VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. VÁLLALATI ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK ÁTTEKINTÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. VÁLLALATI ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK ÁTTEKINTÉS"

Átírás

1 VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. VÁLLALATI ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK ÁTTEKINTÉS A Vision Critical Communications Inc. ("VCCI") számára az adatvédelem az ügyfelek, a paneltagok és a nagyközönség iránti elkötelezettség egyik kiemelt területe. Ha részt vesz egy szervezetünk által lebonyolított panel alapú kutatási felmérésben, biztos lehet benne, hogy rendelkezésünkre bocsátott személyes adatai nem kerülnek ki tőlünk. Ha bármikor részt vesz válaszadónként valamelyik panelfelmérésünkben, mindig biztos lehet benne, hogy személyes válaszait bizalmasként kezeljük, és hogy kimondottan erre vonatkozó felhatalmazása nélkül személyes azonosításra alkalmas adatait nem társítjuk a válaszaihoz. Ön szabadon dönthet a panelfelmérésben való részvételről és az egyes kérdések megválaszolásáról (vagy válasz nélkül hagyásáról), és részvételét bármikor felfüggesztheti. A VCCI Adatvédelmi Irányelvek c. dokumentum egy olyan nyilatkozat, amelyben alapelveink és fő irányvonalaink ismertetése révén tájékoztatást nyújtunk arról, milyen szintű védelmet biztosít a VCCI a válaszadók és a nagyközönség személyes adatainak a védelme érdekében. A VCCI Adatvédelmi Irányelvek célja az, hogy a Personal Information Protection and Electronic Documents Act (A személyes adatok védelmével és az elektromos dokumentumokkal kapcsolatos határozat, Kanada) előírásaival összhangban felelősségteljes és ellenőrizhető eljárásokat honosítson meg a személyes adatok védelme terén. A VCCI folyamatosan ellenőrzi az Adatvédelmi Irányelveket, hogy az mindig lényegretörő és a változó iparági szabványoknak, technológiáknak és törvényeknek megfelelően naprakész legyen. Ha kérdései vannak azzal kapcsolatban, hogyan vigyáz a VCCI a személyes adataira, kérjük, lépjen kapcsolatba Adatvédelmi felelősünkkel a privacyofficer@visioncritical.com címen vagy az alábbi levelezési címen: Suite 700, 858 Beatty Street Vancouver, BC V6B 1C1 Attention: Privacy Officer

2 A VCCI RÉSZLETES VÁLLALATI ADATVÉDELMI IRÁNYELVEI HATÁLYOSSÁG ÉS ALKALMAZÁS A VCCI Adatvédelmi Irányelvek gerincét alkotó tíz irányelv összefüggésben áll egymással, és a VCCI a tíz irányelvet egységként kezelve fogja betartani. Az egyes irányelveket a hozzájuk tartozó magyarázatokkal együtt kell elolvasni. Amennyire azt a Personal Information Protection and Electronic Documents Act (Kanada) lehetővé teszi, a VCCI Adatvédelmi Irányelvekben szereplő magyarázatok a VCCI-nél felmerülő, személyes adatokkal kapcsolatos kérdésekre igyekeznek reflektálni. A VCCI Adatvédelmi irányelvek hatályára és alkalmazására az alábbi megállapítások vonatkoznak: - A VCCI Adatvédelmi irányelvei a VCCI kereskedelmi tevékenységei során összegyűjtött, felhasznált és közzétett személyes adatokra vonatkoznak. - A VCCI Adatvédelmi irányelvei a személyes információk bármilyen formában - legyen az szóbeli, elektronikus vagy írásos - történő kezelésére vonatkoznak. - A VCCI Adatvédelmi irányelvei semmilyen korlátozást nem vetnek ki a VCCI-re az alábbi információk VCCI általi összegyűjtését, felhasználását és közzétételét illetően: (a) (b) (c) személyes azonosításra nem alkalmas információk; egy adott szervezet alkalmazottjának neve, titulusa, üzleti címe és/vagy telefonszáma; minden olyan, egyénekre vonatkozó információ, amely nyilvánosan elérhető, és amelyet a Personal Information Protection and Electronic Documents Act (Kanada) hatálya alá eső intézkedések határoznak meg. - A VCCI Adatvédelmi irányelvek alkalmazását a Personal Information Protection and Electronic Documents Act (Kanada) előírásai és rendelkezései, az ezen határozat keretében meghozott intézkedések és minden egyéb alkalmazható törvény és szabályozás - ideértve a Personal Information Protection Act (A személyes információk védelméről szóló határozat, British Columbia) határozatot is - szabályozzák.

3 DEFINÍCIÓK adatgyűjtés: Személyes adatok bármely - akár külső - forrásból, bármely módszerrel történő összegyűjtése, megvásárlása, rögzítése vagy beszerzése. alkalmazott: A VCCI alkalmazottja vagy független vállalkozója. felhasználás: A személyes adatok kezelése, irányítása és felügyelete a VCCI által, a VCCI-n belül, vagy külső félnél a VCCI tudomásával és engedélyével. hozzájárulás: Önkéntes hozzájárulás a személyes adatok megszabott célokra történő gyűjtéséhez, felhasználásához és közzétételéhez. A hozzájárulás lehet kifejezett vagy vélelmezhető, és közvetlenül a magánszemély vagy az ő erre felhatalmazott képviselője adhatja meg. A kifejezett hozzájárulás szóban, elektronikus úton vagy írásban adható meg, de minden körülmények között egyértelműnek kell lennie, és a VCCI részéről semmilyen következtetést nem igényelhet. A vélelmezhető hozzájárulás olyan hozzájárulás, amely ésszerűen kikövetkeztethető egy magánszemély valamely cselekvéséből, vagy az adott cselekvés elmulasztásából. közzététel: Személyes információ rendelkezésre bocsátása külső fél részére. külső fél: A VCCI-n kívüli magánszemély vagy szervezet. személyes információ: Egy azonosítható magánszemély adatai. Nem tartoznak ide a következők: szervezetek alkalmazottjainak neve, titulusa, üzleti címe és telefonszáma; a szervezetekkel kapcsolatos leíró jellegű, tényszerű információk. válaszadó: A nagyközönség egy tagja, aki a VCCI által lebonyolított panelfelmérés keretében megadja személyes adatait a VCCI részére. Válaszadó például egy olyan magánszemély, aki személyes adatait a VCCI rendelkezésére bocsátja egy mennyiségi vagy minőségi marketinges vagy társadalmi felmérés keretében.

4 A TÍZ ADATVÉDELMI ALAPELV 1. ALAPELV - FELELŐSSÉG A VCCI felelősséget vállal a hatálya alá tartozó személyes adatokért, és kijelöl egy vagy több személyt, akik azért felelősek, hogy a VCCI mindig megfeleljen az alábbi alapelveknek. A VCCI Adatvédelmi irányelvekben megfogalmazott rendelkezések betartásáért a VCCI Adatvédelmi felelőse (Privacy Officer) felelős. A VCCI Adatvédelmi felelősével en keresztül (a privacyofficer@visioncritical.com címen) vagy levélben, az alábbi címen lehet kapcsolatba lépni: Suite 700, 858 Beatty Street Vancouver, BC V6B 1C1 Attention: Privacy Officer A VCCI-n belüli további magánszemélyek is kijelölhetők az Adatvédelmi felelős nevében történő fellépésre vagy a személyes adatok napi összegyűjtéséért és/vagy feldolgozásáért való felelősség vállalására. A VCCI felelősséget vállal a tulajdonában vagy kezelésében lévő személyes adatokért, és vállalkozók vagy egyéb megoldások révén elvárható szintű védelmet biztosít az információk külső fél által történő feldolgozása vagy felhasználása során. 2. ALAPELV - A SZEMÉLYESADAT-GYŰJTÉS CÉLJÁNAK AZONOSÍTÁSA A VCCI mindig még az információk begyűjtése előtt megnevezi a személyes adatok gyűjtésének a céljait. A VCCI kizárólag az alábbi célokból gyűjti a nagyközönség személyes adatait: (a) (b) (c) minőségi vagy mennyiségi marketinges és társadalmi felmérések lebonyolítása; a válaszadók véleményének megértése annak érdekében, hogy meggyőződjünk arról, mennyire alkalmasak további mennyiségi és minőségi marketinges és társadalmi felmérésekben való részvételre; és a jogi előírásoknak és szabályozásoknak való megfelelés. Az "azonosított célok" a továbbiakban a jelen alapelvben megfogalmazott célokat jelentik. A VCCI szóban, elektronikus úton vagy írásban rögzíti az azonosított célokat a válaszadó részére még a személyes adatok felmérésben történő összegyűjtése előtt vagy azzal egy időben. Kérésre a személyes adatokat összegyűjtő alkalmazottak magyarázatot nyújtanak ezekről a célokról, vagy a VCCI erre a feladatra kijelölt alkalmazottjához irányítják őket, aki felvilágosítást tud nyújtani ezekről a célokról. Ha az összegyűjtött információkat nem a fentiekben meghatározott célokra használják fel vagy nem ezen célokból teszik közzé, akkor az új célt még a felhasználás előtt azonosítani kell. Ha az új célt nem törvény engedélyezi/írja elő, akkor az információ új célra történő felhasználása vagy közzététele előtt meg kell szerezni a válaszadó jóváhagyását.

5 A VCCI ügyfelei és külső felek részére bármely felmérés információit rendelkezésre bocsáthatja összesített formában. Összesített formában lehetetlen beazonosítani egy-egy válaszadó személyes adatait 3. ALAPELV - HOZZÁJÁRULÁS KÉRÉSE SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSÉHEZ, FELHASZNÁLÁSÁHOZ ÉS KÖZZÉTÉTELÉHEZ A személyes adatok gyűjtése, felhasználása és közzététele csak a magánszemély tudomásával és hozzájárulásával történhet, kivéve, ha ez nem kivitelezhető. A válaszadók panelfelmérésben való részvétele mindig önkéntes. Ha egy válaszadó úgy dönt, hogy részt vesz egy panelfelmérésben, akkor hozzájárulását a panelfelmérésben történő részvétellel fejezi ki. A panelfelmérés során összegyűjtött személyes adatokat a kutatási projekt szponzorán kívül külső feleknek általában nem adjuk ki. Azokban az esetekben, amikor a VCCI kiad külső adatokat a kutatási projektet szponzoráló ügyfélen kívüli külső fél részére, a VCCI mindig elmagyarázza a válaszadónak az adatok kiadásának az okát, és az adatok kiadása előtt megszerzi a válaszadó kifejezett engedélyét. A válaszadó mindig szabadon dönthet a panelfelmérésben való részvételről és az egyes kérdések megválaszolásáról (vagy válasz nélkül hagyásáról), és részvételét bármikor felfüggesztheti. A hozzájárulás megszerzése során a VCCI az ésszerűség határain belül elvárható erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy tájékoztassa a válaszadót azokról az azonosított célokról, amelyek érdekében a személyes adatok fel lesznek használva vagy ki lesznek adva. Az azonosított célok a válaszadó számára értelemszerűen megérthető formában lesznek a válaszadó rendelkezésre bocsátva. A VCCI általában az információk begyűjtésével egy időben kér hozzájárulást a személyes adatok felhasználásához és kiadásához. Előfordulhat azonban, hogy a VCCI csak a személyes adatok begyűjtése után, de még az adatok új célból történő felhasználása és/vagy kiadása előtt kér hozzájárulást az adatok felhasználásához és kiadásához. A hozzájárulás megfelelő formájának a kiválasztása során a VCCI figyelembe veszi a személyes információk kényességét és a válaszadók méltányos elvárásait. A válaszadók mennyiségi vagy minőségi marketinges vagy társadalmi kutatási felmérésékben való részvételét a VCCI a személyes adatok azonosított célokra történő összegyűjtéséhez, felhasználásához és kiadásához való, vélelmezett hozzájárulásként kezelheti. 4. ALAPELV - A SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSÉNEK KORLÁTOZÁSA A VCCI a VCCI által azonosított célokhoz szükséges mértékben korlátozza a személyes adatok gyűjtését. A VCCI mindig tisztességes és törvényes módon jár el a személyes adatok gyűjtése során. A felmérések lebonyolítása során a VCCI korlátozza az összegyűjtött személyes adatok mennyiségét és típusát. Csak a magánszemélyek részére azonosított célokhoz szükséges mennyiségű és típusú információt gyűjtünk össze. A VCCI egy adott magánszemély személyes adatait elsősorban az érintett magánszemélytől, vagy a magánszemély valamely családtagjától igyekszik begyűjteni. A törvény által engedélyezett mértéken túl a

6 VCCI csak akkor fog külső forrásból - például partnerszervezetektől - származó személyes adatokat gyűjteni, ha a magánszemélyek hozzájárultak az ilyen jellegű adatgyűjtéshez. 5. ALAPELV - A SZEMÉLYES ADATOK FELHASZNÁLÁSÁRA, KIADÁSÁRA ÉS MEGŐRZÉSÉRE VONATKOZÓ KORLÁTOZÁSOK A VCCI a személyes adatokat nem használja fel vagy adja ki más célokra, mint amiért azok gyűjtve lettek, kivéve ha a magánszemély hozzájárulását adja ehhez, vagy ha ezt törvény írja elő vagy teszi lehetővé. A személyes információk csak az ezen célok eléréséhez szükséges ideig kerülnek megőrzésre. A VCCI az alábbi felek részére adhatja ki a válaszadó személyes adatait: (a) (b) (c) (d) a VCCI ügyfele részére, ha a válaszadó hozzájárult az adatok ilyen jellegű kiadásához; a VCCI által a saját nevében elvégzendő lépések kivitelezésére felkért külső fél részére; állami hatóság részére vagy állami hatóság ügynökének a részére, ha a VCCI ésszerű megítélése szerint olyan élet- vagy tulajdonveszély fenyeget, amely az információk kiadásával elkerülhető vagy hatásában minimálisra csökkenthető; vagy külső fél vagy külső felek részére, ha a válaszadó hozzájárulását adta az adatok ilyen jellegű kiadásához, vagy ha azt törvény teszi lehetővé vagy írja elő. Kizárólag a VCCI azon alkalmazottjai kapnak hozzáférést a válaszadók személyes adataihoz, akik számára ez üzleti szempontból elkerülhetetlen vagy akiknek kötelességei ezt értelemszerűen megkívánják. A VCCI csak az azonosított célok szempontjából szükséges vagy célszerű ideig vagy a törvény által előírt ideig őrzi meg a személyes adatokat. A körülményektől függően ha egy válaszadót a felmérésben adott válaszainak a pontosítása vagy további válaszok kérése érdekében újból fel kell keresni, a VCCI olyan hosszú ideig őrzi meg a személyes adatokat, amely idő várhatóan elég lesz az ilyen újbóli kapcsolatfelvételhez. A VCCI ésszerű és rendszeres ellenőrzéssel, ütemezéssel és gyakorlattal őrzi meg az információkat és a feljegyzéseket, és az azonosított célokhoz többé már nem szükséges vagy fontos, vagy a törvény által megőrzésre nem kötelezett személyes információkat megsemmisíti. Az ilyen adatok megsemmisítésre, törlésre vagy névtelenítésre kerülnek. 6. ALAPELV - A SZEMÉLYES ADATOK PONTOSSÁGA A személyes adatok olyan olyan pontosak, teljesek és naprakészek lesznek, amennyire azt a felhasználás célja megköveteli. A VCCI által felhasznált személyes adatok elegendően pontosak, teljesek és naprakészek lesznek ahhoz, hogy minimális legyen az esélye annak, hogy egy válaszadóval kapcsolatos döntés téves információkon alapuljon. A VCCI az azonosított célokhoz szükséges módon vagy a magánszemély kérésére frissíti a válaszadók és az alkalmazottak személyes adatait.

7 7. ALAPELV - BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK A VCCI az információk kényességének megfelelő biztonsági óvintézkedések segítségével gondoskodik a személyes adatok védelméről. A VCCI az adatok tárolási formátumától függetlenül a megfelelő biztonsági intézkedésekkel nyújt védelmet a személyes adatokkal kapcsolatos alábbi kockázatokkal szemben: adatvesztés, adatlopás, jogosulatlan hozzáférés, kiadás, másolás, felhasználás, módosítás vagy megsemmisítés. A VCCI a külső felek rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelméről szerződéses megállapodások segítségével gondoskodik, amelyekben kiköti az információk bizalmas jellegét és az adatok felhasználási céljait. A VCCI személyes adatokhoz hozzáférő valamennyi alkalmazottjától megköveteli az adatok bizalmasságának a tiszteletben tartását. 8. ALAPELV - AZ IRÁNYELVEK ÉS ELJÁRÁSOK NYITOTTSÁGA A VCCI készséggel felvilágosítást nyújt magánszemélyek részére a személyes adatok kezelésével kapcsolatos irányelveiről és eljárási módjairól. A VCCI egyszerűen érthetővé teszi az irányelveivel és eljárási módjaival kapcsolatos információkat, ideértve az alábbiakat: (a) (b) (c) (d) a VCCI Adatvédelmi irányelveiért felelős személy vagy személyek titulusa és címe, aki(k)nek kérdéseket lehet feltenni, és aki(k)nél panaszt lehet tenni; a VCCI-nél tárolt személyes adatok elérésének módszerei; a VCCI-nél tárolt személyes információk típusának leírása, ideértve az adatok felhasználásával kapcsolatos általános ismertetőt; és leírás arról, hogy milyen személyes adatokat bocsátunk a kapcsolódó szervezetek (például leányvállalataink) rendelkezésére. 9. ALAPELV - EGYÉNI HOZZÁFÉRÉS A SZEMÉLYES ADATOKHOZ Kérésre a VCCI információt ad minden magánszemély számára a személyes adatainak tárolásáról, használatáról és közzétételéről, emellett hozzáférést biztosít a tárolt adataihoz. A magánszemély panasszal élhet az adatok pontosságával és helyességével kapcsolatban, és kérheti azoknak megfelelő javítását. Az Adatvédelmi felelősnek címzett írásbeli kérésre a VCCI információt nyújt a magánszemély számára a személyes adatainak tárolásáról, létezéséről, használatáról és közzétételéről, emellett hozzáférést biztosít a tárolt adataihoz. A VCCI bizonyos esetekben nem képes hozzáférést biztosítani egy válaszadóról tárolt minden személyes adathoz. A VCCI nem minden esetben ad például hozzáférést az adatokhoz, ha ez a tevékenység egy harmadik félről is személyes adatokat árulna el, illetve ha az adatközlés valószínűsíthetően fenyegethetné

8 egy másik személy életét vagy biztonságát. A VCCI emellett nem feltétlenül ad ki adatokat, amennyiben a közzététel bizalmas kereskedelmi adatokat bocsátana közre. A személyes adatok védelmének érdekében előfordulhat, hogy egy válaszadónak megfelelő azonosítási adatokat kell megadnia ahhoz, hogy lehetővé tegye a VCCI számára a személyes adatok létezésének, használatának és közzétételének nyilvántartását, illetve, hogy hozzáférhessen az aktájához. Az összes ilyen adat csak erre a célra használható fel. A VCCI azonnal kijavít vagy befejez minden hibás, illetve pontatlan személyes adatot. Mindennemű, a pontosságot vagy a befejezettséget érintő megjegyzést a magánszemély bejegyzésében kell rögzíteni. Ha szükséges, a VCCI mindennemű javított adatot, illetve minden ki nem javított különbözőséget elküld a külső felek részére. A válaszadók és az alkalmazottak adatokat kérhetnek, és hozzáférhetnek egyéni bejegyzésükhöz, ha kapcsolatba lép a VCCI Adatvédelmi felelősével 10. IRÁNYELV - KIHÍVÁSOK AZ ALKALMAZHATÓSÁG A magánszemély panasszal élhet a fenti irányelvek meglétével kapcsolatban a VCCI Adatvédelmi irányelveknek való megfeleléséről gondoskodó kijelölt személynél. A VCCI lehetőséget teremt a válaszadóktól érkezett minden olyan kérés és panasz kivizsgálására, amelyek a személyes adatok VCCI általi kezelésével kapcsolatosak. A VCCI írásbeli kérésre tájékoztatja válaszadóit az ilyen lehetőségek meglétéről és a panasztevési lehetőségek elérhetőségéről. A VCCI Adatvédelmi irányelvei alkalmazásának ellenőrzésére kijelölt személy szükség esetén külső tanácsot kérhet, mielőtt végleges választ adna az egyéni panaszokra. A VCCI kivizsgál minden olyan panaszt, amely az Adatvédelmi irányelvek alkalmazásával kapcsolatos. Amennyiben a panasz jogosnak bizonyul, a VCCI megtesz minden lehetséges intézkedést a panasz megoldására, szükség szerint beleértve akár az irányelvei és folyamatai javítását is. A válaszadót tájékoztatásban részesül a panaszvizsgálat kimenetéről. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ Ha további információt szeretne a VCCI Adatvédelmi irányelveiről, kérjük, lépjen kapcsolatba a VCCI Adatvédelmi felelősével en keresztül (a privacyofficer@visioncritical.com címen) vagy levélben, az alábbi címen: Suite 700, 858 Beatty Street Vancouver, BC V6B 1C1 Attention: Privacy Officer A kanadai Adatvédelmi biztos webhelye a címen tekinthető meg.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ OTP TRAVEL KFT. 1051 Budapest, Nádor u. 21. 1 1. Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Dvorszky Éva egyéni vállalkozó, reflexológus és masszőr egyéni vállalkozó (a továbbiakban Dvorszky Éva), mint adatkezelő az üzleti tevékenysége során vele kapcsolatba kerülő természetes

Részletesebben

Az uniós adatvédelmi előírások hatása a bölcsődei adminisztrációra. Előadó: Dr. Jójárt Ágnes Szilvia ügyvéd

Az uniós adatvédelmi előírások hatása a bölcsődei adminisztrációra. Előadó: Dr. Jójárt Ágnes Szilvia ügyvéd Az uniós adatvédelmi előírások hatása a bölcsődei adminisztrációra Előadó: Dr. Jójárt Ágnes Szilvia ügyvéd Az új uniós jogszabályról General Data Protection Regulation GDPR Az Európai Parlament és a Tanács

Részletesebben

General Data Protection Regulation G D P R. általános adatvédelmi rendelet. Dr. Czelleng Arnold 1

General Data Protection Regulation G D P R. általános adatvédelmi rendelet. Dr. Czelleng Arnold 1 General Data Protection Regulation G D P R általános adatvédelmi rendelet Dr. Czelleng Arnold 1 Jogi alapok Az EU 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyek személyes adatainak kezelése

Részletesebben

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; évi V. törvény

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; évi V. törvény Kossiktea.hu Balatonfüred - Keller Zsuzsanna EV, továbbiakban (székhely: 8230 Balatonfüred, P.Horváth Á. u 18 D telephely. 8230 Balatonfüred Zsigmond u 12 adószám: 67699676-1-39 a továbbiakban Adatkezelő

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 / 7 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! A természetes személyeknek a kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül

Részletesebben

Pólus Társasházkezelő Kft. Adatvédelmi Tájékoztató

Pólus Társasházkezelő Kft. Adatvédelmi Tájékoztató Tájékoztatás a személyes adatoknak a Pólus Társasházüzemeltető Kft. által szervezett Szerencsekerék nyereményjátékkal kapcsolatos kezeléséről Bevezetés Az alábbiakban az Ön személyes adatainak a Pólus

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat Adatkezelési nyilatkozat a GDPR 30. cikk alapján Az adatkezelési nyilatkozat célja 2 Adatvédelmi alapelvek 2 Adatkezelő neve és elérhetősége (1.a) 3 Adatfeldolgozók neve és elérhetősége (2.a) 3 Meghatározások

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: Dr. Tápai Mária EV Székhely: 6723 Szeged, József Attila Sugárút 71. A Lcsh. Fs Em.

Részletesebben

Személyes adatok védelmi alapelvei

Személyes adatok védelmi alapelvei Személyes adatok védelmi alapelvei Ez a dokumentum a telefonszamkereses.hu webhellyel foglalkozik (továbbiakban csak Szolgáltatás ). A Szolgáltatás látogatója köteles betartani a jelen Általános feltételeket,

Részletesebben

PLATINUM TRAVEL SOLUTIONS KFT. ADATVÉDELMI INCIDENS BEJELENTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI REND. Érvényes: napjától

PLATINUM TRAVEL SOLUTIONS KFT. ADATVÉDELMI INCIDENS BEJELENTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI REND. Érvényes: napjától PLATINUM TRAVEL SOLUTIONS KFT. ADATVÉDELMI INCIDENS BEJELENTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI REND Érvényes: 2018.05.25. napjától 1 Tartalom BEVEZETÉS... 3 1. AZ ADATVÉDELMI INCIDENS FOGALMA ÉS BELSŐ JELENTÉSE...

Részletesebben

A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Általános rendelkezés A Social Steps az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel

Részletesebben

bármely "mi", "ránk" hivatkozás e társaságra vonatkozik.

bármely mi, ránk hivatkozás e társaságra vonatkozik. Adatvédelmi tájékoztatás Szolgáltató / beszállító adatainak kezelése Elkötelezettek vagyunk személyes adatai védelme és az adatvédelmi jogszabályokban, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679

Részletesebben

Tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok gyűjtéséhez A Rész Az információk első szintje

Tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok gyűjtéséhez A Rész Az információk első szintje Tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok gyűjtéséhez A Rész Az információk első szintje Örülünk, hogy érdeklődik a Nissan iránt. A kezdeti megbeszélésünk részeként néhány személyes adat

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: MARSO Ipari Kereskedelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza-Rozsrét Cégjegyzékszám:

Részletesebben

ELTEC HOLDING KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ELTEC HOLDING KFT.   ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ELTEC HOLDING KFT. HTTP://WWW.ELTEC.NET/ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Készítette: Nagy Krisztián Ellenőrizte: Dömölki Csaba Változat: 1.1 (2018.01.02.) ELTEC HOLDING KFT. 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 ADATKEZELŐ...

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos ügyfélszolgálat során

Adatkezelési tájékoztató. a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos ügyfélszolgálat során BUDAPEST FŐVÁROS I. KERÜLET BUDAVÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán Gellérthegy JEGYZŐ Adatkezelési tájékoztató a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos

Részletesebben

Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről

Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről 1. Bevezetés Az EL GUSTO Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 35., cégjegyzékszám: Cg 08-09-013295, a továbbiakban EL

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató applikáció használata során felmerülő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató applikáció használata során felmerülő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató applikáció használata során felmerülő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: MARSO Ipari Kereskedelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza-Rozsrét

Részletesebben

Direkt Marketing célú adatkezeléshez

Direkt Marketing célú adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató Direkt Marketing célú adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Név: Székhely: R.C-21 Kft. Pécs Cégjegyzékszám: 02-09-067805 Adószám: 12746778202 Képviseli: Meszlényi Ferenc II.

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT. 1. Az adatkezelö adatai Dunafa GmbH Ludersdorf 123 AT-8200 Gleisdorf Közösségi adószám: ATU Cégjegyzékszám: FN417179z

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT. 1. Az adatkezelö adatai Dunafa GmbH Ludersdorf 123 AT-8200 Gleisdorf Közösségi adószám: ATU Cégjegyzékszám: FN417179z ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. Az adatkezelö adatai Dunafa GmbH Ludersdorf 123 AT-8200 Gleisdorf Közösségi adószám: ATU68859826 Cégjegyzékszám: FN417179z 2. WEBOLDAL ÉS HÍRLEVÉL 2.1. Hozzájárulás Az adatkezelés

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2019. január 1. A jelen Adatkezelési Szabályzat az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Clubbal (székhelye:

Részletesebben

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat hatálya kiterjed a/az...egyesületre (a továbbiakban: Adatkezelő). 2. A

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat Adatkezelő Ferling Webline Szolgáltató Kft. Székhely 7621 Pécs, Mária u. 8. Adatkezelés megnevezése Adatkezelés nyilvántartási száma hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2018. MÁJUS 25. A jelen Adatkezelési Szabályzat a VARGA+SONS Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat Bevezetés A Danone tisztában van vele, hogy Önnek fontos, miként használják fel személyes adatait, és vállalatunk is fontosnak tartja az Ön személyes adatainak védelmét. Ez az Adatvédelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az Ester Communications Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes adatainak védelmében. Ezért

Részletesebben

Belépve a www.biztositasonline24.hu weboldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:

Belépve a www.biztositasonline24.hu weboldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak: ADATVÉDELEM Felhasználói feltételek Belépve a www.biztositasonline24.hu weboldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak: tilos a biztositasonline24.hu

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére Preambulum A jelen adatkezelési tájékoztató a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése

Részletesebben

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap: Adatvédelmi tájékoztató

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap:   Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A VIVEKA Világkerekítő Műhely, (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei személyes adatainak

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat, szabályzat

Adatkezelési nyilatkozat, szabályzat Adatkezelési nyilatkozat, szabályzat a GDPR 30. cikk alapján Az adatkezelési nyilatkozat célja 2 Adatvédelmi alapelvek 2 Adatkezelő neve és elérhetősége 2 Adatfeldolgozók neve és elérhetősége 3 Meghatározások

Részletesebben

EURÓPASOFŐR SZOLGÁLTATÓ SZÖVETKEZET. ANY Adatkezelési Nyilatkozat I. AZ ADATKEZELŐ II. A KEZELT ADATOK KÖRE

EURÓPASOFŐR SZOLGÁLTATÓ SZÖVETKEZET. ANY Adatkezelési Nyilatkozat I. AZ ADATKEZELŐ II. A KEZELT ADATOK KÖRE EURÓPASOFŐR SZOLGÁLTATÓ SZÖVETKEZET ANY Adatkezelési Nyilatkozat Az EURÓPASOFŐR Szolgáltató Szövetkezet (a továbbiakban Szolgáltató), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS A Társadalmi Hasznosságú Befektetők Egyesülete (a továbbiakban: Egyesület vagy Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az FT-Mobil Autósiskola a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az

Részletesebben

Különlegesek-ért Alapítvány

Különlegesek-ért Alapítvány ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az adatkezelési tájékoztató célja: hogy a Különlegesek-ért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) rögzítse az általa alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, amelyet az

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 Szolnoki Tankerületi Központ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉRINTETT TERMÉSZETES SZEMÉLY JOGAIRÓL SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE VONATKOZÁSÁBAN a Szolnoki Tankerületi Központ fenntartásában lévő intézményekben

Részletesebben

A 13. Adatvédelmi rendelkezések fejezet a következőként alakult át

A 13. Adatvédelmi rendelkezések fejezet a következőként alakult át A 13. Adatvédelmi rendelkezések fejezet a következőként alakult át 13.1 A Szolgáltató általi adatkezelésre vonatkozó rendelkezések 13.1.1 Szolgáltató a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése

Részletesebben

Kiadás vagy legutóbbi felülvizsgálat dátuma:

Kiadás vagy legutóbbi felülvizsgálat dátuma: 1. oldal, I. A SZABÁLYZAT CÉLJA Ebben a globális adatvédelmi szabályzatban (a továbbiakban: Szabályzat ) a Modine Manufacturing Company megjelölése a teljes és többségi tulajdonban lévő leányvállalataival

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat ADATVÉDELMI NYILTKOZAT GastroXperience Kft. adatai: Cg. 01-09-861890 Székhely: 1051 Budapest, Október 6. u. 22. Adószám: 13564955-2-41 Telefonszám: +36-1-7963285 1. Az adatkezelő

Részletesebben

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk Jelen tájékoztató az Artisjus Irodalmi Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány) benyújtott pályázatával összefüggő adatkezelésre vonatkozó információkat

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR).

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2018. május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR). Jelen Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy az adatok forrásai: hirdetésünk vagy ismerős

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az Ön és cége személyes adatainak védelme fontos a Dymol Kft. számára, amely e tekintetben szigorú elveket fogadott el az egész cégre vonatkozóan. A jelen tájékoztató részletes

Részletesebben

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A SASA.COM KFT. (2483 Gárdony, Balatoni út 51, adatvedelem.sasa@gmail.com, tel: 0622/370-126, adószám: 13996206-2-07, a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. A Tájékoztató célja Az adatkezelő a jelen Tájékoztató közzétételével a 2018. május 25. napjától alkalmazandó, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében

Részletesebben

Tájékoztatás a személyes adatoknak az Európa Parlament és a Tanács (EU) 2016/679-es rendeletével összhangban történő kezeléséről és védelméről

Tájékoztatás a személyes adatoknak az Európa Parlament és a Tanács (EU) 2016/679-es rendeletével összhangban történő kezeléséről és védelméről Tájékoztatás a személyes adatoknak az Európa Parlament és a Tanács (EU) 2016/679-es rendeletével összhangban történő kezeléséről és védelméről A kollégiumi, diákotthoni felvételi és/vagy rendszeres szociális

Részletesebben

JA-KA KFT SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JA-KA KFT SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JA-KA KFT SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Fogalmak A JA-KA Kft. adatkezelőként a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit meghatározza, adatfeldolgozóként az adatkezelő

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1, BEVEZETŐ

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1, BEVEZETŐ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HATÁLYOS: 2018. 08. 20. 1, BEVEZETŐ Számunkra nagyon fontos, hogy betartsuk az aktuálisan érvényes adatvédelmi szabályozást és törvényeket, így az alábbiakban részletesen tárgyaljuk

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE Hatályos: 1 TARTALOM 1. ADATKEZELŐ ADATAI... 3 2. A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA... 3 3. AZ ADATKEZELÉS ÁLTALÁNOS CÉLJA... 3 4. KEZELT ADATOK...4 4.1. SZERZŐDÉSES KAPCSOLATOK...

Részletesebben

Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet (Österreich Werbung Marketing Kft.) adatvédelmi szabályzata

Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet (Österreich Werbung Marketing Kft.) adatvédelmi szabályzata Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet (Österreich Werbung Marketing Kft.) adatvédelmi szabályzata Az Österreich Werbung Marketing Kft., mint Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet feladatai ellátásához

Részletesebben

Kyäni internetes adatkezelési irányelvek

Kyäni internetes adatkezelési irányelvek Kyäni Internet Privacy Policy-10.10-HU-EU Kyäni internetes adatkezelési irányelvek A Kyäni, Inc. és annak kapcsolt vállalkozásai (együttesen a Kyäni), valamint ezek leányvállalatai elkötelezettek a Disztribútorok

Részletesebben

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója A MÁV-HÉV Zrt. a fogyasztói panaszok intézésével kapcsolatban, valamint az információ kérések (beleértve a közérdekű adatigénylés, valamint bármely egyéb megkeresés,

Részletesebben

Adatkezelési Nyilatkozat

Adatkezelési Nyilatkozat Adatkezelési Nyilatkozat Ezennel hozzájárulok, hogy a regisztráció, illetve a megbízási szerződés során megadott személyes adataimat a TRIMEX TRADE Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató és szabályzat

Adatkezelési tájékoztató és szabályzat 1.. Adatkezelési tájékoztató és szabályzat hatályos: 2018. május 25-től Adatkezelő adatai: Cégnév: Boros Gyevi Anita ev. (Élet virága jógastúdió) Székhely: 6724 Szeged, Öthalom utca 19/a Telefonszám: 0620/3978500

Részletesebben

A Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft. Adatkezelési Tájékoztatója

A Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft. Adatkezelési Tájékoztatója A Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft. Adatkezelési Tájékoztatója A Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft. (7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.), továbbiakban Pfz., tájékoztatja Önt az EU 2016/679.számú

Részletesebben

Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/

Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/ Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/ Név: Mátyás Király Katolikus Általános Iskola és Óvoda Székhely: 5948 Kaszaper, Szent Gellért tér 2. Adószám: 18294327-1-04 OM azonosító:

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola Adatkezelési Szabályzata

Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola Adatkezelési Szabályzata Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola Adatkezelési Szabályzata Hatálybalépés időpontja: 2018. szeptember 03. Hatályos: folyamatosan, határidő nélkül, évenkénti felülvizsgálat mellett Jelen adatkezelési

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Paradiso Tours Utazási Iroda Kft az Európai Unio 2016/679. számú parlamenti és tanácsi rendelet /általános GDPR- adatvédelmi rendelet/, és a 2011. évi CXII. törvény /Info tv./

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen dokumentum tartalmazza a Szabó Vivien kisadózó egyéni vállalkozó üzleti partnereivel megvalósuló kapcsolattartási célú adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. Az adatkezelési

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató B u d a p e s t T á n c i s k o l a Új Előadóművészeti Alapítvány Goli Tánchely 1036 Buda Tel: 250 3046 E-mail: budapest@tanc.org.hu Honlap: www.tanc.org.hu Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25.

Részletesebben

A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata

A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatának fő hivatkozási pontját a 2011. évi

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén)

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelő: Adatkezelő megnevezése: DSS Consulting Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: DSS Consulting Kft.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból, hogy részükre megfelelő szolgáltatást nyújthasson. A szolgáltató

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztatás Üzletfelek adatainak kezelése

Adatvédelmi tájékoztatás Üzletfelek adatainak kezelése Adatvédelmi tájékoztatás Üzletfelek adatainak kezelése Elkötelezettek vagyunk személyes adatai védelme és az adatvédelmi jogszabályokban, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató Készült:

Adatvédelmi tájékoztató Készült: Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.03.26 AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A SIMPACT Nonprofit Kft. (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei és munkavállalói személyes

Részletesebben

Az önéletrajzok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Az önéletrajzok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Középiskola és Kollégium OM 201762 5130 Jászapáti, Vasút u. 2. Tel: 57/540-960 Fax: 57/440-347 E-mail: szechenyi.jaszapati@gmail.com Az önéletrajzok kezelésére

Részletesebben

A következők szerint tájékoztatni kívánom a GDPR alapvető rendelkezéseiről, melyek ismerete minden területi kamara számára is különösen indokolt:

A következők szerint tájékoztatni kívánom a GDPR alapvető rendelkezéseiről, melyek ismerete minden területi kamara számára is különösen indokolt: Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról,

Részletesebben

AZ IQ MEDIA KFT. KIADÓBAN TÖRTÉNŐ ADATKEZELÉSRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ

AZ IQ MEDIA KFT. KIADÓBAN TÖRTÉNŐ ADATKEZELÉSRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ AZ IQ MEDIA KFT. KIADÓBAN TÖRTÉNŐ ADATKEZELÉSRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ I. Komolyan vesszük az Ön személyes adatainak védelmét. Nagyon fontos számunkra az Ön magánszférájának védelme személyes adatainak kezelése

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. 1117 BUDAPEST, BERCSÉNYI UTCA 25. TEL.: +36 1 382 75 00 FAX: +36 1 382 75 39 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT A Whirlpool Magyarország Kft. (székhely: 1117

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SUB-TROPICAL UTAZÁSSZERVEZŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 6720 SZEGED, TISZA LAJOS KÖRÚT 58. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Sub-Tropical Utazásszervező és Szolgáltató Kft., továbbiakban Adatkezelő, adatkezelőként jár

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT Alulírott Név:... Anyja neve:... Lakcím:... Mobil telefonszám:... E-mail cím:... Taj szám:... Adóazonosító jel:... Bankszámlaszám:... hozzájárulok, hogy a Veszprém Főegyházmegyei

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az IT-PNG-SYSTEM Kft. (H-1125, Budapest, Kútvölgyi út 50 F/1.) továbbiakban adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal

Részletesebben

Adatvédelmi Szabályzat

Adatvédelmi Szabályzat Adatvédelmi Szabályzat A jelen Adatvédelmi Szabályzat a Hermann felületkezelő és szolgáltató korlátolt felelősségű társaság (a továbbiakban: Hermann Kft.) Adatvédelmi Szabályzata. A jelen Adatvédelmi Szabályzat

Részletesebben

ADATVÉDELMI- ÉS KEZELÉSI SZABÁLYZAT május 25.

ADATVÉDELMI- ÉS KEZELÉSI SZABÁLYZAT május 25. ADATVÉDELMI- ÉS KEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. május 25. Tartalom I. Preambulum... 3 II. Alkalmazott jogszabályok... 3 III. Alapfogalmak... 4 IV. Adatkezelés jogalapja... 5 V. Adatkezelő... 5 VI. Adatkezelés

Részletesebben

MONTHLY MINI BUILD RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

MONTHLY MINI BUILD RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ MONTHLY MINI BUILD RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Hatályos: 2018. január 2-től oldal 1 1. Monthly Mini Build építés program A Monthly Mini Build építés (továbbiakban: MMB) alapvetően

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő megnevezése BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: BVH Zrt.) Székhely: 1052 Budapest, Városház u. 9-11. Telefon:

Részletesebben

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata A Csorba Zsolt EV. által üzemeltetett www.penzugyikozpont.hu weboldal lehetőséget kínál az érdeklődők számára, hogy adataik megadásával visszahívást kérjenek, illetve

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről

Részletesebben

GYŐRI BALETT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

GYŐRI BALETT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT GYŐRI BALETT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT CÉGNÉV: GYŐRI BALETT SZÉKHELY: 9022 GYŐR, CZUCZOR GERGELY UTCA 7. ADÓSZÁM: 16718342-2-08 CÉGJEGYZÉKSZÁM:676142 KÉPVISELI: KISS JÁNOS Tartalomjegyzék: I. Az adatkezelés

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A személyes adatok védelmére komoly hangsúlyt helyezünk. Ez természetesen abban az esetben is érvényes, ha on-line foglalási rendszerünket használja, vagy feliratkozik hírlevelünkre.

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az Applixation Kft. (továbbiakban mint adatkezelő) a weboldalai (applixation.hu, medicort.hu, salecort.hu, shopcort.hu) felhasználóinak személyes adatait értékesítési tevékenységével

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

ÖNÉLETRAJZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÖNÉLETRAJZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÖNÉLETRAJZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A CLAIR & CURTIS COMMUNICATION Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1024 Budapest, Retek u. 21-27. magasföldszint; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Alumíniumárugyár Zrt. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. I. Bevezetés Adatvédelmi tájékoztató Az Alumíniumárugyár Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hogy az adatkezelés során az Ön mint

Részletesebben

Adatvédelmi Szabályzat. MEDIACENTER HUNGARY Informatikai, Szolgáltató és Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság. Hatályos: 2011.

Adatvédelmi Szabályzat. MEDIACENTER HUNGARY Informatikai, Szolgáltató és Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság. Hatályos: 2011. Adatvédelmi Szabályzat MEDIACENTER HUNGARY Informatikai, Szolgáltató és Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság Hatályos: 2011. augusztus 3-tól 1 1 Fogalom-meghatározások 1.1 személyes adat: bármely

Részletesebben

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések A Power Belt Kft. (székhelye: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/b. Adószáma:

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI IRÁNYELVEK. A Társaság ügyfélpanaszokra vonatkozó eljárásmódja a következő:

PANASZKEZELÉSI IRÁNYELVEK. A Társaság ügyfélpanaszokra vonatkozó eljárásmódja a következő: PANASZKEZELÉSI IRÁNYELVEK A Spot Capital Marketing Ltd (a továbbiakban Társaság ) panaszkezelését a Back Office/Számlanyitási Osztály végzi annak érdekében, hogy az ügyfelekkel történő kapcsolattartás

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Balogh Tamás EV (Székhely: HU- 1124 Budapest, Hertelendy u. 4/a, Adószám: 68894726-1-43) és Temesvári Zsuzsanna EV (Székhely: HU- 1121 Budapest,

Részletesebben

Adatvédelmi Szabályzat

Adatvédelmi Szabályzat ... (társaság neve)... (adószám) Adatvédelmi Szabályzat Érvényes:... -tól Érvénybe helyezte:... Tartalomjegyzék 1. Az adatvédelmi szabályzat célja...3 2. Társaság bemutatása...4 3. Általános rész...5 Személyes

Részletesebben

1. Az adatkezelő adatai

1. Az adatkezelő adatai Tisztelt Jelentkező! Mielőtt megtisztelne Bennünket bizalmával és elküldené nekünk álláspályázatát vagy önéletrajzát, kérjük, előtte ismerje meg adatvédelmi tájékoztatónkat. 1. Az adatkezelő adatai Az

Részletesebben

A MAGYAR UTAZÁSI IRODÁK SZÖVETSÉGÉNEK ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA

A MAGYAR UTAZÁSI IRODÁK SZÖVETSÉGÉNEK ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA A MAGYAR UTAZÁSI IRODÁK SZÖVETSÉGÉNEK ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA Tartalom 1. Az adatkezelő személye és elérhetőségei... 3 2. Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok... 3 3. Meghatározások... 3 4.

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

Euronet Magyarország Informatika Zrt. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Euronet Magyarország Informatika Zrt. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Euronet Magyarország Informatika Zrt. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az adatkezelő adatai: Az adatkezelő neve: Euronet Magyarország Informatika Zrt. Az adatkezelő hivatalos címe: 1138 Budapest, Váci út 188.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES JOGVISZONY KERETÉBEN TÖRTÉNŐ ADATOK KEZELÉSÉRŐL

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES JOGVISZONY KERETÉBEN TÖRTÉNŐ ADATOK KEZELÉSÉRŐL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES JOGVISZONY KERETÉBEN TÖRTÉNŐ ADATOK KEZELÉSÉRŐL A BKÜ Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban BKÜ vagy adatkezelő)

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára)

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára) PÁLYÁZATI ADATLAP a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára) Kérjük, hogy az adatlapot, a nyilatkozatot és a költségtervet elektronikusan töltsék

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató partnereknek. Preambulum. Fogalmak

Adatvédelmi tájékoztató partnereknek. Preambulum. Fogalmak Adatvédelmi tájékoztató partnereknek Preambulum Az ADBOARD Kft. (továbbiakban Adatkezelő ) mint adatkezelő a személyes adatok kezelése során az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az Egyhaziallas.hu állásportál célja, hogy lehetőséget teremtsen a munkakeresőknek abban, hogy az egyházi intézmények, mint munkaadók (továbbiakban: Intézmények ) által

Részletesebben