TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI"

Átírás

1 SZIE YMÉK Tű zvédelmi és Biztonságtechnikai Intézet 1146 Budapest, Thököly út 67. /Fax: (1) /2/2007. számú TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY Megbízó: Agora-GroupKft Budapest, Késmárk u. 9. Ezt a tanúsítványt a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Intézete a 15/2004. (V. 21.) BM rendelet, valamint a Magyar Köztársaság Belügyminisztere 1-A/610/2005. számú Kijelölő Okiratában foglaltak alapján adta ki. A tanúsítvány tárgya: A tanúsítvány érvényessége: A tanúsított termék fő jellemzői: Gyártó: Típus: SmartLoop típusú analóg intelligens tűzjelző központcsalád szabványossági megfelelősége INIM Electronics s.r.l. Via Ischia Prima, 34 I Grottammare, SmartLoop 5 év Megnevezés: Hálózatba köthető analóg intelligens tűzjelző központcsalád A tanúsítás kiadásának alapja: - IMQ S.p.A. (I Milánó, via Qquintiliano, 43) CA , CA , CA , CA , CA , CA és CA számú bizonyítványa a központcsalád EN 54 egyéb szabványok szerinti megfelelőségéről Oldalszám: 1/8

2 SZIE YMÉK Tűzvédelmi Munkaszám: // Budapest, Thököly út 67. és Biztonságtechnikai Intézet Oldalszám: 2/8 /fax: (1) Előzmények A tanúsítvány tárgyát a INIM Electronics s.r.l. gyártmányú, SmartLoop típusú analóg intelligens tűzjelző központcsalád képezi. A központokat az IMQ (INSIEME PER LA QUALITA E LA SICUREZZA) vizsgálta. A vizsgálati jegyzőkönyvek alapján ugyancsak az IMQ kiadta a központok EN 54 szabvány szerinti megfelelőségéről szóló igazolást. A központ Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítványának kiállításához a megbízó az alábbi dokumentumokat mellékelte: - a tűzjelző- és oltásvezérlő központcsalád műszaki adatlapja magyar nyelven, FT-0246/15 számon, - a tűzjelző központcsalád részletes kezelési utasítása magyar nyelven, DCMUINE0SLOOP azonosító jelzett (kiadva: , oldalszám: 13), - a tűzjelző központcsalád programozási leírása magyar nyelven, DCMPINE0SLOOP azonosító jellel (kiadva: június, oldalszám: 21), - a tűzjelző központcsalád részletes telepítési leírása magyar nyelven, DCMIINI SLOOP azonosító jellel (kiadva: április 06., oldalszám 93), - IMQ S.p.A. (I Milánó, via Qquintiliano, 43) CA , CA , CA , CA , CA , CA és CA számú bizonyítványai a központcsalád EN 54 és egyéb szabványok szerinti megfelelőségéről. A tanúsítvány tárgyát a tűzjelző központcsaládon belül az alábbi eszközök képezik: Típus SmartLoop/1010-S SmartLoop/1010-G SmartLoop/1010-P SmartLoop/2080-S SmartLoop/2080-G SmartLoop/2080-P Megnevezés intelligens tűzjelző központ kezelőfelület és kijelzés nélkül intelligens tűzjelző központ kezelőfelülettel és kijelzéssel intelligens tűzjelző központ kezelőfelülettel, kijelzéssel és nyomtató opcióval tűzjelző központ kezelőfelület és kijelzés nélkül tűzjelző központ kezelőfelülettel és kijelzéssel és nyomtató opcióval tűzjelző központ kezelőfelület, kijelzéssel és nyomtató opcióval

3 és Biztonságtechnikai Intézet Oldalszám: 3/8 /fax: (1) A tűzjelző és oltásvezérlő központcsalád főbb jellemzői, műszaki adatai Általános jellemzők A SmartLoop analóg intelligens tűzjelző központ. A 1010 típusváltozat nem bővíthető, egy jelzőáramkörrel rendelkezik. A 2080-as változat 2 8 jelzőáramkörrel rendelhető. A bővítésre a két jelzőáramkört tartalmazó hálózatbővítő kártya szolgál (SmartLoop/2L). A központok hálózati kártya segítségével (SmartLoop/NET) hálózatba köthetők. Maximálisan 30 központot lehet hálózatba kötni, mindegyik központ max. 8 jelzőáramkört vezérelhet és minden egyes áramkör 240 eszközt felügyeletét láthatja el. A SmartLoop vezérlő panel 5 felügyelt kimenettel rendelkezik. A központ azonosítja és elemzi a rendellenes állapotokat, és vizuális jelzésekkel megjeleníti azokat: Riasztás, Előriasztás, Téves riasztás, Korai figyelmeztetés, Kiiktatás, Teszt, Ellenőrzés. Valamennyi rendszerállapot jelzése megjelenik a kijelzőn, valamint a rendszerállapot LED-eken is. A felügyelt kimenetek mellett a vezérlőpanel biztosít két relét a riasztás- és a téves jelzésre, illetve egy kimenetet az akkumulátor hibájának jelzésére. Amennyiben szükséges a panelen a ki- és bemenetek számának növelése, az a 6 kivezetéssel rendelkező SmartLoopINOUT bővítőkártya telepítésével megvalósítható. Valamennyi SmartLoopINOUT terminál beállítható, hogy felügyelt kimenetként, felügyelt bemenetként vagy hagyományos érzékelő zónaként működjön. A SmartLoop rendszerhez RS485 BUS-on keresztül külső kezelőegység csatlakoztatható. A kétféle kezelőegység: SmartLetUSee/LCD kijelzővel, illetve a SmartLetUSee/LED állapotjelző LED-ekkel. A kezelőpanelről hozzáférhető a tűzjelző rendszer valamennyi adata, így lehetőséget biztosít a felhasználó számára, hogy hozzáférési szintjének megfelelően belépjen és ellenőrizze a rendszert. Valamennyi SmartLoop központ támogatja a SmartLoop/PSTN egységet, amely hangot bocsát ki, és digitális tárcsázó funkcióval rendelkezik. A kijelzőn megjelenő, könnyen követhető utasításoknak köszönhetően a rendszer könnyen és biztonságosan programozható a központról. Ezt a folyamatot az időtakarékos Öncímzés tulajdonság (hurok-eszközöknél) még tovább egyszerűsíti. A rendszer a SmartLeague (Windows alapú) szoftver segítségével is felprogramozható, mely könnyen használható grafikus felületet kínál. Ez a módszer lehetővé teszi a telepítő számára, hogy egy otthoni vagy egy irodai számítógépről feltelepítse a rendszert és az előre beállított adatokat RS232-n, USB-n vagy Ethernet-en keresztül (SmartLAN-nel bővített rendszereknél) letöltse. A SmartLeague egyszerű drag and drop működése egy virtuális rendszer nyújtotta vizuális segítséggel, kényelmesen és könnyedén beállíthatóvá teszi a rendszert. A központok kapcsolóüzemű tápegységének típusa: IPS24140 és Biztonságtechnikai Intézet Oldalszám:4/8 /fax: (1)

4 SmartLoop típuscsalád modelljei SmartLoop/1010-P: 1 jelzőáramkörös központ, nem bővíthető, billentyűzettel, kijelzővel és állapotjelző LED-del felszerelt. Az eszköz SmartLoop/PRN típusú nyomtatóval bővíthető. SmartLoop/2080-P: 2 8 jelzőáramkörös központ, billentyűzettel, kijelzővel és állapotjelző LED-del felszerelt. Az eszköz SmartLoop/PRN típusú nyomtatóval bővíthető. SmartLoop/1010-G: 1 jelzőáramkörös központ, nem bővíthető, billentyűzettel, kijelzővel és állapotjelző LED-del felszerelt. SmartLoop/2080-G: 2 8 jelzőáramkörös központ, billentyűzettel, kijelzővel és állapotjelző LED-del felszerelt. SmartLoop/1010-S: 1 jelzőáramkörös központ, nem bővíthető, kezelő- és kijelző felület nélküli előlappal. SmartLoop/2080-S: 2 8 jelzőáramkörös központ, kezelő- és kijelző felület nélküli előlappal. A SmartLoop rendszer bővítő eszközei SmartLetUSee/LCD LCD kijelzős külső kezelőegység A SmartLetUSee/LCD kezelőpanelről hozzáférhető a tűzjelző rendszer valamennyi adata, így lehetőséget biztosít a felhasználó számára, hogy hozzáférési szintjének megfelelően belépjen és ellenőrizze a rendszert. Billentyűzettel, kijelzővel és gyorsbillentyűkkel felszerelt eszköz, alkalmas távolról történő installáláshoz ahol rendszerinformáció és kézi vezérlésű berendezések szükségesek. A SmartLoop-hoz RS485 BUS-on keresztül 8 kezelőegység illeszthető, melyek a központtól számítva 1000 m-en belül helyezhetők el. SmartLetUSee/LED LED állapotjelzőkkel ellátott külső kezelőegység A SmartLetUSee/LED kezelőpanelről hozzáférhető a tűzjelző rendszer valamennyi adata. 48 teljes mértékben programozható rendszerállapot LED-el ellátott eszköz. A LED-ek jelölhetnek jelzőáramköri pontokat, vezérlőpanelt vagy rendszer zónák riasztás-, előriasztás-, téves riasztás jelzését. SmartLoop/2L - bővítőkártya A SmartLoop/2L bővítőkártya két OpenLoop technológiájú jelzőáramkört tartalmaz. Ebből az egységből 3 csatlakoztatható minden bővíthető központhoz (csak a 2080-as modellhez), hogy azt 8 jelzőáramkörösre bővítse. és Biztonságtechnikai Intézet Oldalszám:5/8 /fax: (1)

5 SmartLoop/INOUT- kimenet- és bemenetbővítő egység A SmartLoop/INOUT bővítőkártya 6 terminált tartalmaz. Mindegyik terminál beállítható úgy, hogy felügyelt NAC kimenetként (1A max.), felügyelt kimenetként vagy hagyományos érzékelők számára bemenő vonalként (zóna) működjön. A bemenetet vezérlő jelek és a kimenetek aktiválásával kiváltott működés teljesen programozhatók. SmartLoop/NET- hálózati kártya A SmartLoop/NET egység lehetővé teszi a központ SmartLoop HorNet jelzőkör hálózatban történő konfigurálását. A kör kialakításához 3 eres vezeték szükséges m vezetékhosszig (az egyes központoktól számítva) a hálózatnak magas a zavar-tűrése. 2 eres pótvezeték használatával (összesen 5 ér) védőkör alakítható ki, amely riasztási állapotban a mikroprocesszor meghibásodása esetén is átjárható a központ számára, a körön keresztül így megvalósul a maximális biztonság. SmartLoop/PRN előlapra szerelt nyomtató modul A SmartLoop/PRN hő-nyomtató modul a központ előlapjára szerelhető fel. 82mm-es hőálló papírtekercset használ, ez biztosítja az események folyamatos, valós idejű nyomtatását és/vagy adatok kinyomtatását adatellenőrzéskor. Teljeskörű jelentést tartalmazó hurok-információt is tud nyomtatni a porosodásról és az érzékelő működéséről. A SmartLoop/PRN csak a SmartLoop 1010P és a SmartLoop 2080P modellekre szerelhető fel. SmartLoop/PSTN - hang- és digitális hívó A SmartLoop/PSTN egység teszi lehetővé a SmartLoop tűzjelző központ számára a vezetékes telefonvonal (PSTN) használatát. 2 vonalat kezel (és figyel) a legelterjedtebb jelzésátviteli protokollok alkalmazása mellett. 8 csatornás audio memóriája nyolc hangüzenetet tárol. Teljes mértékben programozható a beépített mikro-vezérlőkkel, vészhívást kezdeményez, ha a CPU meghibásodik és garantálja a vészhívást abban az esetben, ha a riasztási esemény alatt a vezérlőpanel processzora tönkremegy. Kezelés A SmartLoop megfelel az EN-54 szabvány előírásainak, négy jogosultsági szinttel rendelkezik. A kijelzések és a kezelés részletes leírását a kezelési utasítás tartalmazza (DCMUINE0SLOOP azonosító jellel). és Biztonságtechnikai Intézet Oldalszám:6/8 /fax: (1)

6 Műszaki adatok Működési feszültség 230 V AC -15%...+10%, 50/60 Hz Max. áramfelvétel az AC bemeneten 0,9 A / 230 V AC Belső tápegység kimenő feszültsége 27,6 V DC Belső tápegység max. terhelhetősége 4 A Belső tápegység kimeneti feszültség-ingadozás Max. 1% Max áram a külső egységek számára (Hurokeszközök, külső terhelés, 2,8 A csatlakoztatott kártyák, stb.) Feszültség tartomány 18 27,6 V DC Központ áramfelvétel (alaplap + kijelző) - Nyugalmi 200 ma - Hálózati áramszünet esetén akkumulátorról 120 ma - Max. akkumulátortöltő áram 1 A Akkumulátor 12V / 7Ah vagy 12V / 17Ah (Gyártó és típus) YUASHA NP 7-12 FR vagy NP FR vagy ezekkel azonos Tűzveszélyességi besorolás: UL94-V2 vagy magasabb Működési hőmérséklet -5 o C o C Méretek (Magasság, Szélesség, Mélység) Tömeg, akkumulátor nélkül 48 cm 47 cm 13,5 cm Csatlakoztatható kártyák áramfelvétele SmartLoop/2L (2 hurkos hurokkártya) nyugalmi: 20 ma max: 70 ma SmartLoop/INOUT (6 be-/kimenetű kártya) nyugalmi: 40 ma max: 300 ma SmartLoop/NET (Token-ring hálózati kártya) nyugalmi: 40 ma max: 40 ma SmartLoop/PSTN (PSTN kártya) nyugalmi: 20 ma max: 60 ma SmartLAN (Ethernet kártya) nyugalmi: 200 ma max:200 ma SmartLoop/LED (48 LED-es kártya) nyugalmi: 40 ma max: 80 ma SmartLoop/PRN (központba építhető hőnyomtató) nyugalmi: 0 max: 1A SmartLetUSee/LCD (Repeater) nyugalmi: 40 ma max: 50 ma SmartLetUSee/LED (Repeater LED kijelzővel) nyugalmi: 5mA max: 50 ma 8 kg Csatlakozók maximális terhelhetősége Alaplap Hurok kimeneti csatlakozó NAC1, NAC2, NAC3, Felügyelt riasztás, Hiba kimenetek Hiba relé, Riasztás relé RS485 Busz AUX, AUX-R Áramingadozás az AUX és AUX-R kimeneteken PL SmartLoop/Input/Output Minden csatlakozón 0,5 A minden huroknál 1,3 A max. Potenciálmentes kontaktus (relé) 5A / 30V max. 1,8 A max. 1,8 A max. 1% max. Alapban nyitott kontaktus (NO) 5A / 30V DC max. 0,9 A max.

7 Érzékelők és modulok áramfelvétele Érzékelők Nyugalmi áramfelvétel: 90 μa Riasztási áramfelvétel: 6 ma Modulok Nyugalmi áramfelvétel: 120 μa Riasztási áramfelvétel: 6 ma Megállapítások A rendelkezésünkre bocsátott dokumentumok alapján az SmartLoop típusú analóg, intelligens tűjelző központcsalád megfelel az alábbi szabványok vonatkozó követelményeinek: EN 54-2: Tűzjelző berendezés. Tűzjelző központ EN 54-4: Tűzjelző berendezés. Tápegységek Az EN 54-2 és az EN 54-4 szabványok hazai megfelelője az MSZ EN 54-2:2002 és az MSZ EN 54-4:2002. A fentiek alapján kimondhatjuk, hogy a tűzjelző központcsalád megfelel az MSZ EN 54-2 és az MSZ EN 54-4 vonatkozó követelményeinek és természetesen kielégíti a 2/2002. (I. 23.) BM rendelet 2. melléklet V/1. és V/2. fejezet előírásait is. A megfelelés az alábbi eszközökre érvényes: Megnevezés Típus TMT hivatkozási száma intelligens tűzjelző központ kezelőfelület és kijelzés nélkül intelligens tűzjelző központ kezelőfelülettel és kijelzéssel intelligens tűzjelző központ kezelőfelület, kijelzéssel és nyomtató telepítési opcióval tűzjelző központ kezelőfelület és kijelzés nélkül tűzjelző központ kezelőfelület és kijelzéssel tűzjelző központ kezelőfelület, kijelzéssel és nyomtató telepítési opcióval SmartLoop/1010-S /2-1/2007 SmartLoop/1010-G /2-2/2007 SmartLoop/1010-P /2-3/2007 SmartLoop/2080-S /2-4/2007 SmartLoop/2080-G /2-5/2007 SmartLoop/2080-P /2-6/2007 és Biztonságtechnikai Intézet Oldalszám:8/8 /fax: (1)

8 Megnevezés Típusjelzés TMT hivatkozási száma Önálló LED-es kijelző SmartLetUSee/LED /2-7/2007 Hurok bővítő kártya két jelzőáramkörrel SmartLoop/2L /2-8/2007 Belső bemeneti-kimeneti kártya SmartLoop/INOUT /2-9/2007 Hálózati kártya SmartLoop/NET /2-10/2007 Nyomtató modul SmartLoop/PRN /2-11/2007 Hang- és digitális hívó SmartLoop/PSTN /2-12/2007 Kikötés: Az alkalmazásnál be kell tartani a műszaki dokumentációban foglaltakat. A tűzjelző központ kezelőszerveit és kijelzőit magyar nyelven kell megnevezni ill. megjeleníteni. A termék megfelelősége változatlan kialakítás esetén - az érvényességi időn belül áll fenn. Budapest, szeptember 26. cégszerű aláírás dr. Beda László főiskolai tanár intézetigazgató A tanúsítvány 3 eredeti példányban készült. Ez az 1. számú példány A tanúsítvány a megrendelő tulajdona. Más (reklám, hirdetés, stb.) célra felhasználni, harmadik személynek kiadni csak a megrendelő tudtával és írásbeli hozzájárulásával szabad! Csak a maga egészében, teljes terjedelmében és változatlan formában másolható!

9

TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI

TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI S Z I E Y M É K T ű z v é d e l m i é s Biztonságtechnikai Intézet 1146 Budapest, Thököly út 67. /Fax: (1) 251-1060 776-10/1/2008. számú TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY Megbízó: A g o r a - G r o

Részletesebben

TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI

TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI SZIE YMÉK Tű zvédelmi és Biztonságtechnikai Intézet 1146 Budapest, Thököly út 67. /Fax: (1) 251-1060 706-06/1/2007. számú TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY Megbízó: Agora-GroupKft. 1158 Budapest, Késmárk

Részletesebben

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft.

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft. Aritech A megoldás bármilyen biztonságtechnikai alkalmazásra mérettől és komplexitástól függetlenül az ATS Advisor Master Integrált Biztonságtechnikai rendszer. Néhány alkalmazási példa: Kisebb üzletek

Részletesebben

SmartLoop Analóg tűzjelző központ Üzembe helyezési kézikönyv. GameOver

SmartLoop Analóg tűzjelző központ Üzembe helyezési kézikönyv. GameOver SmartLoop Analóg tűzjelző központ Üzembe helyezési kézikönyv GameOver A dokumentumban szereplő információk az Inim Electronics s.r.l. és a magyarországi forgalmazó kizárólagos tulajdonát képezik. Az Inim

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó:

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó: Satalarm SA816 riasztó központ Előadó: Szatori Tamás Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Satalarm SA816P Behatolás jelző panel, mely ideális lakások, házak, irodák védelmére LED és LCD kezelő állapot

Részletesebben

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A az energiaellátás minőségi jellemzőinek mérésére szolgáló szabadon programozható készülék. Épületfelügyeleti rendszerben (BMS), valamint önállóan

Részletesebben

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer 2 Termék katalógus 4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer Az új Esprit E55 központok megbízható, kis költségű, az ügyfél igényeit kielégítő biztonságot nyújtanak. Számos szolgáltatásuk közül kiemelkedik a StayD,

Részletesebben

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS ZEN-C4 nagyobb rugalmasság RS-485 kommunikációval Kínálatunk kommunikációs típussal bővült. Így már lehetősége van több ZEN egység hálózati környezetbe csatlakoztatására.

Részletesebben

SmartLight Analóg tűzjelző központ Oltásvezérlő központ Felhasználói útmutató. GameOver

SmartLight Analóg tűzjelző központ Oltásvezérlő központ Felhasználói útmutató. GameOver SmartLight Analóg tűzjelző központ Oltásvezérlő központ Felhasználói útmutató GameOver Tartalomjegyzék 1 KÖZPONT LEÍRÁSA...3 1.1 GYÁRTÓ NEVE ÉS CÍME...3 1.2 TERMÉK AZONOSÍTÁS...3 1.3 DOKUMENTÁCIÓK...3

Részletesebben

SZINOPTIKUS PANEL CA-64 PTSA

SZINOPTIKUS PANEL CA-64 PTSA SZINOPTIKUS PANEL CA-64 PTSA Kezelési utasítás CA64T v1.4-es modulhoz, 3.00 szoftver verzióval. A szinoptikus panel 3.00-ás szoftver verzióval összeilleszthető a CA-64 es riasztó központtal vagy a STAM-1

Részletesebben

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu Kaméleon K860 Univerzális Digitális Szabályozó A K860 szabályozók általános automatizálási feladatokra kifejlesztett digitális szabályozók. Épületgépészeti alkalmazásokra kiválóan alkalmasak, gazdaságos

Részletesebben

DMG termékcsalád. Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel

DMG termékcsalád. Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel DMG termékcsalád Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel Egyszerű és intuitív navigációs menü Grafikus kijelző, menü 5 nyelven Ethernet, USB,

Részletesebben

Multi-20 modul. Felhasználói dokumentáció 1.1. Készítette: Parrag László. Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt.

Multi-20 modul. Felhasználói dokumentáció 1.1. Készítette: Parrag László. Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. Multi-20 modul Felhasználói dokumentáció. Készítette: Parrag László Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. 49 Budapest, Egressy út 7-2. telefon: +36 469 4020; fax: +36 469 4029 e-mail: info@rubin.hu; web:

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. SK03-08 buszos kontroller Hardver leírás v.2 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap IDAXA-PiroSTOP PIRINT PiroFlex Interfész Terméklap Hexium Kft. PIRINT Terméklap Rev 2 2 Tartalomjegyzék. ISMERTETŐ... 3 2. HARDVER... 4 2. LED... 5 2.2 KAPCSOLAT A VKGY GYŰRŰVEL... 6 2.3 CÍMBEÁLLÍTÁS...

Részletesebben

SmartLoop Analóg intelligens tűzjelző rendszer. Programozói leírás

SmartLoop Analóg intelligens tűzjelző rendszer. Programozói leírás SmartLoop Analóg intelligens tűzjelző rendszer Programozói leírás Tartalomjegyzék 1 BEMUTATÁS...6 1.1 AZ IMQ ÉS EN54-2 MEGFELELŐSÉG...6 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK...6 2.1 MELLÉKELT DOKUMENTÁCIÓK...6 2.2 LEÍRÁSOK...6

Részletesebben

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás:

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás: DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A SYS00-A a Dialog-III készülékcsalád analóg jelek kezelésére alkalmas tagja, amely kifejezetten épületgépészeti szabályozási és vezérlési feladatok

Részletesebben

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók Balatonföldvár, 2018. március 22-23. ASM-Security Kft. Rendszerelemek Hagyományos lámpatestek Címzett lámpatestek Címzett központok Dinamikus kijáratjelzők

Részletesebben

Általunk forgalmazott és telepített eszközök:

Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Az általunk forgalmazott és telepített eszközök MABISZ és BM OKF engedéllyel rendelkeznek, valamint megfelelnek a hatályos jogszabályok által előírt feltételeknek.

Részletesebben

Tűzjelző központok FC360

Tűzjelző központok FC360 Cerberus TM FIT Tűzjelző központok FC360 FC361-ZZ, FC361-ZA, FC361-YZ, FC361-YA Tűzjelző központ (1 hurokkal) címzett perifériákhoz beépített kezelő egységgel 1 hurok max. 126 címzett eszközzel vagy 2

Részletesebben

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz felépítése A hő és füstelvezető központ alap alkotóeleme az energia ellátás, ami magába foglalja a hálózati tápegységet, a töltőelektronikát és

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

Egyhurkos intelligens címezhető tűzjelző központ

Egyhurkos intelligens címezhető tűzjelző központ Egyhurkos intelligens címezhető tűzjelző központ INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONT FELHASZNÁLÓBARÁT KÖLTSÉGHATÉKONY MEGBÍZHATÓ KOMPAKT Általános jellemzők Egyhurkos nem bővíthető központ Az S modell 64 eszközt

Részletesebben

FC721 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS)

FC721 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS) FC72 Tűzjelző központ FS720 család (MPXS) Cerberus PRO Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 26 címzett eszközig A tűzjelző központ önálló működésű, hálózatba nem köthető Beépített

Részletesebben

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok MICONT Intelligens ház automatika Rendszermodulok 1/10 oldal NO COM NC Irányítástechnikai és Szoftverfejlesztő Kft. Kapcsolómodul (MCT-1001-8-16) Az MCT-1001-8-16 kapcsolómodul egy 12 relé-kimenettel rendelkező

Részletesebben

FDCL221-Ex Jelvonal illesztő modul (Ex)

FDCL221-Ex Jelvonal illesztő modul (Ex) FDCL221-Ex Jelvonal illesztő modul (Ex) Címzett (FDnet-Ex/C-NET-Ex) FDnet-Ex/C-NET-Ex jelvonalhoz robbanásveszélyes ekre Sinteso Cerberus PRO FDnet-Ex / C-NET-Ex jelvonalak elektromos leválasztása az FDnet

Részletesebben

KINCO PLC és HMI árlista

KINCO PLC és HMI árlista K5 PLC család MT univerzális kijelző Viszonteladói árlista Érvényes: 2015. II. negyedév KINCO PLC és HMI árlista : +36 1 236 0427 +36 1 236 0428 Fax: +36 1 236 0430 dial@dialcomp.hu 1131 Budapest, Keszkenő

Részletesebben

Tanúsítvány. Építőelemek és rendszerek megfelelőségéről. Köln, Reinermann (olvashatatlan aláírás)

Tanúsítvány. Építőelemek és rendszerek megfelelőségéről. Köln, Reinermann (olvashatatlan aláírás) Tanúsítvány Építőelemek és rendszerek megfelelőségéről A tanúsítvány tulajdonosa: Siemens Schweiz AG Building Technologies Division Gubelstraße CH-60 Zug Tanúsítv.sz. G 060 Oldalak száma: 7 Érvényes tól:

Részletesebben

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT E3NT Tárgyreflexiós érzékelõ háttér- és elõtér elnyomással 3 m-es érzékelési távolság (tárgyreflexiós) 16 m-es érzékelési távolság (prizmás) Analóg kimenetes típusok Homloklapfûtéssel ellátott kivitelek

Részletesebben

Energia- & teljesítmény mérők

Energia- & teljesítmény mérők Energia- & teljesítmény mérők 1194 Budapest, Mészáros Lőrinc u. 130/b Tel.: 06 (1) 288 0500 Fax: 06 (1) 288 0501 www.lsa.hu ELNet GR/PQ Villamos fogyasztásmérő és hálózat analizátor - pontosság: 0,2% (speciális

Részletesebben

FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1)

FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1) FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1) Sinteso Rendszer kezelése és rendszer adatok megjelenítése Nagyméretű, háttér világítású kijelző (8 x 40 karakter megjelenítése) Szöveges üzenet

Részletesebben

TŰZJELZŐ RENDSZEREK KARBANTARTÁSA

TŰZJELZŐ RENDSZEREK KARBANTARTÁSA Biztonságtechnikai rendszerek karbantartása konferencia Békéscsaba 2007 november 8-98 FŐVÁROSI TŰZOLTÓ PARANCSNOKSÁG TŰZJELZŐ RENDSZEREK KARBANTARTÁSA 2. rész Műszaki háttér Csepregi Csaba régióvezető

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

Ipari vezérlés és automatizálás

Ipari vezérlés és automatizálás Twido programozható vezérlő Kompakt felépítésű vezérlők TWD 10DRF/16DRF Be- és kimenetek Nyelő- vagy forrás bemenetek Kompakt vezérlők, a táplálással 10 db I/O 6 c 24 V-os bemenet 4 db relékimenet 16 db

Részletesebben

Tápfeszültség: 230 V AC; %, 50 Hz Maximális fogyasztás: 2,7 VA

Tápfeszültség: 230 V AC; %, 50 Hz Maximális fogyasztás: 2,7 VA KIVITEL ALKALMAZÁS. ILLESZTHETÕSÉG A modul a split klíma berendezések kiegészítő felügyeleti eszköze. Segítségével megoldható az állandó felügyelet nélkül üzemelő berendezések távfelügyelete. A készülék

Részletesebben

DT920 Fordulatszámmérő

DT920 Fordulatszámmérő DOC N : DT920 No EEx-62 DT920 Fordulatszámmérő Felhasználói leírás Gyártó: DATCON Ipari Elektronikai Kft 1148 Budapest, Fogarasi út 5 27 ép Tel: 460-1000, Fax: 460-1001 2 Tartalomjegyzék 1 Rendeltetés4

Részletesebben

AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11

AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11 AQUA LUNA aqua_luna_int 08/11 DIGITÁLIS PASSZÍV INFRAÉRZÉKELŐ BEÉPÍTETT VILÁGÍTÁSSAL 1. Tulajdonságok Duál-elemes pyroszenzor. Teljesen digitális mozgásérzékelési algoritmus. Kettős jelelemzés, érték és

Részletesebben

Kezelési Utasítás Bentel J400-as központhoz. HAGYOMÁNYOS TŰZJELZŐKÖZPONT 2-24 hurokig

Kezelési Utasítás Bentel J400-as központhoz. HAGYOMÁNYOS TŰZJELZŐKÖZPONT 2-24 hurokig Kezelési Utasítás Bentel J400-as központhoz HAGYOMÁNYOS TŰZJELZŐKÖZPONT 2-24 hurokig 1 I. Bevezetés A tűzjelző központot csak kioktatott személyzet kezelheti, az ő feladatuk a tűzjelző rendszer jelzéseinek

Részletesebben

PolyGard DGC-05 Digitális gázvezérlő RS 485 busszal

PolyGard DGC-05 Digitális gázvezérlő RS 485 busszal PolyGard DGC05 Digitális gázvezérlő RS 485 busszal LEIRÁS Mérő, jelző és vezérlő sorozat toxikus és robbanásveszélyes gázok és gőzök és freon felügyeletére. A DGC05 digitális gázvezérlő sorozat az RS 485

Részletesebben

FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Moduláris, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 52 címzett eszközig Különféle érzékelő eszközök jeleinek feldolgozása:

Részletesebben

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez KIFELÉ NYÍLÓ LKOK WMX MOTOROK 1-5 lépés lumínium profil Fa profil Műanyag profil 1. lépés

Részletesebben

Tanúsítvány. megfelelőségéről. Építőelemek és rendszerek

Tanúsítvány. megfelelőségéről. Építőelemek és rendszerek Tanúsítvány Építőelemek és rendszerek megfelelőségéről A tanúsítvány tulajdonosa: Siemens Schweiz AG, Building Technologies Group GubelstraBe CH-630 ZUG Tanúsítvány száma.: Oldalszám: Érvényesség kezdete:

Részletesebben

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről VdS A tanúsítvány tulajdonosa: Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről Siemens Schweiz AG Building Technologies Group Gubelstraße CH-630 Zug A tanúsítvány csak az adott építőelemre/rendszerre

Részletesebben

Tanúsítvány. Építőelemek és rendszerek megfelelőségéről. Siemens Schweiz AG Building Technologies Division Gubelstraße 22 CH-6301 Zug 2014.04.18.

Tanúsítvány. Építőelemek és rendszerek megfelelőségéről. Siemens Schweiz AG Building Technologies Division Gubelstraße 22 CH-6301 Zug 2014.04.18. Tanúsítvány Építőelemek és rendszerek megfelelőségéről A tanúsítvány tulajdonosa: Siemens Schweiz AG Building Technologies Division Gubelstraße CH-60 Zug Tanúsítv.sz. G 0609 A tanúsítvány tárgya: Tűzjelző

Részletesebben

SmartLoop Analóg Tűzjelző Központ. Felhasználói leírás

SmartLoop Analóg Tűzjelző Központ. Felhasználói leírás SmartLoop Analóg Tűzjelző Központ Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1 A KÖZPONT BEMUTATÁSA...3 1.1 A GYÁRTÓ NEVE...3 1.2 A TERMÉK PONTOS AZONOSÍTÁSA...3 1.3 MELLÉKELT DOKUMENTÁCIÓK...3 1.4 LEÍRÁSOK...3

Részletesebben

FC723 Tűzjelző központ

FC723 Tűzjelző központ FC723 Tűzjelző központ FS720 termékcsalád (IP5) Cerberus PRO Moduláris felépítésű, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ beépített felhasználóbarát kezelő egységgel 756 címzett eszközig

Részletesebben

FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 252 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

RUBICON Serial IO kártya

RUBICON Serial IO kártya RUBICON Serial IO kártya Műszaki leírás 1.0 Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. telefon: +361 469 4020; fax: +361 469 4029 e-mail: info@rubin.hu;

Részletesebben

KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista

KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista K2 PLC család K5 PLC család MT univerzális kijelző CV frekvenciaváltó Viszonteladói árlista Érvényes: 2016. májustól KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista : +36 1 236 0427 +36 1 236 0428 Fax: +36 1

Részletesebben

KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista

KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista K2 PLC család K5 PLC család MT univerzális kijelző CV frekvenciaváltó Viszonteladói árlista Érvényes: 2016. májustól KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista : +36 1 236 0427 +36 1 236 0428 Fax: +36 1

Részletesebben

hengeres biztosító betétek

hengeres biztosító betétek Hengeres biztosító betétek Biztosítós szakaszolók hengeres biztosító betétekkel A és D rendszerekben Műszaki adatok 148 150 360 hengeres biztosító betétek Az erő felügyeletet igényel 147 Hengeres biztosító

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3878-10-4/20070920 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. szeptember 20. 2012. szeptember 30. vizsgálat helye: gyártó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI

Részletesebben

Behatolás jelző rendszer

Behatolás jelző rendszer Behatolás jelző rendszer SI410 Behatolás jelző központ kommunikátorral (opció) Egyszerű programozhatóság Egyszerű, és megbízható működés Rugalmasság Kiterjesztett kommunikáció Egyszerű telepíthetőség SI410

Részletesebben

PASSO KÓD TASZTATÚRA

PASSO KÓD TASZTATÚRA s PASSO KÓD TASZTATÚRA ADATOK A PASSO egy digitális kód tasztatúra ami aktiválja a reléket egy 1-8 számjegyű kóddal. Használata ideális olyan helyekre ahol fontos a biztonság, viszont nem kell távirányítót

Részletesebben

FC410MIM modul Címzett intelligens mini bemeneti modul

FC410MIM modul Címzett intelligens mini bemeneti modul FC410MIM Címzett intelligens mini bemeneti Az FC410MIM mini bemeneti t a tűzjelző kontaktusok felügyeletére tervezték, úgy, mint oltórendszer vezérlések, ventilátor vezérlések, tűzgátló ajtó vezérlések

Részletesebben

WAGO PLC-vel vezérelt hő- és füstelvezetés

WAGO PLC-vel vezérelt hő- és füstelvezetés WAGO PLC-vel vezérelt hő- és füstelvezetés Wago Hungária Kft. Cím: 2040. Budaörs, Gyár u. 2. Tel: 23 / 502 170 Fax: 23 / 502 166 E-mail: info.hu@wago.com Web: www.wago.com Készítette: Töreky Gábor Tel:

Részletesebben

PERRY ELECTRIC. Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul

PERRY ELECTRIC. Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul Digitális kapcsolóórák Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul 9 148 Ft Minimális kapcsolási időtartam 15perc; maximális kapcsolási szám: 672; IP40 védettség, tápfeszültség:

Részletesebben

Micropower line-interaktív UPS sorozat

Micropower line-interaktív UPS sorozat line-interaktív UPS sorozat MODELL 400 600 800 1000 1200 1500 2000 2400 3000 Teljesítmény (VA/W) BEMENET Feszültség Feszültségtartomány 400 / 240 600 / 360 800 / 480 1000 / 600 1200 / 720 1500 / 900 2000

Részletesebben

Digitális kijelzésű villamos mérőműszerek

Digitális kijelzésű villamos mérőműszerek MŰSZAKI ISMERTETŐ Digitális kijelzésű villamos mérőműszerek Az elosztóberendezésekben, kapcsolótáblákban alkalmazott műszereket nevezzük táblaműszereknek. A táblaműszerekkel váltakozóáramú áram (A), feszültség

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i24 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e- mailek írásához,

Részletesebben

Szén monoxid jelzőrendszerek

Szén monoxid jelzőrendszerek Szén monoxid jelzőrendszerek Működési elv A COFEM CO rendszere a környező levegőben érzékelhető CO molekulákat mutatja ki. A kiértékelés az érzékelő fejben történik, mely közvetlen kapcsolatban van a levegővel.

Részletesebben

KINCO árlista. Viszonteladói árlista. K2 PLC család K5 PLC család MT,GL univerzális kijelzők CV frekvenciaváltók PS tápegységek

KINCO árlista. Viszonteladói árlista. K2 PLC család K5 PLC család MT,GL univerzális kijelzők CV frekvenciaváltók PS tápegységek K2 PLC család K5 PLC család MT,GL univerzális kijelzők CV frekvenciaváltók PS tápegységek Viszonteladói árlista Érvényes: 2018. novembertől KINCO árlista +36 1 236 0427 +36 1 236 0428 Fax: +36 1 236 0430

Részletesebben

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft.

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft. Kezelési útmutató RF-811 Kétirányú rendszerrádió RF Elektronikai Kft. Rendszertechnikai leírás 2 Az RF 811 készülék a felhasználónál van elhelyezve. Telepítés után a hálózatot keresi, majd a kapcsolódás

Részletesebben

1. ábra Modul áramköri lapjának nézete.

1. ábra Modul áramköri lapjának nézete. CÍMEZHETŐ ZÓNABŐVÍTŐ CA-64 ADR ca64adr_ hu 01/12 A CA-64 ADR címezhető zónabővítő CA-64 és INTEGRA vezérlőpanelekkel történő alkalmazásra szolgálnak. Lehetővé teszi a riasztórendszer bővítését max. 48,

Részletesebben

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: ,

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: , TP 5 MIKROPROCESSZOROS KÖZPONT Felhasználói Leírás VERZIÓ 1.0-11/00 Az Ön telepítõje: Tecn alarm MICROALARM KFT. 1111 Budapest, Kende u. 1. Tel.: 385-33-37, 385-33-39 TP5 FELHASZNÁLÓI LEIRÁS - +! Gyorsan

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 6 6 7-4 1-4 / 2 0 1 0 0 5 2 0 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Adatmódosítás Ajánlás lejárta 2007. október 18. 2010. május 20. 2012.

Részletesebben

Building Technologies Tűz- és vagyonvédelmi termékek. Sinteso. FS20 család MP2.1

Building Technologies Tűz- és vagyonvédelmi termékek. Sinteso. FS20 család MP2.1 FC2030 Migrációs tűzjelző központ FS20 család MP2. Sinteso Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 252 címzett eszközig Különféle érzékelő eszközök jeleinek feldolgozása: Címzett

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz Cerberus PRO Rendszer kezelése és események jelzése Nagyméretű megvilágított kijelző (8 sor, soronként 40 karakter LCD) Szöveg kijelző,

Részletesebben

KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista

KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista K2 PLC család K5 PLC család MT univerzális kijelző CV frekvenciaváltó Viszonteladói árlista Érvényes: 2016. májustól KINCO PLC és HMI, frekvenciaváltó árlista : +36 1 236 0427 +36 1 236 0428 Fax: +36 1

Részletesebben

VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók

VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók A VSF-1xx műholdas KF elosztó család, a műholdvevő LNB-ről érkező SAT KF jelek veszteség nélküli, illetve alacsony beiktatási csillapítással

Részletesebben

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről VdS A tanúsítvány tulajdonosa: Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről Siemens Schweiz AG Building Technologies Group Gubelstraße CH-60 Zug A tanúsítvány csak az adott építőelemre/rendszerre

Részletesebben

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ AXIOMA ENCO QALCO XILO SOLVO ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ QALCOSONIC HEAT 2 ALKALMAZÁS EGYEDI JELLEMZŐK A QALCOSONIC HEAT2 Ultrahangos hűtési- és fűtési hőmennyiségmérőt elfogyasztott

Részletesebben

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett.

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett. Analóg DC tápegységek: 18141 típ. DC tápegység, 30V/1,2A Kijelzı: 1 db mőszer A 18141 típusú tápegység elektronikus készülékek tápfeszültség ellátására alkalmas, de felhasználható minden olyan esetben,

Részletesebben

M2037IAQ-CO - Adatlap

M2037IAQ-CO - Adatlap M2037IAQ-CO - Adatlap Szénmonoxid + Hőmérséklet + Páratartalom (opció) Két szénmonoxid riasztási szint Valós idejű környezeti szénmonoxid érzékelő és szabályzó Hőmérséklet- és relatív páratartalom-mérés

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R PADLÓFŰTÉSI ZÓNA SZABÁLYZÓK TERMÉK LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK Könnyű és gyors telepítés az új vezetékezéssel Dugaszolható csatlakozók kábelszorítóval Integrált szivattyú relé a szivattyú

Részletesebben

ÁRLISTA WS-PRO TÁVKÖZLÉSTECHNIKA

ÁRLISTA WS-PRO TÁVKÖZLÉSTECHNIKA ANALÓG ALKÖZPONTOK WS12007 WS 104-F 1/4 analóg alközpont 21 400 Ft 1 fővonal-4 mellékállomás modem port a számítógépnek kaputelefon csatlakozás kapunyitó kimenet FAX szétválasztás CALLER ID funkció minden

Részletesebben

FC722 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS)

FC722 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS) FC722 Tűzjelző központ FS720 család (MPXS) Cerberus PRO Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 252 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/ID VDT-601F/ID VDT-601(F)/ID Leírás v2.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Csatlakozók...3 2. Felszerelés...4 2.1. Névtábla elhelyezése...5

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

SmartLink-G SmartLink-GP GSM hívó. Telepítői leírás

SmartLink-G SmartLink-GP GSM hívó. Telepítői leírás SmartLink-G SmartLink-GP GSM hívó Telepítői leírás Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 1 BEMUTATÁS... 4 1.1 ALKALMAZÁS... 4 1.2 ALKALMAZÁSI PÉLDÁK... 5 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 7 2.1 MELLÉKELT DOKUMENTÁCIÓK...

Részletesebben

FC726 Tűzjelző központ

FC726 Tűzjelző központ FC726 Tűzjelző központ FS720 család (MP3.0) CerberusP P PRO Moduláris előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ beépített felhasználó barát kezelő egységgel 52 címzett eszközig Cerberus Pro

Részletesebben

UPS 1240. Kezelői kézikönyv. Szünetmentes tápegység. Verzió: 5.0 2014.02.07. Procontrol. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.

UPS 1240. Kezelői kézikönyv. Szünetmentes tápegység. Verzió: 5.0 2014.02.07. Procontrol. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol. Procontrol UPS 1240 Szünetmentes tápegység Kezelői kézikönyv Verzió: 5.0 2014.02.07. 1. oldal, összesen: 9 Procontrol 2012 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. Az ProxerGate, ProxerPort,

Részletesebben

CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6

CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6 CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6 Termék leírás: 32 Videó bemenet, 6 Videó kimenet Kameraképek kapcsolása, multiplexer, dome kamera (Spectra, Esprit), PTZ vezérlés, riasztási bementek

Részletesebben

TF 6/5 24 V/DC TÁPEGYSÉG FIÓK GÁZÁTADÓ ÁLLOMÁSOK RÉSZÉRE. Gyárt. szám: Gyártás ideje: Állomás: 2040 BUDAÖRS Rákóczi u. 38.

TF 6/5 24 V/DC TÁPEGYSÉG FIÓK GÁZÁTADÓ ÁLLOMÁSOK RÉSZÉRE. Gyárt. szám: Gyártás ideje: Állomás: 2040 BUDAÖRS Rákóczi u. 38. 2003-02-17 Oldalszám: 1/6 TF 6/5 TF TF 24 V/DC TÁPEGYSÉG FIÓK GÁZÁTADÓ ÁLLOMÁSOK RÉSZÉRE Gyárt. szám: Gyártás ideje: Állomás: 2003-02-17 Oldalszám: 2/6 TARTALOMJEGYZÉK 1. A TÁPFIÓK RENDELTETÉSE, ÁLLTALÁNOS

Részletesebben

JELLEMZŐK MŰSZAKI ADATOK ALKATRÉSZEK LEÍRÁSA

JELLEMZŐK MŰSZAKI ADATOK ALKATRÉSZEK LEÍRÁSA PASSO CARD JELLEMZŐK Ebben a konkrét esetben egy RFID rendszer három alapvető elemből áll: 1) egy vagy több transzponder (vagy TAG) 2) egy olvasási és / vagy írási eszköz (olvasó) 3) egy adatinterfész

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL 8 GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail:

Részletesebben

FC2040 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2040 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2040 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 504 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység

TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység Az áramkiesés tartama alatt igen fontos a telekommunikációs és rádiókészülékek akkumulátorról történő üzemben tartása. Sajnálatos módon az ilyen akkumulátorok

Részletesebben

FC1008, FC1012 Tűzjelző központok Kollektív (hagyományos)

FC1008, FC1012 Tűzjelző központok Kollektív (hagyományos) FC1008, FC1012 Tűzjelző központok Kollektív (hagyományos) 8 vagy 12 kollektív jelvonal (FD1008-D + 7 vonal) Kompatibilis az összes kollektív (hagyományos) Siemens érzékelővel 2 választható érzékelő jelvonal

Részletesebben

AMAX panel 2100. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód

AMAX panel 2100. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód Behatolásjelző rendszerek www.boschsecrity.h Az behatolásjelző rendszer lakóépületek, illetve kis- és közepes vállalkozások védelméhez használható.8 zónás és 2 partíciós, dobozzal és transzformátorral

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: +36 1 450-1583 Fax: +36 1 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás GSM-GPS Fejlesztő és Szolgáltató Kft. TELEKOMMUNIKÁCIÓ H -1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel.:(00-36-1)368-2052 Fax.(00-36-1)368-8093 E-mail: mcmkft@.axelero.hu. 1. 2004. 06. 24. Pintér Tamás Nagy Mihály

Részletesebben

Az EuroProt készülékcsalád

Az EuroProt készülékcsalád EuroProt rendszerismertető Az EuroProt készülékcsalád A Protecta Elektronikai Kft. EuroProt készülékcsaládja azzal a céllal készült, hogy tagjai a villamosenergia rendszer valamennyi védelmi és automatika

Részletesebben

IDAXA PiroSTOP Tűzjelző központ Rendszerleírás

IDAXA PiroSTOP Tűzjelző központ Rendszerleírás 2004/0177/051 IDAXA PiroSTOP Tűzjelző központ Rendszerleírás HEXIUM Műszaki Fejlesztő Kft. 1134 Budapest, Váci út 51/b Tel.: (+36 1) 320-8338 Fax.: (+36 1) 340-8072 www.hexium.hu E-mail: mail@hexium.hu

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

ZÓNABŐVÍTŐ TÁPEGYSÉGGEL CA-64 EPS

ZÓNABŐVÍTŐ TÁPEGYSÉGGEL CA-64 EPS ZÓNABŐVÍTŐ TÁPEGYSÉGGEL CA-64 EPS ca64eps_hu 06/09 A CA-64 EPS zóna bővítő behatolásjelző rendszerekben történő felhasználásra készült. SATEL gyártmányú CA-64, INTEGRA és VERSA vezérlőpanelekkel összekapcsolva

Részletesebben