Roto DoorSafe A tartósan tömített ajtó Katalógus. Roto DoorSafe 600-as zárgeneráció

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Roto DoorSafe A tartósan tömített ajtó Katalógus. Roto DoorSafe 600-as zárgeneráció"

Átírás

1 Roto oorsafe A tartósan tömített ajtó Katalógus Roto oorsafe 600-as zárgeneráció

2 A beépítési útmutatóban található minden adatot gon- - - jogát fenntartjuk. Impressum Copyright: Mai 2011 Roto Frank AG Wilhelm-Frank-Platz Leinfelden-Echterdingen Telefon Telefax info@roto-frank.com

3 Roto információ Roto információ... 2 Roto Raktározási feltételek...6 Környezet...7 Roto környezetmenedzsment rendszer A Roto Frank AG Nemzetközi Technológiai Központja (ITC)...10 Általános tudnivaló...11 Általános felhasználási tudnivalók...12 Alkalmazott rövidítések acélcsap (2CB) acélkampó (2CH) V csap acélcsap (2CB) acélkampó (2CH) V csap E csap (2C) acélkampó (2CH) acélcsap (2CB) acélkampó (2CH) fa ajtókhoz alumínium ajtókhoz Alkatrész méretek Csapda megfordítás...80 Tokrészek állíthatósága Beépítési (tárolási) méretek záródarabokhoz...83 Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május. 1 Roto információ oorsafe

4 Roto információ Roto Ablak- és ajtótechnológia május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

5 Roto információ oorsafe által a Roto Leinfelden-Echterdingen-i központtal az egy- Az egész világon több mint 4000 alkalmazottnak az a - mindennapos használati értékét. Legfontosabb célunk mindig is maradandó értékek létrehozása volt. Jól szemlélteti ezt a moduláris rendsze- garanciát vállalunk, valamint a 100 millió eladott NT vasalat garnitúra a évben történt bevezetése óta, - és a pontos szállításról, valamint a több mint 40 értékesítési telephelyet és viszonteladót magába foglaló keres- tókkal fenntartott szoros kapcsolatunk biztosítja mindkét ci részvételt. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május. 3

6 Roto információ zárrendszereknél. tossági kötelezettsége aló. 1. rása és reteszelése. A mindekori összvasalat (zárásrendszer) össze. Rendszeridegen alkatrészek alkalma- kizárását vonja maga után. kombinációja, valamint a tartozékok (pl. zárólemez) beépítési útmutató szerinti beépítése ill. a meghatározott normák szerinti karbantartás. Nedves helyiségekbe és agresszív, korróziót - kulcson át a zárrendszerre. ha nem hozzá tartozó, pl. méretben el- eszközt alkalmaznak. vagy csökkentése lép fel a csuklópántok beállításakor vagy az ajtó le- ha egy arra nem engedélyezett duplaszárnyú ajtót az álló szárnnyal nyitnak ki. - oly módon, hogy az huzat vagy nyomás hatására ne tudjon kinyílni, másrészt egysze- rást a csapda biztosítja. A reteszelés alatt a zárt ajtó biztosítását ért- két vagy több további záróelem, pl. zárónyelv vagy acélcsap által. Minden mélyedésébe ill. a zárólemezbe, zárházba stb. - derkulcs elfordításával ill. a kilincs egy ki- lapotba tolhatóak. méreteket és igényeket ezekhez a cilinderekhez a zárrendszerek technikai dokumentációiban találja. A zárrendszerek nem alkalmasak a záró tö- következett formai változások és elváltozások felvételére. - - be vagy a zárólemezbe, és ezzel az akadálymentes használat akadályoztatva van. akadályozza. ha a zárrendszerhez vagy zárólemezhez oly módon nyúlnak hozzá, hogy ezek a tozását eredményezik. ha az ajtó nyitvatartásához nem rendel- záróelemeket használják. lettek beszerelve vagy utólag kezelve (átfestés). lincs csatlakozásra. eszközt alkalmaznak. rul. ha az ajtók zárásakor az ajtólap és a ke május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

7 Ha a termék tulajdonsága a katalógusunkban, prospektusban nincs konkrétan meghatározva, akkor az egyes zárrendszerre vo- Egy zárrendszer használati megbízhatósága - hatásoktól és a karbantartástól. A zárócilindert és kulcsot cserélni kell, ha a kihuzásakor amelyek a vasalatok összeállítására vonatkoznak (pl. a kilincsek, cilinderek vagy ki- A biztonság szempontjából fontos vasalatrészeket évente legalább egyszer a egyes alkatrészeket ki kell cserélni. - ni: minden mozgó alkatrészt és a zárrendszer minden záráshelyét be kell zsírozni csak olyan tisztító- és ápoló anyagokat lehet alkalmazni, amelyek a vasalatok korrózióvédelmét nem csökkentik. A munkálatokat a zárrendszeren és a hozzá tartozó vasalatrészeket, valamint az alkatrészek cseréjét csak szakember végezheti. Az információs- és instrukciós kötelezettségek, valamint a termékszavatossági - nek, gyártóknak, építészeknek és felhaszná- tervezési segédletek katalógusok beépítési útmutatók karbantartási- és tisztítási útmutató használati útmutatók biztosításához termékinformációt kérni és arra - útmutatóit, szerkezeti rajzait, karbantartási- és tisztítási útmutatóit megrendelni és azt a felhasználónak továbbítani. - tási- és tisztítási útmutatóra, valamint a gyártó használati útmutatójára és ezeket a dokumentumokat az építészeknek ill. a felhasználóknak továbbítani. ges variációkat a termékinformációkra, a termékszavatosság, termékkarbantartásra, információs- és instrukciós kötelezettségek- Roto információ oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május.

8 Roto információ Raktározási feltételek A termékeket mindig becsomagolva kell tárolni, a nyitott csomagolást vagy a szabadon tárolt árút le kell takarni (pl.: karton lappal). - A termékeket szállítani vagy kezelni csak az erre alkalmas eszközzel vagy szerkezettel szabad (villás targonca, szállítósza- egymásra halmozhatóságának (szállítás ill. raktározás közben) mértékét lásd a karton dobozok oldalán. - A termékeket óvni kell a nedves- száraznak kell maradnia. Ez vonatkozik a tárolásra szállításra valamint a be- és kirako- (pl.: udvari szállítás esetén) a terméket le kell takarni vízhatlan fóliával. A tárolás csak arra alkalmas, zárt helyen történhet, szabad té- lett... A termékeket az elázott megszárítani és az esetlegesen nem károsodott - termékeket új csomagolással ellátni május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

9 Környezet - - oorsafe A célunk, hogy kevés energia és alapanyag felhasználásával ké- valamint emellett termékeinknek Az általunk gyártott vasalat A vasalatalkatrészek rendeltetés- A vasalatunk olyan alapanyagok- teszik hulladékként a környezetbarát újrahasznosítást. Roto információ hosszú élettartamot biztosítsunk. Mindezekkel óvjuk a ter- záljuk az energia felhasználást ki a alapanyagokat. környezet károsító hatás. anyag környezetbarát. - Alkalmazunk egyszer használható- (karton dobozok, acél- és madzagok) valamint többször használható (schäfer ládák, hálóskonténerek, euro raklapok) csomagolóanyagokat. sa tott csomagolásainkat az összes partner költségmentesen átveszi fon- száma: Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május.

10 Roto információ Roto környezetmenedzsment rendszer A Roto tudatos környezetbarát tevé- nemzetközi környezetmenedzsment rendszer is elismerte tudatos környezetbarát tevékenységét: A Roto a munkavédelem keretén egészséges munkahelyi környezet kialakítására, a munkahelyi balese- biztonságtechnikájára. A Roto a környezetvédelemre úgy tekint, mint a vállalkozói tevékenység egyik legfontosabb elemére, tudatos környezetbarát magatartás, a termékek és gyártási eljárások mint a rendelkezésre álló természeti A Roto termékek magas élettartama sok védelméhez május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

11 hogy a Roto a teljes fejlesztési-, gyártási- és értékesítési folyamata mentált; beleértve a tervezést és termelést és összeszerelést vala- tásokat is. Roto információ oorsafe politikájának az eredménye: A Roto igazítva javítani a termékek és a A Roto - - vasalattechnikát kínál. A Roto világszerte biztosítja pontos szállítását. A Roto a vállalat egészére úgy tekint, hogy annak minden egyes tevékenysége hozzájárul a cég hoszszú távú sikeréhez. A Roto minden egyes alkalmazott- és a kihívásokban gazdag munka- - a teljesítmény- és célorientált munka végzést. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május.

12 Roto információ A Roto Frank AG Nemzetközi Technológiai Központja (ITC) konszern leinfeldeni központjában egy modern vizsgáló laboratórium. Itt nem csak egyéni anyagokat és termékeket lehet vizsgálni, hanem komplett ablak és ajtó szerkezetek vizsgálatára is alkalmas. A Roto Vizsgáló laboratóriuma (ITC) akkreditálva a eutschen Akkreditierungsrat (AR - Német reditációval a eutsche GmbH (AP - Német vizsgáló laboratórium alkalmas ablak-, ajtó- és vasalat szerkezetek, valamint fém alapanyagok mechanikai- és technológiai vizsgálatára. akkreditáció a magán szférában a legszigorúbb követelményeket támasztja a vizsgáló laboratóriumok- san képzett szakember állomány, ki- akkreditációs központ által május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

13 Általános tudnivaló A bemutatott képek ill. technikai rajzok nem méretarányosak. Rendelkezésre áll illetve rozsdamentes acél pontos zárak minden használatos - oorsafe vitelben) szállíthatóak. kivitel valamint kerek cilinderes kivitel. Nagy kiszerelés kérésre szállítható. visel világszerte - Folyamatosan végeznek vizsgálatokat a többpontos zárrendszereken a korrózióállóságra vonatkozóan. Roto információ ink legmodernebb korrózió védel- mi eljárása. A szigorú és vasalattechnikai katalógusban változatlan színvonalát. gondosan lett összeállítva és vizsgálati követelmények biztosít- - vel, a törvényi szabályozások vál- program minden egyes alkatrésze alkalmaznak agresszív változtatások adódnak. Ezért kér- - - hosszú tartósság adott. lom helyességé-ért és teljességé- javaslatokat és tanácsokat kö- garanciát vállalhassunk a többpontos zárainkra. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május. 11

14 Roto információ Általános felhasználási tudnivalók A zárat ne zárja ki nyitott ajtónál és ne nyomja az ajtókeretnek. A zárat ill. a záróelemeket (retesz, csapda, stb.) ne fesse le. és ezzel a zárat blokkolhatja. évente legalább 1x beolajozni május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

15 Roto információ oorsafe (ráfutó bak, ékek stb.) az ajtókerethez kell rögzíteni. A cilinderbiztosítást (szállításbiztosítás) a cilinder besze- Az ajtólapot a zár részen a már beépített zár esetén laphoz 90 fokban beigazítani szerelni. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május.

16 Roto információ Általános felhasználási tudnivalók A csavart egyenesen kell becsavarni, hogy ne tudjon Az ajtószerkezetet mindig a megadott tengelyméret szerint kell gyártani, hogy a záróelemek akadálytalan Az ajtót ill. az ajtólapot nem szabad a kilincsnél Ha nincs beépítve cilinder, akkor az ajtót csak Roto május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

17 Alkalmazott rövidítések = H600 = = Elektromechanikus többpontos zár P600 = Vészkijárati ajtó zár P650 = Pánik zár = = U-profil esetén = V# = Roto információ V# = Kilincstávolság E = Kilincs - cilinder távolság G = Kilincsmagasság = ió = =R = Rozsdamentes acél Fekete, RAL 9005 W = Fehér, RAL 9016 B = Barna, RAL 8014 CsE = Csomagolási egység E = Kilincstávolság E = Kilincs - cilinder távolság G = Kilincsmagasság FB = Marási szélesség MN = ió közepe = = Vágható G oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május.

18 csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

19 csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

20 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) MS M MN E92 G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

21 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) MS M MN E92 G1020 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

22 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

23 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május. 21

24 Zárás O Cikkszám CsE 600 Kombinált Kombinált Zárás O Cikkszám CsE 600 Kombinált Kombinált G1020 E MN MN MN E92 G1020 E G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

25 Zárás O Cikkszám CsE 600 Acélcsap Acélcsap oorsafe Zárás O Cikkszám CsE 600 Acélcsap Acélcsap E MN FB16 G1020 G1020 E92 MN E92 MN FB16 FB G1020 Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május. 23

26 Zárás O Cikkszám CsE 600 Acélkampó Acélkampó Zárás O Cikkszám CsE 600 Acélkampó Acélkampó E MN G1020 E92 MN G1020 E92 MN G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

27 4 V csap csap közepét jelöli zárt állapotban) , , , , M 300 oorsafe E G MS MN Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

28 M MS MN E G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

29 2 acélcsap másodzárral oorsafe 1202 M MS MN E G1020 Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

30 2 ) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

31 csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

32 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) MS M MN E92 G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

33 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) MS M MN E92 G1020 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május. 31

34 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

35 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május. 33

36 Zárás O Cikkszám CsE 600 Kombinált Kombinált G1020 E92 MN MN MN E92 G1020 E G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

37 Zárás O Cikkszám CsE 600 Acélcsap Acélcsap oorsafe G1020 E MN E92 MN FB16 FB16 G1020 G1020 E92 MN FB Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

38 4 V csap csap közepét jelöli zárt állapotban) E92 G M MS MN május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

39 4 E csap csap közepét jelöli zárt állapotban) M oorsafe E92 G1020 MS MN Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

40 csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

41 csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

42 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál MS M MN E92 G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

43 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) MS M MN E92 G1020 oorsafe útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május. 41

44 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

45 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május. 43

46 Kilincsgarnitúra Megnevezés Kilincsgarnitúra alumínium Ajtólap vastagság: 67-72mm Kilincsgarnitúra fehér Ajtólap vastagság: 67-72mm Kilincsgarnitúra rozsdamentes acél Ajtólap vastagság: 67-72mm május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

47 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

48 csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

49 csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

50 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál MS M MN E92 G május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

51 2 acélcsap (2CB) csap közepét jelöli zárt állapotban) MS M MN E92 G1020 oorsafe útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

52 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

53 2 acélkampó (2CH) csap közepét jelöli zárt állapotban) M MS E92 MN G1020 oorsafe útmutatóra amit a termékhez mellékelve talál. Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

54 Megnevezés Nyomórúd rozsdamentes acél Nyomórúd alumínium Matt rozsdamentes acél EN 1125, EN 1634, IN rész, Profilcilinder 92 mm, alkalmazható IN szerint balos és jobbos kivitelként EN 1125, EN 1634, IN rész, Profilcilinder 92 mm, alkalmazható IN szerint balos és jobbos kivitelként 76 Megnevezés rozsdamentes acél aluminium Ø32 L Megnevezés 50-80mm M8 Ø3 8 M8 M12 22 L Megnevezés SW 14 9 Váltócsapt excenteres furattal Ajtólap vastagság: 46-70mm Váltócsapt excenteres furattal Ajtólap vastagság: 66-90mm Váltócsapt excenteres furattal 9mm-es négyszögtengely Ajtólap vastagság: mm 9 L 3,1 Megnevezés 16,6 4,5 rögzítéshez Ajtólap vastagság: 40-64mm rögzítéshez Ajtólap vastagság: 60-84mm rögzítéshez Ajtólap vastagság: mm május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

55 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

56 fa ajtókhoz 4 mm horonyhézag 9 mm vasalattengely állítható állítható bemarható, állítható Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám 15,5 bemarható, állítható bemarható, állítható * Balos ajtónál jobbos V csap záródarabot kell Cikkszám Cikkszám bal jobb Cikkszám bemarható bemarható Cikkszám Cikkszám Csomagolási egység: 50 db május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

57 4 mm horonyhézag 10 mm vasalattengely állítható állítható bemarható, állítható Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám 15,5 bemarható, állítható bemarható, állítható * Balos ajtónál jobbos V csap záródarabot kell Cikkszám Cikkszám bal jobb Cikkszám bemarható bemarható Cikkszám Cikkszám oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

58 4 mm horonyhézag 12 mm vasalattengely 2 bemarható, állítható 2 bemarható, állítható R8 bal jobb Cikkszám Mágnes zárólemez 2 bemarható, állítható R8 bal jobb Cikkszám 2 bemarható, állítható R8 29 Cikkszám 11 R8 29 Cikkszám május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

59 4 mm horonyhézag mm vasalattengely 2 bemarható, állítható 2 bemarható, állítható bal jobb bal jobb Cikkszám W W Mágnes zárólemez bemarható, állítható Cikkszám oorsafe R R8 bal jobb bal jobb Cikkszám W W 2 bemarható, állítható R8 29 Cikkszám V csap zárólemez bemarható, állítható 11 R8 29 bal jobb Cikkszám Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

60 12 mm horonyhézag, 9 mm vasalattengely, állítható bemarható, állítható bal jobb Cikkszám E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám 15,5 bemarható, állítható Cikkszám Cikkszám állítható * Balos ajtónál jobbos V csap záródarabot kell Cikkszám Cikkszám bal jobb Csomagolási egység: 50 db május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

61 12 mm horonyhézag, 9 mm vasalattengely, 18 mm tokhoronyszélesség, sima horony állítható bemarható, állítható bal jobb Cikkszám E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám 15,5 bemarható, állítható Cikkszám állítható * Balos ajtónál jobbos V csap záródarabot kell Cikkszám Cikkszám bal jobb oorsafe Cikkszám Csomagolási egység: 50 db Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

62 12 mm horonyhézag, 10 mm vasalattengely, állítható bemarható, állítható bal jobb Cikkszám E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám 15,5 bemarható, állítható Cikkszám Cikkszám állítható Cikkszám Csomagolási egység: 50 db május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

63 12 mm horonyhézag, 10 mm vasalattengely, 20 mm tokhoronyszélesség, sima horony állítható bemarható, állítható * Balos ajtónál jobbos V csap záródarabot kell bal jobb Cikkszám E-nyitóhoz Cikkszám bal jobb bal jobb Cikkszám Cikkszám bal jobb 15,5 bemarható, állítható Cikkszám állítható Cikkszám oorsafe Cikkszám Csomagolási egység: 50 db Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május. 61

64 ajtókhoz 12 mm horonyhézag W = fehér (RAL 9016) Csomagolási egység: 50 db állítható állítható Profilrendszer A Cikkszám Cikkszám Tok bal jobb bal jobb Accord Komfort (11,5) Accord imex Actual Panorama 2000 Aluplast Ideal 2000 Aluplast Ideal Aluplast Ideal Aluplast Ideal Aluplast Ideal 4000 Aluplast Ideal Aluplast Ideal Aluplast Ideal 5000 Aluplast HF403 eceunic 800 eceuninck 800 eceuninck 3000 Finstral (12,5) 9 (8,5) (12) (8,5) (12,5) (12) (11,5) (8,5) (12,5) (11,5) 9 (8,5) 9 (8,5) (12,5) 20 (16,5) 9 (8,5) (8,5) (12) 11,5 (11) 11,5 12,5 (11,5) (11,5) (12) május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

65 V csap állítható Cikkszám Cikkszám Cikkszám Modell E 17R, E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R E 20R E 20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17R E 17R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17 R E 20R, E 20R oorsafe E 20R, E 20R E 20R, E 20R Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május. 63

66 ajtókhoz 12 mm horonyhézag W = fehér (RAL 9016) Csomagolási egység: 50 db állítható állítható Profilrendszer A Cikkszám Cikkszám Tok bal jobb bal jobb (8,5) KBE KBE Kömmerling Eurofutur 2416 Kömmerling F75UK Laminex MR06 Plustec A Pultec 300 A Rehau Rehau (12,5) (12) (8,5) (12,5) (12) 9 (8,5) 9 (8,5) (12,5) (8,5) (12) (12,5) (10) (12) (12,5) (12,5) (12) 9 (8,5) (12,5) (10,5) (12,5) (12,5) (8,5) (12,5) május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

67 V csap állítható Cikkszám Cikkszám Cikkszám Modell E 17R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R E 17R E 17R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R oorsafe E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

68 ajtókhoz 12 mm horonyhézag W = fehér (RAL 9016) Csomagolási egység: 50 db állítható állítható Profilrendszer A Cikkszám Cikkszám Tok bal jobb bal jobb Roplasto 4K (12) Roplasto 4K Roplasto 4K A40 Thyssen A H40 Trocal Innonova , , , , , Trocal Comfort Trocal Innonova Veka 70 Veka Veka Matrix 58 (8,5) (12,5) (11,5) (11,5) (12) (12) (12) (11,5) (11,5) 19,5 (12) (8,5) 9 (8,5) (11,5) (11,5) (12) 15,5 (12) 15,5 (14,5) W május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

69 V csap állítható Cikkszám Cikkszám Cikkszám Modell E20R, E 20R E 17R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 17R 1 ) E 17R 1 ) E 20R, E 20R E 20R, E 20R oorsafe E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

70 ajtókhoz 12 mm horonyhézag W = fehér (RAL 9016) Csomagolási egység: 50 db állítható állítható Profilrendszer A Cikkszám Cikkszám Tok bal jobb bal jobb (12,5)? Veka Topline Veka Topline Veka ,5 (14,5) (12) (12) 15,5 (14,5) (12) (12,5) május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

71 V csap állítható Cikkszám Cikkszám Cikkszám Modell E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R E 20R, E 20R oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

72 Kombinált záródarab (acélcsap-acélkampó) 12 mm horonyhézag, 35 mm tokhoronyszélesség Profilrendszer 12,0 7 7 U A Megnevezés 12,5 7 7 U ,0 7 7 U ,5 7 7 U , U Hossz 400mm U35 10 Profil (U) O Cikkszám CsE W = Fehér B = Barna május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

73 oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

74 ajtókhoz 12 mm horonyhézag állítható nem állítható állítható A= = = = rozsdamentes acél W = fehér (RAL 9016) Csomagolási egység: 50 db Profilrendszer A Sorozat O Alumil 20,9 (11,5) B J B J B J Alumil 20,7 B J B J B J (11,5) Aluminco 23,2 (11,5) B J B J B J Aluprof MB 21,8(11,5) B J B J B J Aluprof MB 21,8 (11,5) B J B J B J Aluset 10,3 (10) B J B J B J Aluset 11,1 (10) B J B J B J ALU Brisa 9 (8,5) B J B J ALU Clima (11,5) B J B J ALU Gutmann 22,2 B J B J B J (11,5) ALU Heroal 23,1 (11,5) B J B J B J ALU Heroal 23 (11,5) B J B J B J ALU Heroal 23 (11,5) B JR B J B J ALU Heroal 22,9 (11,5) B J B J B J ALU Heroal 23 (11,5) B J B J B J ALU Heroal 23 (11,5) B J B J B J ALU Heroal 23 (11,5) B J B J B J ALU Heroal 23 (11,5) B J B J B J 49 (11,5) B J B J 23 (11,5) B J B J MKF 21,4 (11,5) B J B J B R MKF 21,4 (11,5) B J B J B J 12,1 (11,5) B J B J B J RP004 12,1 (11,5) B J B J B J RP004 12,1 (11,5) B J B J B J RP május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

75 állítható nem állítható oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

76 ajtókhoz 12 mm horonyhézag állítható nem állítható állítható A= = = = rozsdamentes acél W = fehér (RAL 9016) Csomagolási egység: 50 db Profilrendszer A Sorozat O 12,1 (11,5) B J B J B J RP006 14,8 (14,5) B J B J B J RP022 14,8 (14,5) B J B J B J RP022 22,5 (11,5) B J B J B J 23 (20) B J F421 22,5 (11,5) B J B J 22,3 (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,6, (11,5) B JR B J B J YAWAL-TM 21,6, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,6, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,6, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,6, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,6, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,8, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,8, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,8, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 23,4, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,8, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 21,8, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 25,2, (11,5) B J B J B J YAWAL-TM 25,2, (11,5) B J B J B J 22, (11,5) B J B J B J május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

77 állítható nem állítható oorsafe Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

78 Alkatrész méretek = 25, = 35, 40 Kilincstávolság (), valamint egyéb méretek a zárónyelvhez és reteszhosszhoz 3 mm-es 10.3 R MS 24.5 E= MS * 14.5 ** Csapda átállítható 16 Csapda átállítható 6 FB max A=125 FB 173 * 25mm kilincstávolság esetén ** 30mm kilincstávolság esetén * 35mm kilincstávolság esetén ** 40mm kilincstávolság esetén A M május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

79 = Kilincstávolság (), valamint egyéb méretek a zárónyelvhez és reteszhosszhoz 3 mm-es MS Csapda átállítható FB Kilincstávolság A M Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május. - oorsafe

80 Alkatrész méretek = 25, 28 = MS 33 M= MS 33 M= A=125 E= Csapda átállítható Csapda átállítható 6 6 max.15.8 max A=125 E= május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

81 Alkatrész méretek = 35, 40 Kilincstávolság (), valamint egyéb méretek a zárónyelvhez és reteszhosszhoz 3 mm-es = 45 Kilincstávolság (), valamint egyéb méretek a zárónyelvhez és reteszhosszhoz 3 mm-es MS MS Csapda átállítható FB Csapda átállítható FB * 35mm kilincstávolság esetén ** 40mm kilincstávolság esetén A M A M Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május.

82 Csapda megfordítása Egy stiftet (Ø max. 2,5mm) kattanásig a képen látható lyukba betolni. 2 Csapdát kiemelni 3 Csapdát megfordítani 4 A csapdát pontosan a helyére illeszteni, majd visszatolni Egy stiftet (Ø max. 3mm) a képen látható lyukba betolni - 2 A stiftet könnyedén lefelé nyomni 4 Csapdát megfordítani 5 A csapdát pontosan a helyére illeszteni, majd visszatolni 3 A csapda kioldódik és kihúzható május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

83 Tokrészek állíthatósága Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK május. 81

84 Alkatrész méretek R6 R6 R V csap 1,6 mm automatikus magasságkiegyenlítés Imbuszkulccsal (4mm) állítható Imbuszkulccsal (2,5mm) állítható Állíthatóság -ban nyomás állíthatóság mm-ben Állíthatóság -ban nyomás állíthatóság mm-ben Alap beállítás Alap beállítás május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

85 Beépítési (tárolási) méretek záródarabokhoz Automata csap V csap löket 20 12mm horonyhézag (kivitel tengelyméret és profil szerint)) V csap közepe zárt állapot lefelé löket 20 E csap közepe zárt állapot lefelé Változtatás joga fenntartva. Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció BK 26-0_HU május oorsafe

86 május. BK 26-0_HU Roto oorsafe. 600-as zárgeneráció Változtatás joga fenntartva.

87

88 Kossuth Lajos u. 25. Telefon Telefax roto-ese@roto-frank.com BKWK / B&N Készült: 2011 május. Változtatás joga fenntartva. BK 26-0_HU Ausztria Belgium Bosznia- Herzegovina Chile Csehország Észtország Fehéroroszország Franciaország Horvátország Lettország Litvánia Németország Olaszország Oroszország Portugália Románia Svájc Szerbia Szlovénia USA Vietnám

Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz

Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz Ablak- és ajtótechnológia Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz! " " Impressum Copyright: März 2012 Roto Frank AG Wilhelm-Frank-Platz 1 D-70771

Részletesebben

Roto.NT..TurnPlus. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz. Ablak- és ajtótechnológia

Roto.NT..TurnPlus. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz. Ablak- és ajtótechnológia Roto.NT..TurnPlus Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz Roto.NT..TurnPlus Ablak- és ajtótechnológia Felelősség kizárása A beépítési útmutatóban szereplő adatokat gondosan és szakszerűen

Részletesebben

Roto Patio 6080. A harmónika vasalatrendszer TERET NYITUNK. Beépítési útmutató minden Patio 6080-as rendszerhez

Roto Patio 6080. A harmónika vasalatrendszer TERET NYITUNK. Beépítési útmutató minden Patio 6080-as rendszerhez TERET NYITUNK Roto Patio 6080 A harmónika vasalatrendszer Beépítési útmutató minden Patio 6080-as rendszerhez Stand: März 2006. Änderungen vorbehalten. Seite / AB 528-2 2. oldal / AB 528-2_HU Készült:

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Roto NT Rögzíthető olló. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz

Roto NT Rögzíthető olló. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz Roto NT Rögzíthető olló Roto NT Rögzíthető olló Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz A felelősség kizárása A beépítési útmutatóban szereplő adatokat gondosan és szakszerűen állítottuk

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Door. Átfogó termékpaletta a tartósan tömített ajtókhoz. Mini kábelátvezető beépítési útmutató

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Door. Átfogó termékpaletta a tartósan tömített ajtókhoz. Mini kábelátvezető beépítési útmutató Ablak- és ajtótechnológia Roto Door Átfogó termékpaletta a tartósan tömített ajtókhoz Mini kábelátvezető beépítési útmutató Felelősség kizárása A kiadványban szereplő adatokat gondosan és szakszerűen állítottuk

Részletesebben

Roto Patio Flex-küszöb. Beépítési útmutató Patio Life fa- és fa/alumínium toló rendszerekhez

Roto Patio Flex-küszöb. Beépítési útmutató Patio Life fa- és fa/alumínium toló rendszerekhez Roto Patio Flex-küszöb Roto Patio Flex-küszöb Beépítési útmutató Patio Life fa- és fa/alumínium toló rendszerekhez Felelősség kizárása A beépítési útmutatóban szereplő adatokat gondosan és szakszerűen

Részletesebben

felhasználói-netto-árlista

felhasználói-netto-árlista Felhasználói-nettó-garnitúraárak FERCO EURO Árlista Ajánlott garnitúra felhasználói-netto-árlista G.U-Vasalatrendszerek müanyag szerkezet Kiadás 2005.03 Vasalatrendszerek Müanyag profilokhoz Tartalom 1

Részletesebben

Roto Safe C C600 C600 Tandeo H600

Roto Safe C C600 C600 Tandeo H600 Ablak- és ajtótechnológia Roto Safe C C600 C600 Tandeo H600 Többpontos ajtózárak Beépítési-, karbantartási- és használati útmutató alumínium-, fa- és műanyag profilokhoz Impresszum Copyright: 2017. június

Részletesebben

Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz

Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz Ablak- és ajtótechnológia Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz Katalógus Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. Ablak- és ajtótechnológia Kossuth

Részletesebben

A.Roto.bukó-nyíló.vasalatrendszer. Roto.NT.PowerHinge. Beépítési útmutató fa ablakokhoz és -erkélyajtókhoz. Ablak- és ajtótechnológia

A.Roto.bukó-nyíló.vasalatrendszer. Roto.NT.PowerHinge. Beépítési útmutató fa ablakokhoz és -erkélyajtókhoz. Ablak- és ajtótechnológia A.Roto.bukó-nyíló.vasalatrendszer Beépítési útmutató fa ablakokhoz és -erkélyajtókhoz Roto.NT.PowerHinge Ablak- és ajtótechnológia A felelősség kizárása A beépítési útmutatóban szereplő adatokat gondosan

Részletesebben

Rendelési katalógus. Forgó és billenő vasalatok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05

Rendelési katalógus. Forgó és billenő vasalatok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 Rendelési katalógus Cikkcsoport A Forgó és billenő vasalatok 5 5.31 Tartalom Forgó és billenő vasalat Forgó és billenő Cikkcsoport "A" Abalakokhoz Kivitel, termékinformáció, tartozékok Termékinformáció

Részletesebben

Roto NT Ny-B vasalat. Ny-B vasalat minden pántoldal / rendszer

Roto NT Ny-B vasalat. Ny-B vasalat minden pántoldal / rendszer Roto NT Ny-B vasalat Ny-B vasalat minden pántoldal / rendszer Az AB 502-3 műanyagos és AB 503-3 fás beépítési útmutatókban foglaltakat előfeltételként alkalmazva! 12 mm Horonyhézag /20 mm Peremszélesség

Részletesebben

Gyártmányismertetö. Alapszínek Az emelötoló, emelötoló-bukó vasalatok az alábbi alapszínekben rendelhetök:

Gyártmányismertetö. Alapszínek Az emelötoló, emelötoló-bukó vasalatok az alábbi alapszínekben rendelhetök: Gyártmányismertetö Alkalmazás A G.U-emelötoló-bukó vasalatok alkalmazási területei: 2-6 részes emelötoló ajtók 2-4 részes emelötoló ablakok fém tokalsókkal (küszöbbel) és felsö vezetövel A G.U-emelötoló-bukó

Részletesebben

TERET NYITUNK. Roto Door. Garantált biztonság! Biztonság, kényelem, változatosság a Roto Door többpontos ajtózár rendszerrel

TERET NYITUNK. Roto Door. Garantált biztonság! Biztonság, kényelem, változatosság a Roto Door többpontos ajtózár rendszerrel TERET NYITUNK Roto Door Garantált biztonság! Biztonság, kényelem, változatosság a Roto Door többpontos ajtózár rendszerrel Kényelmes működtetés, biztonság, jó légzárás, hanggátlás, vízzárás és hőszigetelés

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto NT. A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz. Beépítési útmutató

Ablak- és ajtótechnológia. Roto NT. A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz. Beépítési útmutató Ablak- és ajtótechnológia Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és teraszajtókhoz Beépítési útmutató katalógus tartalmáért és helyességéért nem vállalunk A sokszorosítás

Részletesebben

Roto Fentro. Ablaktábla komfort vasalat. Vasalatáttekintés - kivonat. Roto Fentro

Roto Fentro. Ablaktábla komfort vasalat. Vasalatáttekintés - kivonat. Roto Fentro Roto Ablaktábla komfort vasalat. Vasalatáttekintés - kivonat. Roto Általános információk Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. Ablak- és ajtótechnológia H-946 Lövő Kossuth Lajos u. 5. Telefon +36 99 534

Részletesebben

Ablakpántok müanyag ablakokhoz

Ablakpántok müanyag ablakokhoz Ablakpántok müanyag ablakokhoz Oldalirányban állítható pántok 60,0 86,0 Nyílószárnypánt oldalirányban állítható pántok 80 kg szárnysúlyig Szárnyrész 700 9-36945-00-0-1 Tokrész 700 9-36946-00-0-1 Takaró

Részletesebben

Szárnyvastagság 56-92 mm. Alapszínek

Szárnyvastagság 56-92 mm. Alapszínek Gyártmányismertetö GU emelötoló és emelötoló-bukó vasalatok Alkalmazás A G.U-emelötoló-bukó vasalatok alkalmazási területei: 2-6 részes emelötoló ajtók 2-4 részes emelötoló ablakok a mindenkori tokborítással

Részletesebben

Gyártmányismertetö. Harmonika vasalatok. Alkalmazás. Normál színek

Gyártmányismertetö. Harmonika vasalatok. Alkalmazás. Normál színek Gyártmányismertetö Harmonika vasalatok Alkalmazás A G.U-harmonika vasalatok alkalmazási területe: 3- tól 7 szárnyú homlokzati harmonika ablakok és ajtók futósínekkel és vezetösínekkel. Kivitel G.U-922

Részletesebben

Az AB 502-3 műanyagos és AB 503-3 fás beépítési útmutatókban foglaltakat előfeltételként alkalmazva!

Az AB 502-3 műanyagos és AB 503-3 fás beépítési útmutatókban foglaltakat előfeltételként alkalmazva! Roto NT résszellõztetõ Résszellőztető minden pántoldal / rendszer Az AB 502-3 műanyagos és AB 503-3 fás beépítési útmutatókban foglaltakat előfeltételként alkalmazva! mm horonyhézag /20 mm peremszélesség

Részletesebben

AJTÓVASALATOK. Külső szerelésű pánikzárak: pánik rúdkilincs és nyomórúd az EN 1125 szabvány szerint

AJTÓVASALATOK. Külső szerelésű pánikzárak: pánik rúdkilincs és nyomórúd az EN 1125 szabvány szerint AJTÓVASALATOK Külső szerelésű pánikzárak: pánik rúdkilincs és nyomórúd az EN 1125 szabvány szerint Külső szerelésű pánikzárak az EN 1125 szabvány szerint Tartalomjegyzék Külső szerelésű pánik rúdkilincs

Részletesebben

Roto NT. Roto NT horonyolló. Horonyolló beépítési útmutató

Roto NT. Roto NT horonyolló. Horonyolló beépítési útmutató Roto NT Roto NT horonyolló Horonyolló beépítési útmutató Felelőség kizárása A beépítési útmutatóban szereplő adatokat gondosan és szakszerűen állítottuk össze. A technikai fejlődéssel, a törvényi előírások

Részletesebben

A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer. Roto NT Designo Tehermentesítő. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és -erkélyajtókhoz

A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer. Roto NT Designo Tehermentesítő. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és -erkélyajtókhoz A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és -erkélyajtókhoz Roto NT Designo Tehermentesítő Ablak- és ajtótechnológia Felelőség kizárása A katalógusban szereplő

Részletesebben

Roto Patio S A standard vasalat bukó-toló ablakokhoz és -ajtókhoz 160 kg szárnytömegig

Roto Patio S A standard vasalat bukó-toló ablakokhoz és -ajtókhoz 160 kg szárnytömegig Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio S A standard vasalat bukó-toló ablakokhoz és -ajtókhoz 160 kg szárnytömegig Beépítési-, karbantartási- és használati útmutató alumínium profilokhoz Impressum Copyright:

Részletesebben

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1 Rendelési katalógus Cikkcsoport Pántok.1 Tartalom Pántok Ajtópántok fa szerkezetekhez Ajtópánt állítható 3 irányban állítható ajtópánt 130 kg szárnysúlyig. 3 3 irányban állítható ajtópánt 1 kg szárnysúlyig.

Részletesebben

Door Roto Eifel "Design" MD & AD vízvető Beépítés egyszárnyú kivitel

Door Roto Eifel Design MD & AD vízvető Beépítés egyszárnyú kivitel 3 Szárny [1] Csatlakozóprofil (AD) [2] Klipszprofil [3] Végtakaró - jobb [4] Végtakaró - bal 18.5/21.5 [A] [D] 1 4 5 18.5/21.5 2 [5] Kefetömítés [] Rögzítő csavar [] AD: süllyesztettfejű csavar MD: önmetsző

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

Zsanérok fa ajtóra. Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat. MH 463 zsanér. MH 462 zsanér. MH 464 zsanér. MH 465 zsanér. AYR 950 zsanér sorozat

Zsanérok fa ajtóra. Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat. MH 463 zsanér. MH 462 zsanér. MH 464 zsanér. MH 465 zsanér. AYR 950 zsanér sorozat Zsanérok fa ajtóra Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat MH 463 zsanér Díszes réz zsanér Méretek: x 70 mm x80mm 120x80mm Króm felülettel is rendelhetõ MH 462 zsanér MH 464 zsanér Díszes csapágyas réz

Részletesebben

Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria

Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria ABLAKVASALATOK AJTÓVASALATOK AUTOMATA BEJÁRATI RENDSZEREK ÉPÜLETFELÜGYELETI RENDSZEREK AJTÓVASALATOK Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria A minden igénynek megfelelő széria

Részletesebben

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató ROTO Centro 0 E /8- rendszer Beépítési útmutató ROTO ELZETT CERTA Vasalatgyártó és Kereskedelmi Kft. H- Lövõ, Kossuth L. u.. Tel.: 3 / 3 00, 3 3, 3 38 Fax: 3 / 37 3 Internet: http://www.roto-frank.com

Részletesebben

felhasználói-netto-árlista

felhasználói-netto-árlista Felhasználói-nettó-garnitúraárak FERCO EURO Árlista Ajánlott garnitúra felhasználói-netto-árlista G.U-Vasalatrendszerek fa szerkezet Kiadás 2005.03 Vasalatrendszerek Fa profilokhoz Tartalom 1 Cikkcsoport

Részletesebben

Rendelési katalógus Kezdőlap. Harmonika vasalat. Cikkcsoport. Kiadás 2008.05 4.1

Rendelési katalógus Kezdőlap. Harmonika vasalat. Cikkcsoport. Kiadás 2008.05 4.1 Rendelési katalógus Cikkcsoport B Harmonika vasalat.1 Bevezetés Rendelési katalógus. fejezet Harmonika tolóajtók és ablakok Tartalom A GU rendelési katalógus. fejezetében megtalál minden a legújabb műszaki

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák TR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK ibelül FOK belül 1 Metszeti ábrák TR/IF Tokosztó szárny/fix Sorolás Tokosztó - Fix/Fix

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

Felső ajtócsukó rendszer kétszárnyú ajtókhoz, beépített csukássorrend-szabályzással

Felső ajtócsukó rendszer kétszárnyú ajtókhoz, beépített csukássorrend-szabályzással TS 5000 IS Felső ajtócsukó rendszer kétszárnyú ajtókhoz, beépített csukássorrend-szabályzással Kétszárnyú ajtók esetén a két ajtószárny helyes csukási sorrendjét a nyitva marad ( vár ), míg az csukódik

Részletesebben

Roto NT Designo. A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer TERET NYITUNK. Beépítési útmutató Műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz

Roto NT Designo. A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer TERET NYITUNK. Beépítési útmutató Műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz TERET NYITUNK Roto NT Designo A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer Beépítési útmutató Műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz Készült: 2006 augusztus. Változtatás joga fenntartva.. oldal / AB 567-1_HU Felelősség

Részletesebben

Hahn KT-R. Hengeres pánt műanyag ajtók számára. Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható

Hahn KT-R. Hengeres pánt műanyag ajtók számára. Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható Hahn KT-R Hengeres pánt műanyag ajtók számára Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható Hahn KT-R Hengeres pánt műanyag ajtók számára Adapterlemezek a stabil rögzítéshez Kopásálló, rozsdamentes

Részletesebben

Roto rendelési katalógus

Roto rendelési katalógus Roto rendelési katalógus Ablak-, teraszajtó- és bejárati ajtó vasalatok fa- és műanyag szerkezetekhez Ablak- és ajtótechnológia Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. Ablak- és ajtótechnológia H-9461 Lövő

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

Fa/alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés

Fa/alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés Metszeti ábrák VR/IF Metszet alul Metszet oldalt / felül Metszet oldalvilágító alul Metszet Seitenteil oldalt / felül FOK belül Rendelésim. Rendelésim. FOK belül Rendelésim. Rendelésim. 1 Metszeti ábrák

Részletesebben

NEMZETKÖZI SZABVÁNY TÁBLÁZAT

NEMZETKÖZI SZABVÁNY TÁBLÁZAT KILINCSEK, VASALATOK, KIEGÉSZÍTŐK MINDEN A NYÍLÁSZÁRÓKHOZ JELMAGYARÁZAT EZT A JELET TALÁLJA A MAGAS MINŐSÉGI SZÍNVONALÚ, ALAP TERMÉKEINKNÉL EZT A JELET TALÁLJA AZ 5 ÉV GARANCIÁVAL KÍNÁLT TERMÉKEINKNÉL

Részletesebben

Szerelési, karbantartási útmutató

Szerelési, karbantartási útmutató ROTO ELZETT Vasalatkereskedelmi Kft. 9461 Lövő, Kossuth L. u.25. Szerelési, karbantartási útmutató Termékszavatossági előírások Az üvegezéstechnika ékelési előírásait be kell tartani. Agresszív faanyagok

Részletesebben

Fa - Alumínium Tolóajtó

Fa - Alumínium Tolóajtó .1 Modellek k 21L, 21R vagy 22 modellek (váltószárnyas kivitel) CR/IF tok/szárny kombinációkban. A nyílásirány meghatározása A nyílásirány a tolókilincs szárnyon elfoglalt pozíciójától függ. Vagyis, ha

Részletesebben

Cristo bútorfogantyú, üreges, ø 12 mm. Palmas bútorfogantyú. Elhan bútorfogantyú ø 12 mm. Arucas bútorfogantyú ø 12 mm.

Cristo bútorfogantyú, üreges, ø 12 mm. Palmas bútorfogantyú. Elhan bútorfogantyú ø 12 mm. Arucas bútorfogantyú ø 12 mm. Fogantyúk 2018 / 2 Érvényes: 2018. október 1-től december 31-ig, ill. a készlet erejéig. A feltüntetett árak árak, forintban és ÁFA nélkül értendők, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Cristo bútorfogantyú,

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Egy üvegajtóhoz szükséges vasalatok CTSU ajtócsukó szereléséhez Az ajánlott hézag méretek PIC 10 tengely Felsõ forgópont Felsõ befogó Alsó befogó

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák TR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK i FOK 1 Metszeti ábrák TR/IF Tokosztó Sorolás Tokosztó - Fix/Fix 2 Metszeti ábrák VR/IF

Részletesebben

CÉGÜNKRÕL. Dobai István ügyvezetõ. Drizner Ferenc. Torma András

CÉGÜNKRÕL. Dobai István ügyvezetõ. Drizner Ferenc. Torma András CÉGÜNKRÕL A DRITOR Kft. 1991-ben alakult Debrecenben. Fõ tevékenysége az építõipari nagykereskedelem volt. Vállalatunk életében meghatározó év volt 1996, amikor a kereskedelem mellett fontos szerepet kapott

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák VR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet 85.5 36 85.5 36 32.4 32.4 20 20 61 65 61 65 131 36 10 131 36 10 FOK belül Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet 96.1 96.1 32.4 32.4

Részletesebben

Gyártmányismertetö. Párhozamos toló-bukó vasalatok fa és müanyag ablakokhoz és ajtókhoz

Gyártmányismertetö. Párhozamos toló-bukó vasalatok fa és müanyag ablakokhoz és ajtókhoz Gyártmányismertetö Párhozamos toló-bukó vasalatok fa és müanyag ablakokhoz és ajtókhoz Alkalmazás A G.U-toló-bukó vasalatok alkalmazási területe: Toló-bukó ablakok és ajtók 2 és 4 részes kivitelben mindkét

Részletesebben

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN ACO Therm ablakkeret műanyagból Mind falazatba, mind betonfalba azonnal be lehet építeni. esztétikus és hõszigetelt ablakkeret az ablak helyének kihagyása helyett a keret egyszerûen beépíthetõ nincs szükség

Részletesebben

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800 Fiókcsúszók.6 AL 102, AL 1800 nal 102 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg 250 00006601000 300 00006601100 350 00006601300 400 00006601400 450 00006601500 500 00006601600 550

Részletesebben

TERET NYITUNK. Roto NT Designo. A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer. Beépítési útmutató fa ablakokhoz és erkélyajtókhoz

TERET NYITUNK. Roto NT Designo. A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer. Beépítési útmutató fa ablakokhoz és erkélyajtókhoz TERET NYITUNK Roto NT Designo A rejtett bukó-nyíló vasalatrendszer Beépítési útmutató fa ablakokhoz és erkélyajtókhoz Roto NT Designo Felelősség kizárása A katalógusban szereplő adatokat gondosan és szakszerűen

Részletesebben

Fa-Alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés

Fa-Alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés Metszeti ábrák VR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK belül Üveg méret Üveg méret FOK belül 1 Metszeti ábrák VR/IF Oldalrész/felülvilágító metszet

Részletesebben

Műanyag Mellékbejárati ajtó

Műanyag Mellékbejárati ajtó .1 Metszeti ábrák KF410, KF300, KF200, KF200 Kanto befelé nyíló és kifelé nyíló Rendelési méret További metszeti rajzokat talál az 1..3.1 IF ajtószárnyak és az 1.3.2 AF ajtószárnyak fejezetekben. KF400

Részletesebben

Gyártmányismertetö. Párhozamos toló-bukó vasalatok fa és müanyag ablakokhoz és ajtókhoz

Gyártmányismertetö. Párhozamos toló-bukó vasalatok fa és müanyag ablakokhoz és ajtókhoz Gyártmányismertetö Párhozamos toló-bukó vasalatok fa és müanyag ablakokhoz és ajtókhoz Alkalmazás A G.U-toló-bukó vasalatok alkalmazási területe: Toló-bukó ablakok és ajtók 2 és 4 részes kivitelben mindkét

Részletesebben

Általános termékismertető - Garancia

Általános termékismertető - Garancia Általános termékismertető - Garancia A következő adatok a Delta-Therm 68 mm-es EURO falcos egyszeres gumi tömítéses profilrendszerre vonatkoznak, minden szerkezetre érvényes, ahol ezt külön nem jelezzük.

Részletesebben

Fa-Alu HET Tartozékok

Fa-Alu HET Tartozékok Tartozékok Ajtózárak Az ajtózár belülről gombkilinccsel reteszelődik. Ezáltal az ajtót egy csap biztosítja a reteszelőkengyelben, és csak résnyire nyitható. A reteszelés oldásához kivülről a cilinderrel

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto kilincs árlista. Ablak- és balkonajtó kilincs

Ablak- és ajtótechnológia. Roto kilincs árlista. Ablak- és balkonajtó kilincs Ablak- és ajtótechnológia Roto kilincs árlista Ablak- és balkonajtó kilincs Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. Ablak- és ajtótechnológia H-9461 Lövő Kossuth Lajos u. 25. Telefon +36 99 534 200 Telefax

Részletesebben

KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY

KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY A Forest választékába bevezetett zárak szinte minden a bútorgyártásban felmerülő igényre megoldást nyújtanak. Cilinderek és kulcsok CL2 -es zárak Külön kiemelnénk a cserélhető

Részletesebben

Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig.

Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig. Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig. www.homeinfo.hu MŰANYAG ABLAKOK ISMERTETŐJE Márka (profil) Actual Actual TOK, KERET A tok és a keret profil típusa Icon 3 Matrix Légkamrák száma, tokban / keretben

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 14351-1 ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

Felső ajtócsukó egyszárnyú ajtókhoz, szokványos szerelés ajtólapra / a pánttal ellentétes oldalra

Felső ajtócsukó egyszárnyú ajtókhoz, szokványos szerelés ajtólapra / a pánttal ellentétes oldalra TS 5000 L Felső ajtócsukó egyszárnyú ajtókhoz, szokványos szerelés ajtólapra / a pánttal ellentétes oldalra A termék jellemzői EN 1154 A ajtócsukó BG csúszósínnel Opció: T-Stop BG csúszósín beépített nyitáshatárolóval

Részletesebben

H T S, DOBOZOS ALKATRÉSZEK

H T S, DOBOZOS ALKATRÉSZEK H T S, DOBOZOS ALKATRÉSZEK OLDALAJTÓ ZSANÉROK 7.1 5101-010-3 5101-010-4 5101-020-4 5101-020-3 5101-030-3 5101-030-4 CIKKSZÁM MEGNEVEZÉS FELÜLET Kg/db 5101-010-4 oldalajtó zsanér 135x60 inox 0,2 5101-010-3

Részletesebben

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató Kozmetikai tükör Használati útmutató HU A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termék használatát már ismeri. A kozmetikai tükröt csak a használati

Részletesebben

Radiátor visszatérő szelepek

Radiátor visszatérő szelepek 7 EN - Egyenes kivitel (ADN ) Sarok kivitel (AEN ) Radiátor visszatérő szelepek ADN AEN csöves rendszerekhez Nikkelezett sárgaréz szeleptest DN, DN és DN0-as méretek Beépített előbeállítási lehetőség a

Részletesebben

Rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kivülrõl értelmezendõk!

Rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kivülrõl értelmezendõk! : TZ-69LPH 2570 2510 1510 50 db - Lépcsöházi üvegfal: fix mezokkel, 1 db nyíló-bukó szárnnyal párkányfogadó profil, 30 mm toldó felül, 100 mm toldó bal fekete tömítés, ablak/erkélyajtó szárny nyíló-bukó

Részletesebben

VASALATOK, ILLETVE PVC ÉS ALUMÍNIUM KIEGÉSZÍTŐK GYÁRTÓJA ÉS FORGALMAZÓJA

VASALATOK, ILLETVE PVC ÉS ALUMÍNIUM KIEGÉSZÍTŐK GYÁRTÓJA ÉS FORGALMAZÓJA VASALATOK, ILLETVE PVC ÉS ALUMÍNIUM KIEGÉSZÍTŐK GYÁRTÓJA ÉS FORGALMAZÓJA A sikert nem az határozza meg, hogy mi vár rád, amikor az út végére érsz, hanem az, hogy mivé válsz az út során. Z. Ziglar 5 105

Részletesebben

Roto Patio 6080. A harmónika vasalatrendszer. Teret nyitunk. Beépítési útmutató minden Patio 6080-as rendszerhez

Roto Patio 6080. A harmónika vasalatrendszer. Teret nyitunk. Beépítési útmutató minden Patio 6080-as rendszerhez Teret nyitunk Roto Patio 6080 A harmónika vasalatrendszer Beépítési útmutató minden Patio 6080-as rendszerhez 1 Stand: Mai 2004. Änderungen vorbehalten. Seite 1 / AB 528-1 Tartalom Termékszavatossági előírások

Részletesebben

Roto NT tisztítóolló. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz. Roto NT tisztítóolló

Roto NT tisztítóolló. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz. Roto NT tisztítóolló Roto NT tisztítóolló Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz Roto NT tisztítóolló Felelősség kizárása A beépítési útmutatóban található minden adatot gondosan és szakszerűen állítottunk össze. A technika

Részletesebben

GEALAN S8000 ÖKO MAX árlista 1.0

GEALAN S8000 ÖKO MAX árlista 1.0 Profilok: GEALAN S8000 ÖKO MAX ablak GEALAN S8000 ÖKO MAX erkélyajtó 1. oldal GEALAN S8000 ÖKO MAX ablak Nyílászárók Színek Üvegek Panelek Kiegészítõk Profil jellemzõk: Mûszaki adatok: Fõtípus: Ablak Nyílászáró

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok . fejezet Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok .2 Tartalomjegyzék.3 Fogantyúprofi lok, Gola profi lrendszer.6 Bútorfogantyúk.166 Fogasok, fogassorok.197 Bútorfogantyúk és fogasok táblázata.206 Díszlécek,

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet, Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) Vonatkozó szabványok: MSZ 9333: 2011 A műszaki

Részletesebben

CIKKSZÁM MEGNEVEZÉS 45500230 ZÁRBETÉT V-TÍPUS 30/30 NIKKEL 45500120 ZÁRBETÉT V-TÍPUS 30/35 NIKKEL 45500280 ZÁRBETÉT V-TÍPUS 30/40 NIKKEL 45500060 ZÁRBETÉT V-TÍPUS 30/45 NIKKEL 45500070 ZÁRBETÉT V-TÍPUS

Részletesebben

ALUPLAST árlista 1.1. Árlista jellemzõk: Profilok: ALUPLAST árlista 1.1. Verzió: 1.1 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar

ALUPLAST árlista 1.1. Árlista jellemzõk: Profilok: ALUPLAST árlista 1.1. Verzió: 1.1 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar ALUPLAST árlista 1.1 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.1 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar ALUPLAST Ideal 4000 ablak ALUPLAST Ideal 4000 erkélyajtó ALUPLAST Ideal 4000 Round Line ablak ALUPLAST Ideal 4000

Részletesebben

Dugattyúrúd nélküli hengerek Tömlőhenger Tömlőhenger rögzítőgyűrűvel, BCR sorozat. Katalógus füzetek

Dugattyúrúd nélküli hengerek Tömlőhenger Tömlőhenger rögzítőgyűrűvel, BCR sorozat. Katalógus füzetek Dugattyúrúd nélküli hengerek Tömlőhenger Tömlőhenger rögzítőgyűrűvel, BCR sorozat Katalógus füzetek 2 Dugattyúrúd nélküli hengerek Tömlőhenger Tömlőhenger rögzítőgyűrűvel, BCR sorozat 1-részes Löket: 92-131

Részletesebben

KFV Több ponton záródó kulcsműködtetésű rúdzárak

KFV Több ponton záródó kulcsműködtetésű rúdzárak KEZELÉSI UTASÍTÁS KFV Több ponton záródó kulcsműködtetésű rúdzárak BS 2100 BS 2800 Csatlakozóstulpok A 2200 A 2800 Ablakrendszerek Ajtórendszerek Komfort rendszerek Kulcsműködtetésű, több ponton záródó

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet, Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) Vonatkozó szabványok: MSZ 9333: 2011 A műszaki

Részletesebben

Funkciós ajtók intézményi környezethez

Funkciós ajtók intézményi környezethez a hőhídmentes kivitelnek köszönhetően Hőhídmentes kültéri ajtók többcélú ajtókként és biztonsági ajtókként akár 30 %-kal* jobb hőszigetelés* Funkciós ajtók intézményi környezethez Erős beltéri ajtók Biztonságos

Részletesebben

14. fejezet. Függesztőelemek

14. fejezet. Függesztőelemek 14 fejezet Függesztőelemek 142 n Tartalomjegyzék 143 Szekrény függesztők 146 Függesztő sín szekrény függesztőkhöz 147 Szekrény függesztő, kiakadást gátló rendszerrel 148 Alsószekrény függesztő 149 Panelfüggesztő

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 14351-1 ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Advantix zuhanylefolyók Vízelvezetés-technika X1 HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! Az Advantix zuhanylefolyók mindazt kínálják, ami megfelel a vízelvezetés-technika elismert színvonalának:

Részletesebben

Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és erkélyajtókhoz

Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és erkélyajtókhoz Ablak- és ajtótechnológia Roto NT A világon a legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és erkélyajtókhoz Beépítési-, karbantartási- és használati útmutató fa ablakokhoz és -erkélyajtókhoz

Részletesebben

á r l i s t a Szúnyoghálók - árlista

á r l i s t a Szúnyoghálók - árlista árlista Szúnyoghálók - R E D Ő N Y Ö K K A P U K Z S A L U Z I Á K S Z Ú N Y O G H Á L Ó K T E X T I L Á R N Y É K O L Ó K INSEKTO-F SOROZAT FIX KERETES SZÚNYOGHÁLÓ cm 40 50 60 70 90 100 110 130 140 160

Részletesebben

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató ROTO Centro 0 E /8- rendszer Beépítési útmutató ROTO ELZETT Vasalatkereskedelmi Kft. H- Lövo Kossuth L. u.. Tel.: 00 Fax: 7 E-mail: roto-soe@roto-frank.com Budapesti iroda: H-0 Budapest Hévízi u. /c IV.ép.

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA TARTOZÉKOK CSOPORTKÓD TERMÉKNÉV 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 24XX 240X CSAPSZEG FÉSZKES ANYA 340.00.135 BÉKAZÁR 340.00.133

Részletesebben

A.Roto.Patio.S.NT.vasalatrendszer. Roto.Patio.S.NT. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és -erkélyajtókhoz. Ablak- és ajtótechnológia

A.Roto.Patio.S.NT.vasalatrendszer. Roto.Patio.S.NT. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és -erkélyajtókhoz. Ablak- és ajtótechnológia A.Roto.Patio.S.NT.vasalatrendszer Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és -erkélyajtókhoz Roto.Patio.S.NT Ablak- és ajtótechnológia Felelősség kizárása A beépítési útmutatóban található minden

Részletesebben

PRIVILEGE. doors. Privilege Doors bejárati ajtók

PRIVILEGE. doors. Privilege Doors bejárati ajtók Privilege Doors bejárati ajtók Privilege Thermo Privilege Thermo bejárati ajtók Felújítás vagy új építés során fontos figyelmet fordítani a hőszigetelt szerkezeti elemekre. A hőszigetelési érték, amelyet

Részletesebben

Egy rendszer, többféle lehetőség!

Egy rendszer, többféle lehetőség! Egy rendszer, többféle lehetőség! Az új EXTE ELITE XT ráépíthető redőnytok rendszer több éves fejlesztési munka eredménye, amely során sikerült kifejleszteni egy olyan variálható rendszert, amiben ugyanazon

Részletesebben

Nyílászáró árajánlat

Nyílászáró árajánlat Nyílászáró árajánlat Megrendelö: Készítette: Csizi-Ker Kft. 3300 Eger,Maklári út 54. 36/414-014, 20/315-1185 Kolman Gyula www.csiziker.hu Tisztelt! Köszönettel vettük érdeklödését termékeink iránt. Kérésére,

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt 7.07.03 a) Látható pánt A látható ajtó pánt 3 részes forgó pánt kivitelű. Alkalmazása az ajtó típusoknál: Alkalmazás AT200: AT300: AT400: AT410: IGEN IGEN IGEN / választható, rejtett kivitel is rendelhető

Részletesebben

2018/01. Kompakt és 6 pontos kivitel

2018/01. Kompakt és 6 pontos kivitel 2018/01 Kompakt és 6 pontos kivitel IXTREND RADIÁTOROK A ixtrend radiátorok jellemzői Tulajdonságok Minőségi acéllemez, vékony profil és ponthegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény eléréséhez

Részletesebben

fokozott hanggátlással fokozott hanggátlással T30 tűzgátlással Laborérték Oldal vékonyfalcos vastagfalcos hang- és tűzgátló T30

fokozott hanggátlással fokozott hanggátlással T30 tűzgátlással Laborérték Oldal vékonyfalcos vastagfalcos hang- és tűzgátló T30 Tartalomjegyzék fokozott hanggátlással Oldal Termékleírás 1-szárnyú hanggátló ajtó 1-szárnyú tűzgátló ajtó Termékleírás HS75-1 hanggátló acélajtó 128 Termékleírás H16 S hang- és tűzgátló acélajtó 128 Műszaki

Részletesebben

É-6 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ

É-6 NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ MEGJEGYZÉS: A tervek és a dokumentációk az Építtetővel egyeztetve, az Építtető által szolgáltatott adatok alapján készültek. A méretek a helyszínen ellenőrzendők! MUNKA MEGNEVEZÉSE: ÉPÍTTETŐ: Szombathelyi

Részletesebben