Kérjük írja le néhány mondatban milyen problémára használta a PADMA Basic-et? Milyen tapasztalatai voltak? Segített?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kérjük írja le néhány mondatban milyen problémára használta a PADMA Basic-et? Milyen tapasztalatai voltak? Segített?"

Átírás

1 Kérjük írja le néhány mondatban milyen problémára használta a PADMA Basic-et? Milyen tapasztalatai voltak? Segített? Nyugtatólag hatott rám. Immunrendszer erősítésre. Mikor megfáztam pár kapszula segített és másnap már semmi bajom sem volt. 88 éves Édesanyám használja. Súlyos ízületi és gerinc problémái vannak. Három éve ágyhoz kötött. Kiegyenesedni egyáltalán nem tudott. Ötödik hónapja szedi a Padmát,3x2-t naponta. Két hete fel tudott kelni és a két könyökmankójával pár lépést megtett a szobájában. A derekát ki tudta egyenesíteni. Azóta minden nap egy kicsivel többet tud menni. Ami még fontos, hogy a vérnyomását is rendben tartja. A gyógyszereit fokozatosan elhagytuk. Az eddig szedett 8 féle gyógyszerből már csak hármat szed és csak feleket. Hálát adok a Jó Istennek, hogy megismertük a Padmát! Gennyes rovarcsípés, kb. 2 tenyérnyi nagyságú 2 nap kifakadt, kitisztult és eltűnt, csak egy pici vörös folt maradt a helyén megfázás, felfázás 2 nap alatt elmúlt mellkasi szorítás, végtagfájdalom napi 1 tabletta szedésétől megszűnt kb. 2 hét után (azóta is szedem a napi 1-et) stresszes időszakban is jótékony hatású emésztési problémák, hányinger, puffadás ellen is bevált Köröm-gyengeségre és lábfájásra használtam. Gondolom, hogy segít, bár "egyéb" gyógymódot is használok, így nehéz kitalálni, mi segít leginkább. Az immunrendszerünk erősítésére, édesanyámnál értisztításra, állóképesség javítására. Már három nap után éreztük a hatását: a fáradtság megszűnt, jobban aludtunk, emésztésünket is rendbe tette. érszűkület gyógyítására, keringés javítására: - javult a keringésem Általános immunerősítés Vértisztítás, keringésjavítás, szédülés. A vérképben voltak pozitív változások, igaz más eszközökkel is rásegítettem. Nem mondom egyértelműen, hogy csak a Padma B. által történt javulás, de gondolom, hogy hozzájárult. Infarktus utáni értisztításra és kissé magasabb vércukorszintre alkalmaztam. Sajnos nálam nem igazán volt "nagy" hatása. a cukorérték folyamatosan emelkedett és azóta gyógyszert szükséges szednem, amivel határérték alatt sikerül tartani. Úgy érzem javított az állóképességemen. Bőrrák, P4-es kenet eredmény a nőgyógyásznál. Mióta szedem nem kellett több bőrszövetet eltávolítani, és az eredményem P2es lett.keringési problémák, visszeresedés, art.sclerózis kezelésére, mely végtagzsibbadást és végtaggyengeséget okozott. Fél éves kúra után a tünetek megszűntek!

2 Keringési rendellenesség, gyulladásos állapotok - mindkettő enyhült. Én magam általános megelőzésre szedek napi 2x1 kapszulát. Édesanyám szív és érrendszeri panaszokkal küzd. Tavaly karácsony óta szedi többkevesebb rendszerességgel. Az utolsó vizsgálat azonban nem mutatott további romlást az állapotában, ez őt is meggyőzte a Padma eredményességéről, minek következtében áttért a napi 3x2 kapszulára. Érdeklődve várjuk a következő vizsgálatot... Általános időskori gyengeség, esetenként fájó ízületek, szédülés. Több más gyógyszert is szedek, így nem tudom pontosan megkülönböztetni hatását a többiétől. Úgy érzem használt. Komolyabb egészségügyi problémám nem volt, egyfajta tisztítás és betegségmegelőzés céljából kezdtem el szedni, aztán néhány nap múlva azt tapasztaltam, hogy a bőrproblémáim (akne) kezdtek enyhülni - továbbá, javult az általános közérzetem. Migrén vagy fejfájás esetén napi 2, 3 kapszulát szedek, és csökken a fájdalom majd rövid idő múlva teljesen megszűnik. Nekem nagyon bevált ez a készítmény, bátran ajánlom mindenkinek! Általános kimerültség, magas vérnyomás, szívgyengeség a magas vérnyomásom sokat javult, erősebbnek érzem magam. az ízületi panaszaim is sokat csökkentek. Magas vérnyomásra, értisztításra. Eleinte emelte kissé a vérnyomást, majd beállította egy normális értékre. Visszeres és aranyeres panaszok miatt. Három hónap alatt az első tünetei csökkennek folyamatosan, az aranyeres panaszok teljesen megszűntek. Vérnyomás, keringés, vegetatív idegrendszer, mozgásszervi problémák. Súlyos vérszegénységben szenvedek, jelenleg is a problémám nem oldódott meg. Kéthavonta vért kapok a betegségemre, de egyébként jól vagyok. Immunerősítésre. Nem tudom, hogy használt e, hiszen nem mérhető dolog. Problémám nem volt, csak általános dologra szedtem, méregtelenítés, kipróbálás. az első 2hétben azt vettem észre, hogy nagyon késő alszom el, és keveset alszom. Utána már nem vettem be este, és visszaállt. Általános erőnlét, nem voltak panaszaim inkább megelőzés szinten használom Krónikus vesebetegségben szenvedek és többször éreztem bizsergő érzést, ami inkább kellemetlen volt. A Padma szedése óta ezek elmúltak és alapvetően jobban érzem magam, jobb a közérzetem. Rákbetegség. Immunerősítő hatása kiváló. magas vérnyomás gyógyszer sem tudta 169 alá vinni, a Padma, napi 1, pár nap alatt 120-ra vitte le, azóta is szedem napi egyszer,mert másfél napig szedtem 3szor 2-t,de rosszul lettem tőle,elszédültem,s pár hét múlva próbáltam napi egyet szedni,így jó volt,segített prosztata megnagyobbodást is rendbe hozta

3 A közérzetem nagyon jó volt, azt éreztem, hogy tele vagyok energiával és lendülettel. Mindenképpen jobb volt a hangulatom is. Nem volt semmilyen konkrét problémám, betegségem. Szívinfarktus után, cukorbetegség. Harmonikusabb, fittebb voltam, jobb közérzettel. Anyukám inzulin adagja csökkent, közérzete jobb lett. Megelőzésre használom. Tapasztaltam, hogy közérzetem jobb lett, gyomromnak sokkal jobb és az emésztést is segítette. Köszönöm. Én 2011 december óta használom napi 2 x 2 adagolásban és immunrendszer erősítőként, betegségek megelőzésére. A hatását a munkavégzésemhez nyújtott energiában, fittségemben tudom lemérni. Hihetetlen teherbírásom van, amikor szedem. Most 3 hétig, mert elfogyott nem szedtem és bizony egyre inkább éreztem, hogy szükségem van rá újra. 19 éves fiam is szedi, immunrendszer megerősítéseként adom neki. Allergia, autoimmun betegség. Allergiás tünetek jelentősen csökkentek, időben rövidebb távon jöttek elő. gennyes pattanásaim eltűntek, csak pár piros pötty jelenik meg néha az arcomon, az is hamar eltűnik, a szúnyogcsípések is előbb eltűnnek rólam. PCOS betegségem volt erre kezdtem el szedni a Padmát még tavasszal. Igaz a menstruáció beindítását a Pránandis kezelések segítették, de ciklus helyre állításában nagy szerepe volt a Padmának. Jelenleg kijött egy visszér a bal lábamon, a keringés helyreállítására szedem most a kapszulát. Abszolút meglepő volt számomra, hogy a Padmás könyv olvasása után a Paleolit diétáról olvastam és nagyon nagy a párhuzam a két könyv között. Az egyik (Padma leírás) a kialakult folyamatok ("végtermékek") helyreállításáról, a másik azok megelőzéséről szól. Véleményem szerint érdemes lenne a kettőt együtt alkalmazni. Ismeretlen eredetű emésztési problémában segített, Karácsony óta szedem, s azóta nem volt a kéthavonta néhány napig tartó puffadással és erős fájdalommal járó állapot. Az ára meglehetősen magas a nyugdíjamhoz képest. érrendszeri problémában segített Megelőzés céljából használtam, intenzív hatást nem éreztem, de csak napi 1kapszulát szedtem. Keringési zavarok enyhítésére. Javította a keringést. MAGAS VÉRNYOMÁSOM VOLT ALACSONY PULZUSSAL NEM TUDTAK SEGITENI AZ ORVOSOK:160 IS VOLT A VÉRNYOMÁSOM:1 DOBOZ PADMA BASIC BESZEDÉSE UTÁN LEMENT A VÉRNYOMÁSOM130 RA: AZOTA IS SZEDEM NAPI 2X1 KAPSZULÁT ÉS NINCS PROBLÉMÁM: Magas vérnyomás, szívinfarktus, szívritmus-szabályzóval élek, cukorbetegség, érszűkület Keringési zavarok enyhítésére. Javította a keringést. Klimax problémák megoldására vettem. Teljesen elmúltak. ( Éjszakai izzadás, hőhullámok)

4 Férjem érszűkületét gyógyította. Májfunkciója nem volt jó. Felpuffadt. Jelenleg jól érzi magát, igaz segített a diéta is, így fogyásnak lendült. Mindjárt jobban érzi magát. Ízületi gyulladás miatt jól éreztem magam, amíg szedtem Egyetlen mellékhatást éreztek, az íze böfögött vissza. Klimaxos panaszaim, a hőhullámok és az éjszakai izzadás megszűnt., A férjemnek az érszűkületét gyógyította. Vértisztító, görcsoldó. Igen. koleszterin, vércukorcsökkentésre (segített) erőlét fokozására (segített) Sajnos rákos voltam áttétekkel. fizikai betegségem nem volt, így az immunrendszerem erősítésére, betegségek kialakulásának megelőzésére használtam Emésztési problémára. Vitaminokkal ki kellet egészíteni. immunerősítés Magas vérnyomás és diabétesz. A magas vérnyomás rendben van, a diabétesz alakulóban van, de nem a Padma miatt, hanem diéta hiba miatt. Általános tisztító kúra, akkor épp sugárkezelés alatt voltam. Bár nem voltak erőteljes mellékhatásai a kezelésnek, de mellette kaptam kis dózisú szteroidot és emiatt szedtem. De nem éreztem különösen semmit, viszont nem is szedtem olyan sokáig, hogy érdemleges változást érezzek. Koleszterinszint csökkentésére. Hamar észlelhető volt a javulás. Keringési rendellenességek, jó tapasztalat. Értisztító hatása miatt kezdetem el szedni. Magas a koleszterin szintem. Jó hatását abban érzékelem, hogy szinte egész nap tevékeny vagyok, jobban tudok koncentrálni. Sclerosis multiplex miatt használtam, de csak 2 dobozzal tudtam megvenni,mert romlott az anyagi helyzetem. Ilyen rövidtávon nem voltak tapasztalataim. Láb-érszűkület kezelésére használtam,napi 3X2 kapszula adagolásban,igazából nem tudom,hogy segített-e (5 hónapja szedem), mert a szűkület-probléma továbbra is fennáll (lehet,hogy enyhébb formában,mint gyógyszer nélkül). Cukorbetegség. A vércukorszintem egyáltalán nem csökkent. Nem éreztem, hogy "fittebb" lennék tőle. A laboreredményeim egyáltalán nem lettek jobbak. Sclerozis multiplex. Egyenlőre nem tudok beszámolni javulásról. De csak 2 hónapja szedem. Viszont az immunrendszerem bizonyosan erősebb mióta szedem. A kisebb náthákon sokkal könnyebben túljutok. Vérkeringés javítására és allergiás tünetekre. Több, mint két hónapig alkalmaztam a megadott javaslat alapján és hatására nagyon jó eredményeket értem el. A megtapasztalásaimat-észleléseimet folyamatos megfigyeléssel követtem. Ez idő alatt (2hó) folyamatos regenerálásban, gyógyulásban volt részem, előre nem várt területeken. Esetenként 2-3 napig tartott a gyógyfolyamat. A gyógy területek: kismedence, mindkét vese, epe és máj terület,lép,szív és ér- rendszer, térdízületek, aranyér és, még amiről még nem is tudok. Hálás vagyok, hogy megismerhettem ezt a gyógyterméket, teljesen

5 rendbe jöttem. Az immunrendszerem teljesen meg erősödött, jól érzem magam. Köszönöm. Megelőzés Napi 1 szemet szedek immunrendszer erősítésére illetve megelőzési célból. Szív és keringési probléma, értisztítás NEM VOLTAK PROBLÉMÁIM DE NAGYON SOK JÓ HATÁST TAPASZTALTAM: PIHENTEBBEN ÉBREDEK; NYUGODTABB VAGYOK; SOKKAL TÖBB AZ ENERGIÁM: VIZELETHAJTÓ; HA MEGFÁZOM, HAMAR MEGGYÓGYULOK: Megelőzés céljából. Gyulladás miatt kezdtem használni, meg értisztításra (dohányzás miatt). A nyirokcsomó gyulladások elmúltak és nem is nagyon tértek még vissza pedig már nem szedem. Éreztem az ereket is, ahogy tisztította, zsibogott a karom. Frissebb lettem tőle, s a memóriám "élesedett" Jobb könyökömben az alkarfeszítők eredési pontjában csonthártyagyulladásom volt. A PADMA szedését követően két és fél hét után a gyulladás megszűnt úgy, hogy közben dolgoztam (gyógymasszőr vagyok ). Lerakódások barna pöttyei a bokámnál- javult Általános értisztítás - nem tudom, nem volt vizsgálat előtte-utána értisztításra, immunerősítésre Milyen egyéb "mellékhatást" érzékelt? Nem érzek mellékhatást. Karzsibogást (nem zavaró, gondolom, azt jelenti, hogy hat). Magamon semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Anyám panaszkodott hasmenésre, de szerintem ez csak kifogás volt részéről... Laboreredményből kiderült, hogy a májfunkciómat nagyon megemelte. Erősebb lettem tőle. Büfögést a bevétele után közvetlenül 1-szer, ami minden bevétel után megismétlődött. Nem voltam nagyon fáradt, jól éreztem egyébként magamat. A 3x2 szem szedésekor kissé fájt a gyomrom. Fél év eltelte után ezt az adagot csökkentettem 3x1 szemre. Azóta nincs semmi problémám. Pl. a megfázás is elkerült az elmúlt télen. Nem volt. SEMMILYEN MELLÉKHATÁST NEM TAPASZTALTAM: I sleep better (good!), occasionally constipated (not good!) (Jobban aludtam (Jó) alkalmi székrekedés (nem jó)) Az esti adagot ki kellett hagyni, mert annyira élénk voltam, hogy az alvás rovására ment. Más mellékhatás nem jelentkezett.

6 ELSÖ 3 HÉTEN VAKARÓZTAM A DEREKAM TÁJÉKÁN UTÁNNA ABBA MARADT A VAKARÓZÁS: A kapszula lenyelése után perccel "visszaköszön" némi mentolos/ fűszeres bomlástermék böfögés formájában. büfögés, kicsit kellemetlen ízzel időnként az első doboznál tarkótáji nyomás, enyhe fejfájás - de nem egyértelmű, hogy ettől Semmilyent. Minimális, figyelmetlenségből nem evés közben veszem be, akkor a fahéjas íz visszajön, de ez minimális kellemetlenség csak. A Lóri fiamnál, aki diabeteszes sajnos allergiás tüneteteket váltott ki, úgy hogy feldagadt az arca és orvosi segítségre volt szükség. Nem tapasztaltam. nem Semmit. nálam nem jelentkeztek mellékhatások Nem érzékeltünk mellékhatást. Kevésbé voltam fáradékony. sokkal energikusabbnak érzem magam. Energiaszintem "megemelte", kevesebb alvással is frissebb voltam. Jobb volt a közérzetem és a teherbírásom szerintem nincs mellékhatása semmit Kicsit meghíztam. Hasmenés, hasfájás, folyamatos bűzös felböfögés - ez miatt bűzös lehelet. Szédülést Nem érzékeltem Mellkasi szorítás, nehézlégzés Néha a gyomrom fájt, ezért kiszórtam a kapszulát, és vízzel keverve ittam. Mintha több energiám lenne, le kellene szoknom a kávézásról, de még nem sikerült, a gyomrom nem igazán szereti, fura érzésem van kávézás után, és ebben segített a Padma, a gyomromban "rendet rakott" Epilepsziás, idős kutyám is kapta, sokkal fittebb lett, rohamai gyakorlatilag megszűntek. Mindig evés közben szedem, így nem okoz problémát. Az első napokban éreztem egy gyógynövény erős izét, de ez megszűnt néhány nap után Nem éreztem mellékhatást. Nem voltak mellékhatásai. Mellékhatásként azt tapasztaltam, hogy a bőrömön,ill. pontosabban a hátamon,vállamon és nyakamon kiütésszerű elváltozás volt látható. Ez megszűnt nem sokkal azután,hogy abbahagytam. Elmúlt a hosszú évek óta fennálló hajhullásom :) :) :) Semmilyet. Kicsit fittebb volt. Többször kellett WC-re mennem. Lenyelése után pár percre, kellemetlen szag jött fel a gyomromból. Semmiféle mellékhatása nincs. Jobban alszom, nyugodtabb vagyok, jobban viselem a stresszes helyzeteket. Mellékhatást nem észleltem. Savat okozott ENYHE GYOMOR ÉMEJGÉS... tenyér-talp viszketés, hasmenés. Az izmaim sokkal jobban bírják a terhelést.

7 Némi testsúlynövekedést:-) Kedélyjavító, ízületi problémák ellen is bevált. Egyéb a Forgalmazóktól érkezett referenciák: Sclerosis multiplex es fekvő beteg egy hónap után lassan-lassan újra elkezdett járni aranyér nagyon gyorsan gyógyult szív és érrendszeri lerakódások érezhető leoldása vérnyomás beállítása (magas vérnyomásról 120/80) immunerősítés, a téli szokásos megfázása elmarad a Padma szedése óta végtagzsibbadás megszűnt 2 hét után (cukorbeteg páciens) csökkenő alvásigény rendszeres mellkasi fájdalom (idegi és keringési alapon) megszűnt néhány hét után érezhető méregtelenítő hatás állandó lábfájdalom megszűnt Alzheimer kórnál kedvező tapasztalatok a hozzátartozónál Agyi erek tisztultak Kéz- lábzsibbadás megszűnt Nyugodtabb lett Cukorbeteg láb fájdalom megszűnt Cukorszint normalizálódott Vérnyomás normalizálódott Érezhetően tisztultak az erek 42 éves nő, 14 éves korától nagy tenyérnyi ekcémás foltok a bőrfelületen, hol jobb, hol pedig fájdalmas, gyulladt állapotban. 2x2-es adagolással 1 hét után tünet mente s, azóta is jó állapotban van. 1 hón. szedés után 1db Padmával fenntartja ezt a jó állapotot. 65 éves férfi szívproblémákkal, magas vérnyomással, csökkent pajzsműködéssel. 2x2-es adagolással 2,5 hét után beállt a vérnyomása, valamint a pajzsmirigy probléma ellenére sikerült fogynia. A kedélyállapota javult, valamint megnövekedett az energiája. 44 éves férfi, 3éve megnövekedett cukor, koleszterin és máj funkció, nagyon magas húgysav. 2x1 szedés mellett 1,5hó után vérkép ellenőrzés: cukor lement határértékre, húgysav rendbe jött teljesen. A többi érték sajnos nem javult egyelőre. Valószínű a vesékből kiürült vesehomok, mert pár napos szedés után 1 napig fájdalmas volt a vizelete, ami utána teljesen megszűnt. 59 éves nő, 5évvel ezelőtt minden évben emelkedő májfunkciós értékek, idén novemberi vérkép már 5x-ös emelkedést mutatott, valamint nem volt tiszta a vizelet, széklet pedig vért tartalmazott. 3x1 szedéssel jan. végi vérkép negatív, az 5éve jelentkező kóros májfunkció 182-es értékről 67-re lement, ez a

8 határérték felett van még kicsivel. Úgy gondolom azóta akár teljesen normalizálódott. 63 éves nő, fájtak a belei, étkezések után sokat "mozogtak". Különösebben nem találták az okát az orvosok. 2x1-es szedéssel rövid időn belül megszűntek a panaszai, valamint több energiája van. 39 éves nő, ingadozó vérnyomással, időnkénti magas értékekkel. 2x1-es szedéssel 1hó.után rendeződő vérnyomás. Általánosságban többen jelezték, hogy jobb az emésztésük, így van, akinek megszűnt a székrekedése. Energiadúsabbak az emberek. Saját megfigyelésem, hogy a szedést követően megfázásos, lázas betegségek, köhögés fordultak elő sokaknál, gondolom, ahogy elkezdte a szervezetből kivinni a Padma a "trutyit".

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A NEBILET TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A NEBILET TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? NEBILET 5 MG TABLETTA NEBILET TABLETTA nebivolol 1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A NEBILET TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? A Nebilet tabletta magas vérnyomás és krónikus szívelégtelenség

Részletesebben

Felhasználók tapasztalatai:

Felhasználók tapasztalatai: Felhasználók tapasztalatai: 1 Gy. F.-né Budapest Hozzátartozóm, aki 91 éves, prosztatarákban szenved. A betegség következményeként mindkét lába nagyon duzzadt volt. Nagy lila foltok jelentek meg rajta,

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

ORVOSI KÉZIKÖNYV. Magyar ハンガリー 語

ORVOSI KÉZIKÖNYV. Magyar ハンガリー 語 ORVOSI KÉZIKÖNYV Magyar ハンガリー 語 Az orvosnak Nem értem a japán orvosi kifejezéseket, ezért ezt a kézikönyvet használva szeretném leírni a tüneteim. Személyes Adatok Mai dátum Év Hónap Nap Név Keresztnév

Részletesebben

Hasnyálmirigy gyulladás:

Hasnyálmirigy gyulladás: Hasnyálmirigy gyulladás: 2008. szeptemberében ismeretlen eredetű hasnyálmirigy-gyulladást kaptam. Az év folyamán több gyulladásos megbetegedésem is volt, 3 antibiotikum-kúrán kellett átesnem. Ilyen előzmények

Részletesebben

KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése.

KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése. KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése. Kezelés helyszíne:.. Ügyeleti telefonszám: 06 30 33 13 517 Kezelő:....

Részletesebben

DIABÉTESZ A DIABÉTESZESEK SZEMÉVEL

DIABÉTESZ A DIABÉTESZESEK SZEMÉVEL 1 DIABÉTESZ A DIABÉTESZESEK SZEMÉVEL FELMÉRÉS 2-ES TÍPUSÚ CUKORBETEGEK KÖRÉBEN Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége (MACOSZ), a NOVARTIS támogatásával KINCSES JÁNOS a MACOSZ elnöke 2010. januárjában

Részletesebben

Kérdőív. Családban előforduló egyéb betegségek: A MAGYAR HASNYÁLMIRIGY MUNKACSOPORT ÉS AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF PANCREATOLOGY KÖZÖS VIZSGÁLATA

Kérdőív. Családban előforduló egyéb betegségek: A MAGYAR HASNYÁLMIRIGY MUNKACSOPORT ÉS AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF PANCREATOLOGY KÖZÖS VIZSGÁLATA 1. Személyes adatok Kérdőív Név:. Születési dátum:.. KÓRHÁZ TAJ szám:... Nem: Rassz: férfi / nő indiai / ázsiai / fehér / fekete (a megfelelő aláhúzandó) ORVOS Képes-e a gyermek válaszolni a panaszaira,

Részletesebben

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV Kedves páciensem, kérem, válaszoljon részletesen minden kérdésre, mielőtt a tanácsadást elkezdenénk. Eljövetelének motivációja: barátok, ismerősök ajánlása önálló kezdeményezés

Részletesebben

HOMEOPÁTIÁVAL ELÉRT EREDMÉNY PSORIASISBAN DR. DÉRER CECILIA HOMEOPATA BAJA II.INTERDISZCIPLINÁRIS KOMPLEMENTER MEDICINA KONGRESSZUS A PSORIASIS GYAKRAN ELŐFORDULÓ BŐRBETEGSÉG. A BETEGEK 5-8 %-A SZENVED

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN MSM (Metil-Szulfonil-Metán), glükozamin szulfát, kondroitin szulfát, magnézium, kurkuma, gyömbér, boswelia, quercetin, bromelain,

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer Hatóanyagok: Populus tremuloides (Populus) trit. D1, Sabal serrulatum (Serenoa repens) trit. D6, Conium maculatum

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Tabletta Magnesii Citrici 500 mg Fono VII. Parma Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Termék használata. Fenyő pollen Napi 3 4-6 tabletta. Bambusz Napi 2 2 tabletta. Alvássegítő tabletta Napi1 1 tabletta. Bambusz Napi 2 3 tabletta

Termék használata. Fenyő pollen Napi 3 4-6 tabletta. Bambusz Napi 2 2 tabletta. Alvássegítő tabletta Napi1 1 tabletta. Bambusz Napi 2 3 tabletta Már milliók helyreállították az egészségüket! Cszsáo Liny professzor: Legyél saját magad orvosa - program Cszsao Liny híres dietetikus, a Pekingi központi hadminisztérium kórháza, mikro kémiai laboratóriumának

Részletesebben

Dohányzik? Igen Nem Ha igen, naponta mennyit? 6. Mikor kezdődött a fájdalma? Körülményei? pl. baleset, betegség, egyéb

Dohányzik? Igen Nem Ha igen, naponta mennyit? 6. Mikor kezdődött a fájdalma? Körülményei? pl. baleset, betegség, egyéb BETEGKÉRDŐÍV Személyes adatok Páciens neve: Születési neve: Email címe: TAJ-kártya száma: Születési dátum: Telefon / Mobil: Hozzátartozó neve, telefonos elérhetősége: Hozzájárulok, hogy emailen kommunikáljunk?

Részletesebben

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van:

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van: Szívvel a stroke ellen! - Háttéranyag Az agyi érkatasztrófa (szélütés) okai Tünetei bár hasonlóak, mégis két jól elkülöníthető oka van: az agyi infarktus, melynek hátterében az agyat ellátó ér elzáródása

Részletesebben

Betegtájékoztató ROXERA 10 MG FILMTABLETTA

Betegtájékoztató ROXERA 10 MG FILMTABLETTA ROXERA 10 MG FILMTABLETTA Roxera 5 mg filmtabletta Roxera 10 mg filmtabletta Roxera 15 mg filmtabletta Roxera 20 mg filmtabletta Roxera 30 mg filmtabletta Roxera 40 mg filmtabletta rozuvasztatin HATÓANYAG:

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..)

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) A képek alapján próbáljátok felismerni az adott gyógynövényt, azonosítsátok be a hatását, és hogy a növény melyik

Részletesebben

3. szám 2010. Crystal. tapasztalat füzet - XXII.

3. szám 2010. Crystal. tapasztalat füzet - XXII. 3. szám 2010. Crystal tapasztalat füzet - XXII. Crystaltapasztalatfuzet2010_03.indd 1 3/3/10 12:08:51 AM 2 Crystal tapasztalat füzet A nővér ajánlásával Ambrus Ferencné a hódmezővásárhelyi kórházban nővérként

Részletesebben

1.Sorszám:... Adatfelvétel ideje:. 2. Név:.. 3. Személyi ig. szám: TAJ szám:. Lakcím:. Telefon:. Az adatfelvevő orvos. Neve:.

1.Sorszám:... Adatfelvétel ideje:. 2. Név:.. 3. Személyi ig. szám: TAJ szám:. Lakcím:. Telefon:. Az adatfelvevő orvos. Neve:. MH KKK Neurológia Alvásdiagnosztikai és Terápiás Központ 1126 Budapest, Királyhágó u.1-3. Tel/fax: 3566-522/193 Előjegyzés, felvilágosítás: 2121-846 1.Sorszám:... Adatfelvétel ideje:. 2. Név:.. 3. Személyi

Részletesebben

KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése.

KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése. KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése. Kezelés helyszíne:.. Ügyeleti telefonszám: 06 30 940 5989 Kezelő:..

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei. Pádár Katalin

III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei. Pádár Katalin III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei Pádár Katalin Programstatisztika 2010-2011 Összesen 332 helyszínen o 2010: 144 o 2011: 192 1 229 616 átfogó vizsgálat

Részletesebben

LEGGYAKORIBB BETEGSÉGEK LAIKUSOK SZÁMÁRA

LEGGYAKORIBB BETEGSÉGEK LAIKUSOK SZÁMÁRA TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 LEGGYAKORIBB BETEGSÉGEK LAIKUSOK SZÁMÁRA Valamennyi betegségre igaz az, hogy a korai felismerés jelentősen növeli a gyógyulási esélyeinket és csökkenti a kezelések súlyosságát.

Részletesebben

A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk.

A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk. A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk. Az eseteink túlnyomó részét neuro-, immunológiai eredetű kórképek adják.

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 A MAGAS VÉRNYOMÁS ÉS RIZIKÓFAKTORAI

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 A MAGAS VÉRNYOMÁS ÉS RIZIKÓFAKTORAI TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 A MAGAS VÉRNYOMÁS ÉS RIZIKÓFAKTORAI Az erekben keringő vér nyomást fejt ki az erek falára: ez a vérnyomás. Szabályozásában részt vesz a szív, az erek, az agy, a vesék és

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Quamatel Mini 10 mg filmtabletta famotidin

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Quamatel Mini 10 mg filmtabletta famotidin BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Quamatel Mini 10 mg filmtabletta famotidin Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ez

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

Betegtájékoztató ROACCUTAN 10 MG LÁGY KAPSZULA. Roaccutan 10 mg lágy kapszula izotretinoin. HATÓANYAG: 10 mg izotretinoin lágy kapszulánként.

Betegtájékoztató ROACCUTAN 10 MG LÁGY KAPSZULA. Roaccutan 10 mg lágy kapszula izotretinoin. HATÓANYAG: 10 mg izotretinoin lágy kapszulánként. ROACCUTAN 10 MG LÁGY KAPSZULA Roaccutan 10 mg lágy kapszula izotretinoin HATÓANYAG: 10 mg izotretinoin lágy kapszulánként. SEGÉDANYAG: Hidrogénezett szójababolaj, sárga viasz, részlegesen hidrogénezett

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Egészségnevelés. Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő

Egészségnevelés. Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő Egészségnevelés Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő A kisgyermek fejlődésének adatai Súlyfejlődés: - Születési súly: átlagosan 2500-3500g - 1. hó: 300g/hó - 2-6. hó: 600g/hó - 7-12. hó: 500g/hó - Ideális súly

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót,

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül kapható. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül kapható. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Ibuprofen- Ethypharm 300 mg retard SR kapszula BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára PARAMAX Junior 250 mg tabletta PARAMAX Rapid 500 mg tabletta PARAMAX Forte 1 g tabletta paracetamol Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa

Részletesebben

Az elsavasodás állomásai bölcsőnktől a koporsónkig

Az elsavasodás állomásai bölcsőnktől a koporsónkig Az elsavasodás állomásai bölcsőnktől a koporsónkig Csak egyetlen betegség létezik: testünk elsalakosodása-elsavasodása. Romolo Mantovani 1592-1657 A mérgek a civilizációs életmód következtében jutnak a

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Aleve filmtabletta. naproxén nátrium

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Aleve filmtabletta. naproxén nátrium BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Aleve filmtabletta naproxén nátrium Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ez a gyógyszer

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Venoruton kapszula BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK FELHSZNÁLÓ SZÁMÁR Venoruton

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató Betegtájékoztató:információk a felhasználó számára Béres

Részletesebben

GLUTÉN-SZŰRÉS Vízöntő Gyógyszertár 2015.10.19.

GLUTÉN-SZŰRÉS Vízöntő Gyógyszertár 2015.10.19. LISZTÉRZÉKENYSÉG (COELIAKIA) SZŰRÉS (GLUTÉN-SZŰRÉS) VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR MI A LISZTÉRZÉKENYSÉG? A lisztérzékenység a kalászos gabonák fogyasztásával provokált autoimmun betegség, mely a bélrendszer és

Részletesebben

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Glutén Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Mi is az a glutén? Az egész életen át tartó intoleranciát a gluténnek (sikér) nevezett összetett fehérje okozza, melyet a búza-,

Részletesebben

A táblázatból látható, hogy a magyar és külföldi felhasználók tapasztalatai szerint mely állapotok esetében milyen termékek váltak be.

A táblázatból látható, hogy a magyar és külföldi felhasználók tapasztalatai szerint mely állapotok esetében milyen termékek váltak be. A táblázatból látható, hogy a magyar és külföldi felhasználók tapasztalatai szerint mely állapotok esetében milyen termékek váltak be. Egészségi probléma Afta Allergia (légúti) Allergia (bőr), ekcéma Allergia

Részletesebben

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐK ÉLETSZAKASZAI Újszülött kor Csecsemőkor Kis gyermekkor Óvodás és kisiskolás

Részletesebben

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra A cukorbetegség (diabetes mellitus) a szénhidrátanyagcsere zavara, amely a vérben, illetve a testnedvekben megemelkedett cukorszinttel és kóros anyagcseretermékekkel

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő bevétele.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő bevétele. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Alkalmazási előírás (javasolt szöveg) Klimakt-Heel szublingvális tabletta

Részletesebben

GLUTÉN-SZŰRÉS Vízöntő Gyógyszertár

GLUTÉN-SZŰRÉS Vízöntő Gyógyszertár LISZTÉRZÉKENYSÉG (COELIAKIA) SZŰRÉS (GLUTÉN-SZŰRÉS) VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR MI A LISZTÉRZÉKENYSÉG? A lisztérzékenység a kalászos gabonák fogyasztásával provokált autoimmun betegség, mely a bélrendszer és

Részletesebben

Vezető betegségek Magyarországon. Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak?

Vezető betegségek Magyarországon. Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak? Vezető betegségek Magyarországon Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak? Megválaszolandó Kérdések Melyek azok a betegségek amelyek a ranglistát vezetik? Mennyire vagyunk felelősek

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! OGYI fejléces papír BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tetran

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Aspirin 500 mg tabletta acetilszalicilsav

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Aspirin 500 mg tabletta acetilszalicilsav Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Aspirin 500 mg tabletta acetilszalicilsav Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Daedalon 50 mg tabletta. dimenhidrinát

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Daedalon 50 mg tabletta. dimenhidrinát BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Daedalon 50 mg tabletta dimenhidrinát Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ez a gyógyszer

Részletesebben

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ Reumatoid artitisz Sokízületi gyulladás Mi is az a reuma? A köznyelv a reuma kifejezésen lényegében a mozgásszervi megbetegedéseket érti. A reumatológiai vagy reumás kórképek

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi

Részletesebben

Az Arteriográfról mindenkinek, nem csak orvosoknak

Az Arteriográfról mindenkinek, nem csak orvosoknak Az Arteriográfról mindenkinek, nem csak orvosoknak Kíváncsi, mit takar az "artériás stiffness" kifejezés? Tudni szeretné, miért érdemes mérni az artériáinak életkorát? Foglalkoztatja az egészsége, és többet

Részletesebben

1. Milyen típusú gyógyszer a Bilutamid 150 mg filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható?

1. Milyen típusú gyógyszer a Bilutamid 150 mg filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható? BILUTAMID 150 MG FILMTABLETTA Bilutamid 150 mg filmtabletta bikalutamid 1. Milyen típusú gyógyszer a Bilutamid 150 mg filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Bilutamid 150 mg filmtablettát

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK FELHSZNÁLÓ SZÁMÁR spirin Protect

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Daedalon 50 mg tabletta. dimenhidrinát

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Daedalon 50 mg tabletta. dimenhidrinát BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Daedalon 50 mg tabletta dimenhidrinát Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ez a gyógyszer

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR az OkTaTÓaNyag a magyar DiabeTes Társaság vezetôsége megbízásából, a sanofi TámOgaTásával készült készítette a magyar DiabeTes Társaság edukációs

Részletesebben

Lehet, hogy szívelégtelenségem van?

Lehet, hogy szívelégtelenségem van? Lehet, hogy szívelégtelenségem van? Ez a kiadvány azért jött létre, hogy segítse önt a szívelégtelenség korai tüneteinek felismerésében. Mi a szívelégtelenség? A szívelégtelenség meghatározás nagyon ijesztőnek

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta

Részletesebben

Dr.Varga Annamária belgyógyász, diabetológus

Dr.Varga Annamária belgyógyász, diabetológus Dr.Varga Annamária belgyógyász, diabetológus A szénhidrát-, a zsír-, a fehérje és a nukleinsav-anyagcsere komplex zavara Oka: a hasnyálmirigyben termelődő - inzulin hiánya - a szervezet inzulinnal szembeni

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista A tökéletes táplálkozás megvalósítása a természetes testi állapotért Különlegesen

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. OLANZAPIN LILLY 2,5 mg bevont tabletta. OLANZAPIN LILLY 15 mg bevont tabletta

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. OLANZAPIN LILLY 2,5 mg bevont tabletta. OLANZAPIN LILLY 15 mg bevont tabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA OLANZAPIN LILLY 2,5 mg bevont tabletta OLANZAPIN LILLY 5 mg bevont tabletta OLANZAPIN LILLY 7,5 mg bevont tabletta OLANZAPIN LILLY 10 mg bevont tabletta

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Hova filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Hova

Részletesebben

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Miért fontos a szervezetnek a vas? A vas számos enzim összetevője, így fontos kémiai reakciókban vesz részt. A hemoglobin és a

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Plavix 75 mg filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Zantac 25 mg/ml oldatos injekció ranitidin

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Zantac 25 mg/ml oldatos injekció ranitidin Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Zantac 25 mg/ml oldatos injekció ranitidin Mielőtt elkezdik Önnél alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert

Részletesebben

Tapasztalati táblázat az energy termékek használatához

Tapasztalati táblázat az energy termékek használatához Termékkatalógus Tapasztalati táblázat az energy termékek használatához Afta Allergia (légúti) Allergia (bőr), ekcéma Allergia (étel) Alvászavar, felébredés Alvászavar, nehéz elalvás Alzheimer-kór Anorexia

Részletesebben

Betegség Katalógus / Krankheitskatalog / Disease Catalog - Az Élet Háza Tata

Betegség Katalógus / Krankheitskatalog / Disease Catalog - Az Élet Háza Tata 1 Achilles ín szakadás utáni rehabilitáció 50% 50% 80% 0% 0% 20% 50% 10% 10% 2 Ágyékhúzódás 50% 80% 50% 0% 0% 20% 80% 0% 0% 3 Agyi vérellátás zavarai 0% 0% 80% 20% 0% 10% 50% 0% 0% 4 Agyvérzés utáni regeneráció

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató Milyen hatóanyagot és segédanyagot tartalmaz a készítmény?

Részletesebben

Terrier-féle lágyrész mobilizáció és Kinesio Tape technika hatása Periarthritis humeroscapuláris konzervatív kezelése során

Terrier-féle lágyrész mobilizáció és Kinesio Tape technika hatása Periarthritis humeroscapuláris konzervatív kezelése során Terrier-féle lágyrész mobilizáció és Kinesio Tape technika hatása Periarthritis humeroscapuláris konzervatív kezelése során Készítette: Halder Ágnes B.A.Z. Megyei Kórház és EOK Szikszó, Gyógytornász Terrier-féle

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

1. Az emésztôrendszerrôl általában

1. Az emésztôrendszerrôl általában 1. Az emésztôrendszerrôl általában Az emésztôrendszer a szájüregtôl a végbélnyílásig tart. A nyelôcsövet a gyomor, azt pedig a vékonybél követi. A nyelôcsô tulajdonképpen a mellkasban helyezkedik el, a

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

mona segítség a gluténmentes életben kiss móni tippek tanácsok receptek TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ, GASZTROBLOGGER

mona segítség a gluténmentes életben kiss móni tippek tanácsok receptek TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ, GASZTROBLOGGER kiss móni mona TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ, GASZTROBLOGGER segítség a gluténmentes életben tippek tanácsok receptek KISS MÓNI Segítség a gluténmentes életben Megjelent 2015-ben, a szerző magánkiadásában. A

Részletesebben

- Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

- Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! betegtájékoztató BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓ A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Crestor

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tensiomin 12,5 mg tabletta Tensiomin 25 mg tabletta Tensiomin 50 mg tabletta Tensiomin 100 mg tabletta kaptopril Mielott elkezdené szedni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

Betegek terápiás nyomon követése együttműködésben a háziorvossal szakgyógyszerészi projektmunka kérdőív

Betegek terápiás nyomon követése együttműködésben a háziorvossal szakgyógyszerészi projektmunka kérdőív Betegek terápiás nyomon követése együttműködésben a háziorvossal szakgyógyszerészi projektmunka kérdőív Betegazonosító adatok Név/kód:. Beteg-együttműködés és gyógyszer szedési szokások Morisky gyógyszer

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Spedifen

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK FELHSZNÁLÓ SZÁMÁR Citrokalcium

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Talliton 6,25 mg tabletta Talliton 12,5 mg tabletta Talliton 25 mg tabletta.

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Talliton 6,25 mg tabletta Talliton 12,5 mg tabletta Talliton 25 mg tabletta. BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Talliton 6,25 mg tabletta Talliton 12,5 mg tabletta Talliton 25 mg tabletta karvedilol Mielott elkezdené szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Version 7 BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Fexgen 180

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Imodium kemény kapszula loperamid-hidroklorid

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Imodium kemény kapszula loperamid-hidroklorid BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Imodium kemény kapszula loperamid-hidroklorid Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Részletesebben

SEGÉDANYAG: Nátrium-lauril-szulfát, magnézium-sztearát, kukoricakeményítõ, vízmentes kalcium-hidrogén-foszfát, mikrokristályos cellulóz.

SEGÉDANYAG: Nátrium-lauril-szulfát, magnézium-sztearát, kukoricakeményítõ, vízmentes kalcium-hidrogén-foszfát, mikrokristályos cellulóz. MINIPRESS 2 MG TABLETTA Minipress 1 mg tabletta Minipress 2 mg tabletta prazozin-hidroklorid HATÓANYAG: 1 mg, ill. 2 mg prazozin-hidroklorid tablettánként. SEGÉDANYAG: Nátrium-lauril-szulfát, magnézium-sztearát,

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Xeter 5 mg filmtabletta Xeter 10 mg filmtabletta Xeter 20 mg filmtabletta Xeter 40 mg filmtabletta rozuvasztatin Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! B BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Jumex 5 mg tabletta

Részletesebben

Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló

Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló Általános tájékoztató a gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezeléséről A kezelés célja a teljes tünetmentesség elérése, tünetek jelentkezésekor

Részletesebben

SEGÉDANYAG: Vízmentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, kroszkarmellóz-nátrium, hipromellóz, mikrokristályos cellulóz, mannit.

SEGÉDANYAG: Vízmentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, kroszkarmellóz-nátrium, hipromellóz, mikrokristályos cellulóz, mannit. ASTONIN 0,1 MG TABLETTA Astonin 0,1 mg tabletta fludrokortizon HATÓANYAG: 0,10 mg fludrokortizon.tablettánként. SEGÉDANYAG: Vízmentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, kroszkarmellóz-nátrium,

Részletesebben