Nagyteljesítményû lézeres faxkészülékek. Hódítsa meg a hatékonyabb faxküldés csúcsait!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyteljesítményû lézeres faxkészülékek. Hódítsa meg a hatékonyabb faxküldés csúcsait!"

Átírás

1 Nagyteljesítményû lézeres faxkészülékek Hódítsa meg a hatékonyabb faxküldés csúcsait!

2 A nagysebességû párhuzamos feladat-végrehajtástól az internetes faxküldésig Növelje a hatékonyságot, takarítson meg idõt és pénzt a dinamikus vállalati munkakörnyezetek legsokoldalúbban felszerelt lézeres faxkészülékével! Nagy sebesség és teljesítmény nagy mennyiségû faxküldéshez és -fogadáshoz, nem is beszélve a gyors hálózati nyomtatásról és a kényelmes másolási funkcióról - így páratlan termelékenység válik valósággá, mely kiváló minõséggel, egyszerûséggel és a bizalmas iratok kezeléséhez igénybe vehetõ teljes körû biztonsággal párosul a küldés során. Közepes méretû vállalkozások és nagy terheléssel dolgozó vállalati részlegek számára a FAX-L2000 az ideális választás, míg a Canon egyedülálló FAX-L2000IP berendezése a nagy hatékonyságú faxkezelésben nyit új távlatokat. A vállalatoknál elérhetõ internetszolgáltatásokkal teljes együttmûködésben biztosít intelligens küldési, fogadási és továbbítási funkciót, hogy így segítse elõ a gyorsabb és egyszerûbb iratkezelést.

3 FAX-L2000: bírja a rendkívüli terhelést NAGY TERMELÉKENYSÉG A FAX-L2000-et munkabíró kialakítása ideálissá teszi nagy mennyiségû fax gyors és megbízható kezelésére. Nagy, 600 lapos papíradagoló alapkapacitása megszünteti az állandó újratöltés BE Canon's unique UHQ technology ensures exceptional quality when sending photos, fine text or illustrations KI szükségességét. Óriási, 512 oldalas* beépített memóriája a bejövõ és a kimenõ faxokat egyaránt képes tárolni. Ilyen idõtakarékos szolgáltatás még a kettõs hozzáférés melynek révén a különbözõ funkciókat párhuzamosan is képes mûködtetni vagy a 70 lapos automatikus dokumentumadagoló. * az ITI-T standard chart NO.1. tesztábra alapján. A TELEFON- ÉS FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE Tartsa vállalatának telefon- és mûködési költségeit a minimumon a különlegesen gyors, Super G3 adatátviteli szabvány alkalmazásával. Egy biztonsági funkció lehetõvé teszi egyidejûleg több fax hiánytalan fogadását a vonal megbénítása nélkül. A memória akár 200 faxhívószám tárolását is lehetõvé teszi (72-t egy gombnyomással/128-at kódolva), így gyorsabb a tárcsázás. A képpásztázás gyors, 1,2 oldal másodpercenként (A4). Ráadásul a percenként 18 oldalas nyomtatási sebességnek köszönhetõen Ön a faxokat pillanatok alatt kézbe is veheti. RAGYOGÓ KÉPMINÕSÉG Akár apróbetûs szöveget, grafikonokat vagy éppen fényképeket küld el faxon, mindig számíthat rá, hogy a Canon egyedülálló UHQ (Ultra High Quality Különlegesen Kiváló Minõség) technológiája remek munkát fog végezni. Biztosítja a szokásosnál nagyobb mélységet és tisztább képet minden, finom részleteket igénylõ munkához. A nagy nyomtatási felbontás ( dpi) pedig a bejövõ faxok ugyanolyan minõségû megjelenítésérõl gondoskodik. Így Önnek sosem kell nélkülöznie a kivételesen jó képminõséget. TELJES DISZKRÉCIÓ Akár ötven bizalmas postafiók is létrehozható így a felhasználók valamennyi bizalmas küldeménye teljes biztonságban lehet. A küldeményeket a memória fogadja, és csak jelszó megadása után nyomtathatóak ki. A memória lezárás funkcióval elérhetõ, hogy a készülék valamennyi küldeményt a memóriában tartsa, és csak külön kérésre nyomtassa õket ki. A direct-mail jellegû hirdetési faxok kitiltása pedig mentesíti Önt a fogadni nem kívánt faxoktól.

4 IReceive FAX-L2000IP: intelligens internetes faxküldés KÖLTSÉGHATÉKONY INTERNETES FAXOLÁS I-Fax ISend Mailbox A FAX-L2000IP lehetõvé teszi, hogy Ön minden, a rendszerrel kompatibilis i-fax készülékekre irányított távolsági faxküldeményét a már létezõ internetkapcsolatán keresztül, csökkentett díjért bocsáthassa útjára. Ezen felül a FAX-L2000 valamennyi termelékenységnövelõ szolgáltatása is a rendelkezésére áll, az egyedülálló küldési, fogadási és továbbítási funkciókkal megfejelve, amelyek irodája egész munkaritmusát átalakítják. ÉSSZERÛ MUNKARITMUS A papírra elkészített iratokat a rendszerbe beolvasva, azokat a szükséges i-fax- vagy címekre közvetlenül is szétterítheti. A faxokat fájlszerverre is küldheti tárolás céljából. Ráadásul minden beérkezõ faxot automatikusan továbbíthat, így megoszthatja azokat a feldolgozásukra felhatalmazott hálózati felhasználókkal. A FAX- L2000IP afféle központi kommunikációs elosztóként összegyûjti, megosztja, kezeli és digitálisan tárolja a részleg valamennyi iratát. I-Fax File Server HATÉKONY HÁLÓZATI NYOMTATÁS Mivel a FAX-L2000IP rendelkezik szabványos hálózati csatlakoztatási lehetõséggel, így gyors, rugalmas és magas színvonalú nyomtatóként is mûködhet az Ön hálózatában található valamenynyi számítógép számára. Sebessége nagy, 18 oldal percenként és borotvaéles, dpi-s felbontású képet visz papírra. Ennek megfelelõen egyben ideális tartaléknyomtató is de akár egy részleg vagy munkacsoport fõ nyomtatójaként is csatasorba állítható. OLDJON MEG MINDENT KÖNNYEDÉN! A távolsági kezelõfelület (RUI Remote User Interface) révén a hozzá csatlakoztatott számítógépekrõl közvetlenül is irányítható. A felhasználók nyomtatási parancsokat adhatnak ki, leolvashatják a berendezés pillanatnyi állapotát és a funkciók széles skáláját vehetik igénybe a beépített webböngészõ funkció használatával. Ráadásul praktikus hálózati kezelõprogramok állnak az adminisztrátorok rendelkezésére, hogy a karbantartást és a felügyeletet távolból is el tudják látni. Mindezt pedig a teljes elszámoltathatóság teszi teljessé, hogy a költségek még jobban csökkenthetõek legyenek.

5 Bõvítse úgy a készülékét, hogy az vállalkozásának megfelelõ legyen! NAGY MENNYISÉGÛ PAPÍR KEZELÉSE A FAX-L2000-hez és a FAX-L2000IP-hez egyaránt kiegészítõként kapható 500 lapos papíradagoló kazetta, amely a berendezés teljes papírkészletét 1100 lapra emeli. A kazettát bármikor a helyére illesztheti, így garantált, hogy a nagytömegû faxkezelés és nyomtatás legfeszítettebb idõszakai se foghatnak ki Önön! MÉG TÖBB MEMÓRIA A beépített 8 MB-os memória mindkét készüléknél 1500 egészen 32MB-ig bõvíthetõ. Ez igen tekintélyes 1500 oldalnyi tárhelyet jelent a memóriában a nagytömegû faxkezelés céljaira, és még csak attól sem kell tartani, hogy a papír elfogytával egyet is elszalasztana. A kiegészítõként kapható kézibeszélõ mindkét modellt teljeskörû telefon/fax szolgáltatást nyújtó berendezéssé egészíti ki. HÁLÓZATI NYOMTATÁS (FAX-L2000) Egészítse ki az FAX-L2000-et egy hálózati és nyomtató-kártyával és egy munkabíró, termelékeny hálózati nyomtató áll rendelkezésére! Így növelheti irodája általános hatékonyságát és megtakaríthatja a szükség esetén megvásárolandó újabb nyomtató beszerzési költségét és helyigényét! INTERNETES FAXKÜLDÉS (FAX-L2000) Lehetséges, hogy Önnek az internetes faxküldésre valamikor a jövõben mégiscsak szüksége lenne? Semmi gond! A FAX-L2000 bármikor könnyedén internetes faxkészülékké bõvíthetõ és így már a FAX-L2000IP képes lesz valamennyi intelligens, idõtakarékos munkaszervezési szolgáltatását az Ön vállalkozásának rendelkezésére bocsátani!

6 A FAX-L2000/FAX-L2000IP mûszaki adatai Fax egység típusa Típus Kompatibilitás Alkalmazható telefonos kapcsolat Modem sebesség 33,6 kbps (Super G3) Nyomtatási technológia lézersugaras nyomtatás Lapolvasó típusa lapadagolós Burkolat színe árnyalt fehér FAX-L2000 önálló faxkészülék bõvíthetõ opciókkal FAX-L2000IP önálló faxkészülék hálózati nyomtatás és internetalapú faxolás funkciókkal G3 távbeszélõ-hálózat Fax beolvasási jellemzõk Automatikus dokumentumadagoló 70 lap Beolvasási sebesség kb. 1,2 másodperc/oldal Fax felbontás Ultra finom: 16 képpont/mm x 15.4 vonal/mm Szuper finom: 8 képpont/mm x 15,4 vonal/mm Finom: 8 képpont/mm x 7.7 vonal/mm Normál: 8 képpont/mm x 3,85 vonal/mm Képfeldolgozási rendszer UHQ (Ultra High Quality) Féltónus 256 szürkeárnyalat Fax nyomtatási jellemzõk Nyomtatási elv lézersugaras Nyomtatási sebesség 18 lap/perc Nyomtatási felbontás 1200 x 1200 dpi Képsimítási eljárás Papíradagoló kapacitása 2 x 250 lapos lapadagoló kazetta Kiegészítõ papíradagoló 500 lapos lapadagoló kazetta Többfunkciós tálca 100 lapos automatikus dokumentumadagoló Nyomtatókazetta FX-7 Élettartam 4500 oldal, 5% fedettség (A4) Fax adási és fogadási jellemzõk Adási sebesség 3 másodperc/oldal, 33,6 kbps modem (a Canon FAX standard chart No.1 és az ITU-T chart No.1 tesztábrákkal mérve) Tömörítési eljárás MH, MR, MMR, JBIG Fax memória 512 oldal (8 MB) Képtároló memória védelme kb. 12 óra Kiegészítõ memória 32 MB (1500 oldal) Kettõs hozzáférés Hibajavító mód (ECM) Fax továbbítása Faxbank szolgáltatás (BBS) Biztonsági és menedzsment szolgáltatások Bizalmas adás (alcímmel vagy jelszóval) Bizalmas postafiók (alcímmel vagy jelszóval) Fiókok száma 50 Ellenõrzõ pecsét Telefonos jellemzõk Egygombos tárcsázás Kódolt tárcsázás Csoportos hívás Programozható gomb Telefon kézibeszélõ 72 címre 128 címre max. 199 címre kiegészítõ Másolási jellemzõk Másolási felbontás beolvasás: 600 x 600 dpi; nyomtatás: 1200 x 1200 dpi Másolási sebesség (fekete-fehér) 18 oldal/perc Többpéldányos másolat akár 99 másolat Egyéb jellemzõk Kijelzõ Típus LCD Méret 20 x 2 Internetes fax funkció (LAN típus) FAX-L2000 kiegészítõ Általános jellemzõk Méretek Méretek Telepítési helyigény Tömeg Tápellátás Teljesítményfelvétel Zajszint Opciók Vásárolható kiegészítõ tartozékok (kézibeszélõ és a kiegészítõ papíradagoló nélkül) 499 (szé.) x 498,7 (mé.) x 458,9 (ma.) mm (kézibeszélõvel és a kiegészítõ papíradagoló kazettával) 569 (szé.) x 498,7 (mé.) x 595,4 (ma.) mm (kézibeszélõvel és a kiegészítõ papíradagoló kazettával) 569 (szé. ) x 1065,3 (mé.) x 644,6 (ma.) mm kb. 24 kg AC V, 50-60Hz kb. 15 W (készenlétben), kb. 980 W (max.); Vételkor: kb. 270 W; Adáskor: kb. 18 W; Másoláskor: kb. 435W Készenlétben: 35dB(A) alatti; Másoláskor: 54dB(A) alatti Nyomtatáskor: 54dB(A) alatti; Adáskor: 55dB(A) alatti 500 lapos papíradagoló kazetta Nyomtatókártya (csak a FAX-L2000-hez) Hálózati kártya (csak a FAX-L2000IP-hez) 32 MB memória (a nyomtatóhoz és faxhoz) 64 MB memória (csak a nyomtatóhoz) Kézibeszélõ (Telephone 6 - árnyalt fehér ) Nyomtató jellemzõk Nyomtató funkció FAX-L2000 kiegészítõ Nyomtató típusa fekete-fehér lézersugaras nyomtató Nyomtatási sebesség 18 lap/perc Interfész IEEE1284 (Parallel), USB Lapleíró nyelv PCL5e, PCL6, PJL Memória alap RAM 8MB kiegészítõ RAM 32MB/64MB kiegészítõ ROM 8MB Flash ROM DIMM Nyomtatási felbontás 1200 x 600 dpi Festéktakarékos üzemmód Meghajtóprogram Nyomtató Windows 95, NT4.0, 98, Me, 2000, XP Fax Windows 95, NT4.0, 98, Me, 2000, XP Hálózati illesztés Hálózati csatlakoztatás FAX-L2000 kiegészítõ Típus Ethernet (10BaseT/100BaseT) Csatlakozó típusa RJ45 Hálózati protokollok TCP/IP, IPX/SPX, Apple Talk Egyéb Távoli elérés (RUI), Értesítés küldése ban egy adott feladat befejezésekor, dinamikus konfigurálás, beolvasás FTP-be Internetes fax jellemzõk Internetes Fax FAX-L2000 kiegészítõ Protokoll T.37 Simple Mode Adás Internetes fax (Simple Mode) fájl formátum TIFF (MH) mód fájl formátum TIFF (MH/MR/MMR), PDF (MH) Vétel Internetes fax (Simple Mode) fájl formátum TIFF (MH) Vételi mód POP3 (kézi fogadás lehetséges), SMTP Minden terméknév és/vagy márkanév az adott cég védjegye vagy bejegyzett védjegye az adott országban/régióban. A Canon fenntartja az adatok megváltoztatásának jogát!. Canon Hungária Kft Budapest, Záhony u. 7. Graphisoft Park 1. Az FX-7-es nyomtatókazetta is az alapcsomag része. Canon Europa N.V., (0203)

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló Sharp MX-M363N Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Archiválás Oldal/perc: 36 (fekete-fehér) Papírkapacitás: alapkiépítésben 1100 lap, maximum 5600 lap Csúcsminıségő 1200 x 1200 dpi nyomtatás & színes

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Sharp MX-M850. Általános. Másoló

Sharp MX-M850. Általános. Másoló Sharp MX-M850 Nagy termelékenység Oldal/perc: 85 fekete-fehér Papír kapacitás: Std 3000 Max 8050 Kimagasló nyomdai eszköz elsıosztályú megbízhatóság és teljesítmény biztosítására tervezve Széleskörő finisher

Részletesebben

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek Panasonic faxok és multifunkciós készülékek KX-FC962HG-T 9,6 kbps modem sebesség Vezetékes és vezetéknélküli (DECT) kézibeszélı 6 db kézibeszélı használatának lehetısége Belsı beszélgetés a kézibeszélık,

Részletesebben

Kyocera KM3050/KM4050/KM5050

Kyocera KM3050/KM4050/KM5050 www.dokutech.hu Költséghatékony nyomtatási megoldások teljes körű üzemeltetéssel Kyocera KM3050/KM4050/KM5050 Felújított többfunkciós berendezés A3-as fekete-fehér nyomtatás Nyomtatás, másolás, szkennelés

Részletesebben

TELEFAXOK MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK

TELEFAXOK MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK 2006 TELEFAXOK MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT936HG-B* KX-FT908HG-B/KX-FT938HG-B* KX FT908HG B KX FT938HG B Hívófél azonosítás (lista az utolsó 20 bejövô hívás adatairól)

Részletesebben

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft.

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft. KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK 215 Alba-IdeaKft. www.albaidea.hu www.konicaminolta.hu Fekete-fehér irodai rendszer bizhub 215 bizhub 215 Minden, amire egy irodában szükség van bizhub 215, fekete-fehér

Részletesebben

Digitális másolás DiALTA Di152/Di183. The essentials of imaging. www.minolta.hu. Az idôtakarékos

Digitális másolás DiALTA Di152/Di183. The essentials of imaging. www.minolta.hu. Az idôtakarékos Digitális másolás DiALTA Di152/Di183 www.minolta.hu The essentials of imaging Az idôtakarékos Az iroda multifunkciós központja A Minolta új multifunkciós digitális másológépei, a DiALTA Di152 és a Di183,

Részletesebben

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Multifunkciós fekete-fehér eszköz (nyomtat, másol, szkennel, faxol) 25 lap/perc sebességgel. Hálózati funkcionalitás. GDI és PCL. Fordított

Részletesebben

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 28 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

Több funkció, több megoldás!

Több funkció, több megoldás! Több funkció, több megoldás! A Gemsys Muratec MFX-2225 és MFX-2725-ös gépeket a változatos igényekkel fellépő felhasználók számára készült, ajánljuk mindenkinek, akiknek gyors, sokoldalú multifunkciós

Részletesebben

ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 22 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B

Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B 2005 TELEFAXOK Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B KX FT908HG B Hívófél azonosítás (lista az utolsó 20 bejövô hívás adatairól) Digitális kétirányú kihangosítás Választható magyar/angol nyelvû

Részletesebben

ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 33 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): ISO, lézernyomtatóval összehasonlítható:akár

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva Develop ineo 501 Mérvadó különbségek Az ineo 501 multifunkcionális fekete/fehér másoló rendszer ideális központi egységként szolgálhatja az Ön csoportos igényeit. Sebessége 50 lap/perc A/4 és 27 lap/perc

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

... TERET BIZTOSÍT SZÁMODRA, RÁADÁSUL MÉG KÖRNYEZETED IS ÓVOD! SET YOUR BUSINESS FREE

... TERET BIZTOSÍT SZÁMODRA, RÁADÁSUL MÉG KÖRNYEZETED IS ÓVOD! SET YOUR BUSINESS FREE ... TERET BIZTOSÍT SZÁMODRA, RÁADÁSUL MÉG KÖRNYEZETED IS ÓVOD! SET YOUR BUSINESS FREE A MA ÉS A JÖVŐ MUNKAHELYEI A mai irodai termékek piaca dinamikusan fejlődik. A kisebb vállalkozások olyan eszközöket

Részletesebben

ineo 601/751 Fekete-fehér 60/75 lap/perc

ineo 601/751 Fekete-fehér 60/75 lap/perc ineo 601/751 Fekete-fehér 60/75 lap/perc Mikor a termelékenység számít...... a tökéletes választás az ineo 601/751 Egy fekete-fehér multifunkciós készülékek robosztusok és rendkivül megbízhatónak kell

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Funkciók. Szolgáltatások:

Funkciók. Szolgáltatások: Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, beolvasás csatlakoztatott USB tárolóra (opcionális fax, fejlett papírkezelés) Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: A nyomtatás

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

www.develop.hu ineo 501 Fekete-fehér 51 lap/perc

www.develop.hu ineo 501 Fekete-fehér 51 lap/perc www.develop.hu ineo 501 Fekete-fehér 51 lap/perc Mérvadó különbségek Az a feltevés, hogy minden irodai készülék úgyanúgy néz ki és úgyanúgy mükődik helytelen.az ineo 501 más és nemcsak a küsejét tekintve.

Részletesebben

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Gazdaságos fekete-fehér és hatékony színes dokumentumok Napjainkban az üzlet világa egyre keményebb, és a résztvevőkre egyre nagyobb

Részletesebben

Felhasználói menütérkép

Felhasználói menütérkép Másolás Másolás Kimenet színe Auto érzékelés Fekete-fehér Színes Egyszínű Kicsinyítés/nagyítás Arányos % Független X-Y% Auto középre Változtatható % Előbeállítások Papírkészlet Kétoldalas másolás 1-1 oldalas

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

Canon PIXMA MX360. Funkciók

Canon PIXMA MX360. Funkciók Canon PIXMA MX360 Tintasugaras multifunkciós készülékekúj Multifunkciós készülék faxolási lehetőséggel. Minőségi nyomatok otthon vagy az irodában. A beépített automatikus dokumentumadagolónak, a teljes

Részletesebben

Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten

Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Testre szabott irodai támogatás A jelenlegi és jövőbeni igények széleskörű lefedése Optimalizálja munkafolyamatait,

Részletesebben

Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék

Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék Fekete-fehér multifunkciós berendezés 75 lap/perc sebességgel. EMPERON TM nyomtatásvezérl? PCL 5, PostScript 3, PDF 1.7 XPS és OOXML támogatással. Standard

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

A R Z O N I ro d a te c h n ik a i

A R Z O N I ro d a te c h n ik a i A R Z O N I ro d a te c h n ik a i S z o l g á lta tó é s K e r e s k e d e lm i K ft. 1221 Budapest, Ady E. út 125. Tel: 06-20-4700188, Tel: 3623724, Fax: 3626054 w w w.a rz o n.h u a rz o n @ a rz o

Részletesebben

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, könnyen hozzáférhető USB Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, könnyen hozzáférhető USB Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, könnyen hozzáférhető USB Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete):

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

bizhub 454e Fekete-fehér multifunkciós berendezések : bizhub 454e

bizhub 454e Fekete-fehér multifunkciós berendezések : bizhub 454e bizhub 454e A Konica Minolta többfunkciós berendezési, a bizhub 454e a modern irodák dokumentumkezelési igényeit teljes mértékben kielégítik. Egyszerre kínálják a kíváló min?ség? másolást, a gazdaságos

Részletesebben

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Könnyen kezelhető megoldás minden irodába A színvonalas, gördülékeny kommunikáció az üzleti siker titka. Technológiai innovációira és piacvezetőként szerzett sokéves

Részletesebben

Funkciók Szolgáltatások: Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál

Funkciók Szolgáltatások: Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, lapolvasás USB-re, digitális kézbesítés, választható faxolás és magas szintű papírkezelés Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW Színes multifunkciós lézernyomtató Minden vállalatnak Valódi színek fénysebességgel Gyors és gazdaságos színes nyomtatás A mai vállalkozásoknak tudniuk kell, hogy minőségi

Részletesebben

Intelligens színkezelés

Intelligens színkezelés MF9170 MF9130 MF8450 Színes multifunkciós lézernyomtatók Intelligens színkezelés c o i-sensys MF9170 / MF9130 / MF8450 l o u R Black ppm Color COPY FAX MINDEN VÁRAKOZÁST FELÜLMÚL 33.6 kbps Network SCAN

Részletesebben

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu NGP Áttekintés GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu Tartalom Mi az NGP? Miért az 1.szegmensű fax gép a kiválasztott? Milyen funkciókat kínál az NGP-vel ellátott

Részletesebben

A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL. Projektazonosító: GOP-2.1.

A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL. Projektazonosító: GOP-2.1. A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL Projektazonosító: GOP-2.1.1-09/A-2009-2507 FOTÓDOKUMENTÁCIÓ A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal (székhely: 1055 Budapest, Szalay u. 10-14.) 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

Kétoldalas képalkotás Alapkiépítésben 1:2, 2:2. Kiszedő papírkapacitás 250 lap, nyomattal lefelé

Kétoldalas képalkotás Alapkiépítésben 1:2, 2:2. Kiszedő papírkapacitás 250 lap, nyomattal lefelé GEMSYS MURATEC C3400 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Technológia LED Színes képalkotás 26 lap/perc Fekete-fehér képalkotás 34 lap/perc* Kezelő felület Érintőképernyő RADF Kétoldalas lapbehúzó 50 lap Alap papírkapacitás

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Pontosan az Ön igényeire szabott dokumentumkezelő rendszerek. sorozat

Pontosan az Ön igényeire szabott dokumentumkezelő rendszerek. sorozat Pontosan az Ön igényeire szabott dokumentumkezelő rendszerek sorozat Másol, nyomtat, szkennel és/vagy faxol? A döntés az Öné. Akár alapszintű másológépről, akár többfunkciós rendszerről van szó, az irodagépnek

Részletesebben

Számítógépes munkakörnyezet II. Szoftver

Számítógépes munkakörnyezet II. Szoftver Számítógépes munkakörnyezet II. Szoftver A hardver és a felhasználó közötti kapcsolat Szoftverek csoportosítása Számítógép működtetéséhez szükséges szoftverek Operációs rendszerek Üzemeltetési segédprogramok

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Akár 30 oldal percenként Nyomtatási sebesség (színes):

A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Akár 30 oldal percenként Nyomtatási sebesség (színes): Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, faxolás, digitális küldés, könnyen hozzáférhető USB, eltolási és fűzési képességek Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: A nyomtatás műszaki

Részletesebben

Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató

Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató Funkciók Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás A nyomtatás műszaki adatai Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 26 oldal percenként

Részletesebben

Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek

Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek Kiváló képminőség, könnyű használhatóság és megbízhatóság - egy berendezésben Az irodában napi rutinfeladatnak számít a nyomtatás, a másolás

Részletesebben

Tedd meg velünk a következő lépésedet!

Tedd meg velünk a következő lépésedet! Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek - termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak.

Részletesebben

NYOMTATÁS BEOLVASÁS MÁSOLÁS ADÁS

NYOMTATÁS BEOLVASÁS MÁSOLÁS ADÁS Fekete-fehér nyomtatók közepes méretű munkacsoportoknak ir1020/1024 Sorozat ir1020j, ir1020, ir1024a ir1024f, ir1024i, ir1024if ir2018/2030 Sorozat ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i NYOMTATÁS BEOLVASÁS

Részletesebben

Programmód menütérképe

Programmód menütérképe Ha a Programmód fülön elérhető összes beállításhoz hozzá kíván férni, adminisztrátorként kell bejelentkeznie. Eszközbeállítások Általános Energiatakarékos Intelligens készenlét Munka által aktiválva Ütemezett

Részletesebben

Rugalmas, digitális megoldások

Rugalmas, digitális megoldások Rugalmas, digitális megoldások Digitális kommunikációs központ, amely minden, a dokumentumok feldolgozásával szemben támasztott igényt kielégít Az üzleti világban jelentős időt töltünk fénymásolással,

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Xerox 4110. Áttekintés. Új csúcsok meghódítása. Kimagasló teljesítmény. szállítása

Xerox 4110. Áttekintés. Új csúcsok meghódítása. Kimagasló teljesítmény. szállítása Xerox 4110 Áttekintés Új csúcsok meghódítása Kimagasló teljesítmény szállítása Új perspektívák - nap, mint nap Egy megoldás; számtalan elôny A másolóra való várakozás helyett töltsön több idôt a hasznos

Részletesebben

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Minden igényt kielégítő, testre szabható megoldás Szeretné csökkenteni normál dokumentumkezelési feladatai költségeit és ezzel párhuzamosan

Részletesebben

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 ir 6570 A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 / ir 6570 Intelligens és nagysebességû fekete-fehér hálózati multifunkciós készülék Most a hálózat által nyújtott

Részletesebben

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók A Canon termékválasztékát megkoronázó A4-es tintasugaras PIXMA nyomtatóval gyorsan és egyszerűen készíthet gyönyörű, tartós nyomatokat. A speciális hordozókezelési

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

Canon. ir2010/ir1610 Kézikönyv a küldési funkciókhoz

Canon. ir2010/ir1610 Kézikönyv a küldési funkciókhoz Canon ir2010/ir1610 Kézikönyv a küldési funkciókhoz A készülékhez tartozó kézikönyvekről A készülék kézikönyveinek beosztása az alábbi. Kérjük, olvassa el őket, hogy igényeit kielégíthesse. Általános használati

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

DT-17 Felhasználói kézikönyv

DT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT-17 Felhasználói kézikönyv DT-17 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

MX-M232D/MX-M202D/MX-M182D Digitális multifunkciós rendszer

MX-M232D/MX-M202D/MX-M182D Digitális multifunkciós rendszer MX-M232D/MX-M202D/MX-M182D Digitális multifunkciós rendszer KICSI, DE ERŐS Ha egy eszközt nap mint nap használ, annak olyannak kell lennie, ami a legjobban illik az Ön munkastílusához. /Ezért készítjük

Részletesebben

Kompakt imagerunner termékcsalád.

Kompakt imagerunner termékcsalád. Kompakt imagerunner termékcsalád. Kicsi és mégis rendkívül termelékeny imagerunner 1100 SOROZAT imagerunner 1730i imagerunner 2202 SOROZAT imagerunner 2500 SOROZAT imagerunner C1028i/iF you can A Canon

Részletesebben

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Testreszabható, többfunkciós kommunikációs központ MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Nagy teljesítményű fekete-fehér dokumentumkezelés Soha nem látott irodai produktivitás A nagy teljesítményű, fekete-fehér

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható!

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! CLOSER TO YOU FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! FONA XPan 3D 85x85 mm-es teljes látómező Egyetlen exponálás során a teljes látómezőről (85x85 mm) képet

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A az energiaellátás minőségi jellemzőinek mérésére szolgáló szabadon programozható készülék. Épületfelügyeleti rendszerben (BMS), valamint önállóan

Részletesebben

Rendelési kód Nettó ár (Ft)

Rendelési kód Nettó ár (Ft) OKI HIVATALOS ÁRLISTA Érvényes: 2015. Május 1-től új árlista kiadásáig Az akciókért tekintse meg honlapunkat! mátrix készülékek Rendelési kód Nettó ár (Ft) Leírás 9 tűs nyomtatók ML 280DC 01138610 107

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2 1. Egyszerű

Részletesebben

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel A Protecta intelligens EuroProt készülékei a védelem-technika és a mikroprocesszoros technológia fejlődésével párhuzamosan követik a kommunikációs

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Függelék Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak. Az

Részletesebben

Lyukasztott Összefűzött Z-hajtogatás C-hajtogatás Vízszintes A3 lyukasztással

Lyukasztott Összefűzött Z-hajtogatás C-hajtogatás Vízszintes A3 lyukasztással Lyukasztott Összefűzött Z-hajtogatás C-hajtogatás Vízszintes A3 lyukasztással Az ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n mszaki jellemzi Típus Legnagyobb dokumentumméret Másolat mérete Felbontás 256 árnyalat

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus H8PS Digitális pozícionáló Kiváltja a mechanikus pozícionálókat Kompatibilis az abszolút kódadókkal Maximális fordulat: 1600 1/min Nagyméretû LCD-kijelzõ 8 / 16 / 32 db tranzisztoros kimenet 96 x 96 mm-es

Részletesebben

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft. MIKROHULLÁMÚ INTERNET ELÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft. MIKROHULLÁMÚ INTERNET ELÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS MIKROHULLÁMÚ INTERNET ELÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS Az ISIS-COM Kft. IP-alapú hálózatában kizárólag TCP / IP protokoll használható. 1. SZOLGÁLTATÁS MEGHATÁROZÁSA, IGÉNYBEVÉTELE SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA: Az adathálózati

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

COBALT SOLO AMBER SOLO

COBALT SOLO AMBER SOLO DECT CLASSY Az akkumulátor élettartama: 100 óra készenléti és 5 óra 30 perc beszélgetés Újrahívás gomb A hívások átvehetők az egyik készülékről a másikra Beszélgetési idő, név és szám megjelenítés a kijelzőn

Részletesebben

VDT-17 Felhasználói kézikönyv

VDT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-17 Felhasználói kézikönyv VDT-17 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

Funkciók. A nyomtatás műszaki adatai. Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott Igen

Funkciók. A nyomtatás műszaki adatai. Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott Igen Funkciók Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott A nyomtatás műszaki adatai Fekete nyomtatási sebesség: Lézerrel összemérhető ISO sebesség, professzionális

Részletesebben

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon

Részletesebben