Magyar Telekom nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Magyar Telekom nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása"

Átírás

1 Magyar Telekom nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása Törzsszöveg V Az Számhordozási Igénybejelentés kézhezvételétől számított 2 (kettő) munkanap áll rendelkezésre az azon megadott Előfizetők listájának ellenőrzésére. Amennyiben Szolgáltató ezen időn belül nem jelez vissza a Számhordozási Igénybejelentés elfogadásáról, vagy elutasításáról, akkor a Számhordozási Igénybejelentés elfogadottnak tekinthető. V.5.4 Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás V A V pont szerinti ellenőrzés pozitív eredménnyel történő lezárulása utána Magyar Telekom az eredményt megküldi az Igénybevevőnek, amely eredményt 1 (egy) munkanappal később tekinti átvettnek. V Egy adott Előfizetői igény esetén Magyar Telekom a Hordozott Szám beállításához szükséges műszaki változtatást a Számhordozási Igénybejelentés kézhezvételétől számított 6. (hatodik) munkanapon teljesít, kivéve, ha az Előfizető ennél későbbi időpontot jelöl meg, vagy ha a Számhordozás hurokátengedéssel valósul meg. V A beállítás megtörténtéről az Előfizetőt az Igénybevevő köteles tájékoztatni. A Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás a beállítás tényleges elvégzését követően az Igénybevevő értesítése után számlázható. Törzsszöveg - Összekapcsolási szerződés A nem jogosan megreklamált tételek után a Szolgáltató jogosult késedelmi kamat kivetésére, amelynek kezdete a megreklamált tételeket tartalmazó számla fizetési határidejének időpontja. A késedelmi kamat mértékét a pont határozza meg A jogosan megreklamált összeg a pont szerinti késedelmi kamattal megnövelt mértékéig a Szolgáltató a következő havi számlában jóváírást eszközöl. 1. Melléklet 2. Definíciók Számhasználó: az azonosítót használó természetes vagy jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet, amelyet az azonosító használatára - a számhasználó azonosítása, illetve szolgáltatás igénybevétele céljából - a kijelölési engedély jogosultja a közöttük fennálló előfizetői vagy egyéb jogviszony alapján feljogosított.

2 Az Előfizetői szám egy ANFT szerinti belföldi rendeltetési szám (BRS) által meghatározott számozási tartományban egy előfizetői hozzáférési pont hívására, illetőleg egy szolgáltatás elérésére szolgáló számsor A Számhordozhatóság az előfizető azon lehetőségét jelenti, hogy az előfizető igénye esetén megtarthatja a Helyhez Kötött Telefon Hálózatban számára kijelölt, meghatározott helyre vonatkozó földrajzi Előfizetői Számát és nem földrajzi Előfizetői Számát a szolgáltatótól függetlenül A Hordozott Szám egy olyan földrajzi vagy nemföldrajzi Előfizetői Szám, amelyet az Előfizető az átadó szolgáltatótól az átvevő szolgáltatóhoz való áttéréskor megtart A Távoli Helymegosztás azt jelenti, hogy a Szolgáltató az Igénybevevő és esetenként harmadik felek számára létesített Kültéri Helyen az Igénybevevő számára konténer elhelyezésére biztosít lehetőséget Számhordozási Szolgáltatás a MARIO 3.F Mellékletben (Számhordozási Szolgáltatások leírása) meghatározott Szolgáltatások egyikét jelenti Az Éves Rendelkezésre Állás az adott teljes éves időszak használható részének (rendeltetésszerű használhatóság) a teljes naptári évre vonatkoztatott arányát jelenti százalékban. A hiteles hivatkozás: ITU-T E. 800 ajánlás A Beszédátvitel Minősége alatt a 8/2004. (IV. 20.) IHM rendelet szerinti módszer alapján kapott kisebb érték értendő A nap formában feltüntetett időtartamok az adott határidőkre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, továbbá a szövegkörnyezettől függően naptári napot vagy munkanapot jelentenek. 2. A Melléklet pont törlésre került A Hívásvégződtetés Szolgáltatás vonatkozásában a MARIO hatálya alá tartozó, a Magyar Telekom nyilvános helyhez kötött telefonhálózatának részét képező, de a jelen MARIO Törzsszöveg II.2.3 pontjában fel nem sorolt földrajzi számozási körzeteinek mindenkori aktuális listáját, valamint az azokhoz rendelt Összekapcsolási Központokat a Magyar Telekom honlapján található, naprakész nyilvántartás tartalmazza A Magyar Telekom csak objektív műszaki okokra hivatkozva utasíthatja el a Partner helyben maradó Közvetítőválasztásos forgalmának az Országos Egypontos Összekapcsolási Ponton keresztül történő átadásával és átvételével kapcsolatos Összekapcsolási Szerződés megkötésére irányuló ajánlatát. Ilyen esetben az Összekapcsolási Szerződés megkötésére irányuló ajánlat elutasításának alapjául szolgáló objektív műszaki okokat megvalósíthatósági vizsgálattal kell igazolni.

3 3 3. A Melléklet A Közelvégi Összekapcsoló Link Szolgáltatás keretében biztosított Partner Helymegosztási Egység igénybevétele határozatlan és határozott időre is történhet A Közelvégi Összekapcsoló Link Szolgáltatás keretében biztosított Partner Kültéri Hely igénybevétele határozatlan és határozott időre is történhet Fizikai Helymegosztás igénybevételének feltételei A partner berendezéseinek és azok tartozékainak meg kell felelnie a 79/97 (XII. 31.) IKIM rendeletben, valamint a 31/1999. (VI. 11.) GM-KHVM együttes rendeletben előírt követelményeknek. A rendeleteknek való megfelelést a CE megfelelőségi jelölés illetve a Megfelelőségi nyilatkozat, ezek hiányában akkreditált vizsgáló intézmény által kiadott Tanúsítvány igazolja A Partner berendezésein alkalmazott hálózati csatlakozó dugóknak és aljazatoknak meg kell felelniük az MSZ EN és az MSZ szabvány előírásainak A Partner Helymegosztási Egységébe telepített, a Magyar Telekom által biztosított tápfeszültségről működtetett berendezéseknek meg kell felelniük az MSZ ETS szabványsorozat előírásainak A Partner berendezések veszélyes feszültségű részeit, burkolatait az MSZ 453 szerinti figyelmeztető jelzéssel kell ellátni Törlésre került. 3.A-2 Melléklet 4.4. Törlésre került 3.7 A Híváskezdeményezési Szolgáltatások igénybevételének előfeltétele, hogy az Igénybevevő rendelkezzen a Hatóság által Igénybevevőnek kiadott, a Közvetítő- Választó Előtét használatára vonatkozó azonosító kijelölő határozattal. A Szolgáltató ezen azonosító kijelölő határozatban megjelölt Közvetítő-Választó Előtéttel indított Hívásokat valamint Közvetítő-Előválasztás során az Igénybevevőt választó Előfizetők által indított Hívásokat továbbítja csak az Igénybevevő felé. 6. Minőségi paraméterek

4 4 3.B-2. Melléklet 4.6. Törlésre került 3.B-3. Melléklet 3.B-4. Melléklet Az Internet Híváskezdeményezés Szolgáltatások igénybevételének előfeltétele, hogy az Igénybevevő vagy a hívástovábbításról az Igénybevevővel megállapodott Internet Szolgáltató rendelkezzen a Hatóság által az ő részére kiadott, az Internet hozzáférési szolgáltatás számára kijelölt SHS mögötti számmező (Internet Számmező) használatára vonatkozó azonosító kijelölő határozattal. 6. Minőségi paraméterek Az Internet Számfordítás Híváskezdeményezés Szolgáltatások igénybevételének előfeltétele, hogy az Igénybevevő vagy a hívástovábbításról az Igénybevevővel megállapodott Internet Szolgáltató rendelkezzen a Hatóság által az ő részére kiadott, az Internet hozzáférési szolgáltatás számára kijelölt SHS mögötti számmező (Internet Számmező) használatára vonatkozó azonosító kijelölő határozattal. 3.C. Melléklet 3.C-2 Melléklet 3.C-3 Melléklet 6. Minőségi paraméterek 8.2 A Segélyhívó Hozzáférési Szolgáltatás nem vehető igénybe olyan Magyar Telekom Jelenléti Pontról, amely kizárólag Magyar Telekom Helyi Jelenléti Pont funkciót tölt be.

5 5 3.D. Melléklet 3.D-2. Melléklet 3.D-3. Melléklet 3.D-4. Melléklet 3.E. Melléklet 3.E.1. Melléklet 1. A Szolgáltatás rövid leírása Közvetítő-Választó Előtét Beállítás Szolgáltatás (Magyar Telekom B.080) Közvetítő-Választó Előtét Beállítás Szolgáltatás esetén a Szolgáltató a Hálózatában elvégzi az Igénybevevő vagy az Igénybevevő által a közvetítő választó előtét használatára feljogosított Számhasználó számára a Hatóság által Igénybevevő számára kiadott Közvetítő-Választó Előtét igénybevételéhez szükséges forgalomirányítási beállításokat. 2. Szolgáltatás igénybevételének feltételei A Közvetítő-Választó Előtét Beállítás Szolgáltatás igénybevételének előfeltétele, hogy az Igénybevevő rendelkezzen a Hatóság által Igénybevevőnek kiadott, a Közvetítő-Választó Előtét használatára vonatkozó azonosító kijelölő határozattal, és/vagy az Igénybevevő a számhasználót a hatóságnak bejelentette és ennek megtörténtét a Szolgáltató felé igazolja. 3. Díjak, számlázás 3.1 A jelen Mellékletben definiált Közvetítő-Választó Előtét Beállítás Szolgáltatást a Szolgáltató nyújtja és az Igénybevevő veszi igénybe.

6 6 3.2 Az Igénybevevő köteles az általa megrendelt Közvetítő-Választó Előtét Beállítás Szolgáltatás után a 8. B Mellékletben (Díjak) meghatározott Egyszeri Díjat (Közvetítő- Választó Előtét Beállítás Szolgáltatás és Közvetítő-Előválasztás Beállítás Szolgáltatás Egyszeri Installációs Díj) megfizetni, a beállítás tényleges elvégzését követően az Igénybevevő értesítése után a Szolgáltató által kiállított számla alapján. 3.E-2. Melléklet 1. A Szolgáltatás rövid leírása Közvetítő-Előválasztás Beállítás Szolgáltatás (Magyar Telekom B.081) Közvetítő-Előválasztás Beállítás Szolgáltatás esetén a Szolgáltató az Igénybevevő igénye alapján - annak beérkezését követő 5 munkanapon belül - az Előfizető számára a Szolgáltató Hívást indító központjában Belföldi Hívás szolgáltatás és/vagy Nemzetközi Hívás szolgáltatás igénybevételéhez előválasztott szolgáltatóként beállítja az Igénybevevőt vagy a Számhasználót. Továbbiakban a Belföldi Hívások és/vagy Nemzetközi Hívások tekintetében az Igénybevevő vagy a Számhasználó lesz az alapértelmezett közvetítő szolgáltató az Előfizető számára. A beállítás elvégzéséről a Szolgáltató értesíti az Előfizetőt és az Igénybevevőt. Amennyiben volt ilyen beállítás, akkor az Igénybevevőt tájékoztatjuk a korábban beállított előválasztott szolgáltatóról. 2.2 A Közvetítő-Előválasztás Beállítás Szolgáltatás igénybevételének előfeltétele, hogy az Igénybevevő rendelkezzen a Hatóság által Igénybevevőnek kiadott, a Közvetítő- Választó Előtét használatára vonatkozó azonosító kijelölő határozattal A Szolgáltató az alábbi esetekben jogosult elutasítani a Közvetítő-Előválasztás Beállítás Szolgáltatás teljesítését adott Előfizetőre vonatkozóan: a) ha az Előfizetővel a Szolgáltatónak nincs hatályban lévő Előfizetői Szerződése; vagy b) ha a Szolgáltatónak az Előfizetővel érvényben lévő, január 1. előtt megkötött Előfizetői Szerződése a Magyar Telekom általános szerződési feltételei szerint Minimál díjcsomag igénybevételére irányul. 3.2.Az Igénybevevő köteles az általa megrendelt Közvetítő-Előválasztás Beállítás Szolgáltatás után a 8. B Mellékletben (Díjak) meghatározott Egyszeri Díjat (Közvetítő-Előválasztás Beállítás Szolgáltatás Egyszeri Előfizetőnkénti Díj)

7 7 megfizetni, a beállítás tényleges elvégzését követően az Igénybevevő értesítése után a Szolgáltató által kiállított számla alapján. 5. Felelősség 5.1 Igénybevevő köteles tájékoztatni ügyfeleit az előválasztott szolgáltató segítségével elérhető szolgáltatásainak általános szerződési feltételeiről telefonos eléréssel rendelkező, vagy az ügyfelei részére nyitva álló helyiségben lévő és lehetőség szerint Internetes eléréssel rendelkező ügyfélszolgálata segítségével. 5.2 Az Igénybevevő kezeli a szolgáltatását igénybevevő Előfizetők ügyfélpanaszait , pontok alatti szövegrész törlésre került. 3. E-3. Melléklet 2.1 Az Internet Forgalomirányítás Beállítás Szolgáltatás igénybevételének előfeltétele, hogy az Igénybevevő vagy a hívástovábbításról Igénybevevővel megállapodott Internet Szolgáltató rendelkezzen a Hatóság által az ő részére kiadott, az Internet hozzáférési szolgáltatás számára kijelölt SHS mögötti számmező (Internet Számmező) használatára vonatkozó azonosító kijelölő határozattal. 3F. Melléklet 1. A Szolgáltatás rövid leírása Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás (Magyar Telekom B.085) Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás esetén a Szolgáltató a Számhordozási Igénybejelentés alapján az Előfizető a Szolgáltató Hálózatának Előfizetői Hozzáférési Pontját (E-HP) azonosító földrajzi Előfizetői Számát vagy nemföldrajzi Előfizetői Számát az Igénybevevő által megjelölt és Szolgáltató által elfogadott Számátadási Időablakban végrehajtott műszaki változást követően Hordozott Számként állítja be a saját Hálózatában. A Szolgáltató a Számhordozási Igénybejelentést követő 2 (kettő) munkanapon belül az Igénybejelentést fogadó felületen értesíti az Igénybevevőt az Igénybejelentés elfogadásáról, illetve elutasításáról. Elutasítás esetén a Szolgáltató megadja az elutasítás okát is. Amennyiben Szolgáltató ezen időn belül nem jelez vissza a Számhordozási Igénybejelentés elfogadásáról, vagy elutasításáról, akkor a Számhordozási Igénybejelentés elfogadottnak tekinthető.

8 Törlésre került. 2.4 Szolgáltató a Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatást az Igénybejelentést követő 6. (hatodik) munkanapon teljesíti, kivéve, ha az Előfizető más időpontot jelöl meg; vagy ha a Számhordozás Előfizetői Hurok Átengedéssel együtt valósul meg. 2.5 Az Igénybevevő a Szolgáltató által megjelölt felületen (a Magyar Telekom esetén a Magyar Telekom webfelületen (a beadás pillanatában használt webcím: Partner esetén a Partner által megadott e- mail címen) teheti meg a Számhordozási Igénybejelentéseket. A Számhordozási Igénybejelentésnek az alábbi adatokat kell tartalmaznia: a) Előfizető neve; b) Előfizető címe; c) Előfizető kapcsolási száma; d) kért Számátadási Időablak(ok); e) kapcsolási szám intervallum (ha létezik); és f) Számhordozás módja (hurokátengedéssel, vagy hurokátengedés nélkül). Minőségi paraméter Teljesítési Idő az előrejelzésben szereplő mennyiségekre (válaszadás Számhordozási Igénybejelentésre) Teljesítési Idő (az Előfizetői Szám Hordozott Számként való beállítása, a Számhordozási Igénybejelentéstől számítva) Alapszint 2 (kettő) munkanap 6. (hatodik) munkanap* Kivéve, ha az Előfizető ennél későbbi időpontot jelöl meg, vagy ha a Számhordozás Előfizetői Hurok Átengedéssel együtt valósul meg. 5.3 Az igénybevevő köteles az Előfizetőt az Előfizetői Szám(ok) átadásának pontos időpontjáról (nap, óra) írásban tájékoztatni a Számhordozást követő első számlalevéllel együtt. 4. D Melléklet A létesített Összekapcsolási Célú Csatlakozónyaláb az általa Összekapcsolt Magyar Telekom és Partner Jelenléti Pontok közötti teljes Forgalom továbbítására szolgál. A nyaláb Forgalmának a Magyar Telekom által nyújtott Forgalmi Szolgáltatások keretébe tartozó része az adott Magyar Telekom Jelenléti Pontról a 2.A Mellékletben (A Magyar Telekom Regionális- és Alap Zónái) meghatározottak szerint elérhető Előfizetői Hozzáférési Pontokat (E-HP) érintő Hívásokra korlátozott. A nyaláb Forgalmának a Partner által nyújtott Forgalmi

9 9 Szolgáltatások keretébe tartozó része a Partner Összekapcsolási ajánlata és az Összekapcsolásra felajánlott pontjai függvényében határozható meg. A 8.B melléklet 1., 2., 3. és 4. pontjában szereplő Csatlakozónyalábra, Helymegosztásra és Összekapcsolási Tesztekre vonatkozó díjelemeket a Felek között forgalom- és használatarányosan kell megosztani. Az ebből adódó elszámolás havi rendszerességgel történik. 4. E. Melléklet 4. pont törlésre került 5. Melléklet Törlésre került Törlésre került 8. D. Melléklet 1.1 A bankgarancia állításra kötelezett Fél azonosításának első lépéseként mindkét Fél esetében külön-külön ki kell számítani az adott Fél által az Összekapcsolási Szerződés hatályba lépését követő első 75 (hetvenöt) napjában a másik Fél részére fizetendő Szolgáltatási Díjak (kivéve az adott időszakban a Partner által megfizetett Egyszeri Díjakat) összegét. 2.1.a) A felülvizsgálat első lépésében a Felek kiszámítják a felülvizsgálatot megelőző 75 (hetvenöt) napban a Felek által az Összekapcsolási Szerződés keretében egymás részére kiszámlázott Szolgáltatási Díjak (kivéve az adott időszakban a Partner által megfizetett Egyszeri Díjakat) összesített értékének különbözetét (azaz a nettó fizetési kötelezettség mértékét megállapítják).

3.F MELLÉKLET: SZÁMHORDOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA. Tartalom. 3.F-1 Melléklet: Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás... 2

3.F MELLÉKLET: SZÁMHORDOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA. Tartalom. 3.F-1 Melléklet: Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás... 2 3.F MELLÉKLET: SZÁMHORDOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA Tartalom 3.F-1 Melléklet:... 2 1. A Szolgáltatás rövid leírása... 2 ( B.085)... 2 2. Szolgáltatás igénybevételének feltételei... 2 3. Díjak, számlázás...

Részletesebben

Hungarotel nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása

Hungarotel nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása Törzsszöveg: Hungarotel nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása 1.4. Meghatározások Hordozott Szám : az előfizetői

Részletesebben

8 MELLÉKLET: DÍJAZÁSI ELVEK, DÍJAK, SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK SZÁMÍTÁSA, BANKGARANCIA FELTÉTELEK. Tartalom

8 MELLÉKLET: DÍJAZÁSI ELVEK, DÍJAK, SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK SZÁMÍTÁSA, BANKGARANCIA FELTÉTELEK. Tartalom 8 MELLÉKLET: DÍJAZÁSI ELVEK, DÍJAK, SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK SZÁMÍTÁSA, BANKGARANCIA FELTÉTELEK Tartalom DÍJAZÁSI ELVEK... 3 DÍJAK... 5 1. Összekapcsolási Célú Csatlakozó Link Szolgáltatásokra vonatkozó...

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA V. ÉVFOLYAM 7. SZÁM 2006. JÚLIUS 21. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7405 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

Helyi Összekapcsolási Pont

Helyi Összekapcsolási Pont 7/A. SZ. MELLÉKLET TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA Segélyhívó Hozzáférési Szolgáltatás 1. Szolgáltatás rövid leírása A Segélyhívó Hozzáférési Szolgáltatás a Jogosult Szolgáltató Hálózatából a Kötelezett

Részletesebben

HATÁROZAT. 1. Az INRIO 2. számú melléklete bevezetőjének második bekezdése törlésre kerül, és helyébe az alábbi szövegrész lép:

HATÁROZAT. 1. Az INRIO 2. számú melléklete bevezetőjének második bekezdése törlésre kerül, és helyébe az alábbi szövegrész lép: Ügyiratszám: BI/37130-3/2015. Tárgy: INVITEL Zrt. összekapcsolási referencia ajánlat hivatalbóli módosítása Ügyintéző: dr. Bene Emese Melléklet: referenciaajánlat és a módosításokkal érintett mellékletei

Részletesebben

HIR-SAT 2000 Kft. szolgáltató

HIR-SAT 2000 Kft. szolgáltató K I V O N A T a HIR-SAT 2000 Kft. hírközlési szolgáltató 2017.03.20. napjától hatályos, helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt

Részletesebben

A MAGYAR TELEKOM NYRT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA

A MAGYAR TELEKOM NYRT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA MAGYAR TELEKOM A MAGYAR TELEKOM NYRT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA Készítés dátuma: Jóváhagyás dátuma: Jóváhagyó határozat száma: Törzsrész... 11 I. Bevezetés... 11 I.1. Jogszabályi háttér... 11

Részletesebben

A számhordozással kapcsolatos eljárások részletes szabályai

A számhordozással kapcsolatos eljárások részletes szabályai A számhordozással kapcsolatos eljárások részletes szabályai A számhordozásra vonatkozó jogszabályok és a számhordozással kapcsolatos eljárás részletes szabályai 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről

Részletesebben

1. MELLÉKLET DEFFINÍCÓK ÉS ÉRTELMEZÉS

1. MELLÉKLET DEFFINÍCÓK ÉS ÉRTELMEZÉS 1. MELLÉKLET DEFFINÍCÓK ÉS ÉRTELMEZÉS A Magyar Telekom Egyetemes Szolgáltatási Területe: A MARIO alapján megajánlott Híváskezdeményezés Szolgáltatás vonatkozásában a MARIO hatálya a Magyar Telekom-nak

Részletesebben

2.A MELLÉKLET: A MAGYAR TELEKOM REGIONÁLIS ÉS ALAP ZÓNÁI. Tartalom 2.A.1 MELLÉKLET: A MAGYAR TELEKOM ZÓNA MODELL...2

2.A MELLÉKLET: A MAGYAR TELEKOM REGIONÁLIS ÉS ALAP ZÓNÁI. Tartalom 2.A.1 MELLÉKLET: A MAGYAR TELEKOM ZÓNA MODELL...2 2.A MELLÉKLET: A MAGYAR TELEKOM REGIONÁLIS ÉS ALAP ZÓNÁI Tartalom 2.A.1 MELLÉKLET: A MAGYAR TELEKOM ZÓNA MODELL...2 1. Kétszintű zónarendszer...2 1.1 A Regionális Zónák...2 1.2 Az Alap Zónák...2 2. A Helyhez

Részletesebben

ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS

ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a UPC MAGYARORSZÁG KFT. Székhelye: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36. Cégjegyzékszáma: 01-09-366290 Adószám: 10987278-2-44 (a továbbiakban: UPC vagy Szolgáltató

Részletesebben

4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom

4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom 4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA Tartalom 1. A Szolgáltatás leírása... 2 2. A Szolgáltatás elemei... 3 2.1 elemei... 3 2.2 Hozzáférési Link Szolgáltatás

Részletesebben

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2013) 2014. július

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2013) 2014. július Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2013) 2014. július Változások a 2013-as HomeZone kérdőívhez képest: A korábban külön dokumentumként szereplő Nyilatkozat rész külön

Részletesebben

Tájékoztató az azonosítóengedélyezési eljárásokról

Tájékoztató az azonosítóengedélyezési eljárásokról Tájékoztató az azonosítóengedélyezési eljárásokról Az azonosítók használatát a hatóság az elektronikus hírközlési szolgáltatók kérelmére engedélyezi és az engedélyt kérelemre vagy hivatalból indított eljárással

Részletesebben

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június FONTOS INFORMÁCIÓK A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN A kérdőív kitöltésének menete Az 1.HZ_Kapcsolat munkalap

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hálózati Szerződés Minta. Emitel Zrt. Szerződés szám: HÁLÓZATI SZERZŐDÉS. EMITEL Zrt. és a JOGOSULT SZOLGÁLTATÓ. között 2005.

Hálózati Szerződés Minta. Emitel Zrt. Szerződés szám: HÁLÓZATI SZERZŐDÉS. EMITEL Zrt. és a JOGOSULT SZOLGÁLTATÓ. között 2005. Emitel Zrt. Szerződés szám: HÁLÓZATI SZERZŐDÉS az EMITEL Zrt. és a JOGOSULT SZOLGÁLTATÓ között 2005. 1 (43) Hálózati Szerződés Amely az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (a továbbiakban:

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata. Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének a számhordozás részletes

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /2017. (..) NMHH rendelete. egyes elektronikus hírközlési tárgyú NMHH rendeletek módosításáról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /2017. (..) NMHH rendelete. egyes elektronikus hírközlési tárgyú NMHH rendeletek módosításáról A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének /2017. (..) NMHH rendelete egyes elektronikus hírközlési tárgyú NMHH rendeletek módosításáról Az 1. és 2. alcím tekintetében az elektronikus hírközlésről

Részletesebben

Televízió műsorelosztás - Analóg KTV

Televízió műsorelosztás - Analóg KTV Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2017-es évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének igazolásához

Részletesebben

rlap Print Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének

Részletesebben

Hatályba lépés: január 20.

Hatályba lépés: január 20. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 20. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

DÍJAK, A SZOLGÁLTATÓK KÖZÖTTI SZÁMLÁZÁSI ÉS ELSZÁMOLÁSI KÖVETELMÉNYEK

DÍJAK, A SZOLGÁLTATÓK KÖZÖTTI SZÁMLÁZÁSI ÉS ELSZÁMOLÁSI KÖVETELMÉNYEK 15. MELLÉKLET DÍJAK, A SZOLGÁLTATÓK KÖZÖTTI SZÁMLÁZÁSI ÉS ELSZÁMOLÁSI KÖVETELMÉNYEK 1. Az összekapcsolási árak és alkalmazási feltételeik... 2 1.1. Az INRIO alapján biztosított szolgáltatások árai és alkalmazási

Részletesebben

1 / 6 2014.02.26. 15:44 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: HF/22231-20/2011. Tárgy: INVITEL Távközlési Zrt. átengedési referenciaajánlatának jóváhagyása és tartalmának megállapítása (Invitel RUO) Ügyintéző: dr. Lukácsi Linda Melléklet: HATÁROZAT A

Részletesebben

IV. Újralekötés akciós díjak

IV. Újralekötés akciós díjak Akciós feltételek I. Az akció időtartama 2010. október 1. 2010. december 31. Az akciós megrendelések Magyar Telekom Nyrt.-hez beérkezésének kezdeti időpontja 2010.október 1. 00 óra 00 perc, legvégső időpontja

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

K I V O N A T ÁSZF: ...

K I V O N A T ÁSZF: ... K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Számátadási időablakok

Számátadási időablakok Számátadási időablakok A számok hordozása előre rögzített időintervallumokban, számátadási időablakokban történik. A számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, amely alatt a számhordozás érvényesítéséhez

Részletesebben

A mobil számhordozhatóság feltételei és eljárási szabályai

A mobil számhordozhatóság feltételei és eljárási szabályai Általános Üzletszabályzat 10 sz., Domino Üzletszabályzat 8. sz. melléklet Hatályos: 2009. március 1-jétől A mobil számhordozhatóság feltételei és eljárási szabályai I. Általános rendelkezések I.1. Az Üzletszabályzat

Részletesebben

Ügyintéző: dr. Kun István Melléklet: referenciaajánlat és mellékletei HATÁROZAT

Ügyintéző: dr. Kun István Melléklet: referenciaajánlat és mellékletei HATÁROZAT HATÁROZAT Ügyiratszám: HF/27793-25/2011. Tárgy: Magyar Telekom Nyrt. összekapcsolási referenciaajánlatának jóváhagyása és tartalmának megállapítása (Magyar Telekom RIO) Ügyintéző: dr. Kun István Melléklet:

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Az

Részletesebben

Számátadási időablakok

Számátadási időablakok Számátadási időablakok A számok hordozása előre rögzített időintervallumokban, számátadási időablakokban történik. A számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, amely alatt a számhordozás érvényesítéséhez

Részletesebben

HATÁROZAT. 1. A MARIO Törzsrész V pontja az alábbi első bekezdéssel egészül ki:

HATÁROZAT. 1. A MARIO Törzsrész V pontja az alábbi első bekezdéssel egészül ki: Ügyiratszám: BI/37131-3/2015. Tárgy: Magyar Telekom Nyrt. összekapcsolási referencia ajánlat hivatalbóli módosítása Ügyintéző: dr. Bene Emese Melléklet: referenciaajánlat és a módosításokkal érintett mellékletei

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA VII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2008. SZEPTEMBER 29. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7283 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /. (...) NMHH rendelete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /. (...) NMHH rendelete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének /. (......) NMHH rendelete a számhordozás részletes szabályairól szóló 2/2012. (I. 24.) NMHH rendelet módosításáról Az elektronikus hírközlésről szóló 2003.

Részletesebben

Számátadási időablakok

Számátadási időablakok Számátadási időablakok A számok hordozása előre rögzített időintervallumokban, számátadási időablakokban történik. A számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, amely alatt a számhordozás érvényesítéséhez

Részletesebben

Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz!

Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz! 1 / 6 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2014-es évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség

Részletesebben

Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Tisztelt Ügyfelünk! 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket, hogy a Postafon Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének 3. Magyarországi számok pontjában a táblázat első, valamint

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Postafon Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

IV. Újralekötés akciós díjak

IV. Újralekötés akciós díjak Akciós feltételek I. Az akció időtartama 2011. január 1. 2011. június 30., vagy visszavonásig Az akciós megrendelések Magyar Telekom Nyrt.-hez beérkezésének kezdeti időpontja 2011.január 1. 00 óra 00 perc,

Részletesebben

46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet. a számhordozhatóság szabályairól. A rendelet hatálya. Fogalmak

46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet. a számhordozhatóság szabályairól. A rendelet hatálya. Fogalmak 46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet a számhordozhatóság szabályairól Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (a továbbiakban: Eht.) 182. -a (2) bekezdésének d) pontjában kapott felhatalmazás

Részletesebben

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám:

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám: Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. január 20 -i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Hatályba lépés: június 7.

Hatályba lépés: június 7. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére Érvényes: A UPCRIO-t jóváhagyó Elnök által hozott határozatban foglalt időponttól (i) a módosított

Részletesebben

4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom

4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom 4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA Tartalom 1. A szolgáltatás leírása... 2 2. A szolgáltatás elemei... 3 2.1 A Helyi Hurok Teljes Átengedés szolgáltatás

Részletesebben

2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás. A szolgáltató váltás szabályai

2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás. A szolgáltató váltás szabályai 2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás A szolgáltató váltás szabályai Tartalomjegyzék 1. A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI... 3 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi jogszabályok... 3 1.2 A számhordozással

Részletesebben

MTMG Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság VONTATÁSSZOLGÁLTATÁS

MTMG Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság VONTATÁSSZOLGÁLTATÁS MTMG Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság VONTATÁSSZOLGÁLTATÁS Budapest, 2014. január 27. Kalmár István vezérigazgató 1 Bevezetés Az MTMG Logisztikai Zrt. (továbbiakban: MTMG Zrt.) Vontatásszolgáltatás

Részletesebben

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a pénzforgalmi keretszerződés részét képező Általános Szerződési Feltételeink 2012.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Kormány részére

ELŐTERJESZTÉS. a Kormány részére GAZDASÁGI ÉS KÖZLEKEDÉSI MINISZTER GKM 494/1/2006. Az 1992. évi LIII. törvény 19/A. -ának (1) bekezdése alapján ELŐTERJESZTÉS a Kormány részére a számhordozhatóság szabályairól szóló 46/2004. (III. 18.)

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja. Az Elnök a jogszabályból eredő módosítási kötelezettséggel összefüggésben a referenciaajánlat tartalmát az alábbiak szerint

HATÁROZAT. jóváhagyja. Az Elnök a jogszabályból eredő módosítási kötelezettséggel összefüggésben a referenciaajánlat tartalmát az alábbiak szerint Ügyiratszám: HF/33018-2/2012. Tárgy: a UPC Magyarország Kft. átengedési referenciaajánlatának jogszabályi kötelezettségből eredő módosítása Ügyintéző: dr. Nagy Attila Melléklet: - HATÁROZAT A Nemzeti Média-

Részletesebben

Hatályba lépés: július 2.

Hatályba lépés: július 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. július 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

A Leskó és Nagy Kft. HÍVÁSVÉGZŐDTETÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEI

A Leskó és Nagy Kft. HÍVÁSVÉGZŐDTETÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEI A Leskó és Nagy Kft. HÍVÁSVÉGZŐDTETÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEI A. HÍVÁSVÉGZŐDTETÉSI SZOLGÁLTATÁS A.1. A szolgáltatás leírása, minősége 1. A.1.1. Szolgáltató vállalja, hogy az Igénybevevő

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik Közlemény I. A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2010. március 12-i hatállyal a Vodafone Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint nak: 1. A törzsrész 2.2.2. pontja

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: PC/7652-13/2018. Tárgy: referenciaajánlat jóváhagyása Ügyintéző: Zágonyi László Telefonszám: 06 (72) 508 810 Melléklet: referenciaajánlat és mellékletei HATÁROZAT A Nemzeti Média- és Hírközlési

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére Érvényes: A UPCRIO-t jóváhagyó Elnök által hozott határozatban foglalt időponttól (i) a módosított

Részletesebben

39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet

39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet 39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet - Az építési célra szolgáló anyagok. 1 39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet az építési célra szolgáló anyagok, szerkezetek és berendezések mûszaki

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt június 3-tól visszavonásig tartó, Otthon hitelkártyához kapcsolódó promóció hivatalos részvételi szabályzata

Az OTP Bank Nyrt június 3-tól visszavonásig tartó, Otthon hitelkártyához kapcsolódó promóció hivatalos részvételi szabályzata Az OTP Bank Nyrt. 2019. június 3-tól visszavonásig tartó, Otthon hitelkártyához kapcsolódó promóció hivatalos részvételi szabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 18.

Hatályba lépés: szeptember 18. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 18. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. március 17-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

2. sz. Melléklet - Díjak

2. sz. Melléklet - Díjak U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

Hatályba lépés: január 16.

Hatályba lépés: január 16. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 16. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA VII. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2008. DECEMBER 30. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7283 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

Hatályba lépés: május 25.

Hatályba lépés: május 25. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. május 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

Hatályba lépés: május 26.

Hatályba lépés: május 26. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 DIGI MINDENKINEK CSOMAG...

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: október 01.

Hatályba lépés: október 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató { a tagja } Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2016.04.01. Utolsó módosítás kelte: 2016.03.01. Készült:

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

A szolgáltatóra vonatkozó szabvány (R. 3. (3) bekezdése alapján. Ef: személyes ügyfélszolgálaton kéri a cserét. MSZ ETS 300 509

A szolgáltatóra vonatkozó szabvány (R. 3. (3) bekezdése alapján. Ef: személyes ügyfélszolgálaton kéri a cserét. MSZ ETS 300 509 Előfizető által érzékelt hibajelenség Lehetséges okok 1. A hálózat nem elérhető SIM hiba E 3. Szolgáltatás ideiglenesen szünetel Hálózat hiba Részleges hálózat kimaradás Hálózat átalakítása, felújítása,

Részletesebben

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat:

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat: Közlemény 2017. szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2017. október 24- től az ÁSZF

Részletesebben

Értesítés ÁSZF módosításról. Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások től hatályosak.

Értesítés ÁSZF módosításról. Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások től hatályosak. NMHH Hivatala 1376 Bp. Pf 997. Értesítés ÁSZF módosításról Tisztelt NMHH! Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások 2016.11.1.-től hatályosak. Cég neve: LCCK Bt. Szolgáltatás

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. ELJÁRÁSA ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS KÖTÉSÉRE IRÁNYULÓ KEZDEMÉNYEZÉSHEZ

A UPC MAGYARORSZÁG TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. ELJÁRÁSA ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS KÖTÉSÉRE IRÁNYULÓ KEZDEMÉNYEZÉSHEZ A UPC MAGYARORSZÁG TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. ELJÁRÁSA ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS KÖTÉSÉRE IRÁNYULÓ KEZDEMÉNYEZÉSHEZ Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére Érvényes: visszavonásig 2008. január 11. 1.

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének. /2011. (.) NMHH rendelete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének. /2011. (.) NMHH rendelete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének /2011. (.) NMHH rendelete az elektronikus hírközlő hálózatok azonosítóival kapcsolatos gazdálkodás rendjéről Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére Érvényes: A UPCRIO-t jóváhagyó Elnök által hozott határozatban foglalt időponttól (i) a módosított

Részletesebben

Egyedi Előfizetői Szerződés

Egyedi Előfizetői Szerződés ügyfélszáma: Egyedi i Szerződés TÁVBESZÉLŐ-SZOLGÁLTATÁSRA amely létrejött az ELŐFIZETŐ ADATAI táblázatban meghatározott, és a BorsodWeb Kft. (székhelye: 3527 Miskolc, József Attila u. 27. 2/1.) mint Szolgáltató

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2.

Részletesebben

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93 Pannon GSM Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek az Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), illetve az Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2006.

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA. Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére A UPC MAGYARORSZÁG KFT. REFERENCIA ÖSSZEKAPCSOLÁSI AJÁNLATA Elektronikus hírközlési szolgáltatók részére Érvényes: A UPCRIO-t jóváhagyó Elnök által hozott határozatban foglalt időponttól (i) a módosított

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Okos csomag akció... 2

Részletesebben

A szolgáltató váltás szabályai

A szolgáltató váltás szabályai Flip Általános Szerződési Feltételek 2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás A szolgáltató váltás szabályai!! Tartalomjegyzék 1.! A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI!...!3! 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi

Részletesebben

1. MELLÉKLET: DEFINÍCIÓK ÉS ÉRTELMEZÉS

1. MELLÉKLET: DEFINÍCIÓK ÉS ÉRTELMEZÉS 1. MELLÉKLET: DEFINÍCIÓK ÉS ÉRTELMEZÉS Az alábbi meghatározások a anyagában, és a alapján megkötött Összekapcsolási Szerződésben szereplő fogalmakra érvényesek. TARTALOM 1. A fogalmak ábécé sorrendben...2

Részletesebben

Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2

Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2 Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2 amely létrejött a Azonosító 0006 Cégnév/Név Székhely Számlaküldés címe Levelezési cím Adószám/Szig.szám. Kapcsolattartó Telefonszám FAX E-MAIL cím A továbbiakban mint

Részletesebben

./2003. (...) Korm. rendelet. a referenciaajánlatokról, hálózati szerződésekről, valamint az ezekkel kapcsolatos eljárások részletes szabályairól

./2003. (...) Korm. rendelet. a referenciaajánlatokról, hálózati szerződésekről, valamint az ezekkel kapcsolatos eljárások részletes szabályairól Tervezet!./2003. (....) Korm. rendelet a referenciaajánlatokról, hálózati szerződésekről, valamint az ezekkel kapcsolatos eljárások részletes szabályairól A Kormány az elektronikus hírközlésről szóló 2003.

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: PC/7652-19/2018. Tárgy: referenciaajánlat jóváhagyása Ügyintéző: Zágonyi László Telefonszám: 06 (72) 508 810 Melléklet: referenciaajánlat és mellékletei HATÁROZAT A Nemzeti Média- és Hírközlési

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: HF/22231-18/2011. Tárgy: INVITEL Távközlési Zrt. átengedési referenciaajánlatának jóváhagyása és tartalmának megállapítása (Invitel RUO) Ügyintéző: dr. Lukácsi Linda Melléklet: HATÁROZAT A

Részletesebben

Egyedi Előfizetői Szerződés

Egyedi Előfizetői Szerződés Microsystem-Kecskemét Kft. Kecskemét, Nagykőrösi u. 12. Szerződés szám: VOIP /2009 Ügyfélkód: Értékesítő / Viszonteladó neve: Értékesítő / Viszonteladó kódja: Telefonszáma: TÁVBESZÉLŐ-SZOLGÁLTATÁSRA amely

Részletesebben