ÁGAPRÍTÓ GÉPEK PZ SZÉRIA A zöldterületeken keletkez növényi hulladékok gazdaságos hasznosításához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁGAPRÍTÓ GÉPEK PZ SZÉRIA A zöldterületeken keletkez növényi hulladékok gazdaságos hasznosításához"

Átírás

1 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK PZ SZÉRIA A zöldterületeken keletkez növényi hulladékok gazdaságos hasznosításához

2 PZ ágaprító gépek munka közben gyümölcsösökben. játszótereken. parkokban. utak mentén. erd kben. ligetekben.

3 A tapasztalat számít A PEZZOLATO S.p.A. vállalatnak a faanyagok átalakítása terén szerzett harminc éves tapasztalata jelent s szakmai tudást halmozott fel a nyesedékek, valamint bozótok, cserjék és az erd k, közutak, parkok, kertek és temet k karbantartása során keletkez zöldhulladékok feldolgozását végz gépek tervezéséhez és megépítéséhez. Ennek köszönhet en a zöldhulladékok térfogata jelent sen csökkenthet, valamint felhasználható tüzel anyagként, mulcsként és komposztként egyaránt. A vállalat három termékkör fejlesztését és gyártását végzi két telephelyen Envie-ben (Cuneo tartomány): m 2 -es terület, amelyb l m 2 fedett, ahol 150 alkalmazott végzi a GREENLINE gépsor fejlesztését és gyártását, amely professzionális ágaprítókat, nyesedékaprítókat, komposztforgatókat és dobrostákat foglal magába, amelyek teljesítik a gépdirektívák el írásait és CE jelöléssel vannak ellátva.

4 PZ SOROZATÚ PROFESSZIONÁLIS ÁGAPRÍTÓ GÉPEK A PEZZOLATO termékskála olyan gépeket tartalmaz, amelyekkel csökkenthet a levágott nyers, vagy száraz növényzet lombozatának térfogata, beleértve a fatörzseket, ágakat 10 és 25 cm közötti átmér vel minden egyéb nyesedékkel, gallyakkal, bozótokkal, cserjékkel együtt, amelyek az erd k, útszélek, parkok, kertek és temet k karbantartása során keletkeznek. Ezek a gépek használhatók fix helyzetben, vagy traktor 3-pont függeszt szerkezethez csatlakoztatva, vagy vontatva, pótkocsi alvázra szerelve közúti szállításhoz (kis, vagy nagy menetsebességgel).

5 ködési elv A PEZZOLATO ágaprító gépeket megkülönböztet speciális jellemz k az aprítani kívánt ágakat befogadó adagoló garat nagy mérete (1. kép), amelynek végén két, független hidraulikus hajtású bordás behúzó henger található, amelyek az ágakat a késeket rögzí- tárcsának szorítják (2. kép). A hosszú évek tapasztalata során az aprító tárcsa szerkezetét úgy alakították ki, hogy a legjobb vágóhatást fejtse ki különösebb karbantartás nélkül. Egy tehermentesít elektronikus védelmi berendezés (3. kép) automatikusan szabályozza az aprítandó ágak továbbítását a rendelkezésre álló gépteljesítmény függvényében. Ez a berendezés meghosszabbítja a gép élettartamát. A felaprított anyagot a gép a mozgatható terel cs rrel ellátott kidobó tornyon keresztül üríti ki, amellyel az apríték a talajra, vagy pl. pótkocsira irányítható. Meghajtás A PEZZOLATO ágaprító gépek a felhasználói igényeknek való megfelelés érdekében meghajthatók traktor teljesítmény leadó tengellyel (G), saját benzinmotorral (MB), dízelmotorral (M), vagy elektromotorral (E). A termékskála A PEZZOLATO PZ sorozatú ágaprító gépek azzal a jellemz jükkel t nnek ki a versenytársak közül, hogy nagyon rövid id alatt nagy mennyiség nyers, vagy száraz lombot képesek összeaprítani. A gépszéria hét alap gépmodellt tartalmaz: MODELL Max ágátmér Behúzóhenger szélesség Garat mérete PZ x 400 PZ x 600 PZ x 640 PZ x 730 PZ x 700 PZ x 700 PZ x 886

6 PZ 250 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK A PZ 250-es modell a PEZZOLATO sorozat legnagyobb gépe, amely leginkább a mez gazdasági vagy erdészeti vállalatok elvárásainak megfelel en lett megtervezve, különösen az olyan szolgáltató vállalatok számára, amelyek az általuk végzett szezonális zöldterület karbantartó tevékenységük során nagymenynyiség nyers, vagy száraz növényzetet kell megseisítsenek. Ez egy professzionális ágaprító gép, amely akár 250 átmér ágak és fatörzsek, valamint mindenféle lombozat, bozót, cserje és az er k, parkok, útszélek, sz ültetvények, játszóterek, kertek és temet k karbantartása során keletkez zöldhulladékok aprítására képes. A traktor TLT-vel hajtott G változat alapfelszerelésének része a 3-pontos függeszt váz és a kitámasztó láb. Igény esetén a gép rendelhet pótkocsira szerelt változatban is kis sebesség közúti vontatáshoz. A saját er forrással felszerelt változatot egy dízelmotor (M) ködteti és kis, vagy nagy sebesség közúti vontatásra használható pótkocsi alvázon van rögzítve. A PZ 250 G változat munka közben kis sebesség közúti vontatásra alkalmas pótkocsi alvázra szerelve. Ez a változat 3-pontos függeszt vázzal és kitámasztó lábbal van ellátva. A PZ 250 E változatot egy 55 kw teljesítmény elektromotor hajtja és kis sebesség közúti vontatásra alkalmas pótkocsi alvázra van rögzítve. Igény esetén rendelhet fix helyzet üzemeltetésre alkalmas kivitelben is.

7 Nagyobb termelékenység A PZ 250 modell jellemz je a nagy termelékenység (óránként 20/25 m 3 ), valamint az a képessége, hogy rakodógéppel is etethet. A nagyméret garatnak és a széles, vízszintes behúzó hengereknek köszönhet en lehet ség van nagyon nagyméret ágak berakására is, mint pl. egész fák, bokrok, fahulladékok, cserjék, sövények és temet i zöldhulladékok. Az oldalt elhelyezett motor és a kompakt szerkezet leegyszer síti az átvizsgálást és a karbantartást. A 80 vagy 108 lóer s IVECO motorral hajtott PZ 250 M változat tandemtengelyes pótkocsi alvázzal, elfordítható felépítménnyel és adagoló szállítószalaggal. PZ 250 MODELL Max. ágátmér Behúzóhengerek szélessége Max. adagolási szélesség Garat méretei Aprítékméret szabályozása Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítókések száma Minimális traktorteljesítmény TLT fordulatszám Dízelmotor teljesítmény Óránkénti munkateljesítmény TLT-vel hajtott gép súlya TLT-vel hajtott gép méretei db Le min -1 Le/kW m 3 kg / / /59-108/80 20/

8 PZ 210 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK Közepes-nagy teljesítmény professzionális gép, amely akár 210 átmér fatörzsek és ágak felaprítására képes nagyon kis apríték mérettel 15/18 m 3 munkateljesítménnyel. A garat és a behúzó bordás hengerek különösen nagy méretének köszönhe- en ez a gép lehet vé teszi nagyméret zöldhulladék (ágak, cserjék, sövények, stb.) közvetlen felaprítá- sát mindenféle el készítés nélkül. A G változat (traktor TLT hajtással) alapfelszerelésének része a gumikerekek és a 3-pontos függeszt váz. A kis, vagy nagy sebesség közúti vontatáshoz használható pótkocsi alvázon rögzített M változat meghajtásáról egy dízelmotor gondoskodik. PZ 210 MODELL Max. ágátmér Behúzóhengerek szélessége Max. adagolási szélesség Garat méretei Aprítékméret szabályozása Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítókések száma Minimális traktorteljesítmény TLT fordulatszám Dízelmotor teljesítmény Óránkénti munkateljesítmény TLT-vel hajtott gép súlya TLT-vel hajtott gép méretei / db 2 Le 50 min Le/kW 40/29-52/38 m 3 15/18 kg A PZ 210 modell G változata TLT hajtású és igény esetén a traktor 3- pont függeszt szerkezethez csatlakoztatható. A leszerelhet vonórúd használatával a gép vontatható is kis menetsebességgel. A PZ 210 M ágaprító gép. A gépet egy 52 lóer s HATZ 52 motor hajtja és 80 km/h menetsebességgel vontatható pótkocsi alvázra épül. Az oldalt elhelyezett motor rendkívül kompakt felépítést kölcsönöz.

9 PZ 190 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK Ez az ideális gép az önkormányzati területek karbantartását végz vállalatok, önkormányzatok és szolgáltató vállalatok számára, amelyek a települések zöldterületeinek (díszparkok, díszkertek, botanikus kertek és teme- kertek szezonális, illetve id szakos karbantartását végzik. A gép 12/14 m 3 munkateljesítménye rendkívül meggy. A felaprított ágak átmér je akár 190 -ig is terjedhet. A gép rendelhet a garat padozatára szerelt adagoló szállítószalaggal is a rövid zöldhulladékok és gallyak behúzásának megkönnyítése érdekében. A G változat (traktor TLT-vel hajtott) alapfelszereltségébe tartozik a 3-pontos függeszt váz, valamint a vontatást lehet vé tev és a tárolást megkönnyít gumikerekek. Az M változatot dízelmotor hajtja és kis vagy nagy sebességgel vontatható pótkocsi alvázra van szerelve. A PZ 190 M változat munka közben. Ezt a 80 km/h vontatási sebességet biztosító pótkocsi alvázra szerelt gépmodellt egy hangtompított 52 lóer s HATZ motor hajtja. Ez a változat igény esetén rendelhet tandemtengelyes pótkocsira szerelt elfordítható felépítménnyel is. PZ 190 MODELL Max. ágátmér Behúzóhengerek szélessége Max. adagolási szélesség Garat méretei Aprítékméret szabályozása Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítókések száma Minimális traktorteljesítmény TLT fordulatszám Dízelmotor teljesítmény Óránkénti munkateljesítmény TLT-vel hajtott gép súlya TLT-vel hajtott gép méretei db Le min -1 Le/kW m 3 kg / /29-52/38 12/ A PZ 190 G változat traktor TLTvel m ködtethet. A speciális zajszigetel festés (opció) csökkenti a gép zajkibocsátását.

10 PZ 150 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK Ezzel a professzionális alkalmazásra tervezett PZ 150 géppel az ágak és egyéb zöldhulladékok aprítása 150 átmér ig végezhet 8/10 m 3 óránkénti munkateljesítménnyel. A különösen széles behúzó hengerekkel speciális PEZZOLATO jellemz felszerelt nagyméret adagoló garat megkönnyíti a nagy lombozatú ágak, fahulladékok, sövények és cserjék beadagolását. Ennek a modellnek a G változata (traktor TLT-vel hajtott) alapfelszerelésként 3-pontos függeszt vázzal, valamint a vontatást lehet vé tev és a tárolást megkönnyít gumikerekekkel van felszerelve. Az M változat rendelhet benzin- (MB), vagy dízelmotorral (M) egyaránt, valamint kis vagy nagy sebesség vontatást lehet vé tev pótkocsira szerelve. A PZ 150 MB változat munka közben. Ennek a 80 km/h menetsebességgel vontatható pótkocsi alvázra szerelt változatnak a meghajtását egy 20 lóer s benzinmotor végzi. Az elfordítható felépítmény lehet vé teszi az adagoló garat elhelyezését az aprítandó anyag lehet legkönynyebb behelyezéséhez. A traktor TLT-vel hajtott PZ 150 G változat traktor 3-pont függeszt szerkezethez is csatlakoztatható. A leszerelhet vonórúd használatával a gép vontatható is kis menetsebességgel. PZ 150 MODELL Max. ágátmér Behúzóhengerek szélessége Max. adagolási szélesség Garat méretei Aprítékméret szabályozása Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítókések száma Minimális traktorteljesítmény TLT fordulatszám Benzinmotor teljesítmény Dízelmotor teljesítmény Óránkénti munkateljesítmény TLT-vel hajtott gép súlya TLT-vel hajtott gép méretei db Le min -1 Le/kW Le/kW m 3 kg / /15 28/20-35/26 8/

11 PZ 140 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK Ezzel a professzionális alkalmazásra tervezett géppel fatörzsek és ágak felaprítása végezhet 140 -es vastagságig 6/8 m 3 óránkénti munkateljesítménnyel. Az összes PEZZOLATO géphez hasonlóan ezt a változatot is hosszú élettartam jellemzi, ami biztosítja a befektetés gyors megtérülését azáltal, hogy képes a gyümölcsültetvények, díszkertek, sövények karbantartása során keletkez bármilyen típusú zöldhulladék felaprítására, valamint a nyers és száraz zöldhulladékok (bozót, cserjék, kiszáradt növények), továbbá bármilyen egyéb, az aljnövényzet és kertek kitisztítása során keletkez nyesedék térfogatának csökkentésére. Ennek a gépmodellnek a G változatán (traktor TLT-vel hajtott) alapfelszerelés a 3-pontos függeszt váz, valamint a vontatást lehet vé tev és a tárolást megkönynyít gumikerekek. Az M változat rendelhet benzin- (MB), vagy dízelmotorral (M) egyaránt, valamint kis vagy nagy sebesség vontatást biztosító pótkocsira szerelve is. A traktor TLT-vel hajtott, 3-pontos függeszt vázzal, valamint a tárolást megkönnyít gumikerekekkel felszerelt PZ 140 G változat munka közben. A leszerelhet vonórúd használatával a gép vontatható is kis menetsebességgel. PZ 140 MODELL Max. ágátmér Behúzóhengerek szélessége Max. adagolási szélesség Garat méretei Aprítékméret szabályozása Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítókések száma Minimális traktorteljesítmény TLT fordulatszám Benzinmotor teljesítmény Dízelmotor teljesítmény Óránkénti munkateljesítmény TLT-vel hajtott gép súlya TLT-vel hajtott gép méretei db Le min -1 Le/kW Le/kW m 3 kg / / /15 28/20-35/26 6/ A 28 lóer s dízelmotorral hajtott, 80 km/h sebességgel vontatható pótkocsi alvázra szerelt PZ 140 M változat.

12 PZ 110 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK A kisfelhasználók igényeinek kielégítéséhez a PEZZOLATO ezt a könnyen kezelhet és kompakt gépmodellt kínálja, amelyen két vízszintes behúzóhenger préseli a zöldhulladékot az aprítótárcsára szerelt késekre. Az adagoló garat felbillenthet a gép befoglaló méreteinek csökkentéséhez és a gép könnyebb szállításához. Ezzel a kisméret, professzionális ágaprítógéppel a zöldhulladékok 110 átmér ig apríthatók 3/4 m 3 óránkénti munkateljesítménnyel. A gép rendelhet traktor TLT hajtással, vagy saját benzin- (MB), vagy dízelmotorral (M) egyaránt. A saját motorral felszerelt változaton (standard) kisméret kerekek találhatók a kézi mozgatáshoz. Igény esetén a gép rendelhet kis, vagy nagy sebessé- vontatást biztosító pótkocsi alvázra szerelve is. A PZ 110 G változat munka közben. Ezt a traktor 3-pont függeszt szerkezetére csatlakoztatható gépmodellt traktor TLT-vel lehet m ködtetni. A kis képen a garat szállítási helyzetben látható. A 13 lóer s benzinmotorral ellátott PZ 110 MB változat pótkocsi alvázra szerelve, amely 80 km/h menetsebességgel vontatható. PZ 110 MODELL Max. ágátmér Behúzóhengerek szélessége Max. adagolási szélesség Garat méretei Aprítékméret szabályozása Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítókések száma Minimális traktorteljesítmény TLT fordulatszám Benzinmotor teljesítmény Dízelmotor teljesítmény Óránkénti munkateljesítmény TLT-vel hajtott gép súlya TLT-vel hajtott gép méretei / db 2 Le 15 min Le/kW 13/10 Le/kW 11/8 m 3 3/4 kg

13 PZ 100 ÁGAPRÍTÓ GÉPEK Ez a PZ sorozat legkisebb teljesítmény ágaprító gépmodellje. A kompakt felépítés és a könny kezelhet ség ideálissá teszi ezt a változatot a magánjelleg felhasználásra. Ezen mindössze egyetlen behúzó henger található, amelyet független hidraulika rendszer hajt, valamint egy adagoló kar, amelynek segítségével a gépkezel könnyen be tudja tolni az aprítani kívánt ágakat. Ezzel a géppel 100 -es átmér ig apríthatók fel az ágak, gallyak, lombok, elhalt növényzet, cserjék és minden más zöldhulladék, ami a játszóterek, konyhakertek és díszkertek karbantartása során keletkezik. A gépet a kis méretei ellenére 2/3 m 3 óránkénti munkateljesítmény jellemzi. A PZ 100-as gép rendlehet TLT hajtású változatban, vagy saját benzin- (MB), illetve dízelmotorral (M) egyaránt. A saját motorral felszerelt változatok alapfelszereltsége a gumikerekek, amelyek megkönnyítik a kézi mozgatást. Igény esetén a gép rendelhet kis, vagy nagy sebesség vontatást biztosító pótkocsi alvázra szerelve is. A TLT-vel hajtott, a traktor 3-pont függeszt szerkezetéhez csatlakoztatható PZ 100 G változat munka közben. PZ 100 MODELL Max. ágátmér Behúzóhengerek szélessége Max. adagolási szélesség Garat méretei Aprítékméret szabályozása Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítókések száma Minimális traktorteljesítmény TLT fordulatszám Benzinmotor teljesítmény Dízelmotor teljesítmény Óránkénti munkateljesítmény TLT-vel hajtott gép súlya TLT-vel hajtott gép méretei / db 2 Le 15 min Le/kW 13/10 Le/kW 11/8 m 3 2/3 kg A 13 lóer s benzinmotorral hajtott PZ 100 MB változat gumikerekekkel van ellátva a könnyebb kézi mozgatáshoz.

14 A GYAKORLATI MEGOLDÁSOK A PZ sorozat valamennyi ágaprító gépmodellje többféle opciós tartozékkal szerelhet fel a sokoldalúság, az érték és a fajlagos teljesítmény növeléséhez. Mobilitás Amellett, hogy ezek a gépek használhatók fix helyzetben, mindegyik modell rendelhet olyan változatban is, amely megkönnyíti az egyik munkaterületr l a másikra való átszállítást: kisméret kerekekkel a kézi mozgatáshoz (a PZ 100 és PZ 110 változathoz)...kis sebességgel vontatható pótkocsi alvázzal......tandemtengelyes pótkocsival 80 km/h vontatási sebességgel......egytengelyes pótkocsival 80 km/h vontatási sebességgel......gumihevederes járószerkezettel. Az egyes meghajtási módok kódjai az alábbiak: G, MB, M, E.

15 Opciós tartozékok A PZ 150 modellt l kezdve a gépek rendelhet k a nagyméret garat padlójába szerelt behúzó szállítószalaggal is (hidraulikus meghajtással) a nagyobb darabok betolásának megkönnyítésére (fahulladék, sövények, leveles gallyak és egyéb rövidebb anyagok). A PZ széria mindegyik gépmodellje esetén lehelehet ség van a garat felbillentésére a gép szállítási méretének csökkentése érdekében. A saját motorral felszerelt modellek (MB, M, E) 360 fokban forgatható felépítménnyel rendelhet k. A gépek rendelhet k beépített konténerrel is, amelyben az apríték felfogható. A traktor TLT-vel hajtott modellek (G) rendelhet k 180 fokkal elfordítható felépítménnyel, amely lehe- vé teszi az adagoló garat elhelyezését az aprítandó anyag lehet legkönnyebb behelyezéséhez. Rendelhet egyéb extra tartozékok: Állítható magasságú vonórúd Saját rakodógép Kidobó torony toldat Tehermentesít berendezés üzemóra számlálóval Zajcsökkent festés Zajcsökkent véd burkolatok Pótkerék Unimog hordozójárm re szerelhet változat

16 Miért érdemes megvásárolni a Pezzolato gépeket? Az általunk gyártott gépek felépítését és kialakítását kiterjedt m szaki tudás és tapasztalat, min sített min ségbiztosítási rendszer, a felhasználói igények maximális figyelembe vétele, valamint a kutatás-fejlesztésre fordított jelent s összegek jellemzik: csak néhány ok, amiért a Pezzolato S.p.A. kit nik a világ bármely részér l származó versenytársai közül. Háromféle termékkör: GREENLINE: tárcsás és leng késes ágaprítók, nyesedékaprítók, fahulladék aprítók, komposztforgatók, rosták komposzt el állításhoz REDLINE: gépek és berendezések t zifa el készítéséhez PLANKLINE: integrált f részüzem rendszerek VISZONTELADÓ A termékeink folyamatos fejlesztése miatt el fordulhat, hogy a jelen kiadványban feltüntetett m szaki adatok és ismertet k nem az aktuális adatokat jelenítik meg. A Pezzolato S.p.A. nem köteles el zetesen értesíteni az érdekelt feleket az ilyen változásokról.

ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK

ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK Zöldhulladék feldolgozáshoz és komposztkezeléshez A VÁLLALATNÁL MIN SÉGBIZTOSÍ- TÁSI RENDSZER M KÖDIK KOMPOSZTÁLÁS A komposztálás a szerves anyagok, mint pl. a kerti

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY PTH 400 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot GREENLINE PTH 300 PTH 400 PTH 400

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Modell Rendelési szám Motor Hengerek űrtartalom (cm3) és szám Üzemanyag Burkolat Befogatható Teljesítmény Rotor COUGAR 18 ER 1425322 COUGAR 17 DR 1425323

Részletesebben

Magyar Gyorsan, ügyesen, bárhol... Az AVANT kihívás Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust egy olyan gépet ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének

Részletesebben

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok)

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Der Tank- und Behälter-Profi Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Precíz kialakítás Változó szorási tulajdonságok

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK. Innováció és technológia

TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK. Innováció és technológia TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK Innováció és technológia TARTALOM VONTATOTT TAKARMÁNYKEVERŐ ÖNJÁRÓ TAKARMÁNYKEVERŐ VONTATOTT TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK A SITREX vállalat mindig is az innovációról

Részletesebben

NHS 130 típusú dízelmotoros ágdarálógép

NHS 130 típusú dízelmotoros ágdarálógép NHS 130 típusú dízelmotoros ágdarálógép NHS180 NHS130-28 LE-s KUBOTA dízelmotorral - Két rendkívül erős, hidraulikus motorokkal hajtott függőlegesen elhelyezett behordó hengerrel - Két db hardox acélksel

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! . Önkormányzata Ajánlat száma: Gépcsomag 1. Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Az alábbiakban szeretnék gépbeszerzési

Részletesebben

Loglift Z-összecsukható daruk

Loglift Z-összecsukható daruk Loglift Z-összecsukható daruk Hagyományosan megbízható www.hiab.hu Kezelés közben szinte észrevétlen, rakodásnál pótolhatatlan Ha nagy mennyiségű faanyag szállításáról van szó, nem vesztegethetjük az értékes

Részletesebben

Műanyagipari Kereskedelmi BT

Műanyagipari Kereskedelmi BT Műanyagipari Kereskedelmi BT FULL SHINE Extrúziós flakonfúvó gépek H tipuscsalád A Full Shine (Tajvan) H Széria flakonfúvó gépek alkalmasak 0.2 10 L űrméretű különféle műanyag flakonok gyártására. lehet

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTİK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTİK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTİK Cikkszám Géptípus Megnevezés, mőszaki adatok 190300900 1903009000 190301900 190302900 1903029001 Agri Power / Agri Max 45.8 Villatartó lemez villa oldalmozgatóval L=1200 190300902

Részletesebben

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG Kezelési utasítás Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A Biztosítjuk biztonságát LEMKEN GmbH & Co.KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen / Postafiók 11 60, D-46515 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0,

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

tp aprítógépek kert, park és erdei munkákhoz D e N m ARk ReLIAb L e

tp aprítógépek kert, park és erdei munkákhoz D e N m ARk ReLIAb L e tp aprítógépek kert, park és erdei munkákhoz D esigne D m ANufACtuR e D D e N m ARk ReLIAb L e ChI pping Get the Job LINDDANA A Linddana az aprítógépek szakértője. Ilyen egyszerű. Már több mint 30 éve

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát!

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! . Önkormányzata Ajánlat száma: Gépcsomag 2. Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Az alábbiakban szeretném gépbeszerzési

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1265 J

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1265 J Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1265 J PC 1265 Pofás törı gép Garat méret: 1250 x 650 mm (49 x26 ) Lendkerék átmérı: 1500 mm (59 ) Lendkerék fordulatszáma: 270 (max. f/p) Lendkerék teljesítmény: akár 300

Részletesebben

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz - 1 - I. Bevezetés A Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D és B1-17D olyan négy kerék meghajtású, többcélú kerti traktor, ami a kertészetek,

Részletesebben

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Ez a dokumentum a Kelet-Agro kft szellemi tulajdona. A leírás bármelyik része, vagy egésze csak a Kelet-Agro kft írásos engedélyével másolható vagy

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés.

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés. cat_drain_c3 01_0609_HU.book Page 36 Thursday, July 5, 007 9:40 AM sorozat leírás Felépítés Nemesacél motor Jól bevált felépítés modern INOX & kompozit kialakítás, optimalizált hatásfokú szabad örvénykerékkel.

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13.

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:   Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. SZÁRZÚZÓK KB 3011 típusú szárzúzó Ez a típus az egyik legnépszerűbb

Részletesebben

GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM

GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM 2011. január AGRÁRTECHNIKA GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM TRAKTORPROGRAM gyümölcs - szőlő TALAJMŰVELÉS speciális szőlő Univerzális traktorok Keskeny nyomtávú traktorok Lánctalpas traktorok Ültetvény művelő traktorok

Részletesebben

www.bestmachinery.hu BEMUTATKOZÁS A Husmann név több mint 50 éve egyet jelent a megbízhatósággal,

www.bestmachinery.hu BEMUTATKOZÁS A Husmann név több mint 50 éve egyet jelent a megbízhatósággal, BEMUTATKOZÁS A Husmann név több mint 50 éve egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és szakértelemmel az újrahasznosítás terén. Tapasztalataik alapján olyan megoldásokat fejlesztenek ki, amelyek megfelelnek

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

6.1. Javaslat Start-munkaprogram keretében aprítógép beszerzésére.

6.1. Javaslat Start-munkaprogram keretében aprítógép beszerzésére. ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÁPRILIS 28-AI MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 827-7/2016/Sz. V I. NA PIREND Tárgy: Indítványok, javaslatok 6.1. Javaslat

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Téglavágó, kőzetvágó gépek

Téglavágó, kőzetvágó gépek 200 Téglavágó, kőzetvágó gépek Blokktégla vágására fordítással alkalmas! FTG 400 téglavágógép 350/400 mm A feltüntetett ár tartalmazza a gyémánttárcsát. Vágási mélység (fordítással): Fogadóasztal méretei

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók A talajművelési koncepciókban az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor SpinoWraptor Trans Forgókorong és görgősor Forgókorong átmérő 1650mm Raklap 1200x1000 Max terhelhetőség 2000kg Alapterület hossza 2700mm Alapterület szélessége 1650mm Alapterület felső magassága 180mm

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák BT Vector BT Vector BT Vector szűkfolyosós targoncák teljes kínálata Termelékenység Kezelhetőség Biztonság Tartósság A-sorozat Azok a vállalatok,

Részletesebben

T110 Kompakt lánctalpas rakodó

T110 Kompakt lánctalpas rakodó T110 Kompakt lánctalpas rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 AE0J 11001 AE0J 99999 Méretek M N O A L K J B I C H D F E G P Q (A) Üzemi magasság... 3474 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról A jogszabály 2010. április 2. napon hatályos állapota 140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról A környezet védelmének

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK ÁLTALÁNOS ADATOK Felhasználási terület Alacsony energia fogyasztású Szolár energia rásegítés f tési redszerekhez kifejlesztett elektronikus keringtet szivattyú, EVOTRON sol kiválóan m ködik magas glykol

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013.

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. április 1-től Biztosan Paldu! Erős villanymotor - 230 V-os is, speciális

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar Körbála szállító Széria felszedőkar Bálaterelő Választható felszedő karok Kétfajta felszedő kar közül választhat mindegyik bálaszállító típusnál. Az 1500S és 2500S típusokra jellemző az állítható villával

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Kivágás és lyukasztás

Kivágás és lyukasztás Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 20 Kivágás és lyukasztás Kivágógép fix szöggel AKM 200-40 AKM 250-60 Sarokkicsípő gép változtatható szöggel AKM 200-40 V AKM 200-60 V Hidraulikus profilacélollók

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT ALTALAJLAZÍTÓ SEA NG IDR MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT Mélységi megmunkálás és talajelőkészítés, amit a hidraulikus késtartók és rögzúzó ujjas hengerek végeznek. Felületi nagyolás,

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

100/400 100/400V 125/400V 150/400V 10/315V 80/315 100/315 125-315V 150/315V 65/250V 80/250V 125/250V 100/250V 80/200V 100/200V

100/400 100/400V 125/400V 150/400V 10/315V 80/315 100/315 125-315V 150/315V 65/250V 80/250V 125/250V 100/250V 80/200V 100/200V cat_bs-a3_int_hu.book Page 44 Wednesday, April 18, 07 2:18 PM /NPG sorozat áttekintés A sorozat >Egyes szivattyúk: >Alkalmazás: A VDI 35 szerinti f t víz, víz-glikol keverék, h t víz, hidegvíz és használati

Részletesebben

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról A környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény 110. -a (7) bekezdésének g) pontjában

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Rönkvágók Motor Hidraulikus Traktor 2018

Rönkvágók Motor Hidraulikus Traktor 2018 Rönkvágók Hidraulikus 2018 Traktor FSI power-tech ApS A rönkvágókat fejlesztő és gyártó FSI power-tech ApS vállalatot Henning Schmidt alapította 2002-ben. Ezek vállalatunk alapvető tevékenységét képezik

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK 1903009001 1903009000 19030090001 190301900 1903019001 1903019002 190302900 1903029001 35.10; 38.10; 37.8 37.7 38.9 40.7 EID1235 EID1207 EID1225 EID1225 EID1232 EID1232 EID1201

Részletesebben

10 mm foratármérőjű rosta választható: 6, 8, 12, 17 mm

10 mm foratármérőjű rosta választható: 6, 8, 12, 17 mm Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. Hűtött vágókamra könnyű alacsony hőmérsékleten tartani az alapanyag darálást Álló és forgó kések Keménység:

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Toro lombeltakarító gépek

Toro lombeltakarító gépek KIS- ÉS KÖZÉPKATEGÓRIÁS ZÖLDFELÜLET ÁPOLÓ GÉPEK Toro lombeltakarító gépek Műszaki jellemzők: Típus: 51593 51594 Toro Super Blower Vac Toro Ultra Blower Vac Motor (W): 1450 1450 Légszállítás (max. / min.

Részletesebben

BENZINMOTOROS LÁNCFŰRÉSZEK KIEMELT AJÁNLAT

BENZINMOTOROS LÁNCFŰRÉSZEK KIEMELT AJÁNLAT DCS4610 BENZINMOTOROS LÁNCFŰRÉSZ Hengerűrtartalom: 45,1 cm 3 Teljesítmény: 1,7 kw / 2,28 LE Vágáshossz: 40 cm Láncsebesség: 17,1 m/s Üzemanyagtartály: 0,37 l Olajtartály: 0,25 l Súly: 4,75 kg KIEMELT AJÁNLAT

Részletesebben

A Szèria A 75 A 85 A 95

A Szèria A 75 A 85 A 95 A Szèria A 75 A 85 A 95 H Tartalom Az új A széria ErŒsnek fejlesztve 3 Fülke 4 Sebességváltó és lehajtás 6 Motorok 7 Hidraulika 9 Technikai specifikációk 10 Opciós felszerelések, Valtra Szervíz 11 2 ErŒsnek

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1055 J

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1055 J Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1055 J PC 1055 Pofás törıgép Garat méret: 1000 x 550 mm (39 x22 ) Zúzott méret: 50 130 mm (2,5 5 ) Lendkerék átmérı: 1360 mm (53,5 ) Lendkerék fordulatszáma: 330 (max. f/p)

Részletesebben

KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73

KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73 KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73 1 Beszerzés tárgya: Adásvételi szerződés a KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK ELEKTRONIKUS KERINGTETÖ SZIVATTYÚK F TÉSI ÉS LÉGKONDÍCIONÁLÓ RENDSZEREKHEZ ÁLTALÁNOS ADATOK Felhasználási terület Alacsony energia fogyasztású f tési és légkondicionáló

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

APRÍTÓGÉPEK. kert, park és erdei munkákhoz

APRÍTÓGÉPEK. kert, park és erdei munkákhoz APRÍTÓGÉPEK kert, park és erdei munkákhoz Üdvözli Önt a Linddana Linddana több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az aprítógépek gyártása és értékesítése terén. Az összes TP márkanevű aprítógép

Részletesebben

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 1 MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 2016 2 MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Utánpótlás, Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 15-30 LE teljesítményigényű, traktorok hárompontjára kapcsolható karos rézsűkaszák. Zúzófej kihelyezhetőségei (a traktor középvonalától a zúzófej széléig) : 170, 250, 300, 350 cm - önálló hidraulikarendszer(olajtartály,szivattyú,

Részletesebben