R962i vontatott szántóföldi permetező 6200 l. Új dimenzióba helyezett növény védelem

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "R962i vontatott szántóföldi permetező 6200 l. Új dimenzióba helyezett növény védelem"

Átírás

1 R962i vontatott szántóföldi permetező 6200 l Új dimenzióba helyezett növény védelem

2 2 R962i vontatott permetező Bevezetés Minden részletében jobb. Az új R962i permetező egy egyszerű felismerésen alapszik: ha Ön egy hektárra vetítve nagyobb teljesítményt és alacsonyabb költségeket szeretne, akkor olyan eszközre van szüksége, amelyik minden egyes részletében jobban teljesít és nemcsak egyetlen területen. Így ahelyett, hogy csak egy nagyobb tartályt szereltünk volna fel, inkább a permetezési folyamat minden egyes elemét optimalizáltuk. A munka megtervezésétől és a feltöltéstől, a közúti szállításig és permetezésig, illetve az öblítésen kersztül egészen a vegyszermaradvány kezeléséig. Mindezt a tökéletesebb növényvédelemért és vállakozása jövedelmezőségéért. A permetelé kör minden fázisához kiválasztottuk a legtökéletesebb technológiát és megoldásokat, felhasználva tapasztalatainkat és gyári szakértelmünket. Majd mindezeket ötvözve megalkottuk az R962i-t, a tökéletes vontatott permetezőgépet. A minősített ISOBUS technológiának köszönhetően a vezérlés sokkal könyebben megvalósítható a traktorból. Ahogy ebben a prospektusban is látni fogja, az R962i valóban minden részletében jobb. A teljesítménytől a kényelemig, a precizitástól a megbízhatóságig és kiszolgálásig, minden tekintetben megfelel a termelékenységgel és költséghatékonysággal kapcsolatos elvárásoknak. Hihet nekünk? Lapozzon egyet és győződjön meg róla!

3 R962i vontatott permetező 3 Tartalom Bevezetés Ismerje meg Ön is Alváz & tartály Minőség & szakértő forgalmazó Permetezési folyamatok Dokumentáció Feltöltés Közúti szállítás Szórókeret Permetezés Öblítés & feloldás Antenna és kijelzők Műszaki adatok

4 4 R962i vontatott permetező Ismerje meg Ön is Ismerje meg Ön is. Előremutató intelligens funkciók és automatizált munkavégzés Fejlett ISOBUS traktor-permetező kommunikáció Műholdas keretszakasz vezérlésre előkészítve Automatikus szórókeret vezérlés (keret szintezés és magasság állítás) Alváz: Az alvázat teljes mértékben a permetezési munkára tervezték. Az alváz szívét a központi részen helyet kapott kereszt merevítő képezi. Ennek segítségével az alváz sokkal jobban elnyeli a torziós erőket és a mozgási energiát, csökkentve az anyagfáradást és az igénybevételt. Automatizált feltöltés, permetezés és öblítés Utolérhetetlen szórókeret stabilitás és élettartam (szántóföldön és közúton is) Teljeskörű dokumentáció és adatcsere lehetőség (beleértve a változtatható dózisú kijuttatást) John Deere minőség és szerviz háttér PowrFill vegyszerbekeverő: A speciálisan kialakított vegyszerbekeverő lehetővé teszi a nagy mennyiségű növényvédő szer gyors, pontos és biztonságos bekeverését. A nagynyomású injektorok rend kívül gyorsan juttatják be a növényvédő szert csökkentve a habosodás kockázatát. SolutionCommand: Töltse fel, vagy öblítse ki pontosan és könnyedén akár a permetezőgépének külső kezelőállásából, vagy még kényelmesebben a traktorfülkéből a kijelzőn keresztül.

5 R962i vontatott permetező 5 AutoDilute: Az automatikus, több ciklusú öblítő program és vegyszer maradvány kezelő rendszer alapfelszereltségként áll rendelkezésre és a következő módokat tartalmazza: szórókeret öblítés, teljes rendszer öblítés, automatikus és fokozatos vegyszer maradvány öblítés vagy folyamatos feloldás és öblítés ciklus. A BoomGuard függesztő rendszer biztosítja az egyenletes keretfutást közúton és szántóföldön is. az egyedülálló központi inga szerkezet önszintező szórókeretet eredményez az oldalirányú lengéscsillapító rendszer minimalizálja a szórókeret kilengéseit löketvég csillapítás a gyors és gyenletes keret nyitáshoz / záráshoz egyenletes, szimmetrikus keret mozgatás ProRoad: Dupla karos kerékfelfüggesztés, karbantartást nem igénylő poliuretán lengéscsillapítókkal. Egyenletes és stabil haladás közúton és szántóföldön egyaránt függetlenül a tartály töltöttségi szintjétől. SolutionCommand: segítségével egy gombnyomással vezérelheti a permetezési funkciók széles skáláját. automatikus és pontos tartályfeltöltés teljeskörű felügyelet a keverési folyamat felett összehangolt permetezési és üzemi nyomás integrált AutoDilute rendszer a szermaradvány kezelésére a kezelő állásból vagy akár a traktor fülkéjéből a kijelzőn keresztül. A még nagyobb feltöltőkapacitás érdekében, válassza opcióként az integrált centrifugál feltöltőszivattyút. A BoomTrac biztosítja a pontos és egyenletes permetlé kijuttatást és csökkenti az elsodródást az automatikus keretszintezés és keretmagasság szabályozás segítségével, miközben ön a géppel dolgozik. Ez különösen előnyös lejtőkön, egyenetlen felszínű táblákon és a tábla végi fordulóknál is. A SprayerPro drámaian csökkenti a kihagyásokat és átfedéseket, ezáltal Ön inputanyagot és költséget takaríthat meg. A műholdjel alapján működő rendszer automatikusan ki- és bekapcsolja a keretszakaszokat, amikor Ön a táblán egy előre meghatározott területet elhagy, vagy megérkezik arra.

6 6 R962i vontatott permetező Alváz & és permetlétartály Mélyben gyökerező stabilitás. Már első pillantásra is láthatja, hogy az R962i permetezőnek alacsonyan helyezkedik el a súlypontja. Ezzel a megoldással még a legnagyobb tartállyal rendelkező permetező súlypontja is rendkívül mélyre került. Az alváz szívét a központi részen helyet kapott keresztmerevítő képezi. Ennek segítségével az alváz sokkal jobban elnyeli a torziós erőket és a mozgási energiát, csökkentve az anyagfáradást és igénybevételt. Mivel az alváz tökéletesen körülöleli a permetlétartályt, kivételes stabilitást biztosít a gépnek minden helyzetben. Teljesen feltöltve, vagy üresen. Közúton, vagy szántóföldön. Még a lejtőkön is! A keretszint súlyelosztás szintén lehetővé teszi, hogy permetezője a szórókeret helyzetétől függetlenül stabil maradjon munka közben is. Mindez jobb manőverező képességet, egyenletesebb haladást közúti szállításkor és gyorsabb, precízebb permetezést jelent. Segítségre van szüksége a szántóföldön? Az opcionális kerék kormányzás biztosítja a kormányzás korrekciót a domboldalon, illetve a traktor nyomvonal követést a forgókon. Az alapfelszereltségbe tartozó HMS (Táblavégi Fordulást Segítő) rendszerrel kombinálva csökken a taposási kár és manuálisan, vagy akár automatikusan is kormányozhatóvá válik a munkagép. A részletekért érdeklődjön a hivatalos forgalmazónál!

7 R962i vontatott permetező 7 Kapacitás az Ön céljaihoz igazítva. A tartály robosztus, időtálló, polietilén alapanyagú konstrukció, karbantartása problémamentes. A tarályt alacsony súlypont elhelyezésűre terveztünk. A mély gyűjtőtérnek és a meredeken lefutó tartályfenéknek köszönhetően, minimális a hasznosulatlan permetlé még a lejtőkön is. Mivel a tartályfelület sima és nincsenek holtterek, amelyek megzavarják a a permetlé áramlását, a keverés és öblítés gyors, egyenletes és alapos. *tényleges kapacitás +5% A sima, egyenletes kormányzás érdeké ben, alapkivitelben proporcionális hidraulika vezérléssel szereljük gé peinket. A kormányzás vezérlése manuálisan, automatikusan is meg-valósítható vagy GPS-en keresztül a Sprayer Pro alkalzásával. Többfunkciós kormányzás Válassza a kézi funkciót mikor felhajt a táblára, vagy sarkot korrigál, illetve az auto funkciót a folyamatos nyomkövetéshez. Az oldalazó kormányzás biztosítja a lejtő kompenzációt, míg a HMS aktiválja a kormányzását a forgókon kívül. A 6200 l névleges térfogattal megtöbbszöröződik a teljesítmény

8 8 R962i vontatott permetező Minőség & szakértő forgalmazó Csúcsminőségű konstrukció. Az R962i vontatott permetező minden előírásnak és szabványnak megfelel, akárcsak a saját szigorú minőségi követelményeinknek. Mielőtt megalkotunk egy gépet, minden anyagot és részegységet alaposan tesztelünk. Majd ha végeztünk, minden egyes funkciót ellenőrzünk és beállítjuk a rendszert az optimális permetlé kijuttatáshoz. Csak is akkor szállítjuk ki a gyárból a gépet, amikor az eredményekkel teljesen elégedettek vagyunk. ENTAM Az Európai Országok Hivatalos Mezőgépminősítő Intézeteinek Hálózata (ENTAM) mezőgazdsági eszközök széles körét (köztük a miénket is) teszteli működés, környezetvédelmi megfelelőség és biztonság szempontjából. A kiváló múltbéli eredmények az új R900i esetében is folytatódnak. Ezáltal biztosíthatjuk, hogy permetezőnk a lehető legtöbb területen, minden részletében jobb. A Minősített Permetező Bevizsgálás már számos európai országban kötelező. Tesztlétesítményeink az országspecifikus hatósági előírasokkal összhangban, minősített permetező bevizsgáló állomások. Ahol lehetséges, az Ön kérésére szívesen elvégezzük permetezőjének minősített bevizsgálását. A John Deere permetezés technikában szerzett tapasztalata több, mint 70 évre nyúlik vissza. Napjainkra már az egész világra kiterjedő permetezőgép fejlesztő programmal, kutatóállomásokkal és gyárakkal rendelkezünk Észak-Amerikában és Európában egyaránt.

9 R962i vontatott permetező 9 Extra szolgáltatással párosítva. Az hivatalos John Deere forgalmazója olyan szolgáltatáso kat biztosít Önnek, amilyet egyetlen más gyártó és forgalmazó sem képes: személyre szóló, szakmai tanácsadást és helyszíni segítségnyújtást. Ahelyett, hogy Ön a gyártó vevőszolgálatával tartaná a kapcsolatot, egy olyan szakértő gárda támogatását élvezheti, amelyik úgy ismeri az Ön permetezőjét és gazdaságát mint a saját tenyerét. A szántóföldi diagnosztikától a szervizelésen át a karbantartásig, képesített szakemberek csoportja fáradozik azon, hogy a permetezési szezonban minden gördülékenyen és eredményesen menjen. Köszönhetően a kiváló logisztikai ellátóláncunknak, forgalmazója 24 órán belül biztosítani tudja a kívánt alkatrészt, ha esetleg nem lenne raktárkészleten. Minősített permetező bevizsgálást szeretne? Az Ön hivatalos forgalmazója ebben is segíthet. Csak mondja el mire van szüksége és onnantól kezébe veszi a problémát. Ön helyben, a John Deere hivatalos forgalmazójától kap segítséget.

10 10 R962i vontatott permetező Munkafolyamatok A John Deere-al megtérül a növényvédelem. Mikor hatékony növényvédelemről beszélünk, az időzítés és a kijuttatás technológia ugyan olyan meghatározó tényező, mint a megfelelő növényvédőszer megválasztása. Jóllehet, hogy a munkasebesség növelése és a szélesebb szórókeret tényleg segít, a siker kulcsa valójában abban rejlik, hogy a permetezési munkafolyamat minden szakaszában olyan pontosan és hatékonyan járunk el, amennyire csak lehetséges. Az R962i Prémium permetező a munkafolyamatok minden egyes fázisában maximális termelékenységgel üzemel. A tervezéstől és dokumentációtól a feltöltésen és szállításon át, a permetlé öblítésig és a szer feloldásáig, könyebbé, pontosabbá és kifizetődőbbé válik a permetezés, ráadásul permetezője Európa szerte minden hatósági és környezetvédelmi előírásnak megfelel. Öblítés és feloldás 5 Permetezés 4

11 R962i vontatott permetező 11 1 Dokumentáció Kövesse nyomon a költségeit. 2 3 Feltöltés Szállítás A lehető legnagyobb telejesítmény és precizitás érdekében, használja az új StarFire 3000 antennát és a fejlett ISOBUS GreenStar kijelzőtt az R900i üzemeltetése során. A részletekért érdeklődjön még ma a hivatalos forgalmazónál! ÚJ StarFire 3000 antenna Az új StarFire 3000 antenna folyamatosan működik bármely jelpontossági szinten (EGNOS, SF1, SF2 és RTK) Az antennával ráadásul a GPS jeleken túl, az orosz GLONASS műholdas rendszer is használható. A StarFire 3000 antenna a leárnyékolt területeken is képes a pontos nyomkövetést biztosítani: ezt úgy éri el, hogy a horizont felett mindössze 5 fokkal keringő műholdak jeleit is képes fogni. ÚJ GreenStar 2630 érintőképernyős kijelző Érintse meg a jövőt! A vállalkozása jövedelmezőségét szolgáló, korszerű, 26 cm átmérőjű, érintőképernyős kijelző magában rejti mindazon tulajdonságokat és funkciókat, amelyekre az elkövetkező években Önnek szüksége lehet: navigáció, dokumentáció, fejelett ISOBUS alkalmazások, teljesítmény monitor és még sok minden más. Részletek a 24. oldalon. GreenStar 1800 kijelző A jól bevált 18 cm átmérőjű színes ISOBUS montior egy gombnyomásra élethű tábla megjelenítést és ISOBUS vezérlést biztosít. A belépő szintű GreenStar navigációs ledsortól, a teljesen műholdvezérelt AutoTrac automata kormányzásig, a GreenStar 1800 a legújabb John Deere navigációs rendszerrekkel is használható.

12 12 R962i vontatott permetező Dokumentáció 1 R962i munka közben. Vegye szemügyre közelebbről, miként sokszorozza meg produktivitását az új R962i a növényvédelmi munkafolymat minden szintjén a dokumentációtól és feltöltéstől a szállításig, permetezéséig és átöblítésig. Folyamatos dokumentáció. 1 A megefelelő dokumentáció biztos alapot nyújt az egész munkafolyamatnak. A pontos adatokkal, Ön sokkal hatékonyabban dolgozhat az éppen aktuális szezonban majd előírásokat képezve, sokkal magasabb hozamokat érhet el a jövőben.

13 R962i vontatott permetező 13 Nyugalmas előkészületek. Az R962i már akkor növeli a termelékenységet, mikor még ki sem gördült az udvarról. Hogyan? Segít önnek racionalizálni a permetezési munka megtervezésének minden mozzanatát és az adatrögzítést. Köszönhetően a teljes körű intelligens megoldásoknak, minden egyes információ és kimutatás, amire a növényvédelem során szüksége van, automatikusan rögzítésre kerül a munkavégzés közben. Ezeket Ön akár feltöltheti irodai számítógépére, vagy kinyomtathatja a traktorban elhelyezett nyomtató segítségével. Az gazdaságában szokásos munkafolyamat szervezés függvényében, a munkák tervezéséhez a John Deere szoftverpartnerének (PC-Agrár Kft) JD Office asztali szoftvere használható. A kooperációban gyártott terméknek köszönhetően, minden tökéletesen kompatiblis. Amint Ön megtapasztalta, hogy mennyi időt és energiát takarít meg a papírmunka és a hagyományos tervezés mellőzésével, el sem tudja majd képzelni, hogyan dolgozhatott eddig az intelligens megoldásoknak köszönhető produktivitás nélkül. Spray-to-Map (Előírás vezérelt permetezés) Változtatható dózissal szeretné kijuttatni a műtrágyát, gyomirtószereket, gombaölőszereket vagy regulátorokat? Semmi akadálya:csak hozza létre a tábla szintű dózis előírásokat saját számítógépén, töltse fel az adatokat a GreenStar 2630-ra... és már indulhat is. FieldDoc. A valós idejű dokumentációs szoftver automatikusan rögzít minden munkafolyamatot majd segíségével megoszthatja az adatokat a személyi számítógépével, további elemzés céljából. Figyelem: ezen GPS alapú eszközök GreenStar 2630-as kijelzőt és StarFire antennát igényelnek. További információért vegye fel a kapcsolatot a hivatalos forgalmazóval! Tartályfeltötlés Kalkulátor Legközelebb, mikor tervezi munkáit, felejtse el a papírt és ceruzát. A Tartályfeltöltés Kalkulátor pontosan meghatározza, hogy az előírt munkához mekkora mennyiségű permetlére van szüksége, hányszor kell feltölteni a permetezőt és milyen részleges feltöltést alkalmazzon a munka befelyezéséhez. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja az alapinformációkat (táblaméret, dózis, alkalmazott növényvédőszer), majd beállítja a permetlevet. A többit a Tartályfeltöltés Kalkulátor másodperceken belül kiszámolja. Mivel a számítások azokon alapszanak amiket Ön munka közben rögzített, nincs többé elpazarolt idő, vagy vegyszer! * A Tartályfeltöltés Kalkulátor a GreenStar Business Pack része. Részletekért kerrese fel hivatalos forgalmazóját vagy látogasson el a honlapunkra

14 14 R962i vontatott permetező Feltötlés 2 Gyors és automatizált feltöltés. 2 A világon piacvezető önjáró permetezőinkre eredetileg tervezett, SolutionCommand lehetővé teszi a feltöltést, keverést, kijutatást és több ciklusú öblítéssel a vegyszermaradvány kezelését, egyetlen gombnyomás segítségével mindezt kényelmesen a traktorfülkéből. Önnek nem kell állandóan kiszállni a traktorból, hogy pontosítsa, vagy újra elvégezze a beállításokat! Még a keverési folyamatot is a GreenStar monitoron keresztül vezérelheti. Csak adja meg a kívánt keverési intenzitást a tartály töltöttségi szintjének megfelelően és a az alkalmazandó vegyszert a SolutionCommand elvégzi a többit. Erőtelejes szivattyúk Az R962i permetező önfeltöltő membrán szivattyúval van felszerelve, pontosan az adott feladatnak megfelelően. Az opcióként választható beépített centrifugál feltöltő szivattyú mégtöbb feltötlőkapacitást biztosít bármelyik modell esetében. Önfeltöltő szivattyúk A Fejlett traktorfülkéből történő vezérlés (opció) 280 l vagy 560 l szállítási teljesítmény Opcióként válsztható nagy kapacitású permetlé rendszer Automatizált keverési intenzitás szabályzás Az opcióként választható centrifugál feltöltő szivattyú 700 l/percre növeli a szállítási teljesítményt. A logikusan kialakított központi kezelő állás minden alapvető funkció kapcsolóját tartalmazza. Minden jelölés egyértelmű és minden kapcsoló kézre esik. Nem kell többet a gép körül járkálnia! A traktorfülkében egy multifunkciós vezérlőkarral és a GreenStar kijelzővel végezhetőek el a műveletek.

15 R962i vontatott permetező 15 Tartályfeltötlés Kalkulátor Az Ön egyedülálló John Deere permetezője időt és pénzt takarít meg a feltöltéskor és a munka megtervezése során egyaránt. A munka felgyorsítása (és a hibák elkerülése) érdekében, Ön kinyomtathat egy listát a GreenStar kijelzőről, mielőtt elkezdené a munkát. Mikor Önnek részleges tartályfeltöltésre van szüksége a permetezési munka befejezéséhez, a Tartályfeltöltés Kalkulátor ellenőrzi a tartályban maradt permetlé mennyiségét, majd kiszámolja a szükséges utántöltendő mennyiséget. Minden kalkuláció menet közben történik, tehát Önnek mindig a legfrisebb adat áll rendelkezésére a kijelzőn. A tekintélyes méretű vegyszerbekeverő tartály lenyitható és könnyen hozzáférhető, így a talaj szintjéről egyszerűen feltölthető, folyadék, por vagy granulátum formátumú vegyszerrel. Nagyobb kiszerelésű vegyszeres tartályból szeretné elvégezni a feltöltést? Az opcionálisan rendelkezésre álló BASF Ecomatic zárt vegyszeradagoló rendszer segítségével biztonságos és kényelmes vegyszerbekeverés valósítható meg. Tartsa egymástól elzárva A rendszeresítet tároló szekrény két rekeszből áll: az egyik a tiszta ruhának, a másik pedig a vegyszerrel szennyezett védőfelszerelésnek. Mindent csak tisztán Feltöltés után mosson kezet a különálló kézmosótartály segítségével, amely 20 l tiszta vizet képes tárolni.

16 16 R962i vontatott permetező Közúti szállítás 3 Gyors közúti szállítás. 3 Az alacsony súlypontjával és az egyenletes súlyelosztással az R962i vontatott permetezőt gyorsaságra és stabilitásra tervezték. Még teljesen feltöltött tartállyal is képes könnyen és biztonságosan, akár 40 km/h* sebességgel is vonulni a közúton. A vonulással töltött kieső idő lerövidül, így minden alkalommal mikor permetezni indul, Ön időt és pénzt takarít meg. Zökkenőmentes vonulás. A döccenők és a rezgés nemcsak a traktorost, hanem a gépet is megviselik. Pont ezért, az R962i alapfelszereltségként tartalmazza a ProRoad kerékfelfüggesztést. A duplakaros kerékfelfüggesztés alapeleme a tartós, karbantartás mentes poliuretán lengéscsillapító amely egyenletesebb közúti futást és hoszabb élettartamot biztosít permetezőjének. Alváz: Az alvázat teljes mértékben a permetezési munkára tervezték. Az alváz szívét a központi részen helyet kapott keresztmerevítő képezi. Ennek segítségével az alváz sokkal jobban elnyeli a torziós erőket és a mozgási energiát, csökkentve az anyagfáradást és az igénybevételt. C E C * abban az esetben ha ez hatóságilag engedélyezett

17 R962i vontatott permetező 17 A Válassza a standard vonófejet vagy a K80 gömbhúzót. Bármelyik mellett is dönt, a megfelelő erő-munkagép csatlakozás biztosított. D A B B Keskeny vonórúd kialakítás az élesebb fordulók és a gördülékeny nyomkövetés érdekében, felső és alsó vonórúd csatlakozás esetén is. C ProRoad: a duplakaros kerékfelfüggesztési rendszer speciális poliuretán lengéscsillapítói a közúton és szántóföldön egyaránt elnyelik a rázkódásokat. A magasabb szintű kényelemért, precízebb permetezésért és a permetező hosszabb élettartamáért. D BoomGuard: a szórókeretek különösen érzékenyek a gyors közúti vonulásból eredő igénybevételre és stresszhatásokra. A BoomGuard minimalizálja a rezgéseket, bármilyen egyenetlen felületen is haladjon. A keretemelő rendszer nyomás alatt tartott akkumulátorai többlet stabilitást kölcsönöznek, míg a speciális lengéscsillapítók finoman de biztosan tartják. A szórókeret hoszabb élettartamáért és a sérülés kockázatának minimalizálásáért. E Alacsony fekvésű kialakítás: Az alacsony súlypont és egyenletes súlyelosztás biztosítja a biztonságos és könnyű kezelhetőséget, akár még 40 km/h* vontatási sebesség mellett is. *abban az esetben ha ez hatóságilag engedélyezett

18 18 R962i vontatott permetező Szórókeret Vállalkozása biztos kereteken nyugszik. 4 4 Ha stabilitásról és tartósságról beszélünk, semmi sem érhet a John Deere közelébe. Két- és háromcsuklós acél szórókeretek széles skáláját ajánljuk az Önnek. Mindezt olyan minőségi megoldásokkal, amelyek a megbízható, kiemelkedően precíz működéshez szükségesek évről évre folyamatosan. A precizitás a szórókerettel kezdődik. A szórókeret stabilitása alapvető fontosságú. Ha a szórókeret kileng, abban az esetben Ön pazarolja a növényvédőszert betakarításkor pedig veszteségeket realizál. Központi ingarendszer a keretszintezéshez BoomGuard lengéscsillapító rendszer Szórókeret szárnyvég vízszintes és függőleges kitérése Tartós gömbcsuklók és perselyek az élettartamot növelik Rozsdamentes acél szórófejtartók és gyorscsatlakozók Letisztult, megbízható körkörös keringtető rendszer biztosítja az azonnali kezdést és leállást, illetve a szórókeret állandó permetlé ellátását Opcióként választható nyomó keringtető rendszer biztosítja a folyadék folyamatos permetlé vezetékbe juttatását BoomTrac Automatikus keretszintezési és keretmagasság szabályozó rendszer, lehetővé teszi a pontosabb permetlé kijuttatást és a gyorsabb munkasebességet a szántóföldön.

19 R962i vontatott permetező 19 Szórókeret méret választék A szórókeret mozgatás egy multifunkciós vezérlőkar segítségével történik a traktorfülkéből. Köszönhetően az elektro-hidraulikus vezérlésnek és a keretszakaszok munkahengerein lévő löketvég csillapításának, a keretnyitás és -zárás egy egyenletes, gördülékeny folyamat. Duplán záródó szórókeretek Szakaszok száma 24 / 12 m Szakasz szélessége, m 24 / 12 m / 12 m / 15 m / 15 m / 15 m / 14 m / 14 m Triplán záródó szórókeretek Szakaszok száma 24 / 18 m Szakasz szélessége, m 27 / 18 m / 21 m / 20 m / 21 m / 21 m / 21 m / 21 m / 24 m / / / 27 m / 27 m * Minden szórókeretméret rendelhető körökörös és nyomó keringetési rendszerrel Multifukciós vezérlőkar Minden lényeges funkció, ami szükséges lehet a permetezés során, a multifunkciós vezélőkarról működtethető: Főszelep ki/be kapcsolása, keretszakasz vezérlés, keretmagasság szabályzás, keretszintezés, változtatható keret geometria, keret nyitás/zárás, BoomTrac aktiválása.

20 20 R962i vontatott permetező Permetezés Precíziós munkavégzés. 4 4 Első rendű pontosság A John Deere olyan csúcstechnológiájú megoldásaival, mint a SprayerPro és a TwinFluid, Ön sokkal több hektárt permetezhet le egyetlen tartályfeltöltéssel, szemben azokkal a megoldásokkal ahol nagyobb, nehezebb tartályt próbálnak vontatni a szántóföldön. Energetikus feltötlés Az önfeltöltő sziattyú* 560 l kapacitásával folyama tos telesítményt biztosít, még magas nyomás esetén is. Ez jobb állagú permetlevet, magasabb nyomást, kapacitást és kevesebb karbantartást jelent. Körkörös keringtető rendszer Az egyszerű, masszív rendszer lehetővé teszi, hogy egészen a szelepekig feltöltse a keretet, még a munka megkezdése előtt. Opcióként választható nyómó keringtető rendszer, mely a fúvókáknál keringteti a kemikáliákat. Permetezés közben, a lé két oldalról lép be, biztosítva a gyorsabb kompressziót. A permetezést teljes koncentrációval és a megfelelő dózissal kezdheti. A keret átöblítéséhez csak válaszza ki az öblítőprogramot. SprayerPro Az automatikus keretszakaszolás és az automatikus főszelep zárás a táblavégi fordulókon minimálisra csökkenti az átfedéseket és értékes növényvédőszer megtakarítást jelent.

21 R962i vontatott permetező 21 Automatikus keretszakasz vezérlés A GreenStar SprayerPro telejes kontrollt biztosít a pernetezőkeret szakaszai felett, automatikusan elzárja és kinyitja az adott szakasz fúvókáit amikor Ön egy előre meghatározott területre, illetve a forgóra ér, vagy éppen elhagyja azt. (A táblavégi forgókon történő szakaszvezérlés funkció csak a GreenStar 2630-as kijelzővel érhető el). Még egy kevésbé tapasztalt felhasználó, illetve még szabálytalan alakú táblák esetében is csökkenthetők a lefújatlan területek és az átfedések ennek következtében pedig a vegyszerezés költségei. Térkép alapú változtatható dózisú kijuttatás Különböző területeken különböző mértékű növényvédelemre van szükség. Ezzel a technológiával Ön előre beállíthatja az alkalmazni kívánt dózist, felhsználva azon tábla szintű előírásokat, melyeket korábban az irodai számítógépén határozott meg. Majd a szántóföldön, az Ön permetezője valós időben elvégez minden beállítást, szabad teret adva a gép üzemeltetőjének, hogy a minőségi munkavégzésre és a hatékonyságra koncentráljon. A változtatható dózisú kijuttatás futtatásához szükséges szoftvert Ön feltelepített állapotban kapja meg a GreenStar 2630 kijelzővel. Válasszon megfelelő cseppméretet A széles körű fúvóka választék mellett a kétréses szórófej rendszer is szerepel ajánlatunkban, amelyet a traktorfülkéből a GreenStar kijelzőn keresztül vezérelhet. Ezzel lehetővé válik a permetlé elsodródás minimalizálása a fúvóka és cseppméret azonnali megváltoztatásával. BoomTrac automatikus keretszintezés és keretmagasság vezérlés a növényállomány felett illetve a forgókon. Egyel kevesebb gond ami matt aggódnia kell különösen leejtőkön és egyenetlen felszínű táblákon.

22 22 R962i vontatott permetező Öblítés & feloldás 5 Tiszta permetező. 5 Az R962i permetezővel Ön könnyen és hatékonyan öblítheti ki és oldhatja fel a vegyszereket, mindezt a traktor fülkéjéből. A SolutionCommandnak köszönhetően Ön csak egyszerűen kiválasztja a kívánt programot a GreenStar kijelzőn, majd hátradől és a permetező elvégzi a munkát. Az AutoDilute rendszer a vegyszermaradvány kezelés problémáját egyetlen kapcsoló segítségével oldja meg a traktor fülkéjéből. A SolutionCommand alapbeállításai az összes EU előírásnak megfelelnek és még a kevésbé tapasztalt felhasználók is folyamatosan jó eredményeket érnek el használatával. Nagyszerű formatervezés Az R962i permetező minden részlete az átgondolt öblítési és higítási folyamatokra lett kialakítva. A lekerekített, holtterek nélküli, sima tartályfelület lehetővé teszi a permetlé megfelelő áramlását. A magas üzemi nyomású, elkülönített öblítő szivattyú, közvetlenül képes vízzel ellátni az öblítőfejeket. Köszönhetően a körkörös keringtető vagy a nyomó keringtető rendszernek, ön átmoshatja a szórófej tartó csöveket egészen a szórókeret szakszoló szelepekig vagy a permetlé vezetékekig úgy, hogy egyetlen cseppet sem permetez ki a fúvókákból.

23 R962i vontatott permetező 23 AutoDilute Az AutoDilute kiszámolja, hogy Önnek mennyi tiszta vízre és higítási ciklusra van szüksége a kívánt keverési arány eléréséhez. Az AutoDilute számításba veszi a hasznosulatlan permetlevet és szermaradványokat, mindezek mellett megfelel a jelenlegi Európai Uniós hatósági és környezetvédelmi előírásoknak. Kényelmes, traktorfülkéből történő vezérlés az egész vegyszerfeloldási folyamat felett 4 program: AutoDilute, folyamatos higítás, teljes rendszer öblítés vagy szórókeret öblítés Gyorsabb öblítés a nagyobb teljesítmény érdekében Kevesebb kezelői hiba Kevesebb a károsított növényállomány és környezetszennyezés AutoDilute: egy külön szivattyú közvetlenül az öblítőtartályból a permetlé tartályba fecskendezi a vizet, hogy annak tartalmát kiöblítse, anélkül, hogy kipermetezné azt a fúvókákon keresztül. A membrán szivattyú az összes permetlé vezetéken és a szórókereten átkeringteti a felhígitott szermaradványokat még mielőtt kipermetezné.

24 24 R962i vontatott permetező Antenna és kijelzők Az új StarFire 3000 antenna. A GreenStar 1800 kijelző. Az új GreenStar 2630 kijelző. Az új intelligens antenna folyamatosan működik a GPS és GLONASS műholdrendszerekkel, az összes jelpontossági szinten és az összes John Deere navigációs megoldással. A kézi vezérlésű párhuzamos nyomkövetéssel (Parallel Tracking) vagy az integrált AutoTrac automata kormányzással, a StarFire 3000 évekig gyarapítja vállalkozását. Tökéletesített Felszíni Kompenzációs Modul Fejlett műholdjel vétel Glonass műholdas elérhetőség Éteren keresztül történő jel aktiválás Könnyen követhető Egyedülálló flexibilitást, teljes körű navigációt, valósághű tábla nézetet és ISOBUS munkagép vezérlést szeretne? Vegye szemügyre közelebbről a GreenStar 1800 kijelzőt! 18 cm átmérőjű színes nyomógombos kijelző ISOBUS virtuális terminál Kompatibilis a GreenStar navigációs ledsorral, az ATU 200-al és az AutoTrac rendszerrel Sprayer Pro hozzáférés Ingyenes szoftverfrissítés Érintse meg a jövőt. Ahogy vállalkozása gyarapszik, egyre több kihívásnak kell megfelelnie. Ezért éri meg olyan kijelzőben gondolodnia, ami magában hordozza a fejlődés lehetőségét: ez az új GreenStar 2630 érintőképernyő. A színes képernyő teljes felügyeletet és vezérlést biztosít az intelligens funkció felett bármelyiket is alkalmazza a John Deere traktorain, kombájnjain, vagy permetezőin. Navigáció és Navigáció Pro Modulok Dokumentáció Tábla szintű előírások Fejlett ISOBUS (pl.: automata szakaszvezérlés) Teljesítmény felügyelet Lenyűgöző 26 cm átmérőjű érintőképernyő USB csatlakozás az adatátvitelhez Video hozzáférés Különböző felhasználói hozzáférés szintek Készenléti üzemmód a közúti szállításhoz, vagy éjszakai használat esetén GreenStar Sprayer Pro hozzáférés Ingyenes szoftverfrissítés

25 R962i vontatott permetező 25 Különleges kiegészítők a teljesítmény további fokozására. Ön rengeteg dolgot tehet, hogy saját igényeihez igazítsa John Deere permetezőjét. A következőkben néhány kiegészítőt ajánlunk, utólagos felszereléssel. További információkkal szívesen áll rendelkezésére az Ön hivatalos forgalmazója: Szórókeret lengéscsillapítók hegyoldalakra A nagysebességű üzemeltetés, vagy a lejtős viszonyok miatt fellépő keretlengés erőteljesebb csillapítása érdekében egy speciális szerelőkészlet áll rendelkezésre. Egyszerűen csak szerelje fel a nyomórugókat a központi inga és a szórókeret főváza közé. Tartály feltöltő injektor Az opcionális feltöltő injektor a főszivattyúval együtt gyorsabb feltöltést tesz lehetővé egy vákuumos rendszer segítségével. Az injektor 380 l/perc szállítási teljesítményt biztosít a víztáplálás magasságától függően. Végszórófej tartó A végszórófej tartók a szórókeret végére szerelhetők és végfúvókákkal láthatók el, így megelőzheti a felszíni vízforrások lepermetezését. Három különböző végszórófej tartó áll rendelkezésére: egyszeres szórófej tartó kézi állítással, egyszeres szórófej tartó elektromos állítással, töbszörös szórófej tartó elektromos állítással. Beépített magas nyomású mosó Az összes TF kivitelű permetezőn rendszeresített 100 bar nyomású tisztító berendezés segítségével hatékonyan moshatja le permetezőjét és annak szórókeretét a szántóföldön. Beépített, hidraulikusan vezérelt, 16 m hosszú tömlővel, tömlő dobbal és szórópisztollyal. Öntisztuló nyomó szűrő Az öntisztuló szűrő segítségével az üzemeltető letisztíthatja a szűrőbetétben felhalmozódott szennyeződéseket a szűrőpohár leszerelése nélkül. Zárt rendszerű ECOMATIC vegyszeradagoló Az Ön permetezője ellátható zárt rendszerű vegyszeradagolóval is, hogy a növényvédőszerek egyszerűbb kezelése érdekében nagy térfogatú, újratölthető tartályokat tudjon használni. A készlet az injektor szívó ágára kapcsolható és a tartályba adagolja a vegyszereket. Három különböző végszórófej tartó közül választhat. A vegyszerek egyszerűbb kezelhetősége érdekében használja az ECOMATIC zárt vegyszeradagoló rendszert.

26 26 R962i vontatott permetező Műszaki adatok Műszaki adatok R962i Névleges tartályszint, l 6200 Valós tartályszint, l 6510 Öblítőtartály, l névleges 620 Kézmosó tartály, l 18 ISOBUS (9 tűs csatlakozó) Permetezés vezérlés multifukciós vezérlőkarral (Joystick) Permetlészivattyú típusa Önfeltöltő membrándugattyíús szivattyú Permetlészivattyú szállítása, 560 l/perc TLT szivattyúhajtás Permetezési nyomás min- max, bar 1 8 PowrFill vegyszerbekeverő kapacitás, l 50 Centrifugál feltöltőszivattyú szállítása, 700 l/perc Rendelhető Hasmagasság a tengely alatt,* m 0,7 0,9 ProRoad poliuretán lengéscsillapítókkal Nyomtáv, cm Zárható tárolórekesz ruházatnak Opcionális kerékkormányzás hidraulikával, fordulósugár,* m 8 Alsó függesztőrúd csatlakozás a traktorral (állítható magasság) Hidraulika rendszer olajszűrő *A felszerelt gumiabroncs és szórókeretméret függvényében Gumiabroncs méretek* A gumiabroncsok hegesztett kerékpánton szerelve (10 csavar) 380/90R46 480/80R50 520/85R38 520/85R42 520/85R46 620/70R38 620/70R42 *A választható gumaibroncs függ a gép típusától és a tengelyterheléstől SolutionCommand műszakai adatok A kezelőállásról vagy a fülkében található kijelzőről vezérelhető elektromos szelepek* Programozható, automatikus tartályfeltöltő rendszer Digitális tartályszint érzékelő Automatikus keverés-intenzitás vezérlés (programozható) Automatikus vagy kézi ki/be kapcsolás vezérlés a kijelzőn vagy a kezelőállásról. Túltöltés elleni védelem saját szivattyús feltöltés esetén Permetlészabályozás nyomás és áramlásérzékelővel Több ciklusú szermaradvány kezelő rendszer (Auto Dilute) alapkivitel a következő üzemmódokkal: keret öblítés, teljes rendszer öblítés, automatikus és fokozatos vegyszer maradvány higítás vagy folyamatos higítás Keresztellenőrzés (érzékeli a szórófej kopást, permetlé vezeték eldugulást vagy rosszul programozott szórófejméretet) A szoftverben található előrejelzési tényező biztosítja a megfelelő koncentrációban történő indulást amikor a táblavégi fordulóban a keretszakaszokat bekapcsoljuk A késleltetett nyomásszabályozó megakadályozza az aluldozírozást a sarkokon történő indulásoknál Permetlészabályozás automatikus váltása nyomásszabályozásra amennyiben az átfolyás értéke a tartományon kívül esik. A nyomásszabályozó alapbeállítása megakadályozza a feltöltések utáni túldozírozást, a permetezés indulásakor *Vészvezérlő szelep lehetséges Fúvókák Ellenőrizze az árlistában vagy válassza a fúvóka kalkulátort a szükséges lémennyiség és cseppméret ismeretében) Teejet XR polimer (kupakkal és tömítéssel) Teejet TT polimer (kupakkal és tömítéssel) Turbo TwinJet TTJ60 polimer (kupakkal és tömítéssel) Lechler IDK, POM (kupakkal és tömítéssel) Lechler IDKT, POM (kupakkal és tömítéssel) Teejet AI rozsdamentes acél (kupakkal és tömítéssel) Lechler ID, POM (kupakkal és tömítéssel) Lechler ID kerámia (kupakkal és tömítéssel) Agrotop TD HiSpeed Lechler IDN, türkiz, POM Folyékony műtrágya fúvókák TeeJet StreamJet 3-furatos fúvóka SJ3-VP TeeJet StreamJet 7-furatos fúvóka SJ7-VP Végszórófej Teejet AIUB rozsdamentes acél (kupakkal és tömítéssel) Lechler IS, POM (kupakkal és tömítéssel)

27 R962i vontatott permetező 27 Szórókeret és hidraulika műszaki adatok Szórókeret magasság,* cm 200 Szórókeret anyaga Acél Rozsdamentes acél szórófejtartó csövek és gyorscsatlakozós fittingek Paralelogramma, hidraulikus magasságállítás, nitrogén töltésű hidroakkumulátoros felfüggesztés a közúton, a szántóföldön és a hidraulikus szállítási záron Szórókeret középrész vízszintes és függőleges keretfelfüggesztéssel és ingazárral Hidraulika munkahengerek végállás csillapítással, keretszárny működtető munkahengerek Műholdas keretszakasz vezérlésre előkészítve Csapágyazás a csulópontokon 3 irányú szórókeretvég kitérésvédelemmel Hidraulikus szórókeretemelés multifunkciós vezérlőkarral irányítva, automatikus középreállással, szórókeret pozícióvisszajelzés a kijelzőn, aktuális és előzetesen beállított helyzettel. Traktor hidraulika rendszerkövetelmények Egyszeres vagy kettős működésű vezérlőszelep, nyomásmentes visszatérő ággal / Opcionálisan terhelésérzékelő hidraulika A szükséges hidraulikus olajáran mindig a választott opciók függvénye. 40 Minimális traktor hidraulika olajszállítás teljesen felszerelt permetező, hidraulikus szivattyúhajtás nélkül; l/perc E D Súlyok* Teljes üres súly, kg 6200 Teljes összsúly, kg Vonószem terhelés, kg 3000 Tengely terhelés, kg *A feltüntetett súlyadatok csak tájékoztató jellegűek, alapfelszereltséggel és 24 m-es szórókerettel értendőek Méretek cm-ben Alap permetező Szórókeret A B C D E R962i 36/ *A méretek csak tájékoztató adatok VF380/90R46 gumiabronccsal szerelt gépeken. A teljes gép magasság függ a szórókeret beállításától. C A B

28 Minden tekintetben jobb üzlet. A John Deere szívügyének tekinti, hogy az Ön gépei folyamatosan üzemképesek legyenek. Ezért is olyan kiváló minőségűek, megbízhatóak és hatékonyak a termékeink és a technológiánk. Ezért fektettünk olyan sok időt egy hatékony kereskedői hálózat kiépítésébe. Akárcsak egy jó szomszéd, mindig kéznél vagyunk, amikor segítségre van szüksége. Ezért kaptak a hivatalos kereskedőink gyári felkészítést. Minden csavart és minden anyát ismernek az Ön gépén. És bármilyen lehetséges problémát képesek diagnosztizálni. A John Deere-ra számíthat, ha bármilyen permetezővel kapcsolatos igénye van. Több mint 170 éves mezőgazdasági gépgyártással a hátunk mögött bizton állíthatjuk: ERŐNK A MEGBÍZHATÓSÁG Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat Az Ön John Deere kereskedője finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse John Deere kereskedőjét. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse az Ön hivatalos John Deere kereskedőjét. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. JohnDeere.com YY HUN R 2/12 1/1/1

M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter

M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter 2 M700-as sorozatú permetezőgép Bevezető Koncentrált képességek Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment AMS - rendszer Számítógépes Agrár Menedzsment GreenStar alkalmazások AMS 3 közös főegység: StarFire DGPS vevő GreenStar kijelző Mobil Processzor AMS - kombájn GreenStar anyagáram mérő Hozammérő & Térképező

Részletesebben

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő 2016.04.20 Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető Liszkay Péter területi képviselő Termelési költségek megoszlása a növénytermesztésben Egyéb Műtrágya Személyi ráfordítás Gépi munka Növényvédőszer

Részletesebben

HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK. IKARUS A28 és A38

HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK. IKARUS A28 és A38 HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK IKARUS A28 és A38 HSS Szórókeret Ikarus A28 és A38 Egy sokoldalú, kompakt permetező, 2800 vagy 3800 literes permetlétartállyal Nyomkövető rendszer A kompakt

Részletesebben

BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS

BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK A COMPUTER ELHELYEZÉSE A GÉPEN... 2 A SZÁMÍTÓGÉP ELHELYEZÉSE... 2 A KONZOL FELSZERELÉSE... 3 AZ ÁRAMFORRÁS CSATLAKOZTATÁSA... 4 KIJELZŐ... 5 FUNKCIÓGOMBOK...

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS Halomszellõztetõk és Ventillátorok - hordozhatók és gazdasgsak mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS A mini-permetezõ egy sokoldalú gép, mely alkalmas

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Extra széles kúpszögű, lapos szórású fúvóka

Extra széles kúpszögű, lapos szórású fúvóka Jellemzők: n Kiváló minőségű szórási eloszlás. n Az extra széles szórásképnek köszönhetően a fúvóka használható a szórócső nélküli alkalmazásokhoz. n Ideális fúvóka közterületen használható permetezőgépekhez.

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Permetezőgépek folyadékfogyasztásának mérése és beállítása A permetezés anyagszükséglete

Permetezőgépek folyadékfogyasztásának mérése és beállítása A permetezés anyagszükséglete Permetezőgépek folyadékfogyasztásának mérése és beállítása A permetezés anyagszükséglete Hatásos permetezés csak akkor végezhető, ha pontosan ismert a felületegységre kiszórt folyadékmennyiség. Ugyanis

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik.

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. 145 Háti, motoros permetezők hosszú, intenzív munkához. Könnyű kezelhetőség, nagyméretű tartályok, alumínium keverőlapát, erős, megbízható

Részletesebben

GNSSnet.hu. Akár cm-es pontosságú műholdas helymeghatározás bárhol az országban. Földmérési és Távérzékelési Intézet GNSS Szolgáltató Központ

GNSSnet.hu. Akár cm-es pontosságú műholdas helymeghatározás bárhol az országban. Földmérési és Távérzékelési Intézet GNSS Szolgáltató Központ Akár cm-es pontosságú műholdas helymeghatározás bárhol az országban Földmérési és Távérzékelési Intézet GNSS Szolgáltató Központ Precíziós mezőgazdálkodás Automatikus munkagépvezérlés cm-es pontossággal

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS. Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató

A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS. Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató Precíziós gazdálkodás 1. Fogalma: Olyan műszaki, informatikai, információs technológiai és termesztéstechnológiai alkalmazások

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Modern technika nagygazdaságba

Modern technika nagygazdaságba Striker X46 Modern technika nagygazdaságba Teszteltük a veronai székhelyű Caffini gyár új csúcsmodelljét szóján és búzatarlón. A permetezőgép modern műszaki megoldásai egyszerűvé teszik a munkát, és gyorsan

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság A FlexBalance (Plus) hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság Megoldás a fűtési rends Egyre több fűtési rendszer épül több kazánnal. Ezáltal a hőszükséglettől függően egy kazán

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

A Növényvédelem és Növényápolás gépesítése

A Növényvédelem és Növényápolás gépesítése Növényvédelem lehet: - megelőző -gyógyító Kártevők, gyomok, betegségek elleni védekezés: - agrotechnológiai (agrotechnikai) - biológiai - vegyszeres vagy kémiai növényvédelem - integrált növényvédelem

Részletesebben

kyvezérelje az áramlást

kyvezérelje az áramlást . kyvezérelje az áramlást Alfa Laval Unique RV-ST Szabályozószelep Koncepció A Unique RV-ST az Alfa Laval együlékes szelepeinek olyan, harmadik generációja amelyeket arra terveztek, hogy megfeleljenek

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

>> a sorozat. >> hatékony, ésszerű és robosztus kialakítás. Page 2

>> a sorozat. >> hatékony, ésszerű és robosztus kialakítás. Page 2 Page 1 >> hatékony, ésszerű és robosztus kialakítás A Bluehelix jó hatásfokú, alacsony káros anyag kibocsátású,mikroprocesszor vezérlésű, előkeveréses égőjű kondenzációs gázkazán család, fűtés és meleg

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő

Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő Robotpilóta Magyarország Kft. +36 20 3366 002 info@robotpilota.hu www.robotpilota.hu G pavilon 105A stand Compass monitor A termelőknek, akik egy egyszerű és megfizethető precíziós mezőgazdasági monitort

Részletesebben

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat 991B körbálacsomagoló sorozat www.mchale.net A professzionális választás Diktálja az iramot A McHale 991 sorozat diktálja az iramot a hatásos és hatékony körbálacsomagolás területén. A praktikus kialakítás,

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

Profi-Class vontatott permetezö

Profi-Class vontatott permetezö Profi-Class vontatott permetezö Munkaszélesség: 24-42m Tartályméret: 5.000 l, 6.000 l, 7.000 l, 8.000 l, 10.000 l, 12.000 Még nagyobb biztonság a kanyarokban és a közúti közlekedésnél. Alacsony súlypont

Részletesebben

Szántóföldi precíziós géprendszer üzemeltetése

Szántóföldi precíziós géprendszer üzemeltetése Szántóföldi precíziós géprendszer üzemeltetése Sojnóczki István Technológia fejlesztési igazgató, KITE Zrt Precíziós géprendszer Erőgép munkagép kapcsolatok Motoros gépek Öntöző gépek Logisztikai eszközök

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító

Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító CD Rozsgamentes acél munkafelülület ellenáll a víznek és egyéb más anyagoknak PID szabályzó lehetőséget ad hogy minden napra beállítsunk szárítási időt Szervízablak lehetőséget ad a fő tartály gyors tisztítására

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek Vicon BW 2100-2400 Körbála csomagoló gépek Maximális szenázs minőség Az új generációs Vicon bálacsomagolók első osztályú csomagolási teljesítményt nyújtanak azon gazdálkodók, és bérvállalkozók számára,

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

Adatlap üzemi szántóföldi permetezőgépekhez

Adatlap üzemi szántóföldi permetezőgépekhez 1 A típus megnevezése: A gyártó neve és címe (amennyiben nem egyezik a bejelentővel): A gép rendszere: 104/1 104/2 A megjelölés (adattábla) helye: 101 Maradékmennyiség Műszakimaradék m. vízszintesen: l

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Adatlap üzemi kertészeti permetezőgépekhez

Adatlap üzemi kertészeti permetezőgépekhez 1 A típus megnevezése: A gyártó neve és címe (amennyiben nem egyezik a bejelentővel): A gép rendszere: 104/1 104/2 A megjelölés (adattábla) helye: 101 Maradékmennyiség Műszakimaradék m. vízszintesen: l

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SUPERFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ A magas minőségű biológiai tápanyagok napról-napra jelentősebbé válnak a termelők

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D MDS műtrágyaszóró Maximális teljesítm tmény 24 m munkaszéless lességig 1 5 modell behatárolatlan lehetőségekkel MDS 735 / 935 szántóföldi gép MDS 55 A szóló és gyümölcsös specialista MDS 65 / 85 a kompakt

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

BORA 1500/2000L ALAPFELSZERELTSÉG

BORA 1500/2000L ALAPFELSZERELTSÉG BORA 1500/2000L A KERTITOX BÓRA vontatott növényvédő gépcsalád szőlő- és gyümölcskultúrák, valamint komló permetezéssel történő növényvédelmére alkalmas. A gép a tartályában tárolt permetlevet elporlasztja

Részletesebben

VisiFlo üreges kúpos szórásképű fúvókák

VisiFlo üreges kúpos szórásképű fúvókák VisiFlo üreges kúpos szórásképű fúvókák Kiváló: Kelés után kijuttatandó kontakt gyomirtók, gombaölő szerek és rovarirtó szerek biztosítva, hogy finoman porlasztott permetcseppek érjék el a célterületeket.

Részletesebben

SL és SC típusminta. Két elkülönített kör

SL és SC típusminta. Két elkülönített kör SL és SC típusminta Két elkülönített kör A Sunfab kétáramú szivattyúja két teljesen különálló fogyasztó kiszolgálására képes. A külön hidraulikus körök mindegyikét nyomáshatároló szeleppel kell ellátni.

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Leeb GS. Intelligens permetezés technika

Leeb GS. Intelligens permetezés technika Leeb GS Intelligens permetezés technika 2 THEODOR LEEB: «A permetező technika fejlesztésénél, a hangsúlyt a feltétel nélküli teljesítményoptimalizálásra, és egyidejűleg az erőforrások és a környezet védelmére

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

Önjáró permetezőgépek

Önjáró permetezőgépek Önjáró permetezőgépek A termelékenység legújabb generációja A legújabb R4030-as és R4038-as permetezőgépek 2 Önjáró permetezőgépek Intelligens permetezőgépek Ez a lételemük. Ezek a permetezőgépek minden

Részletesebben

DL drainback napkollektor rendszer vezérlése

DL drainback napkollektor rendszer vezérlése DL drainback napkollektor rendszer vezérlése Tartalom Rendszer jellemzői Rendszer elemei Vezérlés kezelőfelülete Működési elv/ Állapotok Menüfunkciók Hibaelhárítás Technikai paraméterek DL drainback rendszer

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Lipurex és Lipurat ovális, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal

Lipurex és Lipurat ovális, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal Teljes ürítésű Lipurex és Lipurat ovális, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal ACO termékelőnyök Robusztus szerkezet 25 éves stabilitási igazolással Ürítés és karbantartás költsége

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

Az egyértelmű választás. Precízitás - Könnyű kezelhetőség NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000

Az egyértelmű választás. Precízitás - Könnyű kezelhetőség NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000 Az egyértelmű választás Precízitás - Könnyű kezelhetőség NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000 NAVIGATOR Minőség Könnyű kezelhetőség Kapacitás Érték a pénzért Permetlé tartály: Kormányzás: Vezérlő egység: 3000-4000

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

PERMETLÉ ELSODRÓDÁS. Helyes Gazdálkodási Gyakorlat. a permetlé elsodródás csökkentésére és a vízminőség hatékony védelme érdekében

PERMETLÉ ELSODRÓDÁS. Helyes Gazdálkodási Gyakorlat. a permetlé elsodródás csökkentésére és a vízminőség hatékony védelme érdekében PERMETLÉ ELSODRÓDÁS Helyes Gazdálkodási Gyakorlat a permetlé elsodródás csökkentésére és a vízminőség hatékony védelme érdekében A VIZEK VÉDELME KÖZÖS ÜGYÜNK. A TOPPS program célja a felszíni vizek növényvédő

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása Orosz György Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása A követelménymodul száma: 2315-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában Több, mint 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 2.42 Palms 2.54 Palms 3.52 Palms 3.53 Palms 3.67 Maximális kinyúlás (m) 4,2 5,4 5,2 5,3 6,7 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 26 37 43 37 Bruttó

Részletesebben

RANGER. Piacvezető jellemzők

RANGER. Piacvezető jellemzők RANGER 2500 Piacvezető jellemzők RANGER Piacvezető jellemzők RANGER 2500 Jellemzők tekintetében élenjáró Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgépek családjában,

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

NYOMONKÖVETHETŐ, CÉLIRÁNYOS PERMETEZÉS

NYOMONKÖVETHETŐ, CÉLIRÁNYOS PERMETEZÉS WWW.GESGKFT.HU NYOMONKÖVETHETŐ, CÉLIRÁNYOS PERMETEZÉS felhasznált vegyszer (liter) 20.000 15.000 10.000 5.000 0 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2007 - kezelés hagyományos módszerrel 2008-2015

Részletesebben

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű.

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívő- és öblítő felépítmények A

Részletesebben

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató SP16V2 Háti permetező Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ebben a dokumentumban hasznos információkat talál a termék rendeltetésszerű és helyes használatával kapcsolatban,

Részletesebben

A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere. Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt.

A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere. Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt. A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt. Precíziós gazdálkodás a KITE értelmezésében Olyan műszaki, informatikai, információstechnológiai

Részletesebben