A Társasház fő paraméterei

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Társasház fő paraméterei"

Átírás

1 MŰSZAKI LEÍRÁS A Társasház fő paraméterei Régió: Buda XII. Telek területe: 370 m 2 Szintszám: garázs + földszint + 4 emelet + tetőtér Épületmagasság 17 m Beépített terület: 165 m² Zöld terület: 133,6 m² Bruttó beépített terület: 1175,2 m² Lakástípusok: nappali + 1 hálószoba, nappali + 2 hálószoba, nappali + 3 hálószoba, penthouse Garázsszint bruttó területe: 239,3 m² Parkolási lehetőség: parkolóház Parkolók száma: 11 db Lakásonként vásárolható garázsok száma: 1-3 Tárolók területe: 41,5 m² Tárolók mérete és m2 ára: Ft/m2 Bruttó értékesíthető lakás terület: 718,7 m² Kerttulajdon: privát Kert típus: hátsókert Privát kert: 122 m² Összes terasz területe: 106,1 m² Lift az épületben: van Műszaki átadás időpontja (év/ negyedév): Készültségi fok átadáskor: kulcsrakész Komfort fokozat: összkomfort Konyha kialakítása: nappalival közös légtérben (amerikai konyhás) Konyhabútor van-e az árban: nincs Konyhai szellőzés: páraelszívó Fűtési rendszer: padló-mennyezeti fűtés Klimatizálás: mennyezeti hűtés Mozgássérültek részére akadálymentes kialakítással rendelkezik: nem Tűzhely csatlakozás típusa: elektromos Árnyékolás lesz-e, és ha igen milyen: elektromos aluredőny az árban Várható energetikai tanúsítvány: A+ energetikai minősítés Lakások belmagassága: 2,65 m

2 Épületszerkezeti leírás Tartószerkezet (falak, pillérek, födémek): Az épület pillérvázas kialakítású, amelynek közepén a liftakna és a lépcsőházi mag található. A pinceszinten vízzáró 30 cm vastag vasbeton külső falak készülnek, valamint innen indulnak el a liftakna 15 cm vastag vasbeton falai. Mivel az épület pinceszintjén garázs található, ezért az emeleti szinteken megtalálható belső pillérek a garázs feletti födémben vasbeton gerendák által kiváltásra kerültek. A felmenő szerkezet teherhordó pillérei: cm vasbeton pillérek. A liftakna és a lépcsőházi fal: 15 cm vastag vasbeton falszerkezet. A födémszerkezet: 23 cm vastag monolit vasbeton födém, melynek az alsó síkján kerülnek elhelyezésre a mennyezet fűtő-hűtő vezetékek. Az erkélylemezek (Schöck) hőhídmegszakítókkal lesznek kialakítva. A kiváltók: szintén monolit vasbeton szerkezetűek födémmel egybeépítve kerülnek kialakításra. Külső kitöltő falazat, lakáselválasztó falak, válaszfalak: A külső kitöltő falszerkezet Porotherm 30NF tégla falazóblokkból készül. A fal külső oldalán 10 cm vastag GRAFIT hőszigetelő rendszer lesz, a fal belső oldala BAUMIT MPI25 gépivakolattal lesz vakolva. A lakások közötti elválasztófal SILKA mészhomoktégla falazóelemből készül, aminek paraméterei megfelelnek az előírt akusztikai követelményeknek. A felszálló gépészeti akna falai Porotherm 10 cm vastag téglából lesznek kialakítva. A lakáson belüli válaszfalak: Porotherm 10 cm vastag válaszfal. Külső homlokzatképzés: A külső hőszigetelt homlokzat külső felületképzését a középszemcsés vékonyvakolati réteg biztosítja (tört fehér színben), valamint a közép tagozatos homlokzati elem szerelt Travertin csiszolt mészkő burkolattal készül. Az épület lábazata mészkő burkolatot kapnak. Belső közösségi terek: A belső közösségi közlekedők és a lépcsőház padlóburkolata természetes mészkő burkolattal készül. A főbejárati előtérnél a falak is mészkő burkolatot kapnak. A főbejárati ajtó nagy igénybevételnek megfelelő alumínium kétszárnyú ajtószerkezet biztonsági üveggel. A lift belső kialakítása rozsdamentes acél burkolattal és részben tükör felülettel készül. LIFT Az épületben elhelyezésre kerül egy KONE EcoSpace személylift és egy autólift. Az autólifttel mind a -1 mind a -2 emeletre le lehet menni.

3 Nyílászárók: Lakásbejárati ajtó (biztonsági ajtó): Esztétikus megjelenésű (fa laminált), a MABISZ előírásoknak megfelelő 5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó. Külső ablakok, erkélyajtó: Alu-Fa ablakok és erkélyajtók passzív ház technológiával, fém szerelvényekkel, belső fa könyöklővel és külső mészkő párkánnyal, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülnek. Az ablakok és az ajtók üvegei az akusztikus (32 db) és a fokozott hőtechnikai (UG=0,5) követelményeknek megfelelnek. A külső nyílászárók vakolható redőnyszekrénnyel készülnek, az alu redőnyök alapfelszerelésként beépítésre kerül, redőnyök kapcsolása távkapcsolóval történik. Belső ajtók: A vevők által választható Funéros vagy tömörfa kivitelben gyárilag felületkezelt, utólag beépíthető fa tokkal, krómszínű vasalattal és kilinccsel. Erkélykorlátok: Egyedi tervezésűek, rozsdamentes fém tartószerkezettel és biztonsági üveg korlát mezővel készülnek. Burkolatok: A burkolatok kiválasztása a BAU-STYL Kft. fürdőszoba bemutatótermében történik, ahol egyedileg 3D-s látványtervet készítenek minden ügyfelünk számára díjmentesen. Minőségi osztály: I. osztályú kivitelben ügyfeleink igénye alapján. Hidegburkolatok padló fal: Ft/m2, Melegburkolat, parketta szegőléccel: Ft. / m2 szobákban: parketta szegőléccel fürdőszoba: csempe burkolat, burkolatmagasság: ajtó magasságig körben 2,1 méterig konyha: csempe burkolat: 60 cm a konyhapultnál az alsó és felső elemek között, 5m2- ig WC: padló és csempe burkolat: 120cm magasságig körben előtér: csempe padló burkolat, 7 cm es lábazattal erkély: fagyálló Gres lap burkolat, az épületen egységes nem választható A vizes helyiségekbe és a teraszon kent, rugalmas szigetelés készült. Álmennyezet, álgerenda, előtétfal:

4 A gépészeti csövek és berendezések eltakarása (előterek, fürdők) szükség szerint gipszkarton előtétfal, illetve álgerenda megépítésével történik. Felületkezelések: Mindenhol 2 rétegű, csiszolt glettelés és 2 rétegű, fehér vagy pasztel színű diszperziós festés a falakon és a mennyezeten. Igény esetén egyedi színezés számítógépes színkeverő rendszerből választott színkód alapján, színfelárral rendelhető. A színfelár mértéke nagyban függ a választott egyedi színtől. Gépészeti kialakítás Gázellátás: Az épületben nem létesül gázfogyasztó berendezés, a konyhákban csak elektromos tűzhelyek lesznek beépítve! Fűtés és meleg víz készítése: A fűtés és a melegvíz-készítés energiaigényét 100%-ban megújuló energiaforrásból biztosítjuk. A pinceszinti hőközpontban négy, egyenként 8 kw-os egységteljesítményű levegő-víz hőszivattyú lesz elhelyezve, kaszkád rendszerbe kötve, melyek kültéri egysége a tetőn lesz elhelyezve, és zajvédő fallal lesz körbevéve. A megújuló energián alapuló hőforrások kiszolgálják a lakások fűtés-hűtési igényét és a használati melegvíz-termelés energia igényét. A melegvíz-termelés és tárolás a hőközpontban elhelyezett 2 db 1000 literes indirekt fűtésű melegvíz-tartállyal történik. A lakásokba mind a fűtési-hűtési, mind a használati meleg víz a hőközpontból felszálló vezetékeken keresztül keringető szivattyú alkalmazásával jut el. A lakásokban jelentkező fűtési-hűtési energia hőmennyiségmérőkön keresztül lesz mérve, ez leolvasható a lakásokban illetve a hőközpontban elhelyezett vezérlőegységben. A hidegvíz és melegvíz fogyasztás mérése egyedi mérőórákkal biztosított. A mérőórák a lakásokban találhatók, de maga a leolvasás digitális műszerrel rádiófrekvenciás módon a hőközpontban történik. A megújuló energián alapuló hőszivattyús rendszer téli üzemben fűtési, nyári üzemben hűtési üzemmódot lát el, így nincs szükség a lakásokban split klíma vagy Fan-Coil berendezések beépítésére. A lakásokban korszerű, felületfűtési-hűtési rendszereket alakítunk ki. A helyiségekben padló és mennyezet fűtés biztosítja a megfelelő komfortérzetet. Minden lakás egy önálló osztógyűjtő berendezéssel rendelkezik, amelyről a padlóba vagy a mennyezetbe épített fűtésihűtési körök az energiát kapják. Az osztó, és a helyiségekben elhelyezett digitális termosztátok segítségével minden helyiségben a kívánt hőmérséklet egyedileg állítható, így nagymértékű energia-megtakarítást tesz lehetővé. A fürdőszobákban a komfortérzet növelése céljából 600x1200mm-es törölközőszárító radiátorokat is elhelyezünk.

5 Víz csatorna szaniter: A lakásokban egyedi vízbekötés és vízóra kerül elhelyezésre. A fürdőszobákban és WC-ben fehér szaniter termékek kerülnek beépítésre, amelyek pl.: Ideal Standard vagy Roca típusúak, vagy azzal azonos minőségűek (terv szerinti elrendezés alapján). Mosdó: 60x45 cm-es mosdó, KLUDI egykaros mosdócsappal, vagy azzal azonos minőségben Kézmosó: 40 cm-es, fehér színben, KLUDI egykaros mosdócsappal, vagy azzal azonos minőségben WC: mélyöblítéses fali WC csésze, fehér színben, fedeles műanyag ülőkével (Geberites rendszerű) Fürdőkád: 170x70 cm-es beépíthető műanyag fürdőkád, fehér színben KLUDI egykaros kádtöltő és zuhanycsap zuhanygarnitúrával, vagy azzal azonos minőségben A mosógép számára csatlakozás kerül kialakításra HL 406 mosógép csatlakozó egységgel. Konyhai előkészítések mosogatógép, valamint kéttálcás mosogató részére. Lakói igény esetén az alábbi szaniter költségeket vállalja a beruházó: mosdó + szifontakaró Ft. bruttó értékben mosdó csaptelep Ft. bruttó értékben kád Ft. bruttó értékben WC: beépített tartályos - alapfelszereltség kézmosó + csaptelep Ft. bruttó értékben külön mosdó esetén zuhany csaptelep Ft bruttó értékben zuhany kabin + tálca: Ft. bruttó értékben Az egyes szaniterek mennyisége a lakás kialakítása alapján történik Szellőzés légkondicionáló: A fürdőket és a WC-ket mesterséges elszívással tervezzük, valamint a konyhai kamraszekrények részére szintén elszívás készül. A szellőző ventilátorok a falon lesznek elhelyezve és maguk a szellőző csövek a tető fölé lesznek kivezetve. A fürdő és WC elszívás külön gyűjtőrendszerben lehetséges (a WC kagyló elszívás is biztosított), míg a kamraszekrény elszívását egyedileg lakásonként tervezzük. Elektromos kialakítás A lakások mérőórája a lépcsőházi óraszekrényben lesz elhelyezve, onnan történik a beállás a lakásokba, ahol az elosztótábla a bejárati ajtó mellett (felett) kerül elhelyezésre. Lakásonként 3 x 16 Ampert biztosítunk. A közösségi terek világítása, személy és autólift pincevilágítás épület közösség mérőjéről történik, mely 3x50A. A levegős hőszivattyú egy külön mérőről fog működni GEO tarifával. Az épület tetőszerkezetére, a déli oldalra napcellákat fogunk szerelni melyek egy inverteren keresztül a közösségi mérőre fog dolgozni. A közösségi mérő un. oda-vissza mérő villanyóra. Elektromos szerelés: védőcsőbe szerelt rézvezeték, fehér szerelvényekkel.

6 A lámpatesteket és azok elhelyezésük költségét a szerződéses összeg nem tartalmazza. A szerződéses összeg az alábbi mértékig tartalmazza az alapszereléseket és szerelvényezést: Szobánként 1 db mennyezeti lámpa csillárkapcsolóval, 4 db dugaszoló aljzat, 1 db Digitális csatlakozás Konyhában 1 db mennyezeti lámpa, sütő és tűzhely csatlakozás, hűtő konnektor, mosogatógép konnektor, felső szekrény alatti világítás, további 3 dugaszoló aljzat, Nappali 1 db mennyezeti lámpa csillárkapcsolóval, 6 db dugaszoló aljzat, 2 db Digitális csatlakozás Fürdő, 1 db mennyezeti lámpa, 1 db falikar mosdó felett, 3 db konnektor Erkélyen 1 db kültéri konnektor Dugaszoló aljzatok (JUNG típusok, szükség szerint soroló keretekben): Gyenge áramú rendszerek: A riasztórendszer-hálózat számára védőcsövezés készül. A csövezés a bejárati ajtónál egy nyitás-és egy mozgásérzékelő, valamint a kódtasztatúra elhelyezését teszi lehetővé. A riasztórendszer és beszerelése nem részei a lakásnak. A vevő csak olyan riasztórendszert telepíthet, melynek minden egysége a lakáson belül helyezkedik el. Kábeltévé hálózat (kábeltévé belépés és előfizetés nélkül) minden lakószobába csatlakoztatva lesz. Telefonhálózat védőcsövezés, vezetékezés elkészül előfizetés és készülék nélkül. A belső hálózaton működő video kaputelefon rendszer lesz megvalósítva, kapunyitási lehetőséggel. Beruházásért felelős vezetők: Kolarics Gergely Momdeluxe Kft. ügyvezető info@mbingatlan.hu Hammang Zsolt Molnárbeton Kft. felelős műszaki vezető info@mbingatlan.hu

Épületszerkezeti leírás

Épületszerkezeti leírás Épületszerkezeti leírás Tartószerkezet (falak, pillérek, födémek): A lépcsőház és a liftakna, szorosan az épület főhomlokzatán, függönyfallal együtt kerül kialakításra. A pinceszinten vízzáró 30 cm vastag

Részletesebben

Projekt neve: Edison Center Budaörs Ügyfél neve: Lakás száma: Épületszerkezeti leírás. Tartószerkezet (falak, pillérek, födémek):

Projekt neve: Edison Center Budaörs Ügyfél neve: Lakás száma: Épületszerkezeti leírás. Tartószerkezet (falak, pillérek, födémek): Projekt neve: Edison Center Budaörs Ügyfél neve: Lakás száma: Épületszerkezeti leírás Tartószerkezet (falak, pillérek, födémek): A lépcsőházak és liftaknák, az A, B és C épületrészek közepén kerülnek kialakításra.

Részletesebben

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ T R I A D H O M E S VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Az építési telkek Budapest XI. kerületében a Hosszúréti utca 29., 31., 33. és 35.

Részletesebben

B I L O B A G A R D E N

B I L O B A G A R D E N B I L O B A G A R D E N VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Budapest XIX. kerületében a Kossuth Lajos utca 5. szám alatt fekszik az ingatlan fákkal övezett utcában. A telek

Részletesebben

MARCSELLÓ HÁZAK. Kertészeti munkálatok nem tartalmazza az ingatlan vételára. Kérésre árajánlatot adunk a kert kivitelezési munkálatokra.

MARCSELLÓ HÁZAK. Kertészeti munkálatok nem tartalmazza az ingatlan vételára. Kérésre árajánlatot adunk a kert kivitelezési munkálatokra. MARCSELLÓ HÁZAK Műszaki leírás 1. TEHERHORDÓ SZERKEZET Alapozás: Statikai tervek szerint Földszint: Monolit vasbeton szerkezet Födémek: Monolit vasbeton, valamint fa födém Lépcsők, lépcsőházak és liftaknák:

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 4986/40 természetben Széna utca 1. 1 db két lakásos lakóépület Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 0979/197 természetben Kadafalva, Granada Hotel közelében 2 db családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 192.000Ft/nm-tól Bruttó 220.000Ft/nm-tól Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 5457/33 természetben Kalász utca 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét, Örkény

Részletesebben

Műszaki tartalom. Alapozás: kútalapokon gerenda rács. Szigetelés:

Műszaki tartalom. Alapozás: kútalapokon gerenda rács. Szigetelés: Alapozás: kútalapokon gerenda rács Szigetelés: Műszaki tartalom -Hőszigetelés: Homlokzatokon 10 cm nikecell vagy azzal egyenértékű hőszigetelés, vakolatrendszerben -Úsztatott padlószerkezet, hanggátló

Részletesebben

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON 8600 Siófok, Móricz Zsigmond u. 20. www.villasiofok.greenhomes.hu VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON A Balaton déli partján, a Somogyi dombság és a Mezőföld találkozásánál található Siófok, Dél-Dunántúl

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 10577/145 természetben Füst Milán utca 1 db 2 lakásos ikerház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca MŰSZAKI TARTALOM Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez.

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. I. SZÁMÚ MELLÉKLET MŰSZAKI TARTALOM A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. Betonszerkezet Alapozás: C16-24/KK minőségű beton Lemezbeton:

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 12 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127. +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET 1. Teherhordó szerkezet Alapozás: Statikai tervek szerint Földszint tető-ig: Monolit vasbeton szerkezet Födémek: Monolit vasbeton Lépcsők, lépcsőházak és liftaknák: Monolit

Részletesebben

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve 1. Az épület leírása 1.1. Beépítés A Szada, Napsugár köz u. 3. szám alatt (hrsz: 607/18) két lakásos ikerház kerül megépítésre. A kivitelezésre

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 225.000Ft/nm Bruttó 250.000Ft/nm Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat Épület

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés:

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés: Az épület leírása 1. Elhelyezkedés: A 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. szám alatt (hrsz: 210339/2), a volt Posztógyár területén található, É-37 épület hasznos alapterülete: 1.1 Helységleltár I. Szélfogó

Részletesebben

VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA

VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA A vevői módosítások minden esetben a lakáson belüli területeket érinthetik. A módosítások nem terjedhetnek ki a homlokzati falakra, színére, homlokzati világítótestekre,

Részletesebben

ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS Budapest XII. Istenhegyi út 101/A

ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS Budapest XII. Istenhegyi út 101/A ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1125 Budapest XII. Istenhegyi út 101/A WWW.ISTENHEGYIPANORAMA.HU Környezet: A beruházás Budán a XII. krület egyik legszebb panorámájával rendelkező

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS

CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem 8600 Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az EZÜSTPART APARTMANOK Siófok délnyugati részén, Széplak határában közvetlenül a

Részletesebben

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Nettó alapterület: 126,28 m2 Szobák száma: 5 Fürdőszobák száma: 2 Elrendezés: előszoba, nappali-konyha (leválasztható) 4 hálószoba 2 fürdő-wc 1 külön wc 1 kamra

Részletesebben

Siófok, Villa Palazzo. Értékesítési dokumentáció

Siófok, Villa Palazzo. Értékesítési dokumentáció Siófok, Villa Palazzo Karinthy Frigyes u. 1 6697/2 Hrsz. (33 lakás) Értékesítési dokumentáció Építtető: Generál-kivitelező: Értékesítő: Villa Palazzo Kft. 1173, Budapest, Borsó. u. 73. Siófoki Építő Konzorcium

Részletesebben

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Földmunkák: A terv szerinti paraméterek alapján történt/történik,

Részletesebben

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu III. emeleti lakás Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu Kőműves Bontás (elvileg a társasház udvarán lehet depózni a sittet amig egy konténernyi

Részletesebben

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK"

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK Budapest, IX. Lenhossék u. 11. szám alatti társasház ELHELYEZKEDÉS: A Lenhossék utca a több mint 24 éve nagyon sikeres ferencvárosi tömbrehabilitáció területén helyezkedik

Részletesebben

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház MÛSZAKI LEÍRÁS Pécel, Smaragdvölgy 4 lakásos Sorház Beruházó: Swiss-Mobil Kft. www.swissmobil.hu/helikopter - info@swissmobil.hu Tel.: 06 30 9714 835 Elhelyezkedés Az építési telek, Pécel újonnan kiépülõn

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET 1107 Budapest, Metrodom Park, C épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23.

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. ELHELYEZKEDÉS BUDAPEST LEGELEGÁNSABB KERÜLETÉBEN, AZON BELÜL IS A klasszikus rózsadombon ÉPÜL LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK A MANDULA23 TÁRSASHÁZ.

Részletesebben

Mű szaki leí ra s. Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal.

Mű szaki leí ra s. Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal. Mű szaki leí ra s Épületszerkezetek, központi gépészet, elektromosság Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal.

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk vagy ragasztott gerenda. Méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016 Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

Szeged, Lengyel u. 6. szám

Szeged, Lengyel u. 6. szám Szerkezetkész állapot műszaki tartalma a Szeged, Lengyel u. 6. szám alatti társasház kivitelezési munkáihoz. Alapozás Fúrt beton cölöpalapok készülnek a statikai tervben meghatározott geometriával és anyagminőségekkel.

Részletesebben

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

Gyöngyszem a Strázsahegyen

Gyöngyszem a Strázsahegyen Gyöngyszem a Strázsahegyen 1171 Bp. Függőcinege u. 30./2 Bemutató leírás: XVII. kerületben, Rákoskerten, a Függőcinege utca 30 szám alatt 2008 év elején átadott ötlakásos sorház második, 65m2 lakása teljesen

Részletesebben

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Műszaki leírás 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Az épület, 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. szám alatti 39206/31 helyrajzi számú ingatlanon helyezkedik el. Az épület: egyhajós,

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás)

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) Létesítmény: 1037 Budapest III. kerület, Laborc utca 22/a 4 lakásos társasház HRSZ: 16814/2 Építtető: Hegyvidéki Házépítő Kft. 1037 Budapest, Zay utca 1-3.

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS Bp. XIII, ORSZÁGBÍRÓ UTCA LAKÓÉPÜLET

MŰSZAKI LEÍRÁS Bp. XIII, ORSZÁGBÍRÓ UTCA LAKÓÉPÜLET MŰSZAKI LEÍRÁS Bp. XIII, ORSZÁGBÍRÓ UTCA 50-54 LAKÓÉPÜLET BEÉPÍTÉSI KONCEPCIÓ Az épület földszint, 6 emelet tömegméretű az utcai oldalon az 5 szint, az udvari szárnyon a tetőtéri szint visszahúzott tömeggel

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Szociális alapú lakáspályázat Arany János u. 4. fsz. 3. szám alatti lakás 27 m2 alapterületű szobás Pályázó neve:..., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 5932 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Mátra 2. szám /A, B jelű lakások/ Helyiséglista: A LAKÁS Beruházó és generál

Részletesebben

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT 1-es lakás 2-es lakás 3-as lakás 4-es lakás lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 76m2 erkély 2,2 m2 erkély 3,7 m2 erkély 2,2 m2 terasz 6,3m2

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10576/356 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Ezüstdénár utca 1. szám /A, B, C, D jelű lakások/ Beruházó és generál

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 25 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 70m2 lakótér + 28 m2 terasz Szigetelt határoló falazattal U=0,22 v.

Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 70m2 lakótér + 28 m2 terasz Szigetelt határoló falazattal U=0,22 v. Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 70m2 lakótér + 28 m2 terasz Szigetelt határoló falazattal U=0,22 v. 190mm kerek rönk falazattal Szállított anyagok listája Gerendák,

Részletesebben

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez.

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. 1 Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. Általános információk: Tervezett épület Szombathely herényi városrészén

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz)

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk 190 mm vagy ragasztott gerenda Méretre vágva, géppel formázva.

Részletesebben

Társasházas lakásépítés Komáromban

Társasházas lakásépítés Komáromban Társasházas lakásépítés Komáromban Laktanya köz, 2x24 lakásos társasház Beruházó, értékesítő, kivitelező: WF Építőipari KFT. Tel: 34/341-768 Web: www.wfkft.hu Tartalomjegyzék I. Általános tájékoztató...3

Részletesebben

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉPÜLET ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA TENDER TERV Felújítás helye: 5435 Martfű, Május 1 út 1., hrsz:349/2 Megbízó: MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5.

PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5. PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5. 01. C Í M L A P Veszprém, Mártírok úti PARKOLÓHÁZ beépítési tanulmányterve tervdokumentációjához. (Veszprém, Mártírok útja 5. 4796. hrsz.) Építész tervezõ

Részletesebben

Veritas Rokolya 30 Projekt Kft.

Veritas Rokolya 30 Projekt Kft. Veritas Rokolya 30 Projekt Kft. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 86. Telefon: 383-0983, 383-0984, 251-9744 Fax:383-0984 9 LAKÁSOS társasház Bp., XIV. Komócsy u. 38. HRSZ: 31356 Beruházó : Veritas

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

Fekete Lajos, építészmérnök Vezető tervező É LAMRO Kft Budapest, Pap Károly utca 22/d.

Fekete Lajos, építészmérnök Vezető tervező É LAMRO Kft Budapest, Pap Károly utca 22/d. Munka megnevezése: Dátum: Épület adatai: Építtető adatai: Tervező adatai: 61 lakásos társasház Budapest, 2017. január 61 lakásos társasház 1139 Budapest, Frangepán u. 24. (hrsz.: 27700) DUJMÓ Ingatlanfejlesztő

Részletesebben

1037 BUDAPEST, GÓBÉ U lakásos társasház

1037 BUDAPEST, GÓBÉ U lakásos társasház 1037 BUDAPEST, GÓBÉ U. 25. 6 lakásos társasház MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) Létesítmény: 1037 Budapest III. kerület, Góbé u. 25. 6 lakásos társasház HRSZ: 18765/4 Építtető: Hegyvidéki

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Monolit vasbeton födémek statikai kiviteli terv szerinti kialakítással.

MŰSZAKI TARTALOM. Monolit vasbeton födémek statikai kiviteli terv szerinti kialakítással. MŰSZAKI TARTALOM Az épület fűtését-hűtését és meleg vízellátását a KG Invest 2008 Kft Vulcano levegő-víz hőszivattyús rendszere fogja biztosítani, ami az épületben található lakásokat komfortosabbá, értékállóvá,

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS. Alapozás: Vasbeton cölöp alapozás és alaplemez statikai tervek szerint

MŰSZAKI LEÍRÁS. Alapozás: Vasbeton cölöp alapozás és alaplemez statikai tervek szerint MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÍTÉS HELYE : Budapest XIII. Gömb utca 17.-21. PROJEKT LEÍRÁSA: A projekt a XIII. Kerületben található, a Gömb és Üteg utca sarkán. A lakásszám meghatározásánál, valamint a rendelkezésre

Részletesebben

Műszaki tartalom BRD lakóépület PRÉMIUM

Műszaki tartalom BRD lakóépület PRÉMIUM Műszaki tartalom BRD lakóépület PRÉMIUM 1. Az épület általános kialakítása Alapozás: Monolit vasbeton lemezalap készül, cölöpökkel gyámolítva. Teherhordó szerkezet: Az épület hagyományos építési módban

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS EMELETI TÁROLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS EMELETI TÁROLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS EMELETI TÁROLÓ 1107 Budapest, Metrodom Park B épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

Veritas Rokolya-30 Projekt Kft

Veritas Rokolya-30 Projekt Kft Veritas Rokolya-30 Projekt Kft 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 86. Telefon: 383-0983, 383-0984, 251-9744 Fax:383-0984 20 LAKÁSOS LAKÓÉPÜLET Bp., XIII. Petneházy u. 66/c HRSZ: 26323/1 Beruházó : Veritas

Részletesebben

Beruházó: Záveczki Zoltán tel: 06-30/645-01-26 email: zzoltan@t-email.hu Műszaki információk: Czövek Béla 06-70/411-28-99 fondiker@gmail.

Beruházó: Záveczki Zoltán tel: 06-30/645-01-26 email: zzoltan@t-email.hu Műszaki információk: Czövek Béla 06-70/411-28-99 fondiker@gmail. Beruházó: Záveczki Zoltán tel: 06-30/645-01-26 email: zzoltan@t-email.hu Műszaki információk: Czövek Béla 06-70/411-28-99 fondiker@gmail.com Telek területe összesen: 816m2 amire egy ikerház épül. Az első

Részletesebben

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103.

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103. fa, törzsátm. Jelmagyarázat csatorna akn 7.67 fa, törzsátm.: 0 cm alatt párkány:.4 7.07 6. 969 tűzcsap 7 6 ossuth Lajos utca 94 fa, törzsátm.: 0-0 cm 7.06 vízóra akna 6.7 csatorna akna egyéb akna 6. tűzcsap

Részletesebben

Épületszerkezetek: Polar Invest Kft. Tel: Budapest, XIV. Fűrész utca 88. alatti 10 lakásos társasház

Épületszerkezetek: Polar Invest Kft. Tel: Budapest, XIV. Fűrész utca 88. alatti 10 lakásos társasház Polar Invest Kft. Tel: +36-20-935-0713 1161 Budapest, Rákóczi út 51. E-mail: info@polarinvest.hu Adószám: 12884913-2-42 Weblap: www.polarinvest.hu MŰSZAKI TARTALOM Budapest, XIV. Fűrész utca 88. alatti

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott rétegelt ragasztott gerenda. Méretre vágva,

Részletesebben

MAGNÓLIAHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS ÉRTÉKESÍTÉSHEZ

MAGNÓLIAHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS ÉRTÉKESÍTÉSHEZ MAGNÓLIAHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS ÉRTÉKESÍTÉSHEZ Általános A homlokzatok teljes egészében vakoltak, a lábazati zóna fagyálló változatban. Az épületre vb és fa szerkezetű magastető tető kerül, hőszigeteléssel

Részletesebben

Műszaki leírás. 5650 Mezőberény, Orlai utca 12. szám alatt lévő. 1021 helyrajzi számú ingatlan. felmérési dokumentációjához

Műszaki leírás. 5650 Mezőberény, Orlai utca 12. szám alatt lévő. 1021 helyrajzi számú ingatlan. felmérési dokumentációjához Műszaki leírás az 5650 Mezőberény, Orlai utca 12. szám alatt lévő 1021 helyrajzi számú ingatlan felmérési dokumentációjához Elhelyezkedés, megközelítés Mezőberény délkelet Magyarországon található, Békés

Részletesebben

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA Bontási munkák tételes költségvetése költségek Organizációs, előkészítő munkák Felvonulás, organizáció és járulékos költségek Belső és szakipari bontási munkák Épületgépészeti

Részletesebben

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com)

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com) A X. KERÜLET HATHÁZ U. 5. SZ. ALATTI KÉPVISELŐI IRODA FELÚJÍTÁSI MUNKÁI Jelen pályázati kiírás csak építőmesteri és szakipari munkákra vonatkozik. A gépészeti és villanyszerelési munkálatok nem részei

Részletesebben

A Makró ház Pécs-Patacs új lakóövezetei között, a Dzsámi utca és. már szinte teljesen beépítettek, a tervezés során a telke elhelyezkedés

A Makró ház Pécs-Patacs új lakóövezetei között, a Dzsámi utca és. már szinte teljesen beépítettek, a tervezés során a telke elhelyezkedés Mőszaki leírás Az ingatlan környezet,elhelyezkedés A Makró ház Pécs-Patacs új lakóövezetei között, a Dzsámi utca és Makratetı dőlı sorkon lejtıs terepen helyezkedik el.,a környéken a telkek már szinte

Részletesebben

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel.

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel. Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10577/177 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Örkény utca 8 szám /1,2,3,4 jelű lakások/ Beruházó és generál kivitelező: Quality

Részletesebben

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE 6551 É 6519 6577 A L A P A D A T O K : 6517 6518 21,18 5,86 13,42 1, 7,36 7,92 3, 2,00 Tass vezér utca +7,10 6560 Ond vezér utca 6578

Részletesebben

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló)

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló) ,00 6,0,,0 8,0 6,00 B NAPLÓKERT UTCA 6,70 8,0 6,00 0,80 B,00 05/5 5,00 8,0 6,70 0,0 É Övezet: Lk-FT- Beépítés módja: SZ (szabadonálló) A A,00 6,00 6,00 5,0 A A TELEKTERÜLET: 808,9 m BEÉPÍTETT TERÜLET:,8

Részletesebben

Épületszerkezetek: HUBA-HÁZ KFT. Tel: / ; / Piliscsaba Garancs stny

Épületszerkezetek: HUBA-HÁZ KFT. Tel: / ; / Piliscsaba Garancs stny HUBA-HÁZ KFT. Tel: +36-20/935-0713; +36-20/217-3854 2081 Piliscsaba Garancs stny. 34. E-mail: info@hubahaz.hu Adószám: 24944227-2-13 weblap: www.hubahaz.hu MŰSZAKI TARTALOM Budapest, XIII. Huba u. 18/b

Részletesebben

Műszaki leírás Pécel Hunyadi János u. 41sz.alatti ikerházhoz (hrsz: 791/B/1-791/B/2)

Műszaki leírás Pécel Hunyadi János u. 41sz.alatti ikerházhoz (hrsz: 791/B/1-791/B/2) Műszaki leírás Pécel Hunyadi János u. 41sz.alatti ikerházhoz (hrsz: 791/B/1-791/B/2) Szerkezeti leírás Alapozás- lábazat: 50 cm széles, 1m mély C12-16/KK minőségű csömöszölt vasbeton sávalap,4x12 betonvassal

Részletesebben

ÉPÍTÉSZ MÛSZAKI LEÍRÁS

ÉPÍTÉSZ MÛSZAKI LEÍRÁS ÉPÍTÉSZ MÛSZAKI LEÍRÁS 1. Épületszerkezetek 1.1. Alapozás 30 cm vastag vasbeton lemez alap statikai terv szerint. 1.2. Falazatok Az épület külsô térelhatároló szerkezete 30 cm vastag, vázkerámia falazóblokk

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

Költségvetés 3. sz. melléklet

Költségvetés 3. sz. melléklet 3. sz. melléklet Budapest VIII., Bródy S. u. 36. sz. alatti UCH, Hrsz:36492/0/A/3 (41 m2) felújítás 1. kiállító tér tégla pillér bontás 0,56 m3 10.000 2. összes burkolat bontás 38 m2 90.000 3. összes fal

Részletesebben

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI KONSZIGNÁLÁS ELVEI 1. KÓD A TÍPUSÁT JELÖLI K KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓK B BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK L LAKATOS SZERKEZETEK A ASZTALOS SZERKEZETEK 2. KÓD AZ ELEM MÉRETÉRE UTAL 3. KÓD AZ ELEM KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGÁRA UTAL

Részletesebben

XIV.ker Lengyel u. 44. 9-lakásos Társasház. Műszaki tartalom:

XIV.ker Lengyel u. 44. 9-lakásos Társasház. Műszaki tartalom: XIV.ker Lengyel u. 44. 9-lakásos Társasház. Műszaki tartalom: A Budapest XIV.1148, Lengyel utca 44. szám alatti. 40072 hrsz. alatt nyilvántartott, 666 nm alapterületű ingatlanon a XIV. kerületi Önkormányzat

Részletesebben

Költségelvű lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Költségelvű lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Költségelvű lakáspályázat Drégelyvár u. 3. V.em. 30. szám alatti lakás 71 m2 alapterületű 3 Pályázó neve:., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó által elvégzendő

Részletesebben

Lakás eladó Víziváros 122 m²

Lakás eladó Víziváros 122 m² Lakás eladó Víziváros m² D6T rész Víziváros II. kerület Ingatlan típusa Lakás 5 M Ft m² 5 Dolgozó szoba, Kamra szoba, Gardrób szoba, Wc vizesblokk, Zuhanyzós fürdő vizesblokk, autó számára Garázs Klima,

Részletesebben

NERIUM PARK MŰSZAKI LEÍRÁS

NERIUM PARK MŰSZAKI LEÍRÁS NERIUM PARK MŰSZAKI LEÍRÁS 1146 Budatest XIII. Petneházy utca 47-51 Környezet Budapest XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén a Petneházy utca és az Üteg utca sarkán helyezkedik el a Nerium Park. A közelben

Részletesebben

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: /

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: / LaBouff Mérnökiroda Hunyadi János utca 27 www.labouff.hu, E-mail: info@labouff.hu Mobil: +36-20/421-1677 TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSE TÁRSASHÁZ TERVE ELŐZETES VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁSHOZ Ing. Fejl. Kft. Kiss János altábornagy

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Szociális alapú lakáspályázat Bethlen G. u. 66. Fszint. 5. szám alatti lakás 30 m2 alapterületű 1 szobás Pályázó neve:..., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ

MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ MŰSZAKI LEÍRÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓ 1138 Budapest, Berettyó utca 2-8. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1. Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes)

MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes) MŰSZAKI LEÍRÁS Gépkocsibeálló (emelőszerkezetes) 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek:

Részletesebben

Műszaki leírás Bp XVII. Hártya u.40.alatti 1.sz. családi házhoz (hrsz: 132747/A/1)

Műszaki leírás Bp XVII. Hártya u.40.alatti 1.sz. családi házhoz (hrsz: 132747/A/1) Műszaki leírás Bp XVII. Hártya u.40.alatti 1.sz. családi házhoz (hrsz: 132747/A/1) Szerkezeti leírás Alapozás- lábazat: 50 cm széles, 1m mély C12-16/KK minőségű csömöszölt vasbeton sávalap,4x12 betonvassal

Részletesebben

Műszaki leírás. Budapest XIII. Béke út 13-19. társasház

Műszaki leírás. Budapest XIII. Béke út 13-19. társasház Műszaki leírás Budapest XIII. Béke út 13-19. társasház 1. Elhelyezkedés A tervezett épület Budapest XIII. Béke út 13-19 szám alatt helyezkedik el (hrsz: 26327), közel a Béke térhez, a Frangepán u. sarkán

Részletesebben

belsőépítésze feladat

belsőépítésze feladat belsőépítésze feladat Tervezési feladat: Belsőépítészeti koncepcióterv kialakítása és rajzi megjelenítése. (a feladathoz mellékeltük az ügyfél igényeit, az alaprajzot, és a jelenlegi lakás fotóit ill.

Részletesebben

Alkalmazott szerkezetek

Alkalmazott szerkezetek Műszaki leírás, és lakások műszaki kialakítása Lakihegyi Lakópark Általános épületgépészet Vízhálózat A vízellátás a városi alapvezetékről történik. A vízórával felszerelt főelosztótól földalatti vezetéken

Részletesebben

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /213 mellék Fax:

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /213 mellék Fax: Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy, 2319 hrsz-ú ingatlan hasznosításáról Az ingatlant

Részletesebben

Műszaki leírás Bp XVII. Hártya u.40.alatti 2.sz. családi házhoz (hrsz: 132747/A/2)

Műszaki leírás Bp XVII. Hártya u.40.alatti 2.sz. családi házhoz (hrsz: 132747/A/2) Műszaki leírás Bp XVII. Hártya u.40.alatti 2.sz. családi házhoz (hrsz: 132747/A/2) Szerkezeti leírás Alapozás- lábazat: 50 cm széles, 1m mély C12-16/KK minőségű csömöszölt vasbeton sávalap,4x12 betonvassal

Részletesebben

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI KONSZIGNÁLÁS ELVEI 1. KÓD A TÍPUSÁT JELÖLI K KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓK B K L LAKATOS SZERKEZETEK A ASZTALOS SZERKEZETEK 2. KÓD AZ ELEM MÉRETÉRE UTAL 3. KÓD AZ ELEM KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGÁRA UTAL MINDEN MÉRETET

Részletesebben

Kőrakás park 61. II/5.

Kőrakás park 61. II/5. Kőrakás park 61. II/5. 2 + 1 félszobás 67 m 2 alapterületű összkomfortos lakás A szerződéskötéskor fizetendő óvadék összege: 200.000,- Ft A lakásban szükséges felújítási munkák: Bérbeadó által végzett

Részletesebben

A pályázat tárgya. Tér- és formaképzés

A pályázat tárgya. Tér- és formaképzés MŰLEÍRÁS A pályázat tárgya A pályamunka alapját valós megbízás képezi: Győr kertvárosi részén meglévő, az 1980-as években épült egylakásos családi ház felújítása szülők + 2 gyerek részére. A cél az épület

Részletesebben

Műszaki Tartalom. Általánosságban

Műszaki Tartalom. Általánosságban Műszaki Tartalom Általánosságban A lakások tervezésénél fő szempont volt a fiatalos, modern, világos belső tér megvalósítása. Az óriási nyílászárók, modern anyagok, üveg korlátok is mind ezt a célt szolgálják.

Részletesebben