AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK"

Átírás

1 AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK A FEBRUÁR 14-EI ÜLÉSÉN MEGHOZOTT HATÁROZATAI H a t á r o z a t o k t á r a I/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat a kari Esélyegyenlőségi Bizottság elnökének megválasztásáról; II/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat az Egyetemi Habilitációs Bizottság kari tagjának, ill. póttagjának megválasztásáról; III/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat professor et doctor honoris causa cím odaítéléséről; IV/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatai kezelésének eljárásrendjéről; V/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat az Eötvös Loránd Tudományegyetem minőségbiztosítási programjának és Minőségbiztosítási Szabályzatának véleményezéséről; VI/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat a Bölcsészettudományi Kar egyes szervezeti egységeinek névváltoztatásáról; VII/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat a Kari Tanács 2006/2007-es tanév II. félévi ülés- és munkatervéről; VIII/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat a Múzeum krt. 4/A épület 329. sz. termének Horváth János professzorról történő elnevezéséről; IX/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozat az előadó-, ill. szemináriumi termek, valamint az intézeti könyvtárak elnevezéséről.

2 Az egyes érdemi és ügyrendi határozatok, bejelentések Dr. Dezső Tamás dékán köszönti a Kari Tanács tagjait, megállapítja, hogy a KT határozatképes. A dékán javaslatára, hogy a Tanács vegye le napirendjéről a 2007/2008-as tanévben a költségtérítéses képzések díjáról szóló napirendi pontot, egyhangúlag elfogadja a kiküldött napirendet. Napirend tárgyalása előtt Szávay István, HÖK-elnök bemutatja a HÖK által készítetett hallgatói zsebnaptárt, kiosztatja a Kari Tanács tagjainak. 1. A Kari Tanács Dr. Dezső Tamás dékán előterjesztésére titkos szavazással, 40 igen, 3 nem szavazattal meghozva az I/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot megválasztja Dr. Faix Dórát a kari Esélyegyenlőségi Bizottság (állandó bizottság) elnökének. 2. A Kari Tanács Dr. Dezső Tamás dékán előterjesztésére titkos szavazással, 41 igen, 2 nem szavazattal meghozva a II/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot megválasztja Dr. Izsák Lajost az Egyetemi Habilitációs Bizottság tagjának, 39 igen, 3 nem szavazattal Dr. Knipf Erzsébetet a Bizottság póttagjának. 3. A Kari Tanács Dr. Dezső Tamás dékán előterjesztésére titkos szavazással, 43 igen szavazattal támogatva az előterjesztést, meghozta a III/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot Prof. Dr. Klaus Mattheier professor et doctor honoris causa címmel történő kitüntetéséről. 4. A Kari Tanács Dr. Sonkoly Gábor dékánhelyettes előterjesztésére vita után, 41 igen, 3 nem, 1 tartózkodó szavazattal elfogadva az előterjesztést, meghozta a IV/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatai kezelésének eljárásrendjéről el az alábbi módosító indítványokkal és észrevételekkel: Dr. Sonkoly Gábor dékánhelyettes az előterjesztésére a Kari Tanács a szabályzat elfogadását az alábbi általános észrevételek teljesüléséhez köti: 1. Nem látható, hogy a szabályozást megalapozó EPER a szabályzat hatályba lépésekor használható lesz-e. Ennek működésbe lépésekor kellenee a szabályzatot hatályba léptetni. 2. Aggályos, hogy a szabályozás során fölmerült adatok gyűjtésének és kezelésének módja nincs szabályozva. Szükséges tehát e kérdést pontosan szabályozni. Dr. Bodnár István: Az 5. (1) bekezdés első második mondata agrammatikus mondat. 6. (1) bekezdésben: minden esetben szükség esetén. 6. (6) bekezdés kerüljön értelemszerűen átfogalmazva a 4. (1) bekezdése után. A 10. retorziót és szankciót felülvizsgálati és fellebbezési mód nélkül mond ki. A 11 (5) bekezdésben: Az elszámolás pénzügyi elkészítéséhez szükség esetén a kari gazdasági vezetővel számára a Pénzügyi Osztály illetékes ügyintézője szakmai útmutatást ad e- gyeztetést végez. Dr. Kratochwill Ferencné, a Gazdasági Hivatal vezetője: Az Ellenőrzési Osztály nem régen kezdte meg az Egyetem pályázati munkájának vizsgálatát. A vizsgálat április 4-én zárul le. Talán meg kellett volna várni ennek eredményét, a szabályzatot ennek ismeretében lett volna kívánatos elkészíteni.

3 Dr. Balogh András A 4. (1) bekezdésbe foglaltak szerint a pályázati adminisztrációs feladatok megsokszorozódnak. Javasolja az ügymenet egyszerűsítését. 5. A Kari Tanács Dr. Sonkoly Gábor dékánhelyettes előterjesztésére köszönetet mondva Dr. Bodnár Istvánnak és Nemes Lászlónak a Kari Minőségbiztosítási Bizottság számára nyújtott ad hoc segítségért vita után, 36 igen, 6 nem, 4 tartózkodó szavazattal elfogadva az előterjesztést, meghozta a V/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot az Eötvös Loránd Tudományegyetem minőségbiztosítási programjának és Minőségbiztosítási Szabályzatának véleményezéséről az alábbi módosító indítványokkal és észrevételekkel: A Kari Minőségbiztosítási Bizottság észrevételei és szövegszerű javaslatai Általános észrevételek 1.) A szabályzat preambulumából hiányzik az Adatvédelmi törvény releváns szakasza, kérjük ennek beidézését és figyelembevételét. 2.) Javasoljuk felmérni a szabályzat költségkihatását és megjelölni ennek forrását az ELTE költségvetésében. 3.) A szabályzat terjedjen az oktatásszervezési feladatok, szolgáltatások, valamint a tehetséggondozásra, kutatásra, gazdálkodásra és az ezekhez kapcsolódó szabályzatvéleményező tevékenységre. 4.) A tanszékek és/ vagy intézetek megfogalmazást kérjük a szövegen következetesen végigvezetni. 5.) Javasoljuk, hogy a szigorlatok, nyelvi alapvizsgák ne képezzék a felmérések tárgyát. Szövegmódosítási javaslatok 39. (2) A hallgatóknak az oktatói munkáról kialakított véleményét a szakirányú továbbképzésben is rendszeresen mérni szöveg helyett: felmérni és értékelni szöveg helyett: kiértékelni kell. 39. (3) a) helyébe: a hallgatók megismerhessék hallgatótársaiknak az adott oktató adott kurzusáról (oktatói munka véleményezése) kialakult véleményét a kurzus választás megkönnyítésére, 40. (2) b) helyébe: a foglalkozásra való felkészültség, oktatói alkalmasság, c) helyébe: a kurzushoz kapcsolódó órán kívüli szakmai kapcsolattartás. (5) Az intézményi minimum kérdőívet a Karok karspecifikus kérdésekkel kiegészíthetik. A kiegészítő kérdéseket a kari Hallgatói Önkormányzatok a kari vezetéssel és a tanszékekkel/és vagy intézetekkel egyeztetve állítják össze, a kari eljárásrend szerint és a Kari Tanács fogadja el őket. 42. b) a véleményezésnek a vizsgaidőszakban kell megtörténnie szöveg helyébe: a szorgalmi időszak utolsó hetében kell elkezdődnie, d) a bekezdésre való figyelemmel: javasoljuk a kérdőív bizonyos kérdései esetében, a válaszadási lehetőségeket kibővíteni a nem tud válaszolni, valamint a nem akar válaszolni lehetőségekkel. És ezen kérdések megválaszolását az érvényesség megállapításakor figyelembe venni.

4 55. egy új bekezdésben javasoljuk rögzíteni, hogy a hallgatók is véleményt mondhassanak a szakmai gyakorlaton szerzett tapasztalataikról (pl. milyen feladatot és milyen segítséget kaptak). 74. (1) Az ELTE a felvételi eljárási díjakból származó bevételből, valamint az Oktatási Igazgatóság költségvetésében biztosítja. Bodnár István: 25. (2) bekezdés c) pont, szövegszerű módosító javaslata: a megismert adatokból adódó következtetések levonására a követkő években várható jelentkezők számára és minőségére színvonalára, A rendszerből hiányzik az MA-felmérés és a PhD-felmérés. A követő felméréséket az elkészítendő alumnuszi honlapon kellene végezni. 74. (2) bekezdés d) pont kerüljön értelemszerűen átdolgozva a 74 (1) bekezdésébe évi LXIII. tv. 5 (2) bekezdésének ellentmond az OMHV szellemében és részleteiben egyaránt. Hiányzik az oktatókra és kurzusokra vonatkozó információk megkülönböztetése. A hallgatói kurzusválasztást az utóbbi szolgálja. 43. (2) bekezdésre vonatkozó módosító indítvány: 10 7 főnél kevesebb hallgató 6. A Kari Tanács Dr. Dezső Tamás dékán előterjesztésére nyílt szavazással, 43 igen, 2 tartózkodó szavazattal támogatva az előterjesztést, elfogadja a VI/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot egyes szervezeti egységek névváltoztatásáról az alábbiak szerint: Régi név Magyar Irodalomtudományi Intézet Régi Magyar Irodalomtörténeti Tanszék Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék Új név Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet Régi Magyar Irodalom Tanszék Összehasonlító Irodalom- és Kultúratudományi Tanszék 7. A Kari Tanács Dr. Dezső Tamás dékán előterjesztésére nyílt szavazással, 45 igen szavazattal egyhangúlag elfogadva az előterjesztést, meghozta a VII/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot a Kari Tanács 2006/2007-es tanév II. félévi ülés- és munkatervéről az alábbiak szerint: Március 14. (szerda) Az ELTE SzMSz-ének felülvizsgálata, benne a Szervezeti és Működési Rend, a Foglalkoztatási Követelményrendszer és a Hallgatói Követelményrendszer felülvizsgálata, módosítása Az ELTE tehetséggondozási koncepciójának véleményezése

5 Április 26. (csütörtök) Dékáni pályázatok véleményezése A évben kinevezendő egyetemi tanárok pályázatainak véleményezése Az ELTE BTK évi költségvetése Beszámoló az ELTE BTK évi gazdasági tevékenységéről Javaslattétel címzetes egyetemi docensi és tanári, ill. magántanári cím adományozására (Kari határidő: április 2.) Javaslatok ELTE-kitüntetések adományozására (ELTE Emlékérem, Pro Universitate díj, Trefort Ágoston Emléklap kari határidő: április 2.) Tűzvédelmi szabályzat véleményezése Munkavédelmi szabályzat véleményezése Vagyonkezelési szabályzat véleményezése Rendészeti és Vagyonvédelmi szabályzat véleményezése Május 24. (csütörtök) Javaslat a Köztársasági ösztöndíjak elbírálási rendjére Tájékoztató a évi felvételi jelentkezésekről Javaslat a Kar felvételi bizottságainak személyi összetételére Javaslat a záróvizsga-bizottságok elnökeire és tagjaira Kollektív szerződés felülvizsgálata Képzési szabályzat véleményezése Közoktatási szabályzat véleményezése Az ELTE képzési programjának véleményezése Június 21. (csütörtök) Intézetigazgatói pályázatok véleményezése Tanszékvezetői pályázatok véleményezése A közalkalmazottak értékelési szempontjainak véleményezése A kötelező óraterhelésre vonatkozó szabályzatok véleményezése Doktori szabályzat véleményezése Napirendre kerülhetnek olyan személyi, illetve oktatási ügyek, amelyek a munkaterv összeállításakor nem voltak előre láthatók. 8. A Kari Tanács Dr. Dezső Tamás dékán előterjesztésére nyílt szavazással, 45 igen szavazattal egyhangúlag elfogadva az előterjesztést, meghozta a VIII/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot a Múzeum krt. 4/A épület 329. sz. termének Horváth János professzorról történő elnevezéséről. 9. A Kari Tanács Dr. Dezső Tamás dékán előterjesztésére vita után, nyílt szavazással, 26 igen, 6 nem, 5 tartózkodó szavazattal elfogadva az előterjesztést, meghozta a IX/2007. (II. 14.) sz. kari tanácsi határozatot az előadó-, ill. szemináriumi termek, valamint az intézeti könyvtárak elnevezéséről az alábbiak szerint: Szemináriumi Előadóterem Könyvtár terem tanszéki értekezlet, tanszéki Javaslattevő Intézeti Tanács Intézeti Tanács értekezlet Döntéshozó Kari Tanács Kari Tanács Intézeti Tanács Az elnevezés A könyvtáron kívüli A termen belüli A termen kívüli táblán föltüntetése táblán táblán

6 Egyebek Dr. Dezső Tamás dékán bemutatja Stéger Csillát, az ELTE új oktatási igazgatóját. Dr. Dezső Tamás dékán bejelenti, hogy a BTK három taggal képviselteti magát a Magyar Akkreditációs Bizottság Plénumában (Dr. Kiss Jenő, Dr. Kulcsár Szabó Ernő, Dr. Lukács István). Dr. Dezső Tamás a Kar konszolidációs tervről: a rektor elfogadta a Kar konszolidációs tervét, amelyben a Kar 58 milliós hiánnyal számol az év végére. Soron van a főiskolai oktatók közalkalmazottak jogviszonyának fölülvizsgálata. Ebben az évben az négy kar fog veszteségesen zárni. A BTK az Egyetem által fölállított stratégiai alapból időarányosan 95 millió forintot fog kapni. Dr. Dezső Tamás a doktoranduszok óratartásáról: megoldás lehet azon javaslat, miszerint a minimálbér arányos részét kapják meg a doktoranduszok az óratartásért a kreditekkel együtt. Szávay István: a HÖK nem értett egyet a DOSz beadványával és nem is áll a kezdeményezés mögött. A HÖOK elnökségében is felvetette az ügyet, amellyel kapcsolatos véleményéhez többen is csatlakoztak. A HÖOK egyeztetést fog kezdeményezni az ügyben a DOSz-szal. Bodnár István: a nulla forintos szerződés tarthatatlan, ex lex állapotot eredményezett. Dezső Tamás: a végleges döntés meghozatala előtt meg kell vizsgálni, hány ösztöndíjas, hány nem ösztöndíjas hallgatót é- rint az ügy. Budapest, február 15. Jóváhagyta: Dr. Dezső Tamás s. k., dékán

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2012. február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 16-i ülésének jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 16-i ülésének jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2019. május 16-i ülésének jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK, Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39. sz. terem)

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM DÉKÁN BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR Előterjesztés a Kari Tanács 2018. szeptember hó 26. napi ülésére Előterjesztő: Alföldi György DLA dékán Szervezeti egység: Építészmérnöki

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2017. szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 70/2017. (IX.26.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév I.

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2012. december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa március 13-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa március 13-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa 2008. március 13-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE: ELTE BTK Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A) A

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 42/2018. (IX.25.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2018/2019. tanév I.

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2009. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 30/2009. (IX.22.) KT. sz. határozat a 2009/2010. tanév I. félév ülés- és munkatervének

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 40/2011. (IX.27.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2011/2012. tanév I. félévi ülés- és

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1./ 11-12 (10. 18.) KT. számú határozat: Határozatok 2011-2012 A Kari Tanács titkos szavazással 26 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett támogatta Dr. Polyák Gábor, míg 26 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács április 10-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács április 10-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2014. április 10-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A,

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: Határozatok 2014-2015 egyhangúlag elfogadta a Kar Jogtörténeti Tanszékének beszámolóját. 2/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: egyhangúlag, az ülésen elfogadott

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács január 29-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács január 29-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2015. január 29-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt.

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa június 24-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa június 24-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa 2010. június 24-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE: ELTE BTK Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A) A

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2018. (I.30.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév II. félévi

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács december 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács december 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. december 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 60/2015. (XII.1.) KT. sz. határozat tiszteletbeli doktor és professzor (Doctor et Professor

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. június 22. (szerda) 15:30 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Delegálások, jelölések

Részletesebben

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR. Társadalom- és Médiatudományi Intézet. Működési Szabályzata

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR. Társadalom- és Médiatudományi Intézet. Működési Szabályzata A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR Társadalom- és Médiatudományi Intézet Működési Szabályzata PÉCS, 2013. 1 TARTALOM I. AZ INTÉZETRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. AZ INTÉZET NEVE ÉS

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács május 10-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács május 10-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2016. május 10-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 9/2016. (V.10.) KT. sz. határozat Dr. Rozsnyai Krisztina Közigazgatási Jogi Tanszékre benyújtott

Részletesebben

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai 1/2009 (2009.01.06.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 1-jei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 1-jei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2011. december 1-jei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016. 85/2016. (XII. 14.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szervezteti és Működési Rend (önálló Tanszékek Intézetté alakítása) módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly Egyetem

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 20-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 20-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. október 20-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 53/2015. (X.20.) KT. sz. határozat az Egyetem téri épület I. em. 118. terem Navratil Ákosról

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 11-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 11-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. február 11-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2014. (II.11.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2013/2014. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai 1/2011. sz.(2011.02.01.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 9 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács január 5-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács január 5-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2017. január 5-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK, kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt.

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 19-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 19-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. június 19-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 18/2018. (VI.19.) KT. sz. határozat Dr. Gárdos-Orosz Fruzsina Alkotmányjogi

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 43/2015. (IX.22.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2015/2016. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa december 6-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa december 6-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa 2007. december 6-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE: ELTE BTK Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A) A

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK 2017. június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE Tárgy: Javaslat a PTE TTK Kari Tanácsának 2017/2018. tanév munkaprogramjának elfogadására

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a szeptember 29-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a szeptember 29-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a 2003. szeptember 29-i ülésen meghozott határozatai Határozatok tára LXIII/2003. (IX. 29.) ET sz. határozat az ELTE Egyetemi Tanács megválasztásával

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. június 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A Kari Tanács 2018. január 23-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázat véleményezése 2. Szenátusi képviselőválasztás 3. Kari ügyrend változása 4. Új szabadon választható tárgy

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2013-as határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2013-as határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2013-as határozatai 1/2013. (2013.01.31.)Határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁS mellett a dékáni

Részletesebben

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 21/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi docensi pályázatokról 22/2013. (VI.19.) sz. határozata főiskolai docensi pályázatokról 23/2013. (VI.19.)

Részletesebben

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta.

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv a 2008. november 26-ai Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Köszöntötte a Kari Tanács ülésen megjelenteket.

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. 208/2017. (IX.27.) sz. határozata az Szervezeti és Működési Rendjének a Sporttudományi Intézet felépítésére vonatkozó módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Szervezeti és

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2016. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2016 1/2016. (I.15.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa egyhangúlag elfogadja a

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 15-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 15-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2014. május 15-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE Kodály Zoltán-terem (Múzeum krt. 4/F épület) (57

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 3-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 3-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2011. február 3-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt.

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa április 16-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa április 16-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa 2009. április 16-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE: ELTE BTK Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A) A

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 25-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 25-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. október 25-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 51/2011. (X.25.) KT. sz. határozat tiszteletbeli doktor és professzor cím odaítéléséről

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács június 9-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács június 9-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2011. június 9-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt.

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa november 25-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa november 25-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Tanácsa 2010. november 25-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE: ELTE BTK Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A)

Részletesebben

100. szám május 26. Tartalom

100. szám május 26. Tartalom Egyetemi Értesítő A Szegedi Tudományegyetem hivatalos és információs lapja 100. szám 2015. május 26. Tartalom NAPIRENDI PONTOK A Szegedi Tudományegyetem Szenátusának 2015. év április hó 27. napján tartott

Részletesebben

AZ OKTATÓI MUNKA HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK RENDJE

AZ OKTATÓI MUNKA HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK RENDJE AZ OKTATÓI MUNKA HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK RENDJE 2005 Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsa, a felsőoktatásról szóló többször módosított 1993. évi LXXX. törvény (a továbbiakban Ftv) és a

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1/ 12-13 (09. 04.) KT. számú határozat: Határozatok 2012-2013 egyhangúlag elfogadta a Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 5. számú mellékletét képező PTE TVSZ 1. számú a Karra vonatkozó

Részletesebben

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai 2007. év TARTALOMJEGYZÉK 2007. január 17... 2 2007. február 14.... 5 1 Kari Tanácsának határozatai 2007. év 2007. január 17. A szavazati joggal rendelkezők

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a február 12-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a február 12-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a 2001. február 12-i ülésen meghozott határozatai Határozatok tára I/2001. (II. 12.) ET sz. határozat az egyetemi és főiskolai tanári pályázatok véleményezéséről

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 17. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 17. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK 2015. június 17. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE Tárgy: Javaslat a PTE TTK Kari Tanácsának 2015/2016-os tanévi munkaprogramjának elfogadására

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 50/2014. (X.21.) KT. sz. határozat a Kari Etikai Bizottság elnökének és tagjainak megválasztásáról

Részletesebben

1/2003 sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 14-i ülésén. A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár

1/2003 sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 14-i ülésén. A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár 1/2003 sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának 2003. március 14-i ülésén A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár rektori megbízásra érkezett pályázatát egyhangúlag támogatja. Budapest,

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar Kari Tanácsának 2010. évi határozatai Szombathely 2010 1/2010. (I. 20.) számú határozat igen szavazattal elfogadja Biológia BSc mintatantervével kapcsolatos

Részletesebben

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását. 2013. március 25. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 2/2013-as

Részletesebben

1.sz. melléklet a 1164 / 115. ZMNE számhoz

1.sz. melléklet a 1164 / 115. ZMNE számhoz ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM 1.sz. melléklet a 1164 / 115. ZMNE számhoz 1.sz. példány A MUNKÁLTATÓI JOGOK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE (Egységes szerkezetben a ZMNE ának módosító határozataival)1-2007 -

Részletesebben

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről Iktatószám: BMF-RH -904/2007 Kelt: 2007. május 9. H A T Á R O Z A T T Á R A Budapesti Műszaki Főiskola ának 2007. április 24-ei üléséről SZ-XIII/23/2007. határozata A Budapesti Műszaki Főiskola a egyhangúlag

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1/ 13-14 (10. 28.) KT. számú határozat: Határozatok 2013-2014 27 igen, 4 nem, 1 tartózkodás mellett Dr. Nochta Tibor egyetemi docenst javasolta, a Pécsi Tudományegyetem Állam - és Jogtudományi Kara Polgári

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3488-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. december 17-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2017. február 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a november 15-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a november 15-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a 2004. november 15-i ülésen meghozott határozatai Határozatok tára CVI/2004. (XI. 15.) ET sz. határozat Magyar alapszak (BA) CVII/2004. (XI. 15.) ET

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 319/2014. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 29-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 29-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2013. január 29-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2013. (I.29.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2012/2013. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM PÁLYÁZTATÁSI SZABÁLYZATA

A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM PÁLYÁZTATÁSI SZABÁLYZATA ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM 6. sz. melléklet a 1164/115 ZMNE számhoz 1. sz. példány A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM PÁLYÁZTATÁSI SZABÁLYZATA 2007 2 TARTALOMJEGYZÉK I. FEJEZET... 3 Általános

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa az 5/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y az ELTE PPK Kari Tanácsának 2016. április 5-i üléséről Az ülés helyszíne: Kazinczy u. 23-27. Kari Tanácsterem Az ülés időpontja: 2016. április 5. (kedd), 14:00 óra Jelen vannak: az

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet 1 / 5 2017.01.06. 8:45 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem ELTE Bölcsészettudományi

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 3/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a december 15-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a december 15-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a 2003. december 15-i ülésen meghozott határozatai Határozatok tára CVI/2003. (XII. 15.) ET sz. határozat Professor Emeritus cím adományozásáról az

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 23-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 23-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. június 23-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 24/2015. (VI.23.) KT. sz. határozat Dr. Fekete Balázs Jog- és Társadalomelméleti Tanszékre

Részletesebben

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR TÁRSADALMI KAPCSOLATOK INTÉZETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA PÉCS, 2013.

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR TÁRSADALMI KAPCSOLATOK INTÉZETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA PÉCS, 2013. A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR TÁRSADALMI KAPCSOLATOK INTÉZETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA PÉCS, 2013. 1 Az intézetre vonatkozó általános rendelkezések Az intézet neve és székhelye

Részletesebben

AZ ILLYÉS GYULA SZAKKOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA. 1. Általános rendelkezések

AZ ILLYÉS GYULA SZAKKOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA. 1. Általános rendelkezések AZ ILLYÉS GYULA SZAKKOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar (továbbiakban: PTE IGYK) hatályos szabályzatai alapján az Illyés Gyula Szakkollégium (továbbiakban:

Részletesebben

Hatályba lépett: május 4-én

Hatályba lépett: május 4-én A BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM FIZIKAI INTÉZETÉNEK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Jóváhagyta a BME Természettudományi Kar Tanácsa 2011. május 4-én Hatályba lépett: 2011. május 4-én

Részletesebben

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Szervezeti és Működési Szabályzat

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Szervezeti és Működési Szabályzat Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Szervezeti és Működési Szabályzat [Az Egyetem Szervezeti- és Működési Szabályzatával egységes szövegbe foglalva] Budapest 2012. 1 I. Szervezeti

Részletesebben

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2013. február 26-i ülésének napirendjei és határozatai 1. A szakirányválasztás szabályzata 2. Oktatási kérdések 3. Egyebek RKK-KT-XXXIV/1/2013 A 13 igen 0 nem és 0 tartózkodó -elektronikus úton- leadott

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai 1/2016 (2016.01.19.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 14 IGEN, 0 NEM szavazattal, 2 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

110/2015. (IX.24.) számú határozata. a szabályzatok felülvizsgálati rendjéről

110/2015. (IX.24.) számú határozata. a szabályzatok felülvizsgálati rendjéről Semmelweis Egyetem Szenátusának 110/2015. (IX.24.) számú határozata a szabályzatok felülvizsgálati rendjéről Az SZMSZ 21. (14) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a Semmelweis Egyetem Szenátusa a

Részletesebben

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR. Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézet SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR. Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézet SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézet SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Pécs 2013 TARTALOM Preambulum I. Az Intézetre vonatkozó általános rendelkezések

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1./ 08-09 (09. 16.) KT. számú határozat: Határozatok 2008-2009 A Kari Tanács titkos szavazással 28 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett a pályázat elbírálására létrehozott bizottság véleményezése alapján,

Részletesebben

1/2011. sz. Határozat

1/2011. sz. Határozat 1/2011. sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar szavazása az Egyetemi szintű kitüntetések odaítéléséről. A Kari Tanács az alábbi szavazati aránnyal támogatja az alábbi felterjesztéseket SEMMELWEIS EGYETEM

Részletesebben

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai (1/2017. sz. határozat) 2017.01.24. A Kari Tanács 2017. január 24-i ülésén nyílt szavazás keretében egyhangúlag elfogadta a Kari Tanács

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XII. évfolyam 1. szám 2012/1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat A Kari Tanács 2017. február 1-i elektronikus szavazása és a határozat 1. Záróvizsga elnökök jóváhagyása Határozat RKK-KT-LV/1/2017 A Kari Tanács jóváhagyta a 2016/17. tanév februári záróvizsga elnökeinek

Részletesebben

Matematikai Intézet intézeti tanács határozatok január 1-től

Matematikai Intézet intézeti tanács határozatok január 1-től Matematikai Intézet intézeti tanács határozatok 2016. január 1-től Ülés időpontja 2016. január 14. Döntés A Matematikai Intézet intézeti tanácsa a Matematika Szakterületi Professzori Tanács, a szakmai

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 14-ei ülésének jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 14-ei ülésének jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2019. február 14-ei ülésének jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK, Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39. sz.

Részletesebben

A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor főiskolai tanári kinevezését támogatja. (8 igen, 0 nem és 1 tartózkodás)

A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor főiskolai tanári kinevezését támogatja. (8 igen, 0 nem és 1 tartózkodás) 2009 2009. JANUÁR 7. BGK-KT/ XLVIII / 1 /2009 A Dr. Horváth Sándor által beadott főiskolai tanári pályázatot a kari Bíráló Bizottság mindenben megfelelőnek találta és támogatja a pályázat elfogadását.

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet 1 / 5 2017.01.09. 8:53 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi

Részletesebben

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2017. december 5-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

1/2015. (VI. 25.) határozat: A Debreceni Egyetem Szenátusa Dr. Rátky József egyetemi tanári pályázatát az első helyre rangsorolta.

1/2015. (VI. 25.) határozat: A Debreceni Egyetem Szenátusa Dr. Rátky József egyetemi tanári pályázatát az első helyre rangsorolta. A Debreceni Egyetem Szenátusának 2015. június 25-én (csütörtökön) du. 15 órakor a Debreceni Egyetem főépületének Aulájában megtartott 2014/2015. tanévi VI., rendes ülésén hozott határozatok 1/2015. (VI.

Részletesebben

NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM

NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM Hatály: 2012. II. 17 2012. VIII. 30. NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM AZ EGYETEM ÁLTAL ADOMÁNYOZHATÓ CÍMEK, KITÜNTETÉSEK, ÉS ADOMÁNYOZÁSUK RENDJE 2012. 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 2 I. FEJEZET...

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a március 29-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a március 29-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a 2004. március 29-i ülésen meghozott határozatai Határozatok tára XVI/2004. (III. 29.) ET sz. határozat tiszteletbeli doktori cím adományozásáról Moshe

Részletesebben

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR SZLAVISZTIKA INTÉZET

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR SZLAVISZTIKA INTÉZET PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR SZLAVISZTIKA INTÉZET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Pécs 2008 TARTALOM I. Az Intézetre vonatkozó általános rendelkezések 1 1. Az Intézet neve és címe 1

Részletesebben

OKTATÓI MUNKA HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉSI RENDSZERÉRŐL

OKTATÓI MUNKA HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉSI RENDSZERÉRŐL A Szenátus III./2./2017-2018. (2017. XI. 27.) számú határozata az OKTATÓI MUNKA HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉSI RENDSZERÉRŐL Elfogadta a Szenátus a 2017. november 27-i ülésén Hatályba lép 2017. december 1. napján

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 49/2018. (XI.06.) KT. sz. határozat a 2018. évi kari tanácsi választások

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács június 18-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács június 18-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2015. június 18-i ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt.

Részletesebben

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézetének ügyrendje

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézetének ügyrendje Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet 1075 Budapest, Kazinczy utca 23 27. +36-1-461-4500/3854 fti@ppk.elte.hu http://www.ppk.elte.hu

Részletesebben