Emlékeztető. a Kémiai Tudományok Osztálya december 10-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről. Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Emlékeztető. a Kémiai Tudományok Osztálya december 10-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről. Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem"

Átírás

1 Emlékeztető a december 10-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Joó Ferenc osztályelnök üdvözölte a megjelenteket és megállapította, hogy 43 szavazati jogú tag van jelen, így az ülés határozatképes. Jelen voltak: Hazai akadémikusok: Antus Sándor, Bartók Mihály, Beck Mihály, Blaskó Gábor, Dékány Imre, Farkas József, Görög Sándor, Hargittai István, Hargittai Magdolna, Horvai György, Joó Ferenc, Kálmán Alajos, Markó László, Medzihradszky Kálmán, Náray-Szabó Gábor, Orbán Miklós, Pukánszky Béla, Sohár Pál, Solymosi Frigyes, Szántay Csaba, Tétényi Pál, Tőke László, Zrínyi Miklós, E. Kövér Katalin, Hudecz Ferenc, Huszthy Péter, Iván Béla és Perczel András (28 fő). Közgyűlési képviselők: Bányai István, Borsa Judit, Cserhalmi Zsuzsanna, Fábián István, Felinger Attila, Gazdag Mária, Horváth Dezső, Inzelt György, Kéki Sándor, Kiss Éva, Kotschy András, Lázár Károly, Simonné Sarkadi Livia, Somsák László és Szente Lajos (15). Tudományos Bizottsági elnökök: Halász Anna, Szépvölgyi János és Záray Gyula Állandó meghívottak: Bazsa György, Kardos Julianna, Keserű György Miklós, Klebovich Imre és Valyon József Jelen voltak még: Németné Jároli Erika, Egervári Zsuzsanna és Antal Zsuzsa Kimentését kérte (szavazati jogú tag aláhúzva): Fülöp Ferenc, Gál Sándor,Penke Botond, Hohmann Judit, ifj. Szántay Csaba, Homonnay Zoltán és Belgya Tamás. Joó Ferenc osztályelnök köszöntötte Görög Sándor akadémikust 80. születésnapja alkalmából. Joó Ferenc osztályelnök bejelentette, hogy Tóth Klára akadémikus hosszú betegség után életének 75. évében december 9-én elhunyt és egyben kérte a jelenlévőket, hogy egy perces néma gyásszal fejezzék ki részvétüket. Joó Ferenc osztályelnök napirend előtt tájékoztatta a jelenlévőket, hogy Hargittai István akadémikus azzal a felvetéssel kereste meg, hogy Keserű György Miklóstól, a TTK főigazgatójától, a nemrég lezajlott igazazgatói kinevezésekről az ülés folyamán szóbeli tájékoztatást kérjen. Az osztályelnök elmondta, hogy a főigazgató elfoglaltsága miatt csak az ülés közepén fog csatlakozni és a felmerülő kérdésekre tájékoztatást adni.

2 Napirend: 1. Az osztályelnök felkérte az osztályülés emlékeztetőjének hitelesítésére Sohár Pál akadémikust és Felinger Attila közgyűlési képviselőt majd megkérdezte, hogy a napirendet a jelenlévők változtatás nélkül elfogadják-e. Ezt követően nyílt szavazást rendelt el. A nyílt szavazás eredménye: 70/2013. (XII. 10.) számú A az ülés napirendjét, valamint a hitelesítők személyét egyhangúlag elfogadta. 2. Az előző osztályülés emlékeztetőjének elfogadása Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta a jelenlévőket, hogy az előző osztályülés emlékeztetőjét az osztály tagjai megkapták. Hitelesítő Antus Sándor akadémikus és Szente Lajos közgyűlési képviselő volt. Az osztály nyílt szavazással nyilvánított véleményt, melynek eredménye: 71/2013. (XII. 15.) számú A egyhangúlag elfogadta a i ülés emlékeztetőjét. 3. Osztályelnöki tájékoztató Az osztályelnök beszámolt az osztálynak az október 29-i Elnökségi Ülésen elhangzottakról: elkészült az Akadémia beszámolója a magyar Országgyűlés számára, amely egy viszonylag terjedelmes anyag; fontos kiemelni, hogy a kutatás feltételei és ennek következményeként az eredményesség javult az elmúlt időszakban az Akadémián. az Elnökség határozata alapján az MTA eladja két épületét, amelyeknek fenntartása nagy anyagi terhet jelent az Akadémia számára; a befolyt összegből a tervek szerint egy alapot hoznak létre, amelyből kutatást terveznek finanszírozni. az Elnökség támogatja az MTA teljes kutatóhálózatában az eredeti tudományos eredmények szabad hozzáférhetőségének biztosítását, azaz az Open Access néven ismert publikációs rendszer minél gyorsabb elterjesztését. A szabályozási háttér megteremtése mellett az Akadémia anyagi forrást is biztosít a legkiválóbb tudományos publikációk megjelentetésére.

3 a Magyar Tudomány Ünnepének rendezvénysorozata nagy érdeklődés mellett sikeresen lezajlott. Egyre gyakrabban előforduló kérdés az MTA doktora cím angol megfelelőjének, valamint az ehhez társuló rövidítésnek az alkalmazása. Ez korábban egyértelmű volt, hiszen a tudomány(ok) doktora fokozat esetében a Doctor of Science(s) és a D.Sc. rövidítés alkalmazására vonatkozóan volt szabályozás. Jelenleg az MTA doktora cím megszerzését igazoló oklevél angol nyelvű igazolásában a Doctor of the HungarianAcademy of Sciences szerepel, illetve az Akadémiai Alapszabály hivatalos angol fordítása a Doctor of theacademy kifejezést használja. Hargittai István akadémikus kérdése az volt, hogy mi a köztestület hivatalos angol megnevezése, amely kérdést eddig többször is feltett az illetékeseknek, de választ még nem kapott rá. 4. Doktori ügyek Előterjesztő: Blaskó Gábor, a Kémiai Doktori Bizottság Elnöke 1. Blaskó Gábor akadémikus felkérte Horvai György akadémikust, a bíráló bizottság elnökét, hogy számoljon be Galbács Gábor MTA doktori pályázatának védéséről. Horvai György akadémikus öviden beszámolt a védésről, hangsúlyozva a jelölt kiválóságát és kérte az osztálytól a jelölt számára az MTA doktori cím odaítélését. Blaskó Gábor akadémikus felkérte az osztály mindazon tagjait, akik nem rendelkeznek MTA doktori fokozattal, hogy tartozódjanak a szavazástól. Ugyanakkor megkérdezte, hogy hányan nem szándékoznak szavazni összeférhetetlenség miatt. Mivel senki nem jelentett összeférhetetlenséget, ezért megállapította, hogy 40 szavazati jogú tag fog a szavazásban részt venni. Az osztály titkos szavazással nyilvánított véleményt, melynek eredménye: 72/2013. (XII. 10.) számú A javasolta az MTA doktori cím odaítélését Galbács Gábornak. 5. Javaslat az Akadémiai Aranyéremre Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az osztályt, hogy két javaslat érkezett. Mivel az osztály által támogatott jelöltet minél nagyobb támogatottsági aránnyal célszerű felterjeszteni azt javasolta, hogy a konkrét szavazást egy közvélemény-kutatás előzze meg. Az osztályelnök ismertette az osztállyal, hogy a két jelölt Solymosi Frigyes és Szántay Csaba akadémikus. Ők a vita és szavazás idejére elhagyták a termet.

4 Antus Sándor akadémikus hangsúlyozta mindkét jelölt kiválóságát valamint felhívta az osztály figyelmét arra, hogy Szántay Csaba akadémikust az osztály tavaly is felterjesztette. Náray-Szabó Gábor akadémikus véleménye az volt, hogy jó a tervezett szavazási módszer, amely elősegíti azt, hogy a jelöltet nagy támogatottsági aránnyal lehet majd felterjeszteni. Hangsúlyozta továbbá Solymosi Frigyes akadémikus nemzetközileg is elismert kiváló kutatói kvalitásait és iskolateremtő munkáját. Blaskó Gábor akadémikus ugyancsak hangsúlyozta minkét jelölt kiváló kutatói teljesítményét. Szántay Csaba akadémikus visszatért a terembe. Az osztály titkos szavazással nyilvánított véleményt, melynek eredménye: 73/2013. (XII. 10.) számú közvélemény kutatásról A támogatta Solymosi Frigyes és Szántay Csaba felterjesztését Akadémiai Aranyéremre. 6. Javaslat az Akadémiai Díjra Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az osztályt, hogy három javaslat érkezett. Mivel az osztály által támogatott jelöltet minél nagyobb támogatottsági aránnyal célszerű felterjeszteni azt javasolta, hogy a konkrét szavazást egy közvélemény-kutatás előzze meg. Az osztályelnök ismertette az osztállyal, hogy a három jelölt a következő: Perlné Molnár Ibolya, a kémiai tudományok doktora, javaslattevő Záray Gyula, a kémiai tudományok doktora Riedl Zsuzsanna, az MTA doktora, javaslattevő Antus Sándor akadémikus Zsuga Miklós, a kémiai tudományok doktora, javaslattevő Kéki Sándor, az MTA doktora Görög Sándor akadémikus felhívja az osztály figyelmét Perlné Molnár Ibolya több évtizedes kimagasló tevékenységére és szakértelmére a gázkromatográfia területén. Záray Gyula osztotta Görög Sándor véleményét külön kiemelve a jelölt munkásságát a környezeti kémia területén. Antus Sándor akadémikus Riedl Zsuzsanna jelentős kutatási tevékenységét méltatta. Huszthy Péter akadémikus egyetértett Antus Sándorral, külön felhívva a jelenlévők figyelmét Riedl Zsuzsanna jelentős tevékenységére az utánpótlás nevelésében. Pukánszky Béla akadémikus Zsuga Miklós tudományos érdemeit méltatta, hangsúlyozva iskolateremtő, laboratórium szervező, utánpótlás nevelő tevékenységét.

5 76/2013. (XII. 10.) számú közvélemény kutatásról A támogatta Zsuga Miklós felterjesztését Akadémiai Díjra. 7. Javaslat Akadémiai Újságírói Díjra Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az osztályt, hogy egy javaslat érkezett a felhívásra: Juhari Zsuzsanna, Pásztor Balázs megosztott Újságírói Díjra. Javaslattevő Kotschy András, az MTA doktora. Kotschy András tájékoztatta az osztályt, hogy mindkét újságíró az Élet és Tudomány munkatársa. Juhari Zsuzsanna közel 25 éve szerkeszti a humán tudományterület cikkeit az Élet és Tudományban. Elsősorban a régészeti témájú cikkeiben és általa szerkesztett írásokban nagy szakértelemmel törekszik egyszerre több tudományterület, a régészek munkáját segít kémia, anyagtudomány, biológia, földtudományok stb. együttes bemutatására. A nyomtatott sajtó mellett igen jártas az online ismeretterjesztésben is, tudománynépszerűsítő saját blogja a legnépszerűbbek közé tartozik magyar nyelven. Pásztor Balázs az ismeretterjesztők fiatal generációjához tartozik, egy évtizede dolgozik a hazai tudományos ismeretterjesztésben. Az Élet és Tudományban nagy szakértelemmel vezeti a természettudományi rovatot. Ő felel a hetilap honlapjáért is. A nyomtatott sajtón kívül rendszeresen készít tudománynépszerűsítő interjúkat a televízióban, korábban főszerkesztőként vezette az egyik legnagyobb hagyományú egyetemi diáklapot is. 80/2013. (XII. 10.) számú A Juhari Zsuzsanna és Pásztor Balázs felterjesztését megosztott 2014-es évi Akadémiai Újságírói Díjra 8. Javaslatok az MTA közgyűlési bizottságainak tagjaira Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az osztályt, hogy az MTA Alapszabálya értelmében a közgyűlési bizottságok választott tagjainak (akadémikus és nem akadémikus köztestületi tagok) megválasztása egybeesik a tisztújítással; a tagok megbízatása a törvényben foglalt időtartam (3 év) elteltével megszűnik. A 2011-ben megválasztott bizottsági tagok mandátuma 2014 májusáig tart. A májusi közgyűlésen meg kell választani azon állandó bizottságok tagjait, amelyekben lejár a meghatározott hároméves mandátum. Vizi E. Szilveszter akadémikus, a Jelölőbizottság elnöke levélben kereste meg az osztályelnököt felkérve, hogy a Doktori Tanács, a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság és a Tudományetikai Bizottság tagjaira az osztály december 15-ig tegyen javaslatot. Az osztály titkos szavazással nyilvánított véleményt, melynek eredménye: 81/2013. (XII. 10.) számú

6 A támogatta Hudecz Ferenc akadémikust a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság tagjának. 82/2013. (XII. 10.) számú A támogatta Zrínyi Miklós akadémikust a Tudományetikai Bizottság akadémikus tagjának. 83/2013. (XII. 10.) számú A támogatta Kiss Éva MTA doktort a Tudományetikai Bizottság nem akadémikus tagjának 84/2013. (XII. 10.) számú A támogatta Hudecz Ferenc akadémikust a Doktori Tanács akadémikus tagjának 85/2013. (XII. 10.) számú A támogatta Huszthy Péter akadémikust a Doktori Tanács akadémikus póttagjának 86/2013. (XII. 10.) számú A támogatta Homonnay Zoltán MTA doktort a Doktori Tanács nem akadémikus tagjának 87/2013. (XII. 10.) számú A támogatta Horváth Dezső MTA doktort a Doktori Tanács nem akadémikus póttagjának

7 9. Egyebek a) Royalty felhasználás Előterjesztő: Hudecz Ferenc akadémikus, KFB felelős Hudecz Ferenc akadémikus, KFB felelős, tájékoztatta az osztályt arról, hogy a KTO ez évben is rendelkezhet a évben ez idáig beérkezett WILEY-VCH VERLAG GmbH royalty-val (ez idáig Ft); a Gazdasági Osztálytól kapott információ szerint az összeget még az idén szükséges lekötni, hogy a pénz ne vesszen el. A beérkezett 4 kérelem a következő: Sohár Pál: "A gyógyszerkutatás nagyműszeres módszerei", kiadó a Magyar Kémikus Egyesület, kért támogatás: Ft Hargittai István és Hargittai Magdolna Budapesti séták a tudomány körül, Corvina kiadó, kért támogatás: Ft. Hargittai Balázs, Hargittai István és Hargittai Magdolna Tudósok mondják Találkozások 101 hírességgel, Corvina kiadó, kért támogatás: Ft. Solymosi Frigyes Egy kutató küzdelmei a szocializmusban és a demokráciában, ÁGRoINFoRM Kiadó, kért támogatás: Ft. A beérkezett kérelmek közül ki kell választani azt, amelyet az osztály a royalty keret terhére támogat. A fennmaradó könyvek kiadását az osztály a központi FFB keret terhére fogja javasolni. Blaskó Gábor akadémikus véleménye az volt, hogy a 4 kérelmező közül csak egy, Sohár Pál akadémikus könyve közvetlenül szakmai könyv, a többi csak érintőlegesen. A tudományos könyvek kiadásának a támogatása lenne a cél. Sohár Pál akadémikus beszámol az osztálynak arról, hogy a könyv kézirata teljes, a szerkesztése még folyamatban van. Véleménye szerint az osztálynak a royaltyból a Kémiai Folyóiratot kéne támogatnia, úgy ahogyan eddig is történt. Kérte az osztálytól, hogy addig ne szavazzanak a royalty lekötéséről, amíg a folyóirat finanszírozása nem megoldott. Az osztályelnök tájékoztatta, hogy a royalty lekötését még december 31-i meg kell oldani, különben a pénz visszakerül a központi költségvetésbe. Hudecz Ferenc akadémikus megnyugtatta az osztályt azzal kapcsolatban, hogy a folyóiratok pályáztatása egy elkülönített keretből történik, meghívásos pályáztatási rendszer keretén belül. Az osztály által leadott folyóirat listán az első helyen a Kémiai Folyóirat van, tehát ennek támogatása szinte biztosra vehető. A könyvek kiadásának anyagi fedezete nem ennyire biztos, tehát célszerű lenne könyvkiadást finanszírozni a royalty keretből. Javaslata az volt, hogy az osztály a beérkezett royalty terhére támogassa Solymosi Frigyes akadémikus Egy kutató küzdelmei a szocializmusban és a demokráciában című könyvének megjelentetési költségeit. A fennmaradó összeetet (kb Ft) javasolta, hogy Hargittai Balázs, Hargittai István és Hargittai Magdolna Tudósok mondják (Találkozások 101 hírességgel) című c. könyvének magyar kiadásához járuljon hozzá.

8 88/2013. (XII. 10.) számú A elfogadta a Hudecz Ferenc akadémikus által javasolt royalty keret felhasználást. b) Köztestületi tagfelvételek Az elmúlt időszakban a tudományos bizottságok két köztestületi tagfelvételről szavaztak: a Műszaki Kémiai Tudományos Bizottság támogatta Szakonyi Lajos köztestületi tagfelvételét a Radiokémiai Tudományos Bizottság támogatta Kerkápoly Anikó köztestületi tagfelvételét Az osztály nyílt szavazással nyilvánított véleményt, melynek eredménye: 89/2013. (XII. 10.) számú A egyhangúlag elfogadta Szakonyi Lajos és Kerkápoly Anikó köztestületi tagfelvételét c) Varga József-díj Szépvölgyi János, a díj Tudományos Tanácsának elnöke megköszönte a díjazottak személyének gyors jóváhagyását, így a díjat már decemberben át tudták adni. Tájékoztatta az osztályt, hogy Mándy Tamás, a díj Tudományos Tanácsának titkára megromlott egészségügyi állapotára hivatkozva december 31-i hatállyal kérte a felmentését. A kuratórium Varga Zoltánt, a Pannon Egyetem docensét javasolta a feladatra. Kérte az osztály hozzájárulását. 90/2013. (XII. 10.) számú A egyhangúlag elfogadta hogy Varga Zoltán lássa el a Varga József-díj Tudományos Tanácsának titkári feladatait. d) A TTK új igazgatóinak kinevezése Keserű György Miklós, TTK főigazgató beszámolt az osztálynak arról, hogy megtörtént a TTK új igazgatóinak kiválasztása és kinevezése. az MTA TTK Anyag- és Környezetkémiai Intézet igazgatói feladatainak ellátásával Dr. Tompos Andrást bízta meg, január 01. napjától december 31. napjáig az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet igazgatói feladatainak ellátásával Dr. Ulbert Istvánt bízta meg, január 01. napjától december 31. napjáig

9 az MTA TTK Molekuláris Farmakológiai Intézet igazgatói feladatainak helyettesítéssel történő ellátásával Dr. Buday Lászlót bízta meg, január 01. napjától a munkakör pályázati úton történő betöltéséig, de legkésőbb 2014.december 31-ig A főigazgató beszámolt arról, hogy a Kutatási Tanács a beérkezett pályázatokat alaposan áttanulmányozta. A jelöltek személyes meghallgatása után, az SzMSz-ben foglaltak szerint, az MTA elnökével való egyeztetés után megtörtént a vezetők kiválasztása. Hargittai István akadémikus kifogásolta, hogy a jelöltek kiválasztása előtt a főigazgató nem kérte ki az osztály véleményét. Tudomása szerint nagyon kiváló személyek pályáztak a vezetői pozíciókra, akik már bizonyították kutatói és vezetői kvalitásaikat, és akik elutasítást kaptak. A főigazgató nem nyilatkozhatott a beérkezett pályázatokról. Megerősítette azt, hogy a vezetők személyének kiválasztásakor figyelembe vette a Kutatási Tanács véleményét. Fontos szempont volt a hosszú távra való tervezhetőség. Hargittai István akadémikus nehezményezte azt, hogy a pályázó kora figyelembe lett véve a kiválasztáskor. Javasolta azt, hogy a jövőbeni pályázatok kiírásakor foglalják bele a korhatárt is. A főigazgató megnyugtatta az osztályt, hogy nem történt semmi féle diszkrimináció a kiválasztáskor, melyet a február 18-án elfogadott Etikai Kódex is kizár. Blaskó Gábor akadémikus aggodalma az volt, hogy az igazgatói kinevezések, véleménye szerint, az első lépést jelentik abban a folyamatban, amelynek eredménye a molekuláris farmakológia beolvasztása az enzimológiába. Aggodalmát fejezte ki a miatt is, hogy a KTO nem kap elég információt és beleszólási lehetőséget az új TTK működésébe. Hudecz Ferenc akadémikus is osztja azt a véleményt, hogy a fontos döntések előtt a főigazgató kérje ki az osztály véleményét. A főigazgató tájékoztatta az osztályt, hogy a Kutatói Tanács véleményét kikérte. A Tanács tagjai között akadémikusok is vannak. Perczel András akadémikus javasolta, hogy az osztály tagjai tegyenek különbséget tanácsadás és felelősségvállalás között. A főigazgató az osztály támogatásával nyerte el a pozícióját, az ő dolga a vezetők kiválasztása és ő viseli a felelősséget is. Nem szerencsés, hogy ebből az osztály ki lett zárva, de a főigazgató saját hatáskörben döntheti el, hogy kitől kér és kap tanácsot. A főigazgató megerősítette azt, hogy az osztálynak van véleményezési joga.

10 Az osztályelnök aggasztónak véli azt, hogy a kémia bástyái inognak, és ennek kézzel fogható jelei vannak. Ebből a szempontból indokoltak érezte az osztály aggodalmait. Javasolta azt, hogy a TTK vezetősége ismertesse az osztállyal a jövőbeli koncepciókat, kérje ki a véleményét fontos döntések előtt. Remélte, hogy a kérdésekre megnyugtató választ kapnak az osztály tagjai egy 2014-es évi kihelyezett ülés alatt. A főigazgató megerősítette azt, hogy várja az osztály tagjait egy tavaszi kihelyezett osztályülésre. Joó Ferenc osztályelnök megköszönte a jelenlétet, az osztály egész évi munkáját, békés karácsonyt és boldog újévet kívánt az osztály minden tagjának. Sohár Pál az MTA rendes tagja Felinger Attila közgyűlési képviselő Budapest, január 6. Joó Ferenc osztályelnök

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya február 21-én, 14:00 órakor kezdődő üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya február 21-én, 14:00 órakor kezdődő üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Magyar Tudományos Akadémia KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA 1051 Bp., Nádor u. 7., I. em. 113/b. tel: 411-6306 e-mail: kemia@office.mta.hu 2012. február Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. február

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ A Kémiai Tudományok Osztálya január 24-i üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Kezdés időpontja: 14.

EMLÉKEZTETŐ A Kémiai Tudományok Osztálya január 24-i üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Kezdés időpontja: 14. EMLÉKEZTETŐ A Kémiai Tudományok Osztálya 2012. január 24-i üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Kezdés időpontja: 14.00 Az ülést vezette: Medzihradszky Kálmán, az Jelen voltak: akadémikusok:

Részletesebben

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya április 17-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya április 17-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Magyar Tudományos Akadémia KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA 1051 Bp., Nádor u. 7. I. em. 113/b. tel: 411-6306 e-mail: kemia@titkarsag.mta.hu Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. április 17-én, 14:00

Részletesebben

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya június 12-én, 13:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya június 12-én, 13:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Magyar Tudományos Akadémia KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA 1051 Bp., Nádor u. 7. I. em. 113/b. tel: 411-6306 e-mail: kemia@titkarsag.mta.hu Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. június 12-én, 13:00

Részletesebben

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya november20-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya november20-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA Kémiai Tudományok Osztálya 1051 BUDAPEST, Nádor u. 7. Tel: 4116306 kemia@titkarsag.mta.hu www.mta.hu Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. november20-án, 14:00 órai

Részletesebben

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. október 16-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. október 16-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA Kémiai Tudományok Osztálya 1051 BUDAPEST, Nádor u. 7. Tel: 4116306 kemia@titkarsag.mta.hu www.mta.hu Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. október 16-án, 14:00 órai

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának június 10-i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának június 10-i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2016. június 10-i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Perczel András Dr. Császár Attila Dr. Salma Imre Dr. Péter László Dr.

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának december 14 ei üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának december 14 ei üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2006. december 14 ei üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Keszei Ernő Dr. Kiss Éva Dr. Orbán Miklós Dr. Szepes László Dr. Timári

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. május 25 i alakuló üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. május 25 i alakuló üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. május 25 i alakuló üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Záray Gyula Dr. Kiss Éva Dr. Orbán Miklós Dr. Timári Géza Dr.

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

Javaslat a Doktori Tanács, a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság és a Tudományetikai Bizottság tagjaira a Jelölőbizottság állásfoglalása alapján, 2017

Javaslat a Doktori Tanács, a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság és a Tudományetikai Bizottság tagjaira a Jelölőbizottság állásfoglalása alapján, 2017 Javaslat a Doktori Tanács, a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság és a Tudományetikai Bizottság tagjaira a Jelölőbizottság állásfoglalása alapján, 2017 1. A Jelölőbizottság javaslata a Doktori Tanács tagjaira

Részletesebben

J E G Y Zİ K Ö NYV. az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről

J E G Y Zİ K Ö NYV. az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA IX. Gazdaság- és Jogtudományok Osztálya Hadtudományi Bizottsága J E G Y Zİ K Ö NYV az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről Az MTA IX.

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 28 i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 28 i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2007. szeptember 28 i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Horváth István Tamás Dr. Hudecz Ferenc Dr. Keszei Ernő Dr. Kiss

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 21 i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 21 i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. szeptember 21 i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Hargittai Magdolna Dr. Kiss Éva Dr. Orbán Miklós Dr. Perczel András

Részletesebben

Építészeti Tudományos Bizottság

Építészeti Tudományos Bizottság Építészeti Tudományos Bizottság A bizottság neve: Építészeti Tudományos Bizottság (ÉTB) Az ÉTB tisztségviselői: Vukoszávlyev Zorán elnök titkár Az ÉTB létszáma: 26 fő, ebből akadémikus 2 fő, nem akadémikus

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8.

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8. JEGYZŐKÖNYV Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat 2013. május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről 2013. május 8. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bács-Kiskun megyében, Tompa Város Polgármesteri Hivatalában, Tompa,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 45-7/2018. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 106, 107, 108, 109/2018. (IV. 12.) 2 Jegyzőkönyv Készült

Részletesebben

A kuratóriumi tagok jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag megválasztották Puskás Norbertet, jegyzőkönyv hitelesítőnek Szabó Márta kuratóriumi tagot.

A kuratóriumi tagok jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag megválasztották Puskás Norbertet, jegyzőkönyv hitelesítőnek Szabó Márta kuratóriumi tagot. 2/2016 JEGYZŐKÖNYV Készült: a Derkovits Iskoláért Alapítvány kuratóriumának üléséről. Időpont: 2016. október 13. 17.00 óra Helyszín: Derkovits Gyula Általános Iskola Szombathely Bem J. u. 7. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik) 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI SAKKSZÖVETSÉG Közgyűléséről Időpontja: 2015. június 12. 16 óra 00 perc Helye: Debrecen, Maróthy Gy. U. 5-7 (CTS Irodaház oktatóterem) Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének VÁROSSTRATÉGIAI ÉS VÁROSMARKETING BIZOTTSÁGÁNAK, PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK VALAMINT TULAJDONOSI BIZOTTSÁGÁNAK

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 97 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 8-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6.

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6. ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6. A Magyar Tudományos Akadémia elnökének, alelnökeinek, főtitkárának, főtitkárhelyettesének és választott elnökségi tagjainak megválasztása

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 1101-1/2016.

Részletesebben

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint.

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. 1 J EGYZŐKÖNYV készült a Szilikátipari Tudományos Egyesület (Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 2018. május 15-én a MESSER Hungarogáz Kft. tárgyalótermében (1044 Budapest, Váci út 117.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 8/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén.

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Jegyzőkönyv Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2018. május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Küldöttgyűlés helye: 4400 Nyíregyháza, István utca 3. Küldöttgyűlés ideje:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. december 1. 10 óra 20 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt tisztújító közgyűlésén, az 1056 Budapest, Molnár utca 5. szám alatt. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2017. február 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE 1. Az Ügyrend hatálya 1. Jelen szabályozás az SZTE Közgazdaságtudományi Habilitációs Szakbizottságának a működésére

Részletesebben

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV közgyűlésről,amely készült 2016 év február hó 19. napján 18.30 órai kezdettel, 5900 Orosháza, Pacsirta utca 8. szám alatt az Orosházi Sakk Egyesület (továbbiakban az Egyesület ) közgyűléséről.

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM REKTORI KABINET Tudománypolitikai Iroda TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM REKTORI KABINET Tudománypolitikai Iroda TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2016. ÁPRILIS 29. 14:00-16:00 HELYE: TÁRGYALÓTEREM (SZERB UTCA 21-23. II. EM. 23.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Dr. Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja a Tanács ülését,

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Krámli János önkormányzati referens, jegyzőkönyvvezető. Távolmaradását bejelentette: Oszvald József elnökhelyettes

JEGYZŐKÖNYV. Krámli János önkormányzati referens, jegyzőkönyvvezető. Távolmaradását bejelentette: Oszvald József elnökhelyettes JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat testületének 2013. június 25-én 16 00 órai kezdettel Veszprémben, a Német Házban (Thököly u. 11.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. a Cigány Kisebbségi Önkormányzat székhelyén, a III. emeleti irodában.

Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. a Cigány Kisebbségi Önkormányzat székhelyén, a III. emeleti irodában. Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ajtainé Kondor Katalin képviselő Mihály Mária képviselő

Jegyzőkönyv. Ajtainé Kondor Katalin képviselő Mihály Mária képviselő Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 28-án de. 10 00 órakor tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Varga Ferenc elnök Ajtainé Kondor

Részletesebben

Közgyűlési Jegyzőkönyv

Közgyűlési Jegyzőkönyv Közgyűlési Jegyzőkönyv,amely készült a Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálfürdők Egyesülete (továbbiakban Egyesület, székhelye 7625 Pécs Vince u. 9/2.) 2014. szeptember 19-én 09:00 órakor megtartott közgyűléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v

Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: Intézményfenntartó Társulásának 2017. február 1-én /szerdán/ 19.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen voltak: a csatolt jelenléti ív szerint

Jegyzőkönyv. Jelen voltak: a csatolt jelenléti ív szerint Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. alatti székhelyén 2014. február 25-én 17.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2011. május 13. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2015. május 13-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Babits Emil Hofferné Hanich Erika Kovács Attila Oszvald József Ruppert Báláné Scheer József Schindler László Tihanyiné Baki Zsuzsanna

JEGYZŐKÖNYV. Babits Emil Hofferné Hanich Erika Kovács Attila Oszvald József Ruppert Báláné Scheer József Schindler László Tihanyiné Baki Zsuzsanna JEGYZŐKÖNYV A Veszprém Megyei Német Kisebbségi Önkormányzat testületének 2007. március 14-én 10.00 órai kezdettel Veszprémben, a Megyeháza I. emeleti Szent István termében megtartott alakuló üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 83 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. június 23-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kovács Márk elnök Balogh Beáta igazgató

Jegyzőkönyv. Kovács Márk elnök Balogh Beáta igazgató Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzata Kaposvár, Szántó u. 5. szám alatti hivatali helységében 2018. november 27. napján 14.30 órakor megtartott üléséről. : Köszöntötte

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely közgyűlési jegyzőkönyv készült a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (a továbbiakban Szövetség) 2017. március 25-én 10 órakor megtartott rendes éves Közgyűléséről:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

/ sz. példány

/ sz. példány Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. Készült: 2 példányban 9395-28/2018. 2 sz. példány JEGYZŐKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. szeptember

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás május 6. napján tartott alakuló üléséről

JEGYZŐKÖNYV. az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás május 6. napján tartott alakuló üléséről JEGYZŐKÖNYV az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás 2008. május 6. napján tartott alakuló üléséről Helye: 2500 Esztergom, Szent István tér 1. (Esztergomi királyi

Részletesebben

Beszámoló a Molekuláris Biológiai, Genetikai és Sejtbiológiai tudományos bizottság Tudományos Bizottság 2014. évi tevékenységéről

Beszámoló a Molekuláris Biológiai, Genetikai és Sejtbiológiai tudományos bizottság Tudományos Bizottság 2014. évi tevékenységéről Beszámoló a Molekuláris Biológiai, Genetikai és Sejtbiológiai tudományos bizottság Tudományos Bizottság 2014. évi tevékenységéről 1. A bizottság al- és munkabizottságai a tisztségviselők feltüntetésével:

Részletesebben

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint Ikt.sz:52-27/2016 Jegyzőkönyv készült a 2016. év április hó 27. napján tartott véleményező nevelőtestületi értekezletéről Az értekezlet helye: konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2003. április 23-i évi rendes, megismételt közgyűléséről A közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

amely felvételre került a Budapesti Unitárius Egyházközség (1055 Budapest, Nagy Ignác u. 2-4.) közgyűlésén

amely felvételre került a Budapesti Unitárius Egyházközség (1055 Budapest, Nagy Ignác u. 2-4.) közgyűlésén J e g y z ő k ö n y v amely felvételre került a Budapesti Unitárius Egyházközség (1055 Budapest, Nagy Ignác u. 2-4.) közgyűlésén A közgyűlés helye: A közgyűlés időpontja: 1055 Budapest, Nagy Ignác u. 2-4.

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás

Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás 1. Alkalmazott műszaki tudományok szekció I. em. 36. DR. FÜLÖP ISTVÁN egyetemi adjunktus Szent István Egyetem, Gépészmérnöki Kar, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/8(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. OKTÓBER 5., 13.00-14.15. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8295 Taliándörögd,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 12-én, a Heves Megyei Közgyűlés soron kívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: április 12-én, a Heves Megyei Közgyűlés soron kívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült: 2017. április 12-én, a Heves Megyei Közgyűlés soron kívüli üléséről Az ülés helye: Megyeháza II. emeleti Barkóczy terme Eger, Kossuth Lajos utca 9. Jelen voltak: Csik Balázs, Dudás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-25/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 486, 487, 488, 489, 490/2016. (XII. 5.) RENDELET SZÁM:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 106/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-33/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2012. május 11. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. június 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1065 Budapest, Révay köz 4. E-mail: elnokseg@wikimedia.hu http://wikimedia.hu EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a Wikimédia Magyarország Egyesület 2016. április 9-én tartott közgyűléséről 1 Helye: 1065

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 302-1/2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jelenléti íven feltüntetett meghívottak közül:

Jegyzőkönyv. A jelenléti íven feltüntetett meghívottak közül: 1 Jegyzőkönyv Készült A Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 25-én 14:00 órakor tartott nyílt üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának október 7 i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának október 7 i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2005. október 7 i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Horváth István Tamás Dr. Surján Péter Dr. Hajós György Dr. Hargittai Magdolna Dr. Keszei

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁPRILIS 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁPRILIS 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-6/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. ÁPRILIS 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 139, 140, 141, 142/2016. (IV. 11.) 2 Jegyzőkönyv Készült

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Budapest, 2008. július 8. ... Dr. Inzelt György. 1. A pályázók rangsorolásánál figyelembe vettük az ELTE TTK Doktori Szabályzata

Jegyzőkönyv. Budapest, 2008. július 8. ... Dr. Inzelt György. 1. A pályázók rangsorolásánál figyelembe vettük az ELTE TTK Doktori Szabályzata Jegyzőkönyv Felvétetett az ELTE TTK Kémia Doktori Iskolába jelentkezett pályázókkal tartott felvételi beszélgetések alkalmából. A felvételi beszélgetés időpontja: 2008. július 7. és 8. helye: ELTE TTK

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Cserti Istvánné elnök Somlainé Ferincz Judit irodavezető

Jegyzőkönyv. Cserti Istvánné elnök Somlainé Ferincz Judit irodavezető Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. alatti székhelyén 2014. augusztus 29-én 8.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben