A. Ülés. B. Nyílás, ahová a biztonsági övet be kell dugni. C. Biztonsági öv. D. Ülésborítás. E. Tároló rekesz. F. Küllővédő. G. Lábszíj. H.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A. Ülés. B. Nyílás, ahová a biztonsági övet be kell dugni. C. Biztonsági öv. D. Ülésborítás. E. Tároló rekesz. F. Küllővédő. G. Lábszíj. H."

Átírás

1 A. Ülés B. Nyílás, ahová a biztonsági övet be kell dugni C. Biztonsági öv D. Ülésborítás E. Tároló rekesz F. Küllővédő G. Lábszíj H. Lábtartó I. Lábtartó-állító J. Tartófül K. Záróegység L. Adapter

2 Bobike maxi City és maxi Tour: egy biztonságos választás Ön és a gyermeke Ön mögött a kerékpáron: indulhat a móka! Néha csak a szabadidő hasznos eltöltése a bringázás, néha kifejezetten céllal utazunk valahová a kerékpárral együtt. De bármi is legyen a célja annak, hogy nyeregbe pattanunk a gyermekünkkel együtt, az Ő biztonsága a legfőbb. A Bobike maxi City vagy maxi Tour megvásárlásával, ami az Európai Biztonsági Szabványok alapján készült (EN 14344) Ön biztos, hogy jó döntést hozott. Ahhoz, hogy tökéletesen és biztonságosan felhelyezze ezt a gyermekülést a kerékpárra, először olvassa el és kövesse a használati útmutatóban leírtakat. Tartsa ezt a használati útmutatót elérhető helyen, hogy ha bármikor szüksége van rá a későbbiekben elővehesse. A Dremefa, a Bobike maxi City és maxi Tour ülések gyártója kíván Önnek sok boldog és mindenelőtt biztonságos kerékpáros utat. 9 hónapos kortól 6 éves korig A Bobike maxi City és maxi Tour ülések legalább 9 hónapos, maximum 6 éves gyermekek szállítására alkalmasak. Azt javasoljuk Önnek, hogy csak akkor vigye gyermekét a kerékpáron, ha a gyermek már önmagától biztonságosan tud ülni, legalább a kerékpározás idejére. A maximum súlya a gyermeknek, amivel biztonságosan lehet használni az üléseket, 22 kilogramm. További biztonsági kiegészítőként javasoljuk, hogy szerezzen be szoknyavédőt és nyeregrugó-takarót is. Ha szeretné a gyermekülést több kerékpáron is használni, forduljon kereskedőjéhez további adapterért. Karbantartás A Bobike gyermeküléseket könnyű karbantartani. Az üléspárnát egy kis kupak tartja a helyén fölül, ami kipattintható a helyéről. Alul pedig a tartórekeszbe rejtett kis fülekbe van beakasztva. Ha kiszedtük az üléspárnát, akkor kézzel, enyhe mosószerrel mosható. Ne használjon olyan súrolószert, ami kidörzsöli az üléspárna anyagát. Garancia A Bobike garantálja, hogy az általa gyártott gyermekülések tartós anyagokból készülnek és szigorú minőségi kontrollvizsgálaton esnek át. Ennek következtében a Bobike szavatosságot vállal a termékre egy éven keresztül. Amennyiben mégis probléma merülne fel, kérjük a blokkal együtt forduljon kereskedőjéhez. Egyéb Bobike termékek és kiegészítők: Bobike mini+ Bobike maxi+ Bobike junior Szélfogó Bobike mini+ gyermeküléshez Üléspárnák Biztonsági öv párnák Nyeregrugó-takaró Szoknyavédő Kiegészítő kapaszkodó Bobike mini+ üléshez

3 Lábtartók Gumileszedők Nyári huzat Poncho Felszerelés A Bobike maxi City és maxi Tour nem szerelhető fel karbon vázra vagy mopedre. Kérjük, hogy csak olyan kerékpárra szerelje fel a gyermekülést, ami elbírja a gyermekülés és a gyermeke súlyát pluszban. Amennyiben bizonytalan, kérjük olvassa el kerékpárja használati útmutatóját vagy forduljon a kerékpár gyártójához vagy kerékpárkereskedőjéhez segítségért. A gyermekülés olyan kerékpárra szerelhető fel, melynél az üléscső átmérője nem haladja meg az 52 mm-t és amennyiben a kerékpár rendelkezik hátsó csomagtartóval, a csomagtartó szélessége nem haladhatja meg a 160 mm-t. Amennyiben további kérdése van, forduljon kereskedőjéhez vagy látogassa meg a magyar nyelvű vagy a angol/német nyelvű weboldalt. Hat lépés a Bobike maxi City vagy maxi Tour gyermekülések helyes felszereléséhez A Bobike maxi City és maxi Tour gyermekülések megfelelnek az Európai Biztonsági Szabványoknak, (EN14344) és nagyon biztonságosak. De ehhez helyesen kell a gyermekülést felszerelni. A lépések száma megegyezik a hozzátartozó rajz számával. Például az 1-es illusztráció az 1-es lépésben kerül magyarázatra szövegesen. 1. A küllővédők felhelyezése A küllővédőket (F ábra) az ülés aljára kell helyezni. Helyezze be őket az ülésbe, majd pattintsa be őket, amíg stabilan a helyükre nem kerülnek. 2. A tartórudak behelyezése A fém tartórudak felszereléséhez (J), nyissa ki a tároló rekeszt (E). Helyezze a tartórudat az ülés alá. A lyuknak a csavarokkal központosan kell elhelyezkedniük. Helyezze a csavarokat a lyukakba és húzza meg őket! 3. Az adapter kerékpárra helyezése Helyezze az adaptert (L) a kerékpár nyeregvázcsövére és a támvillájára. Nyissa ki a rögzítő karokat (K) az adapter mindkét oldalán. Csavarja ki a bilincsek csavarjait, majd helyezze az adaptert a vázra. Helyezze be a csavarokat a bilincsekbe, és cask annyira húzza meg őket, hogy az adaptert mozgatni tudja a vázon. Az adaptert úgy kell elhelyezni, hogy a középső szakasz vízszintesen és kb 21cm-re helyezkedjen el a csomagtartó felső síkjától. A megfelől távolásgot a használati útmutató hátulján lévő vonalzóval is ellenőrizheti! Ha a kerékpáron nincs csomagtartó, tartson legalább 8cm távolságot a hátsókeréktől. A magasságot könnyű beállítani, mivel az adapter rögzítő pontjai hosszirányban széles tartományban állíthatók. Az adapternek mindkét oldalon azonos módon szimmetrikusan kell állnia. Húzzon meg minden csavart (9Nm noymtékkal)

4 4. Az ülés kerékpárra helyezése

5 Nyissa ki az adapter rögzítő karjait. Helyezze az ülés tartóvasait az adapter nyíltásaiba. Nyomja le a vasat ütközésig, tehát addig, hogy a tartóvason lévő jelölés az adapter tetjénél legyen. Zárja be a rögzítő karokat (ennek határozott hangja van). Ellenőrizze, hogy a Bobike Maxi City vagy Maxi Tour ülések súlypontja ( ) legfeljebb 10cm-rel nyúlhat a hátsó tengely mögé! Ezt a merest az első próbaút előtt el kell végezni. A súlypontot jelző szimbólum az ülés mindkét oldalán megtalálható (A). Az ülés súlypontja állítható mivel az ülés a tartóvason elcsúsztatható: az ülést és a tartóvasat összefogó csavarok meglazításával be tudja állítani a megfelelő helyzetet. Amennyiben megtalálta az optimális beállítást, húzza meg a csavarokat (5 Nm nyomatékkal) Ellenőrizze, hogy az ülőfelület vízszintes, és a háttámla enyhén hátrafele dől. Ebben az állásba az adapternek is a korábban említett vízszintes helyzetben kell lennie. Ha ez nem így van, módosítsa az adapter elhelyezését úgy, hogy elérje a megfelelő helyzetet (ld. 3. pont) 5. A biztonsági öv beállítása Ültesse bele a gyermeket az ülésbe és ellenőrizze, hogy a választott beállítás helyes-e. Ha szeretne rajta változtatni, először mindig vegye ki a gyermeket az ülésből. Az egyedülálló biztonsági övrendszer (C) biztosítja, hogy a gyermek ülve maradjon az ülésben. Először húzza ki az övet olyan hosszúra, amilyen hosszúra csak tudja. Tegye a gyermeket az ülésbe. Tegye be a biztonsági övet felül, a gyermek válla fölötti résekbe. Előtte győzödjön meg arról, hogy a fejtámla a gyermek magasságához van igazítva, Maxi Tour ülés esetén. A fejtámlát úgy tudja emelni és leereszteni, hogy felfelé nyomja az ülés hátulján található szürke kart és eközben elmozdítja a támlát a helyes magasságba. Húzza meg a biztonsági övet az aljánál fogva. Győzödjön meg arról, hogy a gyermek még mindig tud szabadon mozogni, de ugyanakkor biztosan ül az ülésben. A biztonsági övet akkor is tegye be fent a résekbe vagy alul a küllővédőknél kialakított résekbe, ha a gyermek nélkül indul útnak, így nem akadhat be pl. a küllők közé.

6 6. A lábtartók magasságának beállítása A Bobike maxi City és maxi Tour egyszerűen állítható lábtartókkal van szerelve (G). A lábtartó megfelelő magasságba állításához húzza ki a gombot (I ábra). Rögzítse a gyermek lábait a lábszíjakkal, amelyek hosszúsága szintén könnyen állítható. További biztonsági figyelmeztetések: Ellenőrizze, hogy az ülés és alkatrészei megfelelően vannak összeszerelve és rögzítve. Húzza meg a csavarokat és rendszeresen ellenőrizze, hogy minden alkatrész és kiegészítő biztonságosan rögzítve van-e. Miután felszerelte a gyermekülést, győződjön meg róla, hogy a kerékpár minden alkatrésze megfelelően működik-e. Miután felszerelte a gyermekülést, menjen egy rövid tesztkörre a gyermekkel. A Bobike gyár javasolja, hogy csak akkor használja a gyermekülést, amikor a gyermek képes egyedül ülni, legalább a kerékpározás időtartamára. Ha szeretné a gyermekülést több kerékpáron is használni, forduljon kereskedőjéhez további adapterért. Sose szállítson két gyermeket egy ülésben! Ellenőrizze le, hogy a kerékpárja megfelel-e a Bobike maxi City és maxi Tour gyermekülések felszereléséhez. Ellenőrizze, hogy a Bobike maxi City és maxi Tour gyermekülések használatát engedélyezik-e abban az országban, ahol használni kívánja. (Magyarországon természetesen engedélyezett.) A kisgyermeket szállító felnőttnek legalább 16 évesnek kell lennie. Ez a törvény országról országra változhat. Az ülés súlypontja sosem haladhatja meg a 10 cm távolságot a hátsó tengelytől számítva. (lásd a 4-es pontot is a felszerelési lépések között). Időről-időre ellenőrizze, hogy a gyermek nem túl nehéz-e a gyermeküléshez. A Bobike maxi City és maxi Tour üléseknél a legnagyobb megengedett súly 22 kilogramm. Minden egyes kerékpározás előtt ellenőrizze, hogy a gyermek semmilyen testrésze vagy ruhadarabja nem érintkezik a kerékpár mozgó alkatrészeivel. Így elkerülheti, hogy a lábát betegye a küllők közé, vagy az ujját a fékrendszerbe. Győződjön meg arról, hogy a gyermek nem ér el semmilyen éles alkatrészt az ülésből, pl.egy kikopott fékbowdent. Mindig győződjön meg arról, hogy a gyermek az ülésben megfelelően fel van öltöztetve és védve a hideg és az eső ellen. Mindig jusson eszébe, hogy a gyermek szinte mozdulatlanul ül az ülésben, ezért jobban fázhat, mint az, aki tekeri a kerékpárt. Mindig gondoskodjon arról, hogy a gyermek megfelelően rögzített bukósisakot viseljen a gyermekülésben! Az ülés felforrósodhat, ha közvetlen napfénynek teszi ki, bármennyi időre is. Mindig vegye ezt figyelembe, mielőtt beleteszi az ülésbe a gyermeket! Ha a kerékpárt egy autó tetején vagy hátulján rögzítve szállítja, vegye le a gyermekülést a kerékpárról. A légellenállás károsíthatja a gyermekülést és a rögzítését, ezzel veszélyes helyzetet eredményezve.

7 Ellenőrizze, hogy a gyermeke nem tud kinyitni semmilyen zárat vagy egyéb biztonsági eszközt, mialatt a gyermekülésben ül. Sose vigyen több gyermeket egy ülésben! Amennyiben baleset éri Önöket kerékpározás közben, a gyermekülést le kell cserélni, akkor is, ha nem látható rajta sérülés! Kérdezze kerékpárkereskedőjét! Fedje le hagyományos nyereg esetén a nyeregrugókat, hogy a gyermek ne csípje be az ujját közéjük! Figyelmeztetés: Ne tegyen plusz táskát a gyermekülésre. Ha táskát is kell vinnie, rögzítse a kerékpár másik végére, így a súly jobban eloszlik. Keressen olyan csomagtartót, ami a kerékpár elejére szerelhető. Figyelmeztetés: Sem az ülés, sem egyes alkatrészeit nem szabad módosítani. Ha mégis megteszi, a garancia elveszti érvényességét és a gyártó nem vállal semmilyen felelősséget. Figyelmeztetés: Ha a kerékpáron gyermekülés van, az befolyásolhatja a kerékpározás módját. Fordítson dupla figyelmet a kormányzásra, egyensúlyozásra és fékezésre. Figyelmeztetés: Soha ne hagyja gyermekét egyedül a kerékpáron az ülésben, se a falnak támasztva, sem letámasztva a kerékpárt, mert a gyermekkel együtt eldőlhet a kerékpár! Figyelmeztetés: Ha egy alkatrész elromlik a Bobike maxi City és maxi Tour gyermeküléseken, ne használja tovább a gyermekülést. Javíttassa vagy cseréltesse ki a hibás alkatrészt kerékpárkereskedőjével. Figyelmeztetés: Mindig használja a biztonsági övet és a lábszíjat, amikor a gyermeket a kerékpáros ülésben viszi. Mielőtt elindulna, mindig ellenőrizze, hogy a biztonsági öv és a szíjak rendesen be vannak-e csatolva. Bobike P.O. Box AA Doesburg The Netherlands T +31 (0) F +31 (0) E I A Bobike a Dremefa B.V. levédett márkája. További információ és terméklista:

1 Biztonsági utasítások. Gyermek kerékpárülés OKBABY 10+ OKBABY S.r.l. Használati és összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék MAGYAR MAGYAR MAGYAR

1 Biztonsági utasítások. Gyermek kerékpárülés OKBABY 10+ OKBABY S.r.l. Használati és összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék MAGYAR MAGYAR MAGYAR Gyermek kerékpárülés OKBABY 0+ oldal fejezet Gyermek kerékpárülés OKBABY 0+ oldal Gyermek kerékpárülés OKBABY 0+ OKBABY S.r.l. Biztonsági utasítások VESZÉLY! Kövesse és tartsa be az alábbi biztonsági utasításokat,

Részletesebben

Sonic 50 Kezelési és karbantartási útmutató

Sonic 50 Kezelési és karbantartási útmutató Sonic 50 Kezelési és karbantartási útmutató B I Z T O N S Á G I F I G Y E L M E Z T E T É S E K A következô elôvigyázatossági figyelmeztetéseket az egész kézikönyv során alkalmazzuk a következô üzenetek

Részletesebben

4 A tetõcsomagtartó box rakodása. 1 A tetõcsomagtartó box szerelése. 5 Egyéb áruk szállítása

4 A tetõcsomagtartó box rakodása. 1 A tetõcsomagtartó box szerelése. 5 Egyéb áruk szállítása Tisztelt Vásárló, Nagyon örülünk, hogy a Thule tetõcsomagtartó boxot választotta. Reméljük örömét leli majd benne. A tetõcsomagtartó box felszerelése elõtt kérjük gondosan tanulmányozza át a szerelési

Részletesebben

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések Duke kézikönyv Biztonsági óvintézkedések Az edzőkerékpár úgy lett megtervezve és megalkotva, hogy a maximális biztonságot garantálja. Ennek ellenére is be kell tartani bizonyos óvintézkedéseket amikor

Részletesebben

A NYUGODT ÁLOMÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK AC300 TÍPUS

A NYUGODT ÁLOMÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK AC300 TÍPUS A NYUGODT ÁLOMÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK AC300 TÍPUS HU 57 PL 75 02mf11_Manuel_AC300_INT_12010.indd 57 TARTALOMJEGYZÉK FIGYELMEZTETÉSEK...59 AC300 ÜZEMBEHELYEZÉSI ELŐKÉSZÜLETEK...62

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA GYÜMÖLCSFACSARÓ GÉPEK MAJ14, MAJ25, MAJ40, MAJ60, MAJ60S

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA GYÜMÖLCSFACSARÓ GÉPEK MAJ14, MAJ25, MAJ40, MAJ60, MAJ60S . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA GYÜMÖLCSFACSARÓ GÉPEK MAJ14, MAJ25, MAJ40, MAJ60, MAJ60S Olvassa el, és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importőr: Vendi Hungária Kft. Szervizbejelentés:

Részletesebben

menetiránnyal szemben Használati útmutató Csoport Súly Életkor 1 9-18 kg 9m-4y

menetiránnyal szemben Használati útmutató Csoport Súly Életkor 1 9-18 kg 9m-4y menetiránnyal szemben Használati útmutató ECE R44 04 Csoport Súly Életkor 1 9-18 kg 9m-4y 1 ! Köszönjük, hogy a BeSafe izi Comfort-ot választotta. A BeSafe nagy gonddal végezte a gyermekülés fejlesztési

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

LFF-11 LF-25 IX LF-56 IX

LFF-11 LF-25 IX LF-56 IX LFF-11 LF-25 IX LF-56 IX mosogatógép H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó Elôkészítés és nyomás: PXP ELSÔ MAGYAR DIGITÁLIS NYOMDA RT. 1106 Budapest, Maglódi út 8. Tel.: 264-4238, 264-3218; Fax: 262-6119

Részletesebben

FONTOS! KÉRJÜK, ŐRIZZE MEG A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT!

FONTOS! KÉRJÜK, ŐRIZZE MEG A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! FONTOS! KÉRJÜK, ŐRIZZE MEG A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! A Caboo biztonságos használata Kérjük, használat előtt alaposan olvassa át az útmutatót, különös tekintettel a biztonságos hordozást szolgáló biztonsági

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM: H22

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM: H22 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS. A jelen útmutatóban és magán a készüléken is fontos biztonsági üzenetek szerepelnek, amiket mindig el kell olvasni és be kell tartani.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP ZDIS 100

MOSOGATÓGÉP ZDIS 100 MOSOGATÓGÉP ZDIS 100 Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos útmutatások Gondoskodás Gazdaságos és környezetkímélő mosogatás Szerelési útmutatások Beépítés Vízszintbe állítás Felerősítés A vízbefolyó

Részletesebben

Használati útmutató. Kerékszerelő kiegészítő készülék

Használati útmutató. Kerékszerelő kiegészítő készülék Használati útmutató Kerékszerelő kiegészítő készülék Tartalom 1. Felhasznált szimbólumok 1.1 Dokumentáció 1.2 TCE 320 1.3 További öntapadó címkék 2. Információk a felhasználáshoz 2.1 Fontos megjegyzések

Részletesebben

CBE 1025 T HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CBE 1025 T HASZNÁLATI UTASÍTÁS HASZNÁLATI UTASÍTÁS CBE 1025 T Ha garanciális vagy garancián kívüli problémája merülne fel, lépjen kapcsolatba a GELKA Thököly úti Kft.-vel. Telefon/telefax: 06-1 322-8975 Importôr: Candy Hoover Hungary

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

ER-6n ABS. Használati Útmutató

ER-6n ABS. Használati Útmutató ER-6n ABS Használati Útmutató MAGYAR Motorkerékpár Használati útmutató Amennyiben az alább felsorolt jelekkel találkozik, kövesse az instrukciókat a praktikus és biztonságos működtetés, illetve karbantartás

Részletesebben

Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL

Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ A szerzői jog az Anhui EHE Energy Tech. Ltd. cégé. EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL Ez a dokumentáció védett és

Részletesebben

Telepítési és használati útmutató living eco Elektronikus radiátortermosztát

Telepítési és használati útmutató living eco Elektronikus radiátortermosztát Telepítési és használati útmutató living eco Elektronikus radiátortermosztát Danfoss Heating Solutions VIIDB247 09/2013 1 Szerelési útmutató Szerelési útmutató 1. Szerelés 1.1 Előkészületek........................................................................

Részletesebben

Használati útmutató a VDO C szériás computerekhez. Minden C szériás modellnél. Csak a C3 és C4 modelleknél

Használati útmutató a VDO C szériás computerekhez. Minden C szériás modellnél. Csak a C3 és C4 modelleknél Használati útmutató a VDO C szériás computerekhez Köszönjük, hogy a VDO kerékpáros computerét választotta. Ahhoz, hogy a termék minden funkcióját megfelelõen tudja használni, és ne legyenek technikai problémái,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus

A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus U 87 PL 111 02mf4_ManuelAC601_multi6_12008.indd 87 TARTALOMJEGYZÉK VIGYÁZAT...89 A KÉSZÜLÉK TELEPÍTÉSE AC601...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK 1. Ez a kézikönyv elválaszthatatlan és nélkülözhetetlen része a berendezésnek. Gondosan meg kell őrizni a készülékkel együtt akkor is, ha más tulajdonoshoz vagy használóhoz kerül

Részletesebben

LAVAMAT 1046 EL LAVAMAT 1246 EL

LAVAMAT 1046 EL LAVAMAT 1246 EL LAVAMAT 1046 EL LAVAMAT 1246 EL Automatická prácka Automata mosógép Návod na pouzitie Használati Útmutató PERFEKT IN FORM UND FUNKTION Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezt a használati

Részletesebben

ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1 VESPA...3 1.1 MŰSZERFAL...3 1.2 KEZELŐSZERVEK ÉS DIGITÁLIS ÓRA...3 1.3 A NYEREG FELNYITÁSA...4 1.4 AZONOSÍTÁS...4 2 HASZNÁLAT...4 2.1 ELLENŐRZÉSEK ÉS FELTÖLTÉSEK...4

Részletesebben

CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató

CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató 9245865 1. kiadás, HU MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a HF-20 jelzésû termék megfelel az 1999/5/EK

Részletesebben

COMPUTHERM Q7RF. vezeték nélküli (rádiófrekvenciás), programozható, digitális szobatermosztát. Kezelési útmutató

COMPUTHERM Q7RF. vezeték nélküli (rádiófrekvenciás), programozható, digitális szobatermosztát. Kezelési útmutató COMPUTHERM Q7RF vezeték nélküli (rádiófrekvenciás), programozható, digitális szobatermosztát Új szoftverrel! Kezelési útmutató A készülék használatának legfontosabb mozzanatait videobemutatónkon is megtekintheti

Részletesebben

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ KEDVES VOLVO TULAJDONOS KΚSZΚNJÜK, HOGY A VOLVÓT VÁLASZTOTTA Reméljük, hosszú évekig élvezni fogja Volvo járművét Az autó úgy van kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK 319252H.fm Page 19 Wednesday, September 3, 28 5:42 PM FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK A jelen kézikönyv fontos tájékoztatásokat tartalmaz az Ön új főzőlapjának biztonságára, használatára és karbantartására

Részletesebben

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ KEDVES VOLVO TULAJDONOS KΚSZΚNJÜK, HOGY A VOLVÓT VÁLASZTOTTA Reméljük, hosszú évekig élvezni fogja Volvo járművét Az autó úgy van kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet

Részletesebben