ABLOY LAKATOK - FELÜLMÚLHATATLAN TELJESÍTMÉNY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ABLOY LAKATOK - FELÜLMÚLHATATLAN TELJESÍTMÉNY"

Átírás

1 ABLOY LAKATOK - FELÜLMÚLHATATLAN TELJESÍTMÉNY A megfelelő anyagok, kivitel és gyártási eljárásoknak köszönhet en az ABLOY lakatok jelentik a legjobb megoldást még a legkeményebb körülmények között is.

2 Jobb, mint valaha Az ABLOY lakatok évtizedek óta piacvezetők. A független teszteredmények is azt bizonyították, hogy az ABLOY lakatok még a legkeményebb korróziós próbák után is működőek maradtak. Ezért használatukat olyan esetekben ajánljuk, mikor a legszigorúbb körülmények között, a védelem teljes hiányában kell helyt állniuk. A tartós alapanyagoknak, pl. az edzett bóracélnak köszönhetően nagymértékben ellenállnak az olyan külső behatásoknak, mint pl. a fúrás, fűrészelés, vágás vagy hajlítás. Az ABLOY PL362 a legerősebb lakat a piacon: egy olyan termék, amely a legkeményebb skandináv betörési teszteknek is ellenállt, ezen kívül megkapta a 5. osztályú minősítést, mely a legmagasabb besorolás Skandináviában. Az egyedi zár-konstrukciónak köszönhetően szinte lehetetlen tönkretenni. Az összes ABLOY lakat-család esetében hasonló műszaki megoldásokat alkalmaztunk, hogy a legszélesebb körű biztonságtechnikai alkalmazásokban is különösen jól teljesítsenek.

3 Az ABLOY lakatok különféle rendszerprofilú és biztonsági szintű kulcsokkal kaphatóak. ABLOY - Egyedülálló tulajdonságok és el nyök Kiváló ellenállás a fizikai behatásokkal szemben Az edzett acél házzal és edzett bóracél kengyellel rendelkező ABLOY lakatok maximálisan ellenállnak mindenféle fizikai behatásnak. Az edzett, szabadon forgó védőlap megakadályozza, hogy a fúrásnál képződő forgács a zár belsejébe hatoljon. A kengyelt mindkét végén lezáró edzett acél golyóscsapágyak további védelmet nyújtanak. A legmagasabb fokú biztonságot azonban az jelenti, hogy kulcsaik kialakításánál fogva nem másolhatóak. Az egyedülálló rotációs-mechanizmus mesterkulcsos rendszerben is kiválóan alkalmazható Az egyedülálló ABLOY rotációs cilinderzár-mechanizmus a rendelkezésre álló több millió különféle kulcskombinációnak köszönhetően széleskör mesterkulcsos felhasználhatóságot biztosít, így az összes ABLOY cilinderzár az ajtózártól kezdődően a felsőzáras, bütyköszár-csatlakozókon és bútorzárakon keresztül a lakatokig akár egyetlen kulccsal is nyitható. Maximális korrózióvédelem Az ABLOY által alkalmazott egyedi felületkezelés garantálja, hogy a zárszerkezetek külső, látható, valamint belső, nem látható alkatrészei a lehető legjobban ellenálljanak a korróziónak, így az ABLOY lakatok alkalmazása hajókon illetve vízparti létesítményeken különösen javasolt. Megbízható m ködés minden körülmény között Az ABLOY lakatokat széles körben alkalmazzák állami intézmények, közszolgáltató létesítmények valamint szállítmányozási vállalatok, mivel minden alkatrészük erősen llenáll a kopásnak, szennyeződésnek, nedvességnek, korróziónak és fagynak egyaránt. Az ABLOY lakatok nem tartalmaznak rugót, csapot, vagy olyan egyéb alkatrészt, mely működés közben elakadhat. Megfelel célra kivitel bármilyen A különféle házmérettel és kengyelvastagsággal rendelkező ABLOY lakatok széles tárházának köszönheőten Ön könnyősszerrel és pontosan kiválaszthatja azt a terméket, amely az adott alkalmazásnak a legjobban megfelel.

4 ABLOY LAKATOK - olyan alkalmazásokhoz, ahol a tökéletesség alapkövetelmény A nagyszámú alkalmazási területen szerzett és ügyfeleink által támasztott követelményeknek köszönhet több évtizedes tapasztalatunk eredményeképpen alakítottuk ki az ABLOY lakatok széles választékát. A biztonságtechnikai megoldások széles tárháza továbbra is a tökéletes műküdést és védelmet garantálja, amely a gyár minőség iránti elköltelezettsége miatt a jövőben is páratlan marad.

5 Az ABLOY lakatválaszték PL362 EMELT VÁLLAS ACÉLLAKAT 6. osztály Olyan alkalmazásokhoz, ahol a legnagyobb biztonságra van szükség. A keményre edzett acéltest emelt vállakkal és felülről behelyezett cilinderzárral a legmagasabb fokú biztonságot garantálja. Első sorban konténerek, vagonok, teherautók, furgonok, nehéz tolóajtók, katonai létesítmények, transzformátorházak zárására javasolt. A PL362-t keményre edzett bóracél kengyellel szereltük, melynek vastagsága 15 mm. PL350, PL350/50 ACÉLLAKAT 6. osztály A keményre edzett acéltest nagyfokú védelmet nyújt magas biztonsági fokozatú alkalmazások zárása esetén, mint pl. konténerek, vagonok, teherautók, furgonok, raktárak, stb. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, melynek vastagsága 15 mm. PL342 EMELT VÁLLAS ACÉLLAKAT 4. osztály A vállak megemelésével a keményre edzett acéltest körülveszi a kengyelt, így a lakat gyakorlatilag védve van mindenféle (pl. vágószerszámok által történ ) beavatkozás ellen. Súlyos tolóajtók, vagonok, teherautók, raktárak, stb. zárására ajánljuk. A PL342-t keményre edzett bóracél kengyellel szereltük, melynek vastagsága 10 mm.

6 Az ABLOY lakatválaszték PL340, PL340/50 ACÉLLAKAT 4. osztály Extraerős acéllakat, magas biztonsági fokozatú alkalmazásokhoz. Ideális megoldás építőipari berendezések, traktor-utánfutók, félreeső raktárterületek, teherautók, tároló ládák, redõnyös tolóajtók, motorkerékpárok és raktárépületek zárásához. A keményre edzett acéltest mindenféle fizikai behatásnak nagymértékben ellenáll. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, melynek vastagsága 10 mm. PL341, PL341/50 SÁRGARÉZ LAKAT 3. osztály Erős kivitelű lakat raktárépületek ajtajának, kapujának ás ablakainak zárásához, valamint utánfutók, véd - rácsok, tároló szekrények, kishajók, redőnyös tolóajtók, stb. lelakatolásához. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, vastagsága 10 mm. PL330, PL330/50 SÁRGARÉZ LAKAT 3. osztály Erős, tartós kivitelű univerzális lakat raktárépületek, motorkerékpárok, kapuk, utánfutók, erőművi kapcsolószekrények, bódék, stb. zárásához. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, vastagsága 8 mm. Szikramentes sárgaréz vagy rozsdamentes acél kengyellel szintén kapható

7 Az ABLOY lakatválaszték PL321/20, PL321/50 SÁRGARÉZ LAKAT Tartós kivitelű univerzális lakat raktárépületek ajtajának, kapuk, utánfutók, erőművi kapcsolószekrények, bódék, stb. zárásához. Keményre edzett bóracél kengyellel szerelve, vastagsága 5 mm. 3020/20 2. osztály SÁRGARÉZ LAKAT PL320/50 Többfunkciós lakat, mely ideális kiskasszák, szerszámládák, tároló fülkék, könnűgépek és zárható szekrények lelakatolásához osztály SÁRGARÉZ LAKAT 3021 Ez az univerzális lakat, mely présöntéses, kompakt sárgaréz lakattestből áll, emelt vállakkal készült, amely fokozza a lakat szilárdságát és megnöveli a kengyel által befogott terület átmérőjét. Költséghatékony megoldást jelent kishajók, kerékpárok, erőművi kapcsolószekrények, szerszámos ládák és tároló kamrák lelakatolásához. A kengyel vastagsága 7 mm osztály PRÉSÖNTÉSES CINK LAKAT Univerzális lakat 6,5 mm vastag ozott acélkengyellel, présöntéses cink lakattesttel, színes műnyag bevonattal. A műnyag bevonat választható színkombinációi: sötétkék/világoskék, zöld/lila és sárga/fekete. Költséghatékony megoldás els sorban beltéri használatra (pl. szekrények vagy szerszámos ládák zárásához).

8 Az ABLOY lakatválaszték MODELL LAKATTEST SZÁM OSZTÁLY ANYAG FELÜLET ANYAG FELÜLET sárgaréz sárgaréz (sárgaréz, rozsdamentes acél*) sárgaréz rozsdamentes acél sárgaréz sárgaréz présöntéses cink, muanyag bevonattal acél *) = nincs tesztelve = keményre edzett acél = keményre edzett bóracél

9 M szaki adatok KENGYEL KULCSOK CILINDERBETÉT hüvelyk hüvelyk hüvelyk LEMEZEK SZÁMA MÁSOL- HATÓ NEM ELTÁVOLÍTHATÓ KULCS MÁSOL- HATÓ ZÁRT ÁLLAPOT- ZÁRT ÉS NYI- TOTT ÁLLAPOT- KULCS KULCS KULCS BAN BAN

10 ABLOY Rugalmasság és gyakorlatiasság KENGYELVÉD K PL200, PL202, PL201, PL203, PL204 PL200, PL mm-s furat a kengyelhez 3. osztály PL200 "jobbkezes" ajtókhoz PL202 "balkezes" ajtókhoz Keret rögzítéséhez Horganyzott, poliészter bevonatú, edzett acél ház Rögzít csavarokkal együtt PL201, PL mm-s furat a kengyelhez 4. osztály PL201 "jobbkezes" ajtókhoz PL203 "balkezes" ajtókhoz Keret rögzítéséhez Horganyzott, poliészter bevonatú, edzett acél ház Rögzít csavarokkal együtt PL mm-s furat a kengyelhez Nyitott kivitel Keret rögzítéséhez Horganyzott, poliészter bevonatú, edzett acél ház Rögzít csavarokkal együtt LÁNCOK , VÉD BORÍTÁSOK , , , Többféle m anyag bevonattal kapható a por és egyéb behatások elleni védelemhez. A és a PL330-hoz illeszkedik. A a PL340-hez és a PL341- hez illeszkedik. A a PL350-hez illeszkedik. A lakathoz tartozó (220 mm hosszú) lánc biztosítja, hogy a lakat ne kallódjon el, mialatt az objektum, melynek lelakatolásához használják, nyitva van. Ezeket a láncokat azonban a biztonsági rendszer részeként ne használja. A láncok kétféle méretben kaphatók: A a 8 mm vastagságú kengyelhez, a a 10 mm vastagságú kengyelhez, a a 14 mm vastagságú kengyelhez.

11 Bizonyított tartósság Kialakításuk folytán az ABLOY lakatok nemcsak az EN12320 lakat-szabványnak felelnek meg, de követelményeit túl is teljesítik, mivel a mérce, melyet saját tesztjeink során állítottunk fel, jóval magasabb annál. Az ABLOY lakatok könnyedén vették a kimerít tartóssági tesztek akadályait, melyek során a lakatokat ecetsavval, sós oldattal permeteztük. Így termékeink a legjobbnak bizonyultak olyan rizetlen területeken való használat esetén, ahol meglehet sen kemény viszonyok uralkodnak. Az Abloy Oy különös figyelmet fordít arra, hogy termékei el állítása során környezetbarát módszereket alkalmazzon. Ennek eredményeképpen mi rendelkezünk Finnország legmodernebb és leginkább környezetbarát felületi kezelésre szakosodott létesítményével. Az összes mûvelet az ISO9001 és ISO14001 min ségbiztosítási tanúsítvány szerint történik.

12 ABLOY a biztonság jelképe Az Abloy Oy által használt min ségi és környezetvédelmi rendszerek garantálják, hogy ügyfeleink minden területen biztosak lehetnek az ABLOY termékek min ségében. Els min ségbiztosítási tanúsítványunkat, az SFS-EN ISO 9001-et 1989-ben kaptuk meg. Éppen nyolc évvel kés bb az Abloy Oy volt az egyik els vállalat Finnországban, mely az SFS-EN-ISO Környezetvédelmi Tanúsítványt megkapta. Termékeinket úgy tervezzük és állítjuk el, hogy azok nemcsak a magas biztonságtechnikai követelményeknek feleljenek meg, de megbízhatóan m ködjenek, m ködtetésük felhasználóbarát, megjelenésük pedig esztétikus legyen. Az ABLOY a biztonság záloga az Ön számára is! Az ABLOY az Abloy Oy, a lakatok, zárrendszerek és zártechnológiák vezet gyártójának bejegyzett védjegye. A vállalat az elektromechanikus zárrendszer-technológia fejlesztésének egyik élharcosa. Az egyedülálló ABLOY késleltet s cilinderzár-mechanizmus a konvencionális zárrendszerekkel összehasonlítva számos el nnyel bír. Amióta 1907-ben feltalálták, a magas biztonság és kiváló teljesítmény jelképévé vált. Termékskálánk elektromechanikus zárakat, lakatokat, irodai bútorok zárait, rimlock-zárakat, cilinderbetéteket tartalmaz különféle típusú bevés -zárakhoz, továbbá ajtóbehúzókat, ajtó automatikákat ajtózáró mechanizmusokhoz, automatikus ajtókhoz és egyéb építészeti szerelvényekhez. Az ABLOY zárrendszerek megoldást jelentenek mindenféle alkalmazás esetén, termékeinket az egész világot behálózó elosztóhálózatunkon keresztül szerezheti be. A sokéves biztonságtechnikai tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel kombinált vev központú fejlesztésnek köszönhetõen az ABLOY biztonsági rendszerek a legmodernebb technológia segítségével elégítik ki az Ön igényeit. Abloy Oy, a lakatok, zárrendszerek és építészeti szerelvények világszínvonalú gyártója, valamint az elektromechanikus zárrendszer-technológia fejlesztésének egyik élharcosa. Az ASSA ABLOY ajtózárak megoldások széles tárházát nyújtja, hogy kielégítse az Ön igényeit a biztonságtechnika területén.

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

TITALIUM Egy új dimenzió

TITALIUM Egy új dimenzió Erős Könnyű Innovatív TITALIUM Egy új dimenzió A jövő anyaga! Kapcsolat: ABUS Hungária Kft. Lomb u. 31/b. H-1139 Budapest E-mail: info@abus.hu www.abus.com Tel: +36 1 412 16 46 Fax: +36 1 239 30 73 Technikai

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Ajtóbehúzók. közepes és nagy méretű ajtókhoz, fokozott használat... F-8

Ajtóbehúzók. közepes és nagy méretű ajtókhoz, fokozott használat... F-8 ASSA ABLOY DC120 - EN 2/3(4), 60(80) kg / 950(1100) mm, Rack&Pinion technológia, könnyű ajtókhoz, normál karral.......................................................... -2 ASSA ABLOY DC130 - EN 3, 60

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA TARTOZÉKOK CSOPORTKÓD TERMÉKNÉV 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 24XX 240X CSAPSZEG FÉSZKES ANYA 340.00.135 BÉKAZÁR 340.00.133

Részletesebben

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Betafence Sp. z o.o. ul. Dębowa 4 47-246 Kotlarnia Poland tel.: +48 77 40 62 200 fax: +48 77 48 25 000 info.poland@betafence.com www.betafence.com Regionális képviselet:

Részletesebben

Assa Abloy ajtóbehúzók erőosztály besorolásai tájékoztató anyag

Assa Abloy ajtóbehúzók erőosztály besorolásai tájékoztató anyag Assa Abloy ajtóbehúzók erőosztály besorolásai tájékoztató anyag Rack&Pinion ajtóbehúzók alkalmazása esetén a megadott EN értékeke normál karral együtt való alkalmazása esetén érvényesek. Csúszósín alkalmazása

Részletesebben

Bevésõ épületzárak faajtóba

Bevésõ épületzárak faajtóba Zár program Faajtó zárak Bevésõ épületzárak faajtóba ZIUR Képes tartalomjegyzék Egypontos bevésõ zár - 1. old. Többpontos bevésõ zár - 2. old. Pánik funkciójú zár - 3. old. Kiegészítõk - 3. old. Tûzálló

Részletesebben

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT CX TARTOZÉKOK 36/37 old. SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 46/61 old. TÖBBRÉSZES KÁBELÁTERESZT PANEL ELVÁLASZTÓ PANEL CSÚSZÓSÍNEK TALPAZAT MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT 1,5 mm a szekrénynél

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák 2 Postaláda I.-II.

Részletesebben

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT!

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Cromkontakt galvánipari kft Cromkontakt galvánipari kft. KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Az Ön megbízható partnere a galvanizálásban! KAPCSOLAT 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 289-295. Tel: +36-20-450-7284

Részletesebben

Bútorzárak Ipari program

Bútorzárak Ipari program Bútorzárak Ipari program Zárak, bútorzárak különféle ipari alkalmazásokra Választható bútorzár rendszerek: Lamellás Csapos Tárcsás Felhasználási területek A választékunk magában foglalja az alábbi felhasználási

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Tartozékok Ajtóbehúzókhoz Ajtóbehúzó karok... F-11 F-1

Ajtóbehúzók. Tartozékok Ajtóbehúzókhoz Ajtóbehúzó karok... F-11 F-1 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2

Részletesebben

Standard Rendszer. Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY

Standard Rendszer. Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY Standard Rendszer Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY Standard rendszer Zárrendszer speciális profillal kulcsmarások standard fúrásvédelem a csapok edzett speciális acélból készülnek extra

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Cam action Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz...........................................f-2

Részletesebben

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot!

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot! Lindab Rainline Lindab Ereszcsatorna rendszer Adjon a házának új arculatot! A sokszínű rendszer Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset

Részletesebben

A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és

A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és A vállalatról A Gepro Box kishaszongépjárművekhez, kisteherautókhoz, kamionokhoz, teherautókhoz és utánfutókhoz gyárt tároló és szerszámos ládákat.

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG

NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG NAGY ELLENÁLLÁSÚ RUGALMAS PADLÓK PANELES KIVITELBEN MEGKÖZELÍTŐLEG 70% KVARCOT ÉS TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ A LEGJOBB KOPÁCSÁLLÓSÁG T TÖMÖRÍTÉSE 600T NYOMÁS ALATT KEMÉNYEBB MINT A BETON - SOKKAL

Részletesebben

KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK

KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK PROBIG KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK A MŰANYAG No. KOTRÓ RENDSZEREKBEN KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK CSÚCSTECHNOLÓGIÁS NEM FÉM ANYAGBÓL ELŐÁLLÍTVA INNOVATÍV TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSOK HOGY MINDEN ZKKENŐMENTES LEGYEN

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

K0271. Ütközőzár. Leírás. Termékleírás / Termékillusztrációk

K0271. Ütközőzár. Leírás. Termékleírás / Termékillusztrációk K0271 Ütközőzár Leírás Alapanyag: Ház, cinkprésöntvény, műanyag bevonatú. Tengely, acél 1.0718. Alátét, műanyag. Biztosító gyűrű, rugóacél. Süllyesztettfejű csavar, acél, 8.8 szilárdsági osztály. Kivitel:

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

HENGERZÁRBETÉTEK 2013

HENGERZÁRBETÉTEK 2013 HENGERZÁRBETÉTEK 01 Az ajtónyitási megoldások vezető szállítója A LEGJOBB BARÁT, AKIBEN MEGBÍZHAT A kutyás logóval ellátott termékek tényleg megbízhatóak. A cseh FAB cég, százéves tapasztalatának hála

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. ambar 2 3

THE GREEN LIGHT. ambar 2 3 63 THE GREEN LIGHT 2 3 ISMERTETŐ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐI Tervező: Alain Baré Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) Aerodinamikai felület (CxS)

Részletesebben

Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek

Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek Résfolyókák Sávfolyókák Összefolyó dobozok A DIRECT-LINE Kft. az 1991 évi megalakulása óta fejleszt és gyárt rozsdamentes termékeket, amelyek széles körben elterjedtek.

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Zárak, lakatok, vasalások

Zárak, lakatok, vasalások Zárak, lakatok, vasalások I. Zárak Több alkatrészből összeszerelt lakatosipari termékek. Épületajtók, bútorok biztonsági berendezései Anyaguk általában acéllemez, szalagacél, acélhuzal, alumínium, zárbetéteknél

Részletesebben

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók TAEA Ei: 30 perc NALSAL Ei: 60 perc Ei: 90 perc Ei30/Ei60/Ei90 perces lemezfacos tűzgátló acél ajtóelemek Kiváló minőség + évtizedes tapasztalat = garantált biztonság!

Részletesebben

LUTZ PENGÉK SZAKIPARI MESTEREMBEREK ÉS SZERSZÁMKERESKEDŐK ÉVTIZEDEK ÓTA BIZTOS VÁLASZTÁSA

LUTZ PENGÉK SZAKIPARI MESTEREMBEREK ÉS SZERSZÁMKERESKEDŐK ÉVTIZEDEK ÓTA BIZTOS VÁLASZTÁSA LUTZ PENGÉK SZAKIPARI MESTEREMBEREK ÉS SZERSZÁMKERESKEDŐK ÉVTIZEDEK ÓTA BIZTOS VÁLASZTÁSA EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR SZAKIPAR / BARKÁCS AUTÓIPAR TEXTILIPAR PONTOSSÁG,

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Lindab Coverline Burkolati rendszerek. Lindab Coverline. Lindab Trapézlemezek Esztétikus egyedi megjelenés, alacsonyabb költség

Lindab Coverline Burkolati rendszerek. Lindab Coverline. Lindab Trapézlemezek Esztétikus egyedi megjelenés, alacsonyabb költség Lindab Coverline Lindab Trapézlemezek Esztétikus egyedi megjelenés, alacsonyabb költség Alkossa meg saját profilját Biztosítson épületének vonzó külsőt alacsony áron. A széles színválaszték, a profilok

Részletesebben

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Sokoldalú csomagolási megoldás A Sealed Air már több mint 50 éve piacvezető a védőcsomagolások gyártása területén. Sikerünket annak köszönhetjük,

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Új generáció. Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz

Új generáció. Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz Új generáció Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz Emelő-toló Emelő-toló-bukó vasalatok HS-Master HS-SPEED Limiter (sebességkorlátozó) G.U-thermostep küszöbök Emelő-toló és

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

1. G21 GAH 529. A termék leírása :

1. G21 GAH 529. A termék leírása : 1. G21 GAH 529 A termék leírása : A G21 GAH 529 kerti házikó ideális tárolási lehetőséget nyújt egész évben a szerszámoknak, bútoroknak, motorkerékpároknak, fűnyíróknak, bozótvágónak, kerékpároknak, a

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 6 7 7-1 0-2 / 2 0 1 7 0 9 2 1 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2017. szeptember 21. 2022. szeptember 30. vizsgálat helye:

Részletesebben

Általános építőipari profilok

Általános építőipari profilok Tartalomjegyzék Általános építőipari profilok A széria közös tulajdonságai 112 1101 Gipszkarton élvédő 1102 Hálós élvédő profil 113 1103 Hajlítható gipszkarton élvédő profil 114 A SALAG általános építkezési

Részletesebben

Stabilitás és gyors telepíthetőség

Stabilitás és gyors telepíthetőség BiP dobozok Stabilitás és gyors telepíthetőség Süllyesztődobozok tégla és gipszkartonos telepítéshez 393 BiP Stabil kivitelezés A BiP fali süllyesztődobozok polipropilénből készülnek, így könnyedén ellenállnak

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3 71 THE GREEN LIGHT evolo 2 3 evolo A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) PC IK 10 (**) Aerodinamikai felület (CxS) -

Részletesebben

Protektor vakolóprofilok

Protektor vakolóprofilok Protektor vakolóprofilok 2006/1 A Protektorwerk A Protektorwerk egy 1903-ban alapított német családi vállalkozás. Kezdettõl fogva olyan kiegészítõ jellegû acél termékek gyártásával foglalkozik, amelyek

Részletesebben

PULTOK. ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel.

PULTOK. ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel. pultok QP 76 75 TARTOZÉKOK PULTOK 78/80 Old. LÁBAZAT TÖMÍTÉS DOKUMENTUMTARTÓ LÁBAK PULTOK ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel. ő zsanérok, amely az EN 60204-1 számú

Részletesebben

Fő-, és vezérkulcsos rendszerek

Fő-, és vezérkulcsos rendszerek Fő-, és vezérkulcsos rendszerek Fő-, és vezérkulcsos rendszerbe illeszthető mechanikus hengerzár-betétek Fő- és vezérkulcsos rendszerek álltalános ismertetője................................................................

Részletesebben

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline KÚPOS LEMEZFÚRÓ profiline Termék leírása Az új RUKO nagyteljesítményű kúpos lemezfúróknál a forgácshornyok köszörülése CBN eljárással történik a tömör, edzett anyagba. A CBN (köbös bórnitrid) lényegesen

Részletesebben

LÁNC- ÉS SZÍJFESZÍT K, GUMIRUGÓK

LÁNC- ÉS SZÍJFESZÍT K, GUMIRUGÓK LÁNC- ÉS SZÍJFESZÍT K, GUMIRUGÓK Tartalomjegyzék: CRESA csoport ARCO csoport TEN BLOC csoport ASSO csoport Egyéb feszít választék Gumirugók Oldalszám 226. oldal 230. oldal 233. oldal 236. oldal 238. oldal

Részletesebben

DRÓTFONAT Műanyaggal bevont, Horganyzott

DRÓTFONAT Műanyaggal bevont, Horganyzott DRÓTFONAT Műanyaggal bevont, Horganyzott Műanyag bevonatos drótfonat Hagyományos drótfonat, melyek a klasszikus kerítések közé tartoznak. Horganyzott acél vagy horganyzott acél + PVC bevonatú drótból készülnek.

Részletesebben

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ LIZBONA BELTÉRI AJTÓ - Az ajtók dekoratív papír fóliával bevontak. - Az ajtó panel laminált fából készük. - Az ajtó él lekerekített (profil R ). - A zár hagyományos kulccsal vagy fürdôszobai. - Az ajtók

Részletesebben

DRÓTFONAT Műanyaggal bevont, Horganyzott

DRÓTFONAT Műanyaggal bevont, Horganyzott DRÓTFONAT Műanyaggal bevont, Horganyzott Műanyag bevonatos drótfonat Hagyományos drótfonat, melyek a klasszikus kerítések közé tartoznak. Horganyzott acél vagy horganyzott acél + PVC bevonatú drótból készülnek.

Részletesebben

Hulladékkezelő rendszerek

Hulladékkezelő rendszerek Hulladékkezelő rendszerek Ki használ hulladékkezelő rendszereket Az új hulladékkezelő rendszerünk megoldásai széles körben alkalmazhatóak Egészségügy Korházak (konyha/étkező, nyilvános területek, betegszobák/kórtermek,

Részletesebben

KS műanyag kapcsolószekrények. 1.2 KS műanyag kapcsolószekrények. szélesség: , magasság:

KS műanyag kapcsolószekrények. 1.2 KS műanyag kapcsolószekrények. szélesség: , magasság: KS műanyag kapcsolószekrények szélesség: 0 600, magasság: 00 600 T. KS műanyag kapcsolószekrények üvegszálerősítésű telítetlen poliészter GFK Szerelőlap: acéllemez Ablakos KS esetén: akrilüveg,,0, körben

Részletesebben

Az év kapuja és bejárati ajtaja

Az év kapuja és bejárati ajtaja Az év kapuja és bejárati ajtaja Takarítson meg most több mint 30*%-ot RenoDoor 289 000.- Ft ** RenoMatic M-bordás, meghajtással 199 900.- Ft ** RenoMatic és RenoDoor Akciós ajánlat * Egy azonos motívumú

Részletesebben

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA AUTÓIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

Bármely toló vagy összecsukható rendszer ideálisan. tolóajtók tolóajtó szerkezetek. csuklós ajtók

Bármely toló vagy összecsukható rendszer ideálisan. tolóajtók tolóajtó szerkezetek. csuklós ajtók ALFA, BÉTA OMEGA Tolóajtó rendszer PORTA, ALU Tolóajtó rendszer KOMPACT, FÉM 0 csuklós ajtók tolóajtók tolóajtó szerkezetek Bármely toló vagy összecsukható rendszer ideálisan illeszkedik, ha a standard

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

4. fejezet. Mosogatók, csaptelepek

4. fejezet. Mosogatók, csaptelepek 4. fejezet Mosogatók, csaptelepek 4.2 Tartalomjegyzék 4.4 Rozsdamentes acél mosogatómedencék 4.11 Csaptelepek 4.13 Kiegészítők 4.14 Alumínium kötő, alumínium tálca Útmutató A termék jelölése: Terméknév

Részletesebben

Bevésõ épületzárak faajtóba

Bevésõ épületzárak faajtóba Képes tartalomjegyzék Egypontos bevésõ zár - 1. old. Többpontos bevésõ zár - 2. old. Pánik funkciójú zár - 3. old. Kiegészítõk - 3. old. Tûzálló bevésõ zár - 4. old. Access gombos zárak - 5. old. A TESA

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

WHT XXL. Sarokvas nagy húzóerőhöz Háromdimenziós perforált lemez horganyzott szénacélból WHT XXL - 01 RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY SPECIÁLIS ACÉL

WHT XXL. Sarokvas nagy húzóerőhöz Háromdimenziós perforált lemez horganyzott szénacélból WHT XXL - 01 RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY SPECIÁLIS ACÉL WHT XXL Sarokvas nagy húzóerőhöz Háromdimenziós perforált lemez horganyzott szénacélból COMING SOON RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY 150 kn jellemző erőhatásig alkalmazható ALKALMAZÁSI TERÜLETEK Húzókötésekhez

Részletesebben

MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD

MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD SELECTION 2018. december MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD NÉGY VÁLTÓLAPKÁS FÚRÓRENDSZER, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TEAM CUTTING TOOLS A CERATIZIT szerszámkészítésre és a keményanyagú technológiákra szakosodott,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben.

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben. Szilikon szalag szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/szilikon-szalag/ Szilikon szalagok Négyzet és téglalap keresztmetszetű tömör szilikon szalagok Négyzetes és téglalap alakú hőálló szilikon szalagok

Részletesebben

Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától

Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától A NataNiko társaság 2002 óta gyárt küszöbvédőket, belső karbon borítású küszöbvédőket, rozsdamentes acél hátsó lökhárítóvédőket, küszöbvédő matricákat

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Szabadonálló elektromos olajsütő

Szabadonálló elektromos olajsütő A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

Hajlítás és alakformálás

Hajlítás és alakformálás Hajlítás és alakformálás Széles választék specifikus hajlítási és alakítási igényekhez. Megbízható minőség. Típus Modellek száma in. Oldal Karos csőhajlítók Csővezetékek 7 5 8-3 4 10-18 8.2 Szerszám 8

Részletesebben

KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY

KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY A Forest választékába bevezetett zárak szinte minden a bútorgyártásban felmerülő igényre megoldást nyújtanak. Cilinderek és kulcsok CL2 -es zárak Külön kiemelnénk a cserélhető

Részletesebben

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok Cementkötésű A Siniat cementkötésű lapok közül sok típus az alkalmazások sokféleségét teszi lehetővé: magas páratartalmú helyiségekben, külső alkalmazásoknál, illetve a szerkezeti lemez felhasználását

Részletesebben

Maximális pontosság a legapróbb részletekig

Maximális pontosság a legapróbb részletekig Maximális pontosság a legapróbb részletekig 10 pontosabb! PÁRATLAN ÉRTÉKEK Lehetséges gyártási tűréshatár...+/- 10 μm Vágófelület-megmunkálás minősége... N6-ig ELŐ NYÖK A mikrorészecskék megmunkálására

Részletesebben

FLEXIO HARMONIKAFALAK

FLEXIO HARMONIKAFALAK FLEXIO HARMONIKAFALAK Határtalan rugalmasság A mobilfal nem új találmány; mondhatni az Espero-val együtt fejlődött. A terek időleges felosztását, leválasztását teszi lehetővé, méghozzá megfelelő hangszigeteléssel.

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft Termék katalógus 2011 Frog Strobe (Új) Első villogó 44610065WW 44610065BK 44610065KK 44610065PR 44610065MM 44610065NN 44610065OO 44610065PP 44610065RR 44610065HH 44610065TR 44610065ZZ LILA MAGENTA NARANCS

Részletesebben

ABUS Zárrendszerek Testreszabott biztonság

ABUS Zárrendszerek Testreszabott biztonság ABUS Zárrendszerek Testreszabott biztonság www.abus.hu Azonos zárlatú rendszer Központi zárrendszer Azonos zárlatú rendszer Családi házakhoz Minden zárbetét ugyanazzal a zárlattal rendelkezik. A különböző

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek bott munkalapok Vörös bükk munkalap Tömör bükk Anyag Felső oldal Alsó oldal tömör bükk olajozott olajozott 30, 40, 50 mm natúr bükk ellenáll a víznek, az olajoknak, a savaknak és a vegyszereknek nagy kopásállóságú

Részletesebben

Rozsdamentes acél vasalatok

Rozsdamentes acél vasalatok Inox vasalatok Rozsdamentes acél vasalatok Tartalomjegyzék: Anyagminõség AISI 304 és AISI 316L...1. old. Standard kilincsek U alakú sorozat - MH 810 sorozat...2. old. L alakú sorozat - MH 811 sorozat...3.

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

Faipari marószerszámok

Faipari marószerszámok Faipari horonymaró D705 005 D705 005 Rendkívül széles méret, alapanyag, választék, a legkülönfélébb horonymarási feladatokhoz. SP-1 - Kerületén és mindkét oldalán vágóél van kialakítva. - Több szerszám

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 1 2 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG TATABÁNYAI TELEPHELYI ÁTADÁSSAL 2015.06.05-től!! AZ ÁRAK NETTÓ/DB ÉRVÉNYESEK! EGYÉB KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ! ÖLTÖZŐ SZEKRÉNYEK Típus: 4908, 5 db

Részletesebben

Korlátvariációk. Procontrol. A típusszámok értelmezése: ABC-XYZW

Korlátvariációk. Procontrol. A típusszámok értelmezése: ABC-XYZW Korlátvariációk Az alább vázolt korlátvariációkat a Procontrol gyártmányú beléptető kapukhoz illeszkedve alakítottuk ki. Mivel a termékkínálat minden elemét a Procontrol tervezi és gyártja, az alábbiaktól

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

Termékismertető. ABUS A biztonság megnyugtató érzése.

Termékismertető. ABUS A biztonság megnyugtató érzése. Termékismertető Technikai és színbeli eltérések és változtatások joga fenntartva. Az esetleges nyomdai hibákért és félreértésekért felelősséget nem vállalunk. ABUS 11/2009 www.abus.hu ABUS A biztonság

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben