EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM. Jegyzőkönyv. ELTE Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottsági Ülés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM. Jegyzőkönyv. ELTE Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottsági Ülés"

Átírás

1 Jegyzőkönyv ELTE Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottsági Ülés szeptember 28. (hétfő), 14 óra 00 perc, Helyszín: ELTE HÖK iroda tárgyaló terme () Napirendi pontok: 1. Bejelentések 2. Rendszeres szociális támogatás 3. Közéleti ösztöndíj pályázatok bírálata 4. Erasmus+ kiegészítő támogatás 5. Egyebek Kezdés: Lőrinczi Réka Gyöngyi, az EHSZÖB elnöke megnyitja az ülést. A napirend előzetesen kiküldésre került, módosító javaslattal senki nem él. Jelenlévők: 16 fő Mandátummal rendelkezik: 15 fő. Az EB megállapítja, hogy a bizottság határozatképes. Az Ellenőrző Bizottság képviseletében: Zatykó Nóra Jegyzőkönyvvezető: Zatykó Nóra 1. Bejelentések Lőrinczi Réka: Múlt hét pénteken az EHÖK TR referensével, Bicsák Dániellel; Győry Eszterrel és Zaka Ferenccel a rendszeres szociális ösztöndíj hibás pontszámításával kapcsolatban az SDA Informatika ZRt-nél jártak, ahol megtudták, hogy relációs jelek adták a problémát.

2 A hibát a pénteki és a szombati napokon javították, illetve kisebb korrigálásokat végeztek a településtávolságokat illetően, mert nem minden település szerepelt az adatbázisban, így azokra 0 pontot adott a Neptun. Ezeket felvitték, majd újraszámították a hallgatók pontjait. Jelenleg más problémáról nincs tudomásuk, mindenki a végleges pontszámát láthatja. Az alaptámogatás utalási listáját elkészítette, illetve továbbította az illetékesnek, és a mai napon értesíti azokat a hallgatókat, akiknek a bankszámlaszáma, adóazonosító jele vagy állandó lakcíme hibás, vagy hiányzik a Neptunból. Az import ma már ezt is kidobja hibaüzenetként. 2. Rendszeres szociális támogatás Lőrinczi Réka: Előzetesen kiküldte a ponthatárhúzásról szóló táblázatot, amit a jelenlévők számára is kivetít. A táblázat a hallgatókat az összesített pontszámaikkal együtt tartalmazza, kategóriákba A, B és pontrendszeres - rendezve őket. Készített egy pontelosztást, így azt is látni, hogy hány fő ért el egy bizonyos pontszámot. Summázta a pontokat, amit elosztottak a felhasználható egy havi kerettel, ami 119 millió forint, így jött ki a 674-es pontpénz, amit felkerekítettek 700-ra. Ezt követően megvizsgálta, hogy mindezek tekintetében mennyi legyen a ponthatár: ez úgy számítható ki, hogy az adott pontot felszorozzák 700-zal. A minimum összeg 25-ös ponthatárral Ft lett. Az A kategória minimum összege Ft, ami azt jelenti, hogy egy adott A kategóriába tartozó hallgató esetében, aki 25 pontot ért el, a Forintos minimum összegre kap egy kiegészítés, amellyel együtt megkapja a törvényben meghatározott Forintot. A Ft a minimum összeggel biztosítva van a B kategóriások számára, ez nem igényel kiegészítést, mert a pontrendszeresekkel együtt kerültek számításra. Egy hallgató ért el 146 pontot, ez a legmagasabb pontszám, mely alapján Ft-ot kapna havonta. Az egyhavi teljes kifizetéseket összeadva Ft lenne a maradvány havonta.

3 Amennyiben a ponthatár 1 ponttal lejjebb menne, vagyis 24 pont lenne, úgy nagyjából 1,5 millió maradna havi maradványnak. Bencze Norbert: Elegendő lenne-e a 1,5 millió maradvány? Lőrinczi Réka: A hallgatói tagok részéről felmerült, hogy ha a következő félévre vonatkozóan nem lenne ekkora a szociális ösztöndíj keret, és a maradvánnyal sem tudnánk emelni rajta, azáltal nagyon visszaesne a szociális ösztöndíj mértéke, ami esetleg felháborodást szülne a hallgatók körében. Így, talán érdemesebb több maradvánnyal számolni, hogyha jövő félévre csökkenne a keret, tudjunk vele kompenzálni. Valamint felmerült a hallgatók részéről, hogy nem túlzás-e havi Ft-os ösztöndíjban részesíteni egy hallgatót? Lőrinczi Réka felvázolja az említett hallgató életkörülményeit és anyagi hátterét, s jelzi, hogy törvényi akadálya nincs annak, hogy maximalizálva legyen az egyhavi rendszeres szociális ösztöndíj mértéke, a BME-n ez korábban már megtörtént (87.500Ft), az ELTE-n jelenleg nincs ilyen szabályozás. Kérdés, hogy a bizottság szeretné-e szabályozni, vagy rendben találja a fentebbi összeget. Cserép Máté: mivel ez az összeg egy rendes fizetést is meghalad, ezért sokallja. Bencze Norbert: Egy elvhez akarunk ragaszkodni, és azért húzzunk határt? Mivel sok hallgatót nem érint, ezért nem biztos, hogy ennek módosításához ragaszkodnunk kell. Emmert Margit: Arányaiban véve a közel 3000 hallgatóhoz képest ezen esetek száma jelentéktelen, nincs szükség határ húzására. Lőrinczi Réka: Egyetért, mert ha megnézzük, hogy a BME által meghúzott ponthatár felett hányan vannak a pályázók közül, az mindössze 5 hallgatót jelent. Amíg van rá keret, és ki tudjuk fizetni, addig támogassuk ezt a hallgatót. A bizottság 14 igen szavazattal és 1 tartózkodással támogatja, hogy a 2015/16-os tanév 1. félévében a rendszeres szociális ösztöndíj ponthatára 25 pont legyen, míg az 1 pontot érő összeg 700Ft.

4 Néhány hallgató méltányossági kérelmet adott be az EHSZÖB-höz, a beérkezett eket Lőrinczi Réka kinyomtatta a bizottság jelenlévő tagjai számára, akik megtárgyalják az egyes eseteket: Az első kérelmet egy TáTK-s hallgató nyújtotta be, akivel Lőrinczi Réka telefonon is beszélt, az illető ugyanis felhívta őt a határidő lejárta után. Kicsúszott a határidőből, ami már a 3. féléve esik meg vele, és mindig egy órával később kér ezzel kapcsolatban segítséget. Indoklása: késett a dokumentum kiállítása, illetve két egyetemre jár, ezért keverte össze a határidőket. Lőrinczi Réka nem támogatná a hallgató kérvényét, mivel nem a határidő előtt szólt, hogy hiányzik egy dokumentuma, a pályázati kiírás pedig egy hónappal korábban kikerült az EHÖK honlapjára, a TáTK oldalára, illetve a pályázó Neptun üzenetet is kapott a határidőről, ami szombat dél volt. Az t szombaton 13:30-kor küldte. Kérdés, megjegyzés nem érkezik az esethez. A bizottság egyhangúan elutasítja a hallgató arra vonatkozó kérelmét, hogy a pályázatát utólagosan is leadhassa. Egy TTK-s hallgatónak elutasításra került a kérvénye, mert nem csatolta a hatósági igazolást az egy háztartásban élőkről. A pályázati kiírás szerint ez egy kötelező dokumentum, ami nem pótolható, a pályázati időszakban kell feltölteni, és ha hiányzik, elutasításra kerül a pályázat. A hallgató a kérvényével együtt elküldte a dokumentumot is, amit szeptember 10-én állítottak ki. Baranyai Melinda: Azt lehet tudni, hogy a pályázatát mikor adta le? Szeptember 10-e előtt vagy után? Lehet, hogy később érkezett meg a dokumentum, mint ahogy ő le tudta adni a pályázatát. Lőrinczi Réka: Egy nappal később adta le, minthogy a dokumentum megérkezett volna. A bizottság 3 igen, 10 nem szavazattal és 2 tartózkodással elutasítja a hallgató arra vonatkozó kérelmét, hogy a pályázatát utólagosan is leadhassa.

5 A harmadik kérelem a BGGyK egy hallgatójától érkezett. Az indoklás szerint a Neptun sikeres feltöltést jelzett ki neki, ellenben üres volt a kérvénye, ezért elutasításra került a pályázata. Tóth Emese: a hallgató az Információ menüponton belül tájékozódott, a Neptun kiírta neki, hogy csatolva lettek a dokumentumok, ezért csak utólag derült ki számára is, hogy azok mégsem kerültek leadásra. Lőrinczi Réka: módosítások részletes történetében van külön kérvény státusz annak, hogy dokumentumot tölt fel épp a hallgató? Ennek megválaszolásában kéri a TR iroda segítségét. Mikecz Márk: az IK-n is volt több hallgató, aki hasonló problémát jelzett, még olyan hallgató is volt, aki megkérte őt, hogy legyen ott személyesen, amikor leadja a pályázatát, így aztán ő maga is látott példát arra, hogy a Neptun törölte a feltöltött dokumentumokat. Mivel látták, hogy mi történt, a hallgató szerencsés volt, az ő pályázatát vissza tudták küldeni javításra. Győry Eszter Beatrix: A kérvényező szeptember 8-án töltött fel igazolást. Sárhegyi István: Hasonló ügyben őt is kereste meg hallgató, neki azt javasolta, hogy fellebbezzen, de az ő bizottságuk is elutasította a pályázatot, mivel nem láttak semmilyen dokumentumot, holott a hallgató állította, hogy feltöltötte az összeset. Lehetséges az, hogy a fellebbezés helyett más megoldást javasoljunk neki annak fényében, hogy a jelenleg tárgyalt kérvényt elfogadjuk-e? Baranyai Melinda: Ha ezt az esetet elfogadjuk, akkor az előzőnél is meg kellene nézni, hogy volt-e feltöltésnek nyoma. A bizottság egyhangúan támogatja, hogy a kérvényező újra leadhassa a pályázatát, és az elbírálásra kerüljön, majd visszatér az előző esethez, de megtartja korábbi döntését. Megállapodnak abban, hogy aki hasonló módon járt, azt érdemes támogatni a fellebbezésben.

6 A negyedik esetben a hallgató tavalyi önkormányzati igazolást csatolt a kérvényhez, ami a pályázati kiírás szerint nem lehet régebbi 3 hónapnál, ezért elutasításra került a pályázata, és hiánypótlásra sem került visszaküldésre. Az önkormányzat a nagy leterheltségre hivatkozva nem állította ki neki rögtön ezt a dokumentumot. Augusztus 9-én került fel a pályázati kiírás a honlapokra, így Lőrinczi Réka szerint egy hónap elegendő ennek az igazolásnak a kiállításához, még akkor is, ha ebbe az időszakba beleesik az önkormányzat két hetes szabadságolása, illetve rászámítjuk azt az egy hetet, amíg kiállítják a dokumentumot. Emmert Margit: miért nem adunk lehetőséget korrekcióra? Ha valamit elnéz a hallgató, nincs lehetősége javítani azt. Lőrinczi Réka elmagyarázza, hogy ez a szabály ennek az egy dokumentumnak az esetében áll fenn, amiről azért született meg ez a döntés korábban, mert folyamatos probléma volt azzal, hogy a hallgató még a hiánypótlás időszakában sem tudta ezt az igazolást feltölteni. Úgy gondolták, hogy ennek a szabálynak a hatására jobban odafigyelnek majd a hallgatók, hogy időben kikérjék legalább ezt az egy igazolást. Ez a hallgatók dolgát is megkönnyíti, hiszen ez az alapja az egész pályázásnak, illetve a bírálóknak is segítség, mert látják, hogy az adott hallgatónál hány fő van egy háztartásba bejelentve. Sokan azt csinálták annak idején, hogy nem volt meg ez az igazolásuk, de tudták, hogy hiánypótolhatnak, ezért nem tüntettek fel minden családtagot, csak leadták a pályázatukat üresen. Viszont amikor felveszi az illető a családtagokat, és kiderül, hogy valami nem jó, akkor a hiánypótlás során már nem kerülhet a pályázat újra visszaküldésre, arra csak egyszer van lehetőség. Ha a hallgató leadja a pályázatot üresen, a bírálók visszaküldik, mert nem tudják, hogy milyen státuszok vannak, milyen igazolásformákat kellene feltölteni, és aztán leadja hibásan, akkor már nem tudják elfogadni a pályázatát. További kérdés, megjegyzés nincs. A bizottság egyhangúan elutasítja, hogy a hallgató hiánypótolhassa a dokumentumokat, és a pályázatát újból leadhassa.

7 A következő hallgató az indoklás szerint hiánypótlási időszakban nem tudott dokumentumot csatolni a kérvényéhez, hiába küldték vissza a bírálók javításra. Mivel kicsúszott a hiánypótlás határidejéből, méltányossági kérelmet nyújtott be. Cserép Máté: Hiánypótlás után írt. Miért nem jelezte hiánypótlás alatt? Győry Eszter Beatrix Neptun kód alapján rákeres a hallgatóra. Tóth Emese: Neki 18-án jelezte szóban a problémáját, de a hiánypótlás 17-én lejárt. Azt mondta, azt hitte, hogy a javításra visszaküldve állapot majd megváltozik, és tud csatolni. Hétfőtől csütörtökig 4 napja lett volna, hogy munkanapon jelezze a hibát. Bencze Norbert: nem lehet, hogy rossz helyen kereste a feltöltést? Őt több hallgató is megkereste azzal a problémával, hogy nem találja, hol lehet a hiányzó dokumentumokat csatolni. Tóth Emese: nem nézte meg a hallgatóval együtt, de tájékoztatta őt arról, hogy pontosan hol lehet feltölteni a dokumentumokat. Lőrinczi Réka szerint a hallgató valószínűleg az általános mellékletre vonatkozó opciót nézte a + jelre kattintva, ott pedig szürke volt a dokumentum-feltöltés, mert csak a javítás ponton belül a csatolmány gombra kattintva lehet mellékletet feltölteni. A bizottság 1 tartózkodással és 14 nemmel elutasítja a hallgató kérelmét, hogy pótolhassa a dokumentumait, és aszerint kerüljön elbírálásra a pályázata. Egy ÁJK-s hallgató a leadott és elbírált pályázata mellett méltányossági kérelmet nyújtott be a lakhatási pontjaival kapcsolatban. Jelenleg Erasmuson van, de amikor hazajön, akkor sem saját lakásban fog lakni, hanem a párjának a családjánál, de ott is fizet a lakhatásért, ezért szeretné, hogy a kollégiumért járó pontot, azaz 2 pontot kapjon a lakhatásért (az egyéb lakhelye a pályázati kiírás szerint 0 pontot ér), mert nagyjából ugyanannyit fizet, mint amennyi egy kollégiumi díj.

8 Sárhegyi István nem támogatja a kérését. Szerinte nem elég erős a hallgató érve, ami egyébként azon alapszik, hogy régen az ÁJK-n hogy működött az ilyen helyzeteknek a megoldása. Nem támasztotta alá rendesen a kérvényét, csak bizonyos nyilatkozatokkal. Bencze Norbert szerint ilyen esetben a hallgató éljen az Erasmus+ támogatás igénybe vételével. A bizottság egyhangúan elutasítja a hallgató arra vonatkozó kérvényét, hogy +2 pontban részesüljön a lakhatást illetően. Az utolsó kérvény egy doktorandusz hallgatótól érkezett, melyet a PPK HÖK szociális alelnöke, Baranyai Melinda továbbított Lőrinczi Rékának a tegnapi nap folyamán. A hallgató arra hivatkozik, hogy mivel csak most kapcsolódik be a félévbe, csak most regisztrált a Neptunban aktív félévre, ezért lemaradt a határidőről. Lőrinczi Réka jelzi, hogy sajnos nincs tisztában azzal, hogy lehetséges-e a doktoranduszoknál, hogy október közepén kapcsolódjanak be a félévbe? Cserép Máté: általánosságban a regisztrációs határidő a doktoranduszokra is ugyanúgy vonatkozik. A TTK-n és az IK-n biztos, hogy ugyanakkor kell regisztrálni a doktoranduszoknak, mint alapképzésben részesülő hallgatóknak. Lőrinczi Réka: a hallgató arra hivatkozik, hogy önhibáján kívül került ebbe a helyzetbe. Cserép Máté: ha a doktori iskolája ezt alátámasztja, akkor fellebbezzen. A bizottság egyhangúan elutasítja, hogy a hallgató utólagosan megpályázhassa a rendszeres szociális ösztöndíjat. 7 kérelemből a bizottság egyet tudott támogatni. Mikecz Márk: Volt egy hallgató, aki már az elején is jelezte azt a problémát, hogy nem állítják ki neki az egy háztartásban élőkről szóló igazolást. Ilyen esetben mit lehet tenni? Lőrinczi Réka: Mi lenne a javaslat?

9 Mikecz Márk: Tavaly is sok probléma volt a pályázatával, de akkor valamilyen indoknál fogva el lett fogadva. Mivel új a pályázati kiírás, ezért nem tudja, most mi lenne a megfelelő megoldás. Újra előkeresi az t, hogy átolvassa azt. Lőrinczi Réka: Önkormányzati igazolás helyett is egy nyilatkozatot töltött fel. Mikecz Márk: azt írta a hallgató, hogy egyvalaki nem egyezett bele, hogy ezt a dokumentumot kiadják, anélkül pedig az önkormányzat nem állítja ki az igazolást. Boros Viktória megerősíti, hogy ez a probléma több önkormányzat esetében is fennáll, az önkormányzat csak beleegyező nyilatkozatokért cserébe állítja ki az egy háztartásban élőkről szóló igazolást. Mikecz Márk: A hallgató nem tud közüzemi számlát csatolni, mert nincs albérleti viszonya. Továbbá azt írja a hallgató, hogy a nyáron dolgozott és azt kéri, hogy az egy hónapban megkeresett összeget ne számítsák fel neki havi keresetként. Mikecz Márk azt javasolja, hogy a 3 havi nyári keresetét szorozzák fel 3-mal és osszák 12-vel, hogy ne egész éves keresetként legyen számon tartva. Cserép Máté: a levelet olvasva ő úgy értelmezi, hogy nem csak nyáron dolgozott, hanem egész évben, de az utolsó 3 hónapban többet keresett, és a hallgató azt kéri, ezt ne vegyék figyelembe. A hallgató méltányosságot kért, de a pályázata nem tartalmaz semmilyen hivatalos dokumentumot, amivel igazolhatná a lakhatását, ezért a bizottság 11 nem és 4 tartózkodással a kérvényét elutasítja. 3. Közéleti ösztöndíj pályázatok bírálata A közéleti ösztöndíj pályázatokat Kiss Edina előzetesen kiküldte a levelező listára, de sajnos nem sikerült az utolsó, tömörített fájlt csatolnia, mert a webmail nem küldte el (ezt Lőrinczi Réka ki tudja vetíteni). Viszont mindenki megkapott két tömörített fájlt, illetve azt a Word dokumentumot, ami Kiss Edina ajánlásait tartalmazza a közéleti ösztöndíjakat illetőleg.

10 Győry Eszter Beatrix kéri, hogy a jövőben havi összegek legyenek az utalási listában feltüntetve. Lőrinczi Réka: 160 pályázatról van szó, amit be kellett szkennelni, ugyanis jelenleg papír alapú a pályázat. Következő hónaptól azonban már Neptunban tudnak majd pályázni rá a hallgatók, így ott könnyen elérhetőek és megtekinthetőek lesznek azok.. A sport- és a tudományos pályázatok már májusban el lettek bírálva. A bizottság 15 igennel egyhangúan elfogadja Kiss Edina javaslatát. Lőrinczi Réka: A pályázati kiírást kiküldte a levelező listára, kapott módosító javaslatokat: javítani kell a hivatkozást, hogy az Nftv. mely pontjára hivatkozva kerül a pályázat kiírásra, továbbá hogy kik pályázhatnak és hol. Minden hónap 18-áig nyújthatják be a kérvényeiket a hallgatók. A közéleti ösztöndíjak céljai és összegei nyilvánosságra hozhatóak. Erről még nem javasolja, hogy a bizottság szavazzon, mert még lehet, hogy módosulni fog, a végleges formája levélszavazásban lesz szavazásra bocsájtva. 4. Erasmus+ kiegészítő támogatás Lőrinczi Réka: Nem küldött előterjesztést ehhez a napirendi ponthoz, mivel szombaton észrevett egy ellentmondást a pályázati kiírásban. El vannak bírálva a kérelmek, de még nem véglegesen, mert a bizottság által megszavazott kiírásban nincs feltűntetve hiánypótlási időszak, hiszen nem szokott lenni ilyen időszak, de szerepel a kiírásban, hogy a hiányos pályázatok a hiányos tartalmak figyelmében lesznek elbírálva, ugyanakkor az 5)-ös pontba bele van foglalva, hogy csak egyszer van lehetőség hiánypótlásra. Egy hallgató jelezte erre a pontra hivatkozva, hogy szeretne hiánypótolni, de nem kapta vissza a pályázatát, így vette észre Lőrinczi Réka ezt a hibát, és ezért nem lehet egyelőre elbírálni a beérkező pályázatokat, illetve felosztani az erre szánt keretet. Javasolja, hogy szavazzon egy hiánypótlási időszakot a bizottság a hiánypótlás megvalósulásához, ez az időszak pedig tartson mától, azaz szeptember 28-tól október 2-ig. Ez hallgatónként (20 hallgató

11 igényli 85-ből) egy-két dokumentumot jelent. Ezt követően a keretfelosztásról is levélszavazással döntene a bizottság. A jelenlévők egyhangúan támogatják, hogy a 2015/16-os tanévre vonatkozóan hiánypótlási időszak valósulhasson meg szeptember 18-a és október 2-a éjfél között, és ezzel együtt módosuljon a pályázati kiírás, amiből ily módon kikerül a 2)-es pont. 5. Egyebek Sárhegyi István: KÖB-ök ügyrendét az EHSZÖB hagyja jóvá, ennek mikor lesz az időpontja? Lőrinczi Réka: az októberi ülésen, amit meghatározhat a bizottság előre. Előzetesen kiküldte a párhuzamos képzés kompenzációja pályázati kiírást is véleményezésre, illetve ha valakinek van módosító javaslata, azt is hozzá tudják fűzni. Október 19-ig érkeznek be a közéleti ösztöndíjak, ezért az azt követő héten tarthatnak egy bizottsági ülést, ahova bejöhetnek napirendi pontként a KÖB ügyrendek és az EHSZÖB ügyrendje. Dr. Cseszregi Tamás: az EHSZÖB ügyrendet is el kell fogadni. Alapvetően az operatív bizottságok fogják az érdemi munkát elvégezni, és az EHSZÖB csak jóváhagyja az előkészített anyagot, amennyiben azt megfelelőnek találja. Fontos a bizottságok kijelölése, továbbá annak meghatározása, hogy a megszavazott lista hogyan és ki által kerüljön el a Karon dolgozó közalkalmazotthoz, tehát legyen egy működési modell, és az EHSZÖB elé már úgy kerüljön egy előterjesztés, hogy a juttatásképesség vizsgálatán is átesett a lista. Ne forduljon elő az, ami korábban is, hogy az illetékes testületek meghozták a döntést, az a gazdasági ellenjegyzőhöz került, a Kartól az Oktatási Igazgatóságra, és csak utána derült ki, hogy a hallgató nem juttatásképes. Célszerű lenne, ha október 19-ét megelőzően tartana a bizottság egy ülést, ahol az EHSZÖB ügyrendjét meg tudnák határozni. Ez egy végiggondolt folyamat lenne, amit a KÖB-ök elé mintaként adhatnának. Holnap meg tudja küldeni az EHSZÖB ügyrend ajánlást. Lőrinczi Réka: egy október 5-i ülést javasol, de mivel szenátus van aznap, ezért a bizottság október 6-a, délután 2 órát tűz ki, amit a többség támogat.

12 Bokros Ferenc: Kiküldésre került a párhuzamos képzés kompenzációjának pályázati javaslata, de nem volt egyértelmű, hogy csak későbbi véleményezésre lett bocsájtva, vagy azért került kiküldésre, mert a bizottsági ülésen már szavazni kellett volna róla. Kéri, hogy ez a későbbiekben legyen mindig letisztázva. Lőrinczi Réka: Elfogadja az észrevételt. 30 nappal a beadási határidőt megelőzően kell kiírni, ami azt jelenti, hogy október 9-ig kell kikerülnie a honlapra. Módosító javaslatokat október 2-a éjfélig vár, akitől pedig már megkapta, annak köszönetét fejezi ki. Cserép Máté is azt hitte, hogy sürgős, így ő már megküldte. Lőrinczi Réka: a tanulmányi résszel kapcsolatos pontokat a Tanulmányi Bizottságnak is kiküldte, várja a véleményeket. Vége: Jegyzőkönyv hitelesítés: Lőrinczi Réka Gyöngyi Elnök Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság ELTE Hallgatói Önkormányzat Zatykó Nóra Jegyzőkönyvvezető Ellenőrző Bizottság ELTE Hallgatói Önkormányzat

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG Jegyzőkönyv ELTE Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság ülése 2016. január 25. (hétfő), 13 óra 30 perc, Helyszín:

Részletesebben

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló 2016.02.10.-2016.04.12. 1 Időrendi bontás 2016.02.10. Kémia Intézeti Tanács 2016.02.11. Kémia SzaB 2016.02.15. EHSZÖB ülés 2016.02.17. Kari Tanács 2016.02.19. Kari

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. november 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Rektori sportpályázat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi február 25. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi február 25. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. február 25. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Részönkormányzati alapszabály módosítások 2. HÖOK Közgyűlés

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. március 9. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. ISZTK keret maradványai-

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. szeptember 30. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Gólyabálok tervezése

Részletesebben

Rendszeres szociális támogatás 2015/16/2 Kitöltési útmutató

Rendszeres szociális támogatás 2015/16/2 Kitöltési útmutató Rendszeres szociális támogatás 2015/16/2 Kitöltési útmutató A rendszeres szociális támogatásra félévente, a Neptun rendszerén belül elektronikus formában, digitalizált és feltöltött dokumentumokkal lehet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti és Ügyrendi Bizottságának 2015. június 9-én (kedden) 15.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem Jegyzőkönyv EHÖK Küldöttgyűlés 2015. június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u. 23-27.) Földszint 4-es terem Előzetesen kiküldött napirend: 1. ELTE EHÖK Elnökének, alelnökeinek

Részletesebben

PÁRHUZAMOS KÉPZÉS KOMPENZÁCIÓJA PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE 2018/2019/1 FÉLÉV

PÁRHUZAMOS KÉPZÉS KOMPENZÁCIÓJA PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE 2018/2019/1 FÉLÉV EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG PÁRHUZAMOS KÉPZÉS KOMPENZÁCIÓJA PÁLYÁZATI KIÍRÁSA, IGAZOLÁS- ÉS PONTRENDSZERE 2018/2019/1 FÉLÉV Az Eötvös Loránd Tudományegyetem

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. június 22. (szerda) 15:30 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Delegálások, jelölések

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 -

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 - 2017/2018 I. FÉLÉV Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 10-11. -a alapján pályázatot hirdet

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV 2017/2018 I. FÉLÉV Szociális alapú ösztöndíj pályázat "A 2018/2019/2 Szociális alapú ösztöndíj pályázat "B" 2018/2019/2 Alaptámogatás PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE TÓK HÖK Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2015. február 27. (ELTE TÓK, 123.) IDŐPONT: 2015. február 27. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 123. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:30 A megjelent küldöttgyűlési

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2017/2018 I. FÉLÉV - 0 -

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2017/2018 I. FÉLÉV - 0 - Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 10-11. -a alapján pályázatot hirdet Rendszeres szociális ösztöndíjra és

Részletesebben

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 -

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - Általános információk A BCE HÖK pályázatot hirdet a Hallgatói

Részletesebben

Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, helyi közlekedési bérlet, kollégiumi elhelyezés

Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, helyi közlekedési bérlet, kollégiumi elhelyezés Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, helyi közlekedési bérlet, kollégiumi elhelyezés Szociális alapú juttatásoknak nevezzük azon támogatásokat, melyeket egy adott hallgató szociális

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Beszámoló a HÖOK Közgyűlésről és Választmányi

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2017. február 3. péntek 16:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Szombathelyi ügyek a) Személyi kérdések

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. szeptember 9. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. 2015/2016 elnökségi ülések menetrendjének

Részletesebben

KULTURÁLIS ÉS SPORT PÁLYÁZAT 2019/2020 TANÉV ŐSZI FÉLÉV

KULTURÁLIS ÉS SPORT PÁLYÁZAT 2019/2020 TANÉV ŐSZI FÉLÉV Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kulturális és Sportbizottság Eötvös Loránd University Faculty of Humanities Students' Union 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/H H-1088

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2014. október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Hallgatói képviselet jövője 3. Ombudsmani

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Rektori kulturális pályázat kiírása 3. ELTE

Részletesebben

RENDKÍVÜLI SZOCIÁLISTÁMOGATÁS PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2018/2019/1 FÉLÉV

RENDKÍVÜLI SZOCIÁLISTÁMOGATÁS PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2018/2019/1 FÉLÉV EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG RENDKÍVÜLI SZOCIÁLISTÁMOGATÁS PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2018/2019/1 FÉLÉV Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (továbbiakban: ELTE) Egyetemi

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Rendkívüli elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Rendkívüli elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Rendkívüli elnökségi ülés 2018. május 9. szerda, 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Múzeum körút 4/A.) Napirend: 1. Aktualitások 2. Egyebek 17:05-kor Boronkay Takáts

Részletesebben

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj. Pontozási alapelvei és Eljárásrendje

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj. Pontozási alapelvei és Eljárásrendje TJSZ 3. sz. melléklet Rendkívüli Szociális Ösztöndíj Pontozási alapelvei és Eljárásrendje 1. Pontozási alapelvek 1. Saját gyermek születése 0-100 pont A pályázati egy főre jutó havi nettó jövedelem függvényében,

Részletesebben

Pályázati felhívás párhuzamos képzés kompenzációjának elnyerésére

Pályázati felhívás párhuzamos képzés kompenzációjának elnyerésére EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG Pályázati felhívás párhuzamos képzés kompenzációjának elnyerésére Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Egyetemi Hallgatói

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés IDŐPONT: 2014. június 2. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar fsz. 2. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 15:00 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. EHÖK aktualitások

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. június 10. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. június 10. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. június 10. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Vendégünk Dr. Karner Orsolya az ELTE PPK Tanácsadás Pszichológiája

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi 2014. november 05. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Vendégünk Bezsenyi Tamás az ELTE EDÖK elnöke

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés IDŐPONT: 2015. március 30. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 100. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 17:30 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. Bejelentések 2. Választások

Részletesebben

évi költségvetés készítését megalapozó döntések Előadó: Dr. Miluczky Attila polgármester 59/2016.(XI.21.) sz. határozat

évi költségvetés készítését megalapozó döntések Előadó: Dr. Miluczky Attila polgármester 59/2016.(XI.21.) sz. határozat 22/2016. EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 15:15 órai kezdettel a

Részletesebben

NEPTUN- Hallgatói kérelem beadásának leírása

NEPTUN- Hallgatói kérelem beadásának leírása NEPTUN- Hallgatói kérelem beadásának leírása A hallgatói weben az Ügyintézés/Kérvények menüpontban találhatóak meg azok a kérelmek, amelyeket az adott időszakban ki lehet tölteni. (A kérelmek beadásának

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere 2. sz. melléklet A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere 1. Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pontrendszere (1) A háztartás egy főre

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. június 27. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj ösztöndíj Pályázati felhívás A (BME) Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11/B. alapján a GHK-ban végzett tevékenység ösztönzése

Részletesebben

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Tisztelt Hallgatók! 2014/2015 első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozott! A kizárólag lakhatási támogatásra

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SPORTÖSZTÖNDÍJ ELNYERÉSÉRE PÓTPÁLYÁZAT 2016/2017 TANÉV

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SPORTÖSZTÖNDÍJ ELNYERÉSÉRE PÓTPÁLYÁZAT 2016/2017 TANÉV EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SPORTÖSZTÖNDÍJ ELNYERÉSÉRE PÓTPÁLYÁZAT 2016/2017 TANÉV Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (továbbiakban:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2017. február 22. szerda 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Gólyatáborok 2017 - vendégünk: dr. Babos János és Geréb Tünde

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. április 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Iskolaszövetkezet, vendégünk Nagy Gergely Gyula, dr.

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A. Telefon/fax: 372-2654 Választási Bizottság Iktatószám: EHÖK/224/2 (2017) Tételszám:

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

E M L É K E Z T E T Ő

E M L É K E Z T E T Ő Ikt. sz.:11783/2011-4000/4120 Irattár: 0594/05O30 E M L É K E Z T E T Ő Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram Tanács ülése Időpont: Helyszín: 2011. november 04. 9 óra 1054 Budapest, Akadémia u. 3. (Nemzeti

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra Az ELTE rektora és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók kulturális tevékenységének támogatására. Kulturális támogatásra

Részletesebben

Szociális kisokos. Gyakran ismételt kérdések és családmodellek. Gyakran ismételt kérdések Rendkívüli szociális ösztöndíj...

Szociális kisokos. Gyakran ismételt kérdések és családmodellek. Gyakran ismételt kérdések Rendkívüli szociális ösztöndíj... Szociális kisokos Gyakran ismételt kérdések és modellek Tartalom Gyakran ismételt kérdések... 2 Rendkívüli szociális ösztöndíj... 2 Rendszeres szociális ösztöndíj... 3 Alaptámogatás... 4 Szociális alapú

Részletesebben

NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG JEGYZŐKÖNYV A NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG MÁRCIUS 03-I ÜLÉSÉRŐL

NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG JEGYZŐKÖNYV A NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG MÁRCIUS 03-I ÜLÉSÉRŐL NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG JEGYZŐKÖNYV A NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2014. MÁRCIUS 03-I ÜLÉSÉRŐL Az ülés helyszíne: Nemzeti Választási Iroda székháza (1054 Budapest, Alkotmány u. 3.) Az ülés ideje:

Részletesebben

Neptun rendszer jelentkezési segéd

Neptun rendszer jelentkezési segéd Neptun rendszer jelentkezési segéd Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium 1. Neptun rendszer A böngésző címsávjába gépeld be a Neptun rendszer címét: NEPTUN.SZE.HU 2. Hallgatói

Részletesebben

Kreditátviteli kérelem csakis a NEPTUN tanulmányi rendszeren keresztül, elektronikus formában adható le.

Kreditátviteli kérelem csakis a NEPTUN tanulmányi rendszeren keresztül, elektronikus formában adható le. Tárgy: Kreditátviteli kérelmek_2016/2017/2 félév Tisztelt Hallgató! Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a 2016/2017. tanév tavaszi félévétől kezdődően a kreditátviteli kérelmek a korábban megszokott

Részletesebben

TUDOMÁNYSZERVEZÉSI ÉS KUTATÁSI PÁLYÁZAT 2019/2020 TANÉV ŐSZI FÉLÉV

TUDOMÁNYSZERVEZÉSI ÉS KUTATÁSI PÁLYÁZAT 2019/2020 TANÉV ŐSZI FÉLÉV Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Eötvös Loránd University Faculty of Humanities Students' Union Tudományos Bizottság Academic Committee 1088 Budapest, Múzeum

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Sporttámogatásra Az ELTE hallgatói rektori ügyek biztosa és a Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók sport tevékenységének támogatására. Sporttámogatásra pályázni

Részletesebben

Neptun rendszer jelentkezési segéd Multifunkciós épület Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium

Neptun rendszer jelentkezési segéd Multifunkciós épület Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium Neptun rendszer jelentkezési segéd Multifunkciós épület Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium 1. Neptun rendszer A böngésző címsávjába gépeld be a Neptun rendszer címét:

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2017. január 18. szerda 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Hallgatói rendezvények szabályozása - vendégünk dr. Rikker

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2012. szeptember 26-i soron kívüli ülésének jegyzőkönyve 67/2012. (IX.26.) sz. Városfejlesztési, Környezetvédelmi

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 17-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj. Pályázati Felhívás. 2017/ félév

Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj. Pályázati Felhívás. 2017/ félév Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj Pályázati Felhívás 2017/2018 1. félév 1 A kiemelt kari ösztöndíj a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző, teljes idejű (nappali munkarendű)

Részletesebben

ERASMUS+ KIEGÉSZÍTŐ TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2017/2018/1 FÉLÉV

ERASMUS+ KIEGÉSZÍTŐ TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2017/2018/1 FÉLÉV EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI HALLGATÓI SZOCIÁLIS ÉS ÖSZTÖNDÍJBIZOTTSÁG ERASMUS+ KIEGÉSZÍTŐ TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2017/2018/1 FÉLÉV Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (továbbiakban: ELTE) Egyetemi

Részletesebben

Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére

Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére Javaslat Bursa

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi 2014. február 12. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Bejelentések 2. Személyi kérdések 3. Alapszabály-módosítások

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2016. augusztus 15-én (hétfő) 15:30 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

Ki veheti igénybe a Rendszeres Szociális Ösztöndíjat? Hol érhető el az E-szoctám rendszere? Hogyan kell a kérelmet benyújtani?

Ki veheti igénybe a Rendszeres Szociális Ösztöndíjat? Hol érhető el az E-szoctám rendszere? Hogyan kell a kérelmet benyújtani? Karunkon a szociális ösztöndíjat az E-szoctám rendszerén keresztül lehet leadni, ahol minden segítség rendelkezésetekre áll a kérvény hiánytalan kitöltéshez. A fontosabb, gyakran felmerülő kérdéseket összegyűjtöttük

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2017. augusztus 28. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Alaptámogatás pályázati űrlapja 2013/2014. tanév I. félévére Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám:

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR Tanulmányi Hivatal TUDNIVALÓK A KREDITÁTVITELI KÉRELMEK BENYÚJTÁSÁRÓL

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR Tanulmányi Hivatal TUDNIVALÓK A KREDITÁTVITELI KÉRELMEK BENYÚJTÁSÁRÓL TUDNIVALÓK A KREDITÁTVITELI KÉRELMEK BENYÚJTÁSÁRÓL Csak a NEPTUN tanulmányi rendszeren keresztül, elektronikus formában adhatók le a kreditátviteli kérelmek. Határidő: az adott félév kurzusfelvételi időszakának

Részletesebben

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA XVI. Iktatószám: 280-10/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 2016. július 12-i n y í l t, s o r o n k í vü l i üléséről.

Részletesebben

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend 2017. február 7. A szabályzat célja és hatálya A Szent István Egyetem (a továbbiakban: SZIE) Ybl Miklós Építéstudományi

Részletesebben

Jászsági Szociális Szolgáltató Társulás Társulási Tanács Pénzügyi Bizottsága

Jászsági Szociális Szolgáltató Társulás Társulási Tanács Pénzügyi Bizottsága VIII. Iktatószám: 477-8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászsági Szociális Szolgáltató Társulás Társulási Tanács Pénzügyi Bizottsága 2018. december 11-i soron kívüli n y í l t üléséről 42/2018. (XII. 11.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj ösztöndíj A (BME) (GPK) Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11/B. alapján a GHK-ban végzett tevékenység elismerése és ösztönzése

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 21. napján az önkormányzat tanácskozó termében megtartott ülésének: a./ Tárgysorozata b./ jegyzőkönyve c./ határozatai : d./ rendeletei:

Részletesebben

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA XVII. Iktatószám: 280-11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 2016. július 26-i n y í l t, s o r o s üléséről. 241/2016.(VII.26.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel.

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Pergõ Margit Fülöp Attila Héninger László Herczeg Gabriella

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2018. február 07. szerda, 16:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Múzeum körút 4/A.) Napirend: 1. Személyi kérdések 2. Aktualitások 3. Egyebek 16:10-kor Murai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2014. szeptember 6-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V TERKA 8/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. június 25. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság NYILVÁNOS ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2017/2018. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NYV. Készült: a Marcali Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 12-én tartandó soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NYV. Készült: a Marcali Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 12-én tartandó soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö NYV Készült: a Marcali Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 12-én tartandó soron kívüli üléséről. Jelen vannak: Bejelentéssel távol maradt: Meghívottak: Dr. Sütő László

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2016/2017. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

Egyetemi BME ösztöndíj

Egyetemi BME ösztöndíj Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás a 2016/17. tanév tavaszi félévre A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) (EHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2016. október 12. szerda 16:30 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (1097 Budapest, Ecseri út 3. C/107-es terem) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Érdekképviseleti

Részletesebben

A pályázatok leadásának határideje:

A pályázatok leadásának határideje: Általános rendelkezések: Nyugat magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA. FÉLÉV 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő szakmai és tudományos tevékenységet

Részletesebben

A Tanulmányi Bizottság (TB) Ügyrendje - Tájékoztató

A Tanulmányi Bizottság (TB) Ügyrendje - Tájékoztató A Tanulmányi Bizottság (TB) Ügyrendje - Tájékoztató A Tanulmányi Bizottság Karonként szervezett állandó bizottság. A Tanulmányi Bizottság hatáskörébe tartozik a döntések a halasztott beiratkozás/bejelentkezés

Részletesebben

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről REKTOR KANCELLÁR 36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről A kollégiumi felvételi eljárás, valamint a Corvinus

Részletesebben

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar. Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása. Szeged, március 2.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar. Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása. Szeged, március 2. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása Szeged, 2017. március 2. 1 A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar A Szegedi Tudományegyetem

Részletesebben

TUDOMÁNYSZERVEZÉSI ÉS KUTATÁSI PÁLYÁZAT ŐSZ

TUDOMÁNYSZERVEZÉSI ÉS KUTATÁSI PÁLYÁZAT ŐSZ Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Eötvös Loránd University Faculty of Humanities Students' Union Tudományos Bizottság Academic Committee 1088 Budapest, Múzeum

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 12/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. december 12. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Kérelem modul használata költségtérítéssel kapcsolatos kérelem (költségtérítés csökkentés, részletfizetés, fizetési haladék)

Kérelem modul használata költségtérítéssel kapcsolatos kérelem (költségtérítés csökkentés, részletfizetés, fizetési haladék) Kérelem modul használata költségtérítéssel kapcsolatos kérelem (költségtérítés csökkentés, részletfizetés, fizetési haladék) A kérvénybeadás megkezdéséhez válassza az Ügyintézés menüpont Kérvények almenüjét.

Részletesebben

Készült: április 19-én Nyírbogdány Község Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi és Vagyonnyilatkozatot Ellenőrző Bizottságának üléséről.

Készült: április 19-én Nyírbogdány Község Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi és Vagyonnyilatkozatot Ellenőrző Bizottságának üléséről. 40 Készült: 2016. április 19-én Nyírbogdány Község Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi és Vagyonnyilatkozatot Ellenőrző Bizottságának üléséről. Jelen vannak: Terdik Tibor bizottsági elnök Buzák

Részletesebben

Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV

Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. május 11-én 11:15 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről. Helye: Kékkút

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Tisztelt Hallgatók! A 2014/2015 tanév első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozik! Az eddig megszokottakhoz

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés IDŐPONT: 2014. szeptember 8. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar fsz. 2. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 18:00 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. Aktualitások

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. április 18-án tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2018. október 17. szerda 18:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Múzeum körút 4/A.) Napirend: 1. Aktualitások 2. Egyebek 18:00-kor Horváth Mihály köszönt mindenkit.

Részletesebben