B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez"

Átírás

1 FÖLDESI POLGÁRMESTERI HIVATAL JEGYZŐJE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) ; Fax: (54) Iktatószám: -1/ B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Készítette: Dr. Vinczéné Kiss Marianna jegyző Pércsi Marietta titkársági előadó KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, JÚNIUS 30.

2 Tisztelt Képviselő-testület! 2 A Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról a felelősök jelentései alapjánaz alábbiak szerint számolok be: 99/2016. (V.26.) Kt. számú Földes nagyközség közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett évi intézkedésekről szóló rendőrségi beszámolóról A Képviselő-testület a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Püspökladányi Rendőrkapitányság vezetője által Földes nagyközség közbiztonságának helyzetéről és a közbiztonság érdekében tett évi intézkedésekről szóló rendőrségi beszámolót a határozat mellékletében foglaltak szerint tudomásul vette. Felhatalmazta a polgármestert, hogy gondoskodjon a képviselő-testületi határozat Püspökladány Rendőrkapitányság vezetője részére történő megküldéséről. 100/2016. (V.26.) Kt. számú a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Püspökladányi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Püspökladányi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságának évi tevékenységéről A Képviselő-testület a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Püspökladányi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Püspökladányi Hivatásos Tűzoltó parancsnokságának évi tevékenységéről szóló beszámolót a határozat mellékletében foglaltak szerint elfogadta. Felhatalmazta a polgármestert, hogy a Képviselő-testület határozatának Püspökladányi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője részére történő megküldéséről gondoskodjon. 101/2016. (V.26.) Kt. számú a helyi Polgárőrség évben végzett munkájáról A Képviselő-testület a Földesi Polgárőrség évben végzett munkájáról szóló beszámolót a határozat mellékletében foglaltak szerint elfogadta. Felhatalmazta a polgármestert, hogy a Képviselő-testület döntéséről Földesi Polgárőrség képviselőjét a határozat egy példányának megküldésével tájékoztassa. 102/2016. (V.26.) Kt. számú a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület évi munkájáról A Képviselő-testület a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület évi munkájáról szóló beszámolót a határozat melléklete szerint elfogadta. Felhatalmazta a polgármestert, hogy a Képviselő-testület döntéséről az Önkéntes Tűzoltó Egyesület képviselőjét tájékoztassa. Felkérte Horváth Sándorné képviselőt, a Földes Karácsony Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóját, hogy a évi megyei tűzoltóversenyen egy földesi ifjúsági csapat felállításáról gondoskodjon. Felkérte Dávid Zoltánt a Hajdú-Bihar megyei és a Földesi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökét, hogy a helyi egyesület tagjainak bevonásával a földesi ifjúsági csapat évi megyei tűzoltóverseny történő felkészítéséről gondoskodjon.

3 3 103/2016. (V.26.) Kt. számú a Községi Sport Egyesület Földes évi munkájáról a szakosztályok tevékenységéről A Képviselő-testület a Községi Sport Egyesület évi munkájáról, a szakosztályok tevékenységéről szóló tájékoztatót a határozat mellékletében foglaltak szerint megköszöte és tudomásul vette. Felhatalmazta a polgármestert, hogy a Községi Sport Egyesület szakosztályvezetőit tájékoztassa a testület döntéséről. 104/2016. (V.26.) Kt. számú a Földesi Települési Értéktár Bizottság munkájáról A Képviselő-testület a Települési Értéktár Bizottság évben végzett munkájáról szóló beszámolót a határozat mellékletében foglaltak szerint elfogadta. Felhatalmazta a polgármestert, hogy a Képviselő-testület döntéséről tájékoztassa az illetékest. 110/2016. (V.26.) Kt. számú a Földes Nagyközség Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról A Képviselő-testület a Földes Nagyközség Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatát a határozat mellékletében foglaltak szerint jóváhagyta. Felhatalmazta a polgármestert, hogy az önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatát az illetékes hatóságnak küldje meg és az önkormányzat honlapján tegye közzé. Az önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatát az illetékes hatóságok részére megküldéte, valamint az önkormányzat honlapján közzététette. 111/2016. (V.26.) Kt. számú a Földes Nagyközség Önkormányzat évi Közbeszerzési Tervének megállapításáról A Képviselő-testület a Földes Nagyközség Önkormányzatának évi Közbeszerzési Tervét a határozat melléklete szerint jóváhagyta azzal, hogy amennyiben előre nem látható okból előállt közbeszerzési igény merül fel, a Közbeszerzési Tervet a évi CXLIII törvény 42. (3) bekezdése szerint módosítja. Felhatalmazta a polgármestert, hogy az önkormányzat évi Közbeszerzési Tervét az illetékes hatóságnak küldje meg és az önkormányzat honlapján tegye közzé. Az önkormányzat Közbeszerzési tervét az illetékes hatóságok részére megküldéste, valamint az önkormányzat honlapján közzététette. 112/2016. (V.26.) Kt. számú a Beszerzések lebonyolításának szabályzatáról A Képviselő-testület az önkormányzatra és intézményeire vonatkozó Beszerzések lebonyolításának szabályzatát a határozat mellékletben foglaltak szerint megállapította. Felhatalmazta a polgármestert és a jegyzőt, hogy a szabályzatot aláírja, majd azt az illetékesek számára tegyék elérhetővé, megismerhetővé.

4 4 A Beszerzések lebonyolításáról szóló szabályzat aláírása megtörtént. A szabályzatot az illetékesek megismerték. 113/2016. (V.26.) Kt. számú a Földes nagyközségi önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásának átfogó értékeléséről A Képviselő-testület Földes Nagyközségi Önkormányzat évi gyermekjóléti, gyermekvédelmi feladatok ellátásának átfogó értékelését a határozat melléklete szerint elfogadta. Utasította a jegyzőt, hogy gondoskodjon az átfogó értékelés Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztálya részére történő megküldéséről. A évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásának átfogó értékelését az ülést követően megküldte a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztályának. 115/2016. (V.26.) Kt. számú a földesi önkormányzat tulajdonában lévő Szabadidőközpont és Strandfürdő területén lévő büfé és a hozzá tartozó terasz bérbeadásáról A Képviselő-testület - ismételten pályázatot hirdetett meg a Szabadidőközpont és Strandfürdő területén lévő önkormányzati tulajdonú, valamint a földesi helyrajzi szám alatt nyilvántartott Standbüfé helyiségei és a hozzá tartozó terasz bérbeadására, - a Strandbüfé bérbevételre irányuló feltételeket a határozat mellékletében foglalt pályázati hirdetmény szerinti tartalommal állapította meg. Felkérte a polgármestert, hogy a pályázati hirdetmény közzétételéről az önkormányzat hivatalos hirdetőtábláján és honlapon gondoskodjon. A pályázati hirdetmény közzététel megtörtént. A pályázat benyújtásának határidejének május órát határozta meg a testület, a pályázat elbírálásának időpontja pedig május óra volt. A beérkezett pályázatokat átruházott hatáskörben a Pénzügyi-, Településfejlesztési és Ügyrendi Bizottság bírálta el. A megadott határidőben 1 pályázatot nyújtottak be az önkormányzathoz. 116/2016. (V.26.) Kt. számú a földesi önkormányzat tulajdonában lévő Szabadidőközpont és Strandfürdő területén lévő büfé és a hozzá tartozó terasz eszközbeszerzéséről A Képviselő-testület a földesi önkormányzat tulajdonában lévő Szabadidőközpont és Strandfürdő területén lévő büfé és a hozzá tartozó terasz helyiségbe történő eszközbeszerzéseket - a határozat mellékletében szereplő, Kakucsi Ferenc fürdővezető által összeállított előterjesztés alapján - támogatta. - A strandbüfé eszközeinek beszerzésére Ft összeget a évi önkormányzati költségvetés tartalékkerete terhére biztosította. Felhatalmazta a polgármestert, hogy az eszközök beszerzéséről gondoskodjon. Felhatalmazta a polgármestert, hogy a évi önkormányzati költségvetés módosításáról gondoskodjon. A strandbüfé eszközeinek beszerzése megtörtént. a földesi önkormányzat tulajdonában lévő 117/2016. (V.26.) Kt. számú Szabadidőközpont és Strandfürdő részére történő önjáró fűnyíró beszerzéséről A Képviselő-testület a földesi önkormányzat tulajdonában lévő Szabadidőközpont és Strandfürdő részére a

5 5 John Deere x350 típusú fűnyíró traktor megvásárlását határozta el. A fűnyíró traktor kb Ft összegű vételárát az önkormányzat évi költségvetésébe betervezett Ft keret terhére, valamint a fennmaradó - maximum Ft összeget az önkormányzati tartalék keret terhére biztosította. Felhatalmazta a polgármestert, hogy az önkormányzat Beszerzési Szabályzatban foglaltaknak megfelelően gondoskodjon három árajánlat bekéréséről, és a legkedvezőbb ajánlatot tevő cégtől vásárolja meg a John Deere x350 típusú fűnyíró traktort. A KITE Zrt-től megrendelésre került a John Deere x350 típusú fűnyíró traktor. A vétel ár kifizetésre került. 120/2016. (V.26.) Kt. számú a Földesi Karácsony Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettesi álláshelyének betöltésére irányuló képviselő-testületi javaslatról A Képviselő-testület a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Püspökladányi Tankerületének felkérésére, a Földesi Karácsony Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettesi álláshely betöltésére érkezett pályázatok közül - öt éves időtartamra Nagyné Lengyel Erika Éva (an.: Szanyi Anna, sz.: Debrecen III , ) Földes, Zoltai Lajos utca 2. szám alatti lakos pályázó kinevezését támogatta. Utasította a polgármestert, hogy a Képviselő-testület véleményéről tájékoztassa a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Püspökladányi Tankerületének vezetőjét. A Képviselő-testület véleményéről tájékoztatta a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Püspökladányi Tankerületének vezetőjét 121/2016. (V.26.) Kt. számú a évi tanévzáró ünnepség átadásra kerülő önkormányzati elismerő oklevelek megerősítéséről A Képviselő-testület az önkormányzat által adományozható elismerésekről szóló 6/2016. (III.08.) számú rendeletének ban foglaltak szerint, a évi tanévzáró ünnepségen az alábbi tanulókat részesítette elismerő oklevélben: CSAPÓ GÉZA díj Kimagasló Sport Eredményekért 2015/2016. tanévben Birkózás Diákolimpia Országos Döntő Szentes, Kiss Sándor Mátyás 6.b (sz.: , an: Kiss Ildikó, Földes, Széchenyi utca 1/a) II. korcsoport 63 kg I. Birkózás Diákolimpia Országos Döntő Csömör, Kiss Sándor Mátyás 6.b (sz , an: Kiss Ildikó, Földes, Széchenyi utca 1/a) II. korcsoport 63 kg III. Birkózás Leány Diákolimpia Országos Döntő Pestszentimre Varga Cintia 5.b (sz.: , an: Varga Mónika, Földes, Bartók B. u. 15.) II-III korcsoport 43 kg II. Faragó Vivien Éva 8.b (sz.: , an: Hajdu Anita, Földes, Táncsics u. 25.) III-IV korcsoport 37 kg III. Birkózás Diákolimpia Országos Döntő Tiszakécske, Társi Dávid Gergő 8.b (sz.: , an: Pap Katalin, Földes, Ady Endre u. 3.) IV. korcsoport 54 kg 3. Kyokushin Kumite Korcsoportos Diákolimpia 2015/16. tanév Országos Döntő Veszprém, 2016.március.26. Serdülő női korcsoport Szatai Tamara Klementína 6.b (sz.: , an: Pócsi Tímea, Földes, Posta u. 2/a.) III. Gyermek II. férfi Kata

6 Koncz Zalán 4.b (sz.: , an.: Orbán Beáta, Földes, Fő u. 22.) II. XVIII. J&S Speed Kupa Tarján Nemzetközi Nyílt Gyerek II. lány KUMITE Ilisz Zsanett 6.a (sz.: , an.: Makula Zsanett, Földes, Bartók B. u. 28.) I. XVIII. J&S Speed Kupa Tarján Nemzetközi Nyílt serdülő lány KUMITE Szatai Tamara Klementína 6.b (sz: , an: Pócsi Tímea, Földes, Posta u. 2/a.) III. Elismerő Oklevél Tanulmányi versenyen elért kimagasló eredményéért Herman Ottó Verseny Országos Döntő Budapest, június 5. Szabó Tamás 3.b. (sz.: , an.: Rácz Anita Éva, Földes, Északisor u. 10.) 6. Elismerő Oklevél Kimagasló Művészeti Munkáért Tojamai Nemzetközi Japán Rajzpályázat Szívós Laura 5.b (sz.: , an.: Biró Mária, Földes, Fő u. 77.) Bronz minősítés Fórián Viktória 5.a (sz.: , an.: Kemecsei Andrea, Földes, Zoltai u. 1.) Bronz minősítés Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség VI. Egri Bosch Országos Mazsorett Fesztivál - Kiemelt arany oklevél Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség VI. Egri Bosch Országos Mazsorett Fesztivál pom-pom kategória Kiemelt arany oklevél Szabadkai Nemzetközi Nagydíj Arany minősítés - Biczó Nikolett 5.a (sz.: , an.: Szőllősi Ilona, Földes, Arany J. u. 26.) - Kemecsei Anna Zsófia 5.a (sz.: , an.: Horváth Irma, Földes, Ady E. u. 32.) - Kovács Viktória 5.a (sz.: , an.: Balog Mónika, Földes, Karácsony S. tér. 4.) Magyar Látványtánc Sportszövetség Magyar Bajnokság Budapest Latin mix kategória Majorette és Twirling 8.3 Vegyes vagy egyéb eszköz csoport I. B - Bene Alexa Tünde 4.a (sz.: , an.: Biczó Tünde, Földes, Sport u. 22.) - Bíró Bianka 8.a (sz.: , an.: Hodosi Éva, Földes, Arany J. u. 46.) - Kovács Anna Sára 3.a (sz.: , an.: Pala Róza, Földes, Újfalui u. 34.) - Kovács Lara 3.a (sz.: , an.: Rák Andrea, Földes, Nagyköz u. 5/A) - Szabó Natália Ramóna 3.a (sz.: , an.: Biczó Gabriella, Földes, Kinizsi u. 20/A) 6 Felhatalmazta a polgármestert, hogy elismerő okleveleket elkészítesse és az okleveleket átadja a ballagási és tanévzárói ünnepségen. Az elismerő oklevelek elkészültek. Az elismerő oklevelek határozatban szereplő 8. osztályos tanulók részére június 18-án a ballagási ünnepségen került átadásra, míg az alsóbb osztályos tanulók részére az elismerő oklevelek kiosztására június 22-én a tanévzáró ünnepségen került sor. Földes, június 24. Pércsi Marietta titkársági előadó Dr. Vinczéné Kiss Marianna jegyző

7 7 FÖLDES NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2016. (.) H A T Á R O Z A T - T E R V E Z E T E a lejárt határidejű Képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról A Képviselő-testület a felelősök jelentései alapján, a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót azaz a: 99/2016. (V.26.), 100/2016. (V.26.), 101/2016. (V.26.), 102/2016. (V.26.), 103/2016. (V.26.), 104/2016. (V.26.), 110/2016. (V.26.), 111/2016. (V.26.), 112/2016. (V.26.), 113/2016. (V.26.), 115/2016. (V.26.), 116/2016. (V.26.), 117/2016. (V.26.), 120/2016. (VI.14.), valamint a 121/2016. (VI.14.) számú határozatokról készített jelentéseket j ó v á h a g y ó l a g t u d o m á s u l v e s z i. Földes, június. Jeneiné Dr. Egri Izabella polgármester Dr. Vinczéné Kiss Marianna jegyző

a Képviselő-testülethez az önkormányzat által adományozható elismerő oklevelek odaítélésének megerősítésére II.

a Képviselő-testülethez az önkormányzat által adományozható elismerő oklevelek odaítélésének megerősítésére II. 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) 531 000 ; 531 031 ; Fax (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:./2015. 17. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

FÖLDESI KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez

FÖLDESI KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez FÖLDESI KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 Email: muvhfold@tonline.hu Iktatószám:../2015. 16. E LŐTERJESZTÉS

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: /2013. 13. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: 3692-2/2011. 9. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: 3410/2012. 3. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDESI KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: 2915-2/2014. 12. E LŐTERJESZTÉS

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. : (54) 531 000 ; Fax: (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 10. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 47-../2017. 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a helyi

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) ; , Fax:

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) ; , Fax: FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) 531 000 ; 531 031, Fax: 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Ügyiratszám: /2013. 16. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Földes

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDESI POLGÁRMESTERI HIVATAL JEGYZŐJE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) 531 000 ; 531 031 ; Fax (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2013. 2. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, MÁRCIUS 23.

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, MÁRCIUS 23. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1372-2/2011. 8. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesen

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:../2016. 18. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Földes Nagyközségi

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, JÚNIUS 30.

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, JÚNIUS 30. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 1. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5219-4/2016. 7. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes,

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 15. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesi Szociális

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére Vép Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére tárgy: A képviselő-testület 2015. évi munkaterve előterjesztő:

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, NOVEMBER 26.

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, NOVEMBER 26. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:./2015. 8. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Földes Nagyközségi

Részletesebben

a Képviselő-testülethez az önkormányzati tulajdonban lévő földesi Szabadidőközpont és Strandfürdő évi téli üzemeltetési díjainak megállapítására

a Képviselő-testülethez az önkormányzati tulajdonban lévő földesi Szabadidőközpont és Strandfürdő évi téli üzemeltetési díjainak megállapítására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 514-./2017. 8. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez f FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:.- /2018 2. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének február 23-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének február 23-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

K i v o n a t. Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből 87/2016. (VI.27.) Képviselő-testületi határozat: Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. június 27-i nyilvános képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvvezetőjének Andróczki Dórát választotta.

Részletesebben

MEGHÍVÓ. A HIÁNYZÓ ELŐTERJESZTÉSEK MÁJUS 24-ig KERÜLNEK FELTÖLTÉSRE A HONLAPRA.

MEGHÍVÓ. A HIÁNYZÓ ELŐTERJESZTÉSEK MÁJUS 24-ig KERÜLNEK FELTÖLTÉSRE A HONLAPRA. MEGHÍVÓ Bozzai Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Vép Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2018. május 28-án (hétfőn), 13 órakor együttes ülést tart a Vépi Művelődési Ház és Könyvtár hivatalos

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: F/964-3/2019. 12. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2017. 9. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Földes Nagyközség

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. évi munkaterve OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN 1. 2014. január 28. munkaülés 2. 2014. február

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: ---/2017. 17. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes település

Részletesebben

SZEGVÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI M U N K A T E R V E

SZEGVÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI M U N K A T E R V E SZEGVÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. ÉVI M U N K A T E R V E 2 FEBRUÁR 15. (csütörtök) 1./ Az önkormányzat és intézményeinek 2018. évi költségvetése 2./ A Kurca-parti Óvoda beiratkozási

Részletesebben

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. I. FÉLÉVES MUNKATERVE Elfogadva: Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 362/2014. (X18.) önkormányzati határozatával A képviselő-testület

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2015. ÁPRILIS 2.

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2015. ÁPRILIS 2. FÖLDES NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 8. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Helyi önszerveződő közösségek,

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 351-9/2017. 1. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

Részletesebben

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. évi MUNKATERVE Elfogadta: a Társult Képviselő-testület 97/2015. (XII. 16.) TKt. számú határozatával. Bugac,

Részletesebben

a Képviselő - testülethez a házi gyermekorvosi praxis betöltésére irányuló pályázati felhívás ismételt közzétételére

a Képviselő - testülethez a házi gyermekorvosi praxis betöltésére irányuló pályázati felhívás ismételt közzétételére 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő - testülethez a házi gyermekorvosi

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 834-6/2011. 13. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az ÉAOP-3.1.2/A-11

Részletesebben

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA Kántorjánosi Község Önkormányzat Képviselő-testület 2017. évi munkatervének megalkotásáról A Képviselő-testület

Részletesebben

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE 1731/1/2014. BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. évi MUNKATERVE Elfogadta: a Társult Képviselő-testület 77/2014. TKt. számú határozatával. Bugac,

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2012. MÁRCIUS 28.

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2012. MÁRCIUS 28. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 4. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesen működő civil

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Ügyiratszám: 7801/2011 22. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Földes Nagyközségi

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI M UNKATERVE. A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 7/2016. (II.12.) Kt. számú határozatával jóváhagyta

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI M UNKATERVE. A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 7/2016. (II.12.) Kt. számú határozatával jóváhagyta MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVI M UNKATERVE A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 7/2016. (II.12.) Kt. számú határozatával jóváhagyta A munkaterv szerinti üléseken a polgármester tájékoztatást

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére Tárgy: Békés Város Képviselő-testületének 2016. I. félévi munkaterve Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző Dr. Juhász Csilla jogász Véleményező Valamennyi bizottság bizottság: Sorszám: III/9 Döntéshozatal

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 61/2018. (VI.27.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Orvosi Ügyelet Egészségügyi

Részletesebben

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. E L Ő T E R J E S Z T É S

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Karacs Zoltán E L Ő T E R J E S Z T É S az önkormányzat 2019. I. félévi üléstervének jóváhagyásáról Püspökladány Város Önkormányzatának

Részletesebben

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. I. FÉLÉVES MUNKATERVE Elfogadva: Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 400/2013. (X19.) önkormányzati határozatával A képviselő-testület

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2019. 1. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez Segítő

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 116-94/2016., 116-95/2016. 4. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2015-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2015-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. évi munkaterve OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2015-BEN 1. 2015. január 27. munkaülés 2. 2015. február

Részletesebben

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVES MUNKATERVE Elfogadva: Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 322/2015. (X17.) önkormányzati határozatával A képviselő-testület

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Pályázat benyújtása műfüves

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE évi munkaterv. 2. Rendelet-tervezet Makó Város Önkormányzata évi költségvetéséről

MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE évi munkaterv. 2. Rendelet-tervezet Makó Város Önkormányzata évi költségvetéséről MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. évi munkaterv Január Ü L É S S Z Ü N E T 2017. február 8. (szerda) 2. Rendelet-tervezet Makó Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről 3. Makói Gyógyfürdő

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 504-2/2014. 2. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez az

Részletesebben

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS Földes, 2014. augusztus 13.

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS Földes, 2014. augusztus 13. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. : (54) 531 000 ; Fax: (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 497-12/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-8/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 29. napján 14,00 órakor

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 12. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Képviselő-testület új i és

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 847-2/2011. 30. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a 176/2010.

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE. - a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE. - a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. : (54) 531 000 ; Fax: (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:../2017. 5/b. E LŐTERJESZTÉS - a Képviselő-testülethez az

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2013. 11. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Hajdúkerületi

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi M U N K A T E R V E

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi M U N K A T E R V E MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. évi M U N K A T E R V E A képviselő-testület 4/2015. (II. 12.) Kt. számú határozatával jóváhagyta A munkaterv szerinti üléseken a polgármester

Részletesebben

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. elektronikus példány K I V O N A T A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület TISZALÖK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i ülésére

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i ülésére napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 30-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: A 2016. évi Munkaterv és jogalkotási program

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 873/2011. 14. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzat

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről, fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről, fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről, fontosabb intézkedésekről Előadó: Göntér Gyula polgármester Előterjesztést készítette:

Részletesebben

a Képviselő-testülethez a települési önkormányzatok rendkívüli költségvetési támogatása iránti igény benyújtására

a Képviselő-testülethez a települési önkormányzatok rendkívüli költségvetési támogatása iránti igény benyújtására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2329/2015. 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a települési

Részletesebben

13. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

13. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 600-2/2018. 13. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

Részletesebben

SIMONTORNYA VÁROS JEGYZŐJÉTŐL

SIMONTORNYA VÁROS JEGYZŐJÉTŐL SIMONTORNYA VÁROS JEGYZŐJÉTŐL SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. I. FÉLÉVI M U N K A T E R V E Jóváhagyta a képviselő-testület a 122/2016.(XII.19.) KT határozatával M U N K A

Részletesebben

2019. évi M U N K A T E R V E

2019. évi M U N K A T E R V E Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. évi M U N K A T E R V E Jóváhagyva a 4/2019. (I. 24.) sz. határozattal 2019. január 24. (csütörtök) 14. 00 óra 2./ Javaslat a Képviselő-testület 2019.

Részletesebben

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK évi MUNKAPROGRAMJA

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK évi MUNKAPROGRAMJA JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2017. évi MUNKAPROGRAMJA AZ ÖNKORMÁNYZATI MUNKAPROGRAM CÉLJA: - meghatározni azokat a legfontosabb feladatokat, melyeknek éves végrehajtását az

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának I. félévi Ü L É S T E R V E

Püspökladány Város Önkormányzatának I. félévi Ü L É S T E R V E Püspökladány Város Önkormányzatának 2017. I. félévi Ü L É S T E R V E Elfogadva a 127/2016. (XII. 15.) önkormányzati testületi határozattal Január 26. (csütörtök) 2 2. Előterjesztés a Roma Nemzetiségi

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. január 19-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE évi munkaterv. 2. Rendelet-tervezet Makó Város Önkormányzata évi költségvetéséről

MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE évi munkaterv. 2. Rendelet-tervezet Makó Város Önkormányzata évi költségvetéséről MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. évi munkaterv Január Ü L É S S Z Ü N E T 2018. február 7. (szerda) 2. Rendelet-tervezet Makó Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről 3. Makói Gyógyfürdő

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2014. december 8-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2014. december 8-i ülésére Tárgy: Békés Város Képviselő-testületének 2015. I. félévi munkaterve Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző Dr. Uhrin Anna aljegyző Véleményező Valamennyi bizottság bizottság: Sorszám: III/10 Döntéshozatal

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 23. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Hátrányos Helyzetű tanulók

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának I. félévi Ü L É S T E R V E

Püspökladány Város Önkormányzatának I. félévi Ü L É S T E R V E Püspökladány Város Önkormányzatának 2019. I. félévi Ü L É S T E R V E Elfogadva a 141/2018. (XII. 13.) önkormányzati testületi határozattal Január 31. (csütörtök) 2 2. Előterjesztés a Roma Nemzetiségi

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1424-2/2012. 2. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez az

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére 5. napirendi pont Előterjesztés címe és tárgya: A 2014. évi munkaterv jóváhagyása A tárgykört rendező

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/16/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 8. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Képviselő-testület

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Jegyzője,/ 02- ' számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a lejárt határidejű végrehajtott képviselő-testületi határozatokról szóló

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Jelen vannak továbbá: Dr. Vinczéné Kiss Marianna jegyző, Szőllősi Levente településüzemeltetési előadó, Pércsi Marietta gyakornok

J E G Y ZŐKÖNYV. Jelen vannak továbbá: Dr. Vinczéné Kiss Marianna jegyző, Szőllősi Levente településüzemeltetési előadó, Pércsi Marietta gyakornok 814 815 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Földes Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 26-án (kedden) 13 00 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésén. Helye: Községháza emeleti

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 79/2016. (XII. 15.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 79/2016. (XII. 15.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. december 15-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 79/2016. (XII. 15.) határozata

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1608-2/2013. ; 1607-3/2013. 2. a.) a helyi Polgárőrség B E S Z

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/3-18/2015 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2013. 19. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az ÉAOP-3.1.2/A-11-2012-0034

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/4-20/2016 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Részletesebben

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 27. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 24. kedd 15.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 24. kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

Javaslat Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi munkatervére Január A napirendi pont címe: Bóbita Óvoda Intézmény vezetői pályázat elbírálása A napirendi pont

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2010. (I.28.)Kt. számú H A T Á R O Z A T A. A képviselő-testület évi munkatervéről

MÁTÉSZALKA VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2010. (I.28.)Kt. számú H A T Á R O Z A T A. A képviselő-testület évi munkatervéről MÁTÉSZALKA VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2010. (I.28.)Kt. számú H A T Á R O Z A T A A képviselő-testület 2010. évi munkatervéről A Képviselő-testület A 2010. évi munkatervét a határozat melléklete szerint

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének első félévi munkaterve

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének első félévi munkaterve Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. első félévi munkaterve A Képviselő-testület elfogadta 501/2016. (XII. 22.) Kt. számú határozatával. JANUÁR 2017. január 12-én (csütörtökön)

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTER 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) ; Fax: (54)

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTER 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) ; Fax: (54) 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTER 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) 531 000; Fax: (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 19. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesi

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

K ÖLKED K ÖZSÉG P OLGÁRMESTERÉTŐL 7717 Kölked, II. Lajos u. 12. Tel.: 69/ MEGHÍVÓ

K ÖLKED K ÖZSÉG P OLGÁRMESTERÉTŐL 7717 Kölked, II. Lajos u. 12. Tel.: 69/ MEGHÍVÓ K ÖLKED K ÖZSÉG P OLGÁRMESTERÉTŐL 7717 Kölked, II. Lajos u. 12. Tel.: 69/384-181 MEGHÍVÓ Kölked Község Képviselő testülete 2017. június 26-án (hétfőn) 16 00 órai kezdettel tartja nyilvános ülését, melyre

Részletesebben

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 91/2015.(XII.16.) önkormányzati HATÁROZATA

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 91/2015.(XII.16.) önkormányzati HATÁROZATA KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 91/2015.(XII.16.) önkormányzati HATÁROZATA Kántorjánosi Község Önkormányzat Képviselő-testület 2016. évi munkatervének megalkotásáról A Képviselő-testület

Részletesebben

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2014. OKTÓBER 6.

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2014. OKTÓBER 6. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2014. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzat szociális

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2341-8/2011. 17. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Karácsony

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. évi munkaterve

SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. évi munkaterve SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. évi munkaterve SÁROSD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. JANUÁR 29. (negyedik csütörtök) 2./ Beszámoló az átruházott hatáskörben végzett munkáról 3./ 2015. évi költségvetési

Részletesebben

HELYEZÉS VERSENYZŐ CSAPAT VÁROS PONTSZÁM

HELYEZÉS VERSENYZŐ CSAPAT VÁROS PONTSZÁM 2 BAT SEN SOLO 1. Makula Kata Classicon KTSE Szeged 9,2571 1. Dudás Barbara Noémi Classicon KTSE Szeged 9,2571 3. Rácz Erika Írisz Püspökladány 9,1786 BAT CAD SOLO 1. Fodor Dalma Classicon KTSE Szeged

Részletesebben