41 hiba, ami a honlapok 97%-ban gátolja az értékesítést

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "41 hiba, ami a honlapok 97%-ban gátolja az értékesítést"

Átírás

1 41 hiba, ami a honlapok 97%-ban gátolja az értékesítést Van néhány olyan szabály a honlapokkal kapcsolatban, melyek olyan fontosak, hogy Amerikában közhasznú oldalt ezek hiányában közpénzen indítani nem is szabad! Ezek a szabályok a hátrányos helyzetű internetezőket védik. Ezeket kiegészítve olyan aranyszabályokat ellenőrző listát adok most Önnek, amivel saját maga ellenőrizheti honlapjának minőségét, hatékonyságát, honlap tervező cége eddigi munkáját.

2 Első fejezet: Alapvetően a honlap 1. Nincs a honlapnak célja A honlapon minden rajtavan, a lényeg kihámozhatatlan. Innentől a látogató irányítása gyakorlatilag lehetetlen. 2. Ingyenes tárhelyen van a honlapom A bizalomépítéssel nem is kell innentől törődni. Világosan látni ugyanis, hogy megjelenésünkre még azt a havi 500 Ft-ot is sajnáljuk. Hogyan lehetne komoly üzletet, vagy információt várnunk akkor? 3. A honlap belefér a monitorba? Az önébe biztosan! Ha nem így lenne, már rég lekicsinyíttette volna! A honlap szélessége sose legyen nagyobb, mint 750 pixel! Ez az általánosan elfogadott méret. 4. Honlapunk tele van jobbnál jobb mozgolódó animációkkal Sikeresen tereltük el látogatónk figyelmét lényeges üzeneteinkről villogó Üdvözöljük oldalunkon felirattal. Látogatása irányíthatatlan lesz! Lényeges dolgokkal viszont érdemes villogni: Itt rendeljen!

3 Második fejezet: A honlapra érkezve 5. A nyitólapból egyáltalán nem derül ki, milyen témájú ho nlapon járunk Ha még a honlap témájára se lehet következtetni, nem csoda, hogy nem jutunk el a megrendelésig. Ha valaki bemegy a helyiségbe, ahol a honlap található, lássa honlapunk témáját! 6. Rögtön egy üdvözléssel, és bemutatkozással kezdünk Amikor cégünk történetét írjuk le nyitólapunkon, már el is ástuk a lehetőséget, hogy beleolvassanak a termékeinkről szóló, szövegeinkbe. Termékeinkért jöttek az oldalra, és mi azok eladásáért készítettük weblapunkat! Amennyiben nem cégünktől próbálunk megszabadulni 7. Plug-in-okkal teletűzdelt oldalak Vannak olyan programok az interneten, amiket csak kiegészítő programmal használhatunk. Amikor a lényeges információkat csak ezekkel teszünk elérhetővé, kizárunk néhány felhasználót. 8. Oldalunk külön intro-val kezdődik, aminek még átlépésére sincsen lehetőség Bevezető animációval megváratjuk látogatónkat! Miközben megpróbáljuk elvarázsolni, az ellenkező hatást érjük el. Már az elején türelmét veszti, és ne felejtsük: Ő az információért jött, amit azonnal oda kell adnunk neki! Különösen zavaró, amikor az intro átlépésére sincs lehetőség, és honlapunkra több alkalommal visszatérő vendégünk, pl. csak a telefonszámunkra lett volna kíváncsi. 9. Oldalunk olyan nyitólappal kezdődik, amin nyelvválasztás vagy belépés felirat található Igen, azért jöttem az oldalra, hogy megnézzem azt! Ezt már akkor eldöntötte a látogató, amikor beírta a címet, vagy ráklikkelt egy linkre. Ne tegyük újra próbára, valóban meg akarja-e nézni az oldalt! 10. Lassacskán betöltődik a honlap 1-2 másodperc folyamatos böngészés érzetét kelti. Az ennél több idő a látogató kedvét, és a látogatás idejét csökkenti! Egyik se vezet megrendeléshez!

4 Harmadik fejezet: A honlap navigálása 11. Kitaláltunk valami nagyon egyedi, trükkös menürendszert? Ezzel máris kiküszöböltük, hogy átlátható legyen honlapunk, és a kevés keresgélés miatt sokáig maradjanak látogatóink! 12. A menükként flash-t használtunk A keresőrobotok előtt rejtve marad oldalunk, ahonnan látogatóink nagy része érkezik. (Vannak módszerek ennek kiküszöbölésére: Ön is használja?) 13. Linkjeink honlapon belül új ablakot nyitnak meg minden kattintásnál Ezzel a módszerrel teríthetjük be látogatónk monitorát ablakokkal, és rövidíthetjük meg látogatását. Természetesen képek megnyitása megengedett új ablakban, indokolt esetben. 14. Más oldalra mutató link saját ablakunkban nyílik meg Látogatónkat már el is csalogattuk honlapunkról! Mások honlapjai mindig új ablakba nyíljanak meg, így látogatónk visszatér honlapunkra. 15. A honlap logó-ja nem visz a főoldalra? Gyakorlott internetezők, amikor a főoldalra akarnak látogatni, először az oldal logójára kattintanak. 16. Aláhúzással emelem ki a lényeget Weblapon aláhúzás csak linket jelenthet! Ez a szokás. 17. Két kattintás elve nem érvényesül Az oldalon két kattintással minden lényeges tartalom elérhető legyen. Ön se szeret sokat keresgélni, ugye? 18. Rábízta a látogatóra, merre menjen Nagyon fontos! Amikor az oldalt teletűzdeli linkekkel, rábízzák a döntéseket a látogatóra! Hogyan vezeti el így a megrendelésig?

5 Negyedik fejezet: Képek és egyéb kiegészítések 19. Képek mérete túl nagy A lassú betöltődés okai a képek, és videók, mivel a szöveg nagyon kis helyet foglal. A letöltési idővel vásárlónk türelmével játszunk! Ne felejtsük! Sokan nem rendelkeznek még magas sávszélességgel. 20. Amikor nem töltődik le a kép, nagy üresség látható A képeket helyettesítő szöveg hiánya azt jelenti: a kis sávszélességgel rendelkező-, a gyengén látó felhasználók, valamint a keresők nem szívesen látott vendégek! 21. Nincsenek képek, grafikák az oldalon Hiányzik egy csomó olyan pszihológiai taktika, amivel hathatunk, terelhetünk, és amikkel emlékezetessé tehetjük oldalunkat. Kép hiányában nem tudja megnézni termékét látogatója: ha nem engedi, hogy megismerje, miért várja el, hogy zsákbamacskát vegyen? 22. Kellemes zene megy a honlapomon a háttérben Zenével kapcsolatban érdemes végiggondolni: Legtöbb látogatót felbosszantja majd! Éjszakai böngészés közben érdemes felébresztenünk az egész családot? Vajon mindenkinek ugyanaz a kellemes zene? Amikor a felhasználó zenét hallgat gépén, vajon kellemes-e neki, ha alámixelünk valami mást? A gyengén látók felolvasó szoftvert használnak. Számukra is zavaró lehet a zene. 23. Óra, naptár és névnap van kiírva az oldalunkon Hasznos eszközök, amennyiben a látogatónak nincs számítógép az orra előtt. Ellenkező esetben a kis kiegészítő jópofaságok remekül terelik el a figyelmet a lényegről, azaz oldalunkról.

6 Ötödik fejezet: Internet marketing 24. Honlapom design-ja az első, a marketing meg sehol Az ország legjobb weblap készítője nem az a cég, aki csupán csodálatos grafikát tervez honlapjának! Nem az, aki mindent úgy rendez el birka módon, ahogy a megrendelő elképzeli (kivéve, ha ismeri az itt leírt kritériumokat)! Egy jó honlap készítő az Ön elképzelései alapján, tanácsokat adva készíti el hatékony honlapját. Aki tanácsokat ad Önnek, és büszke rá, ha Önnek jól megy az internetes üzlet! 25. Oldalam nem jelenik meg a keresőkben A legrosszabb ami történhet, hiszen olyan, mintha nem is lenne honlapja! Felmérés alapján ugyanis a honlapok 55%-a (!) a Google keresőből érkezik a honlapokra. Sokak szerint az első 30 találat, szerintem az első 10 számít igazán! Naponta hány száz látogatója van? Ennek nincsen maximuma! Törekedjen arra, hogy a lehető legtöbben találják meg oldalát! Optimalizálja weboldalát! 26. Nem látható a kapcsolatfelvétel az oldalon Az oldal egyik feladata, hogy szállítsa Önnek a megrendeléseket! Ha ennek a lehetőségét hosszan kell keresgélni, talán sosem történik meg. A kapcsolat felvételére adjon több lehetőséget! Van aki levelet szeret írni, de van, akinek könnyebb telefonon kommunikálni. Adjon esélyt mindkét embertípusnak! Adjon minden termékéhez megrendelő űrlapot! 27. Nincs űrlap a kapcsolat felvételére. Mindenképpen adjunk lehetőséget űrlapon történő üzenetküldésre. Ezzel megkönnyítjük vásárlónk-ügyfelünk dolgát. Gondolja csak el: Nem kell megnyitnia levelezőprogramját, átírni a címet, stb Másrészt a levél megírása után egy ellenállhatatlan oldalon is landolhat

7 28. Látogatók címeinek gyűjtése Gyűjtse az címeket szakadatlanul! Így növelhető, és válhat folyamatossá cége fejlődése. A folyamatos, és automatizált kapcsolattartás egyre kevesebb munkával ad egyre több megrendelést! Ne felejtse: attól még, hogy elsőre nem vásárol valaki, nem jelenti azt, hogy sohasem fog! 29. Hírlevelemben csak reklámokat írok új szolgáltatásokról Hatalmas hiba, amikor hírlevelünkben az olvasó számára szolgáltatásaink hatalmas előnyeiről írunk, nem azok, olvasónknak hasznos előnyeiről. A feliratkozót nem a termék érdekli, hanem az, miért lesz jó neki, ha megvásárolja azt. Az emberek nem szeretnek reklámokat kapni, ugyanis akárhova nézünk, mást sem látni! Reklámozzon más szemlélettel, meghálálják Önnek! (Erről a szemléletről még olvashat a bizalomépítés fejezetben is)

8 Hatodik fejezet: A honlap szövege 30. A szövegben nincsenek főcímek, alcímek Az interneten nem úgy olvasunk, mintha nyomtatott könyvet néznénk. A látogató átfut az oldalon, és ha nem ragadja meg a figyelmét a lényeg, már kattint is tovább. Főcímek és alcímek alkalmazásával és pár trükkel a távozás elkerülhető. 31. A szövegben nincsenek félkövér szavak, kiemelések A folyószövegből még inkább nehéz kiszedni a lényeget! Hát még a lényeges bekezdést! A szövegben használjon félkövér betűket, a lényegesebb bekezdéseket keretezze be! szó után érdemes új bekezdést kezdeni. Gondolja végig: Ön hány oldal szövegét olvassa el betűről betűre? Ennek ellenére elérheti, hogy a lényeget átadja! Ahogy a könyveknél, a weblapon is elfárad a szem a hosszú sorokat olvasva. Ne szedje a szöveget túl szélesre! Hasznos megjegyezni, hogy amikor a betűk átméretezhetőek, gondoltunk minden korosztályra! Kedves figyelmesség. 32. Olvashatatlan szövegek Apró betűk, és kis kontraszt. A látogató szeme az első bekezdés után elfárad, és már tovább is áll. Olvasható szövegnél nincs kép a háttérben, nem használhatunk mondjuk piros hátteret kép szöveggel. Legyen a háttér világos, a szöveg pedig fekete. Ez már több száz éve bevált. 33. Ütősek a címei? Felkeltik a figyelmet szövegei, vagy érdeklődés hiányában továbbsuhannak cikkein? Meg lehet fogalmazni például úgy, hogy Küldj virágot barátnődnek, vagy kicsit felturbózva: Na ezt a virágcsokrot nem vágják a képedbe! Amit kerüljünk: olyan szakmai kifejezések, melyeket hosszas tanulmányok után sajátíthatunk el. 34. Letegezed látogatóidat? Van néhány kivétel, de legtöbbször nem engedhető meg, hogy egyoldalúan tegeződő viszonyt alakítsunk ki ügyfeleinkkel szemben. 35. Egy betűtípus szerepel az oldalon? A betűk keverése magas szintű tipográfiai ismereteket igényel! Csak felügyelet mellett kísérletezzen!

9 Hetedik fejezet: Bizalmat épít a honlap? 36. A jól bevált anonimitás A honlap olyan személytelen környezet! Ne legyen elérhetetlen, nevezze meg, kinek írják a levelet, esetleg fényképet is megjelentethet cégéről, irodájáról. 37. A konkurencia emlegetése Tartózkodjunk a mi vagyunk a legjobbak kifejtésén oldalunkon. Ne tegyük ezt konkrétan! Profi szakmai írások, jó termékek úgyis erre engednek következtetni! Ne szidjuk a konkurenciát! Nem bizalomgerjesztő, mikor másokat szapulunk! 38. Információnyújtás az egyik szolgáltatásom Nyújt Ön ingyenes információt honlapján? Nem? Pedig a bizalom kiépítésének egyik alapja. Adjon tippeket, ötleteket, hogy ezt gondolhassa vendége: ez a cég aztán érti a dolgát! Amikor szükségem lesz termékükre, tőlük szerzem be, az biztos! (Adjon nekik információkat, amiből kiderül, milyen hibákat követhetnek el termékünkkel. Meghálálják tanításunkat!) 39. Kedvezmények és kuponok Melyik olcsóbb: egy 5%-os kupon, vagy egy óriásplakát? Célzott marketinget használva mindenképp valami kedvezmény adása a célravezető. Egy egészen személyes ajánlat! Nem mindegy: tovább érdeklődnek, vagy átmennek a konkurenciához! A pénzvisszafizetési garancia bizalmat épít. Ne féljen terméke jó! A visszaigénylések vesztesége messze elmarad a bizalom miatt kialakult vásárlás mértékén! 40. Kérdezzünk vendégünktől! Egyrészt mindenkinek jól esik, másrészt hatalmas tapasztalatra tehetünk szert, ha kívülállók is elmondják véleményüket! Két legyet egy csapásra: bizalomépítés, hasznos kritika. Tegyen honlapjára kérdőívet, kérdezzen régi ügyfeleitől!

10 +1. TIPP (41) Az internet által kínált előnyöket kihasználva (automatizált vevőszerzés, ügyfél megtartás, online eladás) konkurenciája elé kerülhet! Még a nagyobb vállalatokkal is felveheti a versenyt, hiszen célzottan, alacsonyabb költségvetésből is megtervezheti reklámkampányát. (Egy honlap egy évre 5-8 ezer Ft, a hozzá tartozó levelező szoftver ezer Ft). Soha ne cégét reklámozza, hanem termékéről adjon hasznos információkat ingyen! Ne tekintsen mindenkit potenciális vevőnek! Hatékonyabb lesz honlapja! Építsen bizalmat honlapján, ott, ahol egyébként minden annyira személytelen tud lenni!

11 Levezető Most minden bizonnyal átnézi honlapját. Ez egy hosszabb folyamat lesz. Egy honlap optimalizálása nem rövid idő, kb. 3-4 hónapot is igénybe vesz. Figyelni kell a látogatottságot, szövegeket kell írni, stb Van néhány művelet, amit nem árulhatunk el, mivel cégünk honlapok tervezésével és azok optimalizálásával foglalkozik. A fent olvasottak alapján próbáljuk Önt rádöbbenteni az internet jelentőségére, és arra, hogy a technikák alkalmazásával felfuttathatja vállalkozását, eladhatja termékeit. Hírlevelünkben, amihez a most olvasott gyorstesztet kapta, részletesebb információkat fog kapni. Ezeket a leckéket olvasva reméljük még közelebb vihetjük az internet lehetőségeihez és sikere eléréséhez!

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft.

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. Digitalizáció a marketingben új tervezési és hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. 68,38 milliárd Ft Ennyit költöttek a hazai hirdetők digitális reklámra. (IAB/2016) Forrás: https://iabhublog.com/

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása

NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása A NeoSoft Informatika NeoCMS márkanévvel ellátott rendszere könnyen, gyorsan testre szabható tartalommenedzselő rendszer, mely egyedileg átalakítható, és így

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1.

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1. epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés 2009. március 1. A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Összekötői regisztráció

Összekötői regisztráció Összekötői regisztráció Összekötő bárki lehet, aki ismeretségi körének szeretne jobb állást találni, valamint így saját magának kiegészítő keresetet biztosítani. Regisztráció Kattintson a főoldalon található

Részletesebben

Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0

Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0 Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0 2014.11.20. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A www.webkiallitas.hu oldalon a kiállítóknak lehetőségük van úgynevezett online események, így például

Részletesebben

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):...

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):... Online marketing alapok FELADATLAP Neved:... Dátum:... A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva): 1 Az online marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva,

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

E-Shopping Report 2012 Internetes vásárlási trendek Magyarországon

E-Shopping Report 2012 Internetes vásárlási trendek Magyarországon Internetes vásárlási trendek Magyarországon Kutatási ismertető 2012. augusztus KutatóCentrum 1036 Budapest, Lajos u. 103. Tel.:+36 (1) 373 09 36. Fax: +36 (1) 373 09 54. Az e-vásárlást kipróbálók, az online

Részletesebben

Mit nyer a Tipzone használatával?

Mit nyer a Tipzone használatával? Ha jelen van vállalkozása a tipzone.hu oldalon, akkor üzlete vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez kap korszerű internetes kelléket. A Tipzone modern közösségi funkciókkal is rendelkező, értékesítést támogató

Részletesebben

Hol indul egy weboldal marketingezése?

Hol indul egy weboldal marketingezése? Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hol indul

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum http://villanyszerelo.forum.hu 2013 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

TV és internet új dimenziókban!

TV és internet új dimenziókban! TV és internet új dimenziókban! Kedves Ügyfelünk! Kedves leendô Ügyfelünk! Örömmel értesítjük, hogy az Ön lakóhelyén hamarosan új dimenziókat nyitunk az internetezésben és tévézésben! Fejlesztéseink befejeztével

Részletesebben

...amivel megfoszthatjuk magunkat attól a bevételtől, amit a honlapunk termelhetne.

...amivel megfoszthatjuk magunkat attól a bevételtől, amit a honlapunk termelhetne. 32 szarvashiba......amivel megfoszthatjuk magunkat attól a bevételtől, amit a honlapunk termelhetne. Avagy mit tegyünk, ha rengeteg munkát és pénzt akarunk a honlapra fordítani és nem akarunk vele keresni

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Versenyképesség-növelő Alapcsomag

Versenyképesség-növelő Alapcsomag ÉRJEN EL hozzáadott értékkel és együttműködésekkel nagyobb profitot, több minőségi vevőt, versenyelőnyt, illetve hatékonyabb működést! Vereb István vagyok. Az én dolgom, hogy mentorként fejlődéshez és

Részletesebben

Hatékonyságnövelés webáruházaknak

Hatékonyságnövelés webáruházaknak 2010. 04.14. Hatékonyságnövelés webáruházaknak...avagy több vevő azonos költségből Zajdó Csaba Vásárlási folyamat Vásárlási folyamat: Az a folyamat, amin keresztül egy új látogatóból áruházunk vásárlója

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve.

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve. Miért CRM? A CRM (az angol Customer Relationship Management rövidítése) jelentése Ügyfélkezelési stratégia, melynek célja a kiadások csökkentése és a profit növelése: mindezt magasabb ügyfélhűség és -elégedettség

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert

Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert Mitől sikeres egy webáruház? Kulcsár István Róbert A sikeresség három szintje Hatékony Üzemeltetés A legjobb webáruház sem ér semmit, ha nem működtetjük megfelelően Vevőbarát kialakítás Hiába az erős webáruház

Részletesebben

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ http://kreativkontroll.hu. Érvényes: 2012. augusztus 1-jétől visszavonásig HOGYAN KÉPEZZÜK ÁRAINKAT? Mivel a szövegírás minden esetben más, ezért az adott projectekhez igazítjuk árainkat.

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A BC Trader egy multifunkcionális, többszörösen díjazott online kereskedési rendszer, ami lehetővé teszi a befektetők számára,

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Magócsi Ruhatisztító Kft. örül honlapon tett látogatásának és érdeklődésének vállalkozásunk és szolgáltatásaink iránt. Komolyan vesszük személyes adatainak védelmét, és azt szeretnénk,

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS THE DAILY www.nagykermarketing.hu KERESKEDELMI MARKETING TRENDEK - Since 1999 ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS JAGODICS RITA bemutatja: melyik az az 5 reklámeszköz, amelyeket sürgősen el kell kezdened átalakítani.

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Felhasználói kézikönyv Legutóbbi változások: A könnyebb használat

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS Jelölje be azt a sort, amelyben kizárólag a weboldalakkal szemben támasztott alapkövetelmények szerepelnek. Értékes információtartalom, olvashatóság, vonzó és igényes megjelenés. Olvashatóság, felhasználói

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1, BEVEZETŐ

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1, BEVEZETŐ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HATÁLYOS: 2018. 08. 20. 1, BEVEZETŐ Számunkra nagyon fontos, hogy betartsuk az aktuálisan érvényes adatvédelmi szabályozást és törvényeket, így az alábbiakban részletesen tárgyaljuk

Részletesebben

Hogy miért akarnak lehallgatni minket az lehallgatónként változik.

Hogy miért akarnak lehallgatni minket az lehallgatónként változik. 1 2 Hogy miért akarnak lehallgatni minket az lehallgatónként változik. Az NSA (az USA nemzeti biztonsági szolgálata) azért kívánja csökkenteni az emberek privátszféráját, mert minél többet tudnak az emberekről,

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

NYELVHASZNÁLATI FELMÉRÉS KIÉRTÉKELÉSE (Kassai lakosok / Kassa-környéki lakosok)

NYELVHASZNÁLATI FELMÉRÉS KIÉRTÉKELÉSE (Kassai lakosok / Kassa-környéki lakosok) NYELVHASZNÁLATI FELMÉRÉS KIÉRTÉKELÉSE (Kassai lakosok / Kassa-környéki lakosok) Egy átlagos napon, ÖSSZESEN hány órát néz TV-t, videót? (Kassai lakos) 2,3 órát Egy átlagos napon, hány órát néz

Részletesebben

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe.

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe. Honlapelemzés A honlapelemzés kimutatja, hogy a honlap mennyire keresőbarát az adott kulcsszóra. Dátum: June 03, 2014 GYORSASÁG MÁSODPERC 0.13 KILOBYTES 26.08 KÉRÉSEK 31 Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik.

Részletesebben

BÖNGÉSZŐ: Az a program a számítógépen, amelynek segítségével internetezünk. INTERNETCÍM: A honlap (más néven Weboldal) címe. Pl. www.janoshida.

BÖNGÉSZŐ: Az a program a számítógépen, amelynek segítségével internetezünk. INTERNETCÍM: A honlap (más néven Weboldal) címe. Pl. www.janoshida. A VILÁGHÁLÓ BEVEZETŐ AZ INTERNETRŐL: A világháló = INTERNET Az Internetről mindenki hallott már ezt-azt. Akik már használják, a legtöbbször így emlegetik: az interneten minden van. Nos ez valóban közel

Részletesebben

e-idő weboldal Fejléc (Az Elevator helyén): logó (e_ido_uj_logo.png) és mellette felirat: Dolgozókapu és Elektronikus Munkaidő Nyilvántartó

e-idő weboldal Fejléc (Az Elevator helyén): logó (e_ido_uj_logo.png) és mellette felirat: Dolgozókapu és Elektronikus Munkaidő Nyilvántartó e-idő weboldal Szükség van a www.e-ido.hu oldalon egy Wordpress sablonra és ennek első feltöltésére. Felajánlott sablon: http://bitpublimedia.ro/themeforest/elevator-html/ Az alábbi leírás figyelembe veszi

Részletesebben

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül EKPortal (IxWebEk) felhasználói súgó (infomix Kft) Bizalmas 1. oldal 2008.03.28. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1 Portál elérhetısége... 3 1.1

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka Tartalom Google szolgáltatásai - A keresésen túl - Tarcsi Ádám adam.tarcsi@gmail.com 2006. november 17. Google név eredete Története Titka PageRank Google trükkök Szolgáltatások Jövője InfoÉRA 2006 Tarcsi

Részletesebben

Marketing Trükkök Szeptember

Marketing Trükkök Szeptember Email Marketing Trükkök 2014 Szeptember Email Marketing kihívások Az email olvasásra fordított idő 2013-ban 8 másodperc volt. (Ez kevesebb mint egy aranyhal memóriája) A kihívás: Ennyi idő alatt felkelteni

Részletesebben

A WEBOLDAL LEGFONTOSABB ELEMEI, AVAGY MITŐL VÁSÁROL A LÁTOGATÓ? ELEMEZZÜK KI EGYÜTT HONLAPJÁT!

A WEBOLDAL LEGFONTOSABB ELEMEI, AVAGY MITŐL VÁSÁROL A LÁTOGATÓ? ELEMEZZÜK KI EGYÜTT HONLAPJÁT! A WEBOLDAL LEGFONTOSABB ELEMEI, AVAGY MITŐL VÁSÁROL A LÁTOGATÓ? ELEMEZZÜK KI EGYÜTT HONLAPJÁT! 2013. Szeptember 11. 1 28 weboldal ellenőrző lépés Miért kell a weboldal? Mi a célunk vele? 1. A domain Könnyen

Részletesebben

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program Felhasználói útmutató 1. MEGVÁSÁRLÁS... 2 1.1. AUTOMATIKUS ÉLESÍTÉS... 2 1.2. MANUÁLIS ÉLESÍTÉS... 2 2. TELEPÍTÉS... 3 2.1. ELSŐ TELEPÍTÉS... 3 2.2. TÖBB PÉLDÁNY

Részletesebben

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv Copyright 2015 AXA 1. oldal ibanq 2 Felhasználói kézikönyv AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője / 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C. ép. / Fővárosi

Részletesebben

Írta: Pinezits Csaba

Írta: Pinezits Csaba Hogyan kerüljük el az Internetes ingatlan-hirdetések csapdáit? Írta: Pinezits Csaba Minden jog fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a nyilvános elõadás, bármilyen egyéb felhasználás, az egyes fejezetekre

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni!

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni! Bevezető Ebben a könyvben megosztom a tapasztalataimat azzal kapcsolatosan, hogyan lehet valakit megtanítani olvasni. Izgalmas lehet mindazoknak, akiket érdekel a téma. Mit is lehet erről tudni, mit érdemes

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban

A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban Keresőmarketing Nap 2007 A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban Darvas Péter Szonda Ipsos Ipsos csoport és a keresőmarketing SEM Felhasználó Online kutatások, panel rekrutáció

Részletesebben

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével?

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? A VALÓDI PROBLÉMÁT KELL MEGOLDANOD! ÚJ VEVŐK SZERZÉSE ÚJ VEVŐK SZERZÉSE KOSÁRÉRTÉK NÖVELÉSE RÉGI VEVŐK VISSZAHÍVÁSA

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Akadálymentes weboldalkészítés dióhéjban

Akadálymentes weboldalkészítés dióhéjban Akadálymentes weboldalkészítés dióhéjban Készítette: Mezei Ádám Info-kommunikációs Akadálymentességi Műhelykonferencia 2008. november 20 Mi az oka, hogy NEM akadálymentes honlapokat készítünk? 1) Nem gondolunk

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegrboker.hu Koncepció A

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Hogyan indul egy weboldal marketingezése? II. rész

Hogyan indul egy weboldal marketingezése? II. rész Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hogyan indul

Részletesebben

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket,

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, a laptopokat, a notebookokat, az okostelefonokat, a

Részletesebben

Sikeres partnerkeresés a Seahorse Kft. weboldala

Sikeres partnerkeresés a Seahorse Kft. weboldala Sikeres partnerkeresés a Seahorse Kft. weboldala Novák Angéla Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar Kereskedelem és marketing szak 2014.12.07. Motiváció A honlap kiválasztása a témaválasztás kezdetétől

Részletesebben

BASIC és PRO webáruház csomagok

BASIC és PRO webáruház csomagok 7even Online Ügynökség BASIC és PRO webáruház csomagok részletes termékbemutató és ártájékoztató A 7even-ről Több mint 200 ügyfelünk már a 7even Csapatát választotta. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik.

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik. Activity Plan A program fő pillérét a cégvezetővel folytatott szakértői konzultáció adja, melynek tartalma minden esetben cégspecifikus és személyre szabott. A Human Map szakértői számára a programban

Részletesebben

ECP. Site Administration System. Felhasználói kézikönyv. v2.9.24+ (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez)

ECP. Site Administration System. Felhasználói kézikönyv. v2.9.24+ (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez) v2.9.24+ ECP Site Administration System Felhasználói kézikönyv (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez) AW STUDIO Nyíregyháza, Luther utca 5. 1/5, info@awstudio.hu 1 2 Jelen dokumentáció

Részletesebben

Webfejlesztés Szempontok

Webfejlesztés Szempontok Webfejlesztés Szempontok A webfejlesztés alapjai Miért készülnek weboldalak? Valamit nyújtani szeretnénk a felhasználónak. A webfejlesztés során elsősorban a felhasználók igényeit vesszük figyelembe. Nevezhetjük

Részletesebben