28/1997. (VI.10.) sz. önkormányzati rendelete. a Budapest X. kerület, Őrs Vezér tér Részletes Rendezési Terve jóváhagyásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "28/1997. (VI.10.) sz. önkormányzati rendelete. a Budapest X. kerület, Őrs Vezér tér Részletes Rendezési Terve jóváhagyásáról"

Átírás

1 BUDAPEST KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT 28/1997. (VI.10.) sz. önkormányzati rendeete a Budapest X. kerüet, Őrs Vezér tér Részetes Rendezési Terve jóváhagyásáró Budapest Kőbányai Önkormányzat Képviseőtestüete az évi LXV. tv., 63/C.. (2) bekezdésében és az évi XX. tv áva módosított évi III. tv. 6.. (3), (4) bekezdésében kapott fehatamazása aapján, a Budapest X. kerüet Őrs Vezér tér Részetes Rendezési Terve efogadására következő rendeetet akotja: AZ ELŐÍRÁSOK HATÁLYA 1.. Jeen rendeet hatáya Budapest X. kerüet (Kőbánya) terüetének a meéket szabáyozási tervapon ehatárot részére (Kerepesi út - Gyakoró köz - Gyakoró út - Fehér út áta határot terüetre) terjed ki. Jeen rendeet csak a meéket szabáyozási tervve együtt érvényes! AZ ELŐÍRÁSOK ALKALMAZÁSA 2.. () Terüetet fehasznáni, teket és terüetet aakítani, épüetet, továbbá műtárgyat és más építményt tervezni és kiviteezni, építeni, feújítani, heyreáítani, átaakítani, korszerűsíteni, bővíteni és ebontani, vaamint rendetetését módosítani és mindezekre hatósági engedéyt adni, az átaános érvényű építésügyi szabáyoknak, hatósági eőírásoknak, a vonatkozó hatáyos szabványoknak és jeen rendeet eőírásainak megfeeően szabad. (2) A meéket szabáyozási tervben köteezőnek ke tekinteni és meg ke tartani: a) a köteező szabáyozási vonaat, b) az építési övezetek határát, c) az övezeti jeemzőket, d) a teek esődeges rendetetését, e) a megévő pavionok köteező bontását.

2 - 2 - (3) A köteező jeegge meghatározott eemek módosítása csak a szabáyozási terv módosításáva ehetséges. A módosítás esetén a vonatkozó rendekezések, átaános érvényű eőírások szerint ke ejárni. (4) A meéket szabáyozási terven az építési hey nem köteező (irányadó) határvonaa a beépítés mértékadó határvonaának tekintendők (a megengedett beépítés széső -küső- kontúrvonaát jeöi). (5) Az irányadó és a (2) bekezdésben nem emített szabáyozási eemek tájékoztató jeegűek, azoktó a jeen rendeet módosítása nékü e szabad térni. TELEKALAKÍTÁS 3.. () A teekaakítási tervek kidogozása során a meéket szabáyozási tervben fetüntetett köteező szabáyozási vonaakat és eőírt szabáyozási széességeket be ke tartani. {2) A ehetséges teekaakításokat a meéket szabáyozási terv tartamazza. (3) A terüeten egyedi és tömbte(k)ek is kiaakítható{k), ietve egy teken több főépüet is eheyezhető jeen rendeet eőírásainak keretei között. (4) A meéket szabáyozási tervben meghatározott teekaakítások ütemezetten is végrehajthatók. (5) A meéket szabáyozási tervben meghatározott (megévő és tervezett) teekhatárok a rendeet módosítása nékü megvátoztathatók teekegyesítés esetén. (6) A meéket szabáyozási tervben meghatározott (megévő és tervezett) teekhatárok a rendeet módosítása nékü megvátoztathatók teekhatár módosítás esetén, ha a módosítás mértéke egfejebb az érintett tekek összterüetének 10 %-ára terjed ki és az a tekeken nem hoz étre újabb, a hatáyos építési eőírásoknak meg nem feeő áapotot, vagy az eőírásoknak megfeeő áapot étrehozására irányu. (7) Újabb te(k)ek csak a rendezési terv módosításáva aakítható(k) ki. (8) A meéket szabáyozási tervben meghatározott, nem beépíthető te(k)ek (pédáu: akóterüet zödfeüet céjára szogáó teke, stb.) esetében a közterüetekre vonatkozó szabáyok aapján ke ejárni.

3 - 3 - (9) A közhasznáatra átengedett, közterüet-jeegge (un. "Rendetetése aapján közterüet") kiaakított terüeten a közterüetekre vonatkozó építési szabáyok szerint ke ejárni; ennek megfeeően egfejebb a meéket szabáyozási tervben meghatározott beépítettség aakítható ki autóbusz-végáomás, áthajtó, átjáró, passzázs, árkád, stb kiaakítása esetén. (O)A terüeten kiaakítható átjárók, áthajtók közekedési és közműétesítmények megközeítése érdekében szükséges szogami jogokró a tekek kiaakítása során rendekezni ke. TERÜLETFELHASZNÁLÁS 4.. () A terüet a hatáyos Budapesti Városrendezési Szabáyzat szerint az aábbi övezetekbe tartozik: a) 12 jeű építési övezet: b) 33 jeű építési övezet: c) 60 jeű építési övezet: (BVSZ aapján) (BVSZ aapján) (BVSZ aapján) (2) A terüet az aábbi terüetfehasznáási egységekre tagozódik: a) akóterüet, b) intézményterüet, c) közekedési terüet. LÉTESÍTMÉNYEK ELHELYEZÉSE 5.. () A terüet a.) akó- és száásétesítmények, b.) kereskedemi és szogátató étesítmények, c.) zödfeüeti étesítmények, d.) közekedési étesítmények és közmű étesítmények eheyezésére szogá.

4 - 4 - (2) A fentiekben meg nem határozott rendetetésű étesítmény(ek), ietve építmény(ek) teepítése esetén a környezethez történő ieszkedést az engedéyezési ejárás során környezeti hatástanumány-ban ke igazoni. A környezeti hatástanumány ki ke térjen a tervezett étesítmény városszerkezeti és városrendezési következményeinek eemzései meett a technoógia eírására és a környezetvédemi eoírások érvényesítésének fetéteeire, ietve a konkrét intézkedések körére is. (3) Épüetekre vonatkozó eőírások: a) Új épüet a terüeten - az 1. -ban hivatkozott hatáyos eőírásokon túmenően - jeen rendeetnek és a meéket szabáyozási tervnek megfeeőerr heyezhető e. b) Bővítmény kiaakításának fetéteeit az I. fokú építési hatóság - a kerüeti főépítész szakvéeménye aapján - az (evi) engedéyezési ejárás keretében határozza meg, a köteező érvényű szabáyozási eemek betartásáva. (4) Meéképüet a terüeten nem étesíthető. Iyen céra a főépüet(ek)en beü, ietve a terepszint aatt ke heyiség(ek)et kiaakítani a vonatkozó eőírások keretei között. Kivétet képeznek a technoógiai okokbó szükséges meéképüetek (p: transzformátorház, stb). (5) Pavion és hasonó jeegű építmény nem heyezhető e, teefonfüke, hírapárusító pavion és nyivános WC kivéteéve. Ez utóbbiak is csak a közveten környezetet is magában fogaó vizsgáat aapján, az ietékes szakhatóságok egyetértéséve heyezhetők e. (6) A terüeten sátor, (akó)kocsi és hasonó jeegű étesítmény nem heyezhető e, kivéve ha az meghatározott időre (egfejebb 30 napra) szóó engedéy aapján, ideigenes jeegge, a terüet rendetetésének és jeen rendeetnek megfeeően, az ietékes (szak)hatóságok eőzetes hozzájáruásáva kerü eheyezésre. (7) A terüeten kerítés az egyes tekek ehatároására nem étesíthető. (8) Közterüeten csak a környezet arcuatához ieszkedő, esztétikus hirdető-berendezés, egyéb rekámhordozó, tájékoztató (információs) rendszer, stb. a vonatkozó hatáyos rendekezések keretei között heyezhető e. Rekámtába feüete 5 m2-né nagyobb nem ehet.

5 - 5 - Kivétet képeznek a terüeten a gyaogosforgaom ebonyoítására szogáó aujárók, aho kifejezetten eigazító-információs tábák feüete az 5 m2-t meghaadhatja, de 10 m2-né nagyobb nem ehet. (9) A terüeten mobi árusítóheyek működtetése nem engedéyezhető. (10) A terüet közterüetein csak a környezet arcuatához ieszkedő, esztétikus utcabútor és egyéb köztárgy stb. csak a közveten környezetet is magában fogaó vizsgáat aapján, az ietékes szakhatóságok egyetértéséve heyezhető e, a vonatkozó egyéb hatáyos rendekezések keretei között. KÖRNYEZETVÉDELEM 6. () A föd védeme: a) A terüeten a fetötés(ek) kiaakítására a környezetet károsító anyag, ietve veszéyes huadék nem akamazható. A terüeten taáható, a környezetet károsító huadéko(ka)t a terüet-eőkészítés során e ke távoítani. b) A terüeten vízvétei heye eátott étesítményt - a taaj védeme érdekében - csak a csatornaháózathoz csatakoztatva szabad eheyezni. c) Az építményeket, a terepszint, ietve az épüetek aatt eheyezésre kerüő heyiségeket a taaj szennyezésének ekerüése érdekében - úgy ke kiaakítani, hogy az ott keetkező, a környezetet károsító foyékony huadékok és (foyékony) veszéyes huadékok ne kerühessenek a taajba. d) A fentiekben nem emített, a taaj védemét szogáó kérdésekben a hatáyos vonatkozó rendekezések szerint ke ejárni, küönös tekintette arra, hogy a terüet födtani vizsgáatok aapján taajszennyezésre érzékenynek minősíthető. (2) Levegőtisztaság-védeem: a) A evegő tisztaságának védeme érdekében a terüeten semmiyen, a hatáyos határértéket meghaadó égszennyezésse járó tevékenységet foytatni, új étesítményt eheyezni, ietve iyen céra hatósági engedéyt kiadni nem szabad.

6 - 6 - b) A fentiekben nem emített, a evegőtisztaság védemét szogáó kérdésekben a hatáyos vonatkozó rendekezések szerint ke ejárni. (3) A víz védeme: a) A feszíni vizek evezetésének módját a tereprendezésre, a (feszíni) vízevezető-rendszerre és a szivárgó-rendszerre vonatkozó - a egaább az összefüggően kezeendő terüetre kidogozottterv(ek)ben ke meghatározni. b) A terüeten vízvétei heye eátott étesítményt - a feszíni és a feszín aatti vizek védeme érdekében - csak a csatornaháózathoz csatakoztatva szabad eheyezni. c) A terüeten a feszíni vizek védeme - a bemosódás ekerüése - érdekében a fetötés(ek) kiaakítására a környezetet károsító anyag, ietve veszéyes huadék nem akamazható. A terüeten taáható, a környezetet károsító huadéko(ka )t a terüet-eőkészítés során e ke távoítani. d) Az építményeket, a terepszint, ietve az épüetek aatt eheyezésre kerüő heyiségeket - a taaj szennyezésének ekerüése érdekében - úgy ke kiaakítani, hogy az ott keetkező, a környezetet károsító foyékony huadékok és egyéb (foyékony) veszéyes huadékok ne kerühessenek a csapadékvízevezető csatornaháózaton keresztü a befogadóba, a Dunába. e) A fentiekben nem emített, a vizek védemét szogáó kérdésekben a hatáyos vonatkozó rendekezések szerint ke ejárni. (4) Csendvédeem: A terüeten a zaj- és rezgésterheés vaamint a csend védeme érdekében, a zaj eeni védemét az engedéyező és áta eőírt módon biztosítani ke. csökkentése, étesítmények szakhatóságok (5) Éő természet védeme: a) A terüeten megévő fa kivágására csak indokot esetben és csak a hatáyos jogszabáyoknak megfeeően kerühet sor.

7 - 7 - b) Az építés miatt engedéy aapján megszüntetett, ehat növényzet visszapótásáró ombtérfogategyenérték meett ke gondoskodni. Ha a fakivágásra építésse összefüggésben kerü sor, akkor a visszapótás heyét, módját, a kiheyezendo növényzet fajtáját az építési engedéyezési terv részeként ke meghatározni. c) A visszapótásra szánt növényáomány fajtáját, a teepítés heyét és idejét a hatáyos jogszabáyok aapján az ejáró hatóság meghatározhatja. d) A visszapótásra szánt növényzetet ehetőség szerint - az eredeti heyen vagy annak közveten környezetében ke teepíteni. (6) Zödfeüetek kiaakítása: a) A terüeten a zödfeüetek (játszó- és pihenőkert, díszkert, stb.) közhasznáatra szánt intézménykertek, ietve korátozott közhasznáatra szánt közkertek. b) A zödfeüetek számítása során a növényzette fedetten kiaakított tetőkert terüetének - 0,5 0,5-2,0 2' o m födtakarás esetén: egfejebb 25 m födtakarás esetén: egfejebb 50 m feetti födtakarás esetén annak jes terüetét figyeembe ke venni. %-át %-át, tec) A növényzette fedett terüet számítása során fásított parkoó terüetének egfejebb 25 % a, a gyephézagos betonburkoat, ietve a növényzette fedett tetőkert terüetének egfejebb 10 %-a vehető figyeembe. d) A szabáyozási terv szerinti tereket, a gyaogutakat és a zödfeüet(ek)et úgy ke kiaakítani, hogy az(ok) a mozgásukban korátozottak számára is eérhető(k) egyen(ek). e) A terüeten az utcák egaább egyik odaán fasor teepítésérő ke gondoskodni. Ettő csak ott ehet etekinteni, aho a növényzet kiheyezését a műszaki adottságok nem teszik ehetővé, ietve aho a növényzet kiheyezése veszéyezteti a közekedés biztonságát.

8 - 8 - (7) Huadékgazdákodás: a) A terüeten keetkező huadék átmeneti - eszáításáig - történő tároásáró, eheyezésérő a étesítmények kiaakítása és átaakítása során úgy ke gondoskodni, hogy az a környezetet a vonatkozó hatáyos rendekezésekben megengedettné nagyobb mértékben ne terheje. A terüeten keetkező veszéyes huadék kezeését, eszáítását a vonatkozó hatáyos rendeet eőírásai szerint ke végezni. b) A fentiekben nem emített, a huadék-gazdákodásra vonatkozó kérdésekben a hatáyos vonatkozó rendekezések szerint ke ejárni. (8) Hatósági eőirások: a) A terüeten megvaósuó beruházások étesítési és építési engedéyezése során az engedéyező hatóság, az ejárásban közreműködő szakhatóságok véeményére is figyeemme, az (1)-(7), bekezdésben rögzített átaános környezetvédemi eőirások tejesüése érdekében, az RRT-t aátámasztó munkarészekben és a környezeti áapotfemérésben fetártakhoz igazodó, egyedi eőirások tejesítésére rendekezhet. A VÁROSKÉP VÉDELME 7.. () A terüet városképi karakterének kiaakítására az RRT-t aátámasztó munkarészek beépítési terve irányadó. Ettő etérő beépítési igény esetén a kerüeti főépítész és az I. fokú építésügyi hatóság áta efogadott beépítési terv aapján készühet engedéyezési terv. (2) Az épüetek környezethez történő ieszkedésének biztosítása érdekében, az épüetek tömegének tagoását az I. fokú építésügyi hatóság meghatározhatja az () bekezdés eső és második forduata esetében is.

9 - 9 - KÖZLEKEDÉS 8.. () A közekedési terüeteket szabáyozási széességét terv rögzíti. Kerepesi út Fehér út Gyakoró utca Gyakoró köz és étesítményeket, azok a meéket szabáyozási min. 50 m min. 56 m min. 22 m min. 20 m (2) A terüeten a közterüetek (utcák, gyaogutak stb.) kiaakítását, átaakítását az utcák, terek berendezési tárgyainak - köztárgyak - eheyezését is tartamazó terv(ek) szerint ke evégezni, a kertészeti tervekke és az információs (tájékoztató) rendszer eemeive összehangova. (3) A terüeten a gyaogosközekedést szogáó terek, sétányok, járdák és passzázsok utca-, ietve térburkoatát, továbbá berendezését egységes koncepció(k) aapján ke kiaakítani akkor is, ha azok ütemezetten kerünek megvaósításra. (4) Az új funkcionáis egységekhez tartozó gépkocsik eheyezésérő teken beü ke gondoskodni; ietve a terüeten annyi funkcionáis szintterüet étesíthető, ameynek eőírt parkoóigénye - az átaános és az eseti eőírásoknak megfeeően - kieégíthető. (5) A terüeten kiaakított étesítmények megközeítését szogáó közekedési terüetek és a közekedési étesítmények (parkoók megközeítése, busztároó, stb.) esetében a zaj eeni védeemrő - szükség esetén árnyékoó berendezés akamazásáva - gondoskodni ke annak érdekében, hogy a megévő akóétesítmények zajterheése ne emekedjék. (6) A terüeten megszűnő P+R parkoó heyett új db. gépkocsi parkoásra akamas parkoót ke étesíteni. KÖZMŰVEK 9.. () A terüeten a közműháózatokat, és közműétesítményeket a vonatkozó szabványoknak, ágazati eőírásoknak és eseti szakhatósági ietve üzemetetői eőírásoknak megfeeően ke eheyezni, ietve kiaakítani. A közműétesítmények eheyezésére vonatkozóan az OÉSZ eőírásait, vaamint a megfeeő ágazati szabványokat, eőírásokat figyeembe ke venni.

10 (2) A terüeten bármiyen építményt eheyezni csak tejes közművesítésse szabad. (3) A terüeten a közüzemi közműháózatokat közterüetek aatt ke eheyezni. (égvezeték csak rendkívü indokot esetben - átaában más kiviteezéséve összefüggésben - ideigenes jeegge és meghatározott időtartarora étesíthető). (4) Új tűzcsapot föd feetti kiviteben ke teepíteni. (5) A megévő közműétesítmények biztonsági voságait figyeembe ke venni. és védőtá- (6) Az útrekonstrukció esetén a közműháózatok egyide- JU rekonstrukciójáró (szükségszerint) gondoskodni ke. (7) Az építési tevékenység megkezdése eőtt az ern tett terüeten eseteg szükséges közműkivátások során a hasznáaton kívüi vezetékeket e,ke távoítani. (8) A közművezetékek biztonsági és védőtávoságait az üzemetetői eőírásoknak megfeeően ke biztosítani, a kertészeti tervekke összehangotan. (9) A terüeten haadó vízvezetékek megfeeő védemérő, kivátásáró - az üzemetetői eőírásoknak megfeeően - ke gondoskodni. AZ ÖVEZETI ELŐÍRÁSOK ALKALMAZÁSA 10.. Az övezeti eőírásokat az átaános eőírásokka, az egyedi eőírásokka és a meéket szabáyozási tervve együtt ke akamazni. jeű építési övezet... () Az övezet tejes közművesítésse kiaakított tekein a étesítmények a meéket szabáyozási tervben meghatározott építési hey(ek) határain beü, az egyedi eőírások (13..) együttes akamazásáva heyezhetők e.

11 - - (2) Homokzatmagasság: a) A egnagyobb homokzatmagasság (Hmax) egfejebb 19,50 méter ehet, mey a meéket szabáyozási tervben meghatározott terüet (építési hey) egfejebb 25 %-án túéphető, de ott sem haadhatja meg a 33,00 métert. Kivétet képeznek az övezet meéket szabáyozási tervben meghatározott szakaszai, aho a étesíthető egnagyobb homokzatmagasság egfejebb 16,00 méter ehet. b) A egnagyobb homokzatmagasság (Hmax) túépése szempontjábó a közekedő- és száítási építmény(rész)eket, épcsőket, továbbá a tetőfeépítményeket figyemen kívü ke hagyni, ha azok összes aapterüete nem haadja meg a beépített terüet 10%-át és a túépés egfejebb egy szint, ietve egfejebb 3,50 méter. (3) Beépítettség: a) A (fő)épüetek eheyezésére kijeöt terüetek határát a meéket szabáyozási terv rögzíti (építési hey). b) A egnagyobb beépítettség (beépítési %= beépített aapterüet/teek terüete x nem haadhatja meg a 80 %-ot. összes bruttó 100) mértéke c) Az irányadó építési vonató történő etérés (építési hey határvonaának túépése) a meéket szabáyozási tervben meghatározott homokzathossz egfejebb 25 %-án és egfejebb az ott meghatározott mértékig megengedett. (4) A teek nem beépített és nem burkot részét kertészeti terv aapján kiaakított intenzív zödfeüette ke kiaakítani és fenntartani. (5) A étesítmény minden közhasznáatra megnyitott szintje és rendetetési egysége mozgásukban korátozottak számára is megközeíthető ke egyen. jeű építési övezet () Az övezet tejes közművesítésse kiaakított tekei akóétesítmények eheyezésére szogának.

12 (2) Beépítettség: A terüet beépítettsége kiaakutnak tekintendő, ezért bármey a terüet kiaakut áapottó történő etérés csak jeen rendeet (ietve az RRT) módosításáva engedéyezhető és vaósítható meg. Kivéte: a jeen szabáyozási eőírások keretei között megengedett teekaakítások, ameyek a jeen terv módosítása nékü evégezheták (Lásd: 3..). (3) A teek nem beépített és nem burkot részét kertészeti terv aapján kiaakított intenzív zödfeüette ke kiaakítani és fenntartani. EGYEDI ELŐÍRÁSOK 13.. () A meéket szabáyozási tervben. számú terüeti egység (Bevásáróközpont: 39210/29, (39209), 39210/64, 39210/65, 39210/36 hrsz) egyedi építési eőírásai: a.) A Bevásáróközpont építményeire építési engedéy csak a következő fetéteek tejesítése esetén adható: a. Megvaósítási koncepció rendekezésre áása, mey tartamazza az egyes építési ütemeket, az építési terüeten megévő épüetek bontásának ütemezését, a kivátandó átheyezendő-étesítendő közművek ütemezését, a közekedési fetéteeket biztosító építmények megvaósítási ütemezését. a.2 Az építkezés ideje aatt fenntartandó forgaomtechnikai terv rendekezésre áása. a.3 Az építési engedéy szerinti építési munka megkezdése eőtt az ietékes szakhatóságokka és közművekke egyeztetett megvaósítási háótervet ke az építtetőnek átadni az engedéyező hatóságnak. a.4 Az engedéyezési tervet a Közép-Duna-Vögyi Környezetvédemi Feügyeőségre eőzetes szakhatósági áásfogaásra be ke nyújtani.

13 b) A étesítmény hasznáatba vétei engedéye csak a közekedési fetéteeket biztosító étesítmények hasznáatbavétei engedéye után adható ki. A étesítményhez szükséges közekedési fetéteek: megfeeő kapacitású gyaogos kapcsoatok biztosítása (MET RO, autóbusz, HÉV feé: gyaogos feüjáróva vagy gyaogos aujáró bővítésse vagy más megodássa, stb), továbbá megfeeő kapacitású gépkocsitároó étesítése. c) A Fehér út terepszinten (födszinten) mért szabad széessége - autóbuszpáyaudvar eheyezése esetén a meéket szabáyozási tervben meghatározott heyen -egaább 112,30 méter ke egyen (Bevásáró Központ födszinti zárt homokzatsíkja d) A Kerepesi út terepszinten mért szabad széessége - a meéket szabáyozási tervben meghatározott heyen (a HÉV széső sín és a Kerepesi út tervezett távati szegéye között) egaább 41,00 méter ke egyen. Abban az esetben, ha a gyaogos híd déi épcsője a Bevásáróközpont meéket szabáyozási tervben meghatározott építési heyén beü kerü eheyezésre, akkor a fenti érték ( a HÉV széső sín és a Bevásáró Központ homokzatsíkja között mért távoság) egaább 46,00 méter ke egyen. e) Ha az épüet födszintjén kerü eheyezésre az autóbusz-végáomás, a terüetét "Rendetetése aapján közterüet"-ként ( rendetetése aapján közekedési feüet) ke kiaakítani. f) A számítások során a teek be hem épített terüetének mértéke - egfejebb a beépített terüet 25%-át meg nem haadó mértékig - csökkenthető a teken eheyezhető közcéú funkciók terüetéve, (azaz a buszpáyaudvar és az ahhoz tartozó közekedési feüetek épüeten kívüi részének terüetét a számítások során figyemen kívü ke hagyni). g) A étesítmény ütemezetten is megvaósítható.

14 (2) Ameéket szabáyozási tervben 2. számú terüeti egység ("OBI" Áruház) egyedi építési eőírásai: a) A étesítmény átépítése esetén a meéket szabáyozási tervben meghatározott beépítési vonaakat be ke tartani. A étesíthető egnagyobb homokzatmagasság egfejebb 16 m ehet. b) Átépítés esetén a étesítményhez eőírt szamu parkoókat a vonatkozó eőírások szerint ke biztosítani. HATÁLYBA LÉPÉS 14.. Jeen rendeet JUnus 30-án ép hatáyba, meye egyidejűeg a terüetre korábban kész~t azon szabáyozási eőirások, meyek eentétesek a jeen szabáyozási eőirásokka hatáyukat vesztik. ~.. pogármester i~. ". \. /1-J~.!/ /.- /. / - ' ~ ~-- ~ _2 Cdr. Nesztei István j e g y z ő A kihirdetás napja: Budapest, június.

15 . ~-- -.:::;:;- : -:-.'~ e. r e p e J 1 ~ 'GEf.. -~. ~ -....; r:r 1 (:_:_; '~L _... _ =:J.f:. E &3BGBB' ~- L r:: L i [ 1.[_. L_ t3lj8 Gf::J~_,3.1 ~JL:+.:,L H._J ' "'. -...' "---\\- -nl....,.. ~P~ -"----- t ~~22 ;z:.~ -- ''--... /,,) O ' ' r::;;~ J r. ::: '.. <'-'., -~ ' \'~ ~ '_r--f'.-- r,. r ~.,_.- 1,:;, C '--~ ~ >< ,.. 1 :-.. ~.:.eoo!( r p t! - x;;-;-;, ~~~;:st:-33.0 m-tc. -rr~=1jrjt,-- ~ -T ~~-~--:--~,:Á-:i9~cnJ._f ----T~r ~-~ -~.&: c. r --E.o~ 1---j., p"ké'~uo'un'';:) - ~/. ~ 1 1 ~--. "...,.,( ' :r ~ m t /'// : :,..., -~ ;t~"" \.. r~~-=... 1'-\,:J.-r--_j ' r: x' ' /0/.,/ E t"" ~f' '~ ~,: 1 ~ 1 1 c., 1,. 1.J< 1 -. ~....,... cn..._ ::; v//), '" t.,... c.:_,_. 1 1 J 'v <:' ~. L_ --"~- Pr,~ o-rr, -- j'- L_,.. _:;:o.~..c..._j_ O. Y... o J '.~. /,.., <:::> '... r - ---x-- --~ ~ - - r-,-- -x-- -->< -x ~ r-"'.., J.:y.., 1 k'::ef'f.sk 1 ~I 1 " >1 r= /i 1 33,, 1 t.1 ~F)Ij~ 1c-si, -...,, r rlw, '<1 '<.""" "' ~ +'t F v U "', _ % -7/; Té"r--.. t1j::. J.~~v"vv ~n f' t '-,-: ~ Hrn: L_B_~~~S~~-~-K~~~~r,T -. :r:ef ~ Jr-- 4 ~.,~~.~,-:>>-'- 0 0 J ' ;.tf..';- >:.w/ : r"j 1 ~~J:?%\ t:ffi}.,. ~---E~ -~~,,f~m-~1/~?ü r~: ~ni/j ~.',~":~-, ', _,.,..J-JD.Q_X-t- ~'j~ v;' - t. x. ~ t ~J;:fy~ ~~/~, i/ :.--~f/,-%1 d - 0 ' 1 ~O.Om ~ 1.._.;;:~.., ~ ~~,x ~?:'J_ff~~;~~%Ja k ;::::] -or~&~/~v E, r~ ~ ~. ~... ~ v... ',, It :;;. ~"rit:. ~'. ~.. ~ ~...,. ~ i ).!... j.""! -! '! ; _...,_ 1? 12,?_ J(.J92;o 1 c"' Y :'..'2. r., : r',,.,..,- 9 z ié11 1 c.c... j - ' ' '- v ~... ' b o 1 )', s z (-..., L~ r'~j... tjf ( ;, (íii:\_j ~.[HI~: ~ 6,. Oo~ {-r:.~fha.j(j/ti~a_~ ~J v. P j2 K f"..jat stü!"eb_::r-1 ~-?;' +.:'())_ irj o 'S1u. -~ T- 41 'b d [: :..."G o i<j ~ ~ ~, ~.."t.> ' t f '.. )' / ' -~~~L ~7,:;. r ~.. ~~~ - \ ~., r-- v..---~-c ,...,,... :...--~ ~'... _/'\,......,...,,..."_......_~ CjLJc,koréó -~-- t!}jh:~>3.. ::, -í-'-~y f, ';,.r P19 ~- "'... \... -,!'... 1 ':"! m.n i 6'0 4 m /..-...; "-r~ I?'~/Y.:-//,/.61:-:...L;. -,,(\ (\- 'cl:: c=:c=:j ~- ::,.~,;;;;:;:; ~~' :..:.,",;."..,.,~ 1{.:. :~~~::~~.~C"':"!!f'" ":-"]'L "'''~'F'C:~ ~-'-'F - r~~. ~~~=;;"":r 1 =---=--;:;. ---~--~-~ - ~ :.. -~n~r.. :t:_" L.. -- ''rt:";><r:tin.~;"''v',<'.'i'i'~"''"''"''"".-r,-.,..,.,.,...,.... J,.... ~; s s 'i.,.j.-' /

j_l. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat

j_l. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Jegyző je j. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Pogármesteri Hivata Áomás utca 26. szám aatti

Részletesebben

27/1997. (VI.10.) sz. önkormányzati rendelete

27/1997. (VI.10.) sz. önkormányzati rendelete . ( BUDAPEST KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT 27/1997. (VI.10.) sz. önkormányzati rendeete a Budapest X. kerüet, Gyömrői út - Örmény u. - Cserkesz u.- Kőér utca áta határot terüet R-33532 tt.számú Részetes Rendezési

Részletesebben

SZÁNTÓD KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVE ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA

SZÁNTÓD KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVE ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA ÁNÓD ÖZSÉG ABÁLYOZÁSI EVE ÉS HELYI ÉPÍÉSI ABÁLYZAA MEGBÍZÓ: ÁNÓD ÖZSÉG ÖNOMÁNYZAA 86 ÁNÓD, VAJDA J. U. 5. EVEZŐ: MISOLC, 007. MÁJUS HÓ IGAZOLJA, HOGY A MŰÉPÍÉ F. MINŐSÉGIÁNYÍÁSI ENDEE MEGFELEL AZ ISO 900:000

Részletesebben

T AMOGATASI SZERZÓDÉS. "Eszaki Lipótváros megújítása" Azonosító szám : KM OP-5. 2.2/ A-13-2013-000 1 86"'.,..,. ..,

T AMOGATASI SZERZÓDÉS. Eszaki Lipótváros megújítása Azonosító szám : KM OP-5. 2.2/ A-13-2013-000 1 86'.,..,. .., .,.,..,,, T AMOGATASI SZERZÓDÉS, "Eszaki Lipótváros megújítása" Azonosító szám : KM OP-5. 2.2/ A-13-2013-000 1 Nemze Fejesdéo Og~Okdt -.u)siechonyifi'.,...u 86"'.,..,. - _, MAGYAR ORSZAG t~ EGU J U L A

Részletesebben

37/2011 (IX. 29.) önkormányzati rendelete

37/2011 (IX. 29.) önkormányzati rendelete Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Képviseő-testüetének 37/2011 (IX. 29.) önkormányzati rendeete a Budapest X. kerüet, Fehér út- Abertirsai köz- Abertirsai út- Korponai utca Koozsvári út-

Részletesebben

TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVI VÉLEMÉNYEK ELBÍRÁLÁSA

TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVI VÉLEMÉNYEK ELBÍRÁLÁSA Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat POLGÁRMESTERE Iktatószám: K/1857/2014/XI Ügyintéző: Móré Tünde Teefon: 43 38 386 E-mai: more _ tunde@kobanya.hu Tárgy: Budapest Főváros X. kerüet, Kőbányai

Részletesebben

--'-'--1 számú előterjesztés

--'-'--1 számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 'Í, ( - --'-'--1_ _ számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a "Kőbányai Komposztáási Program- 2015" enevezéső páyázat kiírásáró

Részletesebben

18/1997. (IV.29.) sz. önkor.mányzati rendelete

18/1997. (IV.29.) sz. önkor.mányzati rendelete Budapest Kőbányai Önkor.mányzat 18/1997. (IV.29.) sz. önkor.mányzati rendeete a Budapest X. ker., Mag1ódi út - Bodza u. - Sörgyár u. - Kada utca áta határot terüet R-35973 tt.számú Részetes Rendezési Tervérő

Részletesebben

Kérelmezök vállalják a helyiségrész teljes felújítását, amennyiben azt kedvezményes 4 OOO Ft/m2/év bérleti díj megállapításával vehetik igénybe.

Kérelmezök vállalják a helyiségrész teljes felújítását, amennyiben azt kedvezményes 4 OOO Ft/m2/év bérleti díj megállapításával vehetik igénybe. Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere y. ',. sz. napirendi pont Tárgy: Javasat a Budapest X. kerüet Újhegyi sétány 12. szám aatti heyiség egy részének bérbeadására Tisztet Gazdasági

Részletesebben

l_. szám ú előterjesztés

l_. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere. szám ú eőterjesztés Eőterjeszt és a Gazdasági Bizottság részére a MÁRVIMPEX Kft. béreti jog (Budapest X., Sírkert u. 38.) átruházására vonatkozó

Részletesebben

TESZTKÖNYV a hajóvezetõk részére. 2., javított kiadás

TESZTKÖNYV a hajóvezetõk részére. 2., javított kiadás TESZTKÖNYV a hajóvezetõk részére 2., javított kiadás KÖZLEKEDÉSI FÕFELÜGYELET 1999 1 Jóváhagyta a Közekedési Fõfeügyeet A könyvet írták: Horváth Imre, Somóvári Lászó Szerkesztette: Keer Ervin, Takács Ferenc

Részletesebben

G~. számú előterjesztés

G~. számú előterjesztés G~. számú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a PGY &PGY Kft. részére játékterem üzemetetéséhez szükséges tuajdonosi hozzájáruásró

Részletesebben

BUDAPEST FÖV ÁROS X. KERÜLET KÖBÁNY AI POLGÁRMESTERI HIVATAL HATÓSÁGI IRODA ÉPÍTÉS-, KÖRNYEZET- ÉS KÖZLEKEDÉSHA TÓSÁGI CSOPORT TÁJÉKOZTATÓ

BUDAPEST FÖV ÁROS X. KERÜLET KÖBÁNY AI POLGÁRMESTERI HIVATAL HATÓSÁGI IRODA ÉPÍTÉS-, KÖRNYEZET- ÉS KÖZLEKEDÉSHA TÓSÁGI CSOPORT TÁJÉKOZTATÓ BUDAPEST FÖV ÁROS X. KERÜLET KÖBÁNY AI POLGÁRMESTERI HIVATAL HATÓSÁGI IRODA ÉPÍTÉS-, KÖRNYEZET- ÉS KÖZLEKEDÉSHA TÓSÁGI CSOPORT 02 Buda.2_est, Szent Lászó tér 29. TÁJÉKOZTATÓ A Közép-Duna-vögyi Környezetvédemi

Részletesebben

61o. l. Tartalmi összefoglaló. Budapest Főváros X. kerület. . számú előterjesztés

61o. l. Tartalmi összefoglaló. Budapest Főváros X. kerület. . számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 61o. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére egyes szociáis aapszogátatások megszervezésérő és forrás biztosításáró. Tartami

Részletesebben

101~)/l.N 24.,.. Budapest Főváros X. ke:rület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló. . szánnú előterjesztés

101~)/l.N 24.,.. Budapest Főváros X. ke:rület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló. . szánnú előterjesztés Budapest Főváros X. ke:rüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere /). ( '7"--' f Cc.) -- 101~)/.N 24.,.. r/, (:'~. szánnú eőterjesztés 'Biz~mas: a Magyarország heyi önkormányzatairó szóó 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

0f. számú előterjesztés

0f. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere,, ' 0f. számú eőterjesztés -- Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest X. kerüet, Újhegyi sétány 16. (hrsz: 42309/27) szám aatti

Részletesebben

BUD8.P9ST. a Közterület-hasznosítási Bizottság részére ELŐTERJESZTÉS. FPH061/82-4't/2013. Budapest Főváros Önkormányzata

BUD8.P9ST. a Közterület-hasznosítási Bizottság részére ELŐTERJESZTÉS. FPH061/82-4't/2013. Budapest Főváros Önkormányzata BUD8.P9ST Budapest Főváros Önkormányzata Városüzemetetési Főpogármester-heyettes ikt.szám: FPH061/82-4't/2013. tárgy: Közterüeti pavionok étesitésének és funkcióinak koncepeionáis kérdései ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

I I I. ALFÖLDVíz. Az Alföldvíz Regionális víziközmű -szolgáltató zrt. beszerzéseinek szabályai módosításokkal egységes szerkezetben

I I I. ALFÖLDVíz. Az Alföldvíz Regionális víziközmű -szolgáltató zrt. beszerzéseinek szabályai módosításokkal egységes szerkezetben AFÖDVíz Regionáis Víziközmű-szogátató Zrt. Az Afödvíz Regionáis víziközmű -szogátató zrt. beszerzéseinek szabáyai módosításokka egységes szerkezetben Záradék A Hivata a jeen beszerzési szabáyzatot jóváhagyta.

Részletesebben

A HULLADÉK GYÚJTÉSE, SZÁLLÍTÁSA ÉS ÁRTALMATLANÍTÁSA

A HULLADÉK GYÚJTÉSE, SZÁLLÍTÁSA ÉS ÁRTALMATLANÍTÁSA SZOLGÁLTATÁSISZERZÓDÉS (módostásokka egységes szerkezetben) amey étrejött egyrészrő Biatorbágy Város Önkormányzata (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 2/a). képvisei: Tarjáni István pogármester, dr. Kovács

Részletesebben

737, számú előterjesztés

737, számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármestere 737, számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a közneveési feadatot eátó egyes önkormányzati fenntartású intézmények áami

Részletesebben

Építésfelügyeleti ellenőrzések tapasztalatai

Építésfelügyeleti ellenőrzések tapasztalatai Az építésfeügyeeti hatóság tapasztaatai küönös tekintette a feeős műszaki vezetők és műszaki eenőrök szakmagyakorásáva összefüggésben Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivata Tatabányai Járási Hivata Hatósági

Részletesebben

. szám ú előterjesztés. s-f '~ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

. szám ú előterjesztés. s-f '~ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármcstere Eőterjeszt és a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat és a Kebesberg Intézményfenntartó Központ között

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés. számú eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest X., i csatornaháózat tuajdonjogának Budapest Főváros Önkormányzata

Részletesebben

Város Polgármestere. Tárgy: 3632/1 hrsz-ú ingatlan belterületbe csatolása ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere. Tárgy: 3632/1 hrsz-ú ingatlan belterületbe csatolása ELŐTERJESZTÉS Város Pogármestere 2051 Biatorbágy Baross Gábor utca 2a. Teefon: 06 23 310-174112 113 142 meék Fax: 06 23 310-135 E-mai: pogarmester@.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ktatószám: É -3015-32012 Ügyintéző:Berényi

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló _,_J_ h')jci szamu e "t o erjesz t' es Budapest Főváros X kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Kőbányai Keresztury Dezső Átaános Iskoa épüetrészének a Kebesberg

Részletesebben

2004. évi XVIII. törvény. a szőlőtermesztésről és a borgazdálkodásról. I. Fejezet BEVEZET Ő RENDELKEZÉSEK. A törvény tárgya. Fogalommeghatározások

2004. évi XVIII. törvény. a szőlőtermesztésről és a borgazdálkodásról. I. Fejezet BEVEZET Ő RENDELKEZÉSEK. A törvény tárgya. Fogalommeghatározások 2004. évi XVIII. törvény a szőőtermesztésrő és a borgazdákodásró Az Országgyűés a szőőtermesztésnek és a borgazdákodásnak az Európai Unió jogrendszerébe ieszked ő, nemzeti hatáskörbe tartozó szabáyozása

Részletesebben

BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készüt a Gazdasági Bizottság 2013. május 28-án a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat

Részletesebben

45/1996. (XII.17.) sz. önkor.mányzati rendelete

45/1996. (XII.17.) sz. önkor.mányzati rendelete BUDAPEST KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT 45/1996. (XII.17.) sz. önkor.mányzati rendelete a Budapest X. ker., Jászberényi út - Rézvirág utca - Zöldpálya u. által határolt terület R-43012 tt.számú Részletes Rendezési

Részletesebben

l - JEGYZŐKÖNYV l Nemzeti Környezetügyi Intézet -. ~ Hargitay Zoltán főigazgató

l - JEGYZŐKÖNYV l Nemzeti Környezetügyi Intézet -. ~ Hargitay Zoltán főigazgató - JEGYZŐKÖNYV Időpont: 2014. júius 8. 1 O óra Heyszín: Budapest Főváros Kormányhivataa,. emeet Deák terem Téma: Budapest V. kerüet Erzsébet tér KSZT módosítás- Nemzetgazdasági szempontbó kiemeit beruházás.

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Budapest X., Tarkarét utca útépítéséhez tartozó közvilágítási hálózat tulajdonjogának átruházásáról

Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Budapest X., Tarkarét utca útépítéséhez tartozó közvilágítási hálózat tulajdonjogának átruházásáról Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere I. Tartami összefogaó Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest X., Tarkarét utca útépítéséhez tartozó közviágítási háózat tuajdonjogának

Részletesebben

A Rece-fi ce Óvoda az új székhelyén változatlanul négy csoporttal kezdi meg a 2015/2016. nevelési évet.

A Rece-fi ce Óvoda az új székhelyén változatlanul négy csoporttal kezdi meg a 2015/2016. nevelési évet. ')..nr; v,?ű szám ú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés a Képviseőtestüet részére a Kőbányai Recefice Óvodában a technikai Iétszám egy főve történő

Részletesebben

!Co. számú előterjesztés

!Co. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Apgármestere Eőterjesztés!C. számú eőterjesztés a Kerüetfejesztési és Környezetvédemi Bizttság részére a Budapest X. kerüet, Bársnyvirág utcai játszótér közviágításának

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Javaslat stratégiai együttműködési megállapodás megkötésére

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Javaslat stratégiai együttműködési megállapodás megkötésére Sagótarján Megyei Jogú Város Pogárm estere Szám:12382/2014. Javasat stratégiai együttműködési megáapodás megkötésére A szabad váakozási zónák kedvező fetéteeket és kedvezményeket biztosítanak a gazdasági

Részletesebben

A termékre vonatkozó jogszabály/szabvány jelzete vagy követelményrendszerének egyéb azonosítója. az élelmiszerek jelölésérıl és módosításai

A termékre vonatkozó jogszabály/szabvány jelzete vagy követelményrendszerének egyéb azonosítója. az élelmiszerek jelölésérıl és módosításai 1/12 Az akkreditáás mőszaki terüetei A termék/ jogszabáy megnevezése Á t a á n o s e ı í r á s o k 4/1998. (XI. 11.) EüM rendeet 17/1999. (VI. 16.) EüM rendeet 2008. évi XLVI. Törvény 19/2004. (II. 26.)

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere /{;o. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Kőbányai Egyesített Böcsődék technikai étszámáró, és az Önkormányzat 2012.

Részletesebben

?-G.!:J számú előterjesztés

?-G.!:J számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere?-G.!:J számú eőterjesztés Eőterjesztés a Kerüetfejesztési és Környezetvédemi Bizottság részére "Tiszta udvar, rendes ház 2012", vaamint "Tiszta,

Részletesebben

Q~ számú előterjesztés

Q~ számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Q~ számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére A Rákosmenti Mezei Őrszogáat 2012. I. féévi Szakmai Beszámoójáró I. Tartami

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Melléklet: határozat

TÁJÉKOZTATÓ. Melléklet: határozat Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Pogármesteri Hivata Hatósági Iroda Építés-, Környezet-, és Közekedéshatósági Csoport 1102 Budapest, Szent Lászó tér 29. TÁJÉKOZTATÓ A Közép-Duna-vögyi Környezetvédemi,

Részletesebben

I I I I I I I I I I I

I I I I I I I I I I I /.~1. BÉRET -ÜZEME TETÉS SZERZŐDÉS A Kunágota-Nagykamarás-Amáskamarás REGONÁS CSA TORNAMÚ RENDSZERRE MóDosrrÁSOKKAEGYSÉGES SZERKEZETBEN BÉRET - ÜZEMETETÉS SZERZŐDÉS KUNÁGOTA- NAGYKAMARÁS - AMÁSKAMARÁS

Részletesebben

szállítása és helyszíni telepítése"

szállítása és helyszíni telepítése SZÁLLÍTÁS SZERZŐDÉS KOLCSEY H :. VÍZÓ M ÚSORSZOLGÁUA Ó NON PROF K-. \ALLA SRZOOS KRL 7 W LN HO OGTAL/5 Bi0/\UCA5 [V/70 57 ÚUÓ HLND5LR SZALLTASA CS HLY5ZN [/CSL HUSKROUA/ 00/23 COSMOS - COMMON STANDARDS

Részletesebben

Városi alkalmazkodás két magyar önkormányzatnál

Városi alkalmazkodás két magyar önkormányzatnál TEMATIKUS KÖZPONT Városi akamazkodás és egészségügy Minta Tanumány Városi akamazkodás két magyar önkormányzatná Az OrientGate projekt keretében A városi akamazkodás és egészségügy Tematikus Központhoz

Részletesebben

/3 ey. szám ú előterjesztés

/3 ey. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere /3 ey. szám ú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére az európai uniós és egyéb páyázatok aktuáis áásáró szóó tájékoztatóró I.

Részletesebben

(/ri. számú előterjesztés

(/ri. számú előterjesztés (/ri. számú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Jegyző je Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat áta fenntartott neveésioktatási

Részletesebben

Előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyrt. X. kerületi fiókjainak

Előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyrt. X. kerületi fiókjainak Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere ~~. szám ú eőterjesztés Eőterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére az Országos Takarékpénztár és Kereskedemi Bank Nyrt. X. kerüeti

Részletesebben

I I I I I 1 I I BÉRLETI - ÜZEMEL TETÉSI SZERZŐDÉS. A Füzesgyarmat-Szeghalom REGIONÁLIS VíZ/KÖZMŰ-RENDSZERRE. MÓDosíTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBEN

I I I I I 1 I I BÉRLETI - ÜZEMEL TETÉSI SZERZŐDÉS. A Füzesgyarmat-Szeghalom REGIONÁLIS VíZ/KÖZMŰ-RENDSZERRE. MÓDosíTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBEN 1 1 1 1 1 1 1 1 1, BÉRLET - ÜZEMEL TETÉS SZERZŐDÉS A Füzesgyarmat-Szeghaom REGONÁLS VíZ/KÖZMŰ-RENDSZERRE MÓDosíTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBEN BÉRLET - ÜZEMELTETÉS SZERZŐDÉS FÜZESGY ARMAT - SZEGHALOM REGONÁLJS

Részletesebben

J10G. szám ú előterjesztés

J10G. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere J10G. szám ú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat fenntartásában évő közneveési

Részletesebben

Önkormányzat és a településhez kötődők harmonikus együttműködésének kialakítása, helyi

Önkormányzat és a településhez kötődők harmonikus együttműködésének kialakítása, helyi 1 aprojekt, vezető: Csicskovics Zsuzsanna 1. aprojekt feadatebontás a) Feü ke vizsgáni a megévő önkormányzati rendeeteket, és azokró részetesen tájékozatni a akosságot módosított rendeetek istája, tájékoztató

Részletesebben

Megállapodás. másrészt a Fonyód Város Önkormányzata (nevében eljár Miseta István polgármester), a továbbiakban Önkormányzat

Megállapodás. másrészt a Fonyód Város Önkormányzata (nevében eljár Miseta István polgármester), a továbbiakban Önkormányzat I i 3. sz. meéket -, - -, í Megáapodás amey étejött egyészt a Magya Köztásaság Gazdasági és Közekedési Minisztee (nevében ejá Székey Andás,a GKM autóbuszközekedését feeős főosztáyának vezetője), a továbbiakban

Részletesebben

JELENTÉS. a Szolnoki Főiskola ellenőrzéséről - Az állami felsőoktatási intézmények gazdálkodásának, múködésének ellenőrzése ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK

JELENTÉS. a Szolnoki Főiskola ellenőrzéséről - Az állami felsőoktatási intézmények gazdálkodásának, múködésének ellenőrzése ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS a Szonoki Főiskoa eenőrzésérő - Az áami fesőoktatási intézmények gazdákodásának, múködésének eenőrzése 14196 2014. júius Áami Számvevőszék Iktatószám: V-0337-1029/2014. Témaszám:

Részletesebben

A környezet adta lehetőségek fejlesztése, igényes, vonzó lakókörnyezet

A környezet adta lehetőségek fejlesztése, igényes, vonzó lakókörnyezet 1 aprojekt, vezető: Faskárné dr Hőnigh Magdona A környezet adta ehetőségek fejesztése, igényes, vonzó akókörnyezet projektmenedzser: Deák Iboya a cé eérésének határideje 1. a.) Gyógyszertár és az Egészségügyi

Részletesebben

j_')-. számú előterjesztés

j_')-. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés j_')-. számú eőterjesztés a Humánszogátatási Bizottság részére a kőbányai iskoák működését segítő aapítványok támogatásának eszámoásáró

Részletesebben

perforált lemezek gyártás geometria

perforált lemezek gyártás geometria erforát emezek A erforát emezek egymástó azonos távoságra eheyezkedő, azonos méretű és formájú ykakka rendekező fémemezek. A ykasztási tísok sokféesége az akamazások és formák szinte korátan fehasznáását

Részletesebben

ELMIB ZRT. FÖLDGÁZKERESKEDELMIÜZLETSZABÁLYZATA. l l I I BUDAPEST, 2009. SZEPTEMBER 1.

ELMIB ZRT. FÖLDGÁZKERESKEDELMIÜZLETSZABÁLYZATA. l l I I BUDAPEST, 2009. SZEPTEMBER 1. ELMB ZRT. FÖLDGÁZKERESKEDELMÜZLETSZABÁLYZATA BUDAPEST, 2009. SZEPTEMBER 1. i r L L ELMB Zrt. Födgáz- kereskedemi Üzetszabáyzata TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS.................................. 3 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Minta árajánlat FluctuVent intelligens hővisszanyerős szellőzés kialakítására

Minta árajánlat FluctuVent intelligens hővisszanyerős szellőzés kialakítására Minta árajánat FuctuVent inteigens hővisszanyerős szeőzés kiaakítására Építt Heyszín Te E-mai Építész tervező Te E-mai Építő váakozó Te E-mai Tisztet Érdekődő! Debrecen 3 június 7 Árajánatunk a megkapott

Részletesebben

A Kőbányai Önkormányzatnak az International Ambulance Service Kft.-vel van szerződése a

A Kőbányai Önkormányzatnak az International Ambulance Service Kft.-vel van szerződése a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés G~tÜ. számú eőterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a "Fenőtt háziorvosi ügyeet eátása, 2013." tárgyú közbeszerzési ejárás

Részletesebben

521. számú előterjesztés

521. számú előterjesztés 521. számú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármestere Eőterjesztés a Képviseőtestüet részére Kőbánya 2011. évi tűzvédemi heyzetérő és a Kőbányai Tűzőrség munkájáró szóó

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS a gazdasági kamarák közfeadatai eátására fordított kötségvetési támogatások fehasznáásának és a gyakorati képzést szervező gazdákodó szervezetekné a szakképzési hozzájáruás

Részletesebben

~;]'~;isztián. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

~;]'~;isztián. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Tárgy: Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. tuajdonosi hozzájáruás iránti kéreme gépkocsi behajtó étesítéséhez. Tisztet Gazdasági Bizottság! A EGIS

Részletesebben

J ~15-. számú előterjesztés

J ~15-. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere J ~15-. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos abdarúgó páyaépítési programján történő

Részletesebben

A ~lj. . szám ú előterjesztés

A ~lj. . szám ú előterjesztés A ~j. szám ú eőterjesztés Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Apgármestere Eőterjesztés a Gazdasági Bizttság részére a Martinvics tér (Gergey utca- Kápna utca közötti szakasz) útfeújítási kiviteezési

Részletesebben

Épületek, helyiségek, terek főtése PAKOLE Kft. által gyártott és forgalmazott főtıberendezésekkel.

Épületek, helyiségek, terek főtése PAKOLE Kft. által gyártott és forgalmazott főtıberendezésekkel. Épüetek, heyiségek, teek főtése PAKOLE Kft. áta gyátott és fogamazott főtıbeendezésekke. 006 PAKOLE Kft. 8007 Székesfehévá, Bögöndi u.8-10 1 A főtéstechnika nagymétékben átaakut a gáznemő tüzeıanyagok

Részletesebben

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I BÉRLETI - ÜZEMEL TETÉSI SZERZŐDÉS. A KÖZÉP-BÉKÉSI REGIONÁLIS VíZELLÁ TÓ RENDSZERRE

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I BÉRLETI - ÜZEMEL TETÉSI SZERZŐDÉS. A KÖZÉP-BÉKÉSI REGIONÁLIS VíZELLÁ TÓ RENDSZERRE BÉRET ÜZEME TETÉS SZERZŐDÉS A KÖZÉPBÉKÉS REGONÁS VíZEÁ TÓ RENDSZERRE MÓDosíTÁSOKKA EGYSÉGES SZERKEZETBEN BÉRET ÜZEMETETÉS SZERZÖDÉS KözÉpBÉKÉS REGONÁS VíZEÁTÓ RENDSZER. Preambuum 9 1.1. Jeen szerződés

Részletesebben

Alsónémedi Felszíni Vízelvezetésének Tanulmányterve megrendelő: Alsónémedi Polgármesteri Hivatala

Alsónémedi Felszíni Vízelvezetésének Tanulmányterve megrendelő: Alsónémedi Polgármesteri Hivatala Asónémedi Feszíni Vízevezetésének Tanumányterve megrendeő: Asónémedi Pogármesteri Hivataa 2012. január Tsz.: 11-026 Terv és iratjegyzék ALSÓNÉMEDI FELSZÍNI VÍZELVEZETÉSÉNEK TANULMÁNYTERVE 1. Mûszaki eírás

Részletesebben

LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS H I R D E T M É N Y. Lakosság részére vezetett fizetési számlával kapcsolatban térített és felszámított

LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS H I R D E T M É N Y. Lakosság részére vezetett fizetési számlával kapcsolatban térített és felszámított H I R D E T M É N Y Lakosság részére vezetett fizetési számáva kapcsoatban térített és feszámított kamatokró és díjakró Meghirdetve: 2015. júius 29. napján Hatáyos: 2015. augusztus 16. napjátó 1. KAMAT

Részletesebben

Gazdaságos kapcsolat: kondenzációs technika és napenergia-hasznosítás

Gazdaságos kapcsolat: kondenzációs technika és napenergia-hasznosítás 28 GÁZBERENDEZÉSEK, GÁZFELHASZNÁLÁS 2006 Gazdaságos kapcsoat: kondenzációs technika és napenergia-hasznosítás Miyen feadatokra haszná(hat)juk a napsugárzást? Miért nevezhetõ kataizátornak a szoáris fûtésrásegítéses

Részletesebben

Kondenzátum-előkészítés AQUAMAT sorozat

Kondenzátum-előkészítés AQUAMAT sorozat Kondenzátum-eőkészítés max. 100 kompresszor száítási tejesítményig Csökkenti a kötségeket! A kondenzátum eőkészítése kifizetődik Az egyre szigorúbb környezetvédemi eőírások miatt a kompresszoráomásokbó

Részletesebben

Szabályozó áramlásmérővel

Szabályozó áramlásmérővel Méretek Ø Ød Leírás Akamazási terüet Az áramásmérő fehasznáható szabáyozásra és foyamatos áramásmérésre is. Áandó beépítésre készüt, így már a tervezési fázisban specifikáni ke. Ød Ø Szereési, mérési,

Részletesebben

tfg. számú előterjesztés

tfg. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere tfg. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Kerüetfejesztési és Környezetvédemi Bizottság részére a Budapest X., Bogáncsvirág utca 42544/26 hrsz.-ú

Részletesebben

(a továbbiakban: "Szerződés")

(a továbbiakban: Szerződés) TELEPÜLÉSRENDEZÉSISZERZŐDÉS mey étrejött egyrészrő (a továbbiakban: "Szerződés") Budapest Főváros Önkormányzata (székhey: 1052 Budapest, Városház u. 9-., képvisei: Tarós István főpogánnester, KSH szá1n:

Részletesebben

Budapest Főváros Önkormányzata. Pénzügyi Főpolgármester-helyettes. ikt. szám: FPH039/ elökészltö:

Budapest Főváros Önkormányzata. Pénzügyi Főpolgármester-helyettes. ikt. szám: FPH039/ elökészltö: BUDa Budapest Főváros Önkormányzata Pénzügyi Főpogármester-heyettes iiii Ii ~ 1111111111111111111111111~ 1111111111111111111 "1 000057212259" F. Kgy. 2014 FEBR 2 6. ikt. szám: FPH039/31-1912014 tárgy:.

Részletesebben

TARTAOMJEGYZÉK Nyírbéltek településredezési tervéhez IV. ütem SZABÁYOZÁSI TERVEK ÉS HEYI ÉPÍTÉSI SZABÁYZAT IV. RAJZI MUNKARÉSZEK: IV. SZÖVEGES MUNKARÉSZEK: IV./1 NYÍRBÉTEK Településredezési Terv Helyi

Részletesebben

É íú ó É á ö ő í í ű á Í Ó á í á í í á í á í í ó á í 2 ráns,,t sná z earíró orm,rr I. Átaános rendekezések I. z ingatan-nyivántartísba a Fővarosi Kenietek Födhivataéná 26320 hrsz. aatt fevett, a Budapest,

Részletesebben

JELENTÉS. a sport céljait szolgáló központi állami és egyéb forrásból származó pénzeszközök felhasználásának pénzügyi-gazdasági ellenőrzéséről

JELENTÉS. a sport céljait szolgáló központi állami és egyéb forrásból származó pénzeszközök felhasználásának pénzügyi-gazdasági ellenőrzéséről JELENTÉS a sport céjait szogáó központi áami és egyéb forrásbó származó pénzeszközök fehasznáásának pénzügyi-gazdasági eenőrzésérő 1994. szeptember 220. Az eenőrzést vezette: Nagy Ákosné főtanácsos Az

Részletesebben

33/1995 (VI.27.) sz. önkormányzati rendelete

33/1995 (VI.27.) sz. önkormányzati rendelete ' ' BUDAPEST KŐBÁNYAI... )_..) --- - ------... - dt> EkSd Jó: ~nt~ i>:)~ :J st ÖNKORMÁNYZAT.. 33/1995 (VI.27.) sz. önkormányzati rendelete a Budapest, X.kerül.et Fehér út - Albertirsai köz - Fehér köz

Részletesebben

.2/j. számu előterjesztés

.2/j. számu előterjesztés .2/j. számu eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármcstere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Kőbányai Önkormányzat Újhegyi Uszoda és Strandiúrdő vezetőjének négyéves

Részletesebben

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség. 2013. évi elemi költségvetési beszámoló SZÖVEGES INDOKLÁSA

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség. 2013. évi elemi költségvetési beszámoló SZÖVEGES INDOKLÁSA A Kormányzati Informatikai Fejesztési Ügynökség 2013. évi eemi kötségvetési beszámoó SZÖVEGES INDOKLÁSA 2013. február Kormányzati Informatikai Fejesztési Ügynökség 2013. évi eemi kötségvetési beszámoó

Részletesebben

19/1998. (X. 13.) RENDELETE

19/1998. (X. 13.) RENDELETE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT 19/1998. (X. 13.) RENDELETE a Bökényföldi út - nagynyomású gázvezeték védősávja - Cinkotai út és a 103867 hrsz-ú ipari út által határolt terület szabályozási

Részletesebben

JELENTÉS. az Állami Vagyonügynökség költségvetési cím pénzügyi-gazdasági ellenőrzéséről. 1995. február 239.

JELENTÉS. az Állami Vagyonügynökség költségvetési cím pénzügyi-gazdasági ellenőrzéséről. 1995. február 239. JELENTÉS az Áami Vagyonügynökség kötségvetési cím pénzügyi-gazdasági eenőrzésérő 1995. február 239. Az eenőrzést vezette: Nagy Ákosné számvevő főtanácsos Az eenőrzést végezték: Bánkné Simon Judit Hoé Sándorné

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS az önkormányzatok pénzügyi gazdákodási heyzete értékeésének, és gazdákodása szabáyosságának - 2013. évben induó- eenőrzésérő Füzesabony 14023 2014. január Áami Számvevőszék

Részletesebben

Vogel - blokkszivattyúk LMN / LM sorozat

Vogel - blokkszivattyúk LMN / LM sorozat Voge Pumpen Voge Pumpen Voge - bokkszivattyúk LMN / LM sorozat VOGEL bokkszivattyúk, LMN / LM sorozat Voge Pumpen Tejesítmény: LMN, méretek DN 32-80 LM, méretek DN 100-150 Térfogatáram 500 m 3 /h-ig Emeőmagasság

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTES

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTES ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ; JELENTES az önkormányzatok pénzügyi gazdákodási heyzete értékeésének, és gazdákodása szabáyosságának - 2013. évben induó - eenőrzésérő Ujfeherto ' ' ' 14024 2014. január Áami Számvevőszék

Részletesebben

a Bp.X.ker. Gyömrői út 105.sz. alatti ingatlant ér-intő R ttszámú Részletes Rendezési Tervet módosító Részletes Rendezési Terv j óváhagyás:iról.

a Bp.X.ker. Gyömrői út 105.sz. alatti ingatlant ér-intő R ttszámú Részletes Rendezési Tervet módosító Részletes Rendezési Terv j óváhagyás:iról. Budapest Kóbányai Önkormányzat 42/1995. (VIII. 29.) sz. önkormányzati rende1e1te a Bp.X.ker. Gyömrői út 105.sz. alatti ingatlant ér-intő R-33461 ttszámú Részletes Rendezési Tervet módosító Részletes Rendezési

Részletesebben

Budapest Főváros Önkormányzata. V árasüzemeltetési Főpolgármester -helyettes

Budapest Főváros Önkormányzata. V árasüzemeltetési Főpolgármester -helyettes Budapest Főváros Önkormányzata V árasüzemetetési Főpogármester -heyettes ii~.1000050603470. ikt. szám: FPH058/3535-3/2012 ---------------- -~------ tárgy: Javasat a BVK HOLDING Zrt. könyvvizsgáójának megváasztására

Részletesebben

merevségének oldódásával és az mtézrnél!1yl

merevségének oldódásával és az mtézrnél!1yl I az 991192-es tan.év Komárom-Eszterszabáyozás merevségének odódásáva és az mtézrné!1y gom, A egfontosabb cékitűzés az tantárgy- és tanórarendszert érintő térnyeréséve- eindutak az intézményekben, és ma

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS a Gyarapodó Magyarországért Aapítvány gazdákodása A Gyarapodó Magyarországért Aapítvány 2011-2012. évi gazdákodása törvényességének eenőrzésérő 14004 2014. január Áami Számvevőszék

Részletesebben

SZERZÖDÉS. .A~ lll..2gj /J::', '' ~ l.(fb \ Azonosító szám: KÖZOP

SZERZÖDÉS. .A~ lll..2gj /J::', '' ~ l.(fb \ Azonosító szám: KÖZOP ~.A~..2GJ /J::', '' ~ Azonosító szám: KÖZOP-5.1.0-07-2008-0001 SZERZÖDÉS.(fb \ kic i"~' j az Európai Unió Kohéziós Aapjábó és az Operatív Program hazai központi kötségvetési eőirányzatábó származó támogatásnak

Részletesebben

JELENTÉS. az MSZP gazdálkodása - A Magyar Szocialista Párt 2011-2012. évi gazdálkodása törvényességének ellenőrzéséről ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK

JELENTÉS. az MSZP gazdálkodása - A Magyar Szocialista Párt 2011-2012. évi gazdálkodása törvényességének ellenőrzéséről ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS az MSZP gazdákodása - A Magyar Szociaista Párt 2011-2012. évi gazdákodása törvényességének eenőrzésérő 14003 2014. január Áami Számvevőszék Iktatószám: V-0346-170/2014. T émaszám:

Részletesebben

FEHÉRGYARMAT SZABÁLYOZÁSI TERVE ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA

FEHÉRGYARMAT SZABÁLYOZÁSI TERVE ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA FEHÉGYAMAT SZABÁLYOZÁSI TEE ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA A. (X..ÖNK. ENDELETTEL JÓÁHAGYOTT DOKUMENTÁCIÓ MEGBÍZÓ: FEHÉGYAMAT ÁOS POLGÁMESTEI HIATAL FEHÉGYAMAT, KISS E. U.. TEEZŐ: MISKOLC,. OKTÓBE IGAZOLJA,

Részletesebben

l l l l l l l l l l l l l l l l T AMOGATASI SZERZODES A fővárosi h tlla~aejc környezetbarat rec/i Azonos1to szam. KEOP-1.1.

l l l l l l l l l l l l l l l l T AMOGATASI SZERZODES A fővárosi h tlla~aejc környezetbarat rec/i Azonos1to szam. KEOP-1.1. ,. ~~ ',~~ A fővárosi h ta~aejc,, T AMOGATASI SZERZODES., környezetbarat rec/i hu/ctdé~kte"ac,t~ c>'v--'"'' ''/(C.0. c'i>1(aij'. ik61 LQ~J ",,,, Azonos1to szam. KEOP-1.1.1/B/1 0-11-2013- %1013~!~1:.1)0,~

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT 19/1998. (X. 13.) RENDELETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT 19/1998. (X. 13.) RENDELETE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT 19/1998. (X. 13.) RENDELETE a Bökényföldi út - nagynyomású gázvezeték védősávja - Cinkotai út és a 103867 hrsz-ú ipari út által határolt terület szabályozási

Részletesebben

Éves Energetikai Szakreferens Jelentés havi bontással. Baár-Madas Református Gimnázium Budapest, Lórántffy Zsuzsa u. 3. CÉG.

Éves Energetikai Szakreferens Jelentés havi bontással. Baár-Madas Református Gimnázium Budapest, Lórántffy Zsuzsa u. 3. CÉG. Éves Energetikai Szakreferens Jeentés havi bontássa CÉG Baár-Madas Református Gimnázium Jeentési időszak 2017 TELEPHELY 1022. Budapest, Lórántffy Zsuzsa u. 3. SZAKREFJEL_FEDLAP Page 1 Energetikai Szakreferensi

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 37/2010.(VII. 12.) önkormányzati rendelete *

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 37/2010.(VII. 12.) önkormányzati rendelete * ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 37/2010.(VII. 12.) önkormányzati rendelete * BUDAPEST, III. KERÜLET BATTHYÁNY UTCA PÜNKÖSDFÜRDŐ UTCA ÁRPÁD UTCA IPARTELEP UTCA ÁLTAL HATÁROLT TERÜLET

Részletesebben

2. MECHANIKA-VÉGESELEM MÓDSZER ELŐADÁS (kidolgozta: Szüle Veronika, egy. ts.) II. előadás

2. MECHANIKA-VÉGESELEM MÓDSZER ELŐADÁS (kidolgozta: Szüle Veronika, egy. ts.) II. előadás SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM ALKALMAZOTT MECHANIKA TANSZÉK. MECHANIKA-VÉGESELEM MÓDSZER ELŐADÁS (kiogozta: Szüe Veronika egy. ts.) II. eőaás. Közeítő megoások energiaevek: Összetett rugamas peremérték feaat

Részletesebben

Hírlevél. A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA LAPJA 5. évfolyam 6. szám. feladataként jelöli meg az etikai eljárásban a kamara képviseletét, emellett

Hírlevél. A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA LAPJA 5. évfolyam 6. szám. feladataként jelöli meg az etikai eljárásban a kamara képviseletét, emellett Hírevé Magyar Könyvvizsgáói Kamara Chamber of Hungarian Auditors AJÁNLÓ Tagfevéteek, törés, nyivántartás Az átfogó eenôrzés 54 társaságná fedezett fe hiányosságokat. Öt társaság kerüt a törvénynek nem

Részletesebben

Önkormányzat a projekt sikeres lebonyolításához 400 M Ft-ot biztosított, saját

Önkormányzat a projekt sikeres lebonyolításához 400 M Ft-ot biztosított, saját Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 'j KóMnyai Tárgy: Tájékoztató az Új Köztemető eőtt építendő körforgaomma kapcsoatban, és javasat a közterüet-hasznáék ideigenes kiheyezéséhez

Részletesebben

Nyíradonyi Vagyon~ezelő, Kereskedelmi és Szoigáltató

Nyíradonyi Vagyon~ezelő, Kereskedelmi és Szoigáltató Nyíradonyi Vagyon~ezeő, Kereskedemi és Szoigátató Korátot Feeősségű Társaság Közbeszerz ési Szabáyzata 018. Nyíradonyi Vagyonkezeő, Kereskedemi és Szogátató Korátot Feeősségű Társaság KÖZBESZERZÉSISZABÁLYZATA

Részletesebben

:J számú előterjesztés

:J számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbánya Önkormányzat Apogármestere :J számú eőterjesztés --""----- Eőterjesztés a Képvseő-testüet részére 2012. januártó új kérdőív hasznáatáró és a közétkeztetés színvonaának

Részletesebben

~~~ )Vt. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

~~~ )Vt. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere )Vt. számú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a BRFK X. kerüeti Rendőrkapitányság 2011. évi tevékenységérő szóó beszámoóró

Részletesebben

Az alaprendelet 1.. (4) bekezdése hatályát veszti.

Az alaprendelet 1.. (4) bekezdése hatályát veszti. BUDAPEST KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT 49/1994.(IX.13.) sz. önkormányzati rendelete a 21/1994.(III.29.) sz. önkormányzati rendelet - a vagyoni tipusú (telek, építmény) adók végrehajtása során adható kedvezményekról

Részletesebben

41 rl. szám ú előterjesztés

41 rl. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 41 rl. szám ú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest X., Hangár utcai sportteep hasznosításáró I. Tartami összefogaó

Részletesebben