RIVERVIEW PROJEKT NAGYVÁRAD ROMÁNIA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RIVERVIEW PROJEKT NAGYVÁRAD ROMÁNIA"

Átírás

1 RIVERVIEW PROJEKT NAGYVÁRAD ROMÁNIA A PROJEKT LEIRÁSA Általánosságok 01. leírás 02. lakások 03. közös részek 04. elhelyezkedés 05. teljesítési idő 06. terület 07. árak 08. befejező munkálatok minősége és szintje Műszaki részletek 01. talajmunkák 02. alapok 03. szigetelés 04. csatornázás 05. betonmunkák 06. külső falak 07. belső falak 08. szellőzőrendszer 09. tető 10. külső asztalosmunkák

2 11. belső asztalosmunkák 12. burkolat 13. vakolás 14. padlóburkolatok 15. ablakpárkány 16. csempe 17. teraszok 18. szaniter szerelvények 19. elektromos szerelvények 20. kaputelefon 21. fűtőberendezés 22. festés 23. kertek Opciók Általános jellemzők Megjegyzések

3 ÁLTALÁNOSSÁGOK 01. Leírás A zöldövezetben elhelyezett luxus lakosztályok kivitelezése első osztályú minőségű, a tervezés nyugateurópai felfogás és stílus legújabb irányzataira alapul. Lakosztályok kulcsrakész állapotban hálószoba, terasz és magánkert (földszinti lakosztályok esetén). Magán raktárhelység és garázs megvásárlásának lehetősége az alagsorban. Közös zöldövezet. Csodálatos kilátás a Sebes Kőrösre. Déli fekvésű kertek és teraszok. 02. Lakosztályok 22 lakosztály, 3 külön épületben elhelyezve. 8 lakosztály a földszinten, 1, 2 és 3 hálószobával, tágas terasszal és magánkerttel. 14 lakosztály az emeleten 1 vagy 3 hálószobával, tágas terasszal. 6 garázs. Saját tárolóhelységek az alagsorban. 03. Közös részek Az ott lakók számára kialakított magán bekötőút, bekerített terület. Parkolóhelyek. Közös zöldövezet a Sebes Kőrös partján. A Făcliei utca melletti épületben műszaki szobák találhatók. A bekötőüttól illetve parkolótól sétány mindegyik épület bejárati ajtajáig. 04. Elhelyezkedés Az 5084 m² összalapterületű telek a Făcliei és Fágetului utcák kereszteződésének közelében található. Nagyvárad központjától kevesebb mint 4 km re levő rezidenciális zónában található.. A területhez közel autóbuszmegálló van.

4 05. Teljesítés időtartama Teljesítés: 2008 / 2009 / 2010 Rendelkezésere áll: C Blokk: 2009/10/01 B Blokk: 2010/01/01 A Blokk: 2010/07/ Alapterületek Lásd a lakosztályok terveit. 07. Árak A megrendelő által is kiválasztható anyagok ára, melyek az opciókban is fel vannak tüntetve, tartalmazzák az ÁFÁT-t. Lásd az ár kategóriákat. 08. Befejező munkálatok minősége és szintje A támfalak 30 cm vastagságú Porotherm téglából épültek. A külső falak 5 cm vastagságú polisztirénnel v, 3 rétegűnnak szigetelve, nemes vakolattal besímítva. A tető hőszigetelését 8 cm vastag polisztirénnel biztosítja. A belső falak vakoltak és fehérre festettek. A külső nyilászárók 5 kamrás PVC profilból készültek (Optimedia), és magas hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező üveggel vannak ellátva. A nagy ablakok optimális természetes megvilágítást valamint magas komfortot biztosítanak. A fürdőszobák luxus kényelmet biztosítanak, modernek, jacuzzis káddal vannak felszerelve. Az illemhely felfüggesztett WC kagylóval és kézmosóval felszerelt. Széles skálájú padlócsempe választási lehetőség az előszoba, konyha, fűrdőszoba, illemhely és tároló burkolására, valamint laminált padló a nappaliba, hálószobába és a hálószoba előtérébe. Légkondicionáló berendezés minden lakosztályban. A központifűtés nagyon hatékony és környezetbarát automatizált, pelettel (préselt fűrészpor) működő központi kazánnal van megoldva, mely költséghatékony fűtést és háztartási melegvizet biztosít.

5 MŰSZAKI RÉSZLETEK 01. Talajmunkák A talaj építkezésre való előkészítésekor eltávolított növényi talajt utólag az alapok körüli területek feltöltésére használták. Az épületek elhelyezkedését és szintezését topográfus jelölte ki. A magánkerteket szintén topográfus méri ki. A kertek jó minőségű földdel lesznek feltöltve. 02. Alapok A geotechnikai tanulmányokat erre szakosodott engedéllyel rendelkező társaság végezte. Az alapok betonból készültek, a geotechnikai tanulmánynak és a statikai terveknek megfelelően. A technikai szobák aljzata csiszolt betonnal van burkolva. 03. Nedvesség elleni szigetelés Az alapot bitumen membránnal borították, mely meggátolja a nedvesség felszívódását. 04. Csatornázás A csövek és csatlakozási idomok kitűnő minőségű PVC-ből készülnek. A kutakat és aknákat előregyártott elemek fedik. 05. Betonmunkák A betonmunkák (pl. födémek, oszlopok, gerendák, padló) a statikai terv alapján készültek, betartva az előírt méretezést, vasbetonozást és vastagságot. A szerkezeti elemek szintén a statikus mérnök számításai alapján készültek. A műépítészi tervek csak információs jellegűek. 06. Külső falak A külső falak 30 cm vastagságú POROTHERM téglából épültek, betongerenda keretbe, a statikai tervnek megfelelően.

6 07. Belső falak A belső támfalak téglából keszülnek. 08. Szellőzőrendszerek A raktárhelyiségek, fürdőszobák és mosdók szellőzését beépített csövezet biztosítja, kivéve azokat az eseteket amikor a helyiségek külső falak mellett helyezkednek el. 09. Tető A betontetőre egy lejtős kiegyenlítő réteget öntöttek. Ezt a réteget burkoltja a 8 cm vastagságú hőszigetelő anyag. A tető legfelső rétegét PVC-vel burkolták, melynek anyag és kivitelezési szavatossága 10 év. A PVC membránt az UV sugárzás ellen kavics védőréteggel borították be. 10. Külső asztalosmunkák Minden külső nyílászáró 5 kamrás PVC profilból készül, low E4 hőszigetelő (termopán) üveggel. A tökéletes működés biztosítása végett az ajtópántok és vasalások minősége első osztályú. A külső párkányok gránitból készülnek. A garázsok acél, felnyitható ajtókkal lesznek ellátva, PROMATIC távírányítású elektromos működtetéssel. A garázsajtók szine megegyezik az ablakok színével. Az ugyanazon az emeleten levő teraszokat válaszfal különíti el. 11. Belső asztalosmunkák A belső asztalosmunkákat masszív fából készítik, első osztályú vasalást és ablakpántot használva a tökéletes működés biztosításának érdekében. A lakosztályok bejárati ajtaja biztonsági ajtó. A belső lépcsőkarfák és kilincsek inoxból készültek. 12. Burkolat A betonrétegre padlóajzat kerül. Az aljzat vastagságát a vízvezetékek, a fűtőberendezés csövei és a villanyhálózat vezeték átmérője valamint a befejező padozat típusa határozza meg. A földszinti padlózat hőszigetelt, ezért a burkolat vasalással erősített. 13. Vakolás A külső vakolás 3 rétegű, elsőosztályú anyagokat használva és betartva a gyártó utasításait A belső falak készremunkálása a festésre előkészített szakaszban ér véget.

7 14. Padlóburkolatok A keráma járólapok (padlócsempe) méretei előreláthatólag 30x30 cm vagy 40x40 cm. A lépcsőház padlócsempével lesz burkolva. A lakosztályokban a hall, konyha, kamara, fürdőszoba, mosdó-illemhely padlózata szintén padlócsempe borítású, melynek ára 60 RON/m². A szegőlécek fából készülnek. A nappali és a hálószoba belga gyártású, elsőosztályú laminált padlóval lesz fedve, Quickstep, Eligna típusu 25 év szavatossági idővel, melynek ára 83 RON/m². A szegőlécek fából készülnek. 15. Ablakpárkány A belső ablakok párkányai természetes kőből készülnek, ennek ára 240 RON/ m². 16. Csempe A fürdőszoba a kád körül a mennyezetig csemézett. A csempe gyártási ára 45 RON/m². 17. Teraszok A földszinti teraszok padozata 30x30 cm es fedőlappal burkolt A tetőtéri teraszokat trópusi fából készült padozat borítja. A többi terasz galvanizált fémszerkezettel lesz kialakítva melyet trópusi fa borít.. A korlátok inoxból vagy elektrosztatikus mezőben festett fémből készülnek Szaniter szerelvények A szaniter szerelvények összköltségvetése 4000 RON. A fürdőszobák hidromasszázsos káddal és zuhanyzós csappal, kézmosó kagylóval és csappal, tükörrel és törülközőtartóval vannak felszerelve. A mosdó-illemhely a következőket tartalmazza: felfüggesztett WC kagyló tartállyal és fedővel valamint kézmosó csappal. A konyhában a konyhai kagyló és a mosogatógép csatlakoztatása biztosított. A raktárhelységben a melegvíztároló (bojler) és mosógép csatlakoztatása biztosított. 19. Elektromos szerelvények Minden lakosztály külön automata biztosítéktáblával és egyéni fogyasztásmérő készülékkel. van felszerelve. A villanykapcsolók a padozattól 110 cm-es magasságban vannak felszerelve. A csatlakozóaljzat a padozattól 25 cm es magasságban van felszerelve, kivéve a konyhai és fűrdőszobai csatlakozóaljzatokat.

8 Minden cső és vezeték be van építve a falba, kivételt képeznek a műszaki szobában található vezetékek. Villanykapcsolók, csatlakozóaljzatok és világítótest-csatlakozási pontok: - Lépcsőház: minden emeleten időre beállítható automatizált megvilágítás - Műszaki szoba: 1 világítótest-csatlakozási pont, 1 kapcsoló - Hálószoba: 1 világítótest-csatlakozási pont, 1 kapcsoló és 2 csatlakozóaljzat - Hall: 1 világítótest-csatlakozási pont, 2 kapcsoló és 1 csatlakozóaljzat - Fürdőszoba: 2 világítótest-csatlakozási pont, 1 kapcsoló és 2 csatlakozóaljzat - Mosdó: 1 világítótest-csatlakozási pont, 1 kapcsoló - Raktár helység: 1 világítótest-csatlakozási pont, 1 kapcsoló és 1 csatlakozóaljzat, 1 csatlakozóaljzat a mosógépnek, 1 csatlakozóaljzat a ruhaszárítógépnek és egy vezeték a háztartási víz melegítésére szolgáló rendszernek. - Konyha: 2 világítótest-csatlakozási pont, 2 kapcsoló és 4 csatlakozóaljzat, 1 csatlakozóaljzat a hűtőszekrénynek, 1 az elektromos főzőlapnak, 1 a konyhai szagelszívónak, 1 a sütőnek, 1 pedig a mosogatógépnek. - Hálószobai előtér: 1 világítótest-csatlakozási pont, 1 kapcsoló - Nappali: 2 világítótest-csatlakozási pont, 2 kapcsoló és 4 csatlakozóaljzat, 1 kábeltévé csatlakozás, 1 internetcsatlakozás, 1 telefon csatlakozás - Terasz: 1 világítótest-csatlakozási pont, 1 kapcsoló 20. Kaputelefon Minden lakrész kaputelefonnal van felszerelve. Az épület bejárati ajtói elektromos zárral vannak ellátva, amelyek minden lakásból a kaputelefon segítségével működtethetőek. 21. Fűtőberendezés A fűtést és a melegvízet pellettel (préselt fűrészpor) működő központ biztosítja. A központ és a tartály az A tömb műszaki szobájában van elhelyezve. Minden lakrész egy 120 l es melegvíztárolóval van felszerelve. Minden lakrészben légkondicionáló berendezés van felszerelve. 22. Festés A lakrészek falai és mennyezete 1 rétegű fehérfestékkel van bevonva. A közös helységek falai és mennyezete 2 réteg fehér festékkel van kifestve. 23. Kertek A kerteket földmérő-topográfus jelöli ki. A kertek jó minőségű, ültetésre alkalmas földdel vannal feltöltve.

9 OPCIÓK A munkálatok teljesítésének időszakában a beépítésre szánt anyagok egy részét a vásárló választhatja ki, a kiutalt költségvetés határain belül. Ezek az anyagok a következők: - Fedőlapok, csempék - Laminált padlók - Belső ajtók - Egészségügyi tárgyak Az anyagokat csak a partner üzletekben lehet kiválasztani. A fedőlapokat, csempéket és egészségügyi tárgyakat a Top Casa szaküzletben, Nagyvárad Calea Clujului utca, lehet kiválasztani. A laminált padlók a Diego szaküzletben, Nagyvárad Matei Corvin utca 1. sz.alatt választhatók ki. A kijelölt költségvetés a fent említett üzletek eladási árait vette figyelembe. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Közös költségek - A lépcsőház elektromos fogyasztása - Külső világítás, az utak, parkolók és közös részek megvilágítása - Hidegvíz a műszaki szobában - Elektromos áram a műszaki szobában - A zöldövezet, közös kerthelység, kerítés, utak, sétányok és parkolók gondozása, karbantartása.

10 MEGJEGYZÉSEK A vásárlók, valamint a potenciális vásárlók bármikor megtekinthetik az építkezést, a beruházó, a beruházó képviselője vagy a partner ingatlanközvetítő ügynökségek kíséretében. A beruházó az összes anyagra és elvégzett munkálatra vonatkozú garanciát átruházza a vásárlóra. A tulajdonjogot igazoló iratok, az építési engedély valamint a területre illetve építkezésre vonatkozó iratokat a partner ingatlanközvetítő irodáknál tanulmányozhatóak.

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 12 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez.

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. I. SZÁMÚ MELLÉKLET MŰSZAKI TARTALOM A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. Betonszerkezet Alapozás: C16-24/KK minőségű beton Lemezbeton:

Részletesebben

Műszaki tartalom. Alapozás: kútalapokon gerenda rács. Szigetelés:

Műszaki tartalom. Alapozás: kútalapokon gerenda rács. Szigetelés: Alapozás: kútalapokon gerenda rács Szigetelés: Műszaki tartalom -Hőszigetelés: Homlokzatokon 10 cm nikecell vagy azzal egyenértékű hőszigetelés, vakolatrendszerben -Úsztatott padlószerkezet, hanggátló

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca MŰSZAKI TARTALOM Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös

Részletesebben

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés:

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés: Az épület leírása 1. Elhelyezkedés: A 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. szám alatt (hrsz: 210339/2), a volt Posztógyár területén található, É-37 épület hasznos alapterülete: 1.1 Helységleltár I. Szélfogó

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 192.000Ft/nm-tól Bruttó 220.000Ft/nm-tól Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127. +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 4986/40 természetben Széna utca 1. 1 db két lakásos lakóépület Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely PÁLYÁZAT Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely Irányár: 57 510 000 Ft Eljárás ügyszáma: 6.Fpk.11-15-070051 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p197625 Pályázat kezdete: 2015. október

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 0979/197 természetben Kadafalva, Granada Hotel közelében 2 db családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.

Részletesebben

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca

Részletesebben

B I L O B A G A R D E N

B I L O B A G A R D E N B I L O B A G A R D E N VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Budapest XIX. kerületében a Kossuth Lajos utca 5. szám alatt fekszik az ingatlan fákkal övezett utcában. A telek

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET 1. Teherhordó szerkezet Alapozás: Statikai tervek szerint Földszint tető-ig: Monolit vasbeton szerkezet Födémek: Monolit vasbeton Lépcsők, lépcsőházak és liftaknák: Monolit

Részletesebben

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON 8600 Siófok, Móricz Zsigmond u. 20. www.villasiofok.greenhomes.hu VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON A Balaton déli partján, a Somogyi dombság és a Mezőföld találkozásánál található Siófok, Dél-Dunántúl

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott rétegelt ragasztott gerenda. Méretre vágva,

Részletesebben

Gyöngyszem a Strázsahegyen

Gyöngyszem a Strázsahegyen Gyöngyszem a Strázsahegyen 1171 Bp. Függőcinege u. 30./2 Bemutató leírás: XVII. kerületben, Rákoskerten, a Függőcinege utca 30 szám alatt 2008 év elején átadott ötlakásos sorház második, 65m2 lakása teljesen

Részletesebben

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu III. emeleti lakás Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu Kőműves Bontás (elvileg a társasház udvarán lehet depózni a sittet amig egy konténernyi

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 225.000Ft/nm Bruttó 250.000Ft/nm Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat Épület

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 5457/33 természetben Kalász utca 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét, Örkény

Részletesebben

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Nettó alapterület: 126,28 m2 Szobák száma: 5 Fürdőszobák száma: 2 Elrendezés: előszoba, nappali-konyha (leválasztható) 4 hálószoba 2 fürdő-wc 1 külön wc 1 kamra

Részletesebben

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE 6551 É 6519 6577 A L A P A D A T O K : 6517 6518 21,18 5,86 13,42 1, 7,36 7,92 3, 2,00 Tass vezér utca +7,10 6560 Ond vezér utca 6578

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk vagy ragasztott gerenda. Méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 10577/145 természetben Füst Milán utca 1 db 2 lakásos ikerház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ T R I A D H O M E S VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Az építési telkek Budapest XI. kerületében a Hosszúréti utca 29., 31., 33. és 35.

Részletesebben

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve 1. Az épület leírása 1.1. Beépítés A Szada, Napsugár köz u. 3. szám alatt (hrsz: 607/18) két lakásos ikerház kerül megépítésre. A kivitelezésre

Részletesebben

MARCSELLÓ HÁZAK. Kertészeti munkálatok nem tartalmazza az ingatlan vételára. Kérésre árajánlatot adunk a kert kivitelezési munkálatokra.

MARCSELLÓ HÁZAK. Kertészeti munkálatok nem tartalmazza az ingatlan vételára. Kérésre árajánlatot adunk a kert kivitelezési munkálatokra. MARCSELLÓ HÁZAK Műszaki leírás 1. TEHERHORDÓ SZERKEZET Alapozás: Statikai tervek szerint Földszint: Monolit vasbeton szerkezet Födémek: Monolit vasbeton, valamint fa födém Lépcsők, lépcsőházak és liftaknák:

Részletesebben

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA Bontási munkák tételes költségvetése költségek Organizációs, előkészítő munkák Felvonulás, organizáció és járulékos költségek Belső és szakipari bontási munkák Épületgépészeti

Részletesebben

Hegedűs Construction Kft.

Hegedűs Construction Kft. Hegedűs Construction Kft. Árlista FONTOS: Minden munkára egyedi árajánlatot adunk ingyenes felmérés után! A táblázatban szereplő árak irányárak, egyszerűbb (haladósabb) munkáknál alacsonyabb, bonyolultabb

Részletesebben

Lakás eladó Víziváros 122 m²

Lakás eladó Víziváros 122 m² Lakás eladó Víziváros m² D6T rész Víziváros II. kerület Ingatlan típusa Lakás 5 M Ft m² 5 Dolgozó szoba, Kamra szoba, Gardrób szoba, Wc vizesblokk, Zuhanyzós fürdő vizesblokk, autó számára Garázs Klima,

Részletesebben

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus K16 ÖZTÁRSASÁG UTCA Modern minimál a rejtőző luxus Koncepció Az ingatlan tervezésekor a megbízónk igen magas elvárásainak igyekeztünk megfelelni. Az ingatlan felszereltsége egyedülálló. 6 hálószoba, 5

Részletesebben

Lakóépületek tervezése II. gyakorlat MET.BME.HU 2013 / 2014 I. Szemeszter BME Magasépítési Tanszék

Lakóépületek tervezése II. gyakorlat MET.BME.HU 2013 / 2014 I. Szemeszter BME Magasépítési Tanszék Lakóépületek tervezése II. gyakorlat MET.BME.HU 2013 / 2014 I. Szemeszter BME Magasépítési Tanszék Forrás: ZSUFA és KALMÁR Építésziroda Széchenyi utcai családi ház 1 1 1. Zónák és funkciók 2. Funkciók

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Szociális alapú lakáspályázat Bethlen G. u. 66. Fszint. 5. szám alatti lakás 30 m2 alapterületű 1 szobás Pályázó neve:..., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó

Részletesebben

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető!

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! Kívül-belül 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! H 40 ONFOGLALÁS UTCA II/A Budaliget Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft % 06 (30) 944-8812 Elhelyezkedés, általános

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Műszaki leírás 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Az épület, 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. szám alatti 39206/31 helyrajzi számú ingatlanon helyezkedik el. Az épület: egyhajós,

Részletesebben

Siófok, Villa Palazzo. Értékesítési dokumentáció

Siófok, Villa Palazzo. Értékesítési dokumentáció Siófok, Villa Palazzo Karinthy Frigyes u. 1 6697/2 Hrsz. (33 lakás) Értékesítési dokumentáció Építtető: Generál-kivitelező: Értékesítő: Villa Palazzo Kft. 1173, Budapest, Borsó. u. 73. Siófoki Építő Konzorcium

Részletesebben

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Eckert Eleonóra Ingatlan-képviselő, Home Stager +36203340399 eleonora.eckert@casanetwork.hu Ingatlan jellemzői CasaNetWork 0440 Ingatlan leírása Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja

Részletesebben

Lakóépületek tervezése III. gyakorlat MET.BME.HU 2011 / 2012 II. Szemeszter BME Magasépítési Tanszék

Lakóépületek tervezése III. gyakorlat MET.BME.HU 2011 / 2012 II. Szemeszter BME Magasépítési Tanszék Lakóépületek tervezése III. gyakorlat MET.BME.HU 2011 / 2012 II. Szemeszter BME Magasépítési Tanszék Forrás: ZSUFA és KALMÁR Építésziroda Széchenyi utcai családi ház 1 1 1. Zónák és funkciók (S.M.) 2.

Részletesebben

8407 Beépített br. alapterület Beépítettség 2,00 11,00 24,00 6,00 2,00 1,001,00 1,00. gázcsap villanyóra 2,00. vízakna 1,00 2,00 5,00. szv.

8407 Beépített br. alapterület Beépítettség 2,00 11,00 24,00 6,00 2,00 1,001,00 1,00. gázcsap villanyóra 2,00. vízakna 1,00 2,00 5,00. szv. 8416 Juhász Gy. utca 8410 8411 A L A P A D A T O K : 8413 Telek területe 820,00 m 2 8407 Beépített br. alapterület Beépítettség 225,52 m 2 27,50 % 8409 3,00 6,50 20,00 8,50 8412 2,00 /+5, Földszinti padlóvonal

Részletesebben

Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 70m2 lakótér + 28 m2 terasz Szigetelt határoló falazattal U=0,22 v.

Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 70m2 lakótér + 28 m2 terasz Szigetelt határoló falazattal U=0,22 v. Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 70m2 lakótér + 28 m2 terasz Szigetelt határoló falazattal U=0,22 v. 190mm kerek rönk falazattal Szállított anyagok listája Gerendák,

Részletesebben

H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a SZIVÁRVÁNY Lakónegyed I. ütemben épülő LÁNCHÁZAK Pápa, Orlay Petrich Soma u. 14.

H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a SZIVÁRVÁNY Lakónegyed I. ütemben épülő LÁNCHÁZAK Pápa, Orlay Petrich Soma u. 14. H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a 14/1. Épület Telek (451 m2) + lábazat 6.850.000,- Ft Nappali + + 8.600.000,- Ft Telek: 451 m2 141,70 m2 lakótér + 36,00 m2 garázs 17,83 m2 terasz + 3,08 m2

Részletesebben

Villa Panorama a Balatonnál

Villa Panorama a Balatonnál Villa Panorama a Balatonnál Leírás A családi ház Balatonföldváron, a dombtetőn, a 70-es főút déli oldalán, a Balatontól mintegy 800 méterre, a Panoráma körút 3. szám alatt található.

Részletesebben

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉPÜLET ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA TENDER TERV Felújítás helye: 5435 Martfű, Május 1 út 1., hrsz:349/2 Megbízó: MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 5932 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Mátra 2. szám /A, B jelű lakások/ Helyiséglista: A LAKÁS Beruházó és generál

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Szociális alapú lakáspályázat Arany János u. 4. fsz. 3. szám alatti lakás 27 m2 alapterületű szobás Pályázó neve:..., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó

Részletesebben

M=1:1000 HELYSZÍNRAJZ. TERVEZETT ÉPÜLET - Ép.eng.terv Cím: Budaörs 2040, Rákóczi utca 10. Hrsz.: 723/2 ÉPÍTTETŐ: WOLF-BAU KFT. 2009 okt.

M=1:1000 HELYSZÍNRAJZ. TERVEZETT ÉPÜLET - Ép.eng.terv Cím: Budaörs 2040, Rákóczi utca 10. Hrsz.: 723/2 ÉPÍTTETŐ: WOLF-BAU KFT. 2009 okt. lakóház magastető 4,5 m 13,40 1,00 7,28 0,35 14,40 7,63 lakóház magastető 4,5 m 7,37 3,98 3,30 7,37 7,28 garázs magastető 3,5 m lakóház magastető 4,5 m lakóház magastető 6,0 m Rákóczi utca HELYSZÍNRJZ

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET 1107 Budapest, Metrodom Park, C épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz)

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk 190 mm vagy ragasztott gerenda Méretre vágva, géppel formázva.

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10576/356 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Ezüstdénár utca 1. szám /A, B, C, D jelű lakások/ Beruházó és generál

Részletesebben

Költségvetés 3. sz. melléklet

Költségvetés 3. sz. melléklet 3. sz. melléklet Budapest VIII., Bródy S. u. 36. sz. alatti UCH, Hrsz:36492/0/A/3 (41 m2) felújítás 1. kiállító tér tégla pillér bontás 0,56 m3 10.000 2. összes burkolat bontás 38 m2 90.000 3. összes fal

Részletesebben

Hidegburkolás a lakásban

Hidegburkolás a lakásban Hidegburkolás a lakásban Erkély, terasz Alapozás Vízszigetelés Erkély, terasz cementes aljzat esetén Égetett kerámia, Előnedvesítés MAPELASTIC AQUADEFENSE MAPELASTIC+MAPEBAND KERAFLEX KERAFLEX LIGHT S1

Részletesebben

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház MÛSZAKI LEÍRÁS Pécel, Smaragdvölgy 4 lakásos Sorház Beruházó: Swiss-Mobil Kft. www.swissmobil.hu/helikopter - info@swissmobil.hu Tel.: 06 30 9714 835 Elhelyezkedés Az építési telek, Pécel újonnan kiépülõn

Részletesebben

belsőépítésze feladat

belsőépítésze feladat belsőépítésze feladat Tervezési feladat: Belsőépítészeti koncepcióterv kialakítása és rajzi megjelenítése. (a feladathoz mellékeltük az ügyfél igényeit, az alaprajzot, és a jelenlegi lakás fotóit ill.

Részletesebben

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft.

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Cím : 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 6. Kelt: 2015. április 14. Szám : KSH besorolás: Teljesítés:20.. év...hó...nap

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 25 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához

Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához 2017. évre tervezett kiadások Nettó [eft] Bruttó(eFt) Dologi kiadások Fekete István

Részletesebben

É-0. Tervezett helyszínrajz M=1:500 2 lakásos lakóépület építése építési engedélyezési tervdokumentáció. "B" épület

É-0. Tervezett helyszínrajz M=1:500 2 lakásos lakóépület építése építési engedélyezési tervdokumentáció. B épület / / / / /,00,,,00,00 /,00,00,00,0,00,,00,,00,, /0 / "B" épület +, Zöldf.:, m / / / "A" épület / / +, / Reismann J. u. új útcsatlakozás áteresszel / Kiinduló adatok: Övezeti besorolás: Lke Beépítési mód:

Részletesebben

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház MŰSZAKI LEÍRÁS Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház Alapterület: Földszint: Nettó 108 m2 (terasz és kocsi beálló 50%-ban számítva) Nettó terület: 50,51 m2 Terasz terület 13,10 m2 Fedett és oldalról zárt gépkocsi

Részletesebben

HELYSZÍNRAJZI VÁZLAT

HELYSZÍNRAJZI VÁZLAT HELYSZÍNRAJZI VÁZLAT :00 83336 83337 Madách utca 83340 8334 /a 83339 8334 6,88 8,8 3/b 8,03 4,8,40 8,07 4,6 83343 83346 3/a 83348 83 83349 83347 36 Budapest Balzac u 7-9 Email: info@proconfhu 8 Budapest,

Részletesebben

Óváros története, fejlesztések

Óváros története, fejlesztések Óváros története, fejlesztések Az Óvárosi városrész gyakorlatilag Oroszlány várossá nyilvánításának idejében kezdett kiépülni és a teljes terület a szükséges köz és kiszolgáló utakkal, közterületekkel,

Részletesebben

B U D A P E S T X I I I. K E R Ü L E T, Z S I N Ó R U T C A 4. V á r h at ó át a dá s : M Á R CI U S

B U D A P E S T X I I I. K E R Ü L E T, Z S I N Ó R U T C A 4. V á r h at ó át a dá s : M Á R CI U S M Ű S Z A K I L E Í R Á S B U D A P E S T X I I I. K E R Ü L E T, Z S I N Ó R U T C A 4. V á r h at ó át a dá s : 2 0 1 8. M Á R CI U S Tárgy: 19 lakásos társasház lakóépület és a hozzá tartozó gépkocsi

Részletesebben

MOBILHÁZ a megfizethető otthon

MOBILHÁZ a megfizethető otthon Adószám: 58029518 2 26 Cégjegy: ES 566763 MOBILHÁZ a megfizethető otthon A mobilház, mint azt elnevezése is mutatja, egy bármikor a helyéről elmozdítható és egy másik helyszínen letelepíthető épület. Ne

Részletesebben

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /213 mellék Fax:

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /213 mellék Fax: Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy, 2319 hrsz-ú ingatlan hasznosításáról Az ingatlant

Részletesebben

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Kasza Viktor Vezető ingatlan-képviselő +36707038450 viktor.kasza@lidohome.hu Ingatlan jellemzői Ingatlan leírása A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01479-es számú, kiváló tulajdonságokkal

Részletesebben

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103.

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103. fa, törzsátm. Jelmagyarázat csatorna akn 7.67 fa, törzsátm.: 0 cm alatt párkány:.4 7.07 6. 969 tűzcsap 7 6 ossuth Lajos utca 94 fa, törzsátm.: 0-0 cm 7.06 vízóra akna 6.7 csatorna akna egyéb akna 6. tűzcsap

Részletesebben

ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS Budapest XII. Istenhegyi út 101/A

ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS Budapest XII. Istenhegyi út 101/A ISTENHEGYI PANORÁMA KFT. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1125 Budapest XII. Istenhegyi út 101/A WWW.ISTENHEGYIPANORAMA.HU Környezet: A beruházás Budán a XII. krület egyik legszebb panorámájával rendelkező

Részletesebben

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23.

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. ELHELYEZKEDÉS BUDAPEST LEGELEGÁNSABB KERÜLETÉBEN, AZON BELÜL IS A klasszikus rózsadombon ÉPÜL LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK A MANDULA23 TÁRSASHÁZ.

Részletesebben

CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS

CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ EZÜSTPART APARTMANOK V. ütem 8600 Siófok, Liszt Ferenc sétány 16. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az EZÜSTPART APARTMANOK Siófok délnyugati részén, Széplak határában közvetlenül a

Részletesebben

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016 Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI KONSZIGNÁLÁS ELVEI 1. KÓD A TÍPUSÁT JELÖLI K KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓK B BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK L LAKATOS SZERKEZETEK A ASZTALOS SZERKEZETEK 2. KÓD AZ ELEM MÉRETÉRE UTAL 3. KÓD AZ ELEM KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGÁRA UTAL

Részletesebben

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel.

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel. Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10577/177 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Örkény utca 8 szám /1,2,3,4 jelű lakások/ Beruházó és generál kivitelező: Quality

Részletesebben

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Földmunkák: A terv szerinti paraméterek alapján történt/történik,

Részletesebben

Ingatlan állapotfelmérés

Ingatlan állapotfelmérés Oldal:1/6 Ingatlan állapotfelmérés Készítette: Tarcsi és Társai Kft. Tarcsi Károly 06 20 97 96 771 iroda@mingatlan.hu Hirdetés megtekintése az Mingatlan portálon Állapotfelmérés információk, megrendelés

Részletesebben

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA

VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA VEVŐI MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MEGHATÁROZÁSA A vevői módosítások minden esetben a lakáson belüli területeket érinthetik. A módosítások nem terjedhetnek ki a homlokzati falakra, színére, homlokzati világítótestekre,

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Híd utca 1. 4030 DEBRECEN MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 003 2011. július Rev.01 Page 1 of 9 Megye Régió Hajdú-Bihar LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Észak- Kelet Magyarország Lakosság

Részletesebben

Lakás eladó Rózsadomb 78 m²

Lakás eladó Rózsadomb 78 m² eladó Rózsadomb 78 m² G573U Rózsadomb 40.5 M Ft 78 m² Kamra szoba, Tároló szoba, Kádas fürdő vizesblokk, Wc vizesblokk, autó számára Garázs Kertkapcsolat, Jó A egyik legkedveltebb utcájában kínálunk megvételre

Részletesebben

ORVOSI RENDELŐ KIVITELI TERVE

ORVOSI RENDELŐ KIVITELI TERVE ORVOSI RENDELŐ KIVITELI TERVE PÁPA, ERKEL FERENC UTCA 3937/ HRSZ. Korszerű intézményi környezet kialakítása a Huszár lakótelepen, az egészségügyi alapellátás számára 017. 07. 31. Tartalomjegyzék Műszaki

Részletesebben

Lakás helyreállítás műszaki tartalma

Lakás helyreállítás műszaki tartalma Lakás helyreállítás műszaki tartalma a Budapest XV. kerület Arany J. 41. fszt. 2. számú önkormányzati tulajdonú ingatlan felújítási munkáihoz 8. SZ. MELLÉKLET kőműves munkák - Tartalmazza a mállott vakolat

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft.

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Cím : 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 6. Kelt: 2015. március 19. Szám : KSH besorolás: Teljesítés:20.. év...hó...nap

Részletesebben

Társasházas lakásépítés Komáromban

Társasházas lakásépítés Komáromban Társasházas lakásépítés Komáromban Laktanya köz, 2x24 lakásos társasház Beruházó, értékesítő, kivitelező: WF Építőipari KFT. Tel: 34/341-768 Web: www.wfkft.hu Tartalomjegyzék I. Általános tájékoztató...3

Részletesebben

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017.

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017. Műleírás Style & Draw Enteriőr tervezési pályázathoz 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017. Családmodell- és igény bemutatása: A projekt megbízója egy fiatal házaspár, akiknek egy

Részletesebben

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com)

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com) A X. KERÜLET HATHÁZ U. 5. SZ. ALATTI KÉPVISELŐI IRODA FELÚJÍTÁSI MUNKÁI Jelen pályázati kiírás csak építőmesteri és szakipari munkákra vonatkozik. A gépészeti és villanyszerelési munkálatok nem részei

Részletesebben

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló)

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló) ,00 6,0,,0 8,0 6,00 B NAPLÓKERT UTCA 6,70 8,0 6,00 0,80 B,00 05/5 5,00 8,0 6,70 0,0 É Övezet: Lk-FT- Beépítés módja: SZ (szabadonálló) A A,00 6,00 6,00 5,0 A A TELEKTERÜLET: 808,9 m BEÉPÍTETT TERÜLET:,8

Részletesebben

A pályázat tárgya. Tér- és formaképzés

A pályázat tárgya. Tér- és formaképzés MŰLEÍRÁS A pályázat tárgya A pályamunka alapját valós megbízás képezi: Győr kertvárosi részén meglévő, az 1980-as években épült egylakásos családi ház felújítása szülők + 2 gyerek részére. A cél az épület

Részletesebben

1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása

1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása 2. számú melléklet 1. Az épület főemeleti helyiségeinek, felszerelésének leírása a) Irodák (vezetői szobák, ill. titkárságok) belmagasság átlagosan 7 m, a falak enyves alapú díszfestésűek, átlag 1,5 m

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Debrecen, Híd utca 1. HRSZ.: 13559/2 4030 DEBRECEN MAGYARORSZÁG 2015.07.13. Oldal 1 / 12 LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Megye Hajdú-Bihar Régió Észak Kelet - Magyarország Lakosság

Részletesebben

GIZELLA LAKÓPARK. Komolyan gondolta a lakásvásárlást? Kulcsrakész lakások most akciós áron! Értékesítés

GIZELLA LAKÓPARK. Komolyan gondolta a lakásvásárlást? Kulcsrakész lakások most akciós áron! Értékesítés V E S Z P R É M Komolyan gondolta a lakásvásárlást? Kulcsrakész lakások most akciós áron! Lakáskód Lakáskód Szobák Összes Listaár Akciós ár FSZ 2. Földszinti, két szobás lakás 47,0 m 2 9,0 m 2 14 600 000

Részletesebben

Mű szaki leí ra s. Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal.

Mű szaki leí ra s. Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal. Mű szaki leí ra s Épületszerkezetek, központi gépészet, elektromosság Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal.

Részletesebben

Költségelvű lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Költségelvű lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Költségelvű lakáspályázat Drégelyvár u. 3. V.em. 30. szám alatti lakás 71 m2 alapterületű 3 Pályázó neve:., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó által elvégzendő

Részletesebben

Kérem, engedje meg, hogy felvázoljam tárgybani létesítményre vonatkozó elképzeléseinket és a hozzá tartozó műszaki leírásokat.

Kérem, engedje meg, hogy felvázoljam tárgybani létesítményre vonatkozó elképzeléseinket és a hozzá tartozó műszaki leírásokat. Tisztelt Hölgyem/Uram! Kérem, engedje meg, hogy felvázoljam tárgybani létesítményre vonatkozó elképzeléseinket és a hozzá tartozó műszaki leírásokat. Műszaki leírás ( Protector rendszerű könnyűfém szerkezetes

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4400 NYÍREGYHÁZA MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 018 2011. július Rev.01 Page 1 of 9 Megye Régió NYÍREGYHÁZA LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Szabolcs-Szatmár- Bereg Lakosság száma

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT Orvosi rendelő komplexum vagy Egészségház kialakítására Budapest, XX. Szent Imre herceg u. 15. Belterületi lakóingatlan Ingatlan leírása Az ingatlan egyedi beosztása révén kiváló lehetőséget

Részletesebben

Épületgépészet bevezető előadás

Épületgépészet bevezető előadás Épületgépészet bevezető előadás Szikra Csaba tudományos munkatárs BME Építészmérnöki Kar szikra@egt.bme.hu 2013. max. 2m Kémények: Nyitott égésterű falikazánok kéményei Kéménytest min. 2m Füstcső Gázberendezés

Részletesebben

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola 940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola Melléklet Ingatlan címe 2014 Csobánka, Vörösvári út 12. Helyrajzi száma 940 3563 m2 Vagyonkataszteri becsült érték 154.066.000.- - Csobánka Község

Részletesebben

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani.

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani. F e l h í v á s ingatlan hasznosításra Ózd Város Önkormányzata ajánlatot kér a tulajdonában lévő 3600 Ózd, Bolyki főút 13. szám alatti, ózdi belterületi 8379 hrsz-ú, 1004 m 2 területű, egyéb ingatlan megnevezésű,

Részletesebben