A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE"

Átírás

1 1 február A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ február

2 február 2

3 3 Február 7. kedd 18:00 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN Meglepetésfilm A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Szervező és helyszín: Volf György Könyvtár 11. szombat 15:00-22:00 LAN-KLUB Ebben a hónapban egy bombahatástalanítós versenyt szervezünk, amelyen párok indulhatnak a nyereményért. A belépés díjtalan. Szervező: TIFO és MMMH Helyszín: MMMH 20:00-03:00 RETRO FARSANG Újra farsangi retro buli a művelődési házban. február Belépőjegyek elővételben Ft-os, aznap Ftos áron kaphatók az MMMH Rendezvényszolgálatán. 12. vasárnap 16:00 NYUGDÍJAS TEADÉLUTÁN, FARSANG Szervező: Munkácsy Mihály Nyugdíjas Klub Helyszín: MMMH 13. hétfő 18:00-20:00 OLVASÓSZALON Havonta egy este klasszikus és kortárs szerzők egyegy verséről, novellájáról beszélgetünk, a résztvevők aktív közreműködésével, utat keresve szövegekhez, egymáshoz, önmagunkhoz. Vezeti Mihályi Anikó, a Szent Imre Gimnázium magyartanára Szervező és helyszín: Volf György Könyvtár 14. kedd 18:00 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN A lecke bolgár film, 97 perc, 2014 Rendezte: Kristina Grozeva A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Szervező és helyszín: Volf György Könyvtár 15. szerda Fergeteges hangulat, parádés, múltidéző jelmezek, retro, -funky és -disco-slágerek megállás nélkül. Lemezlovasok: DJ MZ/X és DJ Dominique Háziasszony: Zoltán Erika Retro-király és -királynő választás Érdemes divatosan öltözni! A '70-'80-'90-es évek divatjának megfelelő öltözékben vagy jelmezben érkező vendégeink közül idén is díjazzuk az est legjobbjait. 18:00 SORSUNK A SZÁMOKBAN - KISS ZOLTÁN ZÉRO NUMEROLÓGUS ELŐADÁSA A numerológia (számmisztika) lehetőségeiről, működéséről, érdekesen, humorosan.

4 február 4 Az előadó ezt a gyakorlatban is szívesen bemutatja, természetesen a nyilvánosság előtt. Az előadás végén bárkinek elkészíti numerológiai elemzését. A numerológia és az asztrológia hozzásegít ahhoz, hogy megszűnjenek félelmeink, szorongásaink, harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a világgal, szeretettel, optimizmussal és bölcsességgel viszonyuljunk embertársainkhoz, hogy boldogabb, emberibb életet élhessünk magunk és mások örömére. Jegyek 800 Ft-os áron válthatók az MMMH Rendezvényszolgálatán. 17. péntek 17:00 KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ Ízelítő a Munkácsy Rajzstúdió gyermek alkotóinak munkáiból. A kiállítást megnyitja: Szilágyi János festő- és grafikusművész A belépés díjtalan. 18. szombat 16:00-18:00 FICÁNKOLÓ CSALÁDI DÉLUTÁN Hófehér és Rózsapiros a Batyu Színház előadása A Grimm fivérek meséje nyomán: bőröndös játék bunraku-bábokkal Nagy utazásra indul hősnőnk, bőröndje csuda dolgokat rejt: előkerül egy mesés könyv, melynek szereplője két rózsafából született leányka, egy kedves özvegyasszony, egy jóságos medve és egy gonosz törpe. Gyere velünk te is és légy részese egy felejthetetlen, mesés utazásnak! Mesélő: Gergelyi Júlia Zene: Csák Péter Díszletfestés: Seder Gábor Bábok: Vizi Csilla Kézműves foglalkozás Szinkulics Ágival Esti mese diafilmvetítés Tóth Krisztával Belépődíj: 700 Ft Családi jegyek: 1 felnőtt + 2 gyerek: Ft, 2 felnőtt + 2 gyerek: Ft 19:00 BÁLINTI SVÁBBÁL Zene: Asterix Music Band Fellépők: Ein Herz für Kinder Csupaszív Német Nemzetiségi Óvoda, Die Grossturwaller, Grossturwaller Tänzer, Wunderkäfer Tanzgruppe Belépőjegyek Ft-os áron kaphatók a Német Közösségi Házban, a Csupaszív Német Óvodában és a Zimándy Ignác Általános Iskolában. Szervező: Német Önkormányzat, Törökbálinti Sváb Egyesület Helyszín: MMMH 19. vasárnap 16:00 MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK ZENÉS DÉLUTÁNJA Szervező: Mozgáskorlátozottak Törökbálinti Egyesülete Helyszín: MMMH 21. kedd Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy szegény özvegyasszony. Nem volt egyebe, csak egy házacskája, a házacska előtt egy kertecske, s abban két rózsafácska: fehér rózsa nyílt az egyiken, piros a másikon. 10:00 ÉS 14:00 TÖRÖKBÁLINTI GYERMEKSZÍNHÁZ Varasdy Dávid hangszerbemutatója Az előadásra a Törökbálinti Gyermekszínház 2016/2017-es évad bérletei érvényesek.

5 5 február Belépőjegyek Ft-os áron vásárolhatók az MMMH Rendezvényszolgálatán. 18:00 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN Ida lengyel film, 80 perc, 2013 Rendezte: Pawel Pawlikowski A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Szervező és helyszín: Volf György Könyvtár 24. péntek 19:00 EXPERIDANCE SZENVEDÉLYEM, VELENCE 25. szombat 15:00-16:00 MESEKLUB 4-7 éves gyermekek különböző népek meséivel ismerkednek meg. Kézműves foglalkozás, drámajátékok. A belépés díjtalan. 19:00-00:00 IFI FARSANG Ifjúsági buli és jelmezverseny. A belépés díjtalan. Szervező: TIFO és MMMH Helyszín: MMMH 26. vasárnap 16:00 HAGYOMÁNYŐRZŐ SÖRDÉLUTÁN Belépő: 900 Ft Szervező: Grossturwaller Musikanten Helyszín: MMMH 28. kedd Velence titkai, melyek évszázadok óta izgatják az emberiség fantáziáját, lélegzetelállító táncelőadásban kerülnek napvilágra az ExperiDance színpadán. Főúri csillogás és a sikátorok szegénysége, katedrálisokban elhaló sóhajok, hajnali tánc a város fölött és rengeteg, rengeteg vágyakozás. Ez a Szenvedélyem, Velence című produkció, amelyben minden velencei szerelmes valakibe vagy valamibe: Paganini a hegedűjébe, az úriasszony Casanovába, a bankár a csillogó aranyakba, a Halál talán magába az Életbe. Ebből a sok szerelmi vallomásból alakul ki a város tánca, miközben megelevenednek Velence gazdag történelmének ikonikus alakjai, a leghíresebb európai zeneszerzők modern lüktetésű dallamaira. Jegyek elővételben Ft-os, az előadás napján Ft-os áron kaphatóak az MMMH Rendezvényszolgálatán és a oldalon. 18:00 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN Katharina Blum elvesztett tisztessége német film, 106 perc, 1975 Rendezte: Volker Schlöndorff A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Szervező és helyszín: Volf György Könyvtár Munkácsy Mihály Művelődési Házban (2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.) Március 31-én 15:00-18:00 Június 2-án 15:00-18:00 Augusztus 25-én 15:00-18:00 Október 13-án 15:00-18:00

6 február január 6 Márciusi előzetes 5. vasárnap 16:00 NYUGDÍJAS TEADÉLUTÁN, NŐNAP Szervező: Munkácsy Mihály Nyugdíjas Klub Helyszín: MMMH 6. hétfő 19:00 TÖRÖKBÁLINTI SZÍNHÁZ Karinthy Színház - Marcel Achard: A bolond lány Vígjáték 3 felvonásban 2 részben Szabó P. Szilveszter Csonka András hármassal. A többiekről már nem is beszélve. Szereposztás: Josefa Lantenay: Földes Eszter Camille Sévigne a vizsgálóbíró: Szabó P. Szilveszter Benjamin Beaurevers: Csonka András Marie-Dominique Beaurevers a felesége: Bozó Andrea Eduardo Lablache főügyés-helyettes: Mihályi Győző, Németh Gábor Julien Morestan törvényszéki irnok: Szirtes Gábor Elie Cardinal ügyvéd: Rábavölgyi Tamás Őr: Inoka Péter Rendező: Karinthy Márton Zene: Nyitrai László A Törökbálinti Színházbérlet 3. előadása. Felnőtt jegy: Ft Nyugdíjas/diák jegy: Ft Jegyek és bérletek az MMMH Rendezvényszolgálatán kaphatóak. Online bérlet- és jegyvásárlás: szombat Jól hangzó cím. Valahonnan mindenkinek ismerős. Mintha láttam volna. Pedig csak hallott róla. Krimiről van szó. Hátborzongató gyilkosságról. A Beaurevers-házban történt. Egy milliomos házában. Annyit biztosan lehet tudni, hogy a bolond lány nem visel bugyit. Gyöngyözön kacag és megejtően őszinte. Domján Edit jut eszébe róla mindenkinek. Meg Földes Eszter. Most ő a bolond lány. Tény továbbá az is, hogy a kerület új vizsgálóbírót kapott. Camille Sevigné fiatal, tapasztalatlan és kellő rutin nélkül lát munkához. Viszont nagy az ambíciója. Szeretne feljebb lépni a hivatali ranglétrán Ennyi talán előzetesen elég is. A többi az előadáson múlik. Vajon van-e kihívója Domján Edit - Márkus László - Garas Dezső legendás hármasának, az es Madách Kamara győztes csapatának. Még csak sejtem, de nagyon bízom benne: a Karinthy Színházban megtaláltuk mai megfelelőjüket: a Földes Eszter 19:00 EZ TÉNYLEG PRIMA! LOUIS PRIMA-EST Louis Prima Grammy-díjas amerikai énekes, színész, zenész, dalszerző és trombitás. Olasz bevándorló családban született. Ifjú korában hegedült, majd trombitálni kezdett. Első zenekara a New Orleans Gang. Talán legnépszerűbb slágere a Buona Sera és a Sing, sing, sing. Zenei stílusa követte a kordivatot: a 20-as években New Orleans-i jazzt játszott, a 30-as években már a swing volt a repertoárján. A 40-es években big banddel lépett fel, az 50-es években a szalonzenét favorizálta, míg a 60-as években elérkezett a rockhoz.

7 7 február Az ő dalait idézi fel az 1964-ben alakult és azóta is színpadon álló, sugárzó stílusáról és harsány hangvételéről ismert, szegedi Molnár Dixieland Band. Természetesen a műsor nem nélkülözi majd a népszerű jazz sztenderdeket sem. A dalokat előadja: Gájer Bálint és Koós Réka. Gájer Bálint, a TV2 The Voice tehetségkutatójának ezüstérmese különleges, sármos énekhangjával a legjobb mai magyar swing'n'pop énekes. Koós Réka színésznő kelti életre Kelly Smith-t, aki Louis Prima partnere és felesége volt. A műsorban közreműködik a kiváló trombitás-showman, Lázár István. Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. Jegyek elővételben Ft-os, a koncert napján Ft-os áron kaphatóak az MMMH Rendezvényszolgálatán és a oldalon. 17. péntek 20:00 CARAMEL KONCERT Molnár Ferenc Caramel tíz éve, a Megasztár győzteseként került a zenei köztudatba. Népszerűsége töretlen, azóta is a zenei és közélet kiemelt szereplője. Többszázezres rajongótábor, teltházas koncertek, platina- és aranylemezek, aktuális slágerek és klasszikussá lett dalok fűződnek nevéhez. A névhez, melyet szinte mindenki ismer. A mögötte rejlő élményt, személyiségét viszont csak azok ismerhetik, akik élőben is látták, hallották. Jegyek elővételben Ft-os, a koncert napján Ft-os áron kaphatóak az MMMH Rendezvényszolgálatán és a oldalon. 19. vasárnap 13:00-18:00 TAVASZI BOLHAPIAC Használt holmik, háztáji finomságok és saját készítésű kézműves termékek vására és cseréje. Árusító asztalok február 14-től, korlátozott számban, Ft-os áron foglalhatók, személyesen az MMMH Rendezvényszolgálatán. 15:30 Dió és Döcög Pataki Rita kutyás bemutatója Szeretettel várunk minden árusítót, vásárlót, nézelődőt, kutyabarátot! A belépés díjtalan. 28. kedd 19:00 TÖRÖKBÁLINTI SZÍNHÁZ Bill Manhoff: BAGOLY ÉS CICA Felix ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt. Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél, illetve élne, ha hagynák. Ám az éjszaka közepén kiteszik a lakásából, ő pedig bekopog, hogy menedéket keressen Felixnél. Náluk ellentétesebb két embert nem hordott még a hátán a föld. Csupán egy percre van szükség, hogy egymás agyára menjenek. Ám mégis össze vannak kényszerülve egy pici garzonlakásba. Hát mindent megtesznek, hogy valahogy túléljék a helyzetet. A hatalmas sikerrel bemutatott komédia filmen is emlékezetes volt, főszerepeit Barbra Streisand és George Segal játszotta. A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre. Szereplők: Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás A Törökbálinti Színházbérlet 4. előadása. Felnőtt jegy: Ft Nyugdíjas/diák jegy: Ft Jegyek és bérletek az MMMH Rendezvényszolgálatán kaphatóak. Online bérlet- és jegyvásárlás:

8 február 8

9 9 február

10 február KLUBOK, KÖRÖK EDZÉSEK 10 ALKOSSUNK, TANULJ UNK! BABA-MAMA KLUB Pénteken 9:30-11:30-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! A részvétel ingyenes. Klubvezető: Pintér Katalin ( ) HANGSZERVARÁZS ZENETANODA ROSALES ZENEÓVODA Zenei fejlesztő foglalkozások szerdánként, óvodás korú gyermekek részére. Információ és jelentkezés: Nagy Teréz ( , hangszervarazs@gmail.com) ISKOLA-ELŐKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS Kis létszámú csoportban tartott foglalkozások, keddenként, 8:00-16:00-ig Információ és jelentkezés: Beer Ildikó ( ) KEREKÍTŐ Kalandozás az ölbeli játékok, mondókák, cirokázók, reptetők, lovagoltatók világában, hangszerjátékkal és dalokkal színesítve. Kerekítő Mondókás Móka, 0-3 éveseknek: kedden 9:30-10:00-ig Kerekítő Bábos Torna, 1-3 éves korig: kedden 10:05-10:45-ig Információ és jelentkezés: Enyedi Anita (kerekitsunk@ gmail.com, ) KÖNNYŰZENEI ZONGORA-SZAKKÖR Zenei karrierre vágysz, szeretnél zenét tanulni, de nem az unalmas klasszikusokat kívánod nyüstölni évekig? Akkor itt a lehetőség! Ma már szinte kizárólag a könnyűzene, a rock n roll, a latin zene vagy a jazz segítségével is meg lehet tanulni komoly szinten zenélni. Nem tudod, hová fordulj, mert nem jutottál be zeneelmélet- vagy szolfézsórákra, pedig fontos neked a zene? Nálunk nemcsak a hangszeres tudásod fejlődik, hanem készségeid is (fülhallás, ritmusérzék, periódusérzék stb.), s a zeneelméletnek köszönhetően valódi slágereket is tudsz majd komponálni a tanultak után. Szabad időpontokról információ és jelentkezés: Juhász Ottó zongoraművész ( ) MUNKÁCSY RAJZSTÚDIÓ Pénteken 17:00-20:00-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! Jegy: Ft/alkalom Bérlet: Ft/4 alkalom, testvéreknek: Ft/ testvérpár/4 alkalom (a bérlet 5 hétig érvényes) Szilágyi János festőművész, grafikus MUSICAL AKADÉMIA J P Bevezetés a musical színjátszás világába! Balett, dráma, ének, színpadi tánc, szolfézs, színházelmélet, korrepetíció és minden, ami ehhez a szakmához szükséges. Már 4 éves kortól várjuk a jelentkezőket szerdán és szombaton, órabeosztás szerint. További információ és jelentkezés: Petróczi Gábor ( , musicalakademia.jp@gmail.com) Új foglalkozásainkra előzetes jelentkezés szükséges a megadott elérhetőségeken, a 23/ ös telefonszámon vagy a bicsar.noemi@mmmh.hu címen. A már működő klubokra jelentkezés az órákon. Bővebb információ: és

11 11 MOZOGJ UNK, TÁNCOLJ UNK! AKROBAT IKUS ROCK AND ROLL (MUSZTÁNG SE) Show-elemekkel és akrobatikával fűszerezett tánc, ahol a cél a sportolás, a rendszeres mozgás megszerettetése, a kiemelkedő tehetségek versenysport felé terelése. Edzések kedden és csütörtökön 17:00-18:00-ig További információ: Bóvári Éva szakosztályvezető ( ) COUNT RY TÁNCKLUB Februári klubnapok: 11-én és 25-én, szombaton, 18:00-21:00-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! Jegy: Ft/fő (pároknak: Ft/pár) Klubvezető: Seprődi Ildikó ( , info@westernlinedance.hu) westernlinedance GERINCTORNA Hétfőn és szerdán 17:00-18:00-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! Jegy: Ft/alkalom Bérlet: Ft/8 alkalom (a bérlet 5 hétig érvényes) Sípos Miklósné gyógytornász GY EREK-F ITNESZ (MARCIPÁN SE) Edzések (6-10 éveseknek) kedden 17:30-18:30-ig és csütörtökön 17:30-19:00-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! Bérlet: Ft/hó, Ft/fél hó, testvéreknek: Ft/testvérpár/hó Pálfi Noémi táncoktató HAT HA-JÓGA Senior jóga: hétfőn és csütörtökön (márciustól) 9:00-10:30-ig Dinamikus haladó jóga: hétfőn 18:30-20:00-ig Jóga mindenkinek: csütörtökön 18:30-20:00-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! február Jegy: Ft/alkalom Bérletek: Ft/4 alkalom (heti 1x), Ft/8 alkalom (heti 2x) (a bérletek 5 hétig érvényesek) Dr. Homonnay Béláné jógaoktató HIP-HOP (ERICA C. DANCE SCHOOL) Gyermek csoport (6-11 évesek): kedd és csütörtök 17:30-18:30-ig Junior csoport (12-16 évesek): kedd és csütörtök 18:30-19:30-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! Bérlet: Ft/hó, testvéreknek: Ft/testvérpár/hó Kátai Zoé táncoktató JOGI TANÁCSADÁS Dr. Szentmiklósi Tóth Tamás ingyenes konzultációja, Kéthetente, keddenként 16:00-18:00-ig KLASSZIKUS BALET T (PET IT BALLET ST UDIO) Játékos, fejlesztő balett-foglalkozások gyermekeknek, kis létszámú csoportokban, sok törődéssel és sok odafigyeléssel. Információ és jelentkezés: Dr. Nagy-Hegyi Menta balettmester ( ) MAZSORET T (GYÉMÁNT KÚT EGY ESÜLET) Kezdő csoport (5-10 évesek): szerdán 16:30-17:30-ig Folyamatos csatlakozási lehetőség! Információ és jelentkezés: Takácsné Papp Edit ( ) TÁRSASTÁNC Standard és latin táncok elsajátítása, valamint az illemszabályok megismerése. Felnőtt középhaladó csoport: hétfőn 18:30-19:30-ig ÚJ! Felnőtt kezdő/újrakezdő csoport: hétfőn 19:30-20:30-ig Az új csoport márciustól, minimum 3 pár jelentkezése esetén indul. Előzetes jelentkezés szükséges a bicsar. noemi@mmmh.hu címen! Ft/8 alkalom/turnus vagy Ft/fő/alkalom Klinda Dénes, táncpedagógus

12 február PRÓBÁK, KLUBNAPOK AZ MMMH-BAN Alpha Kör: csütörtök 18:30 Grossturwaller Tänzer: szerda 19:00 Krisztus Szeretete Egyház: csütörtök 18:00 Lendvai Károly Férfikórus: csütörtök 16:00 Mozgáskorlátozottak Egyesülete: kéthetente, szerda 15:00 Munkácsy Mihály Nyugdíjas Klub: kéthetente, szerda Napsugaras Ősz Ének- és Tánccsoport: péntek 15:00 Törökbálinti Cantabile Kórus: kedd 18:00 Törökbálinti Hagyományőrző Tánccsoport: kedd 19:00, péntek 18:00 Törökbálinti Hagyományőrző Gyermektánccsoport: kedd 17:15 Törökbálinti Kamarakórus: kedd 18:00 Törökbálinti Nótakör: hétfő 15:00 EDZÉSEK AZ MMMH-BAN Törökbálinti Sport Egyesület (TSE) Sanda, taoulu kungfu: hétfő, szerda, péntek 18:00-20:00 Szmolényi Andrea (20/ ) 4-8 éves gyermektorna Takács Dalma (30/ ) 8-12 éves kungfu oktatás Telegdy Ákos (20/ ) 12 éves kortól kungfu Szépkorúak tornája (ingyenes): szerda 18:00-19:00 Női köredzés: szerda 19:00-20:00 World Jump fitnesz: csütörtök 19:00-20:00 Step, jump, erősítés: péntek 19:00-20:00 TTC Sakk Szakosztály: péntek 18:00 Pilis Péter (23/ ) Klubok, körök, edzések 12 SZOLGÁLTATÁSOK Fitneszklub Fitneszgépek: elliptikus tréner, haspad, stepper, szobabicikli, twister, kombinált mell-, has-, hát- és combizom-erősítő kondicionáló gép. Látogatható nyitvatartási idő alatt. Bérleti díj: 600 Ft/alkalom Játékklub Látogatható szerdán, pénteken és hétvégén nyitvatartási idő alatt, hétfőn, kedden és csütörtökön 9:30-18:00 Bérleti díjak: pingpong 600 Ft/óra, biliárd 800 Ft/óra, csocsó 50 Ft/játék Munkácsy Kávéház Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig óráig

13 13 Elérhetőségek ELÉRHETŐSÉGEK FALUMÚZEUM 2045 Törökbálint, Baross Gábor u. 17. A Falumúzeum programjairól aktuális információkat interneten a oldalon találhatnak, illetve személyesen érdeklődhetnek a Volf György Könyvtárban, vagy a könyvtár nyitvatartási idejében a ös telefonszámon. Nyitvatartás: péntek, szombat, vasárnap 13:00-16:00 VOLF GYÖRGY KÖNYVTÁR 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 83. Telefon: Nyitvatartás: hétfő 12:00-18:00 kedd 12:00-20:00 szerda zárva csütörtök 12:00-18:00 péntek 9:00-15:00 szombat 9:00-13:00 KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG Szentmisék hétköznaponként 7:00 (kivéve csütörtök 6:00), vasárnaponként 7:30, 10:00, 18:00 REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG NÉMET KÖZÖSSÉGI HÁZ Törökbálint, Baross u mammel.magdolna@gmail.hu TÖRÖKBÁLINTI SPORTKÖZPONT 2045 Törökbálint Óvoda u. 6. Telefon: , facebook.com/törökbálint Sportközpont február SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK A törökbálinti civil szervezetek keretei között TÖRÖKBÁLINTI FOCISULI EGYESÜLET Szentkúti Ferenc focisuli@tbfocisuli.hu tbfocisuli.hu TÖRÖKBÁLINT LABDARÚGÓ AKADÉMIA SPORTEGYESÜLET Jelentkezés óvodás kortól a nyugdíjasig, korosztályokra bontva. Szakmai vezető: Horváth Ferenc horvath.ferenc@tbalint.hu TÖRÖKBÁLINTI SPORTEGYESÜLET Shaolin kungfu-wushu szakosztály: Telegdy Ákos Sanda Kínai kick boksz szakosztály: Lengyel Balázs Szabadidősport szakosztály: Bóta Ili info@gongfu.hu TÖRÖKBÁLINTI YAMA KARATE SE Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola: Zsigmond Kriszta , zsigkriszta@gmail.com Zimándy Ignác Általános Iskola: Schvarcz Péter TÖRÖKBÁLINTI ÍJÁSZ HAGYOMÁNYŐRZŐ KULTURÁLIS SPORTEGYESÜLET (TÍS) A Magyar Íjász Szövetség tagegyesülete. Vezető edző: Hamvas Ágnes íjász-olimpikon. Edzések kedden, csütörtökön, szombaton. Információ: Kocsis Máté Márk ( ) és Kun Tamásné ( ), illetve a torokbalint.ijasz@ gmail.com címen. TÖRÖKBÁLINTI TORNA CLUB (TTC) Labdarúgó szakosztály: Kocsis Zoltán ( ) ttc1923@indamail.hu

14 február Svéd, frissítő, irodai, thai MASSZÁZS Akár az Ön otthonában is! ifj. Lantosi István 14 GYÓGYMASSZŐR TERAPEUTA Bejelentkezés: 2045 Törökbálint, Csillag-köz 1. Tel.: , FOGSORJAVÍTÁS Lantosi István FOGTECHNIKUS 2045 Törökbálint, Csillag-köz 1. Tel.: Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 9-17 óráig.

15 15 Jóga mindenkinek február Csoportos óráimra bekapcsolódhatsz több helyszínen: Törökbálint Sportközpont, H: , H , P: Biatorbágy Biafitness, Csütörtök: Budaörs kamaraerdei Közösségi ház Irodai jógaórák megtartását vállalom. Magán és csoportos órák megtartását vállalom. Vezeti: Frost Ildikó Okleveles jógaoktató frostildiko@gmail.com Gyere, és próbáld ki! Bármikor bekapcsolódhatsz

16 február 16

17 17 RONI KÖZÉRT február A MINDENNAPI FALATOKÉRT Vasárnap is nyitva, ami manapság ritka! (A trafik is.) Törökbálint, Szabadság tér 1. Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 05:00-22:00 óráig, vasárnap 06:00-22:00 óráig Facebook: Roni Gyuri Silence Masszázs a mindennapi varázs Olajos relax-masszázs Jade masszázságy Dermalife, hidrófúziós gőzkabin 45 perc masszázs: Ft, bérlet: Ft (10+1) Kombinált (20 perc Jade + 30 perc masszázs): Ft bérlet: Ft (10+1) Páros kombinált masszázs: Ft/2 fő Dermalife: Ft/bérlet (10alkalom) AJÁNDÉK KUPON: masszázs és kombinált masszázsoknál: 50% bérleteknél: 30% Időpont egyeztetés: (esti és hétvégi időpontok is ) Felhasználható: február 28-ig

18 február 18 Érvényes:

19 19 február RENDEZVÉNYEK ESKÜVŐK KONFERENCIÁK CÉGES PARTIK CSALÁDI RENDEZVÉNYEK SZALAGAVATÓK BÁLOK TRÉNINGEK SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK FILMFORGATÁSOK remek helyszíne Ingyenes parkolási lehetőség. Busszal és autóval könnyen megközelíthető. Levegős, jól felszerelt, kiváló ár-érték arány. Megegyezés szerint helyi vagy hozott cateringgel. Rendezvényeinkhez magas technikai felszereltség áll rendelkezésre Törökbálint, Munkácsy Mihály u Telefonszámok: n központ: , fax: n rendezvényszolgálat, jegypénztár (nyitvatartási idő alatt): n szolgáltatásszervezés (terem- és eszközbérlet): , n esküvőszervezés: n igazgató: n művelődésszervezők: Nyitva tartás hétfőtől péntekig: 7:30-22:00 Nyitva tartás februári hétvégéken: n 4-én 11:00-22:00, 5-én ZÁRVA, n 11-én 10:00-22:00, 12-én 14:00-22:00, n 18-án 10:00-22:00, 19-én 14:00-22:00, n 25-én 10:00-22:00, 26-án 14:00-22:00. Jegyvásárlás és pénztár hétfőtől péntekig 9:00-21:00 óráig, hétvégén nyitvatartási időben. A Bálinti Műsor a Munkácsy Mihály Művelődési Ház által szervezett, illetve egyéb törökbálinti kulturális, egyházi és sportprogramokat tartalmazza. Felelős kiadó: Munkácsy Mihály Művelődési Ház, Papp Edit intézményvezető 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 83. Telefon: 23/ , 23/ További információ:, Fotók: MMMH Szerkesztés, hirdetésfelvétel, nyomdai előkészítés: Schmidtka Andrea, schmidtka.andrea@mmmh.hu A műsorváltozás jogát fenntartjuk! Márciusi lapzárta február13-án! Nyomda: EPC nyomda A Bálinti Műsor létrehozásában partnerünk Törökbálint hivatalos honlapja: webmester: Weiler Róbert, webmaster@torokbalint.hu

20 február március 6. hétfő 19:00 Munkácsy Mihály Művelődési Ház (2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.) A Törökbálinti Színházbérlet 3. előadása. Felnőtt jegy: Ft Nyugdíjas/diák jegy: Ft Jegyek az MMMH Rendezvényszolgálatán és a oldalon kaphatóak.

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. 2 3 MÁRCIUS 4. szombat 18:00 JÁTÉKKLUB - PÓKERVERSENY Különböző társasjátékokat próbálhattok ki és egy pókerversenyen is részt vehettek.

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2016. NYÁR 2 3 JÚNIUS 7. kedd 17:30 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN Meglepetés film A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Szervező és helyszín: Volf

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. 2 3 MÁJUS 2. kedd 18:00 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN Az ember, akit Ovénak hívnak svéd film, 116 perc, 2015 Rendezte: Hannes Holm A műsorváltoztatás

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. 2 3 Április 1. szombat 14:00 III. TÖRÖKBÁLINTI ORSZÁGOS MAZSORETT FESZTIVÁL Törökbálint harmadik alkalommal ad otthont a Magyar Fúvószenei

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 2016. 2017. január Erkel Ferenc: Bánk Bán Kiskarácsony Karácsonyi bolhapiac Szilveszteri bál Dumaszínház: Numera Ficánkoló Retro Farsang PROGRAMAJÁNLÓ 2 3

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. DR. CSERNUS IMRE ELŐADÁSA 2017. szeptember 21. csütörtök 19:00 2 Se veled, se nélküled Csernus doki új estje filmvetítéssel, a párkapcsolatok

Részletesebben

PROGRAMAJÁNLÓ. Programajánló 2016. ÁPRILIS. április A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

PROGRAMAJÁNLÓ. Programajánló 2016. ÁPRILIS. április A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 2016. ÁPRILIS PROGRAMAJÁNLÓ Ficánkoló családi délután Tavaszi bolhapiac és költészet-napi könyvvásár HOBO-bérlet: Farkashajsza Viszockij-est Old Sámán-est

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. 2 3 Szeptember 1. péntek 19:00 BOGÁR ISTVÁN EMLÉKKONCERT Hangverseny Bogár István 80. születésnapja alkalmából, melyen többek között a

Részletesebben

Programajánló. nyár. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete nyár PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. nyár. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete nyár PROGRAMAJÁNLÓ. 1 A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2019. 2 3 JÚNIUS 1. szombat 10:00 MESE MACI BÁBOS KALANDJAI Bábelőadás, zenei játékok és barkácsolás babáknak, ovisoknak és az egész családnak,

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 október A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. október október 2 3 október MUNKÁCSY GALÉRIA A szeptemberben megnyílt Az én kicsi bohócom. A Mikropódium a világ körülcímű időszaki

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 2016. Dr. Csiszár Miklós előadása Őszi Bolhapiac KARTHAGO unplugged Törökbálinti Gyermekszínház A vén diófa titka Hobo-bérlet Törökbálinti Színház Pasik a

Részletesebben

Programajánló. szeptember. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete szeptember PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. szeptember. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete szeptember PROGRAMAJÁNLÓ. 1 szeptember A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2018. szeptember szeptember 2 3 Szeptember 4. kedd 18:00 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN Egy francia nő - francia film, 95 perc, 1995 Rendezte:

Részletesebben

Programajánló. szeptember. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete szeptember PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. szeptember. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete szeptember PROGRAMAJÁNLÓ. 1 A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2019. 2 3 Szeptember 6. péntek 10:00 Anyatejes világnap Szeretettel meghívjuk a törökbálinti kismamákat, kispapákat és kisgyermekes szülőket

Részletesebben

Programajánló. február A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

Programajánló. február A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ FEBRUÁR Kezdődhet a mulatság Halász Judit koncertje Törökbálinti Gyerekszínház: Óz Hobo-bérlet: Hármasoltár Old Sámán Est Szikora Emese előadása:

Részletesebben

Programajánló. nyár. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete nyár PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. nyár. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete nyár PROGRAMAJÁNLÓ. 1 A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2018. 2 Esküvőre fel! A művelődési ház évek óta lakodalmak helyszíne is. Ajánljuk mindenkinek, aki szép, igényes körülmények között szeretné

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 2016. MÁJUS Tavaszi bolhapiac Ficánkoló családi délután Törökbálinti Gyermekszínház Aladdin Old Sámán-est TanArt Hobo-bérlet Kiállításmegnyító Concordia csoport

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 november A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. november november 2 3 NOVEMBER 4. szombat 10:00 ÉS 11:00 MESE MACI FOGLALKOZÁS Bábelőadás, zenei játékok és barkácsolás minden

Részletesebben

Programajánló. november. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete november PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. november. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete november PROGRAMAJÁNLÓ. 1 november A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2018. november november 2 3 NOVEMBER 3. szombat 10:00 MESE MACI BÁBOS KALANDJAI Bábelőadás, zenei játékok és barkácsolás babáknak,

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 2016. TÖRÖKBÁLINTI ANYATEJES NAP MEDITERRÁN UDVAR Acoustic Project PROGRAMAJÁNLÓ HOBO-BÉRLET A föltámadás szomorúsága Ady-est OLD SÁMÁN-EST búcsúkoncert KARTHAGO

Részletesebben

Programajánló. április. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete április PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. április. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete április PROGRAMAJÁNLÓ. 1 A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2019. 2 3 ÁPRILIS 1. hétfő 19:00 TÖrÖKBáLiNTi színház Hernádi Pont - Hernádi Judit zenés estje Az Orlai Produkciós Iroda előadása. 2. kedd 18:00

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 május A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2018. május május 2 3 MÁJUS 5. szombat VESZÉLYES- ÉS ELEKTRONIKAI HULLADÉK GYŰJTÉS További információ: www.kerekdomb.hu Szervező: Törökbálinti

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 december A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2017. december - 2018. január december 2 3 DECEMBER 2. szombat 10:00 ÉS 11:00 MESE MACI FOGLALKOZÁS Bábelőadás, zenei játékok és barkácsolás

Részletesebben

Programajánló. február. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete február PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. február. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete február PROGRAMAJÁNLÓ. 1 február A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2019. február február 2 3 Február 1. péntek 19:00 Törökbálinti Jazz Klub Binder Károly művészeti vezetésével kerül megrendezésre a Törökbálinti

Részletesebben

Programajánló. március. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete március PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. március. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete március PROGRAMAJÁNLÓ. 1 A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2019. 2 3 Március 2. szombat 10:00 MESE MACI BÁBOS KALANDJAI Bábelőadás, zenei játékok és barkácsolás babáknak, ovisoknak és az egész családnak,

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

Programajánló. október. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete október PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. október. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete október PROGRAMAJÁNLÓ. 1 október A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2018. október október 2 3 OKTÓBER 2. kedd 18:00 FILMKLUB A KÖNYVTÁRBAN Psyché és Nárcisz - magyar film, 211 perc, 1980 Rendezte: Bódy

Részletesebben

PROGRAMAJÁNLÓ. Programajánló MÁRCIUS. március A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

PROGRAMAJÁNLÓ. Programajánló MÁRCIUS. március A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 2016. MÁRCIUS PROGRAMAJÁNLÓ A két jó Badár Stand up comedy & bűvészet Old Sámán-est Húsvétváró családi délelőtt Tavaszváró bolhapiac Szikora Emese előadása

Részletesebben

Programajánló. május. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete május PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. május. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete május PROGRAMAJÁNLÓ. 1 A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2019. 2 3 MÁJUS 4. szombat 10:00 MESE MACI BÁBOS KALANDJAI Bábelőadás, zenei játékok és barkácsolás babáknak, ovisoknak és az egész családnak,

Részletesebben

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA Erkel Ferenc Művelődési Központ 2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA 2092 Budakeszi, Fő u. 108. Tel/fax: 06-23-451-161 www.efmk-budakeszi.hu, info@efmk-budakeszi.hu Szeptemberi programjaink Szeptember 20-án, (péntek)

Részletesebben

Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet)

Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet) Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet) Májusi Program HONVÉD KULTURÁLIS KÖZPONT 1899 óta a katonaközösségek szolgálatában Nyitva: minden nap 8-22 óráig 1143 Budapest, Stefánia út 34-36. Telefon: (1) 460

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 december A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2018. december - 2019. január december 2 3 DECEMBER 1. szombat ADVENTI UDVAR 16:00-17:30 Kézműves foglalkozás a Plébánián: adventi

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS 2019. szeptember HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG A GYÓNI KATOLIKUS PLÉBÁNIA SZEPTEMBER 15-TŐL ÉRVÉ- NYES MISERENDJE: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra,

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

A Fordan Tánccentrum órarendje novembertől 6.0 HÉTFŐ

A Fordan Tánccentrum órarendje novembertől 6.0 HÉTFŐ HÉTFŐ 09.30 09.30 09.30 09.30 09.45 09.45 09.45 09.45 Asszonytorna 10.15 10.15 10.15 Ági néni 10.30 10.30 10.30 15.30 15.30 15.30 15.30 Rock n Roll Iskola 15.45 15.45 15.45 Heartbreakers 16.00 Fashion

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 február A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2018. február Törökbálinti erdő február 2 3 FEBRUÁR 3. szombat 20:00-03:00 RETRO FARSANG Fergeteges hangulat, parádés múltidéző jelmezek,

Részletesebben

A Fordan Tánccentrum órarendje szeptembertől 1. verzió HÉTFŐ Asszonytorna Ági néni

A Fordan Tánccentrum órarendje szeptembertől 1. verzió HÉTFŐ Asszonytorna Ági néni HÉTFŐ Modern jazz óra 08.45 08.45 Pécsi felnőtteknek, 09.00 09.00 Művészeti táncpedógógusoknak 09.15 09.15 Szakközépiskola Szigeti Oktávia 09.30 09.30 Tánctagozata 09.45 09.45 10.00 10.00 10.00 Asszonytorna

Részletesebben

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény.

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Kedves Lakók, Szülők, Gyerekek! A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Alaptevékenysége az iskoláskorúak általános iskolai oktatása, napközi otthonos ellátásuk, a gyermekek, fiatalok,

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

Tisztelt adózók, kedves törökbálintiak!

Tisztelt adózók, kedves törökbálintiak! Tisztelt adózók, kedves törökbálintiak! Kérjük, ebben az esztendőben is támogassák adójuk 1%-ával a törökbálinti civil és társadalmi szervezeteket! Átmeneti Gondozást Ellátók Országos Érdekvédelmi Szövetsége

Részletesebben

A Fordan Tánccentrum órarendje szeptember 3 - tól. Hétfő

A Fordan Tánccentrum órarendje szeptember 3 - tól. Hétfő Hétfő Sárga Rózsaszín Asszonytorna 10.15 10.15 10.15 Ági néni 10.30 10.30 10.30 10.45 10.45 10.45 15.00 15.00 Fashion Dance 15.00 15.00 15.15 No Name 15.15 15.15 15.30 15.30 15.30 15.45 Volf Dominika 15.45

Részletesebben

A Fordan Tánccentrum órarendje 2015. január 5-től. HétFo

A Fordan Tánccentrum órarendje 2015. január 5-től. HétFo Sárga Rózsaszín HétFo 08.00 08.00 CrossFit 08.00 08.00 08.30 Kósz Gergő 08.30 08.30 Asszonytorna 10.15 10.15 10.15 Ági néni 10.30 10.30 10.30 10.45 10.45 10.45 15.00 15.00 15.00 15.00 Rock n Roll Iskola

Részletesebben

egyházaink HÍrei katolikus egyházközségeink F református egyházközségeink hit vallás GyóNi katolikus egyházközség AlsóDABAsi katolikus egyházközség

egyházaink HÍrei katolikus egyházközségeink F református egyházközségeink hit vallás GyóNi katolikus egyházközség AlsóDABAsi katolikus egyházközség hit vallás katolikus egyházközségeink F GyóNi katolikus egyházközség miserendünk: hétfő, kedd, péntek, szombat 17.00 óra vasárnap: Szőlők 9.00 óra, Gyón 11.00 óra Nagyböjt péntekjein 16.15 órától keresztúti

Részletesebben

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ:

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ: SZÍNHÁZ A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: 2010. október 30. Cirkuszhercegnõ (operett) 2010. november 27. Vidám kísértet (komédia) 2011. január 29.

Részletesebben

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Helyszínek: Polgármesteri Hivatal - Béla király tér Koncertszínpad - Prometheus park Szent István tér Belvárosi templom Béla király tér

Részletesebben

Programajánló. április. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete április PROGRAMAJÁNLÓ.

Programajánló. április. A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete április PROGRAMAJÁNLÓ. 1 április A Munkácsy Mihály Művelődési Ház műsorfüzete PROGRAMAJÁNLÓ 2018. április április 2 3 ÁPRILIS 6. péntek 18:00 MEGEMLÉKEZÉS DR. LÉBER LAJOS SZÜLETÉSÉNEK 115. ÉVFORDU- LÓJA ALKALMÁBÓL Megemlékező

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár 2019. évre Időpont Rendezvény Helye Jan. 04. Egy kis esti természettudomány Múzeumi rejtélyek Jan. 06. Újévi koncert a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekarral

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása. Helyszín:

A játszóház nyitvatartása. Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2018. 09. 03. 12. 31. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Játszóház hétköznap: 1000 Ft/gyermek/óra, utána minden megkezdett 30 perc 500

Részletesebben

HÉTFŐ. Avalache Queens, World Jumping Aerobic Runaways trambulin Pónya Judit. Illusion Fit Ball TáncosNők

HÉTFŐ. Avalache Queens, World Jumping Aerobic Runaways trambulin Pónya Judit. Illusion Fit Ball TáncosNők HÉTFŐ 09.30 09.30 09.30 09.30 09.45 09.45 09.45 09.45 Asszonytorna 10.15 10.15 10.15 Ági néni 10.30 10.30 10.30 10.45 10.45 10.45 15.00 Fashion Dance 15.00 15.00 15.00 Kezdő Mini 15.15 15.15 15.15 6-8

Részletesebben

22-én, hétfőn 17 órától az evangélikus templomban igét hirdet: dr. Tanczik Balázs

22-én, hétfőn 17 órától az evangélikus templomban igét hirdet: dr. Tanczik Balázs Katolikus egyházközségeink F Egyházaink hírei Gyóni Katolikus EgyHÁZKÖZSég Hétköznapi szentmiséinket a szokásos időpontokban kezdjük Gyónon: hétfőn, szerdán és pénteken 17 órától, utóbbi után 1 órás csendes

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program 10 - A Bocskai István Ált. Isk. és AMI fúvószenekarának és majorette csoportjának bemutatója - Bocskai István

Részletesebben

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F gyóni KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉg A gyóni katolikus misék időpontja AugusztusbAn A következőképpen változik, szabadság miatt. augusztus 11-től szeptember 8-ig:

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE PROGRAMAJÁNLÓ 2019. 2 3 OKTÓBER 4. péntek 19:00 JAZZ KLUB Varga Gábor Jazz Quartet A Jazz Klub i koncertjén Varga Gábor különleges hangzású muzsikájával ismerkedhetnek

Részletesebben

Tisztelt Látogatóink!

Tisztelt Látogatóink! Tisztelt Látogatóink! Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. tagegységeinek programjait. Rendszeres foglalkozásainkról honlapunkon (www.cserepeshaz.hu) valamint

Részletesebben

Programajánló. november A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

Programajánló. november A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE Panka és a Mumus tetőtéri mesejáték Lélekszépítő workshop Old Sámán- és Gemini est Őszi bolhapiac Törökbálinti önkéntes tűzoltók emlékkiállítása Hobo József

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE 1 december A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ MŰSORFÜZETE DECEMBER-JANUÁR Malek Andrea és a Trió Adventi készülődés A Mikulás manói Kiskarácsony Karácsonyi bolhapiac PR-Evolution: Örök Kikelet Szilveszteri

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása Helyszín:

A játszóház nyitvatartása Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2019. 09. 01. 12. 21. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Helyszín: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, 1138 Budapest, Dagály utca 15/A

Részletesebben

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok 03. 05. 06. 07. 09. 12. Körök Karika Lívia mandala kiállításának megnyitója. Megtekinthető: november

Részletesebben

PROGRAMFÜZET. 2015. február június

PROGRAMFÜZET. 2015. február június PROGRAMFÜZET 2015. február június 2 www.algyokultura.hu ADATOK Faluház Búvár u. 5. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-20 óráig, rendezvények esetén ettől eltérően. Hétvégenként a rendezvényeknek megfelelően.

Részletesebben

Órabeosztás és szülői értekezlet

Órabeosztás és szülői értekezlet Órabeosztás és szülői értekezlet Antal Gábor (Rézfúvós) Bartók Béla AMI Borst terem szept. 01. (csütörtök) 16.00-18.00 Szülői értekezlet Ádám Mariann (hegedű) Diadal úti Ált. Isk. 212. szept. 01. (csütörtök)

Részletesebben

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira Ideje: 2017. szeptember 29 - október 13. Programszervező

Részletesebben

augusztus 2-9. közötti időszakra

augusztus 2-9. közötti időszakra Programajánló Egerbe és környékére az augusztus 2-9. közötti időszakra 37 C 38 C 39 C 35 C 36 C 32 C 32 C 26 C aug 2. aug 3. aug 4. aug 5. aug 6. aug 7. aug 8. aug 9. szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

Részletesebben

Gyóni Napok Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára y ón Napok

Gyóni Napok Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára y ón Napok Gyóni Napok 2019 október 14 27. Gyóni Napok 2019 október 14 27. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára Pálinkásné Balázs Tünde alpolgármester Kőszegi

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 SZEPTEMBER Szeptember 16. kedd 18:00 Találkozás a festészettel I. Színek versek hangulatok: Hölgyek ecsettel és tollal Festménykiállítás

Részletesebben

BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT

BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT MŰVÉSZI TORNA 15.15-16.00 ISKOLÁS (11-12 ÉVESEK) SZOLLÁS ERZSÉBET 16.15-17.00 ÓVODÁS (4-5 ÉVESEK) SZOLLÁS ERZSÉBET 17.00-17.45

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

Művészetek Háza októberi programjai 2009 szeptember 24., csütörtök 23:14

Művészetek Háza októberi programjai 2009 szeptember 24., csütörtök 23:14 KLAZZ koncert A hazai jazzélet sztárjai Babos Gyula, Borbély Mihály, Berki Tamás, Balázs Elemér, Barcza Horváth József, Dés László, Fekete-Kovács Kornél, Horváth Kornél, Kaltenecker Zsolt, Lantos Zoltán,

Részletesebben

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS DERECSKEI PROGRAMFÜZET E-mail:programfuzet@gmail.com 2007. DECEMBER HÓ Közösségi programok Klubok, tanfolyamok Zenés rendezvények Iskolai programok Kiállítás, vásár Színház, mozi Egyházi élet Áldott, Békés

Részletesebben

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása Programajánló Szeptember 12-ig megtekinthető Előtéri fotókiállítás: Nyugat-nógrádi barangoló Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából

Részletesebben

2015. évi rendezvénytervezet

2015. évi rendezvénytervezet 2015. évi rendezvénytervezet Időpont Esemény megnevezése Rendező Helyszín Jan. 11. 9 óra Megemlékezés a Malenkij robot -ról JANUÁR Zebegény (a települések összevont Jan. 22. 14 óra Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/ÁPRILIS Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi negyedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint Versenykiírás és szabályzat. 1. rész Tánciskolás Táncverseny

IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint Versenykiírás és szabályzat. 1. rész Tánciskolás Táncverseny IV. Tánckoktél Kupa Törökbálint 2013. 12. 15. Versenykiírás és szabályzat 1. rész Tánciskolás Táncverseny 2. rész Formációs Táncverseny 3. rész Rumba Kürverseny 4. rész Tánckoktél Bál 1. rész Tánciskolás

Részletesebben

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele 49. hét 2017. december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája Kultúrpart-advent Kárpát-medencei folklór és kortárs költészet sok-sok zenével minden

Részletesebben

HÉTFŐ. Bad Girls Kiticsics Kata Tűzmadarak Pónya Judit Super Wo-Men Pécsi Fordan SE Máté Melinda Maretics Dalma Gassy Girls

HÉTFŐ. Bad Girls Kiticsics Kata Tűzmadarak Pónya Judit Super Wo-Men Pécsi Fordan SE Máté Melinda Maretics Dalma Gassy Girls HÉTFŐ Asszonytorna 10.15 10.15 10.15 Ági néni 10.30 10.30 10.30 15.00 Kezdő Fashion Dance 15.00 15.00 Rock n Roll Iskola 15.00 Pécsi Fordan SE. 2017. januári csoport 15.15 Best Girls és akrobatikus 9 12

Részletesebben

SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV

SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV 2016. június-július Az önkormányzat havi programajánlója SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház Kálmán Imre Kulturális Központ Siófok,

Részletesebben

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ PROGRAMAJÁNLÓJA

A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ PROGRAMAJÁNLÓJA Bálinti Műsor A MUNKÁCSY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZ PROGRAMAJÁNLÓJA 2015 MÁJUS Rióra készülve - Vendégünk: Cseh László ua Törökbálinti Tehetséggondozó program kiállításmegnyitójau Aurora koncertu utavaszi bolhapiacu

Részletesebben

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft).

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft). 2007. SZEPTEMBER KÖNYVTÁR ISKOLAI PROGRAMOK SPORT KLUBOK, FOGLALKOZÁSOK ZENÉS RENDEZVÉNYEK EGYHÁZI ÉLET MOZI, SZÍNHÁZ OÁZIS KIÁLLÍTÁS, VÁSÁR SZAKKÖRÖK, TANFOLYAMOK A MÛVELÕDÉSI KÖZPONTBAN: Szeptemberben

Részletesebben

KATolikus egyházközségeink F

KATolikus egyházközségeink F 2019. február hit vallás Egyházaink hírei KATolikus egyházközségeink F Gyóni KAToliKUs Egyházközség miserendünk: hétfő, kedd, péntek szombat 18.00 óra (Gyón), vasárnap 9.00 (Dabasi-szőlők), 11.00 (Gyón)

Részletesebben

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok 03. Körök Karika Lívia mandala kiállításának megnyitója. Megtekinthető: november 20-ig. XV. Könyvszalon

Részletesebben

Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein

Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein október 13. (hétfő) Kinyílik a mesesarok A könyvtáros meséi Időpont: 10.30 óra Alap Kezdjük mesével a hetet!- Mesedélután Böde Péter mesemondóval

Részletesebben

Egyesületünk. A Dancing Feet Akrobatikus Rock And Roll Sportegyesület ben alakult, és 1993-tól egyesületként működik Tatabányán.

Egyesületünk. A Dancing Feet Akrobatikus Rock And Roll Sportegyesület ben alakult, és 1993-tól egyesületként működik Tatabányán. Bemutatkozunk Egyesületünk A Dancing Feet Akrobatikus Rock And Roll Sportegyesület 1992- ben alakult, és 1993-tól egyesületként működik Tatabányán. Az egyesületünk célja Célunk a rock and roll tánc műfajának

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

www.harufoto.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. február

www.harufoto.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. február www.harufoto.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. február Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptárja

Részletesebben

A Váci Mihály Művelődési Ház szakkörei, klubjai, kiscsoportjai

A Váci Mihály Művelődési Ház szakkörei, klubjai, kiscsoportjai Hagyományőrző Népi Együttes Művészeti vezető: Széphalmi Zoltán Váci Mihály Művelődési Ház (október 30-ig az Innovációs Centrumban) szerda 19.00-21.00 Népdalkör Vezeti: Kovács László népzenész kedd 17.00-19.00

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR - május

ESEMÉNYNAPTÁR - május ESEMÉNYNAPTÁR - május HEMO Csanádi Imre: Májusdícsérő Május, mosolygó, békák torkát megoldó, gyöngyvirág-nyitogató, cserebogár-zúgató. Röptetsz madarat, meghozod a nyarat, pölyhös fecskét, fára cseresnyét!

Részletesebben

2005. DECEMBER HAVI PROGRAM. 1. csütörtök, 19.00 óra Rómeó és Júlia (Jeruzsálemben) Magyar Fesztivál Balett

2005. DECEMBER HAVI PROGRAM. 1. csütörtök, 19.00 óra Rómeó és Júlia (Jeruzsálemben) Magyar Fesztivál Balett 2005. DECEMBER HAVI PROGRAM UNEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ - SZÍNHÁZTEREM 1. csütörtök, 19.00 óra Rómeó és Júlia (Jeruzsálemben) Magyar Fesztivál Balett 2. péntek, 19.00 óra Vágyak vándorlása / Origo / Is-mer-M

Részletesebben

B hét. kedd. 5. óra 12.05- 5. óra 12.05- 12.55-13.40. 14.30-15.15 9. óra. 13.45-14.30 8. óra 15.15-16. 7. óra. 6. óra 12.50 12.50. néptánc 3.

B hét. kedd. 5. óra 12.05- 5. óra 12.05- 12.55-13.40. 14.30-15.15 9. óra. 13.45-14.30 8. óra 15.15-16. 7. óra. 6. óra 12.50 12.50. néptánc 3. Bácskay Zoltánné 1 tehetséggondozás, 3.c hétfő kedd szerda csütörtök péntek tehetség.g. 3.c saját t Bácskay Zoltánné 1 néptánc 3.c néptánc 3.c Bácskay Zoltánné 1 matematika fejlesztés 3.c 3.c 1 Bácskay

Részletesebben

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y BEMUTATKOZÁS A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y A Hip Hop International Hungary alapítóinak sikerült először megszerezniük az MTV zenés tv-csatornán közelmúltban futott, népszerű America

Részletesebben

1144 Budapest, Vezér u. 28/b. Tel.: 363-2656 Fax: 460-0278 E-mail: info@cserepeshaz.hu Cégjegyzék szám: 01-09-991425 Adószám: 24120872-2-42

1144 Budapest, Vezér u. 28/b. Tel.: 363-2656 Fax: 460-0278 E-mail: info@cserepeshaz.hu Cégjegyzék szám: 01-09-991425 Adószám: 24120872-2-42 Z U G L Ó I C S E R E P E S K U L T U R Á L I S N O N P R O F I T K F T. 1144 Budapest, Vezér u. 28/b. Tel.: 363-2656 Fax: 460-0278 E-mail: info@cserepeshaz.hu Cégjegyzék szám: 01-09-991425 Adószám: 24120872-2-42

Részletesebben

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára A Kozák téri Közösségi Ház és a kiállító tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, barátait Nagy Előd festő- és éremművész, valamint fia Nagy Botond fotós kiállításának megnyitójára 2012. november

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a évi. Gyóni Napok. rendezvénysorozatára

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a évi. Gyóni Napok. rendezvénysorozatára Gyóni Napok 2018 Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2018. évi Gyóni Napok rendezvénysorozatára Pálinkásné Balázs Tünde alpolgármester Kőszegi Zoltán polgármester Program: október 13. (szombat)

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

Miskolci Musical- és Dalszínház bemutatja: A lányok a lányok című műsorát május 04. péntek óra helyszín: Dallmayr Kávézó Jegyár: 400 Ft

Miskolci Musical- és Dalszínház bemutatja: A lányok a lányok című műsorát május 04. péntek óra helyszín: Dallmayr Kávézó Jegyár: 400 Ft Miskolci Musical- és Dalszínház bemutatja: A lányok a lányok című műsorát 2012. május 04. péntek 19.00 óra helyszín: Dallmayr Kávézó Jegyár: 400 Ft SZEZONBÉRLET Pjotr Iljics Csajkovszkij: Olasz capriccio

Részletesebben

A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház

A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház Cím: Sztregova u. 3. Tel.: 206-5300 Fonó Budai Zeneház novemberi programja November 2. Hétfı November 3. Kedd November 4.

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/OKTÓBER Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi tizedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! A Tánc, mint sportág megismertetése és tömegbázis teremtése és

Részletesebben