szeptember 3. (hétfő) június 14. (péntek)

A tanítási napok száma: szeptember 3. (hétfő) június 14. (péntek) A tanítási napok száma: 180 2018. szeptember 3. (hétfő) 2019. június 14. (péntek) Tanítás nélküli munkanapok száma: 7 Felhasználásuk: 3 nap az írásbeli érettségi vizsgákra: 2019. május 6-7-8. h-k-sz. 2

Részletesebben

E S E M É N Y N A P T Á R

E S E M É N Y N A P T Á R A 2013/2014. tanév munkatervének melléklete SZÉKESFEHÉRVÁRI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM E S E M É N Y N A P T Á R 2013. augusztus 31.(szombat) 2012-2013. tanév augusztus 22. csütörtök 9.00 Alakuló és évnyitó

Részletesebben

2018/2019. tanév ütemterve

2018/2019. tanév ütemterve 2018/2019. tanév ütemterve Első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Tanévnyitó ünnepély: 2018. szeptember 3. (hétfő) 8.00 Első tanítási nap az esti tagozaton 2018. szeptember 3. 14 15 Az őszi érettségi

Részletesebben

ARANY JÁNOS GIMNÁZIUMI INTÉZMÉNYEGYSÉG Éves kronológia 2016/17

ARANY JÁNOS GIMNÁZIUMI INTÉZMÉNYEGYSÉG Éves kronológia 2016/17 ARANY JÁNOS GIMNÁZIUMI INTÉZMÉNYEGYSÉG Éves kronológia 2016/17 Augusztus 22-én (hétfő) 8.00 Alakuló értekezlet Helye tanári 23, 24-én 8 óra Javítóvizsga (kedd, szerda) (külön kiírás szerint) 26-án (péntek)

Részletesebben

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15.

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15. Debreceni Szc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2018/2019-es tanévre szakgimnázium 179 tanítási nap szakközépiskola 180 tanítási nap szakgimnázium 8 tanítás

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2019/2020-as tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2019/2020-as tanévre ESEMÉNYNPTÁR a 2019/2020-as tanévre Hét Hónap, nap szeptember 1.hét 1. "" hét 2. hétfő 2. 3. kedd Eseménytervezet Első tanítási nap a nappali munkarend szerinti osztályokban Tanévnyitó ünnepség nappali

Részletesebben

2018/2019. tanév rendjéről a 14/2018. EMMI rendelete alapján augusztus 27 hétfő 15:30 Gólyatáboros szülői értekezlet

2018/2019. tanév rendjéről a 14/2018. EMMI rendelete alapján augusztus 27 hétfő 15:30 Gólyatáboros szülői értekezlet 2018/2019. tanév rendjéről a 14/2018. EMMI rendelete alapján 2018. augusztus 27 hétfő 15:30 Gólyatáboros szülői értekezlet 2018. augusztus 24-28. péntek ½ 9:00 15:00 hétfő ½ 9:00 15:00 kedd ½ 9 10:00 13:00

Részletesebben

2014/2015. tanév ütemterve

2014/2015. tanév ütemterve 2014/2015. tanév ütemterve Augusztus 21. 8,00 Alakuló értekezlet. Munkaközösség-vezetők megbeszélése 26. 8,00 Javítóvizsgák Szeptember 1. 8,00 Tanévnyitó ünnepély 3. Tanévnyitó értekezlet 5. 8,00 VENI

Részletesebben

ARANY JÁNOS GIMNÁZIUM Éves kronológia 2017/18

ARANY JÁNOS GIMNÁZIUM Éves kronológia 2017/18 ARANY JÁNOS GIMNÁZIUM Éves kronológia 2017/18 Augusztus 22-én (kedd) 8.00 Alakuló értekezlet 24-én (csütörtök) 9 óra Összevont értekezlet 28, 29-én 8 óra Javítóvizsga (hétfő, kedd) (külön kiírás szerint)

Részletesebben

A tanév rendje 2018/2019

A tanév rendje 2018/2019 A tanév rendje 2018/2019 A programok időpontja előre nem látható okok miatt esetlegesen változhat. Szakgimnázium 2018. 09. 03. H. 17:00 Ünnepélyes tanévnyitó a Bazilikánál 1. 2018. 09. 04. K. Szakmai nap

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben Augusztus Augusztus 15. Augusztus 22. Augusztus 15-24 Augusztus 23-26. Augusztus 29. Augusztus 30. Vezetőségi értekezlet Tantestületi

Részletesebben

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2012. augusztus 21. kedd 9 00 Alakuló értekezlet 2012. augusztus 22-24. szerda-péntek Gólyatábor ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2012. augusztus 24. péntek 9 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

2017/2018. tanév rendjéről a 14/2017. EMMI rendelete alapján augusztus 31. csütörtök Tanévnyitó értekezlet tanároknak

2017/2018. tanév rendjéről a 14/2017. EMMI rendelete alapján augusztus 31. csütörtök Tanévnyitó értekezlet tanároknak 2017/2018. tanév rendjéről a 14/2017. EMMI rendelete alapján 2017. augusztus 24. csütörtök Gólyatáboros szülői értekezlet 2017. augusztus 28-30. h - k - sz Gólyatábor - Balatonrendes 2017. augusztus 24-28..

Részletesebben

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) be. IDŐPONTOK ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2013. augusztus 21. szerda 9 00 Együttes alakuló értekezlet 2013. augusztus 23-24. péntek-szombat TÁMOP 3.1.7 képzés / Hajdúszoboszló 2013. augusztus 23. péntek 9 00

Részletesebben

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2014. augusztus 21. csütörtök 9 00 ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE Együttes alakuló értekezlet Tűz és balesetvédelmi oktatás 2014. augusztus 22. péntek 8 00-12 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

MUNKARENDJE. 2014/2015-ös tanév

MUNKARENDJE. 2014/2015-ös tanév KT ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KÖZÉPISKOLA Wattay Középiskola és Szakiskolája MUNKARENDJE 2014/2015-ös tanév Nevelőtestület által jóváhagyva: 2014. augusztus 28. Franczia László igazgató 2 I. félév 2014. szeptember

Részletesebben

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 1-4.) Szept. 1. 8 óra Tanévnyitó (9. évfolyam) Szept. 2-4. 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 8-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend,

Részletesebben

ARANY JÁNOS GIMNÁZIUM Éves kronológia 2018/19

ARANY JÁNOS GIMNÁZIUM Éves kronológia 2018/19 ARANY JÁNOS GIMNÁZIUM Éves kronológia 2018/19 Augusztus 22-én (szerda) 8.00 Alakuló értekezlet 24. 8.00 Különbözeti vizsga 29, 30-án 8 óra Javítóvizsga (külön kiírás szerint) 28-án (kedd) 9 óra Összevont

Részletesebben

NAPTÁRI ÜTEMTERV. 2015/2016-os tanévre. Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnázium és Szakképző Iskola. Augusztus

NAPTÁRI ÜTEMTERV. 2015/2016-os tanévre. Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnázium és Szakképző Iskola. Augusztus NAPTÁRI ÜTEMTERV 2015/2016-os tanévre Augusztus Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnázium és Szakképző Iskola Tantestületi alakuló értekezlet Határidő: augusztus 24. (hétfő) 8.00 óra Helye: Trefort Ágoston

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2018/2019-es tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2018/2019-es tanévre ESEMÉNYNPTÁR a 2018/2019-es tanévre Hét Hónap, nap szeptember 1.hét 1. "" hét 3. hétfő Eseménytervezet Első tanítási nap a nappali munkarend szerinti osztályokban Tanévnyitó ünnepség nappali tagozaton

Részletesebben

2016/2017. tanév. készült: szeptember

2016/2017. tanév. készült: szeptember SZÉKESFEHÉRVÁRI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM 8000 Székesfehérvár Prohászka Ottokár út 71. OM azonosító: 037857 KIK 072040 Telefon/fax: 22/312-969, 315-198 e-mail: iroda@vasvari-szfvar.sulinet.hu vasvarigimn@gmail.com

Részletesebben

Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium School of Business Tagintézménye

Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium School of Business Tagintézménye Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium School of Business Tagintézménye (6727 Szeged, Lidicei tér 1.) OM-azonosító: 201410 Munkaterv a 2018/2019-es tanévre

Részletesebben

értekezlet a tanév feladatai

értekezlet a tanév feladatai dátum Augusztus 24. Augusztus 25. esemény Nevelőtestületi alakuló Javítóvizsgák (külön kiírás szerint) Augusztus 25.- 27. Munkaközösségi ek a tanév feladatai Augusztus 26. szerda 10.00 Előadás munka- és

Részletesebben

2017/2018. tanév. készült: szeptember

2017/2018. tanév. készült: szeptember SZÉKESFEHÉRVÁRI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM 8000 Székesfehérvár Prohászka Ottokár út 71. OM azonosító: 037857 KIK 072040 Telefon/fax: 22/312-969, 315-198 e-mail: iroda@vasvari-szfvar.sulinet.hu vasvarigimn@gmail.com

Részletesebben

Az Angol- Magyar Képző és Továbbképző Központ Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi és Nemzetközi Vendéglátó Szakközépiskola

Az Angol- Magyar Képző és Továbbképző Központ Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi és Nemzetközi Vendéglátó Szakközépiskola Az Angol- Magyar Képző és Továbbképző Központ Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi és Nemzetközi Vendéglátó Szakközépiskola 2012-2013 es tanév Munkaterve (A munkaterv a tanév eseményeinek megvalósításakor

Részletesebben

Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola

Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 5123 Jászárokszállás, Deák Ferenc u. 59. Tel.: 57/433-313 Fax.: 57/433-314, e-mail: jaszdeak@gmail.com Éves munkaterv a 2015/16-os tanévre

Részletesebben

A tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Első tanítási nap tanévnyitó az első órában.

A tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Első tanítási nap tanévnyitó az első órában. A 2016-2017. tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Időpont Esemény 2016. 08.31. Tanévnyitó értekezlet. (nevelőtestület) 2016. 09. 01. Első tanítási nap tanévnyitó az első órában. 2016. 09. 05-ig Jelentkezés

Részletesebben

2018/2019. tanév. készült: szeptember

2018/2019. tanév. készült: szeptember SZÉKESFEHÉRVÁRI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM 8000 Székesfehérvár Prohászka Ottokár út 71. OM azonosító: 037857 KIK 072040 Telefon/fax: 22/312-969, 315-198 e-mail: iroda@vasvari-szfvar.sulinet.hu vasvarigimn@gmail.com

Részletesebben

Szeptember szeptember 2. hétfő 8:00 Első tanítási nap rendelet szerint gimnázium, szakgimnázium és szakközépiskola 1/9.

Szeptember szeptember 2. hétfő 8:00 Első tanítási nap rendelet szerint gimnázium, szakgimnázium és szakközépiskola 1/9. Augusztus 2019/2020. tanév rendjéről a 11/2019. EMMI rendelete alapján 2019. augusztus 26. hétfő 16:00 Gólyatáboros szülői értekezlet 2019. augusztus 26-29. hétfő ½ 9:00 15:00 kedd ½ 9:00 15:00 szerda

Részletesebben

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény Püspökladányi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény 4150 Püspökladány Bajcsy-Zs.u.3-5. MUNKATERVI

Részletesebben

Csonka Zoltán igazgató Rendőrséggel Iskolarendőr program 20. Szakkörök, felzárkóztatók, érettségi felkészítők meghirdetése

Csonka Zoltán igazgató Rendőrséggel Iskolarendőr program 20. Szakkörök, felzárkóztatók, érettségi felkészítők meghirdetése Augusztus Téma Felelős 17.-19. A tanév vezetői előkészítése 22.-től A Nkt. módosításainak és az új jogszabályi Nevelőtestület tagjai változásoknak a megismerése. 22. 9.00 alakuló tantestületi értekezlet

Részletesebben

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskola és Szakiskola 1149 Budapest, Egressy út 36.

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskola és Szakiskola 1149 Budapest, Egressy út 36. Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskola és Szakiskola 1149 Budapest, Egressy út 36. A tanévkezdés feladatai: Feladat ellátási terv a 2015/2016-os tanévre Javítóvizsgák:

Részletesebben

KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium. 2011/2012. tanév MUNKATERVE

KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium. 2011/2012. tanév MUNKATERVE KATONA JÓZSEF Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium 2011/2012. tanév MUNKATERVE - 1 -. A jó tanító nem saját tudásának gyümölcseit osztja meg a tanítványaival, hanem megmutatja nekik, hogyan

Részletesebben

Soproni Széchenyi István Gimnázium ÉVES MUNKATERV as tanév

Soproni Széchenyi István Gimnázium ÉVES MUNKATERV as tanév Alakuló tantestületi értekezlet Farkas Gábor augusztus 26. 9.00 Munkaközösségi értekezletek iskolavezetés, munkaközösség-vezetők augusztus 26-szeptember 6. Javító- és különbözeti vizsgák Szentpáli Ágnes

Részletesebben

Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2013/2014.

Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2013/2014. Szegedi Ipari Szakképző és Általános Iskola Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2013/20 Az emberi erőforrások minisztere 47/20 (VII. 4.) EMMI rendelete alapján. augusztus 2 26. 27-28-29. 29. Orvosi vizsgálat

Részletesebben

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1 A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1. számú melléklet: A tanév helyi rendje 1. A szorgalmi idő 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet 2. alapján: 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR 2015/2016

ESEMÉNYNAPTÁR 2015/2016 ESEMÉNYNAPTÁR 2015/2016 augusztus 24. 8:00 Alakuló értekezlet augusztus 25-26. 8:00 Javító-, osztályozó és különbözeti vizsgák augusztus 27-28. 9:00 Csibe-tábor augusztus 31. 8:00 Tanévnyitó értekezlet

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. A 9. osztályosok tudásszintjének felmérése az első tanórán angol és német nyelvből egységes feladatlappal SZMK ülés

ESEMÉNYNAPTÁR. A 9. osztályosok tudásszintjének felmérése az első tanórán angol és német nyelvből egységes feladatlappal SZMK ülés ESEMÉNYNAPTÁR Augusztus 27. Alakuló értekezlet Az órarend és tantárgyfelosztás véglegesítése 27. Gólyatábor 27-28. Munkaközösségi megbeszélések 28-29. Javító, osztályozó és különbözeti vizsgák 29. Munkaközösségi

Részletesebben

Tanév eleji feladatok; szakmai munkaközösségi értekezletek Tanévnyitó tantestületi értekezlet Tanév eleji feladatok, tanév előkészítése

Tanév eleji feladatok; szakmai munkaközösségi értekezletek Tanévnyitó tantestületi értekezlet Tanév eleji feladatok, tanév előkészítése Dátum Nap Iskolában eltöltött napok száma Esemény Felelős 25 26 27 28 29 30 31 csütörtök hétfő kedd szerda Alakuló Javítóvizsgák Tanév előkészítésével kapcsolatos feladatok Közismereti munkaközösségi ek

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2017/2018-as tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2017/2018-as tanévre ESEMÉNYNPTÁR a 2017/2018-as tanévre Hét szeptember Hónap, nap 1.hét 1. "" hét 1. péntek 2.hét 2. "" hét 4. hétfő Eseménytervezet Első tanítási nap a nappali munkarend szerinti osztályokban Tanévnyitó ünnepség

Részletesebben

Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Szegedi Tagintézménye. Éves munkaterv 2018/2019.

Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Szegedi Tagintézménye. Éves munkaterv 2018/2019. 2018. SZEPTEMBER Első tanítási nap/tanévnyitó 8.00 3. H aznap 4 osztályfőnöki óra lesz Tűz-, baleset- és munkavédelmi oktatás a tanulóknak 4. K 5. SZ Veni Sancte szentmise 13:00 Szülői értekezlet 17:00

Részletesebben

A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE

A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE A 2012/2013. TANÉV RENDJE ÉS MUNKATERVE Szorgalmi időszak: Szakközépiskola nappali tagozat: 9-11. osztályok 2012. szeptember 3. - 2013. június 14. 12.B, G és a 13. A osztályok 2012. szeptember 3. - 2013.

Részletesebben

2016/17. aug. 23. szerda Alakuló nevelőtestületi értekezlet Grúber György Tanév előkészítése. aug. 30. kedd Tanévnyitó értekezlet Grúber György

2016/17. aug. 23. szerda Alakuló nevelőtestületi értekezlet Grúber György Tanév előkészítése. aug. 30. kedd Tanévnyitó értekezlet Grúber György 2016/17. tanév Augusztus Napló sorszám Időpontok nap óra 2016/17. RENDEZVÉNYEK 2016 FELELŐS Téma / Szervező / Egyéb aug. 23. szerda 10.00 Alakuló nevelőtestületi értekezlet Tanév előkészítése aug. 27.

Részletesebben

NAPTÁRI ÜTEMTERV. 2016/2017-es tanévre. SzSzC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Augusztus

NAPTÁRI ÜTEMTERV. 2016/2017-es tanévre. SzSzC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Augusztus NAPTÁRI ÜTEMTERV 2016/2017-es tanévre SzSzC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Augusztus Tantestületi alakuló értekezlet Határidő: augusztus 22. (hétfő) 8.00

Részletesebben

A 2014-2015-ös tanév iskolai feladatainak ütemezése a Magyar László Gimnázium és Szakiskolában

A 2014-2015-ös tanév iskolai feladatainak ütemezése a Magyar László Gimnázium és Szakiskolában Dunaföldvári-Bölcskei-Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Szakiskola Magyar László Gimnáziuma és Szakiskolája 7020 Dunaföldvár, Templom u. 5. Telefon/Fax: 75/541-269 OM 201167

Részletesebben

A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM MUNKATERVE ALAPJÁN

A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM MUNKATERVE ALAPJÁN A 2016/2017-es tanévre tervezett rendezvények, események A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM 2016/2017. TANÉV MUNKATERVE ALAPJÁN 1 1. A szorgalmi idő 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet 2. alapján:

Részletesebben

E S E M É N Y N A P T Á R

E S E M É N Y N A P T Á R A 2015/2016. tanév munkatervének melléklete SZÉKESFEHÉRVÁRI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM E S E M É N Y N A P T Á R 2015. augusztus 31.(hétfő) 2014-2015. tanév augusztus 24. hétfő 8.00 Alakuló és évnyitó értekezlet

Részletesebben

Munkaprogram a 2016/2017-es tanévre

Munkaprogram a 2016/2017-es tanévre Munkaprogram a 2016/2017-es tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 1-2.) Szept. 1. 8 óra Tanévnyitó (9. évfolyam) 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 8-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend, tűz-

Részletesebben

Munkaprogram a 2018/2019-es tanévre

Munkaprogram a 2018/2019-es tanévre Munkaprogram a 2018/2019-es tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 3-7.) Szept. 3. 8 óra Tanévnyitó 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 9-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend, tűz-- és munkavédelem)

Részletesebben

Nappali oktatás: Első tanítási nap: 2009. 09.01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2010. 06. 15. (kedd)

Nappali oktatás: Első tanítási nap: 2009. 09.01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2010. 06. 15. (kedd) IGAZGATÓI UTASÍTÁS A TANÉV RENDJÉRE VONATKOZÓAN: Nappali oktatás: Első tanítási nap: 2009. 09.01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2010. 06. 15. (kedd) Tanítási napok száma: 183 általános iskolában 182 Szakiskolában

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014

ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014 ESEMÉNYNAPTÁR 2013/2014 augusztus 22. 9:00 Alakuló értekezlet augusztus 23-26. 8:00 Javító-, és osztályozóvizsgák augusztus 29. 8:00 Tanévnyitó értekezlet szeptember 02. 8:00 A szorgalmi idő első napja

Részletesebben

8.00 Tájékoztató értekezlet 9.00 Javítóvizsgák augusztus 25. csütörtök 8.00 Javító, osztályozó és különbözeti vizsgák. Gólyatábor - Velence

8.00 Tájékoztató értekezlet 9.00 Javítóvizsgák augusztus 25. csütörtök 8.00 Javító, osztályozó és különbözeti vizsgák. Gólyatábor - Velence TANÉV RENDJE - GUNDEL 2016/2017-es tanév A hét betűjele Dátum A hét napja Események augusztus 24. szerda 8.00 Tájékoztató értekezlet 9.00 Javítóvizsgák augusztus 25. csütörtök 8.00 Javító, osztályozó és

Részletesebben

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 1149 Budapest, Egressy út 36.

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 1149 Budapest, Egressy út 36. Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 1149 Budapest, Egressy út 36. A tanévkezdés feladatai: Feladat ellátási terv a 2016/2017-es tanévre Alakuló

Részletesebben

A tanév ütemterve 2018/2019 Tanítási nap száma 2018.aug.27. hétfő Javítóvizsgák 8:00-, 14:30 konferencia 2018.aug.28. kedd 8 óra Nyitóértekezlet

A tanév ütemterve 2018/2019 Tanítási nap száma 2018.aug.27. hétfő Javítóvizsgák 8:00-, 14:30 konferencia 2018.aug.28. kedd 8 óra Nyitóértekezlet A tanév ütemterve 2018/2019 Tanítási nap száma 2018.aug.27. hétfő Javítóvizsgák 8:00-, 14:30 konferencia 2018.aug.28. kedd 8 óra Nyitóértekezlet 2018.aug.29. szerda Munkaközösségi értekezletek 2018.aug.30.

Részletesebben

2011/2012-es tanév rendje

2011/2012-es tanév rendje 2011/2012-es tanév rendje A tanév 2011. szeptember 1-jétől (csütörtök) 2012. június 15-ig (péntek) tart. Az első félév: 2012. január 13-ig (péntek) tart. 2012. január 20-ig (péntek) értesítés az I. félévben

Részletesebben

JÁDNI SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 2013/2014. tanév munkaterve. Összeállította: Tóth Zoltán Jóváhagyta: tantestület Dátum:

JÁDNI SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 2013/2014. tanév munkaterve. Összeállította: Tóth Zoltán Jóváhagyta: tantestület Dátum: JÁDNI SZAKKÉPZŐ ISKOLA 2013/2014. tanév munkaterve Összeállította: Tóth Zoltán Jóváhagyta: tantestület Dátum: 2013.09.02. Bevezetés Az idei lesz az első olyan tanév, amely a köznevelési törvény és a hozzá

Részletesebben

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet a 2016/2017. tanév rendjéről alapján Dátum Esemény Felelős 2016. Augusztus 24. (szerda) 9:00 óra 26. (péntek); 29. (hétfő)

Részletesebben

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős

A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása. Dátum Esemény Felelős A tanév helyi rendjének, feladatainak meghatározása 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet a 2016/2017. tanév rendjéről alapján Dátum Esemény Felelős 2016. Augusztus 24. (szerda) 9:00 óra 26. (péntek); 29. (hétfő)

Részletesebben

A 2015/2016. tanév programja

A 2015/2016. tanév programja 1. oldal Árpád Szakképző Iskolája és Kollégiuma (Székesfehérvár, Seregélyesi út 88-90.) A 2015/2016. tanév programja Készítette: igazgatóhelyettes Jóváhagyta: igazgató 2. oldal Aug. 17. Alakuló tantestületi

Részletesebben

Szegedi Ipari, Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2012/2013. augusztus. szeptember

Szegedi Ipari, Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2012/2013. augusztus. szeptember Szegedi Ipari, Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola Déri Miksa Tagintézménye MUNKAREND 2012/20 Az emberi erőforrások minisztere 3/2012. (VI. 8.) EMMI rendelete alapján. augusztus 28-29-30. 30. 31.

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2015/2016-os tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2015/2016-os tanévre ESEMÉNYNAPTÁR a 2015/2016-os tanévre Hét Hónap, nap szeptember 1.hét 1. "A" hét 1. kedd Eseménytervezet Elsı tanítási nap a nappali munkarend szerinti osztályokban Tanévnyitó ünnepség Munkavédelmi oktatás

Részletesebben

A 2014/2015-es tanév ütemterve

A 2014/2015-es tanév ütemterve A 2014/2015-es tanév ütemterve Tanévkezdés: Alakuló értekezlet: 2014. augusztus 25. Tanévnyitó ünnepély: 2014. 01. Első tanítási nap: 2014. 01. A tanév munkarendje: A tanév első napja: 2014. 01. Az első

Részletesebben

Írásbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó vizsga Technikusi beiratkozás 11:00. Szóbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó értekezlet 12:00

Írásbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó vizsga Technikusi beiratkozás 11:00. Szóbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó értekezlet 12:00 Tanítási napok száma 2018. aug.. 22. szerda Alakuló értekezlet 9:00 Sze 2018. aug.. 23. csütörtök Tankönyvárusítás Cs 2018. aug.. 24. péntek Írásbeli javítóvizsgák 8:00 Osztályozó vizsga Technikusi beiratkozás

Részletesebben