Landolj nálunk! Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) E: n.surname@kpmg.com. kpmg.hu. Name Surname Sector name

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Landolj nálunk! Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. kpmg.hu. Name Surname Sector name"

Átírás

1 Contact us Landolj nálunk! Name Surname Sector name T: + 44 (0) E: n.surname@kpmg.com kpmg.hu Name Surname Sector name T: + 44 (0) E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) E: n.surname@kpmg.com Lorem ipsum et Legal information. Volent er ad modions equatum doluptatio dit augrtion sequamet ullan ullamco nsequam, velit, vercil et iusto dolore velduipsuscing eriure tat nummodiam quat dolim in hendio et wis nim alis nulput volor aliquat ullaorting euipsumsan vercidui blaorting eugiamet lor accum iliquisi. Ting essequat. Volent er ad modions equatum doluptatio dit augrtion sequamet ullan ullamco nsequam, velit, vercil et iusto dolore velduipsuscing eriure tat nummodiam quat dolim in hendio et wis nim alis nulput volor aliquat ullaorting euipsumsan vercidui blaorting eugiamet lor accum iliquisi. Ting essequat. Volent er ad modions equatum doluptatio dit augrtion sequamet ullan ullamco nsequam, velit, vercil et iusto dolore velduipsuscing eriure tat nummodiam quat dolim in hendio et wis nim alis nulput volor aliquat ullaorting euipsumsan vercidui blaorting eugiamet lor accum iliquisi. Ting essequat. Volent er ad modions equatum.

2 Pályakezdő munkatársak jelentkezését várjuk az alábbi területekre: könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

3 3 A KPMG-ről A KPMG név betűi a társaság alapítóatyái neveinek kezdőbetűi: Piet Klynveld, Sir William Barclay Peat, James Marwick és Reinhard Goerdeler. A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. Világhálózatunkban 156 országban összesen munkatársunk dolgozik. A KPMG közép- és kelet-európai regionális hálózatában, 18 országban 4500 munkatársunk dolgozik. Budapesti irodánk az energia- és közműszolgáltatások területén globális kompetencia-központként működik. Irodánk ad otthont a KPMG ügyviteli szolgáltató központjának is, mely több mint 30 országban nyújt főként közvetett adózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A KPMG évek óta Magyarország vezető szakmai szolgáltatója. 600 munkatársunkkal iparág-specifikus szolgáltatásokat kínálunk többek között a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus terén. A KPMG üzleti iskolája, a KPMG Akadémia kiváló továbbképzési lehetőséget biztosít ügyfeleinknek és munkatársainknak egyaránt. A KPMG fő tevékenységi körei: Könyvvizsgálat Adótanácsadás, adóügyviteli szolgáltatások Tanácsadási szolgáltatások: Megfelelőségi és belső ellenőrzési szolgáltatások Informatikai tanácsadás Informatikai kockázatkezelési szolgáltatások Pénzügyikockázat-kezelés Számviteli tanácsadás Üzleti hatékonyság fejlesztése Corporate Finance Forensic-szolgáltatások Restructuring-szolgáltatások Tranzakciókkal kapcsolatos tanácsadás Robert Stöllinger, ügyvezető partner Egy fiatal, lendületes, kiváló csapattal Magyarország egyik vezető szakmai szolgáltató társasága és könyvvizsgálója vagyunk, ezen felül ma már bevételeink több mint fele adó- és üzleti tanácsadásból származik KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

4 4 Mi ezért dolgozunk itt László Csaba, adótanácsadó: Érdemi munka, megbecsülés, rugalmasság, fiatal, lendületes csapat. Üzleti szemlélet, no politika, no bürokrácia. Ilyen munkakörülmények közt lehet dolgozni. Major Dóra, tanácsadó: Komoly szakmai tapasztalatot szerezhetek, megismerhetek több szektort, a munka változatos, a napok jó hangulatban, vidám társaságban telnek. Nemrég három hónapot külföldön is dolgozhattam. Szakmai fejlődés, jó társaság, nemzetközi tapasztalat számomra ez a KPMG. Gazsó Dóra, auditor: A KPMG és az audit munkakör előnyei között kiemelném a folyamatos magyar és angol nyelvű képzéseket, a változatos feladatokat, a gyors előrelépési lehetőséget. Emellett fiatalos és lendületes csapatban dolgozhatok. Rózsai Rezső, auditor: Azért választottam pályakezdőként a KPMG-t, mert azt szerettem volna, hogy emberekkel legyek kapcsolatban a munkám során, ne a számítógép képernyőjével. Most ennyi év után is, amikor látom az elégedett ügyfeleket, a motivált, folyamatosan fejlődő munkatársakat, és ezt a hihetetlenül fiatalos, baráti légkört, mindennap megerősít abban, hogy annak idején a legjobb döntést hoztam. Horváth Richárd, auditor: Úgy gondolom, a KPMG-nél lehet a leggyorsabban a legtöbb szakmai tapasztalatot és tudást összegyűjteni, mivel munkánk során különféle cégek működését ismerhetjük és érthetjük meg. Nem utolsó sorban pedig, aki a KPMG-t választja, az egy fiatal csapatba kerül, ahol nap mint nap jó hangulatban dolgozhat. Tóth Ágnes, HR-generalista Kérdéseid kapcsán mindig számíthatsz a kollégák nyitottságára és támogatására. Ösztönző és konstruktív csapatmunka jellemzi a mindennapokat, amelynek során nem csupán tapasztalatokkal gazdagodsz, hanem értékes baráti kapcsolatokat is építhetsz KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

5 5 Miért a KPMG? 2013 KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva. A nálunk szerzett tapasztalat életre szóló piacképes tudást ad. A kollégák támogatása folyamatos ahhoz, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból. Szoros szakmai kapcsolatok építésére van lehetőséged kollégákkal és ügyfelekkel. Modern technológiai felszerelések és barátságos környezet segítik a munkádat. Szakmai képzéseken vehetsz részt, miközben hangsúlyt fektetünk személyes fejlődésedre is. Karrierutad tervezhető és átlátható. Kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is. Kimagasló bért és juttatásokat biztosítunk. Fontos értéknek tekintjük a munka és a magánélet egyensúlyát. Jelentkezz, amennyiben: végzős közgazdászhallgató vagy, nyitott vagy arra, hogy tanulj és fejlődj velünk, és ezáltal válj kiváló szakemberré, jól beszélsz és írsz angolul (a német nyelv ismerete előny), otthonosan kezeled a Windows-programokat, szeretsz és tudsz csapatban dolgozni, hatékonyan kommunikálsz, meggyőző a fellépésed. Emri Zsuzsanna, HR-igazgató: A gazdasági világban jelenleg olyan folyamatok zajlanak, amik a korábban már kicsit megkopott kihívás szónak új értelmet adtak. A KPMG-nél az eddigieknél is fontosabbá vált, hogy a tehetséges és ambiciózus fiatalok között megtaláljuk azokat, akik a legerősebb motivációval és elkötelezettséggel vetik bele magukat a munkába és a tanulásba, azaz személyes fejlődésük építésébe.

6 6 Tudtad-e, hogy a KPMG a világ második legnépszerűbb munkáltatója a Universum cég felmérése szerint. Budapesti irodánkban 600-an dolgozunk, az átlagéletkor 29 év alatti. a KPMG a legvonzóbb munkáltatók egyike Magyarországon is: a KPMG 8. lett az AON Hewitt és az AIESEC közös Munkáltatói Márka kutatásán, amelyben pályakezdő és tapasztalt munkavállaló 240 cég közül voksolt a legvonzóbb hazai munkáltatókra. a KPMG kiemelten támogatja a céges csapatsportokat foci-, röplabda- és kosárcsapatunknak heti rendszerességgel edzési lehetőséget biztosítunk, évente sportbajnokságot rendezünk jelenlegi és volt munkatársaink számára, és támogatjuk csapatok indulását más bajnokságokon is. a KPMG Facebook oldalán nyomon követheted aktuális eseményeinket, állásajánlatainkat, szakmai anyagainkat és tanulmányi versenyeink híreit ben a KPMG budapesti irodája BREEAM Very Good minősítésű, környezettudatos szempontok alapján tervezett irodaházba költözik. Budapesten működik a KPMG adóügyviteli központja, amely több mint 30 országban nyújt ügyviteli támogatást a közvetett adózás területén. a magyarországi KPMG évek óta elkötelezett támogatója a Bátor Tábor Alapítványnak, mely krónikusan beteg gyerekeknek kínál élménytáborozási lehetőséget. évente több kategóriában is jutalmazzuk legkiválóbb munkatársainkat, a kollégák jelölése és szavazatai alapján. Magyarországon működik a KPMG energia- és közüzemi szektorra szakosodott globális kompetencia-központja. Schlotter Diána, HR-generalista: Ha fontos neked, hogy tudásodat olyan környezetben kamatoztasd, ahol lehetőség van tréningekkel, érdekes és kihívásokkal teli szakmai feladatokkal megalapozni a karriered, akkor a KPMG számodra jó választás. A felsőoktatásban szerzett tudásodat nálunk releváns gyakorlati tapasztalatokkal bővítheted KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

7 7.a KPMG közép-kelet-európai, 18 országot lefedő regionális hálózatában 4500 munkatársunk dolgozik a közös infrastruktúra és tudásközpontok segítségével hatékonyan segítjük multinacionális ügyfeleinket. a KPMG CSR-stratégiája négy pillérre épül: munkatársak, közösségek, környezet és üzleti partnerek, és az egyes akciókat is ezek köré szervezzük. Célunk, hogy a vállalati felelősségvállalás beépüljön üzleti tevékenységünkbe. a KPMG adókonferenciája 2004 óta minden évben összefoglalja a következő évre érvényes adójogszabályokat és törvényi változásokat. globális stratégiánk jelmondata, a Cutting Through Complexity összegzi küldetésünk lényegét: célunk, hogy az egyre összetettebb üzleti, gazdasági környezetben tiszta, érthető válaszokkal és megoldásokkal támogassuk ügyfeleinket KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

8 8 Gyakran kérdezitek, igaz-e hogy sok a túlóra, és az embernek nem marad ideje a magánéletére? Könyvvizsgálat területen a törvényi határidők miatt időszakonként valóban jellemző a túlórázás. Tanácsadáson projektjellegű a munkavégzés, így határidők környékén olykor szintén tovább kell dolgozni. Ugyanakkor a túlórákat többféleképpen kompenzáljuk: választhatsz, hogy szabadidőbankban gyűjtöd-e őket, hogy nyáron hosszabb szabadságra mehess, vagy kifizetésre kerüljenek a fizetésed kiegészítéseként. Emellett fontos látni, hogy a befektetett pluszenergia nem csupán a csapatod sikereként, vagy bevétel formájában térül meg, de saját szaktudásodat is növeli. A szakmai rutin és teherbírás ugyanolyan nagyra értékelt hozadéka a munkával töltött óráknak, mint szaktudásod bővülése. sokat kell utazni a vidéki ügyfelek miatt? Rengeteg ügyfelünk között természetesen vannak vidékiek is, így egyes megbízásoknál szükséges az utazás. A munkák tervezésénél a lehetőségek szerint figyelembe vesszük, hogy az utazások is egyenlően legyenek elosztva a csapattagok között. túl nagy felelősség van a pályakezdők vállán? A gyakorlati tudás megszerzése a napi munka során történik, így már első munkáitokon az audit folyamatának egy-egy szeletét végzitek. Betanulásotok és a minőség biztosítása miatt mindig áll mellettetek szenior munkatárs, aki irányítja és ellenőrzi munkátokat, megválaszolja kérdéseiteket. Tapasztalt munkatársaink hasonló módon sajátították el tudásukat, ismerik a kezdeti nehézségeket, és készen állnak az újonnan csatlakozók mentorálására. Mindenkitől felelősségteljes munkára van szükség, ugyanakkor a végső, formális felelősség az ügyfél felé mindig az aláíró vezetőké. hogy fiatalos és nemzetközi a csapat? Cégünkben nagyon sok a fiatal, motivált és elkötelezett kolléga. Az átlagéletkor 29 év, így a jó hangulat általában adott a közös munkához. Fontos számunkra, hogy a csapattagok nagy nyomás alatt is megőrizzék higgadtságukat, igényes és minőségi szolgáltatásra törekedjenek, és emellett képesek legyenek együttműködni, figyelni társaikra, és segíteni, támogatni tudják egymást. van lehetőség a folyamatos fejlődésre, karrierépítésre? A legtöbb, karrierjét a KPMG-nél kezdő munkatársunk ma már vezető beosztásban dolgozik vagy nálunk, vagy éppen valamelyik ügyfelünknél KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

9 9 Sok egykori kollégánk az itt megszerzett értékes tapasztalattal vált keresett szakemberré az üzleti világban. Lehetőség van cégen belül egyik csoportunkból egy másik szakmai területre igazolni, illetve két év szakmai munka után akár több éves külföldi kiküldetésben is részed lehet valamelyik külföldi KPMG irodában. A KPMG-nél szerzett tudás és tapasztalat mindenképpen számos, kiváló lehetőséget nyit meg előtted. folyamatos a tanulás? Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a rendszeres képzésre. A tanulás teszi lehetővé a folyton változó üzleti környezethez való gyors alkalmazkodást, így nem csupán lehetőség, de elvárás is, hogy a kollégák folyamatosan képezzék magukat a napi munkájuk során, illetve a számukra biztosított tréningeken. csak erős pénzügyes vagy számvitel tudással lehet érvényesülni? A szakmai tudás (például audit területen a számvitelben való jártasság) bár fontos része a követelményeknek, de közel sem egésze. Számunkra legalább ennyire fontos a motiváltság, a tanulni, fejlődni akarás, hiszen ez lehet a jó teljesítmény és a szakmai fejlődés motorja. A sikeres együttműködés alapja tehát a motiváltság és a felkészültség. Olyan kollégákat keresünk, akik képesek közvetlen, nyílt és hiteles módon kommunikálni, mert alapvető szempont, hogy leendő csoportjukban munkatársaikkal és feletteseikkel gördülékenyen tudjanak együttműködni. Nálunk általában azok találják meg a helyüket hosszabb távon, akik számára fontos a kihívásokkal teli környezet, a minőségi feladatokon keresztül történő fejlődés és előrelépés KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

10 10 Landolj nálunk Indítsd velünk a karriered! A kiválasztási folyamat lépcsőfokai: 1. Böngészd át a kpmg.hu weboldalon található aktuális álláshirdetéseinket! 2. Jelentkezz a számodra érdekes és szakmai profilodhoz illő pozícióra! 3. Ha beérkezett önéletrajzod megfelel az elvárásoknak, ben küldjük el hozzád kötelező tesztjeink kitöltési linkjét amikor megkapod az értesítést, töltsd ki a linken található online feladatsorokat: logikai teszt, angol nyelvi teszt (német ügyfélkörrel foglalkozó auditcsoportoknál német nyelvi teszt) számviteli teszt (könyvvizsgálatra pályázva). 4. Jó tesztek esetén többlépcsős kiválasztási folyamatra számíthatsz: értékelő központ, interjúk. Ősszel főként gyakornokokat keresünk januári kezdéssel, a tavaszi időszakban pedig az ősszel munkába álló könyvvizsgáló asszisztensek és gyakornokok kiválasztása folyik értékelő központ keretében, amelynek során csoportos és szakmai feladatokat kell megoldanod. Az értékelő központ személyes interjúval zárul. Tanácsadási területre pályázva jellemzően többlépcsős interjúkon keresztül zajlik a kiválasztás. Döntés/Ajánlat Az értékelő központot/interjút követő egy héten belül telefonon tájékoztatunk elért eredményedről amennyiben az pozitív, írásbeli állásajánlatot adunk neked. KPMG Karrierút vagy karrierlépcső? Motivált és rátermett kollégáink előrehaladása folyamatos az évek során. Több, karrierjét a KPMGnél kezdő munkatársunk ma már vezető beosztásban dolgozik nálunk. Ugyanakkor sok egykori kollégánk az itt megszerzett értékes tapasztalattal máshol vált keresett szakemberré. Bármelyik is legyen a Te utad, a KPMG-nél szerzett tudás és tapasztalat mindenképpen számos lehetőséget nyit meg előtted. partner szenior menedzser menedzser asszisztens menedzser / szenior tanácsadó szenior / tanácsadó szenior asszisztens / junior tanácsadó asszisztens Számely-Szakács Klára, HR-generalista: Több munkatársunk asszisztensi pozícióban kezdett nálunk, ma pedig már partnerként tevékenykedik a cégnél. Az ő sikerük, kiemelkedő karrierútjuk számunkra elismerés, kollégáinknak pedig ösztönző minta KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

11 11 Vállalati Felelősségvállalás a KPMG-nél CR-stratégiánk célkitűzése, hogy minden üzleti döntésünket és tevékenységünket áthassa a felelős gondolkodás. Ennek megfelelően felelősek vagyunk munkatársainkért, közösségeinkért, környezetünkért és üzleti partnereinkkel kialakított kapcsolatainkért. Stratégiánk és egyes akcióink is e négy pillérre köré szerveződnek. Felelősséggel a munkatársainkért Célunk, hogy mind a pályakezdők, mind pedig a tapasztalt szakemberek szemében a legvonzóbb munkáltatók egyikeként jelenjünk meg. Olyan munkahelyként, ahol biztosítható az egészséges egyensúly a munka és a magánélet között, ahol támogatják az egészség megőrzését és fejlesztését, innovatív és sokszínű környezetet biztosítanak a munkatársak számára. Dolgozóink egészségét szolgálják a rendszeres egészségnapok, szűrések, támogatott sportolási lehetőségek (pl.: részvétel foci-, kosár-, röplabdabajnokságokon, jótékonysági futóversenyeken, házi squashbajnokságon). Képzésekkel, rendszeres hírlevéllel segítjük a KPMG-s kismamák visszailleszkedését is. Felelősséggel a közösségeinkért A KPMG Felelős Társadalomért Programban közhasznú szervezeteket segítünk pro bono szolgáltatásokkal és adományokkal, míg a KPMG CReators programban munkatársaink önkéntes kezdeményezéseit támogatjuk (anyagi segítség és évente 3 CR-nap). Tudásunkkal a civil társadalom és a gazdasági, pénzügyi ismeretek fejlődését segítjük. Felelősséggel a környezetünkért Környezeti terhelésünket irodaépületünk energiahatékonyságának javításával, gépjárműflottánk zöldítésével és infokommunikációs eszközeink fejlesztésével csökkentjük ig 20%-kal csökkentjük a fajlagos szénlábnyomunkat. Épülő új irodaépületünket is a fenntarthatóság szempontjai szerint fejlesztjük. Felelősséggel az üzleti kapcsolatainkon keresztül Üzleti partnereinket a fenntartható fejlődés szempontjainak érvényesítésére ösztönözzük közvetlen kapcsolatainkon, valamint szakmai szervezeteken keresztül. Szolgáltatásainkba beépítjük a fenntartható fejlődés szemléletét, beszállítóinkat CR-szempontokból rendszeresen átvilágítjuk. Szabó István, CR-menedzser: A vállalati felelősség számunkra több mint adományozás, önkéntesség vagy szelektív hulladékgyűjtés: olyan menedzsmentszemlélet, amely áthatja működésünket, és már rövid távon értéket teremt minden érintettünk számára. Te is legyél ennek részese! 2013 KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

12 12 Biznisz, parti, CR, sport KPMG Biztosítási konferencia 2012 KPMG Karácsonyi parti KPMG-Bátor Tábor jótékonysági golfverseny CRO klub KPMG Karácsonyi parti The KPMG Way Awards 2013 KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva. Dell Fruzsina, szenior marketing specialista: Rendezvényeink szervezésénél figyelembe kell vennünk a folyamatos létszámnövekedést. Hat-hétszáz fő részére egyre nagyobb kihívás megfelelő helyszínt találni a karácsonyi és a nyári partira, illetve az év közbeni bulikhoz. Ez természetesen nem teher, ellenkezőleg, inkább inspirál bennünket.

13 13 mindenütt aktívak vagyunk KPMG-s csapat a K&H maratonon KPMG Sportnap Önkénteseink a Mikulásgyárban Corvinus állásbörze BIGone díjátadó Véradás 2013 KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

14 KPMG leadership in the complex business environment Our brand attributes describe who we are, what we do and how we do business: Expert recognized for quality, reliability, and technical excellence Global mindset delivering worldclass service to clients, and bringing global perspective to local clients Forward-thinking being innovative in responding to clients complex questions Value-adding leveraging business expertise and collaborating across all functions Passionate being proactive and confident in discussing the perspective on clients businesses 2013 KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

15 január július február augusztus március szeptember április október május november június december KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

16 Build your brand with KPMG! 2013 KPMG Hungária Kft., a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva. A KPMG név, a KPMG logó és a cutting through complexity a KPMG International lajstromozott védjegye.

Landolj nálunk. Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. kpmg.hu. Name Surname Sector name

Landolj nálunk. Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. kpmg.hu. Name Surname Sector name Contact us Landolj nálunk Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com kpmg.hu Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name

Részletesebben

Tudásból karrier. Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com

Tudásból karrier. Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Tudásból karrier Contact us Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com kpmg.hu job.kpmg.hu Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname

Részletesebben

könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás.

könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás. könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás. 2013 KPMG Hungária Kft, a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság,

Részletesebben

Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. Name Surname Sector name. Name Surname Sector name

Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. Name Surname Sector name. Name Surname Sector name Contact us Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000

Részletesebben

Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. Name Surname Sector name. Name Surname Sector name

Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. Name Surname Sector name. Name Surname Sector name Contact us Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000

Részletesebben

Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. Name Surname Sector name. Name Surname Sector name

Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com. Name Surname Sector name. Name Surname Sector name Contact us Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000

Részletesebben

könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás.

könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás. könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás. 25 éve a növekedés szolgálatában 25 éve, 1989-ben nyitotta budapesti irodáját a

Részletesebben

Iránytű pályakezdőknek

Iránytű pályakezdőknek Iránytű pályakezdőknek 2 könyvvizsgálat, adótanácsadás, nemzetközi közvetett adózási szolgáltató központ, üzleti tanácsadás, informatikai kockázatkezelési szolgáltatások, informatikai tanácsadás. Jelentkezz

Részletesebben

Számviteli kurzusaink

Számviteli kurzusaink Contact us Számviteli kurzusaink Name Surname kpmg.hu Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector

Részletesebben

Tanácsadási szolgáltatások a sport üzleti. szereplői számára SPORTTANÁCSADÁSI SZOLGÁLTATÁSOK. Contact us

Tanácsadási szolgáltatások a sport üzleti. szereplői számára SPORTTANÁCSADÁSI SZOLGÁLTATÁSOK. Contact us Contact us Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000

Részletesebben

Powered by you. Work-Life Toolkit. Mi adjuk karrieredhez a keretet, Te adod a tartalmat! #peopledriven. kpmg.hu/karrier

Powered by you. Work-Life Toolkit. Mi adjuk karrieredhez a keretet, Te adod a tartalmat! #peopledriven. kpmg.hu/karrier Powered by you Work-Life Toolkit Mi adjuk karrieredhez a keretet, Te adod a tartalmat! #peopledriven kpmg.hu/karrier A KPMG-nél - professzionális környezetben dolgozhatsz, - folyamatosan fejlődhetsz, -

Részletesebben

Hogyan segíthet egy tanácsadó egy költséghatékony IT kialakításában?

Hogyan segíthet egy tanácsadó egy költséghatékony IT kialakításában? Hogyan segíthet egy tanácsadó egy költséghatékony IT kialakításában? Kórász Tamás igazgató, KPMG Tanácsadó Kft. 2013.11.12. Tartalom 1. Mit vár el egy KKV-vezető az informatikától? 2. A buzzword felhő

Részletesebben

Állami szerepvállalás

Állami szerepvállalás Közgazdász Vándorgyűlés Eger Állami szerepvállalás László Csaba Szenior partner, Tanácsadás 2012. szeptember 28. Az állam feladatai Önfenntartó funkció (erőforrások, szervezeti-működési keretek) Társadalom,

Részletesebben

Magyar Könyvvizsgálói Kamara. XX. Országos Könyvvizsgálói Konferencia. Kihívások az elkövetkező 5 évben

Magyar Könyvvizsgálói Kamara. XX. Országos Könyvvizsgálói Konferencia. Kihívások az elkövetkező 5 évben Kihívások az elkövetkező 5 évben (hogyan kell módosítani a könyvvizsgálati módszertant a várható új IFRS-ek követelményeinek figyelembevételével) Új IFRS standardok - Összefoglaló Standard Mikortól hatályos?

Részletesebben

A KPMG adóosztálya kpmg.hu

A KPMG adóosztálya kpmg.hu KPMG tanácsadó kft. A KPMG adóosztálya kpmg.hu Partnerek Beer Gábor partner, az adó vezetője T.: +36 (1) 887-7329 E.: gabor.beer@kpmg.hu Beer Gábor okleveles közgazdász, a Pénzügyminisztérium által bejegyzett

Részletesebben

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT!

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! A FLEX MAGYARORSZÁGON Kik vagyunk? A Flexnél az embereket és a tudományos, technikai fejlesztéseket összekapcsoló

Részletesebben

A KPMG Magyarországon

A KPMG Magyarországon A KPMG Magyarországon 2 A KPMG Magyarországon A KPMG Magyarországon A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. A magyarországi KPMG 650 munkatársat foglalkoztat

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS Less Myths more Practice A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata. A

Részletesebben

Szakmai nap a Református Pedagógiai Intézet szervezésében Számviteli kérdések

Szakmai nap a Református Pedagógiai Intézet szervezésében Számviteli kérdések Szakmai nap a Református Pedagógiai Intézet szervezésében Számviteli kérdések Budapest, 2015. december 3. Beszámolót készítő szervezeti egység A jogi személyre kell beszámolót készíteni Ha a gyülekezet

Részletesebben

Minden sikernek megvan a maga története. Junior Managers Program Vezető-utánpótlás program

Minden sikernek megvan a maga története. Junior Managers Program Vezető-utánpótlás program Minden sikernek megvan a maga története. Junior Managers Program Vezető-utánpótlás program 2 www.bosch.hu/jobs Junior Managers Program Egyedi karrierlehetőség a Bosch vezető-utánpótlás programjában A Bosch

Részletesebben

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik!

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! The Leader for Exceptional Client Service KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! A BDO világszerte... A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

KPMG IFRS 16 megoldása. SmartLeaser

KPMG IFRS 16 megoldása. SmartLeaser KPMG IFRS 16 megoldása SmartLeaser KPMG hozzáférési jogot biztosít a SmartLeaser-hez A KPMG nem kizárólagos és nem átruházható hozzáférési jogot biztosít az IFRS 16 eszközéhez. Nem szükséges IT implementáció

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE MUNKAERŐPIACI ISMERETEK A MUNKAERŐ KIVÁLASZTÁSÁNAK FOLYAMATA Célja: egy üres állás betöltése, teljesítménynövelés, piacbővítés, megfelelő helyen, megfelelő időben a megfelelően

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

Vállalati adatvédelem

Vállalati adatvédelem Vállalati adatvédelem és a Hargitai László, kiberbiztonsági tanácsadó 2017. március 2. Tartalom 1 a kibertérben 2 adatok: üzleti érték és 3 - új követelmények és ok 4 Megoldás: a szervezet szintjén 5 Az

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek egyetemi hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. A Schaeffler

Részletesebben

Informatikai projekteredmények elfogadottságának tényezői

Informatikai projekteredmények elfogadottságának tényezői Informatikai projekteredmények elfogadottságának tényezői Rabi Ákos 2014.02.18. Tartalom 1. Problémafelvetés Informatikai projekteredmények elfogadottsága 2. Informatikai projektek sikertényezői 3. Szoftverek

Részletesebben

Tapasztalatok egy BIG szemszögéből

Tapasztalatok egy BIG szemszögéből 1 Tapasztalatok egy BIG szemszögéből Agócs Gábor Pénz- és Tőkepiaci Tagozat Elnök, MKVK Partner, KPMG 2012. szeptember 7. 2 3 Tartalom Ki számít BIG-nek? Tapasztalatok a következő területeken: minőségellenőrzés

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

Vállalati felelősségvállalás TÜV Rheinland InterCert Kft.

Vállalati felelősségvállalás TÜV Rheinland InterCert Kft. Vállalati felelősségvállalás TÜV Rheinland InterCert Kft. Küldetés Víziónk Elkötelezettek vagyunk egy olyan jövő iránt, melyben az emberiség és a környezet érdekei hosszú távon is egyaránt érvényesülnek.

Részletesebben

Gyakornoki lehetőségek a Bosch-nál

Gyakornoki lehetőségek a Bosch-nál Minden sikernek megvan a maga története. Gyakornoki lehetőségek a Bosch-nál 2 www.bosch.hu/jobs Szerezz szakmai gyakorlatot a Bosch-nál Elméletből már felkészültél. Szeretnél gyakorlati tapasztalatokat

Részletesebben

Az üzleti versenyképességünk növelésének lehetőségei az ERASMUS programmal

Az üzleti versenyképességünk növelésének lehetőségei az ERASMUS programmal Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület Szakmai Nap 2011. szeptember 1. Az üzleti versenyképességünk növelésének lehetőségei az ERASMUS programmal Nemeslaki András Infokommunikációs Tanszék Informatikai Intézet

Részletesebben

A közösség megtartó ereje a családokért

A közösség megtartó ereje a családokért A közösség megtartó ereje a családokért Győr, 2017. április 12. közösség Ügyintézések Sport / vallási közösség Iskola, munkahely Tágabb család Barátok Szűk család, párkapcsolat Én - Én A teljesség igénye

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek egyetemi hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. Egy vonzó jövőkép

Részletesebben

A jövő Felhőjetények. lehetőségek. Székely Zoltán 51. Közgazdász- Vándorgyűlés Gyula 2013.09.27.

A jövő Felhőjetények. lehetőségek. Székely Zoltán 51. Közgazdász- Vándorgyűlés Gyula 2013.09.27. A jövő Felhőjetények és lehetőségek Székely Zoltán 51. Közgazdász- Vándorgyűlés Gyula 2013.09.27. Tartalom I. Cloud értelmezése, jelentősége II. III. A Cloud előnyei és kihívásai Várakozások IV. Cloud

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. szolgáltatások

The Leader for Exceptional Client Service. szolgáltatások The Leader for Exceptional Client Service IT biztonsági szolgáltatások ACE + L A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata. A világ több

Részletesebben

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja?

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja? ÉLETMŰHELY Mi a program célja? A kreatív gondolkodás és a kreatív cselekvés fejlesztése, a személyes hatékonyság növelése a fiatalok és fiatal felnőttek körében, hogy megtalálják helyüket a világban, életük

Részletesebben

Tréningszokások Európában 2012

Tréningszokások Európában 2012 Tréningszokások Európában 2012 A Cegos Németországban, Spanyolországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Hollandiában és Magyarországon elvégzett kutatásának eredményei 2,800

Részletesebben

Cs.A.Cs Könyvvizsgáló és Informatikai Szolgáltató zrt. Átláthatósági jelentés a december 31-én végződött üzleti évre

Cs.A.Cs Könyvvizsgáló és Informatikai Szolgáltató zrt.   Átláthatósági jelentés a december 31-én végződött üzleti évre Cs.A.Cs Könyvvizsgáló és Informatikai Szolgáltató zrt. www.csacszrt.hu Átláthatósági jelentés a 2016. december 31-én végződött üzleti évre Tartalom 1. Bevezetés 2. Gazdálkodási forma és tulajdonosi viszonyok

Részletesebben

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember , tájékoztató 2012. február szeptember Tartalom A program célja 3 A program felépítése 3 Technikai információk 5 Trénereink 6 2 Mindenkinek szüksége van sikerélményre is, hiszen éppen ez lendít át a bizonytalanságon,

Részletesebben

A mindennapi sikeres együttműködés és kommunikáció záloga a logisztikában az idegen nyelv?!

A mindennapi sikeres együttműködés és kommunikáció záloga a logisztikában az idegen nyelv?! A Szolnoki Főiskola idegen nyelvi képzési rendszerének fejlesztése TÁMOP-4.1.2.D-12/1/KONV-2012-0013 A mindennapi sikeres együttműködés és kommunikáció záloga a logisztikában az idegen nyelv?! Készítette:

Részletesebben

HÁLÓZAT. Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak

HÁLÓZAT. Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak HÁLÓZAT Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak Az Eurodesk Európa 34 országában van jelen. 33 hazai partnerszervezet: helyi és regionális civil szervezetek, közintézmények, ifjúsági irodák, közösségi

Részletesebben

A megújuló energiaforrások közgazdaságtana

A megújuló energiaforrások közgazdaságtana A megújuló energiaforrások közgazdaságtana Ságodi Attila Partner KPMG Tanácsadó Kft. Energetikai és közüzemi tanácsadás Energetikai körkép FAKT Konferencia 214. október 7. AGENDA I. Megújulók helyzete

Részletesebben

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést.

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést. I S M E R T E T Ő 2015 A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a A PlayIT Magyarország legnagyobb Gamer és IT rendezvénye, valamint a legnagyobb látogatói számmal rendelkező hazai kiállítás, mely

Részletesebben

Pályázati adatlap. Alapadatok

Pályázati adatlap. Alapadatok Pályázati adatlap Kérjük, töltse ki a részvételi nyilatkozatot és a kérdőívet. A 250, illetve 1000 főnél többet foglalkoztató pályázók számára a kiegészítő kérdéseket ( Csak 250/1000 főnél többet foglalkoztató

Részletesebben

Schindler Emberi Erőforrás Stratégia Üzleti tevékenységünk támogatása munkavállalóink támogatásán keresztül

Schindler Emberi Erőforrás Stratégia Üzleti tevékenységünk támogatása munkavállalóink támogatásán keresztül Emberi Erőforrás Stratégiánk végrehajtása HR célkitűzéseink Üzleti tevékenységünk támogatása Értékeink támogatása Üzleti tevékenységünk támogatása munkavállalóink támogatásán keresztül www.schindler.com/careers

Részletesebben

Mikor választunk belső és mikor külső tréninget? Külső tréning választás főbb kritériumai. Kovács Krisztina HR igazgató

Mikor választunk belső és mikor külső tréninget? Külső tréning választás főbb kritériumai. Kovács Krisztina HR igazgató Mikor választunk belső és mikor külső tréninget? Külső tréning választás főbb kritériumai Kovács Krisztina HR igazgató Niccolò Machiavelli a cél szentesíti az eszközt 2 Tartalom 1. Magamról és HP Magyarország

Részletesebben

GVK_Munkaerőpiac_2011

GVK_Munkaerőpiac_2011 Jelentéskészítő, GVK_Munkaerőpiac_0 GVK_Munkaerőpiac_0 Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0% 0%

Részletesebben

Felhívás társadalmi vállalkozások mentorálására

Felhívás társadalmi vállalkozások mentorálására Felhívás társadalmi vállalkozások mentorálására Sok éves vállalkozói vagy vállalkozásokat segítő tapasztalattal rendelkezik? Szívesen használná tudását, tapasztalatát mélyszegénységben élő közösségek segítésére?

Részletesebben

Jabil a sokszínűségért, generációk a munkahelyen

Jabil a sokszínűségért, generációk a munkahelyen ZSKF Diploma és Kompetencia Konferencia Budapest, 2012. május.22. Dankó Viktória, Üzletág koordinátor Jabil Magyarország Jabil világszerte 2000-ben alapították Tiszaújvárosban Két telephely: Tiszaújváros/Szombathely

Részletesebben

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában Jozipovics Tímea osztályvezető Toborzás 2 KIEMELT FIGYELEM A MEGFELELŐ SZAKMAI KVALITÁSOKKAL RENDELKEZŐ JELÖLTEK FELKUTATÁSÁSRA, VEZETŐI UTÁNPÓTLÁS

Részletesebben

2012. március 8. Dankó Viktória

2012. március 8. Dankó Viktória "Kiválóság Tavasz 2012 - EFQM Kiválóság Nap" 2012. március 8. Dankó Viktória Szervezeti kiválóság a társadalmi felelősségvállalásban Jabil világszerte 1966-ban alapították Detroitban Két alapító: James

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Nagy Bandor bandor@mkba.hu +36.30/99.22.005 A kiinduló pont Akik szeretnének egészségesebben, tudatosabban élni, akik szeretnék, hogy segítségükkel munkatársaik

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2015. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

30/846-9130, 30/681-0007 elestaregyesulet@gmail.com www.elestaregyesulet.mindenkilapja.hu

30/846-9130, 30/681-0007 elestaregyesulet@gmail.com www.elestaregyesulet.mindenkilapja.hu SOMOGY MEGYEI CIVIL INFORMÁCIÓS CENTRUM 7400 Kaposvár, Csokonai u.1. 3/5. - EGYÜD Árpád Kulturális Központ, Agóra - ÉLÉSTÁR Fogyasztóvédelmi és Jogvédő Egyesület 30/846-9130, 30/681-0007 elestaregyesulet@gmail.com

Részletesebben

NIOK Alapítvány a civil partner

NIOK Alapítvány a civil partner NIOK Alapítvány a civil partner Tudás, tapasztalat, infrastruktúra, szolgáltatások Egyre több vállalat fordít figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra (CSR) és azon belül is a jótékonyságra, az adományozásra,

Részletesebben

Gazdasági vezető. Nemzetközi projektmenedzser. Pénzügyi menedzser. Projektasszisztens

Gazdasági vezető. Nemzetközi projektmenedzser. Pénzügyi menedzser. Projektasszisztens A Regionális Innovációs Ügynökségként működő, innovációs fejlesztésekkel és projektek menedzsmentjével foglalkozó Pannon Novum Nonprofit Kft. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére: Gazdasági

Részletesebben

SSC specialista szakirányú továbbképzés

SSC specialista szakirányú továbbképzés SSC specialista szakirányú továbbképzés (Shared Service Center - SSC) Edutus Főiskola 2016 Az SSC (Shared Service Center/szolgáltató központ) szektor jelenleg a leggyorsabban fejlődő iparág Magyarországon.

Részletesebben

ÉV FIATAL VEZETŐJE 2017

ÉV FIATAL VEZETŐJE 2017 FVA Év Fiatal Vezetője 2017 Pályázati kiírás A Fiatal Vezetők Akadémiája küldetése mentén a Coaching Team pályázatot hirdet fiatal vezetők számára, immár harmadik alkalommal. A pályázat célja: Azon fiatal

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

Pályázati felhívás. A mentorálási szolgáltatás célja

Pályázati felhívás. A mentorálási szolgáltatás célja Pályázati felhívás Az (OFA Nonprofit Kft.) pályázatot hirdet Társadalmi vállalkozások mentorálására a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 PiacTárs Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a kiemelt

Részletesebben

A KPMG adóosztálya kpmg.hu

A KPMG adóosztálya kpmg.hu KPMG TANÁCSADÓ KFT. A KPMG adóosztálya kpmg.hu Partnerek Michael Glover szenior partner T.: +36 (1) 887-7405 E.: michael.glover@kpmg.hu A KPMG Tanácsadó Kft. adóosztályának vezető partnere. Az Angol és

Részletesebben

AUDI HUNGARIA KARLSRUHE ÖSZTÖNDÍJ (2019/20)

AUDI HUNGARIA KARLSRUHE ÖSZTÖNDÍJ (2019/20) AUDI HUNGARIA KARLSRUHE ÖSZTÖNDÍJ (2019/20) Az Audi Hungaria ösztöndíjat hirdet a BME két tannyelvű (magyar német) gépészmérnök, mechatronikai mérnök, villamosmérnök és mérnök informatika szakos hallgatói

Részletesebben

Társadalmi felelősségvállalás. Miért támogatja a MOL az iskolai közösségi szolgálatot?

Társadalmi felelősségvállalás. Miért támogatja a MOL az iskolai közösségi szolgálatot? Társadalmi felelősségvállalás Miért támogatja a MOL az iskolai közösségi szolgálatot? Mi a társadalmi szerepvállalás? ALAPGONDOLAT Nem elég kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtani, meg kell találnunk

Részletesebben

Tanács Rt. ( A vállalat)

Tanács Rt. ( A vállalat) Tanács Rt. ( A vállalat) A cég bemutatása A cég (továbbiakban Tanács Rt. ) a világ egyik legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezete. Legfőbb törekvése, hogy megoldásokat találjon azokra a bonyolult üzleti

Részletesebben

Új IFRS standardok a változások kora

Új IFRS standardok a változások kora Új IFRS standardok a változások kora 2012. augusztus Új IFRS standardok - Összefoglaló Mikortól hatályos? IFRS 10 Konszolidált pénzügyi kimutatások 2013 IFRS 11 Közös szerveződések 2013 IFRS 12 Egyéb befektetések

Részletesebben

JVSZ CSR szakszeminárium, 2009.05.21.

JVSZ CSR szakszeminárium, 2009.05.21. CSR az érdekképviseleti szervezeteknél Fertetics Mandy ügyvezető, vezető tanácsadó Urbán Katalin ügyvezető, vezető tanácsadó Alternate Kft. Mai program Délelőtt: Alternate Kft. bemutatása Mi fán terem

Részletesebben

Tanulmány az üzletmenetfolytonosság-tervezés magyarországi helyzetéről

Tanulmány az üzletmenetfolytonosság-tervezés magyarországi helyzetéről BCM-körkép 20 Tanulmány az üzletmenetfolytonosság-tervezés magyarországi helyzetéről Informatikai kockázatkezelési szolgáltatások KPMG.hu Tisztelt Olvasó! Pozsár Attila menedzser T: +36 1 887 665 E: attila.pozsar@kpmg.hu

Részletesebben

Belső ellenőrzés és compliance. szolgáltatások. Cover. KPMG.hu

Belső ellenőrzés és compliance. szolgáltatások. Cover. KPMG.hu Belső ellenőrzés és compliance Cover szolgáltatások KPMG.hu Stratégiai fontosságú lehetőségek a belső ellenőrzésben Valós képet nyújt a szervezet működésének hatásosságáról és hatékonyságáról. Felderíti

Részletesebben

Nexpery Learning Hub. Nexpery ahol a jövő hálózati informatikusait képezzük

Nexpery Learning Hub. Nexpery ahol a jövő hálózati informatikusait képezzük Nexpery ahol a jövő hálózati informatikusait képezzük Rólunk A Nexpery-t alapító és működtető MagiCom 2004 óta végez outsourcing szerződés keretében számítógép hálózat üzemeltetési feladatokat minősített

Részletesebben

Átláthatósági jelentés

Átláthatósági jelentés Átláthatósági jelentés 2012 RSM DTM AUDIT Átláthatósági jelentés 2012 Tartalomjegyzék Gazdálkodási forma és tulajdonosi struktúra 2 Cégcsoport bemutatása 3 RSMi hálózat 3 Irányító struktúra leírása 4 Belső

Részletesebben

Jó gyakorlatok a fogyatékosok foglalkoztatásában és rehabilitációjukban észt tapasztalatok. Sirlis Sõmer Észt Szociális Ügyek Minisztériuma

Jó gyakorlatok a fogyatékosok foglalkoztatásában és rehabilitációjukban észt tapasztalatok. Sirlis Sõmer Észt Szociális Ügyek Minisztériuma Jó gyakorlatok a fogyatékosok foglalkoztatásában és rehabilitációjukban észt tapasztalatok Sirlis Sõmer Észt Szociális Ügyek Minisztériuma Tartalom Történelmi háttér A közelmúlt irányvonalai A foglalkoztatási

Részletesebben

Versenyben a munkavállalókért

Versenyben a munkavállalókért wwwpwccom/hu Versenyben a munkavállalókért A munkavállalói preferencia felmérése 2018 november 14 Te mit vársz a jövendőbeli munkahelyedtől? Tartalom Tartalomjegyzék Action title 1 2 3 4 5 6 Hazai munkaerőpiac

Részletesebben

Javaslat a Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetségéhez történő csatlakozási szándék jóváhagyására

Javaslat a Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetségéhez történő csatlakozási szándék jóváhagyására Javaslat a Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetségéhez történő csatlakozási szándék jóváhagyására Ózd, 2017. szeptember 28. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Településfejlesztési Osztály Tisztelt

Részletesebben

MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BESZÁMOLÓ

MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BESZÁMOLÓ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BESZÁMOLÓ SERFŐZŐ MÓNIKA ELTE TÓK Kari Tanács 2016. október 20. Minőségfejlesztési beszámoló részei Egyetemi Minőségfejlesztési Program és Minőségügyi Kézikönyv elkészülése 2016. tavaszi

Részletesebben

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére?

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? DR. MESTER CSABA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ 2017. NOVEMBER 14. Kik vagyunk? Szoftverfejlesztő és tanácsadó cég

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

DUÁLIS KÉPZÉS NYÍLT NAP. POGÁTSNIK MONIKA szeptember 30.

DUÁLIS KÉPZÉS NYÍLT NAP. POGÁTSNIK MONIKA szeptember 30. DUÁLIS KÉPZÉS NYÍLT NAP POGÁTSNIK MONIKA 2016. szeptember 30. ÓBUDAI EGYETEM Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Alba Regia Műszaki Kar Székesfehérvár

Részletesebben

KPMG Vállalathitelezési felmérés. 2012. május

KPMG Vállalathitelezési felmérés. 2012. május KPMG Vállalathitelezési felmérés 2012. május KPMG Vállalathitelezési felmérés Kiket kérdeztünk meg? A felmérésben részt vevő bankok piaci részesedése a hitelpiacon 27% 73% Résztvevő bankok Megjegyzés:

Részletesebben

A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján

A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján Pajor Ferenc National Instruments Hungary Értelmezés. A számítástechnikai vállalatok, egységek, osztályok sikeres működése

Részletesebben

Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről

Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről Tóth István Mit keresek? Embert foglalkoztatási terv Munkát álláskeresési terv Dr. Gyökér Irén - Emberi erőforrás menedzsment MBA 2 Humánerőforrás

Részletesebben

WWW.ROMASTER.HU HBLF ROMASTER. Esélyprogram a Jövô Roma Vezetôiért

WWW.ROMASTER.HU HBLF ROMASTER. Esélyprogram a Jövô Roma Vezetôiért WWW.ROMASTER.HU HBLF ROMASTER Esélyprogram a Jövô Roma Vezetôiért HBLF ROMASTER Program a Jövô Roma Vezetôiért A ROMASTER tehetséggondozó Programot 2007 februárjában közösen hívta életre a Magyar Üzleti

Részletesebben

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE 2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE KIT TEKINTÜNK TEHETSÉGNEK? 26/11/2014 Page 1 KI A TEHETSÉG KIK PÁLYÁZHATNAK A BONAFARM CSOPORTBAN? VEZETŐI SZAKEMBER - Lelkesedés, erős teljesítmény

Részletesebben

Nexpery Learning Hub. Nexpery ahol a jövő hálózati informatikusait képezzük

Nexpery Learning Hub. Nexpery ahol a jövő hálózati informatikusait képezzük Nexpery ahol a jövő hálózati informatikusait képezzük Rólunk A Nexpery-t alapító és működtető MagiCom 2004 óta végez outsourcing szerződés keretében számítógép hálózat üzemeltetési feladatokat minősített

Részletesebben

Átláthatósági jelentés 2018.

Átláthatósági jelentés 2018. Átláthatósági jelentés 2018. a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény 55. (1) bekezdése alapján Tartalomjegyzék

Részletesebben

Még lehet jelentkezni a Legjobb Munkahely Felmérésbe! A legnagyobb múltú elkötelezettségmérésben érdemes részt venni

Még lehet jelentkezni a Legjobb Munkahely Felmérésbe! A legnagyobb múltú elkötelezettségmérésben érdemes részt venni News From Aon Médakapcsolatok: Hering Orsolya orsolya.hering@hewitt.com 06-20-978-5080 Azonnal közölhető Még lehet jelentkezni a Legjobb Munkahely Felmérésbe! A legnagyobb múltú elkötelezettségmérésben

Részletesebben

COACHING A GYAKORLATBAN TUDÁSBŐVÍTÉS, KOMPETENCIAFEJLESZTÉS ÉS SZUPERVÍZIÓ

COACHING A GYAKORLATBAN TUDÁSBŐVÍTÉS, KOMPETENCIAFEJLESZTÉS ÉS SZUPERVÍZIÓ Kedves Érdeklődő! Tájékoztatjuk Önt egy új tanulási lehetőségről! C O A C H K É P Z É S A coaching egy személyközpontú, cselekvésorientált egyedi tanácsadás, ami a coaching-ügyfél életének minden területét

Részletesebben

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú HRBEST pályázat K&H videó selfie-állásinterjú a K&H Csoport stratégiája célunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink és munkatársaink mindennapjait felkészüljünk a digitalizációra reagáljunk a változó ügyféligényekre

Részletesebben

Hallgatói Külügyi Testület

Hallgatói Külügyi Testület BME Hallgatói Külügyi Testület A sikerhez vezető út HKT a nemzetközisgben relik Oldal 2 Hallgatói Külügyi Testület (BME HKT) A HKT a Műegyetemen működő nemzetközi tevékenységekkel foglalkozó diákszervezetek

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

A coaching szerepe a kulturális és társadalmi fejlődésben: az ICF Global küldetése

A coaching szerepe a kulturális és társadalmi fejlődésben: az ICF Global küldetése A coaching szerepe a kulturális és társadalmi fejlődésben: az ICF Global küldetése Első lépések az ICF felé személyes történet az ICF története: Leonardtól napjainkig,,az én generációm legnagyobb felfedezése

Részletesebben

Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára

Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára A program célja Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmét az Európai Bizottság által

Részletesebben

Legjobb Munkahely Felmérés 2014. Trendek és tanulságok

Legjobb Munkahely Felmérés 2014. Trendek és tanulságok Legjobb Munkahely Felmérés 2014 Trendek és tanulságok A vállalatokat egyre gyakrabban állítják kihívás elé a következő trendek, amelyek a munkaerőpiac teljes átalakulását eredményezik Idősödő társadalom

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt!

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

SSC specialista szakirányú továbbképzés

SSC specialista szakirányú továbbképzés SSC specialista szakirányú továbbképzés (Shared Service Center - SSC) Edutus Főiskola 2017 Az SSC (Shared Service Center/szolgáltató központ) szektor jelenleg a leggyorsabban fejlődő iparág Magyarországon.

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb 2017.01.03 pénztáros Csergő Kft. http://www.csergoe.hu/ pénztárkezelés Szívesen vesszük megváltozott munkaképességűek (kerekesszékes munkatársak felvételéhez is adottak a körülmények), illetve pályakezdők

Részletesebben