Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Activia Kupon Promóció Játékszabályzat"

Átírás

1 Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot a garantált kedvezményekért, ajándékokért! Mindazon Játékosok, akik a III/2. pont szerinti termékkörbe tartozó Activiát vásárolnak és a poharak belső oldalán megjelenő, a termék elfogyasztását követően láthatóvá váló, 10 jegyű (betű és szám kombinációjából álló) egyedi kódot a VIP Programba történő regisztrációt követően feltöltik a honlapon keresztül, garantált ajándékként 4 különböző kategóriából választhatnak maguknak egy-egy kedvezménykupont minden feltöltött kód után. A Játékosok 20 db feltöltött kódot a hónap garantált ajándékára is beválthatnak, az adott havi ajándékkészlet és Játékosonként havi egy darab 1 erejéig. II. A promóció részletes leírása: 1. Az "ACTIVIA Kupon Promóció" elnevezésű promóciós játék (továbbiakban: Játék) a II/2. pontban meghatározott időtartam alatt és határidők szerint kerül lebonyolításra, amelyben a III/1. pont szerinti Játékosok minimum 1 darab, a III/2. pont szerinti joghurttermék megvásárlásával vehetnek részt oly módon, hogy a pohár belsejében elrejtett, I. pont szerinti egyedi kódot az Activia VIP Programba történő online regisztráció után feltöltik a weboldal alcím alatt (a továbbiakban: Pályázat). Minden kódot feltöltő Játékos a weboldal alcíme alatt megjelenő kedvezményes kuponajánlatok közül garantáltan letölthet egyet a VI. pontban foglaltak alapján. A véglegesítést követően a kiválasztott kuponajánlat más Ajánlatra nem cserélhető ki, más ajánlattal nem vonható össze. Az Ajánlat pénzre át nem váltható. Az a Játékos, aki legalább 20 db kódot feltölt, a havi garantált ajándékra is beválthatja azokat - az aktuális havi ajándékkészlet erejéig az V. pontban foglaltak szerint. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék internet oldalának feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más jogszerűtlen módon kíván előnyhöz jutni. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Szervező a jelen Játékszabályzatban foglalt bármely feltételt a Játék időtartama alatt bármikor módosíthat. A Szervező minden 1 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

2 módosításra vonatkozó tájékoztatást legkésőbb a változás hatályba lépésének napján a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzétesz A promóció január 01. és december 31. között kerül lebonyolításra azzal, hogy a Játékban kódokat feltölteni január :00 és december :00 között van lehetőség. A kedvezménykuponok kizárólag Február tól igényelhetőek, legfeljebb január :00-ig és a kuponon feltüntetett felhasználási határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használhatók fel. A garantált ajándékok kizárólag Február tól kezdődően állnak rendelkezésre és mindig az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, a tárgyhavi készlet és Játékosonként havi 1 darab erejéig igényelhetők, legfeljebb azonban január :00 óráig, az V/4. pontban részletezett feltételek szerint A kedvezménykupon a rajta feltüntetett határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használható fel. Pályázatot beküldeni kizárólag a fenti, kódfeltöltésre rendelkezésre álló időtartamon belül lehetséges, a később beküldött Pályázatok sem kedvezménykuponra, sem ajándékra nem jogosítanak. Egy kód csak egyszer tölthető fel és egyszeri kuponkedvezményre használható fel, ugyanakkor a kuponkedvezményre beváltott 20 db kuponért garantált ajándék is igényelhető az V. pontban foglaltak szerint. A kód elírása esetén a Pályázó hibaüzenetet kap, a Játékban való részvételre csak a helyes, korábban még fel nem töltött kódok jogosítanak. 4. A Játék Szervezője és Adatkezelője a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) 5. A Játék lebonyolítása során a Szervező megbízásából a következő ügynökség jár el, amely egyben az Adatkezelő által megbízott Adatfeldolgozó: Rewart Kft. (11124 Budapest, Jagelló út 1-3.) (a továbbiakban: Rewart). III. A Játékban résztvevő személyek és termékek 1. A Játékban kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező, a IV/1. pont hatálya alá nem eső természetes személyek vehetnek részt. 2. A Játékban a magyarországi forgalomban lévő, promóciós csomagolással ellátott Danone Activia Krémes, Pille, Rostos, Gyümölcsös és Stevia termékcsaládokba tartozó, valamennyi ízű és kiszerelésű poharas termék részt vesz, kivéve a 375gos joghurtok és 250 g-os joghurtitalok. 2 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

3 IV. A Játékosként kizárt személyek és az adatkezelés 1. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, a Rewart és a promócióban részt vevő ügynökségek alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk b) pontjában meghatározott hozzátartozói. 2. Az online regisztrációs adatlap kitöltésével és a Pályázat beküldésével egyidejűleg tudomásul veszed és elfogadod a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit, valamint hozzájárulsz a regisztrációs adatlapon megadott személyes adataidnak a Szervező általi kezeléséhez, a Rewart általi feldolgozásához és a Játék lebonyolításában résztvevő, a jelen Játékszabályzat II. sz. Mellékletében felsorolt személyek a kedvezménykuponokat, havi garantált ajándékot felajánló egyes szerződéses partnerek - részére történő továbbításához, marketing célú felhasználásához. A Játékszabályzat II. sz. Melléklete a kedvezményeket, ajándékokat felajánló szerződéses partnerek számának bővülése következtében a honlapon folyamatosan aktualizálásra kerül. A regisztráció során megadott hozzájárulásod alapján annak bármikor történő visszavonásáig - számodra a fenti személyek bármelyike a továbbiakban reklámtartalmú üzeneteket is küldhet. A Szervező általi adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről, ellenőrizheted személyes adataid tartalmát, illetve kérheted azok helyesbítését, törlését. Az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet az ugyfelszolgalat@activiakupon.hu címre juttathatod el a Játék időtartama alatt. A regisztráció során megadott adatoknak a Játék időtartama alatti törlése esetén azonban a Játékos nem jogosult a promócióban való részvételre és kedvezményre jogosító kupon letöltésére, vagy garantált ajándék igénylésére/átvételére. A Szervező mint Adatkezelő a jelen Játékszabályzat szerinti adatkezelést a NAIH-hoz bejelentette, az adatkezelési azonosító: NAIH /2012., kiegészítései: NAIH-65388/2013.; NAIH-66427/ december 31. után az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet a danoneinfo@danone.hu címre juttathatod el. V. Havi garantált ajándék 1. A havi aktuális garantált ajándék pontos megjelölését, mennyiségét és annak átvételével (igénybevétel, kiszállítás stb.) kapcsolatos részletes információkat a Játékszabályzat folyamatosan aktualizált I. számú melléklete tartalmazza. Mindegyik havi garantált ajándék ajánlott fogyasztói ára min Ft/db. Az I.sz. Melléklet első alkalommal a február havi garantált ajándékkal kapcsolatos információkat tartalmazza, míg április hónaptól kezdődően az aktuális tárgyhavi garantált ajándék részleteiről és az átvételi szabályokról a tárgyhónap 15. napján frissített I. sz. melléklet nyújt majd részletes információt. 4 4 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

4 2. A garantált havi ajándékból aktuálisan rendelkezésre álló mennyiség a honlapon folyamatosan kijelzésre kerül. Egy Játékos 20 db feltöltött kódért legfeljebb egy darab garantált havi ajándék 5 igénylésére és átvételére jogosult az adott ajándékból rendelkezésre álló havi készlet erejéig. 3. A tárgyhavi ajándék átvételére amennyiben az I.sz. melléklet eltérően nem rendelkezik - legfeljebb a tárgyhónapot követő második hónap 15. napjáig van lehetőség A 20 db kód feltöltése után a Játékosnak választási lehetősége van, hogy a tárgyhónapban érvényes ajándékra váltja be a kódokat, vagy továbbviszi a következő havi ajándékra. A havi ajándékigényléseket az adott hónapra érvényes ajándékkészlet erejéig tudjuk teljesíteni, de Játékosonként havonta csak egy darab garantált ajándék igényelhető. Amennyiben már nem áll rendelkezésre a tárgyhavi garantált ajándék, a Játékosnak lehetősége van a már feltöltött 20 kódjáért cserébe egy következő hónap garantált ajándékából választani. A Játékos a garantált havi ajándékát az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, de legfeljebb a tárgyhavi ajándékkészlet erejéig igényelheti, legfeljebb azonban január :00 óráig. Az aktuális havi ajándék igénylésére rendelkezésre álló napokon naponta maximum 100 (száz) darab ajándék lehívására van lehetőség - minden nap 12 óra 00 perc 00 másodperctől a következő nap 11 óra 59 perc 59 másodpercig - mindaddig, amíg az I. Melléklet szerint az aktuális havi ajándékkészlet mennyisége rendelkezésre áll A 20 db, garantált ajándékra már beváltott kód újabb garantált ajándék beváltására nem használható fel, ugyanakkor a december 31-ig feltöltött és legkésőbb január 12-ig 8 ajándékra beváltott kódokért a kedvezménykuponok - legkésőbb január :00 óráig - még igényelhetők és legfeljebb január 31-ig beválthatók a kupont kibocsátó partnereknél. VI. Kedvezménykuponok letöltése 1. A kedvezménykupon igénylésének feltétele: legalább egy (1) db promóciós csomagolással ellátott, III/2. pont szerinti Danone Activia joghurt megvásárlása, a Játékos személyes adatainak online regisztrációja a promóciós weboldalon ( valamint a pohár belsejében láthatóvá váló, I. pont szerinti egyedi kód feltöltése a Játékszabályzat II/2. pontjában kódfeltöltésre megjelölt időtartam alatt. 2. Az egyedi kódot a Játék időtartama alatt feltöltő Játékos garantált kedvezményként 4 különböző kategóriába (egészséges étkezés, wellness-fitness, szépség, lelki feltöltődés) tartozó kedvezménykupon mint Ajánlat között válogathat és letöltéssel választhat egyet, 5 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

5 mely a promóciós weboldalon meghatározott mértékű kedvezményt nyújt számára; így pl. 1 fizetett szépségkezelés / wellness szolgáltatás megvásárlása esetén 1 térítésmentes szolgáltatásra szól, tetszőleges napon, Ajánlattól függően, szabad kapacitás alapján, a weboldalon felsorolt városokban, a listában szereplő szolgáltatók valamelyikénél. A fizetett és a mellé járó térítésmentes szolgáltatás kizárólag ugyanazon kiválasztott helyszínen és szolgáltatásra érvényesíthető. 3. A kiválasztott szolgáltatásra vonatkozó kedvezményigényt a promóciós weboldalon a kedvezmények leírásánál feltüntetett időpontig kell eljuttatni az online felületen történő igénylési űrlap kitöltésével. Kizárólag az online felületen feltüntetett, illetve legkésőbb 2014.január 12-ig beérkezett igényeket áll módunkban elfogadni, az online foglalási rendszer ezt követően nem áll rendelkezésre, programválasztási igényeket nem fogad. 4. A kedvezményre feljogosító kupon (továbbiakban: kupon) a rajta feltüntetett időtartam alatt, de legkésőbb január 31-ig használható fel. A szolgáltatások kiválasztásánál kérjük, vedd figyelembe az egyes helyszínek szezonalitását, egyedi részvételi szabályzatát és a letölthető kuponok érvényességi feltételeit, valamint egyedi beváltási határidejét. 5. Az Ajánlat tényleges igénybevételének feltétele az online regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltése. A kedvezményszolgáltatás kiválasztását követően, ki kell nyomtatnod a kupont, melynek a helyszínen való felmutatásával és átadásával és az első szolgáltatás helyszínen történő megfizetésével válsz jogosulttá a második szolgáltatás térítésmentes igénybevételére (ú.n. 1+1 kedvezmény esetén), avagy az egyszeri kedvezmény érvényesítésére. Ennek elmulasztása esetén minden szolgáltatást önköltségen kell megtérítened. 6. Minden kedvezményes szolgáltatás kiválasztása a rendelkezésre álló szabad kapacitás függvénye, melyet a partnerek beérkezési sorrendben kezelnek. Az Ajánlat igénybevételére jogosító kupont - a szükséges információkkal együtt - az online regisztrációt és az Ajánlat kiválasztását (kupon véglegesítését) követően tudod a weboldalról kinyomtatni. 7. Az igénybevétel előtt egyénileg kell egyeztetned a szolgáltató helyszínnel, erről a szolgáltatás igénylése során az online felületen kapsz információt. 8. A kedvezménykupon beváltásáért kizárólag a szolgáltató helyszín felel. 9. A promóciós kedvezményajánlat a szolgáltató helyszínek részéről nem összevonható semmilyen más kedvezménnyel, akcióval. 10. Az Ajánlat igénybevételével kapcsolatos kérdések esetén, keresd ügyfélszolgálatunkat a Játék teljes időtartama alatt, éjjel-nappal a telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@activiakupon.hu címen. 11. Előre nem látható, a Szervezőnek, illetve a Rewartnak fel nem róható okok miatt az akcióban résztvevő szolgáltató helyszínek esetlegesen változhatnak. Erről az Ajánlat kiválasztása során értesítünk, valamint a promóció hivatalos honlapján, a Program lehetőségek menüpont alatt tájékozódhatsz a mindenkori Ajánlatokról!

6 12. Ellopott, elveszett kuponokat, nem tudunk pótolni. Minden kinyomtatott kupon egyedi sorszámmal ellátott és egy alkalommal használható fel a teljes áru szolgáltatás mellé egy alkalommal járó kedvezményes szolgáltatás igénybevételére, vagy egyéb kedvezménykupon kiválasztása esetén szintén csak egy alkalommal lehet a kedvezmény meghatározott mértékét érvényesíteni. Egy kupon csak egy szolgáltatásra váltható be, egy szolgáltatásra nézve csak egyszer érvényesíthető a kuponkedvezmény. 13. Az Ajánlat másra át nem ruházható, nem értékesíthető, az akciós kedvezmény készpénzre nem váltható, és más ajánlattal nem összevonható. 14. Az Ajánlaton felül igénybe vett minden egyéb extra szolgáltatás költsége a helyszínen fizetendő. 15. A kupon véglegesítése után az Ajánlat megváltoztatására, új kupon kiállítására nincs lehetőség. 16. Az online felületen található minden információ (pl. Útmutató az ajándék igénybevételéhez) a jelen Játékszabályzat részét képezi. 17. A Szervező, illetve a Rewart fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (az Ajánlatra nem jogosult) személy által beküldött kedvezményigényt. Az Ajánlatra csak az a Játékos jogosult, aki a Játékba a jelen Játékszabályzat rendelkezései szerint regisztrál és érvényes, I. pont szerinti kódot tölt fel. 18. A Szervező, valamint a Rewart nem felelősek a kuponok helytelen felhasználásáért, és nem felelősek a helyszínek látogatásának következtében kialakuló esetleges betegségekért vagy balesetekért, valamint a minőséggel és elérhetőséggel kapcsolatos elégedetlenségekért. 19. A Szervező, valamint a Rewart nem vállalnak felelősséget a helyszínek személyzetéért és vezetőségéért, valamint az általuk kibocsátott információkért, sem panaszt, sem követelést nem fogadnak el a helyszínekkel kapcsolatos elégedetlenség vagy vita esetén. Nem vállalnak továbbá felelősséget a személyes veszteségekért, beleértve, de nem kizárólagosan, az anyagi veszteséget, amely saját, vagy a valamely más látogató, avagy a szolgáltató helyszín hibájából következett be. Bármilyen felmerülő probléma esetén kérjük, hívd non-stop hívható ügyfélszolgálatunkat ( )! 20. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előre nem látható okok miatt bármely Ajánlatot megváltoztasson vagy visszavonjon. Ebben az esetben azonban azt egy ugyanakkora vagy nagyobb értékű Ajánlattal helyettesíti. 21. A Szervező, illetve a Rewart nem vállal felelősséget az internetkapcsolat hibájából adódó technikai problémákért. 22. A kuponok beváltási határidejének lejárta után (2014. január 31.) reklamációt nem tudunk elfogadni. 23. A jelen Hivatalos Játékszabályzat hozzáférhető a weboldalon és a helyi tarifával, a promóció ideje alatt éjjel-nappal hívható Rewart Kft. promóciós

7 ügyfélszolgálatán; a telefonszámon vagy a Danone Kft. hivatalos Infoline vonalán, a telefonszámon. 24. A részvételi feltételekre a magyar jogszabályok irányadók; bármilyen esetlegesen felmerülő vita eldöntésére a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok jogosultak. Budapest, December 31. Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Frissítése 9 A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) az Activia Kupon Promóció Játékszabályzat (a továbbiakban: Játékszabályzat) 3. oldal utolsó előtti bekezdésében rögzítettek gyakorlásával, a hivatkozott Játékszabályzat I. számú mellékletének a július hónapra hatályos havi garantált ajándékra vonatkozó szabályait az alábbiak szerint frissíti. A július havi ajándékok tárgya: 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig. A fent ismertetett július havi ajándékok eltérően a Promóció során eddig folytatott gyakorlattal július 1-től július 15-ig lesznek elérhetők, azaz igényelhetők és beválthatók, így a Játékszabályzat havi ajándékokra vonatkozó előírásai szerinti igénylés és beváltás ezen előrehozott időtartam alatt gyakorolható. A jelen Frissítésben leírtak kizárólag július hónapra vonatkoznak, a további hónapokra, eltérő intézkedésünk hiányában, a Játékszabályzat és Melléklete rendelkezései irányadók. A jelen Frissítésben megjelenített változtatásokat folyamatosan kommunikáljuk a rendelkezésre álló reklámfelületeken; mindezek mellett kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a Promóció havi garantált ajándék igénylését és beváltását a fentiekben leírtak szerint teljesítsék, ugyanis a határidőn kívüli igényléseket a Danone Kft nek nem áll módjában teljesíteni. Budapest, június A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

8 I. számú melléklet I.1. Havi garantált ajándék február Perla Itália palacsintasütő, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő Játékosnak. Az ajándék jellemzői: PFOA mentes, 25 cm-es alumínium palacsintasütő kerámiával erősített bevonattal. Átvétel: Minden havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül február 18. és március 31. között. I.2. Havi ajándék március Pocak báb, összesen 3000 db az első 3000, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az ajándék jellemzői: a bábu zöld színű, kézre húzható, kb. 30 cm, mozgatható szájú. Átvétel: Minden március havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül március 18. és április 30. között. I.3. Havi ajándék április Tchibo tojás- és palacsintasütő forma, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az április havi ajándék igénylése április 15-től lehetséges. Az ajándék jellemzői: szilikonból készült, hőálló fogantyúval ellátott vidám sütőformák, amik tükörtojás és palacsinta sütésére egyaránt alkalmasak. Ajándékcsomagonként 4 db (virágospillangós és virágos-szíves szett). Átvétel - Kiszállítás Minden április havi garantált ajándékot igénylő budapesti lakcímmel regisztrált Játékos ajándéka leszállításra kerül a budapesti Arena Plaza Tchibo áruházába, ahol azt személyesen átvehetik május 1-től május 31-ig. A vidéki nyertesek nyereménye futárszolgálattal kiszállításra kerülnek május 1-től május 31-ig.

9 I.4. Havi garantált ajándék május 1500 db körömlakk ajándékcsomag, melynek tartalma: 2 db Sally Hansen körömlakk, az alábbi körömlakkokkal (2 szín): 550-es kódú, All fired up elnevezésű körömlak 160-as kódú, Shell we dance elnevezésű körömlakk. A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 csomag, egy csomag két darab körömlakkot tartalmaz. Minden nap maximum 100 db ajándékcsomagra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os ajándékcsomag-készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy csomag igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden május havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül június 15-től július 15-ig. I.5. Havi garantált ajándék június 1500 db Hawaiian Tropic 30 faktoros Protective Sun Lotion naptej A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab. Minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden június havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül július 1-től július 31-ig. I.6. Havi garantált ajándék július 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát a regisztrált cím megadásával és személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig.

10 II. számú melléklet: január - február - március április május - június hónapban partnereink részére marketing célú adattovábbítás nem történik. Július hónapban marketing célú adattovábbítás történik az Aquaréna Kft. (2146 Mogyoród, Vízipark út 1.) részére.

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot

Részletesebben

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot

Részletesebben

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya Az időközbeni változtatásokkal egységes szerkezetbe foglalt, 2013. december 01-től

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Kérjük, olvassa el figyelmesen az MGroup International kft. által meghirdetett MasterCard Youtuber Showroom játék (a továbbiakban: a

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Sensodyne promóció Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1. A Sensodyne promóció nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a GlaxoSmithKline- Consumer Kft. (1124 Budapest,

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA BONBONETTI CHOCO Kft. Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A Bonbonetti szaloncukor promóció szervezője a BONBONETTI CHOCO Kft. (székhely: 1097

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Sensation elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

Sensation elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei Sensation elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei I. A promóció rövid leírása Nyerjen belépőt a Sensation The Legacy paryra A Philips TV és az Extreme Digital most elrepíti Önt Amszterdamba

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Részvételi- és Játékszabályzat

Részvételi- és Játékszabályzat Részvételi- és Játékszabályzat 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A nyereményjáték szervezője a Henkel Magyarország Termelési és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság a továbbiakban: Henkel Magyarország Kft.,

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A HORVÁTH ROZI PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

A HORVÁTH ROZI PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A HORVÁTH ROZI PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Az www.horvathrozi.hu oldal (továbbiakban: Program) használatával tudomásul veszi, hogy elolvasta, megértette és elfogadta jelen feltételeket. Javasoljuk,

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n

Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n 1. A játék szervezője szervező: Book24 Zrt. (a továbbiakban: Szervező) székhelye: 1021 Budapest, Versec sor 9. cégjegyzékszáma: 01-10-048181

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

Az ACTIMEL Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! PROMÓCIÓS NYEREMÉNYJÁTÉK hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Az ACTIMEL Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! PROMÓCIÓS NYEREMÉNYJÁTÉK hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. Szervező és Lebonyolító Az ACTIMEL Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! PROMÓCIÓS NYEREMÉNYJÁTÉK hivatalos részvételi- és játékszabályzata Az Actimel Nyerj egy MINI COOPER-t hétvégére! vásárláshoz kötött

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA I. SZERVEZŐ (1) OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., cégjegyzékszám: 01-10- 041585) (továbbiakban: Szervező), promóciót szervez a Junior számlacsomagra vonatkozóan új számla és kártyaszerződést

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.)

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) 1) 1.1. Az Új Nissan Pulsar és Note Nissan Nyílt Napok promóciós játék (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai A SPAR nyereményjáték véget ért! A kisebb nyeremények 500 HUF-os Spar vásárlási utalvány és a termék nyeremények még 2014. Április 6-ig beválthatóak a Spar és Interspar áruházakban! A fődíj nyeremények

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek Részvételi feltételek A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-040628, továbbiakban, mint Szervező

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi.

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi. Részvételi feltételek MaxxCreation Fotózz és nyerj applikáció A nyereményjáték szervezője a Modell és Hobby Kft. (Székhelye: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10; Központi ügyintézés: 1033 Budapest, Szőlőkert

Részletesebben

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Év végi ajándéközön! elnevezésű nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője az EDF DÉMÁSZ Zrt. (székhely:

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen az Festival Travel International Kft., a Meex oldal, Meex Lounge Debrecen, MEEX Lounge Szeged Facebook

Részletesebben

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata 1. A Nextent Informatika Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47 49. adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH 83388 /2015, továbbiakban: Szervező

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata Érvényes 2016. június 14-től. 1. A játék szervezője A játék szervezője

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. július 1-je és július 31-e között szervezett Nyerjen Ízek és Érzések magazin egyéves előfizetést nyereményjáték feltételei.

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat 1. A nyereményjáték szervezője, lebonyolítója, adatkezelője, adatfeldolgozója A Nálunk hét nap a gyereknap! nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek promóciót (a továbbiakban: Játék vagy Promóció) Szervezőként a Bubbles International Zrt. (9027

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték ) Szervezője és adatkezelője a Procter & Gamble

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat

Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat 1. Az akció szervezője Gyermelyi Zrt. székhely: 2821 Gyermely, Bajnai u. 1 cégjegyzékszám: 1991. 11 10 001362 adószám: 10467024 4 11 a továbbiakban

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 A Nyerjen a Lenorral Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték ) Szervezője és adatkezelője a Procter & Gamble

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2016. szeptember 12-e és szeptember 18-a között szervezett Benyák Zoltán: A nagy illúzió nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék leírása 1.1. A Pécsi Direkt Kft. (székhely: 1075 Budapest, Károly krt. 3/C, adószám: 11009498-2-44, cégjegyzékszám:

Részletesebben

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték 1. A Játék szervezője A Karácsonyi nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Axel Springer- Budapest

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. AYCM Facebook Játék - Karácsonyfa Szépségverseny. ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező)

JÁTÉKSZABÁLYZAT. AYCM Facebook Játék - Karácsonyfa Szépségverseny. ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező) 1. A nyereményjáték szervezője ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező) 2. A nyereményjátékban résztvevő személyek A nyereményjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó

Részletesebben

Hatályba lépés: június 11.

Hatályba lépés: június 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata Panda abc 2016. novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata A Panda Express Kft. (székhely: H-6500 Baja, Török utca 26., cg.: 03-09-129517) a továbbiakban Szervező ) "Panda abc 2016. novemberi

Részletesebben

Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT

Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT I.1 Szervező, lebonyolító Szervező: Skybaby SD Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2400 Dunaújváros, Balogh Ádám utca 16-18.

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben