Select 86 Kereskedelmi Kft. DVD kiadás, forgalmazás, nagykereskedelmi értékesítés. Tavaszváró Akció

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Select 86 Kereskedelmi Kft. DVD kiadás, forgalmazás, nagykereskedelmi értékesítés. Tavaszváró Akció"

Átírás

1 Tavaszváró Akció Barbie - Hattyúk tava Barbie varázslatos életre kel lenyűgöző számítógépesanimációs formában a harmadik rajzfilmjében. A Csajkovszkij csodálatos zenéje és a közkedvelt mese alapján készült filmben Barbie Odette-t alakítja, a pék lányát, aki követi az egyszarvút az Elvarázsolt erdőbe. Ott hattyúvá változtatja őt Rothbart, a gonosz varázsló, aki le akarja győzni unokatestvérét, a Tündérkirálynőt, és el akarja foglalni az erdőt. A Tündérkirálynő képes enyhíteni Rothbart varázslatát oly módon, hogy Odette éjszakára visszanyeri emberi külsőjét, de nappal hattyú marad. Odette megtudja, hogy az ő sorsa megmenteni az Elvarázsolt erdőt Rothbarttól, noha nem érzi magát alkalmasnak a nagy feladatra. Játékidő: 81 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Barbie és a bűvös Pegazus Első igazi hercegnős tündérmeséjében, a Barbie és a bűvös Pegazusban, Barbie szárnyra kel. Annika hercegnő (Barbie) kalandjai akkor kezdődnek, mikor összebarátkozik Brietta-val, a csodálatos szárnyas paripával, aki elrepíti őt a Felhő Királyságba. Annikának csupán három napja van, hogy megtörje a gonosz varázsló, Wenlock átkát, és kőből ismét emberré változtassa családját. Wenlock elleni küzdelme során Annika új barátokra talál; tiltott erdőkön utaznak át együtt, jeges barlangokban korcsolyáznak, és a felhők fölé szállnak, ahogy megpróbálják létrehozni a Fény Varázslatos Pálcáját. Játékidő: 82 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

2 Barbie és a Diótörő Barbie varázslatos életre kel a lenyűgöző számítógépes animációnak köszönhetően E. T. A. Hoffman klasszikusának eme modern változatában. A mese úgy kezdődik, hogy Barbie, aki Clara szerepét játssza, egy gyönyörű Diótörő fabábut kap ajándékba kedvenc nagynénjétől. Aznap éjjel, míg Clara alszik, Diótörő életre kel, hogy megóvja a lányt a gonosz Egérkirálytól, aki megszállta Clara szobáját. Clara felébred, és segít Diótörőnek, de az Egérkirály gonosz varázslattal lekicsinyíti a lányt. Clara és Diótörő látványos kalandra indulnak, hogy megtalálják Bonbon hercegnőt, az egyetlent, aki fel tudja oldani az Egérkirály gonosz átkát. Játékidő: 81 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Barbie mesés Karácsonya A Barbie Mesés Karácsonya Dickens klasszikus meséjének szívmelengető változata, mely a 19. században játszódik és tele van csodálatos karácsonyi dalokkal, pompás ruhakölteményekkel és sok-sok nevetéssel! Ebben a történetben Barbie ezúttal Eden Starling-ot alakítja, aki egy londoni színház ünnepelt színésznője. Eden Chuzzlewittel, beképzelt macskájával együtt önző módon rá akarják venni a színházat, hogy karácsony napján is próbáljanak! Dührohamában még pompás ruháinak tervezője és gyerekkori barátnője, Catherine sem tudja lebeszélni tervéről. Három fura karácsonyi szellemre vár a feladat elvinni Edent egy fantasztikus szünidei utazásra annak érdekében, hogy kitárja szívét az ünnepi hangulatra és megtapasztalja, milyen jó érzés adni. Játékidő: 76 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

3 Barbie, mint Rapunzel Hol volt, hol nem volt, réges-régen, a varázslatok és a sárkányok korában élt egy lány, úgy hívták, hogy Rapunzel, és neki volt a legszebb, legtündöklőbb haja az egész földkerekségen. De Rapunzel élete korántsem volt ennyire csodálatos. Gothelnél szolgált, a féltékeny, ármánykodó boszorkánynál. A boszorka egy félelmetes erdő mélyén rejtegette a lányt, akit bűvös üvegfal vett körül, és egy hatalmas, Hugo nevű sárkány őrizte. Azonban a sors különös fordulata folytán Rapunzel felfedezett egy varázslatos ecsetet, melynek segítségével fondorlatok egész szövevényére derített fényt, békét hozott két viszálykodó királyságra, és végül elnyerte a daliás Stefan herceg szerelmét. Játékidő: 84 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Barbie naplók Minden kislány kedvenc szőke társa, a világhírű Barbie most egy újabb egész estés animációs filmben kel életre! Most először a fantáziavilág helyett napjainkban játszódik a történet, így a rajongók még inkább azonosulhatnak a tinédzser Barbie-val! Indul az új tanév, és Barbie - legkedvesebb barátnőivel együtt - nagy változások elé néz. Bűvös karkötője segítségével igazán felpezsdül körülötte az élet: együttest alapít, belehúz a rock-zenébe, új barátokra lel, és még a suli legnépszerűbb srácának figyelmét is sikerül magára irányítania... Játékidő: 70 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

4 Barbie - Fairytopia A főszerepben Barbie, mint Elina! A szivárvány túloldalán, Fairytopia világában él, éldegél Elina, a szépséges virágtündér, akinek leghőbb vágya, hogy szárnyra kaphasson. A Bűvös Rét egy nagyobbacska virágja az otthona, itt lakik Pipitérrel, a csintalan, ám imádnivaló puffanccsal. Egy nap Elina arra ébred, hogy szeretett virágotthona betegeskedik, tündér barátai pedig nem tudnak repülni! Minden bátorságát összeszedve fantasztikus útra indul megkeresni Azurát, az őrtündért, aki talán kihúzhatja őket a csávából... Játékidő: 66 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Barbie és a Gyémánt kastély Barbie és Teresa meséli el Liana és Alexa, két legjobb barát csodálatos történetét, akik mindenen megosztoznak, beleértve a zene szeretetét is. Amikor egy elvarázsolt tükröt kapnak, addigi nyugodt, mindennapi éltük hirtelen megváltozik és összebarátkoznak a tükörbe zárt lánnyal. Elhatározzák, hogy megmentik új barátjukat, ezért Liana és Alexa veszélyes, barátságukat próbára tevő, útra indulnak az elrejtett Gyémánt Kastélyba. Az éneklés erejével és két szeretnivaló kutyakölyök segítségével néznek szembe a kihívásokkal, miközben rájönnek, hogy a barátság igazi kincs. Játékidő: 74 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

5 Barbie - A hercegnő és a koldus Első, hét eredeti filmdalt tartalmazó animációs musicaljében Barbie egy klasszikus mese modern feldolgozásában kel életre, melyben a szereplőket összecserélik, és végül győzedelmeskedik a barátság. A Mark Twain története (Koldus és királyfi) alapján készült BARBIE, A HERCEGNŐ ÉS A KOLDUS-ban Barbie izgalmas kettős szerepben tűnik fel, ő alakítja a királylányt és a szegény falusi leányt is, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra! A két lány sorsa egybefonódik, amikor Annelise királykisasszony fogságba esik, megmentése pedig hasonmására, Erikára vár. Játékidő: 94 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Barbie Hüvelyk Panna Ismerd meg Te is Hüvelyk Pannát, a pöttömnyi lánykát, aki Tulipántündérek mesés világában, a vadvirágok rejtekében harmóniában él a természettel. Makena, az elkényeztetett kislány a virágos rét egy darabját Hüvelyk Pannával és két barátnőjével együtt városi otthonába költözteti át. Az apró lények itt megtudják, hogy az emberek épp a Tulipántündérek virágos rétének helyén akarnak felépíteni egy új gyárat. A természet varázslatos erejét kihasználva Hüvelyk Panna bebizonyítja, hogy még a legkisebbek is képesek nagy csodákra! Játékidő: 75 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

6 Barbie: Mariposa és a Pillangótündérek A pillangó-tündérek birodalmában békésen, boldogan telnek a hétköznapok. Barátaival együtt virágról virágra libben a bájos Mariposa is, aki el sem tudja képzelni hogy vidám soruk egy napon rosszra fordulhat. Felbukkan azonban a színen a gonosz Henna, aki egy bűvös porral megmérgezi a tündér-királyságot, és magát a királynőt is. Carlos herceg Mariposát kéri meg, hogy két barátnőjével együtt vállalkozzanak a veszélyes útra, kelljenek át a birodalom biztonságos határain, és keressék meg a méreg ellenszerét, mielőtt elpusztul gyönyörű otthonuk, és meghal a királynőjük... Játékidő: 74 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Barbie Mermaidia - Varázslatos utazás a tenger mélyén A Fairytopia című történetből megismert szépséges Elina ezúttal a víz alatti világba, Mermaidiába utazik, hogy megmentse barátját, Nalut. A gonosz Laverna raboltatta el Nalut, hogy ő lehessen a legnagyobb hatalmú tündér Fairytopiában. Elina egyedül nem boldogul az ismeretlen világban, de szerencsére megismerkedik egy bizalmatlan sellőlánnyal, Norival, aki minden idegentől fél. Nem kevés energiájába kerül Elinának, hogy elnyerje Nori bizalmát és támogatását, de az igazi próbatétel még csak ezután következik. Lehet, hogy élete legnagyobb áldozatát kell meghoznia ahhoz, hogy megmentse barátját: le kell mondania tündérszárnyairól... Játékidő: 74 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód:

7 Lego Bionicle A legenda újjászületik A kedvenc BIONICLE hősöd kel életre ebben a fantasztikus, izgalmakkal és akcióval teli vadonatúj kalandban! Mata Nui, az egykor hatalmas és nagyszerű uralkodó a fém-teremtmények romokban álló messzi földjén találja magát. Miután győzedelmeskedik egy gigászi Glatorian csatában, a falusiak Mata Nui segítségét kérik valódi ellenségeik, az ördögi Skrall és Bone Hunters legyőzésében. Mata Nui ebben a hősies kalandban a Glatorian harcosok bátor csapatával és Agori lakóival együtt vívja küzdelmét felfedezésre váró új területekért, miközben minden izgalmas BIONICLE titok is napvilágra kerül. Mark Baldo Játékidő: 78 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Kép: 1.78:1, anamorfikus Coraline és a titkos ajtó A Karácsonyi lidércnyomás zseniális rendezőjének legújabb filmje ez az ámulatba ejtően látványos animációs kalandfilm, amely Neil Gaiman bestsellere alapján készült. Coraline Jones mindennapjai szürkék és unalmasak, míg nem talál egy titkos ajtót, amely egy olyan alternatív világba vezet, amely első pillantásra megegyezik a normálissal a ház, a kert, a szülők, ám itt minden nap egy új kaland. Coraline hamarosan rádöbben, hogy a szemlátomást tökéletes világ csapda és valójában a Másik Anyukája akarja őt örökre foglyul ejteni. A lánynak össze kell szednie minden leleményét és bátorságát, hogy elmeneküljön és megmentse valódi családját. Henry Selick Játékidő: 74 perc Hang: magyar 5.1 DVD vonalkód: Kép: 1.85:1, anamorfikus

8 A dolgok állása Stephen Collins képviselő pártjának feltörekvő csillaga, ám mikor asszisztensét és egyben titkos szeretőjét meggyilkolják, olyan súlyos titkok kerülnek napvilágra, melyek a politikus karrierjének végét jelenthetik. A képviselő jó barátjára, Cal McCaffrey oknyomozó riporterre hárul az a nem éppen hálás feladat, hogy főszerkesztője utasítását követve utánajárjon az ügynek. Partnerével, Della Frye-jal együtt McCaffrey egy olyan összeesküvésbe botlik, amely alapjaiban rengetheti meg az ország vezetését, a nyomozás közben pedig még egy dolog nyilvánvalóvá válik: ha dollár-milliárdokról van szó, akkor sem élet, sem szerelem, sem pedig tisztesség nem számít. Kevin Macdonald Szereplők: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Robin Wright Penn Játékidő: 121 perc Hang: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1, anamorfikus szélesvásznú Elcserélt életek Los Angeles, Egy nap Christine Collins, az egyedülálló anya elindul munkába, de mire hazatér, fia nyomtalanul eltűnik. Öt hónappal később a rendőrség megleli az elveszett fiút és visszaadja az anyának. De Christine megdöbbentő felfedezést tesz: a megtalált fiú, nem az ő fia. Ekkor kezdetét veszi az anya megállíthatatlan harca az igazságért, mely közben fény derül a korrupció világára és felnyitja a nyilvánosság szemét. Ráadásul mindörökre megváltoztatja Los Angeles-t is Ez az érzelmekre ható, megkapó történet bemutatja, milyen erős és állhatatos tud lenni az anyai szeretet. Clint Eastwood Szereplők: Angelina Jolie, John Malkovich Játékidő: 136 perc Hang: magyar 5.1, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.40:1, anamorfikus

9 A túlvilág szülötte Néha egy halott lelkét annyira megfertőzi a gonosz, hogy nem nyerhet bebocsátást a mennyország kapuján, ehelyett a két világ közötti senkiföldjén vándorol és kétségbeesetten kutat egy test után, melyben újjászülethet. Néha sikerrel is jár Casey Bell mindig is gyűlölte az anyját, amiért gyerekkorában elhagyta őt, de mikor megmagyarázhatatlan események kezdenek történni körülötte, a lány megérti, hogy anyja miért ment el. Casey életét kínzó rémálmok és borzasztó jelenések fertőzik meg, melyektől képtelen szabadulni, ezért megkeresi az egyetlen embert, aki segíthet: Sendakot, a nagy tiszteletben álló, tapasztalt ördögűzőt. David S. Goyer Szereplők: Odette Yustman, Gary Oldman Játékidő: 85 perc Hang: magyar 5.1, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.40:1, anamorfikus Halálos Iram Vin Diesel és Paul Walker oldalukon Michelle Rodriguez-zel és Jordana Brewster-rel visszatérnek oda, ahol minden elkezdődött, s tuningolt csodajárgányokkal vívnak kőkemény csörtéket Los Angeles utcáin és a mexikói sivatagban, ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben. Mikor egy bűntény kapcsán mindketten L.A.-be érkeznek, Dom Toretto, a szökésben lévő exszélhámos és Brian O Conner, különleges ügynök nem éppen barátként köszönti egymást. De mikor egy közös ellenfél mindkettejük életébe drámai fordulatot hoz, együttes erővel próbálnak bosszút állni, méghozzá hazai pályán: a kormány mögött, tövig nyomott gázpedállal. Justin Lin Szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster Játékidő: 102 perc Hang: magyar 5.1, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.40:1, anamorfikus

10 Kettős játék Mindketten ellenállhatatlan ex-kémek, akik jelenleg egyegy konkurens nagyvállalat alkalmazásában állnak és minden idők egyik legnagyobb balhéjára készülnek. Lélegzetelállító macska-egér játék veszi kezdetét, melyben a tétek folyamatosan emelkednek és a hurok egyre szorosabb, a résztvevők pedig bármire hajlandók azért, hogy egy lépéssel az ellenfél előtt járjanak. Tony Gilroy Szereplők: Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Gimatti Játékidő: 120 perc Hang: magyar 5.1, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 2.35:1, anamorfikus szélesvásznú Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad A népszerű és díjnyertes Esküdt ellenségek krónikáinak egyik nagy sikert aratott tagja az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály. Ez a kemény és érzelmekre ható sorozat a New York-i rendőrség Különleges Ügyosztályának életét és borzalmas bűneseteit mutatja be. A prominens szereplőgárda olyan neveket sorakoztat fel, mint Christopher Meloni (Oz), Mariska Hargitay (Vészhelyzet), Dann Florek (A Flinstone család), Richard Belzer (Gyilkos utcák), Dean Winters (Oz) and Michelle Hurd (Zuhanás). több rendező Szereplők: Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek Játékidő: 918 perc Hang: magyar 2.0, angol 2.0 DVD vonalkód: Kép: 4:3

11 Las Vegas 1. évad Tegye próbára a szerencséjét a televíziózás történetének egyik legüdítőbb sorozatával, a Las Vegasszal! A tétek óriásiak, a nők gyönyörűek ebben a teljes első évadot magában foglaló DVD-gyűjteményben, amelyben korunk talán legismertebb színészei vendégeskednek. Kövesse nyomon a Montecito Hotel és Kaszinó izgalmakkal és kalandokkal teli mindennapjait, melynek mindenre felkészült személyzetét a tapasztalt Big Ed Deline és ellenállhatatlan jobb keze, Danny McCoy vezeti. Szexi csapatuk élén azon vannak, hogy elkapják a kártyaszámláló csalókat, kiszűrjék a nagyot kaszálókat és megakadályozzák a rivális kaszinók cselszövéseit. több rendező Szereplők: Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims Játékidő: 950 perc Hang: magyar 2.0, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 1.78:1, anamorfikus Las Vegas 2. évad A tévé legforróbb sorozata, a Las Vegas, visszatér a második évad izgalmakkal teli 24 epizódjával, s a tétek magasabbak, mint valaha! Csatlakozzon újra a Montecito Hotel és Casino tévedhetetlen biztonsági szolgálatához, ahol újabb hamiskártyásokat csípnek nyakon, sötét titkokat lepleznek le, gyilkossági ügyeket oldanak meg és még a topless táncosoknak is betanítják a mozdulatokat miközben a nap 24 órájában ügyelnek a biztonságra. A Bűnök városa vérpezsdítően új arcát mutatja olyan sztárok vendégszereplésével, mint Sylvester Stallone, Alec Baldwin, Jill Hennessy, Jon Lovitz és mások, továbbá olyan előadók zenés fellépésével, mint Snoop Dogg, Clint Black, Duran Duran és a Black Eyed Peas. több rendező Szereplők: Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims Játékidő: 960perc Hang: magyar 2.0, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 4:3

12 Las Vegas 3. évad Ami Vegasban történik, az nem marad többé Vegasban, ugyanis megérkezett DVD-n a tűzforró Las Vegas harmadik évada! Csatlakozzon Ed-hez (James Caan), Danny-hez (Josh Duhamel), Mary-hez (Nikki Cox), Delindához (Molly Sims) és Sam-hez (Vanessa Marcil) az új évad izgalmakban bővelkedő 23 epizódjában, melyben hamiskártyásokat és nagytételben játszó svindlereket kapnak el és még egy erőszakos tulajdonosváltást is túlélnek a varázslatos Montecito Hotel és Kaszinóban. Gary Scott Thompson Szereplők: James Caan, Josh Duhamel, Nikki Cox, Vanessa Marcil Játékidő: 938 perc Hang: magyar 2.0, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 1.78:1 Magnum 1. évad Készülj fel a tökéletes kikapcsolódásra minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának kalandos epizódjaival! Ruccanj át Hawaiira egy izgalmas és akcióval teli utazásra Higginsszel, T.C.-vel, Rickkel és természetesen a mindig lenyűgöző Magnummal. 18 kirobbanó rész az első évadból! Kihagyhatatlan minden Magnum-rajongó számára! több rendező Szereplők: Tom Selleck, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti Játékidő: 856perc Hang: magyar 2.0, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 1.33:1

13 Szupercsapat 1. évad A sorozat egy négytagú csapat extrém kalandjait meséli el, akik az amerikai hadsereg különleges alakulatánál szolgáltak egykor és megjárták a vietnámi háború minden poklát. Egy parancsra elkövetett tettük miatt azonban meg kell szökniük a katonaságból és a hadi törvényszék is rájuk feni a fogát, így állandó menekülés az életük. Bujkálás közben azonban igazi hősökké válnak, hiszen a jó és az igazság oldalán állva marad energiájuk arra is, hogy az ártatlanok és elnyomottak védelmére keljenek. több rendező Szereplők: George Peppard, Dwight Schultz, Mr. T, Dirk Benedict Játékidő: 641 perc Hang: magyar 2.0, angol 2.0 DVD vonalkód: Kép: 4:3 Gyilkos sorok 1. évad A különc viselkedésű Cabot Cove-i lakosok mellett Jessica finoman gyanakvó és egyben rejtélyes történeteihez olyan híres sztárok csatlakoznak, mint Jerry Orbach, Leslie Nielsen, Joaquin Phoenix, Andy Garcia, Martin Landau, Milton Berle, Peter Graves, Vicki Lawrence és még sokan mások. Izgulja végig az első évad mind a 21 epizódját és a bevezető epizódot, a Sherlock Holmes meggyilkolásá -t ebben a kiváló és érdekfeszítő sorozatban, ahol végig azon töpreng vajon ki tette? több rendező Szereplők: Angela Lensbury Játékidő: 1077 perc Hang: magyar 2.0, angol 5.1 DVD vonalkód: Kép: 1.33:1

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.)

Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Gyilkos sorok 1.évad 4.lemez (Murder, She Wrote Season 1/4.) 12 egymást követő Emmy -jelölést hozott Angela Lensbury-nek ez a szerep, melyben Jessica Fletcher-t,

Részletesebben

Gyilkos sorok 1.évad 1.lemez (Murder, She Wrote Season 1/1.)

Gyilkos sorok 1.évad 1.lemez (Murder, She Wrote Season 1/1.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Gyilkos sorok 1.évad 1.lemez (Murder, She Wrote Season 1/1.) 12 egymást követő Emmy -jelölést hozott Angela Lensbury-nek ez a szerep, melyben Jessica Fletcher-t,

Részletesebben

Halálos iramban (The Fast and the Furious)

Halálos iramban (The Fast and the Furious) Select 86 Kft. 2009. áprilisi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Halálos iramban (The Fast and the Furious) Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft A Halálos iramban, ez a magas fordulatszámon pörgő, adrenalinnal

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6)

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) Lakossági megjelenés: 2013.09.11. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Barbie Mariposa

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből David Angsten: Sötét arany Budapest, I.P.C. Könyvek Kft. 2010. Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja.

Részletesebben

The Beatles. Sárga tengeralattjáró

The Beatles. Sárga tengeralattjáró 21306 The Beatles Sárga tengeralattjáró Amikor a látványos Sárga tengeralattjáró 1968- ban megjelent, azonnal olyan mérföldkövet jelentő filmnek ismerték el, amely az animációt addig nem látott magasságokba

Részletesebben

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK

LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1106 Budapest, Keresztúri út 8/A +36-1-264-4555 terjesztes@dunakiado.hu LEGO MAGYAR NYELVŰ KÖNYVEK, MATRICÁK ÉS FOGLALKOZTATÓK 1. Oroszlánok és sasok LEGO Legends of Chima minifigurás foglalkoztató Sok

Részletesebben

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Bunyó (Fighting) Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből

Részletesebben

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5.

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5. 2016-07-04 Hétfő 08:00 Egy szerelem története: ők Az élet könyve 08:05 09:35 A belga meló 09:40 Liza, a rókatündér VII/1. 09:55 VII/2. 11: Lady W botrányos élete :50 14:25 Felvétel indul! XIII/27. Törésvonal

Részletesebben

Valentin napi könyv- és filmajánló

Valentin napi könyv- és filmajánló Valentin napi könyv- és filmajánló Az 5 legkeresettebb romantikus olvasmány és film a Békés Megyei Könyvtárban Könyvek 1. Nicholas Sparks: Vissza hozzád Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb

Részletesebben

1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: 2. Móricz Zsigmond novellái Feladat: 3. Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma Feladat:

1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: 2. Móricz Zsigmond novellái Feladat: 3. Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma Feladat: 1. Kosztolányi Dezső: Édes Anna Feladat: Ez a kancsal fény már a lélekben készülődő robbanás felé utal, annak közelségét jelzi (Kiss Ferenc) Mutassa be az öntudatlan lázadás gesztusát Kosztolányi Dezső

Részletesebben

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate)

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) SELECT VIDEO 2011. márciusi megjelenések A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgáltak az Öböl-háborúban. Egy támadás alkalmával Shaw

Részletesebben

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12 2016-04-25 Hétfő U2 Innocence + Experience Tour 20? A Return to Paris 08:30 Üdv a világomban! 09:55 Kamuzsaruk 11:40 Schmidt története Szerelem a végzetem Versenyben az elnökségért Felvétel indul! XIII/17.

Részletesebben

Amerikai gengszter (American Gangster)

Amerikai gengszter (American Gangster) Select 86 Kft. 2009. júliusi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Amerikai gengszter (American Gangster) Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar-díjas színész Denzel Washington és

Részletesebben

JOBB A BIZTONSÁG SZITAKÖTŐ 33 KÉPES SEGÍTSÉG A TÖRTÉNETHEZ

JOBB A BIZTONSÁG SZITAKÖTŐ 33 KÉPES SEGÍTSÉG A TÖRTÉNETHEZ JOBB A BIZTONSÁG SZITAKÖTŐ 33 KÉPES SEGÍTSÉG A TÖRTÉNETHEZ PIROSKA ÉS A FARKAS Ebben a mesében piros sapkás (néhol köpenyes) kislánynak (Piroska) kell átmennie az erdőn, hogy ételt vigyen a nagymamájának.

Részletesebben

Sims Tales Awards 2013 díjazottak /

Sims Tales Awards 2013 díjazottak / 1 / 7 2014.05.01. 11:43 Sims Tales Awards 2013 díjazottak Nyomt 2. Az Ezüst Úrnő 3. Titkos ablak, titkos kert 2. Crazy Love - Egy őrült szerelem 3. Szerelem labirintus 2. Sims Tales Awards 2013 díjazottak

Részletesebben

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12.

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12. 20-09-21 Hétfő Fordított felállás 102 kiskutya 09:35 Mr. Peabody és Sherman kalandjai Rém rom 13:45 X-Men: Az eljövendő múlt napjai :55 17:35 Cirque du Soleil - Egy világ választ el Egy jó munka: New York-i

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Énekeljünk!... 66

TARTALOMJEGYZÉK. Énekeljünk!... 66 TARTALOMJEGYZÉK Előszó... 6 1. Ismerjük meg egymást!... 8 2. Magyar reformátusok vagyunk... 10 3. Ismerkedés a Bibliával... 12 4. Isten teremtette a világot... 14 5. Isten teremtette az embert... 18 6.

Részletesebben

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan)

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Select 86 Kft. 2010. szeptemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Lakossági megjelenés: 2010.09.09. A Cylonokat azért hozták létre, hogy az

Részletesebben

A birtokos szerkezet

A birtokos szerkezet A birtokos szerkezet Ha kérdése van, használja nonstop segélyvonalunkat: www.magyarora.com/grammar/birtokos_tablazat.pdf 1 ) Lássunk munkához Kezdjük megint a novellával Húzza alá a példákban az egyes

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

Bleeding Bride Fekete fivérek

Bleeding Bride Fekete fivérek Bleeding Bride Fekete fivérek Második, bővített kiadás Előszó Születésünktől fogva mesék ölelésében vagyunk. Tündérmesék óvnak meg a cudar valóságtól, de ugyanakkor boszorkányok és tűzokádó sárkányok foglyaivá

Részletesebben

Az angliai Devonból letöltődött két testvér, Drew és Tom a két tehetséges rajongó tervező a LEGO Ideas TRON: Örökség készlet megalkotója.

Az angliai Devonból letöltődött két testvér, Drew és Tom a két tehetséges rajongó tervező a LEGO Ideas TRON: Örökség készlet megalkotója. 21314 1 Az angliai Devonból letöltődött két testvér, Drew és Tom a két tehetséges rajongó tervező a LEGO Ideas TRON: Örökség készlet megalkotója. A Disney TRON: Örökség című film és a sci fi műfaj rajongóiként

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02.

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1.évad (Sex and the City 1.season) Bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft. SZEXELHETNEK A NŐK IS ÚGY, MINT A FÉRFIAK? Ennek a kérdésnek akar

Részletesebben

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház Budapesti Operettszínház BÉRLETI TÁJÉKOZTATÓ 2 0 09/ 2 0 1 0 S Z Í N H Á Z I É VA D 1065 Budapest, Nagymező u. 17. www.berlet.operett.hu Kedves Közönségünk! A bérletvásárlás és bérletajánlás mindig nagyon

Részletesebben

Andrew Lloyd Webber Musical-jeiből

Andrew Lloyd Webber Musical-jeiből Andrew Lloyd Webber Musical-jeiből As If We Never Said Goodbye Mintha sosem mentem volna el Norma dala a Sunset Boulevard c. musical-ből. Don Black és Christopher Hampton angol szövegéből, saját fordítása

Részletesebben

MIMI O CONNOR. Margaret K. McElderry Books

MIMI O CONNOR. Margaret K. McElderry Books 1 2 MIMI O CONNOR Margaret K. McElderry Books New York * London * Toronto * SydNEY * Újdelhi 3 TARTALOM 5 6 Csak egyetlen dolgot kell tudnod: a történetek, amiket meséltek neked a szörnyetegekről, a tábortüzeknél

Részletesebben

Nyári könyvajánló. Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. Kiss Dénes: Tatár kalandjai tíz országban

Nyári könyvajánló. Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. Kiss Dénes: Tatár kalandjai tíz országban Nyári könyvajánló Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. A Rozgonyi Cicelle Leánygimnázium hatodik osztályosai nem éppen az összetartásról voltak híresek, irigység, féltékenység vert éket

Részletesebben

DEREK PRINCE. Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése

DEREK PRINCE. Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése DEREK PRINCE Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése Bevezető - A Derek Prince Ministries ismertetője Az 1930-as években, a történet szerint, megcsörrent a telefon az igazgatói irodában, abban a washingtoni

Részletesebben

UNIVERSAL 2008. októberi megjelenések

UNIVERSAL 2008. októberi megjelenések UNIVERSAL 2008. októberi megjelenések Hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk) Bruce Banner a világtól elzártan kutatja az ellenszert arra az elemi dühre, ami ha átjárja, akkor kő kövön nem marad. Ám nem

Részletesebben

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20 2016-02-01 Hétfő Hangya boy A csajok bosszúja 11:50 Gabby Douglas egy tornászlány története 08:55 Szerelem a csillagok alatt II/5. Meglepetés 14:50 Azanyját! 3. Közel a karácsony 13:20 10:55 Vadregény

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Kontrolling KG 3. MŰHELYGYAKORLAT AZ ORRUNK ELŐTT VANNAK A KONTROLLING TÉMÁK, ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK CSAK ÉSZRE KELL ŐKET VENNI!

Kontrolling KG 3. MŰHELYGYAKORLAT AZ ORRUNK ELŐTT VANNAK A KONTROLLING TÉMÁK, ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK CSAK ÉSZRE KELL ŐKET VENNI! Kontrolling KG 3. MŰHELYGYAKORLAT AZ ORRUNK ELŐTT VANNAK A KONTROLLING TÉMÁK, ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK CSAK ÉSZRE KELL ŐKET VENNI! Készítette: Csapattagok: Workshop Hajnóczy Soma Makkai Andrea Pancsovay Zita

Részletesebben

Műszaki szerkesztés, tipográfia: Dr. Pétery Kristóf ISBN 978-963-607-611-5. Mercator Stúdió, 2009

Műszaki szerkesztés, tipográfia: Dr. Pétery Kristóf ISBN 978-963-607-611-5. Mercator Stúdió, 2009 A magyar irodalom és kultúra örökbecsű értékeinek ápolása, terjesztése érdekében az Országos Széchenyi Könyvtárral együttműködve kiadja a Mercator Stúdió. Felelős kiadó a Mercator Stúdió vezetője Műszaki

Részletesebben

DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET

DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET 13. Ha megnyerte, nehogy vigye! Egyre kevésbé tudok a küldetésemre koncentrálni. Lehet, hogy az illuzionista megsejtette, hogy a nyomában vagyok, és mindenféle

Részletesebben

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 2 Információk: és esküvője év hó -n Helyszín: Telepítés: -tól -ig (kb 2 óra időtartam) Násznép érkezik: Műsor kezdés várhatóan: órakor Időtartam: kb 8 perc

Részletesebben

Varga Zsolt, BCE 2015. január 3.

Varga Zsolt, BCE 2015. január 3. Varga Zsolt, BCE 2015. január 3. A Gyűrűk Urának történetét játékként először az 1970- es években dolgozták fel, egy időben a Hobbit első, rajzfilm-változatával A mozifilmek és a számítógépes játékok népszerűvé

Részletesebben

Óriási szenzáció! Ma kezdetét veszi a legújabb hivatalos beyblade-verseny! A Dark Nebulával vívott csata után a beyblade világa elemeire hullott, de

Óriási szenzáció! Ma kezdetét veszi a legújabb hivatalos beyblade-verseny! A Dark Nebulával vívott csata után a beyblade világa elemeire hullott, de Óriási szenzáció! Ma kezdetét veszi a legújabb hivatalos beyblade-verseny! A Dark Nebulával vívott csata után a beyblade világa elemeire hullott, de a Világszervezet új igazgatója, Ryo elhatározta, helyre

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA

A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1724/2012. (IX.26.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: MN/24427-5/2012. Tárgy: műsorszám előzetes korhatárkategóriába sorolása Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat A NEMZETI MÉDIA - ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 1724/2012.

Részletesebben

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1.

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1. SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Fedezd fel Termina Field hatalmas síkságait, Snowhead fagyos hegységeit, Great Bay víz alatti mélységeit és sok más érdekes helyszínt.

Fedezd fel Termina Field hatalmas síkságait, Snowhead fagyos hegységeit, Great Bay víz alatti mélységeit és sok más érdekes helyszínt. Képes vagy megmenteni a világot 3 nap alatt? Üdvözlünk Terminában A The Legend of Zelda: Ocarina of Time eseményeit követően Link egy újabb kaland kellős közepén találja magát, ezúttal Termina misztikus

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18.

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Mozgókép Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Kedves Testvérek! Sokszor érzi az ember, hogy egy prédikációban jó tanácsokat kap, példamutatást, utat, amin járni lehet, iránymutatást,

Részletesebben

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET HATÁROZATA

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET HATÁROZATA ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET 826/2006. (IV. 19.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület (a továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (a

Részletesebben

Megmenteni a világot

Megmenteni a világot Megmenteni a világot Kisfilm forgatókönyv Tartalomjegyzék Bevezetés...2 Ne lődd le a hírvivőt...2 Nem minden az, aminek elsőre látszik...2 Megmenteni a világot...3 Mi a fene???...4 A világ bajai...4 Ökológiai

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Naplemente (60x40 cm, vászon, akril) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA VILÁGOSSÁG és SÖTÉTSÉG Régi bölcsesség; amikor a legmélyebb a sötétség,

Részletesebben

Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól!

Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól! Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól! Az HBO3 most hétvégén, február 18-án szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig kódolatlanul elérhetővé válik a legtöbb tévészolgáltatónál*.

Részletesebben

Az Igazi Ajándék. Máté és a sárkány. Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright

Az Igazi Ajándék. Máté és a sárkány. Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright Az Igazi Ajándék Máté és a sárkány Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright 2011-2013 www.tablacska.hu 1 Egyszer volt, hol nem volt, még az Óperenciás tengeren is túl, még az üveghegyen is túl,

Részletesebben

Műveltségi vetélkedő 2011. február 15. Halhatatlan idézetek FELADATLAP

Műveltségi vetélkedő 2011. február 15. Halhatatlan idézetek FELADATLAP Műveltségi vetélkedő 2011. február 15. Halhatatlan idézetek FELADATLAP 1. Folytasd az alábbi művet két versszakkal! Az nem lehet, hogy annyi szív Hiába onta vért, S keservben annyi hű kebel Szakadt meg

Részletesebben

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT Szeptemberi ajánló Premierek 2013.09.01 12:05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. 2013.09.01 13:35 CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT 2013.09.01 21:00 EGY KIS MENNYORSZÁG 2013.09.08 21:00 ELVESZTEGETETT IDŐ 2013.09.15

Részletesebben

2 5 játékos részére 8 éves kortól 30-60 perc

2 5 játékos részére 8 éves kortól 30-60 perc Edinburgh sziklás hegyoldalaitól Konstantinápoly napos partjaiig, a szürke Pamplona szövetségtől a szeles Berlini állomásig, Ticket to Ride Europe elvisz a századforduló Európájának nagy városain át egy

Részletesebben

Dániel könyve. Világtörténelem dióhéjban

Dániel könyve. Világtörténelem dióhéjban Dániel könyve Világtörténelem dióhéjban 2300 éves prófécia Kr.e. 457 Kr.u. 34 Kr.u. 1844 490 év 1810 év 70 hét Rendelet 1. rész Evangélium 2. rész 10-11 Ki Mikáél? Mózes éneke Szólt az ellenség: `Üldözöm

Részletesebben

Az emberi élet értelme

Az emberi élet értelme Az emberi élet értelme Valószínü már mindegyikünk egyszer elgondolkozott azon, hogy miért élünk ezen a világon, s mi az életünk értelme. Röviden, hat ponton keresztül szeretnénk Isten tervét életünkre

Részletesebben

GYEREKFILMEK. Aladdin boldogsága

GYEREKFILMEK. Aladdin boldogsága GYEREKFILMEK Aladdin boldogsága VD/2394. Aladdin és Jaffar VD/1134. Ali Baba és a negyven rabló VD/869. Alice varázslatos tükre VD/950. Alvin és a mókusok a világ körül VD/932. Apró-cseprő kalandok VD/1874.

Részletesebben

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA GYULAI PÁL Adj Isten egészségére! ÉS MÁS MESÉK mesék 5 éves kortól ajánljuk! Pancimanci Babszem Jankó János királyfi és Szélike Adj' Isten egészségére!

Részletesebben

Az Athenaeum Kiadó zenés estje a 86. Ünnepi Könyvhéten

Az Athenaeum Kiadó zenés estje a 86. Ünnepi Könyvhéten Az Athenaeum Kiadó zenés estje a 86. Ünnepi Könyvhéten Az est házigazdája: Karafiáth Orsolya Nyáry Krisztián, az Athenaeum Kiadó és a Magvető Kiadó igazgatója köszönti a vendégeket. Kapcsoljuk Londont

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Máglya (50x40 cm, vászon, olaj zsűrizett) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA SZERETET és SZEX Szex nélkül lehet élni, de szeretet nélkül nem. (Dobrosi

Részletesebben

2008-02. www.budapestfilm.hu

2008-02. www.budapestfilm.hu 2008-02 www.budapestfilm.hu TERRORBOLYGÓ egylemezes változat TERRORBOLYGÓ egylemezes változat A B-kategóriás filmek iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette

Részletesebben

A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái

A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái Üdvözlet Denver-ből. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván Norbi, Rachel, Josiah, Joshi és Anna. Röviden szeretnék beszámolni hogy mi is

Részletesebben

Játszótársam, mondd, akarsz-e lenni? 2014.

Játszótársam, mondd, akarsz-e lenni? 2014. Játszótársam, mondd, akarsz-e lenni? 2014. 1. feladat: Készítsetek plakátot, vagy bábot egy általatok kitalált sci-fibe, vagy fantasyba illő figuráról! 2. feladat: Múlt a jövőben: Keressétek meg a szövegben

Részletesebben

A melléknevek képzése

A melléknevek képzése A melléknevek képzése 1 ) Helyezkedjen el kényelmesen, először mesélni fogunk... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a magyar nyelv, benne sok szóval, kifejezéssel és szabállyal, amelyeket persze

Részletesebben

Szeptemberi új könyveinkből

Szeptemberi új könyveinkből Szeptemberi új könyveinkből Raymond Chandler: A hugica Budapest, Európa, 2010. Orfamay Questnek hívják az ifjú hölgyet, a kontinens közepéről, egy isten háta mögötti kisvárosból jött a csillogó-villogó

Részletesebben

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft SELECT VIDEO Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona

Részletesebben

LVASNI JÓ Holly Webb

LVASNI JÓ Holly Webb OLVASNI JÓ! 6 Holly Webb HOLLY WEBB Elli hazavágyik Sophy Williams rajzaival Könyvmolyképző Kiadó Szeged, 2011 3 Tomnak, Robinnak és Williamnek 5 Elsô fejezet Megan, arról volt szó, hogy bepakolod azokat

Részletesebben

2. rész: Végzetes rakomány. A túlzott önbizalom a gondatlanság legveszélyesebb formája.

2. rész: Végzetes rakomány. A túlzott önbizalom a gondatlanság legveszélyesebb formája. STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA 2. ÉVAD Gigászi harcok szövevényes történetek és fantasztikus animációk a Star Wars: A Klónok háborúja 2. évadjának bemutatója valóban izgalmasnak ígérkezik. Minél több tiltott

Részletesebben

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 Szerda Szerzõ Administrator 2008.04.30. Frissítve 2008.04.27. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 07:00 Adidas

Részletesebben

AKADÉMIAI KIADÓ KILIKI A FÖLDÖN OLDAL LECKE OLVASMÁNY HALLÁS UTÁNI GYAKORLAT. A pince A képek (Apu családja. Az unokatestvérek.

AKADÉMIAI KIADÓ KILIKI A FÖLDÖN OLDAL LECKE OLVASMÁNY HALLÁS UTÁNI GYAKORLAT. A pince A képek (Apu családja. Az unokatestvérek. OLDAL OLVASMÁNY HALLÁS UTÁNI GYAKORLAT 8 Sziasztok! 11 1. A furcsa idegen 32 2. Amia bajban van Meglepetés 56 3. A kincsesláda 76 4. Vásárolni megyünk 96 5. Kedves naplóm! A pince A képek (Apu családja.

Részletesebben

Interaktív módszerek felhasználása, hasznosítása a kültéri óvodai tevékenységekben. Az erdő varázsa

Interaktív módszerek felhasználása, hasznosítása a kültéri óvodai tevékenységekben. Az erdő varázsa Bálint Réka Bors Enikő Interaktív módszerek felhasználása, hasznosítása a kültéri óvodai tevékenységekben A jó tanítás interaktív, egyénileg vonja be a gyereket a folyamatba, s minden érzékre hat, vagyis

Részletesebben

Rokoni iszony. Csillag Katalin

Rokoni iszony. Csillag Katalin Rokoni iszony Csillag Katalin 1. Az új szomszédok A szüleim arra tanítottak, ne bántsak meg senkit, nem jó, ha az embernek ellenségei vannak. Megfogadtam a tanácsukat, bár a mi helyzetünkben ez akár képmutatásnak

Részletesebben

TOP 10 - Horror filmek

TOP 10 - Horror filmek TOP 10 - Horror filmek Violet C. Landers Összeállítottunk egy listát azokról a horror filmekről, amelyek közül bármelyiket is nézed meg biztosan felemelkedik az adrenalin-szinted! Húzz be minden függönyt,

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Spanyolországi beszámoló

Spanyolországi beszámoló Spanyolországi beszámoló Rettentően vártam már hogy végre eljöjjön a nap, hogy Spanyolországba utazzunk, mivel ez lett volna az első utam, amit repülővel tettem volna meg, ami már magában elég ok a nagy

Részletesebben

Szarka Károly Csontig, velőig Távolsági szerelem a Rózsavölgyi Szalonban

Szarka Károly Csontig, velőig Távolsági szerelem a Rózsavölgyi Szalonban Szarka Károly 2013. 11. 20. Csontig, velőig Távolsági szerelem a Rózsavölgyi Szalonban Lehetne ez akár egyszerű romantikus történet is. Egy férfi és egy nő telefonon ismerkednek meg, aztán a kettejük közötti

Részletesebben

Ennek a könyvnek a gazdája:

Ennek a könyvnek a gazdája: A Könyvmolyképzőnél eddig megjelent Szigge-könyvek: Kedvencünk, Szigge Csütörtök van? Akkor Szigge! Gyerünk, Szigge! Ennek a könyvnek a gazdája:...... Lin Hallberg & Margareta Nordqvist Vár minket Szigge!

Részletesebben

a kedvezmények 2016 április 19. és 2016. május 31. között érvényesek Csajos Cuccok Ékszer Webáruház http://www.csajoscuccok.eu Anyák napjára, ballagásra tökéletes ajándék egy szép ékszer. Lepd meg szerettedet

Részletesebben

január Eseménynaptár Magyarkanizsa / 2014 MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér 1. 24420 Magyarkanizsa Szerbia

január Eseménynaptár Magyarkanizsa / 2014 MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér 1. 24420 Magyarkanizsa Szerbia Eseménynaptár HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT IS TARTALMAZZA, ILLETVE AMENNYIBEN REKLÁMOZNI SZERETNE KIADVÁNYUNKBAN, KERESSE ÖNKORMÁNYZATUNKAT: I ÖNKORMÁNYZAT Fő tér 1. 24420 Magyarkanizsa Szerbia

Részletesebben

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15

2015-08-31 Hétfő S 12 10:00. A visszatérés II/6. S 12 10:35. Modern család VI/21. S All 11:00. Turbó S 12 12:35. Szeretlek holtodiglan S 12 14:15 20-08-31 Hétfő Tini ninja teknőcök Rém rom 11:30 Teknőchatalom: A Tini nindzsa teknőcök A holnap határa 09:20 13:20 A majmok bolygója Forradalom Noé 11:30 :35 Költői szerelem 13:10 17: Ennyi 14:50 19:00

Részletesebben

TOY STORY ÉS TOY STORY 2 (JÁTÉKHÁBORÚ) ÖSSZEFOGLALÁS

TOY STORY ÉS TOY STORY 2 (JÁTÉKHÁBORÚ) ÖSSZEFOGLALÁS Komputeranimációs filmek A csoport tagjai számára TOY STORY ÉS TOY STORY 2 (JÁTÉKHÁBORÚ) ÖSSZEFOGLALÁS Andynek sejtelme sincs róla, hogy amint kiteszi a lábát a hálószobájából, a játékai életre kelnek.

Részletesebben

Csillagközi romboló 1.évad 1.lemez (Battlestar Galactica Season 1/1.)

Csillagközi romboló 1.évad 1.lemez (Battlestar Galactica Season 1/1.) Sorozatok lemezenként! UNIVERSAL PICTURES Csillagközi romboló 1.évad 1.lemez (Battlestar Galactica Season 1/1.) A cylonok birodalmával vívott százéves háború során az emberiség 12 kolóniája majdnem teljesen

Részletesebben

Az első Micimackó és barátai figurák. Micimackó. Egy regény, amely meghódította a világot

Az első Micimackó és barátai figurák. Micimackó. Egy regény, amely meghódította a világot Az első Micimackó és barátai figurák Micimackó Egy regény, amely meghódította a világot Az eredeti regény Micimackó című regényt (eredeti címe: Winnie-the-Pooh) A. A. Milne írta az általa kitalált mackó,

Részletesebben

Szeretném hinni, hogy a pillanat, amikor 1983. szeptember 14-én először magamhoz öleltem újszülött kislányomat, örök életemre velem marad, csakhogy az a nap nem volt annyira egyszerű. Vannak olyan napok,

Részletesebben

MI AZ A YO-KAI WATCH?

MI AZ A YO-KAI WATCH? MI AZ A YO-KAI WATCH? FEDEZD FEL A YO-KAI LÉNYEK REJTETT VILÁ- GÁT! BIZTOS EGY YO-KAI VAN VALAHOL A KÖZELBEN! MI AZ A YO-KAI? A Yo-kai lények a többség számára láthatatlanul élnek világunkban. Általában

Részletesebben

Kampány a válságban válság a kampányban

Kampány a válságban válság a kampányban Breitner Igor és Vizi Dávid Kampány a válságban válság a kampányban A 44-ik elnökválasztási kampány finisében többek közt a gazdasági válság hatására jelentősen megváltozott a politikai tér az Egyesült

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard.

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard. ŐSZI FILMNAP 2010 Október 7. A bombák földjén amerikai film Készült: 2008 Ideje: 131 perc Rendezte: Kathryn Bigelow Szereplők: Jeremy Renner, Christopher Sayegh, Ralph Fiennes Kathryn Bigelow A bombák

Részletesebben

Ez történt Hollywoodban...LXIV.

Ez történt Hollywoodban...LXIV. 2011 január 23. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Egy Oscar kategória jelöltjeit ismerhetitek meg, beszélünk kicsit az Irishman-ről,

Részletesebben

Spinoza Színház hírlevél - spinoza.hu

Spinoza Színház hírlevél - spinoza.hu Spinoza Színház hírlevél - spinoza.hu Kedves Spinoza-barát! Íme az év utolsó hónapjának programja, három premierrel és hozzá még egy budapesti bemutatóval! 2. kedd 19 óra Mészáros Márta estje 5. péntek

Részletesebben

SZKA_209_22. Maszkok tánca

SZKA_209_22. Maszkok tánca SZKA_209_22 Maszkok tánca diákmelléklet maszkok tánca 9. évfolyam 207 Diákmelléklet 22/1 AUSZTRÁLIA TOTÓ Jelöld X-szel azokat a válaszokat, amiket helyesnek tartasz! Hány millió négyzetkilométer Ausztrália

Részletesebben

MAHLER. Lieder aus Des Knaben Wunderhorn. A fiú csodakürtje

MAHLER. Lieder aus Des Knaben Wunderhorn. A fiú csodakürtje MAHLER Lieder aus Des Knaben Wunderhorn A fiú csodakürtje GÁDOR ÁGNES nyersfordítása 2007 Lieder aus Des Knaben Wunderhorn Der Schildwache Nachtlied Az őrszem éji dala Nem tudok, nem szeretek vidám lenni;

Részletesebben

A Mennyország, Isten gyönyör otthona

A Mennyország, Isten gyönyör otthona A Biblia gyermekeknek bemutatja A Mennyország, Isten gyönyör otthona Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Lazarus Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Átírta : Sarah S. 60/60. Történet www.m1914.org Bible

Részletesebben

Az erkölcstan tantárgy tananyaga 1. évfolyam

Az erkölcstan tantárgy tananyaga 1. évfolyam Az erkölcstan tantárgy tananyaga 1. évfolyam Tematikai egység címe Az én világom Társaim Ők és én Közvetlen közösségeim A család és a gyerekek Tágabb közösségeim A lakóhelyi közösség A környező világ A

Részletesebben

Könyvek Tusája 5. forduló

Könyvek Tusája 5. forduló Könyvek Tusája 5. forduló Felnőtt kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk, nézd

Részletesebben

Individual. Team Name. First Name Last Name Score. Alfoniso Caballero 77

Individual. Team Name. First Name Last Name Score. Alfoniso Caballero 77 Jeff Lewis Clayton Lewis 97 Joeris #1 Rudy Bazan 97 Joeris #1 Art Rivera 93 Joeris #1 Stephen Ethridge 89 Jeff Lewis Wyatt Lewis 89 Jeff Lewis Jeffrey Lewis 87 Parker PD Parker 86 Parker Larry Todd 86

Részletesebben

TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2.

TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2. TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2. Bartos Erika: Bogyó és Babóca karácsonya Pozsonyi Pagony 2014. Hajdúböszörményi

Részletesebben

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Forrás: Gyurcsó István Alapítvány Füzetek 14., Dunaszerdahely, 1999

Részletesebben

Jelentkezési lap NÉV. Lakcím:. Iskola:... Osztály:. E-mail cím:... Telefonszám:

Jelentkezési lap NÉV. Lakcím:. Iskola:... Osztály:. E-mail cím:... Telefonszám: Jelentkezési lap.. NÉV Lakcím:. Iskola:... Osztály:. E-mail cím:... Telefonszám: 1. Feladat Életrajz Beck Andrea 1977-ben született.. Diplomát szerzett kommunikációs, majd területen. Első könyve, A Titoktündér

Részletesebben