Előszó. A visszáru csomag összekészítése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Előszó. A visszáru csomag összekészítése"

Átírás

1 Előszó 1 Ismét megköszönjük, hgy a MagfitPRO-t választtta. Sajnálattal értesültünk róla, hgy Ön azn kevesek közé tartzik, akiknél termékünk nem hzta meg a várt eredményt. Kérjük, mielőtt elindítja a garancia érvényesítési flyamatt, lvassa el részletesen a hnlapunkn található ÁSZF-et, GYIK szekciónkat, és biznysdn meg arról, hgy megfelelően használta a lábujjgyűrűket! Véleménye fnts számunkra. A garancia érvényesítés fnts része a részletes beszámló. A jövőben ennek tudatában igyekszünk majd javítani szlgáltatásainkat és tvábbfejleszteni termékünket. Nyilatkzatával Ön is hzzájárul srstársai sikeréhez. Mindaználtal a 100% Pénzvisszafizetési Garancia érvényesítéséhez maradéktalanul ki kell töltenie a Garancia Érvényesítő Nyilatkzatt. A visszáru csmag összekészítése Csmaglja össze a következőket:* A kinymtattt számlamáslatt. A kézhez vett csmag(k) fuvarlevelét. Ezt a dkumentumt útmutató szerint kitöltve. A megvásárlt termékeket, függetlenül azk állaptától. A használat srán keletkezett egyéb dkumentációt, például fényképek, stb. A csmag címzése:** Feladó: Példa Vásárló Budapest Hsszú utca Címzett: Get-It-Nw Trade Kft. Debrecen Igló utca *Hiánys tartalmú csmag esetén a garancia igény elutasítható. **A nem megfelelően címzett csmagkat a szállítmányzó nem tudja kézbesíteni. Az ebből fakadó késedelemért és költségekért felelősséget vállalni nem áll módunkban.

2 Gyakran ismételt kérdések 2 Miért nem érkezett rendelésmegerősítés? Rendelési felületünk jelezte, hgy a citrmail által üzemeltetett címekkel technikai prbléma van. Ilyen a vipmail, indamail és még néhány tvábbi kiszlgáló. Ezekre sajns nem minden esetben érkeznek meg leveleink. Pótlásukat kérheti ügyfélszlgálatunktól, aznban ekkr ezek érkezési dátuma nem használható a kitöltési útmutató szerint. A beígért ajándék miért nem vlt a csmagban? A csmaghz járó ajándékk elektrnikus könyvek, melyeket a rendszerünk autmatikusan elküld a megadtt címre a rendelés pillanatában. Sajns a rendelésmegerősítéshez hasnlóan, ezeket sem minden pstafiók fgadja. Számla miért nem vlt a csmagban? A termékről szabálys elektrnikus számla készül. Ez azt jelenti, hgy ezt sem a futár által kiszállíttt csmagban kell keresnie, hanem az fiókjában. Ha nem kapta meg, az kizárólag akkr lehetséges, ha a rendelésben megadtt címet elgépelte. Nincs nymtatóm. Mit tegyek? Sajns a gép nem tudja feldlgzni más frmában a nyilatkzatt, ezért azt mindenképpen ki kell nymtatnia. Erre lehetőség van bármely internet kávézóban vagy fénymásló szaküzletben. Elegendő a nyilatkzati részt kinymtatni? A dkumentum feldlgzása autmata rendszer segítségével történik. Ezért a teljes dkumentumt eredeti méretben kell kinymtatnia, melyen aláírásával igazlja, hgy a szükséges tájékztatást is megkapta. Mit tegyek, ha egy kérdést nem tudk megválaszlni? Az adatbevitelért felelős munkatársaknak a legtöbb esetben nincs hzzáférése a rendeléseket és szállításkat tartalmazó adatbázishz, ezért ők nem tudják kiegészíteni a nyilatkzatt Ön helyett. Kérjük, hgy semmiképp ne hagyja ki a kérdés megválaszlását, inkább vegye igénybe ügyfélszlgálatunk segítségét! Hgyan történik a visszafizetés? A visszafizetés kizárólag banki utalással lehetséges. Ha nincs saját bankszámlája, akkr egy hzzátartzójáét kell megadnia a nymtatványn. Ekkr az utalásnál megjelölésre kerül, hgy az összeg nem a számlatulajdnst, hanem Önt illeti. Hnnan tudm, hgy a csmag megérkezett? A visszáru csmag feldlgzása srán Önnek autmatikus üzenet jelzi, hgy csmagja megérkezett és feldlgzásra került. Az üzenet melléklete tartalmaz egy jegyzőkönyvet a csmag tartalmáról, valamint egy határzatt. Mennyi idő, hgy visszakapjam a pénzem? A csmag érkezését követő 30 napn belül feldlgzásra kerül annak tartalma. Ha minden rendben van, az erről szóló határzat kiállítását követően 30 napn belül kell megtörténnie az átutalásnak.

3 Kitöltési útmutató a nyilatkzathz 3 Mivel a nyilatkzat feldlgzása gépileg történik, kizárólag a megfelelően nymtattt és kitöltött, hiánytalan dkumentumkat tudjuk elfgadni. A nyilatkzat minden kérdését kötelező megválaszlnia. A nyilatkzatt kézzel kell kitöltenie. A nyilatkzatt kék tllal kell kitöltenie. A nyilatkzatt nymtattt nagybetűkkel kell kitöltenie. Egy cellába egy karakter kerülhet. A nymtatványn javítani tils. Rntás esetén újra kell nymtatni a nymtatvány adtt ldalát, és azt helyesen kitölteni. A kitöltési útmutató és a nyilatkzat minden ldalának alját a jelzett helyen dátummal és szignóval kell ellátnia. A nyilatkzatt annak végén kelteznie kell, valamint alá kell írnia. A lapkat ne hajtsa össze, és gndskdjn arról, hgy azk szállítás közben se gyűrődhessenek össze! Példák kitöltésre: Szöveg írása: P É L D A V Á S Á R L Ó Kiválasztás: X Számk írása: 990 Adtt kérdéshez tartzó kitöltési iránymutató és gyakran ismételt kérdések: 1) Azt a nevet kell megadnia, melyet a megrendelésben megadtt. 2) Azt a telefnszámt kell megadnia, melyen jelenleg elérhető. 3) A rendelés dátuma azns a tőlünk kaptt rendelés visszaigazló dátumával.

4 4) A rendelésaznsító a számla bal fölső sarkában található. 4 5) A megrendelt csmag típusa a számlán megnevezésre került. 6) A számla száma a számla jbb felső sarkában látható.

5 7) A fuvarlevélszám a szállítási csmaglásra ragaszttt vnalkóds fuvarlevélen, a vnalkód alatt látható. Ennél a kérdésnél az első kézhezvett csmag fuvarlevélszámát kell megadnia. 5 8) Itt az Ön hivatals lakcímét kell megadnia. 9) A rendelésben kért szállítási címet kell megadnia. 10) A számlán feltüntetett fizetési módt kell megadnia.

6 6 11) A számlán feltüntetett bruttó árat kell megadnia. 12) Amennyiben a számlán szerepel szállítási költség, annak bruttó árát kell megadnia. 13) A helyes számt az alábbi táblázatból lvashatja ki. Rendelt csmag Basic Basic+Basic vagy Extra Extra+Basic vagy Supreme Extra+Extra vagy Supreme+Basic Hány ilyet Válasz rendelt? ) Több választ is megjelölhet. 15) Csak egy válasz jelölhető meg. 16) Csak egy válasz jelölhető meg. 17) Csak egy válasz jelölhető meg.

7 18) Csak egy válasz jelölhető meg. 7 19) Csak egy válasz jelölhető meg. 20) Csak egy válasz jelölhető meg. Nemleges válasz esetén kötelező megindklnia. Például: Nem, mert: NEM TUDTAM, HOGY PÁROSSÁVAL VANNAK-E DOBOZOLVA. 21) Több válasz is megjelölhető. 22) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy hl. Például: CARDIOLOGICA HUNGARIKA ORVOSI SZAKLAP 23) Csak egy válasz jelölhető meg. 24) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy miről. Például: GYERMEK HASZNÁLHATJA-E. 25) Csak egy válasz jelölhető meg. 26) Csak egy válasz jelölhető meg. Nemleges válasz esetén kötelező megindklnia. Például: Nem. Fnts lett vlna, de azt sehl nem tudtam meg, hgy BEFOLYÁSOLJA-E A MENSTRUÁCIÓS CIKLUSOMAT. 27) Csak egy válasz jelölhető meg. 28) Csak egy válasz jelölhető meg. 29) Írja le véleményét néhány gndlatban. Például: AZT, HOGY AZ AJÁNDÉKOK NEM KÖZNAPI ÉRTELEMBEN VETT KÖNYVEK. 30) Csak egy válasz jelölhető meg. 31) Csak egy válasz jelölhető meg. 32) Csak egy válasz jelölhető meg. 33) Több válasz is megjelölhető. 34) Meg kell jelölnie, hgy a megvásárlt gyűrűk közül hány párat használt el Ön személy szerint. És ha vlt lyan, amit más használt el, akkr az az illető mennyit használt el. Ha kizárólag Ön használta a gyűrűket, akkr ez utóbbiba írjn nullát. 35) Meg kell adnia, hgy Ön hány éves. 36) Csak egy válasz jelölhető meg. 37) Csak egy válasz jelölhető meg.

8 38) Csak egy válasz jelölhető meg. 8 39) Csak egy válasz jelölhető meg. 40) Csak egy válasz jelölhető meg. 41) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy mi. Például: EKCÉMA. 42) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy mit. Például: ALTATÓT. 43) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy mit. Például: ALMAECET. 44) Közvetlenül a használat megkezdése előtt mért súlyát kell megadnia. 45) A 44) szerinti súlyából számíttt BMI indexét kell megadnia. A testtömegindex kiszámításának képlete: BMI=testsúly(kg)/magasság2(m2). Vagyis, ha Ön mndjuk 167 cm magas, az méterben kifejezve 1,67. Mst számítsa ki a testmagaságának négyzetét (1,67 X 1,67 = 2,79). Ezután ssza el a testsúlyát ezzel az értékkel. Pl. 60 (kg): 2,79 = 21,5 BMI. 46) Csak egy válasz jelölhető meg. 47) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy mi. Például: FOGAMZÁSGÁTLÓ SZEDÉSE. 48) Csak egy válasz jelölhető meg. 49) Amennyiben nem bizts a csmag átvételének dátumát illetően, az alábbi módn ellenőrizheti azt. A webldaln kattintsn a Csmagkövetés gyrskeresésre.

9 A kereső megfelelő mezőjébe írja be a 7) szerinti fuvarlevélszámt. 9 Kattintsn az OK gmbra. A csmagtörténet megmutatja Önnek, hgy mikr került kézbesítésre a csmagja. 50) Jelölje be, hgy a megvásárlt dbzk közül hány került elhasználásra. 51) Több válasz is megjelölhető. Jelöljön be minden lyat, amit a használat közben tapasztalt. 52) Csak egy válasz jelölhető meg. Az 52/a), 52/b) és 52/c) csak igen válasz esetén kitöltendő. 52/a) az ben, vagy telefnn keresztül történt csere igény bejelentésének dátuma. 52/b) megállapításáhz a cserecsmag fuvarlevélszámát állapítsa meg a 7) szerint, majd ellenőrizze a 49) szerint a dátumt. 52/c) Csak egy válasz jelölhető meg. 53) Az Ön által használt gyűrűk használati idejét kell megadnia a használat első és utlsó napjának megadásával. Amennyiben az adtt srszámú gyűrűt nem használta, a dátumnak szánt rubrikákat üresen kell hagynia, és a Nem használtam. választ kell megjelölnie. 54) Csak egy válasz jelölhető meg. 55) Csak egy válasz jelölhető meg.

10 56) Csak egy válasz jelölhető meg ) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy milyet. Például: GOLFOZTAM. 58) Csak egy válasz jelölhető meg. 59) Csak egy válasz jelölhető meg. 60) Csak egy válasz jelölhető meg. A 60/a) kizárólag nemleges válasz esetén töltendő ki. 61) Csak egy válasz jelölhető meg. 62) Csak egy válasz jelölhető meg. 63) A kérdés megválaszlásáhz támpntt nyújtanak az alábbi táblázatk.

11 11

12 12

13 13

14 14

15 15

16 16

17 64) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy milyet. Például: KÖZÉRZETEM JAVULÁSÁT ) Írja le néhány mndatban, hgy milyen célt tűzött ki, aminek megvalósulását a termék használatától várta. Például: 3 HÓNAP ALATT SZERETTEM VOLNA VISSZAFOGYNI A TAVAJI NADRÁGOMBA. AKKOR 8 KILÓVAL VOLTAM KÖNNYEBB, MINT A KÚRA KEZDETÉN. 66) Csak egy válasz jelölhető meg. 67) Több válasz is megjelölhető. Az Egyéb válasz megjelölésekr kötelező azt is megadnia, hgy hgyan. Például: KRENDSZERESEN FELJEGYEZTEM A MÉRETEIMET. A 67/a) kitöltése kötelező. 68) Csak egy válasz jelölhető meg. 69) Csak egy válasz jelölhető meg. 70) Csak egy válasz jelölhető meg. 71) Írja le néhány mndatban, hgy milyen tvábbi váltzáskat észlelt. 72) Csak egy válasz jelölhető meg. Amennyiben válasza igen, néhány mndatban ismertetnie kell azt. 73) Csak egy válasz jelölhető meg. Amennyiben válasza igen, néhány mndatban ismertetnie kell azt. 74) Csak egy válasz jelölhető meg. 75) Több válasz is megjelölhető. 76) Csak egy válasz jelölhető meg. 77) Csak egy válasz jelölhető meg. 78) Csak egy válasz jelölhető meg. 79) Csak egy válasz jelölhető meg. 80) Csak egy válasz jelölhető meg. 81) Adja meg annak a bankszámlának a tulajdnsát, ahvá a megítélt összeget visszautalhatjuk. 82) Adja meg, hgy melyik bank vezeti a számlát, ahvá a megítélt összeget visszautalhatjuk. 83) Adja meg a bankszámlaszámt, ahvá a megítélt összeget visszautalhatjuk. Magyarrszágn a bankszámla száma hármszr nylc karakter. (Amennyiben csak 2x8 karakter, mint például az OTP-nél, akkr a harmadik nylc karakter csupa nulla.

18 Nyilatkzat % Pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez Rendelési adatk 1) Név: 2) Telefnszám: +36 3) Rendelés dátuma:... 4) Rendelés aznsító: # 5) Megrendelt csmag: Basic Basic+Basic Extra Extra+Basic Supreme Supreme+Basic 6) Számlaszám: E-201-7) Fuvarlevélszám: GIN 8) Lakcím: Irányítószám: Település: Utca: Házszám: Emelet: Ajtó:

19 9) Szállítási cím: Irányítószám: Település: Utca: Házszám: Emelet: Ajtó: 19 10) Fizetési mód: Utánvét PayU Átutalás 11) Termék bruttó ára: Ft 12) Szállítási díj: Ft 13) Megrendelt dbzk száma: Vásárlói élmény 14) Hl halltt a MagfitPRO-ról? Facebk Ggle Nőklapja Cafe Citrmail Patika magazin Napló Tv2 RTL klub Class Fm Ismerősökön keresztül Egyéb:

20 15) Van-e lyan ismerőse, aki már használta a MagfitPRO-t? Nincs. Igen, neki bevált. Igen, de ő sem vlt elégedett ) Tudats vásárló-e? Igen Nem 17) Rendelés előtt méréssel ellenőrizte-e a méretet? Igen Nem 18) Ellvasta-e az ÁSZF-et? Igen Nem 19) Meddig gndlkdtt a rendelésen? Aznnal megrendeltem. Aludtam rá egyet. Néhány napig. Egy hétig. Hónapkig. Fizetésig. Megvártam, hgy az ismerősöm mit tapasztal. 20) Egyértelmű vlt a termékről való tájékztatás? Igen Nem, mert: 21) Kikérte-e előzetesen valaki véleményét? Nem. Megkérdeztem lyat, aki már használta. Megbeszéltem a családmmal. Megkérdeztem a barátaimat. Megkérdeztem az rvsmat. Megkérdeztem az ügyfélszlgálati ügyintézőt.

21 22) Utána lvastt-e más fórumkn a terméknek? Ha igen, hl? Csak az Önök hnlapját láttam. Facebk-n. A gyakrikerdesek.hu-n. A tudjatk.hu-n. A hxa.hu-n. Nemzetközi fórumkn. Egyéb: 21 23) Könnyen elérhető vlt minden infrmáció, amire szüksége vlt? Igen. Minden fntsat egyszerűen megtaláltam. Nem. Csak keresgéléssel találtam meg biznys dlgkra a választ. Nem. Vlt, amit nem is találtam meg. Nem. Számmra teljesen érthetetlen vlt. 24) Kért-e plusz infrmációt valamiről az ügyfélszlgálattól? Nem. A termék működéséről. A termék hatéknyságáról. Hgy nekem javaslják-e a betegségem mellett. A méretekről. A megrendelésről. A szállításról. A használatról. A garancia érvényesítéséről. A határidőkről. Egyéb: 25) Kitöltötte-e az életmód tesztet? Igen Nem 26) Úgy érezte, hgy megfelelően tudtt tájékzódni vásárlás előtt? Igen Nem. Fnts lett vlna, de azt sehl nem tudtam meg, hgy 27) Egyszerű vlt leadni a rendelést? Igen Nem

22 28) Kért-e bárkitől segítséget a rendelés leadásáhz? Nem, egyedül is sikerült bldgulnm. Igen, egy rknm/ismerősöm jbban ért a számítógéphez. Igen, az ügyfélszlgálat segített benne ) Milyen infrmációt helyezne jbban előtérbe a termékről vagy a vásárlás flyamatáról? 30) Elégedett cégünk ügyfélkezelésével? Nem tudm. Remek. Rendben van. Vannak hiánysságai. Minősíthetetlen. 31) Vásárlna-e cégünktől más terméket a jövőben? Igen. Nem. 32) Részt vett-e a Számít a véleményed prgramban? Igen. Nem. A használó személyére vnatkzó adatk 33) Kik használták a megvásárlt gyűrűket? Én A párm Anyám/Anyósm Nagymamám Gyerekem Egy barátm Egy kllégám 34) Milyen megsztásban használták a gyűrűket? Én: párat Akivel használtam: párat 35) Kra: év

23 36) Neme: Nő Férfi 23 37) Végzettsége: Alapfkú Középfkú Felsőfkú 38) Milyen területen dlgzik? Háztartásbeli vagyk. Nehéz fizikai munkát végzek. Könnyű fizikai munkát végzek. Szellemi munkát végzek. 39) Hány gyermeke van? Nincs gyermekem Több. 40) Külföldön él? Igen Nem 41) Van-e ismert betegsége? Nincs. Allergia. Köszvény. Csntritkulás. Cukrbetegség. Gerincprblémák. Bénulás. Visszér. Trmbózis. Sprtsérülés. Érszűkület. Ízületi prblémák. Szívbetegség. Reuma. Tüdőbetegség. Alacsny vérnymás. Magas vérnymás. Keringési zavar (Strke). Fémbeültetésem van. Prtézist ültettek be. Hrmnális zavar. Vérképzőszervi betegség. Hasnyálmirigy gyulladás. Pajzsmirigy túlműködés. Pajzsmirigy alulműködés. Nőgyógyászati prblémák. Daganat, rák. Közpnti idegrendszeri betegség. Emésztőrendszeri prblémák. Bőrgyógyászati betegségek. Renyhe epekiválasztás. Autimmun betegség. Pacemakerem van. Pakrinsn kór. Depresszió. Egyéb:

24 42) A kúra alatt Milyen gyógyszereket szedett? Nem szedtem. Antibitikumt. Allergia kezelésére szlgáló szert. Fgamzásgátló tablettát. Antidepresszánst. Szteridt. Fájdalmcsillapítót. Vérhígítót. Vércukrszint csökkentőt. Vérnymás csökkentőt. Béta blkklót. Hrmn pótló gyógyszert. Gyulladásgátlót. Onklógiai gyógyszert. Vízhajtót. Kleszterincsökkentőt. Egyéb: 24 43) Szedett-e táplálék kiegészítőt? Vitamint. Étvágycsökkentőt. Étvágyjavítót. Fehérjét. Tömegnövelőt. Fgyókúrás készítményt. Teljesítményfkzót. Gyógyteát. Egyéb: 44) Kezdeti súlya: kg 45) BMI indexe:, 46) Az ezt megelőző évben: Fgytam. Tartttam a súlym. Híztam. 47) Ön szerint mi kzta a túlsúlyát? Nincs túlsúlym. Helytelen táplálkzás. Nasslás. Hrmnális zavar. Pszichés táplálkzási zavar. Genetikai hajlam. Mzgásszegény életmód. Stressz. Alváshiány. Kevés flyadékbevitel. Szülés után megmaradt. Lelassult anyagcsere. Habzslás. Abbahagytam a dhányzást. Menpauza Egyéb: 48) Járt-e már valaha mágnes-, akupunktúrás-, vagy akupresszúrás terápián? Nem. Igen, és akkr hasznsnak találtam. Igen, de akkr sem találtam jónak.

25 Felhasználási adatk 25 49) Kézhezvétel dátuma:... 50) Felhasznált dbzk száma: ) Hgyan írná le a gyűrű viselését? A viselése kényelmes vlt. A gyűrű nymtt. A gyűrű flytn elfrdult, elcsúsztt. A gyűrű feltörte a lábujjam. A gyűrű szríttt. A gyűrű használat közben megnyúlt. 52) Igénybe vette-e a Háztól-Házig Cseregaranciát? Igen Nem 52/a) Mikr kérte a cserét?... 52/b) Mikr történt a csere?... 52/c) Hány dbzt cseréltetett ki? ) A gyűrűket mettől meddig használta? 1. pár.. -tól.. -ig Nem használtam. 2. pár.. -tól.. -ig Nem használtam. 3. pár.. -tól.. -ig Nem használtam. 4. pár.. -tól.. -ig Nem használtam.

26 54) Napnta hány órát használta? ) Milyen napszakban használta? Napközben Éjszaka 56) Milyen tevékenységet végzett a használat közben? Többségében feküdtem. Túlnymórészt ültem. Legtöbbször álltam. 57) Milyen testmzgást végzett a kúra alatt? Nem végeztem testmzgást. Házimunkát végeztem. Kertészkedtem. Fizikai munkát végzek. Edzőterembe jártam. Futttam. Kerékpárztam. Úsztam. Teniszeztem. Fitnesz edzésekre jártam. Jógáztam. Skat gyalgltam. Túráztam. Aerbikztam. Egyéb: 58) Milyen rendszerességgel végzett testmzgást? Nem sprtltam. Havnta. Kéthetente. Hetente egyszer. Hetente kétszer. Hetente hármszr. Hetente négyszer. Hetente ötször. Hetente hatszr. Napnta. Napnta többször. Rendszertelenül. 59) Mennyi időt sprtlt alkalmanként? Semennyit. 20 percet. 45 percet. 1 órát. Másfél órát. 2 órát. 3 órát. Többet.

27 60) Betarttta-e az ajándékba kaptt étrend javaslatkat? Igen Nem 27 60/a) Ha nem tarttta be, miért nem? Orvsk által előírt diétámmal nem vlt összeegyeztethető. Nem szerettem vlna váltztatni az étkezési szkásaimn. Másik diétát választttam. 61) Méregtelenített-e a kúra alatt? Igen Nem 62) Mennyi flyadékt fgyaszttt a kúra alatt? 3-4 phárral 1 litert 1,2 litert 1,5 litert 1,8 litert 2 litert 2,2 litert Többet. 63) Mennyi vlt a napi átlags kalória bevitele a kúra alatt? cal Tapasztalat 64) Milyen jellegű eredményt szeretett vlna elérni? Fgyást. Hátfájás csillapítását. Ízületi fájdalmak csökkenését. Könnyebb mzgást. Keringési prblémáim javulását. Energetizálódást. Cukrbetegségem javulását. Nőgyógyászati panaszaim enyhülését. Vérnymásm javulását. Egyéb: 65) Milyen célt tűzött ki?

28 66) Mi teljesült a kitűzött célból? Minden. Majdnem minden. Kevesebb, mint vártam. Alig valami. Semmi ) Dkumentálta-e valamilyen módn a használati tapasztalatkat? Nem. Fgyásnaplót vezettem. Orvsi állaptfelmérést csináltattam előtte és utána. Fényképeket, videót készítettem. Egyéb: 67/a) Fgyásnaplóját vezesse fel ide! Nap Kalória bevitel Testsúly Nap Kalória bevitel Testsúly Nap Kalória bevitel Testsúly ) Tapasztalt-e váltzást a flyadékbeviteli igényében? Nem. Kevésbé vltam szmjas. Szmjasabb vltam.

29 69) Tapasztalt-e váltzást az ételbeviteli igényében? Csökkent az étvágyam. Nem váltztt az étvágyam. Nőtt az étvágyam ) Váltztt-e a napi kalóriabevitele a kúra hatására? Igen, mert csökkent az étvágyam. Igen, mert tudatsan diétáztam. Nem váltztak az étkezési szkásaim. Többet ettem. 71) Milyen egyéb váltzást érzékelt a használat srán? 72) Tapasztalt-e mellékhatást? Nem. Igen, mégpedig: 73) Akadt-e prblémája a használat srán, vagy a használatból adódóan? Nem. Igen, mégpedig:

30 74) Ha vlt prblémája, megkereste-e vele az ügyfélszlgálatt? Igen. Nem. Nem vlt prblémám. Nem tudtam, hgy van ügyfélszlgálat ) Milyen frmában kereste fel az ügyfélszlgálatt? Sehgy. Telefnn. ben. Pstai útn. 76) Tudtt-e segíteni az ügyfélszlgálat? Igen. Nem. Nem tudm. Garanciaérvényesítési adatk 77) Megtarttta-e a gyűrűk csmaglását? Igen. Nem. 78) Hány pár használt gyűrűt küld vissza? ) Hány pár bntatlan gyűrűt küld vissza?

31 80) Számlamáslatt csatl-e? Igen Nem, mert nem tartttam meg. Nem, mert nem tudm kinymtatni. Nem, mert szerintem nem kaptam ) Kedvezményezett bankszámla tulajdnsa: 82) Számlavezető bank: 83) Bankszámlaszám: - - Kelt: Helység:...

Előszó. A visszáru csomag összekészítése

Előszó. A visszáru csomag összekészítése Előszó Ismét megköszönjük, hgy a MagfitPATCH-et választtta. Sajnálattal értesültünk róla, hgy Ön azn kevesek közé tartzik, akiknél termékünk nem hzta meg a várt eredményt. Kérjük, mielőtt elindítja a garancia

Részletesebben

A felhasználónak rendelkeznie kell mobiltelefonnal, amelynek telefonszámához érvényes szerződés tartozik.

A felhasználónak rendelkeznie kell mobiltelefonnal, amelynek telefonszámához érvényes szerződés tartozik. 1. SMS-Bank funkciók 1.1. Előfeltételek, javaslatk a használattal kapcslatban A felhasználónak rendelkeznie kell mbiltelefnnal, amelynek telefnszámáhz érvényes szerződés tartzik. SMS-Bank száma: 70/9000-666

Részletesebben

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30.

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. ÁSZF (Általáns Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési

Részletesebben

WEBSHOP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

WEBSHOP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WEBSHOP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Készítette: IFSz Kft. Bevezetés Tartalm Tartalm... 2 Bevezetés... 3 Az EBT Webshp felhasználói felülete... 4 Belépés, regisztráció, adatmódsítás...4 Webshps rendelések rögzítése...8

Részletesebben

BETEGELÉGEDETTSÉGI FELMÉRÉS

BETEGELÉGEDETTSÉGI FELMÉRÉS BETEGELÉGEDETTSÉGI FELMÉRÉS VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR Pilisvörösvár A kérdőív elérhető: a Vízöntő Gyógyszertárban nyitva tartási időben (2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a), n-line és nymtatható frmában a http://www.vizntgygyszertar.cm/erdekldknek/betegelegedettsegifelmeres/

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Kisbanki NetBOSS - SMS

Felhasználói kézikönyv Kisbanki NetBOSS - SMS Felhasználói kézikönyv Kisbanki NetBOSS - SMS 2004. 10. 07. Váltzás-nyilvántartó lap Kiadásk Srszáma Dátuma Állmány neve Leírása 1.00 2003.11.18. 2.00 2004.02.03. 3.00 2004. 10. 07. tknb_felhkk_s ms.dc

Részletesebben

Projektzárási használati útmutató

Projektzárási használati útmutató Prjektzárási használati útmutató Tartalmjegyzék I. Prjektzárási dkumentáció minimális tartalma:... 2 A Kifizetési kérelem és Záró Prjekt Előrehaladási Jelentés (ZPEJ) nymtattt váltzata (5. számú melléklet)...

Részletesebben

Csökkentsük együtt a csomagolási hulladék mennyiségét!

Csökkentsük együtt a csomagolási hulladék mennyiségét! Csökkentsük együtt a csmaglási hulladék mennyiségét! Gyakrta úgy gndljuk, hgy mindennapi adminisztratív feladataink srán nem beszélhetünk erős környezeti hatáskról. Valójában ezekhez a mindennapi tevékenységekhez

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PECSÉTMESTER.HU BÉLYEGZŐ WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK legutóbb módsítva: 2012. június 10. napján I. A Pecsétmester webáruház tulajdnsa, üzemeltetője Cégnév: MuntainValley Kereskedelmi és Szlgáltató

Részletesebben

Panini A150.676 V3/0211

Panini A150.676 V3/0211 Panini A150.676 V3/0211 H 1. Általáns infrmáció 184 1.1 Használati útmutatóval kapcslats infrmációk 184 1.2 A szimbólumk magyarázata 184 1.3 A gyártó felelőssége és a garancia 185 1.4 Szerzői jg védelme

Részletesebben

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR)

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) Az előnyei Európa Autmatikus Szállítási Hűségprgram () Az egy havi rendeléseket kezelő prgram Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók számára. Megkönnyíti a Nu Skin és Pharmanex termékek értékesítését, valamint

Részletesebben

Verzió 1.2 2009.11.27. CompLex Officium Felhasználói kézikönyv

Verzió 1.2 2009.11.27. CompLex Officium Felhasználói kézikönyv Verzió 1.2 2009.11.27. CmpLex Officium Felhasználói kézikönyv CmpLex Officium felhasználói kézikönyv Tartalmjegyzék 1 Bevezetés... 3 1.1 Rendszerkövetelmények... 3 1.2 Fgalmtár... 3 2 Officium lehetőségek...

Részletesebben

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani:

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani: Melléklet 1 A Csatlakzás eljárásrendje A csatlakzás érdekében a Csatlakzó adatkezelőnek az alábbi flyamat szerint kell infrmatikai rendszerének csatlakzását megvalósítani: 1. Regisztráció a https://e-egeszsegugy.gv.hu/ekapu

Részletesebben

Adatbenyújtási kézikönyv

Adatbenyújtási kézikönyv Adatbenyújtási kézikönyv 22. rész Az engedélyezési kérelem elkészítése és benyújtása Annankatu 18, P Bx 400, FI-00121 Helsinki, Finland (Finnrszág) Tel.: +358 9 686180 Fax: +358 9 68618210 echa.eurpa.eu

Részletesebben

K É R E L E M gyógyszertámogatás megállapítására

K É R E L E M gyógyszertámogatás megállapítására 2015/2 (érkezett: átvevő: ) Makói Plgármesteri Hivatal Közpnti Iktató Makói Plgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: +3662/511-800 G Makó, 20.. év..hó nap szám mell. Ügyintéző: Előszám:

Részletesebben

E napló tulajdonosa. Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

E napló tulajdonosa. Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! E napló tulajdnsa Mttóm erre az évre: Ezt kell rólam tudni Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E mail címem: 2016 ban leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc filmem:. Kedvenc színésze(i)m:.

Részletesebben

A fogyasztói tudatosság növelése. az elektronikus hírközlési piacon

A fogyasztói tudatosság növelése. az elektronikus hírközlési piacon A fgyasztói tudatsság növelése az elektrnikus hírközlési piacn A Nemzeti Hírközlési Hatóság szakmai tájékztató anyaga 2008. szeptember A fgyasztók körébe meghatárzás szerint valamennyien beletartzunk,

Részletesebben

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! Mttóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jg fenntartva! E napló tulajdnsa Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E mail címem: Ezt kell rólam tudni 2015 ben leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite One Number szolgáltatások, Webes hozzáférés

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite One Number szolgáltatások, Webes hozzáférés OmniTuch 8400 Instant Cmmunicatins Suite One Number szlgáltatásk, Webes hzzáférés Gyrs kezdési segédlet R6.0 Melyek a One Number szlgáltatásk? A One Number szlgáltatásk egyéni hívásátirányítást biztsítanak,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu Általáns Szerződési Feltételek www.bmbaajanlat.hu A jelen Általáns Szerződési Feltételek (a tvábbiakban: ÁSZF) a Katna Tibr ev. (6727 Szeged, Gerle utca 56.; a tvábbiakban: Szlgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

Mobil Banking Használati Útmutató Gyakori kérdések és válaszok a Mobil Banking szolgáltatásról

Mobil Banking Használati Útmutató Gyakori kérdések és válaszok a Mobil Banking szolgáltatásról Mbil Banking Használati Útmutató Gyakri kérdések és válaszk a Mbil Banking szlgáltatásról 2018. Március Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel üdvözöljük Önt a Raiffeisen Mbil Banking felhasználók között. Szlgáltatásunkat

Részletesebben

2017/1 átvevő: Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató

2017/1 átvevő: Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató 2017/1 átvevő: Makói Plgármesteri Hivatal Közpnti Iktató Makói Plgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: +3662/511-800 F Makó, 20.. év..hó nap szám mell. Ügyintéző: Előszám: Hatósági csprt

Részletesebben

2015/5 (érkezett: átvevő: ) Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató

2015/5 (érkezett: átvevő: ) Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató 2015/5 (érkezett: átvevő: ) Makói Plgármesteri Hivatal Közpnti Iktató Makói Plgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: +3662/511-800 D Makó, 20.. év..hó nap szám mell. Ügyintéző: Előszám:

Részletesebben

Hozzájárulás (ingatlan adatváltozás) :

Hozzájárulás (ingatlan adatváltozás) : LAKOSSÁGI JELZÁLOGKÖLCSÖN SZERZŐDÉSEK Ügyféltájékztató Flyósítás utáni flyamatk Helyrajzi szám váltzással járó hzzájárulás iránti kérelmek (ingatlanadatváltzás) Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban tájékztatást

Részletesebben

cato II. rész: Protokollok és Terápiatervek

cato II. rész: Protokollok és Terápiatervek cat Felhasználói kézikönyv II. rész: Prtkllk és Terápiatervek 2.0.3.2 verzió 2008 Cat Sftware Slutins GmbH www.cat.eu Frgalmazza: Premier G. Med Onk Kft. 1026 Budapest, Hidász u. 1 +36 1 391-4030 2008

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

GetFit applikáció Felhasználói leírás

GetFit applikáció Felhasználói leírás Felhasználói leírás Oldal: 2 / 17 Tartalmjegyzék 1 Indítás... 3 2 Regisztráció, bejelentkezés... 3 3 Első indítás beállításk... 5 4 Dashbard... 6 5 Versenyek... 7 6 Csprtk... 9 7 Napi cél... 14 8 Tréner...

Részletesebben

MeRSZ-kutatás A MeRSZ-kutatásról. A MeRSZ számokban. Az Akadémiai Kiadó 2018-ban kutatást indított a hallgatók körében azzal a

MeRSZ-kutatás A MeRSZ-kutatásról. A MeRSZ számokban. Az Akadémiai Kiadó 2018-ban kutatást indított a hallgatók körében azzal a MeRSZ-kutatás 20 A MeRSZ-kutatásról A MeRSZ számkban Heti dkumentummegnyitás 20-ban (kumulált, ezer db)* Az Akadémiai Kiadó 20-ban kutatást indíttt a hallgatók körében azzal a céllal, hgy visszajelzést

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK a Könyvtárellátó Nnprfit Kft. könyvtárellátási szlgáltatásainak igénybevételéhez Hatálys: 2018. szeptember 28. napjától Webáruház/hnlap: a https://knyvtar.kell.hu/ címen,

Részletesebben

Tisztelt Foglalkoztatási-pont Vezető!

Tisztelt Foglalkoztatási-pont Vezető! Tisztelt Fglalkztatási-pnt Vezető! A Magyar Refrmátus Szeretetszlgálat a Krmány által meghirdetett közfglalkztatási prgram keretében megvalósuló közfglalkztatásban részt vevő együttműködő partnerét ezútn

Részletesebben

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! 2013 Mttóm erre az évre: E napló tulajdnsa Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E-mail címem: Ezt kell rólam tudni 2013-ban leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc filmem:. Kedvenc színésze(i)m:.

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT) április 5. I. TÁRSASÁGUNK PANASZKEZELÉSI RENDJE

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT) április 5. I. TÁRSASÁGUNK PANASZKEZELÉSI RENDJE PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT) 2019. április 5. Az O.F.SZ. Országs Fizetési Szlgáltató Zrt. (a tvábbiakban: Társaság) törekvése, hgy termékeivel, szlgáltatásaival és ügyfélkiszlgálásával

Részletesebben

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Természetes személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Természetes személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Természetes személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján 1 Jelen kérdőív a befektetési vállalkzáskról és az árutőzsdei szlgáltatókról, valamint az általuk

Részletesebben

K É R E L E M rendkívüli települési támogatás megállapítására

K É R E L E M rendkívüli települési támogatás megállapítására 2015/3 (érkezett: átvevő: ) Makói Plgármesteri Hivatal Közpnti Iktató Makói Plgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: +3662/511-800 R Makó, 20.. év..hó nap szám mell. Ügyintéző: Előszám:

Részletesebben

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a Be Smart Klub webldalait ( Webldalak

Részletesebben

2017/1 átvevő: Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató

2017/1 átvevő: Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató 2017/1 átvevő: Makói Plgármesteri Hivatal Közpnti Iktató Makói Plgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: +3662/511-800 L Makó, 20.. év..hó nap szám mell. Ügyintéző: Előszám: Hatósági csprt

Részletesebben

EURÓPA BRÓKERHÁZ ZRT. MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV EURÓPA BRÓKERHÁZ BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Megfelelési kérdőív

EURÓPA BRÓKERHÁZ ZRT. MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV EURÓPA BRÓKERHÁZ BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Megfelelési kérdőív Üzletszabályzat 6. sz. melléklete EURÓPA BRÓKERHÁZ BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Megfelelési kérdőív EURÓPA BRÓKERHÁZ ZRT. Oldal 1 Ügyfél neve: Ügyfélkód: Jelen kérdőív kifejezett

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni.

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Lehetséges hitelcélk: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Frint A kölcsönügylet alanya lehet: Adós, Adóstárs Az Igénylő hitelezhetőségének

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 2015. február 12.... 2 2014. december 3.... 7 2014. nvember 13.... 13 JELZÉSEIKET, KÉRDÉSEIKET AZ fr@nrszh.hu E-MAIL CÍMEN VÁRJUK. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs

Részletesebben

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII.

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jgi személyek és jgi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján 1 Jelen kérdőív a befektetési vállalkzáskról és az árutőzsdei

Részletesebben

Ügyféltájékoztató CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

Ügyféltájékoztató CIB Előrelépő Személyi Kölcsön Ügyféltájékztató CIB Előrelépő Személyi Kölcsön ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ H-1027 Budapest, Medve utca 4-14. H-1537 Pf. 394. SWIFT: CIBHHUHB Nyilvántartó cégbíróság: Fővársi Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Egyszerű bejelentés az e-építési naplóban - lépésről lépésre től Építtetők/meghatalmazottak részére

Egyszerű bejelentés az e-építési naplóban - lépésről lépésre től Építtetők/meghatalmazottak részére Egyszerű bejelentés az e-építési naplóban - lépésről lépésre 2017.01.01-től Építtetők/meghatalmazttak részére Frissítve: 2017. június 15. Tartalm 1. Belépés az e-építési napló alkalmazásba... 3 2. Saját

Részletesebben

ZÁRÓ VEZETŐI JELENTÉS TEVÉKENYSÉGELEMZÉS ÉS MUNKAKÖRI LEÍRÁSOK KÉSZÍTÉSE SZÁMÍTÓGÉPES ADAT- BÁZIS TÁMOGATÁSÁVAL

ZÁRÓ VEZETŐI JELENTÉS TEVÉKENYSÉGELEMZÉS ÉS MUNKAKÖRI LEÍRÁSOK KÉSZÍTÉSE SZÁMÍTÓGÉPES ADAT- BÁZIS TÁMOGATÁSÁVAL TEVÉKENYSÉGELEMZÉS ÉS MUNKAKÖRI LEÍRÁSOK KÉSZÍTÉSE SZÁMÍTÓGÉPES ADAT- BÁZIS TÁMOGATÁSÁVAL Kerekegyháza Várs Önkrmányzata részére ÁROP szervezetfejlesztési prjekt 2010. 04. 30. 2 / 34 Tartalmjegyzék 1.

Részletesebben

számlaváltási tájékoztató

számlaváltási tájékoztató K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasr 9. telefn: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu számlaváltási tájékztató Kedves Ügyfelünk! 2016 któber 29. napjával hatályba

Részletesebben

Sberbank Online Banking Gyakran Ismételt Kérdések

Sberbank Online Banking Gyakran Ismételt Kérdések Sberbank Online Banking Gyakran Ismételt Kérdések Tartalmjegyzék 1. Milyen feltételek szükségesek a szlgáltatás igénybevételéhez?... 2 2. Milyen bejelentkezési jelszót célszerű választanm saját biztnságm

Részletesebben

Tájékoztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcsolatban

Tájékoztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcsolatban Tájékztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcslatban Budapest, 2015. szeptember 21. 1 A 2015. év szeptemberében megkezdődött minősítésekkel

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! Mttóm erre az évre: E napló tulajdnsa Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E-mail címem: Ezt kell rólam tudni 2014-ben leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc filmem:. Kedvenc színésze(i)m:.

Részletesebben

MKB 1X1 FORGÓESZKÖZ HITEL IGÉNYLÉS

MKB 1X1 FORGÓESZKÖZ HITEL IGÉNYLÉS I. Igényelt hitel főbb adatai Az igénylés típusa Igényelt hitelkeret összege Első igénylés HUF Hitelkeret devizae EUR HUF-nak megfelelő EUR A fizetési kötelezettségek teljesítésére választtt nap MKB 1X1

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infkmmunikációs Szlgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csknai utca 3. Hiteles Elektrnikus Pstafiók Tárhely adminisztráció 2017. December 21. v 1.00 +36 1 459 4200 inf@nisz.hu nisz.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Milyen információkat gyűjtünk, és hogyan gyűjtjük azokat?

Milyen információkat gyűjtünk, és hogyan gyűjtjük azokat? AZ RCI ADATVÉDELMI NYILATKOZATA Az RCI Eurpe kmlyan veszi az adatvédelmi ügyeket, és szeretné, ha Ön is tisztában lenne azzal, hgy miként gyűjtünk, használunk fel és hzunk nyilvánsságra adatkat. Ez az

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára "Zöld Óvoda" cím elnyerésére

NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára Zöld Óvoda cím elnyerésére Az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium megbízásából az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támgatáskezelı Igazgatósága A pályázat célja: NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET

Részletesebben

A Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola panaszkezelési szabályzata

A Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola panaszkezelési szabályzata A Lippói Gárdnyi Géza Általáns Iskla panaszkezelési szabályzata A Lippói Gárdnyi Géza Általáns Iskla Szervezeti és Működési Szabályzatának melléklete Panaszkezelési rend a Lippói Gárdnyi Géza Általáns

Részletesebben

Nyelvtanulás tervező napló

Nyelvtanulás tervező napló Nyelvtanulás tervező napló Készítette: Szimjn Timi Orsz Nyelv Mindenkinek Minden jg fenntartva. 2017 JANUÁR 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 FEBRUÁR 1

Részletesebben

2017/1 átvevő: Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató

2017/1 átvevő: Makói Polgármesteri Hivatal Központi Iktató 2017/1 átvevő: Makói Plgármesteri Hivatal Közpnti Iktató Makói Plgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: +3662/511-800 D Makó, 20.. év..hó nap szám mell. Ügyintéző: Előszám: Hatósági csprt

Részletesebben

5. A nyerésre való pályázat menete

5. A nyerésre való pályázat menete 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "ROBOGJ A VARTA-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője, lebnylítója és adatkezelője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191

Részletesebben

Építésügyi Fizetési Portál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2.

Építésügyi Fizetési Portál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2. Építésügyi Fizetési Prtál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2. ÉTDR hatósági felhasználók képzése Készítette: Szbnya Margit 2014.10.25. ÉTDR hatósági felhasználók képzése... 1 1. Építésügyi Fizetési Prtál

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014 I. A pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet és az Apr Vilms Katlikus Főiskla

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől. U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándorné

Szentes Város Polgármesterétől. U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándorné Szentes Várs Plgármesterétől U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándrné Tárgy: Tájékztató az önkrmányzati adósságátvállalásról Mell.: 1 db nyilatkzat Szentes Várs Önkrmányzata Képviselő-testülete Szentes

Részletesebben

Belföldi behajtás/2016.

Belföldi behajtás/2016. VÉGSŐ AJÁNLATTÉTEL FELHÍVÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 1. Az ajánlatkérés célja: I. Fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS /Specifikáció/ Belföldi behajtás/2016. Nemzeti Útdíjfizetési Szlgáltató

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe és útfelújítás építési beruházás kivitelezői feladatainak ellátása AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS - módsításkkal egységes szerkezetben II.- - Huszártelep területi és társadalmi reintegrációja (ÉAOP-5.1.1/B-09-2f-2012-0002-Szciális

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Közpnti szciális infrmációs fejlesztések Irda: 1071 Budapest, Peterdy u. 15. Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 1 2014. július 17.... 2 2014. június 10.... 4 2014. május 30.... 8 2014. május 16.... 9 Jelzéseiket,

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 2014. szeptember 22.... 2 2014. július 17.... 8 2014. június 10.... 10 2014. május 30... 14 2014. május 16... 15 JELZÉSEIKET, KÉRDÉSEIKET AZ fr@nrszh.hu E-MAIL CÍMEN VÁRJUK.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen a Persil-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető TÁJÉKOZTATÓ Az pénzmsás és terrrizmus finanszírzása megelőzésével és megakadályzásával kapcslats eljárásairól Bevezető A pénzmsás lyan bűncselekmény, amelynek célja, hgy az illegális útn, avagy bűnözésből

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Rbgjn a Varta-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44.,

Részletesebben

UniCredit Mobil alkalmazás Ügyféltájékoztató

UniCredit Mobil alkalmazás Ügyféltájékoztató UniCredit Mbil alkalmazás Ügyféltájékztató Az UniCredit Bank Hungary Zrt. UniCredit Mbil alkalmazásának segítségével amennyiben az kstelefnjának, vagy tabletjének van internetkapcslata a világ bármely

Részletesebben

Dolphin Kft. Dolphin InvoicePro. Funkciók. verziószám: 4.0.265

Dolphin Kft. Dolphin InvoicePro. Funkciók. verziószám: 4.0.265 Dlphin Kft. Dlphin InvicePr Funkciók verziószám: 4.0.265 Tartalm Általáns infrmáció... 1 Terméktámgatás... 1 Értékesítés... 1 A Dlphin Kft. egyéb elérhetőségei... 1 Tvábbi szftverek... 2 Kibcsátó adatai,

Részletesebben

Szombathelyi Műszaki SZC Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnáziuma,Szakközépiskolája és Kollégiuma. Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Szombathelyi Műszaki SZC Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnáziuma,Szakközépiskolája és Kollégiuma. Tisztelt Szülő/Gondviselő! Szülőnél marad, kérjük őrizze meg, ne küldje vissza! Tisztelt Szülő/Gndviselő! Tisztelettel tájékztatm Önt, hgy az étkezési díj beszedése a 2019/20. tanévben is a szlgáltatást megelőzően, előzetes befizetéssel

Részletesebben

Megfelelési teszt jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek részére

Megfelelési teszt jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek részére e-mail: inf@randmcapital.hu www.randmcapital.hu Megfelelési teszt jgi személyek és jgi személyiséggel nem rendelkező szervezetek részére Felhívjuk Tisztelt Ügyfelünk figyelmét, hgy a Randm Capital Zrt.

Részletesebben

Tájékoztatjuk, hogy a vonatkozó MNB rendelet értelmében a napközbeni elszámolási rendszer keretében az alábbi megbízásokat kell kezelni:

Tájékoztatjuk, hogy a vonatkozó MNB rendelet értelmében a napközbeni elszámolási rendszer keretében az alábbi megbízásokat kell kezelni: Tisztelt Ügyfeleink! Tájékztatjuk, hgy a vnatkzó MNB rendelet értelmében a napközbeni elszámlási rendszer keretében az alábbi megbízáskat kell kezelni: Elektrnikus banki rendszereken vagy telefnn keresztül

Részletesebben

Szerviz előjegyzés modul

Szerviz előjegyzés modul Szerviz előjegyzés mdul 1 1. Beállításk... 3 Munkanap és műszak típus karbantartó mdul... 3 Felhasználók karbantartó mdul... 5 Divíziók karbantartó mdul... 6 Szerviz előjegyzés (munkaidő generálás) mdul...

Részletesebben

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMÁNAK MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a :

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMÁNAK MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a : A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMÁNAK MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A Könyvkiadás Kllégiuma meghíváss pályázatt hirdet, amelyre meghívja a : Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú Nnprfit Kft.-t (tvábbiakban KELLÓ).

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében Helyi és térségi vízrendezés, vízrendszerek fejlesztésének.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében Helyi és térségi vízrendezés, vízrendszerek fejlesztésének. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Észak-Magyarrszági Operatív Prgram keretében Helyi és térségi vízrendezés, vízrendszerek fejlesztésének támgatására Kódszám: ÉMOP-2007-3.2.1.-C,D A prjektek az Európai Unió támgatásával,

Részletesebben

K É R E L E M rendkívüli települési támogatás megállapítására

K É R E L E M rendkívüli települési támogatás megállapítására 2017/1 átvevő: Makói Plgármesteri Hivatal Közpnti Iktató Makói Plgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: +3662/511-800 R Makó, 20.. év..hó nap szám mell. Ügyintéző: Előszám: Hatósági csprt

Részletesebben

NYILATKOZAT. Alulírott.. nyilatkozom, hogy gyermekem étkeztetésére a 2016/2017. tanévben a kollégiumi ellátást igénybe veszem.

NYILATKOZAT. Alulírott.. nyilatkozom, hogy gyermekem étkeztetésére a 2016/2017. tanévben a kollégiumi ellátást igénybe veszem. NYILATKOZAT Alulírtt.. nyilatkzm, hgy gyermekem étkeztetésére a 2016/2017. tanévben a kllégiumi ellátást igénybe veszem. Kérjük az alábbi adatkat kitölteni: Gyermek neve: Kllégium neve: Iskla/sztálya:..

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

2. A kiszolgálási politika működésének lépései (releváns kiszolgálási elemek, teljesítménynormák, teljesítésmérés, eltérések elemzése)

2. A kiszolgálási politika működésének lépései (releváns kiszolgálási elemek, teljesítménynormák, teljesítésmérés, eltérések elemzése) 5.A) Ismertesse a kiszlgálási színvnal fgalmát! Mutassa be a kiszlgálási plitika működésének lépéseit! Melyek a kiszlgálási színvnal fő mutatói? Mutassa be a kiszlgálási színvnal mérésének jellemző mutatószámait!

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében. komplex vállalati technológia fejlesztés kis- és középvállalkozások számára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében. komplex vállalati technológia fejlesztés kis- és középvállalkozások számára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Prgram keretében kmplex vállalati technlógia fejlesztés kis- és középvállalkzásk számára Kódszám: GOP-2007-2.1.1/B Tartalm A. A TÁMOGATÁS CÉLJA, RENDELKEZÉSRE

Részletesebben

II. A pályázat célja a továbbképzésre jelentkezők képzéseken való részvételének támogatása.

II. A pályázat célja a továbbképzésre jelentkezők képzéseken való részvételének támogatása. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szciális tvábbképzéseken való részvételre Kódszáma: T5410-K-1/2013 1 I. A pályázat tárgya A (tvábbiakban NCSSZI) és az Apr Vilms Katlikus Főiskla együttműködésében megvalósuló TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. ldal I. A szlgáltató ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Neve: HnlapCentrum Bt. Címe: 7624 Pécs, Nagy Jenő utca 20. Adószám: 25782512-1-02 EU adószám: HU25782512 A szlgáltatás ügyfélszlgálat elérhetőségei:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-K-1/2013. Szociális továbbképzéseken való részvételre. I. A pályázat tárgya

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-K-1/2013. Szociális továbbképzéseken való részvételre. I. A pályázat tárgya PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szciális tvábbképzéseken való részvételre Kódszáma: T5410-K-1/2013 1 I. A pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet (tvábbiakban NCSSZI) és az Apr Vilms Katlikus Főiskla

Részletesebben

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMA MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a :

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMA MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a : A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMA MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA nline módn történő pályázat benyújtására A Könyvkiadás Kllégiuma meghíváss pályázatt hirdet, amelyre meghívja a : Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú

Részletesebben

E napló tulajdonosa. Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

E napló tulajdonosa. Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! E napló tulajdnsa Mttóm erre az évre: Ezt kell rólam tudni Nevem: Mst ebben a vársban élek. A kedvenc helyem a lakásban a. Lakótársaim:. 2017 ben leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv yurishop webáruház v3.6 Felhasználói kézikönyv Kvács Jáns, Orffyreus Bt. www.dlgzztthn.hu A webáruház prgramjának verziószáma nem feltétlenül azns a kézikönyvével. A jelen kézikönyv verziója a fejlécben,

Részletesebben

Kiadói díjbeszedésű hírlapok előfizetői állományának adatcseréje

Kiadói díjbeszedésű hírlapok előfizetői állományának adatcseréje Magyar Psta Zrt. Hírlap Igazgatóság Budapest, XIII. Dunavirág u. 2-6. Pstacím: 1540 Budapest Telefn: (06-1) 487-1100 Fax: (06-1) 355-7584 Kiadói díjbeszedésű hírlapk előfizetői állmányának adatcseréje

Részletesebben

Könyvtárhasználati szabályzat

Könyvtárhasználati szabályzat Könyvtárhasználati szabályzat A 22/2010.(I.21.) KT határzat melléklete Az 1997. évi CXL. törvény a kulturális javak védelmérıl szabályzza a nyilváns könyvtári ellátást, s ezen belül a könyvtári használat

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Mutasd meg szépséged a világnak! (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

Fennmaradási engedélyezési eljárás

Fennmaradási engedélyezési eljárás Lakssági tájékztató Lakssági tájékztató a fennmaradási engedélyezési eljárás 2013. január 1 jén hatályba lépő új szabályairól Milyen esetben kérhető, és ki kérhet fennmaradási engedélyt? Fennmaradási engedély

Részletesebben

A területi kamarák és a Magyar Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési törvényből fakadó 2018-tól teljesítendő feladatai

A területi kamarák és a Magyar Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési törvényből fakadó 2018-tól teljesítendő feladatai I. Elektrnikus ügyintézés lehetőségének biztsítása 2. (1) bekezdés valamennyi kamarai feladat- és hatáskörbe tartzó hatósági, fegyelmi és egyéb ügyben valamennyi jgszabály alapján biztsítandó kamarai szlgáltatás

Részletesebben

A HÁLÓ KÖZÖSSÉG MISSZIÓJA A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

A HÁLÓ KÖZÖSSÉG MISSZIÓJA A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN A HÁLÓ KÖZÖSSÉG MISSZIÓJA A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN (meghirdetett cím) Szeibert András előadása Tkajban, 2013. augusztus 16-án, 15:00-kr a Bkr tábrban Az alábbi írás az tt elhangzttakkal 90%-ban azns, mert egyrészt

Részletesebben

Vezetéstechnikai tréningprogram

Vezetéstechnikai tréningprogram A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a 2014-2016. évi Közúti Közlekedésbiztnsági Akcióprgram és Intézkedési Terv keretében pályázatt hirdet Vezetéstechnikai tréningprgram címen C kategória 1. TARTALOM 2.

Részletesebben

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart.

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Szív! (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.; cégjegyzékszáma:

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

Canon MG5650 CISS rendszerrel

Canon MG5650 CISS rendszerrel Cann MG5650 CISS rendszerrel 2 Nymtató műszaki jellemzői Nymtatási felbntás Nymtatási technlógia Szegély nélküli nymtatás Kétldalas nymtatás Max. 4800 1200 dpi 5, színenként utántölthető patrn CISS-el

Részletesebben