Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Vízirendészeti Rendőrőrs Tokaj

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Vízirendészeti Rendőrőrs Tokaj"

Átírás

1 Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Vízirendészeti Rendőrőrs Tokaj 3910 Tokaj, Széchenyi sétány 9., tel: 30/ Szám: 16322/279/2011. ált. TÁJÉKOZTATÓ A TOKAJI RENDŐRŐRS ÉVBEN VÉGZETT TEVÉKENYSÉGÉRŐ L A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Vízirendészeti Rendőrőrs Tokaj működési területe a Tisza folyó 440,00 fkm-től (Tiszabábolna csónak-és kishajó kikötő) az 568,00 fkm-ig (Tiszabercel köteles komp) terjed. A folyó ezen területén négy megyét (Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász- Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megye) érint, nyolc város (Tokaj, Rakamaz, Tiszalök, Tiszalúc, Tiszaújváros, Polgár, Tiszacsege, Egyek), és huszonöt község (Tiszabercel, Gávavencsellő, Györgytarló, Balsa, Kenézlő, Szabolcs, Zalkod, Tímár, Tiszanagyfalu, Tiszaladány, Tiszatardos, Csobaj, Taktabáj, Tiszadada, Tiszadob, Taktakenéz, Prügy, Tiszagyulaháza, Kesznyéten, Tiszapalkonya, Tiszatarján, Tiszakeszi, Ároktő, Tiszabábolna, Tioszadorogma) közigazgatási területén halad át. A tiszalöki körzeti megbízott működési területe Tiszadob ponton-hídtól (500,00 fkm) Tokaj vasúti hídig (543,50) terjed. A rendőrőrs illetékességi területén 3 darab közúti híd, 1 darab vasúti híd, 1 darab időszakosan működő pontonhíd és 8 darab kompátkelő található. Jellemző a nagyhajók, kisgéphajók, horgász csónakok közlekedése valamint a kijelölt fürdőhelyek nagyszámú látogatottsága. A rendőrőrs 2010-ben feladatait a hatályos jogszabályok, kiadott parancsok, utasítások, intézkedések alapján, a kapitányság munkatervében meghatározottak szerint hajtotta végre, Tokaj, Tiszalök, Tiszaújváros székhelyeken. A Tokaji Vízirendészeti Rendőrőrs állományának létszáma összesen 7 fő (1 fő őrsp arancsnok, 1 fő ny omozó, 3 fő körzeti megbízott, 1 fő hajóvezető és 1 fő motorcsónak-vezető). Tiszalök térségében jelenleg 1 fő körzeti megbízott látja el a vízirendészeti feladatokat. A szervezőmunka során problémát okozott a fenti feladatok végrehajtásánál a személyi állomány csekély létszáma, melyet a vízirendészeti intézkedések aktivitásának fokozásával, a rendelkezésre álló erők megfelelő átcsoportosításával és az együttműködők gyakoribb bevonásával tudtuk kompenzálni.

2 2 I. KÖZBIZTONSÁGI TEVÉKENYSÉG 1. A közterületek, a közösségi életterek és a nyilvános helyek biztonsága, Tiszalök vonatkozásában adódó főbb vízirendészeti feladatok: Az őrs megalakulását követő rövid idejű tapasztalatok azt igazolják, hogy a tiszalöki körzeti megbízott működési területe az őrs működési területének egyik legfertőzöttebb része, mely kiemelt figyelmet és fokozott rendőri jelenlétet kíván. A működési területen elsősorban a tulajdon elleni bűncselekmények ezen belül vízi jármű és azok tartozékainak (csónak, csónakmotor) eltulajdonítása, a hallopás, valamint időszakosan a falopások és a védett kérészlárvák eltulajdonítása illetve időszakos jelleggel a gereb lyéző horgászmódszerből adódó állatkínzások a jellemző bűncselekmények. Szabálysértések vonatkozásában különösen jellemzőek a vízközlekedéssel összefüggő, az ár- és belvízvédelmi (a védtöltésen engedély nélkül közlekedők), valamint a közlekedési szabálysértések. A fentieken túl jellemző jogsértés a horgászattal és a halászattal kapcsolatos szabályok megsértése. Tiszalök város vonatkozásában nagy feladatot jelent a nyári és tavaszi időszakban a jelentős kisgéphajó forgalom, ami mellett a nagy számban fordulnak elő a csónakkal, a vízi sporteszközökkel (kajak, kenu) közlekedők, túrázók, illetve horgászók. Az erőmű felvízi és alvízi területén (melynek műtárgytól mért 200 méteres távolsága fokozottan veszélyes üzemi terület) tekintettel arra, hogy vízi erőmű működése során lezúduló víz a Tisza szóban forgó szakaszát oxigéndúsabbá teszi, felpezsdíti, így a horgászok számára kedvelt terület visszatérő ellenőrzéseket foganatosítottunk a balesetek és a jogsértések megelőzése érdekében. Az elmúlt év során illetékességi területünkön 3 vízbefulladás történt, melyek közül 1 fő ittas fürdőzés közben merült el, míg a másik két esetben a vízbefulladás oka még ismeretlen. 2. A Re ndőrőrs által végrehajtott feladatok: A Tokaji Vízirendészeti Rendőrőrs a évre célul tűzött feladatokat végrehajtotta. Az év során folyamatosan értékelésre, elemzésre kerültek a Rendőrőrs állománya által végrehajtott feladatok, a szükséges korrekciók, kiigazítások minden esetben megtörténtek. A téli illetőleg tavaszi időszakban a társhatóságok bevonásával átfogó kikötő valamint telelő ellenőrzéseket hajtottunk végre, melynek eredményeként megállapítható, hogy a működési területen található 5 kikötő mindegyike rendelkezik üzemeltetési engedéllyel, a hatályos jogszabályoknak megfelelően működnek, hiányosság nem került feltárására. A turisztikai szezon előtt részt vettünk a tiszalöki illetve rakamazi szabadvizű strand fürdőhely kijelöléssel kapcsolatos szakhatósági eljárásában, majd az idegenforgalmi idényben több alkalommal hajtottunk végre fokozott ellenőrzést a víziközlekedés, a fürdőzés biztonsága, a vízibalesetek megelőzése érdekében.

3 3 Ezen ellenőrzések során kiemelt figyelmet fordítottunk a Tokaj, Tiszalök, Tiszacsege térségében a vízi közlekedés, a horgászat, a szabad vízen való tartózkodás szabályainak betartatására, valamint a szabadvizű strandokon, illetve a kikötők területén folytatott tevékenység felügyeletére. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Igazgatás Rendészeti és Hatósági Alosztályával, a Révhajósok Országos Szövetsége és a Nemzeti Közlekedési Hatóság bevonásával a működési területen található valamennyi komp átfogó ellenőrzését végre hajtottuk. Az ellenőrzés során súlyos, azonnali intézkedést, illetve valamelyik komp leállítását igénylő hiányosság nem került feltárásra. Említést érdemel a Tiszatardos önkormányzata által üzemeltetett Tiszalök és Tokaj útvonalat összekötő köteles komp, melynek átfogó, segítő jellegű ellenőrzését az év folyamán többször is végrehajtottuk, de kirívó hiányosság egy esetben sem került feltárásra. A komp személyzetével a napi munkavégzés során jó munkakapcsolat alakult ki. A térségben több vízi-, illetve vízhez kapcsolódó rendezvény (Tokaj Hegyalja fesztivál, Tiszaújváros triatlon, Balsa komphúzó verseny, Szegi falunapok stb.) került megtartásra, melyek megtartásának feltételeit több esetben ellenőriztük. Az egyes rendezvények során több esetben kellett vízből mentést végrehajtani, illetve a szabálytalan fürdőzőkkel szemben szankciót alkalmazni. 3. Bűncselekmények felderítése A tavalyi évben összesen 16 bűnügy indult a Tokaji Vízirendészeti Rendőrőrsön, melyek közül 3 db a Vízirendészeti Rendőrőrs Vásárosnamény részére az eljárás hatékonyabb lefolytatása érdekében átadásra került. A büntetőeljárásokat 2 esetben vízi jármű ittas vezetése, 3 esetben vízi közlekedés veszélyeztetése, 2 esetben állatkínzás, 5 esetben természetes vizek kincseire (hal, kérészlárva), illetve 4 esetben vízi jármű- vagy annak tartozékaira (csónak, csónakmotor) elkövetett lopás miatt kezdeményeztük. Az őrsön maradt eljárások során 6 ügyben vádemelésre (9 fő gyanúsított), 2 ügyben egyéb okból (mivel a cselekmény nem bűncselekmény, hanem szabálysértés) nyomozás megszüntetésre, majd a szabálysértési hatóságnak átadásra, 2 esetben, mivel az elkövető kiléte nem volt megállapítható a nyomozás felfüggesztésre került, valamint december 31-én még 3 eljárás még folyamatban volt. A tárgyévben a felderítési mutató: 83 % 4. Szabálysértési feljelentések alakulása Az őrsön összesen 258 szabálysértési eljárás kezdeményezésére került sor. Vízirendészeti szabálysértések (hajózási szabályok megsértése, ár- és belvízvédelmi szabálysértések) miatt 155 esetben, tulajdon elleni szabálysértés esetén 60 esetben melyből augusztus 19-től a jogszabályi változásokat követően 26 esetben folytatunk le előkészítő eljárást egyéb szabálysértés (főként közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, személyazonosság igazolásával kapcsolatos szabálysértés) észlelése esetén 43 esetben foganatosítottunk rendőri intézkedést.

4 4 Szabálysértés elkövetőivel szemben a jogszabály biztosította kereteken belül 131 fővel szemben összesen ,- Ft értékű helyszíni bírság került kiszabásra, melyek elsősorban a közúti közlekedés kisebb fokú megszegése, illetve a szabad vízen való tartózkodás alapvető szabályainak megsértése (tiltott helyen fürdőzés) miatt szabtuk ki. 5. Halász-, horgász jogsértések miatti feljelentések alakulása évben 236 fő horgász került feljelentésre, főként engedély nélküli horgászat, a méretkorlátozás szabályainak megsértése, illetve a fogási napló vezetésének elmulasztása miatt. Az általunk kezdemény ezett halászati és horgászati jo gsértéseket elbírálva a Szabolcs-Szatmár- Bereg M egyei M ezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal illetve a Borsod- Abaúj- Zemplén M egyei Mezőgazdasági Szakigaz gatási Hivatal halvédelmi bírságot szabott ki, valamint az elkövetőt 1 évre eltiltotta a halászati-, illetve horgászati tevékenység folytatásától és rendelkezett az állami halász-, illetve horgászjegy bevonásáról. A cselekmények során amennyiben a jogsértés mellett egyéb jogszabálysértés (bűncselekmény, vagy szabálysértés) is megvalósult, minden esetben kezdeményeztük az eljárni illetékes egyéb hatóságnál az eljárás lefolytatását is. II. EGYÜTTMŰKÖDÉS év az együttműködés terén igen sikeres év volt a rendőrőrs tekintetében. A terület legoptimálisabb lefedettsége érdekében közös ellenőrzéseket szerveztünk a Szabolcsi Halászati Kft. illetve a Zabos Géza Horgászegyesület halőreivel, az Aggteleki-, a Hortobágyi- és a Bükki Nemzeti Park természetvédelmi őreivel, a Tiszaújvárosi- és Tiszalöki Vízi Polgárőrség tagjaival, a Tokaj illetve Tiszalök Rendőrőrs járőrállományával, valamint a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályának állományával. Az együttműködéseknek köszönhetően az év során hatékonyan léptünk fel a jogsértő cselekményekkel, elsősorban az illegális fakivágások, valamint falopások megelőzésében, illetve felderítésében. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság visszajelzéseit alapul véve megállapítható, hogy a Tiszalöki Rendőrőrs munkáját nagyban segítettük azzal, hogy főként a téli és az árvízi időszakban szúrópróbaszerű ellenőrzéseket hajtottunk végre az ó- és új üdülőtelepeken a hétvégi házak feltörések visszaszorítása érdekében. A fentieken túl közös ellenőrzéseket hajtottunk végre a Nemzeti Közlekedési Hatósággal, az Felső Tisza Vidéki, az Észak Alföldi, valamint a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság hajózási szakszolgálat vezetőivel, szakaszmérnökeivel, gátőreivel. A rendezvénybiztosítások eredményes végrehajtása érdekében minden esetben bevonásra kerültek az együttműködő társzervek, hatóságok, szervezetek. Az együttműködések hatékonysága növelése, a működési feltételek biztosítása érdekében a szolgálatellátásokba több esetben az együttműködők technikai eszközei is (járművek, kép és hangrögzítő eszközök) bevonásra kerültek.

5 5 III. PÉN ZÜGYI-,ANYAGI-TECHNIKAI ERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁS 1. Járműállomány helyzete, költségvetés alakulása: Az őrs 3 db Lada Niva típusú terepjáró gépkocsival, 4 db szolgálati kisgéphajóval (1 db gumitestű, 1 db fémtestű és 2 db műanyag testű), 3 darab árvízvédelmi motorcsónakkal (fémtestű), valamint 3 darab hajószállító utánfutóval rendelkezik. A vízijárművek kikötésére 2 db úszóműállás (1 db Tokajban és 1 db Tiszaújvárosban) áll rendelkezésre. A tiszalöki körzeti megbízott feladatait a fent felsorolt technikai eszközök közül 1 darab (műany ag testű) kisgéphajóval illetőleg a hozzá tartozó hajószállító utánfutóval, 1 darab árvízvédelmi motorcsónakkal és 1 darab az önkormányzat által felajánlott Lada Niva típusú terepjáró gépkocsival látja el. A körzeti megbízott elhelyezését, beilleszkedését és munkakörülményeinek javítását nagymértékben pozitívan befolyásolta az önkormányzat által biztosított szolgálati lakás. A körzeti megbízott elhelyezése a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrse épületében lett kialakítva. Az adott szolgálati helyen a feladatok ellátásához szükséges körülmények megfelelőek. 2. Informatikai fejlesztések: Az őrsszékhelyen kiépítésre került a szélessávú internet, melynek segítségével a rendőrségi rendszerek elérhetőek az állomány számára. Az őrsparancsnok és 2 fő körzeti megbízott munkájának segítése érdekében szolgálati mobiltelefon, valamint kézi és mobil EDR rendszerű rádió készülékek állnak rendelkezésre. A tiszalöki körzeti megbízott a szolgálati helyén rendelkezik számítógéppel (melyen a rendőrségi rendszerek részére is elérhetőek), nyomtatóval és fénymásolóval. IV. HUM ÁNERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁS Az állomány megtartása érdekében a kiváló teljesítményt nyújtók jutalmazásban részesültek, akik közül a helyileg illetékes körzeti megbízott soron kívül zászlósi rendfokozatot kapott. Az állomány tagjai közül az előírt szolgálati célú hajóvezetői képesítéssel 6 fő rendelkezik, az április és május hónapokban lebonyolított hajóvezetői képzésnek köszönhetően, míg 1 fő most végzi a szolgálati célú kishajóvezetői szaktanfolyamot. Az állomány szakmai felkészültségét mutatja, hogy a évben tizedik alkalommal megrendezett Országos Vízirendészeti Járőrversenyre az állomány tagjai közül 2 fő jutott be, akik közül az egyik első, a másik ötödik helyezést ért el.

6 6 V. ÖSSZEGZÉS A rendőrőrs vezetése a hatályos normáknak megfelelően végezte tevékenységét. Az állomány tevékenységét tekintettel arra, hogy a vízirendészeti rendőrkapitányság speciális jellege miatt erősen kötődik az idegenforgalomhoz, valamint a szabadidős tevékenységekhez jelentősen befolyásolta a változékony időjárás, az idegenforgalmi idényben levonuló árhullám, valamint a gazdasági válság hatása miatt megcsappant idegenforgalom. A fentiek ellenére a rendőrőrs a célkitűzéseit elérte, a lehetőségeinkhez mérten biztosítottuk a működési területünkön tartózkodó állampolgárok személy- és vagyonbiztonságát, a vízi közlekedés rendjét. Az őrs együttműködési tevékenysége a társzervekkel, az önkormányzatokkal, az állami és társadalmi szervezetekkel kiemelkedő. Az egyes Tisza parti települések önkormányzataival az együttműködést új alapokra helyezve kitűnő kapcsolatot sikerült kialakítani, melyben nagy szerepet játszott a Tokajban kialakított új vízirendészeti rendőrőrs, valamint a KMB státuszok kialakítása. M indezeknek köszönhetően az önkormányzatok részéről az erkölcsi támogatás mellett nem egy alkalommal kaptunk felajánlásokat a napi szolgálati feladatok mind magasabb szintű ellátását segítő anyagi támogatásra, melyek a hatályos jogszabályoknak megfelelően kerültek integrálásra a rendőrkapitányság dologi feltételrendszeréhez. A helyileg illetékes körzeti megbízott önkormányzati támogatottsága példa értékű, mely nagymértékben pozitívan befolyásolja napi feladatai ellátása során határozottságát, hatékonyságát, intézkedési aktivitását. A fentieket összegezve a Tokaji Vízirendészeti Rendőrőrs éves teljesítményét eredményesnek értékelem. VI ÉVRE VONATKOZÓ CÉLKITŰZÉSEK Együttműködőkkel, önkormányzatokkal, társszervekkel kialakított kapcsolatok kiszélesítése, elmélyítése. Tulajdon elleni szabálysértések felfedése esetén őrizetbe vételek foganatosítása, az illegális fakitermelés visszaszorítása és a természet kincsei tekintetében elkövetett lopások visszaszorítása érdekében. A körzeti megbízottak aktívabb bevonása a bűnügyi és a tulajdon elleni szabálysértési eljárások előkészítő eljárásába. Illetékességi területen jellemző szabálysértések, bűncselekmények visszaszorítása. Komp és révátkelőhely ek, kikötők és úszóművek folyamatos és visszatérő ellenőrzése. A vízi közlekedésben érintett járművek vezetőinek alkoholos befolyásoltság ellenőrzésének fokozása. M űködési területünket érintő rendezvények eredményes biztosítása, felügyelete. A kijelölt szabad fürdőhelyek, azok üzemelésének, a kijelölő határozatban előírt feltételek meglétének folyamatos ellenőrzése a fürdőzők biztonsága érdekében. Esetleges árvízi helyzetben biztosítási, mentési munkákban történő részvétel.

7 7 Tanintézményekben oktató anyag terjesztése a víziközlekedésről. Az őrs átfogó ellenőrzése során feltárt hiányosságok maradéktalan megszüntetése. Tokaj, március 7. Illés Gergely r. főhadnagy őrsparancsnok Egyetértek: Busi László r. alezredes rendőrségi főtanácsos kapitányságvezető

TÁJÉKOZTATÓ. Szegedi Vízirendészeti Rendőrőrs 2011-ben végzett tevékenységéről

TÁJÉKOZTATÓ. Szegedi Vízirendészeti Rendőrőrs 2011-ben végzett tevékenységéről Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Vízirendészeti Rendőrőrs Szeged 6720 Szeged, Tisza Lajos körút 2-4. Tel: 62/420-528 IRM Tel: 33-14-97 Szám: SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL S Z E

Részletesebben

A TISZAI HAJÓZÁS HELYZETE RENDŐRSÉGI SZEMMEL

A TISZAI HAJÓZÁS HELYZETE RENDŐRSÉGI SZEMMEL A TISZAI HAJÓZÁS HELYZETE RENDŐRSÉGI SZEMMEL Busi László r. ezredes Budapest, 2018. január 18. kapitányságvezető rendőrségi főtanácsos címzetes főiskolai docens Készítette: Horváth Róbert r. őrnagy 2007.

Részletesebben

TISZAI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

TISZAI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG TISZAI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Tárgy: Önkormányzati beszámoló CSONGRÁD VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL C S O N G R Á D Tisztelt Képviselő Testület! TÁJÉKOZTATÓ Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság,

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK VENDÉGEINKET!

ÜDVÖZÖLJÜK VENDÉGEINKET! ÜDVÖZÖLJÜK VENDÉGEINKET! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2. sz. Tel. BM: (03/32) 30-00, 30-01 Városi: (06/42) 524-601 Fax. BM: (03/32) 30-02 Városi: (06/42)

Részletesebben

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE Kiemelt célkitűzések A polgárok szubjektív biztonságérzetét befolyásoló jogsértésekkel szembeni fellépés; Időskorúak

Részletesebben

2013. január május hónapok közrendvédelmi helyzete

2013. január május hónapok közrendvédelmi helyzete 2013. január május hónapok közrendvédelmi helyzete Személyi szabadságot korlátozó intézkedések I./1. Elfogások Az elfogások száma 38,9%-kal emelkedett az előző év azonos időszakában regisztráltakhoz viszonyítva

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület!

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület! Ügyszám: 14050/1058/2013. ált. RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY Cím: 7500 Nagyatád Zrínyi u.7. / Pf.:14. Tel :82/553-210 / BM: 03-23/55-11 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu T Á J É K

Részletesebben

2012. január augusztus hónap közrendvédelmi helyzete

2012. január augusztus hónap közrendvédelmi helyzete 2012. január augusztus hónap közrendvédelmi helyzete Személyi szabadságot korlátozó intézkedések I./1. Elfogások Az elfogások száma 1,3%-kal csökkent az előző év azonos időszakában regisztráltakhoz viszonyítva

Részletesebben

Vízirendészeti kapitányságok és rendőrőrsök

Vízirendészeti kapitányságok és rendőrőrsök Vízirendészeti feladatok ellátása Magyarországon A víziközlekedés és általánosságban a vizek biztonságának terén speciális rendőri feladatok is jelentkeznek, melyeket valamennyi olyan rendőri szerv állománya

Részletesebben

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG DOROGI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG DOROGI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG DOROGI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Szám: 11020-462/ /2017.ált. BESZÁMOLÓ Piliscsév település közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sugárút 51. Pf.:67. Tel: 06-66/361-644 Fax: 06-66/361-644 e-mail: gyula.rk@bekes.police.hu Ügyszám: 04030/2089/2012/ ált. Tisztelt Képviselő-testület! T Á J É

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. A Dunaharaszti Rendőrőrs évi tevékenységéről

B E S Z Á M O L Ó. A Dunaharaszti Rendőrőrs évi tevékenységéről SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG DUNAHARASZTI RENDŐRŐRS 2330 Dunaharaszti, Dózsa György út 24. Telefon/Fax: 06 24 470 007 IRM: 30-082 Mobil: 06 70 338 74-65 Szám: 13130- /2013. ált. Jóváhagyom:

Részletesebben

SZENTESI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

SZENTESI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Szám: 06050/4825/2013 Ált. SZENTESI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 6600 Szentes, Kossuth L. utca 43. Pf.: 42. Telefon: 63/561-311, Fax: 63/561-330 BM telefon: 33/42-80 BM fax: 33/42-49 E-mail: baloghi@csongrad.police.hu

Részletesebben

BESZÁMOLÓ A SZEGEDI RENDŐRŐRS 2009. ÉVBEN VÉGZETT TEVÉKENYSÉGÉRŐL

BESZÁMOLÓ A SZEGEDI RENDŐRŐRS 2009. ÉVBEN VÉGZETT TEVÉKENYSÉGÉRŐL Szám:16322/5-3/2010/ált. TISZAI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRŐRS SZEGED Szeged, Tisza Lajos krt. 2-4. SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK! S Z E G E D

Részletesebben

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján 428 785 Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS 21-216. évi adatai alapján 431 935 451 51 358 81 39 394 267 628 278 263 Bűncselekmények

Részletesebben

TAPOLCAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. B e s z á m o l ó

TAPOLCAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. B e s z á m o l ó Szám: 19040-938/2012 ált. TAPOLCAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG :8300 Tapolca, Ady Endre utca 2., 8301 Tapolca, Pf.:125. +36/87/412-322, Fax: +36/87/412-322 e-mail: rauszi@veszprem.police.hu Jóváhagyom: Rausz István

Részletesebben

Beszámoló a Mezei őrszolgálat évi tevékenységéről

Beszámoló a Mezei őrszolgálat évi tevékenységéről Beszámoló a Mezei őrszolgálat 2016. évi tevékenységéről Létszám: 3 Fő Az közalkalmazottak neve: Magyar Zoltán, Holecz Róbert, Suhajda Attila A közalkalmazottak beosztása: Mezei őrszolgálat Szervezeti egység

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról Szám: 04030/2379-1 /2011. ált. Tisztelt Képviselő-testület! 1 Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/361-644, BM: 51-10 Fax: 66/361-644, BM: 33/51-01, 33/51-06 Email : gyula..rk@bekes.police.hu.

Részletesebben

Forrás: ENyÜBS. 18 d 000

Forrás: ENyÜBS. 18 d 000 Összes bűncselekmény 14 kiemelten kezelt bűncselekmény összesen 3 d 25 2 15 1 5 Felderítési eredményesség (%) 1 % 6,6 56,2 58, 51,8 51,5 55,2 56,6 47,4 41,5 26 13 22 255 27 18 23 424 18 915 16 617 14 991

Részletesebben

B e s z á m o l ó. Rendőrkapitányság Tapolca. Szám: 19040/1671 /2011. ált. Jóváhagyom: Dr. Smura János r. alezredes kapitányságvezető

B e s z á m o l ó. Rendőrkapitányság Tapolca. Szám: 19040/1671 /2011. ált. Jóváhagyom: Dr. Smura János r. alezredes kapitányságvezető Rendőrkapitányság Tapolca Szám: 19040/1671 /2011. ált. Jóváhagyom: Dr. Smura János r. alezredes kapitányságvezető B e s z á m o l ó Szigliget község Képviselő-testületének 2011. év május hónapban tartandó

Részletesebben

Szándékos bűncselekmény elkövetésén tettenérés miatti elfogások száma évek statisztikai kimutatása Bonyhádi Rendőrkapitányág

Szándékos bűncselekmény elkövetésén tettenérés miatti elfogások száma évek statisztikai kimutatása Bonyhádi Rendőrkapitányág Szándékos bűncselekmény elkövetésén tettenérés miatti elfogások száma 2-2. évek statisztikai kimutatása Biztonsági intézkedések száma 2-2. évek statisztikai kimutatása 4 4 3 3 2 2 9 2. év 2. év 22. év

Részletesebben

BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK

BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK 8600 Siófok Mártírok út 5. Pf.: 190 84/310-712, 23/51-02 fax: 23/52-08 Vízi segélyhívó telefonszám: 1817 E-mail: balatonivizirendeszetirk@somogy.police.hu

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó SOPRONI RENDŐRKAPITÁNYSÁG V E Z E T Ő J E H-9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 5. Telefon/Telefax: 0036-99-314-048 BM Telefon: (21)-46-40, (21)-46-41, BM Telefax: (21)-46-07 E-mail: sopronrk@gyor.police.hu

Részletesebben

TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE

TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5. * Tel.: 52/588-400 * Fax: 52/588-405 e-mail: pmhivatal@tiszacsege.hu * Internet: http://www.tiszacsege.hu/ MEGHÍVÓ Tiszacsege

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó R e n d ő r k a p i t á n y s á g Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály Dévaványa Rendőrőrs S z a r v a s 55 Dévaványa, Árpád út 5. 6/66/483-377 BM:3/33/5-7 Fax: 5-7 E-mail : szarvas.rk@bekes.police.hu

Részletesebben

Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes február 22.

Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes február 22. Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes 217. február 22. Az Egri Rendőrkapitányság megítélése az önkormányzati felmérések alapján 5 5 4 4 3 3 2 2 1 1 3,99 4,18 4,3 214. év 215. év 216. év

Részletesebben

TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE

TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5. * Tel.: 52/588-400 * Fax.: 52/588-405 e-mail.: pmhivatal@tiszacsege.hu * Internet: http://www.tiszacsege.hu/ MEGHÍVÓ Tiszacsege

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police. RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu Ügyszám: 14050/2017/2014/ált. Kezelési jelzés: "Nyílt"

Részletesebben

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY. Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó

RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY. Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó Szám: RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY /2011. ált. Jóváhagyom: Regdon László r.alezredes mb. rendőrkapitány B E S Z Á M O L Ó Monoszló község

Részletesebben

Tisztelt Képviselőtestület, Tisztelt Polgármester Úr!

Tisztelt Képviselőtestület, Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselőtestület, Tisztelt Polgármester Úr! A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2006. évben is igyekezett fő feladatait, célkitűzéseit, terveit teljesíteni. Ehhez alapvetően biztosítottak voltak

Részletesebben

TISZAI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VÍZIKÖZLEKEDÉSI OSZTÁLY 5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 6., Tel.: 56/

TISZAI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VÍZIKÖZLEKEDÉSI OSZTÁLY 5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 6., Tel.: 56/ Szám: Átm. 959/ /2009. TISZAI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VÍZIKÖZLEKEDÉSI OSZTÁLY 5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 6., Tel.: 56/375-145 SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Dr. BOTKA LÁSZÓ

Részletesebben

Szám: /2011. RENDŐRKAPITÁNYSÁG SZEKSZÁRD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY KMB ALOSZTÁLY MEDINA KÖRZETI MEGBÍZOTT J E L E N T É S Medina község 2011. évi bűnügyi és közrendvédelmi helyzetéről Jelentem, hogy Medina

Részletesebben

Ügyszám: 14050/2209/2013/ált. Kezelési jelzés: "Nyílt" Tárgy: Beszámoló Hiv.szám: 985/2013. Ügyintéző: Baranyai Gábor r. őrgy. Tisztelt Jegyző Úr!

Ügyszám: 14050/2209/2013/ált. Kezelési jelzés: Nyílt Tárgy: Beszámoló Hiv.szám: 985/2013. Ügyintéző: Baranyai Gábor r. őrgy. Tisztelt Jegyző Úr! RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 880 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/71-00 / BM: 03-23/27-2 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu Ügyszám: 1050/2209/2013/ált. Kezelési jelzés: "Nyílt" Tárgy:

Részletesebben

A KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA

A KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA 1 A KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA Az államháztartás működési rendjéről szóló 217/1998. (XII. 30.) Korm. rendelet 21. számú melléklete alapján kiadom a Komárom-Esztergom

Részletesebben

A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében

A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében Kiss Csaba r. alezredes ORFK- Autópálya-felügyeletei és Balesetmegelőzési Osztály vezetője, ORFK OBB főtitkára A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében

Részletesebben

Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/ , BM: Fax: 66/ , BM: 33/

Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/ , BM: Fax: 66/ , BM: 33/ Ügyszám: 04030/ 2159-4/2015.ált. Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/361-644, BM: 51-00 Fax: 66/361-644, BM: 33/51-01 E-mail : gyula.rk@bekes.police.hu. Jóváhagyom: Gyula,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Poroszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án (hétfőn) 13.30 órai kezdettel tartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Poroszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án (hétfőn) 13.30 órai kezdettel tartott nyílt üléséről 104 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án (hétfőn) 13.30 órai kezdettel tartott nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló Fő

Részletesebben

Belügyminisztérium. S t a t i s z t i k a i a d a t g y ű j t é s - s t a t i s z t i k a i a d a t á t v é t e l a d a t k ö r. c í m.

Belügyminisztérium. S t a t i s z t i k a i a d a t g y ű j t é s - s t a t i s z t i k a i a d a t á t v é t e l a d a t k ö r. c í m. A hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 26.. bekezdés szerinti statisztikai adatgyűjtések és a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 29.. bekezdés szerinti statisztikai

Részletesebben

Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs 4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 7. 52/375-133 IRM tel.: 32/59-07 Fax.: 59-07

Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs 4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 7. 52/375-133 IRM tel.: 32/59-07 Fax.: 59-07 Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs 4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 7. 52/375-133 IRM tel.: 32/59-07 Fax.: 59-07 Szám: 09010/ /2011. ált. Jóváhagyom: Dr. Uzonyi Attila r. ezredes kapitányságvezető

Részletesebben

'LGJ. számú előterjesztés

'LGJ. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Jegyző je 'LGJ. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a térfigyelő rendszer működésének gyakorlati tapasztalatairól szóló tájékoztatóról

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselőtestülete

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselőtestülete Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése i X. kerületi Rendőrkapitányság?nnQ < P n i c Vezetője.{""L^l?. * 1102, Harmat u. 6-8. 3 1475, Pf. 31. S 36 (1) 263-7200 /50-100 Főváros

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK

TÁJÉKOZTATÓ BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK 8600 Siófok Mártírok út 5. Pf.: 190. /fax: (84) 310-712 BM. tel.: (23) 51-02 BM. fax: (23) 52-08 vízi segélyhívó telefonszám: 1817 e-mail: balatonivízirendeszetirk@somogy.police.hu

Részletesebben

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016.

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016. A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 216. Rendőri eljárásban regisztrált 1 ezer lakosra jutó bűncselekmények megoszlása országtérkép A regisztrált összes bűncselekmény számának alakulása

Részletesebben

Végrehajtott közúti ellenőrzések száma ábra

Végrehajtott közúti ellenőrzések száma ábra Veszélyes árúk közúti szállításának ellenőrzése 28-ban A veszélyes áruk szállítása jelentőségének növekedésével, összetett kockázati viszonyaival évek óta egyre preferáltabbá válik az Európai Uniós és

Részletesebben

GÖDÖLLŐI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VEZETŐJE B E S Z Á M O L Ó GÖDÖLLŐ VÁROS KÖZBIZTONSÁGÁNAK HELYZETÉRŐL, A KÖZBIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN TETT INTÉZKEDÉSEKRŐL

GÖDÖLLŐI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VEZETŐJE B E S Z Á M O L Ó GÖDÖLLŐ VÁROS KÖZBIZTONSÁGÁNAK HELYZETÉRŐL, A KÖZBIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN TETT INTÉZKEDÉSEKRŐL GÖDÖLLŐI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VEZETŐJE Szám: 13040/386/2019.Ált. B E S Z Á M O L Ó GÖDÖLLŐ VÁROS KÖZBIZTONSÁGÁNAK HELYZETÉRŐL, A KÖZBIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN TETT INTÉZKEDÉSEKRŐL -- 2018. évről -- 1 Tisztelt Képviselő

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2014 Szabó Tiborné Az egyesület elnöke Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Az egyesület jogállása: A polgárőrség önálló civil

Részletesebben

Beszámoló a Közterület - Felügyelet első félévi tevékenységéről. Az köztisztviselő neve: Nagy Csaba. Közterület- Felügyelet

Beszámoló a Közterület - Felügyelet első félévi tevékenységéről. Az köztisztviselő neve: Nagy Csaba. Közterület- Felügyelet Beszámoló a Közterület - Felügyelet 2016. első félévi tevékenységéről Az köztisztviselő neve: Nagy Sándor Nagy Csaba Az köztisztviselő beosztása: Közterület- Felügyelet Szervezeti egység neve: Hatósági

Részletesebben

Önkormányzat- Rendőrség kérdőíves felmérés 2015.

Önkormányzat- Rendőrség kérdőíves felmérés 2015. 1 Önkormányzat- Rendőrség kérdőíves felmérés 215. VI. Hogyan minősíti összességében a településen végzett rendőri tevékenységet? kérdésre adott válaszok megoszlása (értékelési skála 1 5) 211 2,96% 18,65%

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. bűnüldözésről

T Á J É K O Z T A T Ó. bűnüldözésről T Á J É K O Z T A T Ó a bűnüldözésről 2008. év Kiadja: Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Büntetőpolitikai Főosztály, valamint Legfőbb Ügyészség Számítástechnika-alkalmazási és Információs Főosztály

Részletesebben

Jóváhagyom: A Tapolcai Rendőrkapitányság. beszámolója KÉKKÚT KÖZSÉG KÖZBIZTONSÁGÁNAK HELYZETÉRŐL, A KÖZBIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN TETT INTÉZKEDÉSEKRŐL

Jóváhagyom: A Tapolcai Rendőrkapitányság. beszámolója KÉKKÚT KÖZSÉG KÖZBIZTONSÁGÁNAK HELYZETÉRŐL, A KÖZBIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN TETT INTÉZKEDÉSEKRŐL TAPOLCAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY : 8300 Tapolca, Ady Endre utca 2. 8301 Tapolca Pf.: 125 : +36/87/412-322 Fax:+36/87/412-322 E-mail cím : horvathjozseftapolca@veszprem.police.hu Szám:19040/

Részletesebben

1 32 9 658 9 924 7 962 5 82 5 139 22 958 23 591 25 763 21 21 19 639 14 891 24,9 2, 17,1 24,2 25,4 31,6 36 12 41 983 46 726 32 621 31 319 26 551 2 928 3 392 3 753 2 678 2 566 2 165 Összes bűncselekmény

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

A Nemzeti Közlekedési Hatóság stratégiája

A Nemzeti Közlekedési Hatóság stratégiája A Nemzeti Közlekedési Hatóság stratégiája Horváth Zsolt Csaba elnök 1 I. A Nemzeti Közlekedési Hatóság első évének értékelése II. A Nemzeti Közlekedési Hatóság stratégiája 2 1 Szervezeti átalakítás 2007.

Részletesebben

Összes b ncselekmény az ENyÜBS -6. évi adatai alapján Püspökladányi Rend rkapitányság 8 6 4 8 6 4 6 49 B ncselekmények száma 7. év. év. év. év 4. év. év 6. év 747 78 4 kiemelten kezelt bcs összesen az

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. Kardoskút község. közrendjének és közbiztonságának 2008. évi helyzetéről. Szám: 04050/2781-1/2009.ált.

B E S Z Á M O L Ó. Kardoskút község. közrendjének és közbiztonságának 2008. évi helyzetéről. Szám: 04050/2781-1/2009.ált. OROSHÁZI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI ÉS KÖZLEKEDÉS RENDÉSZETI OSZTÁLY Orosháza, Szabadság tér 2. Pf: 111 Tel: (68) 411-344 IRM (33) 55-40 Fax: 55-01 E-mail: oroshaza.rk@bekes.police.hu Szám: 04050/2781-1/2009.ált.

Részletesebben

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének. 28/1995. (IX. 11.) ÖR számú rendelete

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének. 28/1995. (IX. 11.) ÖR számú rendelete Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 28/1995. (IX. 11.) ÖR számú rendelete A Közterület-felügyeletről A rendelet kihirdetve: V árpalota, 1995. szeptember 11.

Részletesebben

A FOGLALKOZTATÁS BIZTONSÁGÁÉRT OMMF. Munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzések eredményei

A FOGLALKOZTATÁS BIZTONSÁGÁÉRT OMMF. Munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzések eredményei A FOGLALKOZTATÁS BIZTONSÁGÁÉRT OMMF Munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzések eredményei 2007. 01. 01-2007. 08. 31 I. Az elmúlt évek ellenőrzési eredményei Az OMMF a társhatósági együttműködéssel, a súlyos

Részletesebben

Appendix 1: BEAVER OCCURRENCE DATA

Appendix 1: BEAVER OCCURRENCE DATA Appendix 1: BEAVER OCCURRENCE DATA 1 Presence Tiszaladány Tisza 2007.02.04 48,046 21,396 Petrovics Zoltán 2 Presence Tiszaladány Tisza 2008.01.12 48,075 21,432 Petrovics Zoltán 3 Presence Tiszaladány Tisza

Részletesebben

Az egyesület teljes létszáma 30 fő, mely 22 rendes és 8 tiszteletbeli tagból áll össze. Február hónapban 2 fő felvételére került sor.

Az egyesület teljes létszáma 30 fő, mely 22 rendes és 8 tiszteletbeli tagból áll össze. Február hónapban 2 fő felvételére került sor. VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

a Kormány /2012. (.) Korm. rendelete

a Kormány /2012. (.) Korm. rendelete 1 Melléklet a BM/855/201 számú kormány-előterjesztéshez a Kormány /201 (.) Korm. rendelete az egyes közlekedési szabálysértések miatt alkalmazandó helyszíni bírság, illetve a szabálysértési eljárás során

Részletesebben

Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police.

Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police. 1 RENDŐRKAPITÁNYSÁG MISKOLC Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police.hu Szám: 05010/.././2015.Ált. Jóváhagyom:

Részletesebben

A rendőrség szolgálati tagozódása, szolgálati formák 2016_01

A rendőrség szolgálati tagozódása, szolgálati formák 2016_01 A rendőrség szolgálati tagozódása, szolgálati formák 2016_01 Szolgálati ágak A rendőrség szolgálati tagozódása szolgálatok szakszolgálatok Szolgálati ágak a belső bűnmegelőzési és bűnfelderítési bűnügyi

Részletesebben

Óberling József r. ezredes rendőrségi főtanácsos ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője

Óberling József r. ezredes rendőrségi főtanácsos ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője Óberling József r. ezredes rendőrségi főtanácsos ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője megváltozik a közigazgatási bírsággal sújtandó szabályszegések köre; bizonyos esetekben a bírság kiszabására

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/468-1/2011/I. Üi.: Dr. Debrey Attila/Kovács Gábor Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: A gyermekek védelmére

Részletesebben

Kommunikációs terv. I. Együttműködési megállapodás aláírása. II. Szakmai egyeztetések

Kommunikációs terv. I. Együttműködési megállapodás aláírása. II. Szakmai egyeztetések Kommunikációs terv Összeállította a Tisza-tó Fejlesztési Kft. I. Együttműködési megállapodás aláírása A Tisza-tó működtetői és működésében érdekelt szervezetek között megkötendő Együttműködési Megállapodás

Részletesebben

Projekt címe: Taktaköz felső árvízvédelmi fejlesztése. Projektgazda megnevezése: Észak magyarországi Vízügyi Igazgatóság

Projekt címe: Taktaköz felső árvízvédelmi fejlesztése. Projektgazda megnevezése: Észak magyarországi Vízügyi Igazgatóság Projekt címe: Taktaköz felső árvízvédelmi fejlesztése Projektgazda megnevezése: Észak magyarországi Vízügyi Igazgatóság Projekt azonosító száma: KEOP-2.1.1/2F/09-11-2011-0006 Előkészítési szakasz: Támogatási

Részletesebben

B e s z á m o ló Alsózsolca Város 2013. évi bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről

B e s z á m o ló Alsózsolca Város 2013. évi bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről 1 RENDŐRKAPITÁNYSÁG MISKOLC Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police.hu Szám: 05010/.././2014.Ált. Jóváhagyom:

Részletesebben

Hajdúnánási Rendőrkapitányság

Hajdúnánási Rendőrkapitányság Hajdúnánási Rendőrkapitányság 48 Hajdúnánás, Dorogi út 78. Tel.: 52/57-5 Fax.: 52/57-51 BM tel.: 32/53- Fax.: 32/53-21 e-mail: vinczeig@hajdu.police.hu Szám: 96-/23-3/215. ált. B E S Z Á M O L Ó Polgár

Részletesebben

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe 1 1. A képzés célja A képzésen résztvevők jogi, szakmai és szolgálati ismeretinek aktualizálása, bővítése, valamint a szolgálati feladatok végrehajtásához kapcsolódó kompetenciák fejlesztése innovatív

Részletesebben

Az 54 861 01 OKJ számú Rendőr tiszthelyettes (a szakmairány megjelölésével) megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye (kivonat)

Az 54 861 01 OKJ számú Rendőr tiszthelyettes (a szakmairány megjelölésével) megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye (kivonat) Az 54 861 01 OKJ számú Rendőr tiszthelyettes (a szakmairány megjelölésével) megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye (kivonat) 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó RÁBAPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉSÉRE

B E S Z Á M O L Ó RÁBAPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉSÉRE GYŐRI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Szám: 08010/13103/2016.ált B E S Z Á M O L Ó RÁBAPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉSÉRE - 2016 - Cím: 9024 Győr, Zrínyi utca 54.; Pf.: 309. 9002 Telefon: (96)

Részletesebben

ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA. 1.. A fegyelmi szabályzat célja

ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA. 1.. A fegyelmi szabályzat célja ELZETT CERTA HORGÁSZEGYESÜLET FEGYELMI SZABÁLYZATA 1.. A fegyelmi szabályzat célja A szabályzat szankciórendszerén keresztül biztosítani az egyesület tagsága számára az egyesületi élet zavartalan működését,

Részletesebben

A Veszprém Megyei Államigazgatási Kollégium december 18.

A Veszprém Megyei Államigazgatási Kollégium december 18. VESZPRÉM MEGYEI RENDŐRFŐKAPITÁNY 8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2. : 88/544-661, 428-022/10-04, fax: 428-022/11-34 : 8201 Vp. Pf: 80 torekis@veszprem.police.hu A Veszprém Megyei Államigazgatási Kollégium

Részletesebben

Szabálysértési előkészítő eljárások január szeptember 30. közötti időszak statisztikai kimutatása

Szabálysértési előkészítő eljárások január szeptember 30. közötti időszak statisztikai kimutatása Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Szabálysértési előkészítő eljárások 2016. január 01. - 2016. szeptember 30. közötti időszak statisztikai kimutatása A dinamikus működésű Netzsaru

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Címzetes Fıjegyzıje. Iktatószám: 01/36021/ db határozati javaslat

Szeged Megyei Jogú Város Címzetes Fıjegyzıje. Iktatószám: 01/36021/ db határozati javaslat Elıterjesztı: Szeged Megyei Jogú Város Címzetes Fıjegyzıje Iktatószám: 01/36021/2011. Az elıterjesztés tárgya: Tájékoztató a Tiszai Vízirendészeti Rendırkapitányság Vízirendészeti Rendırırs Szeged 2010.

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzata. Közbiztonsági és Bűnmegelőzési koncepció

Monostorpályi Község Önkormányzata. Közbiztonsági és Bűnmegelőzési koncepció Monostorpályi Község Önkormányzata Közbiztonsági és Bűnmegelőzési koncepció 2012 2015 I. Bevezetés I.1. A koncepció célja: a Monostorpályi Község közbiztonsági és bűnmegelőzési filozófiájának megfogalmazása,

Részletesebben

VÁSÁROSNAMÉNY RENDŐRKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI OSZTÁLY NYÍRMADA RENDŐRŐRS

VÁSÁROSNAMÉNY RENDŐRKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI OSZTÁLY NYÍRMADA RENDŐRŐRS VÁSÁROSNAMÉNY RENDŐRKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI OSZTÁLY NYÍRMADA RENDŐRŐRS 4564 Nyírmada, Honvéd u.8/a Tel. BM: (03/326469) Városi: (06/45492063) Fax. BM: (03/326468) Városi: (06/45492063) Email: Tothtiborvn@szabolcs.police.hu

Részletesebben

ÁBTL /1977 /1 SZIGORÚAN TITKOS! BELÜGYMINISZTÉRIUM II. Főcsoportfőnökség. Szám: 50-76/1977. VEZETŐI ÁLTAL évben

ÁBTL /1977 /1 SZIGORÚAN TITKOS! BELÜGYMINISZTÉRIUM II. Főcsoportfőnökség. Szám: 50-76/1977. VEZETŐI ÁLTAL évben BELÜGYMINISZTÉRIUM II. Főcsoportfőnökség SZIGORÚAN TITKOS! Szám: 50-76/1977. A BM II. F Ő C S O P O R T F Ő N Ö K S É G VEZETŐI ÁLTAL 1976. évben KIADOTT ÉRVÉNYES ÉS HATÁLYÁT VESZTETT UTASÍTÁSOK CÍMGYŰJTEMÉNYE

Részletesebben

BALATONFÜREDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI- ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY

BALATONFÜREDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI- ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY BALATONFÜREDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI- ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY 8230 Balatonfüred, Fürdő u. 15. : 87/482-287, BM: 22/44-41, fax: 482-287/44-21 NovakP@veszprem.police.hu Szám:19070/338-1/2012.ált.

Részletesebben

Rendőrkapitányság Kiskunhalas

Rendőrkapitányság Kiskunhalas Rendőrkapitányság Kiskunhalas 6400 Kiskunhalas, Mártírok útja 25. Tel.: 77/423-255 Szám: 947 / 2010. ált. B E S Z Á M O L Ó Kelebia község közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről Tompa, 2010. március 23.

Részletesebben

KISKUNHALASI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

KISKUNHALASI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KISKUNHALASI RENDŐRKAPITÁNYSÁG V E Z E T Ő J E 6400-Kiskunhalas, Mártírok útja 25., Pf.: 3. : 06-77/423-255 BM : 03-33/68-10, Fax: 03-33/69-48 E mail:molnárl@bacs.police.hu Szám: 03060-6301/2014. Ált.

Részletesebben

A pontrendszer hatálya alá tartozó egyéb szabálysértések

A pontrendszer hatálya alá tartozó egyéb szabálysértések A pontrendszer hatálya alá tartozó egyéb szabálysértések Járművezetés az eltiltás tartama alatt [a szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény 15/A. (1) bek.] Az elsőbbség és az előzés szabályainak

Részletesebben

Magyar Jacht Akadémia

Magyar Jacht Akadémia KÖZLEKEDÉSI FŐFELÜGYELET KÖZÚTI, VASÚTI ÉS HAJÓZÁSI FŐOSZTÁLY HAJÓZÁSI ÉS TENGERÉSZETI OSZTÁLY A víziközlekedésről szóló 2000. évi 42. törvény 56. -nak megfelelően az alábbi tájékoztatást teszem közzé.

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. április 14. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési alapokmányának tartalma

A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési alapokmányának tartalma HEVES MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 3300 Eger, Eszterházy tér2. Telefon: (36) 522-111/11-95, BM: 31/11-95 A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési

Részletesebben

Adomány leírása, értéke. Adomány elfogadójának megnevezése, székhelye. Adományozó neve, székhelye

Adomány leírása, értéke. Adomány elfogadójának megnevezése, székhelye. Adományozó neve, székhelye Adományozó neve, székhelye Jászberény Város 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18. Cserkeszőlő Község 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. Tiszaújvárosi Városi Önkormányzat 3580 Tiszaújváros, Bethlen G.

Részletesebben

BALATONFÜREDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI OSZTÁLY. Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó

BALATONFÜREDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI OSZTÁLY. Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó Ügyszám: 19070//2017. ált. BALATONFÜREDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI OSZTÁLY Jóváhagyom: Regdon László r. alezredes rendőrkapitány B E S Z Á M O L Ó Alsóörs község közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság

Részletesebben

Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó

Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó BALATONFÜRED RENDŐRKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY Szám: 19070/4186-2/2016. ált Jóváhagyom: Regdon László r. ezredes rendőrkapitány B E S Z Á M O L Ó Aszófő község közbiztonsági

Részletesebben

Rendészeti igazgatás. Rendészet. Jogi szabályozás

Rendészeti igazgatás. Rendészet. Jogi szabályozás Gazdasági élet Igazgatása Környezet Védelme Közrend, Közbiztonság védelme, rendészet Humán igazgatás Rendészeti igazgatás Jogi szabályozás Alaptörvény (46. cikk) Rtv 1994:XXXIV. tv. Hszt 1996: XLIII. tv.

Részletesebben

Szabálysértési előkészítő eljárások. Szabálysértési elzárással is büntethető szabálysértések összesen

Szabálysértési előkészítő eljárások. Szabálysértési elzárással is büntethető szabálysértések összesen Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Szabálysértési előkészítő eljárások 2016. 2017. január 01. 01. - 2016. - 2017. szeptember április 30. közötti 30. közötti időszak időszak statisztikai statisztikai

Részletesebben

Dél-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 7623 Pécs, Papnövelde u. 13.

Dél-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 7623 Pécs, Papnövelde u. 13. Dél-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 7623 Pécs, Papnövelde u. 13. Tomity Zoltán Ellenőrzési és Felügyeleti Osztály osztályvezető Web: http://www.ddktvf.hu e-mail: deldunantuli@zoldhatosag.hu

Részletesebben

A PEST MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA. törzskönyvi nyilvántartási szám: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A PEST MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA. törzskönyvi nyilvántartási szám: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság A PEST MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA 1. Fejezet száma, megnevezése: XI. Belügyminisztérium 2. Költségvetési szerv a) Azonosító adatai törzskönyvi nyilvántartási szám:

Részletesebben

A veszélyes áru szállítás ellenőrzési és szankcionálási tevékenység aktuális kérdései a vasút vonatkozásában

A veszélyes áru szállítás ellenőrzési és szankcionálási tevékenység aktuális kérdései a vasút vonatkozásában A veszélyes áru szállítás ellenőrzési és szankcionálási tevékenység aktuális kérdései a vasút vonatkozásában Dr. Mógor Judit tű. ezredes hatósági főigazgató-helyettes Budapest, 2017. május 03. Az előadás

Részletesebben

ORFK TÁJÉKOZTATÓ AZ ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS LAPJA. Tartalomjegyzék. ORFK Tájékoztató (OT) 2012/3. szám Budapest, 2012. február 09.

ORFK TÁJÉKOZTATÓ AZ ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS LAPJA. Tartalomjegyzék. ORFK Tájékoztató (OT) 2012/3. szám Budapest, 2012. február 09. 2012/3. szám Budapest, 2012. február 09. Szám: 6024/2012. ált. AZ ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS LAPJA ORFK TÁJÉKOZTATÓ Tartalomjegyzék Utasítások: 1. 1/2012. (II. 02.) ORFK utasítás a turisztikai

Részletesebben

A projekt általános célja a VTT program eddigi tapasztalatainak hasznosításával a Tisza-völgy árvízi biztonságának javítása.

A projekt általános célja a VTT program eddigi tapasztalatainak hasznosításával a Tisza-völgy árvízi biztonságának javítása. Projekt címe: VTT Közép-tiszai tározók kiépítése Inérháti tározó Projekt azonosító száma: KEHOP-1.4.0-15-2016-00013 Projektgazda megnevezése: Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) valamint az Észak-magyarországi

Részletesebben

3100 Salgótarján, Rákóczi út 40. Telefon: (46) /20-52, fax: 23-22

3100 Salgótarján, Rákóczi út 40. Telefon: (46) /20-52, fax: 23-22 NÓGRÁD MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 3100 Salgótarján, Rákóczi út 40. Telefon: (46) 514-500/20-52, fax: 23-22 A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS KÖZZÉTÉTELI LISTA Helyi szerv 1. Szervezeti, személyzeti adatok 1.1. Kapcsolat, szervezet, vezetők

ÁLTALÁNOS KÖZZÉTÉTELI LISTA Helyi szerv 1. Szervezeti, személyzeti adatok 1.1. Kapcsolat, szervezet, vezetők 1 ÁLTALÁNOS KÖZZÉTÉTELI LISTA Helyi szerv 1. Szervezeti, személyzeti adatok 1.1. Kapcsolat, szervezet, vezetők I. Elérhetőségi adatok 1. Hivatalos név: BRFK XVI. kerületi Rendőrkapitányság 2. Székhely:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY 8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. E. u. 2. Telefon: 06/88/428-022/10-86 * Telefax: 06/88/428-022/15-84 mellék Szám: /2010. 1. napirendi

Részletesebben

A VESZPRÉM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA

A VESZPRÉM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA Szám: A VESZPRÉM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2009. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA Készült: az államháztartás működési rendjéről szóló többször módosított 217/1998 (XII.30.) Korm. rendelet 2. 18. pontja

Részletesebben