16 ügyfélszerző eszköz + 23 javaslat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "16 ügyfélszerző eszköz + 23 javaslat"

Átírás

1 16 ügyfélszerző eszköz + 23 javaslat Garantált, kipróbált, használd! S ha másnak is hasznára válhat, akkor küld tovább Majd nézz rá a weboldalra és töltsd le a Miért nem működnek a motivációs rendszerek? című tanulmányt is. (Ha a munkatársaidat fékezni kell, akkor hagyd ne nézd meg )

2 1. Személyes ajánlás A legolcsóbb és egyben a leghatékonyabb ügyfélszerzési technika. Ők azok, akik saját megelégedett ügyfeleid ajánlásával kerültek hozzád. Nekik már félig eladtak téged. Nem kell nulláról felépítsd a bizalmat, mert részben ezt megtették helyetted a megelégedett vásárlók. A beajánlott ügyfelek általában kevesebbet alkudoznak, jobban megbíznak Benned, így könnyebb nekik eladni. Javaslat: vedd észre a jó klienseidet és kérd, hogy ajánljanak téged. Alakíts ki egy olyan rendszert, hogy gondolkodjon a jó kliensed: Kit tudnék ajánlani?. Az ajánlásért igyekezz adni valamit, így meg fognak szaporodni az ajánlásaidnak a száma. 2. Felmérések Főutcán, rendezvényeken, kiállításokon, vásárokon. A felmérésnek ugye az a célja, hogy valós információid legyenek a piacról és ennek az igényeiről. Ha az információkért cserébe adsz egy kis ajándékot, akkor: 1. Többen fognak válaszolni 2. Elfogják mesélni néhány barátjuknak 3. Ha elég ügyes vagy, akkor megadják az elérhetőségeiket így később tudsz marketingüzeneteket küldeni nekik Javaslat: próbálj olyan ajándékot adni, ami rád emlékeztet, és legalább az elérhetőséged legyen rajta. Ez lehet egy jópofa naptár, egy illatosító stb. 3. Óriásplakátok A legnagyobb előnye az, hogy óriás és nehéz nem észrevenni. A legjobb, ha a város szélén, vagy a saját területeden, a saját állványodon tudsz reklámozni, mert így nem kell állandóan bért fizetned érte. Így olyan gyakran módosítod, amilyen gyakran csak szeretnéd. Javaslat: ne legyen túl sok szöveg rajta. Annyi kell csak, amennyi 2-3 másodperc alatt megjegyezhető. Ha ennél több van, akkor kicsi az esélye annak, hogy bármit is megjegyezzenek róla. Ha olyan helyre teszed, ahol autósok zúgnak el 100 km/órával, akkor kifejezetten szűkítsd a tartalmat, mert ha nem, semmit sem fognak meglátni belőle. Javaslat: egy másik vállalkozással közösen készítsetek ilyen óriásplakátot és kéthavonta cseréljétek rajta a tartalmat. Így fele befektetés szükséges és nem lehetetlen annyira megszokni az óriásplakátot, hogy észre se vegyék.

3 4. Ingyenes termékminta Kiküldheted postán, osztogathatod a városban, kiállításon stb. A lényege, hogy a vásárló nem kell semmit tegyen és kap valamit, ami neki jó. Így kockázat nélkül kipróbálhatja a termékedet, és ha valóban tetszik neki, akkor később könnyebb eladni neki. Ezzel az eszközzel azt éred el, hogy a potenciális ügyfél döntheti el, hogy ez egy jó termék vagy szolgáltatás és nem kell marketingüzenetekkel bombázni, hogy legalább kipróbálja. Javaslat: az ingyenes se legyen ingyenes. Ha olyan körülmények között adod oda a termékedet, hogy semmit sem tudsz az illető személyről, akkor kérd el az elérhetőségét, hogy később el tudd érni és marketingüzenetet tudj küldeni neki. 5. Rádióhirdetés A rádió az már nem egy olyan eszköz, amely elé tudatosan leülnek a hallgatók. Amolyan háttérzaj jellege kezd lenni, de ettől függetlenül hatékony marketingeszközként lehet használni. Az első és a legfontosabb, hogy sokáig (minimum 1 hónapig) menjen az üzeneted, naponta minél többször. Ha megoldható, akkor ne a reklámblokkban reklámozz, ha ez nem megoldható, akkor kérd a reklámblokk első helyét. Támogasd az időjárás jelentést, vagy a sport rovatot. Betelefonálásért adj ajándékot, osztogass kupont vagy valami kedvezményt. Javaslat: Tudd meg, hogy a te potenciális vásárlóid egyáltalán hallgatják-e az illető rádiót? Munka közben hallgatják? Munkába menet? Munka után, ebéd, vacsora közben? Javaslat: Ne azt hirdesd, hogy vagy! Valami konkrét ajánlatot hirdess. Ne legyen sok információ és az elérhetőségeidet akár háromszor is mondasd be. 6. Sajtóközlemény Egy valóban jó újságíró abból is tud szenzációt csinálni, hogy leseperted az udvarodat. Minden bizonnyal történnek ennél érdekesebb dolgok a vállalkozásod környékén. Persze ehhez cikk formájában meg kell írni és Sajtóközlemény címmel el kell küldeni. Ha megjelenik, akkor ingyenes, de mindig a főszerkesztő, vagy a rovatszerkesztő dönti el, hogy megjelenik vagy sem. Ő az alapján dönt, hogy elég érdekes-e ez az olvasók, hallgatók számára vagy sem? Lehet hogy 10 sajtóközleményt kell írj, amire 1 bejön, de az az egy sokat hozhat a konyhára.

4 Javaslat: Keress és ápolj kapcsolatokat a sajtó munkatársaival. Így belső információkat kaphatsz, hogy hogyan, kinél, mikor érdemes próbálkozni, hogy eredménye is legyen. 7. Direct Mail (DM) Postán levél a megcélzottaknak. Ennyi a lényege, és egy nagyon, de nagyon hatékony eszköz lehet a kezedben. Három dolog kell, hogy működjön: 1. Valóban jó ajánlat 2. Címlista, amire leveleket küldhetsz ki 3. Egy kis reklámszövegírás tudás Pontosan mérhető és sokszorosan visszahozza a befektetett pénzt, ha jól van működtetve egy Direct Mail rendszer. Javaslat: Ha eddig nem tetted, akkor állj neki adatbázist, címlistát vezetni a klienseidről. Minél hamarabb nekiállsz, annál hamarabb lesz egy olyan tőke a kezedben, ami biztonságosabb, mint az államkötvény. Javaslat: Használd ki a létező eszközöket. Vannak már nyomdák, amelyek erre vannak szakosodva. Te megírod a szövegeket, ők névre szólóan kinyomtatják, borítékolják és postázzák is. Pl: 8. Direct (edm) Minden igaz erre, amit a Direct Mailről írtam, csak ez en történik. Ami a Direct nel fontos: Ingyenes, de mindenkinek nem küldözgethetsz belőle, mert létezik SPAM törvény. (üzleti témájú kéretlen levelet nem szabad bárkinek küldeni). Itt fizetődik ki, hogy folyamatosan dolgozol rajta, hogy jó nagy adatbázisod legyen, azaz mindenkinek gyűjtögesd az elérhetőségét, akivel egyszer kapcsolatba kerültél. Javaslat: Komolyan dolgozz rajta, hogy legyen adatbázisod és aranytojás tojó tyúkként vigyázz rá. Soha ne élj vissza azoknak a bizalmával, akik megadták neked az elérhetőségüket és mindig adj nekik lehetőséget, hogy leiratkozhassanak a címlistádról. Javaslat: Ne bombázd őket buta reklámokkal! Küldj olyan információkat, amelyek hasznosak, érdekesek számára. Ha arra használod az adatbázisodat, hogy minél hamarabb, minél több pénzt kicsikarj belőlük, akkor ne csodálkozz, hogy el se fogják olvasni a leveleidet és leiratkoznak. (ha meg nem iratkozhatnak le, akkor bepanaszolnak Spam-elés vádjával)

5 9. Termékbemutatók áruházakban Elég drága módszer, de lehet hatékonyan használni. Ehhez olyan terméked kell legyen, ami különleges, kóstolható, kipróbálható, látványos, érdekes, stb. Ugye nem egy hátrány, hogy az ilyen helyekre az emberek pénztárcával a kezükbe érkeznek, tehát érvényt szerezhetsz az értékesítői tudásodnak. Javaslat: ha használod ezt az eszközt, akkor ne szalaszd el az alkalmat és valamiért cserébe növeld az adatbázisodat. 10. Weboldal Ha a weboldalad nem egy buta szórólap, amely a vállalkozásodat dicsőíti, akkor olyan jó bevételi forrás lehet, mint jó helyen egy jó bolt. Persze ehhez valóban jó weboldalad kell legyen (erről majd fogok egy külön tanulmányt készíteni). Javaslat: Az nem baj, hogy a barátod fia ért a számítógépekhez, de az már baj, ha emiatt már úgy érzi, hogy a weboldaladat is elkészítheti. Bízd rá olyanra, aki valóban ért a szakmájához és képben van a 2009-es internet realitásaival, mert szélsebesen változnak a dolgok. Ha tetszik a tanulmány, akkor írj erről egy mailt nekem, ha nem, akkor meg azt írd meg. Az címem: hello@marketingiskola.ro Majd töltsd le az ingyenes anyagokat a weboldalról is. 11. A kölyökkutya A kifejezés onnan származik, hogy egyszer egy kutyamenhely nagy akciót tartott. Azt mondták, hogy itt a kölyökkutya, vidd haza ingyen és 10 nap múlva hozd vissza, ha mégsem kell. Szerinted hányan vitték vissza, az aranyos, kis pufókokat? A gyerekek világgá mentek volna, ha az apjuk visszaviszi. Egy magyarországi vállalkozás a Foci VB előtt adott így el közel Plazma TV-t. Miután az apa végignézte a meccseket és hozzászokott a jóhoz, szerinted vissza akarta-e vinni? Javaslat: csak akkor használd ezt az eszközt, ha valóban olyan a terméked, amibe hamar bele lehet szeretni és az ügyfél már nem akarja elengedni. 12. Bátor garancia Az ügyfeleidet már számtalanszor átverték.

6 Ha egy kőkemény garanciát mersz vállalni a termékedért, akkor a bizonytalankodó ügyfeleket átbillentheted ezzel az eszközzel. Javaslat: Ahhoz, hogy ezt az eszközt használod, valóban jó minőségű terméked kell legyen. Ha nem használod, akkor is javaslom, hogy rendezkedj be a valóban jó minőségű termékekkel, mert hosszú távon ez az, ami fenn tud tartani. 13. Szórólap A hatékonysága általában 1%, de ennél jóval többet ki lehet hozni belőle. Meg kell mondjam, hogy nagyon nem értem a szórólap osztogatókat. Miért olyankor nyomják az ember kezébe, amikor rohan, telefonál, és biztosan nem fogja elolvasni? Javaslat: Buszon az emberek inkább elolvasnak egy szórólapot, mint az utcán rohanás közben. Ez igaz a Pirosnál álló autósokra is. Javaslat: Ne akarj egy regényt ráíratni a szórólapodra. Legyen rajta valami, ami odavonzza az olvasó figyelmét max 2 3 konkrét dolog és egyértelmű, világos elérhetőség. Javaslat: Találj ki valami valóban érdekes dolgot, amiért megéri visszavinni a boltodba, a szórólapot. Ha tetszik a tanulmány, akkor írj erről egy mailt nekem... ha nem, akkor meg azt írd meg. Az címem: hello@marketingiskola.ro Majd töltsd le az ingyenes anyagokat a weboldalról is. 14. Tagságok, klubok Vegyél részt olyan csoportosulások eseményein, ahol megmozdulhat a célközönséged. Ne csak szakmai klubokba, fórumokon. Itt egy két hozzászólás és máris üzletet köthetsz. Javaslat: Írd össze magadnak a környékeden lévő összes ilyen fórumot és válogasd ki, hogy melyek azok, amelyek érdekesek lehetnek. A helyi újság munkatársai általában pontosan képben vannak a helyi csoportosulásokkal. 15. Vevő visszacsalogatás Ha valaki vásárol valamit, akkor adj neki egy kupont, amin van x% kedvezmény, vagy valami ajándék van, amit egy adott időpontig használhat fel. Javaslat: ugye vannak időszakok, amikor a vásárlók pénz nélkül maradnak. Pl.: Húsvét, Karácsony után. Pl.: A karácsonyi bevásárlás után nyomd a kezébe, hogy január

7 30.-ig felhasználhassa. Ezzel elérheted, hogy a januári holt szezon nem is lesz annyira Holt Szezon. 16. Járműreklám Pl.: Helyi buszok, ahol hatalmas a reklámfelület, általában a piaci ár alatt. Mivel egész nap közlekednek, rengeteg emberhez el tudod juttatni az üzenetedet. Javaslat: figyeld meg, hogy a busz hol koszolódik a legjobban és azt a felületet hagyd ki (általában a kerekek mögött). Ha nem megy, akkor az illető részekre ne terveztess fontos szöveget vagy képet. Javaslat: Ha autósoknak szeretnél így marketingezni, akkor a busz hátulját béreld. Így a Stopnál, vagy a piros lámpánál esélye sincs, hogy ne vegye észre. És az egyik kedvenc idézetem: A tudásod teljes mértékben értéktelen Kivéve HA használod! Csehov Ez az anyag a szellemi terméke, de ha hasznosnak találod, akkor másold, küld tovább. Ha tetszik a tanulmány, akkor írj erről egy mailt nekem ha nem, akkor meg azt írd meg. Az címem: hello@marketingiskola.ro

Eddig nem a TE hibád volt

Eddig nem a TE hibád volt Copyright: Ez az anyag a www.marketingiskola.ro szellemi terméke, de ha hasznosnak találod, akkor másold, küldd tovább. Eddig nem a TE hibád volt Minden valószínűség szerint a vállalkozásodnak nincs több

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Kilencedik lecke A tudatos fogyasztó és jogai

Kilencedik lecke A tudatos fogyasztó és jogai Kilencedik lecke A tudatos fogyasztó és jogai Tanári útmutató A legtöbb ember azért nem kapja meg, amit akar, mert maga sem tudja, mit akar. A tudatos vásárlói magaviselet segít a megfelelő pénzügyi döntések

Részletesebben

Kedves Olvasó! Amennyiben kérdésed lenne vagy elakadnál, nyugodtan írj nekem a címen és igyekszem minél hamarabb válaszolni.

Kedves Olvasó! Amennyiben kérdésed lenne vagy elakadnál, nyugodtan írj nekem a címen és igyekszem minél hamarabb válaszolni. Kedves Olvasó! Ebben a rövid tanulmányban három módszerről olvashatsz majd, melyekkel elősegítheted webáruházad forgalomnövekedését. A módszerek külön-külön is megvalósíthatóak, ám amint látni fogod, bizonyos

Részletesebben

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett?

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? A Marketing Commando Minitréningje 2004-2006, Marketing Commando! www.marketingcommando.hu

Részletesebben

Karácsony

Karácsony Karácsony 2011 1. rész Logisztika Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ Készült: Jacques Crevoisier előadása alapján (UEFA, Nyon, 2013) A média: A kommunikációs készség ugyanolyan fontos, mint a technikai készségek. A kérdések is

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

Karácsony

Karácsony Karácsony 2012 1. rész Logisztika Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Üdvözöllek a danaekszer.hu weboldal látogatói és vásárlói között! Kérlek, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházamnak, figyelmesen olvasd

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Tudományos Hirdetés. by Claude Hopkins. Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com

Tudományos Hirdetés. by Claude Hopkins. Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com Tudományos Hirdetés by Claude Hopkins Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com Tartalomjegyzék 1. Hogyan lettek a hirdetés alapelvei megállapítva? 3 2. Csak értékesítés 7 3. Nyújts szolgáltatást

Részletesebben

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17.

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17. A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // 2018. május 17. Ki nézett ma már online videót? Néhány adat Becslések szerint 2017-ben az összes online adatforgalom

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

Nem nézni kell, hanem benne kell lenni!

Nem nézni kell, hanem benne kell lenni! Nem nézni kell, hanem benne kell lenni! A média világa: ahol jó lenni? Ha nekünk fontos Ha az újságírónak fontos A média világa: ahol jó lenni? Mit engedhetnek meg maguknak az újságírók, és mit engedhetünk

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt?

Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt? Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt? Vajon melyik a könnyebb? 100 embert külön-külön meggyőzni, hogy a cégedet válasszák, vagy összegyűjteni 100 embert egy helyre,

Részletesebben

árubemutatók kockázatai

árubemutatók kockázatai Az árubemutatók kockázatai Tanulmányozza át tájékoztatónkat, hogy megtudhassa, mit tehet annak érdekében, hogy egy kellemesnek ígérkező előadás ne váljon egy költséges vásárlássá. ERRE FIGYELJEN! 15 Milyen

Részletesebben

Válság és kommunikáció!

Válság és kommunikáció! Válság és kommunikáció! A potenciális vevıink irányába történı kommunikáció válság idején kiemelten fontos. Sajnos nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy nehéz helyzetben (pl. válság idején) behúzzák

Részletesebben

Karácsony Rajzok: Csalló Edina

Karácsony Rajzok: Csalló Edina Karácsony 2013 Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris tudod,

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3. , saját listára

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3.  , saját listára A honlap, a céges Facebook oldal és az email voltak a kisvállalkozások kedvenc marketing eszközei 2015-ben. A Facebook az első tíz helyből hármat szerzett meg, míg a Google AdWords csak a nyolcadik lett.

Részletesebben

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad?

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad? Mit érdemes átgondolnia mielőtt lakberendezőt fogad? Munkafüzet E r d é l y i K r i s z t i n a - w w w. e r d e l y i k r i s z t i n a. h u Amennyiben kitölti ezt a kérdéssort, az 20.000 Ft megtakarítást

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Ne csak csináld, beszélj is róla!

Ne csak csináld, beszélj is róla! Ne csak csináld, beszélj is róla! TDM szervezetek kommunikációja a szaksajtóban Németh Andrea felelős szerkesztő, turizmus.com XVII. Országos TDM Konferencia Nagyatád, 2017. május 10-12. Látszani és láttatni

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd.

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Első lépés: Töltsd le a programot innen: http://download.vessoft.com/files/fyds/freeyoutubedownoad.exe

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. 3.em. 301-308. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: kapcsolat@webshopexperts.hu Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban,

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre Képzeld el az ÁLOM ügyfeled! Pont az érdekli, ami Neked van Pont olyan a cégmérete, ami Neked ideális Akár hosszú hónapokig kitartóan tárgyal Tájékozott

Részletesebben

EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES NYELVVIZSGA-BIZONYÍTVÁNY MODERN NYELVEK ISMERETÉRŐL MAGYAR

EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES NYELVVIZSGA-BIZONYÍTVÁNY MODERN NYELVEK ISMERETÉRŐL MAGYAR Centre Number Vizsgaközpont száma.... Candidate No. Vizsgázó száma EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES NYELVVIZSGA-BIZONYÍTVÁNY MODERN NYELVEK ISMERETÉRŐL For Examiners'

Részletesebben

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni?

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Hadd kezdjem egy statisztikával: Angliában jelenleg 8.4%-os a munkanélküliség (http://www.guardian.co.uk/business/2012/jan/18/unemployment-public-sectorstrikes).

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is!

Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is! ELSZÖKTEM OTTHONRÓL Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is! 116 000 Ki akar elszökni otthonról? Ha már elszöktél otthonról? Legfontosabb a biztonságod!

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

KLÍMASTRATÉGIA A FOGYASZTÓI SZOKÁSOK, ISMERETEK ÉS TERMELŐI LEHETŐSÉGEK FÉNYÉBEN

KLÍMASTRATÉGIA A FOGYASZTÓI SZOKÁSOK, ISMERETEK ÉS TERMELŐI LEHETŐSÉGEK FÉNYÉBEN KLÍMASTRATÉGIA A FOGYASZTÓI SZOKÁSOK, ISMERETEK ÉS TERMELŐI LEHETŐSÉGEK FÉNYÉBEN A KLÍMASTRATÉGIÁHOZ KAPCSOLÓDÓ KÉRDŐÍVES FELMÉRÉSEK EREDMÉNYEI Erdős Katalin Tudományos munkatárs, MTA-PTE Innováció és

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 3. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Answ ered: 503 Skipped: 2 Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt Kicsit csökkent Nagyon csökkent Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének tapasztalataiból I. A KÖZJÓT SZOLGÁLD! Termékeid és szolgáltatásaid

Részletesebben

ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER

ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER Vásárlás előtt ismerje meg a jogait! Vásárlóként, amikor egy termékért vagy szolgáltatásért fizet akár online, akár egy boltban, saját országában vagy bárhol az EU-ban,

Részletesebben

A legfontosabb azonban a lazaság.

A legfontosabb azonban a lazaság. 1. rész Logisztika Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris

Részletesebben

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam.

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan állítsam be az Outlook-ot ingyenes e-mail címhez? 10. lecke Hogyan állítsam be az Outlook-ot, ha

Részletesebben

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012.

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012. Kézikönyv egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz 1 Mi az, amin a legtöbbet bosszankodunk? Az értékesítőink teljesítményének hektikusságán és az állandóan jelenlévő fluktuáción. Nincs elég létszámunk

Részletesebben

KÖSSÜNK EGY JÓ ALKUT!

KÖSSÜNK EGY JÓ ALKUT! KÖSSÜNK EGY JÓ ALKUT! TISZTELT PARTNERÜNK! Szeretnénk megmutatni Önnek és vállalkozásának, hogy van egy olyan sikerhez és vevőbővítéshez vezető út, amely a legrövidebb idő alatt tudja garantálni a mérhető

Részletesebben

A játék. A játék tartozékai

A játék. A játék tartozékai A játék Jaipur, más néven a rózsaszín város mindig is fontos kereskedelmi központ volt Indiában. A két játékos azért verseng, hogy elnyerje a Maharadzsa legbizalmasabb kereskedőjének áhított posztját.

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Üdvözöljük North Yorkshire-ban. A külföldről érkezetteknek segítségül szolgálhat ez az információ a beilleszkedéshez.

Üdvözöljük North Yorkshire-ban. A külföldről érkezetteknek segítségül szolgálhat ez az információ a beilleszkedéshez. Üdvözöljük North Yorkshire-ban A külföldről érkezetteknek segítségül szolgálhat ez az információ a beilleszkedéshez. We used Photosymbols (www.photosymbols.com ) to make this document. Reméljük, az emberek

Részletesebben

Erasmus beszámoló Kréta, Chania

Erasmus beszámoló Kréta, Chania Erasmus beszámoló Kréta, Chania 2016.02.14-2016.06.15. Pár évvel előttünk az egyik barátom volt itt Erasmuson az iskolából, neki nagyon tetszett a hely és ő ajánlotta nekünk, hogy menjünk ide, valamint

Részletesebben

FH Giessen-Friedberg 2006/2007 Wintersemester

FH Giessen-Friedberg 2006/2007 Wintersemester FH Giessen-Friedberg 2006/2007 Wintersemester Magamról Stamm Attila vagyok. 2006/2007-es tanév őszi félévét (a németek szerint téli félév) töltöttem a FH Giessen-Frideberg-en orvostechnika szakirányon.

Részletesebben

K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő regionális középdöntők feladatsora osztály

K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő regionális középdöntők feladatsora osztály K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő regionális középdöntők feladatsora 2017-2018 3-4. osztály 1. feladat pénzügyi kirakós Egy 24 darabos puzzle képet kell kirakni időre. A puzzle kirakására 3 perc

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

A Nyíregyházi Kosár. A kezdetek

A Nyíregyházi Kosár. A kezdetek A Nyíregyházi Kosár. A kezdetek Kulturális Kreatív találkozók Előkészítés Gazdák megkeresése Móricz Kert www.nyiregyhazikosar.hu Önkéntesség, Csapatépítés Közösségi

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Sport szponzorszervezés. Kecse- Nagy Sándor Kommunikációs szakértő

Sport szponzorszervezés. Kecse- Nagy Sándor Kommunikációs szakértő Sport szponzorszervezés Kecse- Nagy Sándor Kommunikációs szakértő Merre van a siker? Te kivel kötsz üzletet? A kapcsolat titka BIZALOM Mit is szeretnénk igazán? Pénzt? Pénzt? Pénzt? Menjünk és kérjünk?

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

MIT JELENT AZ, HOGY MINŐSÉG?

MIT JELENT AZ, HOGY MINŐSÉG? MIT JELENT AZ, HOGY MINŐSÉG? Gyakorlat: Mielőtt olvasni kezdene, próbáljon meg válaszolni a kérdésre: Mi a minőség?? Nem is olyan könnyű, igaz. Próbáljunk könnyíteni azzal, hogy felhasználunk egy, a szakirodalomban

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Jelen vannak a jelenléti ív szerint: vagyongazdálkodási csoportvezető Dr. Jakab Katalin vagyongazdálkodási jogász Zsótér Krisztián

Jelen vannak a jelenléti ív szerint: vagyongazdálkodási csoportvezető Dr. Jakab Katalin vagyongazdálkodási jogász Zsótér Krisztián Iktatószám: /2012 JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. sz. tanácskozó termében 2012. szeptember 27-én a Költségvetési és Gazdálkodási Bizottság rendkívüli ülésén elhangzottakról.

Részletesebben

Mi alapján válassz MLM céget?

Mi alapján válassz MLM céget? Mottó: Ne az üzlet válasszon ki téged, hanem te válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Mi alapján válassz MLM céget? azaz tudd meg, hogyan válaszd ki azt a járművet, ami a lehető leggyorsabban képes elrepíteni

Részletesebben

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő Gazdafelmérés 2019 A válaszadók több, mint kilenctizede férfi 100 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 Férfi Nő A gazdák dominálnak a foglalkozást illetően A válaszadók negyede se nem gazda se nem vadász. A vadászok

Részletesebben

Kutatás a év közötti magyar lakosság körében. Megrendelő: Café PR

Kutatás a év közötti magyar lakosság körében. Megrendelő: Café PR Kutatás a 14-49 év közötti magyar lakosság körében Megrendelő: Café PR Tinédzserek médiahasználata (korábbi Pulzus-kutatás reprezentatív eredménye) TINIK ÉS AZ INTERNET 36% okostelefonfüggőnek tartja magát

Részletesebben

Nos akkor beszállsz a játékba?!

Nos akkor beszállsz a játékba?! Nos akkor beszállsz a játékba?! Úgy gondoltam, végre írok egy cikket arról, amit lépen nyomon hangoztatok, és amiben maximálisan hiszek: nem vagyok híve "csak" az online marketing technikáknak, és nem

Részletesebben

Oldal 1

Oldal 1 Komfortzóna katapult A napló, ami 22 nap alatt kirepít a megszokások mocsarából! www.azujkezdet.hu Oldal 1 Hagyd el minden nap egy kicsit a komfortzónádat, hogy megváltozzon az életed! 22 nap 22 lap! Ennyi

Részletesebben

6. óra TANULÁSI STÍLUS

6. óra TANULÁSI STÍLUS 6. óra TANULÁSI STÍLUS CÉL: az egyén jellemzőinek megfelelő tanulási stílus kialakítása. Eszközök: A TANULÁSI STÍLUS KÉRDŐÍV kinyomtatva (a tanulói létszámnak megfelelő példányszámban). A Kiértékelés kinyomtatva

Részletesebben

ÚJPEST MÉDIA-KUTATÁS. Közvélemény-kutatás, 2007 október Újpesti Média Kht részére

ÚJPEST MÉDIA-KUTATÁS. Közvélemény-kutatás, 2007 október Újpesti Média Kht részére ÚJPEST MÉDIA-KUTATÁS Közvélemény-kutatás, 27 október Újpesti Média Kht részére TARTALOM A kutatás paraméterei Eredmények: Tájékozódási szokások Újpest TV lakossági megítélése Újpesti Napló lakossági megítélése

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

A sajtó közönsége 2008-ban

A sajtó közönsége 2008-ban What do we see? A sajtó közönsége 2008-ban Nobody s Unpredictable Az egyes médiatípusok közönségének nagysága 2008. II. félévében (ezer fı, 15 évnél idısebbek) 9000 8000 7000 7650 7049 6800 6000 5000 4000

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

Hallgatói beszámoló 2009/2010 Ősz

Hallgatói beszámoló 2009/2010 Ősz Hallgatói beszámoló 2009/2010 Ősz Saxion University, Hollandia, Deventer Molnár László Bemutatkozás Molnár László végzős gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok vállalkozásszervezés szakon.

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

1. Vegyél vissza a flancból!

1. Vegyél vissza a flancból! www.vegyelvissza.hu 1. Vegyél vissza a flancból! Neked a divat mondja meg, ki vagy? Minden második vásárlás impulzusvásárlás. Hirtelen jött vágy és ötlet eredménye. Kétszer ad, aki gyorsan ad kétszer vesz,

Részletesebben

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK MIKLER ROLAND ÉS DRAGAN GAJIC HANDBALL TEAM MI AZ A CHATBOT? Egy egészen új dolgot szeretnénk bemutatni nektek, a Telekom Veszprém csapatának ChatBot-ját. Biztosan sokan használjátok a Messenger chatelős

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

PULZUS TV. Média ajánlat

PULZUS TV. Média ajánlat PULZUS TV Média ajánlat Érvényes: 2009. január 1-től a következő tájékoztató megjelenéséig! Az árak az ÁFA összegét nem tartalmazzák! 1 MŰSOROK A televízió adása Sopronban és szűk vonzáskörzetében a UPC

Részletesebben

Vásárok Fesztiválok. A Full csoport regisztráció előnyei. (További részletek a honlapunk Regisztrációk oldalán.)

Vásárok Fesztiválok. A Full csoport regisztráció előnyei. (További részletek a honlapunk Regisztrációk oldalán.) Vásárok Fesztiválok A Full csoport regisztráció előnyei - Nem kell órákat ülnie a számítógép előtt, hogy rendezvényeket keressen, - Rendszeresen tájékoztató hírleveleket kap a vásárokhoz, fesztiválokhoz,

Részletesebben