Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ)"

Átírás

1 Select 86 Kft novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ) Ez az erőteljes dráma 1989-ben Oscar -díj jelölést hozott Martin Scorsese számára a legjobb rendezés kategóriájában, illetve Golden Globe jelölést Barbara Hershey (Legjobb színésznő) és Peter Gabriel (Legjobb filmzene) számára. A Willem Dafoe főszereplésével, Nikos Kazantzakis regénye alapján készült Krisztus utolsó megkísértése egy lélegzetelállító alkotás. Extrák: Mozielőzetes Rendező: Martin Scorsese Főszereplők: Williem Dafoe, Harvey Keitel, Barbara Hershey Hossz: 156 perc Hangok: angol 5.1, francia 2.0, német 2.0, olasz 2.0, spanyol 2.0, angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, német, norvég, portugál, svéd, török Korhatár: 16 év DVD vonalkód:

2 Golyóálló (Bulletproof) A két kiváló hollywoodi komikus összefog, és a Los Angeles utcáin folyó háborúba veti magát. Adam Sandler és Damon Wayans tettestársként követte el ezt a fergeteges humorú vígjátékot, amelynek középpontjában egy zsaru, egy kisstílű bűnöző és egy különleges barátság áll. Archie Moses (Adam Sandler) és Rock Keats (Damon Wayans) a legjobb cimborák kiskoruk óta, most viszont a törvény ellentétes oldalain találják magukat és mindketten úgy érzik, a másik átverte őt. Létezik azonban valaki, aki mindkettejüket gyűlöli: a hírhedt drogbáró, Frank Colton (James Caan). Colton nem igazán törődik a részletekkel, csak szeretné végre hat láb mélyen a föld alatt tudni őket. Moses és Keats kénytelen lesz együtt dolgozni vagy inkább menekülni. Ha szerencséjük van, akár élve is megúszhatják, feltéve, hogy addig nem nyírják ki egymást Rendező: Ernest Dickerson Főszereplők: Damon Wayans, Adam Sandlar Hossz: 81 perc Hangok: magyar 2.0, angol 5.1 Képarány: 2.35:1 Korhatár: 16 év DVD vonalkód:

3 Mr. Bean nyaral (Mr. Bean s Holiday) Mr. Bean a napon szeretné süttetni vonzó testét, így hát vonatra száll: irány a Riviéra! Dél- Franciaország Londontól csak egy ugrás, de ennyi pont elég Beannek, hogy katasztrófába sodorjon majd mindent és mindenkit, ami és aki az útjába kerül. A sok bukdácsolás, fejreállás, összetévesztés és totális tévedés végcélja a pazar Cannes, ahol éppen a neves filmfesztivál zajlik. Lehet, hogy Bean még az Arany Pálmát is megszerzi...? Extrák: Kisfilm: Francia Bean Kisfilm: Bean Cannes-ban Kisfilm: Az emberi Bean 18 kimaradt jelenet Rendező: Steve Bendelack Főszereplő: Rowan Atkinson Hossz: 85 perc Hangok: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1, angol (halláskárosult), bolgár, cseh, görög, lengyel, román DVD vonalkód:

4 Mr. Bean Az igazi katasztrófafilm (Bean Movie) Amikor a Londoni Nemzeti Galériát felkérik, hogy küldjék egy tanult kollégájukat Kaliforniába, egy értékes festmény leleplezési ceremóniájára, az intézmény vezetősége úgy dönt, legalkalmatlanabb és legidegesítőbb munkatársukat fizetik be az útra. Ő pedig nem más, mint Mr. Bean, a katasztrófák nagymestere. Mr. Bean a megérkezését követő néhány napon szinte mindent tönkretesz, ami az útjába kerül, többek között amerikai házigazdájának karrierjét és házasságát, valamint az ország legjobban féltett festményét. Felejtsd el a vulkánkitöréseket, a meteorzáporokat és az idegen űrlények támadását! A horrornak mostantól kezdve emberi arca van! Rendező: Mel Smith Főszereplő: Rowan Atkinson Hossz: 87 perc Hangok: magyar 5.1, angol 5.1 DVD vonalkód:

5 Veszett Kutya és Glória (Mad Dog and Glory) A kétszeres Oscar -díjas Robert De Niro, Uma Thurman (Ponyvaregény, Kill Bill) és Bill Murray (Idétlen időkig, Elveszett jelentés) mellett brillírozik ebben a különleges és furcsa komédiában, melyet a The New York Times egyik kritikusa rendkívül izgalmas egyvelegnek nevezett. A chicagói rendőrség helyszínelő csoportjának technikusa, Wayne Dobie (De Niro) félénk, csendes ember. Tizenöt éve nem rántott fegyvert, kollégái úgy gúnyolják: Veszett Kutya. Amikor Dobie akaratán kívül megmenti Frank Milo (Murray), a helyi gengszter és uzsorás életét, a maffiózó hálája jeléül furcsa ajándékkal lepi meg: egy csodás, fiatal pincérlányt, Glóriát (Thurman) ajándékozza neki egy heti használatra. Ez az egy hét azonban elég ahhoz, hogy Veszett Kutya és Glória egymásba habarodjanak. Ha meg akarja tartani szerelmét, Dobie kénytelen lesz elővenni a bátorságát és végre becenevének megfelelően viselkedni, ám ehhez Milonak is lesz néhány keresetlen szava Rendező: John McNaughton Főszereplő: Robert De Niro, Uma Thurman, Bill Murray Hossz: 93 perc Hangok: magyar 2.0, angol 2.0 Képarány: 2.35:1 Korhatár: 16 év DVD vonalkód:

6 A Grincs (The Grinch) Általános riadó! Zöld színű... kőszívű... és teljes kőszívéből rühelli a karácsonyt. Ő a Grincs, a gaz, galád zöld szőrmók, a Kifalva fölé magasodó Kobak hegy zord barlanglakója. Kifalva lakóinak eszeveszett ünnepi készülődése közepette a Grincs fejébe veszi, hogy egyszer s mindenkorra véget vet a karácsonynak, és szenteste az összes ajándéknak és karácsonyi dísznek csak hűlt helyét hagyja maga után... Ám idő közben ráébred, hogy karácsony szent ünnepe messze nem csupán az angyalhajas talmi pompa vagy játékok garmada. A Dr. Seuss-féle A Grincs, aki ellopta a karácsonyt című fortélyosan kacskaringós meseklasszikus nyomán készült. A Grincset Jim Carrey káprázatosan kacagtató alakítása kelti életre ebben a varázslatos élőszereplős vígjátékban. Extrák: Rövid werkfilm Kimaradt jelenet Bakiparádé "Kik iskola" - Werkfilm a Kikfalvi verseny megtervezéséről Werkfilm a maszkokról Werkfilm a díszletekről Így készültek a film trükkfelvételei Eredeti előzetesek Videoklip: Faith Hill - Where are you Christmas Kikfalvi receptek Filmes statisztikák Filmográfiák Produkciós információk 2 karaoke dal 4 interaktív játék Rendező: Rod Daniel Főszereplő: James Belushi Hossz: 104 perc Hangok: magyar 2.0, angol 2.0 Képarány: 2.35:1 DVD vonalkód:

7 Kutyám, Jerry Lee E fergeteges vígjátékban James Belushi alakítja az egyéni módszerekkel dolgozó drognyomozót, Thomas Dooleyt, aki új társat kap: egy önfejű rendőrkutyát. Dooley-t csak egy hajszál választja el attól, hogy elkapjon egy köztiszteletben álló embert, az 50 millió dolláros kokainszállítmányával együtt. A testület őrültnek tartja, ezért senki nem hajlandó vele dolgozni. Erre egyedül Jerry Lee, a különlegesen kiképzett, legjobb szimattal rendelkező rendőrkutya vállalkozik, igaz, nem egészen önként A szokatlan párosítás egyik felet sem dobja fel túlságosan, de néhány rázós helyzet után azért kezdik tisztelni egymást. Szívet melengető, pörgős, poénokkal zsúfolt krimi egy legyőzhetetlen párosról. Rendező: Ron Howard Főszereplő: Jim Carrey Hossz: 105 perc Hangok: magyar 2.0, angol 5.1, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, norvég, svéd, török Korhatár: korhatár nélkül DVD vonalkód:

8 Törvényszéki héják (Legal Eagles) A Robert Redford alakította helyettes államügyész egy tehetséges ügyvédnővel (Debra Winger) szövetkezve meg akar védeni egy lélegzetelállítóan csinos lányt (Daryl Hannah), aki ellen lopás és gyilkosság a vád. Az elszánt jogászok egyre mélyebbre merülnek New York elképesztő képzőművészeti világában és életveszélyes alvilágában. A rafinált, ugyanakkor poénokkal tűzdelt krimiben felbukkan még Brian Dennehy, valamint egy korrupt galériatulajdonos szerepében Terence Stamp. Rendező: Ivan Reitman Főszereplő: Robert Redford, Daryl Hannah, Debra Winger Hossz: 99 perc Hangok: magyar 2.0, angol 2.0 DVD vonalkód:

9 Vaskabátok (Hot Fuzz) London legeredményesebb rendőrét, Nicholas Angelt féltékeny felettesei áthelyezik Sandford csendes városkájába, így az addigi szuperzsarunak egyszerre megy az idegeire a hihetetlenül álmos, bűnözésmentes környék és új társa, Danny, aki még ott is revolverhős szeretne lenni. Amikor néhány durva eset fel- és megrázza a városkát, Danny legvadabb álmai válnak valóra végre kezdődhet a gátlástalan, magas fordulatszámú, autósüldözéses, fegyverforgatós, kőkemény akciósorozat! Extrák: Bakiparádé Kimaradt jelenetek Storyboardok Előzetesek és TV-reklámok Audiokommentár Simon Pegg és Edgar Wright közreműködésével (eredeti nyelven!) A finomabb változat Rendező: Edgar Wright Főszereplő: Simon Pegg, Nick Frost, Jim Broadbent Hossz: 116 perc Hangok: magyar 5.1, angol 5.1, angol (halláskárosult), dán, finn, svéd Képarány: 2.35:1 DVD vonalkód:

10 Shop Show (Mallrats) Kevin Smith, a Shop Stop nagysikerű rendezője ezúttal két léhűtőről mesél. A Jeremy London (Babysitter) és Jason Lee alakította naplopópáros ideje javarészében a plázában lóg. Shannen Doherty kidobja Brodie-t (Lee), mire ő beveszi magát a bevásárlóközpontba legjobb barátja, T.S. társaságában, akit szintén otthagyott barátnője. Méla szomorkodás és az élelmiszerosztályon töltött portyák közepette a két lézengő arra jut, hogy barátnőik visszahódításához elkelne a két legmájerebb link, Néma Bob (Kevin Smith) és Jay (Jason Mewes) segítség. Márpedig, ha az ő kalandjaikról van szó, a valóságos istencsapása igazán enyhe kifejezés! Extrák: Shop Show a View Askew szemszögéből Audiokommentár Kevin Smith rendező, Ben Affleck, Jason Lee, Jason Mewes, Scott Mosier és Vincent Pereira közreműködésével Kimaradt jelenetek Előzetes Videoklip Build Me Up Buttercup Rendező: Kevin Smith Főszereplő: Shannen Doherty, Jeremy London, Jason Lee, Claire Forlani Hossz: 92 perc Hangok: magyar 2.0, angol 5.1 DVD vonalkód:

11 A pénz boldogít (Greedy) Bemutatjuk a McTeague famíliát. Azért jöttek, hogy kivegyék a részüket gazdag bácsikájuk örökségéből, csupán annyi a probléma, hogy az öreg még él! Michael J. Fox, Kirk Douglas és Nancy Travis komédiázik ebben a végzetes végakaratról és akaratos rokonokról mesélő őrületesen szellemes vígjátékban. Miközben a család megpróbálja rátenni a kezét a vagyonra, a rafinált Joe bácsi (Douglas) hátradőlve sütkérezik az álszent rajongásban és az egymás ellen áskálódó rokonok cselszövéseiben, s bizony esze ágában sincs beadni a kulcsot. A Vásott szülők és az Irány Colorado! alkotói bebizonyítják, hogy a pénz nem csak boldogít, de poénforrásnak sem utolsó! Rendező: Jonathan Lynn Főszereplők: Michael J. Fox, Kirk Douglas, Nancy Travis Hossz: 108 perc Hangok: magyar 2.0, angol 5.1 DVD vonalkód:

12 Balto 2 (Balto 2) A félig kutya, félig farkas Balto már az első részben bizonyította bátorságát és hogy nagy szíve van és most újabb kalandokba keveredik! Baltoból apa lesz egyik kölyke, Aleu úgy érzi, sem a kutyák, sem a farkasok nem fogadják be igazán. Felkerekedik tehát, hogy megtalálja valódi helyét a világban. Balto azonban aggódik érte, ezért útnak indul, hogy megkeresse az élet értelmét kereső kölyköt, akire számos veszély leselkedik. Hőseink fantasztikus története ekkor veszi kezdetét Alaszka jégmezőin. A Balto 2 Farkaskaland rengeteg izgalmas és látványos kalandon keresztül mutatja meg, mi az igazi bátorság, szeretet és milyen fontos önmagunk megismerése Extrák: Interaktív DVD-ROM játék Előzetes Hossz: 74 perc Hangok: magyar 2.0, angol 5.1, angol (halláskárosult), arab, cseh, lengyel Korhatár: korhatár nélkül DVD vonalkód:

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Bunyó (Fighting) Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből

Részletesebben

Amerikai gengszter (American Gangster)

Amerikai gengszter (American Gangster) Select 86 Kft. 2009. júliusi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Amerikai gengszter (American Gangster) Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar-díjas színész Denzel Washington és

Részletesebben

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft SELECT VIDEO Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona

Részletesebben

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan)

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Select 86 Kft. 2010. szeptemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Lakossági megjelenés: 2010.09.09. A Cylonokat azért hozták létre, hogy az

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

Vörös Sárkány (Red Dragon)

Vörös Sárkány (Red Dragon) Vörös Sárkány (Red Dragon) Lakossági megjelenés: 2011.02.03. SELECT VIDEO Blu-ray megjelenések 2011. február Anthony Hopkins újra Oscar -díjas szerepébe bújik, amikor ismételten magára ölti Dr. Hannibal

Részletesebben

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix SELECT VIDEO Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Ajánlott fogyasztói ár: 2.490 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek, mint valaha ebben a szemkápráztató akciókkal és falrengető

Részletesebben

Hajrá csajok újra (Bring It On Again)

Hajrá csajok újra (Bring It On Again) Select 86 Kft. 2010. áprilisi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Hajrá csajok újra (Bring It On Again) És újra itt vannak a csajok, hogy a dögös és cserfes folytatásban megmutassák, hogy még mindig

Részletesebben

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow)

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Select 86 Kft. 2010. december 9-i katalógus megjelenések Paramount Home Entertainment Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Tim Burton, a mesemondás nagymestere (A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár)

Részletesebben

Állj, határ! (The Border)

Állj, határ! (The Border) Select 86 Kft. 2009. júniusi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Állj, határ! (The Border) Az Oscar -díjas Jack Nicholson játssza a főszerepet ebben a feszült történetben, amelyben egy férfinek választania

Részletesebben

Vasember 2 (Iron Man 2)

Vasember 2 (Iron Man 2) Vasember 2 (Iron Man 2) Select 86 Kft. 2010. októberi megjelenések Paramount Home Entertainment Javasolt fogyasztói ár: 2.990 Ft Az Iron Man 2. lendületes és akciódús pörgés az első perctől az utolsóig.

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

Halálos iramban (The Fast and the Furious)

Halálos iramban (The Fast and the Furious) Select 86 Kft. 2009. áprilisi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Halálos iramban (The Fast and the Furious) Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft A Halálos iramban, ez a magas fordulatszámon pörgő, adrenalinnal

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Lakossági megjelenés: 2015.01.14 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek,

Részletesebben

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate)

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) SELECT VIDEO 2011. márciusi megjelenések A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgáltak az Öböl-háborúban. Egy támadás alkalmával Shaw

Részletesebben

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5.

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5. Select 86 Kft. 2009. februári budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES A Skorpiókirály (The Scorpion King) Ötezer évvel ezelőtt egy Memnon nevű, könyörtelenül ambiciózus férfi úgy gondolta, az a sorsa, hogy

Részletesebben

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június Cápamese (Shark Tale) Oszkár csóró vakardhal a helyi Bálnamosóban, ám a kishal átejti a nagyhalakat, és egy csapásra hőssé válik. Hogy tette titokban maradjon,

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6)

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) Lakossági megjelenés: 2013.09.11. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Barbie Mariposa

Részletesebben

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK!

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! Django elszabadul (Django Unchained) (18) Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft Egyszerűen briliáns Xilla Valentine, GlobalGrind.com Quentin Tarantino már megint vad, őrült

Részletesebben

huntington szennycimoldal.indd 1 2014.02.06. 15:12:06

huntington szennycimoldal.indd 1 2014.02.06. 15:12:06 huntington szennycimoldal.indd 1 2014.02.06. 15:12:06 Nancynek, aki az összecsapást mosolyogva vészelte át Előszó A Foreign Affairs című folyóirat 1993 nyarán közölte A civilizációk összecsapása? című

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12)

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) Lakossági megjelenés: 2012.10.04. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Ebben az epikus kalandfilmben Kristen

Részletesebben

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a és a címen

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a  és a  címen Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2016. szeptember havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (15.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

A kapj el, ha tudsz igaz története

A kapj el, ha tudsz igaz története A kapj el, ha tudsz igaz története massyy 2015. augusztus 10. 14:39 Mindig nagy szó, ha az emberről még életében filmet forgatnak. És, hogy mindezt az alapján, amit 21 éves koráig vitt véghez, egészen

Részletesebben

Kőagy őrnagy (Major Payne)

Kőagy őrnagy (Major Payne) Select 86 Kft. 2009. novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Kőagy őrnagy (Major Payne) Damon Wayans fergetegesen alakítja a Különleges Tengerészeti Erőknél szolgáló Benson Winifred Payne őrnagyot,

Részletesebben

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1.

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1. SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések Aki legyőzte Al Caponét Blu-ray (The Untouchables) Lakossági megjelenés: 2011.05.05. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft A kritikusok és a közönség tökéletesen egyetértenek.

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0)

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) Lakossági megjelenés: 2012.12.06. Ajánlott fogyasztói ár: 4.990 Ft A kép tájékoztató jellegű! Helyezkedj kényelembe

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.2.17. COM(2014) 89 final ANNEX 1 MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ JEGYZŐKÖNYV AZ EURÓPAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG ÉS AZ IZLANDI KÖZTÁRSASÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁSHOZ A HORVÁT KÖZTÁRSASÁGNAK

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések Az utolsó műszak (End Of Watch) (16) Lakossági megjelenés: 2013.03.06. A Kiképzés írója szövegezte ezt a magával ragadó, akcióban bővelkedő zsarudrámát, melyben

Részletesebben

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5.

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5. 2016-07-04 Hétfő 08:00 Egy szerelem története: ők Az élet könyve 08:05 09:35 A belga meló 09:40 Liza, a rókatündér VII/1. 09:55 VII/2. 11: Lady W botrányos élete :50 14:25 Felvétel indul! XIII/27. Törésvonal

Részletesebben

UNIVERSAL 2008. augusztusi megjelenések. Kiadó: Universal Kiadás dátuma: 2008. augusztus 07.

UNIVERSAL 2008. augusztusi megjelenések. Kiadó: Universal Kiadás dátuma: 2008. augusztus 07. UNIVERSAL 2008. augusztusi megjelenések Vad vakáció (Welcome Home Roscoe Jenkins) Amikor az ünnepelt TV show műsorvezető hazatér szülővárosába, családja rádöbbenti, hogy hazalátogatni nem éppen vakáció.

Részletesebben

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések Monster High: Őrült kombináció (Monster High: Freaky Fusion) (6) Lakossági megjelenés: 2014.10.01 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Extrák (magyar felirattal): 3

Részletesebben

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA Luca Di Fulvio ALMO ANDA A Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen:

Részletesebben

, 2010 THOMPSON PARK

, 2010 THOMPSON PARK Week 1 3.1 miles Saturday, October, 010 THOMPSON PARK Teams: FARC, GP/JSRC, HOHA, PAC, SAC, SHTC plus 8 unattached runners TEAM RESULTS Place Team Score 1 HOHA 44 SAC 45 3 PAC 65 4 SHTC 81 5 FARC 83 6

Részletesebben

Pénz körül forog a világ?

Pénz körül forog a világ? Pénz körül forog a világ? pénzügyi vetélkedő Házi feladatsor Általános Iskola neve, címe:......... Csapat neve:... Csapattagok neve:...... Felkészítő tanár neve: (ha nincs tanár, akkor a segítő szülő vagy

Részletesebben

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard.

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard. ŐSZI FILMNAP 2010 Október 7. A bombák földjén amerikai film Készült: 2008 Ideje: 131 perc Rendezte: Kathryn Bigelow Szereplők: Jeremy Renner, Christopher Sayegh, Ralph Fiennes Kathryn Bigelow A bombák

Részletesebben

MagyarOK 1.: munkalapok 2

MagyarOK 1.: munkalapok 2 1. Bemutatkozás munkalap Egészítse ki a szavakat! Maria Fernandes v _. Portugál vagyok. Portugáliában é _. Portói vagyok, de Lisszabonban é _. 54 (Ötvennégy) é _ vagyok. Spanyolul és portugálul b _. Most

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések

SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések Tükröm, Tükröm (Mirror, Mirror) (6) Lakossági megjelenés: 2012.11.08. Javasolt fogyasztói ár: 3.190 Ft Az extravagáns látásmódú rendező, Tarsem Singh ezúttal a

Részletesebben

Mesa Metropolitan USBC Final Prize Listing 62nd Annual Open Championship Sorted By Event, Division. 96 2,783 $ Apache Junction, AZ

Mesa Metropolitan USBC Final Prize Listing 62nd Annual Open Championship Sorted By Event, Division. 96 2,783 $ Apache Junction, AZ Scratch Team w/prize Fund, PF, Scratch 1 Sweep The Leg 18 2,856 $500.00 Chandler, AZ 2 FCL-BLR 96 2,783 $400.00 Apache Junction, AZ 3 Team Virtue Bowling Supply 64 2,764 $300.00 Phoenix, AZ 4 Virtue Bowling

Részletesebben

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b:

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b: Group 1 1 Thomas Neely b: 1695, Ireland; d: 1756, Pennsylvania... 2 Samuel Neely b: 1722, Ireland; d: 1775, Pennsylvania... 3 Thomas Neely b: 1745, Pennsylvania; d: 1836, Pennsylvania... 4 Samuel Neely

Részletesebben

SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések

SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések A nyár királyai (Kings of Summer) (12) Lakossági megjelenés: 2014.03.05. Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft Joe és Patrick gyerekkori jóbarátok, akik a hétköznapi

Részletesebben

Az indigótól a tintaceruzáig

Az indigótól a tintaceruzáig Tooth Gábor Andor Az indigótól a tintaceruzáig Látogatás Böröcz Andrásnál E cikk apropója néhány New Yorkban eltöl - tött nap, mely során meglátogattam Böröcz András képzômûvészt. Valójában San Franciscóba

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps 1 McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 1 McGladrey Jeff Engstrom 18 18 10 17 14 18 21 19 20 1 McGladrey Bob Lee 5 4 7 10 4 1 4 10 8 7 1 McGladrey Doug Score 13 16 11 17 13 17 16 13 13 11 13 1

Részletesebben

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA

OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA OLVASNI JÓ! A 2015 16-OS TANÉV NYÁRI KIÍRÁSÁNAK KATALÓGUSA GYULAI PÁL Adj Isten egészségére! ÉS MÁS MESÉK mesék 5 éves kortól ajánljuk! Pancimanci Babszem Jankó János királyfi és Szélike Adj' Isten egészségére!

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 4 7 McGladrey Jeff Engstrom 20 18 10 17 14 18 21 19 20 23 McGladrey Bob Lee 7 4 7 10 4 1 4 10 8 7 5 9 5 McGladrey Doug Score 12 16 11 17 13 17 16 13 13 11

Részletesebben

Nahát, még ők is magyarok?!

Nahát, még ők is magyarok?! 2011 október 10. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Andy Vajna, Gabor Zsazsa, Bela Lugosi, Tony Curtis, Nicolas Sarkozy, George Pataky

Részletesebben

Kritika Közellenségek (Public Enemies)

Kritika Közellenségek (Public Enemies) 2009 július 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Givenincs Kritika értékelve Közellenségek Mérték 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 A héten ismét moziztunk egyet, Johnny Depp, Christian Bale és Michael Mann adták át

Részletesebben

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT Szeptemberi ajánló Premierek 2013.09.01 12:05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. 2013.09.01 13:35 CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT 2013.09.01 21:00 EGY KIS MENNYORSZÁG 2013.09.08 21:00 ELVESZTEGETETT IDŐ 2013.09.15

Részletesebben

OSZTÁLYOZÓ VIZSGA KÖVETELMÉNYEK -CÉLNYELVI CIVILIZÁCIÓ (4 ÉVES)-

OSZTÁLYOZÓ VIZSGA KÖVETELMÉNYEK -CÉLNYELVI CIVILIZÁCIÓ (4 ÉVES)- OSZTÁLYOZÓ VIZSGA KÖVETELMÉNYEK -CÉLNYELVI CIVILIZÁCIÓ (4 ÉVES)- 9. ÉVFOLYAM/ 1. FÉLÉV TANKÖNYV: La spiga: English and American Civilization 1, Az angol nyelvű világ Az angol különféle változatai 2, Egyesült

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

A holokauszttéma filmekben

A holokauszttéma filmekben A holokauszttéma filmekben I. A HOLOKAUSZT A görög eredetű szó (ὁλοκαύτωμα, ejtsd: holokautóma) eredetileg Istennek ajánlott, teljesen elégő tűzáldozatot jelent. Tágabb értelemben, az Európában 1933 és

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Ébredj velünk (Morning Glory) Lakossági megjelenés: 2011.08.04. Ajánlott fogyasztói ár: 2.990 Ft SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Mikor Becky-t (Rachel McAdams, Szerelmünk lapjai), a kőkeményen

Részletesebben

Az utolsó ház balra (The Last House On The Left)

Az utolsó ház balra (The Last House On The Left) Select 86 Kft. 2009. novemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az utolsó ház balra (The Last House On The Left) Lakossági megjelenés: 2009.11.05. A horror két nagymestere, Wes Craven (Sikoly) és Sean

Részletesebben

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12.

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12. 20-09-21 Hétfő Fordított felállás 102 kiskutya 09:35 Mr. Peabody és Sherman kalandjai Rém rom 13:45 X-Men: Az eljövendő múlt napjai :55 17:35 Cirque du Soleil - Egy világ választ el Egy jó munka: New York-i

Részletesebben

StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések

StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések StudioCanal 2009. szeptemberi megjelenések Farkasok szövetsége (Le Pacte des Loups) Az 1700-as évek második felében járunk, amikor valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny

Részletesebben

Szeptemberi új könyveinkből

Szeptemberi új könyveinkből Szeptemberi új könyveinkből Raymond Chandler: A hugica Budapest, Európa, 2010. Orfamay Questnek hívják az ifjú hölgyet, a kontinens közepéről, egy isten háta mögötti kisvárosból jött a csillogó-villogó

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.2.23. COM(2016) 84 final ANNEX 3 MELLÉKLET a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata az Európai Unió, Izland, a Liechtensteini Hercegség és a Norvég Királyság közötti,

Részletesebben

Filmes műfajok Minek a műfaj? Miért szeretünk mindent valamilyen rendszerbe elhelyezni? (Pl. Linne) Minek a csomagolás (műfaj)? Besorolható-e minden? Csak egyféleképpen sorolható be minden? Tartozhat-e

Részletesebben

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach Open Division A Senior Division A Super Senior Division A Matt Johnson, Dothan, Ala. - 35-36--71 Blake Hayward, Tallahassee, Fla. - 37-35--72 Doc Holliday, Pensacola, Fla. - 36-38--74 Caleb Maraman, Niceville,

Részletesebben

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány Kedves Cégvezető Társam! A lenti leveleket küldheted ki a viszonteladóidnak, illetve a végfelhasználóidnak. De előtte még néhány dolog, amire érdemes figyelni:

Részletesebben

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12 2016-04-25 Hétfő U2 Innocence + Experience Tour 20? A Return to Paris 08:30 Üdv a világomban! 09:55 Kamuzsaruk 11:40 Schmidt története Szerelem a végzetem Versenyben az elnökségért Felvétel indul! XIII/17.

Részletesebben

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON Ebben a dokumentumban foglaljuk össze, hogy a Zsigmond Király Főiskolán az egyes szakokon a kezdetétől függően milyen nyelvvizsgával kell rendelkezni az oklevél

Részletesebben

Sunday Monday Exhibition Game

Sunday Monday Exhibition Game Sunday 11.10.13 Monday 11.11.13 Exhibition Game Exhibition Game J.Ryan's 1 Woody's 0 Swallow's 3 Woody's 0 Jryans: Scott Nash 1-0 Swallows: Tim Killoran 1-0 Conor Murphy 1-0 Kris Shore 1-0 PBR Me @ Pfohl's

Részletesebben

CIRKO FILM-MÁSKÉPP Alapítvány közhasznú szervezet

CIRKO FILM-MÁSKÉPP Alapítvány közhasznú szervezet CIRKO FILM-MÁSKÉPP Alapítvány közhasznú szervezet KÖZHASZNÚ JELENTÉS a 2008. évi közhasznú beszámolóhoz Budapest, 2009. április 24.. Kuratórium elnöke I. ÁLTALÁNOS RÉSZ I/1. Az Alapítvány bemutatása A

Részletesebben

A Roxanne című film csodálatos színésznője, Daryl Hannah az idei sztárvendég

A Roxanne című film csodálatos színésznője, Daryl Hannah az idei sztárvendég 2007. 01. 26. 10:22 Lehullt a lepel! Az Operabál sztárvendége egy igazi hollywoodi sztár A Roxanne című film csodálatos színésznője, Daryl Hannah az idei sztárvendég Fény derült arra, hogy ki lesz az idei

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS A KIÁLLÍTÁS

BEMUTATKOZÁS A KIÁLLÍTÁS BEMUTATKOZÁS Egyedülálló látványosság a filmek szerelmeseinek! Közép- Kelet- Európa első filmes látogatóközpontja Budapesttől 30 km- re, Etyeken található a Korda Filmstúdió területén, annak díszletei

Részletesebben

JÁSZOK történelmi dal- és táncjáték

JÁSZOK történelmi dal- és táncjáték JÁSZOK történelmi dal- és táncjáték A Jászok című történelmi dal- és táncjáték alkotóinak, létrehozóinak elsődleges célja, hogy bemutassák a jászok rendkívül összetett, és hihetetlenül izgalmas történelmét,

Részletesebben

SELECT megjelenések. Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft

SELECT megjelenések. Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT megjelenések Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Amikor a suli görkoris csapata nem tudja folytatni a versenyzést a Túlvilági Görkori Bajnokságon,

Részletesebben

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON Zsigmond Király Egyetem nyelvvizsgakövetelmények 2016.08.01. NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON Ebben a dokumentumban foglaljuk össze, hogy a Zsigmond Király Egyetemen az egyes szakokon a kezdetétől

Részletesebben

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció Nagyvizit 53 Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció szakos hallgatója. Bártfai Míra A Fel! című animációs film mint a 3D újrafelfedezése A háromdimenziós

Részletesebben

BESTUFS Jó gyakorlati példák a városi teherszállításban

BESTUFS Jó gyakorlati példák a városi teherszállításban BESTUFS Best Urban Freight Solutions www.bestufs.net BESTUFS Jó gyakorlati példák a városi teherszállításban Horvátth Balázs, TRANSMAN Kft. BESTUFS szeminárium, Budapesti Közlekedési Múzeum, 2008. február

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger)

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) Lakossági megjelenés: 2011.04.07. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft Harrison Ford az elszánt CIA ügynök, Jack Ryan

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések A nyomorultak (Les Miserables) (12) Lakossági megjelenés: 2013.05.08. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A 19. századi Franciaország szolgál forrongó háttérül A nyomorultaknak,

Részletesebben

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk!

'86 Kereskedelmi Kft. SV. Januári megjelenés. Tisztelt Partnerünk! SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és DVD nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal!

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal! Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2015. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

2016 Rockwell Time Hillclimb Pro Master 40+

2016 Rockwell Time Hillclimb Pro Master 40+ Pro Master 40+ # First Name Last Name Bike Challenge American Bridger Points 1 Todd Teyler 204 3 118 1 125 0 243 2 Ed Taylor 139 1 125 3 118 0 243 3 Nolan Martin 17 2 120 2 120 0 240 4 Todd Stuart 38 4

Részletesebben

MÁRCIUS MEGJELENÉS 2.

MÁRCIUS MEGJELENÉS 2. SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és DVD nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

ZÁRÓOKMÁNY. AF/EEE/BG/RO/hu 1

ZÁRÓOKMÁNY. AF/EEE/BG/RO/hu 1 ZÁRÓOKMÁNY AF/EEE/BG/RO/hu 1 AF/EEE/BG/RO/hu 2 Az alábbiak meghatalmazottjai: AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉG, a továbbiakban: a Közösség, és A BELGA KIRÁLYSÁG, A CSEH KÖZTÁRSASÁG, A DÁN KIRÁLYSÁG, A NÉMETORSZÁGI

Részletesebben

2019 PPGA SENIOR AM/AM BETTER-BALL CHAMPIONSHIP // ROUND 1 // AUGUST 19, 2019

2019 PPGA SENIOR AM/AM BETTER-BALL CHAMPIONSHIP // ROUND 1 // AUGUST 19, 2019 2019 SENIOR / BETTER-BALL CHPIONSHIP // ROUND 1 // AUGUST 19, 2019 WHITFORD CC TEE TIME HOLE PLAYERS 09:40:00 1 THOMAS WEIR ROBERT TAYLOR MIddletown CC 09:50:00 1 BILL CASEY HAL WILSON NATHAN JONES 1912

Részletesebben

A holdfényben repülő bicikli

A holdfényben repülő bicikli A holdfényben repülő bicikli Páros interjú Mindketten rövid ideig tudhatták magukénak különleges biciklijüket, és vendéglátós művészi karrierjük sem tartott sokáig. Marozsán Erika színésznő épp túl egy

Részletesebben

Régi értékek, új technika A mi mozink!

Régi értékek, új technika A mi mozink! Régi értékek, új technika A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2014. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések A szingli fejvadász (One For The Money) (12) Lakossági megjelenés: 2012.06.07 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Isten hozott a New Jersey-ben található Trentonban,

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből Mary Jo Putney: Egy hamis hölgy Budapest, General Press 2012. Lady Kiri Lawford mindent megtesz, hogy tökéletes úrinőként tagja lehessen az előkelő angol társaságnak, indiai gyökereit

Részletesebben

UNOFFICIAL Standings 21st Valley Of The Sun Sorted by Event, Division

UNOFFICIAL Standings 21st Valley Of The Sun Sorted by Event, Division Mesa Metropolitan USBC/Phoenix Metro USBC Associations UNOFFICIAL Standings 21st Valley Of The Sun Sorted by Event, Division Team Handicapped 1 Just For Fun 18 2,990 Phoenix, AZ 2 Planktons Army 24 2,903

Részletesebben

A kötőszók. Mindenki jól ismeri a DE szócskát, amivel ellentétet fejezünk ki. Gyakori, jól és könnyen használható:

A kötőszók. Mindenki jól ismeri a DE szócskát, amivel ellentétet fejezünk ki. Gyakori, jól és könnyen használható: A kötőszók Előhang (prelúdium): DE Mindenki jól ismeri a DE szócskát, amivel ellentétet fejezünk ki. Gyakori, jól és könnyen használható: Vera csak 2 éves, de már 100-ig tud számolni. Ez az étterem kitűnő,

Részletesebben

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday. 7. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee 7:30-2:30 Meg 2:30-9 Sara. 4. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday. 7. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee 7:30-2:30 Meg 2:30-9 Sara. 4. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee July 2018 Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday 1. 7:30-2:30 Dee 2:30-9 Kim 2. 7:30-2:30 Dee 2:30-9 Jackie 3. 7:30-2:30 Dee 2:30-9 Kim 4. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee 5. 7:30-2:30 Kim 2:30-9

Részletesebben

Ez történt Hollywoodban...LXIV.

Ez történt Hollywoodban...LXIV. 2011 január 23. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Egy Oscar kategória jelöltjeit ismerhetitek meg, beszélünk kicsit az Irishman-ről,

Részletesebben

Azonosító: ART20 2011 12 31 Lelkednek sem Art egy kis táplálék. Kedves Olvasó!

Azonosító: ART20 2011 12 31 Lelkednek sem Art egy kis táplálék. Kedves Olvasó! Azonosító: ART20 2011 12 31 Lelkednek sem Art egy kis táplálék Kedves Olvasó! Ha olvasod a levelem, akkor máris jól kezdődik a 2012-es év: - mert túlélted a tavalyit, - mert jól vagy és van időd levelemet

Részletesebben

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET

MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET Mozgóképkultúra és médiaismeret középszint 1312 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2016. május 23. MOZGÓKÉPKULTÚRA ÉS MÉDIAISMERET KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA

Részletesebben

KÖNYVAJÁNLÓ REJTŐ JENŐ MŰVEIBŐL

KÖNYVAJÁNLÓ REJTŐ JENŐ MŰVEIBŐL KÖNYVAJÁNLÓ REJTŐ JENŐ MŰVEIBŐL AZ ELÁTKOZOTT PART Jóérzésű ember ne menjen lopni az anyja névnapján, mert hamarosan a légióban találja magát szögezi le a tanulságot főhősünk, Csülök, már a történet elején.

Részletesebben

Nagyító alatt - Álomháború

Nagyító alatt - Álomháború 2011 április 10. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Hunyd be a szemed. Tárd ki a szíved. Ilyet még sosem láttál. Az Álomháború

Részletesebben

CSAPAT NEVE: IRÁNYÍTÓ TANÁR: CSAPATTAGOK: BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2016. február 21.

CSAPAT NEVE: IRÁNYÍTÓ TANÁR: CSAPATTAGOK: BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2016. február 21. III. FELADATLAP CSAPAT NEVE: IRÁNYÍTÓ TANÁR: CSAPATTAGOK: 1. 2. 3. 4. BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2016. február 21. I. FELADATSOR Az öreg Gyerkó Anti bá fekszik itt, de az övé a kisebb eset, mert a tánc miatt

Részletesebben

BEMELEGÍTÉS. Lecke (Kezdő 2. / 1.) MELLÉKNEVEK. Olyan mellékneveket választottunk, amelyeket a hétköznapokban remekül lehet alkalmazni.

BEMELEGÍTÉS. Lecke (Kezdő 2. / 1.) MELLÉKNEVEK. Olyan mellékneveket választottunk, amelyeket a hétköznapokban remekül lehet alkalmazni. BEMELEGÍTÉS Lecke (Kezdő 2. / 1.) MELLÉKNEVEK Olyan mellékneveket választottunk, amelyeket a hétköznapokban remekül lehet alkalmazni. Nézd át alaposan a listát! friendly fine kind great new old dry wet

Részletesebben

A Bálint Márton Általános- és Középiskola Újsága

A Bálint Márton Általános- és Középiskola Újsága II. évfolyam 10. szám 2007. JÚNIUS A Bálint Márton Általános- és Középiskola Újsága Előszó Itt az év vége! Mindannyian elfáradtunk. A vizsgák, küzdelmek a jobb jegyért lekötötték minden energiánkat. Ezért

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.2.18. COM(2016) 69 final ANNEX 1 MELLÉKLET a következőhöz: Javaslat A TANÁCS HATÁROZATA az egyrészről az Európai Közösségek és tagállamaik, másrészről Türkmenisztán közötti

Részletesebben

MAGYAR MINT IDEGEN NYELV

MAGYAR MINT IDEGEN NYELV Magyar mint idegen nyelv emelt szint 0911 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2009. október 19. MAGYAR MINT IDEGEN NYELV EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM

Részletesebben

Place Pts(±) KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10

Place Pts(±) KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10 Pts(±) WINNERS @ KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10 5 Dobbs, John 7 8 Johnston, Don 7 12 Edwards, Bob 7 17 Poteat,

Részletesebben

T/ számú. törvényjavaslat

T/ számú. törvényjavaslat MAGYARORSZÁG KORMÁNYA T/20376. számú törvényjavaslat az Európai Unió és tagállamai, valamint a Moldovai Köztársaság között a közös légtér létrehozásáról létrejött megállapodásnak a Horvát Köztársaság Európai

Részletesebben

Soha nem fogom elfelejtni a mai estét Eric Idle a Madáchban!

Soha nem fogom elfelejtni a mai estét Eric Idle a Madáchban! Soha nem fogom elfelejtni a mai estét Eric Idle a Madáchban! 2015. június 3. szerda, 08:00 Hétfőn este a Madách Színházba látogatott a Spamalot című musical két szerzője: Eric Idle és John Du Prez. Az

Részletesebben