SOS webinárium a válságban nyíló lehetőségekről, sorsfordításra váró cégvezetőknek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SOS webinárium a válságban nyíló lehetőségekről, sorsfordításra váró cégvezetőknek"

Átírás

1 A VÁLSÁG MINT ÁLDÁS? SOS webinárium a válságban nyíló lehetőségekről, sorsfordításra váró cégvezetőknek MUNKAFÜZET a Marketing Commando díjmentes webináriumához További infó: A webinárium időpontja: december 13, 15:00-16:00 Előadó: Wolf Gábor Nyomtasd ki és legyen Nálad a Webinárium alatt Wolf Gábor Marketing Commando" 1.

2 Első feladat - ezt még a webinárium ELŐTT töltsd ki: Tiszta vizet a pohárba: mi a válság legrosszabb hatása a cégedre nézve? Akár jelölj be többet is: Pipáld ki, ami igaz a cégedre: "Fogynak a vevőim, mert válságban az én termékemet kevesebben vásárolják / veszik igénybe." "Fogynak a vevőim, mert a konkurencia viszi el őket (árakciókkal, vagy nyomulós marketinggel / értékesítéssel)" "Viszonylag új a cégem, és nehéz betörni a piacra, pláne manapság" "A marketingem, ami régen működött, ma sokkal rosszabb eredményeket hoz (esetenként a régi eredmény felét vagy még annál is rosszabbat)" "Egyre olcsóbban kell adnom a portékámat a piaci nyomás miatt, lassan kiszorul a bizniszből minden profit! Így marketingre is kevesebb vagy alig marad keret." "Meghoztam több szükséges változtatást, csökkentettük a költségeket a bevétel csökkenésével arányosan - mégsem stabilizálódik a cég helyzete!" Wolf Gábor Marketing Commando" 2.

3 Veszélyes reakciók válsághelyzetben Avagy mik a tipikus hibák, amit a válság által sújtott vállalkozások vezetői elkövetnek - mert logikusnak tűnik, vagy mert másoktól is azt látják? 1. Marketing költségek "... Büntetése: " Pánikszerű "... Büntetése: csökkenő..., vevőhűség " Az... termékek, szolgáltatások promótálása a... kínálat rovására Büntetése:... imázs ragad a cégre, amit levetkőzni... telhet. A cég... romlik, alkalmazottak... csökken. Szolgáltatás... romlik. Igényes vevők... A cég profitabilitása Még többet..., még akkor is, ha kisebb "... Büntetése:... leszel,... a munkád, a vevőidet, a küldetésedet is akár. Könnyen... vezethet, és akkor a... teljesen elveszíted. 5. Lista "... Büntetése: a drágán, hosszú idő alatt felépített listád egy csapásra... Nem fognak... semmire, a... rekord szintű lesz, a... nullára csökken, az -jeidet... fogják. 6. Rossz... hallgatnak Büntetése:... a tehened, és milyen kár, mert még lett volna pár... annak, akire hallgattál! Wolf Gábor Marketing Commando" 3.

4 Megoldás - 1. stratégia: MIT forgalmazol? A válságmenedzser első tennivalója 1. A rossz reakció: A helyes reakció: A helyes kérdés: Melyiket ajánlanád...? Jegyzetek - saját tennivalóim: A. Felvázolni a cég teljes "... B. Eldönteni, hogy melyik..., melyik "... C. A törölt... költségvetését és csapatát "... A döntő előny: A válság miatt lecsökkent idődet, pénzedet és energiádat fogod tudni "... Jegyzetek: Wolf Gábor Marketing Commando" 4.

5 Megoldás - 2. stratégia: MI az ÜZENETED? Az új hang, amire már ma nyitott és befogadó a piacod A reklámüzenetek fejlődése: 80-as évek:... (elég volt a nyitva tábla!) 90-es évek:... (Bagolyvár, MLM) : "...!" - mind üzleti... vagyunk! És 2008 óta? Félelem = "... Rekord szintű "... Hitetlenség, motiválatlanság a... szemben Amire a piac vágyik: Nem javítani akarunk, hanem "... Nem jobbat akarunk, hanem"... Ergo: változtatni kell az üzeneten! Régen / Most: Javíts a céged eredményein /... a céged eredményeit! Hogyan fogyj le 5 kilót? / "... Javíts az egészségeden / "... Jövedelemkiegészítés munka mellett / "... Wolf Gábor Marketing Commando" 5.

6 Jó szavak, képek: Az eredmény, amire számíthatsz: 1)... helyett...,... vevők! 2)... marketing kampányok,... konverziók 3)... imázs helyett... imázs! Jegyzetek: Wolf Gábor Marketing Commando" 6.

7 Megoldás - 3. stratégia: KINEK adsz el? A vevőid közt rejtőznek a titkos mecénásaid. Kik ők? Mivel vadítja el őket a cégek többsége - talán Te is? Hogyan fogd meg őket, mint a siker és a profit biztosítékát? Tény 1: A legtöbb céget ők tartják el: "... Tény 2: Ha olcsóbb termékekre fókuszálsz, "... Tény 3: Ha költséget csökkentesz, "... Tény 4: Az árengedmény, árakció... számára "... Mit akarnak ők? Mit tesznek, ha ilyet találnak?... vele! Ez a... lényege. Megoldás: 1) A termék portfóliódban legyen mindig egy "... 2) Három kampányból legalább az egyik "... 3) A... kelljen a vevőknek "..."! Bónusz tipp (talált pénz!) Minden prémium kampány után használd a... módszert. Wolf Gábor Marketing Commando" 7.

8 Az eredmény, amire számíthatsz: 1) Az igényes vevők... a cégedet 2) A profitod emelkedik a... vevők és termékek miatt 3) Az árakciózó konkurencia... vevőit elcsábíthatod 4) Megzavarod vele a... 5) Az imázsod a piacon...:... lesz és nem olcsó 6) A jobb imázs miatt az... rétegekben is nőni fog a forgalmad Jegyzetek -... vevők / termékek / imázs Wolf Gábor Marketing Commando" 8.

9 Megoldás - 4. stratégia: KI vagy TE? A válságban megnyíló LEGNAGYOBB lehetőség már bimbózik. Használd ki, hogy a piacon instant előléptetést nyerj! Összeértek a trendek - minden egy irányba mutat: Trend 1: Egyre több a hasonló cég, hasonló termék - egyre nehezebb feladat egy céget...! (Neked is nehezen megy, igaz?) Trend 2: Az ország egyre kiábrándultabb, csalódtak a..., legyen az dőltek le. Trend 3: Minél nagyobb a baj, az emberek annál inkább vágynak...! Trend 4: Fantasztikus eszközök állnak rendelkezésre a gyors..., akár hatalmas közönség előtt Trend 5: Ó r i á s i t é v e s z m é k, r o s s z g y a k o r l a t o k, h i b á s kísérletek... VIGYÁZAT! Rossz stratégiák, ami akadályozzák az előléptetésedet Hiba 1. Tisztán... Probléma: Senki nem akar követni egy... Hiba 2:... spontán kiteregetése NEM... Probléma: Csak azért, mert kiteszed Hiba 3: Arra várni, hogy a... Probléma: (Muhammad Ali)... Hiba 4: "Copy-Paste" vakon Probléma: Legjobb esetben csak gyenge... lehetsz. Wolf Gábor Marketing Commando" 9.

10 "A taktikázó perces..., a stratégiával felépített... teremt" Az... jutalma: 1) A... bíró cégvezető még tömegterméket is képes...! Azaz ha választani kell, inkább tőle fognak vásárolni. 2) A vezetőnek egyetlen szavára... az emberek. Nem kell... 3) A vezető körül az emberek... érzik magukat (Maslow) 3) A vezető felé sokkal... a vevők, mert nem csak szakmailag, de... is kötődnek hozzá. Ez a legerősebb védőkerítés, amit a piacod köré fonhatsz! 4) Ma ez nagyobb versenyelőny, mint ha... a terméked! 5) Nagyon... a konkurencia mozgásterét. Mivel tudnak versenyezni,...? Egy erős szemben nagyon nehéz versenyezni! 6) Ha lelép egy alkalmazottad, nem tudja..., mert azok... 7) Itt a pillanat: a... építés olyan, mint a domain név foglalás. Utánad születhet újabb és újabb, de az eredeti, az Te leszel! Jegyzetek "... Wolf Gábor Marketing Commando" 10.

11 Összefoglaló "Számomra a teendők sorrendje a cégem forradalmasításához": Számozd be fontossági sorrendben:... A... betöltéséhez szükséges... felépítése... A... racionalizálása, hogy nagyobb fókusszal és erővel terjeszkedhessünk a piacon... A kommunikáció hangját megváltoztatni...-ról...-ra... A vevőim...-ra fókuszálni termékválasztékkal, marketinggel, kiszolgálással Jegyzetek: "... Köszönjük a figyelmet és sok sikert kívánunk e lehetőség kihasználásához! Nyomtasd ki és legyen Nálad a Webinárium alatt! Wolf Gábor Marketing Commando" 11.

Hol indul egy weboldal marketingezése?

Hol indul egy weboldal marketingezése? Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hol indul

Részletesebben

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik.

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik. Activity Plan A program fő pillérét a cégvezetővel folytatott szakértői konzultáció adja, melynek tartalma minden esetben cégspecifikus és személyre szabott. A Human Map szakértői számára a programban

Részletesebben

A hipnotikus prosi. Ha a cég- vagy termékismertetőd szinte önmagától is elad, akkor itt fejezd be az olvasást!

A hipnotikus prosi. Ha a cég- vagy termékismertetőd szinte önmagától is elad, akkor itt fejezd be az olvasást! A hipnotikus prosi Ha a cég- vagy termékismertetőd szinte önmagától is elad, akkor itt fejezd be az olvasást! Még itt vagy? Akkor hadd mutassam meg, hogy mitől válik érdekessé, eldobhatatlanná egy prosi,

Részletesebben

A híres bónusz. avagy amiről eddig nem akartunk beszélni. Urbán Zsolt elnök Magyar Reklámszövetség

A híres bónusz. avagy amiről eddig nem akartunk beszélni. Urbán Zsolt elnök Magyar Reklámszövetség A híres bónusz avagy amiről eddig nem akartunk beszélni Urbán Zsolt elnök Magyar Reklámszövetség A médiapiac működése Médiaügynökségek hozzáadott értéke a hirdető számára Szakmai támogatás: Speciális szakmai

Részletesebben

Marketing Audit kérdőív

Marketing Audit kérdőív Marketing Audit kérdőív 2004-2010, Marketing Commando www.marketingcommando.hu/profital.php Cégnév:... Cégvezető neve:... Számlázási cím:... Postai cím (ha más):... Telefon:... Fax:... A cég profilja:...

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. 3.em. 301-308. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: kapcsolat@webshopexperts.hu Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban,

Részletesebben

A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11.

A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11. A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11. PROGRAM, CSOMAG 3 ÖSZTÖNZŐ RENDSZEREK 2 HITELESSÉG 1 A NÖVEKEDÉS Kísérlet: hányan követik a piros lámpánál az átkelő férfit 1,5 szer többen

Részletesebben

NEMZETKÖZI FELSŐOKTATÁSI MARKETING ISMERETEK KÉPZÉS ÉS FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉSÉÉRT DÍJ PÁLYÁZATAINAK SZAKMAI BÍRÁLATA ÖSSZEFOGLALÓ

NEMZETKÖZI FELSŐOKTATÁSI MARKETING ISMERETEK KÉPZÉS ÉS FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉSÉÉRT DÍJ PÁLYÁZATAINAK SZAKMAI BÍRÁLATA ÖSSZEFOGLALÓ NEMZETKÖZI FELSŐOKTATÁSI MARKETING ISMERETEK KÉPZÉS ÉS FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉSÉÉRT DÍJ PÁLYÁZATAINAK SZAKMAI BÍRÁLATA ÖSSZEFOGLALÓ Fojtik János - Kuráth Gabriella Felsőoktatás nemzetköziesítése

Részletesebben

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett?

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? A Marketing Commando Minitréningje 2004-2006, Marketing Commando! www.marketingcommando.hu

Részletesebben

Képes vagy-e szemüveg nélkül használni a telefonod? DE! 2012 NJSZT 4

Képes vagy-e szemüveg nélkül használni a telefonod? DE! 2012 NJSZT 4 Magyar Gábor BME DE! 2012 NJSZT 2 DE! 2012 NJSZT 3 Képes vagy-e szemüveg nélkül használni a telefonod? DE! 2012 NJSZT 4 Új termékek: senior telefonok DE! 2012 NJSZT 5 DE! 2012 NJSZT 6 A több-képernyős

Részletesebben

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel?

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel? KKV marketing felmérés 2009 IV. avagy mit mond 1 300 cégvezető * a marketingjéről Miklovicz Norbert kkv marketing szakértő Kis- és középvállalkozási marketing felmérésünk 2009 elején indult útjára; célom

Részletesebben

A VÁLSÁG ANATÓMIÁJA. avagy válság alatt is van élet

A VÁLSÁG ANATÓMIÁJA. avagy válság alatt is van élet A VÁLSÁG ANATÓMIÁJA avagy válság alatt is van élet A TELJES MAGYAR MÉDIAPIAC TRENDJEI & PROGNÓZIS 2012-re a WHITEREPORT mediabrowser hiánypótló adatai alapján BEVEZETŐ Miért? Prognózis-szezon van 2011

Részletesebben

SCORECARD ALAPÚ SZERVEZETIRÁNYÍTÁSI MÓDSZEREK BEMUTATÁSA

SCORECARD ALAPÚ SZERVEZETIRÁNYÍTÁSI MÓDSZEREK BEMUTATÁSA Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Nemzetközi marketing és teljes körű minőségirányítás szak Nappali tagozat Minőségirányítási menedzser szakirány SCORECARD ALAPÚ SZERVEZETIRÁNYÍTÁSI

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

KERESKEDELMI ÉS MARKETING ALAPISMERETEK

KERESKEDELMI ÉS MARKETING ALAPISMERETEK Kereskedelmi és marketing alapismeretek emelt szint 1322 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2013. október 14. KERESKEDELMI ÉS MARKETING ALAPISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ EMBERI

Részletesebben

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013.

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. 1 koncepció meghatározza, hogy kiknek mit ad el, és hogyan teremt ebből pénzt a vállalkozás. StartUP Vállalkozásindítás

Részletesebben

Pénzügyi válság 2008. Vélemények és javaslatok az elefántcsonttoronyból Kondor Péter (CEU)

Pénzügyi válság 2008. Vélemények és javaslatok az elefántcsonttoronyból Kondor Péter (CEU) Pénzügyi válság 2008 Vélemények és javaslatok az elefántcsonttoronyból Kondor Péter (CEU) Bevezető Élénk diszkusszió az elit egyetemek tanszékein Határozott igény a politikai döntések befolyásolására A

Részletesebben

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével sikertörténet V alószínűleg kevés olyan vállalkozó van ma Magyarországon, aki valamely kontextusban még ne találkozott Wolf Gábor nevével. Saját elmondása szerint célja, hogy a mikro, kis- és közepes vállalkozások

Részletesebben

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi trendek Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva Klikkmánia - We understand, We

Részletesebben

WebResponder SUPPORT tananyag

WebResponder SUPPORT tananyag WebResponder SUPPORT tananyag I. AZ ELSŐ LÉPÉSEK 1. A kampány megtervezése Hírlevél küldő rendszert több célból is használhatsz: konkrét értékesítési folyamatot valósíthatsz meg a segítségével, használhatod

Részletesebben

5. 3D-s élményteremtő eszközök...137 6. Az árajánlatadás mesterfogásai...161

5. 3D-s élményteremtő eszközök...137 6. Az árajánlatadás mesterfogásai...161 5. 3D-s élményteremtő eszközök...137 Az első benyomás mindennél fontosabb...139 I. Nyomdai anyagok...139 1. Egyedi névjegykártya...139 2. Könyv...140 3. Kaparós sorsjegy...140 4. Kilincsreklám...140 5.

Részletesebben

Az elnök-vezérigazgató üzenete

Az elnök-vezérigazgató üzenete Az elnök-vezérigazgató üzenete T i s z t e lt R é s z v é n y e s e k! Elmúlt évi köszöntőmben azzal indítottam, hogy a 2013-as év nehéz lesz. Igazam lett, de ennek egyáltalán nem örülök. Öt évvel a globális

Részletesebben

A konkurrencia elemzése

A konkurrencia elemzése Modul 1: Pozícionálás Fejezet 2 A konkurrencia elemzése Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 MODUL 1 POZÍCIONÁLÁS Fejezet 2: Pozícionálás- A konkurrencia elemzése Szerzők: Dr. Andrea Grimm,

Részletesebben

Baba és gyermek felszerelések óriási választékban!

Baba és gyermek felszerelések óriási választékban! Baba és gyermek felszerelések óriási választékban! Ruházati cikkek Játékok Pelenkák, törlőkendők Bútorok Higiéniás termékek Ingyenes házhozszállítás 40.000 Ft felett 1 Szeretnénk egy üzletet nyitni Győrött

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (1.2)

POSZEIDON dokumentáció (1.2) POSZEIDON dokumentáció (1.2) Bevezetés a Poszeidon rendszer használatába I. TELEPÍTÉS Poszeidon alkalmazás letölthető: www.sze.hu/poszeidon/poszeidon.exe Lépések: FUTTATÁS / (FUTTATÁS) / TOVÁBB / TOVÁBB

Részletesebben

INTEGRÁLT VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI MODELL HÁROM FEJLESZTÉSI RÉGIÓ KISVÁROSAIBAN. A kutatás eredményei

INTEGRÁLT VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI MODELL HÁROM FEJLESZTÉSI RÉGIÓ KISVÁROSAIBAN. A kutatás eredményei INTEGRÁLT VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI MODELL HÁROM FEJLESZTÉSI RÉGIÓ KISVÁROSAIBAN A kutatás eredményei Etnikumközi Viszonyok Erdélyi Kutatóközpontja Az EVK egy társadalomkutatt rsadalomkutatóintézet, amely

Részletesebben

Közgazdasági alapok ZH mintasor

Közgazdasági alapok ZH mintasor Közgazdasági alapok ZH mintasor Csorba László A1: A közgazdaságtan legfőbb kérdései: A) Termelés B) Elosztás C) Szállítás D) Termelés és elosztás E) Termelés és szállítás F) Elosztás és szállítás B1: A

Részletesebben

A tudatosság és a fal

A tudatosság és a fal A tudatosság és a fal Valami nem stimmel a világgal: háborúk, szenvedések, önzés vesz körül bennünket, mikor Jézus azt mondja, hogy az Isten országa közöttetek van. (Lk 17,21) Hol van ez az ország Uram?

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3. , saját listára

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3.  , saját listára A honlap, a céges Facebook oldal és az email voltak a kisvállalkozások kedvenc marketing eszközei 2015-ben. A Facebook az első tíz helyből hármat szerzett meg, míg a Google AdWords csak a nyolcadik lett.

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

6. modul. Stratégia, marketingtervezés

6. modul. Stratégia, marketingtervezés 6. modul Stratégia, marketingtervezés Készítette: Bokányiné Boda Gyöngyi AZ ISKOLAMARKETING STRATÉGIÁJA Stratégia: adott célok érdekében módszerek és feladatok összehangolása, a megvalósítási út kidolgozása.

Részletesebben

ComFit Kft. részére végzett

ComFit Kft. részére végzett Mobil: +36-2/9252-193 ComFit Kft. részére végzett Farmakovigilanciai irodalomfigyelés - Megbízói elégedettség mérő kérdőív 215. A kérdőív zárásának időpontja: 215.3.26. A kiküldött kérdőívek száma: 35

Részletesebben

Kezdhetjük úgy is, hogy a tavalyi év hozott hideget, meleget.

Kezdhetjük úgy is, hogy a tavalyi év hozott hideget, meleget. KEDVES ÜGYFELEINK, A 2012-es év portfolió jelentése. Kezdhetjük úgy is, hogy a tavalyi év hozott hideget, meleget. Ez így volt az utóbbi években mindig. Mindenki érezte a negatív gazdasági hatásokat, de

Részletesebben

Üdvözli Önt a QERDES.COM!

Üdvözli Önt a QERDES.COM! Üdvözli Önt a QERDES.COM! Automatizált érdeklődő-, ügyfél- és panaszkezelés, ügyfélelégedettség-mérés többfelhasználós, többnyelvű környezetben. Magyarországi szállodák helyzete és várakozása 2011 Piackutatás

Részletesebben

Kérdőíves felmérés szeptember. Külön lehetőséget biztosítottunk írásbeli vélemény nyilvánításra a változtatás igényével kapcsolatosan.

Kérdőíves felmérés szeptember. Külön lehetőséget biztosítottunk írásbeli vélemény nyilvánításra a változtatás igényével kapcsolatosan. Kérdőíves felmérés 2016. szeptember Könyvtárunk szolgáltatási színvonalának mérésére kérdőíves felmérést végzett 2016. szeptember 20 és október 20 közötti időszakban. A mintavétel módja véletlenszerű kiválasztással

Részletesebben

A pentominók matematikája Síkbeli és térbeli alakzatok 4. feladatcsomag

A pentominók matematikája Síkbeli és térbeli alakzatok 4. feladatcsomag A pentominók matematikája Síkbeli és térbeli alakzatok 4. feladatcsomag Életkor: Fogalmak, eljárások: 10 18 év pentominók adott tulajdonságú alakzatok építése szimmetrikus alakzatok egybevágó alakzatok

Részletesebben

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan www.minicrm.hu Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan Egerszegi Krisztián Cégvezető, MiniCRM Zrt. egerszegi.krisztian@minicrm.hu Mi az a CRM Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer

Részletesebben

2010-2012. évi marketingstratégiája

2010-2012. évi marketingstratégiája A Magyar Turizmus Zrt. 2010-2012. évi marketingstratégiája Gulyás Péter igazgató Dél-alföldi RMI Békéscsaba, 2010. február 11. A stratégiaalkotás előzményei Nemzeti turizmusfejlesztési stratégia (NTS)

Részletesebben

BetBulls Opciós Portfolió Manager

BetBulls Opciós Portfolió Manager BetBulls Opciós Portfolió Manager Ennek a modulnak a célja, hogy ügyfeleinknek lehetőséget biztosítson virtuális számlanyitásra és részvény, valamint opciós pozíciók vásárlására, eladására a naponta frissülő,

Részletesebben

2013/2301 - Uniós pályázati lehetőség

2013/2301 - Uniós pályázati lehetőség 2013/2301 - Uniós pályázati lehetőség Új pályázatot hirdetett meg az Európai Unió: a kiírást elsősorban az iparpolitikai innovációban érdekelteknek és érintetteknek érdemes böngészniük. Az iparpolitikai

Részletesebben

A vizsgarészhez rendelt szakmai követelménymodul azonosítója és megnevezése: 0938-06 Szervizelés és dokumentálása

A vizsgarészhez rendelt szakmai követelménymodul azonosítója és megnevezése: 0938-06 Szervizelés és dokumentálása A vizsgarészhez rendelt szakmai követelménymodul azonosítója és megnevezése: 0938-06 Szervizelés és dokumentálása A vizsgarészhez rendelt vizsgafeladat megnevezése: Ügyfélkapcsolati és vezetési ismeretek;

Részletesebben

Vállalkozás fejlesztés grafikai tervezéssel

Vállalkozás fejlesztés grafikai tervezéssel S Design - Üzleti útmutató v1.1 2018.10 Vállalkozás fejlesztés grafikai tervezéssel iért nem fejlődik a vállalkozásom? Valószínűleg ez a legfontosabb probléma, aminek eredményeképpen Ön itt van és ezt

Részletesebben

A pénzbolt vásárlói Budapest, 2007. június 19. Dr. Orosz András

A pénzbolt vásárlói Budapest, 2007. június 19. Dr. Orosz András A pénzbolt vásárlói Budapest, 2007. június 19. Dr. Orosz András 1 Mit is gondolnak rólunk Legyél mindig kedves a bankárokkal. Legyél mindig kedves az alapkezelőkkel. Legyél mindig kedves a médiával. Ebben

Részletesebben

Kerüljünk fel a térképre? városmárka-építés

Kerüljünk fel a térképre? városmárka-építés Kerüljünk fel a térképre? városmárka-építés Prof. Dr. Piskóti István, intézetigazgató, Miskolci Egyetem Marketing Intézet Júzcar Identitás-alapú márkázás és kettőssége TERÜLETI-/VÁROS-IDENTITÁS A TERÜLET/

Részletesebben

A közbizalom és a részvétel helyzete Magyarországon. 2008 őszén

A közbizalom és a részvétel helyzete Magyarországon. 2008 őszén A közbizalom és a részvétel helyzete Magyarországon 2008 őszén Az Állampolgári Részvétel Hete (ÁRH) országos rendezvényét negyedik éve szervezi a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Civil Kollégium és a Magyar

Részletesebben

K Ö R N Y E Z E T É S P I A C E L E M Z É S A M A R K E T I N G K U T A T Á S M Ó D S Z E R E I

K Ö R N Y E Z E T É S P I A C E L E M Z É S A M A R K E T I N G K U T A T Á S M Ó D S Z E R E I K Ö R N Y E Z E T É S P I A C E L E M Z É S A M A R K E T I N G K U TAT Á S M Ó D S Z E R E I MARKETING GYAKO RL AT 2. ISMÉTLŐ KÉRDÉSEK Milyen követelményeket állíthatunk az információkkal szemben? Mi

Részletesebben

LegalUp! Bajzik András: Mielőtt céget alapítanál

LegalUp! Bajzik András: Mielőtt céget alapítanál LegalUp! Bajzik András: Mielőtt céget alapítanál Készen állsz a startupper életre, így első lépésként mi mást tennél, mint céget alapítasz. Logikus, nem? Talán meglepő, de nem mindig van ez így. Számos

Részletesebben

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN AZ MSZÉSZ XXXVIII. KÖZGYŰLÉSE HOTEL EGER PARK 2012.11.21. Gál Péter Tanácsadó BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. TÉMÁK NEMZETKÖZI ÉS MAGYAR MOBILPENETRÁCIÓ,

Részletesebben

Prosperitas műhely 2. Prezentációkészítés és a konferenciacikk felépítése. Solt Katalin Király Gábor

Prosperitas műhely 2. Prezentációkészítés és a konferenciacikk felépítése. Solt Katalin Király Gábor Prosperitas műhely 2. Prezentációkészítés és a konferenciacikk felépítése Solt Katalin Király Gábor A valóság rétegei 4/16/14 2 www.123rf.com Rendszer Határ 4/16/14 3 Top- down megközelítés A rendszer

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI FŐIGAZGATÓSÁG

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI FŐIGAZGATÓSÁG 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 9. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI FŐIGAZGATÓSÁG

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

PIEM AVASTETŐI-SZÉCHENYI ÁLTALÁNOS ISKOLA

PIEM AVASTETŐI-SZÉCHENYI ÁLTALÁNOS ISKOLA PIEM AVASTETŐI-SZÉCHENYI ÁLTALÁNOS ISKOLA Minőségbiztosítási csoportunk. februárjában és márciusában végezte el a kétévente esedékes partneri igény-és elégedettségmérést. Megkérdeztük a szülők, tanulók,

Részletesebben

Informatikai statisztikus és gazdasági tervező. Informatikai statisztikus és gazdasági tervező

Informatikai statisztikus és gazdasági tervező. Informatikai statisztikus és gazdasági tervező 1183-06 és jogi ismeretek A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről

Részletesebben

Fejezet 4. Modul 2 Marketingtervezés. Az ár. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger

Fejezet 4. Modul 2 Marketingtervezés. Az ár. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger Modul 2 Marketingtervezés Fejezet 4 Az ár Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 MODUL 2 MARKETINGTERVEZÉS Fejezet 4: Az ár Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESSZUM A tartalomért

Részletesebben

Szerzői jogi védelem

Szerzői jogi védelem Szerzői jogi védelem A szerző számára minden jog fenntartva! Jelen szellemi terméket, illetve annak részleteit tilos reprodukálni, adatrendszerben tárolni, bármilyen formában részben vagy egészben a szerző

Részletesebben

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató

Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató Építs új bevételi csatornát, hogy növeld a nettó profitod! Előadó: Varga Dániel Portfolió Igazgató SALES HOUSE + TECHNOLÓGIAI SZOLGÁLTATÓ Ecommerce monetizációs megoldások és lehetőségek A Vásárlók alapvetően

Részletesebben

Energetika Ákos FÜZI

Energetika Ákos FÜZI Energetika 2011 Ákos FÜZI Piacépítés Természetes növekedés Ügyfélmegtartás Hatékonyságnövelés Hol tartunk? Mi kell ahhoz, hogy forgalmat tudjunk növelni? Kell növelni a forgalmat? Ha nincs gazdasági növekedés,

Részletesebben

Tudásmenedzsment és a fogolydilemma Fenyvesi Éva

Tudásmenedzsment és a fogolydilemma Fenyvesi Éva Tudásmenedzsment és a fogolydilemma Fenyvesi Éva A fogolydilemma Neumann János már 1928-ban publikált a játékelméletről, ami azonban csak 1944-ben, egy amerikai közgazdásszal, Oskar Morgenstern-nel együtt

Részletesebben

Stratégiai tervezés és marketingstratégia

Stratégiai tervezés és marketingstratégia 2. Stratégiai tervezés és marketingstratégia Tk. 2.fejezet Stratégiai tervezés és marketing stratégia Küldetés Vállalati célok és stratégiák Marketing alapstratégiák Üzletági célok és stratégiák Funkcionális

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

BESZÉDES SZÁMOK. Attila Hegedűs MRICS Partner, Ügyvezető Igazgató - BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. 2013 Április 22.

BESZÉDES SZÁMOK. Attila Hegedűs MRICS Partner, Ügyvezető Igazgató - BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. 2013 Április 22. BESZÉDES SZÁMOK. Áldás vagy átok? A közösségi vásárlás előnyei és buktatói a turizmusban avagy hogyan kell ezt felelősségteljesen csinálni kerekasztal bszélgetés Attila Hegedűs MRICS Partner, Ügyvezető

Részletesebben

User journey. Utazz velünk a jövőbe! Németh Iván Ads Interactive Media Group

User journey. Utazz velünk a jövőbe! Németh Iván Ads Interactive Media Group User journey Utazz velünk a jövőbe! Németh Iván Ads Interactive Media Group Manapság Sokat hallunk olyan kifejezéseket, online környezetben, mint Programatic buying Real-time bidding Behavioral targeting

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Marketing kommunikáció Bor és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés Eger, 2014.november 14.

Marketing kommunikáció Bor és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés Eger, 2014.november 14. Marketing kommunikáció Bor és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés Eger, 2014.november 14. Marketing A fogalom 1. vállalati tevékenység piaca szolgáltatások 2. filozófia Szemléletmód A vállalat

Részletesebben

Haladó elemzések potenciális stratégiai irányok (SWOT, GE, BCG, SPACE stb.) Máté Domicián

Haladó elemzések potenciális stratégiai irányok (SWOT, GE, BCG, SPACE stb.) Máté Domicián Haladó elemzések potenciális stratégiai irányok (SWOT, GE, BCG, SPACE stb.) Máté Domicián A stratégiai menedzsment területei Stratégia tervezése Stratégia bevezetése Stratégia ellenőrzése A stratégiai

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

ocrm rendszer bevezetése a QUAESTOR Csoportnál

ocrm rendszer bevezetése a QUAESTOR Csoportnál ocrm rendszer bevezetése a QUAESTOR Csoportnál Milyen QUAESTOR-t szeretnénk pár év múlva? József Hentesüzlete QUAESTOR Csoport Mielőtt válaszolunk, néhány elgondolkodtató kérdés: Egyikük személyesen ismeri

Részletesebben

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk?

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Nem szükséges informatikusnak lennünk, vagy mélységében átlátnunk az

Részletesebben

Szolgáltatások tervezése I.

Szolgáltatások tervezése I. Szolgáltatások tervezése I. A szolgáltatásmarketing tárgya Kétféle megközelítés Szolgáltatások alapsajátosságai Szolgáltatások minősége A szolgáltatásmarketing eszközrendszere: a 7 P A szolgáltatások a

Részletesebben

New Business Manager. DekoRatio Branding & Design Studio

New Business Manager. DekoRatio Branding & Design Studio New Business Manager DekoRatio Branding & Design Studio Mit jelent a New Business Manager? Egy olyan pozíció, ahol a marketing csapattal szorosan együttműködve dolgozol azon, hogy minél több új üzleti

Részletesebben

Játékszabály DMB 2016

Játékszabály DMB 2016 DMB 2016 KEDVES JÁTÉKOSUNK! Az FMCG szektorba tartozik minden nem tartós és különleges jellegzetességgel nem bíró termék: pl. italok, cigaretták, higiéniai és kozmetikai termékek, nem alapvető élelmiszerek,

Részletesebben

10+1 Lépéses Marketing Audit kérdőív 2009, Marketing Commando www.marketingcommando.hu/reform.php

10+1 Lépéses Marketing Audit kérdőív 2009, Marketing Commando www.marketingcommando.hu/reform.php Fax: (1) 225 0077 10+1 Lépéses Marketing Audit kérdőív 2009, Marketing Commando www.marketingcommando.hu/reform.php Cégnév:... Kitöltés dátuma:... Név: Kitöltési útmutató: Fontos: Először fusd végig a

Részletesebben

A változás szabadsága

A változás szabadsága Hollenda Zsolt A változás szabadsága Munkafüzet www.tudatossag.hu www.problema-megoldas.hu Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van...

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

Újra eljön a magyar részvények ideje?

Újra eljön a magyar részvények ideje? Újra eljön a magyar részvények ideje? Cinkotai Norbert Vezető elemző 2 Mi változott április óta? Az infláció erősödik, velünk maradhat. Nem csak itthon. A volatilitás némileg csökkent, de a piacok alig

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel A jövő üzleti telefon rendszere A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés Összhang az IT-vel É rdemes elolvasni! Ajánlatkérés Kérem, töltse ki az űrlapot,

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL Kurzus címe: Sikeres nők egymás között (mely speciális vezetői kommunikációs képzés nők számára) Kurzust vezeti: Gáspár Ágnes protokoll szakértő, Nagy Csilla stíluskommunikátor,

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

Válaszolunk. Az Eszmecserén nem jutott időnk minden SMS-ben feltett kérdésre válaszolni, ezért ebben a formában válaszoljuk meg felmerült kérdéseiket.

Válaszolunk. Az Eszmecserén nem jutott időnk minden SMS-ben feltett kérdésre válaszolni, ezért ebben a formában válaszoljuk meg felmerült kérdéseiket. Válaszolunk Az Eszmecserén nem jutott időnk minden SMS-ben feltett kérdésre válaszolni, ezért ebben a formában válaszoljuk meg felmerült kérdéseiket. Felhívjuk figyelmét, hogy mivel az esemény zártkörű

Részletesebben

Mennyit kereshetünk még az OTP-vel és a többiekkel?

Mennyit kereshetünk még az OTP-vel és a többiekkel? Mennyit kereshetünk még az OTP-vel és a többiekkel? Előadóink: Cinkotai Norbert Puzsár József Sándor Dávid 2016.10.17 1 2 Akkor miről beszélünk? 3 Ez nem szteroid 4 De nem ám 5 És még a pénz is jön 6 7

Részletesebben

Dr. Körmendi Lajos Dr. Pucsek József LOGISZTIKA PÉLDATÁR

Dr. Körmendi Lajos Dr. Pucsek József LOGISZTIKA PÉLDATÁR Dr. Körmendi Lajos Dr. Pucsek József LOGISZTIKA PÉLDATÁR Budapest, 2009 Szerzők: Dr. Körmendi Lajos (1.-4. és 6. fejezetek) Dr. Pucsek József (5. fejezet) Lektorálta: Dr. Bíró Tibor ISBN 978 963 638 291

Részletesebben

A 10 millió forintos Családi Otthonteremtési Kedvezmény és az új lakások áfa-kulcsának csökkentése

A 10 millió forintos Családi Otthonteremtési Kedvezmény és az új lakások áfa-kulcsának csökkentése A 10 millió forintos Családi Otthonteremtési Kedvezmény és az új lakások áfa-kulcsának csökkentése Statikus gazdasági és költségvetési hatásvizsgálat 2016. január 25. 2 Alábbi anyagunkban a 10 millió forint

Részletesebben

33 523 03 1000 00 00 Távközlési műszerész Távközlési műszerész 54 523 03 0010 54 01 Beszédátviteli rendszertechnikus Távközlési technikus

33 523 03 1000 00 00 Távközlési műszerész Távközlési műszerész 54 523 03 0010 54 01 Beszédátviteli rendszertechnikus Távközlési technikus Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/10. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő A hozzád legközelebb álló emberek átlaga vagy! Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő Hogyan érheted el a gazdagab, jobb vevőket?

Részletesebben

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5.

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5. Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató 2013. November 5. Az új korszak átformálja a üzleti folyamatokat Big Data, közösség, mobil és felhőalapú e-business

Részletesebben

Legénytoll a láthatáron II.

Legénytoll a láthatáron II. DIÓSI PÁL Legénytoll a láthatáron II. A fiatalok helyzetérõl, problémáiról Feladatunkat szûkösen értelmeznénk, ha megkerülnénk annak vizsgálatát, hogy a megkérdezettek milyennek látják generációjuk körülményeit.

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

2. MODUL Gazdasági és pénzügyi ismeretek Elméleti rész

2. MODUL Gazdasági és pénzügyi ismeretek Elméleti rész 2. MODUL Gazdasági és pénzügyi ismeretek Elméleti rész Tökéletes verseny A tökéletes verseny fogalma egy olyan, versenyalapú piac feltételezéséből indul ki, amelyben: megfelelően magas számú vásárló és

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói reakciók. Kiváló minőségű pálinkák megkülönböztetése a piacon Budapest, 2014. május 21. Dr.

A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói reakciók. Kiváló minőségű pálinkák megkülönböztetése a piacon Budapest, 2014. május 21. Dr. A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói reakciók Kiváló minőségű pálinkák megkülönböztetése a piacon Budapest, 2014. május 21. Dr. Totth Gedeon A téma aktualitása - környezetváltozás változik a fogyasztói

Részletesebben

Hipnotikus email tárgymező

Hipnotikus email tárgymező Hipnotikus email tárgymező - amiket egyszerűen muszáj azonnal megnyitni! Írta / összegyűjtötte / az idegen nyelvűeket fordította: Wolf Gábor, Marketing Commando www.marketingcommando.hu Bevezető 2,3% ->

Részletesebben