Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E"

Átírás

1 Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/ Fax: 76/ /2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Község Képviselő-testületének 1-10/2016.(I.28.) sz. Kth. Kunadacs Község Képviselő-testületének /2016.(------) önk. rendelete Kunadacs, január 28.

2 Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 47-1/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január hó 28. napján az Önkormányzat tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ildikó polgármester Dunai László alpolgármester Kelemen János, Makai Katalin, Sipos Balázs, Szántai József képviselők (6 fő) Távolmaradását bejelentette: Látosné Laczkovics Anett képviselő Tanácskozási joggal megjelent: Palla Tibor jegyző Farkas Lászlóné vezető főtanácsos A Polgármester üdvözli a Képviselő-testület évi első ülésén megjelenteket. A Polgármester megállapítja, hogy az ülés az SZMSZ-nek megfelelően került összehívásra. Az ülés határozatképes, mivel a képviselők több mint fele jelen van. A 7 fős képviselőtestületből az ülés kezdetén 6 fő van jelen. A Képviselő-testület órakor megkezdi munkáját. A megküldött meghívó szerint teszi meg javaslatát az ülés napirendjére. N a p i r e n d 1. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 2. Az Önkormányzat évi költségvetése tervezete első ütemben történő tárgyalása 3. Kunadacsi Paprika Nonprofit Kft. alapító törzstőke összegének emelése 4. A Polgármester Cafetéria juttatása, az éves keretösszeg meghatározása Előadó: alpolgármester 5. A Kunadacsi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői részére a évre vonatkozó teljesítménykövetelményeinek alapjául szolgáló célok meghatározása 6. Tájékoztatás a háziorvosi Dokirock Bt. egészségügyi feladat-ellátási szerződése módosulásáról 7. Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó szolgáltatás végzésére 8. A Polgármester szabadsága ütemezésének jóváhagyása 9. Kunadacs Község Önkormányzata közbeszerzéseiről szóló új közbeszerzési szabályzatának elfogadása 10. Egyebek A Képviselő-testület az ismertetett napirendet egyhangúan elfogadja.

3 l. Napirend tárgyalása Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 1 sz. melléklete) A Polgármester az írásos előterjesztéshez szóbeli kiegészítést fűz: - A községi védőnő felmentési ideje alatti helyettesítésről ad tájékoztatást. - A háziorvosi szolgálat új működésének lakossági fogadtatásáról ad tájékoztatást. - A civil szervezetek alapító okiratainak átdolgozásában vállalt önkormányzati szerepről és a civil szervezetek új személyi változásait ismerteti. A Polgármester kéri a szóbeli kiegészítéssel együtt az előterjesztése elfogadását. A Képviselő testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 1/2016.(I.28.) sz. Kth. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés közt eltelt időszak fontosabb eseményeiről adott tájékoztató elfogadásáról Kunadacs községi Önkormányzat Képviselő-testülete a polgármester ezen jegyzőkönyv 1. sz. mellékleteként szereplő írásos előterjesztésének megfelelően a szóbeli kiegészítéssel együtt a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés közt eltelt időszak fontosabb eseményeiről szóló tájékoztatót elfogadja. Felelős: Képviselő-testület Határidő: azonnal 2. Napirend tárgyalása Az Önkormányzat évi költségvetése tervezete első ütemben történő tárgyalása (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 2. sz. melléklete) A Polgármester a költségvetés első tervezetének főbb számait ismerteti. Az önkormányzat saját bevételeiből egészíti ki az állami finanszírozást. Bemutatja az egyes intézmények és szakfeladatok bevételi és kiadási oldalát. A jogi szabályozás szerint a működési hiány nélküli tervezést kell megvalósítani. A civil szervezetek támogatása a korábbi éveknek megfelelő összeggel lett tervezve. A civil szervezetek pályázatokba történő bevonásáról kialakított álláspontját ismerteti. Vázolja az év folyamán tervezett főbb fejlesztési elképzeléseket és a LEADER pénzek felhasználását. A Polgármester a közmunkaprogram előkészítéséről is tájékoztatja a képviselőket. A költségvetés tervezete az intézményekkel és a bizottsággal is egyeztetésre került. Kunpeszérrel történő egyeztetés során közelítettünk a lakosságarányos megosztásnak való felhasználáshoz. Makai Katalin az Ügyrendi és Önkormányzati Bizottság elnöke elmondja, hogy a Bizottság megtárgyalta az önkormányzat évi költségvetése tervezetére vonatkozó előterjesztését és azt a képviselő-testület számára - a bizottság írásos véleményével - elfogadásra javasolja. A képviselő-testület egyetért a tervezettel és javasolja a Kunpeszér Önkormányzatával tartandó együttes ülésre a végleges változat előterjesztését.

4 A Képviselő-testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 2/2016.(I.28.) sz. Kth. a évi költségvetés első fordulóban történő tárgyalásáról 1. Kunadacs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a polgármester előterjesztésére első ütemben megtárgyalta az Önkormányzat évi költségvetésének tervezetét és az első fordulós tárgyalását lezárja. 2. A Képviselő-testület támogatja, hogy kerüljön előkészítésre a évi költségvetés végleges tervezete a Kunpeszér Község Képviselő-testületével tartandó együttes ülésre. Határidő: február Napirend tárgyalása A Kunadacs Paprika Nonprofit Kft. részére végleges pénzeszköz átadás jóváhagyása (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 3. sz. melléklete) A Polgármester tájékoztatást ad a Nonprofit Kft. működéséről és az új Ptk. szerint megteendő intézkedések szükségességéről. Az új Ptk. szerinti törzstőke emelésre vonatkozóan március 15-ig külön előterjesztés készül. A Polgármester javasolja a határozat tervezete szerinti végleges pénzeszköz átadás elfogadását. A Képviselő-testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 3/2016.(I.28.) sz. Kth. Kunadacsi Paprika Szárító és Őrlő Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére végleges pénzeszköz átadás jóváhagyása Kunadacs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester Kunadacsi Paprika Nonprofit Kft. részére végleges pénzeszköz átadás jóváhagyása tárgyú előterjesztését és a 100 %-os önkormányzati tulajdonú Kunadacsi Paprika Szárító és Őrlő Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságra vonatkozóan az alábbi döntést hozza: 1. A Képviselő-testület a Kunadacs község Önkormányzata által a Kunadacsi Paprika Szárító és Őrlő Nonprofit Kft.-nek átadott pénzeszköz biztosítása tárgyú 13/2015.(I.29.) számú határozatának 1. pontjában meghatározott egy millió forint összegű pénzeszközt, véglegesen átadott pénzeszköznek tekinti és mentesíti a gazdasági társaságát a visszafizetési kötelezettsége alól. 2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1. pont szerinti döntéssel kapcsolatban eljárjon, az ahhoz kapcsolódó dokumentumokon az aláírásokat megtegye. Határidő: azonnal

5 4. Napirend tárgyalása A Polgármester Cafetéria juttatása, az éves keretösszeg meghatározása Előadó: Alpolgármester (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 4. sz. melléklete) A Polgármester a napirend tárgyalása előtt Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény 49. (1) bekezdése alapján bejelenti személyes érintettségét. Bejelenti, hogy nem kíván részt venni a döntéshozatalban. A napirend tárgyalásának idejére az ülés vezetését átadja Dunai László alpolgármesternek. Az Alpolgármester átveszi az ülés vezetését. Az Alpolgármester javasolja a polgármester évi Cafeteria juttatásának határozat tervezete szerinti jóváhagyását. A hivatal köztisztviselői is ugyanezen összegben részesülnek. A Képviselő-testület 5 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 4/2016.(I.28.) sz. Kth. a Polgármester Cafetéria-juttatása éves keretösszegének meghatározása 1. Kunadacs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a polgármester cafetéria-juttatásának éves keretösszegét bruttó ,- forintban határozza meg. 2. A polgármester cafetéria-juttatására a köztisztviselőkre vonatkozó cafetéria szabályzatot kell alkalmazni. 3. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy az 1. pontban szereplő döntés végrehajtásáról intézkedjen és biztosítsa a évi költségvetésben a juttatás fedezetét. Felelős: Képviselő-testület Határidő: december 31. A döntéshozatalt követően az Alpolgármester visszaadja, a Polgármester pedig visszaveszi az ülés vezetését. 5. Napirend tárgyalása A Kunadacsi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői részére a évre vonatkozó teljesítménykövetelményeinek alapjául szolgáló célok meghatározása (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 5. sz. melléklete) A Polgármester javasolja a célok határozat tervezete szerinti elfogadását. A Képviselő-testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 5/2016.(I.28.) sz. Kth. a köztisztviselők évi teljesítménykövetelményeinek alapját képező kiemelt célok meghatározásáról Kunadacs község Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester előterjesztését a köztisztviselők évi teljesítménykövetelményeinek alapját képező kiemelt célokról és az alábbi döntést hozza:

6 1. A Képviselő-testület a Közös Önkormányzati Hivatal évi kiemelt céljait a határozat melléklete szerint fogadja el. 2. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői évi egyéni teljesítménykövetelményeit határozza meg. 3. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a jegyző évi egyéni teljesítménykövetelményeit az elfogadott kiemelt célok alapján állapítsa meg. Felelős: polgármester jegyző, aljegyző Határidő: január 31. melléklet a 5/2016.(I.28.) sz. Kth.-hoz A Kunadacsi Közös Önkormányzati Hivatal teljesítmény követelményeinek alapját képező kiemelt célok a évre vonatkozóan 1. Tekintettel a jogszabályi háttér folyamatos változására, a köztisztviselő folyamatosan kísérje figyelemmel a feladatkörét érintő jogszabályváltozásokat. 2. Kiemelt feladat a szolgáltató közigazgatás jellegének erősítése, különös tekintettel az ügyfélközpontú, ügyfélbarát, az ügyfél elégedettséget javító ügyintézésre. 3. A Képviselő-testület és szervei hatékony, eredményes és jogszerű működésének biztosítása, a képviselők munkájának segítése, a képviselő-testület által alkotott rendeletek és határozatok betartása, betartatása és végrehajtása. 4. A jogszabályoknak való megfelelés biztosítása a Képviselő-testület döntéseinek előkészítése és végrehajtása során. 5. A lezárt, az előírt fenntartási időszakban álló, és a benyújtandó pályázatok szabályszerű kezelése, az előírt kötelezettségek határidőben történő teljesítése. 6. Az önkormányzati bevételek növelése, különös tekintettel a hátralékok csökkentésére, a kintlévőségek behajtására és az ellenőrzési tevékenység fokozására. 7. Költségtakarékos gazdálkodás, költségkímélő működés megvalósítása a Közös Önkormányzati Hivatal és az intézmények vonatkozásában. 8. A közfoglalkoztatásban az eddigi eredményekre alapozva - az értékteremtő munka biztosítása, további magas szintű szervezése. 9. A tervezett intézmény-felújítás szakszerű, gazdaságos, szabályszerű megvalósítása. 10. A évi önkormányzati rendezvények színvonalas megrendezése. 11. Gondoskodni kell a KÖH szakmai értékének, szaktudásának a megőrzéséről, növeléséről. 12. A központi címregiszterre alapozva a települési címek felülvizsgálata. 13. A járással a járáshoz tartozó önkormányzatokkal, az intézményekkel, szakmai és civil szervezetekkel való kapcsolattartás erősítése. 6. Napirend tárgyalása Tájékoztatás s háziorvosi Dokirock Bt. egészségügyi feladat-ellátási szerződése módosításáról (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 6. sz. melléklete) A Polgármester elmondja, hogy a többszöri egyeztetéseket követően alakult ki a jelenlegi megoldás. A lakosság elfogadta a helyettesítő háziorvos személyét. Dr. Kovács Gyula módosította a korábbi szerződés megszüntetésére vonatkozó kérelmét, így a képviselő-testület korábbi döntésének módosítása is szükséges. Javasolja a határozat tervezetének elfogadását. A Képviselő testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza.

7 Kunadacs Község Képviselő-testületének 6/2016.(I.28.) sz. Kth. a Dokirock Bt. háziorvosi feladat-ellátása Kunadacs község Önkormányzatának Képviselő-testülete a polgármester előterjesztésére megtárgyalta a Dokirock Bt. egészségügyi feladat-ellátására vonatkozó előterjesztést és az alábbi döntéseket hozza: 1. A Képviselő-testület a 117/2015.(XI.19.) számú, A Dokirock Bt.-vel kötött háziorvosi feladat-ellátási szerződés megszüntetése tárgyú határozatát hatályon kívül helyezi. 2. A Képviselő-testület egyetért azzal, hogy a háziorvosi feladatellátást továbbra is az Önkormányzattal szerződéses viszonyban álló, területi ellátási kötelezettséggel és működési engedéllyel rendelkező Dokirock Bt. biztosítja. 3. A Képviselő-testület egyetért az Egészségügyi feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszűnése határidejének június 30-ra történő módosításával. 4. A Képviselő-testület egyetért azzal, hogy a Dokirock Bt. a háziorvosi feladatok tartós helyettesítés útján történő ellátására Dr. Rácz Imre háziorvossal köt szerződést január 1-től 6 hónapos meghatározott időre. 5. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy az alapellátás folyamatos biztosítása érdekében a személyi feltételek megteremtése érdekében a szükséges intézkedéseket megtegye, a megkötendő szerződéseket aláírja. Határidő: azonnal 7. Napirend tárgyalása Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó szolgáltatás végzésére (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 7. sz. melléklete) A Polgármester javasolja az eljárás ismételt lefolytatását. Ezzel a kiírással már közösen is nyújthatnak be pályázatot a közszolgáltatásra jelentkezők. A Képviselő testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 7/2016.(I.28.) sz. Kth. a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatás végzésére vonatkozó ajánlati felhívás elfogadása Kunadacs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó szolgáltatás végzésére készített írásos polgármesteri előterjesztést megtárgyalta és az alábbi döntést hozza: 1. Kunadacs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat melléklete szerinti tartalommal pályázatot ír ki a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatásra.

8 2.A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Kunadacs község körzetében működő, e tevékenység végzésére jogosult három szolgáltató számára küldje meg a pályázati kiírást: 2.1 Szabolcska Ferenc egyéni vállalkozó, 6090 Kunszentmiklós, Bodakút Kuszaka Bt Kunszentmiklós, Liszt F. u. 10. (Matics Attila) 2.3 Somogyi István vállalkozó, 6070 Izsák, Kossuth út Az ajánlatok bírálatáról és a közszolgáltatási szerződés megkötéséről a Képviselő-testület dönt. Határidő: március Napirend tárgyalása A Polgármester szabadsága ütemezésének jóváhagyása (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 8. sz. melléklete) A Polgármester kéri évi szabadsága ütemezésének jóváhagyását. A Polgármester a napirend tárgyalása előtt az Mötv. 49. (1) bekezdése alapján bejelenti személyes érintettségét. Bejelenti, hogy nem kíván részt venni a döntéshozatalban. A napirend tárgyalásának idejére az ülés vezetését átadja Dunai László alpolgármester részére. Az Alpolgármester átveszi az ülés vezetését. Javasolja a polgármester évi szabadsága tervezett ütemezésének jóváhagyását. A Képviselő-testület 5 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 8/2016.(I.28.) sz. Kth. a polgármester szabadsága ütemezésének jóváhagyása Kunadacs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a közszolgálati tisztviselőkről szóló évi CXCIX. törvény 225/C. (2) bekezdése alapján jóváhagyja Farkas Ildikó főállású polgármester évi szabadsága ütemezését. Felelős: Képviselő-testület Határidő: december 31. A döntéshozatalt követően az Alpolgármester visszaadja, a Polgármester pedig visszaveszi az ülés vezetését. 9. Napirend tárgyalása Kunadacs Község Önkormányzata közbeszerzéseiről szóló új közbeszerzési szabályzatának elfogadása (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva, 9. sz. melléklete) A Polgármester javasolja az új törvényi szabályozás alapján készült közbeszerzési szabályzat elfogadását. A Képviselő-testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza.

9 Kunadacs Község Képviselő-testületének 9/2016.(I.28.) sz. Kth. Kunadacs község Önkormányzatának Közbeszerzési Szabályzatának elfogadása 1. Kunadacs község Önkormányzatának Képviselő-testülete megismerte és megtárgyalta a Kunadacs Község Önkormányzata közbeszerzéseiről szóló új közbeszerzési szabályzatának elfogadása tárgyú előterjesztést és a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény 27. (1) bekezdése alapján jóváhagyja az előterjesztés melléklete szerinti Közbeszerzési Szabályzatot. 2. A Képviselő-testület a 18/2013.(I.24.) határozatával jóváhagyott közbeszerzési szabályzatát hatályon kívül helyezi és február hó 01. napján történő hatálybalépéssel a határozat melléklete szerint közbeszerzési szabályzatot fogadja el. A Szabályzat rendelkezéseit a hatályba lépést követően indult közbeszerzési eljárásokban kell alkalmazni. Határidő: azonnal Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2016. (I. 28.) határozatának melléklete Kunadacs Község Önkormányzata közbeszerzéseiről szóló szabályzata (A Közbeszerzési Szabályzat a jegyzőkönyv 9. számú mellékletében.) 10. Napirend tárgyalása Egyebek A Polgármester a kötelező betelepítési kvótával kapcsolatban elmondja, hogy az elmúlt évben mintegy másfél millió bevándorló lépett be illegálisan Európába. A folyamat azóta is tart. Az ellenőrizetlen bevándorlás komoly biztonsági kockázatot jelent. Ez nemcsak a terrorizmus kockázatát növeli, hanem a bűnözését is. A terrorizmus napi problémává vált Európában. Magyarországon első az emberek biztonsága, ezért minden eszközre szükség van, hogy meg tudjuk védeni az ország határait, a magyar embereket, a magyar családokat. A Polgármester határozathozatalt javasol a betelepítési kvóta elutasításáról. Ismerteti a határozat tervezetét. A Képviselő-testület 6 szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozza. Kunadacs Község Képviselő-testületének 10/2016.(I.28.) sz. Kth. a kötelező betelepítési kvóta elutasításáról Kunadacs község Önkormányzata elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A kötelező betelepítési kvóta jogtalan, értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt. A kvóta veszélyezteti a kultúránkat és a mindennapjaink biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre.

10 Kérjük a kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, védje meg Magyarországot és a magyar embereket! Határidő: azonnal Mivel az ülésnek több napirendje, kérdése, hozzászólása nem volt, a polgármester az ülést órakor bezárta. Farkas Ildikó polgármester Kmf. Palla Tibor jegyző

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 47-5/2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-án megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-án megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 57-19/2015. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének február 12-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének február 12-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 57-3/2015. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 57-17/2015. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs, Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 06-76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 1-16/2011. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs, Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 06-76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 130-9/2012. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 21-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 21-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 57-9/2015. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Szám: 177/2016. BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének január 25. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 177/2016. BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének január 25. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 177/2016. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 25. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 24-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 24-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 47-6/2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 130-15/2012. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 57-14/2015. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/74-19/2016. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

Szám: 182/2016. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének január 26. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 182/2016. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének január 26. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 182/2016. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 26. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 130-23/2012. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 34-11/2013. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén. 3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének 2016. február 17-én tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 57-18/2015. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 1-8/2011. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 34-4/2013. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 130-17/2012. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én 17. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyiségébe,

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-13/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 25-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve Nógrádszakál Község Önkormányzat 3/2018. évi testületi ülésről készült jegyzőkönyve Határozatok: 11/2018.(III.26.) határozat 12/2018.(III.26.) határozat 13/2018.(III.26.) határozat 3. számú J E G Y Z Ő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január28.-án, a Községházán8.30 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvánosüléséről.

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 21.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 21.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 16/2012. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. december 21.-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Az ülés napirendje: Jegyzőkönyve Jegyzői

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/ Fax: 06/

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/ Fax: 06/ BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. július 24-én megtartott

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 34-31/2013. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 85/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2017. január 19-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2018. január 25-én a Kéthelyi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Németh Lajos al Bartis László Imre képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs, Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 06-76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 1-5/2011. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete J e g y z ő k ö n y v Készült Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. június 22-i rendkívüli n y i l v á n o s üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2017. január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Bertók Ferenc polgármester, Borbás Sándor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ignácz József alpolgármester Ignácz Róbert képviselő Csonka Lajos képviselő Orsós Ferenc képviselő. Kuckó Katalin jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Ignácz József alpolgármester Ignácz Róbert képviselő Csonka Lajos képviselő Orsós Ferenc képviselő. Kuckó Katalin jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült Pálmajor Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án az önkormányzat tanácskozó termében megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Ignácz József alpolgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs, Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 06-76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 130-8/2012. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről február 9.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről február 9. Ügyszám: 178-8/2016. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2016. február 9. Szőc 2016 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja: 2016.

Részletesebben

b./ Tanácskozási joggal résztvevők:

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. február 12-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

d e c e m b e r é n m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

d e c e m b e r é n m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: titkarsag@nagydorogonk.axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 10-12/2018.(XI.05.) számú határozatokat 1 Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete január 28-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete január 28-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 39-2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. január 28-án 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat Önkormányzata Képviselő-testülete Iktatószám: I-177-16/2016. Kivonat a Képviselő-testület 2016. január 25-i rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 1/2016. (I. 25.) XI.ÖK határozat 22 igen szavazattal,

Részletesebben

Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének február 24-én (szerda) órai kezdettel megtartott testületi üléséről.

Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének február 24-én (szerda) órai kezdettel megtartott testületi üléséről. Kaskantyú Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete 3/2016. Test. ül. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének 2016. február 24-én (szerda) 17 30 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. 173/1/2014. Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. Rendelet: 1/2014.(I. 30.) önkormányzati rendelet a települési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság u. 41.) Szalmási Tamás Ferencné

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság u. 41.) Szalmási Tamás Ferencné J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 21- én megtartott rendes, nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 29.- én, a Községházán 15 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény-Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csetény és Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületeinek 2014. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-13/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth

Részletesebben

CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ. 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ. 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csákánydoroszló önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én megtartott nyílt képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Harta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-én megtartott rendkivüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Harta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-én megtartott rendkivüli üléséről. Harta Nagyközség Önkormányzat 6326 Harta, Templom u. 68. Tel.: (06)-78/507-070 Fax: (06)-78/507-079 e-mail: harta@harta.hu Szám: 1623-12/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Harta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: EPL/36/3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 17,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: Svh/61-1/2015. Készült: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2015. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-5/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testülete ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testülete ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testülete ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. december 4. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. december 4-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének április 23. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Testületének 2012. április 23. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Kék János elnök Pózer Tamás elnökhelyettes Bón Ferenc

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án 16 órakor a Községháza tárgyaló termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

2016. február 9-ei együttes Képviselő-testületi (Dunavarsány-Majosháza) ülés határozatai

2016. február 9-ei együttes Képviselő-testületi (Dunavarsány-Majosháza) ülés határozatai 2016. február 9-ei együttes Képviselő-testületi (Dunavarsány-Majosháza) ülés határozatai 4/2016. (II. 9.) jegyzőkönyv hitelesítő (dr. Békássy Szabolcs) 5/2016. (II. 9.) napirendi pont elfogadása 6/2016.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. november 09- én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Czédly

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: Svh/62-1/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/26/2/2017. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 15. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 33-12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 26-án 9,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Lukácsné Kiss Márta képviselő

Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Lukácsné Kiss Márta képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 14-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 14-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 34-1/2013. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 10-én 17,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2017. december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 116.- 120. (XII.19.) számú határozatokat 12/2017. (XII.19.) számú rendelet 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-11/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben