több bevétel :: kevesebb üzleti nehézség :: problémamegoldások kis cégeknek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "több bevétel :: kevesebb üzleti nehézség :: problémamegoldások kis cégeknek"

Átírás

1 OkosVállalkozás blog több bevétel :: kevesebb üzleti nehézség :: problémamegoldások kis cégeknek Nem a méret a lényeg A 4 legnagyobb előny, amid csak lehet azzal, hogy a vállalkozásod kicsi! Borsányi Andrea cikke Teljesen felújított, extra változat Tudod, mi hátráltatja a kis cégeket leginkább abban, hogy kisvállalkozásként is fantasztikus eredményeket érhessenek el, és olyan elfogadott helyük lehessen a piacon, mint egy hozzájuk hasonló osztrák, német, francia, olasz, brit vagy amerikai kisvállalkozásnak? Felejtsd el most, hogy a tıkehiány, meg a kevés támogatás, meg a borzalmas szabályok, és a hasonlók Mert épp arról van szó, hogy ami a leginkább hátráltatja a te kisvállalkozásodat is, az ez a gondolkodásmód, és ez nem a te hibád! Mondj nemet a kényszerpályára! Amirıl a kis cégeknek soha senki nem beszél, amirıl soha nincs szó a nagy nyilvánosság elıtt, és ami soha nem hangzik el tévében, az hogy a kis cégekben valódi lehetıségek rejlenek! Amivel a kis cégek elérhetik a saját sikereiket, és elfoglalhatják a saját helyüket a piacon a nagyobb vállalatok árnyékán kívül. Mondj nemet arra, hogy a mindennapi magyar üzleti környezet (az államtól kezdve a vállalatokig, sıt egészen a saját ügyfeleidig!) úgy kezeljen, mint kényszervállalkozást, aki segítségre szorul, vagy éppen kizsákmányolható beszállítót, alkuval sarokba szorítható vállalkozót, aki mással is pótolható! Végre érik az idı, hogy túlléphess ezen végre, mert semmi sem tesz ennél rosszabbat a cégednek! Mondj igent az inspirációra! Emlékezz csak arra, amikor életed legjobb teljesítményét nyújtottad Mi adta hozzá neked azt a lökést, amitıl sikerült? Ugye, milyen erıt adó érzés, amikor hisznek az erısségeidben és bíztatnak arra, amiben jó vagy? Igen, menni fog! A hazai kisvállalkozási környezetben nincs ami ilyen lökést adna számodra, és nincs ami abban segítene, hogyan csináld még jobban a kis céged. Hitelt és pályázati támogatásokat kaphatsz, de sehol nem beszélnének nyíltan arról, miben vagy igazán jó azért, mert kis cég vagy!

2 Ilyen környezetben nem csoda, ha már benned is kialakult, hogy nem vagy elégedett a cégeddel, és úgy gondolod, nagyobbra nıve lehetne csak igazán jól menı vállalkozás belıle De csak mert még nem tudod, hogy mit hozhatsz ki abból a 4 erısségbıl, amiben igazán csak egy kis cég lehet a legjobb! Itt az idő! Mégis hogy legyen jól menı egy kis cég ilyen körülmények közt, mint ami nálunk van? Ne aggódj, még a mi jó magyar borongós üzleti környezetünkben is van lehetıséged, hogy kitörj abból a régi kerékvágásból, amiben csak az adók, az alku és a levert árak, a tisztességtelen verseny, és a kisvállalkozásokat terhelı szabályok szorítása létezik! Most még csak: a gazdasági válságot, a korábbi gazdasági szokásokra ráállt vállalkozások tönkremenését, a tragikus hazai állapotokat láthatod, meg azt, hogy az internetes kereskedelem és a plázák tönkretettek korábban jól menı üzletágakat. De ezek nyomán éppen most alakul ki valami új, ami a kis cégeknek kedvez! Most indul be az okosan és tudatosan építkezı kis cégek felemelkedése, és errıl ne maradj le Te sem! Mert végre itt a kis cégek ideje. Milyen lehetıségek érnek most be a kisvállalkozások számára, és Te hogyan használd ki ezeket? Figyelem, innentıl VIP tartalom! Az új üzleti világban az egyik legnagyobb lehetıség a kis cégeknek, így neked is, hogy egyre több segítséget találhatsz a kisvállalkozásod felpörgetéséhez: Percek alatt egyszerően, és könnyen érthetı formában szerezhetsz gyakorlati információkat és tanácsokat a kis cégedhez: Vége annak, hogy üzleti tudást szerezni a legkisebb cégek számára nehézkes, és a tényleges kisvállalkozói gyakorlatban alig használható! Van már olyan üzleti magazin, pl. a Haszon, és olyan tanácsadó weboldal, mint az Okos Vállalkozás :: üzleti blog, ami direkt a kis cégek kérdéseivel foglalkozik, a kis cégek nyelvén, konkrétan és gyakorlatiasan. Az üzleti könyvek közt egyre több, ami kisvállalkozóknak szól, és új módszerekrıl, üzleti tapasztalatokról, emberi nyelven íródott. Számtalan, általában külföldi példából, gyakorlatból meríthetsz ötleteket a saját vállalkozásodhoz. Sorozatosan fejlıdnek az ingyenes vagy olcsó webes megoldások: A korábban kifejezetten drága belépık az üzletbe, mint az iroda és az irodai felszerelések, vagy az üzleti kommunikáció, a megjelenés, a reklám, egyre praktikusabbá, egyszerőbbé és elérhetıbbé válnak a legkisebb cégnek is.

3 És ami még a kisvállalkozásod malmára hajtja a vizet, hogy egyre több cég van, akik a vállalati megrendelık helyett direkt a kis cégekre szakosodtak. A te problémáiddal és a te igényeiddel foglalkoznak, létrehozva egy csomó olyan lehetıséget, melyek mind a kis céged fejlesztésében segítenek neked! Ezek mind megadják azt a lendületet és inspirációt, ami elengedhetetlen, hogy a kis céged most következı 4 erısségét valódi, ütıképes elınnyé formálhasd! A 4 legnagyobb előnyöd A most alakuló új üzleti viszonyokban az események a kis céged kezére játszanak: A régi rend nyerı vállalkozásai nem nyerık többé. Nem onnan jön a pénz, ahonnan eddig. Kevesebb a költekezı, kevesebb a könnyő pénzszerzés, de kiegyenlítıdnek az erıviszonyok a kis cégek között, és a valódi, értékes teljesítményt nyújtó vállalkozások továbbra is mőködni fognak. A tömegtermékek minısége zuhan. A vásárlók egyre elégedetlenebbek a silány termékekkel, és nem tudják, melyikben bízhatnak. Értékelni fogják, aki a pénztárcájukhoz mérten jó megoldásokat tud ajánlani nekik. A nagyvállalatok (és sok partnercégük is) elvesztik a bizalmat, amit eddig szinte korlátlanul élveztek a vásárlóktól. Kezdenek megbízhatóbbnak tőnni a kisebb, korrekt üzletek, amihez egy arcot is tudnak társítani. Felértékelıdik a valódi szaktudás a kóklerek, és az egyre hamisabb ajánlatok mellett. (A pénzügyi manıverek bedılése után például elhiszed még, hogy tényleg olyan szuper finanszírozás, amivel valamit el akarnak adni neked?) Ami ezekbıl az eseményekbıl számodra a legfontosabb: Most, hogy a helyzet a kezedre játszik, használd ki a céged kis méretbıl adódó alábbi 4 egyedülálló erısséget, és ez pénzben, bevételben mérhetı eredményeket fog hozni a számodra! Mert a kis céged olyat tud, amit a nagyobbak nem (ráadásul ezzel a tudással a többi kis céget is beelızöd, mert kevesen vannak ezzel tisztában). 1) A kis céged rugalmas Ezért rugalmasabban és gyorsabban oldhatsz meg benne és vele bármit. - Pillanatok alatt reagálhatsz, ha a vevık egy újfajta szolgáltatást igényelnek. - Komolyabb gond nélkül abbahagyhatod és újrakezdheted bármelyik tevékenységedet, ahogy a piac éppen megkívánja. - Képes vagy hamar dönteni és lépni, ha meg kell oldani egy helyzetet. - És egyedi vevıi elképzeléseket is megvalósíthatsz. A gyorsaság elıny! Megelızheted a versenytársaidat, és vevıket csábíthatsz el még a nagyobb vállalatoktól is. 2) A kis céged átlátható Nem kell különösebb hókuszpókusz és vállalatirányítási rendszer, hogy átlásd az

4 egész céged, és tudd, hogy mi, mikor és miért történik. Idıben közbeléphetsz, ha valami nem jó irányba halad, nem kell megvárnod, mire komolyabb kár vagy veszteség lesz a dologból. Használd ki azt a helyzeti elınyt, hogy egy átlátható kis cégben könnyebb a döntéshozás! Több idıt szánhatsz a ténylegesen, közvetlenül bevételt teremtı munkáidra. 3) A kis céged közvetlen A legtöbb kisvállalkozás ott van a vásárlói közelében, közvetlenül értékesít vagy szolgáltat, és valamilyen módon (üzlethelyiség, tárgyalás, helyszíni kiszállás) találkozik a vevıivel. Ha ez igaz a te kis cégedre is, akkor közvetlen és azonnali információkat kapsz a vásárlóidról, és a termékeid, szolgáltatásaid hatásáról. Lehetıséged van az azonnali reakcióra, megoldást javasolhatsz, tanácsot adhatsz, rábeszélhetsz Sokkal nagyobb eszköztárad van arra, hogy pozitívan befolyásold a vásárlást, mint akinek egy forgalmazóra, és annak a technikáira kell hagyatkoznia. Használd ki, hogy képes vagy a profi kiszolgálás, a szakszerő teljesítés mellett a személyes garanciádat is nyújtani a vásárlódnak. És ezt egy nagyobb vállalat sem csinálja utánad! 4) A kis céged egyben van Egy kisvállalkozás egyszerő szervezet, nincs szükséged bonyolultabb felépítésre. Sıt, lehetıséged van többfunkciós megoldások kialakítására, pl. munkakörökben, helyiségek, eszközök esetében, amivel jobban kihasználhatod ezeket. Aztán ha nem akarsz, nem kell egész nap a cégügyekkel foglalkoznod, mert nem igényelnek egész napos ellenırzést, elég csak egy biztos, fix rendet tartanod. Ha az üzleted flottul mőködik, egyben van, nem emészt fel felesleges pénzeket a mőködése. Kicsi, olcsó. Így több marad nálad abból, amit a vállalkozásod megkeres. És hogy az mennyi? Á, igen, ezt nem is mondtam eddig: Egy jól szervezett kisvállalkozás képes nagyobbakat meghazudtoló módon jövedelmezı lenni! Mert nem csak egyre nagyobbra bıvülve profitálhatsz jól, hanem amikor megtalálod azt a pontot, ahol az üzleted, számodra, a legjobban jövedelmez! Ahol egy olyan ideális állapotban vállalkozhatsz, hogy - nem kell egyre szaporodó cégvezetési feladatokat felvállalnod, - arra koncentrálhatsz, ami ténylegesen a bevételt hozza a konyhádra, - olyan jövedelmet hozhatsz ki te magad, egy-két fıvel a cégedbıl, mint a fıs vállalkozások, miközben csak mosolyogsz az ıket terhelı cégmőködtetés, irányítás és fenntartás gondjain, - és azt mondhatod: egyszerőbben, könnyebben vállalkozom, és olyan eredményeket érek el vele, amiért igazán megéri csinálni!

5 Gondolj csak bele, ha kihasználod ezt a 4 erısségedet, mennyivel lehetsz fürgébb, mint a versenytársaid, hogyan körözheted le ıket, hogyan nyújthatsz olyat, amire a nagyobbak nem képesek, és amirıl a kisebbek pedig még alig tudnak! Fordítsd ezeket tudatosan a hasznodra az üzletben, használd ki az elınyöket, amit ez a 4 erısség kínál neked: - a tevékenységed felépítésében, megszervezésében - a szolgáltatásaid, kínálatod kialakításában, - a kiszolgálásban, teljesítésben, ügyfélkezelésben, - az ajánlataidban, hirdetéseidben! Az új piac fogékonyabb azokra az elınyökre, amikben a kis cégek igazán jók. A te kisvállalkozásod is a nyertese lehet ennek a helyzetnek, ha tudatosan kihasználod ezt a 4 igazi erısségedet! Lehet, hogy Te még nem iratkoztál fel az Okos Vállalkozás :: üzleti blogra? Ha tetszett ez a cikk, mire vársz még! Kattints az alábbi linkre: és ezentúl kézhez kapod az - egyszerő, de okos vállalkozási praktikákat, trükköket és taktikákat, - válaszokat a gyakorlati vállalkozási üzletmenet nehézségeire nem csak részterületeken, hanem egyben, úgy ahogy az egy kis cégnél a valóságban felmerül, - segítséget szuper üzleti eredmények eléréséhez nagyobb pénzkiadás vagy hosszadalmas folyamatok nélkül, - inspirációt, hogy hogyan hozd ki kevésbıl is a legtöbbet, - megoldási lehetıségeket, hogy 100%-ban a bevételteremtésre koncentrálhass! Jól hangzik? Csak kattints ide: Nem a méret a lényeg 2009 Borsányi Andrea

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

A kulcs a rendszerépítésben van!

A kulcs a rendszerépítésben van! A kulcs a rendszerépítésben van! Nemrég egy nagyvárosban tartottunk Online Marketing Specialista képzést egy vállalatnak. Nagyon izgalmas és tanulságos volt egy ilyen óriás cég marketingjébe és mindennapi

Részletesebben

Akár tótágast is állhatsz!

Akár tótágast is állhatsz! Akár tótágast is állhatsz! Elızı cikkemben már érintettem a vállalkozás lélektani oldalát, és még a mostaniban is ezt a fonalat fogom folytatni. Én sajnos azt tapasztalom, hogy egy-két igazán fantasztikus

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

Kiskegyed Otthona. A Kiskegyed Otthona magazin fogadtatásának vizsgálata Készült a Szonda Ipsos szeptemberében végzett kutatása alapján

Kiskegyed Otthona. A Kiskegyed Otthona magazin fogadtatásának vizsgálata Készült a Szonda Ipsos szeptemberében végzett kutatása alapján Kiskegyed Otthona A Kiskegyed Otthona magazin fogadtatásának vizsgálata Készült a Szonda Ipsos 2007. szeptemberében végzett kutatása alapján A kutatás háttere A Szonda Ipsos piackutató cég 2007. szeptemberében

Részletesebben

Válság és kommunikáció!

Válság és kommunikáció! Válság és kommunikáció! A potenciális vevıink irányába történı kommunikáció válság idején kiemelten fontos. Sajnos nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy nehéz helyzetben (pl. válság idején) behúzzák

Részletesebben

TARIFÁLÓ Flotta GFB Indikátor tájékoztató 2007.

TARIFÁLÓ Flotta GFB Indikátor tájékoztató 2007. Az alábbi ismertetıben röviden leírjuk a Nyerı Díj Kalkulátor jellemzıit. Az ismertetı elolvasása során az alábbiakra kap választ: 1. Mire jó a Nyerı Díj Kalkulátor? 2. Milyen flottákhoz jó a Kalkulátor?

Részletesebben

7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled!

7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled! 7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled! Elıszó Amikor egy érdeklıdı, vagy akár egy visszatérı vevınk ismét felkeres minket, ezt azért teszi meg, mert szüksége van tılünk valamire, de minimum

Részletesebben

Informatikai kommunikációs technikák a beszállító iparban

Informatikai kommunikációs technikák a beszállító iparban Informatikai kommunikációs technikák a beszállító iparban A FLUID-WIN projekt Nyertes projekt az EU 6. Kutatás fejlesztési és demonstrációs keretprogramjában Prioritás: Információs Társadalom Technológiák

Részletesebben

Pályázati Tájékoztató az ÉFE Minısített - Fogyasztóbarát Építıipari Szolgáltató minısítés elnyeréséhez

Pályázati Tájékoztató az ÉFE Minısített - Fogyasztóbarát Építıipari Szolgáltató minısítés elnyeréséhez Pályázati Tájékoztató az ÉFE Minısített - Fogyasztóbarát Építıipari Szolgáltató minısítés elnyeréséhez 1. Bevezetı 1.1 Európai Uniós háttér: Az EU-s jogérvényesítési gyakorlatokhoz alkalmazkodva, és a

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Nos akkor beszállsz a játékba?!

Nos akkor beszállsz a játékba?! Nos akkor beszállsz a játékba?! Úgy gondoltam, végre írok egy cikket arról, amit lépen nyomon hangoztatok, és amiben maximálisan hiszek: nem vagyok híve "csak" az online marketing technikáknak, és nem

Részletesebben

Mi a számlázóválasztó?

Mi a számlázóválasztó? médiaajánlat Mi a számlázóválasztó? A Számlázóválasztó.hu egy független számlázóprogram-választó rendszer, amelynek célja, hogy a vállalkozók minél egyszerűbben, gyorsabban és célzottabban találhassák

Részletesebben

Van egy eladó cége? Nem tudja, hogy mit kezdjen a feleslegessé vált cégével? Súlyos terhet cipel?

Van egy eladó cége? Nem tudja, hogy mit kezdjen a feleslegessé vált cégével? Súlyos terhet cipel? Van egy eladó cége? Nem tudja, hogy mit kezdjen a feleslegessé vált cégével? Súlyos terhet cipel? Kedves Olvasó! A Cégeladás BLOGOMAT azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak a vállalkozásoknak, akik

Részletesebben

Hogyan emelj árat? II. rész. Máris elolvashatod az áremelésrıl szóló tanulmány 2. részét!

Hogyan emelj árat? II. rész. Máris elolvashatod az áremelésrıl szóló tanulmány 2. részét! Hogyan emelj árat? II. rész Máris elolvashatod az áremelésrıl szóló tanulmány 2. részét! A cikk elsı részében elsısorban az áremelés kérdését az ár oldaláról közelítettem meg, most viszont fordul a kocka:

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

Divatos termék-e a kondenzációs kazán?

Divatos termék-e a kondenzációs kazán? Divatos termék-e a kondenzációs kazán? Mai valóságunkat egyre inkább áthatja az internet. Nem csak a hírvilág, a politika, az általános mőveltség szerzésének része, hanem szakmai-tudományos területeken

Részletesebben

Te is erről álmodsz? Íme 3 lehetséges út!

Te is erről álmodsz? Íme 3 lehetséges út! Te is erről álmodsz? Íme 3 lehetséges út! Van egy olyan tévhit, amivel nap-mint nap találkozok a munkám során, és sajnos egyeseknek kifejezetten célja is, hogy ezt a tévhitet erősítse, mert így a hiszékeny

Részletesebben

Offline? Online? Vagy mindkettı?!

Offline? Online? Vagy mindkettı?! Offline? Online? Vagy mindkettı?! A minap a kezembe akadt egy szórólap, amin csak úgy "mellékesen" ott szerepelt a weboldal címe is. A szórólap egyébként egy kis használt babaruha boltot reklámozott, ami

Részletesebben

KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁGI SEGÉDLET. ÚMFT-s. építési beruházásokhoz. 1.0 változat. 2009. augusztus. Szerkesztette: Kovács Bence.

KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁGI SEGÉDLET. ÚMFT-s. építési beruházásokhoz. 1.0 változat. 2009. augusztus. Szerkesztette: Kovács Bence. KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁGI SEGÉDLET ÚMFT-s építési beruházásokhoz 1.0 változat 2009. augusztus Szerkesztette: Kovács Bence Írta: Kovács Bence, Kovács Ferenc, Mezı János és Pataki Zsolt Kiadja: Független

Részletesebben

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez?

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez? 1 / 5 2013.05.13. 11:12 A közösségről Bemutatkozás Kapcsolat Partnereink Kezdőlap Blog Cikkek Videók Idézetek Fórum Jótékonyság Jelentkezz a csapatunkba! Címlap» Cikkek 17 stratégia a biztonsági pénztartalék

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. A Békéscsabai Kistérségi Életfa Szociális Szolgáltató Központ Fövenyes utcai területi irodájának 2013. évi szakmai beszámolója

Jegyzıkönyv. 1. A Békéscsabai Kistérségi Életfa Szociális Szolgáltató Központ Fövenyes utcai területi irodájának 2013. évi szakmai beszámolója Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyőlésének József Attila-lakótelepi Településrészi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: I. 315-5/2014. Jegyzıkönyv Készült: a József

Részletesebben

6. A szervezet. Az egyik legfontosabb vezetıi feladat. A szervezetek kialakítása, irányítása, mőködésük ellenırzése, hatékonyságuk növelése,

6. A szervezet. Az egyik legfontosabb vezetıi feladat. A szervezetek kialakítása, irányítása, mőködésük ellenırzése, hatékonyságuk növelése, 6. A szervezet Az egyik legfontosabb vezetıi feladat A szervezetek kialakítása, irányítása, mőködésük ellenırzése, hatékonyságuk növelése, 1 Formális és informális szervezetek A formális szervezet formákban

Részletesebben

Hogyan emelj árat?- 1.rész

Hogyan emelj árat?- 1.rész Hogyan emelj árat?- 1.rész Elıszó Az áremelés kérdése kényes téma, de beszélni kell róla. Az áremelés témája arról jutott eszembe, hogy pár nappal ezelıtt az egyik multiban bevásároltam, és alkalmam volt

Részletesebben

Az Indigo Network. Pénzügyi fejlesztı programok mélyszegénységben élık körében. http://www.indigo-asset-building.eu/ Levi Strauss Foundation

Az Indigo Network. Pénzügyi fejlesztı programok mélyszegénységben élık körében. http://www.indigo-asset-building.eu/ Levi Strauss Foundation Az Indigo Network http://www.indigo-asset-building.eu/ Levi Strauss Foundation Az Asset Building elvének nemzetközi népszerősítése A mikrohitelezés Grameen modellje A modell adaptációs problémái: Az adott

Részletesebben

Hol indul egy weboldal marketingezése?

Hol indul egy weboldal marketingezése? Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hol indul

Részletesebben

Mire számíthat, aki befıttként viselkedik?

Mire számíthat, aki befıttként viselkedik? Témakörök: vállalkozás indítása, vállalkozás fejlesztés, kisvállalkozó, stratégiai tervezés, marketing terv, felnıttképzés, tanfolyamok, képzés, vállalkozói tanfolyamok, egyéni vállalkozó, marketing tanácsadó,

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

Miért olyan fontos a minıségi pont?

Miért olyan fontos a minıségi pont? A fiókban látható konkrét minıségi pont értékek egy olyan általános számítás eredményei, ami a kulcsszó tökéletes egyezése esetére érvényesek. Miért olyan fontos a minıségi pont? A minıségi pont három

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége?

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Nemrég elkaptam egy beszélgetést az egyik közösségi portálon, de ez a beszélgetés egyáltalán nem volt egyedi, úgy érzékelem, sok helyen, - és nem csak az interneten,

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. Tájékoztató a lakóközösségi programok, kezdeményezések támogatása címő TÁMOP 5.5.4-13/2 kódszámú felhívásra benyújtandó pályázatról

Jegyzıkönyv. 1. Tájékoztató a lakóközösségi programok, kezdeményezések támogatása címő TÁMOP 5.5.4-13/2 kódszámú felhívásra benyújtandó pályázatról Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyőlésének József Attila-lakótelepi Településrészi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: I. 395-3/2013. Jegyzıkönyv Készült: a József

Részletesebben

Milyen weboldalt készítsünk?

Milyen weboldalt készítsünk? Milyen weboldalt készítsünk? Sokszor kapunk olyan kérdést, hogy HTML, vagy PHP-s weboldalt érdemes -e készíteni? Én mindig azt mondom, hogy mindkettınek van elınye, és van "hátránya" is. Az adott szituáció

Részletesebben

Hogyan legyen Önből és értékesítőiből az üzleti világ vezető

Hogyan legyen Önből és értékesítőiből az üzleti világ vezető Ismeri Ön a sikeres értékesítés kulcsát? Ön is szeretné stabilizálni a cégét és új piacokat szerezni? Vajon mire van szükség, hogy Ön és értékesítői sikeresen tárgyaljanak és le is zárják az üzletet nagy

Részletesebben

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár Van egy tervem, tudom, mit kell tennem, de ha egyedül vagyok itthon, könnyen félredobom a tervemet. Ha egy olyan személy egyengeti

Részletesebben

Nemzetközi Navigátor 2010. Nemzetközi Navigátor

Nemzetközi Navigátor 2010. Nemzetközi Navigátor Nemzetközi Navigátor A legalaposabb tudásra tapasztalati úton tehetünk szert. Jobb vezetıvé úgy tudunk válni, ha gyakoroljuk a vezetést. Valódi inspirációt nem a szokványos, bejáratott helyekrıl kaphatunk,

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S E L İ T E R J E S Z T É S mely készült Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2014. október 1 - i rendkívüli nyilvános testületi ülésére az Tárgy: napirendi pont mellékletei 1. sz. napirendi

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

Az Innováció és az ember avagy: Miért (nem) szeretnek a felhasználók kattintani?

Az Innováció és az ember avagy: Miért (nem) szeretnek a felhasználók kattintani? Az Innováció és az ember avagy: Miért (nem) szeretnek a felhasználók kattintani? Esszé az Innováció és kommunikáció tantárgyhoz Készítette: Polgár Péter Balázs, 2007. január 16. A 21. század elejére még

Részletesebben

Az első feladat. 2016. február 21 - START!

Az első feladat. 2016. február 21 - START! Az első feladat Figyelmeztetés: Jelen program tartalma informatív jellegű, nem helyettesíti a szakorvosi tanácsadást és kezelést, nem orvosi kézikönyv. Intenzív testedzés kezdetekor és életmód váltás megkezdése

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

Mit gondolnak a vállalatvezetők az üzleti kapcsolatok értékéről?

Mit gondolnak a vállalatvezetők az üzleti kapcsolatok értékéről? Mit gondolnak a vállalatvezetők az üzleti kapcsolatok értékéről? MANDJÁK Tibor Marketing professzor, Bordeaux École de Management valamint Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem 680,

Részletesebben

A modern menedzsment problémáiról

A modern menedzsment problémáiról Takáts Péter A modern menedzsment problémáiról Ma a vezetők jelentős része két nagy problémával küzd, és ezekre még a modern a természettudományos gondolkodáson alapuló - menedzsment és HR elméletek sem

Részletesebben

CRM ügyfélkapcsolatok kezelése

CRM ügyfélkapcsolatok kezelése CRM ügyfélkapcsolatok kezelése Horváth Bianka Vállalkozásmenedzsment Intézet Óbudai Egyetem Miért van szükség CRMrendszerre? A cégek túlnyomó többségének ma már van legalább számlázóprogramja, vagy akár

Részletesebben

Vállalati és lakossági lekérdezés. Szécsény Város Polgármesteri Hivatala számára

Vállalati és lakossági lekérdezés. Szécsény Város Polgármesteri Hivatala számára Vállalati és lakossági lekérdezés Szécsény Város Polgármesteri Hivatala számára Dátum: 2010 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 I Az adatfelvétel eredményeinek bemutatása... 3 I.1 A vállalati, illetve

Részletesebben

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban Kulcsszóoptimalizálás a gyakorlatban Egy folyamatos látogatottságot biztosító módszer, amit megtanulhatsz és minden weboldaladon, blogodon alkalmazhatsz. 2008. Minden jog fenntartva oldal 1 Bevezetı A

Részletesebben

Interneten. MinőségDoktorok.hu - fejlessze vállalkozása minőségszemléletét az Interneten az Internettel! 2008-03-11 Dr.

Interneten. MinőségDoktorok.hu - fejlessze vállalkozása minőségszemléletét az Interneten az Internettel! 2008-03-11 Dr. Minőségszeml gszemlélet let fejlesztése se az Interneten MinőségDoktorok.hu - fejlessze vállalkozása minőségszemléletét az Interneten az Internettel! 2008-03-11 Dr. Horváth Zsolt Tartalmi áttekintés Okok

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Vállalkozz Hatékonyan Klub

Vállalkozz Hatékonyan Klub Hernyóból lepke avagy Hogyan lesz egy kis cégbıl, pénzt termelı gépezet tanulmány Kelkó Tamás 2009 Hernyóból lepkévé válni, avagy a vállalkozásodnak is vannak fejlıdési fázisai! Ahogy az embernek, egy

Részletesebben

Piac és tényezıi. Ár = az áru ellenértéke pénzben kifejezve..

Piac és tényezıi. Ár = az áru ellenértéke pénzben kifejezve.. Piac és tényezıi TÉMAKÖR TARTALMA - Piac és tényezıi - Piacok csoportosítása - Piaci verseny, versenyképesség - Nemzetgazdaság - Gazdasági élet szereplıi PIAC A piac a kereslet és a kínálat találkozási

Részletesebben

Avagy: Sikeres bárki lehet

Avagy: Sikeres bárki lehet A siker 42 titka, nemcsak nıknek Avagy: Sikeres bárki lehet Kiadja: Írta: Elızménynek: vagyok, a HısNık.hu fıszerkesztıje, a Minerva Capitoliuma címő magazin fıszerkesztıje és felelıs kiadója, két könyv

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Medgyesbodzás Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. januárén 27-én 11 órai kezdettel megtartott nyílt ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Medgyesbodzás Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. januárén 27-én 11 órai kezdettel megtartott nyílt ülésérıl. Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 5663 Medgyesbodzás, Széchenyi u. 38. Telefon 68/425-000 Fax: 68/526-331 2/2010 JEGYZİKÖNYV Készült: Medgyesbodzás Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010.

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

Rendszerváltásunk mérlege. Hazánk felzárkózási esélyei és a stratégiai gondolkodás meghonosítása a társadalom- és gazdaságpolitika formálásában

Rendszerváltásunk mérlege. Hazánk felzárkózási esélyei és a stratégiai gondolkodás meghonosítása a társadalom- és gazdaságpolitika formálásában ECOSTAT és a 135 éves Népszava jubileumi Konferenciája: Lehetséges felzárkózási pályák Magyarországon Stratégiai forgatókönyvek 2008-2020 Budapest, 2008. november 27. Rendszerváltásunk mérlege. Hazánk

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

ALAPTANÍTÁSOK. A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata

ALAPTANÍTÁSOK. A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata ALAPTANÍTÁSOK A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata 1Korinthus 14:27-29 Ha valaki nyelveken szól, kettı vagy legfeljebb három legyen, mégpedig egymás után; és egy magyarázza

Részletesebben

Értékesítési beszélgetés

Értékesítési beszélgetés Gyakorlat. Műhely. Marketing Értékesítési beszélgetés Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 GYAKORLAT. MŰHELY Értékesítési beszélgetés Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESSZUM

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban PAPP GÁBOR 1 { 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 } "Name": " Papp Gábor", "City": " Budapest", "Company": { "Name":

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

E-business vs. e-kereskedelem

E-business vs. e-kereskedelem E-kereskedelem E-business vs. e-kereskedelem Az online o kereskedelem fejlıdése se: csúcspont on-line cégek zuhanása európai Internetszolgáltatók belépése a befektetők kijózanodása post-net üzletek amerikai

Részletesebben

2. óravázlat 2011. szeptember 19. Ötletek, erkölcs és jog

2. óravázlat 2011. szeptember 19. Ötletek, erkölcs és jog 1. Bevezetés szellemi tulajdon koncepciója 2. óravázlat 2011. szeptember 19. Ötletek, erkölcs és jog Nemrégiben olvastam egy cikket, ami egy brit kutatást mutatott be: 2-4 éves gyermekeknél vizsgálták

Részletesebben

Sämling Kft. LEAN menedzsment. A veszteségek folyamatos és szisztematikus kiküszöbölése Több mint eszköztár. 18 év 5 fı terület:

Sämling Kft. LEAN menedzsment. A veszteségek folyamatos és szisztematikus kiküszöbölése Több mint eszköztár. 18 év 5 fı terület: Sämling Kft. 18 év 5 fı terület: 1.Oktatásszervezés (>100 képzés), 2.Projektmenedzsment, 3.Soft-skills, 4.LEAN és SixSigma 5.Szervezetfejlesztés LEAN menedzsment A veszteségek folyamatos és szisztematikus

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl. 2011. szeptember 21.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl. 2011. szeptember 21. Ügyszám: 56-104/2011. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2011. szeptember 21. Nyirád 2011 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

Kreatív Kontroll Kft. Vezető webes tartalomfejlesztő

Kreatív Kontroll Kft. Vezető webes tartalomfejlesztő Kreatív Kontroll Kft. Vezető webes tartalomfejlesztő 2012/III. negyedév nyilvános jelentése 1.) Egy éve a webes tartalomfejlesztésben A 2011 áprilisa óta webes tartalmak szolgáltatásával foglalkozik. A

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

GALÉRIA. Digitális Fotó Magazin 2014/7.

GALÉRIA. Digitális Fotó Magazin 2014/7. 014-025_galeria_rafal:port 2014.10.20. 16:08 Page 14 14 GALÉRIA Digitális Fotó Magazin 2014/7. 014-025_galeria_rafal:port 2014.10.20. 16:08 Page 15 www.fotomagazin.hu Gyönyörű fények, elképesztő tájak,

Részletesebben

TÁMOP 1.3.1 07/1-2008-0002 A FOGLALKOZTATÁSI SZOLGÁLAT FEJLESZTÉSE AZ INTEGRÁLT MUNKAÜGYI ÉS SZOCIÁLIS RENDSZER RÉSZEKÉNT

TÁMOP 1.3.1 07/1-2008-0002 A FOGLALKOZTATÁSI SZOLGÁLAT FEJLESZTÉSE AZ INTEGRÁLT MUNKAÜGYI ÉS SZOCIÁLIS RENDSZER RÉSZEKÉNT TÁMOP 1.3.1 07/1-2008-0002 A FOGLALKOZTATÁSI SZOLGÁLAT FEJLESZTÉSE AZ INTEGRÁLT MUNKAÜGYI ÉS SZOCIÁLIS RENDSZER RÉSZEKÉNT 1.1.5 Szolgáltatási akkreditáció modellezése alprojekt Záró tanulmány 2011. 11.

Részletesebben

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének tapasztalataiból I. A KÖZJÓT SZOLGÁLD! Termékeid és szolgáltatásaid

Részletesebben

A piackutatás szerepe a sikeres ingatlanfejlesztés elıkészítésében

A piackutatás szerepe a sikeres ingatlanfejlesztés elıkészítésében A piackutatás szerepe a sikeres ingatlanfejlesztés elıkészítésében Tóth Dávid Ágoston 2009. Június 3. Piackutatás és ingatlanfejlesztés? Ha egy komoly terméket piacra dob egy cég, elıtte piackutatást végez:

Részletesebben

A konkurrencia elemzése

A konkurrencia elemzése Modul 1: Pozícionálás Fejezet 2 A konkurrencia elemzése Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 MODUL 1 POZÍCIONÁLÁS Fejezet 2: Pozícionálás- A konkurrencia elemzése Szerzők: Dr. Andrea Grimm,

Részletesebben

Ellátogattunk a konkurenciádhoz, és megkérdeztük: Mi a véleménye rólad?

Ellátogattunk a konkurenciádhoz, és megkérdeztük: Mi a véleménye rólad? Ellátogattunk a konkurenciádhoz, és megkérdeztük: Mi a véleménye rólad? A disznó vége, a kolbász kezdete. Nem ötletekre van szükséged, hanem konkrét eszközökre és egy működő stratégiára. A STRATÉGIA hosszú

Részletesebben

2. hét. 3. hét. 4. hét. 5. hét. 6. hét. 7. hét. Regisztrációs hét

2. hét. 3. hét. 4. hét. 5. hét. 6. hét. 7. hét. Regisztrációs hét Budapesti Gazdasági Fıiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Vállalkozás és Emberi Erıforrások Intézeti Tanszék Tantárgy megnevezése Tantárgyi program 2012/2013. I. félév Vállalkozástan II. Tantárgy kódja:

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Prémium üzemanyagokról õszintén 2014. February 21.

Prémium üzemanyagokról õszintén 2014. February 21. Prémium üzemanyagokról õszintén 2014. February 21. Prémium üzemanyag, ahogy én látom! /Privát magán vélemény/ Nagyon sok embert elgondolkoztat az, miszerint a benzinkutak felénél erõszakosan, sõt már pimaszul,

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Mecséri Ildikó kereskedelmi és minőségirányítási vezető ebolt Kft Minőségirányítás Kinek hasznos a minőségirányítás? Egy bizonyos méret felett fontos A nagy

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Egy TITOK az idegen nyelv tanulásával kapcsolatban Amire senki nem gondol Nagy Erika, 2014 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Hogyan tervezz 2010-re?-I. rész. Elıszı

Hogyan tervezz 2010-re?-I. rész. Elıszı Hogyan tervezz 2010-re?-I. rész Elıszı Elbúcsúztattuk 2009-et, és máris fejest ugrottunk 2010-be. Számodra mit hoz a 2010-es esztendı? Írd meg, tervezd le, tudd elıre az üzletedben, mit fogsz tenni 2010-ben!

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 25- én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi ülésérıl. Az ülés helye: : Községháza (Iszkaszentgyörgy,

Részletesebben

Megint válság van: ismét inadekvát válaszok és hatalmas károk

Megint válság van: ismét inadekvát válaszok és hatalmas károk Megint válság van: ismét inadekvát válaszok és hatalmas károk nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba állította Hérakleitosz. Magyarországon mintha ez a bölcsesség is megdılne, úgy tőnik, folyamatosan

Részletesebben

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA. Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA. Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK A MENÜ Vállalkozási alapok: ötlettől a vállalkozóvá

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót sző a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? A világ és a vevők megváltoztak. Ezt nyilván már Ön is észrevette. Önnek is

Részletesebben

HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK

HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is a HelpyNet felhasználók népes táborában köszönthetjük! 1 Néhány gondolat, mi is a HelpyNet: Közösségi bűnmegelőzési rendszer

Részletesebben

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein!

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Hogyan kezdhet a Catawikin árulni www.catawiki.hu/signup Mi a Catawiki? A Catawiki a világ leggyorsabban növekvő online aukciósháza. Weboldalunk olyan embereket

Részletesebben

A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet

A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet (Népszava 2009. február 27.) Dobjuk félre a meglévő fogalmakat és határokat, mert nem működnek - mondja Kállai Ernő. A nemzeti és etnikai kisebbségi

Részletesebben

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják.

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják. ÉN-MI Mester-ség Kincs Meg világosodás Mire érdemes figyelni? Változtatás elfogadás Mit jelent embernek lenni? Kinek Hány a viszonya? világ közepe van? Jézus és mi Nézőpont Átalakuló váltás kérdés Együttérzés

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

Ha a gyógyítás nem mőködik

Ha a gyógyítás nem mőködik Ha a gyógyítás nem mőködik 2009 Rue Anne Hass, M.A., Intuitive Mentoring és I-Mentoring, www.intuitivementoring.com. Látogasd meg Rue honlapját, ahol további cikkeket találsz Az EFT-rıl és az érzékeny

Részletesebben

Miért Automatizáljunk?

Miért Automatizáljunk? Miért Automatizáljunk? Az emberiség az ipari forradalom óta újabb és újabb eszközöket talál fel, hogy munkáját megkönnyítse, hatásosabbá és minőségibbé tegye. Mindennapi ügyvitelünkben mára rengeteg olyan

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. 3.em. 301-308. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: kapcsolat@webshopexperts.hu Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban,

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 16.7.2008 COM(2008) 399 végleges 2008/0151 (COD) Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE az energiával kapcsolatos termékek környezetbarát

Részletesebben

Interaktív táblák tartóssága mi az igazság? Mit értünk tartósságon, és miért fontos ez?

Interaktív táblák tartóssága mi az igazság? Mit értünk tartósságon, és miért fontos ez? Interaktív táblák tartóssága mi az igazság? Mit értünk tartósságon, és miért fontos ez? Ez a dokumentáció csupán tájékoztatási céllal készült. SMART Technologies Inc. fenntartja magának a jogot, hogy külön

Részletesebben