A fapadló élete. Bona lakkok A parkettán folyó élet megismerése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A fapadló élete. Bona lakkok A parkettán folyó élet megismerése"

Átírás

1 A fapadló élete Bona lakkok A parkettán folyó élet megismerése

2 Egy élettörténet Fapadlók élő parketták Semmi nem tudja úgy kiemelni egy szoba egyéniségét, mint egy fapadló. A fa egy gyönyörű anyag, ami az idő múlásával csak egyre vonzóbb lesz. Mivel a parketta egy természetes, élő anyag, az élettartama során különböző kihívásokkal találkozik. A Bona 1919 óta fa padlókkal dolgozik, és e fantasztikus anyag kezelésének szakértőjévé vált. A Bona 1979-ben úttörő volt a vízbázisú felületkezelőkkel, ma világelső az összes természetes és kifogástalan faparketta-kezelő termékek teljes palettájának kínálatá ban. Kiterjedt kínálatunk világszerte megkönnyíti vállalkozóink mindennapi munkáját, és örömet szerez a parkettatulajdonosoknak. Minden Bona termék fenntartható távlati fejlesztésen alapul, ami figyelembe veszi a parkettát, a szakembert, a belső és a külső környezetet is. A Bona összes lakkját arra terveztük, hogy megfeleljen a faparketta által támasztott követelményeknek, annak teljes élettatamán keresztül. Akár egy természetes és biztonságos felületkezelésre van szükség az otthonában, akár egy forgalmas boltban egy kopásálló felületre, a Bona lakkjaival biztos lehet benne, hogy a legjobb megoldást választotta a parkettája számára.

3 Ezerféleképpen használható anyag A fa egy sok lehetőséget rejtő anyag. Egy lakásban otthonos érzést tud nyújtani, de egy repülőtéren is stílusosan nézhet ki. Ez mind a felületkezeléstől függ. Ez nem csak annak eldöntését jelenti, hogy fényes vagy matt felületet akar, hanem a Bona színezőrendszerével a parketta teljes megjelenését meg tudja változtatni. Egy tölgy parkettának például a borostyán egy stílusosan új kinézetét kölcsönözheti. A Bona segítségével az Ön által elképzelt kinézet megalkotása csak termék és parketta közti kölcsönhatás kérdése. A Bona több mint húsz évvel ezelőtt mutatta be az UV-lakkokat, amik az oldószer alapú felületkezelőkkel szemben a károsanyag kibocsátásmentes, energiatakarékos alternatívát jelentették. Azóta fedőrétegek teljes választékát fejlesztettük ki, melyek kiváló tapadást adnak a fának, és kielégítik ügyfeleink tartós felületvédelmi igényeit. Az UVlakkok segítségével a készítő már a gyárban végleges állapotba tudja hozni a parkettát. Aztán a helyszínen az összepattintós szerelés módszerével gyorsan a helyére lehet rakni. Egy fapadló lerakása sosem volt ennél könnyebb! Egy izgalmas fejlődés A faparketta valaha csak kevesek számára megengedhető luxus volt. Az izgalmas hír az, hogy ma az előkezelt parkettákkal (és UV-lakkokkal) mindenki élvezheti a fapadlókat.

4 A felület megérdemli a művészi kezelést Gyönyörű parketta készítése A kezdetektől fontos a parketta megfelelő kezelése, hogy szép fa felületet kapjon. A csiszolás után és a lakk felvitele előtt használjon alapozót. Az alapozók határozzák meg a fa színét, míg rugalmasságuk miatt csökken az élek összeragadásának kockázata. Alapozó használata előtt el kell döntenie azt is, hogy színezéssel meg akarja-e változtatni a parketta megjelenését. Ha a parkettát lekezelte alapozóval/páccal, válasszon egy igényeinek megfelelő fedőlakkot. A következő oldalakon megtalál minden szükséges terméket, alapozóktól a lakkokig és a pácokig. A kívánt kinézet Mindegy, hogy egy különlegesen csillogó kinézetet választ egy butik számára, egy barátságosan egyszerű érzést egy konyhának, vagy egy nagyon kopásálló padlót egy sportcsarnok számára, a Bona rendelkezik megoldásokkal az Ön szükségleteire. Fedőrétegek A Bona úttörő munkát végzett a vízbázisú felületkezelésekkel, ma pedig, a fedőrétegek teljesen új fejlesztésű környezetbarát termékpalettáját kínáljuk. Választhat fényes, matt és selyem fényű kivitelek között. Minden igényre van fedőrétegünk a z otthoni igénybevételtől a nagy terhelésnek kitett kereskedelmi felületekig és sportpályákig. Fedőlakk Fedőlakk Alapozó Pác Natúr fa Olajok A Bona olajainak alapja a fenyőolaj, ami gazdag színt ad a fának, gyorsan száradóvá és könnyen használhatóvá teszi azt. Ezek a termékek mind kobaltmentesek, és újrafelhasznált olajokból készítik. A Bona kül- és beltéri használatra egyaránt kínál olajokat. Bona Naturale Tartsa meg és érezze a tiszta, természetes megjelenést. A Bona Naturale egy egyedi, új parketta felületkezelő anyag, ami óvja és megtartja a fapadlók valódi természetes megjelenését Ezzel a fejlesztéssel a fapadló foltban javíthatóvá válik.

5 Csillogó Selyemfényű Matt Extra Matt Eltérő igények eltérő kezelések Attól függően, hogy a parkettát hová építik be, eltérő szükségletekkel rendelkezik majd, és változó fokú kopásnak lesz kitéve. Ezért választottuk szét a fedőlakk-palettánkat otthoni és nagy igénybevételű részre. A nagyon sajátos és különleges igényű sportpadlókról a Bona Sportive System rendszeren keresztül gondoskodunk. Fordulatok száma 50%-os kopottság eléréséig Kopásállóság Nagy kopásállóság Közepes kopásállóság Otthoni használat mg/100 fordulat A terméken lévő kis jelzések kiemelik annak néhány tulajdonságát, ezért segítenek kiválasztani a megfelelő fedőréteget. Ezek azok a tulajdonságok, amik gyakran teszik fedőrétegeinket a piacon egyedülállóvá, és a jövő fenntartható választásává. NMP-mentes Az NMP egy oldószer, amit korábban gyakran használtak a fedőrétegekben. Alacsony VOC Az kevés illékony szerves összetevő (elpárolgott anyag) jobb élő- és munkakörnyezetet teremt. Vízbázisú A Bona vezette az átmenetet az oldószer alapú készítményektől a vízbázisú fedőrétegekig. Oxigen-crosslinking rendszer Az oxigén hatására térhálósodó keresztkötésű képlet adja egy kétkomponensű termék előnyeit. EMICODE Minőségi tanúsítvány az alacsony károsanyag kibocsátású kötőanyagok, vakolatok, lakkok, tömítőanyagok stb. részére. A tanúsítványt a Parkettalerakásban használt, kötőanyagok és építési termékek kibocsátásellenőrző szövetsége ítélte meg. Az Európai Ökotanúsítvány Az Európai Ökotanúsítvány egy önkéntes rendszer, ami mögött komoly környezeti előírások vannak. A rendszer biztosítja, hogy csak a legjobb, leginkább környezetbarát termékek jogosultak az EU Ökotanúsítvány viselésére.

6 A fapadló élete Intézmény Nagy teherbírási igények kielégítése Egy nagy igénybevételű parketta tervezésénél a rendeltetésre és a megjelenésre is gondolni kell. Milyen igények vonatkoznak a tartósságra, a csúszásgátlásra és a kivitelezésre? Fényes vagy matt felületet szeretne? Ezek mind fontos tényezők a lakk kiválasztásánál. Akár repülőtérhez szeretne parketta lakkot, akár könyvtárhoz, a Bona az Ön gyakorlati és esztétikai igényeire szabott megoldást ajánl. Egy nagy igénybevételű lakk kiválasztása a megrendelő hasznának teljes figyelembe vételét is jelenti, azaz hogy a parketta a leggazdaságosabb módon nyújthasson optimális teljesítményt az idők során. Ezen a ponton a Bona kivételes, mikor az ár-érték tekintetében maximális tartósságra vonatkozó eredmények alapján, egy jóval költséghatékonyabb lehetőséget nyújt. Újdonságok A Bona Traffic hibátlan megjelenést biztosít bárhol, ahol nagy kopásállóságra van szükség, mint pl. múzeumokban vagy repülőtereken. Egyedi igényeitől függően 3 változat közül választhat.

7 Nagy igénybevételű termékpaletta A nagy igénybevételű területeken használható termékpalettánk minden igényt lefed. Ezek a lakkok alapvetően nagy kopásállósággal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a nagy terhelésnek. Csak döntse el, hogy lakkozott, természetes, vagy olajos megjelenést szeretne. Bona Hard Wax Oil A Bona Hard Wax Oil egy természetes, magas vízhatlanságú felszínt biztosít keményített természetes olajok és viaszok keverékével. Bona Mega 1-komp. parkettalakk Bona Flow 2-komp. parkettalakk Bona Traffic 2-komp. parkettalakk Bona Naturale 2-komp. Bona Oil 45/90 Az oxigén hatására térhálósodó technológián alapuló Bona Mega egy kétkomponensű fedőréteg megjelenését adja anélkül, hogy bármilyen keverést igényelne. 4 változatban érhető el, és tökéletes választás konyhák, irodák és ugyanúgy előszobák számára. - Bona Mega Fényes - Bona Mega Selyemfényű - Bona Mega Matt - Bona Mega Extra Matt Egy kétkomponensű fedőréteg magas vegyszer állósággal. Fodrászszalonokba, konyhákba, fogorvosi rendelőkbe megfelelő. Mint a név is érzékelteti, hihetetlenül jól terül, tökéletes fedőréteget ad - Bona Flow Fényes - Bona Flow Selyemfényű A Bona Traffic hibátlan megjelenést biztosít bárhol, ahol nagy kopásállóságra van szükség, mint pl. múzeumokban vagy repülőtereken. Egyedi igényeitől függően 3 változat közül választhat. - Bona Traffic Selyemfényű - Bona Traffic Matt - Bona Traffic Antislip. Tartsa meg és érezze a tiszta, természetes megjelenést. A Bona Naturale egy egyedi, új parketta felületkezelő anyag, ami óvja és megtartja a fapadlók természetes megjelenését. Ezzel a fejlesztéssel a fapadló foltban javíthatóvá válik. A Bona Naturale rendelkezik egy rugalmas, vízbázisú, környezetbarát és tartós rendszer minden előnyével. A fenyőolajon alapuló Bona Oil 45 és 90 egyedi matt felületet ad. Normál vagy nagy igénybevételnek kitett kezeletlen parketták számára.

8 A fapadló élete Lakókörnyezet Lakossági kihívások mestere A parketta egy otthon fő jellegzetességeinek egyike. Egy lakókörnyezetben a parketta kezelésekor el kell dönteni néhány kérdést. Matt vagy fényes megjelenést szeretne, lakkozottat vagy olajozottat? Milyen gyorsan kell a parkettát használhatóvá tenni? Mekkora lesz a terhelés? Van-e háziállata, ami növeli a karcolás veszélyét? Újdonságok A Bona büszke, hogy az EU Ökotanúsítvány ott lehet a Bona Novia nevű új normál igénybevételű lakkján. A lakókörnyezeti felületekhez a Bona fedőrétegeket és olajokat is kínál, valamint egy teljesen új felületkezelést a Bona Naturale terméket. A választás teljesen az Öné, hogy kifejezze a stílusát fában! Új minőséget adva a lakókörnyezetben a parkettáknak a Bona Novia kimagaslik a fán mutatott eredményeivel, kényelmesen lehet vele dolgozni, és nem terheli a környezetet. Pontosan a termék környezeti hatása és teljesítménye az, ami fémjelzi a Bona fenntarthatóság felé vezető folyamatos munkáját.

9 Normál igénybevételű termékpaletta A lakókörnyezetbe való termékpalettánkkal lehetősége van arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki fapadlóját. Válasszon egy fedőréteget a melegebb szín érdekében, és egy lakkot a természetes vagy olajos megjelenésért. Itt megtalálhatók az olyan gyakorlati előnyökkel rendelkező lakkok, mint a karccal, a vegyszerekkel, vagy a cipőnyomokkal szembeni ellenállás. Bona Novia 1-komp. Bona Naturale Bona Oil 45/90 Bona Hard Wax Oil A Bona Novia egyesíti az alapozót és a fedőlakkot egy termékben, és így egyenletes, meleg színt hoz létre. Az oxigén hatására térhálósodó eljárás extra erősséget biztosít, és így a termék megfelelő választás lesz az otthon minden területére. - Bona Novia Fényes - Bona Novia Selyemfényű - Bona Novia Matt A Bona Naturale egy egyedi parketta felületkezelés, ami megőrzi fapadlója természetes megjelenését. Könnyű használni, és mindössze két réteget igényel, így a felviteléhez valóban egy napra van szükség. A Bona Oil egy matt, természetes megjelenést ad a faparkettának egyedülálló fénnyel és tartós védelemmel. A gyorsabb folyamat érdekében használja a Bona Oil 90 terméket. A nagyobb felületek kivitelezéséhez hosszabb időre van szükség, ekkor a Bona Oil 45 az Ön természetes választása. A Bona Hard Wax Oil egy kényelmes, természetes, magas vízhatlanságú felszínt biztosít keményített természetes olajok és viaszok keverékével.

10 A fapadló élete Alapozók A helyes alapozás felvitele Egy parketta kezelése nem csak a felszín védelméből áll. Néha nem elég csak fedőlakkot használni, mivel az élek összeragadása problémát okozhat. Ezért fejlesztünk ki olyan alapozókat, amik előkészítik a natúr csiszolt felületet a lakk felhordása előtt. Különböző tulajdonságú alapozók egész sorát kínáljuk gyorsan száradó, mély színezésű, vagy spaklival felhordva használhatót. Az alapozási fázisban kell eldönteni azt is, hogy szeretné-e bármilyen módon színezni a parkettát. Ekkor engedheti szabadon a fantáziáját. Bona Prime Amberseal A Bona Prime Amberseal gazdag és meleg szín t ad a faparkettáknak. Kiváló csiszolhatósággal, kevés illékony szerves összetevővel és rövid száradási idővel a Bona Prime Amberseal az Ön természetes és biztonságos megoldása a jövőre. A Bona alapozók tükrözik a Bona környezettudatos és biztonságos gondolkodását. Csaknem az összes alapozó vízbázisú, és néhányat közülük az EMI-code tanúsítvánnyal is jutalmaztak a nagyon alacsony károsanyag-kibocsátásért büszke vívmányok a Bona fenntarthatóság felé vezető útján.

11 Alapozók termékpalettája Termékpalettánkban széles választékban talál különböző tulajdonságú alapozókat, melyek biztosítják a megfelelő alapot a legjobb eredmény eléréséhez, lehet az akár a melegebb szín, a gyorsabb száradási idő vagy a jobb kopásállóság. Bona Prime Classic Bona Prime Intense Bona Prime Trowel Bona Naturale Base Bona Prime Deep A Bona Prime Classic nagy s z i l á r d a n y a g - t a r t a l m ú, egykomponensű akrilát alapozó. Már 1996 óta megbízható eredményeket szolgáltat. A felületnek szép testes megjelenést biztosít, és a ruganyossága miatt csökken az élek összeragadásának kockázata. A Bona Prime Intense egy egykomponensű, 100% poliuretán alapozó. A Bona Prime Intense gazdagabb színt kölcsönöz, miközben tömöttebb felületet biztosít a fa számára, így növelve a kopásállóságot. Egyszerű használni, és csökkenti az élek összeragadásának kockázatát. A Bona Prime Trowel egy egykomponensű, vízbázisú alap lakkréteget képez, és spaklival hordható fel. Kemény vagy egyéb fából készült parkettákon használható a Bona vízbázisú felületkezelő anyagok felvitele előtt. A Bona Naturale Base anyagot a kétkomponensű Bona Naturale előtt kell felhordani, hogy csökkentse az elszíneződés és az élek összeragadásának kockázatát. A Bona Naturale Base vízbázisú, és 4,5 literes kiszerelésben kapható. A Bona Prime Deep olajbázisú alapozóval előállíthatja azt a fajta mély, telített színárnyalatott, amit azelőtt csak nagy oldószertartalmú termékekkel lehetett elérni. A Bona Prime Deep alapozót az átfedés veszélye nélkül egyszerű felhordani, és 10%-nál kevesebb illékony szerves anyagot tartalmaz.

12 A fapadló élete Sport A legjobb teljesítmény nem magától jön A Bona tisztában van annak fontosságával, hogy a legjobb teljesítmény eléréséhez a termékeknek együtt kell működni. Ez valószínűleg sehol máshol nem fontosabb, mint a sportpadlók esetén. Ezért fejlesztettük ki a Bona Sportive rendszert, ami termékek és szolgáltatások teljes programja a sportpadlók lerakásához, karbantartásához és felújításához. Ha mindent egy gyártótól rendel meg, akkor abban a biztos tudatban dőlhet hátra, hogy a Bona Sportive System minden egyes termékét úgy alakítottuk ki, hogy egymással és más Bona termékekkel a lehető legjobban együttműködjön. Újdonságok A Bona Sportive System családnak új tagja született: a Bona Sportive Paint festék. Nagyon jók az alkalmazhatósági tulajdonságai, hiszen kiváló a terülése, a tapadása és a fedése, valamint gyorsan szárad. A Bona Sportive System legnagyobb előnye a hosszú távú megtérülési költsége. A sportpadlók lerakása és felújítása nagy befektetés, és a Bona Sportive System segítségével a kezdeti befektetése megtérül az évek során. A Bona Sportive System rendelkezik a FIBA, a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség ajánlásával.

13 Sportive termékek palettája A sportpadlókra való termékeink palettájában megtalálható minden, ami a legjobb parketta létrehozásához kell. Alapozótól és felületkezelőtől a festékekig és a tisztítószerek ig mindenre van megoldásunk. Bona Sportive Finish 2-komp. Bona Sportive Primer Bona Sportive Paint Bona Sportive Cleaner Bona Sportive Cleaner Plus A Bona Sportive Finish egy kétkomponensű, vízbázisú, 100% poliuretán felületkezelő, ami az EN14904 és a DIN szabványok minősítésével is rendelkezik. Nagymértékben ellenáll a kopásnak, cipősarok nyomoknak és karcolásoknak. A Bona Sportive Primer egy egykomponensű vízbázisú alapozó. Felbontás után még hosszú ideig használható, ami egyszerűsíti a felvitelét, biztosítja a fa egyenletes szín ét és a lehető legkisebbre csökkenti az élek összeragadásának kockázatát. Ez egy gyorsan száradó, egykomponensű, vízbázisú festék, amivel a vonal akat, valamint teljes felületen festett területeket is fel lehet festeni. 8 színben érhető el. A Bona Sportive Cleaner egy tömény, enyhén lúgos tisztítószer, melyet kifejezetten felületkezelt sportpadlók gyakori tisztításához terveztünk. Ez egy tömény lúgos tisztítószer, melyet kifejezetten sportpadlók alkalmi tisztításához terveztünk, hogy vele hatékonyan el lehessen távolítani az izzadságcseppeket és az egyéb makacs szennyeződéseket - Bona Sportive Finish Fényes - Bona Sportive Finish Matt

14 Különleges termékek különleges parkettákra Bizonyos padlók különleges termékeket igényelnek. Ha egy parkettát szeretne színezni, a réseit kitölteni vagy néhol a felszínét kijavítani mi minden esetre egymással együttműködő termékeket fejlesztettünk ki. Earth Lava Coal Aqua Flora Stone Ice Amber Pure Bona Deck Oil Bona Mix&Fill Bona Mix&Fill Plus Bona Gap Master Bona Create A Bona Deck Oil hosszú távú védelmet biztosít a padozatnak, amire szüksége van a hosszabb élethez. A Bona Deck Oil egyszerűen felvihető, gyorsan megszárad, és nem tartalmaz kobaltot vagy ártalmas gombaölőket. Most három különböző színből választhat. A Bona Mix&Fill segítségével egy teljesen vízbázisú keveréket hozhat létre. Ezt a kitöltőanyagot arra terveztük, hogy az éppen kezelni kívántt parketta csiszolásából származó finom por belekeverésével megfelelő állagú hézagtömítő anyagot hozzon létre. A Bona Mix&Fill Plus egy vízbázisú hézagkitöltő anyag, melynek hézag kitöltési kapacitása megegyezik a hagyományos oldószer alapú termékkel. Nagy tömítési kapacitása, rövid száradási ideje és a jó kopási tulajdonságai teszik kivételesen megbízható termékké. A Bona Gap Master egy szilikonmentes tömítő anyag, ami kitölti a parketta elemek közötti, a szegélyléc deszkái és az ajtóküszöbök körüli hézagokat. A Bona Gap Master 14 különböző színben érhető el, hogy illeszkedjen az Ön parkettájához. A Bona Create egy olajbázisú pác fapadlók számára, amire a Bona összes lakkja és olaja felvihető. Keverhető színeivel a Bona Create egyenletes és gyönyörű színt ad a fának.

15 A Világ hangjai Håkan Strömberg - vállalkozó, Håkans Golv Simrishamn, Svédország Kifejezetten ajánlanám a Bona termékeket más vállalkozóknak. A Bona Traffic család az általam eddig használt és a piacon elérhető többi termékhez képest messze a legkiválóbb. Nagyon hasznos, ha a megrendelőknek Bona katalógusokat adok, mert nagyon jó tájékoztatást adnak. A most induló új vállalkozóknak melegen ajánlanám, hogy a Bona termékeket használják. Niall Duffin parkettázó vállalkozó Dublin, Írország A pácok sikeres felvitelét mindig is különös kihívásnak tartottam. Nagyon megterheli a térdeket, mikor egy nagy területet kell lepácolni. Így örömmel fedeztem fel a Bona új, kevés illékony szervesanyagtartalmú pácát, ami egy egytárcsás gép segítségével felvihető. Nem kell feláldoznom a térdeimet, és egyszerűbb felhordani. Manuel Pintori - Parkettalerakó és Bona üzlettulajdonos, Pintori Fussbodentechnik, Stuttgart, Németország Nekem különösen sokat jelent, hogy együtt dolgozom a Bona céggel és a termékeivel. Nem csak a Bona rendszer termékei nagyszerűek, de a cégtől kapott támogatás is növeli a vállalkozásom forgalmát. A Bona az üzleti partnerem! Kíváncsian várom a sok új terméket és a sikeres jövőnket a Bona céggel együtt. Alex Teh - vállalkozó/építő, Kuala Lumpur, Malaysia Már hat éve használom a Bona termékeket, és ez idő alatt a megrendelőim mindig nagyon elégedettek voltak a végeredménnyel. A Bona termékek legnagyobb előnye a minőségük. A Bona műszaki támogatásának köszönhetően én és a munkásaim együtt felfedeztünk új termékeket, és megoldottuk a műszaki problémákat. Alex Santwyk - vállalkozó, Santwyk parketták Jan Juc, Ausztrália Nem használok oldószer alapú termékeket már körülbelül három éve, nem is fogok, nem említem és nem is ajánlom. Nem is értem, hogy valójában miért kéne ilyet használni, mikor ott vannak a Bona termékek. A Bona jobb, egészségesebb és könnyebb használni. És a műszaki támogatásuk mindenek felett áll. Antonio Cáceres viszonteladó és vállalkozó, Company Detecpa, Spanyolország Munkám során minden típusú terméket használtam már, de nem érte érte meg a bevállalt kockázatokat. Egyszer felajánlották nekem, hogy próbáljam ki a Bona termékeket. Meglepődtem a minőségükön, hiszen nem volt kellemetlen vagy káros szaga. Azóta mindig Bona termékeket használok, és immáron 3 éve foglalkozom velük viszonteladóként is.

16 Az 1919-ben alapított Bona egy egyedülálló rendszerrel rendelkezik, mellyel világelső újító a fapadlókkal való bánásmódban. Leányvállalatokon és viszonteladókon keresztül több mint 50 különböző országban vagyunk jelen, így közel lehetünk a vásárlóinkhoz és a szakembereinkhez. A fapadlókhoz kapcsolódó hosszú távú elkötelezettségünknek és szenvedélyünknek köszönhetően a szakembereknek és a parketta tulajdonosoknak is tudunk olyan tartós és fenntartható végeredménye t nyújtani, a mely az összes fapadló igényével találkozik.

PARKETTAVÉDŐ RENDSZEREK: AZ ULTRACOAT TERMÉKCSALÁD

PARKETTAVÉDŐ RENDSZEREK: AZ ULTRACOAT TERMÉKCSALÁD PARKETTAVÉDŐ RENDSZEREK: AZ ULTRACOAT TERMÉKCSALÁD PARKETTAVÉDŐ RENDSZEREK: ULTRACOAT TERMÉKCSALÁD Gyors és egyszerű parkettavédelmi rendszerek A MAPEI Kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett parkettafektetésre

Részletesebben

MAESTRO PARKETTA PROGRAM

MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO PARKETTA PROGRAM 1 MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO RÉTEGRENDEK A HIBÁTLAN MUNKAVÉGZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MAESTRO beton alapozó MAESTRO PU alapozó MAESTRO klasszikus parkettaragasztó

Részletesebben

Felületkezelési innováció

Felületkezelési innováció Felületkezelési innováció A Bakonyerdő Zrt. Tapolcai parkettagyáránál Előadó: Somogyi Imre Gyárigazgató Röviden a termékről 35 éves tapasztalattal Fenyő furnér alsó rétegből és fenyő fűrészáru középső

Részletesebben

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O.

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 184 Ft (Nº) 14 Kg 49 920 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 51 400 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S.

FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836.000 (s) 1836.004 (m) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 56 700 Ft (Nº) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 16 Kg 61 500 Ft (Nº)

Részletesebben

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS MAGYAR ICE KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes Víz alapú kettős összetevőjű tartós festék. Megőrzi a fa természetes színét, könnyedén felvihető a felületre (görgő vagy ecset).

Részletesebben

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349 PMA Vizes bázisú ipari festékrendszer Pro Mix / vizes bázisú ipari festékrendszer-pma oldal PMA Bázis WPU 2 PMA Bázis WEP 3 PMA Bázis WAY 4 PMA Bázis WPA 5 PMA Bázis WAK 6 PMA Edzők 7 PMA Színezőkoncentrátum

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz Festékek Tapaszok Alapozók és impregnálók Vizes alapozók, impregnálók Töltõalapozó Vizes Fedõlakkok Lazurok és RAL színek Fa ablak és ajtógyártáshoz alkalmazható lazúrok két rétegben történõ felhordáshoz,

Részletesebben

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával A még jobb teljesítményért Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje Szemüveglencsék japán technológiával Magas vizuális teljesítmény Amennyiben Ön aktív életmódot él vagy rendszeresen sportol,

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Fabevonatok SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT biocid A faanyag védelme kékülést okozó fagombák, penész, farontó gombák és rovarok ellen Jó behatolóképesség Könnyű felhordás AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Tradíció és elegancia. Szalagparketta

Tradíció és elegancia. Szalagparketta Tradíció és elegancia Szalagparketta hétrétegű Rangifer lakkozás kemény fa fedőréteg fenyő középréteg fenyő furnér aljréteg Miért válasszon Jive parkettát? ss ss ss ss ss Mert a valódi fát egyedi megjelenésűvé

Részletesebben

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez Polírozó termékek a gépjármű fényezések ápolásához, felújításához és javításához Teroson_poli roza s_6oldalas_press.indd 2 2016.09.23. 15:32 TEROSON polírozó

Részletesebben

NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG

NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG T TÖMÖRÍTÉSE 600T NYOMÁS ALATT KEMÉNYEBB MINT A BETON - SOKKAL

Részletesebben

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System A parkolóházak és járműforgalommal terhelt szerkezetek beton felületeinek védelme kiemelt fontosságú

Részletesebben

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg PROTEKTOR KÜLTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani

Részletesebben

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra Silexcolor Pittura Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan kül- vagy beltéri nedvszívó falfelületek

Részletesebben

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Mi az ECOSE Technológia? egy forradalmian új, természetes, formaldehid-mentes kötőanyagtechnológia, mely üveg-, kőzetgyapot és számos más termék gyártásakor biztosítja

Részletesebben

33 582 03 1000 00 00 Burkoló Burkoló 33 582 03 0100 31 03 Parkettás Burkoló

33 582 03 1000 00 00 Burkoló Burkoló 33 582 03 0100 31 03 Parkettás Burkoló A 10/007 (II. 7.) SzMM rendelettel módosított 1/006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Professional PW-460 Kétkomponensű Poliuretán Parkettalakk

Professional PW-460 Kétkomponensű Poliuretán Parkettalakk Professional PW-460 Kétkomponensű Poliuretán Parkettalakk Vízbázisú, kétkomponensű parkettalakk Kiemelkedően magas kopásállóság Kiválóan áll ellen vegyszereknek és UV sugárzásnak Magas fokú hő- és vízállósság

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék 2008-09-18 Termék T510 D8260 T494 T495 Leírás Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Aktivátor Higító Lassú Hiító TERMÉK LEíRÁS Az Envirobase

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

Tegye egyedivé padlóját!

Tegye egyedivé padlóját! Tegye egyedivé padlóját! Tartalom: Floor Expert EP 101... 08 Floor Expert EP 1013... 09 Floor Expert EP 310W... 10 Floor Expert EP 311...11 Floor Expert EP 211... 12 Floor Expert EP Dizájn és funkció együtt

Részletesebben

BonaCreate-Színező rendszerfapadlókra

BonaCreate-Színező rendszerfapadlókra BonaCreate-Színező rendszerfapadlókra Újésüdemegjelenéstbiztosítpadlójának Színező rendszerfapadlókra Fejezekistílusát! Azegyedülálóészéleskörű Bona Createszínező rendszernekköszönhető enönegyéni megjelenéstbiztosíthatfapadlóinak.

Részletesebben

RÉTEGFELÉPÍTÉS a lecsiszolt RÉGI BEVONATON

RÉTEGFELÉPÍTÉS a lecsiszolt RÉGI BEVONATON RÉTEGFELÉPÍTÉS a lecsiszolt RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket Beltérivel higítás

Részletesebben

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s I d ő tá l l ó n y u g a l o m A favédelem mestere TRILAK Festékgyártó Kft. H-1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Vevőszolgálat: 421-6141, www.trilak.hu Member of the SigmaKalon Group T E R M É K k a t

Részletesebben

Kiválóságunk alapja a hagyomány

Kiválóságunk alapja a hagyomány News 2018 Családi vállalkozás Kiválóságunk alapja a hagyomány Márkánk sikere nem véletlen. Családi vállalkozásunk már 150 éve tevékenykedik a fafeldolgozó iparban. A fából készült természetes termékek

Részletesebben

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra!

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! 1 Partnere a hôszigetelésben! Szeged Simontornya Budapest, XI. kerület A Graytherm homlokzati hôszigetelô rendszer gyártója, forgalmazója, a 100%-os magyar tulajdonban

Részletesebben

DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója

DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója 2014 DISANO BY HARO A lakás egészséges padlója DISANO BY HARO - A formatervezett padló SAjátOSSágA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek bott munkalapok Vörös bükk munkalap Tömör bükk Anyag Felső oldal Alsó oldal tömör bükk olajozott olajozott 30, 40, 50 mm natúr bükk ellenáll a víznek, az olajoknak, a savaknak és a vegyszereknek nagy kopásállóságú

Részletesebben

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA 2014 DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA DISANO BY HARO - A FORMATERVEZETT PADLÓ SAJÁTOSSÁGA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu A mi szenvedélyünk a beton Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012 HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát A HTC Superfloor eljárásnak köszönhetően a takaríthatatlanul piszkos,

Részletesebben

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre.

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre. 2016-03-24 Deltron Premium UHS Színtelen Lakk TERMÉK NÉV D8302 D8714 D8717 D8718 D8719 D814 D819 D843 D844 Deltron GRS Premium UHS Színtelen lakk Deltron UHS Edző Deltron gyorsított hígító Deltron Rugalmasság

Részletesebben

SuperConcrete. Floor System. A legjobb választás! www.geomarvany.hu

SuperConcrete. Floor System. A legjobb választás! www.geomarvany.hu Floor System A legjobb választás! Alakítsa át betonpadlóját! A célünk, hogy a meglévő vagy leendő közönséges beton padlóját átalakítsuk egy gyönyörű fényes, pormentes és esztétikus padlóvá, amely minden

Részletesebben

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax Termék megnevezése Felhasználás: patina hatású viasz, beltéri bútorok és fatárgyak díszítése céljára, használatra kész állapotban. Elérhető kiszerelések 0,25 L 1 Termékleírás 1.1 1.2 1.3 1.4 Terméktípus:

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

Salming Running Technológiák

Salming Running Technológiák Salming Running Technológiák A sarok csészét úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb mértékben növelje a cipő tömegét, és alkalmazkodjon a futó lábához A felsőrész kétrétegű szendvics szerkezettel és ExoSkeleton

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Normál panelformátumú vízálló burkolat, nem szinkronnyomott felülettel, körbefózolva, AC5-ös kopásállósággal Cikkszám Név Panelméret Fóz m2/köteg köteg/raklap

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek fémszerkezetek védelmére

A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek fémszerkezetek védelmére Budalakk Innova Kft. Budapest, 1044, Váci út 40. Tel: (1) 369-7406, Fax: (1) 369-7413 http://www.budalakkinnova.hu festekudvar@budalakkinnova.hu A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek

Részletesebben

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Felújítás A lakás két szintjét összekötő lépcsőfeljáró nagy terhelésnek és gyakori használatnak van kitéve. A megkopott régi

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók Filled with quality! HU Termékismertetõ Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók www.phobextools.com Premium Neutrális Szilikon ÁTLÁTSZÓ Egykomponensû, semleges, szagtalan, penészálló szilikon.

Részletesebben

CREATON.Tetőben otthon. CREATON függő ereszcsatorna rendszer

CREATON.Tetőben otthon. CREATON függő ereszcsatorna rendszer CREATON.Tetőben otthon. CREATON függő ereszcsatorna rendszer H 02I03 CREATON függő ereszcsatorna rendszer Gondolta volna, hogy a szinte láthatatlan ereszcsatorna a tető milyen fontos része? Mit kínál a

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték Silancolor Pittura Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan falfelületek festésének készítése, ahol követelmény az

Részletesebben

Tömörfa svédpadlók Grandiose 20 mm

Tömörfa svédpadlók Grandiose 20 mm 600-1500x90x20 15 240 13 589 12 065 12 065 11 303 600-2400x120x20 17 780 15 240 13 970 13 970 12 954 600-2400x140-1 18 669 15 875 14 732 14 732 13 716 600-2400x180x20 19 304 16 510 15 240 15 240 14 224

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg RÉTEGFELÉPÍTÉS A LECSISZOLT RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket

Részletesebben

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet!

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet! Color Line Termékinformáció Mi is a Color Line festék? A Color Line festék egy fantasztikus intenzív színválasztékban kapható, használatra kész festék (zománc) üveghez és kerámiához. Csőrös flakonokban

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT IPARI BURKOLATOK AZ IPARI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSEKOR FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK A VONATKOZÓ HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK, VALAMINT A TERMÉSZETES HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ MAGAS IGÉNYBEVÉTELNEK VALÓ MEGFELELÉS. AZ

Részletesebben

Tömörfa svédpadlók Grandiose 20 mm

Tömörfa svédpadlók Grandiose 20 mm Antique Trend Antique+ 600-1500x90x20 15 240 13 589 12 065 12 065 11 303 600-2400x120x20 17 780 15 240 13 970 13 970 12 954 600-2400x140-1 18 669 15 875 14 732 14 732 13 716 600-2400x180x20 19 304 16 510

Részletesebben

AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak.

AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. A Hempel bemutatja a forradalmian új AvantGuard korróziógátló technológiát. Az aktivált cinken alapuló

Részletesebben

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ 1 K SZILÁN TERMINÁLT RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK Körapop 950 Marine Oldószermentes, elasztikus, nedvességtartalomra keményedő ragasztó- és tömítőanyag kültéri

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

RLD228V. FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS

RLD228V. FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS 2016-03-18 Deltron D8077 / D8078 HS Nedves a nedvesen alapozók Termék D8077 D8078 D8237 D8238 D8239 D8427 D8717 D8718 D8719 D814 Leírás Deltron Fehér 2K HS Nedves a nedvesen alapozó Deltron Szürke 2K HS

Részletesebben

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek Ultratop System Cementkötésű padlórendszerek Természetes hatású Ultratop System Alkalmas ipari és lakossági decor padlók készítésére Különösen alkalmas a következő beltéri helyiségek padlójaként: Ipari

Részletesebben

Az árváltoztatás és műszaki módosítás jogát fenntartjuk! 1

Az árváltoztatás és műszaki módosítás jogát fenntartjuk! 1 FÚVÓKATARTÓK, FÚVÓKÁK és FÚVÓKATÖMÍTÉSEK STANDARD TIP PROFI TIP TRADE TIP 2 Az árváltoztatás és műszaki módosítás jogát fenntartjuk! 1 AIRLESS FÚVÓKATÁBLÁZAT TIP / STANDARD Tip max. 530 bar (53 MPa) Rendelési

Részletesebben

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére [Mapei logó] Colorite Performance Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Régi és új felületek, illetve meglévő, festett felületek festése olyan

Részletesebben

Különleges hatású UV száradású szitafestékek

Különleges hatású UV száradású szitafestékek Különleges hatású UV száradású szitafestékek ELŐSZÓ Mint a nyomdászok többségének a széles-formátumú grafikai piacon, nehézséget okozhat, hogy kitűnjön a tömegből. A versenyelőny hirtelen elveszítéséhez

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

FELÚJÍTÁS KISOKOS 1. TISZTÍTSUK MEG A FELÜLETET! 2. CSISZOLJUK! PORTALANÍTSUK! 3. ALAPOZZUNK!

FELÚJÍTÁS KISOKOS 1. TISZTÍTSUK MEG A FELÜLETET! 2. CSISZOLJUK! PORTALANÍTSUK! 3. ALAPOZZUNK! M FELÚJÍTÁS KISOKOS Ha egy felület lemattult, fényét vesztette, a rajta lévő festékréteg pedig máló, berepedezett, sürgős felújításra van szükség, mert a fafelület nem kap már elegendő védelmet. Amennyiben

Részletesebben

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Habszóró Tömítôpisztoly Kés Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu TIPPEK ÉS ÖTLETEK Tömítés Lyukak és repedések tömítése Hézagok

Részletesebben

PROMASEAL -A tűzvédelmi akrilát Alkalmazástechnikai útmutató

PROMASEAL -A tűzvédelmi akrilát Alkalmazástechnikai útmutató Lineáris hézagok tűzgátló lezárása/átvezetések tűzgátló lezárása PROMASEAL -A Tűzvédelmi akrilát A PROMASEAL -A akrilát alapú, egykomponensű tűzvédelmi tömítőanyag. A termék kiváló tulajdonságainak köszönhetően

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Speciális festékek, oldószerek

Speciális festékek, oldószerek A teljes választék áttekintéséhez kérjen BÉLYEGZŐFESTÉK KATALÓGUST! N 110 S Normál vizes bázisú irodai bélyegzõfesték. Bélyegzőpárnák és önfestékezõ bélyegzõk blanco cserepárnáinak festékezéséhez. Jó fényálló

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

THERMOWOOD TERASZBURKOLAT

THERMOWOOD TERASZBURKOLAT THERMOWOOD TERASZBURKOLAT A THERMOWOOD (HŐKEZELT) FA TÖRTÉNETE Évszázadok óta ismert eljárás, még a vikingek is használták, hogy a fát megégetik, így tartósítva azt. Például szőlőkarók és más cölöpök földbe

Részletesebben

Értékesítési bruttó árjegyzék Érvényes: október 01.-től visszavonásig. Tömörfa svédpadlók. Grandiose 20 mm

Értékesítési bruttó árjegyzék Érvényes: október 01.-től visszavonásig. Tömörfa svédpadlók. Grandiose 20 mm Tömörfa svédpadlók Grandiose 20 mm Prémium Superior Antique Trend Antique+ 600-1500x90x20 13 843 12 319 11 049 10 541 600-2400x120x20 16 510 13 970 13 081 13 081 12 446 600-2400x140-180x20 17 145 14 605

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. MŰVÉSZTERMÉKEK www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd letörlést. Magas fedőképesség

Részletesebben

BEVONATOK A FAIPAR RÉSZÉRE

BEVONATOK A FAIPAR RÉSZÉRE BEVONATOK A FAIPAR RÉSZÉRE A HELIOS FAIPARI BEVONATOK A FA FELÜLETEK KEZELÉSÉRE LETTEK KIFEJLESZTVE, MAGAS MINŐSÉGŰ VÉDELMET NYÚJTANAK, MIKÖZBEN KIEMELIK A FA SZÉPSÉGÉT SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

Részletesebben

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni Innováció áció] StoCretec [Innov Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal Tudatosan építeni Újszerű önterülő bevonat: StoPox BB T 200 Tetszetős, ugyanakkor strapabíró padlók Akár az

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető A-Clean Acid Sampon Személygépjármű tisztítás A-Clean Superfoam Bio A-Clean Autosampon Mindenfajta közlekedési eszköz tisztítására alkalmas BIO tisztítószer. Kézi,

Részletesebben

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket Beltérivel higítás Beltérivel higítás

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Ma még álombeli terasz, holnap élettér az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom, amely illik hozzám és az életstílusomhoz.

Részletesebben

spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból

spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból Kährs Spirit spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból Mint a minőségi fapadlógyártás éljátékosa, folyamatosan résen vagyunk. A fejlesztés egy természetes svéd örökség. Az elmúlt

Részletesebben

Termékleírás * mosható falak több ezer színben

Termékleírás * mosható falak több ezer színben OPTIVA SEMI MATT [20] * mosható falak több ezer színben TERMÉKTÍPUS: Új generációs, vízhígítású matt akrilát latex falfesték beltéri használatra. A modern, beágyazásos előállítási technológia révén a termékkel

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

Sziloplaszt szilikon tömítő paszta

Sziloplaszt szilikon tömítő paszta Sziloplaszt szilikon tömítő paszta szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/sziloplaszt-szilikon-tomito-paszta/ Egykomponensű szilikon tömítő paszták, sziloplasztok TKK szilikon és akril tömítők Az egykomponensű

Részletesebben

2.1 Multi-Air vágott lapok

2.1 Multi-Air vágott lapok 2.1 Multi-Air vágott lapok Multi-Air technológia már sokszorosan bebizonyította hatékonyságát és gazdaságosságát a felhasználók számára a világon. A Norton Multi Air tárcsák bemutatták a felhasználók számára

Részletesebben

Hajók, daruk és vízbe kerülő fémszerkezetek felületvédelme

Hajók, daruk és vízbe kerülő fémszerkezetek felületvédelme Budalakk Innova Kft. Budapest, 1044, Váci út 40. Tel: (1) 369-7406, Fax: (1) 369-7413 http://www.budalakkinnova.hu festekudvar@budalakkinnova.hu Hajók, daruk és vízbe kerülő fémszerkezetek felületvédelme

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben