HR szoftver funkcionális követelményei

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HR szoftver funkcionális követelményei"

Átírás

1 HR szoftver funkcionális követelményei Funkcionális követelmények A program a KJT (MT, PTK) törvényi előírásoknak megfelelően, és az aktuális kód-szótárakkal (pl. FEOR, kulcsszám, besorolás) működjön. A program teljes körűen kezelje a HR folyamatokat a beléptetéstől, a kilépésig. A program kezelje az Mt hatályú, de KJT besorolású dolgozok besorolását és pl. szabadság adatait. Jogviszonyonként legyen meghatározható, hogy adott jogviszonyra, mely törvény rendelkezései az érvényesek. A program kezelje és tartsa nyilván az összes KJT által előírt, KIRA-ban nyilvántartott, egészségügyi intézményekben szükséges illetve a funkcionális követelményekben meghatározott adatokat, adatköröket. Legyen lehetőség a dolgozói alapadatok nyilvántartására: szervezeti egység, munkakör, iskolai végzettség, munkakörváltozások, bérváltozások, pótlékváltozások stb. Mindezen adatokat a program idősorosan tárolja, melyek egy későbbi időpontban visszanézhetőek, tetszőleges szempontok szerint lekérdezhetőek legyenek. Legyen lehetőség fénykép megjelenítés támogatására a személyi adatok között. A programban legyen Adószám, TAJ szám és bankszámlaszám ellenőrzés. A program tartsa nyilván az eltartottak adatait. A program tartsa nyilván a házastárs adatait. A program egy képernyőn időrendben jelenítse meg a dolgozóra vonatkozó legfontosabb adatokat, valamint ezek történeti adatváltozását: (pl. alapbér, szervezeti egység stb.), így egy képernyőn időrendben legyen áttekinthető például az alapbérváltozás. A program biztosítson automatikus besorolási és előmeneteli rendszert. Legyen lehetőség az illetmény egy gombnyomásra történő megállapítása a bevitt adatok alapján. Év elején automatikusan készítse el a program a soros átsorolásokat, illetve a törvények változása miatti átsorolásokat (pl. minimálbéremelkedés) A program rendelkezzen ún. eseménynaptár funkcióval, pl. különböző határidők, lejáró és lejárt események és hiány megjelenítése, pl.: határozott idejű kinevezés lejárta, próbaidő vége, orvosi alkalmasság lejárta, védett korba lépés dátuma, születésnap, erkölcsi bizonyítvány stb. A program kezelje a garantált bérminimum különbözetet. A program biztosítsa az elvárt béremelés kezelését. A program rendelkezzen szakdolgozó, rezidens, szakorvos és gyakornok nyilvántartási lehetőséggel. Különböző szolgálati és esedékességi idők automatikus számítása: a program a bevitt adatok alapján automatikusan számítsa ki pl. a közalkalmazotti jogviszony kezdő dátumát és ennek alapján az időszakát.

2 A program tartsa nyilván az előző jogviszonyokat, melyet vegyen figyelembe a besorolás meghatározásakor. A program végezze el a dolgozók által kivehető alap- és egyéb pótszabadságok kiszámítását, valamint tartsa nyilván a szabadságok, pótszabadságok és tartós távolléteket. Amelyet vegyen figyelembe pl. a létszámadatok számításánál. A program biztosítsa a vezetői kinevezések nyilvántartását. A program biztosítsa a középfokú szakképzettséget igénylő munkakör megadási lehetőségét. A program rendelkezzen oktatás - Továbbképzés funkcióval, melynek keretein belül legyen lehetőség cégre szabott kódtábla elkészítésére tanfolyamokról, képzésekről. Legyen lehetőség a dolgozókhoz oktatást rendelni (beiskolázás), valamint legyen lehetőség a teljesített tanfolyam rögzítésére, listázására. Fontos, hogy a tanfolyamok költségeinek és a dolgozók tanulmányi szerződéseinek nyilvántartására is legyen mód. A programban legyen lehetőség a dolgozó kredit rendszerű oktatásának nyilvántartására. A programban legyen lehetőség a dolgozó iskolai, szakmai végzettségeinek, tudományos, fokozatainak, nyelvismeret adatainak nyilvántartására és kezelésére. A program tartsa nyilván a dolgozó orvosi alkalmasságát, erkölcsi bizonyítványát, illetve jogosítvány száma, érvényessége adatait. A dolgozó elérhetőség adatai tekintetében legyen lehetőség az állandó, ideiglenes, szolgálati lakcím, külön-külön telefonszám, cím nyilvántartására és közvetlen küldési lehetőségre. A program rendelkezzen nyomtatványkezelő funkcióval, ahol a kiválasztott dolgozók adata egy adott nyomtatványon, illetve körlevél funkció segítségével körlevelekben megjeleníthető. A Word nyomtatványok a felhasználó által legyenek szerkeszthetőek, körlevél funkció segítségével legyen lehetőség azokba új adatmező beillesztésére a programban tárolt adatok alapján. A rendszer rendelkezzen irattár funkcióval, ahol legyen lehetőség pl. szkennelt dokumentumok, illetve a program által előállított nyomtatványok tárolására és megjelenítésére. Legyen külső küldési lehetőség, ahol az összes lista, jelentés -ben legyen továbbítható. Igény esetén a legyen lehetőség karakteres nyomtatásra is (pl. Epson traktoros nyomtatók). Adatkinyerés (lekérdezés) követelmények Az összes rendelkezésre álló humánpolitikai és bér adat legyen elérhető, szűrhető tetszőleges formában. Az elkészülő táblák, listák rendezettsége minimum három rendezettségi szinten legyenek beállíthatók. Az elkészülő táblákon, listákon a rendelkezésre álló humánpolitikai és bér adat legyen megjeleníthető, a felhasználó által meghatározott oszlop sorrendben és tartalomban.

3 A felhasználó által összeállított lekérdezések legyenek elmenthetők és későbbi időpontban újra futtathatók. Alaphelyzetben a felhasználó a saját és lementett lekérdezéseit használhatja, de legyen lehetőség a lekérdezéseket más felhasználó számára is elérhetővé tenni. Legyen lehetőség a lekérdezések (listák) mentésére HTML formátumban. Legyen lehetőség a listák eredményének ban történő elküldésére HTML mellékletként. Legyen lehetőség a lekérdezések (listák) közvetlen adatátadásának Excel, illetve Word (körlevél) programnak, illetve a listák tartalma legyen xml-ben, és csv-ben is elmenthető. Az Excel programnak átadott oszlop és értékhelyes (karakteres, numerikus, dátum) adatok legyenek tovább feldolgozhatók. HENYIR adatjelentéshez tartozó követelmények Legyen lehetőség a HENYIR jelentéshez szükséges adatok tárolásának biztosítására, melynek megfelelően a HENYIR jelentésbe szereplő munkavállalókat és a közreműködőket is teljes mértékben lehessen nyilvántartani a szoftverben a szükséges adatokkal. A program biztosítson egy olyan felületet, amely fel tud építeni egy interfész alapú kapcsolatot a szoftver és a HENYIR adatbázis között közvetlenül, és az adatokat fel tudja küldeni az OTH-ba. Legyen elkészíthető a jelentéseket tartalmazó XML adatállomány, melyet a program az OTH szerverére tudjon elküldeni. A program rendelkezzen olyan Web-szerviz megoldással, mely az OTH-ból az adatfeldolgozás eredményét is fogadni tudja. ÁStAR ágazati statisztikai adatgyűjtő rendszerhez tartozó követelmények Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ Ágazati Statisztikai Adatgyűjtő Rendszerének keretében az intézmények a működésükkel kapcsolatos adataikról havi adatszolgáltatást szükséges hogy nyújtsanak az ÁEEK részére. Az adatszolgáltatás anonim módon érinti a személyes, szakképzettség, jogviszony, bérszámfejtés, létszám, gyakornoki és rezidensi, közreműködő (vállalkozók) adatokat/adatait. A programból kinyert és az intézmény által rögzített adatokkal egyetemben a szoftver biztosítsa a kötelező adatformátumú xml állományt.

4 KIRA adatkapcsolat követelmények HR rendszernek képesnek kell lennie kommunikálni a MÁK rendszerével. A szoftver rendelkezzen xml alapú KIRA adatkapcsolattal, melyen keresztül közvetve lehessen adatot adni a KIRA rendszer (Magyar Államkincstár) részére az illetményszámfejtés támogatása céljából. Az adatkapcsolatban szerepeljenek a számfejtéshez szükséges hiányzás adatok, (betegségek, szabadságok, stb.) a változóbér adatok, nem rendszeres kifizetések, illetve a személy- és munkaügyi adatok elektronikus feladása a KIRA részére. Az adatkapcsolat legyen áttekinthető, biztonságos, azonban mégis egyszerű. Ennek keretén belül pl. tételesen legyen ellenőrizhető a KIRA felé átadandó, illetve átadott adatok. Az átadandó adatokat a program a meghatározott szabályok és felhasználói döntést követően önmaga gyűjtse le. A szoftver biztosítsa a KIRA felé küldendő távollétek rögzíthetőségét, teljes körű nyilvántartását és az interfész állomány elkészítését. A szoftver biztosítsa a KIRA felé küldendő mozgóbér rögzíthetőségét, teljes körű nyilvántartását és az interfész állomány elkészítését. A szoftver biztosítsa a KIRA felé küldendő teljes munkaügyi adatkör rögzíthetőségét, teljes körű nyilvántartását és az interfész állomány elkészítését. A szoftver biztosítsa a KIRA felé küldendő egyéb juttatások rögzíthetőségét, teljes körű nyilvántartását és az interfész állomány elkészítését. KIRA béradat átvétel követelmények Legyen lehetőség a Magyar Államkincstár (továbbiakban KIRA) által visszaadott havi béradatok (dolgozói bérlap) adattartalmát bekonvertálni a rendszerbe. A konvertálási elvárás a szinte 100 %- os pontosság, mely íly módon biztosítsa hogy a legrészletesebb bérinformáció álljon rendelkezésre dolgozónként a rendszerben. Az adatkonvertálás eredményeképpen legyenek elérhetőek a teljes bérinformációt szolgáló bérösszesítések, bérlekérdezések, átlagkereset listázás, havi könyvelési feladás. Legyen lehetőség a visszavett illetmény adatok eltárolására és listázására vezetői információ, statisztikák, költségelemzés céljából, mintha saját bérszámfejtésük lenne. A béradatok legyenek lekérdezhetők havi, negyedéves, féléves, éves időszakra, pl. osztályonként, csoportonként, munkakörönként, szakfeladatonként, munkaköri csoportonként, FEOR-onként, besorolás/fokozatonként stb.) összesen sorokkal. A bérvisszavételt követően, legyen lehetőség a KIRA által elvégzett bérszámfejtés teljes körű ellenőrzésére. A szoftver jelenítse meg, listázza a havi dolgozói bérjegyzék adattartalmát információs célból, a dolgozói keresetigazolásokat, valamint a dolgozói bérlapok legyenek reprodukálhatóak tájékoztató jelleggel.

5

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Csolnoky Ferenc Kórház (8200 Veszprém, Kórház utca 1.) Közbeszerzési eljárás tárgya:

Részletesebben

JDolBer KIRA adatkapcsolat gyakorlata, avagy KIRAndulás az adatok világában

JDolBer KIRA adatkapcsolat gyakorlata, avagy KIRAndulás az adatok világában JDolBer KIRA adatkapcsolat gyakorlata, avagy KIRAndulás az adatok világában Török Attila Kereskedelmi igazgató Orgware Kft. EGVE Közgyűlés & Találkozó 2016.05.21-22 1 Adatkapcsolati lehetőségek JDolBer

Részletesebben

Humánerı gazdálkodás wmugy

Humánerı gazdálkodás wmugy Humánerı gazdálkodás wmugy Készítette: Juhász Jolán SZÁMORG-Invest Kft. 1 Bevezetés A Humánerıforrás és Munkaerı gazdálkodási alrendszer a bérügyviteli rendszerhez (WBER-SZJA) kapcsolódik, de attól függetlenül

Részletesebben

Tegnap Mt., ma Kjt. És holnap?

Tegnap Mt., ma Kjt. És holnap? Tegnap Mt., ma Kjt. És holnap? A gazdasági társaságok költségvetési intézménnyé alakulásának munkaügyi aspektusai dr. Illés Márta illes.marta@spaheviz.hu Az átalakulás jogszabályi háttere 2013. évi XXV.

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető

Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető Integrált Ügyviteli Rendszer Bérelszámolási modul - Ismertető A WinSarc Humáninformatikai Rendszer, vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett programtermék, mely

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.133) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2007. III. negyedév) Budapest, március

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2007. III. negyedév) Budapest, március ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL (2007. III. negyedév) Budapest, 2008. március Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából Vezetői összefoglaló Módszertan Táblázatok:

Részletesebben

JDolBer PS HR Rendszer

JDolBer PS HR Rendszer A közszféra szervezetei, hivatalai és dolgozói egyre magasabb színvonalon kell, hogy teljesítsék a törvények és jogszabályok által igényelt, mind összetettebb szolgáltatásokat, és mindezt egyre növekvő

Részletesebben

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2006. II. negyedév) Budapest, 2006. augusztus

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2006. II. negyedév) Budapest, 2006. augusztus ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL (2006. II. negyedév) Budapest, 2006. augusztus Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából Vezetői összefoglaló TARTALOM Módszertan

Részletesebben

PRECÍZ Információs füzetek

PRECÍZ Információs füzetek PRECÍZ Információs füzetek Információk, Módszerek, Ötletek és Megoldások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerhez 3. EXCEL adatkapcsolat (mod. 2009.07.) Ügyviteli nyilvántartások és EXCEL formátumú

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG EKOP-1.2.16-2012-2012-0001 KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2014. október hó ADATSZOLGÁLTATÁS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu 1 BIZTOSÍTOTTI BEJELENTÉS (T1041) ÁLTALÁNOS ALAPELVEK

Részletesebben

3./ Időrögzítő felület havi zárolása után a visszamenőleges módosításokat a tájékoztatóban megadott módon kell beküldeni.

3./ Időrögzítő felület havi zárolása után a visszamenőleges módosításokat a tájékoztatóban megadott módon kell beküldeni. Távollétadatok és mozgóbérek havi rögzítési folyamata 1./ Időrögzítési feladat feloldásáról és zárolásáról Gazdasági Informatika rendszerüzenetet küld 2./ Havi ütemezésről EGFI tájékoztatót tesz közzé

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

HENYIR interfész. Hibaüzenetek leírása EMMI Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkárság Egészségügyi Igazgatási Főosztály

HENYIR interfész. Hibaüzenetek leírása EMMI Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkárság Egészségügyi Igazgatási Főosztály HENYIR interfész Hibaüzenetek leírása 2017.06.30. EMMI Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkárság Egészségügyi Igazgatási Főosztály HENYIR interfész Hibaüzenetek leírása Tartalomjegyzék

Részletesebben

KIRA FIZETÉSI JEGYZÉK

KIRA FIZETÉSI JEGYZÉK KIRA FIZETÉSI JEGYZÉK ÉRTELMEZÉSI SEGÉDLET Semmelweis Egyetem Emberierőforrás-gazdálkodási Főigazgatóság 2017 1 A Semmelweis Egyetemen 2017. január 1-jétől az illetményszámfejtés nem az SAP rendszerben,

Részletesebben

INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT

INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT MAGYAR POSTA ZRT. v.3. 1 TARTALOM I. ÁLTALÁNOS RÉSZ AZ EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERV ÉS AZ INFORMÁCIÓÁTADÁSI SZABÁLYZAT ALAPADATAI... 3 1. AZ EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERV ALAPADATAI... 3 2. AZ

Részletesebben

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2008. II. negyedév) Budapest, 2008. augusztus

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2008. II. negyedév) Budapest, 2008. augusztus ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL (2008. II. negyedév) Budapest, 2008. augusztus Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából Vezetői összefoglaló Módszertan Táblázatok:

Részletesebben

KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ

KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM TÜK szám: 1/5-49/2019 Érvényességi idő: 2019. február 6. 11:30 óra Minősítő neve: Mészáros László Beosztása: főosztályvezető Készült: 1 eredeti és 1 fm. példányban Egy példány: lap

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2015. június hó ADATSZOLGÁLTATÁS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu 1 BIZTOSÍTOTTI BEJELENTÉS (T1041) ÁLTALÁNOS ALAPELVEK A biztosítotti bejelentés

Részletesebben

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Használati útmutató

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Használati útmutató Használati útmutató Program indítása: A telepítés utáni első indításkor a program a szükséges alapbeállításokat elvégzi, és automatikusan újra indul. A főképernyőn a bejelentkezéshez mindig meg kell adni

Részletesebben

Az alábbiakban a portál felépítéséről, illetve az egyes lekérdező funkciókról kaphat részletes információkat.

Az alábbiakban a portál felépítéséről, illetve az egyes lekérdező funkciókról kaphat részletes információkat. Súgó Az alábbiakban a portál felépítéséről, illetve az egyes lekérdező funkciókról kaphat részletes információkat. A lekérdező rendszer a Hírközlési Szolgáltatások és Interfész bejelentések, valamint az

Részletesebben

A nexonbér moduljai. nexonbér Bér- és munkaügyi modul

A nexonbér moduljai. nexonbér Bér- és munkaügyi modul Moduláris felépítés A nexonbér könnyen kezelhető program moduláris felépítése, skálázhatósága, rendkívüli teljesítménye a leghatékonyabb megoldást biztosítja sok ezer fős, nagy gazdálkodó egységeknek,

Részletesebben

Jogszabályi változások január 1-jei hatállyal

Jogszabályi változások január 1-jei hatállyal Jogszabályi változások 2016. január 1-jei hatállyal 2015. évi CCVI. törvény az oktatás szabályozására vonatkozó egyes törvények módosításáról 1. A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII.

Részletesebben

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2008. III. negyedév) Budapest, február

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2008. III. negyedév) Budapest, február ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL (2008. III. negyedév) Budapest, 2009. február Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából Vezetői összefoglaló Módszertan Táblázatok:

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: Számfejtési folyamat, és 08-as bevallás felgyűjtési idejének optimalizálása Örömmel tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy a Kulcs Bér 2012-es program szeptemberi

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.12) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

2.4.2. Az intézmény által alaptevékenysége keretében gyűjtött és feldolgozott adatok fajtái

2.4.2. Az intézmény által alaptevékenysége keretében gyűjtött és feldolgozott adatok fajtái 2.4.2. Az intézmény által alaptevékenysége keretében gyűjtött és feldolgozott adatok fajtái 1. A SZEMÉLYÜGYI NYILVÁNTARTÁS ADATKÖRE a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyárólszóló

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

2/2004. (I. 15.) FMM rendelet. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól

2/2004. (I. 15.) FMM rendelet. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Mt.) 41/A. ának (4) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján

Részletesebben

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Telepítési útmutató. A program futtatásához Windows XP, Windows 7, 8 operációs rendszer szükséges.

Adóhátralék kezelés egyszerűen. Telepítési útmutató. A program futtatásához Windows XP, Windows 7, 8 operációs rendszer szükséges. Telepítési útmutató Rendszerkövetelmények: A program futtatásához Windows XP, Windows 7, 8 operációs rendszer szükséges. Szükséges futtatókörnyezet: Windows Framework 4 vagy magasabb verzió. Innen tölthető

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.126) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Labor leletező program

Labor leletező program Labor leletező program 1. A labor leletező főbb funkciói 2. Labor kérés létrehozása 3. Labor kérések figyelése 4. Eredmények bevitele 5. Kérés archiválása 6. Beteg kérések archiválása 7. Régi lelet keresése

Részletesebben

Cafeteria - KIRA interfész

Cafeteria - KIRA interfész Cafeteria - KIRA interfész Előfeltételek a KIRA interfészen történő feladáshoz: A következő adatokat kell feltölteni, ill. interfészen átemelni a Wintiszt rendszerből, ahhoz, hogy a KIRA feladást el lehessen

Részletesebben

Remek-Bér program verzió történet

Remek-Bér program verzió történet Remek-Bér program verzió történet Verzió: 5.14 2019.07.26. Bér beállítások frissítése funkció, amely a törvényi változások beállításában nyújt segítséget. Program indítás és cég megnyitás után egy Bér

Részletesebben

SAP HR Általános lekérdező Ad-hoc-query

SAP HR Általános lekérdező Ad-hoc-query Tranzakció neve: S_PHO_48000513 Ad-hoc query A használathoz célszerű a Favoritok/tranzakció beszúrása menüponttal a favoritok közé felvenni. 1. oldal, összesen: 18 A tranzakció elindítása után a következő

Részletesebben

Közalkalmazotti besorolás, minősítés, illetmények, bérezés 2014 és 2015 évben!

Közalkalmazotti besorolás, minősítés, illetmények, bérezés 2014 és 2015 évben! Közalkalmazotti besorolás, minősítés, illetmények, bérezés 2014 és 2015 évben! Többen jelezték, hogy véleményük szerint nem megfelelő a fizetési osztályba sorolásuk. Az alábbi cikk közérthetően magyarázza

Részletesebben

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra MUN v14.0130 Ez a verzió adatbázis módosításokat hajt végre, ezért először csak egyetlen munkahelyről szabad indítani (a windows tálcán se legyen letéve a program)! Ha ez a feltétel nem teljesül, a program

Részletesebben

A Kormány 298/2011. (XII.22.) Korm. rendelete a kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) és a garantált bérminimum megállapításáról

A Kormány 298/2011. (XII.22.) Korm. rendelete a kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) és a garantált bérminimum megállapításáról A Kormány 298/2011. (XII.22.) Korm. rendelete a kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) és a garantált bérminimum megállapításáról A Kormány az Alaptörvény 15. cikk (3) bekezdésében foglalt feladatkörében

Részletesebben

(hatályos: )

(hatályos: ) 320/2017. (XI. 8.) Korm. rendelet az egyes egészségügyi dolgozók és egészségügyben dolgozók illetmény- vagy bérnövelésének, valamint az ahhoz kapcsolódó támogatás igénybevételének részletes szabályairól

Részletesebben

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR)

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Működése A rendszert az adott iskola weboldalának adminisztrációs felületén keresztül lehet elérni. Az adminisztrációt a tagintézmény vezetők végzik. Minden tagintézmény

Részletesebben

../2018. számú Vezetői utasítás

../2018. számú Vezetői utasítás ../2018. számú Vezetői utasítás Alulírott, Váraljai Lászlóné, mint a Csévharaszti Csicsergő Napközi Otthonos Óvoda (székhely:2212 Csévharaszt, Ady Endre utca 52.) vezetője, a Szervezeti és Működési Szabályzat

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

Cafeteria szolgáltatások

Cafeteria szolgáltatások Cafeteria szolgáltatások Teljes körű cafeteria rendszer építés, tanácsadás. Nyilvántartó rendszer A Quick.Cafe elsősorban a munkavállalók cafeteria választásának megkön nyítését szolgáló szoftver. Interneten,

Részletesebben

PartSoft Informatikai Kft. KÖNNY felhasználói kézikönyv 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek...

PartSoft Informatikai Kft. KÖNNY felhasználói kézikönyv 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek... 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek... 2 2 Ügyfélcsoport... 2 3 Ügyfelek... 3 3.1 Váltás ügyfelek között... 4 4 Bevallások... 4 4.1 Létrehozás... 4

Részletesebben

Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető

Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető Hitel Előtét Rendszer Loan Front End (LFE) ismertető 2006 VemSoft. All rights reserved. Budapest, 2010. február 22. Tartalomjegyzék 1. LFE alapvető feladata... 3 2. Az LFE rendszer az alapvető feladatain

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.19) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

10/2009. (XI. 09.) rektori utasítás

10/2009. (XI. 09.) rektori utasítás 10/2009. (XI. 09.) rektori utasítás az 1/2012. (III. 1.) rektori utasítással egységes szerkezetbe foglalt, a Budapesti Gazdasági Főiskolán használatos munkaügyi iratmintákról és nyomtatványokról BUDAPEST

Részletesebben

Bérfejlesztés adatgyűjtő program használati útmutatója. Kézi adatrögzítéshez. intézményi és jogviszony modul

Bérfejlesztés adatgyűjtő program használati útmutatója. Kézi adatrögzítéshez. intézményi és jogviszony modul Bérfejlesztés adatgyűjtő program használati útmutatója Kézi adatrögzítéshez intézményi és jogviszony modul Fontos! Kézi adatrögzítésére csak előzetes regisztrációt követően van lehetőség. A regisztráció

Részletesebben

Az Áttv. Kjt. Kttv. Mt. összehasonlítása. Dr. Tánczos Rita

Az Áttv. Kjt. Kttv. Mt. összehasonlítása. Dr. Tánczos Rita Az Áttv. Kjt. Kttv. Mt. összehasonlítása Dr. Tánczos Rita Kinevezési feltétel állampolgárság Áttv Kttv.: magyar állampolgárság Kjt.: Magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: Nettóérték megőrző részkedvezmény érvényesítése a hónap egy részében fennálló munkaviszony alapján, ha a hónap során betegszabadság távolléti díja is elszámolásra

Részletesebben

Jogviszony megszüntetése

Jogviszony megszüntetése 1. lépés A jogviszony megszüntetése A jogviszony megszüntetése történhet a Személyek Személyi adatok menüpontban, az adott személy adataiban, a Kiléptetés gomb használatával. Kiléptetés gomb Történhet

Részletesebben

A Soproni Egyetem Neptun hallgatói kézikönyv első éves hallgatók számára

A Soproni Egyetem Neptun hallgatói kézikönyv első éves hallgatók számára A Soproni Egyetem Neptun hallgatói kézikönyv első éves hallgatók számára 2019. Tartalomjegyzék A SOPRONI EGYETEM NEPTUN HALLGATÓI KÉZIKÖNYV ELSŐ ÉVES HALLGATÓK SZÁMÁRA... 1 KÖSZÖNTÉS... 2 A NEPTUNRÓL...

Részletesebben

Behajtást Támogató Rendszer. Ismertető

Behajtást Támogató Rendszer. Ismertető Behajtást Támogató Rendszer Ismertető Budapest, 2005. június 30. 2 Tartalom 1.)Rendszeres adatbetöltés...4 2.)Ügyfelek ügyletek ügyintézőkhöz rendelése...5 3.)Ügyintézői feladatlisták...5 4.)Kontaktusok

Részletesebben

Bér program gépi nyitása

Bér program gépi nyitása A vállalkozás adatainak nyitása A bér program gépi nyitása a Főmenü a Cégadatok Cégnyitások Gépi nyitás (előző évből) menüpontjának elindításával kezdeményezhető. Figyelem! A bérszámfejtési adatok gépi

Részletesebben

MUNKÁJÁT SEGÍTŐ MUNKAKÖRBEN FOGLALKOZTATOTT MUNKAVÁLLALÓK KÖVETELMÉNYRENDSZERE, valamint EZEN MUNKAKÖRÖK BETÖLTÉSÉVEL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSOK RENDJE

MUNKÁJÁT SEGÍTŐ MUNKAKÖRBEN FOGLALKOZTATOTT MUNKAVÁLLALÓK KÖVETELMÉNYRENDSZERE, valamint EZEN MUNKAKÖRÖK BETÖLTÉSÉVEL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSOK RENDJE 3. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 2. melléklet Foglalkoztatási Követelményrendszer 2. függelék Az ÓBUDAI EGYETEMEN OKTATÓK, TUDOMÁNYOS KUTATÓK és TANÁROK MUNKÁJÁT SEGÍTŐ MUNKAKÖRBEN

Részletesebben

MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ

MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ Álláshely Nyilvántartó Rendszer (ÁNYR) MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ A RENDSZERBE ŐSFELTÖLTÉSSEL BEKERÜLT HIBÁS ADATOK JAVÍTÁSÁRÓL 1.0 verzió Készült: 2019. március 6. Készítette: IdomSoft Zrt. 1 1. Bevezetés A

Részletesebben

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2010. II. negyedév) Budapest, 2010. október

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2010. II. negyedév) Budapest, 2010. október ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL (2010. II. negyedév) Budapest, 2010. október Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából Vezetői összefoglaló Módszertan Táblázatok:

Részletesebben

Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2005. január

Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2005. január 2005. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Ügyviteli nyilvántartások és EXCEL formátumú adatszolgáltatás A korszerű ügyviteli rendszereknek, a jogszabályi

Részletesebben

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B KONFERENCIA AZ EGÉSZSÉGESEBB EGÉSZSÉGÜGYÉRT 2015 06 30 Egységesen eredményesebben

Részletesebben

Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából

Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából 2013. I. negyedév Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minõség- és Szervezetfejlesztési Intézet Informatikai és Rendszerelemzési Fõigazgatóság Budapest,

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/46. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/46. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: Tájékoztató - "Komplex fejlesztés a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézetben" című TIOP-2.2.6-12/1B-2013-0008 projekt keretében HUMÁNÜGYI SZOFTVER továbbfejlesztése Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Taninform KIR kapcsolat

Taninform KIR kapcsolat Taninform KIR kapcsolat Cél A Taninform KIR adatkapcsolat célja, hogy a mindkét rendszerben megtalálható és tárolt, iskolai adminisztrációval kapcsolatos alapadatokat az intézmények könnyen szinkronban

Részletesebben

Intézményi lelkészek nevelési és oktatási intézményekben, továbbá iskolalelkészek kezelt adatai

Intézményi lelkészek nevelési és oktatási intézményekben, továbbá iskolalelkészek kezelt adatai A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztályán kezelt személyes adatok adatkezelésének és adattárolásának tartalma, tartama, célja, joglapja és rendje Intézményi

Részletesebben

Bér évi verzió

Bér évi verzió Verziószám: 19.06 Érvényességi dátumok: Demó verzió érvényessége 2018.02.28. Regisztrált verzió érvényessége Könyvelő programok 2018.12.31. Bérszámfejtő program 2018.12.31. Számlázó programok Nincs időkorlát

Részletesebben

A Munkaügy a közoktatásban című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke ( )

A Munkaügy a közoktatásban című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke ( ) A Munkaügy a közoktatásban című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2012 2016) Lezárva: 2016. szeptember A A foglalkoztatást meghatározó jogszabályok A 1 A nemzeti köznevelési

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.143) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Integrált keretrendszer

Integrált keretrendszer Integrált keretrendszer Példa SAP R/3 Humán erőforrás gazdálkodás, személyügy Referencia modell 1 Humánerőforrás Személyzeti ügyek 2 Humánerőforrás Rendszerszervezése Üzleti Költség elszámolási Üzem Könyvelési

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT PK Követeléskezelő Zrt. ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Hatályos: 2018. május 25. napjától TARTALOMJEGYZÉK Külföldre irányuló adattovábbítás Általános ellenőrzés 6.1.Az adatvédelemmel kapcsolatos előírások, így

Részletesebben

Szociális hozzájárulási adó

Szociális hozzájárulási adó Kedvezmények: 2017. 01.01-től a szociális hozzájárulási adó mértéke 22%. Ennek következményeként a szociális hozzájárulási adó kedvezmények is változtak. A kedvezmény összege, a típusonként meghatározott

Részletesebben

Szociális ellátások nyilvántartási rendszere CSTINFO Lekérdezői modul

Szociális ellátások nyilvántartási rendszere CSTINFO Lekérdezői modul Szociális ellátások nyilvántartási rendszere CSTINFO Lekérdezői modul Békéscsaba, 2013.május 1 A települési önkormányzatok jegyzői, a közös önkormányzati hivatalok jegyzői, a kormányhivatalok járási hivatalai,

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések)

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.17.08) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

A pedagógus illetmény kiszámítása, besorolás 1.0

A pedagógus illetmény kiszámítása, besorolás 1.0 A pedagógus illetmény kiszámítása, besorolás 1.0 Készítette: Szakál Ferenc Pál *A korábbi változatokban ma már nem aktuális, nem érvényes tartalmak lehetnek, így azok tartalmáért e változat közzétételétől

Részletesebben

SZEMÉLYÜGYI OSZTÁLY. Szervezeti egység neve: Személyi Osztály. Osztályvezető: Nagyné Berecz Györgyi. Cím: 1102 Budapest, Szent László tér 29.

SZEMÉLYÜGYI OSZTÁLY. Szervezeti egység neve: Személyi Osztály. Osztályvezető: Nagyné Berecz Györgyi. Cím: 1102 Budapest, Szent László tér 29. Szervezeti egység neve: Személyi Osztály Osztályvezető: Nagyné Berecz Györgyi Cím: 1102 Budapest, Szent László tér 29. Telefon: 06 1 4338 158 E-mail hivatal@kobanya.hu Honlap: 1 / 5 www.kobanya.hu Személyügyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól szóló 2/2004. (I. 15.) FMM rendelet módosításáról

ELŐTERJESZTÉS. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól szóló 2/2004. (I. 15.) FMM rendelet módosításáról Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának. SZOCIÁLIS ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM IKTATÓSZÁM: 1226 /2010-MKBERFŐ Készült 2010. február 16-án. ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2010. III. negyedév) Budapest, 2011. január

ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL. (2010. III. negyedév) Budapest, 2011. január ÉVKÖZI MINTA AZ EGÉSZSÉGÜGYI BÉR- ÉS LÉTSZÁMSTATISZTIKÁBÓL (2010. III. negyedév) Budapest, 2011. január Évközi minta az egészségügyi bér- és létszámstatisztikából Vezetői összefoglaló Módszertan Táblázatok:

Részletesebben

havi maximum bevételig 0,00% havi maximum bevételig 0,00% havi maximum bevétel feletti részre vonatkozóan 0,39%

havi maximum bevételig 0,00% havi maximum bevételig 0,00% havi maximum bevétel feletti részre vonatkozóan 0,39% HIRDETMÉNY Alvó, Kezdő, Haladó 1, Haladó 5, Haladó 10, Haladó 20 díjcsomagokról Hatályos: 2019.03.25. napjától visszavonásig (A táblázatban feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA összegét nem tartalmazzák)

Részletesebben

A Munkaügy a közoktatásban című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke ( )

A Munkaügy a közoktatásban című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke ( ) A Munkaügy a közoktatásban című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2012 2017) Lezárva: 2017. szeptember A A foglalkoztatást meghatározó jogszabályok A 1 A nemzeti köznevelési

Részletesebben

A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 2. melléklet Foglalkoztatási Követelményrendszer 2. függelék

A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 2. melléklet Foglalkoztatási Követelményrendszer 2. függelék 2. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 2. melléklet Foglalkoztatási Követelményrendszer 2. függelék A BMF OKTATÓK, TUDOMÁNYOS KUTATÓK ÉS TANÁROK MUNKÁJÁT SEGÍTŐ MUNKAKÖRBEN

Részletesebben

Bérek, bérpótlékok 2017-ben

Bérek, bérpótlékok 2017-ben 2017.01.01. Bérek, bérpótlékok 2017-ben a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi ágazatban Az összefoglaló a 2017. január 1-én hatályos jogszabályi rendelkezések alapján készült. MINIMÁLBÉR, BÉRMINIMUM

Részletesebben

Érdi Tankerületi Központ. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Érdi Tankerületi Központ. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Érdi Tankerületi Központ a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Zimándy Ignác Általános Iskola Fejlesztőpedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti

Részletesebben

TÖRVÉNY SZERINT KÖTELEZŐ ÉS ADHATÓ ALAPBÉREK A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN ÉVBEN MINDEN FENNTARTÓ RÉSZÉRE

TÖRVÉNY SZERINT KÖTELEZŐ ÉS ADHATÓ ALAPBÉREK A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN ÉVBEN MINDEN FENNTARTÓ RÉSZÉRE TÖRVÉNY SZERINT KÖTELEZŐ ÉS ADHATÓ ALAPBÉREK A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN 2017. ÉVBEN MINDEN FENNTARTÓ RÉSZÉRE Készítette: Paffériné Kovácshegyi Nóra Mód-Szer-Tár Kft. PEDAGÓGUS BÉRTÁBLA VÁLASZTÁSA PEDAGÓGUS

Részletesebben

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty.

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Budakörnyéki Közterület-felügyelet

Részletesebben

Bérszámfejtési kézikönyv (v )

Bérszámfejtési kézikönyv (v ) Bérszámfejtési kézikönyv (v.18.06.01.) Bérszámfejtéshez szükséges beállítások Cég adózás típusa, társasági forma Bérszámfejtéshez kapcsolódó beállítások Számítási alapbeállítások Főkönyvi számok beállítása

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

A Statisztikai adatszolgáltatás menüpont alatt végezhető el az adatlap kitöltése. 3 Statisztikai adatszolgáltatás menetének részletes bemutatása

A Statisztikai adatszolgáltatás menüpont alatt végezhető el az adatlap kitöltése. 3 Statisztikai adatszolgáltatás menetének részletes bemutatása 1 Bevezetés Jelen dokumentum összefoglalja az igazságügyi szakértők 2017. II. negyedéves statisztikai adatszolgáltatásával kapcsolatos információkat, tudnivalókat. 2 Összefoglalás A statisztikai adatszolgáltatást

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv SEMMELWEIS EGYETEM

Felhasználói kézikönyv SEMMELWEIS EGYETEM Felhasználói kézikönyv A SEMMELWEIS EGYETEM E m b e r i - e r ő f o r r á s g a z d á l k o d á s i m o d u l ( H R ) m u n k a ü g y i a d a t o k l e k é r d e z é s e, t á v o l l é t k e r e t e k

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz: 22-117/2016. Tárgy: Pályázat kiírása a Kiszombori Szociális és Gyermekjóléti

Részletesebben

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés Tartalom Új diákigazolvány igénylés folyamata... 2 1. IAR feltöltéshez szükséges jogosultságok beállítása... 2 2. Token kérés... 2 3. Új igénylés feladása... 2 Igénylések keresése, szinkronizálása... 4

Részletesebben

NAV törzsadatok szinkronizálása

NAV törzsadatok szinkronizálása NAV törzsadatok szinkronizálása Elérhetősége: 1. Szerviz -> NAV törzsadatok szinkronizálása Ebben a menüpontban tetszőleges számú kiválasztott adózóra lekérheti a NAV adatbázisából az egyes törzsadatoknál

Részletesebben

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG ÉVI

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG ÉVI COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2016. ÉVI VERZIÓINAK VÁLTOZÁSAI. Tartalomjegyzék: Tartalom MUN v16.0129... - 2 - MUN v16.0210... - 6 - MUN v16.0428... - 7 - - 1 - MUN v16.0129 Ez a verzió adatbázis

Részletesebben

48/2005. (III. 23.) Korm. rendelet

48/2005. (III. 23.) Korm. rendelet 48/2005. (III. 23.) Korm. rendelet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény hatálya alá tartozó munkáltatóknál működő szakszervezetek reprezentativitásának megállapításáról A közalkalmazottak

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÓ IV. NEGYEDÉVES ÉS ÉVES ADATOK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK LÉTSZÁM ÉS BÉRHELYZETÉRŐL

ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÓ IV. NEGYEDÉVES ÉS ÉVES ADATOK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK LÉTSZÁM ÉS BÉRHELYZETÉRŐL ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÓ AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK LÉTSZÁM ÉS BÉRHELYZETÉRŐL 2013. IV. NEGYEDÉVES ÉS 2013. ÉVES ADATOK A feldolgozás mintája: Azon intézmények létszám és béradatai, amelyek bérszámfejtését

Részletesebben

A közfoglalkoztatás változásairól, továbbá a foglalkoztatási és közfoglalkoztatási adatbázisról. Janovics László igazgató Pécs, október 6.

A közfoglalkoztatás változásairól, továbbá a foglalkoztatási és közfoglalkoztatási adatbázisról. Janovics László igazgató Pécs, október 6. A közfoglalkoztatás változásairól, továbbá a foglalkoztatási és közfoglalkoztatási adatbázisról Janovics László igazgató Pécs, 2011. október 6. A közfoglalkoztatás fontossága A közfoglalkoztatás mára a

Részletesebben

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: A legújabb verziója az 1.118 (6) az internetről letölthető a levél végén található link segítségével Változások,

Részletesebben

Használati útmutató a pénzügyi beszámoló elkészítéséhez. Bejelentkezés a pénzügyi beszámoló webes felületére

Használati útmutató a pénzügyi beszámoló elkészítéséhez. Bejelentkezés a pénzügyi beszámoló webes felületére Használati útmutató a pénzügyi beszámoló elkészítéséhez Beküldési határidő: 2013. október 25. péntek Bevezetés Az egyes egészségügyi dolgozók és egészségügyben dolgozók illetmény- vagy bérnöveléséről,

Részletesebben

Az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény melléklete III./2. pont szerinti létszám és személyi juttatáshoz kapcsolodó adatok

Az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény melléklete III./2. pont szerinti létszám és személyi juttatáshoz kapcsolodó adatok 2009. január 01.-március 31. Köztisztviselők 69 I. besorolási osztály 46 Létszám összesen: 73 78.272.050,- forint 4.430.000,- forint 2009. január 01.-március 31. I.negyedév 21.046.500,- forint 52.795.550,-

Részletesebben

SZEMÉLYI FELTÉTELEK, OKTATÁS, KÉPZÉS

SZEMÉLYI FELTÉTELEK, OKTATÁS, KÉPZÉS EH - 04 MINŐSÉGÜGYI ELJÁRÁS SZEMÉLYI FELTÉTELEK, OKTATÁS, KÉPZÉS 1. ELJÁRÁS CÉLJA Az eljárás célja a Polgármesteri Hivatal személyi állományára vonatkozó képesítési, képzettségi követelmények meghatározása,

Részletesebben