Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com"

Átírás

1 Beltone alkalmazások felhasználói útmutató Beltone.com

2 Bevezetés A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a Beltone hallókészülékek maximális kihasználásának biztosítása. A Beltone innovatív hangtechnológiája és kialakítása lehetővé teszi a hallásgondozó számára az eszközök testre szabott beállítását, élvezetesebbé téve Önnek azok használatát. A Beltone alkalmazások új vezérlési, beállítási és segítő szolgáltatásai lehetővé teszik a Beltone hallókészülékek lehetőségeinek maximális kiaknázását. További információkért és a súgó használatához kérjük, látogasson el a weboldalunkra: Ha nyomtatott formában szeretné olvasni az alkalmazásokhoz tartozó felhasználói útmutatót, kérjük, nyomtassa ki az interneten elérhető útmutatót, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal.

3 Az alkalmazás megkeresése és telepítése Az iphone, ipad és ipod touch eszközökön használható alkalmazásokat az Apple App Store webáruházból töltheti le a következő lépések végrehajtásával: 1. Lépjen be az App Store webáruházba az App Store ikonra való koppintással iphone, ipad vagy ipod touch készüléken 2. Az App Store webáruházban keressen rá a Beltone kifejezésre és a kívánt alkalmazás nevére 3. Ha ipad eszközt használ, a képernyő bal felső sarkában adja meg a Csak iphone keresési beállítást 4. Miután megtalálta az alkalmazást, koppintson a Letöltés gombra 5. Ezt követően koppintson a Telepítés gombra 6. Adjon meg egy érvényes Apple ID azonosítót a hozzá tartozó jelszóval 7. Miután beírta a jelszót, a Beltone alkalmazás letöltésre és telepítésre kerül 8. A letöltést követően az alkalmazást a mobileszköz képernyőjéről, a Beltone ikonra való koppintással indíthatja Az Android készülékeken használható alkalmazásokat a Google Play webáruházból töltheti le, a következő lépések végrehajtásával: 1. Lépjen be a Google Play webáruházba a Play Store ikonra való koppintással Android telefonján 2. A Google Play Store webáruházban keressen rá a Beltone kifejezésre és a kívánt alkalmazás nevére 3. Miután megtalálta az alkalmazást, a Telepítés, majd az Elfogadás gombra koppintva engedélyezze az alkalmazásnak a Bluetooth és egyéb szolgáltatások elérését a telefonján 4. Miután beírta a jelszót, a Beltone alkalmazás letöltésre és telepítésre kerül 5. A telepítést követően koppintson a Megnyitás elemre a Beltone alkalmazás indításához

4 Beltone SmartRemote TM alkalmazás A Beltone SmartRemote alkalmazás lehetővé teszi a hallókészülékek vezérlését. A Direct Phone Link 2 eszközzel együtt használva a Beltone SmartRemote lehetővé teszi a vezeték nélküli Beltone hallókészülékek és a Beltone Direct Line hallókészülék kiegészítők gyors áttekintését és távvezérlését mobileszköz segítségével. Az alkalmazás használatához a következő eszközökkel kell rendelkeznie: 1. Vezeték nélküli kiegészítő: Beltone Direct Phone Link 2 2. Hallókészülék: Beltone vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező hallókészülékek 3. Mobileszköz: ios 7 vagy újabb operációs rendszert futtató iphone, ipad vagy ipod ös vagy újabb verziójú operációs rendszert futtató Android 1 okostelefon Az optimális teljesítmény érdekében a SmartRemote alkalmazást ne használja aktívan egyszerre több mobileszközön. További információkat a webhelyen találhat. Works with Android TM 1 A funkciók működését bizonyos HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung és Sony modellek esetében hitelesítették.

5 Beltone SmartRemote TM alkalmazás funkciói A hangerő szabályozása vagy a hang elnémítása a vezeték nélküli hallókészüléken A manuális és streamer programok módosítása A hangerő szabályozása vagy a hang elnémítása a vezeték nélküli kiegészítőkön A dedikált hivatkozás-képernyő használata az alkalmazás és a hallókészülékek az alkalmazás és a hallókészülékei közötti kapcsolatok áttekintésére Az okostelefonos alkalmazások rendeltetésszerű használata: Az alkalmazások rendeltetésszerű használata a hallókészülékek funkcióinak vezérlése, valamint további szolgáltatások biztosítása a végfelhasználónak a hallásparaméterek szabályozásához és egyéb hasznos műveletek végrehajtásához. A mobileszközökön használható Beltone alkalmazások rendeltetésszerű célja a Beltone vezeték nélküli hallókészülékekkel való használat. A Beltone mobilalkalmazások azokon a mobileszközökön keresztül küldenek/fogadnak jeleket a Beltone vezeték nélküli hallókészülékekre/készülékekről, amelyekhez az alkalmazásokat kifejlesztették. Beltone A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK tanácsi irányelvvel kapcsolatos ügyekkel a Beltone A/S vállalathoz kell fordulni.

6 Beltone HearPlus TM alkalmazás A Beltone HearPlus alkalmazás alapvető vezérlőelemeket és speciális szolgáltatásokat tesz elérhetővé az érintőképernyőn, lehetővé téve a hallásélmény testreszabását. A Beltone HearPlus alkalmazás az első hallókészülékekhez kifejlesztett alkalmazás, amely közvetlen csatlakozással rendelkezik a hallókészülék és a mobiltelefon között. Az alkalmazás használatához a következő eszközökkel kell rendelkeznie: ios mobilkészülék 1. Hallókészülékek: valamennyi Beltone hallókészülék, amely kompatibilis a Bluetooth 4.0 technológiával 2 2. Mobileszköz: ios 8 vagy újabb operációs rendszert futtató iphone, ipad vagy ipod touch További információkat a webhelyen találhat. Az alkalmazás támogatja az Apple Watch-ot. Watch OS 2 és ios 9 vagy újabb használata szükséges. Android mobilkészülék 3. Hallókészülékek: valamennyi Beltone hallókészülék, amely kompatibilis a Bluetooth 4.0 technológiával 2 4. Az alkalmazás a es KitKat vagy újabb operációs rendszert futtató, támogatott Android mobilkészülékekkel 3 használható Bővebb információkat és a kompatibilis Android készülékek naprakész listáját a weboldalon találhatja. 2 Győződjön meg arról, hogy a hallókészülékekre a legújabb firmware-verzió van telepítve. Ellenkező esetben forduljon a hallásgondozójához a firmware frissítéséért. 3 Kérjük, tekintse át a kompatibilis Android készülékek listáját a Beltone HearPlus weboldalán (

7 A Beltone HearPlus TM alkalmazás funkciói A hangerő szabályozása vagy a hang elnémítása külön-külön a hallókészülékeken vagy mindkettőn egyszerre A manuális és streamer programok módosítása A magas és mély hangok szabályozása tetszés szerint Kedvencek lista létrehozása a gyakran használt program és beállítások mentésére Kedvencek hozzárendelése konkrét helyszínekhez Hangjavítási funkció a szolgáltatások speciális szabályozásához: Zajszűrés, Beszédfókusz és Szélzajszűrés* Csatlakozás: Az elemtöltöttség és a kapcsolatok állapotának megtekintése. Kereső: Segít megtalálni az elveszített vagy nem található hallókészülékeit Kedvencek: Itt tekintheti meg, szerkesztheti vagy törölheti a mentett Kedvenceket * Kizárólag a Beltone Legend 17 és a Beltone Boost Plus 17 egyes programjaihoz. ** A Beltone Legend és a Beltone Boost Plus esetén elérhető funkciók, amennyiben hallásgondozója aktiválta a funkciót. Használja a Fülzúgáskezelőt a Tinnitus Sound Generator** eszközből érkező hang magasságának és variációjának szabályozására Használja a Fülzúgáskezelőt a a kívánt Nature sound TM ** hang kiválasztására Hallókészülékeim: Itt szerezhet személyre szabott és egyéb információkat a hallókészülékeiről Bemutató: Az alkalmazáson belüli bemutató tartalmának elsajátításával megismerheti az alkalmazás szolgáltatásait Beállítások: Itt szerkesztheti és szabhatja testre a programok neveit, törölheti a kedvenceket, válthat át próbaüzemmódra és vissza, és tekintheti meg az alkalmazással kapcsolatos háttérinformációkat Az okostelefonos alkalmazások rendeltetésszerű használata: Az alkalmazások rendeltetésszerű használata a hallókészülékek funkcióinak vezérlése, valamint további szolgáltatások biztosítása a végfelhasználónak a hallásparaméterek szabályozásához és egyéb hasznos műveletek végrehajtásához. A mobileszközökön használható Beltone alkalmazások rendeltetésszerű célja a Beltone vezeték nélküli hallókészülékekkel való használat. A Beltone mobilalkalmazások azokon a mobileszközökön keresztül küldenek/ fogadnak jeleket a Beltone vezeték nélküli hallókészülékekre/készülékekről, amelyekhez az alkalmazásokat kifejlesztették. Beltone A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK tanácsi irányelvvel kapcsolatos ügyekkel a Beltone A/S vállalathoz kell fordulni.

8 Beltone Tinnitus Calmer TM A Beltone Tinnitus Calmer alkalmazás hangok és relaxációs gyakorlatok kombinációjával törekszik elterelni a fülzúgásra fókuszáló agy figyelmét. Idővel az agy megtanulja, hogy kevésbé figyeljen oda a fülzúgásra. Az alkalmazás mindenki által használható, aki fülzúgást tapasztal. Javasoljuk, hogy fülzúgáskezelő terápia vagy hallásgondozó által összeállított program részeként alkalmazza. Az alkalmazás használatához a következő eszközökkel kell rendelkeznie: 1. Hallókészülékek: Közvetlenül iphone, ipad vagy ipod touch készülékre történő folyamatos közvetítésre alkalmas Beltone Bluetooth 4.0 hallókészülékek vagy Direct Phone Link 2 kiegészítővel és vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező Beltone hallókészülékek. Az alkalmazást a telefonhoz csatlakoztatott szabványos fejhallgatóval is használhatja. 2. Az alkalmazás a következő eszközökkel kompatibilis: iphone, ipad és ipod touch, illetve Android 4.1-es vagy újabb operációs rendszert futtató Android készülékek. További információkat a weboldalon találhat. A fülzúgás elleni önálló alkalmazás rendeltetésszerű használata Az alkalmazás hangterápiát és relaxációs gyakorlatokat kínál fülzúgásban szenvedőknek, azzal a céllal, hogy elterelje a figyelmet a fülzúgásról. Fülzúgáskezelő terápia részeként is használható. Az alkalmazás nem a fülzúgás audiológiai/ontológiai tüneti kezelésére vagy belső zajok elfedésére szolgál.

9 A Beltone Tinnitus Calmer TM alkalmazás funkciói Az alkalmazás lehetővé teszi a hangterápiás fájlok kezelésére szolgáló személyes könyvtár kezelését és saját hangkörnyezetek létrehozását környezeti hangok és rövid zenei betétek felhasználásával Új SoundScape hangkörnyezet létrehozása Hangkönyvtár feltöltése zenefájlokkal Kövesse figyelemmel az alkalmazás használatával kapcsolatos szokásait, és találja meg a kedvenc hangjait! Állítson be másodlagos ingereket, például színeket és gyakorlatokat, hogy elűzze az unalmat. Fülzúgás: Fontos információ A fülzúgás elleni alkalmazás szolgáltatásai nem kezelik vagy gyógyítják meg a fülzúgást, és nem helyettesíthetik a szakszerű fülzúgás elleni tanácsadást és kezelést. Az alkalmazás egy kiegészítő eszköz, melyet orvosok és páciensek egyaránt használhatnak fülzúgáskezelő terápia részeként. Az alkalmazás nem a fülzúgás audiológiai/ontológiai tüneti kezelésére szolgál. Az alkalmazás célja elterelni a páciens figyelmét a fülzúgásról, de nem célja elfedni a belső zajokat. i Figyelmeztetés Az esetleges halláskárosodás elkerülése érdekében ne hallgassa hosszú időn keresztül magas hangerőn. Beltone A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK tanácsi irányelvvel kapcsolatos ügyekkel a Beltone A/S vállalathoz kell fordulni.

10 Figyelmezteté sek és óvintézkedések i A következő mobileszközökre tervezett alkalmazásokkal használható: Ne tiltsa le az alkalmazásfrissítésekről érkező értesítéseket! Javasoljuk, hogy telepítsen minden frissítést annak érdekében, hogy az alkalmazás megfelelően és naprakész állapotban működjön. Az alkalmazás csak azokkal a Beltone készülékekkel használható, amelyekhez tervezték. A Beltone nem vállal semmilyen felelősséget abban az esetben, ha az alkalmazást más készülékekkel használják. i Figyelmeztetések és óvintézkedések Mielőtt telepíti a Beltone alkalmazást a hallókészülékre, olvassa el a hallókészülék felhasználói útmutatóját. A hallókészülék felhasználói útmutatóját a készülék eredeti csomagolásában találhatja. Ha új példányra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Beltone ügyfélszolgálatával. Fordítson különös figyelmet a figyelmeztető jelzéssel megjelölt információkra i A VIGYÁZAT jelzés olyan helyzetekre figyelmeztet, amelyek súlyos sérülésekhez vezethetnek. A FIGYELEM jelzés olyan helyzetekre figyelmeztet, amelyek kisebb és mérsékelt sérülésekhez vezethetnek.

11 Beltone.Segítünk jobban hallani A Beltone egy ötletből született, amellyel egy barát életét próbálták jobbá tenni óta biztosítunk tudást, eszközöket, szolgáltatásokat és képzést a halláskárosultakkal foglalkozó szakembereknek. A Beltone segítségével még többen juthatnak hozzá minőségi hallásgondozáshoz. Ennek érdekében műszakilag optimális hallássegítő megoldásokat dolgozunk ki, miközben folyamatosan figyelünk az egyéni szükségletekre. Hiszünk abban, hogy a jobb hallással elérhető jobb életkörülmények lehetősége senkitől nem tagadható meg HU Rev.C 2015, 2016 GN Hearing Care Corporation. Minden jog fenntartva. A Beltone a GN Hearing Care Corporation bejegyzett védjegye. Az Apple, az Apple logó, az iphone, az ipad és az ipod touch és az Apple Watch az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Android, a Google Play és a Google Play logó a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Az Android robotot a Google által létrehozott vagy módosított munkából hozták létre, és a Creative Commons 3.0 Attribution Licencben foglaltakkal összhangban használták fel. A Bluetooth szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. birtokában lévő bejegyzett védjegyek. A Samsung, Galaxy és Galaxy S5 a Samsung Electronics Co. Ltd. védjegyei. GLOBÁLIS SZÉKHELY Beltone A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Tel.: Fax: Web:

Beltone alkalmazások. felhasználói útmutató

Beltone alkalmazások. felhasználói útmutató Beltone alkalmazások felhasználói útmutató Bevezetés Gratulálunk a Beltone alkalmazás letöltéséhez! A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a Beltone hallókészülékek maximális kihasználásának

Részletesebben

Felhasználói útmutató Beltone alkalmazásokhoz. Beltone.com

Felhasználói útmutató Beltone alkalmazásokhoz. Beltone.com Felhasználói útmutató Beltone alkalmazásokhoz Beltone.com Bevezetés A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a Beltone hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A Beltone

Részletesebben

ReSound alkalmazások felhasználói útmutató

ReSound alkalmazások felhasználói útmutató ReSound alkalmazások felhasználói útmutató Bevezetés A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a ReSound hallókészülékek maximális kihasználásának biztosítása. A ReSound innovatív hangtechnológiája

Részletesebben

Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com

Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com Beltone alkalmazások felhasználói útmutató Beltone.com Bevezetés A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a Beltone hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A Beltone

Részletesebben

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz resound.com Bevezetés A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a ReSound hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A ReSound innovatív

Részletesebben

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz resound.com Bevezetés és annak biztosítása, hogy Ön a lehető legtöbbet hozza ki RsSound hallássegítő eszközéből. A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása,

Részletesebben

ReSound alkalmazások felhasználói útmutató:

ReSound alkalmazások felhasználói útmutató: ReSound alkalmazások felhasználói útmutató: Bevezetés Gratulálunk a ReSound alkalmazás letöltéséhez! A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a ReSound hallássegítő készülékek maximális

Részletesebben

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz resound.com Bevezetés A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a ReSound hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A ReSound innovatív

Részletesebben

Phonak Remote. Használati útmutató

Phonak Remote. Használati útmutató Phonak Remote Használati útmutató Az első lépések A Phonak Remote alkalmazást a hallássegítő megoldások világvezető vállalata, a svájci, zürichi székhelyű Phonak fejlesztette ki. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

AirPrint útmutató. B verzió HUN

AirPrint útmutató. B verzió HUN AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J05/J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J00/ J85DW/J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Phonak Audéo TM B-Direct mindenkinek Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Bemutatjuk a Phonak Audéo TM B-Direct hallókészüléket, mely könnyedén

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN AirPrint útmutató Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik. MFC-J450DW Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása TARTALOMJEGYZÉK 1. Minden felhasználó számára Bevezetés... 3 A kézikönyv használatáról... 3 Védjegyek... 4 Mi az a RICOH Smart

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató A verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap Hallásmaradvány javítására Minden nap többet kap Halljon minden nap kristálytisztán Képzeljen el egy beszélgetést egy zsúfolt étteremben, vagy egy sétát egy forgalmas utcán, mindezt úgy, hogy minden eddiginél

Részletesebben

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com MimioMobile Felhasználói kézikönyv mimio.com 2013 Mimio. Minden jog fenntartva. Az utolsó módosítás kelte: 2013.09.03.. A jelen dokumentum és a szoftver, illetve azok részeinek bármilyen formában és módon

Részletesebben

Smart Access A telepítés menete

Smart Access A telepítés menete Smart Access A telepítés menete A. Előfeltétel... 2 1. Az okostelefon kompatibilitása... 2 2. A kábel kiválasztása... 2 a. Apple eszközök (iphone 4/4s)... 2 b. Apple eszközök (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Androidos

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW.

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW. AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J530DW/J560DW/J570DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket

Részletesebben

OMRON connect okostelefon alkalmazás

OMRON connect okostelefon alkalmazás OMRON connect okostelefon alkalmazás Segédlet 2017. Az OMRON connect bemutatása Kapcsolódás a világgal! Okostelefon alkalmazás, amelyhez OMRON Bluetooth eszközök csatlakoztathatók és a mérési eredmények

Részletesebben

EDUROAM wifi beállítás

EDUROAM wifi beállítás EDUROAM wifi beállítás A szolgáltatás használatahoz felhasználónév/jelszó párosra van szükség. A felhasználónév a diák oktatási azonosítójából és a @bajabela.sulinet.hu végződésből áll. A jelszó: a jelszót

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN irprint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

Phonak RemoteControl App alkalmazás. Használati útmutató

Phonak RemoteControl App alkalmazás. Használati útmutató Phonak RemoteControl App alkalmazás Használati útmutató Kezdő lépések A RemoteControl App alkalmazás a Phonak, a világ egyik vezető, hallókészülékeket gyártó vállalata által kifejlesztett alkalmazás. Kérjük,

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Phonak RemoteControl alkalmazás. Használati útmutató

Phonak RemoteControl alkalmazás. Használati útmutató Phonak RemoteControl alkalmazás Használati útmutató Kezdő lépések A RemoteControl alkalmazás a Phonak, a világ egyik vezető, hallókészülékeket gyártó vállalata által kifejlesztett alkalmazás. Kérjük, figyelmesen

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Függelék Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2

Részletesebben

OMRON connect okostelefon alkalmazás

OMRON connect okostelefon alkalmazás OMRON connect okostelefon alkalmazás Segédlet 2017. Az OMRON connect bemutatása Kapcsolódás a világgal! Okostelefon alkalmazás, amelyhez OMRON Bluetooth eszközök csatlakoztathatók és a mérési eredmények

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2 1. Egyszerű

Részletesebben

Élvezze az élet hangjait!

Élvezze az élet hangjait! A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos GmbH licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a tulajdonosaikat illetik. Az

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához A doboz tartalma Arlo Baby kamera USBtápkábel USB hálózati adapter (országonként eltérő) Fali rögzítőlemez Tartócsavarok és rögzítők 3 Szerezze be az Arlo

Részletesebben

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz I BEÁLLÍTÁS Videorögzítőkhöz Kérjük olvassa át figyelmesen ezt az útmutatót a készülék használata előtt és tartsa meg jövőben felhasználás céljára. Fenntartjuk a jogot a kézikönyv tartalmának bármikor

Részletesebben

Gyors beállítási útmutató

Gyors beállítási útmutató Gyors beállítási útmutató RDS110, RDS120 Smart termosztát hu Üdvözöljük! Ez az útmutató végigvezeti Önt, hogy hogyan kell: o A termosztátot az Internethez csatlakoztatni. o A termosztátot beállítani az

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

Mobileye okostelefon alkalmazás

Mobileye okostelefon alkalmazás Mobileye okostelefon alkalmazás Használati útmutató 1. Bevezetés A Mobileye okostelefon alkalmazás olyan járművel csatlakoztatva működik, melybe telepítették a Mobileye 5 rendszert, hogy figyelmeztessen

Részletesebben

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth üzembehelyezési útmutató

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth üzembehelyezési útmutató HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Bluetooth üzembehelyezési útmutató Szerzői jogok Copyright 2017 HP Development Company, L.P 1. kiadás, 2017/4 HP Company megjegyzések A jelen dokumentumban szereplő

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató B verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

KX-PRW110 KX-PRW120. Smartphone Connect telepítési útmutató. Prémium dizájntelefon Smartphone Connect funkcióval. Típus. Wi-Fi KX-PRW110 KX-PRW120

KX-PRW110 KX-PRW120. Smartphone Connect telepítési útmutató. Prémium dizájntelefon Smartphone Connect funkcióval. Típus. Wi-Fi KX-PRW110 KX-PRW120 Prémium dizájntelefon Smartphone Connect funkcióval Típus KX-PRW110 KX-PRW120 Wi-Fi KX-PRW110 KX-PRW120 Mi az a Smartphone Connect? A Smartphone Connect egy olyan, a Panasonic által biztosított, szabadon

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Baby-t választotta! A kezdés egyszerű. A csomag tartalma Arlo Baby kamera USB hálózati adapter (országonként eltérő) Gyors

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Lábléc-azonosító_terméknév értékelői útmutató 2016. hónap 1 Az Osztályterem bemutatása Az Osztályterem

Részletesebben

Wi-Fi Direct Útmutatója

Wi-Fi Direct Útmutatója Wi-Fi Direct Útmutatója 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: MFC-J4510DW Megjegyzések definíciója A Használati útmutatóban következetesen az alábbi

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Használati útmutató

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Használati útmutató BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Használati útmutató Tartalomjegyzék Leírás 3 Hangerő 3 Zene lejátszása/szüneteltetése 3 Zeneszám kiválasztása 3 Nyílt zenehallgatás 3 Aktív zajszűrés 3 Töltés

Részletesebben

Kezdeti lépések NSZ-GS7. Hálózati médialejátszó

Kezdeti lépések NSZ-GS7. Hálózati médialejátszó Kezdeti lépések HU Hálózati médialejátszó NSZ-GS7 A képernyőkön megjelenő képek, a működtetés és a műszaki adatok előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak. Kezdeti lépések: ON/STANDBY A lejátszó be-

Részletesebben

Első lépések. Az útmutató tartalma: GAMEPAD. A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása. A Moto Gamepad töltése

Első lépések. Az útmutató tartalma: GAMEPAD. A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása. A Moto Gamepad töltése Első lépések Megmutatjuk, hogyan csatlakoztassa és használja Moto Mod modulját. Az útmutató tartalma: A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása A Moto Gamepad töltése A Moto Gamepad vezérlőszervei Játékok

Részletesebben

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Használat előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljából. 01 Termék Áttekintő Érintőképernyő Pulzusszám Szenzor Töltő

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT

Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket az IVE-W530BT Bluetooth firmware frissítéséről. Olvassa el az összes figyelmeztetést

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Wi-Fi Direct Útmutatója

Wi-Fi Direct Útmutatója Wi-Fi Direct Útmutatója 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW Megjegyzések definíciója A Használati útmutatóban következetesen

Részletesebben

Használati útmutató. Magyar - CJA33NBALAPA

Használati útmutató. Magyar - CJA33NBALAPA Használati útmutató Smartband2_SM02_UM_HU_150513_Final.indd 1 Magyar - CJA33NBALAPA 5/13/2015 3:58:50 PM Bevezető WATCH Csatolja fel, érezze, érintse meg és fedezze fel. A WATCH készülék aktiválásához

Részletesebben

Bluetooth Szoftverfrissítési Útmutató Android Okostelefonok segítségével. Kompatibilis 2012 utáni termékekkel CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi

Bluetooth Szoftverfrissítési Útmutató Android Okostelefonok segítségével. Kompatibilis 2012 utáni termékekkel CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Bluetooth Szoftverfrissítési Útmutató Android Okostelefonok segítségével Kompatibilis 2012 utáni termékekkel CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi 1 Bevezetés Ez az útmutató ismerteti Önnel a szükséges lépéseket,

Részletesebben

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz)

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) A jelen dokumentum egy támogatott fényképezőgép és egy okoseszköz közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozásának a SnapBridge alkalmazás (2.0 verzió) használatával

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék 1. Symbian rendszer...2 1.1 Funkciók és követelmények...2 1.2 Telepítés és használat...2 2. Windows Mobile rendszer...6 2.1

Részletesebben

Wi-Fi beállítási útmutató

Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi- Csatlakoztatás a nyomtatóhoz Csatlakoztatás számítógéphez Wi-Fi útválasztón keresztül A számítógép közvetlen csatlakoztatása Csatlakoztatás intelligens eszközhöz Wi-Fi

Részletesebben

Csatlakoztatási útmutató (D-SLR típusú fényképezőgépekhez)

Csatlakoztatási útmutató (D-SLR típusú fényképezőgépekhez) SB7J01(1M)/ 6MB4121M-01 Csatlakoztatási útmutató (D-SLR típusú fényképezőgépekhez) Hu Tartalomjegyzék Bevezetés...2 Az interfész...2 Probléma merült fel a csatlakozás során?...2 Bővebben a SnapBridge alkalmazásról...2

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési útmutató

Gyors üzembe helyezési útmutató Gyors üzembe helyezési útmutató Kijelző Bekapcsolás Be-/Kikapcsolás > 3mp Figyelmeztetések ikon és vibrálás opcionális hangjelzéssel Parancs Idő beállítása Húzza el félig majd fordítsa el az idő beállításához

Részletesebben

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó.

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó. IP kamera Bevezetés: MAGYAR Szem előtt tarthatja tulajdonát és értékeit ezzel a ténylegesen Plug & Play IP kamerával. Könnyen és egyszerűen használatba vehető, nem kell konfigurálni. Az ingyenes ucare

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés Ewpe Smart Wi-Fi vezérlés Irányítás okostelefonról Írányísd a komfortot okostelefonodról! Az Ön által választott berendezés beépített Wifi vezérlési lehetőséggel van ellátva és az EWPE Smart okostelefon

Részletesebben

Nokia Lifeblog 2.5. Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5. Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N76 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek

Részletesebben

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus Űrlapok és kedvencek 5,2 Verzió Rendszergazdai kézikönyv 2017. augusztus www.lexmark.com Tartalom 2 Tartalom Változtatások előzményei...3 Áttekintés...4 Alkalmazás konfigurálása...5 Az Embedded Web Server

Részletesebben

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával... Prémium funkciók Tartalom USB-eszköz megosztása a hálózaton...3 USB-nyomtató megosztása...5 Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...6 A NETGEAR genie alkalmazás...8 2 USB-eszköz

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Gyakran ismételt kérdések Mi az ACN2Go Europe ipad alkalmazás? Az ACN2Go Europe ipad alkalmazással megismerheti a vállalatot és annak termékeit. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy Ön bárhol és bármikor

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

Vezeték nélküli hálózat

Vezeték nélküli hálózat Vezeték nélküli hálózat Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégiumban elindult a WiFi szolgáltatás. Közösségi terekben, előadókban, könyvtárban érhető el a szolgáltatás.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG CLP-770ND

Az Ön kézikönyve SAMSUNG CLP-770ND Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz)

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) A dokumentum egy támogatott fényképezőgép és egy intelligens eszköz közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozásának a(z) SnapBridge alkalmazás (2.5 verzió)

Részletesebben

FEDEZZE FEL A K780 MULTI-DEVICE KEYBOARD

FEDEZZE FEL A K780 MULTI-DEVICE KEYBOARD K780 MULTI-DEVICE KEYBOARD Egy billentyűzet.teljes felszereltség. Számítógéphez, telefonhoz és táblagéphez. FEDEZZE FEL A K780 MULTI-DEVICE KEYBOARD BILLENTYŰZETET ELSŐ LÉPÉSEK BŐVÍTETT FUNKCIÓKKAL KETTŐS

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Termékjellemzők Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Támogatott operációs rendszerek Alcor Move 0.82" OLED 65 mah Li-akkumulátor DC-5V, USB-n keresztül

Részletesebben

CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1

CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1 CK-100 Nokia autóskészlet 9210124/1 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, a Navi és az Eredeti Nokia tartozékok (Nokia Original Accessories) logó a Nokia Corporation bejegyzett

Részletesebben

SWS 500 HU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Megjegyzés: A mobiltelefon nem tartozék.

SWS 500 HU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Megjegyzés: A mobiltelefon nem tartozék. SWS 500 HU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Megjegyzés: A mobiltelefon nem tartozék. ELSŐ LÉPÉSEK A csomag tartalma: SWS 500 hő- és páratartalom-érzékelő Felhasználói kézikönyv 2x 1,5 V AA típusú elem (alkáli) Az

Részletesebben

BackBeat 100 sorozat. Használati útmutató

BackBeat 100 sorozat. Használati útmutató BackBeat 100 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék A fejhallgató bemutatása 3 Ügyeljen a biztonságra! 3 Párosítás 4 Párosítás 4 Párosítás 4 Az alapok 5 Az eszköz be- és kikapcsolása 5 Hangerő állítása

Részletesebben

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor {LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm - súly: 8,6 g - hatótávolság: 10m -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor - töltési idő: 2 óra - készenléti idő: 120 óra - beszélgetési

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2015. november 2-tól visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2015. november 2-tól visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2015. november 2-tól visszavonásig vagy a készlet erejéig Kifutó modell! Kifutó modell! Apple iphone 5S Apple iphone 6

Részletesebben