Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség"

Átírás

1 Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség SERDÜLŐ KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Fiú ifjúsági nagypályás U 17 korosztályú bajnokság versenykiírása A SLASZ elnökségének 21/2010. számú határozata alapján.

2 A Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség U-17 es bajnokságának évi versenykiírása 1. Bajnokság célja A bajnokság, amatőr verseny, amelynek célja: - A bajnokságokban játszó tehetséges fiatal labdarúgók felfelé áramlásának elősegítése. - A csapatok folyamatos és színvonalas versenyzésének biztosítása - A bajnokság győztesének és helyezettjeinek megállapítása. - A labdarúgás fejlesztésére vonatkozó sportszakmai feladatok megvalósítása. - A mérkőzések nézőinek szórakoztatása, a labdarúgás népszerűsítése. - A Fair Play magatartás érvényre juttatása. 2. A bajnokságok szervezője és rendezője A bajnokságot versenykiírását Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség (továbbiakban: SLASZ) Elnöksége fogadja el, a bajnokság lebonyolításáért a SLASZ erre illetékes bizottságai a felelősek. 3. A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokságra nevezhet a Megyei I. osztályú csapatok közül az U17 és U14 bajnokság közül erre a bajnokságra nevezését beadó csapat, (a mindkét bajnokságra nevezést beadók tárgyjutalomban részesülnek), és minden ennél alacsonyabb osztályú sportszervezet aki ide nevez. - a nevezési lapot és annak kötelező mellékleteit szeptember 1.-ig hivatalosan megküldi Somogy megyei Labdarúgó Szövetségnek. - teljesíti a nevezési lapon és a kötelező mellékletekben leírtakat. Az ezzel kapcsolatos hiánypótlási határidő 2010.szeptember óra Nevezési díj Ft A megyei I. osztályú bajnokságban induló csapatok esetében a felnőtt bajnokságra befizetett nevezési díj tartalmazza ezt az összeget, a megyei II. és III osztályú sportszervezetek esetében a nevezési díjat a SLASZ átvállalja. Működési támogatás (Játékvezető Bizottság részére) Ft/év A SLASZ a mérkőzésekre 1-3 fő játékvezetőt biztosít. A játékvezetői díjakra vonatkozó működési támogatást két részletben kell befizetni. Az erre vonatkozó határidők az alábbiak : 1. részlet Ft ig 2. részlet Ft ig Kötelező mellékletek: nyilatkozat arról, hogy elfogadja az MLSZ szabályzatait illetve a SLASZ 2010/2011.évi adott bajnokságra vonatkozó versenykiírását és Etikai Kódex-ét ; nyilatkozat arról, hogy az alkalmazni kívánt edző képesítéssel rendelkezik. A csapatok nevezési dokumentumait a Versenybizottság a versenykiírással együtt küldi meg. A nevezéseket a SLASZ Versenybizottsága bírálja el I. fokon. A határidő után beadott, valamint a hiányosan megküldött nevezéseket a SLASZ Versenybizottsága elutasítja. Az elutasító határozat ellen fellebbezést lehet benyújtani.

3 4. A bajnokság résztvevői és bajnoki osztály létszáma A bajnokságra nevező csapatok területi elv alapján csoportokba kerülnek beosztásra. A csoport létszáma 8 csapatnál nem lehet kevesebb. Résztvevői : A bajnokságra nevező csapatok, de a Megyei I. osztályú bajnokságban indulási jogot szerzett sportszervezeteknek vagy ebben a bajnokságban, vagy az U14-es bajnokságban kötelező csapatot indítani. 5. A bajnoki mérkőzések ideje és helye A bajnokság őszi idénye a nevező csapatok számától függően szeptember 11.-én vagy 18-án kezdődik. A bajnokság tavaszi idénye a nevező csapatok számától függően március 12.-én vagy 19-én kezdődik. A mérkőzés játékideje 2 45 perc. A fentiekben meghatározott játéknap szombat, de a bajnokságban vasárnap és egyéb napokon is rendezhető mérkőzés a Versenyszabályzat ide vonatkozó rendelkezéseinek betartása alapján. A csoportmérkőzések befejezése után a csoportok 1.-2 helyezettjei mérkőznek az U17-es bajnokság helyeiért. Az elődöntők oda-visszavágós rendszerben kerülnek lebonyolításra, míg a döntő semleges pályán egy mérkőzés keretében kerül lebonyolításra 6. A labdarúgók kötelező szerepeltetésére vonatkozó előírások A Megyei U-17-es csapatokban szereplő labdarúgók korosztályos meghatározása az alábbi : 1994.január 1. és 1997.december 31.-e között született labdarúgó Egy csapatban a pályán egyszerre csak 4 fő fiatalabb korosztályú után született - labdarúgó szerepelhet, figyelemmel arra, hogy a nagypályás labdarúgó mérkőzésen a naptári évben 11. életévét betöltött labdarúgó léphet csak pályára. A meghatározott korosztálynál idősebb (túlkoros) labdarúgó a csapatokban nem szerepelhet. Egy csapatban a pályán egyszerre 3 fő nem Európai Uniós állampolgárságú labdarúgó szerepelhet. 7. Bajnokságba történő feljutás- kiesés és feljebb kerülés a bajnoki év végén A bajnokságból feljutó és kieső csapat nincs. 8. A bajnokság rendszere, helyezések eldöntése A bajnokság téli szünet beiktatásával, őszi-tavaszi rendszerben kerül lebonyolításra. Győzelemért 3 pont, döntetlenért 1 pont, vereség esetén 0 pont jár. A bajnokság végén azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt: - a bajnokságban elért több győzelem, - a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége, - a bajnoki mérkőzésen rúgott több gól, - egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége, - egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége, - az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben lőtt több gól, - a bajnokság Fair Play versenyében elért jobb helyezés, - a sorsolás.

4 9. A bajnokságok díjazása Az 1. helyezett díja serleg, oklevél, 22 db aranyozott érem, és mezfelszerelés A 2. helyezett díja serleg, oklevél, 22 db ezüstözött érem, és 3 db labda A 3. helyezettek díja serleg, oklevél, 22 db bronzozott érem, és 2 db labda A csoportok helyezettjei oklevél és labda díjazásban részesülnek. díjazás. 10. A bajnokság Fair Play (sportszerűségi) versenyei A Fegyelmi Bizottságok értékelése alapján a bajnokság legsportszerűbb sportszervezetei a csoportok összesített eredménye alapján - tárgyjutalomban részesülnek. Az 1. helyezett díja serleg, oklevél és 3 db labda, A 2. helyezett díja serleg, oklevél és 2 db labda A 3. helyezett díja serleg, oklevél és 1 db labda díjazás. A bajnokságok Fair Play értékelési szempontjai a következők: - sárga lap 2 hibapont - piros lap 5 hibapont - sportszakember elleni fegyelmi büntetés 10 hibapont - szövetséggel kapcsolatos befizetési kötelezettség 20 hibapont elmulasztása miatti fegyelmi intézkedés - csapat elleni fegyelmi intézkedés, 25 hibapont (létszámhiányos kiállás, rendezési hiányosság) - rendzavarás miatt mérkőzés megszakítás, 40 hibapont egyéb rendbontás - mérkőzés elmaradás, beszüntetés 50 hibapont valamint pálya betiltás esetén. Azonos pontszám esetén a jobb bajnoki helyezés dönt. 11. Csere lehetőség A bajnokságban 5 mezőnyjátékos és 1 kapus végig cserélhető. A mérkőzés jegyzőkönyvébe 7 cserejátékos írható be. A mérkőzésen cserélni csak cserelappal lehet. Cserelapról a csapatoknak kell gondoskodni. 12. Bajnokságok költségei A megyei U-17-es bajnokság irányításával, üzemeltetésével és díjazásával kapcsolatos költségeket a megyei szövetség viseli. A mérkőzések rendezésével kapcsolatos költségeket a pályaválasztó csapatok kötelesek viselni. A vendégcsapatok részvételi költsége a vendégcsapatokat terheli (utazás, étkezés, egyéb). 13. Egyéb rendelkezések A labdarúgók a mérkőzésen csak érvényes verseny engedéllyel léphetnek pályára. A verseny engedély díja I jel esetén egész évre 1650 Ft + ÁFA /fő, II. félévre 1100Ft + ÁFA/fő. A nyári átigazolási időszak július 1-től augusztus 1.-én éjfélig tart, kivéve a sportszerződéses amatőr labdarúgók esetén, akiknél az átigazolási időszak vége 2010.augusztus 31.-e A téli átigazolási időszak 2011.január 21.-től február 21.-én éjfélig tart. Az átigazolási díj 1100 Ft + ÁFA/ fő. Az elveszett verseny igazolvány és sportorvosi engedély újbóli elkészítésének költségtérítése: Ft + ÁFA /fő. Az első verseny igazolvány kiállítási díja 400 Ft + ÁFA /fő. A mérkőzés eredetileg kisorsolt időpontjának megváltoztatását lehet kérni a versenybizottságtól

5 az alábbiak figyelembe vételével : a)ha az időpont változtatás 15 nappal korábban történik, mint a mérkőzés, nem kell eljárási költséget fizetni; b)ha az időpont-változtatás a mérkőzés előtt 15-8 nap között történik, akkor Ft az eljárási költség; c)ha az időpont-változtatás a mérkőzés előtt 8 napon belül történik, akkor Ft az eljárási költség. Az időpont módosítási díjat a kezdeményező sportszervezetnek kell megfizetni. A bajnoki mérkőzéseket a Versenykiírásban meghatározottak szerint kell lebonyolítani. Emellett az MLSZ Elnöksége által elfogadott Országos Versenyszabályzat, Fegyelmi Szabályzat, Nyilvántartási-, Igazolási- és Átigazolási Szabályzat, valamint a Sportlétesítményi előírások és mérkőzés rendezési Szabályzat határozzák meg a mérkőzésekkel kapcsolatos események eljárási rendjét. Az óvási díj Ft, a fellebbezési díj csapat esetében Ft, labdarúgó és sportvezető esetében 4000 Ft. Öt színes lap (sárga és piros lap) után a sportszervezetnek pénzbüntetést kell fizetni. Ebben az esetben piros laponként 1600 Ft-ot, sárga laponként 800 Ft-ot kell megfizetni. A labdarúgónak felmutatott 2. sárga lapos figyelmeztetés utáni kiállítás egy piros lapnak minősül, ebben az esetben a sárga lapot nem kell figyelembe venni. A Megyei U17-es mérkőzést legalább VI. osztályú pályán lehet lebonyolítani. A pályák osztályba sorolásáról a SLASZ Biztonsági és Technikai Bizottsága pályahitelesítési eljárás keretében dönt. A mérkőzésekre 2 db azonos márkájú és minőségű labdát kell biztosítania a pályaválasztó csapatnak, melyek alkalmasságát a játékvezető a mérkőzés előtt ellenőrzi. A labdák elhelyezése: 1 mérkőzés, 1 a kispadoknál a felezővonalnál. A labdák folyamatos játékba vonását a játékvezetőnek biztosítania kell. 14. Záró rendelkezések Az a sportegyesület, amelynek bármilyen típusú és nagyságú fizetési hátraléka van a Szövetséggel szemben a hátralék rendezéséig az átigazolásból fegyelmi eljárás útján kizárható. A bajnokság lebonyolításával kapcsolatos olyan kérdések, amelyek a versenykiírásban nem kerültek szabályozásra, a versenybizottság, végső soron a SLASZ elnökség hatáskörébe tartozik. A SLASZ elnöksége és bizottságai folyamatos feladatként látják el a bajnokság irányítását, szervezését és üzemeltetését. A SLASZ elnökségének és bizottságainak tagjai, a SLASZ munkatársai, a játékvezetők, az asszisztensek és az ellenőrök, valamint az egyesületek tagjai a SLASZ Etikai Kódex-ében leírtak szerint kell, hogy végezzék tevékenységüket. A nevezési határidő lejárta után, de a bajnokság megkezdése előtt a hatályos versenykiírást csak az adott versenyrendszerben induló sportszervezetek 2/3-os többségének írásos, egyetértő beleegyezésével lehet módosítani. A bajnokság megkezdése után a hatályos versenykiírást csak az adott versenyben induló valamennyi sportszervezet írásos, egyetértő beleegyezésével lehet módosítani. Kaposvár, SLASZ Elnökség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség MEGYEI IV. OSZTÁLY Férfi felnőtt nagypályás Megyei IV. osztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 45/2010. számú határozatával

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség MEGYEI III. OSZTÁLY Férfi felnőtt nagypályás Megyei III. osztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 44/2010.számú határozatával

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség IFJÚSÁGI KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Férfi ifjúsági I. osztályú nagypályás U 19 korosztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 18/2010.

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség MEGYEI II. OSZTÁLY Férfi felnőtt nagypályás Megyei II. osztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 43/2010. számú határozatával

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei III. OSZTÁLY Északi és Déli csoport Hajdú-Bihar megyei III. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / I. OSZTÁLYÚ U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Zala Megyei I. osztályú U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI III. OSZTÁLY Zala Megyei III. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei II. OSZTÁLY Északi és Déli csoport Hajdú-Bihar megyei II. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TARTALÉK BAJNOKSÁG Zala Megyei Tartalék férfi felnőtt nagypályás labdarúgó versenykiírása 2017 2018. Határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI ÖREGFIÚK Fejér Megyei férfi öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019 2020. Jóváhagyás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI I. OSZTÁLY Zala Megyei I. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019 2020.

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Győr-Moson-Sopron Megyei férfi öregfiúk nagypályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság / Labdarúgó Szövetség / U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG II. osztály U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás, labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2017 2018. év Határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI II. OSZTÁLY Zala Megyei II. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság /Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség / KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI I. OSZTÁLY U19 Komárom-Esztergom Megyei I. Osztályú U19 nagypályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság / Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Labdarúgó Szövetség / MEGYEI OLD-BOYS BAJNOKSÁG Megyei Old-boys csökkentett pályaméretű ( keresztpályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI III. OSZTÁLY Csongrád Megyei III. Osztályú férfi felnőtt nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2018 2019. Határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Fejér Megyei U-16 korosztályú, fiú serdülő nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei Igazgatóság / Veszprém megyei Labdarúgó Szövetség / Veszprém Megyei U-19 II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Veszprém Megyei U-19 II. osztályú fiú nagypályás, pályaméretű

Részletesebben

MEGYEI II. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011.

MEGYEI II. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás női labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08 Utolsó módosítás 2015.12.08 Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság / Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség / Tolna Megyei III. Osztály Megyei III. ú férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2017 2018.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság / Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás férfi labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves K. krt. 28. E-mail: mhlsz.vb@gmail.com A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Az MHLSZ

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Fejér Megyei U-19 korosztályú férfi ifjúsági, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / CSONGRÁD MEGYEI II. OSZTÁLY Csongrád Megyei II. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei II. OSZTÁLY Északi és Déli csoport Hajdú-Bihar megyei II. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás A csoport labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Székesfehérvári kispályás férfi felnőtt labdarúgó bajnokság Versenykiírása 2018 2019. Határozat szám ELN-160/6/VII/2017. (12.05) Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Zala Megyei U-14 korosztályú fiú serdülő csökkentett pályaméretű labdarúgó versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség SZUPER KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Szuper Kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A Szuper Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Kiemelt U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei Kiemelt U-16 korosztályú fiú serdülő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI U35-ös ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Zala Megyei U35-ös Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság /Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség/ BÁCS-KISKUN MEGYEI III. OSZTÁLY Bács-Kiskun Megyei ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság / Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség / U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei I. osztály U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Zala Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó versenykiírása 2018 2019.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI III. OSZTÁLY Zala Megyei III. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2018

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság / Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség / BÁCS-KISKUN MEGYEI II. OSZTÁLY Bács-Kiskun Megyei ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség CSONGRÁD MEGYEI IGAZGATÓSÁG CSONGRÁD MEGYE NŐI FELNŐTT I. OSZTÁLY Női felnőtt labdarúgó nagypályás bajnokság versenykiírása 2016 2017. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI II. OSZTÁLY Fejér Megyei II.Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI II. OSZTÁLY Csongrád Megyei II. Osztályú férfi felnőtt nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2018 2019. Határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság HAJDÚ-BIHAR MEGYEI III. OSZTÁLY Hajdú-Bihar Megyei ú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-i Igazgatóság (Borsod-Abaúj-i Labdarúgó Szövetség ) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI TÉLI MŰFÜVES TORNA Borsod-Abaúj-i Téli Műfüves Torna férfi felnőtt nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóság VAS MEGYEI III. OSZTÁLY Vas Megyei III. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2017 2018. év Határozatszám ELN-44/3/XVIII/2017

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Békés Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági műfüves futsal labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság / Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség / BÁCS-KISKUN MEGYEI II. OSZTÁLY Bács-Kiskun Megyei II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság /Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség / KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI III. TARTALÉK OSZTÁLY Komárom-Esztergom Megyei III. Osztályú

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / Csongrád Megyei Férfi felnőtt nagypályás Magyar és Téli Kupa versenykiírása 2017 2018. Határozat szám ELN-46/1/VI/2017.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar megyei Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei I. OSZTÁLY Hajdú-Bihar megyei I. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2019 2020. Jóváhagyás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI I. OSZTÁLY Csongrád Megyei I. Osztályú férfi felnőtt nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2018 2019. Határozat szám

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / SOMOGY MEGYEI U-13 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Somogy Megyei U-13 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI I.O. U19, U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Baranya Megyei I. osztályú U19, U16 korosztályú férfi ifjúsági, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság MEGYEI IV. OSZTÁLY Megyei IV. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016-2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei-Budapesti Igazgatóság U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Komárom-Esztergom Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság /Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség/ BÁCS-KISKUN MEGYEI U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatóság ( Megyei Labdarúgó Szövetség) U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei I. II. osztályú U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI I.O. U19, U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Baranya Megyei I. osztályú U19, U16 korosztályú férfi ifjúsági, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság HAJDÚ-BIHAR MEGYEI II. OSZTÁLY Hajdú-Bihar Megyei ú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2016 2017 Budapest, 2016. augusztus 6. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság U-16 BAJNOKSÁG Heves Megyei U-16 korosztályú fiú nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2013 2014. év TERVEZET VERZIÓ 1. Tartalom 1. A

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / CSONGRÁD MEGYEI I. OSZTÁLY Csongrád Megyei I. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság U-34 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ GYŐR-MOSON-SOPRON Megyei II. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-14.évi bajnoki év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatóság / Fejér megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Fejér Megyei U-16 korosztályú fiú serdülő nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság U19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG I. osztály Veszprém Megyei U-19 korosztályú férfi ifjúsági, I. osztályú nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóság VAS MEGYEI II. OSZTÁLY Vas Megyei II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

U13 MEGYEI I III. OSZTÁLY

U13 MEGYEI I III. OSZTÁLY Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7. E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-16.évi bajnoki év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2011 2012. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóság VAS MEGYEI I. OSZTÁLY Vas Megyei I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2017 2018. év Határozatszám ELN-44/1/XVIII/2017

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / MEGYEI IV. OSZTÁLY Megyei IV. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság /Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség / KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI U16 Komárom-Esztergom Megyei U16 nagypályás labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI U15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Baranya Megyei U15 korosztályú fiú serdülő csökkentett pályaméretű (3/4 pályás) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI I. OSZTÁLY Zala Megyei I. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI FIÚ U15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Baranya Megyei U15 korosztályú fiú serdülő csökkentett (3/4-ed pályás) pályaméretű labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI I. OSZTÁLY Fejér Megyei I. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / SOMOGY MEGYEI U-13 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Somogy Megyei U-13 korosztályú fiú serdülő csökkentett pályaméretű labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ U19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei II. osztály U19 korosztályú ifjúsági fiú nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetség) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI II. OSZTÁLY Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei II. Osztályú férfi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság / Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG U-16 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás, labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2016 2017. év Jóváhagyás 2015.12.08

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Zala Megyei U-14 korosztályú fiú serdülő csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság Veszprém Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatóság / Fejér megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI ÖREGFIÚK Fejér Megyei, férfi öregfiúk, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Jóváhagyás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI II. OSZTÁLY Zala Megyei II. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2017

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Megyei ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa

Részletesebben

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011.

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7. E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu Telefon/fax:

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ BARANYA Megyei-Budapesti Igazgatóság BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY ÖREGFIÚ Baranya Megyei I. Osztályú férfi Öregfiú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2017 2018.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Veszprém Megyei U-16 korosztályú férfi nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI NŐI BAJNOKSÁG Zala Megyei Női csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság MEGYEI I. OSZTÁLY Megyei I. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016-2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-14 korosztályú férfi ifjúsági, csökkentett pályaméretű, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Veszprém Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség. Veszprém Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság VESZPRÉM MEGYEI U-19 II. OSZTÁLY Veszprém Megyei U-19. II. Osztályú férfi utánpótlás nagypályás pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása 2018

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság /Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség / KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI II. OSZTÁLY Komárom-Esztergom Megyei II. Osztályú férfi felnőtt,)

Részletesebben