SZITISE FUTSAL BAJNOKSÁG 2016

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZITISE FUTSAL BAJNOKSÁG 2016"

Átírás

1 SZITISE FUTSAL BAJNOKSÁG 2016 ALAPSZABÁLYZAT 1. A SZITISE Futsal Bajnokság szervezői a Sepsi I.S.E. (Sepsiszentgyörgyi Ifjúsági Sport Egyesület) és a SZIT (Szentgyörgyi Ifjúsági Tanács). A szervezők feladata a bajnokság előkészítése és lebonyolítása. 2. A szervezők fenntartják a szabályok módosításának mindenkori lehetőségét! 3. A bajnokság helyszíne a Berde Áron Kereskedelmi Líceum sportterme. 4. A bajnokság két egybefüggő idényből áll. A bajnokság lebonyolítási rendszere: mindenki játszik mindenkivel két alkalommal körmérkőzéses rendszerben, a bajnokság 1-4, 2-3 helyezettjei játszák az elődöntőket, majd ezek győztesei a döntőt. 5. A bajnokság végén díjazásra kerülnek: - az 1-3. helyezést elért csapatok érem, kupa, vándorserleg - a gólkirály és a legjobb kapus. 6. A ranglistán elért helyezést a megszerzett pontszámok döntik el. Győzelemért 3 pont, vereségért 0 pont, döntetlen esetén 1 pont jár. Pontegyenlőség esetén a következők döntenek sorrendben: gólarány, rúgott gólok, a két csapat közti mérkőzés eredménye. Három vagy több csapat pontegyenlősége esetén csak az egymás elleni eredményeket szabad figyelembe venni, a többi csapat ellen elért eredményeket nem. 7. A mérkőzések pontos időbeosztását a nevezés lezárása után kapják meg a csapatok, melyet a bajnokság hivatalos honlapján is közzéteszünk ( 8. Mérkőzések halasztására (sérülés, létszámhiány) nincs lehetőség!! 9. A bajnokság benevezési díja 600 lej / csapat. Ezen összeget a csapatoknak módjukban áll két egyenlő részletben is kifizetni a következő módon: felét a bajnokság megkezdése előtt, a másadik részét meg a visszavágók megkezdése előtt. A benevezési díj tartalmazza a terem díját, a bírói díjat, elsősegélyes szolgálat díját, a szükséges sporteszközöket (pl. labdák), a honlap üzemeltetési költségeit, valamint egyéb szervezési költségeket és a bajnokság végi díjkiosztó ünnepség költségét.

2 10. A bajnokságba kizárólag Kovászna megyében működő civil szervezetek nevezhetnek be, amatőr szintű, 16. életévet betöltött, játékosokkal. Nem szerepelhet a csapatban sem labdarúgó-, sem futsalcsapatnál hivatalosan leigazolt játékos. 11. Egy csapatban max. 12 játékos szerepelhet. A csapatokat alkotó keret az idény kezdetétől a végéig nem változhat. 12. Minden játékos csak egy csapatban szerepelhet. Ha egy játékost két különböző csapat nevez a bajnokságba, automatikusan az a csapat játékosa lesz, amelyiknél hamarabb játszott. A szervezők kérésére - a bajnokság folyamán bármikor - minden játékos köteles fényképes igazolvánnyal (személyi, útlevél, stb.) igazolni magát. 13. A mérkőzéseken csakis azok a játékosok szerepelhetnek, akik a csapatuk hivatalos nevezési listáján is szerepelnek, melyet a csapatok az idény megkezdése előtt benyújtanak a szervezőkhöz. 14. Minden mérkőzés megkezdése előtt a pályára készülő csapatok csapatkapitányai, vagy az ők helyetteseik a szervezőknél kötelesek megnevezni az adott mérkőzésen pályára lépő jelenlévő játékosaikat. Amennyiben valaki a mérkőzés kezdete után érkezik a pályára, természetesen az is játszhat az adott mérkőzésen, viszont azt megelőzően köteles jelentkeznie a Mérkőzés Lapot vezető szervezőnél. 15. Amennyiben a pályán (beleértve a cserepadot is!) olyan játékos található, aki nem szerepel a Mérkőzés Lap játékos listáján, vagy amennyiben azon olyan játékos szerepel aki nincs jelen a mérkőzés kezdetekor, abban az esetben a csapat büntetésben részesülhet. 16. A csapatoknak egyszínű, számozott mezben kell pályára lépniük. A számok szabadon választhatóak, viszont minden mez-számot egy adott személy viselhet. Abban az esetben ha egy játékos más mez-számban játszik, mint ahogy az idény elején a csapat által leadott nevezési listán szerepel, úgy a csapat büntetésben részesülhet. 17. A bajnokságot a futsal szabályai szerint játsszák a következő két kivétellel: a mérkőzés két (2), egyenként huszonöt (25) perces félidőből áll - folyó idővel, valamint a pályán lévő csapatok létszáma fő. 18. Mérkőzések alkalmával a bemelegítésre 5 perc áll a csapatok rendelkezésére, valamint a félidők közti szünet szintén 5 perc. 19. A várakozási idő a kiírt időponthoz képest tíz (10) perc. Ennek leteltekor a vétkes csapat elveszíti 0-3 arányban a mérkőzését, valamint a pontszámaiból 1 pont levonódik. Nem lehet várakozni és a mérkőzést el kell időben kezdeni, ha egy csapat fővel jelen van. 20. A mérkőzés véget ér, ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken.

3 21. Minden, a bajnokság ideje alatt összegyűjtött, 3. sárga lap egy merkőzésről való eltiltást von maga után, a vétkes játékos számára. Az eltiltásnak köteles eleget tenni a fent említett játékos az azt követő merkőzésen, melyen az utolsó sárga lapját kapta. A csoportkör lejártával tőrlődnek a sárga lapok, viszont a büntetések nem. 22. A bajnokságban mindenki a saját felelősségére vesz részt, az esetlegesen felmerülő sérülésekért vagy balesetekért a szervezőket nem terheli felelősség. 23. Óvást a mérkőzés lefújását követő 15 percen belül írásban lehet benyújtani, melyet a szervezők bírálnak el. A játékvezető tévedése nem lehet óvás tárgya. Óvási díj nincs. 24. A verseny ideje alatt felmerülő bármely kérdésben, így a jelen szabályokban nem rögzített kérdésekben is a szervezők jogosultak dönteni. Továbbá a jelen szabályzat megsértésével járó büntetések mértékéről minden esetben egyénlieg határoznak a következetesség jegyében, figyelembevéve a bajnokság és az összes résztvevő csapat érdekeit. 25. A SZITISE FutsalBajnokság mindig a fair-play szellemiségét és írányelveit hírdeti, ennek okán a szervezők bármelyien sportszerűtlen magatartást elítélnek és szigorúan büntetnek.

4 CAMPIONATUL DE FUTSAL SZITISE 2016 REGULAMENT 1. Organizatorii Campionatului de Futsal SZITISE sunt Asociaţia Sepsi I.S.E. şi Consiliul Tinerilor din Sfântu Gheorghe (SZIT). Sarcina organizatorilor este pregătirea şi derularea campionatului. 2. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica regulamentul! 3. Campionatul se desfăşoară în Sala de sport al Liceului Economic Berde Áron. 4. Campionatul va avea două sezoane tur și retur. Sistemul de derulare a campionatului: fiecare echipă joacă de două ori cu fiecare adversar în faza grupelor, iar la final echipele de pe locurile 1-4 şi 2-3 joacă în semifinale, iar câştigătorii acestora vor juca finala. 5. La finalul campionatului vor fi premiate: - echipele aflate pe locurile 1-3, cu medalii, cupe iar cupa SZITISE va fi păstrată de echipa campioană până la următoarea ediţie. - cel mai bun marcator (golgheter). 6. Locul din tabel se determină pe baza punctajelor obţinute. Meciurile câştigate valorează 3, cele pierdute 0 puncte, iar în caz de egalitate se primeşte 1 punct. La egalitatea de puncte contează, în această ordine: golaverajul, golurile marcate, rezultatul meciului dintre cele două echipe. La egalitatea de puncte a trei sau a mai multor echipe se ia în considerare doar rezultatul meciurilor jucate între echipele în cauză, nu şi rezultatele obţinute în meciuri cu alte echipe. 7. Pe baza tragerii de sorţi se va decide progamul, acesta fiind comunicat echipelor după finalizarea înscrierilor, respectiv va fi afişat şi pe pagina de web a campionatului ( 8. Nu există posibilitate de amânare a meciurilor (cauză de boală, număr insuficient de jucători prezenţi)! 9. Taxa de înregistrare la campionat este de 600 lei / echipă, ce se poate plăti în două tranșe egale, prima la înscriere, iar a doua înainte de a începe sezonul de retur. Aceasta acoperă cheltuilelile aferente închirierii terenului, onorariul arbitrului, serviciul de prim-

5 ajutor, costurile echipamentelor necesare (ex. mingi), costurile premiilor și alte cheltuieli administrative. 10. La campionat se pot înscrie în mod exclusiv organizaţii civile din judeţul Covasna, cu jucători amatori (nu pot participa jucători profesionişti cu contract la o echipă de fotbal sau futsal), cu vârste de cel puțin 16 ani. 11. Într-o echipă se pot înscrie cel mult 12 jucători. De la începutul sezonului până la sfârșitul acestuia lotul nu se poate modifica. 12. Fiecare jucător poate juca într-o singură echipă. Dacă un jucător se înscrie simultan în două echipe, va fi înregistrat în mod automat la echipa la care a jucat prima oară. La cererea organizatorilor - în orice moment al camionatului - fiecare jucător este obligat să se legitimize cu un act de identitate (carte de identitate, paşaport, etc). 13. La meciuri pot juca doar acei jucători, care apar și pe fişele de înscriere a echipelor înregistrate la începerea sezonului. 14. Înainte de a începe meciul căpitanul echipiei sau delegatul lui, are obligația să înregistreze jucătorii prezenți la meciul respectiv. Dacă un jucător ajunge la meci după începerea acestuia, are obligația de a semnala acest lucru la reprezentantul organizatorilor, care va înregistra jucătorul în Fișa meciului. 15. În cazul în care pe lista nominală din Fișa meciului apare un jucător, care nu este prezent, pe teren sau pe banca de rezervă sau pe teren apare un jucător care nu este înscris, echipa poate fi sancționată. 16. Fiecare echipă va juca în tricouri identice numerotate. Numerele pot fi alese liber, dar fiecare număr poate să-i aparține numai unui singur jucător din aceași echipă și fiecare jucător poate să aibă un singur număr. Astfel dacă un jucător poartă un alt număr decât cel cu care a fost înregistrat la începutul sezonului, echipa poate fi sancționată. 17. Campionatul se derulează conform regulamentului futsal, cu următoarele excepţii: meciurile sunt alcătuite din două (2) reprize de câte douăzecişicinci (25) de minute cu timp cursiv și pe teren este admis un număr de jucători. 18. Echipele au la dispoziţie 5 minute pentru încălzire înaintea meciului, iar între reprize este o pauză de încă 5 minute. 19. Timpul de aşteptare, în cazul neprezentării unei echipe este de 10 minute după timpul de începere (incluzând timpul de încălzire). După terminarea acestui timp de așteptare echipa în culpă pierde meciul la 3-0, și va fi pedepsită cu un punct minus. Dacă o echipă este prezentă cu de jucători, meciul trebuie început la ora stabilită fără a mai aştepta.

6 20. Meciul se termină dacă numărul jucătorilor dintr-o echipă scade sub Dacă un jucător primeşte avertisment (cartonaș galben) în trei jocuri diferite în cadrul campionatului, el va fi automat suspendat pentru următorul joc. La sfârșitul fazei grupelor cartonașele galbene vor fi sterșe, dar nu și sancțiunile. 22. Participanţii se înscriu în campionat pe propria lor răspundere, organizatorii nu pot fi traşi la răspundere pentru eventualele răniri sau accidente. 23. Contestaţiile pot fi depuse în scris, în maxim 15 minute după terminarea meciului, acestea fiind analizate de către organizatori. Greşeala arbitrului nu poate fi obiectul contestaţiei. Taxă de contestaţie nu există. 24. În cazul oricăror nelămuriri care pot apărea pe durata campionatului, inclusiv cele nestipulate în acest regulament, au dreptul să decidă doar organizatorii. Totodată nerespectarea regulamentului va fi cercetat individual de către organizatori, iar măsura sancționării va fi decisă tot de ei având în vedere interesul campionatului și al tuturor echipelor participante. 25. Campionatul de futsal SZITISE întotdeauna va promova spiritul de fair-play, nici o atitudine nesportivă nu va fi tolerată, iar asemenea gesturi vor fi sancționate ferm.

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

Olimpiada Naţională de Matematică Etapa Naţională, Braşov, 2 aprilie CLASA a VIII-a

Olimpiada Naţională de Matematică Etapa Naţională, Braşov, 2 aprilie CLASA a VIII-a Olimpiada Naţională de Matematică Etapa Naţională, Braşov, aprilie 013 CLASA a VIII-a Problema 1. Prisma regulată dreaptă ABCA B C, cu AB = a, are proprietatea că eistă un unic punct M (BB ) astfel încât

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

Vânătoarea de fantome în Grădina Zoologică din Tîrgu-Mureș între aprilie 2016

Vânătoarea de fantome în Grădina Zoologică din Tîrgu-Mureș între aprilie 2016 Vânătoarea de fantome în Grădina Zoologică din Tîrgu-Mureș între 18-22 aprilie 2016 Ce înseamnă asta? Mâinile rele au eliberat 10 fantome în Grădina Zoologică din Tîrgu-Mureș. Pentru a le vâna trebuie

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Domeniul EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT

Domeniul EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT Domeniul EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT 1. Programul de studii EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORTIVĂ (3 ani, cu frecvenţă) la Cluj- Napoca. Liniile de studiu: română şi maghiară. La Bistriţa (3 ani, cu frecvenţă) Linia

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS F E J É R M E G Y E B A J N O K A A M A T Ő R 5 + 1 K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel

Részletesebben

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Labdarúgás A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A labdarúgás sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

INFORMAŢII ŞI MANUAL DE UTILIZARE - ÎNREGISTRARE ŞI PLATĂ CU CARD BANCAR în Sistemul Naţional Electronic de Plată (SNEP) -

INFORMAŢII ŞI MANUAL DE UTILIZARE - ÎNREGISTRARE ŞI PLATĂ CU CARD BANCAR în Sistemul Naţional Electronic de Plată (SNEP) - INFORMAŢII ŞI MANUAL DE UTILIZARE - ÎNREGISTRARE ŞI PLATĂ CU CARD BANCAR în Sistemul Naţional Electronic de Plată (SNEP) - www.ghiseul.ro ISMERTETŐ KÉZIKÖNYV- BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ ONLINE ADÓFIZETÉS AZ

Részletesebben

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA I. Az Angyalföldi Sportiskola és DSE, valamint a Budapesti Kézilabda Szövetség által a kézilabda sportág népszerűsítése és az utánpótlás korosztályok felkészülési

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság TÉLI Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2018-2019.évi Tartalom 1. A torna szervezője és rendezője, típusa és hivatalos

Részletesebben

MATEMATIKA ROMÁN NYELVEN

MATEMATIKA ROMÁN NYELVEN ÉRETTSÉGI VIZSGA 2018. május 8. MATEMATIKA ROMÁN NYELVEN KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2018. május 8. 8:00 I. Időtartam: 57 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA Matematika

Részletesebben

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag: A megyei/budapesti

Részletesebben

Teremlabdarúgás Futsal

Teremlabdarúgás Futsal IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Teremlabdarúgás Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag:

Részletesebben

Prefectura Cluj. Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nr. 58, Cluj-Napoca Tel.: Fax:

Prefectura Cluj. Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nr. 58, Cluj-Napoca Tel.: Fax: Prefectura Cluj Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nr. 58, Cluj-Napoca Tel.: +40.264.594888 Fax: +40.264.59163 prefectura@prefecturacluj.ro Tisztelt Prefektus Ur! Stimată Doamnă/ stimate Domn! Tárgy: Törvény

Részletesebben

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata 2017-2018. I. A csapatnevezés 1. A Magyar Kupára nevezni 2017. november 10-ig lehet. A nevezést írásban kell a squash irodába eljuttatni, a nevezési díjat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna 2017. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

Salonta Romania, Str. Razboieni

Salonta Romania, Str. Razboieni Organizator / Organiser / Rendező: Locul / Place / Helyszín: Data / Date / Időpont: 28.09.2013 Regulament / Rules / Szabályrendszer: Arbitri / Referees / Bírók: C.S. Shotokan Karate Salonta / Primăria

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség FUTSAL SZUPERKUPA Férfi felnőtt Futsal Szuperkupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A kupa célja... 3 3. A kupa résztvevői...

Részletesebben

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Kosárlabda A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A kosárlabda sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2015. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

1. EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTT MÉRKŐZÉS EREDMÉNYE 2. GÓLKÜLÖMBSÉG 3. TÖBB RÚGOTT GÓL 4. TÖBB GYŐZELEM 5. SORSOLÁS

1. EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTT MÉRKŐZÉS EREDMÉNYE 2. GÓLKÜLÖMBSÉG 3. TÖBB RÚGOTT GÓL 4. TÖBB GYŐZELEM 5. SORSOLÁS . SZABOLCS TAKARÉK KARÁCSONY KUPA TEREMLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 03.december 3-4 - 5 NYÍREGYHÁZA BEM JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA SPORTCSARNOKA 3.-án péntek 4.00 3.-án péntek 7.00 Ssz "A" CSOPORT Ssz

Részletesebben

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa A turisztikai szakma labdarúgó bajnoksága Versenykiírás 2012. Tartalom 1. A bajnokság rendezője... 2 2. A bajnokság célja... 2 3. A bajnokság helyszíne és időpontjai...

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség SERDÜLŐ KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Fiú ifjúsági nagypályás U 17 korosztályú bajnokság versenykiírása A SLASZ elnökségének 21/2010. számú határozata alapján. A Somogy Megyei

Részletesebben

Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA

Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA PÉCS VÁROSI TEREMLABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA Pécs Városi Terembajnokság I., II., osztály és Szenior csoport + Rájátszás Versenykiírása 2016-2017 év Pécsi Városi Teremlabdarúgó Bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság III. osztály Felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2015-2016 Budapest, 2015. június 12. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves K. krt. 28. E-mail: mhlsz.vb@gmail.com A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Az MHLSZ

Részletesebben

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása Fehérgyarmati Városi Diák- és Magyar Labdarúgó Szövetség Szabadidősport Szervező Bizottság Sz.-Sz.-B. Megyei Igazgatóság Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Fehérgyarmati Csoportja Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság JOMA Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2016. 1. A torna szervezője és rendezője, a torna típusa és hivatalos neve:

Részletesebben

A XVII. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY MARATON

A XVII. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY MARATON CSÍKSZEREDA MEGYEI JOGÚ VÁROS MUNICIPIUL MIERCUREA CIUC DIRECŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU SPORT ŞI TINERET HARGHITA HARGITA MEGYEI IFJÚSÁGI ÉS SPORTIGAZGATÓSÁG ASOCIAŢIA SICULUS ALPIN EGYESÜLET CSÍKSZEREDA MIERCUREA

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

A zsűri tagjai: Ádám Gyula, Balázs Attila, Bálint Zsigmond, Erdély Bálint Előd, Henning János

A zsűri tagjai: Ádám Gyula, Balázs Attila, Bálint Zsigmond, Erdély Bálint Előd, Henning János Kapcsolat Contact Kapcsolat válogatás a Kapcsolat fotópályázatra beérkezett fényképekből A világunk végtelen összefüggések rendszere: a viszonyok némelyike magától érthetődő, mások számunkra érzékelhetetlenek,

Részletesebben

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG XX. NŐI ORSZÁGOS JÉGKORONG BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2012/2013 Készült: 2012. augusztus 06. 1 Jelen versenykiírás hatálya kiterjed a Magyar Jégkorong Szövetség (továbbiakban

Részletesebben

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1) A bajnokság neve: Kiskunmajsai téli teremlabdarúgó bajnokság 2) A bajnokság célja: Az elsősorban Kiskunmajsán élő, futballozni szerető lakosság rendszeres, versenyszerű

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futsal sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2016 2017 Budapest, 2016. augusztus 6. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban

Részletesebben

Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata

Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata 06-56-513-561 06-56-513-562 Nyári labdarúgó bajnokság Versenyszabályzata Nyári bajnokság versenyszabályzat I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK: (2013. júl. 9. aug. 23.) 1. A bajnokságban mindenki saját felelősségére

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-i Igazgatóság (Borsod-Abaúj-i Labdarúgó Szövetség ) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI TÉLI MŰFÜVES TORNA Borsod-Abaúj-i Téli Műfüves Torna férfi felnőtt nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tel: +36 (1) 460-69-85 ;Fax: +36 (1) 460-69-85 E-mail: info@hockey.hu Honlap: www.gyeplabda.hu / www.hockey.hu

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Csongrád Megyei IV. Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírás tervezet 2016 2017.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BARANYA MEGYEI TÉLI TEREM BAJNOKSÁGA Öregfiúk Baranya Megyei Terem labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

A törpevízerőművek helyzete Hargita Megyében

A törpevízerőművek helyzete Hargita Megyében A törpevízerőművek helyzete Hargita Megyében URBANISZTIKAI ENGEDÉLYEZÉSI FOLYAMAT PROCESUL DE AUTORIZARE DPDV. URBANISTIC Korodi Szabolcs építész URBANISZTIKAI SZAKMAI SZEMPONT PUNCTUL DE VEDERE AL PROFESIEI

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT Télbúcsúztató Országos Távhőszolgáltató Focikupa Szentes, 2019

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT Télbúcsúztató Országos Távhőszolgáltató Focikupa Szentes, 2019 1 oldal ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT Télbúcsúztató Országos Távhőszolgáltató Focikupa Szentes, 2019 A szentesi távhőszolgáltató, a Szentes Városi Szolgáltató Kft. továbbiakban SZVSZ 2019.március 1-jén (pénteken)

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA 2011 2012 1/2011 Tartalom 1. A torna célja... 2 2. A torna rendezője... 2 3. A torna helye és ideje... 2 4. A torna résztvevői,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság MLSZ-SOMOGY SPORTJA TEREMLABDARÚGÓ KUPA Somogy Megyei nagypályás csapatok téli Teremlabdarúgó kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség SZUPER KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Szuper Kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A Szuper Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3.

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futsal sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság / Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség / Tolna Megyei I. Osztály Megyei I. ú férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2017 2018. Határozatszám

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Fonduri europene oportunități de finanțare, investiții, evenimente Úniós források beruházások finanszírozásának, események szervezésének lehetősége

Fonduri europene oportunități de finanțare, investiții, evenimente Úniós források beruházások finanszírozásának, események szervezésének lehetősége Fonduri europene oportunități de finanțare, investiții, evenimente Úniós források beruházások finanszírozásának, események szervezésének lehetősége Ce s-a întâmplat? Mi történt? 2003-2009 Phare Coeziune

Részletesebben

Gyermek Kupa Szabályok Versenykiírás 3/b sz. melléklet

Gyermek Kupa Szabályok Versenykiírás 3/b sz. melléklet Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok KIVONAT Gyermek Kupára vonatkozó szabályok módosításokkal A Gyermek Kupa kosárlabda mérkőzéseket az alábbi szabályok szerint kell játszani. A Nemzetközi kosárlabda

Részletesebben

F E L H Í V Á S. Domokos Kázmér Iskolaközpont, Szováta, Maros Megye

F E L H Í V Á S. Domokos Kázmér Iskolaközpont, Szováta, Maros Megye F E L H Í V Á S Döntő torna időszaka: A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Országos Elnöksége meghirdeti az EDUCATIO KUPA 2017 országos teremfoci bajnokságot, amelyre várja a benevező csapatokat. 2017.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás női labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08 Utolsó módosítás 2015.12.08 Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / Csongrád Megyei Férfi felnőtt nagypályás Magyar és Téli Kupa versenykiírása 2017 2018. Határozat szám ELN-46/1/VI/2017.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. szám:8/09 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ IV. kcs. kispályás

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa 2018. évi Versenykiírása - 2018. évi kupa szezon - 1. Általános rendelkezések 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség nevében az MVLSZ Elnöksége 1.2. A Kupa szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei III. OSZTÁLY Északi és Déli csoport Hajdú-Bihar megyei III. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI

A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI 11. számú melléklet A HOSSZABBÍTÁS ÉS A BÜNTETŐPÁRBAJ SZABÁLYAI Hosszabbítás 5 perc Amennyiben egy mérkőzés 3. harmadát követően döntetlenre állnak a csapatok, úgy a korosztályos versenykiírásnak megfelelően

Részletesebben

RAPORT ANALIZĂ. Anul școlar 2012-2013

RAPORT ANALIZĂ. Anul școlar 2012-2013 RAPORT ANALIZĂ Anul școlar 2012-2013 1. Baza materială Inceperea anului școlar 2012-2013 aproape a pornit in condiții excelente din punct de vedere al bazei materiale. S-au schimbat 6 rânduri de geamuri

Részletesebben

XXXII. SZILVESZTER TEREMLABDARÚGÓ TORNA A CONCORDIA ÜZEMANYAGKUTAK KUPÁÉRT 2017. V E R S E N Y K I Í R Á S 1./ A verseny célja: A téli időszak sportolási igényeinek bővítése. A teremlabdarúgás népszerűsítése,

Részletesebben

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA -KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA Pécsi Városi Kispályás Bajnokság 1 2018. év Elitliga, I. osztály Fürge Nyuszi csoport, Szenior Duplex Rota csoport, és szenior 50+ 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013.

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. A női felnőtt torna versenykiírása Női Versenykiírás 1 2013-12-11 1 A torna szervezője és rendezője, a verseny típusa A rendezvény fővédnöke: Szabó Zsolt, Hatvan

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Floorball - nagypályás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás A csoport labdarúgó bajnokság

Részletesebben

B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG országos tollaslabda versenyek kiírása 2014. április 5-6. Nemzeti Közszolgálati Egyetem, BUDAPEST 1. A verseny célja: A B Kategóriás Országos Bajnokság hagyományteremtő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / I. OSZTÁLYÚ U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Zala Megyei I. osztályú U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Kosárlabda. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Kosárlabda A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A kosárlabda sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Békés Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági műfüves futsal labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A

Részletesebben

EXAMENUL DE BACALAUREAT Probă scrisă la Geografie Europa România Uniunea Europeană Proba D/E/F

EXAMENUL DE BACALAUREAT Probă scrisă la Geografie Europa România Uniunea Europeană Proba D/E/F EXAMENUL DE BACALAUREAT - 2009 Probă scrisă la Geografie Europa România Uniunea Europeană Proba D/E/F Toate subiectele sunt obligatorii. Se acordă 10 puncte din oficiu. Timpul efectiv de lucru este de

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Győr-Moson-Sopron Megyei férfi öregfiúk nagypályás

Részletesebben

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA. Pécsi Városi Kispályás Bajnokság év

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA. Pécsi Városi Kispályás Bajnokság év -KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA Pécsi Városi Kispályás Bajnokság 1 2017. év Elitliga, I. osztály Duplex Rota csoport, és Fürga Nyuszi csoport, szenior A, B és szenior 50+ 1. A bajnokság

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. 1) A verseny célja Az UEFA Grassroots programjának népszerűsítése Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti kapcsolatok

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon -

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon - Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa 2019. évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon - 1. Általános rendelkezések 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ), lebonyolítója

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatóság ( Megyei Labdarúgó Szövetség) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI I. OSZTÁLY Megyei I. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2017 2018.

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Sportági Bizottság (Sportági Bizottság) a Villamosenergia-ipari sporttalálkozók általános

Részletesebben

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Tartalomjegyzék 1. Bajnokság célja 2. Bajnokság rendezıje 3. Társadalmi versenybizottság 4. A Bajnokság rendszere, ideje, helyszíne 5.

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, 2015. május 8-10.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, 2015. május 8-10. Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság Floorball Szeged, 2015. május 8-10. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS 2014-2015. tanévi floorball MEFOB Bajnokság A 2014/2015 tanév Magyar Egyetemi - Főiskolai Floorball

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Örömmel köszöntöm a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság futsal-döntőjének csapatait, sportolókat és vezetőiket.

KÖSZÖNTŐ. Örömmel köszöntöm a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság futsal-döntőjének csapatait, sportolókat és vezetőiket. MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG NŐI FUTSAL DÖNTŐ A KUPÁÉRT FÉRFI FUTSAL DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2009. március 9-10. KÖSZÖNTŐ Örömmel köszöntöm a Magyar Egyetemi és Főiskolai

Részletesebben

Versenykiírás 2017/2018.

Versenykiírás 2017/2018. Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoport által szervezett kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírás 2017/2018. Sopron, 2017. június 20. www.sopronszabadidosport.hu

Részletesebben

Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236. KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása

Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236. KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236 KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása 1./ A torna célja: Játéklehetőséget adni kis- és nagypályás

Részletesebben