W204 facelift. S204 facelift. Termékcsoport Cikkszám Megnevezés Ábra Leírás. MBHu listaár

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "W204 facelift. S204 facelift. Termékcsoport Cikkszám Megnevezés Ábra Leírás. MBHu listaár"

Átírás

1 Aerodinamika A Tetőspoiler, alapozott Fényezés esztétikai szempontból javasolt. V8-as (M156), AMG 6,3 Liter motorral szerelt modellekre nem szerelhető fel Ft Aerodinamika A Tetőspoiler, alapozott A speciális ragsztószalag segítségével felszerelése egyszerű és biztonságos. Alapozott, fényezésre előkészített Ft Optikai elemek A Krómozott kilincsbetét, 4 db-os készlet A magasfényű krómozott kilincsbetétek a kilincsrésznél a karosszériát a karcolódástól egyéniséget is kölcsönöz a gépjárműnek Ft Csomagtér A Csomagtértálca, magas peremű, fekete Különbözőt tárgyak csomagtérben történő higénikus szállításához. Élelmiszer és folyadék szállítására is alkalmas. Tér- (A ) és oldalelválasztó (A ) rácsokkal együtt nem használható Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 1 Mercedes-Benz Hungária Kft.

2 Csomagtér A Csomagtértálca, magas peremű, fekete Különböző tárgyak csomagtérben történő higénikus szállításához. Élelmiszer és folyadék szállítására is alkalmas. Tér- (A ) és oldalelválasztó (A ) rácsokkal együtt nem használható Ft Csomagtér A Csomagtértálca, alacsony peremű, fekete Csúszásmentes anyagból készül. Méretpontos, élelmiszer szállítására is alkalmas. SA287-tel, Low Cost TeleAid USA, Code 359 Japán-kivitelű,, Code 498 Satelliten-Radio Sirius Komplettsystem, Code 536 DAB-Tuner, Code 537 Keyless-Go, Code 889 Taxi / bérautó, Code 965-tel szerelt gépjárművekhez nem alkalmazható Ft Csomagtér A Csomagtértálca, alacson peremű, fekete Csúszásmentes anyagból készül. Méretpontos, élelmiszer szállítására is alkalmas. SA287-tel, Low Cost TeleAid USA, Code 359 Japán-kivitelű,, Code 498 Satelliten-Radio Sirius Komplettsystem, Code 536 DAB-Tuner, Code 537 Keyless-Go, Code 889 Taxi / bérautó, Code 965-tel szerelt gépjárművekhez alkalmazható Ft Csomagtér A Csomagtértálca, alacsony peremű, fekete, T-modell Csúszásmentes anyagból készül. Méretpontos, élelmiszer szállítására is alkalmas Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 2 Mercedes-Benz Hungária Kft.

3 Csomagtér A Csúszásgátló csomagtérszőnyeg, fekete, méretpontos Csúszásmentes anyagból készül. Méretpontos, élelmiszer szállítására is alkalmas. SA287-tel, Low Cost TeleAid USA, Code 359 Japán-kivitelű,, Code 498 Satelliten-Radio Sirius Komplettsystem, Code 536 DAB-Tuner, Code 537 Keyless-Go, Code 889 Taxi / bérautó, Code 965-tel szerelt gépjárművekhez nem alkalmazható Ft Csomagtér A Csúszásgátló csomagtérszőnyeg, fekete, méretpontos Csúszásmentes anyagból készül. Méretpontos, élelmiszer szállítására is alkalmas. SA287-tel, Low Cost TeleAid USA, Code 359 Japán-kivitelű,, Code 498 Satelliten-Radio Sirius Komplettsystem, Code 536 DAB-Tuner, Code 537 Keyless-Go, Code 889 Taxi / bérautó, Code 965-tel szerelt gépjárművekhez alkalmazható Ft Csomagtér A Csúszásgátló csomagtérszőnyeg, fekete, méretpontos 100% poliészter, olaj- és saválló. Könnyen tisztítható és mosható. A csomatértálcával együtt is használható Ft Csomagtér A Csomagtérszőnyeg, peremvédővel, fekete 100% poliészter. Az egyik oldal gumírozott, csúszásmentes anyagból készült, míg a másik oldal puha velúr.jelentősen csökkenti a rakomány csúszkálását menet közben a csomagtérben. Megóvja a padlót a nedvességtől és a szennyeződésektől. Meleg vízzel könnyen tisztítható Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 3 Mercedes-Benz Hungária Kft.

4 Csomagtér A Csomagtér rögzítőszalag, fekete A heveder használatával a rakomány mindig a helyén marad. Az állítható kampó megakadályozza a rakomány elcsúszását menet közben. A csúszkálásból eredő károk megelőzhetőek és megvédi az utasokat egy vészfékesékor attól, hogy az elszabaduló tárgyak sérülést okozzanak. Felszerelése egyszerű és gyors. Húzóterhelés: 600daN Ft Csomagtér A Elválasztó rács Segítségével a csomagtér gyorsan és rugalmasan felosztható Ft Csomagtér A Térelválasztó, fekete Csak az elválasztó ráccsal (A ) együtt szerelhető fel Ft Csomagtér A Csomagháló, hátó ülés, fekete Különböző méretekben kapható. Könnyebb rakományok rögzítésére alkalmas. Rugalmas nylon-hálóból készült, így könnyen felveszi a rakomány formáját és rögzíti azt Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 4 Mercedes-Benz Hungária Kft.

5 Csomagtér A Csomagháló, padló, fekete Különböző méretekben kapható. Könnyebb rakományok rögzítésére alkalmas. Rugalmas nylon-hálóból készült, így könnyen felveszi a rakomány formáját és rögzíti azt Ft Csomagtér A Csomagháló, padló, fekete Különböző méretekben kapható. Könnyebb rakományok rögzítésére alkalmas. Rugalmas nylon-hálóból készült, így könnyen felveszi a rakomány formáját és rögzíti azt Ft Csomagtér A Csomagháló, oldalfal, fekete Különböző méretekben kapható. Könnyebb rakományok rögzítésére alkalmas. Rugalmas nylon-hálóból készült, így könnyen felveszi a rakomány formáját és rögzíti azt Ft Csomagtér A Csomagháló, oldalfal, fekete Különböző méretekben kapható. Könnyebb rakományok rögzítésére alkalmas. Rugalmas nylon-hálóból készült, így könnyen felveszi a rakomány formáját és rögzíti azt Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 5 Mercedes-Benz Hungária Kft.

6 Csomagtér A Csomagháló, hátsó fal, fekete SA287 kóddal rendelkező gépjárművekhez használható. Különböző méretekben kapható. Könnyebb rakományok rögzítésére alkalmas. Rugalmas nylon-hálóból készült, így könnyen felveszi a rakomány formáját és rögzíti azt Ft Csomagtér A Csomagháló, hátsó fal, fekete Különböző méretekben kapható. Könnyebb rakományok rögzítésére alkalmas. Rugalmas nylon-hálóból készült, így könnyen felveszi a rakomány formáját és rögzíti azt Ft Csomagtér A Csomagrögzítő, fekete Különböző tárgyak rögzítésre alkalmas. Biztonságot nyújt a csúszkálás ellen normál vezetés és sebesség mellett. Ütközés esetén a tárgyak megtartása nem garantált! Ft Csomagtér B Bevásárlókosár, összecsukható, antracit Az összecsukható bevásárló rekesz kényelmes és rugalmas eszköz és biztosítja a tárgyak kényelmes szálltását Ha a rekesz nincs használatban, gyorsan és egyszerűen összecsukható. Használata egyszerű és gyors Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 6 Mercedes-Benz Hungária Kft.

7 Csomagtér A Csomagtérvédő, fekete Csúszásgátló csomagtérszőnyeggel együtt nem használható Ft Csomagtér A Összehajtható tárolórekesz, fekete Csak az SA-ként rendelhető rakományrögzítő sínnel rendelkező (Fixkit Code 942) modellek esetén használható! Ft Csomagtér A Összehajtható peremvédő, fekete Használata megóvja a lökhárító felületét pakolás közben az összekarcolódástól. Csomagtértálcával, csúszásgátló szőnyeggel együtt is használható. Óvja a ruházatot a csomagtartóba történő pakoláskor, sőt a tetőbox pakolásának alkalmával is! Ft Csomagtér A Tárolórekesz, több részre osztható, fekete, csomagtértálcával együtt menetközben abszolút csúszásbiztos! Tárolórekesz a elválasztóelemek segítségével 4 részre osztható, így a bevásárlótáskák biztonsággal és optimálisan elhelyezhetőek. A teljes funcionalitását az alacsony peremű csomagtértálcával való együttes használata során éri el. A tálcán kialakított felület megakadályozza azt, hogy a tárolórekesz menetközben elmozduljon a helyéről Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 7 Mercedes-Benz Hungária Kft.

8 Utastérkomfort A Pohártartó, fekete USA kivitelű modellekbe a beépítése nem lehetséges Ft Utastérkomfort A Ruhaakasztó, fejtámlára szerelhető, króm, fém Rögzítése a vezető-, vagy jobb első ülsé fejtámla konzoljára lehetséges. Figyelem! Amennyiben a hátsó ülésen utasok vannak, a ruhaakasztót le kell venni, használata ebben az esetben nem lehetséges! Ezt a ruhaakasztón elhelyezett ábra is jelöli. Fond-Entertainment-System-mel (Code 864) rendelkező modellekbe nem használható Ft Utastérkomfort A Háttámasztó párna, antracit A háttámasztó párnán, az integrált légpárnának köszönhetően a megfelelő erősség az egyéni igényeknek megfelelően állítható be Ft Utastérkomfort A Variotáska, kék színű, Angel & Driver Pótlólagos rakodóteret kínál zsebek formájában az utastérben. Egyszerűen csak a első fejtámlák rúdjára kell rögzíteni. Anyaga minősége a Mercedes-Benz üléshuzatéval egyezik meg Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 8 Mercedes-Benz Hungária Kft.

9 Utastérkomfort A Variotáska antracit / szürke, DaimlerSquare Pótlólagos rakodóteret kínál zsebek formájában az utastérben. Egyszerűen csak a első fejtámlák rúdjára kell rögzíteni. Anyaga minősége a Mercedes-Benz üléshuzatéval egyezik meg. A termék a Mercedes-Benz gyerekbiztonsági programjának része Ft Utastérkomfort B Variotáska, színes motívumokkal Pótlólagos rakodóteret kínál zsebek formájában az utastérben. Egyszerűen csak a első fejtámlák rúdjára kell rögzíteni. Anyaga minősége a Mercedes-Benz üléshuzatéval egyezik meg Ft Utastérkomfort A Áramátalakító, 220V váltóáram ---> 12V egyenáram Az áramátalakítóval a Mercedes-Benz hűtőládák és táskák otthon is használhatóak a háztartási elektromos hálózatról (220V). Utastérkomfort A Hűtőláda, fekete/szürke A környezeti hőmérséklet alatt 20 C-kal képes a benne tárolt élelmiszert hűtött állapotban tartani. A max. hűtési teljesítmény -2 C. Űrt: 24l. A gépjármű 12V-os aljzatáról és az áramtalakítóval 220V-os hálózatról is üzemeltethető. Biztonsági okokból a hűtőládát a csomagtérben helyezzük el és rögzítsük megfelelően Ft Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 9 Mercedes-Benz Hungária Kft.

10 Utastérkomfort B Hűtőtáska, fekete A környezeti hőmérséklet alatt 20 C-kal képes a benne tárolt élelmiszert hűtött állapotban tartani. Űrtart.: 12l. A 12V-os alzat az utastérben, vagy a csomagtartóban található.elhelyezése jobb első taposóban, az első ülések mögött, ill.a csomagtartóban ajánlott Ft Utastér szőnyegek A F87 Velúrszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, fekete, balkormányos Velúrszőnyegkészlet, finom, vékony szálakból. Polírozott Mercedes-Benz felirat a vezető- és jobb első oldalon. Vezetőoldalon rögzítő elemekkel. 4MATIC modellekhez is használható Ft Utastér szőnyegek A L80 Velúrszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, alpakaszürke, balkormányos kivitelhez Velúrszőnyegkészlet, finom, vékony szálakból. Polírozott Mercedes-Benz felirat a vezető- és jobb első oldalon. Vezetőoldalon rögzítő elemekkel. 4MATIC modellekhez is használható Ft Utastér szőnyegek A P90 Velúrszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, mandulabézs, balkormányos kivitelhez Velúrszőnyegkészlet, finom, vékony szálakból. Polírozott Mercedes-Benz felirat a vezető- és jobb első oldalon. Vezetőoldalon rögzítő elemekkel. 4MATIC modellekhez is használható Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 10 Mercedes-Benz Hungária Kft.

11 Utastér szőnyegek A L80 Velúrszőnyeg CLASSIC, váltóalagútra, alpakaszürke Kiegészítő szőnyeg, 1 darabos. A hátsó utastérben a kardáncsatorna védelmére Ft Utastér szőnyegek A F87 Velúrszőnyeg CLASSIC, váltóalagútra, fekete Kiegészítő szőnyeg, 1 darabos. A hátsó utastérben a kardáncsatorna védelmére Ft Utastér szőnyegek A P90 Velúrszőnyeg CLASSIC, váltóalagútra, mandulabézs Kiegészítő szőnyeg, 1 darabos. A hátsó utastérben a kardáncsatorna védelmére Ft Utastér szőnyegek A L85 Ripszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, alpakaszürke, balkormányos kivitelhez Komplett készlet, a vezetőoldalon rögzítőelemekkel.kézi- és automataváltós kivitelekhez csakúgy, mint 4MATIC modellekhez is megfelelő Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 11 Mercedes-Benz Hungária Kft.

12 Utastér szőnyegek A P93 Ripszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, mandulabézs, balkormányos kivitelhez Komplett készlet, a vezetőoldalon rögzítőelemekkel.kézi- és automataváltós kivitelekhez csakúgy, mint 4MATIC modellekhez is megfelelő Ft Utastér szőnyegek A G32 Ripszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, fekete, balkormányos kivitelhez Komplett készlet, a vezetőoldalon rögzítőelemekkel.kézi- és automataváltós kivitelekhez csakúgy, mint 4MATIC modellekhez is megfelelő Ft Utastér szőnyegek A E94 Gumiszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, alpakaszürke, balkormányos kivitelhez Komplett készlet, a vezetőoldalon rögzítőelemekkel.kézi- és automataváltós kivitelekhez csakúgy, mint 4MATIC modellekhez is megfelelő Ft Utastér szőnyegek A P95 Gumiszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, mandulabézs, balkormányos kivitelhez Komplett készlet, a vezetőoldalon rögzítőelemekkel.kézi- és automataváltós kivitelekhez csakúgy, mint 4MATIC modellekhez is megfelelő Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 12 Mercedes-Benz Hungária Kft.

13 Utastér szőnyegek A G33 Gumiszőnyeg CLASSIC, 4 darabos, fekete, balkormányos kivitelhez Komplett készlet, a vezetőoldalon rögzítőelemekkel.kézi- és automataváltós kivitelekhez csakúgy, mint 4MATIC modellekhez is megfelelő Ft A L81, vezetőülés, "alpakaszürke Brighton", fejtámlahuzattal együtt Ft A G31, vezetőülés, "fekete Brighton", fejtámlahuzattal együtt Ft A L81, jobb első ülés, "alpakaszürke Brighton", fejtámlahuzattal együtt Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 13 Mercedes-Benz Hungária Kft.

14 A G31, jobb első ülés, "fekete Brighton", fejtámlahuzattal együtt Ft A L82, vezetőülés, "alpakaszürke Edinburgh" fejtámlahuzattal együtt (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A P91, vezetőülés, "mandulabézs Edinburgh" fejtámlahuzattal együtt (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A G34, vezetőülés, "fekete Edinburgh" fejtámlahuzattal együtt Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 14 Mercedes-Benz Hungária Kft.

15 A L82, jobb első ülés, "alpakaszürke Edinburgh", fejtámlahuzattal együtt (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A P91, jobb első ülés, "mandulabézs Edinburgh", fejtámlahuzattal együtt (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A G34, jobb első ülés, "fekete Edinburgh", fejtámlahuzattal együtt (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A L84, vezetőülés, "alpakaszürke Liverpool" fejtámlahuzattal együtt Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 15 Mercedes-Benz Hungária Kft.

16 A G35, vezetőülés, "fekete Liverpool" fejtámlahuzattal együtt Ft A L84, jobb első ülés, "alpaka Liverpool", fejtámlahuzattal együtt Ft A G35, jobb első ülés, "fekete Liverpool", fejtámlahuzattal együtt Ft A L81 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, alpakaszürke "Brighton" Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 16 Mercedes-Benz Hungária Kft.

17 A G31 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, fekete "Brighton" Ft A L82 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, alpakaszürke "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A P91 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, mandulabézs "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A G34 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, fekete "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 17 Mercedes-Benz Hungária Kft.

18 A L84 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, alpakaszürke "Liverpool" Ft A G35 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, fekete "Liverpool" Ft A L81 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, alpakaszürke "Brighton" Ft A G31 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, fekete "Brighton" Könnyen kezelhető, tartós üléshuzatok poliészterből. 30 C-on mosható Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 18 Mercedes-Benz Hungária Kft.

19 A L84 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, alpakaszürke "Liverpool" Ft A G35 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, fekete "Liverpool" Könnyen kezelhető, tartós üléshuzatok poliészterből. 30 C-on mosható Ft A L82 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, alpakaszürke "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A P91 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, mandulabézs "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 19 Mercedes-Benz Hungária Kft.

20 A G34 Hátsó üléshuzat, 1/3-2/3 részben osztható, IKS-sel, fekete "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A M19 Hátsó fejtámlahuzat, szélső ülések, alpakaszürke "Brighton" Ft A G40 Hátsó fejtámlahuzat, szélső ülések, fekete "Brighton" Ft A L83 Hátsó fejtámlahuzat, szélső ülések, alpakaszürke "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 20 Mercedes-Benz Hungária Kft.

21 A P92 Hátsó fejtámlahuzat, szélső ülések, mandulabézs "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A G41 Hátsó fejtámlahuzat, szélső ülések, fekete "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A M20 Hátsó fejtámlahuzat, szélső ülések, alpakaszürke "Liverpool" Ft A G42 Hátsó fejtámlahuzat, szélső ülések, fekete "Liverpool" Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 21 Mercedes-Benz Hungária Kft.

22 A M19 Hátsó fejtámlahuzat, középső ülés, alpakaszürke "Brighton" Ft A G40 Hátsó fejtámlahuzat, középső ülés, fekete "Brighton" Ft A L83 Hátsó fejtámlahuzat, középső ülés, alpakaszürke "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A P92 Hátsó fejtámlahuzat, középső ülés, mandulabézs "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 22 Mercedes-Benz Hungária Kft.

23 A G41 Hátsó fejtámlahuzat, középső ülés, fekete "Edinburgh" (03/11- ), (03/11- ): Cortez minta eltér az eddigi Edinburgh mintától, a forma ugyanaz Ft A M20 Hátsó fejtámlahuzat, középső ülés, alpakaszürke "Liverpool" Ft A G42 Hátsó fejtámlahuzat, középső ülés, fekete "Liverpool" Ft Karosszéria A Első sárfogó gumi, fekete Kivétel: AMG modellek, AMG Styling-Paket-tel szerelt modellek (Code772) és AMG Sportpaket (Code 950) modellek Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 23 Mercedes-Benz Hungária Kft.

24 Karosszéria A Sárfogógumi készlet, hátsó, fekete; SA772, SA773, SA776, SA950 és Japán (SA498) kivitelű modellekhez nem alkalmazható. Megjegyzés: a sárfogó gumi nem helyettesíti a dísztárcsát Ft Karosszéria A Sárfogógumi készlet, hátsó, fekete; SA772, SA773, SA776, SA950 és Japán (SA498) kivitelű modellekhez nem alkalmazható. Megjegyzés: a sárfogó gumi nem helyettesíti a dísztárcsát Ft Karosszéria A Tolatószenzor USA kivitelhez nem alkalmazható. SA220 (Parktronic-System), SA498(Japán-kivitel), SA772 (AMG Styling) és SA950 (AMG Sportcsomag) kivitelekhez szintén nem alkalmazható Ft Karosszéria A Tolatószenzor USA kivitelhez nem alkalmazható. SA220 (Parktronic-System), SA498(Japán-kivitel), SA772 (AMG Styling) és SA950 (AMG Sportcsomag) kivitelekhez szintén nem alkalmazható Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 24 Mercedes-Benz Hungária Kft.

25 Karosszéria A Tolatókamera készlet nem áll rendelkezésre Az SA218 utólagos kiépítése Ft Gyermekvédelem A Gyerekülés, Baby Safe Plus 0+ súlykategória: 13 kg-ig, születéstől kb. 15 hónapos korig. Figyelem! Amennyiben az autó nem rendelkezik aktív gyerekülésfelismerő rendszerel AKSE,(SAU18) és rendelkezik jobb első beépített légzsákkal, akkor a gyermek a jobb első ülésen nem utaztatható! Ft Gyermekvédelem A Kindersitz DUO Plus, mit ISOFI und AKSE, ECE, anthrazit / grau, DaimlerSquare I súlykategória: 9-től 18 kg-ig; kb 9 hónapos kórtól, 4,5 éves korig Ft Gyermekvédelem A G43 Gyerekülés Kidfix, ISOFIT-tel, AKSEval, ECE, anthracit / szürke, DaimlerSquare II,III súlykategória: kg között; 3,5 éves kortól 12 éves korig Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 25 Mercedes-Benz Hungária Kft.

26 Gyermekvédelem A Napernyő póthuzat BabySafe Plus gyereküléshez,, antracit / szürke, DaimlerSquare Az egyszerűen rögzíthető napernyő megóvja gyermekét az intenzív napsugárzástól Ft Gyermekvédelem A Póthuzat, BabySafe Plus gyereküléshez, antracit / szürke, DaimlerSquare Könnyen kezelhető, szellőző anyag. Mosható, leés felhelyezése egyszerű Ft Gyermekvédelem A Póthuzat DUO Plus gyereküléshez, anthracit / szürke, DaimlerSquare Könnyen kezelhető, szellőző anyag. Mosható, leés felhelyezése egyszerű Ft Gyermekvédelem A G43 Póthuzat Kidfix gyereküléshez, anthracit / szürke, DaimlerSquare Könnyen kezelhető, szellőző anyag. Mosható, leés felhelyezése egyszerű Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 26 Mercedes-Benz Hungária Kft.

27 Gyermekvédelem A G43 IKS-Kisasztal, antracit / szürke, DaimlerSquare Ajánlot korcsoportok: kb. 2-től 4 éves korig. Csak IKS-sel, integrál gyereküléssel (Integrierte KinderSitz), SA248 kóddal rendelkező modelleknél használható. Rögzítés: 3 pontos biztonsági övvel. 1 korcsoport: 9-tő 18 kg-ig; Súlytartomány: kb 8 hónapos kortól kb. 4 éves korig Ft Gyermekvédelem A IKS fejvédő, szürke Integrált gyereküléshez. 1 súlykategórai: 9-től 18 kg-ig; Korcsoport: kb 8 hónapos kortól kb. 4 éves korig; a 3 pontos biztonsági övvel rögzíthető. Ajánlot korcsoportok: kb. 2-től 6 éves korig (12,5-22 kg). Csak IKS-sel (SA248) rendelkező modellek esetén alkalmazható Ft Hólánc A Hólánc, RUD-matic DISC, 205/55 R16 Gyorsan felszerelhető, komfortos hólánc. A hólánchoz tartozó, kemény műanyagból készült felület, megakadályozza a keréktárcsák sérülését.kategóriájában a legjobb teszteredményekkel rendelkezik a tapadás, a fékút, az oldaltartás, a csendesség és a tartósság területén Ft Hólánc B Hólánc, RUD-matic DISC, 225/50 R16 Gyorsan felszerelhető, komfortos hólánc. A hólánchoz tartozó, kemény műanyagból készült felület, megakadályozza a keréktárcsák sérülését.kategóriájában a legjobb teszteredményekkel rendelkezik a tapadás, a fékút, az oldaltartás, a csendesség és a tartósság területén Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 27 Mercedes-Benz Hungária Kft.

28 Hólánc B Hólánc, RUD-matic DISC, 225/45 R17 Gyorsan felszerelhető, komfortos hólánc. A hólánchoz tartozó, kemény műanyagból készült felület, megakadályozza a keréktárcsák sérülését.kategóriájában a legjobb teszteredményekkel rendelkezik a tapadás, a fékút, az oldaltartás, a csendesség és a tartósság területén Ft Világítás A Izzókészlet, ECE H Ft Világítás A Izzókészlet, ECE H Ft Segítség A Akkutöltő, töltéstartási képességgel, 3,6A, ECE A készlet a következő alkatrészeket tartalmazza: Akkutöltő, szigetelt csipeszek; Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 28 Mercedes-Benz Hungária Kft.

29 Segítség A Akkutöltő, töltéstartási képességgel, 25A A készlet a következő alkatrészeket tartalmazza: Akkutöltő, szigetelt csipeszek; Ft Segítség A Láthatósági mellény, 2 darabos, narancssárga / sárga A láthatósági mellények megfelelnek a DIN-Norm EN471 szerinti törvényi előírásoknak. Mosható. Figyelemfelkeltő színekben, fényvisszaverő csíkokkal.két darabos csomagolás: narancssárga és citromsárga színekben Ft Segítség A Láthatósági mellény, narancssárga A láthatósági mellény megfelel a DIN-Norm EN471 szerinti törvényi előírásoknak.mosható. Figyelemfelkeltő szín, fényvisszaverő csíkokkal. Darabos csomagolás: narancssárga színben Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia 6300, akkutöltőés antennafunkcióval SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 29 Mercedes-Benz Hungária Kft.

30 Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia E71 SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia 6500, akkutöltőés antennafunkcióval SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A telefonkihangosító menetközben tölti a behelyezett mobiltelefont és összekapcsolja a mobiltelefont a gépjármű külső antennájával. A kihangosító üzemmód a hagyományos Bluetooth kapcsolaton keresztül jön létre Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia E66 SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia 6300 SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A beszéd- és audiokapcsolat Bluetooth-on keresztül jön létre a mobiltelefon és a telefontartó között Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 30 Mercedes-Benz Hungária Kft.

31 Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia 6700 classic SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A beszéd- és audiokapcsolat Bluetooth-on keresztül jön létre a mobiltelefon és a telefontartó között Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia 3109, 3110 SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A beszéd- és audiokapcsolat Bluetooth-on keresztül jön létre a mobiltelefon és a telefontartó között Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia 6500 classic SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A beszéd- és audiokapcsolat Bluetooth-on keresztül jön létre a mobiltelefon és a telefontartó között Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Nokia 6303, akkutöltőés antennafunkcióval SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A telefonkihangosító menetközben tölti a behelyezett mobiltelefont és összekapcsolja a mobiltelefont a gépjármű külső antennájával. A kihangosító üzemmód a hagyományos Bluetooth kapcsolaton keresztül jön létre Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 31 Mercedes-Benz Hungária Kft.

32 Mobilkommunikáció A Telefontartó Sony Ericsson K850i, akkutöltő- és antennafunkcióval SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A telefonkihangosító menetközben tölti a behelyezett mobiltelefont és összekapcsolja a mobiltelefont a gépjármű külső antennájával. A kihangosító üzemmód a hagyományos Bluetooth kapcsolaton keresztül jön létre Ft Mobilkommunikáció A SAP-modul, Version 3, Box SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Apple iphone 3G/3Gs SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A beszéd- és audiokapcsolat Bluetooth-on keresztül jön létre a mobiltelefon és a telefontartó között Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó Apple iphone 3G/3Gs SA386 kóddal rendelkező modellekhez. Ez a telefontartó, ellentétben a A cikkszámú telefontartóval nem tartalmaz auidokábelt az audiofunkciók eléréséhez Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 32 Mercedes-Benz Hungária Kft.

33 Mobilkommunikáció A Telefontartó Apple iphone 4, 30 cmes audiokábellel SA386 kóddal rendelkező modellekhez. Csak az alábbi modellekben használható: E 200 CDI BlueEFFICIENCY, E 220 CDI BlueEFFICIENCY, E 250 CDI BlueEFFICIENCY Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó BlackBerry Curve 8300, 8310, 8320 SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó BlackBerry 8300, 8310, 8320, akkutöltő- és antennafunkcióval SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A telefonkihangosító menetközben tölti a behelyezett mobiltelefont és összekapcsolja a mobiltelefont a gépjármű külső antennájával. A kihangosító üzemmód a hagyományos Bluetooth kapcsolaton keresztül jön létre. Csak a hagyományos telefonálási funkciók működnek Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó BlackBerry 8100, 8110, 8120 Pearl, akkutöltő- és antennafunkcióval SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A telefonkihangosító menetközben tölti a behelyezett mobiltelefont és összekapcsolja a mobiltelefont a gépjármű külső antennájával. A kihangosító üzemmód a hagyományos Bluetooth kapcsolaton keresztül jön létre. Csak a hagyományos telefonálási funkciók működnek Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 33 Mercedes-Benz Hungária Kft.

34 Mobilkommunikáció A Telefontartó BlackBerry Curve 8900 SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó BlackBerry Bold 9000 SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó BlackBerry Bold 9700 SA386 kóddal rendelkező modellekhez Ft Mobilkommunikáció A Telefontartó töltő- és antennafunkcióval BlackBerry Pearl 3G telefonhoz SA386 kóddal rendelkező modellekhez. A beszéd- és audiokapcsolat Bluetooth-on keresztül jön létre a mobiltelefon és a telefontartó között Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 34 Mercedes-Benz Hungária Kft.

35 Mobilkommunikáció Komfort-telefonálás, SA386 utólagos kiépítéséhez szükséges készlet nem áll rendelkezésre Előnyei: A külső antenna használatával a vételi minőség jelentősen javul. Akkutöltési funkció. SMS fogadása és küldése (mobiltelefontól függően). A telefonon tárolt telefonszámok másolása az audio rendszerre. Bluetooth SAP- Profil használata. Mobilkommunikáció A InCar Hotspot Mobilkommunikáció A InCar Hotspot előkészületben Internet utazás közben! Az InCar Hotsport egy különleges WLAN-Router, amely egy adatátvitelre alkalmas SIM-kártyával vezeték nélküli internet kapcsolatot hoz létre a mozgó gépjárműben. 4 db. eszközt (pl. laptop, mobiltelefon, stb.) tud egyidejűleg kiszolgálni. A Mercedes-Benz InCar Hotspot-System a leggyorsabb adatátviteli rendszereket (HSDPA, UMTS, GSM/EDGE) támogatja Ft Internet utazás közben! Az InCar Hotsport egy különleges WLAN-Router, amely egy adatátvitelre alkalmas SIM-kártyával vezeték nélküli internet kapcsolatot hoz létre a mozgó gépjárműben. 4 db. eszközt (pl. laptop, mobiltelefon, stb.) tud egyidejűleg kiszolgálni. A Mercedes-Benz InCar Hotspot-System a leggyorsabb adatátviteli rendszereket (HSDPA, UMTS, GSM/EDGE) támogatja Ft Szórakoztató elektronika A Hátsó multimédia egység távirányító Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 35 Mercedes-Benz Hungária Kft.

36 Szórakoztató elektronika B Hátsó multimédia egység, fekete színű Csak teljesen elektromos első ülésekkel (SA Code 275+(241/242)) rendelkező modellekbe építhető be. Fond Entertainment System-mel, vagy annak előkészítésével (SA864/866) szerelt modellekben nem építhető be Ft Szórakoztató elektronika B Hátsó multimédia egység, fekete színű Teljesen elektromos első ülésekkel (SA275+(241/242)) szerelt modellekbe nem építhető be. Fond Entertainment System-mel, vagy annak előkészítésével (SA864/866) szerelt modellekben nem építhető be Ft Szórakoztató elektronika A Fond Entertainment System, videokábel Fond Entertainment System Videokábel lehetővé teszik Video, vagy képi anyagok külső forrásból történő lejátszását Ft Szórakoztató elektronika A Fond Entertainment System, fejhallgató Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 36 Mercedes-Benz Hungária Kft.

37 Szórakoztató elektronika A Media Interface Consumer videokábel Media Interface-szel (SA518) rendelkező modellek esetén használható Ft Szórakoztató elektronika Media Interface készlet utólagos kiépítése nem áll rendelkezésre SA518 kód utólagos kiépítése. előkészületben Szórakoztató elektronika A Media Interface Consumer Kábel, Aux Csak SA518 kóddal rendelkező modellekben használható Ft Szórakoztató elektronika A Media Interface Consumer Kábel, USB Csak SA518 kóddal rendelkező modellekben használható Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 37 Mercedes-Benz Hungária Kft.

38 Szórakoztató elektronika A Media Interface Consumer Kábel Kit SA518 kóddal rendelkező modellek esetén használható Ft Szórakoztató elektronika A Media Interface Consumer Kábel, ipod SA518 kóddal rendelkező modellek esetén használható Ft Szórakoztató elektronika B SD memóriakártya, 2 GB, COMAND APS Kapacitás: 2 GB. Olvasási sebesség: 12,5 MB/sec. Írási sebesség: 5,5 MB/sec. COMAND APS-szel (SA527/512) és PCMCIA Multi-Card Reader-rel (B ) rendelkező modelleknél használható Ft Navigáció A COMAND APS készülék, NTG4.5 DVD Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 38 Mercedes-Benz Hungária Kft.

39 Navigáció A COMAND APS készülék DVDváltóval, NTG4.5 COMAND integrált 6-os DVD-váltóval. előkészületben Audio készülék A Audio 20 CD Bediengerät, mit CD- Wechsler, NTG4.5 Audio 20 CD integrált 6-os DVD-váltóval. előkészületben Navigáció A Becker MAP PILOT, NTG4.5 Audio20 (SA508) készülékkel rendelkező modellekhez Ft Asszisztencia rendszerek A Tolatókamera készlet SA218 kód utólagos kiépítése Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 39 Mercedes-Benz Hungária Kft.

40 Asszisztencia rendszerek Speed Limit Assist készlet nem áll rendelkezésre SA513 kód utólagos kiépítése előkészületben Tetőrendszerek A Alaptartó, New Alustyle A Mercedes-Benz tetőrendszerek alapja. Minden egyéb eredeti tetőre szerelhető kiegészítő (pl. tetőbox, kerékpártartó) egyszerűen és gyorsan felszerelhető rá Ft Tetőrendszerek A Alaptartó, New Alustyle A Mercedes-Benz tetőrendszerek alapja. Minden egyéb eredeti tetőre szerelhető kiegészítő (pl. tetőbox, kerékpártartó) egyszerűen és gyorsan felszerelhető rá Ft Tetőrendszerek A Védőtáska a tetőcsomagtartóhoz Védőtáska a New Alustyle alaptartó tárolására, kiváló minőségű orkán anyagból Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 40 Mercedes-Benz Hungária Kft.

41 Tetőrendszerek B Sí- és snowboardtartó Minden Mercedes-Benz alaptartóra felszerelhető. A kötések nagyságának függvényében maximálisan 6 pár síléc, vagy 4 db. snowboard szállítható vele. Carving síléc szállítására is alkalmas Ft Tetőrendszerek A Mercedes-Benz Tetőbox 450L, mindkét oldalon nyitható, metálfekete A tetőbox mindkét oldalon nyitható. Maximális tetőterhelhetőséget nézze meg a gépjármű használati útmutatójában! Saját súly: kb. 19 kg Maximális terhelhetőség: 50 kg Ft Tetőrendszerek A Mercedes-Benz Tetőbox 450L, mindkét oldalon nyitható, metálezüst A tetőbox mindkét oldalon nyitható. Maximális tetőterhelhetőséget nézze meg a gépjármű használati útmutatójában! Saját súly: kb. 19 kg Maximális terhelhetőség: 50 kg Ft Tetőrendszerek A Mercedes-Benz Tetőbox 330L, mindkét oldalon nyitható, titán színű A tetőbox mindkét oldalon nyitható. Maximális tetőterhelhetőséget nézze meg a gépjármű használati útmutatójában! Saját súly: kb. 14 kg Maximális terhelhetőség: 50 kg Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 41 Mercedes-Benz Hungária Kft.

42 Tetőrendszerek A Mercedes-Benz Tetőbox 330L, mindkét oldalon nyitható, mattezüst A tetőbox mindkét oldalon nyitható. Maximális tetőterhelhetőséget nézze meg a gépjármű használati útmutatójában! Saját súly: kb. 14 kg Maximális terhelhetőség: 50 kg Ft Tetőrendszerek A Sítartó készlet, L-es tetőcsomagtartóba Az L-es, 330 literes Mercedes-Benz tetőbox-ban alkalmazható. 3 pár síléc szállítható egyszerre. Megjegyzés: a megadott adatok tájékoztató jellegűek, függ a maximáls terhelhetőségtől, valamint a sílécek és a kötések méreteitől is Ft Tetőrendszerek A Sítartó készlet, L-es tetőcsomagtartóba Az L-es, 450 literes Mercedes-Benz tetőbox-ban alkalmazható. 5 pár síléc szállítható egyszerre. Megjegyzés: a megadott adatok tájékoztató jellegűek, függ a maximáls terhelhetőségtől, valamint a sílécek és a kötések méreteitől is Ft Tetőrendszerek A Sításka, L és L, Mercedes-Benz tetőcsomagtartóhoz szürke / fekete L-es, L-es tetőbox-ban alkalmazható. 2 pár síléc szállítására alkalmas. A sílécek utastérben történő szállítására nem alklamas! Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 42 Mercedes-Benz Hungária Kft.

43 Tetőrendszerek A Méretpontos táskakészlet L-es Mercedes-Benz tetőbox-hoz szürke / fekete L-es, 330 literes MB tetőbox-ban használható. Tartós, vízálló anyaból készült, 4 db-os táskakészlet. Gépjáműben történő használatra nem alkalmas! Ft Tetőrendszerek A Méretpontos táskakészlet L-es Mercedes-Benz tetőbox-hoz szürke / fekete L-es, 450 literes MB tetőbox-ban használható. Tartós, vízálló anyaból készült. A készlet tartalma: 4 db méretpontos táska és 2 db sízsák Ft Hátfalra szerelhető rendszerek B Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, ECE, ezüst / fekete Fel- és leszerelése kényelmes és biztonságos. Megfelel a szigorú Mercedes-Benz biztonsági előírásoknak. Összecsukható, zárható és lopásbiztos. Külső pótkerék esetén nem használható Ft Hátfalra szerelhető rendszerek B Kiegészítő 3. kerékpártartó Használatához 75 kg. terhelhetőség szükséges. A B / A cikkszámú kerékpártartók bővítése alkalmas Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 43 Mercedes-Benz Hungária Kft.

44 Vonóhorog A Vonóhorog aljzat Vonóhorog aljzat. Levehető vonóhoroghoz használható pólusú Ft keréktárcsa, SA A küllős Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 40,6 cm (16 Zoll), 7 J x 16 ET 43, titánezüst Gumiabrocs mérete: 205/55 R Ft keréktárcsa, SA A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 40,6 cm (16 Zoll), 7 J x 16 ET 43, sterlingezüst Gumiabrocs mérete: 205/55 R Ft keréktárcsa, SA A Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 40,6 cm (16 Zoll), 7,5 J x 16 ET 53, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/50 R Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 44 Mercedes-Benz Hungária Kft.

45 keréktárcsa, SA A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 40,6 cm (16 Zoll), 7,5 J x 16 ET 53, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/50 R Ft keréktárcsa, SA A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, titánezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R17) (hátsó tengely). C63 AMG modellre nem szerelhető fel! Ft keréktárcsa, SA A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, SA A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 45 Mercedes-Benz Hungária Kft.

46 keréktárcsa, SA A Y-küllős Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, SA A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, SA A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, titánezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R Ft keréktárcsa, SA A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 46 Mercedes-Benz Hungária Kft.

47 keréktárcsa, SA A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, SA A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, SA A Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, SA A Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, titánezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 47 Mercedes-Benz Hungária Kft.

48 keréktárcsa, SA A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, SA A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, titánezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 40,6 cm (16 Zoll), 7 J x 16 ET 43,5, titánezüst C350 CGI modellhez. Gumiabrocs mérete: 205/55 R Ft keréktárcsa, kiegészítő A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 40,6 cm (16 Zoll), 7 J x 16 ET 43, titánezüst Gumiabrocs mérete: 205/55 R Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 48 Mercedes-Benz Hungária Kft.

49 keréktárcsa, kiegészítő A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 40,6 cm (16 Zoll), 7 J x 16 ET 43, titánezüst Gumiabrocs mérete: 205/55 R Ft keréktárcsa, kiegészítő B küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, Balodis, 40,6 cm (16 Zoll), 7 J x 16 ET 43, pezsgőezüst Gumiabrocs mérete: 205/55 R Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, Proserpina, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, sterlingezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R17 C63 AMG modellre nem szerelhető fel! Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R17 C63 AMG modellre nem szerelhető fel! Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 49 Mercedes-Benz Hungária Kft.

50 keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 47, sterlingezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R17 C63 AMG modellre nem szerelhető fel! Hólánccal együtt nem használható! Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa,, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, titánezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R17 C63 AMG modellhre nem szerelhető fel! Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, Redali, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, Redali, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, titánezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 50 Mercedes-Benz Hungária Kft.

51 keréktárcsa, kiegészítő A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, kiegészítő A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, titánezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, palládiumezüst Gumiabrocs mérete: 225/45 R Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, palládiumezüst Gumiabrocs mérete: 245/40 R Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 51 Mercedes-Benz Hungária Kft.

52 keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa 43,2 cm (17 Zoll), 7,5 J x 17 ET 47, chromeshadow MOE Mercedes Original Extended Code R Ft keréktárcsa, kiegészítő A küllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, 43,2 cm (17 Zoll), 8,5 J x 17 ET 58, chromeshadow MOE Mercedes Original Extended Code R Ft keréktárcsa, kiegészítő A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, Pulaha, 45,7 cm (18 Zoll), 7,5 J x 18 ET 47, sterlingezüst Gumiabrocs mérete: első tengely: 225/40, Gumiabrocs mérete: hátsó tengely: 245/35, 4MATIC modellre nem szerelhető fel! Ft keréktárcsa, kiegészítő A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, Pulaha, 45,7 cm (18 Zoll), 8,5 J x 18 ET 58, sterlingezüst Gumiabrocs mérete: 245/35 R18, hátsó tengelyre szerelhető fel. 4MATIC modellre nem szerelhető fel! Code 499E Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 52 Mercedes-Benz Hungária Kft.

53 keréktárcsa, kiegészítő A duplaküllős, Mercedes-Benz könnyűfém keréktárcsa, Pulaha, 45,7 cm (18 Zoll), 8,5 J x 18 ET 54, sterlingezüst Gumiabrocs mérete: 255/35 R Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékőrkészlet, ezüst Maximális védelem a keréklopás ellen. A készlet 4 db kerékőrből és egy kulcsból áll Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékcsavar könnyűfém keréktárcsákhoz, M12 x 1,5 x 21, ezüst Szállítási terjedelem: 5 db kerékcsavar Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékcsavar könnyűfém keréktárcsákhoz, M14 x 1,5 x 27, acél Szállítási terjedelem: 5 db kerékcsavar. 17 collos méretig alkalmazható Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 53 Mercedes-Benz Hungária Kft.

54 Keréktárcsa kiegészítő B Kerékcsavar könnyűfém keréktárcsákhoz, M14 x 1,5 x 27, nemesacél Szállítási terjedelem: 5 db kerékcsavar Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékközép, MB csillag, kék Kerékközép még hansúlyosabbá teszik a gépjárművet, továbbá megvédi a kerékagyat a szennyeződésektől Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékközép, domború MB csillaggal, ezüst Kerékközép még hansúlyosabbá teszik a gépjárművet, továbbá megvédi a kerékagyat a szennyeződésektől Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékközép, domború MB csillaggal, titánezüst Kerékközép még hansúlyosabbá teszik a gépjárművet, továbbá megvédi a kerékagyat a szennyeződésektől Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 54 Mercedes-Benz Hungária Kft.

55 Keréktárcsa kiegészítő B Kerékközép, domború MB csillaggal, sterlingezüst Kerékközép még hansúlyosabbá teszik a gépjárművet, továbbá megvédi a kerékagyat a szennyeződésektől Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékközép, domború MB csillaggal, krómozott Kerékközép még hansúlyosabbá teszik a gépjárművet, továbbá megvédi a kerékagyat a szennyeződésektől Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékközép, 3D-s MB csillaggal, kék Kerékközép még hansúlyosabbá teszik a gépjárművet, továbbá megvédi a kerékagyat a szennyeződésektől Ft Keréktárcsa kiegészítő B Kerékközép, domborő MB csillaggal, fekete Kerékközép még hansúlyosabbá teszik a gépjárművet, továbbá megvédi a kerékagyat a szennyeződésektől Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 55 Mercedes-Benz Hungária Kft.

56 Keréktárcsa kiegészítő B Keréknyomás ellenörzőóra, fekete, műanyag házban Analóg, nagy pontosságú keréknyomás ellenörző óra. 0,5 bar-tól 4,5 bar-ig használható. Minden gépjármű szeleppel használható (kerékpár is) Ft Keréktárcsa kiegészítő B Szelepsapka, sterlingezüst RDK (keréknyomásellenörző) megléte esetén nem szerelhető fel. A szelepsapka tetején Mercedes-Benz logo található. 461 Ft Zubehör B Szerszámkészlet Tartalma: emelő, kerékkulcs, kerékcentralizáló, ék, kesztyű, Mercedes-Benz csillaggal ellátott táska Ft Beltéri kiegészítő A Világító küszöbsín, 2 darabos készlet az első ajtókhoz, kék világítással, nemesacél Nemes acélból készült küszöbborítás, Mercedes- Benz felirattal Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 56 Mercedes-Benz Hungária Kft.

57 Beltéri kiegészítő Világító küszöbsín, 2 darabos készlet az első ajtókhoz, kék világítással, nemesacél Nemes acélból készült küszöbborítás, Mercedes- Benz felirattal előkészületben Kulcstartó B Kulcstartó C-osztály Kiváló minőségű ródium bevonatú, polírozott felület, sűlyesztett 3D-s Merecedes-Benz csillaggal. A C-osztály logó formája megegyezik a gépjármű csomagétajtóján található márkajelzéssel Ft Modellautó B C-Klasse, Limousine, Avantgarde, obsidiánfekete, 1:43, Schuco Fémöntvény, a beltér igényesen, élethűen kidolgozott Ft Modellautó B C-osztály, Limousine, Elegance, iridiumezüst, 1:43, Schuco Fémöntvény, a beltér igényesen, élethűen kidolgozott Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 57 Mercedes-Benz Hungária Kft.

58 Modellautó B C-osztály, T-Modell, Avantgarde, palládiumezüst, 1:43, Schuco Fémöntvény, a beltér igényesen, élethűen kidolgozott Ft Modellautó B C-osztály, T-Modell, Avantgarde, obsidiánfekete, 1:43, Schuco Fémöntvény, a beltér igényesen, élethűen kidolgozott Ft Tévedés és az árváltoztatás joga fenntartva! 58 Mercedes-Benz Hungária Kft.

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Linea LINEACCESSORI Személyre szabott megoldások KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Króm. Cikkszám: 50901689 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Fényes Montblanc fekete. Cikkszám: 50902349 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497 és Fiorino Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino Cikkszám: 50902497 2 Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ (keresztirányú)

Részletesebben

ASTRA-H 55 AJTÓS.

ASTRA-H 55 AJTÓS. OPEL OPEL ASTRA-H ASTRA-H 55 AJTÓS AJTÓS 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14. Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei:

Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14. Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei: Panda és Panda 4x4 Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14 Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei: 4 db felni cikkszám: 50901269 4 db felniközép cikkszám: 735469011. Az eredeti kerékrögzítő csavarokat

Részletesebben

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Fiat Ducato Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Csomagtartó alumíniumból Ducato rövid változathoz. Magasság: közepes és alacsony. Teherbírás: 100 kg. Cikkszám: 50901488 Csomagtartó alumíniumból* Ducato

Részletesebben

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA Dacia Duster TARTOZÉKOK DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA DIZÁJN Belső megjelenés Cikkszám Bruttó ügyfélár Duster első küszöbvédők - fekete 8201705543 11 990 Ft Duster első világító küszöbvédők - fekete 8201715981

Részletesebben

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN Panda Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Cikkszám: 735551002 CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI Szett 2 darabból áll. Cikkszám: 50926777 FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN Szett 4 darabot tartalmaz.

Részletesebben

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia TARTOZÉK ÁRLISTA Dacia tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Holiday Pack Protection Pack Country Pack Csomag tartalma: -

Részletesebben

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia Duster TARTOZÉKOK Dacia Duster tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Adventure Pack Country Pack Styling Pack Csomag

Részletesebben

http://alkatresz.fiatgroup.hu

http://alkatresz.fiatgroup.hu Ebben a katalógusban szereplő illusztrációk és ismertetők kizárólag tájékoztató jellegűek. A gyártó fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, minden előzetes értesítés nélkül gyártási, vagy kereskedelmi

Részletesebben

Dacia Dokker tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Dokker tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia Dokker TARTOZÉK ÁRLISTA Dacia Dokker tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Holiday Pack Adventure Pack Country Pack

Részletesebben

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019 Új Renault KADJAR SUV a Renault-tól! Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Új Renault KADJAR terepjáróját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Oldalfellépők és sárfogók A csúszásgátló

Részletesebben

Dacia Dokker tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Dokker tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia Dokker TARTOZÉK ÁRLISTA Dacia Dokker tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Holiday Pack Adventure Pack Country Pack

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL AGILA-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - fekete Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Alfa Romeo Brera és Cikkszám: 50903198 HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903199 2 Optikai tuning HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903200 OLDALSÓ

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** Alfa Romeo GT 2 Optikai tuning Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** A nagyméretű légbeömlőnyílások tovább optimalizálják a motor hűtését. Úgy van felhelyezve és kialakítva, hogy ne akadályozza a légáramlást.

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50901596 OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám: 50901594

Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50901596 OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám: 50901594 Bravo Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50901596 OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám: 50901594 2 Optikai tuning KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR HÁZ Króm hatású. Szett 2 db. Cikkszám: 50901897 KIPUFOGÓVÉG

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

A-osztály Á R L I S T A

A-osztály Á R L I S T A A-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól A-osztály árlista 1 A-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

OPEL AMPERA.

OPEL AMPERA. OPEL OPEL AMPERA AMPERA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Renault CLIO Végtelen vonzerő!

Renault CLIO Végtelen vonzerő! Renault CLIO Végtelen vonzerő! Renault CLIO tartozék árlista 2019 s Varázsolja egyedivé Renault CLIO gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Adventure Pack - Tetőrúd - Touring line 65 kerékpártartó

Részletesebben

Renault CLIO Grandtour

Renault CLIO Grandtour Renault CLIO Grandtour Végtelen vonzerő! Renault CLIO Grandtour tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault CLIO Grandtour gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Adventure Pack Csomag

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár Belső Tér Stílus PW38210000 alumínium küszöbtakaró szett (4db) 0,4 69 100 Ft PW52D10000 megvilágított küszöbtakaró szett 0,4 159 800 Ft bőr garnitúra

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA UX 200 250h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉKEK: MINDEN ÚJ AUTÓHOZ VÁSÁRÓLT SZERELTKERÉK SZETT ESETÉN 3 ÉV, A NYÁRI GUMIRA IS ÉRVÉNYES GUMIBIZTOSÍTÁST

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Thema Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 20 Gumiabroncsa: 245/45 - R20. Szett elemei: 4 darab felni cikkszám: K82212967 4 darab felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019 Renault TALISMAN Öné az irányítás! Renault TALISMAN tartozék árlista 2019 Szeretné, hogy Renault-ja még praktikusabb és kényelmesebb legyen, pontosan az Ön igényeire szabva? Az eredeti Renault tartozékok

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 200t IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 15-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket

Részletesebben

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT MEGANE DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Renault GRAND SCENIC A 7 személyes családi autók új generációja Renault GRAND SCENIC tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Részletesebben

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára: Renault SCENIC A családi autók új generációja Renault SCENIC tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Protection Pack Holiday Pack

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1 GLC Á R L I S T A Érvényes: 2016. február 1-től GLC árlista 1 GLC alapárak: Érvényes: 2016. február 1-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

TARTOZÉK ÁRLISTA. Dacia Lodgy tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Lodgy gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

TARTOZÉK ÁRLISTA. Dacia Lodgy tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Lodgy gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia Lodgy TARTOZÉK ÁRLISTA Dacia Lodgy tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Lodgy gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Adventure Pack Country Pack Holiday Pack -

Részletesebben

125 éves jubileumi ajánlat.

125 éves jubileumi ajánlat. Mercedes-Benz A-osztály A kép illusztráció! Mercedes-Benz A-osztály Akciós modell A 160 BE Akciós bruttó ár regisztrációs adóval 4 990 000 Ft Induló díj a bruttó ár 20%-a 998 000 Ft Pénzügyi lízing konstrukció

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Sport Sport ELSŐ SPOILER** Cikkszám: 50903311 oldalsó felső spoiler** Az alsó spoiler felszerelése szükséges (cikkszám: 50903309) ** Fényezésre előkészítve; felszerelés ragasztóval.

Részletesebben

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! Dacia Lodgy Gyári tartozékok Tartozékok I DACIA LODGY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! TARTALOM I DACIA LODGY DIZÁJN SZÁLLÍTÁS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Renault MEGANE Berline

Renault MEGANE Berline Renault MEGANE Berline Renault MEGANE Berline tartozék árlista 2019 Technológia a siker útján Szeretné, hogy Renault-ja még praktikusabb és kényelmesebb legyen, pontosan az ön igényeire szabva? Az eredeti

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ SPOILER** Cikkszám: 50903244 KÜSZÖB SPOILER SZETT** Cikkszám: 50903243

Optikai tuning ELSŐ SPOILER** Cikkszám: 50903244 KÜSZÖB SPOILER SZETT** Cikkszám: 50903243 Alfa Romeo MiTo 2 Optikai tuning Optikai tuning ELSŐ SPOILER** Cikkszám: 50903244 KÜSZÖB SPOILER SZETT** Cikkszám: 50903243 ** Fényezésre előkészíve; felszerelés ragasztóval. Cikkszám: 5908061 3 4 Optikai

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL VIVARO-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL VIVARO-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL VIVARO-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Hátsó ajtó díszcsík - fekete Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Szállítás és szállítórendszerek

Szállítás és szállítórendszerek Szállítás és szállítórendszerek Vonóhorog levehető, peremes vonóhorogfejjel Könnyen felszerelhető Maximális vontatási tömeg: 1 000 kg Maximális statikus függőleges terhelés: 60 kg Jó minőségű és nagy teljesítményű

Részletesebben

Renault MEGANE Grandtour

Renault MEGANE Grandtour Renault MEGANE Grandtour Technológia a siker útján Renault MEGANE Grandtour tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault MEGANE Grandtour-ját kiegészítőinkkel saját fantáziája szerint! Holiday Pack

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1 Á R L I S T A Érvényes: 2016. április 19-től árlista 1 alapárak: Érvényes: 2016. április 19-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF ak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált

Részletesebben

Renault TALISMAN Grandtour

Renault TALISMAN Grandtour Renault TALISMAN Grandtour Nagy élmények várnak Önre Renault TALISMAN Grandtour tartozék árlista 2019 Szeretné, hogy Renault-ja még praktikusabb és kényelmesebb legyen, pontosan az Ön igényeire szabva?

Részletesebben

Téli átvizsgálási akció

Téli átvizsgálási akció Téli átvizsgálási akció Fagyálló-ellenőrzés, Gumiabroncsok téli átvizsgálása, nyomásbeállítás Elektromos és biztonsági berendezések átvizsgálása Az ablakmosó folyadék szintjének ellenőrzése Hűtőfolyadékszint-

Részletesebben

Termékinformáció OPEL CORSA-E VAN.

Termékinformáció OPEL CORSA-E VAN. Termékinformáció OPEL CORSA-E VAN 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! ű Renault KOLEOS Erős külső, rafinált és kényelmes belső Renault KOLEOS tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! EasyFlex kihajtható

Részletesebben

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu T A R T O Z É K O K / F E L S Z E R E L É S E K RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. Mindent megtettünk azért, hogy a jelen kiadvány tartalma tökéletesen

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - alapozott Díszléc készlet - festett Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO STÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK 10 VÉDELEM 12 MULTIMÉDIA 14 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CASCADA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CASCADA. Termékinformáció Termékinformáció OPEL CASCADA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a

Részletesebben

S-osztály extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei tengelytávú kivitel 032U designo mystic-kék - - - - - - - - - - - - 1 120 140,- - - - - - - - - 1 503 680,- 033U designo mokka-fekete - - - - - - - - - - - - 820 420,- - - - - - - - - 1 203 960,- 037U

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA. Termékinformáció Termékinformáció OPEL MOKKA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel Duo gyermekülés (9-18 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOVANO-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOVANO-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL MOVANO-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól E-osztály coupé, cabrio árlista 1 E-osztály coupé/cabrio alapárak: Coupé Cabrio T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint

Részletesebben

Gyári tartozékok I ÚJ DACIA DUSTER. Minden, amire szüksége van a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű választás!

Gyári tartozékok I ÚJ DACIA DUSTER. Minden, amire szüksége van a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű választás! Dacia Duster Gyári tartozékok I ÚJ DACIA DUSTER Minden, amire szüksége van a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű választás! 2 TARTALOM I ÚJ DACIA DUSTER DIZÁJN SZÁLLÍTÁS

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ANTARA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ANTARA. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ANTARA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a

Részletesebben

Renault CAPTUR tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault CAPTUR gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Renault CAPTUR tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault CAPTUR gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára: Renault CAPTUR Találd meg a saját utad! Renault CAPTUR tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault CAPTUR gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Future Pack - Indukciós telefontöltő

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON! MOST ÁRON! Micra (K13) STANDARD SZŐNYEG 5 326 Ft 4 190 Ft GUMISZŐNYEG 14 609 Ft 11 690 Ft (BÉZS VARRÁSSAL) 13 445 Ft 10 690 Ft Új Micra (K14) (POWER KÉK/ ENERGY NARANCSVÖRÖS VARRÁSSAL) 17 925 Ft 14 290

Részletesebben

DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! Dacia Dokker és Dokker Van Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! 2 TARTALOM

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. március 1-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MERIVA-A.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MERIVA-A. Termékinformáció Termékinformáció OPEL MERIVA-A 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J 4 AJTÓS.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J 4 AJTÓS. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-J 4 AJTÓS 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc - alapozott Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

STÍLUS. A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x 16 205/55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait. 10 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív

STÍLUS. A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x 16 205/55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait. 10 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív TARTOZÉKOK STÍLUS A B A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x 16 205/55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait / 5 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív gumiabroncs légnyomás ellenőrző rendszerrel

Részletesebben

Grande Punto és Punto EVO

Grande Punto és Punto EVO és Punto EVO ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50902332 2 HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901346 HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50902333 KÜSZÖB SPOILER ** Cikkszám: 50901348 3 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

JEEP RENEGADE TARTOZÉKOK

JEEP RENEGADE TARTOZÉKOK JEEP RENEGADE E R E D E T I TARTOZÉKOK A Mopar a Fiat Chrysler Automobiles vállalat szervizeléssel, ügyfélszolgálattal és eredeti alkatrészek forgalmazásával foglalkozó üzletága. A katalógusban szereplő

Részletesebben

Opel Insignia Tartozékok

Opel Insignia Tartozékok Opel szolgáltatás Szolgáltatások alkatrészekhez és tartozékokhoz Az Opel alkatrészek és tartozékok a helyi Opel Kereskedésben kaphatók, ahol miden megtalálható, hogy gépjárművét még kényelmesebbé vagy

Részletesebben

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK A kiadvány tájékoztató jellegű, és szerepelhetnek benne olyan járműtartozékok is, melyeket a Peugeot jelenleg Magyarországon nem forgalmaz. 2 VÁLASSZA A PEUGEOT MINŐSÉGET!

Részletesebben

ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK STÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK 10 VÉDELEM 12 MULTIMÉDIA 16 TARTOZÉKLISTA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a CITROËN márkát választotta, Ön a minőség,

Részletesebben

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 Idea és Multipla Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 2 Optikai tuning Idea CSOMAGTÉR AJTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901195 OLDALSÓ

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CORSA-E 5 AJTÓS.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CORSA-E 5 AJTÓS. Termékinformáció Termékinformáció OPEL CORSA-E 5 AJTÓS 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel Duo gyermekülés (9-18 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban!

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Ducato ( 06-14); új Ducato (MY 2014) Új Ducato (MY 2014) TARTOZÉKOK

Ducato ( 06-14); új Ducato (MY 2014) Új Ducato (MY 2014) TARTOZÉKOK Ducato ( 06-14); új Ducato (MY 2014) Új Ducato (MY 2014) Ducato ( 06-14) E R E D E T I TARTOZÉKOK TESTRESZABÁS ALUMÍNIUM TETŐCSOMAGTARTÓ A hosszú tengelytávú Ducato verziókhoz. 71806034 * ALUMÍNIUM TETŐCSOMAGTARTÓ

Részletesebben

PEUGEOT 5008 tartozékok

PEUGEOT 5008 tartozékok PEUGEOT 5008 tartozékok LEGYEN MÉG STÍLUSOSABB! PEUGEOT 5008-át modern stílus, vitathatatlanul egyedülálló formavilág, és dinamikus, egyedi és kivételes modularitás jellemzi. Tartozékaink, melyeket a Peugeot

Részletesebben

Termékinformáció OPEL MOKKA X.

Termékinformáció OPEL MOKKA X. Termékinformáció OPEL MOKKA X 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel Duo gyermekülés (9-18 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2014-től) 200t 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. március 1-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J GTC.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J GTC. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-J GTC 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - alapozott Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban!

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

Szállítás és szállítórendszerek

Szállítás és szállítórendszerek Szállítás és szállítórendszerek Vonóhorog levehető, peremes vonóhorogfejjel Könnyen felszerelhető Maximális vontatási tömeg: 1 300 kg Maximális statikus függőleges terhelés: 55 kg Kiváló minőségű, rozsdamentes

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 15-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket ötvöző

Részletesebben

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez GS TARTOZÉKOK Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez AZ EGYÉNISÉG KIFEJEZÉSRE JUTTATÁSA A vadonatúj Lexus GS alapjaiban formálja át a nagy teljesítményû luxus szedán koncepcióját, amelynek alapköve

Részletesebben

SL-osztály Á R L I S T A

SL-osztály Á R L I S T A SL-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól SL-osztály felszereltségei 1 SL-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

Termékinformáció OPEL INSIGNIA-B (ÚJ)

Termékinformáció OPEL INSIGNIA-B (ÚJ) Termékinformáció OPEL INSIGNIA-B (ÚJ) 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben