A SINOSZ Országos Elnökség évi határozatainak tára

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A SINOSZ Országos Elnökség évi határozatainak tára"

Átírás

1 A SINOSZ Országos Elnökség évi határozatainak tára Határozat száma Határozat tartalma szavazatok száma igen nem tartózkodik nem szavaz /132 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy megadja az elvi hozzájárulást ahhoz, hogy a Siketek Sportszövetsége és a SINOSZ lépéseket tegyen a hallássérült sportolók nagyobb arányban történő bevonására /133 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben meghozott határozatát, mely szerint támogatja a Pannon Halláscentrumokkal történő együttműködést a Pannon Halláscentrumok direkt marketingjében (DM) /134 Az Országos elnökség Hócza Györgyné (/1), Szőcs Gizella (/2) és Gulyás Andrea Mária (/3) tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a SINOSZ tagjainak sorába nem veszi fel a jelentkezőket /135 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a Tagfelvételi- és Hallásállapot- Ellenőrző Bizottság javaslatára a SINOSZ szerződött partnerétől kapott vizsgálati eredmények alapján a SINOSZ Országos Fegyelmi Bizottságánál Gábor István ( ) és Gábor Istvánné ( ) tagok ellen fegyelmi eljárást kezdeményez az Alapszabály 9.1./ és 20.6./pontjának megsértése miatt /136 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a SINOSZ évi szakmai és pénzügyi tervét jóváhagyja és elfogadásra az Országos Küldöttközgyűlés elé delegálja.

2 /137 Az Országos elnökség a SINOSZ éves rendes Országos Küldöttközgyűlését április 18- án órától tartja a Benczúr utcai székházban az alábbi napirendekkel: Tiszteletbeli tag cím adományozása, évi szakmai beszámoló, évi pénzügyi és közhasznúsági beszámoló, Országos Felügyelő Bizottság évi beszámolója, Országos Fegyelmi Bizottság évi /138 A Kiválóság-díj ad-hoc bizottságát az Országos elnökség felállítja. Tagjai: Sáfrány Margit, Bacsó Péter, Kárpáti Árpád Zoltán, Ormódi Róbert, Mohosné Benkó Mária /139 Az Országos elnökség felhatalmazza dr. Kósa Ádám elnököt, hogy a szervezetek figyelmét levélben hívja fel a "Tiszteletbeli tag" címre történő felterjesztés lehetőségére /140 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a évi WFD konferencia szerződésének aláírásával meghatalmazza dr. Kósa Ádámot. Továbbá dönt arról, hogy szervezőbizottságot állít fel, melynek tagjai: dr. Kósa Ádám, dr. Tapolczai Gergely, Sáfrány Margit, Habán Zsuzsa és Ormódi Róbert /141 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben hozott határozatát, amely szerint elfogadja az EMMI felé benyújtandó költségvetési tervet /142 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy Beke Sándorné (/1), Szűcs Ferencné (/2), Dina Brigitta (/3), Lohner József (/4) tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a korábban hozott elutasító döntéseket helyben hagyja.

3 /143 Az Országos elnökség Bitó Katalin visszalépése miatt az EUD-ban való képviseletre Kárpáti Árpád Zoltánt bízza meg, a korábban elfogadott Sáfrány Margittal együtt /144 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a határidőn túl beérkezett, a Somogy Megyei Szervezet által Tiszteletbeli tag címre tett javaslatot elfogadja /145 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy az Ózdi Helyi Szervezet által a Tiszteletbeli tag címre benyújtott javaslatát formai okok miatt nem fogadja el /146 Az Országos elnökség Tiszteletbeli tagnak javasolja, és az Országos Küldöttközgyűlés elé elfogadásra terjeszti be Kiss Ernőt, a Gyöngyösi Helyi Szervezet javaslata alapján /147 Az Országos elnökség Tiszteletbeli tagnak javasolja, és az Országos Küldöttközgyűlés elé elfogadásra terjeszti be Arató Miklóst, a Somogy Megyei Szervezet javaslata alapján /148 Az Országos elnökség Tiszteletbeli tagnak javasolja, és az Országos Küldöttközgyűlés elé elfogadásra terjeszti be Horváth Rozáliát, a Heves Megyei Szervezet javaslata alapján.

4 /149 Az Országos elnökség Tiszteletbeli tagnak javasolja, és az Országos Küldöttközgyűlés elé elfogadásra terjeszti be Grassy Rudolfot, a Baranya Megyei Szervezet javaslata alapján /150 Az Országos elnökség Tiszteletbeli tagnak javasolja, és az Országos Küldöttközgyűlés elé elfogadásra terjeszti be Steiner Lászlónét, a Baranya Megyei Szervezet javaslata alapján /151 A T.É.M.A. Plusz pályázatot kiíró és elbíráló Bizottság tagjainak az Országos elnökség Sáfrány Margitot, Bacsó Pétert és dr. Kisida Tamást delegálja. A Hivatal részéről Habán Zsuzsa és Sándor Judit a bizottság tagjai /152 Az Országos elnökség felkéri az igazgatót, hogy a következő elnökségi ülésre dolgozza ki a hódmezővásárhelyi ingatlannal kapcsolatos alternatívákat a felújítás, az eladás, pénz átcsoportosítás kérdéseiben /153 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben hozott határozatát, amely szerint a Gyermekjogi Civil Koalícióba Laczka Zsanettet delegálja /154 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben hozott határozatát, amely szerint a Pesterzsébeti Eötvös Lóránd Szakközéspiskola alapítványát egyszeri alkalommal, ,-Ft támogatásban részesíti a jelnyelvi verseny lebonyolítása céljából.

5 /155 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben hozott határozatát, amely szerint Az Isztambuli Ifjúsági Táborra (WFDYS) történő jelentkezéseket a Sáfrány Margit, Bacsó Péter, Kárpáti Árpád Zoltán, dr. Kisida Tamás és Ormódi Róbert alkotta bizottság bírálja el /156 Az Országos elnökség Nyári Mihály (/1), Budai János (/2) és Balogh Tivadar Tibor (/3) tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a korábban hozott tagfelvételt elutasító határozatokat helyben hagyja /157 Az Országos elnökség Benga Györgyné fellebbezését helyben hagyja, és a SINOSZ szerződött partneréné ellenőrző vizsgálatot kér számára. Az Országos elnökség a vizsgálat eredményének ismeretében hozza meg döntését a tagfelvételi kérelemről /158 Az Országos elnökség a /137.sz. határozatában foglalt napirendi pontokat az alábbiakban véglegesíti: 1) Bevezető, köszöntő, Tiszteletbeli tag cím adományozása, 2) évi szakmai beszámoló, 3) Országos Felügyelő Bizottság évi beszámolója, 4) Országos Fegyelmi Bizottság évi beszámolója 5) /159 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy Marjai Bálinttól érkezett, a Hallássérültek tanintézetébe járó gyermekeknek biztosítandó Utazó Planetárium programot anyagi eszközökkel támogatja /160 Az Utazó Planetárium programot az Országos elnökség ,-Ft + ÁFA összeggel támogatja

6 /161 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a Siket Sportérmesek Klubja (MSSK) kérését a jubileumi ünnepség kupa és ajándék, valamint éttermi érkezéshez való hozzájárulás költségében támogatja / / /164 Az Országos elnökség felkéri a Hivatalt, hogy kérje be a Rákospatak utcai Dr. Török Béla Nagyothallók Iskolája Jubileumi tervéhez kapcsolódó program- és költségvetési tervezetet az iskola felelős programszervezőjétől, amelyben az iskola jelölje meg, mely programelemhez kérné a SINOSZ anyagi támogatását. Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a 2015.április 18-i Országos Küldöttközgyűlésen azt az álláspontot képviseli, hogy a Szövetségben maradjon a 11 tagú elnökség, az elnököt továbbra is az Országos Küldöttközgyűlés közvetlenül válassza meg. Az Alapszabály-módosító Országos Küldöttközgyűlés dátumára október havi javaslatot tesz a küldöttek felé. Az Országos elnökség tudomásul veszi Ormódi Róbert javaslatát a Hivatal és az Országos elnökség közötti kommunikáció javítása érdekében tett lépéseiről. Az Országos elnökség három hónap próbaidőt ad a bevezetésre, a próbaidő után tapasztalataikat összegzik /165 Az Országos elnökség egyetért azzal, hogy dr. Kósa Ádám Ormódi Róbertet munkáltatói figyelmeztetésben részesítse /166 Az Országos elnökség támogatja, hogy a hódmezővásárhelyi ingatlant minimális ráfordításokkal eladhatóvá tegye és az elidegenítési tilalom lejárta után eladja (dr. Kósa Ádám)

7 /167 Az Országos elnökség tudomásul vesz az országos küldöttek kérdéseire dr. Kósa Ádám által adott válaszokat /168 Az Országos elnökség Fekete-Szabó Gabriella (/1), Fekete-Szabó Gyula (/2) és Fekete Szabó Tamás (/3) tagok ellen az Országos Fegyelmi Bizottságnál eljárást kezdeményez, mert a Tagfelvételi- és Hallásállapot- Ellenőrző Bizottság által kért ellenőrző vizsgálaton nem jelentek meg és semmilyen módon nem mentették ki magukat /169 Az Országos elnökség Benga Györgyné (/1) és Németi László (/2), Szántósiné Simon Eleonóra Helga (/3) tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a korábban hozott tagfelvételt elutasító határozatokat helyben hagyja /170 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy Kovács Tamást (/1) és Besenyei Gábort (/2) felveszi a SINOSZ tagságába. Indok: fülkagyló hiányában mindkét jelentkezőnél a légvezetéses hallásvizsgálat nem végezhető el, csak segédeszközzel képesek hallani (Nyírő Zsolt) /171 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a Tagfelvételi- és Hallásállapot- Ellenőrző Bizottság tagja Sáfrány Margit és Bacsó Péter a továbbiakban. (Simonné Váradi Zsuzsa és dr. Kisida Tamás helyett) (Bacsó Péter) /172 A T.É.M.A. Plusz pályázatot kiíró és elbíráló Bizottság tagjainak sorából visszahívott dr. Kisida Tamás helyett Bitó Katalin a bizottság tagja.

8 /173 A Vodafone-nal megkötésre kerülő új tarifacsomagot az Országos elnökség támogatja /174 Az Országos elnökség támogatja, hogy a Goldballal a műfüves pálya létrehozásának kezdetétől számítva még öt évre szerződést kössön a SINOSZ, illetve hozzájárul az Országos elnökség a pályázat benyújtásához szükséges elvi támogatás megadására /175 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben hozott határozatait: 1) A WFDYS táborba a SINOSZ Barkóczi Dávidot és Telek Ágnest delegálja pályázatuk alapján. 2) dr. Kisida Tamást az Országos elnökség visszahívja az EFHOH közgyűlésra való delegálástól. 3) a Miskolci Egyetemen a szeminárium megtartását a SINOSZ megváltozott /176 A SINOSZ Tolna Megyei Szervezetében tisztségviselő-választás miatt választó taggyűlést ír ki az Országos Elnökség, melynek időpontja: május 23. szombat, óra. Helye: Civil Információs Centrum (Szekszárd, Béla király tér 6.) /177 A SINOSZ Tolna Megyei Szervezetében a választás levezető elnöke:hajdúné dr. Fehérvári Erzsébet /178 Az Országos Elnökség a Tolna Megyei Szervezet választására dr. Tapolczai Gergely örökbefogadó Országos Elnökségi tagot delegálja.

9 /179 A SINOSZ Tolna Megyei Szervezete választó taggyűlésének napirendi pontjai: 1. Köszöntő, 2. Beszéd az alakulásról, 3. Választás, 4. Zárás /180 A SINOSZ Tolna Megyei Szervezetének választására az Országos Elnökség Jelölőbizottságot állít fel, melynek tagjai: Kertész Sándor, Zsédenyi Zoltán és Fábián László /181 A SINOSZ Tolna Megyei Szervezetének választására az Országos Elnökség Mandátumvizsgáló Bizottságot állít fel, melynek tagjai: Grassy Rudolf és Fekete József /182 Az Országos Elnökség a Tiszteletbeli tagok számára évente összejövetelt szervez, továbbá létrehozza a Tiszteletbeli tagok könyvét, amellyel a megtiszteltetésben részesült tagok munkáját méltatja és elismeri /183 A SINOSZ SZMSZ-ének 2. sz. mellékletéből törlésre kerül a TOSINA, míg Tolna Megyei Szervezet bekerül a SINOSZ Megyei Szervezeteinek felsorolásába /184 A SINOSZ SZMSZ-ének 3. sz. mellékletében a Csorna Helyi Szervezet bekerül a SINOSZ Helyi Szervezeteinek felsorolásába.

10 /185 Az Országos elnökség Horváth Attiláné (/1) Máténé Ónódi Magdolna (/2), Kiss Imre (/3) Kiss Lóránt Jánosné (/4) Csorba László (/5) tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a korábban hozott tagfelvételt elutasító határozatokat helyben hagyja /186 Az Országos elnökség Aradi István tagfelvételi kérelmének teljesítését, így a tagfelvételi folyamatát felfüggeszti addig, míg az ellene indított rendőrségi eljárás le nem zárul /187 Az Országos elnökség felkéri a Tagfelvételiés Hallásállapot-ellenőrző Bizottságot, hogy levélben szólítsa fel a Kontera Kft. és az Audiofon ügyvezetőit, hogy a továbbiakban szabályszerűen adjanak ki hallásvizsgálati eredményeket a hozzájuk fordulók SINOSZ tagfelvételi kérelméhez /188 A SINOSZ Országos Elnöksége felkéri a Hallássérültek Lapja Szerkesztő Bizottságát, hogy a HASÉ vonatkozásában egy komplex fejlesztési terv előkészítésére /189 A SINOSZ Országos Elnöksége a Távközlési Technikával a Hallássérültekért Alapítványt, mint az alapítvány alapítója, megszünteti /190 A SINOSZ Országos Elnöksége ,- Ft, azaz kettőszázezer forint támogatásban részesíti Keszthelyi Erikát

11 /191 A SINOSZ Országos Elnöksége a Pénzkezelési Szabályzatot július 1-ével hatályba lépteti, egyben a /320 sz. határozattal hatályba léptetett Pénzügyi Szabályzatot hatályon kívül helyezi /192 A SINOSZ Országos Elnöksége a következő ülésére aktualizálja a beszámolók vonatkozásában az Országos Elnökség ügyrendjét /193 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben hozott határozatait: 1) FESZT Elnökségi Tag tisztség betöltésére jelöltként állítja Sáfrány Margitot. 2) A SINOSZ a Megyei és Helyi Szervezeteinek önkéntes felajánlásával mindösszesen 1,5 millió forint összegű támogatásban részesíti a Magyar Hallássérült Labdarúgó Válogatott hannoveri EB részvételét OE /194 Az Országos elnökség létrehoz egy 5 főből álló Alapszabály-előkészítő Bizottságot, melynek tagjai: Dr. Tapolczai Gergely, Dr. Kósa Ádám, Dr. Gesztesi Anetta, Sáfrány Margit és Ormódi Róbert OE /195 Az Országos Elnökség dönt arról, hogy megszünteti a Hallássérültek Esélyéért Alapítványt. OE /196 Az Országos Elnökség a rendkívüli küldött közgyűlés időpontjára 2015 november órai időpontot jelöli meg, melynek napirendi pontjai: 1. köszöntő, megnyitó; 2. országos elnökségi tag választás; 3. Alapszabály és a közgyűlés hatáskörébe tartozó szabályzatok módosításának elfogadása. A választás idejére levezető elnöknek dr. Gesztesi Anettát kérik fel. A

12 OE /197 Az Országos Elnökség támogatja Mázló Tímea kérelmét OE /198 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben elfogadott határozatát a SINOSZ és a Northern Ireland Deaf Youth Association közös Diversity, Equality. Accessibility and Friendship c. csereprogramjának támogatását illetően. OE /199 Az Országos elnökség megerősíti az e- mailben elfogadott határozatát: a SINOSZ féléves tagdíj megfizetésére ad lehetőséget a jelentkezőknek szeptember 5-től. A tagdíjak mértéke megegyezik a /261 sz. határozatban foglaltakkal. OE /200 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy Gégény Mihály (/1), Gurbai Sándor (/2), Hetei Erzsébet (/3), Madácsi Sándorné (/4), Ferencziné Bitó Dóra (/5), Bíró Csaba (/6), Csekk Miklósné (/7), Bana Gáborné (/8), Pék Dávid (/9), Török Antal (/10), Szántósiné Simon Eleonóra (/11), Kocsi László (/12) tagfelvételi fellebbezését OE /201 Az Országos Elnökség Dr. Tapolczai Gergelyt és Sáfrány Margitot delegálja a brüsszeli EUD konferenciája. OE /202 Az Országos Elnökség úgy dönt, hogy az Országos Felügyelő Bizottság elnöke és tagjai számára a 10% tiszteletdíj-emelést jóváhagyja.

13 OE /203 Az Országos Elnökség úgy dönt, hogy az Országos Küldöttközgyűlés felé az alábbi kategóriákban meghatározott tagdíjakat javasolja az Alapszabály mellékletébe. 0-6 éves kor közötti tagoknak 1 évre: 100 Ft Kölyökklubos tagoknak 1 évre: 1250 Ft Tanuló tagoknak 1 évre: 3000 Ft; 2 évre 5000 Ft Rendes tagoknak: 1 évre: 6000 Ft; 2 évre OE /204 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy elfogadja a Dr. Gesztesi Anetta által elkészített Adatvédelmi Szabályzatot, mely ezáltal től érvényes OE /205 Az Országos Elnökség dönt arról, hogy megszünteti az Audiotext, a Hallássérültekért Alapítványt OE /206 Az Országos Elnökség dönt arról, hogy megszünteti a Bartha Sándorné Alapítvány a Tehetséges Hallássérült Gyermekek és Fiatalok Továbbtanulásáért Alapítványt OE /207 Az Országos elnökség úgy dönt, hogy Bitó Ákos (/1), Lukács József (/2), Zsarnai Istvánné (/3) és Vígh Jánosné (/4 tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a korábban hozott tagfelvételt elutasító határozatot helyben hagyja OE /208 es szavazás megerősítése: A SINOSZ Országos elnöksége a szeptember 5-i elnökségi ülésen megbeszélteknek megfelelően, felkérés után, elfogadja az időközi Országos elnökségi tag választás Jelölőbizottságának tagjait: Podani János, Szalkai Iván, Orbán Evelin

14 OE /209 es szavazás megerősítése: Az Országos elnökség úgy dönt, hogy a Dr. Gesztesi Anetta által elkészített Alapszabály harmadik változatát terjeszti az országos küldöttek elé mellékletekkel együtt OE /210 es szavazás megerősítése: Az Országos elnökség 3. delegáltja a 30. EUD konferenciára Ormódi Róbert OE /211 Az Országos elnökség támogatja az SSC női futsal szakosztályának támogatási kérelmét OE /212 es szavazás megerősítése: Az Országos elnökség megerősíti az előző ülésen született határozati javaslatokat megerősítő es szavazást OE /213 OE /214 es szavazás megerősítése: Az Országos elnökség javasolja az országos küldöttek számára, hogy jelen jegyzőkönyv mellékleteit képező szabályzatokat fogadja el, melyeket a Küldöttközgyűlés előtt 15 nappal a küldöttek részére kiküld. Ezen szabályzatok: Alapszabály és mellékletei, Befektetési Szabályzat, Felügyelő Bizottság SZMSZ-e, Választási Szabályzat. Az Országos elnökség úgy dönt, hogy Gyarmatiné Kovács Bernadett (/1), Megyesi Sándor (/2), Nagy István (/3) és Nagyné Szakáll Gabirella (/4) tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a korábban hozott tagfelvételt elutasító határozatot helyben hagyja

15 OE /215 Az Országos elnökség feltételesen elfogadja a módosított Szervezeti és Működési Szabályzatot, mely november 7-én lép hatályba, abban az esetben, ha teljesül az a feltétel, hogy az Országos Küldöttközgyűlés az új Ptk. előírásainak megfelelő tartalmú Alapszabályt fogad el OE /216 Az Országos elnökség az OE /193. sz. határozatát módosítva tudomásul veszi a Magyar Hallássérült Labdarúgó Válogatott hannoveri EB részvételére felajánlott adomány ésszerű felhasználását OE /217 Az Országos elnökség a Magyar Turista Egyesület Kentner Antal Siketek Turista Osztályától érkezett kérelemre, a szeptember közötti időszakra felajánlja a SINOSZ Balatonfenyvesi nyaralóját OE /218. A SINOSZ Országos Elnöksége ügy dönt, hogy a december 12-i elnökségi ülés jegyzőkönyvvezetője Botos Barbara legyen OE /219. A SINOSZ Országos Elnöksége a december 12-i elnökségi ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének választja Gonosz Istvánnét és Pintér Andrást OE /220. A SINOSZ Országos Elnöksége a korábban beterjesztett napirendi pontok Egyebek pontját egy alponttal bővítí: A január februári levezető elnökök személyének meghatározása

16 OE /221. A SINOSZ Országos Elnöksége az alábbiak szerint aktualizája a SINOSZ Megyei Szervezeteinek örökbefogadási rendszerét: Gonosz Istvánné a Heves és a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Szervezet örökbefogadója, továbbá Nógrád és Csongrád megyében tartalék személy, Pintér András pedig a Zala és a Csongrád Megyei Szervezet örökbefogadója, továbbá Bács OE /222. A SINOSZ Országos Elnöksége úgy dönt, hogy a SINOSZ-ban a 2016-os év az "Ifjúság éve" lesz. OE /223. A SINOSZ Országos Elnöksége létrehoz egy három fős bizottságot, melynek feladata, hogy a "2016, az Ifjúság éve" koncepcióját, javaslatok, költségvetést előkészítse. A bizottság tagjai: Vörös Viktória, Hetrovicz Máté és Ormódi Róbert. Határidő: a 2016 februári elnökségi ülés. OE /224. A SINOSZ Országos Elnöksége bizottságot hoz létre, melynek feladata a megyei és helyi elnökök juttatási rendszerének ami tartalmaz objektív és szubjektív elemeket kidolgozása. A Bizottság tagjai: Dr. Orgovánné Dr. Jámbor Andrea, Dr Tapolczai Gergely és Ormódi Róbert. Határidő: a 2016 márciusi elnökségi ülés. OE /225. A SINOSZ Országos Elnöksége úgy dönt, hogy minden megyei elnök részére bruttó ,-Ft tisztségviselői juttatást ad. Felkéri Ormódi Róbert igazgató urat, hogy gondoskodjon a kifizetésekről. OE /226. A SINOSZ Országos Elnöksége úgy dönt, hogy az Országos Fegyelmi Bizottság elnökének minden, nem a tagdíj nem fizetésével kapcsolatos, lezárt Fegyelmi ügyben, ügyenként ,- forint, a Bizottság elnökségi tagjainak 5.000,- forint, valamint ezen túl tagdíj nemfizetéssel kapcsolatos ügyintézéssel, ülésenként forint tiszteletdíjat állapít meg.

17 OE /227. OE /228. A SINOSZ Országos Elnöksége felhatalmazza Dr. Kósa Ádámot és Dr. Tapolczai Gergelyt, hogy levélben hívja fel Lafferton Henrikné figyelmét arra, hogy a Baranya Megyei taggyűlés 2013-ban hozott határozata még érvényben van, amit csak a taggyűlés változtathat meg. Továbbá a levélben emlékeztetik arra, hogy mivel már a Somogy Megyei Szervezet tagja, így a Baranya Megyei A SINOSZ Országos Elnöksége úgy határoz, hogy az M2 a Gyermekhíradóját a jövőben akkreditált és médiatolmácsolásra alkalmas jelnyelvi tolmácsokkal, a meseműsorokat pedig a feladatra alkalmas, felnőtt jelnyelvhasználókkal valósítsa meg. A megvalósításhoz szükséges feladatok elvégzésére felkérik a Központi Hivatalt, amiről várják a tájékoztatást. OE /229. A SINOSZ Országos Elnöksége úgy dönt, hogy Baranyi Béla(/1), Domján Erika (/2), Kulcsárné Fajd Zsuzsanna (/3), és Vas Tiborné (/4), Bari Lili (/5) tagfelvételi fellebbezését elutasítja, a korábban hozott tagfelvételt elutasító határozatot helyben hagyja. OE /230. es szavazás megerősítése: A SINOSZ Országos Elnöksége elfogadja a Bilingvális munkacsoportra készült SINOSZ állásfoglalást, annak minden válaszával egyetért. OE /231. es szavazás megerősítése: A SINOSZ Országos Elnöksége elfogadja a Popovics Natáliának írt levelet és kéri Dr. Kósa Ádámot, hogy juttasa el a hölgynek és családjának. OE /232. es szavazás megerősítése: A SINOSZ Országos Elnöksége létrehoz egy Adománygyűjtő számlát, ahová a Kárpátaljai Popovics családnak szánt adományokat gyűjtik.

18 OE /233. A SINOSZ Országos Elnöksége elfogadja a Dr. Gesztesi Anetta által elkészített titoktartási nyilatkozatot, és aláírásával mindenki kötelezőnek fogadja el magára nézve. OE /234. A SINOSZ Országos Elnöksége elfogadja, és magára nézve követendőnek ismeri el a Módosított Országos elnökségi Ügyrendet, mely így december 12-től visszavonásig hatályos. OE /235. Zárt ülésen hozott határozat, a határozatot a zárt ülésről készült jegyzőkönyv tartalmazza. OE /236. Zárt ülésen hozott határozat, a határozatot a zárt ülésről készült jegyzőkönyv tartalmazza.

A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés évi határozatainak tára

A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés évi határozatainak tára A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés 2015. évi határozatainak tára Határozat száma 2015.04.18/1 2015.04.18/2 2015.04.18/3 2015.04.18/4 2015.04.18/5 2015.04.18/6 2015.04.18/7 2015.04.18/8 2015.04.18/9 2015.04.18/10

Részletesebben

szavazatok száma igen nem tartózko-dik nem szavaz

szavazatok száma igen nem tartózko-dik nem szavaz Határozat száma 213.1.12/321 213.1.12/322 213.1.12/323 Határozat tartalma Az országos elnökség úgy dönt, hogy jelen ülés után tervezett policy-t későbbi időpontra halasztják, mivel nincs jelen minden Országos

Részletesebben

szavazatok száma igen nem

szavazatok száma igen nem Határozat száma OE2016.01.15./01. OE2016.01.15./02. OE2016.01.15./03. OE2016.01.15./04. OE2016.01.15./05. Határozat tartalma A SINOSZ Országos Elnöksége ügy dönt, hogy a 2016. január 15-i elnökségi ülés

Részletesebben

Az Országos Küldöttközgyűlés elfogadja a SINOSZ Országos Felügyelő Bizottságának 2014. évi beszámolóját. 30 1 0 3 elfogadva

Az Országos Küldöttközgyűlés elfogadja a SINOSZ Országos Felügyelő Bizottságának 2014. évi beszámolóját. 30 1 0 3 elfogadva Határozat száma 2015.04.18/1 2015.04.18/2 2015.04.18/3 2015.04.18/4 2015.04.18/5 Határozat tartalma a SINOSZ Tiszteletbeli Tagjává választja Horváth Rozáliát, a Heves Megyei Szervezet tagját. a SINOSZ

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

2012. Országos Elnökség Határozatok Tára. szavazatok száma igen nem tartózkodik. nem szavaz

2012. Országos Elnökség Határozatok Tára. szavazatok száma igen nem tartózkodik. nem szavaz 1/21 2012.01.21/203 2012.01.21/204 A SINOSZ 2012. évi szakmai tervének elfogadása Az Országos elnökség felhatalmazza a SINOSZ hivatalát, hogy amennyiben a NEFMI-hez benyújtandó szakmai terv korrigációja

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2016. ÉVI HATÁROZATOK 1. /2016. (január 7.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ elnöksége támogatja Pásztor Erika Katalina, Németh Tamás, Szabó Levente, Bata Tibor, Pethő

Részletesebben

szavazatok száma Határozat száma Határozat tartalma nem szavaz igen nem tartózkodik

szavazatok száma Határozat száma Határozat tartalma nem szavaz igen nem tartózkodik Határozat száma Határozat tartalma Az Országos Elnökség úgy határoz, hogy 2007. január 29.-től csak olyan hallássérült vehető fel rendes tagnak, aki az audiogram lelete mellé a 2007.01.27/113 stapedius

Részletesebben

szavazatok száma Határozat száma Határozat tartalma nem szavaz igen nem tartózkodik

szavazatok száma Határozat száma Határozat tartalma nem szavaz igen nem tartózkodik 2006.01.21/36 2006.01.21/37 2006.01.21/38 2006.01.21/39 A SINOSZ Országos Elnöksége úgy határoz, hogy a SINOSZ Sportcentrum területén található reklámtáblák és a büfé bérleti díjának bevételéből származó

Részletesebben

HATÁROZATOK TÁRA 2016.

HATÁROZATOK TÁRA 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2016. 01/2016. (03. 08.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége a MOB Gerevich Aladár Sportösztöndíj Szabályzatának

Részletesebben

A 2014. július 18-i közgyűlés rendelete és határozatai

A 2014. július 18-i közgyűlés rendelete és határozatai A 2014. július 18-i közgyűlés rendelete és határozatai Vas Megyei Közgyűlés 5/20104. (VII. 21.) önkormányzati rendelete egyes önkormányzati rendeletei hatályon kívül helyezéséről a jogalkotásról szóló

Részletesebben

TAGGYŰLÉSI HATÁROZATOK

TAGGYŰLÉSI HATÁROZATOK TAGGYŰLÉSI HATÁROZATOK 3/2010.05.03. sz. határozat: A Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft. Taggyűlése a 2009. évi pénzügyi beszámolót és közhasznú jelentést

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő Jegyzőkönyv Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza 2013. 02. 06. Lovassport Szövetség Hotel Pagony Konferencia Terem Tisztújító Közgyűlése Jelen vannak az elnökség részéről: Bubán Zsolt szakmai alelnök

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének június 24-i soros ülése 2. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének június 24-i soros ülése 2. számú napirendi pontja Minősített többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2016. június 24-i soros ülése 2. számú napirendi pontja Rendelettervezet a Tolna Megyei Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE 2014. ÉVI HATÁROZATOK 1./2014. (február 14.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ Elnöksége az Elnöki beszámolót a 2014. január 9. óta eltelt idő eseményekről elfogadja.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

1/2013. (01.07.) elnökségi határozat 3igen 0nem 0tartózkodott

1/2013. (01.07.) elnökségi határozat 3igen 0nem 0tartózkodott 1/2013. (01.07.) elnökségi határozat A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület úgy dönt, hogy 2013. január 07-i ülésén jegyzőkönyvvezetőnek választja t. 2 /2013. (01.07.) elnökségi határozat A Vecsés Települési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális Bizottságának 2015. március 30-án tartott nyilvános üléséről. Tartalmazza a 13/2015.(III.30.) 14/2015.(III.30.)

Részletesebben

Határozatok tára. Közgyűlések határozatai:

Határozatok tára. Közgyűlések határozatai: Határozatok tára Közgyűlések határozatai: 1/2012.01.06 határozat: a tagok egyhangúan döntenek arról, hogy létrehozzák az EGY S ÉG Központ Közhasznú Egyesületet. 2/2012.01.06 határozat: a jelen lévő alapítók

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2014. ÉVI HATÁROZATOK 1./2014. (február 14.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ Elnöksége az Elnöki beszámolót a 2014. január 9. óta eltelt idő eseményekről elfogadja.

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA Jegyzőkönyv Amely készült 2017.03.02-án 18.00 órai kezdettel elektronikus úton Google Hangouts alkalmazással. Jelen vannak: dr. Agárdi Tamás elnök dr. Horváth Csaba elnökhelyettes Radványi Zoltán elnökhelyettes

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 16/2016 (07.26.) számú Hivatalos Értesítő 2016.07.26. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-64/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-65/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-66/2016

Részletesebben

Határozatok. a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről

Határozatok. a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről Határozatok a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről 1/2013 (V. 30.) sz. közgyűlési határozat jegyzőkönyv-vezetőnek dr. Jankai Norbertet,

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2010. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-06/2010. számú határozat: 02/02-06/2010. számú határozat: 1. Belépés a Magyar Siketek

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

szavazatok száma igen nem tartózkodik

szavazatok száma igen nem tartózkodik Határozat száma 2008.01.26/235 Határozat tartalma Az Országos Elnökség úgy határoz, hogy Dura Béla és Vasák Iván volt elnökségi tagokat a soron következő elnökségi ülésen búcsúztatja el. szavazatok száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK JEGYZÉKE

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK JEGYZÉKE KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK JEGYZÉKE a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület (a továbbiakban: DA-RIÜ KhE./Egyesület) Közgyűlésének 2011. május 30-án hozott határozatairól 1/2011. (V.

Részletesebben

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015.

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. A KTE soron következő területi és tagozati tisztségviselők választása 2014 őszén, az országos tisztségviselők választása pedig 2015 tavaszán

Részletesebben

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet.

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2012. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén Jegyzőkönyv amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén A küldöttközgyűlés helye: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió (Budapest V., Semmelweis u.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Helyszín: Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium Bánki Donát Tagkollégium Időpont: 2008. május 9. (péntek) 11.00 11.00

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/2014 2014. május 9. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett (megismételt) Rendkívüli Időpont: 2014. május 9. 11h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2./ 2011. évi számviteli beszámoló és közhasznúsági jelentés előterjesztés és elfogadása Ea.: Csontosné Lakatos Gabriella titkár

Jegyzőkönyv. 2./ 2011. évi számviteli beszámoló és közhasznúsági jelentés előterjesztés és elfogadása Ea.: Csontosné Lakatos Gabriella titkár Körös-sárréti Civil Szervezetek Szövetsége 5520 Szeghalom, Tildy Z. u. 15-17. Web: www.sarreticivilek.hu 06-30/399-7977 Jegyzőkönyv Készült: 2011. 03. 04. (péntek) 15.30 órától megtartott közgyűlésen.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. Jelen vannak: az Egyesület tagjai a mellékelt jelenléti

Részletesebben

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019.

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019. MPB KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése Urr Anitát jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag elfogadta. 2/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése

Részletesebben

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 1. számú melléklet az SZMSZ-hez NYUGÁLLOMÁNYÚ LÉGVÉDELMI TÜZÉREK BAJTÁRSI EGYESÜLETE VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT NAGYOROSZI 2012. 1. BEVEZETŐ (1) Az Egyesületi választásokat a Választási Szabályzata mellett

Részletesebben

2. Fodor István. 2. Fodor István. 3. Martonyi János 4. Megyesy Jenő 1. Dr. Vizi E. Szilveszter. 2. Fodor István

2. Fodor István. 2. Fodor István. 3. Martonyi János 4. Megyesy Jenő 1. Dr. Vizi E. Szilveszter. 2. Fodor István Nem A Kuratórium a kuratóriumi ülés Levezető Elnöknek 1 Dr. Vizi E. Szilvesztert megválasztotta A Kuratórium a javasolt napirendet elfogadja 2 A Kuratórium megválasztja Jason Kenny-t a 3 Magyarország Barátai

Részletesebben

Somogyi Miklós (SM) KSI, Budapest Rozsenich Tamás (RT) Felügyelő Bizottság elnök Radasics Tibor (RTib) elnökségi tag, jegyzőkönyv hitelesítő

Somogyi Miklós (SM) KSI, Budapest Rozsenich Tamás (RT) Felügyelő Bizottság elnök Radasics Tibor (RTib) elnökségi tag, jegyzőkönyv hitelesítő Magyar BMX Cross-Triál Szövetség Rendkívüli Közgyűlés Jegyzőkönyv Időpont: 2011.03.06 Helyszín: Budapest, Millenáris, Szabó József utca Résztvevők: Nagy Tamás (NT) Sopron és KTM (meghatalmazással) Fulainé

Részletesebben

GYÖNGYHÁZ Önkéntes Nyugdíjpénztár KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉSÉNEK ÜGYRENDJE. Dunaújváros, 2014.

GYÖNGYHÁZ Önkéntes Nyugdíjpénztár KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉSÉNEK ÜGYRENDJE. Dunaújváros, 2014. GYÖNGYHÁZ Önkéntes Nyugdíjpénztár KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉSÉNEK ÜGYRENDJE Dunaújváros, 2014. 2 A Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár Küldöttgyűlésének ügyrendje I. Általános rendelkezések 1. A Gyöngyház Önkéntes

Részletesebben

Az AEGON Magyarország Nyugdíjpénztár. Határozatainak tára

Az AEGON Magyarország Nyugdíjpénztár. Határozatainak tára Az AEGON Magyarország Nyugdíjpénztár Határozatainak tára A Határozatok Tára 2010. május 27-tól 2019. május 23-ig terjedő időszakot foglalja magában, 53 számozott oldalból áll. A Határozatok Tára hiteléül:.

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2015. ÉVI HATÁROZATOK 1. /2015. (január 08.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A rendkívüli elnökségi ülés időpontját (2015. január 22.) a jelenlévők elfogadják. 2. /2015. (január

Részletesebben

3. fejezet: Tisztséget és funkciót viselők feladatainak leírása

3. fejezet: Tisztséget és funkciót viselők feladatainak leírása 3. fejezet: Tisztséget és funkciót viselők feladatainak leírása A tisztséget és funkciót viselők abban az esetben tudják megfelelően ellátni a feladataikat, valamint a választás folyamán akkor tudnak felelősséggel

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet 2018. évi Küldöttgyűlések határozatai 1/2018.02.23. Küldöttgyűlési határozat A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara küldöttgyűlése a levezető elnök javaslatára 20 támogató szavazattal, 0 ellenében, 0 tartózkodás

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/2015 2015. április 27. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. április 27. 16h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

A Szoptatásért Magyar Egyesület közgyűlési határozatainak könyve

A Szoptatásért Magyar Egyesület közgyűlési határozatainak könyve Határozat 1/2012 2012.12.01. A közgyűlés megválasztotta az új elnökséget az alábbiak szerint: Elnök: W. Ungváry Renáta (36/37 szavazat) Alelnökök: Juhász Istvánné (34/37 szavazat) Rózsa Ibolya (31/37 szavazat)

Részletesebben

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: 2013..

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: 2013.. HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Hatályba lépés: 2013.. TARTALOMJEGYZÉK I. A HTE működése... 3 1. A HTE képviselete... 3 2. Titkárság... 3 3. Ügyvezető

Részletesebben

MFTTT2018 IB-határozatok

MFTTT2018 IB-határozatok MFTTT2018 IB-határozatok 1/2018.(IV.4.) számú IB-határozat: Az Intézőbizottság köszönetét fejezi ki Iván Gyulának, ifj. Domokos Györgynek és Zalaba Piroskának, továbbá Szrogh Gabriella ügyvezető titkárnak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) rendkívüli Közgyűlésén, Dunavarsányban, a Gyóni Géza utca 5 szám alatt.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2003. április 23-i évi rendes, megismételt közgyűléséről A közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2009. február 11. 17.00h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Gazdasági alelnök, levezető elnök Daragó István Dr.

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK kivonat a WABERER S INTERNATIONAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.) 2018. április 16-án 14:06 órai kezdettel a Lurdy Konferencia-

Részletesebben

Hatósági szerződés Ft év

Hatósági szerződés Ft év Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke Szerződéskötés dátuma Szerződés hatálya Partner / Szerződő fél Hatósági szerződés 2.211.375 Ft 2013.11.28 3 év Aradi Ágnes Hatósági szerződés 2.099.901

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről M A G Y A R K Ö N Y V T Á R O S O K E G Y E S Ü L E T E Association of Hungarian Librarians Verein Ungarischer Bibliothekare Association des Bibliothècaires Hongrois Oбщество Венгерских Библиотекарей 1827

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS

JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2017.04.20 Résztvevők: Sándor Benedek Válé Flórián Nagy László Eisenkrammer Károly Arató Gábor Nagy Ádám Sutus Juhász Tímea Battai Bori Dámosy Bálint Soós Gábor (17:05 től) Sándor

Részletesebben

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés Élelmiszer- és vegyiáru eladó Tervezett létszám: 12 fő Süveges Attila 10. B 1 felvéve Földvári Beáta 10. B 2 felvéve Vadász Brigitta 10. B 3 felvéve Kun Ibolya 10. B 4 felvéve Baktai Vivien 10. B 5 felvéve

Részletesebben

Futapest Crossfutás Csömör december 11.

Futapest Crossfutás Csömör december 11. Futapest Crossfutás Csömör 2011. december 11. Végeredmény 4 KM Gyerek 1. RAJSZKI LILI 1998 280 15:55 2. Turschl Bence 1999 241 16:56 3. Bócz Patricia 1998 244 16:59 4. Kiss Viktor Zsolt 1997 246 17:57

Részletesebben

Elnökségi határozatok 2012.

Elnökségi határozatok 2012. Elnökségi határozatok 2012. A határozat száma A határozathozatal időpontja A határozat tartalma A határozat hatálya A döntést támogatók és ellenzők számaránya 2012/1. 2012. január Az Autisták Országos

Részletesebben

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 "Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.05.21. adatai 1 KZCS/14/12193369 PAIS-HORVÁTH SZILVIA 631 380 17 210,00 631 380 2 KZCS/14/12193377 ÁBRAHÁM LÁSZLÓ 422 420 14 500,00 422 420 3 KZCS/14/12193299 KEMÉNYNÉ NAGY ERIKA 493 326 9

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T Képviselő-testületének 2018. október 30-án (Kedden) 16 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből: 163/2018.(X.30.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), III. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), III. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2016. május 28-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról rendkívüli ülésének könyvéből: 78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról 1. Dombóvár Város Önkormányzatának előzetesen és feltételesen

Részletesebben

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2016.04.19./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

Küldöttgyűlési határozatok

Küldöttgyűlési határozatok Küldöttgyűlési határozatok AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG 2015. NOVEMBER 28-I KÜLDÖTTGYŰLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATOK KGY/1/2015. SZ. HATÁROZAT (2015. 11. 28): A küldöttgyűlés megállapította, hogy az alapszabály

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

2009. évi határozatok

2009. évi határozatok 2009. évi határozatok 1/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete nem fogadta el Pusoma Jenő azon módosító javaslatát, mely szerint az SZMSZ-tervezet

Részletesebben

Széchenyi István katolikus Általános Iskola

Széchenyi István katolikus Általános Iskola Széchenyi István katolikus Általános Iskola Füzesabony Szülői Választmányának Szervezeti és Működési Szabályzata Érvényes: 2013. október 21. napjától I. Általános rendelkezések A Nemzeti köznevelésről

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

Jegyzőkönyv, amely készült a Doktoranduszok Országos Szövetsége küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv, amely készült a Doktoranduszok Országos Szövetsége küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv, amely készült a Doktoranduszok Országos Szövetsége küldöttgyűlésén Időpont: 2015. november 28. 10 óra Helyszín: Szent István Egyetemen (2100 Gödöllő, Páter K. u. 1., Kollégium B épület, Gorka

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott//

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// 01/2012. (II.06.) ELN. elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3. Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület Elnöksége 2012. február 06-án megtartásra kerülő ülésén

Részletesebben

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit.

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit. Teljesítménytúrázók Társasága Levélcím: 1590 Budapest, Pf. 110. Székhely: 1035 Budapest, Raktár u. 6. e-mail: ttt.levelek@gmail.com Telefon: +36 70 9412258 elnök: Jakab Annamária Jegyzőkönyv a Teljesítménytúrázók

Részletesebben

A /28. számú határozat esetében: - az összes részvény darabszáma: db.

A /28. számú határozat esetében: - az összes részvény darabszáma: db. K Ö Z Z É T É T E L A Waberer s International Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.; cégjegyzékszám: 01-10-041375; a továbbiakban: Kibocsátó ) ezúton közzéteszi

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Jelen Közgyűlési jegyzőkönyv (a továbbiakban: Jegyzőkönyv ) felvételre került az alulírott napon a PLOTINUS HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: PLOTINUS HOLDING

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012. 248/2012.(X.09.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testület a javaslatára a képviselők közül az alábbi személyeket választotta az ülésen közreműködő Szavazatszámláló Bizottság tagjává: Elnök:

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-217 /2014. 10/2014. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. június 26-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 172/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testület 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25. Telefonszám: 224-5900 Honlap: www.hegyvidek.eu JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT A Budapest XII. kerület Hegyvidéki

Részletesebben

A Bizottság a napirendek tárgyalása során a nyílt ülés 8. és 9. pontját a zárt ülés után tárgyalta. Jkv.író

A Bizottság a napirendek tárgyalása során a nyílt ülés 8. és 9. pontját a zárt ülés után tárgyalta. Jkv.író Fogyatékosügyi Bizottság 2019. április 23-án (kedd) 17 órai kezdettel a POHI Nagytanácstermében (1211 Bp. Szent Imre tér 10. fsz. 5.) megtartott üléséről. Napirend előtt: 50/2019.(IV.23.)SZEFOB Fogyatékosügyi

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Verzió: 1 Készítette: Készítette: Sebestény

Részletesebben

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: május 21. Author. Author Deleted: október

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: május 21. Author. Author Deleted: október HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Hatályba lépés: 2015. május 21. Deleted: 3 Deleted: október Deleted: 0 TARTALOMJEGYZÉK I. A HTE működése. 3 1. A HTE képviselete.

Részletesebben

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi üléstervére és a év II. félévi ülésterv-tervezetére

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi üléstervére és a év II. félévi ülésterv-tervezetére 62-5/2017/231 Heves Megyei Közgyűlés Valamennyi Bizottsága Heves Megyei Közgyűlés Helyben Tisztelt Bizottság! Tisztelt Közgyűlés! Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2018. év I. félévi üléstervére és a 2018.

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

Beszámoló a évi Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai választások lebonyolításával kapcsolatos Országos Kamarai Választási Bizottság tevékenységéről

Beszámoló a évi Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai választások lebonyolításával kapcsolatos Országos Kamarai Választási Bizottság tevékenységéről Beszámoló a 2017. évi Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai választások lebonyolításával kapcsolatos Országos Kamarai Választási Bizottság tevékenységéről A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XI. évfolyam 12. szám ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2010. OKTÓBER 22. TARTALOM SZEMÉLYI RÉSZ ZMJVK 213/2010. sz. hat. ZMJVK 214/2010. sz. hat. ZMJVK 215/2010. sz. hat. ZMJVK 217/2010.

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Jelen Közgyűlési jegyzőkönyv (a továbbiakban: Jegyzőkönyv ) felvételre került az alulírott napon a PLOTINUS HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: PLOTINUS HOLDING

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

mint Alapító, létrehozta a Nyomdász Támasz Alapítványt, melyet a Fővárosi Bíróság 1189. szám alatt vett nyilvántartásba.

mint Alapító, létrehozta a Nyomdász Támasz Alapítványt, melyet a Fővárosi Bíróság 1189. szám alatt vett nyilvántartásba. A L A P Í T Ó O K I R A T /a 2010. április 10.illetve május 27. napján elfogadott módosításokkal egységes szerkezetben/ A Nyomdaipari Dolgozók Szakszervezete /NYDSZ/ /1068 Budapest, Benczúr utca 37./,

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Medgyesegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28- án 08:00 órakor kezdődött rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Medgyesegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28- án 08:00 órakor kezdődött rendkívüli ülésén. 1 Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Tel: 68/440-000 15/2014. Jegyzőkönyv Készült: Medgyesegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 28- án 08:00

Részletesebben